Archief

Items van February 2008
Ghost Riding
Het blijft toch maar een maffe hobby dat ghost riden. Met een pimped car in tha hood zal het er allemaal best indrukwekkend uitzien. Maar met een Delorean is het gewoon humor.
29 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Starbucks
En wij hier in Nederland maar denken dat we problemen hebben. Neem de Amerikanen, stel dat die een kleine drie uur zonder Starbucks koffie zouden zitten? Dat zijn pas problemen.
29 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
CPDRC
Ik blijf me verbazen over de CPDRC inmates. Na hun oudere optreden van Michael Jackson's 'Thriller' en natuurlijk niet te vergeten Queen. Stelen ze nu de show met Soulja Boy en MC Hammer. Toch best een aardige dansschool die gevangenis.
29 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Tree Removal
Heb jij ook last van een dode boom in je tuin waar je graag vanaf wil? Omhakken of zagen is een optie, maar zoals deze professionals te werk gaan kan natuurlijk ook.
29 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Summer
Voor mij kan de tijd niet snel genoeg gaan. Straks weer heerlijk languit in de zon met een ijskoud biertje naast me. Laten we vooral het uitzicht ook niet vergeten. Man, ik hou van de zomer!
29 Feb '08 - in Sexy
door Patrick
Moment Of Truth
Geld verdienen met je eerlijkheid lijkt het mooiste wat er is. Je weet immers zelf wat je allemaal gedaan hebt in je leven. Maar de waarheid kan soms best wel eens hard aankomen voor je partner.
28 Feb '08 - in Humor
door Patrick
3D Head Tracking
Dat de Nintendo Wii over aardig wat originele features beschikt hebben ze reeds bewezen. Maar geef de techniek achter de Wii aan mastermind Johnny Lee, en hij maakt het met 3D head tracking echt geweldig.
28 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Everything Is Sport
Nou ben ik zelf niet zo'n liefhebber van Renault. Maar de sportuitvoeringen gaan zeker de goede kant op. Zelfs de commercials zijn geweldig. Everything is sport!
28 Feb '08 - in Commercial
door Patrick
Trance Energy 2008
Afgelopen weekend was het weer feest in de Utrechtse Jaarbeurs hallen. Legio mensen gingen weer heerlijk uit hun dak tijdens het uitverkochte Trance Energy 2008. Mocht je het gemist hebben, geen nood. Zie hier een kleine impressie.
28 Feb '08 - in Actueel
door Patrick
Anything You Can Do..
Tomb Raider en Prince of Persia zijn twee van mijn favoriete spellen. Beide heerlijk om te spelen en tevens een behoorlijke uitdaging. Maar welk spel is nou beter? Ach, laten ze het lekker zelf uitvechten.
28 Feb '08 - in Cool
door Patrick
What A Party...
What a party, what a party, let the music play. What a party, let the party take your blues away.. Yeah Right!
27 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Car Trouble
Fout parkeren, verkeersovertreding of misschien wel een ongeval. Het zijn allemaal redenen om je auto achterop een sleepwagen weg te zien rijden. Gelukkig zijn het wel getrainde mensen die zorgvuldig met je auto omgaan.
27 Feb '08 - in WTF!
door Admin
Kevin Armstrong
Er zijn mensen die dagelijks op straat nagekeken worden omdat ze last hebben van een bepaalde aandoening. Kevin Armstrong is ook zo'n jongen, al is hij toch wel een geval apart.
27 Feb '08 - in WTF!
door Admin
Roomate Prank
Wat is er nou leuker dan je kamermaat even lekker in de zeik te nemen? Met een beetje geluk is de jongen nogal bang utgevallen, dan krijg je dit soort beelden.
27 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Invisible
Even niks te doen? Mooi, laten we eens een super simpel spel als Invisible proberen. Het enige wat je moet doen is op de ronde schijven klikken. Dat klinkt niet echt als een uitdaging, maar zonder cursor is het best lastig. Scores bij de comments. Game on!
26 Feb '08 - in Games
door Admin
Top 10 Anticipated Games 2008
We hadden het van de week nog over het spel Manhunt 2, maar op welk spel zit jij eigenlijk te wachten? Is het Little Big Planet, of GTA 4? Zie hier de top 10 van games waar iedereen op zit te wachten.
26 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Christina Aguilera
Dat Christina Aguilera pas bevallen is van een gezonde zoon zal niemand zijn ontgaan. En ik kan je één ding zeggen. Met de komst van de kleine Max zijn Christina's 'kwaliteiten' er niet minder om geworden.
26 Feb '08 - in Celeb's
door Patrick
Reuters January 2008
Wij bij Biertijd zijn dol op mooie plaatjes. Bij Reuters denken ze daar net zo over en leggen ze elk gebeuren haarfijn vast. Kijk mee naar de indrukwekkende collectie van Januari 2008.
26 Feb '08 - in Pics
door Admin
Basketball
We hebben het al eens eerder gezegd, basketball is een toffe sport. De juiste moves leer je natuurlijk niet één, twee, drie, daar gaat aardig wat tijd in zitten. Deze jongens hebben het al aardig onder controle.
26 Feb '08 - in Sport
door Admin
Wegmisbruikers
Bij het programma Wegmisbruikers zien we genoeg mensen die dagelijks de verkeersregels aan hun laars lappen. Normaal is het probleem met een simpele bekeuring opgelost, maar voor deze dame is dat een ander verhaal. Thnx Maarten!
25 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Split The Risk
Gametime! Het lijkt allemaal zo simpel om een paar normale woorden te onthouden, maar dat valt nog best tegen. Ik kwam niet verder dan level 1, hoe scherp ben jij? Scores bij de comments. Game on!
25 Feb '08 - in Games
door Patrick
Charming Faces
Dagelijks schotelen we hier op Biertijd de mooiste dames voor, maar zo nu en dan blijft er altijd wel een foto in gedachte. Een foto die net wat meer zegt dan de overige plaatjes. Cayne dacht er net zo over. Zie hier zijn compilatie charming faces.
25 Feb '08 - in Sexy
door Patrick
Cheers!
Wat is het toch lekker, zo'n heerlijk koud biertje om je dorst te lessen. Oké, je hebt mensen die er echt van genieten, en natuurlijk zuipschuiten die het met liters tegelijk naar binnen gooien. Hichem is zo'n jongen, zal die er uberhaupt wat van proeven?
24 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Manhunt II - Uncensored
Wie zegt er dat computerspellen een slechte invloed hebben op kinderen? Je kan wel eens gelijk hebben. Voor een beetje gore liefhebber kan het natuurlijk niet ranzig genoeg zijn. Maar ik geloof toch dat ze met Manhunt II wel erg ver gaan. Via!
24 Feb '08 - in Shock!
door Patrick
12 Nutshots
Ik hoor het jullie nu al zeggen, 'Only in America'. Maar wat kan je nou beter doen als je met een aantal maten in de bioscoop staat te wachten. Een biertje pakken, of elkaar gewoon even voor de ballen schoppen? Ik had het wel geweten.
24 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Windmill
Groene stroom is een mooi initiatief, zo ook de enorme windmolens. Al kan je beter uit de buurt blijven als er storm op komst is, want voor je het weet heb je een knallend probleem.
24 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Johnny Knoxville Crash
Het gaat weer goed met Johnny Knoxville. De mislukte backflip van een aantal dagen terug kostte hem bijna zijn 'balls of steel', maar volgens de specialisten komt alles goed. Voor het complete interview met Jimmy Kimmel, hier deel 1 en hier deel 2.
23 Feb '08 - in Actueel
door Patrick
RubberLegz
Om professionele breakdancers bezig te zien is geweldig. Dat de moves aardig wat energie kosten wist ik wel, maar wat RubberLegz laat zien gaat wel erg ver.
23 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Human Beatbox
We hebben al wat human beatbox experts voorbij zien komen hier op Biertijd. Zo hebben we vandaag Felix Zenger. Naast zijn footbag hobby weet Felix ook aardig wat geluid uit zijn mond te toveren. Ik doe het hem niet na.
23 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Magic Mac
Terwijl wij genieten van onze Mac's hier op kantoor zijn er legio mensen die lopen te tobben met een Windows pc. Een Mac is reuze handig, maar dat niet iedereen alle features van een Mac kent blijkt maar weer.
23 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Fantasy Photo's
Er zijn mensen die met een camera echt de meest mooie foto's kunnen schieten. Combineer dat met de nodige Photoshop en een dosis fantasie, en dan krijg je dit als resultaat.
22 Feb '08 - in Pics
door Patrick
The Real Hustle
We hebben al eens eerder aandacht besteed aan de serie 'The Real Hustle'. Het is maar wonderbaarlijk hoe simpel het is om mensen op te lichten. Kijk mee naar The Fake Hotel Inspector.
22 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Char
Allemaal hebben we zo onze eigen gedachte over de kunsten van Char. Persoonlijk geloof ik er maar weinig van, zo ook de jongens van Koefnoen. Kijk mee naar dit heerlijke stukje humor, Char en Inge de Bruijn.
22 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Carwash Fun
Mocht je dit weekend toevallig nog door een wasstraat rijden, zorg er dan wel voor dat je 'maten' niet bij het knopje van de electrische ramen kunnen komen. En al helemaal niet als je raam niet volledig werkt.
22 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Racing
Om tijdens een race als eerste te eindigen moet je kunnen vertrouwen op je materiaal en de specialisten. Ben je met de ploeg een dag voor de race nog even naar de kroeg geweest, loop dat zelf nog even twee keer om de auto heen, want als het zo al begint..
21 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Rollercoaster Tycoon
Rollercoaster Tycoon is echt zo'n spel voor een creatief persoon met behoorlijk wat fantasie. Althans, of is het juist een testbaan voor de psycho's onder ons?
21 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
MySpace Obsession
Ik snap best dat je als kleine jongen helemaal gek bent van je eigen kleine plaatsje op het internet. Is het niet Hyves, dan wel Facebook of in dit geval MySpace. Maar laten we eerlijk wezen, overdrijven is ook een vak.
21 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Stapler
Ik blijf me verbazen over de meest simpele uitvindingen. Neem als voorbeeld een nietapparaat. Niet alleen reuze handig om je papieren samen te persen, maar hij is zelfs geschikt om je maat vriendelijk wakker te maken.
21 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Executive Class
Nog een paar maandjes en dan stapt een groot deel van de Nederlanders weer in het vliegtuig op weg naar het zonnige zuiden. Nou is het zo dat een gemiddeld vliegtuig niet echt al te comfortabel is. Volgende keer toch maar de executive class boeken.
21 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Paul Hunt
Professioneel turnen is een serieuze aangelegenheid, al bewijst Paul Hunt het tegendeel. Sommige filmpjes zijn zelfs na 20 jaar nog steeds geweldig. Kijk maar even mee, hier deel 1, deel 2 en tot slot deel 3.
20 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Stunt Pilot
Gametime! Wees gerust, dit keer geen lastige puzzels of moeilijke vragen waar je pijn in je hoofd van krijgt. Vandaag gaan we eens de stuntpiloot uithangen. Scores bij de comments. Game on! Thnx Marcel! Mirror!
20 Feb '08 - in Games
door Patrick
iBand
Hier in Nederland moeten we nog even wachten op de iPhone. Natuurlijk lopen er al genoeg mensen rond met zo'n wonder gsm, maar wie denkt dat je er alleen mee kan bellen zal nog verbaast opkijken. Je hebt gewoon een half orkest in je broek.
20 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Darwin Award Dimwits
Mooie klassiekers mogen niet vergaan, dat mag duidelijk zijn. Tijdens het dagelijkse surfen zien we vaak oude foto's en filmpjes die iedereen onderhand gezien moet hebben. In het kader van retro is oké, alles nogmaals op herhaling. Hier deel 1 en hier deel 2.
20 Feb '08 - in Retro
door Patrick
Plastic
Zoals we vroeger hebben geleerd 'goed voorbeeld doet volgen'. Niks mis mee, maar als je als 15 jarig meisje niet beter weet dan de gewoontes van je moeder dan gaat het in mijn ogen toch de verkeerde kant op.
19 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Suzuki SJ
Wat is het toch geweldig om met een beetje terreinwagen door de modder te crossen. Dat je met een Suzuki SJ zelfs niet uit de weg hoeft te gaan voor wat water weten we, maar dit is gewoon bizar.
19 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Jump Jump
Flash mobs zijn geweldig. Met een paar honderd man een paar minuten de boel op stelten zetten. Zo ook bij deze tramhalte. Het blijkt toch maar weer dat ook een tram over de weg kan stuiteren.
19 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Marry Me?
Ze zeggen wel eens dat je trouwdag de mooiste dag van je leven is. Dat kan best, maar dan moet je haar wel eerst ten huwelijk vragen. Nou dacht ik dat een beetje internetter wel van dit filmpje geleerd zou hebben, maar helaas.
18 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Frozen II
Na de geweldige stunt van Improve Everywhere waarbij ze half het grand central station van New York 'bevroren' is het nu de beurt aan een andere ploeg. Ditmaal geen New York, maar Londen. Eén ding is zeker, het is wederom een superieure flash mob.
18 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Slam Dunk Contest 2008
Het mooiste van basketball blijft toch de manier van scoren. We hadden laatst al een aantal Acrodunk pro's die met met wat hulp door de lucht vlogen, maar de echte pro's hebben geen trampoline nodig.
18 Feb '08 - in Sport
door Patrick
Lindsay Lohan - New York Magazine
Het moest er een keer van komen dat Lindsay Lohan uit de kleren ging. In 1962 maakte Marilyn Monroe al een photoshoot als deze met fotograaf Bern Stern. Lindsay is haar waardige opvolgster.
18 Feb '08 - in Celeb's
door Patrick
Drunk?
Voor ons 'volwassenen' is het al best lastig om na een avond zwaar tafelen recht te lopen en ook nog het sleutelgat te vinden. Een beetje eekhoorn denkt daar net zo over. Na een lading half verrot voedsel is zo'n boom beklimmen toch best lastig.
17 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Photo Fun
17 Feb '08 - in Pics
door Patrick
Nodes 2
Na het verslavende spel Orbox gaan we nu de nodige tijd vullen met een nieuwe game. Nodes 2 is een puzzelspel die net als Orbox je hersenen overtoeren laat draaien. Scores bij de comments. Game on!
17 Feb '08 - in Games
door Patrick
Card House
We hebben het vroeger allemaal wel eens geprobeerd om een mooi kaartenhuis te bouwen. Het lijkt allemaal best simpel, maar de praktijk blijkt toch anders te zijn. Althans, geef Bryan Berg een kleine 22.000 kaarten en je weet niet wat je ziet.
17 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Trojan
Ken je dat? Ga je naar de drogist voor een aantal condooms, hebben ze alleen nog de 'standaard' maat. Geen nood, wij bij Biertijd hebben de oplossing. Met een paar seconden heb jij een passend rubbertje.
17 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Strings
Audi is niet alleen heer en meester in het vervaardigen van de meest mooie wagens, zelfs de commercials zitten net als hun techniek perfect in elkaar. Zo ook deze commercial voor de nieuwe A4.
17 Feb '08 - in Commercial
door Patrick
Glow In The dark
Bodypaint is apart, maar het kan nog veel mooier. Na een potje moonlight bowlen doen we 's avonds ook de blacklight in de slaapkamer aan. Met de juiste verf en wat creativiteit kan de avond niet meer stuk.
16 Feb '08 - in Sexy
door Patrick
Nightlife
Zaterdagavond, tijd voor ontspanning. Dat dachten deze mensen in New York ook tijdens een avondje stappen. Na een aardige woordenwisseling wordt het van kwaad tot erger. Tot er een z'n auto pakt en ....
16 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Bungee Jumping
Tegenwoordig kan je overal voor een kleine 100 euro van een brug of kraan springen met een elastiek aan je benen. Bungee jumpen is nou eenmaal de normaalste zaak van de wereld geworden. Persoonlijk is het niks voor mij en al helemaal niet op de originele manier.
16 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Orbox
Hoe oud je ook bent, spelletjes vervelen nooit. Zo ook het spel Orbox. Niet al te moeilijk, maar wel een leuke uitdaging. Plaats je score bij de comments. Game on!
16 Feb '08 - in Games
door Patrick
Rinspeed sQuba
Een aantal jaar geleden zagen we James Bond's Lotus Esprit het al doen, maar wie dacht dat er een dag zou komen dat een Lotus echt onderwater zou kunnen varen. Geen Esprit, maar wel een door Rinspeed onder handen genomen Elise. Zie hier de sQuba.
15 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Plughole Revenge
Wij hebben het 's ochtends al moeilijk, maar wat dacht je van de badkamer gootsteen? Hoe zou jij het vinden als ze dagelijks op je staan te spugen? Het lijkt me duidelijk, tijd voor wraak.
15 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Apple IIc
Dagelijks zijn mensen op veilingsites als eBay op zoek naar mooie koopjes. Er is natuurlijk ook voor iedereen wel wat te vinden. Maar een nooit geopende Apple IIc uit 1988 is toch wel uitzonderlijk te noemen.
15 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Indiana Jones IV
Na een nieuw deel van Rambo en binnenkort The Fast and the Furious kan Indiana Jones natuurlijk niet achterblijven. Na drie heerlijke films gaat 22 Mei deel vier in premiere. Hier alvast de trailer van Indiana Jones, The kingdom of the crystal skull.
15 Feb '08 - in Trailers
door Patrick
Problem?
Altijd weer hetzelfde verhaal. Zit je op je gemak in de trein is er altijd wel zo'n snuiter die ruzie gaat lopen zoeken. Meteen afstraffen die handel.
15 Feb '08 - in Humor
door Patrick
I Love Rock & Roll
Het valt nog niet mee om al je noten zuiver te zingen als je voor de jury staat van American idol. Het bekende liedje 'I love rock & roll' is niet al te moeilijk toch? Althans, dat dacht ik.
15 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Fast & Furious 4
Het was natuurlijk te verwachten, het vierde deel van The Fast and the Furious komt er aan. Eén voordeel, Vin Diesel en Paul Walker zijn weer aanwezig, maar met wat voor auto's rijden ze dit keer? Het is allemaal gerucht, maar hier wat foto's en film.
14 Feb '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Golf
We zien ze dagelijks rijden. De eens zo mooie Volkswagen Golf die door een blinde onder handen is genomen om hem een stoer uiterlijk te geven. Geloof me, zelfs een Golf weet wat het beste is.
13 Feb '08 - in Commercial
door Patrick
Acrodunk
Basketball is een mooie sport. Niet alleen snelle aktie maar ook het dunken is gewoon spectaculair om naar te kijken. Combineer dat met de nodige acrobatiek en je hebt acrodunk. Geweldig om te zien en volgens mij ook heerlijk om te doen.
13 Feb '08 - in Sport
door Patrick
Break Dance
Het valt nog niet mee om als freestyler je skills te vertonen op het podium. Je mag misschien wel aardig wat uren geoefend hebben, maar een tikkie tegen het hoofd doet rare dingen met je evenwicht.
13 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Global Warming
Dat de aarde langzaam maar zeker aan het opwarmen is is algemeen bekend. Het is een serieuze aangelegenheid en tevens een probleem van ons allen, maar als ik dit voorlichtingsfilmpje mag geloven is het allemaal zo slecht nog niet.
13 Feb '08 - in Commercial
door Patrick
Etch A Sketch
Elke Biertijd bezoeker zal vroeger ongetwijfeld zo'n 'magisch' tekenbord hebben gehad. Er zijn ook mensen die er op oudere leeftijd maar geen afscheid van hebben kunnen nemen. En dan krijg je tekeningen zoals deze en deze.
13 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Drunk?
Een overheerlijk koud biertje gaat er bij ons altijd wel in. Oké, soms overdrijven we het wel eens en moet er toch een taxi geregeld worden om veilig thuis te komen. Want op de fiets naar huis is ook niet alles.
13 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Love Hurts
Nog even en dan is het weer Valentijnsdag. Cupido doet momenteel dagelijks zijn ronde om zijn liefdespijlen op de juiste mensen af te schieten. Hij doet aardig zijn best, maar toch blijft het lastig mikken zo'n pijl en boog.
12 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Diep In De Zee
Er komt ook werkelijk geen einde aan het circus rondom Joran en Natalee. Elke dag zijn er wel nieuwe creatieve uitspattingen te vinden. Zo ook deze variant van de kleine zeemeermin, diep in de zee.
12 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Britney Squeal
Wat is de techniek van vandaag toch handig. Met een paar klikken kan heel de wereld via het internet je kunsten bekijken. Al vraag ik me soms wel eens af of je er trots op moet zijn.
12 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Twingo
Om als auto fabrikant goed je product te verkopen moet ten eerste het model van de auto in de smaak vallen, en ten tweede kan een beetje humor ook geen kwaad. Dat laatste kun je aan Renault wel overlaten.
12 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Xbox 360 Laptop
Casemod specialist Ben Heckendorn blijft ons verrassen met het modificeren van alledaagse spel consoles. Na een portable combinatie van de NES en Atari, en de diverse andere gadgets is het nu tijd voor de Xbox 360 Elite Laptop. Knutselen kan Ben wel.
11 Feb '08 - in Tech
door Patrick
Sport Bloopers
Laten we eens de oude doos opentrekken. Elke sporter moet zijn sport leren met vallen en opstaan. Al gaat bij de één het vallen een stuk beter dan het opstaan. Kijk mee naar deze retro compilatie sport bloopers.
11 Feb '08 - in Retro
door Patrick
Aro - Base Jump Dog
We hebben alles al voorbij zien komen. Van surfende katten tot knuffelbare nijlpaarden. Het hondje Aro is ook een vak apart. Nee, hij is geen liefhebber van watersport, hij zoekt het liever wat hogerop.
11 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Insects
Nou ben ik zelf helemaal geen liefhebber van ongedierte en ook de verschillende insecten mogen uit mijn buurt blijven. Maar als je een geweldige fotograaf op een vroege morgen zijn gang laat gaan geeft het toch wel mooie beelden.
10 Feb '08 - in Cool
door Patrick
BBQ Art
We moeten helaas nog even wachten, maar over een paar maandjes staat de BBQ weer volop te branden in de tuin. Mocht je na de overheerlijke saté, worsten en hamburgers nog even creatief bezig willen zijn, pak dan de nodige sparerib's (met saus) en leef je uit.
10 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Base Jump
Lijkt het je niet heerlijk om van een berg af te kunnnen springen en even rond te vliegen? Zonder hulpmiddel is het helaas nog niet mogelijk. Voorlopig moeten we het nog even met wingsuits doen.
10 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Peter R. - The Movie
Na de uitzending van Peter R. de Vries lijkt het wel of iedereen spontaan creatief bezig is. Het ene na het andere filmpje komt binnen bij de Biertijd linkdump. Zo ook deze versie.
10 Feb '08 - in Actueel
door Patrick
Launchball
Heb je even niks te doen? Probeer dan het spel Launchball eens. Het ziet er in het begin allemaal simpel uit, maar vergis je gerust niet. Game on!
09 Feb '08 - in Games
door Patrick
Google
Als je van plan bent om tijdens een inbraak de kluis te kraken zorg je ervoor dat je goed voorbereid te werk gaat. Maar mocht het onverhoopt toch tegenzitten dan heb je altijd nog je beste vriend Google.
09 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Fantasy Photo's
Mooie foto's maken is al een hele kunst, maar gooi er nog de nodige Photoshop achteraan en je weet helemaal niet wat je ziet. Oké, realistisch is het niet, maar een beetje fantasie kan geen kwaad.
08 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Mijn Naam Is Sloot..
Na het uitkomen van Joran's versie van 'Ik heb een boot' was het natuurlijk te verwachten dat mensen een clip bij het nummer zouden gaan maken. Er zijn aardig wat creatieve uitspattingen te vinden momenteel, zo ook deze clip die Jerkov voor ons gemonteerd heeft.

Update: Dit is ook geweldig!
08 Feb '08 - in Music Vids
door Patrick
Britney Spears
Britney is weer op vrije voet. Althans, voor zover je het kan noemen. Nu keur ik haar gedrag niet goed, maar stel dat je net het nodige gezeik achter de rug hebt en op weg naar 'huis' kom je je 'vrienden' tegen. Foto's maken oké, maar overdrijven is ook een vak.
07 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Prove Your Logic
Wij bij Biertijd zijn niet vies van spelletjes. We denken allemaal wel dat we logisch nadenken, maar is dat ook zo? Doe de test, en oordeel zelf!

Elkaar een beetje helpen mag wel.
07 Feb '08 - in Games
door Patrick
Body Mods
Wat zou jij zeggen als je zoon of dochter thuis komt en zegt dat hij of zij een piercing wil? Een beetje subtiele piercing zou ik persoonlijk best kunnen waarderen en dus geen probleem. Maar wat als je zoon na een lange middag zo bij het avondeten aanschuift?
07 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
History Of Adidas
Van simpel schoenmakertje tot één van de grootste sportmerken ter wereld. Dat is wat er gebeurde met Adi Dassler, de oprichter van Adidas. In deze coole animatie zie je hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen.
07 Feb '08 - in Commercial
door Sanderrr
Superbowl Backyard
Elk jaar is het voor de american football liefhebber weer geweldig als de Superbowl van start gaat. Helaas komt aan alles een eind. Maar als je als die-hard fan nog wat langer van de Superbowl wil genieten dan bouw je toch gewoon je eigen stadion.
07 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Russell Peters
Laten we deze avond eens lachend afsluiten. je raad het al, het is weer tijd voor een nieuwe stand-up. Vandaag gaan we voor comedian Russell Peters. Hier een kleine intro, en hier het echte werk. Enjoy!
06 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Retro Arcade Gaming
Nu we zelf de laatste hi-tech game consoles in huis kunnen halen zijn er nog maar weinig mensen die een ouderwetse arcade hal opzoeken. Retro liefhebber Peter Hirschberg dacht daar net wat anders over. Zie hier zijn collectie speelgoed.
06 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Jawbone
Als je reclame maakt voor een product moet je het wel op zo'n manier doen dat de mensen het niet snel vergeten. Een bluetooth headset als de Jawbone is niet echt schokkend, maar de commercials des te meer. Kijk mee. Part 1 - part 2 - Part 3 - Part 4.
06 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
The Date
Zo nu en dan stuit je wel eens op animaties die grafisch uitblinken. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze dan ook leuk zijn om naar te kijken. Neem 'The Date' geen hoogwaardige graphics, maar wel vermakelijk.
06 Feb '08 - in Animation
door Patrick
Supermarket Domino
En wij maar denken dat een gemiddelde vakkenvuller druk bezig is als de deur van de supermarkt sluit. Druk oké, maar wel met andere dingen dan 'normaal' werk.
05 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Carnival Ivrea
Elk land heeft zo zijn eigen manier van carnaval vieren. Wij in Nederland zijn al snel tevreden met wat vreemde kledij en het nodige bier, maar in Ivrea Italie beginnen ze het feest net wat anders.
05 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Terwijl Joran zich van de wal in de Sloot liegt kunnen wij mooi even kijken welke bekentenissen die actie nog meer heeft opgeleverd. Ik moet zeggen, ik geloof er nu helemaal niets meer van.
05 Feb '08 - in Humor
door Gerben
Pancakes
Nog even en dan zitten we allemaal weer aan tafel lekker te eten. Ik ga vandaag voor de pannekoeken, want na het zien van deze stopmotion aktie heb ik spontaan trek gekregen.


Leuk weetje: Opname en monteren van het filmpje duurde 90 uur.
05 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Jim Jeffries
Een tijdje terug hadden we een geweldig optreden van stand-up comedian Jim Jeffries. Wij konden zijn humor wel waarderen, maar je hebt er altijd mensen bij met een zeer kort lontje.
05 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Surfing
We hebben al aardig wat dieren voorbij zien komen die dol zijn op water, maar zoals we allemaal wel weten blijft een kat het liefst op het droge. Deze kleine snuiter is een uitzondering op de regel.
04 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Sea Breacher
Met de zomer op het water vertoeven is altijd lekker. Beetje relaxen en ondertussen een beetje bijkleuren. Maar met de Sea Breacher ben ik waarschijnlijk niet meer van het water te slaan, doe mij er maar één!
04 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Dating & Drugs
Best spannend zo'n eerste afspraakje met je nieuwe vriendin. Om jezelf een oppepper te geven kan je kiezen uit diverse stimulerende middelen, maar of dat nou wel zo'n strak plan is?
04 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Superbowl 2008
Zoals elk jaar brengt ook dit jaar de Superbowl weer geweldige commercials met zich mee. Nu zijn ze natuurlijk niet allemaal even grappig, maar zie hier de complete verzameling.
04 Feb '08 - in Humor
door Patrick
Deathwish
Nu ben ik een jongen met een behoorlijke geval van hoogtevrees dus zal je mij niet zo snel de hoogte op zien zoeken. Je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Zo ook deze snuiters. Adrenaline teveel of gewoon een doodswens?
03 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Surfing
Wie zegt er dat tv spelletjes maar afgezaagd en ronduit irritant zijn? Oké, de spelletjes in Nederland zijn inderdaad niet om over naar huis te schrijven, maar in Italie snappen ze wel wat we willen zien.
03 Feb '08 - in Sexy
door Patrick
Frozen
Hoe gaaf is het niet om met een grote groep eens een geweldige grap uit te halen. Neem deze flashmob met ruim 200 man die plots bevroren zijn. Echt geweldig!

Meer hier!
03 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Sport Science
Dat er dagelijks bepaalde testen worden gedaan is logisch, daar leren we nou eenmaal van. Maar zo nu en dan vraag ik me af waar het uberhaupt goed voor is. Zo ook deze test. Zie hier deel 1 en hier deel 2.
03 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Hotel Parking
Een weekend er even tussenuit is altijd wel gezellig. Zoals gewoonlijk is een mooi plekje vinden voor de auto elke keer weer een drama. Dan is het altijd wel fijn als je de auto veilig voor het hotel mag parkeren.
02 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Teddy Bear
Jongens, letten we even op. Nog eventjes en het is valentijnsdag. Mocht je nog een cadeautje zoeken voor je schatje, dan raad ik je een grote pluizige teddy bear aan. Altijd handig als ze weer eens een avondje met haar vriendinnen op stap is.
01 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
VaDrum
Hoe vaak zit je niet na het spelen van een spelletje met het deuntje in je hoofd? VaDrum maakt het geheel net wat vrolijker door het met drums te ondersteunen. Zie hier Super Mario, Super Mario 2 en om het af te maken de Simpsons.
01 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Street Soccer
Na school nog even op straat met je maten een balletje schoppen, wie heeft het niet gedaan? Oké, er zijn altijd gasten die meer skills hebben dan de rest, maar dit gaat toch wel erg ver.
01 Feb '08 - in Cool
door Patrick
Car vs Deer
Als rallyrijder mag je wel met de mooiste techniek rijden die voor handen is, toch blijven er altijd factoren waar je totaal geen zicht op hebt. Travis Pastrana is een man die geweldig kan sturen, maar zelfs een Impreza WRX STI heeft zo zijn grenzen.
01 Feb '08 - in Cars & Bikes
door Admin

Social


Aanraders


Advertenties