Archief

Items van January 2015
Why There Are No More Unicorns
Mocht je jezelf al jaren afvragen waarom er geen eenhoorns meer zijn. Wij hebben het antwoord voor je..
31 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Swinging Lamposts M62
Lantaarnpalen op de snelweg zijn er voor onze eigen veiligheid. Het is immers wel zo fijn dat we in het donker kunnen zien waar we rijden. Maar wat doen die palen overdag in hun vrije tijd als het licht is? Juist, een beetje dansen!..
31 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Break's Viral Videos of January 2015
Ook deze maand is er weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht van Break's Viral Videos..
31 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Hawaiian Dreamers
Terwijl ik hier voor de kachel het raam uit kijk zie ik sneeuw. Niet mijn favoriete tijd van het jaar. Ik ben meer van de zon zeg maar. Eigenlijk wonen we hier dan in het verkeerde land. Want op Hawaii is het best uit te houden. Zie hier Hawaiian Dreamers..
31 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Whoa-oo-oh Supercut
Heb je altijd al snel geld willen verdienen? Zorg dan voor een succesvol liedje die niemand uit zijn hoofd kan krijgen. Wellicht denk je dat het een onmogelijke opgave is. Maar met een paar simpele akkoorden en Whoa-oo-oh kom je een heel eind..
31 Jan '15 - in Music
door Patrick
Fiat 500X Car Launch feat. Dynamo
Als er een nieuw model auto gepresenteerd wordt dan maken ze daar vaak iets spectaculairs van. In dit geval komt illusionist Dynamo een handje helpen bij de lancering van de nieuwe Fiat 500X..
30 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Kimi Raikkonen Thug Life
De 'Thug Life' filmpjes gaan als een malle over het internet. Maar er kan er maar één de echte Thug zijn. En dat is coureur en tevens ijskoning Kimi Raikkonen..
30 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Ted 2 - Official Trailer
Het eerste deel was al geweldig en veel mensen zaten te wachten op een vervolg. Helaas moeten we nog even wachten tot 13 augustus. Maar hier alvast de trailer als wachtverzachter..
30 Jan '15 - in Trailers
door Patrick
Harry The Hawk Uptown Funk
Harry the Hawk is de mascotte van NBA's Atlanta Hawks, en hij is altijd wel in voor een dolletje. Hij beschikt ook over de nodige dance moves. Zie hier zijn versie van 'Uptown Funk'..
30 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (289)
Met de huidige weersomstandigheden moeten we weer gaan denken aan winterbanden. Want zoals we weten kan kou en gladheid voor een boel narigheid zorgen. We zien het in een nieuwe Crash Galore..
30 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
How To Make A Laser Guided Blowgun
Heb jij in je jongere jaren ook een pvc blaaspijp gehad om papieren pijltjes te schieten? Wellicht is het leuk om je jeugd weer eens te herleven. Maar dan wel met een blaaspijp 2.0..
30 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Month January 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
30 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Charge Your iPhone AA Style
Op vakantie of een weekend weg en de oplader van je iPhone vergeten? Pak wat zilverfolie, twee batterijen en klaar is kees..
29 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Ice Fishing Fail
Vissen is op zich al een uitdaging, maar met een onwijze laag ijs onder je voeten helemaal. Gaatje boren, haakje met wat aas het water in en wachten maar. Als er dan ook nog een vis wil happen is je dag weer goed. Althans..
29 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Colin Furze's Invention Show - JETWIPE
Colin Furze blijft zijn Youtube volgers vermaken met de door hun aangevraagde uitvindingen. Soms geniaal, soms ronduit lachwekkend. Zie hier de Jetwipe..
29 Jan '15 - in Humor
door Patrick
2015 Budweiser Super Bowl Commercial 'Lost Dog'
Zoals elk jaar brengt ook dit jaar de Super Bowl weer geweldige commercials met zich mee. Zie hier alvast de tranentrekker van Budweiser..
29 Jan '15 - in Commercial
door Patrick
The Slow Mo Guys - Inside a Camera at 10, 000fps
Met een fotocamera een mooi plaatje schieten is de normaalste zaak van de wereld. Maar hoe gaat het nou precies in zijn werking? We kijken mee met de Slow Mo Guys..
29 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers January 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
29 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Tesla P85D Insane Mode Launch Reactions
Dat een Tesla P85D een rappe auto is mag duidelijk zijn. Met ruim 600pk gaat hij als een speer vooruit. De sport modus is simpelweg snel. Maar met een druk op de 'insane' knop krijg je dit soort reacties..
28 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Action Women Movie Montage
In actiefilms zijn vaak de mannen die de baas zijn. Maar vergeet de dames niet. Want geloof me, ook die kunnen je ass kicken..
28 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Russian Winter Drifting
Hier in Nederland mogen we nog van geluk spreken dat er geen lading sneeuw ligt. Dat kan natuurlijk morgen anders zijn, maar in Rusland is het de normaalste zaak van de wereld. En ja, dan is autorijden soms een hele uitdaging..
28 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (87)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af..
28 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
A. Maceo Smith New Tech High School - Uptown Funk Dance
Op elke school zijn er wel leraren te vinden die gewoon nergens voor te porren zijn. Maar Scot Pankey is een ander verhaal. Zie hier zijn Uptown Funk Dance..
28 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Paraglider-Powered High Altitude Human Slingshot
Paragliden is al een geweldige sport op zich. Maar als de rode stier er zich mee gaat bemoeien kan het alleen maar spectaculairder worden..
28 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Jensen 541 - The Right Fit
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Gianfranco Giovine over zijn klassieke 1954 Jensen 541..
27 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
DevinSupertramp - Biggest Fails
We zien bijna wekelijks de mooiste filmpjes voorbij komen van filmmaker DevinSupertramp. Schitterende beelden, maar ook dat is niet altijd goed gegaan. We zetten een aantal missers op een rijtje..
27 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Lingerie Football - Hits, Fights & Funny Moments
Je zou denken dat het tijdens de Lingerie Football League een stuk rustiger verloopt dan bij de echte grote jongens. Maar geloof me. Niets is minder waar..
27 Jan '15 - in Sport
door Patrick
WATTS Zap 26/01/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
27 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Ultimate Redneck Fails Compilation
We zien het wekelijks fout gaan in diverse fail compilaties. Vandaag is het de beurt aan de Rednecks..
27 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Awesome Parking Fails
Dat heel wat mensen niet kunnen rijden weten we ondertussen. Zelfs parkeren is voor een aantal 'coureurs' gewoon niet te doen..
27 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
The Leatherman Tread
We kennen allemaal wel de multifunctionele Leatherman toolset. Zo'n opklapbaar ding waar je een tang van kan maken en boordevol extra's zit. Tof spul, maar ze komen nu met de Leatherman Tread. Ik kan maar een ding zeggen. Shut up and take my money!..
26 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Cooking In A Wok For 60 People
Een kijkje in de keuken nemen bij de afhaalchinees op de hoek is wellicht niet zo'n strak plan. Maar er zijn Chinezen die aardig overweg kunnen met een wok. Deze beste man maakt in een klap voor 60 personen eten. En dat is nog best knap..
26 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Stuck On A Pole
Heb jij ook zo'n gast in je vriendenkring die je soms liever kwijt dan rijk bent tijdens het stappen? Laat hem eens in een paal klimmen en volg dit voorbeeld. Succes verzekerd!..
26 Jan '15 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome 2015 (3)
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
26 Jan '15 - in Cool
door Patrick
2000+HP Heffner Lamborghini Gallardo Crash
Als je auto niet snel genoeg is bestaat er altijd nog de mogelijkheid om hem wat te tunen. Wat dacht je van ruim 2000pk in een Lamborghini Gallardo? Een ding is zeker, vliegen kan die, maar zwemmen helaas niet..
25 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jacob Akin vs Kevin Croom Awesome MMA Come Back
MMA is een schitterende sport, je moet er alleen wel van houden. Sommige moves gaan voor heel wat mensen simpelweg te ver. Kevin Croom laat zien wat je moet doen na een arm bar poging...
25 Jan '15 - in Sport
door Patrick
Robert Kubica Rally Test - Flat Out
Dat oud F1 coureur Robert Kubica aardig kan sturen hoef ik niemand uit te leggen. En zoals je kan zien kan hij zelfs met een rally wagen uitstekend overweg. Ik heb nu al medelijden met de navigator..
25 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Public WWE Finishers
Dat het WWE een groot worsteltoneelstuk is weten we allemaal, maar entertainment blijft het natuurlijk wel. Laten we het op straat ook eens proberen..
25 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Impossible Basketball Trick Shots 2015
We zien ze regelmatig voorbij schieten. Van die basketbal shots waarvan je denkt, is dit nou echt? Wellicht kost het een halve dag om één mooie worp op beeld te krijgen maar dat mag de pret niet drukken. Het blijft leuk..
25 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Hockey Projection Mapping
Worden we in Amerika niet vermaakt door een gezond stel cheerleaders dan zorgen ze wel voor ander vermaak. Zoals tijdens deze ijshockeywedstrijd..
24 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Dashcam Horror
We hebben inmiddels na ruim 280 delen Crash Galore al heel wat dashcambeelden voorbij zien komen. Soms grappig, soms ronduit stom, maar er zijn ook momenten die je van je leven nooit wil meemaken. En dit is er een van..
24 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Lars Andersen - A New Level of Archery
Robin Hood kan aardig overweg met een pijl en boog, maar hij is niet de enige die een aardig pijltje kan schieten. Zie hier Lars Andersen..
24 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (288)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
24 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome 2015 (2)
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
24 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 124 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein overzicht..
23 Jan '15 - in Cool
door Patrick
10 Microvave Hacks
Iedereen heeft wel een magnetron in de keuken staan. Superhandig ding. Je bordje even in de ping en met een paar minuten is je eten warm. Maar je kan meer met een magnetron..
23 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Best BMX Tricks Ever - One Love Jam 2015
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Zo ook deze jongens..
23 Jan '15 - in Cool
door Patrick
PistolShrimps - The Dancing Avengers
De heren van Pistol Shrimps blijven ons vermaken. Is het geen Star Wars of Harry Potter, dan pakken ze The Avengers wel beet om daar een eigen draai te geven..
23 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 January 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden afgelopen week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen. Fijn weekend!
23 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
NFL - Bad Lip Reading (3)
Tijdens een American Football wedstrijd zie je de spelers regelmatig met elkaar praten of tegen elkaar schreeuwen. Maar wat zeggen ze nou eigenlijk? Met een dosis liplezen komen we een heel eind..
22 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Hunting Prank
Je weet dat als de vrolijke Fransoos Rémi Gaillard in de buurt is dat je op moet passen. Zo ook deze jager..
22 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Giving Bad Advice to Surfers
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag gaat hij het strand op om (pro) surfers wat advies te geven. Voor de info, Stuart kan totaal niet surfen..
22 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Close Call.. (86)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef de motorrijder even een schone onderbroek..
22 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Feliciano Lopez vs Ball Boy
Momenteel is de Australian Open weer in volle gang. Erg tof voor de tennisliefhebbers. Alleen denkt deze ballenjongen daar nu even anders over na een 196 km/h service van Feliciano Lopez..
22 Jan '15 - in Sport
door Patrick
Furze's Invention Show - Karaoke Shower
Colin Furze blijft zijn volgers vermaken met aangevraagde uitvindingen. Na de Heated Slippers en de Tea 2 Me is het nu tijd voor de Karaoke Shower..
22 Jan '15 - in Humor
door Patrick
ETT Hot Griddle Snowboard
De heren van Signal Snowboards gaan elke maand weer voor een nieuw snowboard project. Vandaag gaan ze voor een Hot Griddle Snowboard. Want ja, van snowboarden krijg je immers trek..
22 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (287) - Asia Special 23
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
22 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Firefighters Car Fire Fail
Een auto die in de brand staat moet toch een makkie zijn voor de gemiddelde brandweerman. Maar we weten het inmiddels. Iets simpels gaat niet altijd volgens plan..
21 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Red Bull Air Race (POV) - Martin Sonka
We zien en horen het dagelijks: Red Bull geeft je vleugels. Air Race piloot Martin Sonka heeft die vleugels, en wij vliegen een keertje mee. Hoe awesome..
21 Jan '15 - in Cool
door Patrick
SAPE-CARS Motorsport Street Play
Een auto tunen is best tof. Meer pk's uit een auto halen is simpelweg een uitdaging. Maar hoe test je vervolgens de auto? Een testbank is ook niet alles, en het circuit is te simpel. Juist, Sape-Cars gebruikt gewoon de openbare weg. We gaan op stap met een BMW M5, Porsche 911 en Ford Focus RS..
21 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
WATTS Zap 19/01/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
21 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Garbage Disposal vs Wedding Ring Restoration
Als je trouwring om wat voor reden dan ook volledig naar de maan geholpen wordt dan heb je een probleem. Althans, dat gok ik zo. Maar gelukkig zijn er altijd mensen met gouden handen die het allemaal weer in orde weten te maken. Ik zeg een knap stukje vakwerk..
20 Jan '15 - in Pics
door Patrick
Petrolicious - Life With Lucy - Camaro Ownership Changes Life Path
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Adam Martin over zijn klassieke 1968 Chevrolet Camaro..
20 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Labratten - Naaktfoto's Op Snapchat
Snel foto's van jezelf delen kun je gemakkelijk met Snapchat. Maar delen de gebruikers ook pikante foto's met elkaar? De Labratten gingen de straat op om het de mensen te vragen..
20 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Get Wrecked Compilation
We hebben allemaal wel eens teveel vertrouwen in de kwaliteit van anderen. Is het niet een fiets die afbreekt, dan is het wel een schommel die spontaan de geest geeft. Al met al wel humor! Zie hier 'Get Wrecked'..
20 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Adidas Football - There Will Be Haters
Ik heb het al vaker gezegd, een goede reclamecampagne bedenken is lastig. Er zijn een aantal bedrijven die weten wat reclame voeren is, waaronder Nike en Audi. Maar vergeet Adidas niet. Zie hier hun laatste creatie..
20 Jan '15 - in Commercial
door Patrick
DevinSupertramp - Best Of 2014
We zitten al bijna in februari maar dat mag de pret niet drukken. In 2014 hebben we heel wat toffe clips gezien van filmmaker Devin Supertramp. Tijd voor een klein overzicht..
20 Jan '15 - in Cool
door Patrick
The Force Of LEGO
Lego is het meest fantastische speelgoed dat ooit uitgevonden is, maar tevens de nachtmerrie van elke ouder...
19 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Close Call.. (85)
In de file staan door een ongeluk is geen pretje. En al helemaal niet als je een schone onderbroek nodig hebt. Zoals in dit geval..
19 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Human Beatbox 3D Hologram Ninchro Fight
Beatboxen is cool, hologrammen ook. Combineer dat met een vechtspel en dit is het resultaat. Wat kan techniek toch tof zijn..
19 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Lamborghini Huracan Crash M7 Motorway
Met een Lamborghini Huracan onder je kont denk je waarschijnlijk heel de wereld aan te kunnen. Met ruim 335km/h op de teller is er toch niemand die je bij kan houden op de snelweg. Maar hoe goed de auto ook is, er kan altijd wat mis gaan. Gelukkig hebben ze het beide overleefd..
19 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Super-Fan Builds - Batmobile Baby Stroler (Tumbler)
Als superfan van een game of film is het tof om iets te krijgen wat niemand anders heeft. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super-Fan Builds' voor. Vandaag gaan ze voor een Batman kinderwagen..
19 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Red Bull THRE3STYLE 2014 - ESKEI83
Plaatjes draaien lijkt tegenwoordig niet meer zo heel moeilijk als je bekende DJ's bezig ziet. Op de pc wat fabriceren, op een usb stick knallen en klaar. Maar vergis je niet. Er zijn ook gasten die nog 'ouderwets' goed bezig zijn. Zie hier ESKEI83..
18 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Marisa Inda - Pull Up Flow Fun
Elke week weer die verschrikkelijke pull ups doen in de sportschool komen ook een keer je keel uit. Dat moet veel leuker kunnen. En zo dacht Marisa Inda ook. Met de juiste muziek en moves is het zelfs leuk om naar te kijken..
18 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Random Act Of Kindness - Crazy Pizza Delivery Tip
Elke pizzabezorger doet zijn best om zo snel en zo heet mogelijk je pizza op tafel te krijgen. Vaak krijgen ze een kleine tip of soms helemaal niets. Deze mensen wilde één pizzabezorger even in het zonnetje zetten. En daar is Rob best blij mee gok ik zo..
18 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Thug Life Gym Style
De 'Thug Life' hype is helemaal hot. En niet zonder reden. Al die kleine clips zijn simpelweg geniaal. Misschien moet je deze eens proberen als je van de week weer eens in de sportschool staat..
18 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Roman Atwood - Crazy Plastic Ball Prank
Wil je je vriendin een keer goed in de maling nemen, en tevens je kinderen (en jezelf) een geweldige dag laten beleven? Laat een vrachtwagen plastic ballen komen en gooi je huis vol. Succes verzekerd!..
18 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Yamaha Turbo Jet Ski
Mocht je nog leuk speelgoed zoeken voor aankomende zomer? Wellicht is deze Yamaha Turbo jet ski wat voor je. Ik wil ook!
18 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 123 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een vers overzicht..
17 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Dover Police DashCam Shake It Off
Dashcams zijn van groot belang als je een politieagent bent. Maar het leuke is dat sommige ook twee kanten op filmen. En dan krijg je dit soort praktijken..
17 Jan '15 - in Humor
door Patrick
4 Year Old Little Bruce Lee
Een normaal ventje van vier zal meestal druk met een iPad zijn of achter de tv tekenfilms zitten te kijken. Dit vier jarige ventje doet het net even anders. Bruce Lee 2.0..
17 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Epic Win Compilation (30)
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een dosis winnaars. Bij deze..
17 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Carnaval 2015 - Alberto & Lamme Frans
Het is bijna zover, carnaval! Om alvast een beetje in de sfeer te komen vergeten we even de zuivere noten en indrukwekkende teksten. Zie hier Lamme Frans zijn 'Wakker met een biertje', en Alberto's 'Onno (Mag ik je toyboy zijn?)'..
17 Jan '15 - in Music
door Patrick
Venom Unleashed In Vegas - Pool Trickshots
We hebben al vaker kunnen zien hoe pool pro Florian Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Vandaag gaan we naar Vegas voor een nieuwe sessie trickshots..
17 Jan '15 - in Humor
door Patrick
PistolShrimps - Harry Potter and the Magic Show
De heren van Pistol Shrimps blijven ons vermaken. Is het geen Star Wars of The lord of the Rings, dan pakken ze wel Harry Potter beet om die hun eigen draai te geven..
16 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Female Arm Wrestling
Arm worstelen is de ultieme krachtmeting. En voor heel wat mensen nog topsport ook. Al vraag ik me af of je met deze dame als tegenstander blij moet zijn. Tic Tacje?..
16 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 January 2015
Soms zit het mee, soms ook wel tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
16 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome 2015
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
16 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Jimmy Kimmel - What Is Your Password?
We moeten allemaal voorzichtig zijn met onze online wachtwoorden. Voor je het weet maakt iemand er misbruik van. Maar stel we vragen op straat aan willekeurige mensen naar hun wachtwoord, zullen zie die dan geven?..
16 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Truck Crash Galore (33)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
16 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Playbox
Ben je regelmatig op pad en ben je een echte game fan, maar heb je nooit kunnen kiezen tussen een Xbox One of een Playstation 4? Bel Eddie Zarick een keer. Want met zijn Playbox combo laptop ben je in één klap klaar..
15 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Candide Thovex - One Of Those Days 2
Ik ben een keer op wintersport geweest en ik kan je zeggen, dat was geen succes. Des te meer respect voor deze man: Candide Thovex..
15 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Dominik Sky - 'Window Jumps'
Elke parkourfanaat blijft zichzelf door veel trainen verbeteren. Zo ook Dominik Sky. Zie hier zijn 'Window Jumps' Reel..
15 Jan '15 - in Cool
door Patrick
http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=52407
Dat het internet bomvol gekke mensen staat hoef ik jullie waarschijnlijk niet meer te vertellen. Maar het is wel zo fijn dat er altijd iemand is die ze wederom voor ons op een rijtje zet. Zie hier De Allerbeste Ultiem Gestoorde Internetgekkie Compilatie #2..
15 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Sniper Troll (3)
Je zou het niet denken, maar we hebben allemaal wel eens last van een sniper. Want je valt toch niet zomaar van een skateboard of fiets. Nee, daar is de Sniper Troll verantwoordelijk voor..

Eerdere delen vind je hier en hier..
15 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Furze's Invention Show - Heated Shoes / Tea 2 Me
Als er een doe-het-zelver is die wij erg kunnen waarderen, dan is het Colin Furze wel. De beste man maakt de meest toffe dingen. Sterker nog. Je kan nu zelf je maffe ideeën naar hem opsturen en hij maakt ze wellicht nog werkelijkheid ook. Zie hier de Heated Slippers en de Tea 2 Me..
15 Jan '15 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 12/01/15
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
14 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Next Level Saudi Ghost Riding
Dat heel wat Arabieren ze niet alle 100 op een rijtje hebben weten we inmiddels. Of het nou ghost riding of driften is, ze weten elke keer weer wat nieuws te verzinnen..
14 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Yes.. It's A Woman (24) - 85 Year Old Granny Driving In Taiwan
Oké, het is een vrouw maar in dit geval een 85 jaar oude oma die we maar al te graag haar rijbewijs af zouden willen pakken. Als ze er überhaupt een heeft. Want zeg zelf, veel erger dan dit is haast niet te verzinnen..
14 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Quick Quack Car Wash
De auto wassen is voor veel mensen geen pretje. Dus lang leve de carwash. Maar ja, die kost weer knaken. Gelukkig hebben ze altijd nog een kort en snel wasprogramma..
14 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (286)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
14 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
UCI MTB World Cop Austria 2014 Recap
Fietsen is voor sommige mensen al een hele uitdaging. Maar deze gasten zijn wel wat gewend. Zie hier de recap van de UCI MTB World Cup 2014..
14 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Mark Broderick - 9 Front Flip Basejump
Basejumpen is tof, maar in zekere zin ook simpelweg gekkenwerk. Mark Broderick maakt het zelfs nog een stukje gekker. Wat dacht je van negen front flips tijdens de afdaling!?..
13 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Coke Prank On Cops
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. Als je het maar netjes doet. Maar wat als oom agent zich er mee gaat bemoeien? Juist, dan gaat het spelletje gewoon door. Ik zeg humor!
13 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Petrolicious
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Dorian Valenzuela over zijn klassieke 1970 Alfa Romeo Giulia..
13 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Random Funny Gaming Moments #1
Tijdens het gamen heb je wel eens van die WTF momenten. En al helemaal als je online met maten aan het spelen bent. Deze man heeft een lading grappige momenten van zijn game sessies op een rijtje gezet..
13 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Best Work Fails Compilation
We doen allemaal dagelijks ons best op het werk. Maar soms heb je zo'n dag dat alles mis gaat. Daar kunnen deze mensen over meepraten..
13 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Limbo Time!
Limbo dansen is voor iedereen een uitdaging. How low can you go? Deze gasten vroegen het aan willekeurige mensen op straat. Maar niet zonder reden..
12 Jan '15 - in Humor
door Patrick
2015 Golden Globes - Tina Fey & Amy Poehler Monologue
Dit jaar hebben wederom Tina Fey en Amy Poehler de opening van de Golden Globes voor hun rekening genomen. En ook zij nemen alle actrices en acteurs zoals gebruikelijk op de hak..
12 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Golden Globes Thug
Gisteren zijn de Golden Globes weer uitgedeeld. Het evenement waar de grootste tv- en filmsterren, films en series weer eens in de prijzen vallen. Jeremy Renner en Jennifer Lopez mochten er een uitreiken. En een ding is zeker, Jeremy heeft humor..
12 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Downhill Beer Delivery
Bier bezorgen is een zwaar beroep. En al helemaal als je kratje voor kratje een steile weg af moet lopen. Maar wie niet sterk is moet slim zijn..
12 Jan '15 - in Humor
door Patrick
No Pants Subway Ride 2015
Ook dit jaar zullen de mensen van Improv Everywhere ons weer vermaken met diverse flashmobs. Zoals elke jaar beginnen ze met een No Pants Subway Ride..
12 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Awesome Spiral Ride
We zien met regelmaat gasten die de meest geweldige trucjes uithalen op snowboards en skies. Maar voor het goed op beeld staat is het vaak vallen en opstaan. Een ding is zeker, de aanhouder wint!..
11 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Queenstown New Zealand Luge Run
Mocht je een keer in Nieuw-Zeeland belanden dan kan ik maar een ding zeggen. Zoek Queenstown op en pak deze 'rodelbaan'. Ik wil ook!
11 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Six Song Country Mashup
Soms hoor je een liedje waarvan je denkt dat je die al eerder gehoord hebt. Op zich niet erg, maar als je dat met zes countryliedjes hebt van verschillende zangers dan wordt het tijd om die eens met elkaar te vergelijken. Sir Mashalot kwam met dit resultaat. Beter goed gejat dan slecht verzonnen..
11 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
My First Day With My Drone..
Elke gozer wil er stiekem een hebben: Een drone. Vliegen is op zich niet zo'n probleem. Maar waar je wel een beetje rekening mee moet houden is de batterij. Want ja, ook die is op een gegeven moment een keer aan de lage kant..
11 Jan '15 - in Humor
door Patrick
World of Dance Las Vegas 2014 - Fik-Shun
Er zijn mensen die struikelen over hun eigen voeten als ze op een feestje plotseling de dansvloer op worden getrokken. Maar er zijn ook mensen die geboren zijn met een muzikaal lichaam. En laat Fik-Shun die nou hebben. Ik zeg Awesome!
10 Jan '15 - in Cool
door Patrick
NBA Trevor Booker's Circus Shot Of The Year
Bij elk spel moet je een beetje mazzel hebben om een punt, goal of wat anders te scoren. Zo ook bij een serieus potje basketbal. Daar kan NBA pro Trevor Booker inmiddels over meepraten..
10 Jan '15 - in Sport
door Patrick
Daredevil Roasts Marshmallows Over A Volcano
De Marcum krater in Ambrym bezoeken doe je niet al te snel. Maar als je daar dan bent wil je wel bijzondere videobeelden mee naar huis nemen. Laat dat maar over aan Bradley Ambrose en Simon Turner..
10 Jan '15 - in Cool
door Patrick
BMX Curved Wallride
Dat je met een BMX heel wat traptreden over kunt slaan weten we inmiddels. Maar dit gaat net een stapje verder..
10 Jan '15 - in Cool
door Patrick
DIY: Fretted Cigar Box Guitar
Altijd al een gitaar willen hebben maar heb je simpelweg het geld er niet voor? Voor een paar euri kun je er zelf een in elkaar knutselen. Met een lege sigarendoos en wat hout kom je een heel eind. Deze man laat het je zien..
10 Jan '15 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle 2015
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle 2015!..
10 Jan '15 - in Music
door Patrick
Ferrari 360 Driving Crash Ay Zolder.. Sorry!
Vrij rijden met een Ferrari lijkt de droom van elke man. Maar zelfs op een circuit, met een instructeur naast je, kan het wel eens mis gaan. Deze coureur blijft in ieder geval wel erg beleefd als het fout gaat..
09 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Marvel's Ant-Man Teaser
We hebben inmiddels al heel wat Marvel superhelden voorbij zien komen in de bioscoop. Binnenkort komt daar nog een bij. Zie hier de teaser voor Marvel's 'Ant-Man'..
09 Jan '15 - in Trailers
door Patrick
Dying Light Parkour POV
We moeten nog even wachten op de zombie game 'Dying Light'. Maar de mannen, die ook achter de Mirror's Edge POV video zitten, komen alvast met een heerlijke soort van teaser. Dying Light parkour style!
09 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 January 2015
Het is eigenlijk elke week weer een dosis leedvermaak, en daar houden we van. Zie hier weer een vers overzicht falers..
09 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Painful Skateboarding Fails
Soms zit het mee, soms tegen. Bij elke sport is het vallen en opstaan om het goed onder de knie te krijgen. Zo ook bij skateboarden..
08 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Best Of Snowboard 2014
Nog even en dan staan we weer met z'n allen tot ons knieën in de sneeuw in de rij voor de skilift. Om alvast een klein beetje in de stemming te komen hierbij Best Of Snowboard 2014..
08 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Haring
Wekelijks zien we de leukste korte animaties voorbij komen. Maar één van Nederlandse bodem zien we niet al te vaak. Vandaag wel! Zie hier 'Haring'..
08 Jan '15 - in Animation
door Patrick
Tesla S P85D vs Lamborghini Aventador
Met een Lamborghini Aventador onder je kont denk je zo goed als alle wagens achter je te kunnen laten tijdens een stoplicht sprintje. Maar is dat ook zo? Laten we eens een wedstrijdje aangaan met een Tesla S P85D..
08 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
ETT Mega Ramp Snowboard & Skateboard In One
De heren van Signal Snowboards gaan elke maand weer voor een nieuw snowboard project. Vandaag gaan ze voor een Mega Ramp snowboard skateboard..
08 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Slug Invasion
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het geweldige 'Slug Invasion'..
08 Jan '15 - in Animation
door Patrick
MotoGP 2014 Best Super Slow Motion Action
Het 2014 MotoGP seizoen hebben we inmiddels al een poosje achter ons. Maar vandaag kijken we terug op een snel seizoen, maar dan wel in super slow motion..
08 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Yes.. It's A Woman (23)
Vrouwen en autorijden is al geen beste combinatie. Maar als ze ook nog vrolijk onder het rijden de kids op de achterbank gaan filmen is het vragen om ellende..
07 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
One Handed Drum Roll
Als drummer moet je aardig snel kunnen slaan om een leuke show neer te zetten. En dat kan je aan deze straatdrummer wel overlaten..
07 Jan '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 05/01/15
Ook in het nieuwe jaar nemen we tijd voor sport. En in dit geval op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
07 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Porsche 918 Spyder Assembly Line
De Porsche 918 Spyder is het laatste paradepaardje uit de stallen van de Duitse autofabrikant. Maar hoe wordt zo'n bolide nou gefabriceerd? We nemen een kijkje in de keuken..
07 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (284)
Met de huidige wintermaanden moeten we weer gaan denken aan winterbanden. Want zoals we weten kan kou en gladheid voor problemen zorgen. We zien het in een nieuwe Crash Galore..
07 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (9)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
07 Jan '15 - in Cool
door Patrick
DUI Checkpoint Pass Card
We weten het allemaal, alcohol en verkeer dat kan je niet maken. Maar zou je op een manier onder een blaastest uit kunnen komen? In Amerika blijkbaar wel..
06 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Super Goed Bezig!
Je bent dit jaar goed begonnen. Gezond eten en veel bewegen. Je gaat het vanaf nu helemaal anders doen. Goed bezig man, we zijn trots op je!
06 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Drunk Or Thirsty?..
Even gezellig een biertje doen in de kroeg kan wel eens een paar uurtjes uitlopen. Maar als je zo bezopen bent dat je op het toilet een slokje water gaat halen wordt het echt tijd om naar huis te gaan..
06 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Ultimate Workout Fails Compilation
Sporten is gezond. We willen immers niet allemaal met een bierbuik richting de zomer. Maar als je dan de sportschool opzoekt, hou het dan een beetje normaal. Anders krijg je dit soort praktijken..
06 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Best NBA Bloopers December 2014
Elke sport staat bol van mooie, maar ook wat humoristische mindere momenten. Zo ook bij het NBA. Zie hier een overzicht bloopers van eind 2014..
06 Jan '15 - in Sport
door Patrick
Petrolicious - Family Of Fives
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het de familie Caccavo met hun liefde voor de BMW E28 5-serie..
06 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Art Of F1 2014 - Season Review
Het duurt nog even voor het nieuwe F1 seizoen weer van start gaat. Maar gelukkig kunnen we nog even terugkijken op het afgelopen jaar..
05 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Kids Instruments and Dads..
De mensen die kinderen hebben weten hoe fijn het is om soms een winkel in te lopen en gewoon een drumstel en gitaar te kopen voor je kids. Maar zoals je weet is het meestal stiekem toch speelgoed voor paps. Zo zijn vaders nou eenmaal..
05 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Serena
Serena Williams is de beste tennisster ter wereld. Maar wat is haar geheim? Een normale tennis pro drinkt tussendoor wat water of een energiedrankje. Serena bestelde wat anders tijdens de Hopman Cup 2015..
05 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Ronnie Russell's Perfect 300 Game
Bowlen is leuk vermaak. Alleen doet Ronnie Russel het op een heel ander niveau dan wij doen. Een ding is zeker. Strikes gooien kan hij wel..
05 Jan '15 - in Cool
door Patrick
BMW M4 Crash @ Cars & Coffee Blackhawk 2015
De Cars & Coffee meetings zijn altijd leuk om te bezoeken. Naast de 'standaard' sportwagens zijn er de meest dure, exclusieve en snelle bolides te bewonderen. Maar het is vooral leuk als de eigenaren weer op huis aan gaan. Want dan worden ze soms een beetje overmoedig..
05 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Eat The Muffin!
Er zijn maar weinig mensen die een vers gebakken muffin kunnen laten liggen. Maar als hij net zoals deze al overgenomen is sla ik toch even over..
05 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Bryan CHIBI Gaynor - Dubstep - Love On First Sine
Dansen op dubstep valt niet mee. We hebben al eerder Marquese Scott voorbij zien komen die geweldige moves heeft, maar nu is Bryan 'CHIBI' Gaynor aan de beurt. Ik zeg cool..
04 Jan '15 - in Cool
door Patrick
2014/11/30 Jason Mraz & Raining Jane - 'YES!' Tour - Be Honest @ TICC (Taipei)
Er zijn niet heel veel artiesten die spontaan een fan het podium opvragen om een handje te helpen. Jason Mraz deed het wel tijdens zijn YES! tour in Taipei. En dat is nog best bijzonder..
04 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Normal Day At The Gas Station..
Je zou denken dat een baan bij een tankstation saai werk is. Elke dag weer mensen laten afrekenen, vragen of ze nog iets van de aanbieding willen hebben, airmiles, en vervolgens of ze een bonnetje willen. Geloof me, het gaat niet overal zo..
04 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
12 Weeks Old Brody Brixton Puppy Tricks
Een hond trucjes leren is altijd leuk. Maar wanneer is je hond daar klaar voor? De pas 12 weken 'oude' Franse bulldog Brody Brixton doet aardig zijn best in ieder geval..
04 Jan '15 - in Animals
door Patrick
Disney World's Gaston Push-Up Contest
Bij Disney World lopen de sterren gewoon in het rond. Zo ook Beauty and the Beast krachtpatser Gaston. Natuurlijk zijn er altijd bezoekers die wel eens een uitdaging aan willen gaan met hem. Want is hij nou echt zo sterk?..
04 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Restricted Area - Motorcycle Drifting
Driften met een auto is best te doen, maar met een motor is een ander verhaal. Toch hebben deze drie motormuizen het aardig onder de knie..
04 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (283)
Wij hebben hier in Nederland gelukkig nog weinig last van sneeuw en gladheid. Maar er zijn landen waar het nu een gevecht is om je auto heel te houden. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
04 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
2014 In 4 Minutes
We worden de komende dagen overspoelt met compilaties van 2014. Maar als een heel jaar in 4 minuten voorbij komt mag ik de (best drukke) clip niet voorbij laten gaan. Zie hier '2014 in 4 Minutes'..
03 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Monster Drift - Vaughn Gittin Jr's 2014 World Tour Of Fun And Winning!
Als er één man is die liever zijwaarts over een circuit gaat dan rechtdoor dan is het Monster's driftgigant Vaughn Gittin Jr wel. Ook 2014 was voor hem een zeer succesvol jaar..
03 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
KDLT TV Tower Light Bulb Change
Stel je komt op je werk en het enige wat je hoeft te doen is een lampje vervangen. Makkie toch? Kevin Schmidt was de man die het lampje mocht vervangen, maar ik weet zeker dat je niet met hem wilt ruilen..
03 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Michelle Jenneke Tribute
De Australische hordeloopster Michelle Jenneke ken je wellicht nog wel van haar spraakmakende opwarmdansje. Maar Michelle heeft meer in huis..
03 Jan '15 - in Sexy
door Patrick
TLP December 2014 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
03 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Top 100 Most Viral Videos of 2014
In 2014 zijn er heel wat internetfilmpjes viral gegaan. Ergens is het gekkenwerk om alle toppers op een rijtje te zetten. Maar toch zijn er mensen die de uitdaging aandurven. Zie hier de Top 100 Virals van 2014..
03 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Gravity Glue 2014
We hebben als kleine jongen of meid allemaal wel eens geprobeerd om steentjes te stapelen. En zoals gebruikelijk werd het geen succes. Maar er is een man die daar geen moeite mee heeft. Het enige wat je nodig hebt is een dosis Gravity Glue..
02 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Face Hacking - Real-Time Face Tracking & 3D Projection Mapping
Met 3D projection mapping kan je gebouwen en zelfs een bos tot 'leven' brengen. Maar wat dacht je van gezichten? Ja, ook dat is mogelijk..

Fixed!
02 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Police Car Crash Galore (1)
Haastige spoed is zelden goed. En dat geldt ook voor hulpdiensten. Want zelfs in een politiewagen ben je soms niet veilig..
02 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
The Boxtrolls - Time Lapse End Credits
Een film maken zoals 'The Boxtrolls' is een hele puist werk. Maar veel mensen zien dat niet echt. Daarom hebben ze bij de aftiteling in time lapse laten zien hoeveel tijd en werk in een stop motion animatie als deze gaat zitten..
02 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 January 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden afgelopen week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen. Fijn weekend!
02 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Bus Crash Galore (2)
Er is niets zo veilig als het openbaar vervoer. Althans, dat zou je denken. Ook een tripje met de bus kan wel eens voor ellende zorgen..
02 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Best Thug Life Compilations Of 2014
Je hebt mensen en echte gangsters. Mannen die niet met zich laten dollen. Neem dat met een schep zout en deze Thug Life compilatie is het resultaat..
01 Jan '15 - in Cool
door Patrick
The Routine - Freefly World Champions
Skydiven is een geweldige sport. Maar er zijn altijd mensen die er iets spectaculairs van weten te maken. Zo ook de Russische freefly world champions Aleksander Ragulin en Mikhael Razomazov..
01 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Damien Walters 2014 Showreel
Damien Walters is geen onbekende voor ons. De stuntman met perfecte parkour skills kan het onmogelijke mogelijk maken. Zie hier zijn 2014 Showreel..
01 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Zanger Rinus - Carnaval Met Rinus
Hoe kan je beter het nieuwe jaar beginnen dan met een nieuwe hit van zanger Rinus? Dat gaat een feestje worden over twee maanden. Zie hier Carnaval met Rinus!..
01 Jan '15 - in Music
door Patrick
Best Weather News Bloopers 2014
Iemand vertellen wat voor weer het morgen wordt lijkt me niet al te lastig. Toch zijn er zat presentatoren die daar wel moeite mee hebben..
01 Jan '15 - in Humor
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties