Archief

Items van October 2015
Camaro SSurprise
Een Camaro SS is eerste klas American muscle. Een auto voor mannen met ballen. Maar je weet als je een tweedehands SS koopt nooit wat de vorige eigenaar er mee gedaan heeft..
31 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Koreusity 159 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
31 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (346)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore..
31 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Vampire Pancakes
Vraag mijn dochter wat ze morgenochtend wil eten, en je krijgt pannenkoeken als antwoord. Maar als je ze maakt moet je het wel goed doen. Deze man is in mijn ogen de pannenkoeken master..
31 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Insane Skate Stunts
Skateboarden is een vak apart. Maar een ding is zeker. Deze gasten weten hoe ze met een skateboard om moeten gaan..
31 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month October 2015
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes op een rijtje gezet. Kijk mee..
31 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Mutant Giant Spider Dog Is Back
Mocht je ooit een leuk geintje uit willen halen tijdens Halloween, koop dan eens een tof kostuum voor je kleine keffer. Voor je het weet heb je de mensen wederom aan het rennen..
30 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Next Level Trampoline Skills
Vandaag de dag is een trampoline in de tuin de normaalste zaak van de wereld. Maar er zijn altijd gasten die moeten overdrijven. Ik zeg cool!
30 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Month October 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Bij deze mensen zat het deze maand een beetje tegen. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
30 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Aladdin Magic Carpet Prank
Halloween is een dag vol verrassingen. En dan moet je dus niet gek staan te kijken als Aladdin je onderweg voorbij komt vliegen..
30 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Russian Road Rage
Rusland en verkeersregels, geen goede combinatie. En buiten dat zijn ze behoorlijk snel op hun pik getrapt. Een beetje ruzie is wel goed voor je golf swing. Dat dan weer wel..
29 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Yamaha MOTOBOT - To 'The Doctor'
Het moet niet gekker worden. Na zelf rijdende wagens, zelf parkerende wagens, en ga zo maar verder, komt Yamaha met de MOTOBOT. Knap staaltje techniek.
29 Oct '15 - in Tech
door Patrick
Animated Short - Escargore
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het geweldige 'Escargore'..
29 Oct '15 - in Animation
door Patrick
Scare Pranks & Girl Scares
Met Halloween voor de deur doet iedereen, op welke manier dan ook, zijn stinkende best om een ander te laten schrikken. Dat is deze mensen in ieder geval gelukt..
29 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Best BMX Tricks - Pistolero Jam
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Het lijkt zo simpel. Maar geloof me, deze jongens zijn een vak apart..
29 Oct '15 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome (7)
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
29 Oct '15 - in Cool
door Patrick
India's 'Birdman' Feeds 4000 Parakeets A Day
Parkieten zijn toffe beestjes, heb er inmiddels al heel wat gehad. Halsbandparkieten zijn daarentegen net wat eigenwijzer. En als je er dan buiten op je balkon twee treft is het best grappig om die beestjes wat eten te geven. Deze man deed dat ook, maar inmiddels komen er dagelijks 4000 parkieten voor 40% zijn salaris opvreten. Toch wel respect voor de beste man..
28 Oct '15 - in Animals
door Patrick
Frans Hofmeester - Portrait Of Lotte
Elke week een filmpje maken van je dochter, en dat al 16 jaar lang. Frans Hofmeester deed het. Zie hier Lotte in 4,5 minuut van 0 tot 16 vliegen. Tof project!..
28 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Motorbike Crash Galore (21)
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motorrijder heeft wel eens mindere dagen..
28 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Joe Hanson Goes To Monsterpalooza (1)
Het is weer woensdag, dus tijd voor onze favoriete beursganger Joe om weer eens op stap te gaan. Deze keer nemen we een kijkje bij Monsterpalooza..
28 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (19)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
28 Oct '15 - in Cool
door Patrick
15 Years Rémi Gaillard
Met Rémi Gaillard in de buurt moet je altijd oppassen, voor je het weet ben je slachtoffer van een van zijn grappen. Inmiddels is de beste man al 15 jaar bezig. Hierbij een overzicht..
28 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Bob Wood - 80 Years Old And Awesome
Als er een 80 jarige man je gitaarwinkel instapt verwacht je daar niet al te veel van. Maar blijkbaar is Bob Wood een uitzondering op de regel..
27 Oct '15 - in Cool
door Patrick
100sec Media Markt Crazy Run
Denk even na. 100 seconden gratis shoppen in de Media Markt. Wat pak je en hoe snel kan je rennen. Het is immers geen kleine toko. Heeft deze gast het goed gedaan of zou jij het heel anders doen?..
27 Oct '15 - in Commercial
door Patrick
Halloween Double Eyes Makeup
Tijdens Halloween jezelf verkleden is grappig, maar met de juiste makeup ga je net een stapje verder. Zoals deze knaap met zijn dubbele set ogen..
27 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Best Halloween Costume Fails & Scare Pranks
Nog een paar dagen en dan gaat het griezelfeestje Halloween los. Best tof, maar gelukkig gaat er ook wel eens wat mis. Niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
27 Oct '15 - in Humor
door Patrick
World's Slowest Rube Goldberg
Een Rube Goldberg machine kennen we waarschijnlijk allemaal wel. In een paar woorden, actie is reactie. De versie van de Bob Partington is alleen net even wat langzamer dan de rest..
27 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Pedestrians Close Calls (6)
Dat het regelmatig fout gaat op de Russische wegen weten we inmiddels. Zelfs de voetgangers zijn niet veilig. Gelukkig gaat het in deze compilatie allemaal net goed..
27 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Fighting UFC Fighter Miesha Tate
Elke gezonde gozer en zelfs dame wil wel eens een potje stoeien met Miesha Tate. Althans, niet in de ring. Miesha is namelijk een UFC fighter. Dit groepje YouTubers wilde het toch een keer proberen..
26 Oct '15 - in Sport
door Patrick
Stadium Super Trucks 2015 Gold Coast 600
Sommige wagens zijn perfect voor asfalt, andere weer perfect voor een woestijn. Ga je dat combineren dan krijg je ongeveer dit. We rijden mee in een Stadium Truck met Paul Morris en Matt Brabham..
26 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nürburgring Nordschleife Crash & Fail Compilation 2015
Even knallen op de Nürburgring Nordschleife is tof, maar zowel amateurs als pro's gaan wel eens in de fout. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
26 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Freaky The Scary Snowman Halloween Special 2015
Ik kan er niets aan doen, maar Freaky The Scray Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop. Zie hier de Halloween Special 2015..
26 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (345)
We gaan de week natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een verse Crash Galore..
26 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 25/10/15 - Best Of Wintersports (2)
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Zie hier het tweede deel van de Wintersports Special..
26 Oct '15 - in Sport
door Patrick
MotoGP Malaysia - Rossi vs Marquez
Dat MotoGP coureurs op het circuit tot het uiterste gaan en vechten voor elke centimeter voorsprong mag duidelijk zijn. Maar wat Rossi hier doet verdient niet echt de schoonheidsprijs..
25 Oct '15 - in Sport
door Patrick
Maxwrist - Montagne, Italy - BMW S1000RR
Er is niets zo mooi als met een motor over Italiaanse bergwegen te toeren. Deze gast denkt daar net even anders over. Hij heeft blijkbaar een beetje haast..
25 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Who Will Stop The Bullying?
Dagelijks worden er kinderen gepest. Een kwalijke zaak als je het mij vraagt. Maar hoe maak je kinderen duidelijk dat het simpelweg fout is om de bully uit te hangen. Dit is alvast een stapje in de goede richting..
25 Oct '15 - in Commercial
door Patrick
Mustang Dyno Tire Explosion
Elke auto fanaat is wel nieuwsgierig of zijn bolide nog steeds het aantal pk's heeft die in de boekjes staan. En als je wat knaken uitgeeft aan tuning al helemaal. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
25 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ghostbusters Halloween Light Show
Is het niet met kerst, dan versieren de mensen hun huis wel met Halloween. Deze keer dansen de lampjes op de muziek van Ray Parker Jr's Ghostbusters!
25 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Painful Skateboarding Fails (2)
Soms zit het mee, soms tegen. Bij elke sport is het vallen en opstaan om het goed onder de knie te krijgen. Zo ook bij skateboarden..
25 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 158 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
24 Oct '15 - in Cool
door Patrick
The Art Of Ink Mapping by Oskar & Gaspar
Met 3D projection video mapping kunnen ze een heel gebouw tot leven brengen. Best tof natuurlijk, maar laten we dat eens doen met een tatoeage. Niet minder spectaculair kan ik je zeggen..
24 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Hooligan's Perfect Escape
Vandaag de dag zijn stadions behoorlijk beveiligd. Met een beetje geluk kan je het veld opkomen, maar kom je er ook vanaf? Deze gast heeft daar een mooie oplossing voor..
24 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Losing Your Virginity In Amsterdam..
Als je 22 jaar bent en nog nooit van bil bent geweest is het tijd voor een middagje Amsterdam. Lang leve zijn vrienden om achteraf zijn reactie te filmen..
24 Oct '15 - in Humor
door Patrick
The Slow Mo Guys - Water Spirals At 1600fps
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. De Slow Mo Guys hebben weer een nieuwe uitdaging: Water Spirals!..
24 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Fraules Twerkography - Get Real Nasty
De dames van dance centre Fraules hebben we al eens eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag een nieuw optreden. Zie hier 'Get Real Nasty'..
24 Oct '15 - in Sexy
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 4 October
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
24 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (110)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef deze gasten even een schone onderbroek..
23 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Colin Furze - Making A Real Assassin's Creed Rope Launcher (3)
Een poosje terug begon DIY pro Colin Furze met een heuse Assassin's Creed Rope Launcher. Na het eerste en tweede deel is het eindelijk zover. Zie hier het resultaat..
23 Oct '15 - in Cool
door Patrick
CGI VFX Breakdowns: Jurassic World
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. We nemen weer eens een kijkje achter de schermen..
23 Oct '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 21/10/15 - Best Of Wintersports (1)
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Zie hier de Wintersports Special..
23 Oct '15 - in Sport
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 October 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de vierde week van oktober er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
23 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Monster Energy Cup 2015 - BMX Showdown
We zien regelmatig filmpjes voorbij komen van BMX stuntels die beter kunnen gaan lopen. Maar soms is het ook wel eens tof om wat experts aan het werk te zien..
22 Oct '15 - in Cool
door Patrick
A380 vs Helicopter Close Call
Het luchtruim is immens, maar soms, heel soms komen vliegtuigen en in dit geval een helicopter akelig dicht bij elkaar. No worries, niks aan de hand..
22 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Pigeons Suck!..
Of ze nou je auto onderschijten of je balkon, duiven zijn in zekere zin een plaag. Zelfs als ze op straat lopen zorgen ze voor ellende..
22 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Impossible Trick Shots 2015
We zien ze regelmatig voorbij schieten. Van die basketbal shots waarvan je denkt, is dit nou echt? Wellicht kost het een halve dag om één mooie worp op beeld te krijgen maar dat mag de pret niet drukken. Het blijft leuk..
22 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge - Back To The Future Pizza Hydrator Prank
Goocheltrucjes uithalen, mensen verrassen en vrouwen versieren. Stuart Edge is van alle markten thuis. Vandaag gebruikt hij de pizza hydrator uit Back To The Future om mensen in de maling te nemen..
22 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Nope Moments From The Jukin Vault
Mensen doen rare dingen. En vooral ook gevaarlijke dingen. Jukin zet er een aantal op een rijtje. Ik sla even over..
22 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Awesome Badminton Rally
Op badminton na is tafeltennis de perfecte camping sport. Natuurlijk zijn er meesters die deze sport beheersen, maar er is altijd baas boven baas. Zie hier de rally tussen Lee Chong Wei en Wei Nan. Simpelweg bizar..
21 Oct '15 - in Sport
door Patrick
WATTS Zap 19/10/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
21 Oct '15 - in Sport
door Patrick
Syria, Real Live Battlefield..
Elke Xbox of PS3/4 gamer heeft wel een spel als Battlefield of Call Of Duty. Tof natuurlijk, maar lijkt het ook een beetje echt? Geloof me, het lijkt er heel veel op maar dit is geen spelletje..
21 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Subway Skeleton Puppet Master
Elke dag weer met het openbaar vervoer komt ook een keer je strot uit. Maar gelukkig zijn er altijd mensen die weer een lach op je gezicht kunnen toveren. Rock on!..
21 Oct '15 - in Cool
door Patrick
CGI VFX Breakdowns - Teenage Mutant Ninja Turtles
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. We nemen weer eens een kijkje achter de schermen..
21 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Zombie Invasion Scare Prank
Zombies bestaan niet, maar door alle films begin je bijna te geloven dat ze er wel zijn. En als je dan 's nachts een lading zombies tegen het lijf loopt, dan is het wel even schrikken..
21 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Back To The Future vs The Reality Of 2015
In Back To The Future 2 vliegen Doc en Marty met de DeLorean naar vandaag, 21 Oktober 2015. Alleen was de toekomst van toen net wat anders dan de realiteit van vandaag..
21 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Parkour & Freerunning Fails Compilation
De parkour en freerun filmpjes die voorbij komen zien er vaak gelikt uit en zitten vol indrukwekkende moves. Gelukkig voor ons gaat het niet altijd volgens plan..
20 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Ultimate Wedding Fails Compilation
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Je gaat er vanuit dat je trouwdag één van de mooiste dagen uit je leven gaat worden. Maar dat zit niet altijd mee..
20 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Nürburgring Nordschleife Crash Compilation 2015
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen niet te overmoedig worden. Want voor je het weet zie je de vangrail van heel dichtbij. Thnx Nick!
20 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ken Block's New Gymkhana 1978 Ford Escort MK2
Coureur en driftmeester Ken Block heeft weer een nieuwe bolide voor zijn Gymkhana praktijken. Wederom een Ford, maar geen Fiesta. Deze keer gaat hij voor een 1978 Ford Escort MK2. En ja, ook deze keer is het weer tof speelgoed..
20 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull Sick Mode: POV Parkour Santorini, Greece
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen. We reizen af naar Griekenland..
20 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Super Gamer Builds - Arkham Knight Batmobile
Als superfan van een game of film is het tof om iets te hebben wat niemand anders heeft. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super Gamer Builds' voor. Vandaag gaan ze voor een Arkham Knight Batmobile..
20 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Soccer Medic Pro's
Bij elke voetbalwedstrijd komt wel eens een blessure voor. Gelukkig is er altijd een deskundig team verplegers en doktoren aanwezig om iemand veilig van het veld te helpen en te verzorgen. Al waren die tijdens deze wedstrijd op vakantie volgens mij..
19 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Flight Deck Ops (2)
Vraag een kleine jongen wat hij later wil worden en de kans is groot dat zijn antwoord piloot zal zijn. En dat is niet zonder reden..
19 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Plague Doctor Scare Prank
Met Halloween voor de deur worden we natuurlijk dagelijks verwend met de nodige 'scare' filmpjes. laten we beginnen met de 'Plague Doctor'..
19 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (344)
We gaan de week natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een verse Crash Galore..
19 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
How To Finger A Girl
Was het dit weekend weer eens diep graven zonder succes? Wellicht dat wij je een handje kunnen helpen. Want zeg zelf, een paar goeie tips zijn altijd welkom toch?..
19 Oct '15 - in Info
door Patrick
Man At Arms - Jacob's Cane Sword (Assassin's Creed Syndicate)
De dames en heren van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Jacob's Cane Sword fabriceren uit 'Assassin's Creed Syndicate'..
19 Oct '15 - in Cool
door Patrick
MotoGP Australia - Andrea Iannone vs Seagull
Je snapt die beesten toch niet. Als meeuw kan je heel de wereld over vliegen, maar deze ging kijken bij de MotoGP in Australië. Niet een al te strak plan, want een kopduel met Andrea Iannone ga je niet winnen..
18 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
South Park - Yelper Special
Met de Yelp app kan je in je omgeving restaurants vinden en tevens (anoniem) beoordelen. Maar er zijn heel wat mensen die daar graag misbruik van maken. Serveer je geen goed eten, dan schrijf ik een slechte recensie. Een beetje chantage zou je het kunnen noemen. Tijd voor de 'Yelper Special'. Southpark is en blijft geniaal.
18 Oct '15 - in Humor
door Patrick
AH Vluchtelingenweken
Als er een supermarktketen is die overal op inspringt dan is het Albert Heijn wel. En dus konden we er op wachten. De AH vluchtelingenweken..
18 Oct '15 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome (6)
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
18 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (343) - Asia Special (32)
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
18 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Alpura Dancing Cow
Wie boodschappen doet komt in de supermarkt regelmatig kleine standjes tegen waar iemand nieuwe producten staat te promoten. Veel mensen lopen die straal voorbij dus doen ze dat in Mexico net even anders. Niets uitdelen, gewoon dansen!
18 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Jason Drives The Worst Car In The World
Jason Torchinsky krijgt regelmatig de sleutels in handen van de meest rare, bijzondere en awesome wagens. Vandaag mag hij een stukje toeren met de meeste foute auto ooit. De 1951 Hoffmann..
17 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Samurai vs Tennis Ball
Als een pitcher een bal naar je gooit met een snelheid van 160km/h ben je een knappe jongen als je die raakt. Deze Samurai gaat net een stapje verder. Ninja skills!..
17 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Rally Driver Will Orders vs The Bidno Moorland Stage In DiRT Rally
Rally coureur Will Orders kan aardig overweg met zijn auto. Maar kan hij het ook virtueel? Laten we eens kijken hoe hij de Bidno Moorland Stage doet van DiRT Rally..
17 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 3 October
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
17 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 157 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
16 Oct '15 - in Cool
door Patrick
American
American Football is niet echt mijn ding, maar soms zie je wel eens geniale momenten voorbij komen. Zoals deze catch van Stanford's Owusu..
16 Oct '15 - in Sport
door Patrick
The Flying Man Slip N Slide
Het mooie weer hebben we inmiddels gedag moeten zeggen, maar wellicht is deze Slip N Slide een leuk idee voor de toekomst. Je moet wel even een paar uurtjes bouwen maar dan heb je ook wat!..
16 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Instant Karma.. (14)
Onderweg maak je heel wat mee. Er zijn veel mensen, en al helemaal in Rusland, die maling hebben aan de regels. Maar lang leve karma..
16 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 October 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van oktober er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
16 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Back To The Future In Actual 2015
In 1985 ging Marty McFly met de DeLorean tijdmachine van Doc Brown naar 21 oktober 2015. Een jaartal om niet te vergeten. Hoverboards, vliegende auto's en ga zo maar door. Leuk voor een film natuurlijk, maar wat als hij in het huidige 2015 zou komen?..
15 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Jeff Egg Balancing Prank
Zin in een leuke uitdaging morgen met je collega's? Wat dacht je van een ei balanceren op je hoofd. Wie het het langste volhoudt wint. Een ding is zeker. In dit geval is Jeff de winnaar..
15 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Paranormal Activity Scare Prank
21 Oktober gaat een nieuw deel van Paranormal Activity in première. Tijd om de mensen wat wakker te schudden. Er is open huis in het originele Paranormal Activity huis, maar of mensen in de rij staan om het na deze ervaring te kopen is een ander verhaal..
15 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Travis Scott Crowd Surfing
Jacques Webster, beter bekend als rapper Travis Scott is een vak apart. Tijdens een van zijn laatste optredens vond hij het een goed idee om het publiek in te springen voor een stukje crowd surfing. Best grappig natuurlijk, maar je mag dan wel verwachten dat fans aan je gaan lopen trekken. En ja, dat kan Travis Scott blijkbaar niet waarderen..
15 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Ook Marokkanen Tegen Komst Vluchtelingen
Het is en blijft een eindeloze discussie dat vluchtelingen probleem. Zelfs Marokkanen zien ze nu liever gaan dan komen..
15 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Tesla's Autopilot System
Een Tesla S is sowieso een geweldige auto, maar na de laatste software update gaan ze weer een stapje verder naar zelf rijdende wagens. De update zit namelijk vol nieuwe features. We rijden even mee..
15 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mole Problem? Call This Guy!
Als er iemand een hekel aan mollen heeft dan is het wel de eigenaar van een golfbaan. Die beesten verpesten je gras eerste klas. Maar er zijn mensen die experts zijn in het vangen van mollen. Zoals deze gozer..
14 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Slacklining Over An Alligator Pool
Koordlopen moet je op een ongevaarlijke manier leren. Maar als je het eenmaal onder knie hebt kan je best over een plas vol hongerige krokodillen lopen toch? Zo blijf je lekker scherp..
14 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Road Rage Compilation (5)
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
14 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Real Mjolnir (Thor's Hammer)
De hamer van Thor, ook wel Mjolnir genoemd is voor een normaal mens niet te tillen. Deze man maakte het verhaal, met een beetje techniek en een paar magneten, nog waar ook. Ik zeg cool..
14 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Extreme Inline Handskating
Schaatsen is niets voor mij, en rollerblades al helemaal niet. Deze man kan er behoorlijk mee overweg. Alleen niet op de manier zoals jij denkt..
14 Oct '15 - in Cool
door Patrick
How Joe Lycett Deals With A Parking Fine
Een bekeuring krijgen voor fout parkeren is nooit leuk. Maar je kan er wel een uitdaging van maken om niet te betalen. Komiek Joe Lycett laat het je zien..
14 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - 1972 Nissan 240Z
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Glenn Chiou over zijn 1972 Nissan 240Z..
13 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
WTF Compilation Week 2 October 2015
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een heerlijke dosis WTF! Kijk mee..
13 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Guinness World Records - Largest LEGO Caravan
Met Lego kun je alles maken. Klinkt geweldig, en dat is nog de realiteit ook. Waarom een kleine caravan bouwen als je ook gewoon een 1:1 versie kan maken. Duurt even, maar dan heb je ook wat. Een wereldrecord!..
13 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Soccer & Football Fails Compilation
Altijd leuk een potje ballen, maar zoals je inmiddels wel weet kan het niet altijd goed gaan. Vinden wij niet erg, hebben we weer wat te lachen..
13 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Gametime: PopCorn Garage
Even niets te doen? Probeer PopCorn Garage eens. Deze garage zit bomvol aanwijzingen naar bekende films. Weet jij ze allemaal te raden? Game On!
13 Oct '15 - in Games
door Patrick
Pedestrians Close Calls (5)
Dat het regelmatig fout gaat op de Russische wegen weten we inmiddels. Zelfs de voetgangers zijn niet veilig. Gelukkig gaat het in deze compilatie allemaal net goed..
13 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
The Uncrashable Toy Car
Geef kinderen een setje auto's en binnen een paar seconden is het botsen geblazen. Mercedes haakt daar leuk op in met deze commercial: The Uncrashable Toy Cars..
13 Oct '15 - in Commercial
door Patrick
Your Camel Toe Is Huge!
Roep in het bijzijn van vrouwen iets over een camel toe, en ze grijpen meteen naar hun kruis om te checken of het over hun gaat. Een gegeven wat we goed kunnen gebruiken voor een grapje op straat..
12 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Delightful Art - Mozaïek
Je moet er van houden, maar een mozaïekmuurtje in de badkamer of keuken kan best mooi zijn. Vandaag de dag koop je die op matten die zo uit de fabriek rollen, maar dat gaat in andere landen net even anders..
12 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Car Mechanic Humor
Als je net bij een bedrijf begint is er een groot risico dat je de eerste weken flink op de proef wordt gesteld. Waarom zouden ze je helpen als ze om je kunnen lachen? Zo ook in dit geval..
12 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Halloween Costumes - Easy To Get It Wrong
Met Halloween voor de deur zijn heel wat mensen nu al druk bezig met hun kostuum. Je zou denken dat alles kan, maar niets is minder waar..
12 Oct '15 - in Humor
door Patrick
SUP With Whales In Australia
Een middagje SUP'en, ook wel 'stand up paddling' genoemd is heel rustgevend. En als er dan ook nog twee walvissen komen kijken is dat wel heel bijzonder..
12 Oct '15 - in Cool
door Patrick
The Sipi Tau Versus The Haka
Tonga vs Nieuw Zeeland. Sipi Tau vs Haka. Een ding is zeker. Het is een indrukwekkend moment om een rugbywedstrijd te starten..
11 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Toyota Supra vs Lamborghini Aventador Highway Fun
Met een Lamborghini Aventador onder je kont denk je al rap de snelste op straat te zijn. Maar niets is minder waar. We rijden mee in een Toyota Supra met de nodige aanpassingen..
11 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
WATTS Zap 11/10/15 - Cycling Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag gaan we voor een wielren special..
11 Oct '15 - in Sport
door Patrick
Florian Kohler - Insane Pool Trick Shots
We hebben al vaker kunnen zien hoe pool pro Florian Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Vandaag gaan we wederom voor een nieuwe sessie trickshots..
11 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Roman Atwood - Blowing Up My Kid Prank
Roman Atwood is er niet vies van om zijn vrouw regelmatig in de maling te nemen. Een poosje terug deed hij dat op deze manier. Vandaag gaat de kleine los op een quad en dat gaat niet helemaal volgens plan..
11 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Star Wars Battlefront - RIP Luke Skywalker
Een Jedi als Luke Skywalker krijg je niet zomaar klein, en al helemaal niet door op hem te schieten. Maar ja, ook Luke ziet wel eens wat over het hoofd..
10 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Elephant Guard
Mocht je hond niet groot genoeg zijn, of simpelweg te lief. Dan kan je altijd nog een olifant nemen om je te beschermen. Het zal vast een rommeltje in huis geven, maar geloof me, iedereen blijft bij je uit de buurt..
10 Oct '15 - in Animals
door Patrick
Farmer Georg & His 425PS 1954 Ferguson
Vandaag de dag wordt er veel verlangd van een boer. De groenten vanmorgen op het veld, vanmiddag in de supermarkt. En ja, daar heb je goed materieel voor nodig. Waaronder een 425pk sterker Ferguson traktor..
10 Oct '15 - in Commercial
door Patrick
Kilian Martin - Freestyle Skateboarding
Als ik één man mag noemen die heer en meester is met zijn skateboard, dan is het Kilian Martin. Zijn skills zijn bovengemiddeld en gewoon tof om naar te kijken..
10 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Nürburgring Nordschleife BMW 235i Crash
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen niet te overmoedig worden. Want voor je het weet zie je de vangrail van heel dichtbij..
10 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 2 October 2015
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
10 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 156 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
09 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Switch Prank Bloopers
Een prank video maken zoals Rahat en Jack Vale dat wekelijks doen lijkt makkelijk scoren. Maar geloof me, ondanks heel veel humor tijdens het filmen gaat het niet altijd volgens plan..
09 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Storm Timelapse - Monsoon II
Ik heb onderhand heel wat timelapse filmpjes voorbij zien komen. Maar Monsoon II is toch wel van een heel ander niveau. Een storm timpelapse zoals het moet zijn!..
09 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Short Film - RUN
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'RUN'..
09 Oct '15 - in Movies
door Patrick
Close Call.. (109)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef deze gasten even een schone onderbroek..
09 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 October 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van oktober er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
09 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Driving With Women..
Altijd leuk een stukje rijden met vrouwelijk gezelschap. Maar er zijn van die dagen..
08 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Bait Bike In The Hood Prank
Het fenomeen 'Bait Car' kennen we allemaal wel, maar vandaag pakken we fietsendieven aan met een 'Bait Bike'. Moeten ze maar van andermans spullen afblijven..
08 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Mike Portnoy: 'Name That Tune' On Hello Kitty Drum Kit
Als oud drummer van de Rock / Metal band Dream Theater ben je alleen maar het beste gewend. Vandaag spelen we met Mike Portnoy een potje 'Name That Tune'. Alleen heeft hij zijn drumstel nu even ingeruild voor een Hello Kitty drum kit..
08 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Colin Furze - Making A Real Assassin's Creed Rope Launcher Part 1
We zijn dol op DIY filmpjes en al helemaal als über mafketel Colin Furze aan de gang gaat. Deze keer gaat de beste man voor een heuse Assassin's Creed Rope Launcher. Zie hier het eerste deel..
08 Oct '15 - in Cool
door Patrick
China's Insane Traffic Jam
Elke automobilist heeft een hekel aan files. En als mensen terug komen van vakantie zijn de files net wat langer dan normaal. Maar deze file in China is ronduit bizar te noemen..
08 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Yes.. It's A Woman (31)
We mogen het eigenlijk niet zeggen, maar vrouwen en auto's is niet een al te beste combinatie. Rijden kost moeite, parkeren is een drama, en zelfs tanken maken ze levensgevaarlijk..
08 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Halloween Coolness - Zombie Containment Unit
Best jammer dat het Halloween gebeuren niet zo hot is hier in Nederland. Want zeg zelf, een Zombie Containment Unit wil iedereen toch in de voortuin hebben om wat mensen de stuipen op het lijf te jagen?..
07 Oct '15 - in Cool
door Patrick
MMA Shit Happens
MMA blijft bikkelhard. En ja, je lichaam krijgt aardig wat te verduren. En zo ook je darmen. En ja, daar lig je dan..
07 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Hololens
Microsoft is goed bezig. Nooit gedacht dat ik dat ooit zou zeggen, maar de Hololens lijkt me echt geweldig speelgoed. Kijk mee naar een nieuwe demo..
07 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Ferrari SA Aperta Clay Pigeon Shooting
Kleiduivenschieten is leuk, maar het kan natuurlijk altijd nog wat spectaculairder. Je moet alleen wel even een Ferrari regelen, maar dan heb je ook wat..
07 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Lamborghini Aventador Revving To Death
Het geluid van een Lamborghini Aventador geeft een autoliefhebber kippenvel. En als bestuurder laat je dat graag horen als je toch stilstaat bij een verkeerslicht. Maar ja, ook een Lamborghini heeft zijn grenzen..
07 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
WATTS Zap 28/09/15
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een WATTS Zap!
07 Oct '15 - in Sport
door Patrick
Devin Supertramp - World's Fastest Zipline! Gravity Canyon
Mocht je een keer in Nieuw Zeeland belanden, probeer dan even een ritje te maken met de Gravity Canyon zipline. Devin Supertramp ging alvast even kijken..
06 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Razor Crazy Cart Xl Drift Fun
De Razor Crazy Cart kennen we nog wel van een heel poosje terug. Leuk speelgoed, maar een beetje klein. Razor gaat inmiddels met de XL versie een stapje verder. En ja, take my money!..
06 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - The Toyota FJ40 Land Cruiser
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Josh Commons over zijn 1976 Toyota FJ40 Land Cruiser..
06 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Can I Touch Your Pussy?..
Je staat als vrouw toch raar te kijken als een wildvreemde op straat aan je vraagt of hij even je poes mag aanraken. Maar gelukkig is niet alles wat het lijkt..
06 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Disappearing Act Fails Compilation
We gaan allemaal wel eens in de fout. Maar wat deze gasten laten zien is nog best knap te noemen. Ik zie je, en weg ben je!..
06 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
James Carroll Drift Buggy
Er zijn heel wat mensen met een paar gouden handen. James Carroll is een liefhebber van buggy's bouwen. En dan in het bijzonder drift buggy's. Gooi daar het motorblok in van een GSX-R 1000 en het ultieme speelgoed is geboren..
05 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Brodie Smith - Dream Trick Shots
We zien regelmatig filmpjes voorbij komen van basketbal, voetbal, of andere trick shots. Vandaag pakken we de frisbee, met in de hoofdrol frisbee kampioen Brodie Smith..
05 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Daan Gaat Als Gay Vrouwen Versieren..
Ben je een beetje verlegen als het gaat om vrouwen versieren? Dan kan je net als Daan het altijd nog proberen om als homo een vrouw aan de haak te slaan. Want je weet, homo's kan je mee lachen, praten, shoppen en zijn volledig onschuldig. Nou, Daan niet..
05 Oct '15 - in Humor
door Patrick
On The Roofs - Two Spires (333 meters)
Dat ik geen liefhebber ben van extreme hoogtes weten jullie inmiddels. Maar er zijn gasten die er absoluut geen moeite mee hebben. We reizen af naar Shanghai. Waanzin!
05 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Kids & Bikes In Traffic
Kinderen kennen geen gevaar en zijn op een fiets een rijdend doelwit in het verkeer. Maar gelukkig loopt het meestal goed af..
05 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Best News Bloopers September 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar..
05 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Star Wars: The Force Awakens - Disney Mashup
Star Wars en Disney gaan al een poosje goed samen door een deur. Maar toch blijft die combinatie een beetje vreemd. Tijd voor een Star Wars - Disney Mashup!..
04 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Always Tip The Pizza Guy..
Op z'n tijd een pizza bestellen is altijd lekker. En als de bezorger dan ook nog snel voor je deur staat, dan is een beetje fooi vaak wel de normaalste zaak van de wereld. Geef je liever geen fooi, dan krijg je dit..
04 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Dolphin vs Phone, Teressa Cee, Miami Heat
Zwemmen met dolfijnen is simpelweg een onvergetelijke ervaring. Maar als je dan per ongeluk je telefoon in het water laat vallen is wat minder. Maar gelukkig weet deze Flipper daar wel raad mee..
04 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Eric Is An Asshole, And Likes Coins..
De gevleugelde Eric is een leuk beestje als hij dagelijks even naar buiten kan. Maar als dat door regen een keertje niet kan maakt hij er binnen graag een zooitje van. Ik mag Eric wel..
04 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Market Fruit Vendor Scam In India
Op de markt was je gulden een daalder waard. Veel voor weinig. Maar in India gaat dat net even andersom. Goed opletten..
04 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Nathan's $7500 eBay Xbox 360 Purchase
Kinderen met je telefoon laten spelen kan wel eens gevolgen hebben. Zo ook in Nathan's geval. Hij dacht voor weinig een Xbox 360 op de kop te tikken, maar die kreeg toch een behoorlijk prijskaartje..
04 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 155 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
03 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Bill Dawes - How A White Man Say's 'N*****' To A Black Man
Sommige woorden zijn niet voor iedereen bestemd. En zo ook het N-woordje. Maar komiek Bill Dawes heeft daar een perfecte oplossing voor. Ik zeg humor!..
03 Oct '15 - in Humor
door Patrick
World's Greatest Drag Race (5)
We hebben al eerder kunnen genieten van de World's Greatest Drag Race. De uitkomst was vanaf het begin al aardig duidelijk, dus laten we het nog een keertje over doen. Zie hier de 2015 editie..
03 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Smoke On!
Hier in Nederland zie je niet al te vaak een diesel die met zwarte pluimen over de weg zoeft. In Rusland is dat een ander verhaal. En met zo'n rokende diesel bak kan je best een geintje uithalen. Maar of het goed voor je gezondheid is is een ander verhaal..
03 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Biker Taking The Stairs Level Master
Als fietser is het tijdens een race ellendig als je erke af moet stappen om met je fiets een trap op te lopen. Dat moet veel sneller kunnen dacht deze man..
03 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 1 October 2015
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
03 Oct '15 - in Cool
door Patrick
GoPro: Tractor Drifting
Driften is weliswaar niet de meest efficiënte manier van autorijden, maar leuk is het wel. Maar ook een boer wil wel eens los gaan. Dus gooiden Filip Lindquist en de Vianor crew 225pk in een Volvo BM Terrier tractor uit 1956. En ja, dat geeft heel leuk speelgoed..
02 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Xtreme People Are Awesome
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
02 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Final 007 James Bond Spectre Trailer
De liefhebbers van 007 kunnen binnenkort weer genieten. Het is alleen nog even wachten tot 29 oktober. Want dan gaat 'Spectre' in première. Voor de liefhebbers hier alvast de final trailer..
02 Oct '15 - in Trailers
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 October 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de eerste week van oktober er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
02 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (41)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een nieuwe Truck Crash Galore..
02 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Three Airbags, One Wheel
Spelen met airbags is leuk. Helaas zijn ze duur, en eigenlijk te gevaarlijk om mee te spelen. Want zo'n ding heeft heel wat kracht. Deze gasten weten daar inmiddels alles van..
01 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Safe Train Crossing..
We weten het allemaal. Als je bij een spoorwegovergang staat is het pas veilig om door te rijden als alle lichten uit zijn en de slagbomen omhoog staan. Ja, klinkt leuk. Nu de realiteit..
01 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Kid Playing Outside..
Kinderen zitten vandaag de dag uren achter de tv met een Playstation voor hun neus. Best leuk voor even, maar ze moeten wat vaker naar buiten. Beetje frisse lucht, spelen, je weet wel. Maar sommige ouders begrijpen dat 'buiten zijn' niet helemaal..
01 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (108)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef deze gast even een schone onderbroek..
01 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Taking Pictures Up Girls Skirts Social Experiment
Wat zou jij doen als je een man met een selfiestick foto's ziet maken onder de rok van een nietsvermoedende dame? Zeg je er wat van, of wil je de foto zien? Laten we het eens testen..
01 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Switch Prank
De werknemers van de plaatselijke drive thru hebben het maar moeilijk de laatste tijd. De een na de andere grappenmaker komt ze in de maling nemen. Zo ook Jack Vale samen met Rahat. Zie hier de Drive Thru Switch Prank..
01 Oct '15 - in Humor
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties