Archief

Items van September 2011
29 Years And Hearing Herself For The First Time!
Wat een mooi stukje techniek hebben we tegenwoordig voor handen. Na 29 jaar geen woord te hebben gehoord mag deze dame eindelijk haar eerste klanken horen..
30 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Kid Video Bombs Sister
Eindelijk tijd voor je 15 minutes of fame. Camera klaar, dansje ingestudeerd, en rollen maar. Alleen een beetje lullig dat je broertje alle aandacht opeist..
30 Sep '11 - in Humor
door Patrick
Harry Potter And The Blair Witch Project
De heren van Pistol Shrimps blijven bezig. Is het niet Star Wars of The lord of the Rings, dan pakken ze wel Harry Potter beet. Zie hier Harry Potter and the Blair Witch Project.
30 Sep '11 - in Humor
door Patrick
Fail Compilation September 2011 YDL
De maand is alweer bijna voorbij, dus we worden weer verwend met de nodige fail compilaties. Vandaag de versie van YDL..
30 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Insane Office Escape
Persoonlijk had ik nog niet eerder gehoord van de Biting Elbows, maar de officiële videoclip van hun laatste hit The Stampede mag er zeker zijn..
29 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Lego Ford Explorer Time Lapse
Met Lego kun je alles maken, zo ging het liedje een aantal jaar terug. Maar nog steeds maken de mensen van Legoland de meest indrukwekkende creaties. Neem deze Ford Explorer..
29 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Ford Door Edge Protector
Elke autobezitter is het wel eens overkomen. Kom je bij je auto heeft iemand anders zijn autodeur tegen jouw auto laten knallen met lakschade of een deuk als resultaat. Ford denkt daar de oplossing voor te hebben, de Door Edge Protector..
29 Sep '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Remi Gaillard - Spider
Je weet dat als de vrolijke Fransoos Remi Gaillard in de buurt is dat je op moet passen. Zelfs op het toilet ben je niet veilig..
29 Sep '11 - in Humor
door Patrick
Paper Plane Flight
Vliegtuigjes vouwen, wie heeft het vroeger nou niet gedaan. Daarna naar de bovenste verdieping om te testen hoe ver je vliegtuig zal komen. In mijn geval kwamen ze niet ver, maar dit is nog best knap..

Roept u maar, Hoax of echt toeval?
28 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation September 2011
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we inmiddels. Ook September was een maand vol pijnlijke en humoristische missers. Zie hier het overzicht van compilatiemeester Twister..
28 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
WootsonTV - Sexy 303
De creatieve compilaties van WootsonTV kennen we allemaal omdat ze barsten van de meest mooie vrouwen. Vandaag een nieuwe creatie. Zie hier Sexy 303.
28 Sep '11 - in Sexy
door Patrick

Gratis Franse Sfeermakers van Dr.Oetker!
Gratis Franse Sfeermakers van Dr.Oetker
Dr. Oetker staat bekend om zijn knapperige baguettes, rijk belegd met verse ingrediënten. De baguettes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De bekende Bistro Baguette, en natuurlijk de NIEUWE Bistro Mini Baguettes, ideaal om uit te delen. Met Bistro Baguette van Dr. Oetker kun je nu sparen voor leuke Franse sfeermakers. Ga naar de website van Bistro, en haal de echte Franse sfeer in huis!
28 Sep '11 - in Advertentie
door Patrick
Toyota Hilux - Unbreakable
Toyota heeft met hun laatste reeks commercials voor de nieuwe Hilux het juiste pad gevonden. Zie hier Unbreakable..
28 Sep '11 - in Commercial
door Patrick
Siamese Twins
Het leven van een siamese tweeling gaat niet over rozen. De meest normale dingen moet je delen. Zelfs de intieme dingen zijn niet meer voor jezelf..
28 Sep '11 - in Humor
door Patrick
Baseball Drop
Tijdens een honkbalwedstrijd is het tof als je zelf een bal weet te bemachtigen. Deze man dacht daar net zo over, maar als ik zijn vrouw zo zie is een half jaar pikstraf de minimale straf voor deze lompe actie..
27 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 26/09/11
Als we het hebben over opmerkelijke sportmomenten met een toepasselijk deuntje, dan weet je wel waar we het over hebben. Zie hier de nieuwe WATTS Zap!
27 Sep '11 - in Cool
door Patrick
BMX Crashes
Als je een beetje kunt peddelen met zo'n bmx kun je het aardig ver schoppen, maar het pedaaltrappen is maar één onderdeel van de kunst. Met veel oefenen kom je een eind, maar voor je op dat punt bent val je ook regelmatig..
27 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Pole Dance Battle
Niet alleen bij BBoy wedstrijden gaan de deelnemers een battle met elkaar aan. Zelfs bij paaldansen is het de normaalste zaak van de wereld..
27 Sep '11 - in Cool
door Patrick
BMX Street - Mikey Würzinger
Op onze eeuwige zoektocht naar de meest geweldige BMX kunstenaar, gaan we vandaag voor street pro Mikey Würzinger. Skills..
26 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Walter Pandiani's Sweatshirt
Als professioneel voetbalspeler kan je verwachten dat je zo nu en dan een interview voor je kiezen krijgt. Op zich niks mis mee, maar aan zijn shirt te zien heeft Walter Pandiani er een klein beetje moeite mee..

Even door de 9 minuten heen zappen..
26 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Joe Goes To Paracon
Onze favoriete beursganger Joe is weer op stap geweest. Vandaag krijgen we zijn verslag van de paranormaal beurs Paracon. Wat een man..
26 Sep '11 - in Humor
door Patrick
Wheelbarrow
Sommige bouwvakkers zijn niet vooruit te branden. Nou snap ik wel dat het zwaar werk is, maar ook daar is een oplossing voor. Neem deze kruiwagen. Ik zeg handig!
26 Sep '11 - in Cool
door Patrick
The Notorious IBE 2011 Official Recap
Een aantal dagen terug werd in Heerlen The Notorious IBE 2011 gehouden. Het is werkelijk ongelofelijk wat voor moves die gasten laten zien. Zie hier de officiële recap..
26 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Saudi Street Drifting
Arabieren en auto's, een foute combinatie. Die mensen maken er een sport van om de woestijn onveilig te maken met hun drift praktijken. Pak gerust weer een kameel..
25 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Monster Jam 2011 Arnhem - Grave Digger
Dit weekend was het weer feest in het Gelredome in Arnhem. Diversen monstertrucks stonden klaar voor de Monster Jam. Eén van de favorieten was natuurlijk Grave Digger, en ondanks een tweede plaats was zijn rit zeker één van de meest extreme..
25 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Pumped Up Kicks - Dubstep
Dansen is een kunst. Nou heeft de één het net wat beter onder de knie dan een ander, maar deze man weet wat bewegen is..
25 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Leds By Pukas - Led Surfing
Bijna bij elke sport is het mogelijk om je materiaal te pimpen. Voor een golfsurfer is er weinig te pimpen zou je denken, maar niets is minder waar. Dit maakt 's avonds surfen wel erg leuk..
25 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Rapservice Prinsjesdag 2011
Als het niet rijmt hoeft jij het niet te weten. Dé uitspraak van MC T-Lex die ons ook vandaag weer zijn visie geeft op het nieuws van afgelopen dagen. Zie hier een nieuwe Rapservice en tevens de Prinsjesdag special..
24 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Balcony Pool Jump
Je kent het wel, met een paar vrienden op vakantie en één haalt het sublieme idee in zijn hoofd om van het balkon het zwembad in te springen. Leuk idee, maar dit had erger af kunnen lopen..
24 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Ride Of The Century 2011
Ride of the Century is een jaarlijkse rit waaraan legio motorrijders deelnemen om samen eens de weg onveilig te maken met hun stunts en skills. Vorig jaar was al indrukwekkend, maar ook dit jaar was het weer feest..
24 Sep '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Slacklining Fail Compilation
Koordlopen is niet zo simpel als het lijkt. Nou hadden we eerder deze pro's op Biertijd, maar niet iedereen kan goed overweg met een gespannen koordje..
24 Sep '11 - in Humor
door Patrick
Formula 1 Comes To America! - Red Bull Racing Takes First Lap In Texas
Vanaf 18 november 2012 komt het Formule 1 weer naar Amerika. De bouw van het circuit in Austin, Texas is al in volle gang. Asfalt of niet, Red Bull Racing ging daar als eerste de boel onveilig maken.
23 Sep '11 - in Cool
door Patrick
AMA Endurocross Ontario
We zien regelmatig de meest uiteenlopende sporten voorbij komen hier op Biertijd. Vandaag reizen we af naar Ontario Californië voor de AMA Endurocross. Zie hier de hoogtepunten..
23 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Eric's Giant Spinning Top Skills
Tegenwoordig zie je nog maar weinig kinderen spelen met een ouderwetse tol. Eric is inmiddels geen kind meer, maar de beste man kan toveren met zijn mega tol..
23 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Nardi Steering Wheel - Fake vs Original
Mocht je binnenkort een ander stuur in je bolide willen zetten, let dan wel een beetje op wat je koopt. Kies je voor een goedkoop 'origineel' Nardi stuur, of haal je voor een kleine 250 euro een echte in huis. Na deze beelden lijkt mij de keuze duidelijk..
23 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Climbing The Red Gates Stalin's Skyscraper Moscow
Sommige mensen gaan wel erg ver voor een dosis adrenaline. Zonder veiligheidsmaatregelen Stalin's Skyscraper beklimmen is alleen voor de meest extreme waaghalzen weggelegd..
23 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Bad Boy Cinema
Een avondje gezellig met je schatje naar de bios kan wel eens raar verlopen. Wat zou jij doen als je op deze manier de zaal binnenloopt?
22 Sep '11 - in Commercial
door Patrick
Marc Martel - Somebody To Love
Een kopie is nooit, maar dan ook nooit zo goed als het origineel. Maar soms komt iemand toch behoorlijk in de buurt. Zie hier Marc Martel met Queen's Somebody to Love..
22 Sep '11 - in Music
door Patrick
Russia Car Crash Compilation Part 4
Na drie eerdere delen Russisch verkeersgeweld is het nu tijd voor deel vier. Kan daar nou echt niemand normaal rijden?
22 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 7
Wipeout blijft een waanzinnig programma. Er is immers geen beter vermaak dan leedvermaak. Kijk mee naar deel 7 van de beste momenten van seizoen 4.
22 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Jamie Oliver Talks Dirty
De wereldberoemde kok Jamie Oliver kent iedereen wel. Dat hij niet op zijn mondje gevallen is mag duidelijk zijn, maar deze taal hoor je hem niet vaak uitslaan..
22 Sep '11 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap - Best Of Summer 2011
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en je hebt WATTS. Kijk mee naar, ruim 30 minuten, de beste momenten van zomer 2011..
21 Sep '11 - in Cool
door Patrick

Verdien shoptegoed met Renault!
Verdien Shoptegoed Met Renault!
Laat met een Renault actieposter zien welk product van de Bijenkorf je graag wilt hebben en maak kans op Cadeaucards. Eenvoudig en leuk! Creëer gemakkelijk een Renault Actieposter, deel deze met je vrienden, verzamel likes en win euro’s besparing! Maak hier een Renault Actieposter!
21 Sep '11 - in Advertentie
door Patrick
Dodgeball - Red vs Blue
Een potje trefbal hebben we vroeger allemaal wel eens gedaan op school. Maar je kan de lat ook wat hoger leggen. Dit is pas een wedstrijdje trefbal!
21 Sep '11 - in Cool
door Patrick
GRIP - Lamborghini Aventador LP 700-4 vs Porsche 911 GT2 RS
We schakelen even over naar Duitsland voor een geweldig duel. De heren van GRIP zetten een Lamborghini Aventador LP 700-4 tegenover een Porsche 911 GT2 RS. Wie gaat naar huis met de eeuwige roem?

Alleen de presentatoren zijn al geweldig!
21 Sep '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Meal Time - Zombie Meal Time - Brains
Vandaag een wel heel aparte aflevering van Epic Meal Time. We toveren het om naar Zombie Meal Time en gaan aan de slag met hersenen. Smakelijk!
21 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
WootsonTV - Ding Gu
Regelmatig krijgen we van vrouwenliefhebber WootsonTV een nieuwe video, waarin de mooiste modellen worden overgoten met een muzikaal sausje. Zo ook vandaag. Zie hier, Ding Gu..
21 Sep '11 - in Sexy
door Patrick
Lost Your Car Keys?
Altijd ellendig, kom je bij je auto, ben je de sleutel kwijt. Ligt hij nog in je tas in de auto? Of ben je hem simpelweg verloren? Er is maar één manier om daar achter te komen, een raampje intikken! Prima, maar persoonlijk had ik een ander raampje gekozen..
20 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Giant's Michael Boley's Weird Touchdown Celebration
Wanneer je als professioneel football speler een nette touchdown scoort is een kleine uiting van vreugde de normaalste zaak van de wereld. Maar wat #59 Giant's speler Michael Boley hier doet is voor mij een raadsel..
20 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Short Film - Love Tap
Wil het niet zo vlotten om een leuke dame aan de haak te slaan, dan moet je soms extreme maatregelen nemen. Je wilt immers niet dat de liefde van je leven aan je neus voorbij gaat..
20 Sep '11 - in Movies
door Patrick
Short Film - Dinner Date
Het ideale avondje uit is voor iedereen anders, en zo heeft ook elk date avontuur twee verschillende kanten. We zien het in de short film 'Dinner Date'..
20 Sep '11 - in Humor
door Patrick
World Of Hardstyle - After Summer 2011
We gaan stampend de week door en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een beetje. Geniet mee van een nieuwe versie World Of hardstyle. After Summer 2011.
19 Sep '11 - in Music
door Patrick
Underground Racing Twin Turbo's..
De tuning experts van Underground Racing blijven bezig om de snelste wagens ter wereld nog sneller te maken. Na diversen bolides hebben ze nu de Ferrari 458 Italia en Audi R8 V10 voorzien van meer dan 1000pk. Wat een speelgoed..
19 Sep '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Win & Luck Compilation August / September 2011
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een dosis WIN! Zie hier Twister's nieuwe Win & Luck compilatie!
19 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Russian Car Crashes
Dat het verkeer in Rusland niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. Deze beelden bewijzen dat maar weer eens..
19 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Girl vs Beer Bong
Openbare dronkenschap kan niet elke agent waarderen, laat staan in Amerika. Toch hebben deze twee motormuizen een goed woordje over voor deze dame. Zo kan het dus ook..
19 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Coning The Dutch Way
Dat coning een behoorlijke hype geworden is in Amerika is voor mij een raadsel. Maar gelukkig zijn er altijd weer Nederlanders die wel weten wat humor is.. Thnx Waus!
18 Sep '11 - in Humor
door Patrick
Fun Day At Santa Clarita Skatepark
Die kleine metalen stepjes zijn vroeger een behoorlijke hype geweest. Vandaag de dag zie je ze niet meer zoveel, maar de echte diehard is natuurlijk niet van zo'n ding af te slaan.
18 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Beam Me Up Scotty
Als echte klussert word je het natuurlijk een keer spuugzat om elke keer een trap op en neer te lopen. Maar daar is een oplossing voor. Of de ARBO daar blij mee is, is een ander verhaal.
18 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Spinning Kick
Sommige uitdagingen zie je ruim van te voren al fout aflopen. Maar daarom is het niet minder grappig. We presenteren u, de spinning kick!
18 Sep '11 - in Humor
door Patrick
Dutch Military Drone Testing
Ook militairen hier in Nederland testen zo nu en dan high-tech materiaal. Zo ook deze drone. Tja, al die knopjes ook.. Proost Rick!
18 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Eurobattle 2011 Recap
Een poosje terug werd in Portugal de Eurobattle 2011 gehouden. Het is werkelijk ongelofelijk wat voor moves die gasten laten zien. Zie hier een korte samenvatting.
17 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Experience Zero Gravity
Na het skydive avontuur Experience Human Flight, reizen we nu af naar Noorwegen, Zwitserland en Frankrijk voor een dosis basejumpen. Zie hier Experience Zero Gravity.
17 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Rhian Touches Herself
Britbabe Rhian Sugden kennen we tot nu toe alleen van lingerie en glamour shoots. Maar de eerste stap richting porno lijkt nu dan toch genomen in "Rhian touches herself".
17 Sep '11 - in Commercial
door Patrick
Battlefield 3 Gameplay - Operation Guillotine
En wederom zijn er nieuwe beelden vrijgegeven van de gameplay van Battlefield 3. Zie hier Operation Guillotine. Nu maar wachten op de release van het spel..
17 Sep '11 - in Trailers
door Patrick
Andy Rehfeldt - Pantera Domination (Latin Jazz Version)
Andy Rehfeldt is een muzikaal wonder. De beste man neemt de meest uiteenlopende nummers, stript de muziek, en speelt dan zelf elk instrument weer in. Maar dan wel op zijn manier. Vandaag krijgt Pantera een muzikale make-over.

Bonus: Nicole - Ein Bisschen Frieden..
17 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Say A-A-A!!
Jezelf in het diepe goeie met enkel een stuk touw aan je enkels is niet voor iedereen weggelegd. Dit groepje Russen hebben er blijkbaar geen problemen mee. Ik sla even over..
17 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Targa Newfoundland Rally 2011 - Enzo Crash
Elke sportwagenliefhebber zou graag een Ferrari Enzo voor de deur hebben staan. Laat staan er een rally mee rijden. Deze beste man maakt tijdens de Targa Newfoundland Rally 2011 een kostbaar foutje..
16 Sep '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Extreme Sports Compilation
We zien regelmatig de meest verschillende extreme sporten voorbij komen hier op Biertijd. Tijd dus voor de nodige hoogtepunten..
16 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Fisherman Surprise
Sommige mannen doen niets liever dan elk vrij uurtje met hun bootje op zoek naar de beste plekken om een hengeltje uit te gooien. Deze visser heeft in elk geval zijn stek gevonden..
16 Sep '11 - in Humor
door Patrick
Trike Racing - Fast And The Furious
Kennen jullie deze jongens nog? Vandaag gaan de jongens met de trike op pad. Awesome!
16 Sep '11 - in Cool
door Patrick
RC Roundup - Cows vs RC Truck
Dat koeien wel in zijn voor een potje vertier hebben we pas kunnen zien. Dat ze van muziek houden weten we dus, maar wat zullen ze vinden van een RC wagentje?
16 Sep '11 - in Humor
door Patrick
Angry Birds Rio Online
Wij bij Biertijd zijn niet vies van spelletjes. Inmiddels is het alweer veels te lang geleden dat we games gepost hebben, maar misschien kunnen we jullie blij maken met Angry Birds Rio. Succes!
15 Sep '11 - in Games
door Patrick
Glowing..
Mocht je witte 7-serie BMW niet al teveel opvallen, dan is er altijd nog een andere optie om wat meer aandacht te trekken. Ik sla even over als je het niet erg vindt.
15 Sep '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Bike
Mocht je geen knaken hebben voor een fatsoenlijke wagen, dan moet je toch wat anders verzinnen om indruk te maken bij de dames. Al vraag ik me toch af of dit de juiste manier is..
15 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Anto-Coning McDonalds Manager
Na een korte maar hevige coning hype zijn de drive thru werknemers de 'coners' meer dan zat. Deze McDonalds manager spant de kroon..
15 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Noisia Vision - A Film Dedicated To Wakeskating
De sport wakeboarden kent vast iedereen. Maar voor wie net een stapje verder wil gaan is wakeskating wellicht een optie. Mij lijkt het helemaal geweldig!
15 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (31)
Je weet dat als je met snelheden boven de 200km/h over het circuit raast dat het ook een keer fout kan gaan. En dat hoeft helemaal niet eens aan jezelf te liggen. Ik zeg typisch geval van engel op zijn schouder..
14 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Too Much Caffeine?
Als je heel de dag achter de balie staat bij een hotel, dan kan je zo nu en dan wel een opkikker gebruiken. Nou vraag ik me af, heeft deze dame een kopje koffie teveel op of hebben we het over wat anders?
14 Sep '11 - in WTF!
door Patrick

Check de Coca-Cola Zero Gaming Zone!
Check de Coca-Cola Zero Gaming Zone!
De Coke Zero Gaming Zone is 'the place to be' voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste nieuwtjes uit de gamewereld, exclusieve wedstrijden, reviews en trailers van de allernieuwste games. Om de lancering van het nieuwe gaming platform te vieren wordt tot en met november 2011 dagelijks een PlayStation 3 pakket weggegeven. Check it!
14 Sep '11 - in Advertentie
door Patrick
Moscow Bridge Climbing
Stel jij en een aantal maten vervelen zich. Wat doe je dan? Je zoekt een nieuwe uitdaging. Wat dacht je van de Moscow Bridge in Kiev beklimmen? Waanzin!

Fixed!
14 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Hang Glider
Als je voor het eerst een duo vlucht maakt met een hang glider, dan is dat even wennen. Het is niet alleen spannend dat je vliegt, ook je buik moet er duidelijk aan wennen..
14 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
World's Greatest Drag Race!
Wanneer je elf snelle wagens tot je beschikking hebt wil je stiekem toch weten welke nou echt de snelste is. Neem een leeg vliegveld en gaan met die handel..
13 Sep '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Truck Fail Compilation
Of je nou met een pick-up rijdt of een vrachtwagen, er kan altijd wel iets misgaan. Is het niet je eigen schuld, dan zorgt een ander er wel voor. Zie hier een compilatie missers..
13 Sep '11 - in WTF!
door Patrick

Kies De Nieuwe Jägermeister Kamer!
Kies De Nieuwe Jägermeister-kamer In BackStage Hotel
Een tijdje terug riepen we je op om de nieuwe Jägermeister kamer in het muziekhotel BackStage Hotel te ontwerpen. Inmiddels zijn er vier ontwerpen geselecteerd en kun jij bepalen welke kamer straks uitgevoerd word. Stemmen kan tot 18 september via de Facebook pagina. Als de kamer die jij hebt "geliked" wint, maak je samen met vier vrienden kans op een overnachting in de speciale kamer!
13 Sep '11 - in Advertentie
door Patrick
WATTS Zap 12/09/11 - US Open Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de US Open Special.
13 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Crash Carnage 58
Deze dag laten we natuurlijk niet voorbij gaan zonder een dosis crash geweld. Zie hier Crash Carnage 58. Meer delen vind je hier!
13 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - Double Barrel 12 Gauge Hot Dog
Ook deze dinsdag hebben we speciaal voor de haters een nieuwe Epic Meal Time. Vandaag gaan we voor een hot dog. Zie hier de Double Barrel 12 Gauge Hot Dog.
13 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Jazz For Cows
Allemaal houden we wel van een heerlijk stukje muziek. Zelfs dieren hebben zo hun voorkeur. Dus mocht je als jazzmuzikant nog op zoek zijn naar een luisterend oor, deze beesten staan voor je klaar.
12 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Five Ball Juggling
Een paar ballen hoog houden is niet echt bijzonder. Maar er zijn ook mensen die het zichzelf wat moeilijker maken. Deze dame doe ik in ieder geval niet na..
12 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Joe Goes To A Cat Show
Onze favoriete verslaggever is weer terug. Vandaag geen verre tripjes voor Joe, maar bezoekt hij de Santa Monica Cat Show..
12 Sep '11 - in Humor
door Patrick
Driving In Asia 2
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. Na deel 1 nu deel 2 van Driving in Asia..
12 Sep '11 - in WTF!
door Patrick

De Aard Van Het Feestje - Rugbyers
De Aard Van Het Feestje - Rugbyers
In De Aard van het Feestje gaan we deze keer mee met rugbyer Fedde en zijn rugbyteam, om te kijken wanneer zij een reden hebben voor een feestje. Fedde en zijn team spelen de finale van het landskampioenschap, dus de spanning is zogezegd moordend. Aanschouw hier hoe rugby een keiharde sport is, maar tegelijkertijd ook sportief en vol vriendschappen.
12 Sep '11 - in Advertentie
door Patrick
Smokin..
Voor veel mensen elke dag hetzelfde verhaal. Kinderen wakker maken, wassen, ontbijten, en op naar school. Om de verloren tijd in te halen kan je maar beter een busje hebben die de verloren tijd weer wat compenseert. Ik geloof dat ik hem gevonden heb.
11 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Spitfire
Paintballen is ronduit geweldig. Combineer dat met een dosis gamen en een 1000 fps camera voor de nodige slow motion, en Spitfire is het resultaat. Ik zeg cool!
11 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Epic Tea Server
In een restaurant een kopje thee bestellen is een kleine moeite. Maar hoe bezorgt een ober 15 kopjes zonder dienblad? Nou, zo dus!
11 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Best Soccer Goals By Dutch Players
Dat wij hier in Nederland veel voetbaltalent rond hebben lopen hoef ik niemand wijs te maken. Iemand is zo vrij geweest om wat hoogtepunten op een rijtje te zetten voor ons. Enjoy!
11 Sep '11 - in Sport
door Patrick
Mom Stripping..
Ook moeders wil wel eens spontaan een stripshowtje weggeven. Op zich prima,daar houden we van. Maar of we hier echt blij van worden?
11 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Super Car Wilton House Event
Met een boel knaken in je zak en een exotische wagen onder je kont is het leuk feestjes bezoeken. Neem het Wilton House Super Car Event. Daar vind je pas voor een vermogen aan auto's. En meer!

Extra - The Parade.
10 Sep '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
How To..
Op een beetje feestje word je door iedereen de dansvloer opgetrokken voor een dansje. Op zich prima, maar dan moet je wel de moves onder de knie hebben. Zo niet, dan hebben wij een spoedcursus Merengue, Salsa of Tango voor je.
10 Sep '11 - in Commercial
door Patrick
Drifting Cars Compilation
Driften of powersliding is weliswaar niet de meest efficiënte manier van auto rijden, maar leuk is het wel. Deze mensen vermaken zich wel..
10 Sep '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drunk People Fail Compilation
Een biertje is lekker, maar soms doet alcohol rare dingen met je lichaam. Sterker nog, je gaat zelf ook rare dingen doen. Kijk zelf maar..
10 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Skrillex - First Of The Year (Equinox)
De schrik van elke ouder is dat je kleine spruit in de handen valt van een verkeerd persoon. Maar ook die verkeerde personen komen een keer de 'verkeerde' tegen. Een geweldige clip van Skrillex!
09 Sep '11 - in Music
door Patrick
Tim Schrick Track Test
Tim Schrick is geen onbekende in de race wereld. Er is zelfs een keer gedacht dat Schrick Top Gear's Stig was. Een ritje met deze man in de nieuwe Mini Coupe maakt behoorlijk indruk als ik de bijrijder geloven mag..
09 Sep '11 - in Humor
door Patrick
Tablecloth Trick
Om een goede goochelaar te worden moet je vroeg beginnen. Jong geleerd is immers oud gedaan. Deze twee knapen komen er wel..
09 Sep '11 - in Humor
door Patrick
Ghostrider 2011
En wij maar denken dat de beste man is aangehouden, overleden, of weet ik het allemaal. Niets is minder waar, Ghostrider is terug! Hier alvast een kleine opwarmer..
09 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Pole Dancing Fail Compilation 2011
Om je seksleven een extra boost te geven is een paal in de kamer misschien wel een goed idee. Althans, dan moet de act natuurlijk wel soepeltjes verlopen..
09 Sep '11 - in Humor
door Patrick

Studeer In Stijl!
Studeer In Stijl! Win Voor 5000 Euro Aan Multimedia!
Wil jij studeren in stijl, let dan even op! Als je voor 30 september 2011 Microsoft Office 2010 of één van de Microsoft hardware producten aanschaft, maak je kans op 5000 euro aan multimedia! Bovendien krijg je bij de Microsoft hardware producten een fashioncheque van 10 euro cadeau. Schrijf je in en doe mee!
09 Sep '11 - in Advertentie
door Patrick
Boingy Boingy Rock Band
Je moet als band toch wat om een beetje aandacht te trekken. Helemaal zuiver klinkt het allemaal niet, maar de drummer vermaakt zich prima..
08 Sep '11 - in Humor
door Patrick
Apollo 18
Op 17 december 1972 werd de laatste officiële (bemande) ruimtemissie naar de maan gelanceerd door NASA. Een jaar later blijkt dat in het geheim nog een reis is gemaakt. De sci-fi thriller Apollo 18 toont beeldmateriaal van deze missie en ontsluiert waarom er nooit een negentiende missie is gekomen. Deze mensen hadden geluk om de film eerder te bekijken. Vanaf 15 september in de bios!
08 Sep '11 - in Trailers
door Patrick
CSF World's Largest Water Balloon Fight 2011
Een waterballonnengevecht is met een beetje redelijk weer dolle pret. Maar als we het hebben over 175141 ballonnen en 8957 mensen dan hebben we het over een heus wereld record. Awesome!
08 Sep '11 - in Cool
door Patrick
World's Fastest Cigarette Roller
Ik weet niet hoe snel een gemiddelde shag roker een peuk draait, maar één ding weet ik zeker. Van deze gozer ga je het niet winnen..
08 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Dichter Bij Het Nieuws - Dichter Bij Augustus
Het nieuws kan je op vele manieren brengen. Maar wij doen dat net even anders. Justin geeft ons maandelijks een terugblik op het nieuws in dichtvorm. Zie hier Dichter bij het Nieuws van Augustus 2011.
08 Sep '11 - in News
door Patrick
Alcohol
Op zondagmorgen vraag je jezelf misschien telkens weer af waarom je in je eentje wakker ligt te worden. Je was ten slotte de avond ervoor zo lekker op dreef met dat meisje aan de bar. Want met een goeie sloot alcohol in je lijf verander je gewoon in een echte Don Juan. Toch?
07 Sep '11 - in Commercial
door Patrick
Italo Romano - No Legged Skateboarder
Om de meest toffe trucs uit te halen op je skateboard zou het wel erg handig zijn als je twee benen tot je beschikking hebt. Voor Italo Romano is dat een ander verhaal, maar als ik hem zo bezig zie blijkt toch maar weer dat ondanks een handicap niks onmogelijk is..
07 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Volvo 960 Limousine Burnout
Een Volvo is nou niet echt een auto waar je een behoorlijke burnout mee doet. En al helemaal niet als het om een 960 limousine gaat. Toch kan je er aardig wat rubber mee verspillen..
07 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
UCI MTB World Championships DHI 2011 - Danny Hart
Om MTB wereldkampioen te worden moet je van goede huize komen. Danny Hart is een man met stalen ballen. Dat blijkt maar weer uit zijn run tijdens de UCI MTB World Championships DHI 2011.
07 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Crash Carnage 57
Er lijkt geen einde aan te komen, maar ons hoor je niet klagen. We gaan weer voor het nodige crash geweld. Zie hier alweer deel 57 van Crash Carnage!
07 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Victoria Koblenko Veiling Donatie
Voor een goede veiling heb je spullen nodig die ook daadwerkelijk te veilen zijn. Je kan zeggen wat je wil over BNN presentator Filemon Wesselink, maar dit krijg niet iedereen voor elkaar..
06 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Smoking Bikers..
Dit 'geintje' kennen jullie waarschijnlijk nog wel. Maar zoals je weet, fout voorbeeld doet volgen. Zin in een fris stukje fietsen door de bergen?
06 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Freddie Mercury - The Official 65th Birthday Video
Mocht de beste man nog leven, dan zou gisteren de 65ste verjaardag van Freddie Mercury zijn. De zanger, natuurlijk bekend van Queen, was een geniaal muzikant. Tijd dus voor een kleine tribute..


Voor de liefhebbers hier het volledige concert Live at Wembley Stadium!
06 Sep '11 - in Music
door Patrick
Batmanning
We konden er op wachten. Na planking moet er natuurlijk een nieuwe uitdaging komen. Wat dacht je van Batmanning..
06 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Boobs..
Wat een prachtige klus: Je handen op de borsten van 1000 willekeurige dames leggen. Acteur Sam Nickel ging onlangs in Rusland de straat op, met de "nobele taak" om in contact te komen met potentiële kiezers van Vladimir Putin. Maar dan wel alleen de vrouwelijke!
05 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
MMA Deadliest Weapons - The Knee
Dat MMA geen sport is voor tere zieltjes mag duidelijk zijn. Nou zijn er veel verschillende manieren om je tegenstander tegen de grond te helpen, maar met de knie is toch wel een zeer effectieve manier.
05 Sep '11 - in Sport
door Patrick
Slavery - The Game Teaser
Persoonlijk kan ik wel zeggen dat ik een behoorlijke gamer ben. Al vraag ik me af wat ik van deze teaser moet denken. Wat denken jullie, hoax?
05 Sep '11 - in Trailers
door Patrick
Rhino vs Warthog
Wanneer een neushoorn op zijn gemak zijn lunch naar binnen propt is het verstandig om het beestje gewoon met rust te laten. Want anders daar komt alleen maar gezeik van..
05 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Bee House
Wespen, bijen, muggen, ik heb er een hekel aan. Nou zijn bijen goed voor de nodige honing, maar als ze je halve huis overnemen gaat het wel een beetje ver..
04 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Offroad Tumble
Met een goed geprepareerde 'jeep' een modderbad bedwingen is een leuke hobby. Althans, als het mis gaat moet je wel een poosje je adem in kunnen houden..
04 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Summer Sessions
Al een tijdje is de Marokkaanse windsurfer Boujmaa Guilloul aan het oefenen om als eerste een triple forward loop te springen. Ook deze zomer is hij druk bezig geweest..
04 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Girls On Bikes Fail Compilation
We zeggen wel eens vaker dat vrouwen en voertuigen niet een al te beste combinatie is. Nou is dat natuurlijk niet altijd realiteit, maar in dit geval wel..
04 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Bleekemolen Style..
De heren Bleekemolen staan bekend om hun passie voor de racerij. Naast die passie zijn ze ook zo vrij om daar wat extra moeite voor te doen. Zo ook Jeroen Bleekemolen..
03 Sep '11 - in Cool
door Patrick
4 Year Old Driving School
Wat moet je als je kind niet wil fietsen? Juist, je zet het ukkie gewoon achter het stuur van een auto. Tja, jong geleerd is oud gedaan toch?
03 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Boys..
Hoe oud of jong wij mannen ook zijn, borsten blijven een bepaalde aantrekkingskracht houden. Deze kleine snuiter weet daar alles van..
03 Sep '11 - in Humor
door Patrick
National Guard vs Irene
Iedereen staat paraat tijdens een orkaan uitbarsting. Zo ook tijdens en na het bezoek van Irene. Al vraag ik me af of deze mannen wel mensen zijn..
02 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Windshield vs AK-47
Terwijl wij last hebben ven een snelwegschutter laat de directeur van de Texas Armoring Corporation (TAC) zich vrijwillig met een AK-47 beschieten. Dat zijn pas autoruiten!
02 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (30)
Ook in de auto en motorsport gaat het er soms close aan toe. En vooral op nat wegdek gaat het eerder fout dan sommige coureurs hopen. Al zijn er ook coureurs die alle geluk van de wereld hebben..
02 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Win Compilation August 2011
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een dosis WIN! Bij deze de Win compilation August 2011.
02 Sep '11 - in Cool
door Patrick
The Power Of Advertising
Op een goede en juiste manier reclame maken lijkt simpel, maar is reuze moeilijk. Toch zijn er altijd bedrijven die weten hoe het moet..
01 Sep '11 - in Humor
door Patrick
Human Slingshot Slip & Slide
De zomer is voor mijn gevoel al officieel afgesloten. Helaas, de zon heeft zich maar weinig laten zien. Dan moeten we dit idee maar tot volgend jaar bewaren..
01 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (29)
Een stukje toeren op de motor is heerlijk tijdverdrijf maar zoals je weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Deze man weet daar inmiddels alles van..
01 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Twin Tower Cameos
Nog een paar dagen en dan is het alweer 10 jaar terug dat de Twin Towers tot de grond werden geholpen. De twee torens waren iconen in legio films. De Twin Tower Cameos is een overzicht van 1969 tot 2011..
01 Sep '11 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties