Archief

Items van May 2008
Signature
Er zijn aardig wat filmpjes te vinden van shows als Britain's got talent, maar een aantal steken met kop en schouders boven de rest uit. Een tijdje terug zag je Suleman Mirza en Madhu Singh al voorbij komen met een geweldige act. Signature is terug en wederom top.
30 May '08 - in Cool
door Patrick
Photoshop
Dagelijks zien we op het internet de mooiste foto's voorbij komen. Vaak zijn ze tevens behoorlijk bewerkt, maar hoe werkt dat nou precies? Zie hier 100 manieren om met Photoshop je foto's wat op te vrolijken.
30 May '08 - in Cool
door Patrick
Adam & Eve
Het welbekende verhaal over Adam en Eva zal waarschijnlijk iedereen op school wel hebben geleerd. Het klinkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar het had ook heel anders af kunnen lopen.
30 May '08 - in Humor
door Patrick
Honda Live
Je ziet niet vaak dat een tv zender live een commercial uitzend, en al helemaal niet een commercial zoals deze van Honda. De 19 skydivers hadden precies 3 minuten en 20 seconden om deze stunt uit te halen.
30 May '08 - in Cool
door Patrick
Internet Master
Wat een uitvinding is dat internet toch. Als je wat wilt weten ben je met een paar klikken geheel op de hoogte. in 1997 dacht deze internet master er net zo over.
30 May '08 - in Humor
door Admin
Alle Welpies Helpen!
De oranjekoorts staat weer voor de deur! Overal waar je kijkt zie je in de etalages oranje verschijnen. Zelfs de plaatselijke supermarkt kan er niet onderuit. Laat het legioen Welpies maar komen!
30 May '08 - in Cool
door Admin
Lego
Ik kan de oude reclame 'Van Lego kun je alles maken' nog steeds dromen. Er zit een kern van waarheid in, want Lego creaties gaan net zo ver als je eigen fantasie. Neem als voorbeeld deze set van oude gebeurtenissen.
29 May '08 - in Cool
door Patrick
Next Level
Take It To The Next Level is de nieuwe slogan van Nike voor het EK voetbal.  We zagen die al eerder voorbij komen in de extra lange commercial van Guy Ritchie. In Nederland neemt Klaas Jan Huntelaar die slogan nu wel erg letterlijk.
29 May '08 - in Cool
door Patrick
Pie Prank
Wat begon als een subtiel grapje met een bakplaat en eindigde met een scheut ijswater gaat nu weer stap verder. Met slagroomtaarten gooien willen we allemaal wel, al kan zijn vriendin het deze keer niet echt waarderen. Goed voor d'r, moet ze haar vader maar niet in de zeik nemen. Wij wachten op Payback!
29 May '08 - in Humor
door Patrick
Wii Fit
De Nintendo Wii is een ongekend succes, dat kan niemand ontkennen. Maar wat moeten we met de Wii Fit? Afvallen en conditie opbouwen? Not! Dit is de echte reden waarom elke man zo'n ding in huis haalt.
29 May '08 - in Sexy
door Patrick
GTA IV DUI
GTA IV is ons allen wel bekend. In het spel kan je na een bezoek aan de kroeg behoorlijk aangeschoten in je auto stappen. Rijden valt dan best tegen. Maar wat is lastiger. Zelf met een slok op Niko besturen of nuchter met de auto van beschonken Niko Bellic rijden?
28 May '08 - in Cool
door Patrick
Charity Box
Zo nu en dan eens grondig de kledingkast opschonen kan geen kwaad. Oude maar goede kleding netjes in een zak, klaar om in een kledingcontainer te gooien voor de mensen die ze het meest nodig hebben. Al ben ik bang dat ze die waarschijnlijk nooit zullen ontvangen.
28 May '08 - in WTF!
door Patrick
Urban Tennis
Een beetje beweging op zijn tijd kan geen kwaad. Maar waarom binnen sporten als het ook buiten kan. Urban squashen is ons al bekend, en bij urban tennis weet je maar nooit waar je bal terecht zal komen.
27 May '08 - in Humor
door Patrick
Record Jump
Met een crossmotor van een schans springen klinkt niet al te spannend. Maar als je Ryan Capes sprong ziet van een kleine 260ft dan is dat toch best indrukwekkend. En dat is niet alles, Ryan kan nog verder, 306ft. Bizar!
27 May '08 - in Sport
door Patrick
Bootyful Game
Voetbal is niet echt mijn sport, maar als ik acties zie zoals dit schot van Beckham, denk ik toch 'dat is geweldig'. Vrouwen voetbal is net een ander verhaal, of hebben we het dan over een bootyful game?
27 May '08 - in Humor
door Patrick
Memorial Cup
Ijshockey is een snelle en tevens zware sport. Elk team wil graag kampioen worden, maar als je dan ook na hard werken eindelijk de Memorial cup in ontvangst mag nemen kan je geluk niet meer op. Toch?
27 May '08 - in Humor
door Patrick
Alcohol & Sleep
Een lekker drankje op zijn tijd moet kunnen. Helaas is het wel zo dat teveel drank rare dingen doet met je lichaam. Eén ding is zeker, slapen doe je dan overal.
27 May '08 - in Humor
door Admin
Let's Chat!
Misschien is het sommige al opgevallen, maar sinds vandaag hebben wij samen met onze maatjes Useloos en TasteLikePizza een eigen chat. Je vind deze chat in het menu, zowel hier op Biertijd als bij onze vrienden. Iedereen die van deze 3 sites op de chat klikt, komt in dezelfde chatbox terecht! Have fun!   » Lees verder
26 May '08 - in Cool
door Patrick
Kobe Bryant
Dat NBA speler Kobe Bryant over vleugels moet beschikken bewees hij een poosje terug al met zijn sprong over een Aston Martin. Vandaag gaat hij een stap verder. Met hulp van Jackass is de uitdaging nu een sprong over een zwembad met Black Mamba slangen.
26 May '08 - in Humor
door Patrick
Tape
Ben jij het eeuwige gezeur van je immer gamende broertje ook zo zat? Met een beetje handigheid ben je zo van het probleem af. Altijd handig zo'n rolletje tape.
26 May '08 - in Humor
door Patrick
Alice
Neem een aantal scenes uit Alice in Wonderland, combineer dat voor 90% met geluid opnames uit de tekenfilm en gooi daar ook nog een beetje ritme tegenaan. Voor je het weet heb je een leuke creatie.
26 May '08 - in Cool
door Patrick
Draadstaal S2 EP6
Heb je gisteren toevallig weer een aflevering van Draadstaal gemist? Dat laten wij niet gebeuren, daarom hebben wij hem nogmaals klaar staan voor je. Enjoy!
26 May '08 - in Television
door Patrick
Pork And Beans
De band Weezer ook wel bekend van de hit 'Buddy Holly' heeft pas een nieuwe videoclip gemaakt. Niet zomaar één, maar een clip waar half YouTube in voor komt. Ken jij ze allemaal nog?
25 May '08 - in Cool
door Patrick
No Risk No Fun
Elke sport brengt zo het nodige risico met zich mee, een ongeluk zit nou eenmaal in een klein hoekje. We kennen genoeg filmpjes waarbij mensen tot het uiterste gaan. Nookyn heeft ze voor het gemak verwerkt in een aantal compilaties. No Risk No Fun!

24 May '08 - in Cool
door Patrick
Wedding Crasher
Helemaal geweldig zo'n trouwdag. Mooie jurk, een paar schitterende ringen en gebonden aan de liefde van je leven. Wat wil een mens nog meer? Nou nog in een stoet op weg naar het feest, wat een dag...
24 May '08 - in Humor
door Patrick
Evil
Heb jij ook een GSM met een eigen wil? Zo'n telefoon die soms doet waar jij totaal niet om vraagt? Geloof me, een paar seconden in de magnetron doet wonderen.
24 May '08 - in WTF!
door Patrick
Pic Talk II
Zo net voor het weekend zitten we vol frisse inspiratie. Tijd dus voor een nieuwe Pic Talk. Zet je grijze massa aan het werk en verzin een onderschrift bij deze foto.
23 May '08 - in Pics
door Patrick
Cameron Diaz
Bij de naam Cameron Diaz denk ik gelijk 'HOT!' Maar zoals bij elke acteur of actrice is het bij nieuwe producties soms van belang om je uiterlijk iets aan te passen. Ik zeg zonde. Roept u maar, Hot or Not?
23 May '08 - in Celeb's
door Patrick
Again And Again
Wij hier bij Biertijd zijn blij met onze Mac's. De band 'The bird and the bee' heeft er zelfs een clip over gemaakt waarin ze ook meteen in no-time de features van Leopard laten zien.
23 May '08 - in Cool
door Patrick
Clutch Air Scare
Als beer verkleed niets vermoedende mensen de stuipen op het lijf jagen lijkt een leuke bezigheid. Maar helaas kan niet iedereen de fratsen van een bijdehante mascotte waarderen.
23 May '08 - in Humor
door Patrick
Hans Teeuwen
Hans Teeuwen is al een tijdje niet meer te bewonderen in de diverse theaters, maar hij is terug! Weliswaar niet op het podium maar gewoon op het internet. Thnx Bert!
23 May '08 - in Humor
door Patrick
Google Hit
Google komt met de mooiste features, waaronder Google Maps, Earth, Sky, enz. Dat Big Brother alles ziet blijkt maar weer uit deze beelden.
23 May '08 - in WTF!
door Patrick
Soccer
Het EK voetbal staat weer voor de deur. Gezellig met een aantal vrienden samen de thuistap leegdrinken, bitterballen erbij en ga zo maar door. Let in ieder geval wel even op die gozer die niet meekijkt..
22 May '08 - in Humor
door Patrick
Berlingo Rap
Als je iemand de vraag stelt 'Wat is je favoriete auto' zal je niet snel als antwoord een 'Citroen Berlingo' verwachten. MC Rinus is zo'n man. Hij heeft zelfs de moeite genomen om een rap over zijn Berlingo te maken.
22 May '08 - in Humor
door Patrick
Gallardo LP560-4
De commercials van Audi zijn altijd bijzonder mooi bedacht. Naast Audi zorgt nu ook Lamborghini voor geweldig beeldmateriaal. Zie hier de promo voor de Lamborghini Gallardo LP560-4.
22 May '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Julien 'TrialX' Dupont
De geweldige trial rider Julien 'TrialX' Dupont hebben we al eens eerder voorbij zien komen op Biertijd. Julien is nu tijdelijk in Nederland om de boel onveilig te maken.
22 May '08 - in Sport
door Patrick
Beer!
Bier drinken we over heel de wereld, maar de prijzen verschillen behoorlijk per land. Websites als deze kunnen wel vrolijk vertellen wat hier in de stad een biertje kost, maar kloppen doet het niet. Wat kost een biertje bij jou om de hoek?
21 May '08 - in Actueel
door Patrick
Skippy Balls
Golf is een geweldige sport, maar mocht je in landen spelen als Australie dan moet je niet gek staan te kijken als plots Skippy ook even een kijkje komt nemen. Tja, ook hij wil wel eens met een paar ballen spelen.
21 May '08 - in Humor
door Patrick
Run!
Tijdens een motor race kan het wel eens voorkomen dat je de macht over het stuur verliest of zelfs van de motor valt. Mocht het gebeuren, gewoon rennen, dan komt met een beetje geluk alles in orde.
21 May '08 - in WTF!
door Patrick
Bus Driver
Als buschauffeur probeer je dagelijks mensen veilig en zo snel mogelijk van A naar B te brengen. Dus wees nou slim en ga de man nou niet lastig vallen, daar komt alleen maar gezeur van.
21 May '08 - in WTF!
door Patrick
News
Hoe kan je beter je ochtend beginnen dan met een heerlijk ontbijt en een kopje koffie. Ondertussen even de tv aan voor het laatste nieuws en we zijn er weer op de hoogte voor we aan de slag gaan.
21 May '08 - in Humor
door Patrick
Anna Kournikova
Met regelmaat hebben we hier op Biertijd een Hot or Not. Vaak hebben we het dan over een bekend persoon die we al een tijdje uit het oog zijn verloren. Vandaag op herhaling Anna Kournikova. Ik zal het vast zeggen, Hot!
21 May '08 - in Celeb's
door Patrick
Swing
Speeltuintjes zijn voor kinderen, daar hebben grote mensen niks te zoeken. Buiten dat kan je als volwassen vent wel stoer gaan schommelen, maar geloof me, daar komt alleen maar ellende van.
20 May '08 - in Humor
door Patrick
NWA Day
Het welbekende nummer 'Fuck Tha Police' van NWA zal menig bezoeker bekend in de oren klinken. Als ouder wil je natuurlijk je kind niet confronteren met dit soort teksten. Een beetje vader verzint zelf wel wat.
20 May '08 - in Cool
door Patrick
Draadstaal S2 EP5
Ben je afgelopen zondag de deur uit geweest en heb je weer een heerlijke aflevering van Draadstaal gemist? Dat laten wij niet gebeuren. Zie hier aflevering 5.
20 May '08 - in Humor
door Patrick
Beck's Blogger
Dit is te mooi om waar te zijn. Ben jij goed met woorden en heb je een neus voor nieuws? Dan heeft bier gigant Beck's een nieuwe uitdaging voor je. Volledig betaald webloggen! Meer info hier.
20 May '08 - in Cool
door Patrick
Gallardo & Chopper
Een ras sportauto zoals we van Ferrari en Lamborghini gewend zijn mag van alle luxe zijn voorzien, maar een trekhaak is toch wel een big No No. Al moet ik toegeven dat dit toch wel een aardige combinatie is.
19 May '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Attack
Hoe voelt dat nou als de politie achter je aan zit ? Deze jongen neemt zo stoer als hij is de proef op de som. Geloof alleen wel dat hij zich aardig vergist. Want een schop in je noten, pepperspray, een taser en ook nog beschoten worden kan nooit goed zijn voor de mens.
19 May '08 - in WTF!
door Patrick
Stair Jump
Mobieltjes en camera's klaar? We gaan eens een ouderwets potje trapspringen doen. Waarschijnlijk heeft niet iedereen het eerder gedaan, dus bij deze doen we het één keertje voor.
19 May '08 - in WTF!
door Patrick
Bikini Contest
Het is geen weer om op het strand te genieten van de mooie bikini babes. Dus toveren we vandaag de dames gewoon op het scherm. Doe mij nummer 22 maar!
19 May '08 - in Sexy
door Patrick
Motor Jump
Soms zie je meteen dat bepaalde stunts gedoemd zijn om te mislukken. Met je motor van een schans springen kan best, maar of dit nou zo'n slim plan is?
19 May '08 - in WTF!
door Patrick
Drunk
Drank doet gekke dingen met de mens. Na een behoorlijke lading krijg je een dubbele tong en is je reactievermogen ook niet meer om over naar huis te schrijven. Maar als je amper je broek aan kan trekken ben je wel erg ver heen.
18 May '08 - in Humor
door Patrick
Super Hero's
Je zou denken dat helden als Spiderman, Ironman en de Hulk heel de wereld in hun eentje aankunnen. Helaas, maar zelfs deze helden hebben wel eens hulp van een collega nodig.
18 May '08 - in Animation
door Patrick
Maxim's Sexy 20
Het welbekende mannenblad Maxim kwam pas met een top 20 sexy video lijst. Best leuk allemaal, maar om het wat makkelijker te maken heeft Loodzwaar ze allemaal even op een rijtje voor ons gezet.
17 May '08 - in Music Vids
door Patrick
Ciske De Gnoom
Het geweldige spel World Of Warcraft moet elke gamer wel bekend in de oren klinken. Zo ook Ciske de Rat voor de wat oudere film liefhebbers. Combineer deze twee en je hebt een heerlijke promo voor het Nederlands Online Film Festival.
17 May '08 - in Cool
door Patrick
Summer
Helaas is het de laatste paar dagen geen temperatuur voor een dagje strand, dus moeten we het maar met de foto's doen. Laatst lieten we een topless compilatie zien, maar vandaag houden we netjes de bikini aan.
17 May '08 - in Humor
door Patrick
Project PIWO
Snake, wie kent het verslavende spelletje nou niet. De mensen met een Nokia telefoon zullen hem ongetwijfeld hebben gespeeld. Maar zou het niet leuker zijn om daar een groot gebouw voor te gebruiken.

Meer PIWO? Zie hier Part I | Part II | Part III | Part IV
16 May '08 - in Cool
door Patrick
News Turns You Old
Nieuwslezer is niet het aller vrolijkste beroep wat je kan verzinnen. Dagelijks alle ellende vertellen gaat blijkbaar ook niet in de koude kleren zitten. Hoe zal zijn foto van 2008 eruit zien?
16 May '08 - in WTF!
door Patrick
VW
Om de juiste stem te vinden voor de clip van de nieuwe VW Scirocco heeft VW een zangwedstrijd georganiseerd. Alle deelnemers zijn werkzaam bij VW en aan ons om te stemmen. Eén ding is zeker, de sfeer zit er al goed in.
16 May '08 - in Commercial
door Patrick
Jetamn
Sinds jaar en dag heeft de mens maar één ultieme wens. Zelf kunnen vliegen. Helaas is dat (nog) niet mogelijk maar wat 'Jetman' Yves Rossy laat zien komt toch aardig in de buurt.
16 May '08 - in Cool
door Patrick
Speed Painting
Nog even wachten en dan gaat de nieuwe film van Indiana Jones in premiere. Er zijn fans die niet kunnen wachten en met Photoshop aan de slag gaan om de tijd te overbruggen. Zie deze speed painting van Indy.
15 May '08 - in Cool
door Patrick
Kiss
De super band Kiss kennen we allemaal nog wel van hits als 'I was made for lovin' you'. Kiss kan natuurlijk veel meer, maar één ding is zeker, dit is even wennen.
15 May '08 - in Cool
door Patrick
Carwash
Als kleine jongen is het maar al te gaaf om met je vader door de carwash te rijden. Maar toch vraag ik me af wie er nou meer geniet van het ritje door de sop, vader of zoon?
15 May '08 - in Humor
door Patrick
Shark Revenge
Nou is zwemmen tussen de haaien al niet zonder gevaar, maar zelfs vissen kan behoorlijk fout aflopen. Mocht je een keer een haai vangen, pas dan wel op. Je hebt best kans dat jaws een beetje pissig is.
15 May '08 - in WTF!
door Patrick
Pottery Teacher
Oké, ieder zo zijn hobby, maar een cursus potten bakken is toch wel het laatste waar ik aan zal denken om met mijn vriendin naar toe te gaan. Een ideaal moment voor de crew van Balls of Steel om hun slag te slaan. Zie deze geweldige aflevering van The Bunny Boiler.
14 May '08 - in Humor
door Patrick
Live Is Life
Misschien heb je hem al voorbij zien komen op tv. Het nummer 'Live is life' van Opus hoor je nog met regelmaat op de radio, maar waar komt die tekst nou eigenlijk vandaan?
14 May '08 - in Commercial
door Patrick
10 Optical Illusions
Het menselijk brein is een ingewikkelde 'machine', maar ook zo makkelijk voor de gek te houden. Samsung springt daar aardig op in met deze heersende commercial met 10 toffe optical illusions.
14 May '08 - in Cool
door Patrick
Mountain Walk
Er zullen genoeg mensen zijn die met dit mooie weer even de bergschoenen aantrekken om een heerlijk stukje te wandelen. Op zich niks mis mee, maar die loopbruggen worden met de dag smaller.
14 May '08 - in WTF!
door Patrick
Blow Darts
Met een paar maten bij elkaar is er altijd wel iemand die de verveling weet te doorbreken. Wat dacht je van ouderwets pijltjes blazen. Dat is goed voor de sfeer.
14 May '08 - in WTF!
door Patrick
Bill O'Reilly
Allemaal hebben we wel eens een mindere dag op het werk. Zo ook nieuws presentator Bill O'Reilly. Wat een druktemaker..
14 May '08 - in WTF!
door Patrick
Emergency Party Button
Wat doe je in geval van nood? Je ramt op een noodstop of je trekt aan de noodrem. Maar wat als je nou thuis zit en je wil in no-time je huis klaar hebben voor een feestje. Met de emergency party button is het zo geregeld. Hier meer info!
13 May '08 - in Cool
door Patrick
Anti-Drug Dog
Het sprekende hondje van deze oudere anti-drug campagne kennen jullie misschien nog wel. Helaas zijn er nog steeds mensen die geen limiet kennen, dus tijd voor deel twee.
13 May '08 - in Humor
door Patrick
Graffiti Stopmotion
Graffiti, de één ziet het openbare kunst terwijl de ander het maar verloedering van de buurt vind. Eén ding is zeker, in combinatie met stopmotion is het een aardige bak werk.
13 May '08 - in Cool
door Patrick
Four Hand Guitar
Persoonlijk ben ik totaal geen muzikaal wonder. Ik zit zelfs met bewondering naar mensen te kijken die heldere noten uit een instrument weten te krijgen. Ze zeggen dat twee handen voor een gitaar genoeg moeten zijn, maar vier klinkt toch net wat beter.
12 May '08 - in Cool
door Patrick
Draadstaal
Heel Nederland zat gisteravond heerlijk op een terras lekker te borrelen terwijl er weer een geweldig nieuw deel van Draadstaal werd uitgezonden. Wij laten je niet in de steek, bekijk hem hier!
12 May '08 - in Television
door Patrick
Slams!
Welke extreme sport je ook neemt, of het nou snowboarden, skateboarden of mountainbiken is, alles moet je leren met vallen en opstaan. Zie hier een compilatie van de eerste categorie.
12 May '08 - in Cool
door Patrick
Scooter Race
We zien genoeg races voorbij komen hier op Biertijd. Maar scooter races zien we niet zo vaak. Om zo'n opgefokt ding goed door de bochten te sturen moet je wel beschikken over de nodige skills. Deze snuiter is daar nu ook achter.
12 May '08 - in Humor
door Patrick
Optical Illusion
Een statische afbeelding in beweging brengen is niet al te makkelijk, maar natuurlijk wel een leuke uitdaging. De tekeningen zien er best wazig uit, maar met behulp van een filter krijg je een opmerkelijk resultaat.
12 May '08 - in Cool
door Patrick
Baseball
Eindelijk kan je als trotse vader met je kleine jongen naar een honkbal wedstrijd. Tijdens het spelen moet er natuurlijk wel wat gedronken worden. Is dit nou zo'n typisch geval van jong geleerd is oud gedaan?
11 May '08 - in WTF!
door Patrick
Panoramio
Er zijn op deze aardkloot genoeg mooie dingen te zien, maar helaas ontbreekt vaak de tijd of geld om het te gaan bekijken. Panoramio helpt een handje.
11 May '08 - in Cool
door Patrick
Moto Trial
In mijn ogen valt het echt niet mee om met de motor een paar ernorme obstakels te bedwingen. Maar als je zo naar dit filmpje met een aantal trial experts kijkt lijkt het allemaal wel kinderspel.
11 May '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mary-Kate Olsen
De tweeling uit Full House, Mary-Kate en Ashley Olsen kennen we allemaal wel. De twee mooie dames die in de mode scene een behoorlijke status hebben bereikt zien er vaak 'apart' uit. Maar ik geloof wel dat deze 'look' een behoorlijk dieptepunt is. Hot or Not?
11 May '08 - in Celeb's
door Patrick
What Happened?
Een topic als 'verzin een onderschrift' zie je op bijna elk weblog wel voorbij komen, dus waarom niet ook hier. Wij geven een foto, aan jullie de taak om je grijze massa aan het werk te zetten om er wat bij te verzinnen. Roept u maar!
10 May '08 - in Pics
door Patrick
The Babysitter
Ik snap best dat je als verstandige ouders voor een avondje uit even een babysitter belt. Je wil immers niet je kleine uk alleen achter laten. Maar om nou een babysitter te huren voor een volwassen vent lijkt me wat overdreven, of misschien toch niet..
10 May '08 - in Humor
door Patrick
Lego
Ik hoor half gebrainwashed de reclame nog door mijn hoofd heen suizen. 'Van Lego kun je alles maken'. Het is en blijft geweldig speelgoed, en inderdaad kan je er van alles van maken. Maar overdrijven is ook een vak.
10 May '08 - in WTF!
door Patrick
Jensen
Nou ben ik zelf niet echt een Jensen liefhebber, maar zo nu en dan zorgt hij wel voor zeer vermakelijke momenten. Neem deze dames in de dop. Waanzin!
09 May '08 - in Humor
door Patrick
Light Graffiti
Met een spuitbus je creativiteit laten zien op een muur is ouderwets. Vandaag de dag moet het een stuk toffer kunnen. Deze gallery zagen we van de week bij Useloos. Wij voegen daar deze aan toe.
09 May '08 - in Cool
door Patrick
RAV 4
Nu we toch half in de commercials zitten kan deze geweldige aktie van Toyota er ook nog wel bij. De RAV 4 staat voor serious fun. Dat onderbouwen ze dan ook duidelijk met dit toffe billboard.
09 May '08 - in Commercial
door Patrick
Pit Babes
Met dit warme weer op de motor een race rijden valt niet mee. Gelukkig zijn er altijd dames die met behulp van een parasol even voor wat verkoeling zorgen.
09 May '08 - in Sexy
door Patrick
Burn Baby Burn!
Het maakt niet hoe oud je bent, een op afstand bestuurbaar snelheidsmonster blijft tof speelgoed. Helaas is de brandstof vaak eerder op dan de zin om te racen. Volgende keer toch eerst even langs de Shell. Dat blijkt maar weer uit deze geweldige test.
08 May '08 - in Cool
door Patrick
Transformer-Tastic!
Je kan natuurlijk een over enthousiaste transformer gebruiken om een nieuw model auto aan te prijzen, maar is dat wel zo slim? Geef ons de Chevrolet Aveo maar, dan zijn we zeker op tijd in de kroeg.
08 May '08 - in Cool
door Patrick
Will Jones Turbo Cardio
Met de temperaturen van de afgelopen dagen trekken we massaal richting het strand. Helaas zie je nog aardig wat mensen lopen met een paar pondjes teveel. Geen nood, met Will Jones Turbo Cardio ben je in no-time weer een slanke god. Voor hem heeft het immers ook wonderen gedaan. *kuch*
08 May '08 - in WTF!
door Patrick
Fear Of Death
Denk je ook wel eens over wat er allemaal staat te gebeuren en misschien wel wanneer de dood je komt halen? Er zijn mensen die er zelfs wakker van liggen. Zie hier een heerlijk stukje uit de oude doos.
08 May '08 - in Humor
door Patrick
Dogfight
Gametime! Laten we eens onze vliegkunsten op de proef stellen. Een tijdje terug hebben we het vliegen al aardig onder de knie gekregen met Stunt Pilot, maar vandaag voegen we daar wat wapens aan toe. Speel hier Dogfight. Game on!
07 May '08 - in Games
door Patrick
GTA IV - Conan O'brien
Bij een release als GTA IV zijn er altijd wel mensen die er op tegen zijn, puur omdat er volgens hun teveel geweld in het spel voorkomt. Helaas voor die mensen, want zoals Conan O'brien laat zien is een brave versie van GTA IV ook niet alles. Part I | Part II | Part III.

Update: Ook deel IV
07 May '08 - in Humor
door Patrick
Pants Skills
Aankleden is ergens maar een standaard verhaal geworden. We trekken immers al jaren 's ochtends zonder nadenken een broek aan. Deze gasten maken er tenminste nog een kleine uitdaging van.
07 May '08 - in WTF!
door Patrick
Burnout
Als stoere snuiter wil je ook wel eens indruk maken op je motorvrienden. Wat dacht je van een burnout? Tja, het idee is goed, de uitvoering alleen wat minder.
07 May '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Danny Dumps
Volgens velen is je trouwerij de mooiste dag van je leven. Maar wat als je voor je aanzoek er achter komt dat je vriendin met haar baas is vreemd gegaan? Juist, meteen dumpen die handel!
07 May '08 - in Humor
door Patrick
Pisswasser
Dat Rockstar met de release van GTA IV een geweldige game op de markt heeft gebracht kan niemand ontkennen. Maar dat ze nu zelfs met hun eigen Liberty City Pisswasser (eigenlijk Pißwasser) komen is helemaal geweldig. Hier meer info.
06 May '08 - in Cool
door Patrick
Draadstaal
Zondag was het weer zover, een nieuw geweldig deel van Draadstaal. Mocht je toevallig op een terras hebben gezeten, geen nood. Wij hebben hem zoals gebruikelijk klaar staan voor je.
06 May '08 - in Television
door Patrick
Deal Or No Deal
Het is over het algemeen bekend dat mensen tijdens shows alleen maar oog hebben voor de geldprijzen en alles om zich heen een beetje vergeten. Op zich niks mis mee, maar je eigen familie niet herkennen gaat toch wel erg ver.
06 May '08 - in WTF!
door Patrick
Mixwit
Altijd al je eigen mix van favoriete muziek op je website willen hebben? Dat is nu mogelijk met Mixwit. Zoek je muziek, voeg ze toe aan de playlist en embedded het geheel op je eigen site of blog. Handy!
06 May '08 - in Music
door Patrick
Sky Play
Een mooie foto maken is al lastig genoeg, maar voeg daar de natuurlijke factoren aan toe en dan is het pas echt spelen met de natuur.
05 May '08 - in Cool
door Patrick
Cold Sprint
Gametime! Deze keer geen lastige puzzels of moeilijke vragen. Vandaag gaan we kijken wie de snelste van het stel is. Wie zet de beste tijd neer na dit zware weekend? Game on!
05 May '08 - in Games
door Patrick
Flex
Goedemorgen! Om de dag eens vrolijk en gezond te beginnen gaan we eens van start met een simpele workout. Een beetje beweging op de vroege morgen kan immers geen kwaad toch?
05 May '08 - in WTF!
door Patrick
Carbid
We doen het hier in Holland al sinds jaar en dag, ouderwets karbiet schieten. Wij kunnen er wat van, maar wij zijn niet de enige die met het goedje om kunnen gaan.
04 May '08 - in Cool
door Patrick
Motorcross
Op twee wielen door de lucht vliegen. Het is allemaal mogelijk bij motorcross. De sport voor de echte speed freaks. Helaas gaat het niet altijd goed, dat blijkt maar weer uit deze compilatie.
04 May '08 - in Sport
door Patrick
Lakai - Fully Flared
Vroeger heb ik het meerdere malen geprobeerd om diverse stunts uit te halen met een skateboard. Helaas heb ik de top nooit mogen bereiken en is tot op heden mijn beste truc twee meter rechtuitrijden. Zie hier het echte werk, anderhalf uur Fully Flared.
04 May '08 - in Sport
door Patrick
MiniChamps
Kleine jongens worden groot. Maar toch is het altijd weer leuk om de foto's van de jongere jaren nog eens terug te zien.
03 May '08 - in Cool
door Patrick
Prom Night Scare
Hoe voorzichtig de mensen tegenwoordig ook zijn, een deur met de waarschuwing 'niet openmaken' kan niemand weerstaan. Zo dachten ze er ook over tijdens de release van Prom Night. Kiekeboe!
03 May '08 - in Humor
door Patrick
Lindsay Lohan
Wat een paar dagen rehab niet kunnen doen voor de mens. We hebben de vraag al eens eerder gesteld, maar vandaag op herhaling. Roept u maar, Hot or Not?
03 May '08 - in Celeb's
door Patrick
Justice - Stress
Een toffe videoclip geeft net dat beetje extra voor je nieuwe hit. Al vraag ik me toch wel eens af waar de grens ligt. Neem de laatse clip van de Franse band Justice, gaat dat niet een beetje te ver?
03 May '08 - in WTF!
door Patrick
GoogleDrive
Google Maps kennen we allemaal wel, maar zou het soms niet handig zijn om virtueel even door de straten te rijden? Echt handig is GoogleDrive nog niet, maar grappig is het wel.

Google ziet ook echt alles he..
02 May '08 - in Cool
door Patrick
GTA IV - PS3 vs X360
De eeuwige discussie welke game console beter is gaat al jaren de ronde. Allemaal hebben we zo ons eigen voorkeur. Maar welke console brengt GTA IV nou het best tot zijn recht. De PS3 of de Xbox 360?
02 May '08 - in Trailers
door Patrick
Survive
Om in de wildernis te overleven moet je zo nu en dan genoegen nemen met een wat minder smakelijke hap. Vocht is belangrijk, maar volgens Edward "Bear" Grylls zijn larve, schorpioenen, spinnen en slangen ook best voedzaam. Ik sla even over..

Of is 'survivor' Bear Grylls één grote HOAX?
02 May '08 - in WTF!
door Patrick
Free Run
Diamanten zijn mooier en ook zeker waardevoller dan geld. Je kan er op verschillende manier aankomen, maar of je er mee weg komt is nog maar de vraag. Ach, das de gok die je moet nemen.
02 May '08 - in Cool
door Patrick
Dan Dunn
Een tijdje terug hebben we dit optreden van Dan Dunn voorbij zien komen. Zeer creatief en nog best indrukwekkend ook. Dan doet het vaker, kijk mee.
02 May '08 - in Cool
door Patrick
New Word Disorder
Mountainbiken is een sport die niet voor iedereen is weggelegd. De extreme fietser moet tegen een stootje kunnen en beschikken over een aardige lading adrenaline. Kijk mee naar New Word Disorder.


Voor de liefhebber Deel 2 / Deel 4 / Deel 5 & The Collective ROAM
02 May '08 - in Sport
door Patrick
The Pain Men
Pijn is fijn. Althans dat zou je haast gaan denken, want zeg nou eerlijk. Dit doe je toch niet voor je plezier?
01 May '08 - in WTF!
door Patrick
Bastard In Black
Een vriendelijk partijtje voetbal is altijd leuk, maar mocht je geen last hebben van de toeschouwers dan loopt er wel een scheidsrechter die het bloed onder je nagels vandaan haalt. Logisch ook, ze noemen hem niet voor niks The Bastard in Black.
01 May '08 - in Humor
door Patrick
David Blaine
Dat David Blaine de meest ongelovelijke trucjes kan vertonen hebben we al vaker laten zien op Biertijd. Maar de Amerikaanse illusionist en stuntman kan meer. Afgelopen woensdag verbeterde hij het wereldrecord adem inhouden. Bizar of Hoax?
01 May '08 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties