Archief

Items van December 2015
Happy New Year!

Namens ons, alvast de beste wensen en een fijn 2016. Tot volgend jaar!
31 Dec '15 - in Actueel
door Patrick
Koreusity 168 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
31 Dec '15 - in Cool
door Patrick
VertiGo: The Wall-Racing Robot
Wij zijn dol op afstand bestuurbaar speelgoed. En al helemaal als het tegen muren op kan rijden. Zie hier VertiGo..
31 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Thinlines
Best leuk om met een snowboard of ski's van een berg te glijden, maar met een kite erbij is het net wat spectaculairder..
31 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers 2015 (3)
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten. Na deel 1 en deel 2, hierbij deel 3..
31 Dec '15 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome - Happy New Year
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
31 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Colin Furze 2015
We zijn dol op DIY filmpjes en al helemaal als über mafketel Colin Furze aan de gang gaat. Colin Furze heeft dit jaar heel wat toffe dingen gedaan. Hierbij een overzicht..
31 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Rémi Gaillard - Best Of 2015
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Zie hier een overzicht van 2015..
30 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Fraules Sexy Choreo - Feel It
De dames van dance centre Fraules hebben we al eens eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag een nieuw optreden. Zie hier 'Feel It..
30 Dec '15 - in Sexy
door Patrick
SketchShe - Shit You Do When You're Home Alone - Risky Business
Wij doen allemaal wel eens gekke dingen als je alleen thuis bent. Toch niemand die je ziet. Zo dacht deze dame van SketchShe ook. Risky Business!..
30 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Maxwrist BMW S1000RR vs Super Cars
Als sportief rijdende motorrijder ben je altijd op zoek naar een leuke uitdaging. En als je dan onderweg een aantal super cars voorbij ziet komen gaat vanzelfsprekend je rechterhand jeuken. We rijden mee met 'Maxwrist'..
30 Dec '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
YoYo Wizardry In Slow Motion (Paul Dang & JT Nickel)
Vroeger was je een hele bink als je met een yoyo op school rondliep. Vandaag de dag is het wel anders, maar toch zijn er nog mensen die het als een heuse sport zien. Zie hier Paul Dang en JT Nickel in slow motion..
30 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Best Weather News Bloopers 2015
Iemand vertellen wat voor weer het morgen wordt lijkt me niet al te lastig. Toch zijn er zat presentatoren die daar wel moeite mee hebben..
29 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - 1970 Dodge Hemi Challenger R/T
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Juan Escalante over zijn Dodge Hemi Challenger R/T uit 1970..
29 Dec '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
BMW 1M Coupe Moscow Drift
Oké, de BMW 1M Coupe verdient niet de schoonheidsprijs, maar hij haalt wel een dikke 10 op de fun factor schaal. Laten we de straten van Moskou eens opzoeken..
29 Dec '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Royal Stampede Best Pranks Of 2015
Er zijn ondertussen heel wat 'prank' kanalen te vinden op YouTube die dagelijks mensen in de maling nemen. Sommige ronduit bagger, andere weer over het randje. The Royal Stampede is altijd wel grappig. Zie hier een overzicht van hun beste pranks van 2015..
29 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Best Laughing Cameraman Compilation
Mensen die onderuit gaan en zelf de meest stomme dingen uithalen kan wel eens lachwekkend zijn. Deze cameramannen konden er in ieder geval goed om lachen..
29 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Devin Supertramp - Incredible Dog Challenge
Dat YT filmmaker Devin Supertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we met de honden op pad..
28 Dec '15 - in Animals
door Patrick
Lucky TV Compilation 2015
De grappige creaties van Lucky TV's Sander van de Pavert zien we dagelijks voorbij komen bij het zeer populaire DWDD. Vandaag een klein overzicht van 2015..
28 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Grandma Tries VR For The First Time
VR brillen zijn vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld. Maar voor oma is dat toch wel een hele aparte belevenis..
28 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Dance Evolution Japanese Arcade Dancer
Tegenwoordig kunnen we thuis de meest geweldige games spelen. Is het niet op de PC dan wel met één van de populaire consoles. Maar laten we eerlijk wezen, er gaat niks boven een ouderwetse arcade hal om je skills te tonen..
28 Dec '15 - in Humor
door Patrick
BMX Compilation 2015
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Het lijkt zo simpel. Maar geloof me, deze jongens zijn een vak apart..
28 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Fat Guy vs BMW i8
Mocht je ooit de kans krijgen om een ritje te maken in een BMW i8, gelijk doen! Wij kregen er een dag een, en geloof me, dat is zeker de moeite waard. Alleen uitstappen is even wennen. En al helemaal als je wat zwaarder bent..
27 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Furious Japanese Dad vs PS4
Tof natuurlijk als je net een PS4 gekocht hebt. Samen met een maatje gelijk wat gamen natuurlijk. Maar als je pa zegt dat je moet studeren kan je maar beter luisteren..
27 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
MMA Highlights Of 2015 - Rise Of Champions
MMA is geen sport voor mietjes, dat mag duidelijk zijn. Zie hier de MMA hoogtepunten van 2015..
27 Dec '15 - in Sport
door Patrick
FPV Quadcopter Racing
Op afstand bestuurbaar speelgoed is tof. Vooral de FPV quadcopters zijn helemaal geweldig. Kijk mee..
27 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Scary Clown Car Prank
Niets is zo leuk als je vriend eens goed te grazen nemen. Maar of hij het kan waarderen is een ander verhaal..
27 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Deadpool - Red Band Trailer (2)
We worden de laatste tijd overspoelt met films vol actiefiguren. Best tof, maar er zijn er maar weinig met humor. En dan komt Deadpool om de hoek kijken! We moeten nog even wachten tot 11 februari 2016, maar voor de liefhebbers hier alvast trailer twee..
26 Dec '15 - in Trailers
door Patrick
Road Rage (11)
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
26 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
GoPro: Best Of 2015 - The Year In Review
Als er één camera ideaal is voor extreme sports, dan is het wel de GoPro. Logisch ook, want het kleine apparaatje maakt, zoals je ziet, prachtige beelden..
26 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Top 100 Viral Videos 2015
Heel het jaar door worden de tofste virals het internet op geslingerd. Jukin heeft voor het gemak de beste 100 virals van 2015 op een rijtje gezet..
26 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Santa Claus Picking Up Girls
Ook de kerstman heeft wel eens wat liefde en aandacht nodig. Maar of de dames vallen voor zijn openingszinnen is nog maar de vraag..
26 Dec '15 - in Humor
door Patrick
FailArmy Best Fails Of The Year  2015 (Part 2)
Er gaat niet elke week wel eens iets fout. Of elke maand. Heel het jaar door zijn er wel pijnlijke missers of lullige foutjes. Zie hier het tweede deel van FailArmy's Best Fails Of 2015..

Deel één vind je hier!..
26 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Philizz Video Yearmix 2015
Laten we deze eerste kerstdag eens opvrolijken met de nodige muziek. Zie hier de Philizz Video Yearmix 2015..
25 Dec '15 - in Music
door Patrick
Police Pursuit Fail..
Er zijn heel wat politieagenten die een achtervolging in een paar seconden tot een einde kunnen brengen. Deze snuiter is een uitzondering op de regel..
25 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Short Film - Hemera
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Hemera'..
25 Dec '15 - in Movies
door Patrick
Trucks vs Cars Crashes 2015
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een nieuwe Truck Crash Galore..
25 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Motorbike vs Kart - 2 Year Old vs 4 Year Old
Altijd leuk zo'n uitdaging. Een motor tegen een kart. We gaan het 'circuit' op met de twee- en vierjarige Tima Kuleshov en Makar Zheleznyak..
25 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Hope For Paws - Ginger, Sage & Emma
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Ginger, Sage en Emma. Gelukkig voor hun schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
25 Dec '15 - in Animals
door Patrick
Koreusity 167 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
24 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Star Wars Christmas Light Show 2015
Elke kerst zien we weer huizen voorbij komen met schitterende verlichting. Zo ook dit jaar. Tijd voor een Star Wars lichtshowtje..
24 Dec '15 - in Cool
door Patrick
About A Dizzy Year: Yearmix 2015
Als het einde van het jaar nadert, dan komen overal de jaarmixen vandaan. Tijd voor een stukje muziek! Zie hier de Dizzy Video Yearmix 2015..
24 Dec '15 - in Music
door Patrick
People Are Awesome - Winter Edition 2015
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Vandaag de Winter Edition..
24 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Lamborghini Huracán LP 580-2: Enjoyable Technology
Een van mijn favoriete Lamborghini's is altijd de Gallardo geweest. Nu inmiddels vervangen door de Huracán, maar dat maakt het niet minder leuk. Ik zeg doe er maar een!..
23 Dec '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Piotr Filapek - Fiat 126 - Flat Out
Je hebt geen nieuwe snelle rallywagen nodig om over de wegen te vliegen. Piotr Filapek heeft aan zijn Fiat 126 meer dan genoeg om mensen versteld te doen staan..
23 Dec '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bad Santa..
Santa is negen van de tien keer een vrolijke man die liefde en cadeautjes komt brengen. Maar ook Santa is wel eens bijdehand..
23 Dec '15 - in Humor
door Patrick
GTA5 Trevor Philips Dance Video
Trevor Philips kennen we allemaal wel van de game Grand Theft Auto 5. Maar wist je dat de altijd beschonken en gewelddadige Trevor over aardige dance moves beschikt? Kijk mee..
23 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Hot & Drunk Girls Nickname Their Vagina
Heel wat mensen hebben een koosnaampje voor hun partner. Maar hoe zouden dames hun vagina noemen? We gaan weer de straat op..
23 Dec '15 - in Humor
door Patrick
IP Camera Trolling: Parapapapapapa
Vandaag de dag zijn overal camera's te vinden. Is het niet voor beveiliging dan wel als babycam. IP camera's zijn zonder beveiliging redelijk makkelijk te hacken. En ja, dan kan je best nog lol hebben..
23 Dec '15 - in Humor
door Patrick
A Bad Lip Reading - Star Wars
Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' is om daar een mooi verhaal van te maken. Vandaag gaan we voor Star Wars..
22 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - Ferrari 275 GT
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Skip Barber over zijn klassieke Ferrari 275 GT..
22 Dec '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best News Bloopers 2015 (2)
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten. Na deel 1, hierbij deel 2..
22 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Animal Fails Compilation 2015
Wij mensen gaan regelmatig de fout in, maar gelukkig zijn we niet de enige. Ook dieren hebben daar wel eens last van..
22 Dec '15 - in Animals
door Patrick
Last Christmas Meets Star Wars
De wereldhit 'Last Christmas' van Wham is toch wel hét kerstnummer allertijden. Alleen denkt de crew van Star Wars daar anders over..
21 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Steve Harvey Announces The Wrong Winner of Miss Universe 2015
Een wedstrijd als Miss Universe 2015 trekt heel wat aandacht en is natuurlijk ook best belangrijk voor de dames die er aan deelnemen. En als je dan als winnaar uit de bus komt en de kroon op je hoofd krijgt kan je je geluk niet op. Alleen ging het dit jaar net even anders. Foutje, bedankt!..
21 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Corridir Digital - Darth Santa
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. En vandaag hebben we er weer een voor je. Zie hier 'Darth Santa'..
21 Dec '15 - in Cool
door Patrick
UFC Hat Thieves
Iets stelen van een UFC pro lijkt me niet al te slim. Toch zijn er legio mensen die er een sport van maken om een cap of muts te jatten van de beste vechters ter wereld..
21 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
James Kingston - Dangerous Building Climb In Dubai
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals James Kingston, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
21 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (111)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef deze gast even een schone onderbroek..
21 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
The Christmas Dinner Spinner
Vorige week fabriceerde onze DIY god Colin Furze een heuse 'Dinner Spinner'. Tof, maar hoe denkt masterchef Jamie Oliver daarover?..
20 Dec '15 - in Cool
door Patrick
12 Fails Of Christmas
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Bij deze mensen ging het even niet lekker. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
20 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
You Got To Love The American Police
Een poosje terug was YouTuber Jack Jones in Engeland om te kijken of de 'Bobbies' een beetje humor hebben. En ja, dat hebben ze. Vandaag is Jack in Amerika. Zullen die ook zo vrolijk reageren?..
20 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Jeff Dunham - The Lost Star Wars Auditions
Niet alleen bekende acteurs deden auditie voor het nieuwste deel van Star Wars, maar ook de poppen van buikspreker Jeff Dunham. En ja, dat is best humor..
20 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Piano Improvisation At The Paris Train Station
Er zijn heel wat vliegvelden en treinstations waar een publieke piano staat. Zo ook in Parijs waar deze twee, van elkaar vreemde gasten, een showtje weggeven..
20 Dec '15 - in Cool
door Patrick
UK Bad Drivers (17)
Autorijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland..
20 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 15/12/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
20 Dec '15 - in Sport
door Patrick
Hot & Drunk Girls On How To Eat Pussy..
Mocht je vanavond nog de kroeg induiken om een leuke dame te scoren, dan hebben we een kleine tip voor je. Zo willen ze het dus..
19 Dec '15 - in Humor
door Patrick
DiResta Chess Set
Vakman DiResta zagen we pas nog een bijl opnieuw leven inblazen. De beste man is ook een groot schaakfanaat, dus waarom niet zelf een set fabriceren? Ik zeg mooi werk..
19 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Best Of Snowboard 2015
Nog even en dan staan we weer met z'n allen tot ons knieën in de sneeuw in de rij voor de skilift. Om alvast een klein beetje in de stemming te komen hierbij 'Best of Snowboard 2015'..
19 Dec '15 - in Cool
door Patrick
George Hotz Self-Driving Car
George Hotz is een mastermind als het gaat om hacken. Zo was hij de eerste die de iPhone en de PS3 heeft gehackt. Zijn nieuwe uitdaging is om een zelf rijdende auto betaalbaar te maken. Want zo prijzig hoeft het helemaal niet te zijn. Een miljoenen deal met Tesla heeft hij inmiddels al geweigerd..
19 Dec '15 - in Tech
door Patrick
Short Film - Hybrids
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Hybrids'..
19 Dec '15 - in Movies
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 3 December 2015
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
19 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 166 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
18 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Star Wars - The Style Awakens (Graffiti Art)
Ieder zo zijn mening over graffiti. De één zegt kunst en de ander ziet het als verloedering van de buurt. Eén ding is zeker, deze gasten mogen bij mij thuis ook een muurtje komen doen..
18 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Real Burning Lightsaber
Nu Star Wars weer een onwijze hype is gaan veel doe-het-zelvers aan de slag om zelf wat moois te fabriceren. Wat dacht je van een 'echte' lightsaber?..
18 Dec '15 - in Cool
door Patrick
World's Best Parkour & Freerunning 2015
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
18 Dec '15 - in Cool
door Patrick
WAVEYA - PSY - Daddy
De nieuwe hit 'Daddy' van Koreaan PSY gaat weer als een malle. Maar wie zien we liever dansen? PSY zelf, of de dames van WAVEYA..
18 Dec '15 - in Sexy
door Patrick
FailArmy Best Fails Of The Year 2015 (Part 1)
Er gaat niet elke week wel eens iets fout. Of elke maand. Heel het jaar door zijn er wel pijnlijke missers of lullige foutjes. Zie hier het eerste deel van FailArmy's Best Fails Of 2015..
18 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Jedi With A GoPro (2)
Vandaag de dag nemen steeds meer mensen een GoPro camera mee als ze wat gaan doen. Van brandweerman tot pro surfer. Dus waarom ook geen Jedi ?..
17 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Best Of Zach King 2015
Mocht je regelmatig vine compilaties bekijken dan heb je Zach King zeker al een aantal keer voorbij zien komen. Zach is heer en meester in het maken van 'magic' vines. Zie hier zijn beste van 2015..
17 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Star Wars Early Screening Prank
Star Wars is een hype. Altijd al geweest en zal altijd zo blijven. En als je dan de kans krijgt om het laatste deel 4 dagen eerder te zien dan het 'normale' publiek dan zal menig fan daar heel wat voor over hebben. Maar helaas jongen..
17 Dec '15 - in Humor
door Patrick
WTM - 50 Disney Movies Mashup - All I Want For Christmas Is You
We zien regelmatig mashups voorbij komen hier op Biertijd. Maar dit is toch wel erg tof. 'All i want for Christmas' gecombineerd met 50 scenes uit bekende Disney films. Cool!..
17 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Making A Centrifugal Turkey Cooking Machine
Er zijn heel wat mensen die met de kerst een kalkoen in de oven gooien. Oké, het kost een paar uur maar dan heb je wel wat lekkers op tafel. Onze DIY pro Colin Furze gaat ook voor een kalkoen, maar dan wel op zijn manier..
17 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Rémi Gaillard - Merry Christmas
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor..
17 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Scooter Instant Karma
Betalen voor parkeren doen we allemaal niet al te graag. Maar helaas is het niet anders. En als je dan de slimme meid wilt uithangen en onder de slagboom door rijdt dan kan karma je wel eens op komen zoeken..
16 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Best Of Joe Goes (4)
We hebben al een poosje niets vernomen van onze favoriete beursganger Joe. Maar vandaag laat hij zich weer van zijn beste kant zien in een nieuwe compilatie hoogtepunten..
16 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Airsoft Urban Sniper Gameplay (5)
Met een aantal maten een middagje paintballen is best tof. Maar wil je net een stapje verder dan is Airsoft een leuke uitdaging. We kijken wederom mee met sniper Novritsch..
16 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (20)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
16 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Extreme Kayaking 2015
Tegenwoordig kan je voor een paar euro gezellig een middagje kayakken. Deze jongens daarentegen gaan net een stapje verder..
16 Dec '15 - in Cool
door Patrick
That Ain't Dog Shit..
Als je sommige snoeprepen even in de magnetron gooit is het net hondenpoep. Perfect voor een geintje natuurlijk. Maar je kan het ook omdraaien..
15 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - Perfectly Imperfect 1967 Porsche 912
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Antoine Gaslais over zijn 1967 Porsche 912..
15 Dec '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
#Battledrfit - Vaughn vs Daigo
Als er iemand een expert is in driften, dan is het Vaughn Gittin Jr wel. Met zijn 550pk sterke Mustang is hij bijna onverslaanbaar. Vandaag neemt hij het op tegen Daigo Saito met zijn 650pk sterke drift Lamborghini Murcielago. We schakelen over naar Niigata, Japan..
15 Dec '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Instant Karma Fails Compilation
Wat je ook uitvreet, eens krijg je terug wat je verdient. En soms gaat dat wat sneller dan verwacht. Karma is a bitch!..
15 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Super Gamer Builds - Destiny The Taken King Titan Armor
Als superfan van een game of film is het tof om iets te hebben wat niemand anders heeft. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super Gamer Builds' voor. Vandaag gaan ze voor een Titan Armor uit de game Destiny: The Taken King..
15 Dec '15 - in Cool
door Patrick
UK Bad Drivers (16)
Autorijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen deze keer over naar Engeland..
14 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Aerobatic Heli Pilot Chuck Aaron Stunt Flying For 'Spectre'
De een kan goed overweg met een fiets, de ander weer met een auto. Chuck Aaron is een expert als het gaat om het vliegen met een helikopter. En daarom mocht hij de stuntscenes van de laatste James Bond film 'Spectre' voor zijn rekening nemen..
14 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Magic Of Rahat - Robe Vanish Prank
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. En laat Rahat daar nou heer en meester in zijn. Alleen vraag ik me soms af hoe hij het doet..
14 Dec '15 - in Cool
door Patrick
I Live In An Airplane
Veel mensen willen graag een vrijstaand huis met een behoorlijk stukje land eromheen. Klinkt tof, maar kost een vermogen. Zo simpel is het. Bruce Campbell heeft daar een andere oplossing voor: Een Boeing 727..
14 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Frozen Kitten Lives
Kittens zijn lief, en sneeuw is leuk. Maar die combinatie is niet echt optimaal. Gelukkig zijn er altijd mensen met hun hart op de juiste plek..
14 Dec '15 - in Animals
door Patrick
Driving Skills, Lila Skye Kalis, Power Wheels
Soms is het best lullig om te zien dat een meisje van 4 meer skills heeft met een Corvette dan papa zelf. Maar dan wel in het klein hè. Lila Skye Kalis komt er wel..
14 Dec '15 - in Cool
door Patrick
7 Burgers Inspired By Christmas
Wij houden van de leuke dingen in het leven. Mooie vrouwen, toffe filmpjes en dikke auto's. Maar laten we het eten niet vergeten. Denk je aan de kerst , dan denk je al snel aan kalkoen, gourmetten, volle tafels en ga zo maar door. Maar het kan ook een stuk makkelijker. Want wie is nou niet dol op een burger?..
13 Dec '15 - in Food
door Patrick
Facebook 2015 Year In Review
2015 was een bewogen jaar, met veel ellende helaas. Samen met Facebook kijken we terug naar de meest opmerkelijke momenten van 2015..
13 Dec '15 - in News
door Patrick
Animals Are Awesome Too
We zien regelmatig 'Humans are Awesome' compilaties voorbij komen. Allemaal leuk en aardig, maar laten we de dieren niet vergeten. Zie hier 'Animals are Awesome Too!'..
13 Dec '15 - in Cool
door Patrick
UFC 194 - Conor McGregor vs Jose Aldo
Gisteren toevallig laat opgebleven om de UFC wedstrijd tussen Conor McGregor en regerend kampioen Jose Aldo te kijken? Het zou een dikke wedstrijd worden. Maar het was binnen 13 seconden over en uit. Beetje jammer Aldo..
13 Dec '15 - in Sport
door Patrick
Extreme Sports Compilation 2015
Extreme sporten zijn we dol op. Zo hebben we vandaag weer een verse compilatie. Kijk mee..
13 Dec '15 - in Cool
door Patrick
X-MEN - Apocalypse Trailer
Liefhebbers van de X-MEN reeks kunnen binnenkort weer genieten. Het is alleen nog even wachten tot mei 2016. Want dan gaat 'Apocalypse' in première. Voor de liefhebbers hier alvast de officiële trailer..
12 Dec '15 - in Trailers
door Patrick
Star Wars Pancakes
Ik weet niet of jij een expert bent in pannenkoeken bakken, maar bij mij mislukken de eerste 15 of zo. Deze gasten zijn een vak apart..
12 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 2 December 2015
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
12 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Dude Perfect - Traxxas RC Edition
De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Vandaag gooien ze het over een andere boeg. Ze gaan de nodige uitdagingen aan met Traxxas RC wagens..
12 Dec '15 - in Cool
door Patrick
The Voice 2015 - Jordan Smith - Somebody To Love
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat talenten voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige acts springen er gewoon uit. Zo ook die van de Jordan Smith..
12 Dec '15 - in Television
door Patrick
Koreusity 165 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
11 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 december 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van december er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
11 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Best News Bloopers 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
11 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Drive Thru Christmas Caroling
Goocheltrucjes uithalen, mensen verrassen en vrouwen versieren. Stuart Edge is van alle markten thuis. Vandaag gaat hij langs bij de plaatselijk drive thru om die in de kerstsfeer te brengen..
11 Dec '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 08/12/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
11 Dec '15 - in Sport
door Patrick
Bad Parking..
Oké, om een busje te parkeren heb je net wat meer ruimte nodig dan met een 'normale' auto. Maar of dit een goed plekje is?..
11 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Colin Furze - Motorized Drift Trike = FUN
Vorige week konden we al zien hoe über DIY pro Colin Furze een drift trike in elkaar aan het knutselen was. Vandaag gaat hij los met dat ding. Wat een speelgoed, ik wil ook!
10 Dec '15 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome 2015
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Vandaag een overzicht van 2015..
10 Dec '15 - in Cool
door Patrick
The Slow Mo Guys - Condom Challenge
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. De Slow Mo Guys hebben weer een nieuwe uitdaging: De condom challenge!..
10 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Jamie Oliver's Chilli Bongo Turkey Recipe 2015
Top chef Jamie Oliver is geen onbekende. Met de kerst voor de deur is het tijd voor een overheerlijk kalkoenrecept. En met een beetje creatief knip- en plakwerk wordt het helemaal leuk..
10 Dec '15 - in Humor
door Patrick
GoPro: Danny MacAskill - Cascadia
Danny MacAskill is geen onbekende hier op Biertijd. De trial pro kan toveren met zijn fiets. Vandaag reizen we af naar Gran Canaria voor zijn nieuwe clip 'Cascadia'..
10 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Bad Weather Sucks..
Vertellen wat de weersomstandigheden zijn lijkt me niet al te lastig. Toch zijn er presentatoren die daar wel wat moeite mee hebben..
09 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
YouTube Rewind: Now Watch Me 2015
We zitten inmiddels in de laatste maand van het jaar. Tijd om met een lading YouTube sterren terug te kijken op het afgelopen jaar. Zie hier YouTube Rewind 2015..
09 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Donald Trump vs Bald Eagle
Er zijn heel wat mensen die Donald Trump inmiddels uitkotsen. Sterker nog, zelfs deze Amerikaanse zeearend heeft het helemaal met hem gehad..
09 Dec '15 - in Animals
door Patrick
Cyclist Road Rage Rant
Fietsen is prima, maar hou wel een beetje rekening met het overige verkeer. Want laten we eerlijk wezen, de weg is niet van jou alleen..
09 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Polar Express..
Je kan als treinmachinist je huis volhangen met lampjes, maar als je dagelijks in je trein zit kan je beter daar wat leuks van maken. Dat is in dit geval zeker gelukt..
09 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Monkey Loves Magic
Niet alleen wij mensen kunnen een goede goocheltruc wel waarderen, ook menig aap is er dol op..
09 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Cutting Hair With Swords And Fire
Ik ben al blij als ik bij de kapper naar buiten loop dat mijn haar weer een beetje in model zit. Maar er zijn mensen die net een stapje verder gaan. Want je haar in de fik steken en 'knippen' met een zwaard is toch niet de normaalste zaak van de wereld..
08 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Candide Thovex - Quattro
Of het nou gaat om de juiste ski's, de juiste kleding of de perfecte auto voor de wintersport. Je moet er wel over nadenken. Maar eigenlijk is het antwoord al duidelijk..
08 Dec '15 - in Commercial
door Patrick
Every James Bond Gadget. Ever.
Als er iemand is die de mooiste gadgets krijgt dan is het James Bond wel. Laten we eens kijken waar hij door de jaren heen van heeft mogen genieten..
08 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge - Christmas Makeover
Goocheltrucjes uithalen, mensen verrassen en vrouwen versieren. Stuart Edge is van alle markten thuis. Vandaag zorgt hij voor een kerst makeover voor een familie die wel wat hulp kan gebruiken..
08 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Stormscapes 3
Een boel regen, bliksem en storm is niet altijd even prettig. Maar het geeft wel erg mooie beelden. Zie hier 'Stormscapes 3', een time-lapse compilatie van Nicolaus Wegner..
08 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 1967 Lamborghini 400 GT
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Jack Riddell over zijn 1967 Lamborghini 400 GT..
08 Dec '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Girls Fails 2015
Fail filmpjes, we zijn er dol op. Deze keer geen stoere mannen, maar vrouwen die het dit jaar hebben moeten ontgelden..
08 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Santa vs Deaf Girl
Na Sinterklaas heeft de kerstman het stokje overgenomen om kinderwensen tot realiteit te brengen. Maar wat als je een meisje op schoot krijgt die zo goed als doof is, en niet goed kan praten? Deze Santa weet daar wel raad mee..
07 Dec '15 - in Cool
door Patrick
GoPro: Snow Daze - Line Of The Winter
Als er één camera ideaal is voor extreme sports, dan is het wel de GoPro. Logisch ook, want het kleine apparaatje maakt, zoals je ziet, prachtige beelden..
07 Dec '15 - in Sport
door Patrick
Marwin Hitz Penalty Sabotage
Als keeper is het nooit leuk om een penalty tegen te krijgen. Maar met een beetje 'slim' handelen kan je de boel behoorlijk beïnvloeden. Marwin Hitz laat het je zien..
07 Dec '15 - in Sport
door Patrick
BMX Street Edition (4)
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Het lijkt zo simpel. Maar geloof me, deze jongens zijn een vak apart..
07 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Zapatou's Best Of Web - Part 8 - 2015
Het internet staat bol van de geweldige filmpjes. Zapatou maakt er een gewoonte van om aan het einde van het jaar een compilatie te maken van al het pracht en praal wat internet te bieden heeft. Zie hier Best Of Web 8..
07 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Shawn Wasabi Launchpad Skills
Launchpad experts hebben we al eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag gaan we voor de skills van Shawn Wasabi. En dat is nog best knap..
06 Dec '15 - in Music
door Patrick
2015 Johnson's Dubstep Christmas Light Show
Elk jaar weer versiert pa Johnson zijn huis voor de kerst met een geweldige lichtshow. Elke jaar worden ze ook spectaculairder. Zie hier zijn versie voor 2015..
06 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Final Cut 2015 - A Movie Trailer Mashup
2015 was voor de filmmakers wederom een productief jaar. Er zijn weer de nodige kaskrakers geweest die een behoorlijke indruk hebben achtergelaten. Zie hier Final Cut 2015 - A Movie Trailer Mashup..
06 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Hope For Paws - Veyron
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Pit Bull Veyron. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
06 Dec '15 - in Animals
door Patrick
Boba VW Golf MK1 4Motion 1152HP
Je kent ze vast wel. Van die gastjes bij het stoplicht, petje op, 'snelle' Golf onder hun kont en de weg is hun racebaan. Vaak stelt het weinig voor, maar de MK1 VW Golf van Boba-Motoring is met zijn 1152pk wel degelijk een rap monster..
06 Dec '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Blindfolded Dildo Fight Prank
Star Wars is hot momenteel. Dus waarom niet twee dames op het strand met lightsabers tegen elkaar laten vechten? Oké, het moet wel met een blinddoek en zonder dat ze het weten gaan ze elkaar met een dildo te lijf. Humor!
06 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Motorbike Crash Who's Wrong?
Op een motor rijd je al snel wat te hard. Geen probleem, doen we allemaal wel eens. Maar als een automobilist een bocht iets te ruim neemt moet een motorrijder soms rare manoeuvres maken om een ongeluk te voorkomen. Met alle gevolgen van dien. Zeg het maar, wie zit er hier fout?..
05 Dec '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Yep, That's Fresh Fish
Een heerlijk visje gaat er altijd wel in. Maar dan moet het wel vers zijn. Eén ding is zeker, veel verser dan dit ga je niet snel vinden...
05 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Real Life RC Volvo FMX 8 - 4 Year Old Sophie Brown
Kinderen zijn dol op op afstand bestuurbaar speelgoed. Ik ook trouwens, maar daar gaat het even niet om. De vier jarige Sophie Brown keer een controller in handen van een echte Volvo FMX 8 vrachtwagen. En ja, das best tof..
05 Dec '15 - in Cool
door Patrick
24kupi Invisible Watch
Ben jij slecht in onthouden en heb je toch binnenkort een tentamen of examen? Wellicht is de Invisible Watch wat voor je..
05 Dec '15 - in Tech
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 1 December
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
05 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 164 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
04 Dec '15 - in Cool
door Patrick
The Ultimate Wrestling Move
Wie wel eens naar WWE kijkt zal zich vast afvragen of het echt of gewoon een toneelstuk is. Maar buiten dat zijn aanvallen onder de gordel een grote nee. Natuurlijk zijn er gasten die daar maling aan hebben, maar deze man kan daar aardig mee overweg. Fake? Nee joh!
04 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Give The Most Touching Gift Of All..
Kerst is het moment om gezellig met familie door te brengen. Lekker eten, beetje drinken en laten we de cadeautjes niet vergeten. Voor iedereen is er wel wat te verzinnen. Deze man sloeg in ieder geval de spijker op zijn kop. Opa gaat een paar mooie dagen tegemoet..
04 Dec '15 - in Commercial
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 December 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de eerste week van december er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
04 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Adele's Hello By The Movies
Het nieuwe nummer 'Hello' van Adele is wederom een wereldhit. En met een beetje vakkundig knip- en plakwerk zingt zelfs heel Hollywood haar liedje mee..
04 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Move Over, Caravan, Tractor
Heb jij er ook zo'n hekel aan als er weer een auto met een sleurhut voor je rijdt die niet harder dan 75 durft te rijden? In Duitsland gaat dat net even anders..
04 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Cardboard Chaos - Cardboard Guitar Stratocaster Fender
Met Lego kun je alles maken, maar vlak karton niet uit. Met de juiste middelen en mensen om je heen heb je in no-time een echte Stratocaster Fender. Hoe awesome!..
03 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Amazing Pizza Delivery Guy Story
Het salaris van een pizzabezorger is niet al te hoog en dus is het fijn als iemand een paar eurotjes extra geeft als je met een stomende doos aan de deur staat. Jeff Louis is een pizzabezorger, harde werker, en heeft het niet al te breed. Zelfs als hij eerder op het werk moet verschijnen om wat pizza's bij een kerk te bezorgen hoor hem niet klagen. Met andere woorden, dit is hem gegund..
03 Dec '15 - in Cool
door Patrick
DJ Earworm Mashup - United State Of Pop 2015 (50 Shades Of Pop)
Ook dit jaar is het DJ Earworm wederom gelukt om een mash-up te maken van de 50 beste nummers van 2015. Alle nummers in een magere 5 minuten proppen is een behoorlijke opgave als je het mij vraagt. Zie hier United State Of Pop 2015 (50 Shades Of Pop)..
03 Dec '15 - in Music
door Patrick
Fraules Twerkography - Cool Back
Sommige filmpjes moet je niet al te veel woorden aan verspillen. Gewoon kijken!
03 Dec '15 - in Sexy
door Patrick
Colin Furze - Making A Motorized Drift Trike (1)
We zijn dol op DIY filmpjes en al helemaal als über mafketel Colin Furze aan de gang gaat. Deze keer gaat de beste man voor een heuse gemotoriseerde Drift Trike..
03 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 47
Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met bloedgang overheen gaat. Dat blijkt maar weer..
03 Dec '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Masterlock Fail
Met een naam als Masterlock verwacht je toch heel wat van een hangslot. Maar niets is minder waar..
03 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 46
Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
02 Dec '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Black Friday In Brazil 2015
Black Friday is in Amerika elk jaar weer een drama. Duizenden mensen die in de rij staan voor een paar euro korting op een tv of ander spul. Zelfs tot vechten aan toe. En nu Black Friday in Brazilië..
02 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Airsoft Urban Sniper Gameplay (4)
Met een aantal maten een middagje paintballen is best tof. Maar wil je net een stapje verder dan is Airsoft een leuke uitdaging. We kijken wederom mee met sniper Novritsch..
02 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (349)
Als je het echt niet meer weet dan adviseer ik je schadehersteller te worden in Rusland. Geloof me, je zit geen seconde zonder werk. We gaan weer voor een Crash Galore..
02 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Shelby GT500 Crash, Burnout, Truck
Na afloop van een automeeting zijn er altijd 'stoere' gasten die wel even willen laten zien hoe snel hun auto is. Al gaat dat niet altijd volgens plan. Zo ook bij deze Shelby GT500..
02 Dec '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Coolblue Verkocht..
Werk je al jaren bij een sterk groeiend bedrijf, krijg je net voor de feestdagen te horen dat ze het verkocht hebben. Daar wordt je als werknemer niet vrolijk van. Maar aan wie heeft Pieter Zwart Coolblue verkocht eigenlijk?..
02 Dec '15 - in Commercial
door Patrick
Short Film - Uncanny Valley
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Uncanny Valley'..
01 Dec '15 - in Movies
door Patrick
Red Bull Knock Out 2015
Afgelopen weekend werd door Red Bull na zeven jaar weer het 'Knock Out' evenement georganiseerd op het strand van Scheveningen. Een kick-ass motorfeestje voor de ervaren motorcrosser. Zie hier een korte impressie..
01 Dec '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pranks Gone Too Far..
Geintjes en pranks uithalen is prima, maar hou het wel leuk. In deze twee gevallen gaan we volgens mijn dik over de grens van acceptabel. Zie hier de 'Machete Massacre Prank' en de 'Killing Best Friend Prank'. Eens gaat het serieus mis..
01 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - 1957 Alfa Romeo Giuletta Spider Veloce
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Bradley Price over zijn 1957 Alfa Romeo Giulietta Spider Veloce..
01 Dec '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Win Compilation December 2015
Na alle falers die we regelmatig hebben is het wellicht ook wel eens tof om wat winnaars te zien. Kijk mee!..
01 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Ultimate Bad Friends Compilation
Een goede vriend is goud waard. Maar met dit soort vrienden heb je geen vijanden meer nodig..
01 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 01/12/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
01 Dec '15 - in Sport
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties