Archief

Items van April 2007
Mosterdt
Zoals jullie zelf wel weten is Biertijd in een rap tempo een behoorlijk grote jongen geworden, en om eerlijk te zijn kan Biertijd wel wat versterking gebruiken. Met Q77 als vaste backup is het nu de beurt aan Mosterdt, ook wel bekend van Madbello en Drijfzand. Mosterdt, ik kan maar één ding zeggen, have fun!
30 Apr '07 - in News
door Patrick
Waarschijnlijk geïnspireerd door die kolossale spider-machine uit de film Wild,Wild West heeft deze uitvinder ook maar een spider-car gemaakt. Uiteraard heb je er helemaal niets aan, het zit klote, er zit geen vaart in, je chick kan er niet bij in etc, maar cool gemaakt is het wel.
30 Apr '07 - in Cool
door Gerben
En dan bedoel ik niet het stopwoord van elke rapper, nee dan heb ik het over wat hier een jojo heet. Een verrekte saai stuk speelgoed vooral bedoeld voor jonge kinderen, maar af en toe zijn er mensen die vergeten het ding van de vinger te doen zodra de pubertijd aanklopt. Zo ook de wereldkampioen Hiroyuki Suzuki en de wereldkampioen dubbel Shinji Saito. Knap.
29 Apr '07 - in Cool
door Gerben
Koninginnedag 2007
Pak alvast de oranje opblaaskroontjes uit de kast en spring even mee. In het kader van stampend koninginnedag door heeft Pizza's huis DJ PJ weer een heerlijke mix in elkaar gedraaid. The Majestic Orange Mix is hier te downloaden. Enjoy!
29 Apr '07 - in Music
door Patrick
Hard Genaaid
Heineken, Grolsch, Bavaria en Inbev zijn door de Europese Commissie schuldig bevonden aan het maken van illegale prijsafspraken. Dankzij dit kartel heb ook jij vanaf 1996 stelselmatig te hoge prijzen betaald in cafés en supermarkten. Als bierdrinker ben je dus jarenlang Heerlijk, Helder… Hard Genaaid! Voor hoeveel euro's ben jij opgelicht? Reken het uit met de BierVerliesMeter.
29 Apr '07 - in News
door Patrick
Nu Gekke Dombo weer een beetje gekalmeerd is en je weer z'n rug op kunt, ben je weer koning van de safari. Immers, je zit een meter of drie hoog achter de kop van het grootste landdier, geen enkele reden om meer mee te nemen dan een veldfles water en een stokje van zestig centimeter. Toch?
29 Apr '07 - in WTF!
door Gerben
SLR
Er zijn maar weinig mensen die een Mercedes SLR kunnen betalen en laat staan onderhouden. Gioom tipte mij dit verhaal over een SLR met een airco probleem. Even naar de dealer en met een uurtje weer terug op het terras is er niet meer bij tegenwoordig.
28 Apr '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Er is een gezegde, 'Women are like elephants; Nice to look at but I dont want to own one'. Als je dan toch in het bezit bent van een roedel Dombo's en je ze uitlaat op een lokale marktplaats, kun je er maar beter voor zorgen dat je een héél lang touw hebt, want als ze gaan, dan gaan ze ook!
28 Apr '07 - in WTF!
door Gerben
90's Alternative Rock Videomix
Wij hier bij Biertijd zijn liefhebbers van muziek. Van Skihut tot klassiek, bij ons kan je zo goed als alles kwijt. De laatste tijd zit onze plaatselijke pizzabakker vol in de videomixen van toppert Pancho Reyes. Zo ook deze heerlijke alternative rock videomix. Enjoy!
27 Apr '07 - in Music Vids
door Patrick
Waxing
Ze zeggen wel eens, wie mooi wil zijn moet pijn lijden, en dat klopt helemaal. Biertijd ziet bij de vrouw graag een verzorgde schaamstreek, maar dat vergt wel onderhoud. Een brazilian wax doet wonderen, maar voor de vrouwelijke jackass is dit ook een oplossing.
27 Apr '07 - in NSFW
door Patrick
In Zweden nemen ze het bij Defensie niet zo nauw als het aankomt op het gebruik van militaire voertuigen. Je kunt mij niet echt overtuigen dat je zo maar even stiekem met je Leopard tank kunt gaan rubberen. Het zal wel met een knipoog toegestaan zijn en wij zijn daar niet rouwig om, het blijft kicken om te zien!
27 Apr '07 - in Cool
door Gerben
Chef's Special
Ik zei het al eerder, een goede reclamecampagne bedenken is lastig. Er zijn een aantal bedrijven die weten wat reclame voeren is, waaronder Nike en Audi. Maar vergeet Sony niet, naast de Bravia commercials zijn die van Playstation ook geweldig.
26 Apr '07 - in Commercial
door Patrick
Headshot!
Gewoon in het open bos een beetje trainen kan geen kwaad. De één gaat hardlopen en de ander gaat proberen zijn swing of slag te verbeteren. Natuurlijk is het gezellig als er iemand met je meegaat, maar als het op deze manier moet, blijf dan voortaan maar thuis.
26 Apr '07 - in WTF!
door Patrick
World Record Slalom
Sommige kunsten die gasten uithalen op skateboards zijn echt waanzinnig. Als kleine jongen had ik ook zo'n plank, maar ik was maar al te blij dat er plots een wagen overheen reed. Ach, ieder zo zijn sport, maar één ding is zeker, voor deze jongen heb ik respect.
26 Apr '07 - in Sport
door Patrick
Hell
Hardcore, techno, jumpstyle, punk, rock en ga zo maar door. Op een gegeven moment kan je gewoon al die muziekstijlen niet meer uit elkaar houden. En al helemaal niet als ze er meerdere gebruiken om één clip te maken. Kijk maar even mee. Thnx!

Update: Zelfs de premier en kornuiten zijn gek op jumpen!
25 Apr '07 - in Music Vids
door Patrick
The Garage
De uitspraak 'geld maakt niet gelukkig' kennen we wel. Het klinkt natuurlijk fantastisch, maar ik geloof er geen hol van. Als je hard werkt moet je gewoon genieten van je geld. Nu nog een koper vinden voor Biertijd, want mijn toekomstige garage heb ik al gevonden.
25 Apr '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Demonstration
Vandaag de dag iemand uit spontaniteit helpen kan je vreselijk in de nesten brengen. Biertijd bezoekers zijn de moeilijkste niet, en als iemand op straat vraagt of we even willen helpen zijn wij de laatste die nee zullen zeggen. Maar of dat nou zo'n slimme keuze is?
25 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Design
Komt deze vraag je bekend voor? Schat, wordt het niet eens tijd voor een nieuwe lamp in de hal? Deze vraag kan zo maar drie weekenden van je vrije tijd kosten. Van de ene winkel naar de andere winkel, om gek van te worden. Bel deze gozer eens, die heeft vast nog wel een leuk idee voor je.
25 Apr '07 - in WTF!
door Patrick
Power!
De sportschool rij ik dagelijks voorbij, maar hoe de binnenkant eruit ziet? Niet dat ik hem nodig heb hoor, ben gewoon Jan Modaal met een kilo'tje teveel. Al moet ik wel zeggen dat ik respect heb voor de echte krachtpatsers. Want voor je lol een halve auto aan gewicht optillen doe je ook niet dagelijks.
24 Apr '07 - in Sport
door Patrick
Sumotori Dreams
Zoals we weten wordt de kwaliteit van computer games met de dag beter. Ach, zitten we eigenlijk wel te wachten op al die realistische high definition beelden? Neem Sumotori Dreams, humor zonder dure designers. Downloaden en meer info hier!
24 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Gezondheid!
Allemaal houden we wel van een drankje op zijn tijd. Maar helaas zijn er genoeg mensen die maar niet van ophouden weten, en net zo lang doordrinken tot ze niet meer weten wat ze doen. Ach, als wij er maar om kunnen lachen. Proost!
24 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Linegame
Ben jij net als ik nog niet uitgeslapen? Dan gaan we de dag beginnen met een bak koffie terwijl we even een spelletje Linegame spelen. Pas wel op, het spelletje is door zijn eenvoud wel erg verslavend. Post je beste tijd even in de comments. Game on!
24 Apr '07 - in Games
door Patrick
Scare Tactics Japan
Iemand in de zeik nemen is geweldig. Tenminste je moet natuurlijk wel je grenzen kennen. De tv show Scare Tactics gaat al behoorlijk ver, maar we kunnen nog een stapje verder. Valt dit nog onder humor of hebben we het hier over traumatherapie?
23 Apr '07 - in WTF!
door Patrick
Cock Puppets
Vroeger zat ik als kleine jongen dagelijks voor de buis, want de Muppet Show en de Fraggles mocht je natuurlijk niet missen. Maar helaas komt aan alles een eind. De Muppetshow heb ik al jaren niet meer gezien, om maar over de Fraggles te zwijgen. Misschien dat de Cock Puppets een goed alternatief zijn. Het liedje krijg ik zowiezo niet meer uit mijn hoofd.
23 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Bluebox
Wat zijn er toch veel creatieve mensen met veels te veel vrije tijd. Zo ook de gasten achter Bluebox. Neem een groot leegstaand pand, een paar kilometer kabel, een paar honderd halogeenarmaturen en een laptop. Dan krijg je een lichtfestijn als dit. Meer info over het Bluebox project vindt je hier.
23 Apr '07 - in Cool
door Patrick
Internet Reposted
Wat is dat internet toch eigenlijk een geweldig medium hè? Dagelijks maken we er met z'n alle gebruik van om informatie te zoeken of gewoon vermakelijke filmpjes te bekijken. Over die filmpjes trouwens, welke worden er vanaf het begin van het internet dagelijks ergens ge-repost? Kijk mee naar deze compilatie klassiekers.
23 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Drift Skills
Driften lijkt zo simpel, maar goed kunnen driften is een kunst opzich. Maanden trainen en een perfect afgestelde auto zijn natuurlijk een vereiste. Nouja, is dat wel zo? Niet iedereen die driftskills heeft kan een Skyline of een EVO betalen. Biertijd zegt respect!
22 Apr '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Super Glue
Met een aantal maten een weekendje weg is altijd gezellig. Terwijl er een paar in de auto liggen te slapen vraag je op de terugweg of er iemand even een flesje water aan wil geven. Natuurlijk totaal geen probleem, maar die super glue ook altijd sucks bigtime!
22 Apr '07 - in WTF!
door Patrick
Baseball Laserbeam
Honkbal is een geweldige sport, al is het hier in Nederland lang niet zo populair als in Amerika. Heel jammer, maar dat maakt het niet minder spectaculair. Zo nu en dan zie je tijdens wedstrijden acties voorbij komen waar je mond van open valt. Zo ook deze waanzinnige worp, als een laser zo scherp!
22 Apr '07 - in Sport
door Patrick
Public Porn
Zoals ze zeggen is het internet gemaakt voor porn. De pagina's die het meest bezocht worden zijn gevuld met sex. In mijn ogen totaal niks mis mee, want sex is normaal toch? Iedereen doet het, maar niemand kijkt het, yeah right! Maar hoe reageert men als je in de trein of op school een filmpje zit te kijken? Thnx!
22 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Vriendloos
Het valt nog niet mee om een succesvolle rapper te worden. Vaak moet je toch eerst de nodige mensen koelbloedig afknallen in een gangfight maar gelukkig kan het ook anders. Dat bewijzen Tiny-T en Small-R maar weer met de kaskraker Kansloos Vriendloos. Thx Pat!
22 Apr '07 - in WTF!
door Patrick
Moped
Stunten op een brommert vereist aardig wat skills. Je moet tevens beschikken over een brommer die het geweld kan bolwerken en zelf moet je natuurlijk ook goed in je vel zitten. Maar als je niet echt een adonis bent, wees wijs en laat die brommer dan ook staan.
22 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Caps!


Wil jij voor een paar euro ook zo'n cap? Mail me even voor de gegevens!
21 Apr '07 - in Cool
door Patrick
Michael Jackson's Ghosts
Poplegende Michael Jackson is voor iedereen wel bekend, maar dat de bruine blanke moonwalker heersende films gemaakt heeft is voor een aantal onbekend. In Disneyland was hij al te zien in de 3D film Captain EO, maar daar bleef het niet bij. Zie hier uit de oude doos, Michael Jackson's Ghosts!
21 Apr '07 - in Movies
door Patrick
Goh, een tijdje terug hé? Toen stond bij ons de straat onder water. Tot de stoeprand! En alsof dat nog niet genoeg was, kwam het even later ook nog uit de putjes! Ja, we hebben wat meegemaakt. Maar goed, sommige mensen hebben altijd sterkere verhalen. M'n auto in de prak gereden tegen een putdeksel, het zal wel.
21 Apr '07 - in WTF!
door Gerben
Fight!
Er zijn tegenwoordig genoeg mensen met een te kort lontje. Je hoeft maar op een bepaalde manier te kijken of per ongeluk tegen iemand aan te lopen en je hebt de grootste ruzie. Oké, dit is weliswaar een flashmob, maar wel de ultieme manier van vechten!
21 Apr '07 - in Cool
door Patrick
Gumball 3000
Nog een paar nachtjes slapen en dan gaat de rally van elke autoliefhebber weer van start. De Gumball 3000 2007 is een geweldige trip van Londen naar Asië en terug. 29 april gaan ze van start en 5 mei is het feest weer over. Ik kan in ieder geval niet wachten op de beelden, en zal ook zeker jullie op de hoogte houden van het gebeuren. Hier alvast een woord van Maximillion Cooper, en om even in de stemming te komen hebben we hier een teaser voor je.
21 Apr '07 - in News
door Patrick
100 Dogs
Als je de trotse eigenaar bent van een jachthond weet je hoe belangrijk het is dat je makker fit moet zijn en goed moet eten. Maar hoe zit het als je ongeveer honderd jachthonden tegelijk moet voeden? Eén ding is zeker, met discipline kom je een aardig eind.
20 Apr '07 - in WTF!
door Patrick
Code Guardian
Wij hier bij Biertijd zijn liefhebbers van animaties. Van grote films als Surf's Up en zelfs van de diverse short movies kunnen wij echt genieten. Zo kwam ook pas dit meesterwerk voorbij, kijk mee naar de kleine maar heersende animatie Code Guardian.
20 Apr '07 - in Animation
door Patrick
De blits maken bij je vrienden doe je niet met zo'n éénwieler en dat zal wel de reden zijn waarom er zo weinig bedreven éénwielers zijn. Kris Holm is één van die weinigen en heeft een behoorlijk setje ballen in dat spandex broekje hangen. Maar goed, hij kan in ieder geval niet met z'n smoel op het stuur klappen.
20 Apr '07 - in Sport
door Gerben
Big Gay Following
Biertijd zit deze week in een soort van Balls of Steel fase, maar we gaan er vrolijk mee door. Hoe zou jij reageren als een man gewoon iets aan je vraagt en plots liever je kont dan je gezicht ziet? Zie hier The Big Gay Following, deel 1 en deel 2. Enjoy!
19 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Bar Skills
Voor Biertijd is het vaste prik zaterdag de kroeg in. Achter de bar een tweetal mooie meiden die je geen seconde droog zullen laten staan maar daar blijft het dan ook bij. Niks te klagen hoor, maar een beetje barkeeper toont zijn kunsten, net als deze tappert.
19 Apr '07 - in Cool
door Patrick
Oops..
Kinderen en verkeer blijft toch een apart en gevaarlijk iets. Dagelijks zie ik kleine spruiten slingerend over de weg met die kleine fietsjes op weg naar school. Je zou denken dat wegbrengen met de auto veiliger is, maar denk dan wel aan de kindersloten en autogordels!
19 Apr '07 - in WTF!
door Patrick
Eenwiel
Fietsen is niet mijn tak van sport. Je wordt er moe van en het gaat veels te langzaam. Maar er zijn mensen die fietsen echt helemaal geweldig vinden, zoals dit meisje. Ze mag dan wel maar één wiel hebben, maar ze gaat als de brandweer.
19 Apr '07 - in Cool
door Patrick
Mr. Inappropriate
Nu we toch met de serie Balls of Steel bezig zijn mag Mr.Inappropriate natuurlijk niet ontbreken. Zoals de naam al zegt heeft deze man ongebruikelijke manieren. Misschien rot voor hem, maar des te leuker voor ons. Hier deel 1 en hier deel 2. Enjoy!
19 Apr '07 - in Humor
door Patrick
American Pie 5 - The Naked Mile
Ik kan me voorstellen dat er genoeg mensen 's avonds werken en ondertussen toch op Biertijd kijken om de stille uren te vullen. Fantastisch natuurlijk, zullen we dan maar meteen lachend anderhalf uur vullen. Kijk mee naar American Pie 5 - The Naked Mile.
18 Apr '07 - in Movies
door Patrick
Old Times
Hoe oud we ook zijn, we hebben allemaal wel een moment dat we zo gek zijn als een kind van vijf. Je bent immers zo oud als je je voelt. Ik denk alleen, als je dagelijks gebruik maakt van je trouwe rollator dat je soms wel even moet oppassen. Thnx!
18 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Escapologist
Het programma Balls of Steel moet de vaste Biertijd bezoeker onderhand wel bekend in de oren klinken. The Annoying Devil en Negs Urban Sports zijn natuurlijk vaste Biertijd items, maar The Escapologist was nieuw voor mij. Is dit de nieuwe Houdini?
18 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Wet Paint
In ieder mens schuilt wel een kunstenaar. Oké weliswaar geen Rembrandt of van Gogh, maar kliederen met een kwast of spuitbus vinden we bijna allemaal wel leuk. Zo hebben we vandaag Wet Paint, laat eens zien hoe creatief je bent.
18 Apr '07 - in Cool
door Patrick
High Voltage
Ieder zo zijn vak, de één zit dagelijks achter een buro en de ander is fietskoerier. Natuurlijk verdienen ze beiden geld, maar toch neemt er één meer risico's dan de ander. Ik vraag me af wat deze gasten verdienen, want ik doe het voor geen goud.
17 Apr '07 - in WTF!
door Patrick
QinetiQ
Parttime Biertijd logger Q77 is een jongen die niet stil kan zitten. Q is ondertussen druk bezig geweest om zijn eigen site QinetiQ succesvol van uiterlijk te veranderen. Feest dus! En dat vieren we met een geweldig optreden van Bat & Ryyd!
17 Apr '07 - in Off Topic
door Patrick
90's Manga Videomix
Zijn we net een beetje bijgekomen van onze trip naar de jaren 80, komt onze italiaanse makker weer met een flashback. Nu springen we terug naar de jaren 90. En dit alle dankzij vriend Mimic voor het doneren van deze geweldige 90's Manga Videomix. Hier de MP3!
17 Apr '07 - in Music Vids
door Patrick
Pakistan Market
Vroegâh zeiden ze altijd, op de markt is je gulden een daalder waard. En wat blijkt, nu we met euro's aan het smijten zijn is er nog geen steek veranderd. Althans in Pakistan niet. Want zeg zelf, waar koop je vandaag de dag nog een nieuwe handmade 9mm voor 50 dollar.
17 Apr '07 - in WTF!
door Patrick
Dat basketbal is niks voor mij. Ik vind het al moeilijk genoeg om te dribbelen zonder te struikelen, hangen ze die basket ook nog eens horizontaal en veels te hoog. Gelukkig zijn er velen die een aardig potje kunnen stuiteren zodat ik er met een potje bier van kan zitten genieten. Deze jongen kan het ook aardig, en wel met één hand.
17 Apr '07 - in Cool
door Gerben
Maps
Een uitvinding als Google Maps is zo nu en dan best handig. Niet dat ik elke dag de regio aan het bekijken ben, maar voor toekomstige vakantieplannen is het best leuk om alvast virtueel een kijkje te nemen. Zo ook dit, weliswaar niet handig, maar wel grappig.
16 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Grolsch
Ik heb het al een keer eerder gezegd. Goed reclame maken is lastig. Aardig wat mensen onder ons weten wel dat Grolsch een nieuwe fles op de markt heeft gebracht, maar hoe maak je dat de rest wijs? Door middel van een waanzinnig reclamebord natuurlijk.
16 Apr '07 - in Commercial
door Patrick
Trial
Nu met dit mooie weer van de afgelopen dagen zijn er genoeg mensen die met de fiets erop uit trekken. Het is natuurlijk best rustgevend, maar toch zie ik liever het echte werk. Kijk mee naar deze trialfreaks en dit groepje suïcidale freeriders.
16 Apr '07 - in Sport
door Patrick
Orgasm Alarm
Laatst hadden we het nog over anti-diefstal methodes die er voor moeten zorgen dat je auto 's ochtends nog voor de deur staat. Uit de praktijk blijkt dat niemand opkijkt als er ergens een autoalarm afgaat. Misschien dat de Orgasmalarm daar verandering in brengt.
15 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Rent
Vriend Pizzaman is een jongen van snel geld. Helaas voor hem moet aan het eind van de maand toch de huur betaald worden. De deur niet opendoen als de huisbaas aanbelt is een optie, maar je weet hoe huisbazen zijn, daar wil je liever geen ruzie mee.
15 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Beer Pong Shots
Als kleine jongen vond ik tafeltennis een geweldige sport. Maar wat blijkt, je kan ook op een andere manier met ping pong ballen spelen. Na de knappe kunsten van muntjes in een glas werpen gaan we nu verder met Beer Pong Shots. En ik moet zeggen dat er behoorlijke worpen tussen zitten.
15 Apr '07 - in Cool
door Patrick
WokBoarding
Niet mokken, lekker wokken is een bekende uitspraak van een wat oudere commercial. Met een beetje wokpan kan je echter meer dan alleen eten maken. Ze zijn tevens geschikt voor wokboarding. Misschien wel de sport om een dode zondag door te komen.
14 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Motion Capture
Op alle consoles zijn wel verschillende vechtspellen verkrijgbaar. Alleen zit je altijd met een controller in je hand, wat nou niet het gevoel geeft dat je echt met iemand aan het vechten bent. Motion capture kan hier wel een mooie oplossing voor zijn.
13 Apr '07 - in Cool
door Patrick
Drunk?
Thuiskomen met een aardige slok op hoeft niemand te merken. Zo stoer als je bent doe je net of er niks aan de hand is, en als de vrouw vraagt of je gedronken hebt ontken je natuurlijk alles. Besef alleen wel dat zij ons op een hele andere manier zien.
13 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Sloggi
Als je langs de weg een mega billboard ziet staan met verleidelijke vrouwen in ondergoed, dan is de kans groot dat het er één van Sloggi is. Volgens mij is bil-board fotograaf een geweldige baan. Laura kwam met deze link om het eens virtueel te proberen.
12 Apr '07 - in Cool
door Patrick
Wanna try?
Elk weekend is het weer hetzelfde verhaal op weg naar de kroeg. Je zet één stap in de stad en er staat wel iemand met een zak chips of een nieuw soort drankje voor je neus. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar deze slimme jongen weet pas wat lekker is.
11 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Mortal Kombat
Mortal Kombat is één van de vechtspellen die je gewoon in huis moet hebben. De special moves en natuurlijk de fatalities maken dit spel bijzonder. Maar of dat nou zo makkelijk werkt op de Nintendo Wii, ik betwijfel het.
11 Apr '07 - in Games
door Patrick
AutoRAI 2007
Afgelopen week was de 55ste AutoRAI. De nieuwste modellen, spraakmakende primeurs en de meest spectaculaire wagens stonden daar. Was je zelf niet in de gelegenheid om naar dit autofeest te gaan? Biertijd heeft een kleine samenvatting voor je.
11 Apr '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
80's Video Megamix
Vroegâh was alles beter, tenminste volgens Pizzaman dan. Pizza heeft de laatste tijd last van heimwee, en wel naar de jaren 80. Gelukkig is er Dj Pancho Reyes om hem een handje te helpen. Kijk mee naar deze exclusieve 80's Video Megamix van ruim een uur!
11 Apr '07 - in Music Vids
door Patrick
Baby's
Nu we toch een nieuwe kleine prinses erbij hebben blijf ik maar even bij de baby's. Het is natuurlijk geweldig als je net vader of moeder geworden bent. Maar als ik je één raad mag geven, laat dan meteen een photoshoot als deze maken, echt geweldig! Thnx!
10 Apr '07 - in Cool
door Patrick
Jerkov's Stripwinkel
Na het lezen van de naam Jerkov is de link naar xMissy snel gelegd. Zo te zien is onze erotische collega druk bezig met een waanzinnige online stripwinkel. Zo hebben we The Jetsons, hier The Incredibles, hier ook The Flintstones en als afsluiter Pebbles Wedding.

Voor de liefhebber: De losse pic's van Fuck 'n stones en Pebbles Wedding.
10 Apr '07 - in NSFW
door Patrick
Pain Men
Je gelooft het misschien niet, maar er komt geen einde aan de Balls of Steel reeks. Na The Annoying Devil en Negs Urban Sports gaan we nu een stap verder met The Pain Men. Deze twee rasdebielen zeuren niet om een blauwe plek, zoals je hier en hier kan zien.
10 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Elton John
Als je een aantal grote zangtalenten op moet noemen is de kans best groot dat Elton John in het lijstje voorkomt. Deze brillen fetishist kan niet alleen schitterende teksten schrijven maar tevens is hij expert in het improviseren, kijk maar even mee!
10 Apr '07 - in Music
door Patrick
Headshot!
Paintballen is een geweldige bezigheid. Alleen is het wel zo dat professioneel paintball bijna geen 'bezigheid' meer is, maar gewoon pure sport cq oorlog. Ik weet uit ervaring dat de verfballetjes hard aankomen, en al helemaal als je er om staat te vragen.
09 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Carwash
De afgelopen paar dagen was het echt geweldig weer, en dus weer tijd om de auto van een glans te voorzien. De wat minder actieve onder ons rijden hem even door de carwash, maar een beetje vrouw wast hem gewoon ouderwets met een spons toch?
09 Apr '07 - in Sexy
door Patrick
Anti-Theft System
De ergste droom van een autoliefhebber is 's ochtends wakker worden en erachter komen dat de auto gestolen is. Er zijn natuurlijk verschillende manieren genoeg om je auto te beveiligen tegen diefstal. Alleen was deze oplossing nieuw voor mij.
09 Apr '07 - in Cool
door Patrick
Hill Climbing
Er zijn genoeg extreme sports waar wij bij Biertijd gek van zijn. Hill Climbing is daar een voorbeeld van. Dan bedoelen we niet de auto, maar de motor variant. Met je motor een berg oprijden klinkt simpel, maar geloof me, dat valt nog vies tegen.
09 Apr '07 - in Sport
door Patrick
Chick Chick Boom
Na een internet storing van ruim een dag mag ik eindelijk weer Biertijd op. Laten we meteen even beginnen met een vermakelijk spelletje. Het is immers pasen dus om de eieren kunnen we niet heen. Zie hier Chick Chick Boom!
09 Apr '07 - in Games
door Patrick
Beatboxers heb je overal en dus ook kampioenschappen. Eén deelnemer is genaamd Roxorloops en hier doet hij mee aan de franse kampioenschappen. Hoe die gast het doet is me een raadsel, ik kom niet verder dan sputteren en rochelen. Deel 1 | Deel 2
09 Apr '07 - in Music
door Gerben
Eindelijk eens een wintersport die mij kan boeien! Geen zere knieën of lamme spieren of een Oostenrijker die halverwege ligt met jou skistok in zijn rug, weg ermee! Nu is er hangboarding en ik schaf meteen zo'n ding aan. Eens kijken waar ik m'n potje bier laat op dat ding.. Deel 1 | Deel 2 | Deel 3
07 Apr '07 - in Sport
door Gerben
Gilette de la Toupette
Voor bepaalde mensen is het lastig om aan een partner te komen. Al helemaal als je last hebt van een bepaalde aandoening. Natuurlijk zijn er verschillende datingburo's waar je terecht kan, maar als je last hebt van Gilette de la Toupette blijft het moeilijk.
07 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Drift
Driften als in de The Fast and the Furious is niet makkelijk. Sterker nog, het is rete moeilijk. Een goede auto is van groot belang, want alleen met sturen kom je niet ver. Maar als je een goede auto hebt en de stuurmanskunst ontbreekt, vergeet het dan maar.
06 Apr '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Animal
De laatste tijd komt om de paar maanden wel een nieuwe animatie uit als Happy Feet of Flushed Away. Het kost natuurlijk aardig wat tijd om die malle figuren te verzinnen en uiteindelijk op de tv te tonen. Kijk naar dit beestje, hoeveel uur zal daar in zitten? Oja, het beestje is gek op klikken.
06 Apr '07 - in Cool
door Patrick
The Militant Black Guy
Van de week liet collega loggert Q77 je al een deel van Balls of Steel zien met The Militant Black Guy in de hoofdrol. De donkere grappenmaker die alles wel op een heel rasistische manier opvat. Kijk mee naar drie andere afleveringen. Deel 1 | Deel 2 | Deel 3.
06 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Think
Zoals we allemaal wel weten is het internet een bijzonder krachtig medium. Met andere woorden, ga er dan ook op een verantwoorde wijze mee om. Want op dit soort praktijken zit niemand te wachten toch?
06 Apr '07 - in Commercial
door Patrick
Surprise!
Ik heb me wel eens laten vertellen dat studeren de mooiste tijd van je leven kan zijn. Persoonlijk kan ik me best voorstellen dat een huis vol studenten dolle pret is, maar doe alleen wel je deur op slot als je een weekend weg gaat.
06 Apr '07 - in Humor
door Patrick
sonic boom drum majors
Nu heb ik heel wat showbands voorbij zien komen. Zowel op het internet als op diverse plaatsen in europa, maar de JSU Sonic Boom Drum Majors springen daar toch wel bovenuit. Geen idee met hoeveel man ze op dat veld staan en geen idee of er uberhaubt een blanke tussen staat. Maar dat ze goed zijn lijkt mij duidelijk. Ze hebben er zelfs een universiteit aan gewijd.

Pat: Ook geweldig.. de DCI Cavaliers. Thnx Klompenboer!
05 Apr '07 - in Sport
door Froukje
TGV
Oké, het is dan al wel twee dagen terug dat de TGV een nieuw snelheidsrecord heeft gehaald maar dat mag de pret niet drukken. Dat de TGV een behoorlijke snelheid kon halen was al bekend, maar 574 km/h is echt vreselijk snel. Kijk maar even mee! Mirror
05 Apr '07 - in Cool
door Patrick
NES
Nu alle nieuwe consoles op de markt zijn kan ik begrijpen dat de Biertijd bezoeker niet zit te wachten op beelden van de NES. De 8-bit Nintendo console was een tijd terug geweldig speelgoed, maar nu is dat toch niet boeiend meer, of toch wel?
05 Apr '07 - in Sexy
door Patrick
Got Milk?
Kinderen vinden alles lekker behalve gezond voedsel. Big Mac's of Whoppers met patat gaan er altijd wel in, maar voor spruiten trekken ze de neus op. Ach, we hebben allemaal wel zo'n periode gehad, maar dit gaat me toch wel iets te ver.
05 Apr '07 - in WTF!
door Patrick
Dogs
Huisdieren zijn geweldig. Nouja, natuurlijk niet als je er allergisch voor bent. Maar toch is het heerlijk thuis komen als je de deur openmaakt en er begint er één te blaffen, miauwen, snateren of te loeien. Kijk mee naar deze eigenwijs die graag z'n bal wil hebben maar niet zit te wachten op een nat pak.
04 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Uit dezelfde show als über-etter The Annoying Devil komt The Militant Black Guy, een heetgebakerde neger die uit de meest onschuldige opmerkingen een racistische aanval haalt. Let vooral op de veldwachter die na tien seconden al denkt 'Láát maar". Fight the power!
04 Apr '07 - in Humor
door Gerben
Birthday
Als kleine jongen kon ik niet wachten op mijn verjaardag. Niet voor de cadeau's maar meer voor het feestje, net als dit groepje ongeregeld. Heerlijk met drinken en eten spelen, totdat er één met zijn eigen homemade cocktail gaat gooien. Geweldig!
03 Apr '07 - in Humor
door Patrick
The Annoying Devil
Het lijkt wel of die rode etter geen moment rust neemt. Zoals de naam al zegt blijft deze duivel een regelrechte irritant. Maar dat maakt het voor ons natuurlijk niet minder leuk. Kijk mee naar wederom een nieuw deel Annoying Devil.

Tevens nieuw: Negs Urban Sports - Keep Em' Out!
03 Apr '07 - in Humor
door Patrick
WTF
Het is ons er met de paplepel ingegoten. Jongens mogen geen meisjes slaan, want dat is niet eerlijk. Oké, dat mogen wij dan wel snappen, maar maak dat deze dwaas even wijs.
03 Apr '07 - in WTF!
door Patrick
Oldskool Videomix
In het kader van vroegâh was alles beter gaan we even een paar jaar terug in de tijd. DJ Pancho Reyes is zo vriendelijk geweest om voor TLP een heerlijke Oldskool videomix in elkaar te draaien. Enjoy!

De MP3 versie download je hier!
03 Apr '07 - in Music Vids
door Patrick
Party
Bij een normaal tuinfeestje denken we aan een zwembad, mooie vrouwen en verfrissend bier. Waar we zeker niet aan denken is motorgeweld. Je zal het niet snel zeggen maar het is een geweldige combinatie.
03 Apr '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Smoke
Als brandweerman is het je dagelijkse taak om branden te blussen en mensen te redden. Best een zware baan als je het mij zo vraagt en behoorlijk stressvol. Dan is het best fijn als je een brandje moet blussen waar je eens spontaan relaxed van wordt.
02 Apr '07 - in Humor
door Patrick
5 Seconds
Rocky, deel één was geweldig maar na deel vier was het mooie er toch wel vanaf. Eerlijk is eerlijk, het verhaal is elk deel zo'n beetje hetzelfde. Nu heb ik het laaste deel nog niet gezien maar ik durf te wedden dat hij net als de rest op deze manier verloopt.
02 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Mona Lisa
Tegenwoordig spelen en werken we allemaal met de mooiste computerprogramma's. Grafisch gebruiken we natuurlijk onder andere Photoshop want dat Paint is toch wel erg achterhaald. Nouja, met een beetje tijd kom je toch een aardig eind.
02 Apr '07 - in Cool
door Patrick
Subway Music
En de mensen maar zeggen dat de metro gevaarlijk is. Er schijnt van alles rond te lopen, van aanranders tot moordenaars. Ik kan je zeggen dat het allemaal niet zo slecht is, en dat er ook geweldige dingen gebeuren. Kijk maar even mee naar Naturally 7.
01 Apr '07 - in Music
door Patrick
WiiHelm
Om de zoveel tijd komen er voor de diverse consoles nutteloze uitbreidingen op de markt die gewoon niet te geloven zijn. De Nintendo Wii is een geweldig apparaat, maar of de WiiHelm nu een extra dimensie geeft aan de ultieme game experience. Persoonlijk denk ik van niet, maar kijk en oordeel zelf. Thnx Sens!

1 April, maar dat mocht duidelijk zijn toch?
01 Apr '07 - in WTF!
door Patrick
Hockey Fight
IJshockey is een sport voor bikkels. Lekker je goals proberen te scoren en zindt het je niet wat een tegenstander doet, handschoenen uit en rammen maar. Dat vechten op het ijs moet je natuurlijk wel leren, en wel zo vroeg mogelijk.
01 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Annoying Devil
Je kon er op wachten natuurlijk. The Annoying Devil zit niet stil en daarom wederom een nieuw deel. Ditmaal neemt hij niet meedere mensen in de maling maar past hij al zijn streken toe op één persoon. Of je daar blij mee moet zijn..
01 Apr '07 - in Humor
door Patrick
Na Second Life komt L-Labs met Third Life, of zoals zij het noemen, IIIrd Life. Het concept is hetzelfde als Second Life, alleen wordt IIIrd Life gebaseerd op het echte leven, als een enorme chatroom, met Google Maps als ondergrond. Spelen kun je het nog niet, aanmelden wel, vanaf 1 April dus.
01 Apr '07 - in Games
door Gerben

Social


Aanraders


Advertenties