Archief

Items van April 2011
Lost Your Car Keys?
Hoe ellendig is het niet als je weer eens je autosleutels kwijt bent? Daar is natuurlijk een simpele oplossing voor (werkt natuurlijk niet met alle wagens). Maar met een paar seconden heb je in ieder geval je Clio weer open.
30 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Bus Rampage
Mocht je binnenkort in Rusland de bus pakken, let dan een beetje op. De chauffeurs doen dagelijks hun best, maar soms zit het net even tegen..
30 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Wheelies
Een beetje motorrijder vindt het wel tof om te doen, wheelies! Natuurlijk neemt het de nodige risico met zich mee, maar de adrenaline maakt een boel goed. Ik als toeschouwer kan er ook wel van genieten..
30 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Stealth Dog
Je mag verwachten dat een kat iemand van ver hoort aankomen. Maar als een hond echt zijn gram wil halen, zal hij toch echt in 'stealth mode' moeten gaan..
30 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilatie April 2011
Niet alleen Twister maakt fail compilaties, ook onze buren bij Fail maken maandelijks een mooie bijdrage. Zie hier hun samenvatting missers van april 2011.
30 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Peoria Carp Hunters
Met je hengel en dobber langs de waterkant op een vis zitten wachten is niet al te spannend. Dat moet anders kunnen!
30 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Extreme Mobiling Alaska
Hier zitten we onderhand dagelijks in de zon, maar een beetje pret in de sneeuw mag natuurlijk niet ontbreken. Geen ski's of snowboards deze keer, we gaan vandaag voor de sneeuwscooter.
29 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Transformers 3 - Dark Of The Moon
We hebben een poosje terug al een kleine teaser laten zien van de komende kaskraker Transformers 3 - Dark Of The Moon. Vandaag tijd voor de officiële trailer.Laten we Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 ook niet vergeten..
29 Apr '11 - in Trailers
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 3
Wipeout is en blijft een geweldig programma, er is immers niets beter dan leedvermaak. Na de eerdere delen van seizoen 4, gaan we nu voor deel 3. Enjoy!
29 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Lamborghini Aventador On The Streets Of Rome
Na de geweldige promo van de Lamborghini Aventador, is het tijd voor wat anders. Er zijn natuurlijk ook 'normale' promo's van de brute Aventador. We doen een smaakvol rondje Rome..
29 Apr '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Inversion Table
Een 'inversion table' is goed voor de gewrichten. Althans, dan moet je natuurlijk wel weten wat het is, en hoe het precies werkt. Toch fijn dat je broertje je een beetje helpt..
29 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Man vs Moose
Mocht je in de vrije natuur eens oog in oog komen te staan met een paar honderd kilo zware eland, dan is dat even schrikken. Maar hoe kom je van dat beest af zonder hem pislink te maken? Deze best man heeft een paar stalen ballen..
29 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Sperm Collector 2.0
Ouderwets bij de spermabank je lading in een potje schieten is zo 2009. Vandaag de dag moet dat toch een stuk beter kunnen. Deze uitvinding is op zich een prima idee, maar hoe zou het voelen als twintig man voor je zijn geweest?
29 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Krumping Kids
Krumping is niet echt mijn dansstijl, maar er is wel een dosis techniek voor nodig om het tot zijn recht te laten komen. Deze snuiters weten hoe het werkt..
28 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Elastic Arm?
Je weet wat je lichaam kan, naar welke kant sommige ledematen kunnen buigen, en ga zo verder. Maar als je iemand ziet waar het net anders gaat, dan is dat best vreemd..
28 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Joe Goes To Reality Rocks
Joe heeft het er maar druk mee. Hij bezoekt de één na de andere beurs. Na diverse Expo's is het nu tijd voor reality tv. We gaan naar de Reality Show Convention..
28 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Alex Honnold - Free Soloing
Een enorme berg bedwingen is niet voor iedereen weggelegd. Laat staan zonder hulp, lifeline of wat dan ook. Alex Honnold is één van de beste klimmers ter wereld. Maar soms vraag ik me af, is het sport of een doodswens?
28 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Balance Master
Als ik sommige mensen mag geloven, dan is de juiste balans vinden goed voor je in het leven. Klinkt simpel, maar volgens mij is het nog best lastig..
28 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation April 2011
De maand is weer bijna voorbij. Met andere woorden, tijd voor Twister om alle grappige en pijnlijke falers weer eens op een rijtje te zetten. Zie hier zijn Fail Compilation April 2011. (Fixed!)
27 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Balls Of Steel Australia - Nude Girl - Dress Code
Het programma Balls of Steel was een regelrechte hit in Engeland. Australië heeft het concept overgenomen met de nodige nieuwe uitdagingen. Ons hoor je niet klagen!

Voor de liefhebbers hier de eerste complete aflevering, zo lang het duurt..
27 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Edward Reid - Britain's Got Talent 2011
Bij Britain's got talent hebben we al aardig wat 'talenten' voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar Edward Reid is een vak apart.
27 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Budweiser Poolball
Soms moet je kiezen. Ga je naar de voetbal toe, of ga je naar de kroeg voor een potje poolen. Sommige keuzes zijn lastig, dan kan je ze maar beter combineren!
27 Apr '11 - in Cool
door Patrick

Hotmail is jarig en trakteert!
Hotmail is jarig en trakteert!
In 1996 introduceerden ze als eerste ter wereld gratis e-mail voor iedereen. 15 jaar later zijn ze nog altijd volop in beweging. En dat vieren ze samen met alle Hotmail gebruikers. Vul hier je Hotmail adres of Live ID in en kijk in je inbox of je de Samsung 9 serie laptop of 1000 euro cash gewonnen hebt. Doe mee!
27 Apr '11 - in Advertentie
door Patrick
Double Lightning Strike
Hebben wij hier op Biertijd een onweer of bliksem expert in ons midden? Mocht het zo zijn, dan heb ik de volgende vraag. Is dit mogelijk?
26 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Symmetry
Je hebt Yin en Yang, water en vuur, kat en muis, elk voordeel heeft zijn nadeel, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Kijk mee naar Symmetry.
26 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Say Fish
Als kleine jongen zijn sommige woordjes best lastig uit te spreken. Maar het simpele woordje 'fish' hoeft toch niet zo'n probleem te zijn? Niets is minder waar..
26 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Epic Meal Time - Fast Food Lasagna
We hebben waarschijnlijk onze buiken allemaal wel vol, maar wellicht is dit een heerlijk ideetje voor morgen. Fast Food Lasagna!

De jongens van Epic Meal Time hebben pas een Shorty Award gewonnen, zie hier het hilarische interview..
26 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Little Basketball Pro
De huidige sport pro's mogen wel op gaan passen, want er komt een nieuwe lichting talent. Zo zagen we een paar dagen terug kleine Baer zijn voetbal skills, vandaag is deze mini basketbal pro aan de beurt.
26 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Playground Backflip
Heel het internet staat vol gasten die denken dat ze de parkour skills onder de knie hebben. Dat kan best zo zijn, maar dan moet het materiaal ook een beetje meewerken..
25 Apr '11 - in Humor
door Patrick
2012 Audi A7 Papercraft Model
Het design van de nieuwe Audi A7 begon met een blanco stuk papier. Grafisch designer Taras Lekso begon zijn project met 285 blanco velletjes, een aantal foto's en tekeningen van de A7. Een kleine 245 uur later was dit het resultaat..
25 Apr '11 - in Cool
door Patrick
The Art Of Extreme Sports
We zien regelmatig de meest verschillende extreme sporten voorbij komen hier op Biertijd. Helemaal top natuurlijk. Iemand is zo vrij geweest om een compilatie te maken met de nodige hoogtepunten. Zie hier The Art Of Extreme Sports..
25 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Mau
De ESMA school of Arts heeft inmiddels al aardig wat korte animaties weten te produceren. Deze animaties zijn keer op keer kleine meesterwerken. Kijk mee naar één van hun laatste producties, Mau!
25 Apr '11 - in Animation
door Patrick
Howard Stern - Queef Off
Vaginale flatulentie, ofwel 'kutscheetjes'. Voor de meeste vrouwen een schaammomentje. Maar schaamte is iets wat Howard Stern niet kent. Tijd voor een heuse battle. Zie hier The Howard Stern 'Queef-Off'..
25 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Razy Gogonea - Britain's Got Talent - Matrix Body Popping
We hebben al aardig wat talenten voorbij zien komen bij Britain's Got Talent. Maar wat de 28 jarige body popper Razy Gogonea laat zien is wel erg tof. Oordeel zelf..
24 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Lamborghini Aventador LP700-4 Official Promo
Lamborghini maakt niet alleen geweldige bolides, maar ze weten ook hoe ze de boel moeten promoten. Hun laatste paradepaardje is de Aventador LP700-4. Zie hier de kick-ass promo.
24 Apr '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Slow-Motion Sky Diving
Voor de lol uit een vliegtuig springen is niet voor iedereen weggelegd. Maar combineer sky diving met een dosis slow-motion en dan krijg je toch wel erg mooie beelden.
24 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Goose Fight
Wanner twee ganzen het met elkaar aan de stok hebben, dan is dat een indrukwekkend schouwspel. Alleen loopt dit gevecht net iets anders af dan je zou verwachten..
24 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Football Bloopers 2010 / 2011
Ik heb het al eerder gezegd, voetbal is niet mijn sport. Maar als ze nou elke 90 minuten vol kunnen proppen met dit soort taferelen dan hoor je mij niet klagen.
23 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Beastie Boys - Fight For Your Right - Revisited
De teaser van het nieuwe werk van de oldskool Beastie Boys gaat al een tijdje de rondte over het internet. Tijd voor de 30 minuten durende variant. Enjoy!
23 Apr '11 - in Music
door Patrick
World Of Hardstyle - Spring 2011
We gaan stampend het paasweekend door en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een beetje. Geniet mee van een nieuwe versie World Of hardstyle, Spring 2011.
23 Apr '11 - in Music
door Patrick
Weight Lifting..
Als straatartiest moet je toch iets leuks verzinnen om je publiek te vermaken. Indrukwekkend is het niet, maar humoristisch dan weer wel..
23 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Marine Lipdub - Hold It Against Me
We hebben inmiddels van een aantal scholen en bedrijven een LipDub gezien. Best leuk, maar onderhand veel van hetzelfde. Tijd voor de marine om daar verandering te brengen.
23 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Smokin' Tyres
De mensen met een rijbewijs, en een auto voor de deur, hebben allemaal wel eens het gevoel dat de auto soms niet zo lekker 'trekt'. De daadwerkelijke oorzaak is vaak ver te zoeken, maar in dit geval lijkt het me overduidelijk.
22 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Boy - Mooie Meid
Verborgen talent, heel Nederland zit er vol mee. Nou zijn wij de beroerdste niet en geven we graag mensen de microfoon om zichzelf te laten horen. Luister en huiver. Boy met mooie Meid.

Meer van boy vind je hier!
22 Apr '11 - in Music
door Patrick
Drunk Valet
We weten allemaal dat drinken en rijden taboe is. Maar stel je gaat naar een luxe club of restaurant en je moet je sleutels afgeven aan een half lamme parkeerbediende. Wat dan?
22 Apr '11 - in Actueel
door Patrick
Chicken?
Wij presenteren u Pepe, een zeldzame Mexicaanse 'racekip'. Vandaag gaat Pepe het gevecht aan met een metaal monster. Weten we ook meteen waarom die beesten zo'n herrie maken 's ochtends..
22 Apr '11 - in Commercial
door Patrick
Little Thor
De commercial van Volkswagen kennen jullie waarschijnlijk allemaal nog wel. Vandaag geen Darth Vader, maar een kleine Thor die indruk probeert te maken..
22 Apr '11 - in Commercial
door Patrick
Cat Attack
Als een kat pissig wordt kan je maar beter uit de buurt blijven, dat weten we allemaal. Maar deze kater heeft ruzie met iets wat niet al te snel de benen kan nemen..
21 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Extreme Ironing On the M1 Motorway
Voor de extreme sporters die hun BMX of skateboard zat zijn is er al een tijdje Extreme Ironing. Een wazige 'sport', maar deze man is echt een beetje de weg kwijt..
21 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Baer's Soccer Skills
We hebben nieuw voetbaltalent in ons kikkerlandje. Of de één jarige Baer het zelf allemaal door heeft is nog maar de vraag, maar één ding is zeker. De kleine uk heeft skills..
21 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Sergio Ramos Drops Copa Del Rey
Voor het eerst sinds 1993 heeft Real Madrid weer eens de bekerfinale gewonnen. Maar de Spaanse voetbalbeker, de Copa del Rey, is niet ongeschonden uit de zegetocht gekomen. Verdediger Sergio Ramos liet namelijk de vijftien kilo zware prijs uit zijn handen vallen voor de wielen van de spelersbus..
21 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Blazer vs Jeep
In je nieuwe Jeep durf je best het 'gevecht' aan te gaan met een oude Blazer. Een simpel rondje is zo moeilijk niet. Al vraag ik me wel af of dat zo'n strak plan is..
20 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Dad vs Son - Slap Game
De één gaat gezellig met zijn zoon een potje voetballen, de ander gaat een stuk fietsen. Deze beste man gaat op een andere manier de uitdaging aan met zijn zoon..
20 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Brendon Smith Blunt Scooters Web Edit 2011
Die kleine metalen stepjes zijn een behoorlijke hype geweest. Tegenwoordig zie je ze niet meer zoveel, maar de echte pro is natuurlijk niet van zo'n ding af te slaan. Kijk mee naar Brendon Smith.
20 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Close Call..
Auto rijden is serieuze business. Ten alle tijden moet je je kop er goed bijhouden anders kunnen er rare dingen gebeuren. Knappe reactie van de bestuurders kan ik je zeggen..
20 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Shotover Jet
Mocht je binnenkort nog een ritje Nieuw-Zeeland voor de boeg hebben, maak dan ook gelijk even tijd vrij voor een ritje in de Shotover Jet. In één woord: Awesome!
20 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Dead Alien Found In Russia UFO Hotspot
Het is en blijft de grote vraag, zijn wij de enige, of is er echt sprake van buitenaards leven? Nou blijkt er in Rusland een 'echte' alien gevonden te zijn. Ik heb zo mijn twijfels, oordelen jullie maar.. Thnx Edwin!
20 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
eSmiles
Serieus, het is echt klote als je kind ernstig ziek is en hij of zij daardoor langdurig in het ziekenhuis moet blijven. Gelukkig is er nu een toffe actie gestart waardoor die kids weer even kunnen lachen. Bijvoorbeeld om Yvonne Jaspers!
20 Apr '11 - in Advertentie
door Patrick
The Walking Dead - VFX Showreel
We hebben al wat vaker achter de schermen gekeken bij film studio's. Vandaag nemen we de serie The Walking Dead onder de loep. Wat is de techniek toch mooi..
19 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Charles, Your Hangover
De meesten onder ons zijn vast wel eens wakker geworden met een gigantische kater. Geen pretje, maar als de kater ook nog eens een persoonlijkheid krijgt is het helemaal ellendig. Ontmoet Charles..
19 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Britain's Got Talent - Dancing Queen lorraine
Inmiddels is een nieuw seizoen van de talentenshow Britain's Got Talent weer in volle gang. Eén van de uitblinkers willen we jullie niet onthouden. Kijk mee naar Dancing Queen Lorraine.
19 Apr '11 - in Television
door Patrick
Mini Crossbow
Mini modellen van pistolen is voor niemand nieuws, maar kruisbogen daarentegen is een heel ander verhaal. Gemaakt van goud, zilver en staal is dit kleine ding zelfs levensgevaarlijk. Knap staaltje werk.
19 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Park Like A Boss Russian Style
Dat Russen het niet zo nauw nemen met de verkeersregels hoef ik niemand meer wijs te maken. Maar op deze manier parkeren is ronduit knap..
19 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Ultimate Wedgie..
Na school met een paar maten een beetje dollen is altijd leuk. Een beetje stoeien hoort daar ook bij. Al denk ik dat deze gast er voorlopig niks van wil weten..
19 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Epic Meal Time - Maximum Mac & Cheese
Rond etenstijd, dus ook deze dinsdag weer een recept van de kook pro's van Epic Meal Time. Vandaag maken ze Mac & Cheese voor de dames. Smakelijk alvast!
19 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Karma Is A Bitch
Even eentje uit de oude doos. Wanneer je als ijshockey fan een pro in de maling gaat lopen nemen is het vragen om ellende. Heerlijk gevalletje van puur toeval..
18 Apr '11 - in Humor
door Patrick
If Only Every Mountain Biking Video Was Shot Like This
Het is heerlijk om op je vrije dag een beetje door de bossen te crossen. De obstakels die de natuur maakt zijn uiteindelijk geen uitdaging meer, tijd om zelf wat te bouwen..
18 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Cookie The Little Penguin Likes Tickling
Cookie de kleine pinguïn is de mascotte van Cincinnati Zoo. Op zich niet heel bijzonder, maar de kleine is gek van één ding. Kietelen..
18 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Punch The Bag..
Op elke kermis staat er wel één. Zo'n boksbal waarmee jij en je vrienden elkaar proberen af te troeven. Deze twee gasten zijn de echte experts..
18 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Best Hockey Fights - 2010 / 2011 NHL Season
IJshockey is een geweldige sport, bikkelhard en super snel. Naast pucks rammen is het ook gebruikelijk om zo nu en dan elkaars gezicht te verbouwen. We zetten er een aantal op een rijtje voor je.
18 Apr '11 - in Sport
door Patrick
Scooter - Friends Turbo
Onze vrolijke vrienden uit Maaskantje zijn weer terug, en wel met Scooter. Kijk mee naar Friends Turbo..
18 Apr '11 - in Music
door Patrick
Puppy Love
Mocht je morgen wakker worden met een dikke lip en een rare smaak in je mond, geen reden voor paniek. Het was alleen maar goed bedoeld..
17 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Fifth Gear - BMW M3 GTS - Vicki's Cargasm
De altijd vrolijke Vicki van Fifth Gear heeft aardig wat auto's onder haar kont gehad, maar één auto zal ze nooit vergeten. De BMW M3 GTS. De 4.4 liter V8 levert een kleine 444pk en is 136 kilo lichter dan zijn standaard broer. Voor Vicki het ultieme speelgoed.
17 Apr '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Car vs RC Truck
Een beetje RC wagentje is speelgoed voor de grote 'kinderen'. Deze man gaat net een stapje verder. Best handig als je echte auto een keer niet wil starten..
17 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Nutshot Surprise
Jezelf vrijwillig voor je ballen laten meppen is niet een al te best plan. Maar als je het goed speelt kan het nog best lollig uitpakken..
17 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Win Compilation March / April 2011
Na de nodige falers komt Twister nu weer met een Win compilatie. Zie hier een overzicht van maart en april.
17 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Apple Store Dance
Schijt aan de wereld en gewoon je ding doen omdat het kan. Dan hebben we het over Trevor. Trevor vermaakt zich dagelijks in de plaatselijke Apple Store waar hij zijn playback sessies upload. Held!
17 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Boobcam
Geen enkele vrouw met een beetje borstomvang zal verbaasd zijn als ze de ogen van mannen ziet afdwalen naar hun decolleté. We geven dan ook gewoon toe dat we er graag naar kijken, en bewijs hoeft dus eigenlijk niet geleverd te worden. Tóch doen we het..
17 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Keep The Left Lane Free
Eén van de grootste ergernissen in het verkeer is onnodig links rijden. Bumperkleven is ook één van de top tien toppers. Laten we die twee eens combineren..
16 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Bubble Guinness World Record Attempt
Een eervolle vermelding in het o zo bekende Guinness World Record boek is geweldig. Maar voor het zo ver is moet je toch jezelf zien te bewijzen. Op zich geen probleem, als de media maar buiten blijft..
16 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Police Chase
We zien regelmatig wegmisbruikers voorbij komen. Vaak gaat het van kwaad tot erger. Maar hoe gek moet je zijn om dit soort praktijken uit te halen? De bestuurder, Terence Fowler, kreeg achteraf 3,5 jaar cel.
16 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Son Of Kick Security
Hoe ellendig is het als je 's ochtends naar je auto loopt en er is ingebroken, of erger nog, je auto is gewoon weg. Ik heb het zelf mee mogen maken, en ik kan je zeggen dat het geen pretje is. De band 'Son of Kick' heeft inmiddels de perfecte beveiliging.

Voor de liefhebber hier het origineel: Playing The Villain.
16 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Three Second Goal - Carlos Almeida
Dagelijks gaan voetbalteams de strijd aan om als winnaar uit de bus te komen, maar scoren is zo makkelijk nog niet. Althans, Carlos Almeida heeft er zo te zien geen moeite mee..
16 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Art With Salt - Eric Northman True Blood Portrait
Moet jij in een restaurant ook wel eens te lang wachten op je eten? Wellicht dat dit ideetje je door de minuten heen kan helpen. Best kunstig.
16 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Lutins
Niet alleen mensen maar ook huizen hebben een ziel. Als je een huis koopt moet je daar wel een beetje rekening mee houden. Zo niet, dan kan je dit verwachten..
15 Apr '11 - in Animation
door Patrick
Fail Police
De politie is je beste vriend, althans, dat zeggen ze. Op zich prima, maar weten ze ook dat niet alle deuren op dezelfde manier open gaan?
15 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Girl With Amazing Animal Sounds
Een simpele hond of kat nadoen is niet zo'n probleem. Maar deze dame heeft iets meer in haar mars. Wat je er aan hebt is voor mij een raadsel, maar grappig is het wel.
15 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Offroad Fail
Met een heuse Jeep onder je kont kan je heel de wereld aan. Geen obstakel zal je meer tegenhouden. Althans, dat zou je denken..
15 Apr '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Street Urban Snowboarding
Gelukkig gaan we qua temperatuur de goede kant op, maar de sneeuw had ook zijn voordelen. We zoeken nog één keer de kou op voor een sessie Urban Snowboarding.
15 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Renault Connects Facebook To The AutoRAI
Als je een dezer dagen Renault bezoekt op de autoRAI, dan is de kans groot dat je diverse Facebookers tegen het lijf loopt. Door middel van een pasje met een RFID-chip kun je Renault koppelen aan je Facebook account, om vervolgens jouw favoriete modellen te 'liken'. Tof verzonnen, ik kan niet anders zeggen.
15 Apr '11 - in Tech
door Patrick
Mumbai Golf
Ze zeggen wel eens, golf is knikkeren voor de rijken. Misschien een beetje overdreven, maar het is wel een elitesport. Althans, mensen die een kleine 2 of 3 dollar per dag verdienen moeten toch ook een balletje kunnen slaan? Kijk mee naar de mini docu Mumbai Golf.
14 Apr '11 - in Cool
door Patrick
SAS Bloopers
Wat doe je als je wat vrije tijd hebt, de ruimte, een aantal oude auto's en een paar kratten bier? Juist, gewoon met een maten jezelf uitleven!
14 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Skoda Fabia WRC In Action
Na reeds een geweldige collectie rally historie gaan we door met een nieuwe legende. Een kleine opdonder, maar niet minder spectaculair. De Skoda Fabia WRC.
14 Apr '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Adam Gray - 3 Sticks Juggling
Adam Gray is een man die kan lezen en schrijven met een drumstel. Normaal gebruikt een drummer twee sticks, maar Adam gaat deze keer jonglerend voor drie.
14 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Luis Moreno
Professioneel voetballer Luis Moreno ken je vast nog wel van dit filmpje. Na het uil incident is hij nu weer in het nieuws, en wel om deze actie. Geef die gast gerust een levenslang voetbal verbod..
14 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Road Rage
Wat krijg je als twee weggebruikers elkaar het licht in de ogen niet gunnen? Juist, een listig kat en muis spelletje. Ruik ik hier een hoax, een scene uit een film of echt gewoon twee dwazen?
14 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
I Can See Boobies
Ze noemen het zelf "A boobilicious tribute to Russ Meyer", de videoclip bij de nieuwe track "I can see boobies!" van het italiaanse DJ collectief, Reset! en de canadese "Nom De Strip". De in 2004 overleden, amerikaanse regisseur, wordt door de italianen omschreven als de tietenkoning en de clip zit dan ook bomvol heerlijke retro boobies. Enjoy!
13 Apr '11 - in Music
door Patrick
Water Jet Pack - Get High With Jetlev
Zoek jij nog een leuk speeltje voor de zomer? Wellicht dat Jetlev je daar een handje bij kan helpen. De jetpack kost een kleine 99.500 dollar, maar dan heb je ook wat.
13 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Music For One Apartment And Six Drummers
Terwijl een echtpaar niets vermoedend de hond uit gaat laten, nemen zes drummers het huis over voor een drumsessie op alle dagelijkse spullen. Ik zeg cool!
13 Apr '11 - in Music
door Patrick
Girls Fail Compilation
Er lijkt geen einde aan te komen. Na een aantal eerdere delen vol falende dames is het nu tijd voor een twee nieuwe compilaties. Hier deel 3 en hier deel 4!
13 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Reverse Psychology
Ook een kind heeft een eigen wil. Want zeg nou zelf, waarom lopen als er een auto voor de deur staat? Daar is maar één oplossing voor. In de war brengen die handel.
13 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Czech President Steals Pen
Je mag verwachten dat een president niet hoeft te sparen voor een beetje knappe pen. Maar waarom kopen als je hem ook gewoon achterover kan drukken..
13 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Eddie Izzard - Software Updates
Ik durf met 100% te zeggen dat we er allemaal mee te maken hebben; software updates. Op zich geen probleem, maar het brengt zo de nodige ergernis met zich mee. Stand-up comedian Eddie Izzard geeft zijn mening..
12 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Air France A380 vs Comair CRJ-700
Een Airbus A380 is een monster van een vliegtuig. Dé hulk van het vliegveld. Maar hebben we het hier over de macht van de sterkste, of gewoon een blinde piloot?
12 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Diary Of Facebook
De halve wereld heeft onderhand een Facebook account, maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Dat zien we in de kleine docu Diary of Facebook.
12 Apr '11 - in Docu
door Patrick
Epic Meal Time - Puzzle Of The Lambs
Ook vandaag hebben we weer een smakelijke creatie van de Epic Meal Time experts. Deze keer een behoorlijke uitdaging. kijk mee naar Puzzle Of The Lambs..
12 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Body Control - Ivan Zubkevych
We zien met regelmaat krachtpatsers voorbij komen die de meest indrukwekkende moves laten zien. Vandaag de overtreffende trap. Zie hier de skills van Ivan Zubkevych.
12 Apr '11 - in Cool
door Patrick
the Power Of Words
Als je door een handicap met bedelen aan je geld moet komen is dat geen pretje. Maar als het zo moet, maak er dan het beste van..
11 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Star Wars - Return Of The P*rn
Na The Lord of the Rings en Harry Potter gaan de jongens van Pistol Shrimps nu met Star Wars aan de haal. Samen gaan ze op zoek naar de beste porn ooit gemaakt.
11 Apr '11 - in Humor
door Patrick
The Godfather In One Minute And One Take
The Godfather is een film uit duizenden. De klassieker uit 1972 is onderscheiden met drie oscars en tal van andere prijzen. Normaal duurt hij een kleine drie uur, maar vandaag doen wij hem in één minuut..
11 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Nikki Stanley - Skills On Fire
Nikki Stanley is niet alleen een mooie dame, maar ze beschikt ook nog over de nodige skills. De beste dame is world champion martial arts. Impressive!
11 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Don't Sleep At The Stadium
Wanneer je een wedstrijd gaat kijken in een groot stadion is het wel zo logisch dat je er een beetje bij blijft. Slapen kan je immers thuis ook. Gelukkig zijn er altijd nog mensen die zich prima vermaken met een slaapkop voor zich.
11 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Japanese Photo Prank
Wij hebben Bananasplit, een ander Just for Laughs. Mensen in de maling nemen blijft leuk. Hoewel het neppe gelach soms een domper is neem ik dat bij deze prank een keer voor lief. Simpel maar goed verzonnen.
10 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Pink Shorts
Jongleren, als ik er aan denk raken me armen al in de knoop. We zien regelmatig standaard filmpjes voorbij komen met mensen die het behoorlijk onder de knie hebben. Pink Shorts is net even anders..
10 Apr '11 - in Cool
door Patrick
That 70's Xbox - The Ben Heck Show
Ben Heck is een man vol ideeën. Inmiddels heeft hij al aardig wat knutselwerk op zijn naam staan. Zoals een PS3 laptop, een X360 laptop enz. Vandaag neemt hij een Xbox 360 onder handen. Combineer Microsofts console met de retro Atari en dit is het resultaat.
10 Apr '11 - in Tech
door Patrick
National Geographic Megafactories - Bugatti
Vandaag geen Lego of Heineken, we bezoeken deze keer een andere fabriek. De Bugatti Veyron kennen we allemaal. Laten we eens een kijkje achter de schermen nemen. Zie hier Megafactories Bugatti.
10 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Quaked - Skateboarding In Christchurch
Een aardbeving is voor veel mensen doffe ellende, maar er zijn ook mensen die daar juist weer hun voordeel uit halen. Kijk mee naar Quaked. Urban skateboarding door het door een aardbeving getroffen Christchurch.
10 Apr '11 - in Cool
door Patrick
First Bike Ride
Na vele uren knutselen heb je het dan eindelijk voor elkaar. Een echte motor met zijspan. Helemaal geweldig, maar die bochten hè, blijft lastig..
10 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Kite Flying
Met een beetje wind is het gewoon tof om weer eens de kinderschoenen aan te trekken en te vliegeren. Natuurlijk niet met een klein vliegertje, maar met een beetje matras. Dat maakt allemaal een stuk leuker..
10 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Ass Race
De Braziliaanse Jackass wannabees zagen we deze week nog druk in de weer met een paintball geweer. Vandaag gaan ze een nieuwe uitdaging aan. De ass race..
09 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Car Bashing
Hoe geweldig is het om met een honkbalknuppel een auto in elkaar te beuken. Mij lijkt het heerlijk, maar ik denk alleen dat deze jongen de volgende keer zijn beurt voorbij laat gaan..
09 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
How Not To Pick Up Girls
Een brutaal mens heeft de halve wereld. Dus waarom niet de stoute schoenen aantrekken en gewoon op straat een paar dames mee uit vragen. Al vraag ik me af of het op deze manier gaat lukken..
09 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Girls Fail Compilation
Een poosje terug lieten we jullie deze compilatie zien met alleen falende dames in de hoofdrol. Vandaag voegen we daar twee heerlijke compilaties aan toe. Zie hier deel 1 en deel 2. Enjoy!
09 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Dodge Challenger SRT8 392 Limited Edition vs Ford F-150
Na lang sparen heb je eindelijk je droomauto kunnen kopen. Een gloednieuwe Dodge Challenger SRT8 392 Limited Edition. Met een 470pk sterke V8 Hemi onder de kap een zeldzame verschijning. Kan de dag nog mooier worden? Ik ben bang van niet..

En ja, het is een vrouw..
08 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Wakesurfing
Wakeboarden is een geweldige sport, maar ook tijdrovend. Je kent het wel, touw uitrollen, wetsuit aantrekken enz. Dat moet toch anders kunnen..
08 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Joonas Jokinen Penalty Kick
Een penalty tegen krijgen is voor geen enkele keeper een welkome verrassing. Maar één ding is zeker, Joonas Jokinen neemt hem wel met stijl..
08 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Rally Crash Compilation 2011 Part 2
Naast de officiële rally wedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die de gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis. We zetten een aantal missers op een rijtje voor je.

Voor de liefhebbers deel 1 hier!
08 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Meet The 69 Dollar Hot Dog
Een hot dog is een goedkope en snelle snack voor tussendoor. Vind je een standaard hot dog te simpel, dan kan je altijd nog deze hot dog bestellen. 69 dollar, maar dan heb je ook wat..
08 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Cat vs Dog
Wanneer een kat lekker languit ligt te slapen is het wijs om het beestje met rust te laten. Dat weet deze hond nu ook..
08 Apr '11 - in Humor
door Patrick
111 Paintball Shots
De jongens van Jackass waren een aantal jaar terug al een vrijwillig paintball doelwit. Patrick gaat net een stap verder. 111 schoten, ik moet er niet aan denken.
07 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
White Men Can't Jump
Na schooltijd met een paar vrienden een basketbalveld onveilig maken is niet alleen leuk tijdverdrijf, maar tevens is een beetje beweging altijd goed voor de gezondheid. Althans, niet op deze manier..
07 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Vienna Air King 2011 - Highlights
Vienna Air King 2011 is één van de meest extreme MTB competities die we tot nu voorbij hebben zien komen. Kijk mee naar de highlights!
07 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Find The Mystery Rocker
Stel je vindt tijdens een concert een wegwerpcamera, legt hem in de kast, en na twee jaar kom je hem weer tegen terwijl je wat dozen aan het opruimen bent. Tijd voor een uitdaging. Find the Mystery Rocker!
07 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Lewie West - Floor Gasm
Vijf uur, het werk zit er weer op. Tijd om even naar de gym te gaan voor de nodige inspanning. Lewie West doet het even voor..
07 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Operation Da Vinci
Het spelletje Dr. Bibber hebben we allemaal vast wel eens gespeeld. Maar wat als je een beetje moeite hebt om de wish bone uit het gaatje te halen? Juist, dan pak je het wat professioneler aan..
07 Apr '11 - in Cool
door Patrick

Vodafone Bingo!
Win een Sony Xperia Play, Speel de Vodafone Bingo!
Vodafone heeft Biertijd uitgedaagd voor een potje Oud-Hollandse Bingo. Je telefoonnummer is je speelkaart, en je maakt kans op mooie en grappige prijzen. Hoofdprijs is een Sony Xperia Play, maar je kunt ook gewoon een keukenrol, leverworst of bol.com cadeaubon winnen. Wie doet er mee?
07 Apr '11 - in Advertentie
door Patrick
Team Need 4 Speed - Warm Up Sessions
Met een nieuw zomer seizoen voor de deur gaat Team Need for Speed alvast op zoek naar nieuwe afdalingen voor een geweldige wingsuit ervaring. En dat levert spectaculaire beelden op..
06 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Epic Kaukau Time - Manapua Man Manapua
De kookpraktijken van Epic Meal Time zien we wekelijks voorbij komen. Door hun succes zijn er steeds meer die voor de lol ook een aflevering maken. Niet allemaal even succesvol, maar Epic KauKau Time is een leuke uitzondering op de regel.
06 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Best Of A Normal Day
Elke dag hebben we zo ons ritme. Opstaan, douchen, kopje koffie, enzz. Totaal niet interessant eigenlijk, maar de 'normale' dag van deze jongens is wel apart te noemen. Zie hier, Best of a Normal Day.
06 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Let's Paint
Ook het straatmeubilair heeft zo nu en dan een nieuw laagje verf nodig. Niet echt spannend zou je denken, maar voor deze lamstraal is het een behoorlijke uitdaging..
06 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Parking In Holland
Het valt niet mee om in een stad als Utrecht, langs het water, een geschikt parkeerplekje te vinden. Laat staan het parkeren zelf in zo'n krap plekje. Deze man heeft daar de oplossing voor. Roept u maar Hoax of niet?
06 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Cleaning The Cobra Pit
Een normaal mens wordt soms al aangevallen als hij de kattenbak wil legen. Maar het kan nog erger. We weten allemaal dat een cobra een gevaarlijk beestje is, maar iemand moet de cobra pit toch opruimen..
05 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Angry Sink Prank
Je vader zo nu en dan eens in de zeik nemen kan best lollig zijn. Al geloof ik niet dat deze beste man het allemaal kan waarderen..
05 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Oslo Taxi
Mocht je binnenkort van plan zijn naar Oslo te reizen om daar het één en ander te bezichtigen. Wellicht dat deze taxi een idee is. Zo blijft er meer effectieve biertijd over..
05 Apr '11 - in Cool
door Patrick
National Geographic Megafactories - Heineken
Gisteren konden we even achter de schermen kijken bij Lego. Vandaag nemen we een wellicht leuker onderwerp. Bier! Kijk mee naar Megafactories Heineken..
05 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Simple Life Manhattan - Microstudio
Een gemiddeld appartement in Manhattan's Upper West Side kost zo'n 3600 dollar per maand. Best knaken kan ik je zeggen. Felice Cohen betaalt net wat minder, zo'n 700 dollar. Maar dan heeft ze ook wat minder ruimte dan de rest. Veel minder..
05 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - Sugar Shack
Ook deze dinsdag kijken we mee met de jongens van Epic Meal Time. Vandaag gaan we op zoek naar de roots van MuscleGlasses. En het nodige eten natuurlijk..
05 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Close Call..
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Goed oppassen lijkt de enige oplossing, maar zelfs dan ontkom je er soms niet aan..
04 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Mike Ryan - Size Matters
Er zijn genoeg coureurs die behoorlijk kunnen spelen met een auto. Mike Ryan pakt het liever wat groter aan. Kijk mee naar Size Matters!
04 Apr '11 - in Cool
door Patrick
National Geographic Megafactories - Lego
Jaarlijks wordt er zo'n vijf miljard uur met Lego gespeeld. Leuk om te weten, maar hoe worden die kleine blokjes nou gemaakt? En hoe stellen ze een nieuwe set samen? Veel vragen weinig antwoorden. Tijd voor een kijkje achter de schermen bij Lego.
04 Apr '11 - in Cool
door Patrick
The Military
Hoewel militairen dagelijks goed hun best doen om de boel voor ons veilig te houden gaat er bij hun ook wel eens wat mis. Kijk mee naar Twisters mini compilatie, The Military!
04 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Freaky The Scary Snowman At Time Square
Freaky the scary snowman hebben we al eens eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag reist de verschrikkelijke sneeuwpop af naar Time Square, of beter gezegd, Time Scare..
04 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Start Chaos 2011 Le Mans Series at Le Castellet
De start van het Le Mans Series seizoen is niet helemaal lekker begonnen. Terwijl alle coureurs netjes achter de pace car reden kwam het groen net iets te snel, met de nodige gevolgen.
03 Apr '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drama Queen kids
Voor we beginnen, kennen jullie deze nog? Er gaat meer door het hoofd bij kinderen dan jij en ik kunnen bedenken. Tijd voor een vervolg..
03 Apr '11 - in Humor
door Patrick
3D First Person Mario
Freddie Wong is goed bezig. Laatst zagen we zijn versie van first person Mario. Als het aan mijn ligt kan hij zo naar Nintendo met zijn concept, maar het kan nog gekker. Nu de Nintendo 3DS uit is denkt Freddie in 3D. Zie hier zijn 3D first person Mario. Wel eerst even je cyaan / rode bril uit het stof halen.
03 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Trickmania - DC Snowpark Area 43
Een poosje terug waren we samen met de jongens en meiden van BNN te gast bij de X-Fighters in Madrid. Helemaal geweldig, maar we kunnen niet overal zijn. Helaas waren we niet bij DC's Snowpark Aera 43, maar gelukkig hebben we wel de beelden gekregen.
03 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Tempest Freerunning Academy
Parkour en freerunning mag voor sommige passé zijn, maar er zijn legio mensen die daar anders over denken. Sterker nog, 2 april was de officiële opening van de Tempest Freerunning Academy. Dat is pas een gym..
03 Apr '11 - in Cool
door Patrick
April Fools Day 2011
Gisteren was het 1 april, de dag bij uitstek om wat vrienden en kennissen de stuipen of het lijf te jagen. CWF heeft er een aantal op een rij gezet voor je..
02 Apr '11 - in Humor
door Patrick
Road Sign Payback
Als je voor de lol verkeersborden wilt slopen, prima, maar let wel op. Sommige pikken het niet..
02 Apr '11 - in Humor
door Patrick
How To Piss In Public
We hebben het allemaal wel eens, loop je ergens, moet je plotseling nodig pissen. Je leuter uit je broek halen is het probleem niet, maar hoe doe je dat op een nette manier? Hier een aantal tips!
02 Apr '11 - in Humor
door Patrick
The Hangover Part II Trailer
Als er één film is waar ik sinds lange tijd echt om gelachen heb, is The Hangover. Goed nieuws voor de liefhebbers zoals ik, eind mei gaat deel twee in première. Hier alvast de trailer..
02 Apr '11 - in Trailers
door Patrick
Baby Blacktip Shark
Dat je op moet passen voor grote haaien mag duidelijk zijn. Maar zo'n klein baby haaitje doet toch geen kwaad?
02 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
25 Years Of Pixar Animation
Als er één heer en meester is in animaties, dan is het Pixar wel. Inmiddels vermaken ze ons al een kleine 25 jaar. Tijd voor een mooi overzicht.
02 Apr '11 - in Animation
door Patrick
BMW M3 CSL Fun
Wanneer je een trotse eigenaar bent van een BMW M3 CSL, dan is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je in stijl vertrekt als je even naar de supermarkt moet. Thnx!
01 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Britney Spears - Poo Cocktail Supreme - Jackass 3D deleted Scene
Een paar dagen terug lieten we jullie de outtakes zien van Jackass 3D. Hilarische beelden die de 'echte' film nooit hebben gehaald. Toch ontbrak er nog een scene. Britney Spears met de Poo Cocktail Supreme.
01 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Bass vs Phonebook
Heb je dagelijks ruzie met de ouderwetse telefoongids? Koop een paar versterkers, subwoofers en klaar ben je..
01 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Don't Drink & Dive
Na een paar biertje komen mensen soms met de mooiste ideeën. Wat dacht je van in het zwembad duiken en je broertje het onderwater laten filmen. Dat klinkt prima toch? Of niet..
01 Apr '11 - in WTF!
door Patrick
Jagerland - De Aard Van Het Feestje - Carnaval
Wat maakt een goed feest precies een goed feest? In de videoreeks 'De aard van het feestje', gaan we met verschillende mensen op pad om te kijken hoe zij van hun feestje een lievelingsbeestje maken. In deze aflevering laat Ivo ons zien hoe het er aan toe gaat tijdens Carnaval in Zuid-Oost Limburg. En dat Carnaval, dat is het echte leven, mensen!
01 Apr '11 - in Docu
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties