Archief

Items van September 2009
Crash Carnage III
Om het crash festijn helemaal compleet te maken doen we nog één sessie Crash Carnage met de overige delen. Enjoy!

11 / 12 / 13 /14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21
30 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Nightmare On Elmstreet
En wij maar denken dat we verlost zijn van Freddy Kruger's praktijken. Niets is minder waar, Freddy is back! 30 april 2010 in première, maar natuurlijk hebben we hier alvast de HD trailer.
30 Sep '09 - in Trailers
door Patrick
High Five New York
Mocht je in New York een bus of taxi aan willen houden, dan is je hand opsteken voldoende. Deze vriendelijke gozer maakt daar meteen maar even gebruik van.
30 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Metal Gear Solid: Philanthropy
Als hardcore fan van Metal Gear Solid kun je twee dingen doen. Je kan wachten tot er iemand in Hollywood een film van maakt, of je gaat zelf aan de slag. Zo dachten de mensen van Hive Division ook. Zie hier Metal Gear Solid: Philanthropy. Een fan movie volledig gemaakt zonder enige vorm van budget. Meer info hier en hier.
29 Sep '09 - in Movies
door Patrick
Dodge Ram SRT-10 Burnout
Eindelijk heb je na lang sparen de pick-up van je dromen. Nou eerst nog even een filmpje maken om je maten te laten zien dat de SRT-10 bulkt van de pk's. Ze zullen onder de indruk zijn...
29 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
LIPDUB - I Gotta Feeling
Een plaatje playbacken is een makkie. Maar om dat met 172 man te doen in één take is een hele prestatie. Deze Canadese studenten deden het. Zelfs het nieuws was onder de indruk.
29 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Crash Carnage II
Na een succesvolle eerste sessie van Crash Carnage, gaan we vandaag vrolijk door met vijf nieuwe delen. Crashfest op zijn best!

Deel 6 / Deel 7 / Deel 8 / Deel 9 / Deel 10
29 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Make Love Not War
De titel klinkt erger dan het allemaal is. Maar laten we eerlijk wezen, dieren moet je met rust laten. Waar is al die agressie immers goed voor? Dat moeten deze honden zich ook hebben afgevraagd.
29 Sep '09 - in Animals
door Patrick
Patron Highcroft Acura
Tijdens de practice van de Petit Le Mans crashte Scott Harp zijn Patron Highcroft Acura. Helaas, over en sluiten zou je denken. Maar niets is minder waar. Met een goed technisch team is niets onmogelijk. Die bouwen in no-time een nieuwe.
28 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Extreme Golfkart
Even een paar holes spelen kan de nodige tijd in beslag nemen als je alles lopend doet. Misschien dat deze golfkart de oplossing is. Meer hier!
28 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Crash Carnage
Het is alweer een tijd terug dat we een ouderwetse crash compilatie voorbij hebben zien komen hier op Biertijd. Tijd voor Crash Carnage!

Deel 1 / Deel 2 / Deel 3 / Deel 4 / Deel 5
28 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Peace Dove
Wellicht heb je er weinig van gemerkt, maar 21 september was het Peace Day. Een nobel idee, alleen had niet iedereen er evenveel zin in.

Deze klassieker mogen we natuurlijk niet vergeten..
28 Sep '09 - in Humor
door Patrick
Bear Grylls
Bear Grylls is een waar overlevingsexpert. Van maden tot koeienogen, niets is Bear te gek. Alleen komt de beste man liever niet in contact met bijen.
27 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
Rapservice 3
Het was weer een bewogen week. Marco Borsato failliet, Andre Hazes 5 jaar overleden, en ga zo maar door. MC T-Lex vat de week nog even samen in Rapservice 3.
27 Sep '09 - in Actueel
door Patrick
Insane Pogo Sticks
Een pogo stick is eigenlijk zo oud als de weg naar Rome. Opa en oma hebben er nog mee gespeeld. Alleen tijden veranderen he. Tijd voor insane pogo!
27 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Shut Up!
Je kent het wel. Van die B video clips op een zonnige plek waarbij een zanger onwijs zijn best staat te doen. Gelukkig is er altijd wel een manier om daar een einde aan te maken.
26 Sep '09 - in Humor
door Patrick
New Kids
New kids is een pulp show zonder weerga. Vroeger te zien op BNN, nu op Comedy Central. De 'humor' gaat soms wat ver, daarom heeft deze aflevering de tv niet gehaald.
26 Sep '09 - in Television
door Patrick
Self Defense
Van wie kan je beter zelfverdediging leren dan van een oude rot in het vak. Al geloof ik wel dat de vodka niet al te best is geweest voor opa's snelheid.
25 Sep '09 - in Humor
door Patrick
Cordyceps: Killer Fungi
Tijd voor een natuurmomentje. Cordyceps, een schimmel die het lichaam van een insect 'overneemt' met de dood als gevolg. Het klinkt als een goedkope Sci-Fi, maar de praktijk is anders.
25 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Mini Salto
Kleine jongens worden groot. Zo zijn de kleine wagentjes van vroeger een stuk steviger geworden. Parkeer hem daar maar even Nico!
25 Sep '09 - in Sport
door Patrick
Quit Now
Roken is niet al te best voor je, dat mag duidelijk zijn. Nou is stoppen natuurlijk de oplossing, maar of dit soort commercials helpen. Ik weet het niet..
25 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
Stormsjees 3 - Ruben Lenten
Kitesurfen met een behoorlijke windkracht maakt het pas echt leuk. Zo zagen we laatst Eddy Lansink vliegen. Vandaag neemt Ruben Lenten ons mee naar Wijk aan Zee en Scheveningen. Zie hier Stormsjees 3.
24 Sep '09 - in Sport
door Patrick
Red Bull Street Style
Een poosje terug hadden we het over het Red Bull Street Style Festival. Gisteren was het in Amsterdam dan eindelijk zover. Eén ding is zeker, ik doe het ze niet na.
24 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Wii Drug Raid
Wanneer je als agent een inval moet doen bij een drugs dealer brengt dat natuurlijk de nodige spanning met zich mee. Maar waarom naar drugs of de dealer zoeken als de man ook een Nintendo Wii in huis heeft.
24 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
Zandvoort am Schnee
Op 4 oktober 2009 geht es los! Het apres-ski feest in Zandvoort (am Schnee). Echte sneeuw, worsten, hübsche mädchen, pullen bier en lange latten. Haal je ski's uit 't vet und seit dabei. Super toll!
24 Sep '09 - in Cool
door Bavaria
Good Morning
Zo, goeiemorgen! Laten we eens rustig beginnen deze zonnige dag. Alleen de vrouw nog even wakker maken en we kunnen er weer tegenaan.
24 Sep '09 - in Humor
door Patrick
Harley Showoff
Met een dikke Harley Davidson onder je kont hoef je niet gek te doen om veel bekijks te krijgen. Leg dat alleen deze snuiter even uit.
23 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
Bathroom Prank
Even tijd voor jezelf. Krantje mee, en geen gezeur aan je hoofd. Althans, dat was de bedoeling.
23 Sep '09 - in Humor
door Patrick
Obscura CueLight
Met je maten een potje poolen is altijd gezellig. Alleen kan dat saaie gekleurde laken wel een opfrisser gebruiken. Oké, het geheel kost een kleine 200.000 dollar, maar dan heb je ook wat.
23 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Amateur!
Voor alle amateurvoetballers onder ons: heb je Teamlink al gecheckt? Dat is dat nieuw tooltje (met die van Hooijkdonck commercial) waarmee je alles rondom je team kan bijhouden. Tegen wie je moet spelen, of je al op 1 staat, maar ook wie er nog moet betalen voor de bierpot. Heel handig dus!
23 Sep '09 - in Sport
door Patrick
They Came From...
Het maken van een dvd als They Came From... bestaat niet alleen uit geweldige snowboard en ski momenten. Gelukkig voor ons gaat er soms ook het nodige fout.
22 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Wojciech Kosma's Blow Job
Kunst, het is er in vele vormen. Muziek, schilderijen en sculpturen zijn onderhand bekend, maar bij Wojciech Kosma's 'Blow Job' denk ik toch aan iets heel anders.
22 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
MTV The Hills
Je hebt het vast wel eens gezien: The Hills. Zo'n real life soap op MTV met alleen maar te lekkere, te rijke wijven. Sommige zijn er helemaal verslaafd aan (goed nieuws: zaterdag 18.10 begint het weer) anderen haten het. Ik weet het niet zo.
22 Sep '09 - in Television
door Patrick
Human LCD
Met een paar duizend man je club aanmoedigen is geweldig. Al kan het wat spectaculairder in het stadion. De Koreanen doen het even voor.
22 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Pure Blond - Dove Love
het biermerk Pure Blond hebben we een poosje terug al eerder voorbij zien komen. Eén ding is zeker, gevoel voor humor hebben ze nog steeds.
22 Sep '09 - in Humor
door Patrick
We Are ODST!
Vanaf vandaag ligt het nieuwe deel van Halo in de schappen. Als het spel net zo gelikt is als deze teaser dan wordt het toch eens tijd voor een Xbox360.
22 Sep '09 - in Trailers
door Patrick
Audi Quattro
Hoe simpel kan het zijn om iets duidelijk te maken door een dosis humor te gebruiken. Audi laat het je zien in deze wat oudere commercial. Hier deel 2.
21 Sep '09 - in Commercial
door Patrick
Love The Office
Altijd al eens je eigen boodschap op een kantoorgebouw willen zetten? Hier kan het! Heb je even geen inspiratie? Check dan deze gast!
21 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Chevrolet Bel Air vs Malibu
Ik hoor het opa nog zeggen 'Vroeger was alles beter'. Het klinkt leuk, maar gelukkig is er in 50 jaar toch een heleboel verbeterd.
21 Sep '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Internet Fun Mix
Zo nu en dan een klassieker uit de kast trekken kan helemaal geen kwaad. Maar als we het doen, laten we er dan aantal op een rij zetten.
21 Sep '09 - in Retro
door Patrick
X-Factor 2009 UK
Nieuwe ronde nieuwe kansen. Ik blijf het heerlijk vinden hoe mensen zichzelf ongegeneerd voor schut zetten. Kijk mee naar Natricia en het dynamische duo Casyr.
21 Sep '09 - in Television
door Patrick
Did You Know 4.0
Wist je dat een kleine 40 miljoen mensen onderhand ge-Rick Rolled zijn? Meer leuke en interessante weetjes zie je in Did You Know 4.0.
20 Sep '09 - in Actueel
door Patrick
Rapservice 2
Na een succesvol eerste deel is het nu tijd voor deel 2 van Rapservice, het beknopte nieuwsoverzicht van MC T-Lex.
20 Sep '09 - in Actueel
door Patrick
Red Bull Soapbox Atlanta
De rode stier is niet alleen bezig met de meeste extreme sporten, maar ook de lol wordt niet vergeten. Ouderwets met een zelfgemaakte zeepkist de heuvel af. Met andere woorden, Red Bull Soapbox.
20 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Clouds Over San Francisco
Stop motion, tilt-shift, time-lapse, het zijn allemaal manieren om een kunstig filmpje te creëren. Zie hier Ben Wiggins 'Clouds over San Francisco'.
19 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Soda Pop Stop
Voor een heerlijk flesje frisdrank ben je bij John Nese aan het goede adres. De beste man heeft in zijn winkel, de Galco's Soda Pop Stop, een kleine 500 verschillende soorten op voorraad. Hier zijn verhaal.
19 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Pomegranate NS08
Vandaag de dag gebruiken we onze mobiele telefoon niet enkel voor het bellen. Navigatie, videoplayer en internet zijn onderhand de normaalste zaak van de wereld. De Pomegranate NS08 gaat alleen net een stapje verder.
19 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Distraxion
De meeste mensen werken beter met een muziekje op de achtergrond. Maar dan moet het wel muziek zijn die je ligt, anders krijg je dit soort praktijken.
19 Sep '09 - in Animation
door Patrick
Warum?
Mocht je in de buurt wonen van de binnenstad, dan kan het wel eens gebeuren dat een dronken onverlaat in je tuin staat te pissen. Bij opa staan ze regelmatig tegen zijn deur te lekken, maar waarom?
19 Sep '09 - in Humor
door Patrick
Alice is Dead
Laten we het weekend eens beginnen met een spelletje. Vandaag gaan we voor het duistere point & click avontuur Alice is Dead. Game on!
18 Sep '09 - in Games
door Patrick
Incredible, Amazing, Awesome Apple
De discussie Mac vs PC zal nooit eindigen. Maar als we eerlijk zijn weten we maar al te goed wie er als winnaar uit de bus zou moeten komen. Zie hier een samenvatting van Apple's laatste keynote.
18 Sep '09 - in Humor
door Admin
Winnaar Vodafone Upgrade a Stranger
Na lang beraad is de kogel door de kerk. Paul de Jongh mag zich de gelukkige winnaar noemen van de Vodafone Upgrade a Stranger aktie en zal binnen enkele weken een Samsung NC10 netbook ontvangen. Gefeliciteerd!

Paul heeft inmiddels bericht ontvangen.
18 Sep '09 - in Actueel
door Admin
Lamborghini Reventón Roadster
Naast geweldige auto's maakt Lamborghini ook promo's die het aanzien meer dan waard zijn. Zo zagen we een tijdje terug de promo voor de Murciélago LP670-4 SV. Vandaag gaan we voor de zeldzame Reventón Roadster.
17 Sep '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull Upstream
De jongens van de rode stier blijven leuke dingen verzinnen. Nou is wakeboarden al een geweldige sport, maar bij Red Bull's Upstream maken het net even spannender.
17 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Paranormal Activity
Zo nu en dan kan ik een goede horror film wel waarderen. nou stuitte ik net op een teaser voor de film 'Paranormal Activity'. Ik heb zo mijn twijfels, wat denken jullie?
17 Sep '09 - in Trailers
door Patrick
Rammstein - Pussy
Het valt als band vandaag de dag niet mee om je cd's aan de man te brengen, dus moet je het creatief aanpakken. Met een camsite als sponsor gaat de laatste clip van Rammstein wel erg ver. Zou het werken?
17 Sep '09 - in NSFW
door Patrick

Kiezen is Leuk!
Kiezen is Leuk!
Grappenmaker Henk Ryckaert laat zien dat naar school gaan best leuk kan zijn. Maar dan wel als je zelf je vakken kan kiezen. Want wie wil er nou geen les van een frisse jongedame met cup C, lange benen en niet teveel kleren aan. Meer zien? Kijk op kiezenisleuk.nl!
17 Sep '09 - in Advertentie
door Patrick
BSB Superstock 1000 Croft - Brogan vs Seeley
In de racerij is er altijd een gevecht voor de eindstreep. Een mooi voorbeeld daarvan is het duel tussen Brogan en Seeley tijdens de British Superbike Championship. Met een wel heel verrassend einde.
16 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Bye Bye Baseball
Hoe geweldig is het als je bij een honkbalwedstrijd in het publiek een bal vangt. Vaders helemaal blij, alleen denkt de kleine meid daar heel anders over.
16 Sep '09 - in Humor
door Patrick
Sailing
Met een bootje over het water scheren is heerlijk tijdverdrijf. Hou alleen wel je hoofd erbij. Al moet je dat niet al te letterlijk opvatten.
16 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
Mercedes SLS AMG
De 1955 Mercedes SL300 Gullwing is een klassieker bij uitstek. Mercedes wilde de Gullwing weer nieuw leven inblazen. Na de concepts van een tijdje terug is het nu tijd voor het echte werk. Zie hier, de Mercedes SLS AMG.
16 Sep '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
IAA Frankfurt 2009
Voor de autoliefhebbers staat er weer genoeg moois in Frankfurt op de IAA. We kijken even mee met Autoblog die daar natuurlijk aanwezig zijn. Hier deel 2.
16 Sep '09 - in Actueel
door Patrick
Bugatti 16 C Galibier Concept
De 1001pk sterke Bugatti Veyron is iedereen bekend. In Frankfurt zal op de IIA zijn grote broer getoond worden, de Bugatti 16 C Galibier Concept. Eén ding is zeker, de promo is in ieder geval dik in orde.
15 Sep '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Breek Dance
Breakdance is een toffe 'sport' alleen lijkt me de vloer wegkoppen een niet al te slimme move.
15 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
Skywalkers
Nee, we hebben het niet over een nieuw deel van Star Wars, maar over het Noorweegse Skywalkers Freefly Team. Met andere woorden, pret in de lucht.
15 Sep '09 - in Cool
door Patrick

Upgrade a Stranger!
Upgrade a Stranger!
Hoe relaxed is het om zomaar een vette prijs te krijgen? Vodafone dacht dat ook en laat jou aan een willekeurige een netbook of een smartphone weggeven. Wie kan er volgens jou wel een upgrade gebruiken? Kies je favoriet en stem! Wie weet win je zelf ook een prijs.

Update: We mogen zelf ook een netbook weggeven! Wie wil hem? En waarom?
(reageren met een geldig e-mailadres kan niet meer!)

Update: Winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt.
15 Sep '09 - in Advertentie
door Patrick
Temptation
Hoe moeilijk kan het zijn om als kleine uk een marshmallow met rust te laten. Het kost meer moeite dan je denkt, als het überhaupt al lukt..
15 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Police vs Motor
We weten allemaal dat je kentekenplaten op je voertuig moet hebben als je de openbare weg op gaat. Deze motorrijder heeft daar maling aan. Een mooi stukje Wegmisbruikers.
15 Sep '09 - in WTF!
door Patrick

Prinsjesdag 2009
Prinsjesdag 2009
Prinsjesdag is weer achter de rug, de kabinetsplannen zijn weer duidelijk. Zo willen ze onder andere de jeugdwerkloosheid voorkomen, 0900-nummers aanpakken, mobiele communicatie verbeteren en ga zo maar door. Ben je benieuwd wat de kabinetsplannen voor jou betekenen? Kijk dan even hier!
15 Sep '09 - in Actueel
door Patrick
Chris Pfeiffer Rides BMW Tower
Streetbike freestyle rijder Chris Pfeiffer is een man die aardig overweg kan met een motor. Dat blijkt wel uit deze beelden op de BMW toren in München.
14 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Robokill
Normaliter verblijden we jullie met verslavende puzzel games, maar laten we dat vandaag eens veranderen. We gaan schieten met Robokill!
14 Sep '09 - in Games
door Patrick
Rapservice
Als het niet rijmt hoef je het niet te weten. Kijk mee naar 'Rapservice', het nieuwsoverzicht van MC T-Lex.
14 Sep '09 - in Actueel
door Patrick
Taylor Swift VMA Kanye West
Mag je eindelijk na al je inspanning een MTV Video Music Award in ontvangst nemen, zal Kayne West je moment even verpesten. Gelukkig maakt Beyonce het nog een beetje goed voor Taylor Swift.
14 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
Zo. Word je een legende
Met één bal tussen z'n benen laat Federer zien waarom hij heer en meester is op de U.S. Open.
14 Sep '09 - in Sport
door Bavaria
Out Of Time
Het is en blijft geweldig om ervaren free runners bezig te zien. Kijk mee naar een compilatie kunst en vliegwerk Out of Time.
13 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Bus Stop
'A bus stop is a designated place where a public transport bus stops for the purpose of allowing passengers to board or leave a bus'.

Juist, geen Porsche stop dus..
13 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
Sturup Drift Championship 2009
In Sturup werd 4 en 5 September de Scandinavian drift championship gehouden. Het heeft weer het nodige rubber gekost. Zie hier een kleine impressie.
13 Sep '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Face! Epic Faceplant Montage
Faceplants, we zien ze regelmatig voorbij komen. Iemand is zo vrij geweest om het halve internet af te struinen voor deze Epic Faceplant Montage. Gedeeltelijk uit de oude doos, maar dat mag de pret niet drukken.
13 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
Ken Block Dirt 2 Jump Jam
Tijdens de promotietour van Dirt 2 in Silverstone kregen een aantal mensen de uitdaging om naast Ken Block in de auto te stappen voor een klein ritje. Heerlijk die gezichten..
12 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Signs
Waar je tegenwoordig ook komt, overal zie je borden. Vaak staan of hangen ze er met een goede reden, al is dat niet altijd even duidelijk.
12 Sep '09 - in Pics
door Patrick
X-Factor 2009 UK - Dreamgirls
We zien genoeg talent op het podium staan bij programma's als Popstars en X-Factor. Maar zo nu en dan vraag ik me toch af of mensen zelf echt niet beseffen dat ze totaal geen talent hebben. En dan heb ik het over de Dreamgirls.
12 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
Tiny & Lau - 1 Man 1 Jar
Tiny en Lau worden regelmatig op de hoogte gehouden van filmpjes die voor de nodige opschudding zorgen. Zo konden ze een poosje terug genieten van 2 Girls 1 Cup. Vandaag gaan ze verder met 1 Man 1 Jar.
12 Sep '09 - in Humor
door Patrick
Bugs
Heb jij ook wel eens last van motorrijders die uit het niets opduiken? Dan ben je niet de enige, in Noorwegen hebben ze er ook last van.
11 Sep '09 - in Commercial
door Patrick
Ken Block & Chris Atkinson 1978 Ford Escort Fun
Dat Ken Block aardig overweg kan met zijn moderne Subaru Impreza STI hoef ik niemand te vertellen. Maar hoe brengen Ken Block en Chris Atkinson het eraf in een 280pk sterke Ford Escort uit 1978? Eén ding is zeker, plezier hebben ze! Thnx!
11 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Google Holodeck
De complete wereld in kaart brengen tot de straten aan toe kan je aan Google wel overlaten. De pc is een leuke manier om het geheel te bekijken, maar Google's Holodeck maakt het helemaal af.
11 Sep '09 - in Tech
door Patrick
Les Chevaliers Du Ciel
Vraag een groep kleuters wat ze later willen worden, en de kans is groot dat je er een aantal straaljager piloten tussen hebt zitten. Misschien wel logisch ook.
11 Sep '09 - in Cool
door Patrick
10 Things Not To Do - Internet Cafe
Bij gebrek aan een pc kun je altijd nog gebruik maken van een internet cafe om over het web te surfen. Alleen zijn er wel een aantal dingen die je beter kunt laten.
11 Sep '09 - in Humor
door Patrick
Oprah Winfrey Kickoff Party Flashmob
In Chicago werd deze week een kickoff party gehouden ter ere van het 24'ste seizoen van Oprah. Oprah wist alleen niet dat er een flashmob plaast zou vinden tijdens het optreden van de Black Eyed Peas. Hier de beelden. Hier amateur beelden.
11 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Aids Is A Mass Murderer
De omstreden Aids voorlichtingsfilmpjes waarin een look-a-like van Hitler voorkomt, zijn zonder enige officiële reden van YouTube verwijderd. Nou vraag ik me toch af, is het filmpje nou echt zo erg?
10 Sep '09 - in Commercial
door Patrick
Robbery
Wat te doen bij een overval? Rustig blijven, niet de held uithangen en volledig meewerken. Deze jongen heeft het schijnbaar anders geleerd.
10 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
African Pets
Hier in Nederland zijn we al snel tevreden als het gaat om een huisdier. De één kiest voor een hond, en de ander is dol op een goudvis. In Afrika hebben ze een iets andere voorkeur.
10 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
Bloody Revenge 2 - Where Eagle Eyes Dare
Als volwassen vent met actiefiguren spelen kan wel eens voor rare gezichten zorgen. Gooi het onder de noemer 'stop-motion animatie' en er is niemand meer die er wat van zal zeggen. Zie hier Bloody Revenge II.
10 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Alfa Romeo 8C
Er zijn er maar 500 van geproduceerd, dus de kans de je een Alfa Romeo 8C in het wild tegenkomt is zeer klein te noemen. Jeremy Clarkson geeft even zijn mening over het Italiaanse kunstwerk.
10 Sep '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wedding Carriage
De droom van elke vrouw. Een gigantische trouwerij en natuurlijk ook een bruidskoets. Klinkt geweldig, al vraag ik me toch af of een limousine geen beter plan was..
09 Sep '09 - in WTF!
door Patrick

Halo 3 ODST
Halo 3 ODST
Halo liefhebbers opgelet! Halo 3 ODST is de nieuwste telg in de Halo reeks en exclusief voor de Xbox 360 ontwikkeld. Je stapt in de schoenen van een Orbital Drop Shock Trooper (ODST) en vanuit zijn perspectief zal je de zware strijd aangaan. Meer info en trailers vind je hier!
09 Sep '09 - in Advertentie
door Patrick
South Park - The Deaths Of Kenny
In South Park is er één ongelukkige die regelmatig de dood in de ogen kijkt. Gestoken, verbrand, begraven, geëlectrocuteerd, Kenny heeft het allemaal meegemaakt. We zetten ze even op een rijtje.
09 Sep '09 - in Humor
door Patrick
Video Mapping Projection
We hebben al eens eerder aandacht besteed aan 'video mapping projection', maar als het aan mij ligt wordt het dé kerstverlichting van 2009.
09 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Monopoly City Streets
Het aloude gezelschapsspel Monopoly hebben jullie waarschijnlijk allemaal wel eens gespeeld. Vanaf 9 september komt er een nieuwe en wat grotere online variant uit. Monopoly City Streets maakt gebruikt van Google Maps als spelbord. De wereld aan je voeten, ik ben benieuwd.
08 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Biertijd!
Na een dag hard werken gaat een vers getapt pilsje er altijd wel in. Maar nu de vraag. Zal het te drinken zijn?
08 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Dumbbell Finder
Arnold Schwarzenegger kennen we allemaal van zijn spierbundels. Waar de beste man tegenwoordig als gouverneur ook komt, hij blijft gek van dumbbells.
08 Sep '09 - in Humor
door Patrick
Comazuipertje
Alcoholgebruik onder jongeren staat vaak in het nieuws. Nou zijn er genoeg jongeren die graag de nodige biertjes achterover gooien, maar altijd nog wel een 'grens' hebben. Deze jongen klaarblijkelijk niet..
08 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
Red Bull Street Style
Ben jij een balkunstenaar? Wellicht dat Red Bull Street Style wat voor je is. Je moet natuurlijk wel over de nodige skills beschikken om een plekje te verdienen voor de qualifer op 23 september in Amsterdam. Maar wie weet ga jij binnenkort wel naar Zuid-Afrika om Nederland te vertegenwoordigen. Meer hier!
08 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Top Secret Drum Corps Edinburgh 2009
Ze beweren dat het indrukwekkende Top Secret drumcorps uit Basel Zwitserland de nummer één van de wereld is. Vorige maand waren ze weer te gast bij het Edinburgh Military Tattoo. Zie hier de beelden.
07 Sep '09 - in Cool
door Patrick
BMW M3 V10
Dat een BMW M3 voorzien is van een aardige brok pk's mag duidelijk zijn. Toch zijn er mensen die graag nog wat meer pit willen. Deze E30 M3 heeft aardig wat knaken en tijd gekost, maar dan heb je ook wat.
07 Sep '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Big Egg
We kennen allemaal de chocolade kinder surprise eitjes wel. Maar ik heb werkelijk waar nooit geweten dat kippen ook van die verrassing eitjes konden leggen.
07 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
Dog Pool
Als vrijgezel kun je genieten van het leven, maar een potje poolen is best lastig in je eentje. Gelukkig kan je altijd nog vertrouwen op je trouwe kameraad.
07 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Journalist vs Lion
Als journalist kom je wel eens op plekken waar een normaal mens niet over na zal denken. Eén zo'n plek is in een leeuwenkooi. Het gaat allemaal goed, maar één ding is zeker. Als het beestje kwaad wil heb je niets te vertellen.
07 Sep '09 - in Animals
door Patrick

Release Guitar Hero 5!
Release Guitar Hero 5!
Ben je een echte rockster, dan kun je vanaf 11 september je hart weer ophalen met Guitar Hero 5. Met 85 nummers van 83 bands ben je gegarandeerd van uren game plezier. Maar dat is niet alles. Guitar Hero 5 biedt veel meer dan de vorige delen. Zo kun je zelf je band samenstellen, onderling tegen elkaar spelen, online wedstrijden houden en natuurlijk nog veel meer. Meer info vind je hier!
07 Sep '09 - in Advertentie
door Patrick
Humungus Jumpus
Kitesurfen is tof, dat hoef ik niemand uit te leggen. Natuurlijk heb je wel een stevige wind nodig om optimaal te genieten. Eddy Lansink weet wat ik bedoel.
06 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Skydive Tattoo
Voor de één is het een kick om zich te laten tatoeëren. Bij een ander gaat het bloed sneller stromen van skydiven. Je kan de boel natuurlijk ook combineren.
06 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
California Fires
De branden in Californië zorgen niet alleen voor overlast, maar hebben ook de nodige levens gekost. Zie hier de time-lapse opname Beauty & Beast. Best indrukwekkend kan ik je zeggen.
06 Sep '09 - in Actueel
door Patrick
X-Factor 2009 UK Busby & Djaoublia
Wie denkt dat er alleen maar talent bij X-Factor UK op het podium staat komt bedrogen uit. Zet je speakers alvast zachter. Zie hier Fouad Djaoublia en Allan Busby.
06 Sep '09 - in Television
door Patrick
Aerosol Missile
Je kent ze wel, de spuitbusjes lucht om electronica stofvrij te maken. Best handig, maar laat ze op een warme dag niet in je auto liggen. Althans, tenzij je Carglass blij wil maken natuurlijk. Thnx!
05 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
Manbungo African Warrior
Fighting is in the blood and the next up and comming fighter is here. Kimbo Slice better be on the look out for the man called Manbungo African Warrior.

Nou, laat maar eens zien dan..
05 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
Gymkhana 2.1 - Block vs Dyrdek
Drift en rally expert Ken Block heeft geen introductie meer nodig. Na zijn eerdere Gymkhana oefeningen is hij terug. Zie hier Ken Block vs Rob Dyrdek.
05 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Civiballs 2
Na het verslavende eerste deel van Civiballs gaan we opnieuw de uitdaging aan in deel 2. Probeer de ballen in dezelfde kleur beker te krijgen. Game on!
05 Sep '09 - in Games
door Patrick
Pic Talk 30
Met het weekend voor de deur zitten jullie ongetwijfeld vol frisse inspiratie. Leef je uit en verzin een onderschrift voor deze foto.
04 Sep '09 - in Pics
door Patrick
Bangarang
Pogotracks gooit weer eens een kinderfilm door de mixer. Na de versie van Mary Poppins en Willy Wonka, gaan we nu voor Hook. Zie hier Bangarang en Alohomora.
04 Sep '09 - in Music
door Patrick
The Truth About Amsterdam 2
We hebben het er al eens eerder over gehad. Volgens Bill O'Reilly is Amsterdam een beerput vol drugs en geweld. The truth about Amsterdam was het antwoord. Nu heeft Bill dit filmpje in zijn uitzending gebruikt met wederom diverse leugens. Tijd om het Bill nogmaals duidelijk te maken.
04 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Tour de Remi
De streken van Remi Gaillard blijven geweldig. Hoewel de Tour de France al even is afgelopen weet Remi zich nog prima te vermaken.
04 Sep '09 - in Humor
door Patrick
Peacemaker
Politiek saai? Vergis je niet. Vechtersbaas Jan 'the peacemaker' Pronk kent de klappen van de zweep, maar kan wel een beetje hulp gebruiken. Wie durft het 'gevecht' aan?
04 Sep '09 - in Actueel
door Patrick
Dude Perfect - Summer Camp Edition
Waarschijnlijk zijn de meeste shots een stuk of 20 keer overgedaan, maar toch blijft het leuk tijdverdrijf. Zie hier Dude Perfect - Summer Camp Edition.
03 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Can Cars
Een blikje drinken is de normaalste zaak van de wereld. Nou kan je het lege blikje weggooien, maar een beetje creatieveling gaat er mee aan de slag. Best kunstig.
03 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Smash & Grab
Hoe snel bemachtig je 23 Macbook Pro's, 14 iPhones en 9 iPod touches? Het is te schandalig voor woorden, maar binnen 31 seconden is je toko leeg.
03 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
Electricity Untamed Audi EV
Het gerucht gaat al een tijd dat Audi in Frankfurt zijn EV concept zal tonen. De volledig elektrische R8 zal naar alle waarschijnlijkheid een wolf in schaapskleren zijn als we deze viral mogen geloven.
03 Sep '09 - in Humor
door Patrick
Human Flag
De 'human flag' is een leuk trucje voor de echte krachtpatsers onder ons. Zelfs op straat maak je er een behoorlijke indruk mee.
03 Sep '09 - in Humor
door Patrick
Swing Trick
Als grote jongen is het ook wel eens fijn om weer het schoffie uit te hangen. Lekker ouderwets op de schommel, wat kan je gebeuren..
02 Sep '09 - in Humor
door Patrick
YouTube vs Blur
Ter promotie van het racespel Blur hebben de makers een stapel internet klassiekers uit de kast getrokken. Ken jij ze allemaal nog?
02 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Rollercoaster Ride
Er zijn aardig wat pretparken waar ze in een attractie een actiefoto van je maken. Alles leuk en aardig, maar film is toch een stuk leuker.
02 Sep '09 - in Humor
door Patrick
Police Accident A7 Motoragent Ongeval
Tijdens een ongeval op de A7 gisterenmiddag liep het allemaal anders dan gewild. Een motoragent probeerde een baan vrij te maken voor de ambulance, maar werd over het hoofd gezien door een automobilist. Meer informatie hier.
02 Sep '09 - in Actueel
door Patrick
Saudi Drift Crashes
Sinds er een beetje asfalt in de woestijn ligt proberen arabieren de driftkoning uit te hangen. Zoals wij weten maakt een rappe auto en een zware rechtervoet nog geen drifter van je. En toch blijven ze het proberen..
01 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
F/A-18 Hornet Flyby
Tom Cruise kreeg in 'Top Gun' nogal eens op zijn flikker door zijn welbekende flyby. Het is ook best indrukwekkend om een straaljager laag over de grond te zien scheren. Deze jongen kan daar over meepraten.
01 Sep '09 - in Cool
door Patrick
Kids..
Kinderen zijn geweldig, dat mag duidelijk zijn. Maar raak ze nou geen seconde uit het zicht. Voor je het weet heb je een boel uit te leggen aan moeder de vrouw.
01 Sep '09 - in Humor
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties