Archief

Items van June 2008
Taco Bell
De freeze praktijken van improveverywhere hebben we al een paar keer voorbij zien komen hier op Biertijd. Het is een origineel concept die andere mensen maar al te graag ook eens willen proberen. Dus voor je het weet is het halve restaurant bevroren.
29 Jun '08 - in Cool
door Patrick
Robbery
Een normaal mens zou schrikken als er plots een man je winkel binnen komt lopen met een bivakmuts op en een pistool in zijn handen. Maar gewoon niet reageren is ook een optie om de overvaller de deur uit te sturen.
29 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Pic Talk VI
Na een zware zaterdagavond gaan we de hersencellen die nog over zijn eens gebruiken voor een nieuwe pic talk. Verzin jij eens wat bij deze foto.
29 Jun '08 - in Pics
door Patrick
Sprinkler
Een sprinkler installatie is een mooie uitvinding, maar mocht je er met een palletwagen per ongeluk tegenaan rijden, laat er dan professionals naar kijken. Want anders komt er alleen maar ellende van.
28 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Diablo III
Via de tiplijn kreeg ik weer een geweldige trailer getipt. Ditmaal voor de nieuwe game Diablo III. Zo te zien grafisch een stuk beter dan zijn voorgangers. Kijk mee naar de teaser en hier de beelden van de gameplay.
28 Jun '08 - in Trailers
door Patrick
700$ Condom
Nee, dit is geen exclusief goedje zoals de 200$ Whopper. We hebben het hier gewoon over een gebruikt condoom die gevonden is in de kroeg. Zou jij die doorslikken voor een kleine 700$?
28 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Lego
Wat is het mooiste speelgoed ooit gemaakt? Ik zeg Lego. In de loop der jaren zijn er aardig wat bouwdozen op de markt gebracht, en die liggen stuk voor stuk bij lego nog netjes opgeborgen in de kast. Wat zal het waard zijn?
28 Jun '08 - in Cool
door Patrick
Moment of Truth
Kennen we deze dame nog van een tijdje terug? Natuurlijk is het als partner niet leuk als je dat soort antwoorden hoort, maar er zijn genoeg mensen die een scheve schaats rijden. Dat blijkt maar weer.
28 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Horse vs Jockey
Je zou denken dat je als jockey na een tijdje je paard wel volledig onder controle hebt. Helaas, ook paardjes hebben zo nu en dan een eigen wil.
28 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Suicide
De titel klinkt onsmakelijk, maar het valt allemaal wel mee. Het is niet zo dat we morgen van plan zijn om er een einde aan te maken. We gaan zelfs een avondje gezellig naar het theater toe.
27 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Smoking
Vanaf 1 juli is het zover, dan is roken in openbare gelegenheden en ook in de horeca verboden. Of het een goede stap in de richting is weet ik niet. Maar als pro gamer kan je er maar beter helemaal mee stoppen.
27 Jun '08 - in Commercial
door Patrick
395 Feet Jump
je ziet vandaag de dag de meeste professionals sprongen maken waar je u tegen zegt. Maar een aantal steken daar met kop en schouders boven uit. We zagen het Ryan Capes eerder al doen met ruim 300ft, maar Bird gaat daar met zijn sprong van 395ft (120.37m) dik overheen.
27 Jun '08 - in Sport
door Patrick
Jet Pack
Elk mens wil al vanaf het begin af aan kunnen vliegen. Helaas, maar met de nodige techniek kan je een behoorlijk eind komen. Voor Sean Connery als 007 was vliegen met een jetpack toekomstmuziek, maar inmiddels is het realiteit. Al is het wel even wennen.
27 Jun '08 - in Cool
door Patrick
Knight Rider
Wat een held was Michael Knight vroeger he? Met zijn trouwe partner K.I.T.T. overwon hij het grootste kwaad. Inmiddels hebben Michael en K.I.T.T. een behoorlijke makeover achter de rug, maar mocht jij de ouderwetse stem van K.I.T.T. in je eigen auto willen horen, dat kan. En hij stuurt je nog de goede kant op ook.
27 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
First Ride
Met dit weer een beetje toeren op een motor is heerlijk. Maar voordat je veilig de weg op kan heb je toch de nodige lessen nodig. Want laten we eerlijk wezen, het lijkt zo simpel, maar alle begin is moeilijk.
26 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Joc Cocker - Woodstock 1969
Dat Joe Cocker een wonderbaarlijk artiest is kan niemand ontkennen. In 1969 stond hij op Woodstock. Waarschijnlijk onder de nodige stimulerende middelen, maar gelukkig zijn er mensen die het even vertalen.
26 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Photo Fun
Ik heb sinds kort een nieuwe camera, en ik kan je zeggen dat het nog niet meevalt om een zeer strakke foto te schieten. De kunst is meer om het juiste moment te kiezen, dan maakt de scherpte niet meer zo uit.
26 Jun '08 - in Pics
door Patrick
Magnificent Five
Vanavond neemt Spanje het op tegen Rusland. Hoewel Spanje als favoriet uit de bus komt hebben ze sinds 1964 geen kampioenschap gewonnen. Zoals gewoonlijk weten de miljoenen bondscoaches thuis op de bank waar dat aan ligt. De Magnificent Five laten het je zien.
26 Jun '08 - in Sport
door Admin
Corvette
We hebben het vaak over exclusieve auto's als Lamborghini, Porsche en Ferrari. Maar waarom staan we niet eens stil bij echte american muscle zoals bijvoorbeeld de Corvette? Nou, heel simpel, omdat we die niet bij kunnen houden.

Zie hier de wagen waar het allemaal om draait.
26 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Quake III Arena Simpsons Map
De wat oudere gamers zullen het geweldige spel Quake III Arena zeker nog niet vergeten zijn. Er zijn mensen die het spel nog steeds spelen. Mocht je de standaard map onderhand zat zijn, tover hem dan om in een complete Simpsons omgeving. Downloaden doe je hier.
25 Jun '08 - in Cool
door Patrick
DDR Master
Dance Dance Revolution is een spel waarbij je springend op de maat diverse combinaties uit moet voeren. Zo te zien hoef je het dit mannetje niet meer uit te leggen.
25 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Table Slide
Een feestje met wat vrienden onder elkaar is altijd gezellig. Al heb je er altijd snuiters tussen die na een behoorlijk slok op lollig denken te zijn.
25 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Goal!
Voetbal is niet echt mijn sport al heb ik respect voor sommige spelers. Soms vraag je jezelf wel eens af hoe ze de bal in godsnaam in het doel krijgen. Deze speler heeft wel een erg sneaky manier om te scoren.
25 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Skateboard Payback
Als skateboarder kan je soms best pissig worden als je dure board bij een simpele sprong de geest geeft. Maar wees nou slim en tel even tot tien, want zelfs bijna overleden pakt het board je nog terug.
24 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Call Of Duty - World At War
Terwijl de helft van de console liefhebbers Call Of Duty 4 nog uit het plastic moet halen is het volgende deel alweer in de maak. Zie hier de trailer van Call Of Duty 5 'World at war'.
24 Jun '08 - in Trailers
door Patrick
Pic Talk V
We gaan weer eens onze grijze massa aan het werk zetten met een nieuwe Pic Talk. Verzin eens een tof, bizar, leuk, erotisch of misschien wel emotioneel onderschrift bij deze foto.
24 Jun '08 - in Pics
door Patrick
Oranje Raus!
De nederlaag hebben we inmiddels achter de rug en de oranje koorts is gezakt naar een respectabele 37 graden. De meeste oranje fans zijn alweer aan het werk geslagen maar voor de achterblijvers hebben we Tom Waes die ze met alle plezier naar huis stuurt.
24 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Travis Barker
Voormalig Blink 182 drummer Travis Barker is het drummen nog niet verleerd. Na zijn remix van Soulja Boy's 'Crank That' komt hij nu met zijn variant van Busta Rhymes 'Don't Touch Me'. Geweldig!
23 Jun '08 - in Music
door Patrick
Baseball Catch
Honkbal is een geweldige sport. Stel dat je een lange bal laat gaan omdat je hem waarschijnlijk toch niet kan vangen, dan is het best lullig als het ballen meisje het wel voor elkaar krijgt.
23 Jun '08 - in Sport
door Patrick
Baseball Tennis
Een potje tennis kan je me altijd wel voor vinden, maar waarom altijd dat duffe tennisracket? Met een beetje creatief denken is de sport met een kleine aanpassing zo een stuk interessanter.
23 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Face Slap
Heerlijk spelletje voor een sombere zondag. Stoer met vrienden onder elkaar het licht uit je ogen laten slaan. Ik denk dat hij de volgende keer wel twee keer nadenkt voordat hij weer mee doet.
23 Jun '08 - in WTF!
door Patrick

Day Breakers Testlab
Day Breakers Testlab
35 Dagen Chaos Breaker geeft 35 dagen lang bizarre prijzen weg! De prijzen werden persoonlijk stuk voor stuk getest in het Day Breakers Test Lab. Dus wil jij kans maken op een cursus paaldansen, een freestyle BMX bike of één van de andere geweldige prijzen? Kijk dan nu op de Day Breakers website.
23 Jun '08 - in Advertentie
door Patrick
200$ Whopper
Wie denkt de volgende keer een Burger King in te lopen voor een 'goedkope' maaltijd zal nog raar opkijken. Natuurlijk is de ultieme hamburger niet overal te koop en dat is maar goed ook. Stel je voor dat je na een kinderfeestje even een paar honderd euro mag pinnen.
23 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Escalator Spin
Met je meisje de stad in kan niet elke vent waarderen. Mocht je jezelf vervelen als je weer eens voor de lingeriewinkel staat. Probeer de roltrap eens.
22 Jun '08 - in Cool
door Patrick
Motor Ride
Je krijgt niet elke dag een motor aangeboden om een stukje te gaan rijden. Dat je geen rijbewijs hebt maakt op dat moment even niet uit en zelfs een passagier mag van het ritje meegenieten. Althans, genieten?
22 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Scott Kalitta
Auto en motorsport is geweldig. Niet alleen de race zelf maar ook de crashes zijn zo nu en dan mooi om naar te kijken. Hoewel de auto's vandaag de dag zeer veilig zijn loopt het niet altijd goed af. Scott Kalitta R.I.P.
22 Jun '08 - in Sport
door Patrick
Yeah!
Kijk, we kunnen er een heel verhaal van maken, maar we kunnen ook kort en krachtig zijn. Yeah!
22 Jun '08 - in Humor
door Admin
Reflector Guy
Wie heeft de mooiste baan die je maar kan bedenken? Dagelijks mooie vrouwen om je heen en zo min mogelijk inspanning. Zon, zee en strand, wat wil een man nou nog meer.
22 Jun '08 - in Cool
door Patrick
Burn
We hebben het vroeger allemaal wel eens geprobeerd om met een vergrootglas iets aan het branden te krijgen. Maar met het nodige geduld kan je er best wat creatiefs van maken.
22 Jun '08 - in Cool
door Admin
Movie Preview
Zin om binnenkort weer eens de bioscoop op te zoeken, maar weet je nog niet welke film het gaat worden. Misschien dat wij je met deze trailers wat verder kunnen helpen. Zie hier Eagle Eye, Wanted, The Mummy en als laatste Death Race. Welke gaat het worden?
21 Jun '08 - in Trailers
door Patrick
Nederland - Rusland
Terwijl heel Nederland zich aan het klaarmaken is voor de wedstrijd Nederland - Rusland vragen wij ons af wat het vanavond gaat worden. Wat denken jullie?

Het veld ligt er in ieder geval mooi bij..


Rust: 0 - 0 | Eindstand: 1 - 3 Het is voorbij..
21 Jun '08 - in Actueel
door Patrick
Where The Hell Is Matt?
Matt Harding hebben we eerder voorbij zien komen. De man die overal ter wereld zijn maffe pasjes laat zien heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Zie hier de beelden van zijn laatste rondreis.

Matt's website..
21 Jun '08 - in Cool
door Patrick
Festival Of Speed
11 juli gaat het Goodwood Festival of Speed van start. Bijna alles wat maar wielen en een motor heeft is daar te vinden. Van oldtimers tot de nieuwste concepts zijn daar te bewonderen. Trial pro Dougie Lampkin heeft er in ieder geval zin in.
21 Jun '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Kit Kat
Een stuk chocolade gaat er altijd wel in op zijn tijd. Nou is het wel zo dat een Kit Kat met twee happen al op is, tijd om zelf maar eens aan de slag te gaan.
21 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Ice Cream
Met dit semi warme weer gaat een ijsje er altijd wel in. al moet je wel opletten waar je het ijsje gaat halen. Als je bij deze snuiter een ijsje denkt te bestellen kan het even duren voor je er van kan genieten.
20 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Perfect Parking
Ze zeggen wel eens dat vrouwen geen auto kunnen rijden en dat parkeren al helemaal een drama is. Vandaag laten we zien dat sommige mannen ook wel eens een slechte dag hebben.
20 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Oud Bruin - RC Helicopter
Vanaf vandaag gaan we de categorie Oud Bruin in gebruik nemen. Retro filmpjes uit verloren tijden. Want laten we eerlijk wezen, oud hoeft niet slecht te zijn. Neem deze RC kunstenaar, dat zijn pas skills.
20 Jun '08 - in Retro
door Patrick
Train vs BMW
Soms vraag je jezelf wel eens af hoe bepaalde ongelukken kunnen gebeuren. Neem dit geval, hoe krijgen ze het voor elkaar. Hier bewegend beeld.
20 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Close
De schrik van elke trein conducteur, ongeduldige mensen die nog snel even voor de trein langs denken te kunnen. Het gaat vaak goed, maar hoe vaak loopt het niet verkeerd af.
20 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Referee Attacks
Het leven van een scheidsrechter gaat niet over rozen, dat blijkt maar weer uit deze en deze klassieker. Het maakt niet uit bij welke sport, of het nou voetbal is of wat anders, het gaat er soms best hard aan toe.
19 Jun '08 - in Sport
door Patrick
Pool Jump
Het is nog niet echt de temperatuur ervoor, maar mocht het zonnetje schijnen dan is een duik in het zwembad behoorlijk aangenaam. Nou kan je simpelweg zo het bad inspringen, maar het kan ook met stijl.
19 Jun '08 - in Cool
door Patrick
Great Office War
Ik kan me best voorstellen dat je na een drukke werkdag niet zit te wachten op een zwaar irritante collega die op zijn gemak het bloed onder je nagels vandaan haalt. Daar is maar één oplossing voor. Oorlog!
19 Jun '08 - in Humor
door Patrick
MMA 2008 Knock Outs
MMA is topsport. Om de ring in te stappen moet je toch beschikken over aardig wat techniek of misschien wel een doodswens. Dat er rake klappen vallen zien we in deze compilatie MMA knock outs.
19 Jun '08 - in Sport
door Admin
Rafael van der Fart
Wij hebben allemaal genoten van de wedstrijd Nederland - Roemenie. Maar toch heeft deze wedstrijd aardig wat wind doen opwaaien. Aan deze beelden te zien weet Rafael er meer van.

Wie kan liplezen.. Noemt Rafael Boulahrouz?
18 Jun '08 - in Humor
door Patrick
French Player Bus
Het is voor Nederland tot nu toe een geweldig EK, maar voor de Fransen is het net wat anders gelopen. NIet alleen hebben de spelers pech achter de rug, het zat zelfs hun buschauffeur niet mee.
18 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Rally Jump
Rally is zeer vermakelijk. Buiten de stuurmanskunsten van de coureurs zijn natuurlijk ook de enorme sprongen sensationeel. Eén goede raad, mocht je een keer gaan kijken bij een rally, ga dan niet in een bocht staan.
18 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
MR2 Glow
Je moet van een beetje opzichtig spuitwerk houden, of een extreme Terminator fan zijn. Eén ding is zeker, je hoeft in het donker niet op zoek naar je Toyota MR2.
18 Jun '08 - in Cool
door Patrick
Weight Lifting
Op je ouwe dag wil je natuurlijk nog steeds goed voor de dag komen. Je kan naar een dure sportschool gaan om daar wat aan je lichaam te werken, maar waarom naar de gym als het ook in de achtertuin kan?
18 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Bus
Waarom toch altijd de auto pakken als je ook gebruik kan maken van het openbaar vervoer. Lekker op je gemak onderuit in de bus en in no-time ben je veilig op je bestemming. Althans veilig..

Hier de camera van binnen.
18 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Nederland - Roemenie
Nog even en dan gaat het feest weer beginnen. Met een aantal nieuwe spelers in de opstelling gaan we het gevecht aan tegen Roemenie. Zeggen jullie het eens, wat gaat het worden?

Rust: 0 - 0 | Eindstand: 2 - 0 Proost!

Auf wiedersehen Bern, het was gezellig!
17 Jun '08 - in Actueel
door Patrick
Te Laat..
Nederland gaat vanavond weer het beste van zich laten zien. De spelers hebben zelfs tot in de late uurtjes lopen trainen, en tja, dan mis je wel eens een bus.
17 Jun '08 - in Sport
door Patrick
Pic Talk IV
Het is al weer even terug, dus tijd voor een nieuwe Pic Talk. Zet je grijze massa aan het werk en verzin een origineel onderschrift bij deze foto.
17 Jun '08 - in Pics
door Patrick
Treadmill
Ze beweren dat een paar minuten per dag op een loopband goed voor je lichaam is. Na het zien van deze sessie geloof ik er maar weinig van. Waarschijnlijk is daarom een goede sportinstructeur zo belangrijk.
17 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
What Song Is This?
Je kan genoeg spelletjes bedenken waarbij je een gezongen liedje moet raden, maar deze keer is net wat anders. De tekst goed zingen is al een hele kunst maar als je het ook nog achterstevoren uit je mond krijgt is best knap. Hier deel 2 en deel 3.
16 Jun '08 - in Cool
door Patrick
Wheelchair
Het is al behoorlijk behelpen als je in een rolstoel zit, maar stel dat de enige manier naar beneden een roltrap is. Zoals deze man laat zien hoeft het geen probleem te zijn, maar als het even fout gaat, dan gaat het ook behoorlijk fout.
16 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Wii Fit (2)
Dat de Wii Fit een gewedlige uitvinding is hebben we al eerder laten zien. Laten we vandaag eens een potje snowboarden en boxen met Playboy Cyber Girl Jo Garcia.
16 Jun '08 - in Sexy
door Patrick
Carwash
Wie wil nou niet met een schone glimmende wagen rondrijden. Een simpele rit door de wasstraat doet wonderen, maar een echte autoliefhebber doet het met de hand. Zelfs van binnen.
15 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Leaving Town?
Zo nu en dan een paar dagen weg is altijd lekker. Maar stel dat je na die dagen je eigen huis leeg aantreft, wat dan? Robert kan er over meepraten. Na een misselijke grap op Craigslist is zijn inboedel inclusief paard gratis aangeboden. Lang leve internet.
15 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Siamese Car Racing
Bij siamese car racing zet je twee auto's op elkaar en wie het eerst over de finish komt heeft gewonnen. Klinkt simpel, alleen geeft de onderste bestuurder gas en de bovenste stuurt. Binnenkort een comeback van 'ter land ter zee en in de lucht'?
15 Jun '08 - in Cool
door Patrick
EK Love
Tijdens de EK genieten de mensen volop van het spel, maar dat is niet het enige waar de mensen van houden. In het stadion genieten de mensen ook van elkaar.
15 Jun '08 - in Pics
door Patrick
Parkour London
Bij parkour, ook wel bekend als free running zie je vaak snelle jongens met losse kleding aan. Dan is het best raar opkijken als er midden in Londen vier gasten in pak overal overheen springen.
14 Jun '08 - in Cool
door Patrick
NBC Soccer Wifes
Heel de wereld volgt het E.K. en dus zien we overal verschillende lijstjes vandaan komen. Eén lijstje is wel erg populair, en dat is de lijst met vrouwen van de voetballers. Niks mis mee, alleen mag NBC wel eens beter zijn huiswerk gaan doen. Mirror hier!
14 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Fans EK 2008
De kaarten voor het E.K. kosten onderhand een godsvermogen, maar toch schijnen ze hun geld dubbel en dwars waard te zijn. Aan deze foto's te zien zit het met de sfeer in het stadion wel goed.
14 Jun '08 - in Pics
door Patrick
Baseball Kids
Het is een geweldige sport dat honkbal. Maar zoals met elke sport brengt het ook de nodige risico's met zich mee. Gelukkig was het maar plastic.
14 Jun '08 - in Sport
door Patrick
Phone Sex Operators
Er zijn ondanks de nieuwste internet technieken nog steeds mensen die dagelijks hun gerief halen door middel van telefoonsex. Ieder natuurlijk zo zijn ding, maar als je weet wie er achter de telefoon zit wordt het toch een ander verhaal.
14 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
4 - 1
De kogel is door de kerk. Nederland wint van Frankrijk met een geweldige 4 - 1 wie had dat nu verwacht? Eén ding is zeker, wij pakken er nog één. Proost!

Even nagenieten met Jack van Gelder.

En de samenvatting van Giel Beelen.
13 Jun '08 - in Actueel
door Patrick
Good Moron
Dachten we eindelijk verlost te zijn van de kreet 'Goeiemoggel' hebben nu de Engelse de commercial overgenomen. Good Moron!
13 Jun '08 - in Commercial
door Patrick
Nederland - Frankrijk
Vanavond is het dan zover. Wederom zit half Nederland voor de buis te kijken hoe ons elftal het er vanaf gaat brengen tegen Frankrijk. Welke uitslag denken jullie?
13 Jun '08 - in Actueel
door Patrick
Pixar Easter Eggs
Binnenkort komt het nieuwe meesterwerk Wall-E van Pixar op het grote scherm. Althans nieuw, de mensen die goed hebben opgelet hebben het robotje ook al voorbij zien komen in Monsters Inc, Cars, Toy Story enz. Leuk verzonnen van Pixar.
13 Jun '08 - in Cool
door Patrick
Alibi Nodig?
Ben jij zo'n workaholic die liever op het werk achter de laptop zit dan met een aantal vrienden gezellig in de kroeg? Met een alibi heb je zo wat extra overuren te pakken. Hier de site.
12 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Kazoo, Amy G, Fluit
Het 'Just for laughs' festival in Montreal hebben we al eens eerder voorbij zien komen bij onze Italiaanse buurman, toen was het Ursula Martinez die de show stal. Vandaag een andere dame met een opmerkelijke kazoo act.
12 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Out Of Gas
Dat de brandstof prijzen overal belachelijk hoog zijn weten we. Er zijn ook mensen die gewoon te lui zijn om te tanken. Neem Paris Hilton, dan is het toch fijn dat er 24/7 paparazzi om je heen staat.
12 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Remain Silent..
We kunnen zeggen wat we willen over de amerikaanse politie, maar dat ze daar over aardig wat geduld beschikken blijkt maar weer uit dit filmpje.
12 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Lamborghini
Dat een Lamborghini niet voor iedereen is weggelegd mag duidelijk zijn. De bolides kosten nou eenmaal aardig wat centen. Maar kan iemand mij vertellen wat het verhaal achter deze auto is. Geld teveel of kleurenblind?
12 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Nightwish Dancer
Tijdens openlucht concerten als Rock im Park zie je de meest rare snuiters rondlopen die helemaal opgaan in de muziek. Zo ook deze Nightwish liefhebber met zijn eigen creatieve danspasjes.
12 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Marine Catcher
Op de markt of kermis met een grijpmachine een leuk speeltje voor je kleine vangen kan ik best begrijpen. Maar om zo'n ding nou te moeten gebruiken voor het avondeten gaat me toch wel een beetje ver.
11 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Soccer
Kennen jullie de Franse urban sporter Rémi Gaillard nog? Dat hij een aardig balletje kan schoppen hebben we al eerder laten zien, maar hij is terug. Urban soccer 2.
11 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Mobile Cooking
Al een aantal dagen zien we dit filmpje voorbij komen op diverse weblogs. Er zijn mensen die er zelfs in geloven dat het mogelijk is. Laten wij je uit de droom helpen door een stel experts het woord te geven.
10 Jun '08 - in Humor
door Patrick
200 Seconds of Crashes
Tijd voor weer eens een ouderwetse crash compilatie. Helaas zien we vaak dezelfde crashes, daarom is het wel eens fijn als er weer eens wat nieuws voorbij komt.
10 Jun '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Hair Removal
Ook zo'n last van overtollig borsthaar? Oké, met een simpel scheermesje is je probleem zo opgelost. Maar een beetje stoere vent weet wel een andere oplossing.
10 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
BMW Concept - Gina
Een poosje terug kondigde BMW hun nieuwe concept car Gina al aan. Toen nog volledig ingepakt, maar zoals we van BMW mogen verwachten is het wederom een indrukwekkend stuk techniek geworden.
10 Jun '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Segway
Een Segway is een vernuftig apparaat, en met zijn 20km/h gaat het nog best rap. Dan kan je natuurlijk stoere grapjes uithalen, maar eens gaat het fout.
10 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Reporter
Je zou denken dat een beroep als nieuws reporter een makkie moet zijn. In het veld een verhaaltje aan elkaar praten. Maar geloof me, ook een reporter heeft wel eens een baaldag.
10 Jun '08 - in Humor
door Patrick
3 - 0
Na ruim 90 minuten is buiten de boel op hol geslagen. Een verdienstelijke 3 - 0 voor Nederland maakt de eerste wedstrijd wederom tot een groot feest. Buiten de toeters en schreeuwende mensen buiten kan ik maar één ding zeggen. Viva Hollandia. Proost!
09 Jun '08 - in Actueel
door Patrick
Skate Jump
Het is helemaal top als je op een klein plankje met vier wielen de meest rare stunts uit kan halen. Maar zoals gebruikelijk zit een ongeluk in een klein hoekje. Ik voelde de pijn in ieder geval.
09 Jun '08 - in Sport
door Patrick
Beach Sports
Het was vandaag wederom heerlijk weer voor een dagje strand. Heel de dag op je luie donder liggen is ook niet alles, laten we een beetje beweging niet vergeten.
09 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Zeg het dan..
Vanavond zitten weer zo'n acht miljoen Nederlanders voor de buis te genieten van de wedstrijd Nederland - Italie. Maar wat nou als je voetbal niks vindt. Heb je dan een probleem? Volgens Comedy Central niet.
09 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Nederland - Italie
Laten we eens kijken hoe optimistisch of misschien wel pessimistisch wij Hollanders zijn over ons clubje. Nederland - Italie, welke uitslag gok jij?

Hier alvast wat muziek om in de stemming te komen.

Update: Beelden uit Bern
09 Jun '08 - in Actueel
door Patrick
Pic Talk III
Tijd voor een nieuwe Pic Talk. Zet je grijze massa aan het werk en verzin eens een origineel onderschrift bij de foto. Dat moet deze keer geen probleem zijn toch?
08 Jun '08 - in Pics
door Patrick
Volvo
Om het maar meteen eerlijk te zeggen, een Volvo is niet mijn favoriete auto, al waren de maanden in een XC70 zeker geen straf. Eén ding is zeker, stevig zijn ze wel.

Wat ik me wel afvraag.. waar blijven de airbags?

Update:: Hier de foto's..
08 Jun '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Quote Map
De Quote 500 is een bekende lijst met de meest rijke mensen van Nederland. Voor het gemak hebben ze nu ook de mensen per provincie in kaart gebracht. Welke rijke stinkerd woont er bij jou om de hoek?
08 Jun '08 - in Actueel
door Patrick
Bad Weather Sucks
We hebben vandaag heerlijk mogen genieten van de zon, maar er zijn ook dagen dat je een vreselijke hekel krijgt aan het weer. Want laten we eerlijk wezen, als je op deze manier je auto aantreft ga je toch wel even door de grond.
08 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Autoball
Voor de jongens van Top Gear is autovoetbal niks bijzonders meer, maar nu hebben onze oosterburen er een EK wedstrijd van gemaakt. Onze pizzabakker heeft de finale voor je. Duitsland tegen Ierland.
08 Jun '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Break Down
Ben je toevallig thuis aan het verbouwen en is dat lastige muurtje nog steeds een doorn in je oog? Pak voor de zekerheid een hamer want ik geloof dat een paar stevige schoenen het probleem alleen maar erger maakt.
07 Jun '08 - in Shock!
door Patrick
The Dream
Er zijn genoeg vooroordelen over Volkswagen, en GTI rijders in het bijzonder. De Golf GTI is een liefhebbers auto en geloof me, er zijn genoeg mensen die dromen van zo'n wagen.
07 Jun '08 - in Cool
door Patrick
Spinning
We zien het de plaatselijke pizzabakker en menig basketballer vaak genoeg doen. Dingen laten draaien op één vinger lijkt simpeler dan het is, maar als ik deze gozer zo zie moet het kinderspel zijn.
07 Jun '08 - in Cool
door Patrick
YMCA
De boog kan niet altijd gespannen staan, zelfs leger personeel heeft zo nu en dan wel eens ontspanning nodig. Ditmaal geen 'Way to Amarillo' maar gewoon ouderwets YMCA.
07 Jun '08 - in Humor
door Patrick
6 Differences
Het spelletje 'zoek de verschillen' is zo oud als de weg naar Rome. (en die is oud!). Maar zo nu en dan komt er eens een nieuwe variant voorbij. Zie jij ze allemaal?

Hier de vorige versie: 5 Differences.
06 Jun '08 - in Games
door Patrick
Rally
Oldskool rally kan je totaal niet meer vergelijken met de huidige vorm van vandaag. De techniek is door de jaren zo veranderd. Dus als je dan met je 'oude' rallymonster een foutje maakt kan je ook maar één ding zeggen..
06 Jun '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tiesto
We lieten van de week al een geweldige Tiësto remix van DJ PJ voorbij komen. Vandaag komt onze Italiaanse vriend met het nieuwe album van Tiësto op de proppen. Dat is pas stampend het weekend in.
06 Jun '08 - in Music
door Patrick
Tape Head II
Een filmpje zoals we pas geleden hebben laten zien brengt natuurlijk altijd mensen op ideeën. Vandaag doet vaders het dunnetjes over.
06 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Soccer Is War!
Voetbal is helemaal geen gezellig potje balletje trappen. Voetbal is pure ernst en als ik deze foto's mag geloven zelfs een spartanenstrijd.
05 Jun '08 - in Cool
door Patrick
Beautiful Performance
Hoe kan je tijdens het EK beter je nieuwe serie LCD schermen promoten dan met een heersende voetbal commercial? Combineer het voetbal met vrouwelijk schoon en dan krijg je dit.
05 Jun '08 - in Sexy
door Patrick
Stand-Up
Het is alweer een tijdje terug dat we een aantal stand-up comedy acts voorbij hebben zien komen. Laten we er vanavond weer een aantal doen. Kijk mee naar Kevin Hart, Jeremy Hotz, Zack Galifianakis en tot slot ruim een uur Carlos Mencia. Enjoy!
05 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Handbrake
Het kan de beste overkomen, maar mocht je toevallig op een heuvel je auto parkeren dan is de handrem geen overbodige luxe. Run Forrest run!
05 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Bam Bam
Om een beetje pro te worden moet je vroeg met de sport beginnen en natuurlijk ook wel over wat talent beschikken. Neem de vijf jarige Bam Bam. Respect.
05 Jun '08 - in Sport
door Patrick
Karikature
Een mooi portret maken van een bepaald persoon is niet al te makkelijk. Een karikatuur lijkt een stuk makkelijker maar als ik deze meesterwerkjes zo bekijk zit er toch aardig wat tijd in. Hier nogmaals deel 1 en deel 2.
04 Jun '08 - in Cool
door Patrick
Ultimate Game Quiz
Ben jij een echte game kenner of misschien zelfs wel een hardcore gamer? Test dan je kennis eens met de Ultimate Game Quiz. Scores bij de comments.
04 Jun '08 - in Games
door Patrick
Pissed?
Er worden dagelijks filmpjes op sites als Youtube gezet waarvan de hoofdrolspelers zelf geen benul hebben. Tja, dan kan je dit soort reacties verwachten.
04 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Mind Your Step..
Ben jij ook zo bezorgd om je medepassagiers in de trein of bus? Misschien dat een vliegtuig een betere plek voor je is. In ieder geval voor deze dame. Misschien dat ze maar eens met de KLM moet gaan praten.
04 Jun '08 - in Humor
door Admin
Gringo
Staat je vakantiegeld weer op de rekening? Tijd voor een retourtje buitenland. Helaas spreken ze over de grens vaak een andere taal dan we dagelijks gewend zijn. Een woordenboek is een optie, maar ook daar staat niet alles in. Gringo helpt ons verder met die verloren woorden.
03 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Shin Kicking Championship
Met de zomer voor de deur is het weer tijd om je vertier buiten te zoeken. Ouderwetse spelletjes doen het altijd goed. Wat dacht je van een half uurtje schenen schoppen, altijd gezellig.
03 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Old?
Je mag wel grijs zijn en een dagje ouder dan de rest, maar dat wil niet zeggen dat je slapend achter de geraniums je dag moet doorbrengen. Of het nou een potje dansen is of gewoon ouderwets wheelies maken, als je maar lol hebt!
03 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Office Meltdown
Je zou denken dat een standaard negen tot vijf kantoorbaan niet echt voor een boel stress kan zorgen. Maar helaas heb je ook mensen die het net niet allemaal kunnen bolwerken. En dan krijg je dit.
03 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Unboxing..
Er zijn aardig wat reportages te vinden van Apple fans die graag laten zien hoe ze hun nieuw aangeschafte spullen uitpakken. Natuurlijk is er altijd baas boven baas. Geef mij dit Italiaanse 'pakketje' maar.
02 Jun '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Waterpark Skating
Op zoek naar een mooie plek om te skaten? Zoek een verlaten of gesloten zwemparadijs. Niet echt de veiligste manier om aan je gerief te komen, maar je adrenaline blijft zeker op niveau.
02 Jun '08 - in Cool
door Patrick
Cockpuncher
Bij de naam Steven Seagal denk je maar aan één ding, bikkelharde actie. De martial arts meester heeft aardig wat films op zijn naam staan. Zie hier de trailer van zijn laatste kaskraker, Cockpuncher.
02 Jun '08 - in Trailers
door Patrick
Big Buck Bunny
Het is geweldig wat ze allemaal kunnen maken met computer animatie. Grote namen als Pixar steken bakken met geld in hun creaties, maar dat het allemaal niet zo duur hoeft te zijn bewijst Big Buck Bunny maar weer.
02 Jun '08 - in Animation
door Patrick
Aygo vs Fox
Een voetbalwedstrijd met een aantal Toyota Aygo's hebben we een tijdje terug al voorbij zien komen. Laten we er nu eens een echte wedstrijd van maken. De Toyota Aygo neemt het op tegen de Volkswagen Fox.
01 Jun '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Adriana Lima
Het gezegde 'wat je van ver haalt is lekker' kan best wel eens kloppen. Het brazilliaanse topmodel Adriana Lima kennen we wel van de Victoria's Secret fashion show's, ditmaal staat ze in Elle Magazine.
01 Jun '08 - in Celeb's
door Patrick
Builder Payback
Het is over het algemeen bij iedereen bekend. Een beetje bouwvakker fluit naar elke vrouw die voorbij loopt. Natuurlijk kan niet elke vrouw dit waarderen. Tijd voor payback!
01 Jun '08 - in Humor
door Patrick
Contact Juggling
Jongleren is op zich al een hele prestatie, maar je hebt natuurlijk altijd baas boven baas. Neem deze straatartiest, die kan aardig overweg met zijn ballen.
01 Jun '08 - in Cool
door Patrick
Tiesto Remixed
Na een internet storing van een dag gaan we toch nog stampend de zondag in met een heerlijk mix van DJ PJ. Tiesto Remixes Remixed. Enjoy!
01 Jun '08 - in Music
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties