Archief

Items van March 2008
Game Preview
Dagelijks komen er games uit die de ander ruimschoots overtreffen. Zo lieten we pas GRID zien, een topper in spé, maar als ik GTA IV en Gran Turismo 5 zo bekijk is kiezen toch wel erg moeilijk. Op welke game wacht jij?
31 Mar '08 - in Trailers
door Patrick
Chris Crocker
Het is niet te geloven, maar ik zal het maar eerlijk vertellen. We komen nooit meer van Chris Crocker af. De 'leave Britney alone' dwaas is niet alleen meer te vinden op Youtube, maar ook op de rode loper. Waar gaat het toch heen met de wereld.
31 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Can Crusher
Oké, je hebt er echt helemaal niks aan. Je kan er geen vrouwen mee versieren, en zelfs op feesten en partijen keren ze je de rug toe. Wat moet je toch met een 'gave' als deze?
31 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Breakfast
Zit je na een zware nacht eindelijk even rustig te genieten van je ontbijtje, denkt je vriendin even lollig te zijn. Wat zou jij doen?
31 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Slamball
Weg met zoetsappige sporten! Pak de beste ingredienten van diverse sporten en maak daar één kick-ass sensatie van. Juist, daarmee bedoelen we slamball.
31 Mar '08 - in Sport
door Patrick
Photoshop Disasters
Dat er na het nemen van een foto vaak nog wat aan gesleuteld moet worden is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Verbeteren oké, maar niet iedereen is even handig met Photoshop.
31 Mar '08 - in Humor
door Patrick
The Living Camera
De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Neem Stephen Wiltshire, een autistische man met een geheugen waar je u tegen zegt. Want zeg eerlijk, wie zet er na een helikoptervlucht van 45 minuten in alle detail een panoramatekening van Rome op papier?
30 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Macbook Pro
Er zijn mensen die er een gebruik van maken om het uitpakken van Apple artikelen te filmen. Niks mis mee, maar ik geloof dat deze snuiter een droge onderbroek nodig heeft.
30 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Tropical Island
Wie droomt er nou niet van helder blauw water, witte stranden en een heerlijk tropisch temperatuurtje. Klinkt geweldig natuurlijk, maar of ik hier nou een vakantiegevoel van krijg?
30 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Pole-ite Girls
Nu de zomer voor de deur staat moeten we wel zorgen voor een strakke buik. En hoe kan je dat nou beter doen dan met een sessie rek en strek oefeningen.
29 Mar '08 - in Sexy
door Patrick
Frozen Windshield
Gelukkig zijn we bijna van de kou af want krabben is echt niet mijn favoriete bezigheid. Trouwens, ruiten krabben is voor mietjes. Een echte vent neemt daar de moeite niet voor. Gewoon instappen en gaan!
28 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Anna Kournikova
Ze is al een tijdje niet meer op het centre court te vinden, maar dat wil niet zeggen dat wij de mooie blondine uit het oog zijn verloren. Anna Kournikova staat nog dagelijks in de schijnwerpers en dat is maar goed ook. Roept u maar, Hot or Not?
28 Mar '08 - in Celeb's
door Patrick
Downhill Longboarding
Het moet een aardige kick geven om met een longboard een lange steile straat af te gaan. Misschien is het alleen verstandiger om het voortaan op een droog wegdek te doen, water remt zo lastig.
28 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Matumbo
Mocht je een kinderwens hebben, waarom dan geen kind adopteren? Mocht je de stap overwegen, controleer dan wel goed alle gegevens, want voor je het weet haal je een 'kind' als Matumbo in huis.
28 Mar '08 - in Humor
door Patrick
The Worlds Hardest Game
Zoals gebruikelijk houden de Biertijd bezoekers wel van een leuke uitdaging. Na diverse moeilijke spelletjes gaan we nu voor The Worlds Hardest Game. En ik kan je zeggen, lastig is het zeker! Game on!
28 Mar '08 - in Games
door Patrick
Mindfuck

Do You See It?
28 Mar '08 - in Pics
door Patrick
Hagger Trippy III
Tijd voor wat heerlijke Belgische humor. Na deel 1 en deel 2 van Hagger Trippy is het nu tijd voor een nieuwe aflevering vol geweldige streken.
28 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Damn Fuckin' Tasty
Mocht je voor een beetje maffiabaas werken dan weet je dat alleen eerste klas spul goed goenoeg is. Want laten we eerlijk wezen, dit soort figuren kun je maar beter niet teleurstellen.
28 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Tits & Terror
De titel klinkt zwaarder dan het is, maar een artiest moet toch een naam aan zijn werk geven. We hebben allemaal zo ons oordeel over graffiti, maar 'kunstenaar' Hush mag bij mij best een muurtje komen doen.
27 Mar '08 - in Cool
door Patrick
I Am The DJ..
Waarom toch altijd netjes in de rij staan bij de grote discotheken? Met de juiste outfit is wachten overbodig. Gewoon naar de portier lopen en zeggen dat je de DJ bent, dan gaan alle deuren automatisch voor je open.
27 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Hagger Trippy II
Gisteren hadden we deel 1 van de Belgische comedy serie Hagger Trippy. Vandaag gaan we vrolijk door met het vervolg. Vriend Pizzaman heeft hem klaar staan voor je. Hagger Trippy II.
27 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Loop Challenge 2008
Skateboarden is al niet gemakkelijk, laat staan een tailgrab of 360 flip. Er zijn er maar een aantal die een 360 graden loop succesvol hebben afgerond, waar Tony Hawk er één van is. Het kost misschien wat tijd, maar zal Alex Chalmers één van de volgende zijn?
26 Mar '08 - in Sport
door Patrick
Hamish & Andy
Van wie leren we dat je niet met je schoenen op de bank mag. Dat je jezelf netjes moet gedragen, en niet met eten moet gooien? Juist, mams! Maar als je zelf even de teugels in handen hebt is het payback time! Dat blijkt hier en hier maar weer.
26 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Crazy 88
In BNN's doldwaze roadshow Crazy 88 nemen twee teams het tegen elkaar op. In deze strijd voor de ovewinning moeten ze opdrachten uitvoeren die niet altijd even makkelijk zijn. Maar als er vrouwen in ondergoed aan mee doen kijken wij graag mee. Thnx!
26 Mar '08 - in Television
door Patrick
Movie Preview
Tijdens de winter zien we allemaal series voorbij komen van 20 jaar terug, maar nu de zomer weer voor de deur staat komen er weer een aantal geweldige films uit. Roept u maar, gaan we voor Indiana Jones, Hancock, Wanted, Iron Man of de schattige Wall*E ?
26 Mar '08 - in Trailers
door Patrick
Hagger Trippy
We blijven lachen om en met onze zuiderburen. Na de geweldige serie Tragger Hippy is het nu de beurt aan Hagger Trippy. Zie hier alvast het eerste deel.

Retro: Trigger Happy Best of series: Part I / Part II.
26 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Alena Sviridova - Poka
Videoclips worden met de dag beter. Logisch, je kan wel een goed stukje muziek hebben, maar met een toffe video erbij maakt het net wat meer indruk. Zo ook de röntgen clip Poka van Alena Sviridova.
26 Mar '08 - in Music Vids
door Patrick
Acrodunk
White men can't jump! Dikke neus, wedden van wel! Oké, ze hebben voor het gemak wel even de trampoline erbij gepakt, maar springen doen ze!
25 Mar '08 - in Sport
door Patrick
Spreekwoorden & Gezegden
We hebben ze vroeger op school allemaal geleerd. Spreekwoorden en gezegden worden nog dagelijks gebruikt, maar zo nu en dan is het wel eens tijd voor een opfris cursus. Ken jij ze allemaal nog?
25 Mar '08 - in Sexy
door Patrick
Mountain Walk II
Pas geleden namen we jullie even mee de bergen in. Oké, ieder zo zijn hobby maar mij zal je daar zeker niet tegenkomen. Vandaag bij de buren meer materiaal van 'Het Koningspad' El Camino del Rey.
25 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Hockey Goal
IJshockey is een snelle sport, dat mag duidelijk zijn. Maar een puck die vanaf de andere kant van de baan richting het doel sukkelt moet een beetje pro toch kunnen stoppen? Helaas Toskala..
25 Mar '08 - in Sport
door Patrick
Top Ground Gear Force
Als je de diverse make-over programma's op tv bekijkt, lijkt het allemaal een piece of cake om een complete tuin van een nieuw uiterlijk te voorzien. De gasten van Top Gear zijn geweldig met auto's, maar laat ze nooit je tuin opknappen, want dan krijg je dit.

Voor de liefhebber het hele verhaal: I / II / III / IV.
25 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Barbie
En wij maar denken dat het blonde rolmodel een keurig leventje leidt. Fout, na erotische privé opnames van diverse diva's kan Barbie moeilijk achterblijven.
25 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
South Park
Er zijn een aantal tekenfilmseries waar ik echt voor ga zitten. Eén daarvan is South Park. Nu was het online bekijken vaak een gehannes, maar gelukkig is daar nu een mooie legale oplossing voor.
25 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Retro Advertising
Dagelijks worden we overal geconfronteerd met reclame. Is het niet op tv, dan wel met plaatjes in een magazine of krant. Laten we de producten van nu eens combineren met de advertenties van vroeger. Dat geeft best leuke plaatjes.
24 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Music Idol
Ze blijven ons verbazen vermaken in Bulgarije. Nu Music Idol daar ook aan het doorbreken is zien we de één na de ander zich voor paal zetten. Na de Mariah Carey imitatie van Valentina Hasan is het nu de beurt aan 'idol' Milen Dimitrov.
24 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Big Wheel
Wij mannen blijven toch altijd in hart en nieren een stelletje kinderen. Even terug zag je al een groepje mannen zich uitleven tijdens een zeepkistenrace. Gister was het evenement Bring your own big wheel 2008. Hier de beelden en hier de foto's.
24 Mar '08 - in Cool
door Patrick
360˚
Elke dag is er weer een nieuw stukje techniek om meer van films of foto's te genieten. Breedbeeld was al een geweldige uitvinding, maar 360˚ foto's ook. Tijd voor een mooie combinatie van die twee, filmpjes met een 360˚ view. Meer info hier!

(Klik en sleep het beeld om van view te veranderen)
23 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Kids...
Laten we eerlijk wezen. Als kleine snuiter hebben we allemaal wel dingen gedaan die eigenlijk niet door de bocht konden. Lang leve puberaal gedrag, maar overdrijven is ook een vak. Het zal je auto zijn..
23 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Marine Ghost Ride
En wij maar denken dat die Amerikanen vrezen voor hun leven in de oorlogsgebieden. Zwaar gepantserd materiaal moet er aan te pas komen om de jongens veilig van A naar B te brengen, maar een ghost ride tussendoor moet kunnen toch?
23 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Internet
Wat een uitvinding hè dat internet. Voeg er een aantal webcams aan toe en je weet niet meer wat je ziet. Dat het er allemaal beter op geworden is wil ik niet zeggen, maar je blijft lachen met die snuiters.
22 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Energy Wasting Day
Het klinkt allemaal leuk hoor die spaarlampen, en 80 rijden in zijn vijf, maar heeft het nou echt zin? Oké, we geven allemaal om het milieu, althans dat zeggen we. Maar is het niet eens fijn om één dag in het jaar maling aan alles hebben.
22 Mar '08 - in Humor
door Patrick
HDR Photography
Foto's maken lijkt reuze simpel. De camerastand op automatisch en met één klik op de knop is de foto geschoten. Een beetje fotograaf weet dat het allemaal toch wat lastiger is, en al helemaal als we het over High-Dynamic-Range fotografie gaan hebben.
21 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Dyno Run
Om achter de echte kracht van je auto te komen is het mogelijk om hem eens op een rollerbank te zetten. Soms gaat het wel eens fout als een auto zijn eigen wil toont, maar het kan ook op een andere manier pijnlijk aflopen. Nice move grandpa!
21 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Line Rider
Het simpele maar verslavende spelletje Line Rider is al een tijdje op het net te vinden. Met een paar simpele strepen is het doel een zo lang mogelijke baan te maken. Er zijn ook mensen met teveel vrije tijd, en dan krijg je banen als deze.
21 Mar '08 - in Cool
door Patrick
M Power
Met de komende paasdagen in beeld is het tijd voor wat klusjeswerk. Dit keer gaan we eens niet aan ons huis, maar aan de auto sleutelen. Benodigdheden: 1 Honda Civic sedan en 1 BMW M3. Het kost een paar uurtjes, maar dan heb je wel een 127pk sterke 'M3'.
21 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Ghostrider
We zien vaak genoeg daredevils voorbij komen op het internet en naturlijk ook op tv. Mensen die denken dat hun niks kan overkomen terwijl ze met ruim 200+ over de snelweg rijden. Gewoon stoppen, er is maar één meester. GhostRider 5 Back to basics.
20 Mar '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
GRID
De computergames worden met de dag mooier. Persoonlijk kan ik wel genieten van een beetje virtueel racerij. Helaas moeten we nog even wachten op GRID, want als ik dit zo zie is het een topper in spé.
20 Mar '08 - in Trailers
door Patrick
Rock Icon
Om games als Guitar Hero III te promoten heb je talentvolle rocksterren nodig die weten waar ze mee bezig zijn. Natuurlijk zijn deze sterren niet te evenaren, maar kan jij het beter? Kijk dan hier.
20 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Case Mod
De tijd van een ouderwetse witte kast op het bureau hebben we al een poosje achter ons. Een beetje pc is tegenwoordig gewoon het aanzien waard en zeker als men zelf aan de slag gaat.
20 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Never Ending Level Game
Gametime! Heb je even tijd over en durf je de uitdaging aan, probeer dan het Never Ending Level Game eens. Elkaar een beetje helpen mag natuurlijk altijd. Game on! Thnx Jerome.
19 Mar '08 - in Games
door Patrick
Take This Dance
Vandaag de dag zie je de mooiste videoclips voorbij komen op de diverse muziekzenders. Maar wat als ze straks een stap verder gaan? Combineer realtime een clip met Google, Flickr en nog een paar grote namen en dan krijg je toch best een tof resultaat. Thnx!
19 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Sybille II
Elke ochtend weer het zelfde verhaal. Wekker gaat, tanden poetsen en na een sprong onder de douche weer voor de spiegel om de boel te fatsoeneren. Mocht je toevallig een puistje hebben helaas, maar er zijn mensen die er een kunst van maken om het te filmen. Wat is er voor ontbijt?
19 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Albert West
Ik blijf me verbazen over mensen die altijd weer op het juiste moment met de juiste hit komen. Want zeg zelf, als 'succesvol' zanger kan je moeilijk achter de feiten aanlopen toch?
18 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
8-Bit Gaming
We worden de laatste tijd erg verwend met game consoles als de PS3, Xbox 360 en natuurlijk de Nintendo Wii. Maar waar is de oude gameplay van de Nintendo 8-bit gebleven? Laten wij even een stap terug in de tijd nemen. Game on! Hier overigens de top 10.
18 Mar '08 - in Games
door Patrick
RC Hummer H3
Hoe oud wij mannen ook zijn, ergens blijven we in hart en nieren altijd kleine jongens. Op afstand bestuurbaar speelgoed blijft nummer één op ons verlanglijstje en vooral zo'n Hummer H3 als deze.
18 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Pole Dancing
Om als een getrainde dame sierlijk rond een paal te slingeren is natuurlijk helemaal geweldig. Oké, het kost de nodige inspanning, maar als je het eenmaal onder de knie hebt kan je bij je vriend niet meer stuk.
18 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Celebrity Zombies II
Een tijdje terug lieten we al zien dat heel bekend Hollywood er door de nodige Photoshop best verrot uit kan zien. Vandaag gaan we door met deel 2 van celebrity zombies.
18 Mar '08 - in Pics
door Patrick
Call Of Duty Remix
Wat zijn er toch veel creatieve geesten met teveel vrij tijd. Na het uitspelen van Call of duty 4 kan je het spel natuurlijk weer in de kast zetten, maar met een beetje geduld en wat knip en plakwerk kan je er ook een aardige remix van maken.
18 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Pissed?
Tijdens een concert als die van de Bloodhound Gang kan het wel eens gebeuren dat de zanger even zijn lading kwijt moet. Ach, met talent als Depeche Mode op het toneel is Jared Hasselhoff zo van het gezeik af.
17 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Ruben Alcantara
Ruben Alcantara is met z'n 34 jaar niet één van de jongste BMX rijders, maar na het zien van deze compilatie blijkt dat zijn skills er met de jaren niet minder om geworden zijn.
17 Mar '08 - in Sport
door Patrick
Google Sky
De jongens en meisjes bij Google mogen dan wel een geweldige werkplek hebben, stilzitten doen ze zeker niet. Na het welbekende Google Earth gaan we het nu wat hogerop zoeken met Google Sky.
17 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Mountain Walk
Tijdens je vakantie even een lekker stuk door de bergen wandelen kan best rustgevend zijn. Althans, als ik deze 'paden' zo zie duik ik liever een middag de kroeg in.
17 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Dave Chapelle
Laten we dit weekend eens afsluiten met een geweldige stand up comedian. Dave Chapelle is voor velen geen onbekende, en zeker een uurtje van je tijd waard. Kijk mee naar 'For What It's Worth'.

Ook heerlijk: Silvia Mina.
16 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Cubicle
Een cubicle oftewel een vierkant door wanden omgeven werkplek is in ons kikkerlandje niet echt gebruikelijk. Maar als men zo'n cubicle naar eigen smaak mag inrichten kom je best de dag door.
16 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Server Problems
Server problemen, wie heeft er nou geen hekel aan? Gelukkig hebben wij er al lange tijd geen last van gehad, maar wat wil je met een technische crew als deze. We zijn er trots op.
16 Mar '08 - in Sexy
door Patrick
Strike!
Sinds er een Wii in huis staat zijn mijn bowling skills aardig vooruit gegaan. Oké, in het echt is natuurlijk niet te vergelijken met een computerspel. Maar als ik deze jongen zo zie, is bowlen kinderspel.

Leuke HOAX! Hier het echte werk..
16 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Headshot!
Soms heb je van die filmpjes waarvan je bij de eerste seconde al denkt 'dat gaat fout'. Wie komt er dan ook op het idee om met een skateboard een basketball te lanceren? Gelukkig kan hij er zelf om lachen.
15 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Cable Roll vs Stairs
Soms is het werk als electromonteur ook niet alles. Oké, een kabel aansluiten is het probleem niet zo, maar de haspel op de juiste plek krijgen wel.
15 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Qashqai
Nou is Nissan niet mijn favoriete automerk, maar toch is de Qashqai een zeer fraaie wagen. Eén ding is zeker, als de techniek van de wagen net zo goed in elkaar steekt als de commercial dan zit het wel goed. Hier the making of 'Playing with the city'. Thnx Richard!
15 Mar '08 - in Commercial
door Patrick
Neverland
Een attractiepark in de tuin is natuurlijk geweldig, maar daar is wel een goed gevulde bankrekening voor nodig. Jackson heeft zijn Neverland net gered van een pijnlijke dood, of was het park al overleden?
15 Mar '08 - in Actueel
door Patrick
Awareness Test
Misschien is een test als deze niet echt een slim plan op de vrijdagavond, maar we doen het stiekem toch. Zie jij het allemaal nog helder? Ik zat er in ieder geval vreselijk naast.
14 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Marilyn Monroe
Het was te verwachten. Als er één schaap over de dam is volgt de rest. Na de 'Marilyn Monroe' photoshoot van Lindsay Lohan was het het gewoon wachten op de volgende. Maar ik moet zeggen, deze is geweldig!
14 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Shift 2
Het is weer gametime op Biertijd. Vandaag gaan we voor Shift 2. Je hebt één doel, en dat is heelhuids de deur halen. Klinkt simpel, maar zoals gewoonlijk is het nog best lastig. Game on!

Voor de liefhebbers hier deel 1 van Shift.
14 Mar '08 - in Games
door Patrick
Reporter vs Sled
Het leven van een presentator gaat niet over rozen. Nou moet ik wel zeggen dat dit niet echt de slimste plek is om te gaan staan, maar wie niet horen wil moet maar voelen dan.
14 Mar '08 - in Humor
door Patrick
253km/h
De afsluitdijk is een aardig stukje racebaan bij uitstek. Natuurlijk is het openbare weg en geldt ook daar een maximum snelheid van 120 km/h. Deze Deen dacht daar alleen anders over. Meneer mocht na aanhouding 1500 euro aftikken en zijn weg vervolgen.
14 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
SFVISBF Soapbox Race
En wij maar denken dat skelters voor kleuters zijn. Fout, ook grote kleuters vinden het tof om de stoute schoenen weer eens aan te trekken. Misschien is het eens tijd voor een Biertijd zeepkisten race?
13 Mar '08 - in Cool
door Patrick
oOps!
Soms vraag ik me wel eens af of mensen met een motor niet onnodig zichzelf, en natuurlijk ook anderen in gevaar brengen. Ach, op deze manier weet je gewoon dat het een keer fout afloopt. Net als hier..
13 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Beugels
Een biertje op zijn tijd gaat er altijd wel in. Zo moest Brian ook gedacht hebben toen hij zijn eerste Grolsch beugel opentrok. Inmiddels heeft hij een aardig gordijn bij elkaar gedronken. Hier de foto's. Thnx Brian!
13 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Mariah Carey - Ken Lee
Wat blijven programma's als Idols toch geweldig. Heel de wereld barst van nieuw talent, zo ook deze dame met een erg merkwaardige versie van Mariah Carey's "Without you".
13 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Nie Na China
Terwijl half Nederland druk bezig is over de film van Scheert Geert Wilders maken andere mensen zich druk over de komende olympische spelen in Beijing. Weet je wat, dan gaan we toch gewoon nie na China.
12 Mar '08 - in Actueel
door Patrick
Traffic Kills
2008 lijkt het jaar te worden van de flashmobs, de één na de andere steekt de kop op. Nou is het Italiaanse verkeer niet iets om over naar huis te schrijven, maar als honderd man er zich mee gaan bemoeien geeft het best leuke beelden.
12 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Do It Yourself
Vandaag de dag is alles al zo duur, dus waarom dingen laten doen als je die zelf ook makkelijk kan. Scheelt weer in de kosten he..
12 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Bohemian Rhapsody
We kunnen allemaal wel genieten van bepaalde muziek. Natuurlijk heeft ieder zo zijn eigen smaak en dan is het soms best wel eens lekker om in de auto het volume wat extra op te schroeven.
12 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Goaaalll!
Fransman Rémi Gaillard blijft naast een topsporter ook een man vol streken. Van de week zagen we hem nog als Rocky voorbij komen, maar met een bal kan hij ook aardig overweg.
12 Mar '08 - in Humor
door Patrick
One String Willy
Waarom moet alles toch altijd moeilijker worden gemaakt dan nodig is? Om een beetje fatsoenlijk gitaar te kunnen spelen heb je helemaal geen extra snaren nodig. Volgens Willy is één meer dan genoeg.
11 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Drunk Celeb's
Dat wij hier op de redactie van een aardig biertje houden kan ik niet onder stoelen of banken steken. Gelukkig zijn wij niet de enige, want als je het zo bekijkt lust heel bekend Hollywood hem wel aardig.
11 Mar '08 - in Celeb's
door Patrick
Food Court Musical
De leden van Improv Everywhere blijven ons verbazen. De boel bevriezen kunnnen ze als de beste, dat weten we nog van New York's central station. Maar rustig eten is er ook niet bij met die gasten in de buurt. Zie hier hun laatste uitdaging, de 'food court musical'.
11 Mar '08 - in Cool
door Patrick
N'importecky Is Back
Kennen we de wannabee Rocky nog van een tijdje geleden? De urban topsporter is terug, en zo te zien is hij zijn streken nog niet verleerd.
11 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Burnout
De titel doet aardig wat beloven, maar helaas zijn de skills van de motorrijder niet echt om over naar huis te schrijven. Ach, het idee was goed, nu alleen nog even aan paps uitleggen.
10 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Sexy Airlines
Binnenkort gaan we met z'n allen weer richting het zuiden voor een welverdiende vakantie. Het fijne van vliegen is dat je onderuit gezakt kan genieten van je reis. En dan bedoelen we ook écht genieten.
10 Mar '08 - in Sexy
door Patrick
Bird Crap
Wat een ellende is het ook als je na een dag poetsen bij je auto komt en hij is wederom door een aantal vogels onderhanden genomen. Misschien is dit de oplossing, meteen terugpakken die beesten.
10 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Bridge Grind
Een paar meter 'grinden' met een skateboard lijkt niet al te moeilijk, toch heb je daar de nodige tijd voor nodig om het goed onder de knie te krijgen. En zeker over een afstand als deze.
10 Mar '08 - in Sport
door Patrick
Wegmisbruikers
Wie zegt dat wij in nederland geen vermakelijke programma's uitzenden? Neem Wegmisbruikers, na de bizare achtervolging met de Porsche is het nu de beurt aan een gestolen Mercedes. Waanzin.
10 Mar '08 - in Actueel
door Patrick
Sand Drift
Het blijkt toch maar weer dat er weinig zandgangers naar Biertijd kijken. Want als ze nou even goed naar dit oude filmpje hadden gekeken, dan had dit naar alle waarschijnlijkheid niet gebeurd. Helaas..
09 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Tag.. You're It!
Waar is toch de tijd gebleven van oud Hollandsch vermaeck als vertoppertje spelen en tikkertje? Ik snap best dat we met de tijd mee moeten, maar toch blijven het mooie spelletjes.
09 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Simpsons
Als er één geweldige tekenfilm serie is dan is het de Simpsons wel. Elke aflevering wat nieuws verzinnen zal voor de makers niet gemakkelijk zijn, waar zullen ze toch hun inspiratie vandaan halen?
09 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Roof Jump
Dat je voor de zomer alvast je bommetje skills wil verscherpen is de normaalste zaak van de wereld. Maar als je slim bent doe je het wel met wat water om je heen. Want eerlijk is eerlijk, dit werkt niet.
09 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Trigger Ball
Tijd voor een spelletje op deze sombere Zaterdag. Probeer de bal zo af te schieten dat je alle targets raakt. Het klinkt allemaal reuze simpel, maar vergis je gerust niet. Game on! Scores bij de comments.
08 Mar '08 - in Games
door Patrick
Skateboarding
Met een paar vrienden een middagje skateboarden is altijd leuk. Althans, tijdens de lastige trucjes gaat er natuurlijk altijd wel iemand behoorlijk onderuit, maar dit verwacht je niet zo snel.
08 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Heleen Van Royen
Allemaal hebben we zo ons eigen mening over schrijfster en playgirl Heleen van Royen. Zo ook cabaretiere Dorine Wiersma die bij DWDD even liet horen hoe zij over Heleen denkt. Heleen is stout.
08 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Candle Cannon
Een heerlijk stukje gebak gaat er altijd wel in als er wat te vieren valt. Nou is kaarsjes uitblazen niet echt een spannend gebeuren, maar met de Candle Cannon wordt het toch een stuk leuker. Meer info hier.
08 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Smoke
Wat is er nou leuker dan niets vermoedende mensen in de maling te nemen. Sta je op je gemak met je motor voor het stoplicht te wachten, overkomt je plots dit..
07 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Desperate
In Hollywood weten ze de zaken altijd mooier voor te stellen dan ze zijn. Zo blijkt nu ook maar weer dat het in de echte wereld lang niet altijd leuk is om een originele transformer te zijn.
07 Mar '08 - in Commercial
door Patrick
Rihanna
Rihanna, wie kent deze mooie dame nou niet? Met hits als Umbrella, Don't stop the music en natuurlijk S.O.S. is Rihanna te heet om beet te pakken. Zo ook haar outfit tijdens haar concert in Belfast. Heeft er iemand kaartjes in de aanbieding?
06 Mar '08 - in Celeb's
door Patrick
Invisible Wrestling
Vroeger waren WWF en specials als WrestleMania kaskrakers eerste klas. Het was voor iedereen duidelijk dat dit worstel gebeuren één groot in scene gezet spektakel was, maar dat kon de pret niet drukken. Nep oké, maar wat hier gebeurt gaat toch wel erg ver.
06 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Celebrity Zombies
Dat heel Hollywood er op zijn best uit wil zien is een bekend verhaal. Facelifts, gezichtcorrecties en botox zijn de normaalste zaak van de wereld. Maar met de kracht van Photoshop kunnen we toch nog aardig wat schade aanrichten. Tijd voor de zombielook.
06 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Burst
Een uit elkaar spattende waterballon is nou niet echt spannend. Maar met een beetje high speed camera krijg je best indrukwekkende beelden en tevens een geweldige commercial.
06 Mar '08 - in Commercial
door Patrick
Sports Illustrated Swimsuit edition 2008 - Video Mashup
We kunnen je natuurlijk gewoon, net als andere sites, een linkje naar de scans van het analoge expemplaar van de Sports Illustrated Swimsuit Edition 2008 geven. Maar scans zijn zo statisch. De bewegende beelden zijn leuker, en al helemaal als je zelf je favoriete video in elkaar kunt klikken!
06 Mar '08 - in Sexy
door edwin
Naked Slide
Een beetje stoere vent blijft niet staan op een roltrap. Nee, een echte bikkel laat zich naar beneden glijden. Al lijkt me dat in je blote kont best lastig.
06 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Face
Ben je ook wel eens dat gezeur van je vriendin zat? Wat zou het toch heerlijk zijn om soms een vrouw te hebben die gewoon even rustig naar je luistert. Kijk, dit vrouwtje snapt wat we bedoelen.
06 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Damaged
Worden we nou echt nooit verlost van Chris Crocker? Na Britney Spears is het nu de beurt aan Danity Kane. Niet dat zijn 'optreden' er beter op geworden is hoor, dat is en blijft gewoon bagger.
05 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Rollin'
Het is weer de tijd van het jaar dat zo'n beetje iedereen op wintersport gaat. En ik moet zeggen, het is geweldig. Alleen door de sneeuw van een berg afstormen is niet voor iedereen weggelegd. Je moet wel een beetje talent hebben, anders gebeurt er dit!
05 Mar '08 - in Sport
door Patrick
Neppe Shit Show
Als er één groep is die zonder moeite altijd wel een zelf ingesproken tekst bij een filmpje kan verzinnen, dan zijn het de jongens van Mastermovies wel. Soms vaag, soms raar, soms hard, maar vooral grappig. Zie hier de Neppe Shit Show.
05 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Fifth Gear
Deze keer geen test met auto's die we toch de eerst komende 40 jaar niet kunnen betalen. Geen Ferrari of Porsche, ditmaal gaan we voor het kleine speelgoed. De Mini One neemt het op tegen de Fiat 500.
05 Mar '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Newton Virus
Dat er voor de Mac geen computervirussen in 't wild voorkomen is een bekend gegeven. Maar het Newton Virus gaat daar misschien wel verandering in brengen. Als de makers ten minste genoeg tijd hebben om het je persoonlijk te komen bezorgen.
05 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Laser Alarm
Waarom goudgeld betalen voor een duur inbraakalarm als het ook veel goedkoper kan. Een beetje McGyver maakt met wat plastic en een paar spiegeltjes toch zelf een high-tech laser alarm.
04 Mar '08 - in Tech
door Patrick
Extra Room
Op den duur hebben we allemaal wel eens wat ruimte tekort in huis. Verbouwen is een optie, maar niet iedereen heeft daar het juiste huis voor. Althans, een kamertje extra is tegenwoordig zo geplaatst, maar of je lekker rustig slaapt? Meer info hier.
04 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Gouden Kooi
Het moest er een keer van komen. Na 20 maanden reality soap valt 22 Mei het doek voor de Gouden Kooi. Natuurlijk kijken we er allemaal niet naar, maar wie van de villa bezoekers gun jij de status millionair?
03 Mar '08 - in Actueel
door Patrick
NBA
Dat NBA basketball een serieuze sport is mag duidelijk zijn. Topspelers als Shaq O'Neal, LeBron en Howard komen natuurlijk niet voor wat kleingeld opdagen. Nee, als deze jongens op het veld staan laten ze ook echt zien wat ze waard zijn.
03 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Fire Attack
Ik snap best dat als je 's avonds je favoriete club niet in mag dat je daar behoorlijk pissig om kan worden. Nou is de boel in de fik steken niet de allerbeste oplosssing om je woede te tonen, en zeker niet op deze manier.
03 Mar '08 - in WTF!
door Patrick
Pastrana Nitro Circus
Het Nitro Circus van Travis Pastrana is net als Travis zelf, gek op een heerlijke dosis adrenaline. Met de motor halen ze de meest fantastische stunts uit waar andere van dromen. Zoals deze Grand Canyon jump.

Meer zien? Hier compleet Nitro Circus 4.
02 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Paul vs Streaker
Om als streaker in je blootje over een voetbalveld te rennen moet je wel beschikken over een paar aardige 'ballen' en een behoorlijke conditie. Maar als je als streaker in je zwembroek Paul de Leeuw lastig gaat vallen, dan is dat zeker vragen om ellende. Thnx Maus!
02 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Skate Accidents
Yep, het is officieel. Sporten is gevaarlijk, en al helemaal op een klein plankje met een paar gammele wieltjes. Ach, dan mag het wel een listige sport zijn, de beelden zijn in ieder geval geweldig.
02 Mar '08 - in Sport
door Patrick
Absolut Quartet
Kennen jullie dit fragment nog van de animatie Animusic? Je zou haast kunnen denken dat dit soort 'instrumenten' met geen mogelijkheid in het echt bestaan. Fout, Dan Paluska and Jeff Lieberman van Absolut Machines presenteren u de Absolut Quartet.
02 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Shower - Men vs Women
Douchen mannen en vrouwen op dezelfde manier, of hebben ze allebei toch hun eigen ritueel? Laten we eens een proef op de som nemen. Zie jij enige overeenkomst met jezelf?
02 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Bloxors
Gametime! Mocht je vanavond om één of andere reden niet de kroeg in kunnen dan houden wij je wel even bezig met een heerlijk spelletje. Hij lijkt allemaal zo simpel, maar vergis je gerust niet.
01 Mar '08 - in Games
door Patrick
Caves
Sporten als parachutespringen en base jumpen zijn niet voor iedereen weggelegd. Laat staan cave jumping. Eén ding is zeker, na één sprong heb je voor een half jaar adrenaline overshot.
01 Mar '08 - in Cool
door Patrick
Bathtime
Het is weer zover. Zaterdagavond, eerst even een lekker hapje eten en dan heerlijk onder de douche om ons klaar te maken voor een avondje uit. Zal je net zien, loopt het badwater weer niet lekker weg..
01 Mar '08 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties