Archief

Items van July 2008
Light Pong Masters
Van een verre afstand of op een rare manier ping pong balletjes in een bakje water gooien hebben we nu onderhand wel gezien. Tijd voor een nieuwe uitdaging. Doe jij het licht even uit schat.
31 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Opening Olympic 2008
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat binnenkort de olympische spelen van start gaan. De openingsceremonie is altijd weer een gigantisch spektakel en kaartjes voor de opening zijn de laatste dagen zo'n 10 tot 40 duizend dollar waard. Momenteel zijn ze druk aan het oefenen, maar lang leve internet voor deze kleine introductie.
31 Jul '08 - in Actueel
door Patrick
Bonds
De eerste leuke of sowieso onderhoudende ondergoed commercial moet ik op de Nederlandse tv nog voorbij zien komen. Zo moeilijk is het schijnbaar niet.
31 Jul '08 - in Commercial
door Patrick
Top 2000
De Top 2000 is een behoorlijke lijst met geweldige muziek. Welke retro videoclip zie jij graag nog een keertje voorbij komen?
30 Jul '08 - in Music Vids
door Patrick
Piano Phone
Is het nou echt bij elk bedrijf komkommertijd, of heeft er iemand aardig wat tijd teveel? Buiten dat toch nog een aardige prestatie.
30 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Bike Stealing
Wie heeft het niet meegemaakt. Stap je naar buiten is je fiets van plaats veranderd. Waar die staat zal je nooit weten, het enige wat er nog ligt is een opengebroken slot. We vinden het allemaal schandalig, maar wie doet er tegenwoordig nog wat?
30 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Blob Jump
Met het kwik ruim boven de 25 graden is het tijd om het water op te zoeken. Simpelweg baantjes trekken is ook niet alles, lang leve de Blob!
30 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Drive Carefully
Nu met het warme weer zijn er steeds meer mensen die de motor pakken om op pad te gaan. Veilig verkeer campagnes zoals de Postbus 51 spots maken niet echt veel indruk, dat kunnen de Engelsen beter. Hier de eerste en hier een tweede variant.
30 Jul '08 - in Commercial
door Patrick
Tour De France
De Tour de Dope France is inmiddels voorbij. Wederom met aardig wat gezeur en ellende, maar gelukkig hebben we de foto's nog. Hier deel 1 en hier deel 2.
29 Jul '08 - in Sport
door Patrick
Criss Angel
Illusionist Criss Angel heeft ons al meerdere malen versteld doen staan. Zijn bijnaam 'Mind Freak' past hem wel, dat is te zien aan deze truc. Kan iemand mij vertellen hoe dit precies werkt.
29 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Touch Trix
Nu de iPhone 3G overal in de winkels verkrijgbaar is (met zo'n 8 weken levertijd) wil je natuurlijk wel je vrienden laten zien dat je wat unieks in huis hebt gehaald. Zie deze Touch trix. Hier deel 2.
29 Jul '08 - in Tech
door Patrick
Judge Milian
Mocht je een keer voor de rechtbank moeten verschijnen let dan goed op je woordkeuze. Soms is het beter om niks te zeggen dan wat onzin uit te kramen. Deze jongen moet dat nog even leren.
29 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Weed Gambling
Tijdens een potje kaarten in het casino kan het wel eens gebeuren dat je zonder geld komt te zitten. Een slimme jongen gaat dan op huis aan en pakt zijn verlies. Deze snuiter denkt daar net wat anders over.
29 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Game Girls
Bij de spellen die vandaag de dag uitkomen kijken ze niet zo nauw als het gaat om een beetje geweld, maar erotiek is tot op heden nog een behoorlijk taboe. Best jammer als je zo de virtuele dames bekijkt.
28 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Balloons
We hebben het waarschijnlijk allemaal wel eens geprobeerd toen we nog wat jonger waren. Een adreskaartje aan een helium ballon en maar kijken hoe ver die gaat komen. Best leuk, maar ik geloof niet dat dit zo'n goede start is.
28 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Lego Album Covers
Met Lego gaan je bouwwerken net zover als je eigen fantasie. Dat maakt dit speelgoed ook zijn geld meer dan waard. De wat oudere creatieve geesten gebruiken het zelfs om de nodige album covers na te maken. Welke herken jij?
28 Jul '08 - in Cool
door Patrick
News Slip Up's
We zien ze dagelijks op tv, maar helaas zijn er maar weinig die we op een foutje kunnen pakken. In Amerika (hoe kan het ook anders) gaat het wat vaker fout. Lang leve live nieuws.
28 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Rollerblading
Rollerblading is een sport apart. We zien dagelijks op straat mensen voorbij komen op de 'rolschaatsen', maar mocht je als man met deze hobby willen beginnen, hou hier dan even rekening mee.
28 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Michael Jackson
Met een klein groepje vrienden voor een vreemd hotel gaan staan en voor de lol 'Michael Jackson' roepen, zal dat aandacht trekken? Geloof me, meer dan je denkt.
27 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Airport Musical
De verrassingen van Improv Everywhere hebben we al een aantal keer voorbij zien komen hier op Biertijd. Maar zij zijn niet de enige die zich daarmee bezig houden. Zie deze kleine airport musical.
27 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Revolving Door
Een geweldige uitvinding zo'n draaideur. Geen geneuzel om met je boodschappen lastig een deur open te maken of met je handen vol papier je kantoor te verlaten. Althans, handig oké, maar ook levensgevaarlijk.
27 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Swell
Onze Skofterige buren komen maar niet verder, misschien dat wij de boel maar eens op moeten lossen. Volg de hints en de bron van de pagina. Wie speelt Swell als eerste uit? Elkaar helpen mag stiekem wel..
26 Jul '08 - in Games
door Patrick
Pic Talk XI
Ondanks het benauwde weer gaan we toch onze grijze massa weer aan de slag zetten. Verzin een origineel onderschrift voor deze foto.
26 Jul '08 - in Pics
door Patrick
Stormtrooper
Mocht je van plan zijn je vriendin een aanzoek te doen, geef haar dan wel meteen een ring. Want voor je het weet heeft ze het gemunt op je Star Wars collectie.

Het vervolg..
26 Jul '08 - in WTF!
door Admin
Breakfast
Wat is dat nou toch altijd? Nederlanders zijn zuinig en willen het liefst voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. Wat een waanzin! Wie gaat er trouwens even mee ontbijten, ik weet nog wel een goedkoop tentje.
26 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Lions
Ze zeggen wel eens dat je van niks doen ook moe kan worden. Als je als leeuw heel de dag onderuit ligt kan het wel eens voorkomen dat je spontaan moet geeuwen.
25 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Ninja
Soms zie je aan de houding en gedrag van mensen dat je te maken hebt met een levensgevaarlijk persoon. Neem deze ninja, daar loop je toch liever met een boog omheen? Wat een skills..
25 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Ik heb het niet zo met fietsjes. Naast dat ik een luie hond ben kwam er in mijn jeugd al snel het brommertijdperk. Diegenen die wel op hun BMXje rond bleven peddelen, fietsten dan ook al gauw alleen. Populair wordt je er dan mischien niet mee, het ziet er wel tof uit.
25 Jul '08 - in Cool
door Gerben
Guinness
Je kent de uitspraak wel, 'geniet maar drink met mate(n)'. Bij Guinness hebben ze deze slogan wel erg letterlijk opgevat.
25 Jul '08 - in Commercial
door Patrick
British Teens
Bij Wegmisbruikers zien we vaak genoeg mensen de meeste rare fratsen uithalen. Gelukkig is Nederland niet de enige, de Engelse maken er ook een zooitje van.
25 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Garbage Guy
It's a dirty job but someone's gotta do it. Vuilnisman is een vak apart. Misschien niet de ideale baan, maar we hebben ze wel nodig. Maar geloof me, ook een vuilnisman heeft plezier in zijn werk.
24 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Watchmen
We zien de laatste tijd de een na de andere superheld voorbij komen. Superman, Spiderman, Hulk, Fantastic 4 en ga zo maar door. Binnenkort is het de beurt aan Watchmen. Hier alvast de trailer.
24 Jul '08 - in Trailers
door Patrick
Diner
Ik snap best dat als er wat ruimte tekort is in een restaurant dat je een beetje moet schipperen met de ruimte. Maar om op deze manier van stoel te veranderen is wel erg overdreven.
24 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Rifle Spin
Elke soldaat moet leren met zijn geweer om te gaan. Dat is de normaalste zaak van de wereld. Maar tijdens de training moet je natuurlijk wel even goed opletten.
23 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Anna Kournikova
Sommige dames blijven me verbazen. Hoewel ze al een tijdje niet meer op het centre court staat is ze nog steeds een aangename verschijning. Wat denken jullie, Hot or Not?
23 Jul '08 - in Celeb's
door Patrick
Cable Guy
Is die kleine van je in een pissige bui omdat hij niet naar de bioscoop mag? Geef hem gerust een paar euro en stuur hem de straat op, want voor je het weet heb je heibel in de tent.
23 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Voyeur
We hebben allemaal wel eens de drang om even stiekem ergens naar binnen te kijken. Zo nieuwsgierig zijn mensen nu eenmaal. HBO kwam daarom met dit voyeur project op de proppen, meer informatie hier.
23 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Snake
Nou zijn slangen niet echt mijn favoriete beesten, maar stel dat je 's ochtends dit beestje langs je huis ziet liggen. Er komt gewoon geen einde aan.
23 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Jump!
Dat je nou bij skateboarden of skaten zo nu en dan eens fout op een railing terecht kan komen is risico van het vak. Maar om het nou gewoon bewust op te zoeken lijkt me niet echt een strak plan.
22 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Guitar Speed Record
Ik vind het sowieso al knap als mensen een heldere klank uit een gitaar kunnen krijgen. Deze gast gaat voor het snelheidsrecord. En geloof me, dat is vingervlug.
22 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Heineken Suicide Spoof
We konden er natuurlijk op wachten. Nou was de originele suicide versie al een behoorlijk succes, maar de spoof mag er ook wezen.
22 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Car Wash
Nu de zon weer doorbreekt is het weer eens tijd om de auto een grondige beurt te geven. Maar waarom zelf wassen als je het ook een ander kan laten doen?
22 Jul '08 - in Sexy
door Patrick
Gun Prank
Als je nou al een aantal keer tegen je vrouw hebt gezegd dat ze met d'r vingers van je pistool af moet blijven en ze wil maar niet luisteren. Tja, dan had ze dit een keertje kunnen verwachten.
22 Jul '08 - in Humor
door Patrick
NES USB ROM Controller
Heb je toevallig nog een Nintendo 8-bit console op zolder liggen? Pak een controller en kijk hier even naar. Het kost je een paar uurtjes om te maken, maar dan heb je wel leuk speelgoed in huis.
21 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Love Parade 2008 Video
De Love Parade 2008 is inmiddels achter de rug. De foto's hebben we onderhand ook al gezien. Misschien is het gewoon eens tijd voor de bewegende beelden. Zie hier ruim twee uur Love Parade 2008.
21 Jul '08 - in Music
door Patrick
Mom Of The Year
Het is natuurlijk geweldig als je als moeder thuis een baantje erbij neemt om je kids van alles te voorzien. Maar dan moet die kleine snuiter wel met zijn handen van de belangrijke spullen blijven.
21 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Bowja The Ninja
Tijd voor een nieuwe Gametime. Vandaag gaan we voor een point & click game genaamd 'Bowja The Ninja'. Hier deel 1 en hier deel 2. Game on!
20 Jul '08 - in Games
door Patrick
WWE Divas Pillow Fight
De WWF van een tijd terug zullen wat oudere bezoekers zeker nog niet vergeten zijn. Hulk Hogan, Andre The Giant, Mean Gene Okerlund, en ga zo maar door. Nu met de WWE zien we ook de diva's voorbij komen. Ditmaal met een lingerie kussen gevecht.
20 Jul '08 - in Sexy
door Patrick
Pic Talk X
Niks te doen op deze luie zondag middag? Zet dan je grijze massa eens aan het werk en verzin een onderschrift voor deze foto.
20 Jul '08 - in Pics
door Patrick
Unnecessary Sensorship
In Nederland hebben we bijna geen last van bliepjes of wazige onderdelen in het beeld om iets te censureren. Amerika heeft daar meer last van. Maar stel dat je een onschuldig stukje Sesamstraat neemt, en daar in gaat bliepen, dan krijg je toch wel een apart geheel.
20 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Love Parade 2008
Zoals we gister konden zien was het feest in Dortmund tijdens de Love Parade 2008. Onze collega's van VKmag waren erbij, en hebben voor het gemak zeven pagina's plaatjes geschoten.

Update: Hier een aantal live sets.
20 Jul '08 - in Pics
door Admin
Dancehall
Tijdens je vakantie op een feestje even gezellig met de plaatselijke bevolking dansen is altijd leuk. Althans, of dit meisje er ook nog zo over denkt?
19 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Little?
Ze zeggen wel eens dat een man met een grote, dure, snelle wagen het nodige in zijn broek daarmee compenseert. Maar is dat eigenlijk wel zo?
19 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Stagedive
tijdens de wat zwaardere concerten zijn er legio mensen die voor de lol van het podium het publiek inspringen. Zelfs de artiesten proberen wel eens een stagedive, maar of dat hier ook de bedoeling was?
19 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Dance!
Ga jij dit weekend weer de plaatselijke club onveilig maken? Doe dan wel een beetje je best, want tegenwoordig zijn ventjes van ongeveer zes jaar jong betere BBoy's of Tecktonik dansers dan jij.
18 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Mud Fest
Modder is goed voor je huid heb ik me laten vertellen. Of het waar is betwijfel ik, maar er zijn genoeg mensen die het maar al te graag eens willen proberen.
18 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Summer
Terwijl half Nederland ergens in het buitenland op een strand ligt te bakken, zitten wij hier met pest weer achter de pc. Laten we dan maar een beetje zomer via het beeldscherm binnen halen.
18 Jul '08 - in Sexy
door Patrick
Look Left, Look Right, Look..
We hebben het allemaal geleerd op school. Voor het oversteken eerst links kijken, dan rechts, wederom links en gaan. Blind de weg oversteken is niet echt slim, maar hoe zit het met deze bestuurder?
18 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Fishing
Het barst van de mensen die maar al te graag urenlang langs de waterkant naar een dobber willen kijken. Tegenwoordig moet vissen toch veel sneller en leuker kunnen.
17 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Rambo - Diego Alione
Er zijn aardig wat celebrity look-a-like's die over de rug van de echte sterren zelf ook de nodige centen vragen voor een optreden. Diego Alione is zo'n man, alleen doet deze Rambo het net wat anders.
17 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Re:Volve
Echt geweldig weer is het momenteel niet, dus laten we dan maar op het scherm genieten van een knap staaltje kitesurfen. Kijk mee naar Re:Volve.

Ook tof: Sunset Sessions.
17 Jul '08 - in Sport
door Patrick
Party Girl
Zo nu en dan eens even helemaal uit je dak moet best kunnen. Maar als ik deze dame zo bekijk is er volgens mij wat meer aan de hand.
17 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Hot Shell
Dat de kogels uit een machinegeweer levensgevaarlijk kunnen zijn, lijkt me logisch. Maar zelfs de hulzen kunnen wel eens voor een warm gevoel zorgen.
17 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Donut Shot
En wij maar denken dat alleen de fransman Remí Gaillard op straat de mooiste ballen kan schieten. Het schot van deze dames mag er ook wel wezen. Of ruik ik een hoax?
17 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Wanna Kiss?
Voor een aantal onder ons is de tijd weer gekomen om lekker onder de lakens te kruipen. Morgen vroeg weer op om vervolgens naar het werk te gaan. Nou vooruit dan, één kusje, en tot morgen.
16 Jul '08 - in Commercial
door Patrick
Internet Café
Altijd handig zo'n internet café in de buurt, of misschien wel op je vakantie bestemming. Maar let wel een beetje op je centjes, voor je het weet heb je een dure avond achter de rug.
16 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Pic Talk IX
Zijn we weer in een creatieve bui? Wie verzint er een origineel onderschrift bij deze foto. Leef je uit bij de reacties.
16 Jul '08 - in Pics
door Patrick
Hot Rod Limo
In Amerika zijn ze dol op brute oldtimers met een paar honderd pk. Helaas is het wel zo dat de Hot Rod's vaak maar geschikt zijn voor een paar personen. Deze liefhebber heeft daar de oplossing voor gevonden.
16 Jul '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Volcano
Een vulkaanuitbarsting wil niemand meemaken. Althans, niet als je in de buurt woont van de vulkaan. Maar één ding is zeker, het levert wel mooie beelden op.
16 Jul '08 - in Pics
door Patrick
Blind Ride
Zoals we allemaal wel weten is er maar één man de snelste op het circuit van Top Gear, en dat is The Stig. Om ergens onderaan de lijst te staan is ook niet erg, en al helemaal niet als je blind bent.
15 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Alyssa Milano
Het lijkt wel of sommige vrouwen niet ouder lijken te worden maar wel lekkerder. Alyssa Milano kennen we nog van Charmed en Melrose Place. Wat denken jullie?
15 Jul '08 - in Celeb's
door Patrick
Bragster
Je vrienden uitdagen iets aparts te doen is natuurlijk altijd leuk. Neem deze snuiter die na het opeten van een tube tandpasta een pak sinaasappelsap op moet drinken. Of heb je liever 55 klappen in het gezicht? Meer hier.
15 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Jet Ski
Het is geweldig speelgoed zo'n jetski, maar mocht het weer wat tegenvallen of je hebt gewoon even te weinig tijd om de zee op te zoeken, dan is zo'n jacuzzi natuurlijk wel een uitkomst.
15 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Bert & Ernie
Onze vrolijke vriendjes van vroeger blijken toch niet zo lief te zijn. Ze leken zo leuk en aardig maar ondertussen waren ze druk bezig met hun gangster netwerk.
15 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Ubisoft & Hybride Technologies
De beelden die software giganten op je scherm toveren worden met de dag beter. Ubisoft is voor de gamers geen onbekende, en samen met Hybride Technologies maken ze animaties waar je mond van openvalt.
14 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Clucking
Er zijn een aantal klimmers onder de Biertijd bezoekers die zo nu en dan graag een berg bedwingen. Misschien is Clucking een nieuwe uitdaging voor ze. Het klinkt apart, maar voldoening krijg je zeker.
14 Jul '08 - in Humor
door Patrick
USB Popcorn
We hebben er allemaal wel eens last van, lekkere trek terwijl we achter de pc naar pron leuke filmpjes zitten te kijken. Met een beetje handigheid is dat probleem zo opgelost.
14 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Trailer Park
Er zijn weer genoeg mensen die de oude sleurhut uit de schuur hebben gehaald voor een langzaam ritje naar het zuiden. Een beetje caravan liefhebber doet het natuurlijk op een andere manier.
14 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Claw Game
Elke keer een euro aan je ouders vragen om kans te maken op een speeltje schiet ook niet op. Grijpen is voor mietjes, we pakken het zelf wel.
14 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Battle Art
Uit een losse pols de mooiste dingen op papier zetten is niet voor iedereen weggelegd. Deze freestyle tekenaar kan het wel. Kijk mee naar zijn battle art versie van Immortal Technique's Caught in a hustle.
13 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Slippers
Ga je binnenkort met een paar maten op vakantie? Hou dan goed je slippers in de gaten. Voor je het weet sta je met je voeten aan de grond genageld.
13 Jul '08 - in Humor
door Patrick
iPhone Unboxing
Er zijn genoeg Apple fans die na hun aanschaf het uitpakken filmen. Nu met de iPhone 3G zijn er al genoeg filmpjes te vinden, maar ik geloof toch dat deze jongen het 'unboxing' ritueel niet helemaal begrijpt.
13 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Sensation Black 2008
Na Sensation White stond dit weekend de Arena weer op zijn kop voor Sensation Black. Wederom een geweldig succes. Mocht je het gemist hebben, dan heeft onze buurman de livesets voor je.
13 Jul '08 - in Music
door Patrick
Soccer Fail
Ik heb het al eerder gezegd, voetbal is niet mijn sport. Maar als ze nou elke 90 minuten vol kunnen proppen met dit soort taferelen dan hoor je mij niet klagen.
12 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Living Room Burnout
Een burnout zien we vaak genoeg voorbij komen. Is het niet met de auto dan wel met de motor. Maar om het nou gewoon in je huiskamer te doen? Ach, zo bijzonder is het schijnbaar niet.
12 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Fallen
Sporten, rennen, springen en noem het maar op is goed voor je. Althans, als je het op de juiste manier doet. Ik wil niet zeggen dat sport slecht voor je is maar als je het op deze manier doet waarschijnlijk wel. Hier deel twee.
12 Jul '08 - in Sport
door Patrick
Nick's Mishap
Met een aantal vrienden trucjes uithalen op de fiets is altijd leuk, maar mocht je ergens vanaf springen, zorg dan wel voor een stevige fiets. Nick laten even zien waarom.
12 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Tanker Surfing
Ze zeggen wel eens dat surfen geen sport is maar een manier van leven. Daar ben ik het helemaal mee eens. Wie anders pakt de boot om midden op zee op golven van een containerschip te surfen?

Uit de film Step into liquid..
11 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Pogo Backflip
We hebben een tijdje terug al eens laten zien dat je met een ouderwetse pogo stick de meest leuke stunts uit kan halen, maar verwacht niet het onmogelijke. Het is mooi geprobeerd, maar helaas. FAIL!
11 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Trailer Trash
Het motto van Amerika, 'hoe groter, hoe beter'. Het klinkt natuurlijk leuk, maar in het land van de onbegrensde mogelijkheden moeten ze dan ook wel eens naar de hoogte kijken. Anders krijg je dit.
11 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Pic Talk VIII
Zo voor het weekend zitten we weer vol frisse energie. Tijd dus voor een nieuwe Pic Talk. Doe eens gek, en vul de comments met een leuk onderschrift voor deze foto.
11 Jul '08 - in Pics
door Patrick
iPhone 3G
Vanaf vandaag is de iPhone 3G officieel verkrijgbaar. Wij bij Biertijd lopen al ruim een half jaar met een iPhone, en het is zeker een aanrader. Maar zoals met de eerste generatie iPhone's moet ook de 3G de blender test doorstaan. Laat dat maar aan onze Zattevrienden over.
11 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Porsche
Het is wel te zien dat smaken verschillen. Gelukkig maar, anders hadden we allemaal een gouden Porsche voor de deur staan. Hoe fout kan het zijn..
10 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Arbiter
Je zou in eerste instantie denken dat scheidsrechter Sergei Sjmolik tijdens de wedstrijd Vitebsk en Novopolzk door zijn rug is gegaan, maar helaas. De zatlap blies na de wedstrijd een kleine 2.6 promile. fixed!
10 Jul '08 - in Sport
door Patrick
Federer
We hebben het vorige week nog laten zien dat Federer trots mag zijn op zo'n toegewijde coach, die er voor zorgt dat hij scherp en alert blijft. Vandaag gaan we de 'instrumenten' tunen. Rock on!
10 Jul '08 - in Commercial
door Patrick
SMS
Bijna overal is het onderhand wel verboden om onder het rijden met de gsm in de hand te bellen. Ergens logisch, want echt verstandig is het niet. Sms'en is natuurlijk een stuk veiliger.
10 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Porsche
Als kleine jongen was ik al gek van snelle auto's, en in het bijzonder de Porsche 911. Zo te zien ben ik niet de enige jongen met dezelfde wens.
09 Jul '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Street Artist
Waarom gaan we eigenlijk vandaag de dag nog naar een voorstelling toe, terwijl je voor een kleine euro op straat de mooiste dingen voorbij ziet komen. Na Sean en John is het nu de beurt aan deze lord of the ring.
09 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Suicide
De titel van de post klinkt waarschijnlijk zwaarder dan het allemaal is. Maar één ding is zeker. De mensen achter Heineken maken elke keer weer de meest unieke commercials. Fock it! En hier een iets erotische versie.
09 Jul '08 - in Commercial
door Patrick
Trabant
Het is werkelijk ongelofelijk dat je nu nog steeds Trabantjes ziet rijden. Natuurlijk is het merendeel in handen van liefhebbers, en hopelijk gaan die er wat zuiniger mee om dan de monteurs in de fabriek.
08 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Speed Kills
Het gros van de automobilisten heeft wel eens last van een zware rechtervoet, maar hoe zit het met de boetes? De inwoners van Johannesburg denken 'zonder nummerplaten, geen snelheidsovertreding'. Joe Public's reclamecampagne schudt ze misschien wel wakker.
08 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Sean & John
Straatartiesten heb je in alle soorten en maten. Van de orgeldraaier tot saxofonist. Sean en John zijn een vak apart met hun tap dance act. Neem dit en dit optreden. Ik doe het ze niet na.
08 Jul '08 - in Cool
door Patrick
The Bed
Terwijl je er praktisch met je neus bovenop zit, weten de illusionisten je nog om de tuin te leiden. Soms wel frustrerend, maar kan iemand mij vertellen hoe de truc 'Het bed' van Marcel Kalisvaart werkt?
08 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Extreme Drifting
Het is weliswaar niet de meest efficiente manier van auto rijden, maar indrukwekkend is het wel. Driften is een kunst, en zo te zien doet deze Porsche rijder het niet voor het eerst.
08 Jul '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Human Mirror
Een ritje met de trein of metro naar huis is dagelijkse kost, maar als je plotseling denkt dat je dubbel ziet kan het wel eens een geintje van Improv Everywhere zijn.
07 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Paintball
Paintball is geweldig, daar kan niemand onderuit. Maar mocht je totaal geen vrienden hebben dan is oefenen behoorlijk lastig. In dat geval is deze koffer de uitvinding van de eeuw.
07 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Flying Boat
En ik maar denken dat een boot gemaakt is om mee te varen. Fout! Met een boot de lucht opzoeken is natuurlijk een stuk leuker.
07 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Presto
Pixar is de laatste tijd goed bezig met al zijn animaties, maar niet alleen de grote namen zijn geweldig om te zien. Neem het kleine meesterwerkje Presto. Top!
07 Jul '08 - in Animation
door Patrick
Google Earth
Waar is de tijd gebleven van een ouderwetse wereldbol en een atlas. Tegenwoordig gebruiken we die oude troep niet meer. Vandaag de dag gebruiken we navigatie als we het even niet meer weten. Al is deze versie van de wereldbol wel erg tof.
07 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Motor Crashes
Het is super als je met je motor de mooiste stunts uit kan halen. Maar voordat je succesvol een stoppie of een wheelie maakt moet je toch even oefenen. We leren alles immers met vallen en opstaan.
07 Jul '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Supercar Fuel Test
Het is natuurlijk geweldig om een auto als een Audi R8 onder je kont te hebben, maar met de brandstof prijzen van vandaag is het ook wel eens leuk om te kijken welke bolide zuinig is.
07 Jul '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Sensation White 2008
Het was afgelopen weekend weer feest in de Arena. Sensation White was ook dit jaar weer een geweldig succes. Voor wie er helaas niet bij kon zijn hebben wij natuurlijk hier de livesets.
07 Jul '08 - in Music
door Patrick
Freestyle Horse
Om tijdens het basketballen de bal netjes in het net te mikken kost zo nu en dan wat moeite. Oké, je kan immers niet altijd geluk hebben. Deze dames laten even zien hoe je ballen moet gooien. Ruik ik een Hoax?
06 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Bullrun 2008
Eind Juni was het weer zover. Toen ging er weer een rijkelui rallyfeest van start. De Bullrun 2008 is net als de Gumball 3000 elke keer weer een sensatie en natuurlijk stonden er ook dit jaar weer de mooiste bolides aan de start. Voor een impressie, hier deel 1 en hier deel 2.

Checkpoint bij West Coast Customs.
06 Jul '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Light Bulb
Het lijkt wel of de laatste tijd hier op kantoor het één na het ander aan vervanging toe is. Zelfs de lamp op het toilet heeft het begeven. Helaas bestaan er geen lampen die eeuwig blijven branden, of toch wel..
06 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Lady Rating
Mannen doen het wel vaker. Stiekem vrouwen cijfers geven. Maar het is natuurlijk een stuk leuker om het ze gewoon recht in het gezicht te vertellen.
06 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Laugh!
Lachen is gezond, daar kan niemand onderuit. En een aanstekelijk filmpje kijken op het net is ook leuk, maar het is misschien nog leuker om zelf mee te doen.
06 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Retro Test
Er zijn nog maar weinig auto's van vroeger die ik nu nog dagelijks voorbij zie rijden. De Volkswagen Golf type 1 daarentegen wel. Deze wagen was zijn tijd behoorlijk vooruit, Jeremy laat je nog even zien waarom.
05 Jul '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dancing With Bottles
Dansen is voor sommige mensen al een kunst op zich, maar deze dame brengt dansen naar een hoger niveau. Toch handig als je net bij de slijter vandaan komt.
05 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Tattoo
Je lichaam versieren met tattoo's is voor sommige dagelijkse kost, maar dat kan natuurlijk ook op een andere manier. Niks moeilijk doen met inkt, vandaag laten we de laser het werk doen.
05 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Women..
We hebben allemaal zo ons vooroordeel klaar over vrouwen achter het stuur, maar zoals gewoonlijk is ons oordeel een feit. Volgende keer toch maar met de bus naar de stad.
04 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Hands Free
Voor ons hier in Nederland is er per 1 juli een algemeen rookverbod voor de horeca. In Californie is het per 1 juli verplicht om hands free te bellen. Ik vraag me alleen af of het er veiliger van gaat worden.
04 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Living Room Fight
Terwijl pa en ma de deur uit zijn kan je natuurlijk aan de slag met Wii boxing. Maar misschien is het leuker om echte bokshandschoenen aan te trekken. Die hebben straks aardig wat uit te leggen.
04 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Wave
Je kan niet vroeg genoeg beginnen om een beetje indruk te maken op de dames. Natuurlijk heb je daar wel de nodige skills voor nodig. Kijk, zo doe je dat dus.
03 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Pic talk VII
Zijn jullie in een creatieve bui? Tijd voor een nieuwe Pic talk. Verzin jij eens iets leuks of geks bij deze foto.
03 Jul '08 - in Pics
door Patrick
Brooke Hogan FHM
Brooke Hogan is de mooie dochter van WWF grootheid Hulk Hogan. Brooke staat deze maand in de Maxim, en laten we daar nou de beelden van hebben.
03 Jul '08 - in Sexy
door Admin
Nuts!
Het lijkt wel of er tegenwoordig meer 'volwassen' mensen rondlopen in speeltuinen dan kinderen. Puur om zichzelf voor paal te zetten, dus ga vooral door.
03 Jul '08 - in WTF!
door Admin
Federer vs Coach
Hoe blijf je als professional tennisspeler fit en alert? Federer kan het je vertellen. Het geheim is een coach die een duel niet uit de weg gaat.
03 Jul '08 - in Cool
door Admin
Bat Girl
Nee, het gaat niet om een nieuwe variant van Batman. Mocht je thuis een PS3 of andere console hebben staan bedenk dan wel dat je vriendin ook zo nu en dan wat aandacht wil. Anders krijg je dit..
02 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Matt's Girlfriend
Matt Harding kennen we nog wel van zijn reisjes rond de wereld en natuurlijk zijn rare dansje. Nu mag Matt wel dagelijks op pad zijn, maar hoe zit het met zijn vriendin?
02 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Painstation
Allemaal leuk en aardig hoor zo'n Playstation, Wii en Xbox maar een echte bikkel gaat met de Painstation aan de gang. Mocht je verliezen dan kan je schokken of slagen verwachten, en zelfs je vingers branden. Zo te zien best pijnlijk.
02 Jul '08 - in Cool
door Patrick
Neon Layers
Gametime is alweer een tijdje terug, dus laten we eens wat tijd verkwisten met Neon Layers. Lijkt zoals gewoonlijk in het begin simpel, maar vergis je gerust niet. Game on!
01 Jul '08 - in Games
door Patrick
Grandma Surprise
Voor je het weet is het weer zover, dan is oma weer een jaartje ouder. Maar wat moet je nou kopen voor mensen die eigenlijk alles al hebben. Ach, een beetje genot op d'r oude dag kan geen kwaad.
01 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Darwin Award Dimwits
Heel het net staat vol met filmpjes die we al vele malen hebben gezien, maar die toch telkens weer uit de oude doos worden gehaald. Retro is oké, en zeker als het om Darwin award dimwits gaat.


Part I
| Part II | Part III | Part IV | Part V | Part VI | Part VII | Part VIII
01 Jul '08 - in Retro
door Patrick
Amy Winehouse
Naar een concert gaan van je favoriete idool is natuurlijk altijd geweldig. Al raad ik je wel aan om bij Amy Winehouse niet de voorste plekken te bespreken. Voor je het weet heb je een paar beuken te pakken.
01 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Headshot!
Speeltuintjes zijn voor kinderen. Daar moeten 'volwassen' mensen helemaal niet komen. Logisch ook, al dat speeltuig is veels te gevaarlijk voor grote mensen. Dat blijkt maar weer.
01 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Swing
Als grote jongen is het ook wel eens fijn om weer het schoffie uit te hangen. Lekker ouderwets op de schommel, wat kan je gebeuren..
01 Jul '08 - in Humor
door Patrick
Backflip
Op de fiets je eigen mee laten trekken door een brommer kan best rap gaan. Maar mocht je het doen, let dan wel op verdwaalde verkeersborden.
01 Jul '08 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties