Archief

Items van July 2015
Best Fails Of The Month July 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
31 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 149 - Viral Compilation
Ze hebben een weekje overgeslagen, maar vandaag is er weer een nieuw overzicht van de opmerkelijkste filmpjes van de week..
31 Jul '15 - in Cool
door Patrick
GoPro - Tour de France 2015 - Best Of Stages 1-21
De Tour de France hebben we inmiddels al even achter ons. Maar de mooie beelden blijven komen. Zie hier het GoPro overzicht van stages 1-7 , 8-14 en 15-21..
31 Jul '15 - in Sport
door Patrick
BMX Island Hopping In Greece
Niet alleen toeristen zoeken deze maanden Griekenland op, ook BMX pro Panagiotis Manaras deed met zijn team een 24/7 nonstop BMX tour. Na zeven dagen zeilen, rijden en filmen is dit het resultaat..
31 Jul '15 - in Cool
door Patrick
The Coolest Way To Open A Bottle Of Wine
Cool oké, maar ook een beetje noodzakelijk. Een prijzig flesje wijn van jaren oud heeft vaak een kurk die half aan het vergaan is, en dus niet met een kurkentrekker of iets te verwijderen is zonder dat er kurk in de wijn komt. En dat willen we niet! Sommelier Jonathan Ross laat zien hoe je dat doet. En tevens indruk maakt op je vrienden en familie die op visite zijn..
31 Jul '15 - in Cool
door Patrick
When Your Boy Gets The Number
Echte vrienden zijn er voor je als er wat slechts gebeurt, maar ook als er wat te vieren valt. Dus als je dan eindelijk een nummer weet te bemachtigen van een leuke meid dan is dat wel een feestje waard..
31 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (328)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een Crash Galore!..
31 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
We Call This Home - 3 Years Around The World Travel
We dromen er allemaal van. Na 2,5 jaar sparen op een dag naar je baas lopen, ontslag nemen en daarna drie jaar de wereld over reizen. Walter Chang deed dat. En na 60 landen is dit opmerkelijke reisfilmpje het resultaat..
30 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Learn To Fly - Foo Fighters Rockin1000
Wat doe je als fan van de Foo Fighters om de band naar je stadje te laten komen om op te treden? Rockin1000 haalde 1000 muzikanten naar één plek om daar het nummer 'Learn to Fly' te spelen als uitnodiging. En dat is nog best indrukwekkend..
30 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Wat Zou Jij Tegen Je Ex Willen Zeggen?
Iedereen heeft altijd wel een woordje klaar over zijn of haar ex. Dus gingen de heren van GHBtv op pad om het simpelweg te vragen. Alleen hadden ze dit niet verwacht..
30 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers July 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
30 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Colin Furze - The High Voltage Ejector Bed
Vorige week konden we al zien hoe Colin Furze een High Voltage Ejector Bed in elkaar heeft geknutseld. Vandaag zien we het gevaarte in actie. Wat is die gast toch een geniale doe-het-zelver..
30 Jul '15 - in Cool
door Patrick
SEAT Short vs Fast - De Ultieme Road Trip
Twee teams BN'ers trekken in vijf dagen van Berlijn naar Barcelona. Er is een snelle route om er te komen, maar ook een korte. De auto's zijn een SEAT Leon ST CUPRA en een off-road SEAT Leon X-PERIENCE. Wie o wie gaat er winnen, en welke weg gaan ze nemen? Short vs Fast!..
30 Jul '15 - in Advertentie
door Patrick
PSWC 2015 - Klaudia Hartmanis 1 Place
Ik weet niet of jullie een beetje overweg kunnen met skeelers, maar ik niet. Wereldkampioene Klaudia Hartmanis laat zien wat ze in huis heeft tijdens de Paris Slalom World Cup 2015 (PSWC2015)..
29 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Snowboarding The World's Longest Rail - 84m World Record
Terwijl wij hopen op nog een beetje zomer zijn ze ergens anders druk aan het snowboarden. Over een rail grinden is niet zo heel spannend. Maar een rail van 84 meter is een ander verhaal. Basti Rittig deed het. Een nieuw wereldrecord!..
29 Jul '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 27/07/15 - Tour de France Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de Tour de France special..
29 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Diver Finds $1 Million In Sunken Spanish Treasure
Duiken is een geweldige sport. Je ziet nog eens wat, en in dit geval kom je ook nog eens wat exclusiefs tegen. Deze beste man vond een schat van 51 munten, een lading gouden kettingen, en een speciale gouden munt gemaakt voor de Koning van Spanje, Phillip V. Totale waarde zo'n 1 miljoen dollar! Niet verkeerd voor een middagje duiken..
29 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Jimmy Kimmel On The Killing Of Cecil The Lion
Het verhaal van de Amerikaanse tandarts Walter Palmer die begin juli de bekende leeuw Cecil dood schoot zal jullie vast niet ontgaan zijn. Talk show host Jimmy Kimmel wilde ook nog wat kwijt over de kwestie..
29 Jul '15 - in Animals
door Patrick
Live Inbraak via Periscope
Via de live streamingdienst Periscope kun je over de hele wereld mensen volgen die iets te vertellen hebben, of iets willen laten zien. Maar dat je zelfs live inbrekers kan volgen via de app gaat wel erg ver. WTF!
29 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Toxa Avdeyev - Father & Son Drift
Het is toch geweldig als je je hobby kunt delen met je zoon? In dit geval is het ventje pas vijf jaar. Maar driften met zijn pa is zijn lust en leven...
28 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Don't Park On The Bicycle Lane!..
Een fietspad is voor fietsen. Zo moeilijk is dat niet toch? Maar als je toch eigenwijs je auto op het fietspad zet dan kan je wel eens een fietser een beetje pissig maken. En dan krijg je dit! Wel netjes opgelost..
28 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Alex Ameen 'Bad Decisions Alex' - Best Of June 2015 Skate
Met een skate- of longboard van een behoorlijke bergweg naar beneden 'vliegen' is best tof. Maar je weet nooit wat je onderweg tegen kunt komen. We rijden mee met Alex Ameen ook wel 'Bad Decisions Alex'..
28 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - One Man's Alpine Awakening
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Jürgen Clauss over zijn passie voor de klassieke Renault Alpine A110..
28 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nürburgring Nordschleife BMW Crash Compilation 2012-2015
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen niet te overmoedig worden. Want voor je het weet zie je de vangrail van heel dichtbij..
28 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Slippery When Wet Fails Compilation
Water kan wel eens voor een gladde vloer zorgen, of glibberig modder. En ja, dan moet je wel een beetje oppassen..
28 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Best Of Parkour & Freerunning 2015 (So Far)
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
27 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Wedding Bouquet Toss Fail
Leuk momentje altijd tijdens een trouwerij. Achterwaarts het huwelijksboeket een gooi geven en kijken welke gelukkige dame hem gevangen heeft. In dit geval laat een dame wel heel graag alles vallen om hem te bemachtigen. Maf mokkel..
27 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Alex Honnold - El Sendero Luminoso
In mijn ogen moet je een beetje levensmoe zijn om een gigantische bergmuur te beklimmen zonder enige vorm van veiligheid. Maar één ding is zeker, indrukwekkend is het wel..
27 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Amazing Truck Jump
Springen met een fiets, motor of auto oké, maar met een vrachtwagen? Ja, ook dat is geen probleem..
27 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Airport Fake Power Outlet Prank
Op het vliegveld een vrije plek vinden naast een stopcontact is bijna onmogelijk. De perfecte reden voor een heerlijke prank. Gewoon printen en op de muur plakken. Succes verzekerd..
27 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Girl Slingshot Pass Out
Een dagje naar de kermis is altijd leuk. Hoe gekker hoe mooier. Maar soms denkt je lichaam daar net iets anders over..
27 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Car Stunt Fail
Heb je ook wel eens zo'n idee dat als je wakker wordt om op een motorkap van een auto te gaan liggen om door een brandende 'muur' te rijden? Ik zou even overslaan..
26 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
GoPro: Tour De France 2015 - Stage 20 Highlights Alpe d'Huez
Dat heel de Tour De France een bijzondere ervaring is, en voor de rijders elk jaar weer een uitputtingsslag mag duidelijk zijn. Vooral de 20e etappe richting de Alpe d'Huez. Hoeveel last kan je hebben van 'fans'..
26 Jul '15 - in Sport
door Patrick
Drift Car Tire vs Woman - King of Touge Karpacz
Een driftwedstrijd bijwonen is voor een autoliefhebber genieten. Maar daar denkt deze dame waarschijnlijk nu heel anders over..
26 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Marco Parisi - ROLI Seaboard Grand - Guitar Mimic
Hoor jij het verschil tussen een echte gitaar of een keyboard met gitaargeluid? Meestal wel, maar wat Marco Parisi hier laat horen op een ROLI Seaboard Grand is ronduit knap..
26 Jul '15 - in Cool
door Patrick
WTF Compilation July 2015
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een heerlijke dosis WTF! Kijk mee..
26 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Summer Storm KLM Airplane Landing Schiphol B777 PH-BVB
Dat het vandaag een beetje gewaaid heeft zal niemand ontgaan zijn. Omgewaaide bomen, snelwegen afgesloten en ga zo maar door. Ook op Schiphol hadden ze last van de wind. En dan krijg je dit soort praktijken. Ik zeg knappe landing!..
25 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Electric Unicycle On Fire
Best tof die nieuwe elektrische éénwielers. Makkelijk te bedienen, gaan nog best rap en een behoorlijke actieradius. Ze moeten alleen niet in de fik vliegen. Dat is dan weer een beetje jammer..
25 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Best News Bloopers 2015 (So Far)
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
25 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 4 July 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
25 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (327) - Asia Special 30
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
25 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Keow Wee Long - Climbing Marina101 (423m)
Dat ik geen liefhebber ben van extreme hoogtes weten jullie inmiddels. Maar Keow Wee Loong heeft er absoluut geen moeite mee. Gekkenwerk!..
24 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Best Video Bomb Ever!
Ongemerkt bij een nieuwsuitzending op de achtergrond je gezicht laten zien is niet altijd even makkelijk. Maar een complete goocheltruc vertonen is ronduit geniaal..
24 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Close To Home - It Can Wait..
Onder het rijden gebruik maken van je telefoon is gevaarlijk. Daarom zijn de boetes ook zo hoog. Maar veel mensen hebben er maling aan en doen het toch. Met alle gevolgen van dien..
24 Jul '15 - in Commercial
door Patrick
Brazilian Police Fail..
In colonne rijden doet de politie wel vaker als ze ergens snel moeten zijn. Maar er is natuurlijk altijd wel een wijsneus bij die stoer denkt te zijn. En ja, daar lig je dan..
24 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (100)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef deze dame even een schone onderbroek..
24 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Motorcycle Limbo
Wellicht heb je het wel eens gedaan. Met een behoorlijk slop op tijdens je vakantie limbo dansen. Best grappig natuurlijk. Maar met een motor is dat een stuk leuker. Alan Birtwistle doet het even voor..
24 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Fails Compilation 2015 (So Far)
Er gaat niet elke week wel eens iets fout. Of elke maand. Heel het jaar door zijn er wel pijnlijke missers of lullige foutjes. Zie hier de Ultimate Fails van 2015 tot nu toe..
24 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Dan Bilzerian Drone Shootout
Ben je paintballen en kleiduifschieten een beetje zat en heb je genoeg centen? Koop dan net als knakenkoning Dan Bilzerian een paar drones en hoppa, een nieuwe uitdaging is geboren..
23 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 20/07/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
23 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Drone Rescue
Drones zijn toffe dingen, maar als je er een per ongeluk op een dak van een huis kwijtraakt heb je een probleem. Althans, of je koopt een grotere en gaat op zoek naar zijn kleine broer. Zo doe je dat!..
23 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Kids React To The First iPod
Wat je vandaag koopt is morgen oud. De eerste iPod was een hele uitvinding. Maar geef het, toen mooie speeltje, eens aan de kids van nu. Wat vinden die er van?..
23 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Land
Op het Goodwood festival zie je de meest exotische, extreme en tevens klassieke auto's. Zo ook deze 200pk sterke Darracq uit 1905. Deze auto kreeg in 1906 de naam 'King of Speed' door zijn extreme topsnelheid van een kleine 196km/h. Een heus record toen voor snelste auto op de weg. En hij gaat nog steeds als een malle...
23 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wie Is Er Niet Groot Mee Geworden..
De zeer toffe pindakaas reclame van 'Pietertje' was een schot in de roos. Iedereen kent hem onderhand. Maar er is een versie met iemand anders in de hoofdrol die het grote scherm nooit heeft gehaald. En geloof me, die is misschien nog beter...
23 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Colin Furze - Making The High Voltage Ejector Bed
Wakker worden en opstaan is voor veel mensen een probleem. Maar gelukkig heeft Colin Furze daar een passende oplossing voor. Zie hier hoe hij zijn 'ejector bed' fabriceert. We moeten alleen nog even wachten tot 30 juli om hem echt in werking te zien..
23 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Train vs Limo
Als je met een limousine vast komt te staan op een spoorwegovergang heb je een klein probleem. Althans, in dit geval een groot probleem. Want sommige treinen stoppen niet zo één, twee, drie. En dan is dit het gevolg...
22 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Siri Directions In Stores Prank
Elke iPhone gebruiker heeft wel gehoord van Siri. De dame die met een druk op de knop alle antwoorden geeft op je vragen. Maar dat Siri inmiddels zo slim is geworden verbaast heel veel mensen..
22 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Triplets Free Kiss Prank
Een gratis kus van een beeldschone drieling, wil wil dat nou niet? Althans, de eerste twee zagen er prima uit, maar nummer drie...
22 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Hackers vs Jeep Cherokee
Ben jij eigenaar van een nieuwe Jeep Cherokee? Gefeliciteerd! Mooie SUV, volop opties, en zelfs voor hackers een toffe auto. Want die jongens kunnen op afstand eigenlijk alles doen met je wagen. Leuk al die nieuwe techniek..
22 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (16)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
22 Jul '15 - in Cool
door Patrick
The Slow Mo Guys - 6ft Man in 6ft Giant Water Balloon
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. De Slow Mo Guys hebben weer een nieuwe uitdaging. Een reuze waterballon, maar wel met een van de guys erin. Ik zeg cool!
22 Jul '15 - in Cool
door Patrick
I Got It, I Got It!...
De grijpmachines zoals we die kennen van de kermis zijn echte geldvangers. Want zoals je weet is het bijna onmogelijk om wat te winnen met die apparaten. Maar soms, heel soms, heb je geluk! Althans,...
22 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Ducati Monster vs Truck
Een ongelukje is zo gebeurd. Het kost je alleen wel even snel een Ducati Monster. Gelukkig kan de beste man wel goed springen..
21 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Hottest Pepper Eaten - Carolina Reaper
Altijd mooi die jonge ventjes. Een Carolina Reaper, ook wel HP22BNH7, is momenteel de heetste peper ter wereld. Met zo'n 1,5 tot 2,2 miljoen Scoville geen pepertje om zo even op te eten. Maar er zijn altijd mannetjes van negen die dat wel kunnen. Succes morgen pik!..
21 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Ferrari 458 vs Oldskool VW Passat
Met een Ferrari 458 onder je kont kan je best naar een automeeting toe. En sterker nog, een wedstrijdje is helemaal tof. Even laten zien wie de baas is. Helaas pik! Vandaag de dag weet je het gewoon niet meer. Je kan met een Audi RS6 rijden en dan nog kan het gebeuren dat een Golfje bij een groen verkeerslicht zijn achterlichten laat zien...
21 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Arab Supercars Arrive In London For Summer 2015
Elk jaar weer worden de inwoners van het mooie Engelse Londen gek van de Arabieren die vakantie komen vieren. Op zich geen probleem, maar de auto's die ze meenemen zijn het probleem. Te luidruchtig! Maar wat een mooi speelgoed hebben die jongens onder hun kont. Zie hier een kleine impressie..
21 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Devin Supertramp - Cliff Jumping Havasupai
De creaties van Devin Supertramp hebben we al heel wat keren voorbij zien komen hier op Biertijd. Camerawerk ten top. Vandaag zoeken we Havasupai op voor een kickass cliff jump waterfeestje. Ik wil ook!
21 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Nissan Bluebird / Datsun 510
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Troy Ermish over zijn passie voor de Nissan Bluebird en Datsun 510..
21 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate 'Scorpion' Fails Compilation
We doen allemaal wel eens gek. En ja, dan kan je ook wel eens gek vallen. Persoonlijk heb ik de 'schorpioen' nog niet mee mogen maken. En dat wil ik graag zo houden ook..
21 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Chainsaw wakeup Prank
Als je maat in de auto naast je in slaap is gevallen, is het leuk om hem op plek van bestemming gepast wakker te maken. Al is dat voor hem best even schrikken..
20 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Close Call.. (99)
Elke autoliefhebber staat graag zo dicht mogelijk bij de weg tijdens een rally om niets te missen. Maar of dat zo verstandig is?..
20 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Don't Fall Asleep While Driving!
Als je een stuk moet rijden is het wel zo slim dat je goed uitgerust achter het stuur kruipt. Want geloof me, met een slaperige kop kan het wel eens heel anders aflopen..
20 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Ant-Man Lego Trailer Marvel 2015
Het is en blijft leuk wat mensen kunnen bouwen met Lego. Vandaag is iemand zo vrij geweest om Marvel's Ant-Man trailer na te maken met de kleine blokjes. En dat is nog best cool..

Hier de originele trailer..
20 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (326)
We gaan de week natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een verse Crash Galore..
20 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Oleg Dubai Princess Tower Back Flip
Dat ik geen liefhebber ben van extreme hoogtes weten jullie inmiddels. Maar Oleg heeft er absoluut geen moeite mee. Gekkenwerk!
19 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Parkour Fail
Dat een sport als parkour wat risico met zich meebrengt mag duidelijk zijn. Dit is waarschijnlijk het kortste fail filmpje van vandaag, maar wel humor..
19 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard vs World Champion Volleyball Team
Onze favoriete Fransoos Rémi Gaillard maakt er een sport van om deel uit te maken van teamfoto's van de wereldkampioen volleybal. Ook dit jaar is het hem weer gelukt..
19 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Demon Child Scare Prank
Niet heel veel mensen voelen zich op hun gemak als ze 's avonds laat over straat moeten. En als je dan ook nog de duivel zijn dochter tegen het lijf loopt zit er nog maar een ding op. Rennen!
19 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Homeless Father vs Homeless Drug Addict
Op straat een paar euro geven aan een dakloze is een mooi gebaar. Maar aan wie geven mensen eerder geld? Een dakloze man met zijn zieke dochter, of een dakloze man die geld nodig heeft voor drank en drugs? We doen de test..
19 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Jeffreys Bay Final Mick Fanning Shark Attack World Surf League
Tijdens de finale van de J-Bay Open in Zuid Afrika was het vandaag even schrikken. Pro surfer, en oud wereldkampioen, Mick Fanning werd verrast door een haai die het op hem voorzien had. Gelukkig kan hij het allemaal navertellen..
19 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Monster Truck Tug Of War
Een monster truck is indrukwekkend, maar zoals met alles is er altijd iemand die sterker denkt te zijn. En dan is er maar één manier. Ouderwets touwtrekken, maar dan net even anders..
18 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Stealing My Bike Back
Het is ronduit ruk als je net nieuwe fiets wordt gejat. Maar als je hem daarna ook nog op het internet, in dit geval Craigslist, te koop ziet staan dan gaat pas echt je bloed borrelen. En wat doe je dan? Juist, afspraak maken en gewoon terug jatten..
18 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Wedding Dance Fail
Bij een mooie trouwerij hoort een spetterende eerste dans om de feestavond goed te beginnen. Klinkt geweldig, maar dan moet je niet al te enthousiast gaan doen..
18 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Grizzly Photo Cube
Om een grizzlybeer van dichtbij te fotograferen moet je, in geval dat het fout gaat, heel sterk zijn, of heel hard kunnen rennen. In beide gevallen red je het niet van een beer, dus is het slimmer om er wat anders op te vinden. Wat dacht je van een kubus waar de beer mee kan spelen? Terwijl jij er in zit natuurlijk..
18 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 3 July 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
18 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 148 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
17 Jul '15 - in Cool
door Patrick
McLaren 675LT Unleashed
Dat wij dol zijn op mooie en bloedsnelle wagens mag duidelijk zijn. Of het nou een Ferrari, Lamborghini of Porsche is maakt niet zo heel veel uit. Maar waar ons hart nu wat sneller van gaat kloppen is toch wel de nieuwe McLaren 675LT. Oordeel zelf..
17 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Road Rage Gone Wrong Compilation
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
17 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Red Bull Wingsuit LED Light Show In The Sky
Met een wingsuit uit een vliegtuig springen is op zich al een toffe ervaring. Maar als de rode stier er zich mee gaat bemoeien kan het alleen maar leuker worden..
17 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 July 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van juli er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
17 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Archery Tag
Paintball is cool, een middag Airsoft ook. Maar hoe zit het met ouderwets pijl en boog schieten? Ja, ook dat kan geregeld worden..
16 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Joaquín 'El Chapo' Guzmán's Escape Tunnel
Ontsnappen uit een zwaar beveiligde gevangenis is en blijft een behoorlijke prestatie. En als je dat meer dan eens doet mag je wel een expert genoemd worden. Drugsbaron 'El Chapo' kreeg het voor elkaar. Dit was zijn weg naar de vrijheid..
16 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
The Floating Caravan..
Wat nemen we mee deze zomer? De boot of de caravan? Waarom kan het eigenlijk niet samen? Iedereen kijkt je een beetje raar aan, maar het kan!...
16 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Penn And Teller Fool Us - Shin Lim
We weten inmiddels dat Shin Lim kampioen goochelen is. Maar hij is met deze goocheltruc ook bij specialisten Penn en Teller geweest. Wat dachten zij van zijn optreden?..
16 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Bicycle Crash Galore (1)
Auto's, vrachtwagens, motoren, je kunt het zo gek niet bedenken of ze gaan wel eens in de fout. Maar ook op de fiets is het wel eens raak in het verkeer..
16 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Cardboard Chaos - Can You Skate Paper?
Elk normaal skateboard wordt gemaakt van hout. Maar zou papier of karton ook kunnen voldoen? Legendarisch skateboard ontwerper Paul Schmitt en de design crew van Ernest Packaging gingen de uitdaging aan. En niemand minder dan Tony Hawk mocht hem testen..
15 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Dance Like Nobody Is Watching..
Als je een keer een concertje mag bijwonen van je favoriete band dan maakt het geen moer uit hoe je danst. Als je maar plezier hebt. En geloof me, deze gast heeft het naar zijn zin..
15 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Jedi With A GoPro
Vandaag de dag nemen steeds meer mensen een GoPro camera mee als ze wat gaan doen. Van brandweerman tot pro surfer. Dus waarom ook geen Jedi ?...
15 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Carlos Sainz In An F1 Peru Playground
Wat krijg je als je coureur Carlos Sainz op een 'lege' scheepswerf in Peru een RB7 F1 wagen geeft? Juist, strepen verbrand rubber!..
15 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Top 10 Unexplained Photographs
Er zjin door de jaren heen heel wat bijzondere momenten met een fotocamera vastgelegd. Maar sommige foto's zijn tot op de dag van vandaag een raadsel..
15 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (38)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
15 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Blue Angel #5 Fly By Sends Tents & Umbrellas Into The Air
Je staat met je mond vol tanden toe te kijken als de Blue Angels laag over komen vliegen. Zelfs de tentjes en parasols zijn er van ondersteboven..
14 Jul '15 - in Cool
door Patrick
2015 FISM Close Up Card Magic Champion Shin Lim
Goochelen met een pak kaarten of muntjes kan elke illusionist wel. Maar sommige goochelaars, waaronder huidig kampioen 'Close up Card Magic' Shin Lim gaan net een stapje verder..
14 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Garbage Man Bad Day At Work
Het leven van een vuilnisman gaat niet over rozen. Elke dag de troep van een ander opruimen komt ook een keer je strot uit. En dan krijg je dit..
14 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
This Is Real Road Racing..
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. Zie hier 'This is Real Road Racing'..
14 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Gravity Sucks Fails Compilation
Soms zit het mee, soms ook wel tegen. Deze mensen hadden wat last van de zwaartekracht. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
14 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
James Kingston - POV Adventures - Hanging Out In Dubai... Literally
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals James Kingston, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
14 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - Building A Dream - 1959 Ferrari 250 TR
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Peter Giacobbi over zijn 1959 Ferrari 250 TR..
14 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
First Ever BMX Quad Backflip
Dat Nitro Circus altijd garant staat voor extreem spektakel hoef ik niemand meer te vertellen. Maar ze blijven grenzen verleggen. Een viervoudige BMX Backflip hadden we nog nooit gezien. Totdat Jed Mildon in beeld kwam. BOOM!!..
13 Jul '15 - in Cool
door Patrick
How To Get Your Keys Out Of A Locked Ford F-250
Je sleutels in het contact van je auto laten zitten, met daarna gesloten deuren, komt niet al te vaak voor. Maar als eigenaar van een Ford F-250 kan het wel eens gebeuren. En wat doe je dan? Juist, creatief te werk gaan!..
13 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Parkour & Freerunning 2015 - Hold On
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
13 Jul '15 - in Cool
door Patrick
NASA's New Horizons
Door de jaren heen hebben we door NASA heel wat planeten van dichterbij bekeken. 14 juli, morgen dus, snelt NASA's New Horizon voor het eerst in tijd langs Pluto om de boel in kaart te brengen. We zijn benieuwd..
13 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Man At Arms Reforged - Hattori Hanzō Katana (Kill Bill)
De dames en heren van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Hattori Hanzō Katana fabriceren uit 'Kill Bill'..
13 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (325)
Elke dag weer is het een sport om je auto heel te houden in het verkeer. Meestal gaat het goed, maar er zijn dagen dat het anders afloopt. Zie hier een verse Crash Galore..
13 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Extreme Slide.. WTF!
Een glijbaan doet het al snel goed bij kinderen. Hoe hoger hoe beter. Althans, dit ding is gewoon levensgevaarlijk..
12 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Guy Gets Owned By Bryan Cranston Comic Con 2015
Bryan Cranston kennen we allemaal als Walter White uit de geweldige serie Breaking Bad. Tijdens Comic Con mochten mensen de beste man wat vragen stellen. Zo ook deze knaap uit Albuquerque. Al had niemand dit hilarische antwoord verwacht..
12 Jul '15 - in Humor
door Patrick
BMX Crash Compilation - Markit Crash Section
Het is natuurlijk helemaal geweldig als je met je BMX de meest waanzinnige trucjes uit kunt halen. Maar zoals je weet leren we alles met vallen en opstaan..
12 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Street Drummer Dario Rossi
Loop de stad in en je zal ongetwijfeld een straatartiest aantreffen met een valse viool of oude blokfluit. Dat moet beter kunnen. Zie hier drummer Dario Rossi..
12 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Line Dance..
Normaal ben ik totaal geen fan van line dancing. Maar er zijn uitzonderingen. Het werkt, in dit geval, zelfs een beetje hypnotiserend..
12 Jul '15 - in Sexy
door Patrick
Epic Hologram Ghost Prank
Jesse en Jeana, ook wel bekend als Prank vs Prank, maken er een sport van om elkaar in de maling te nemen. Zo ook vandaag..
12 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Dude Rocks On Taiko No Tatsujin..
De videogames in speelhallen worden ook met de dag leuker. Je kan het inmiddels zo gek niet bedenken of het bestaat. Deze knaap is master in het drumspel Taiko No Tatsujin. En dat laat hij ook graag zien..
11 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Top Fuel Dixie Dirt Draggers
Bij een drag race zie je als coureur graag een mooi strak stuk asfalt. Maar deze jongens denken daar heel anders over...
11 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Batman v Superman: Dawn of Justice - Comic-Con Trailer
De liefhebbers van superhelden kunnen 'binnenkort' weer genieten. Het is alleen nog even wachten tot 24 maart 2016. Want dan gaat Batman v Superman: Dawn of Justice in première. Voor de liefhebbers hier de Comic-Con 2015 trailer..
11 Jul '15 - in Trailers
door Patrick
Rubik's Cube Magician Steven Brundage
Ik heb er een paar weken voor nodig gehad om de bekende kubus meester te maken, maar dat gaat vandaag de dag een stukje sneller. Steven Brundage laat zelfs Penn en Teller versteld staan..
11 Jul '15 - in Cool
door Patrick
CCR Ferrari Challenge Crash At Road America 2015
Tijdens een rally of race kan er altijd wat gebeuren. Maar vliegen met een Ferrari zien we zelden. Toch overkwam het Jim Booth tijdens de CCR Ferrari Challenge..
11 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Star Wars: The Force Awakens - Comic-Con 2015 Reel
Er zijn al heel wat Star Wars delen. Maar het is weer tijd voor een nieuwe. Deel 7, The Force Awakens is al een tijdje bekend, maar tijdens Comic-Con 2015 werden de eerste nieuwe beelden vrijgegeven. Ik kan niet wachten..
11 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 147 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
10 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Rapper Sjors
Sjors Peter, ook wel Rapper Sjors is voor ons geen onbekende. Helaas is het daar niet bij gebleven en zijn meer mensen de kwaliteiten van Sjors gaan waarderen. Zie hier zijn werk in Club Déjà Vu uit Zeist..
10 Jul '15 - in Music
door Patrick
Short Film - One-Minute Time Machine
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag hebben we One-Minute Time Machine voor je..
10 Jul '15 - in Movies
door Patrick
Close Call.. (98) Catapult
Een kermisattractie stap je na een paar knaken voor een kaartje zo in. Maar is de boel wel veilig? Je gaat er maar blind vanuit. Maar soms, heel soms, ben je blij dat je nog niet in de lucht bent..
10 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Car vs Pedestrians Crash Compilation (6)
Als voetganger ben je in verschillende landen ook je leven niet zeker. Een zebrapad is volgens mij alleen in Nederland heilig. Voor de rest is het gewoon rennen voor je leven, of op goed geluk oversteken..
10 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 July 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van juli er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
10 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
10 oz Silver Bar Or Chocolate Candy Bar?..
Simpele vraag: Wat wil je? Een chocoladereep of een staaf zilver? Ik weet mijn antwoord wel, maar in Amerika denken de mensen toch een beetje anders..

Voor de info, zo'n zilverstaaf heeft een waarde van zo'n $150..
09 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Makeup Song Fail..
Drie dames in een badkamer staat garant voor een klein make-up feestje. Beetje zingen, dansen, je kent het misschien wel. Maar gelukkig is er altijd wel een blondine bij om ons te vermaken..
09 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Close Call.. (97)
Rally is een vak apart. Kleine weggetjes waar je met een bloedgang overheen moet vergt concentratie, snelle reflexen en goede remmen. Dat zit in dit geval wel goed..
09 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ryan Doyle - Free Running The Factory
Als we ergens een kijkje willen nemen dan is het wel bij de fabriek van Red Bull Racing om de schitterende F1 wagens te bewonderen. Helaas kom je daar niet zo 1,2,3 binnen. Red Bull wereldkampioen freerunning Ryan Doyle kreeg het stiekem toch voor elkaar..
09 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Smart Forfour - Kids
Elke ouder staat er wel eens van te kijken als hun zoon of dochter er opeens een scheldwoord uitgooit. Hoe komen ze toch aan die woorden? Smart weet het antwoord..
09 Jul '15 - in Commercial
door Patrick
Game Of Thrones - S05E08 Hardhome - CGI VFX Breakdowns
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. We nemen weer eens een kijkje achter de schermen..
09 Jul '15 - in Cool
door Patrick
F*uck That: A Guided Meditation
Stress sucks, dat weten we allemaal. Maar vandaag de dag kan je simpelweg een cd'tje kopen vol met wat vogel-, water- en onweersgeluiden en je bent zo weer ontspannen genoeg om nog een dag ellende aan te gaan. Ik kan je zeggen, bij mij werkt het niet. Althans, er is een versie die wel werkt. Deze!..
08 Jul '15 - in Humor
door Patrick
PooFace - Best Pampers Commercial Ever!
Ik weet niet wat voor gezicht jij trekt als je na een lange dag eindelijk het toilet een kwartiertje voor jezelf hebt. Maar één ding is zeker. Deze Pampers reclame is ronduit geniaal..
08 Jul '15 - in Commercial
door Patrick
Mashd N Kutcher - When You Troll The Entire Crowd
Een beetje DJ zorgt in zijn set voor een extreem hoogtepunt, zo'n moment dat heel het publiek losgaat op de beat. Tof natuurlijk. Maar er zijn ook DJ's met gevoel voor humor. En dan krijg je dit..
08 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Hoe is het nu met...?
We kennen ze allemaal van 'vroeger' : Mevrouw Stemband, knuffelbaas Ruud en zelfs deze kleine meneer van de McDonald's reclame. Maar hoe gaat het nu, jaren later, eigenlijk met ze ?..
08 Jul '15 - in Commercial
door Patrick
Clown & Cake Escalator Prank
Weet je nog van jaren terug? Clown Bassie was dol op slagroomtaartjes, en ook niet vies van een geintje. Geweldig natuurlijk, pijn in je buik van het lachen. Maar vandaag de dag is dat toch wel anders..
08 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Poland Rally 2015 Jump Style
Live een autorally meemaken is awesome, maar de uitdaging is natuurlijk wel om zo dicht mogelijk bij de auto's te komen die met 200+ voorbij vliegen. Je wilt natuurlijk wel eerste rij zitten. Ik vraag me alleen af hoe lang dat goed gaat..
07 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (96)
Als je de sleutels van een LaFerrari in je handen krijgt denk je maar aan één ding, en dat is gas geven! Best tof natuurlijk maar er zijn meer mensen op de weg..
07 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
SGMP Pro Street - Motorbike Chain
Weet je nog vroeger? In alle haast op de fiets naar school en dan breekt die f*%& ketting. We hebben het allemaal wel meegemaakt. Dan vraag je je toch af hoe deze ketting het kan overleven tijdens een SGMP pro street dag..
07 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Montreal Swing Riot 2015 - Joyss - Take 5 Jazz Roots 'Drunken' Guest Performance
We hebben door de jaren heen al heel wat toffe dansacts voorbij zien komen. Vandaag doen we er weer een. Zie hier Jean-Charles Zambo aka Joyss, tijdens Montreal Swing Riot 2015, met zijn 'drunken' Take 5 optreden..
07 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 1953 Le Mans Jaguar C-Type
Petrolicious zet elke week een auto en soms zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag hebben we in de hoofdrol een Le Mans Jaguar C-Type uit 1953..
07 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
People Are Awesome - Summer Edition
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Vandaag de Summer Edition..
07 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Epic Board Fails Compilation (2)
Of het nu een duikplank, surfboard of een skateboard is. Er kan altijd wel wat fout gaan met een 'plank'. We zetten wederom wat missers op een rijtje voor je..
07 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Federer vs Querrey Tweener at Wimbledon 2015
Roger Federer is een man die kan toveren met een racket. Een van zijn specialiteiten is stiekem toch wel de 'tweener'. Ook op Wimbledon was het weer feest..
06 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Tour de France 2015 Stage 3 Crash - OGE Mechanic POV
Dat de Tour de France in volle gang is zal niemand ontgaan zijn. En ook de gevaarlijke crashes niet. Zie hier de POV GoPro beelden van een OGE mechanic na de stage 3 crash..

Hier de stage 3 crash in beeld..
06 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Working At Home & Cats Don't Mix
Thuis werken, of het nou voor school of werk is kan best handig zijn. Maar dan moet je geen huistijger rond hebben lopen die het je moeilijk maakt..
06 Jul '15 - in Animals
door Patrick
Walking Dead vs The Last of Us
Een verjaardag is leuk, maar er is een ding dat je nooit moet wensen als je de kaarsjes van je taart uitblaast. En dat is een zombie apocalypse. Komt alleen maar gezeik van..
06 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Corridor Digital - Batman Surprise
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. Zie hier 'Batman Surprise'..
06 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (324)
We gaan de week natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een Crash Galore..
06 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Martyn Ashton - Back On Track
De naam Martyn Ashton zegt jullie waarschijnlijk niet zo veel. Maar als we even terug in de tijd gaan naar 2012 was hij de hoofdrolspeler in 'Road Bike Party'. Een geweldig mountainbikerijder. Helaas heeft hij in 2013 zijn rug gebroken met een dwarslaesie als gevolg. Geen mountainbike meer voor Martyn zou je denken. Niets is minder waar. Hij is Back on Track!..

Thnx Hans!, via Facebook..
05 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Isle Of Man TT 2015
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. Zie hier een kleine impressie van de Isle Of Man TT 2015..
05 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
St. Johnstone Football Club Bin Challenge
Je kan in de rust van een partijtje voetbal in de kleedkamer een beetje slap lullen met elkaar, maar je kan ook een uitdaging verzinnen om een beetje scherp te blijven. Bij deze de 'bin challenge'..
05 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Battlebots 2015 Fight Compilation
Eindelijk een programma op tv waar echte mannen op zitten te wachten. BattleBots! Helaas niet bij ons, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier de eerste, en tevens tweede aflevering..
05 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Bus Crash Galore (3)
Er is niets zo veilig als het openbaar vervoer. Althans, dat zou je denken. Ook een tripje met de bus kan wel eens voor ellende zorgen..
05 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Damien Walters - The First Hold & Release Bungee Jump
Damian Walters is geen onbekende bij ons. De stuntman en parkour pro beschikt over uitzonderlijke moves. Vandaag gaat hij bungeejumpen, maar dan wel op zijn manier..
05 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Horn Challenge - Toerter Pro
Laten we eens wat anders doen. Maandag moeten we weer naar het werk, dus hebben we zondag nog om even te oefenen. Wie kan het snelst toeteren? We nemen als voorbeeld deze snuiter, maar dat kunnen jullie vast beter. Dus als je maandag in de file staat, toeteren, filmen en opsturen maar!..
04 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 146 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
04 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Dodge Predators
Ik ben fan van Duitse wagens, maar sommige Amerikaanse modellen trekken me ook wel. En dan vooral uit de stallen van Dodge. Want laten we eerlijk wezen. Dit is toch ook wel leuk speelgoed..
04 Jul '15 - in Commercial
door Patrick
Bence Piano - Michael Jackson - Bad (Piano Cover)
De toetsen van een piano zijn voor mij een wirwar van tonen. Maar Bence Peter heeft er de vingers voor. Ik doe het hem niet na..
04 Jul '15 - in Music
door Patrick
Wasted On A Motorbike..
Wellicht is de titel een beetje dubbel, want dronken achter het stuur stappen doen we niet. Daarom is het altijd fijn om een goede vriend te hebben die even het stuur overneemt om veilig thuis te komen..
04 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 1 July 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
04 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Biker vs Megane RS On The Nurnbürgring Nordschleife
Een poosje terug was er een discussie in de reacties. Wie is er nou sneller, een motor of een auto? Laten we voor de grap eens kijken. Zie hier Nino Pallavicini op zijn BMW S1000-RR tegen een RenaulSport Megane RS op de Nurnbürgring Nordschleife..
03 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Andy Rehfeldt - Grease - You're The One That I Want (Death Metal)
Andy Rehfeldt is een muzikaal wonder. De beste man neemt de meest uiteenlopende nummers, stript de muziek, en speelt dan zelf elk instrument weer in. Maar dan wel op zijn manier. Vandaag krijgt Grease een muzikale make-over..
03 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Daredevil Ervin Punkar Climbs The 600ft Tartu TV Mast
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals Ervin Punkar, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
03 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Road Rage Compilation (1)
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
03 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 July 2015
Soms zit het mee, soms ook wel tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
03 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Uli Emanuele - Wingsuit Flight Through 2 Meter Wide Cave
Wingsuit proximity flying is en blijft geweldig om te zien. Uli Emanuele is heer en meester in deze sport. Maar wat hij vandaag laat zien is wel heel extreem te noemen..
02 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Benny The Bull 2014-2015
Het leven van een mascotte gaat niet altijd over rozen. Maar met de mooie momenten erbij is het toch wel gaaf om een mascotte te zijn. Zie hier de mooiste momenten van Benny The Bull..
02 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Great White Shark Attacks Diving Cage South Africa
Een grote witte haai van dichtbij bekijken lijkt me geweldig. Maar zelfs in een kooi blijft het een riskante gebeurtenis..
02 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Homeless Man Plays Public Piano
De wereld zit vol verrassingen. En dus zijn publieksvrije piano's een leuke bijkomstigheid. Zie hier Donald, 51 jaar en dakloos. Maar een ding is zeker. Pianospelen kan hij wel..
02 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (323)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want er gaat in de maand heel wat mis op de wegen. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
02 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation June 2015
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook juni was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
02 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Brumotti - Road Bike Freestyle (2)
Voor elke fietssport is er wel een speciaal model. Of je nou voor een racefiets gaat of een MTB, je kiest er een die bij je sport past. Maar je kan natuurlijk ook eigenwijs zijn en lak hebben aan die regels. Zie hier Vittorio Brumotti..

Deel 1 vind je hier!..
02 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Mom Pranks Son On 8th Birthday
Je zoon verrassen voor zijn verjaardag kan op heel wat manieren. Maar hoe deze moeder tegen haar zoon begint snap ik best dat hij even niet weet wat er aan de hand is...
01 Jul '15 - in Humor
door Patrick
What Would You Do? Brake Or Drive?
Als er onder het rijden plotseling een of ander dier voor je bumper komt ga je meestal gelijk vol op de rem. Maar is dat wel zo verstandig? Wat zou jij doen in dit geval? Vol op de rem of doorrijden?..
01 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Birthday Van
Wie dagelijks achter het stuur zit ziet de kilometerstand van zijn auto langzaam voorbij schieten. Sommige tellerstanden zijn gewoon een mijlpaal. Tijd voor een feestje dus!..
01 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Surprise Group Hug In London
Een gratis knuffel kan iedereen wel waarderen. Maar als Stuart Edge zich er mee gaat bemoeien zal het vast geen standaard omhelzing zijn..
01 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Motorbike Crash Galore (15)
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motorrijder heeft wel eens mindere dagen..
01 Jul '15 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties