Archief

Items van March 2014
Nature's Karma, Tree, payback
De natuur is mooi. Want zeg zelf, een wandeling door een groot bos is simpelweg rustgevend. Maar je moet niet fucken met moeder natuur want die pakt je in no-time terug. Karma..
31 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Drunk Girls Fail Compilation
Een dronken vrouw is een engel in bed. Tenminste, als we het gezegde mogen geloven. Ik denk toch dat het anders is..
31 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (221) - Tram Special
Met een auto kan je alle kanten op, maar met een tram is uitwijken net wat lastiger. Dat geeft samen wel voer voor een nieuwe Crash Galore..
31 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Isle Of Man - TT - Gladiators
Nog ruim zeven weken en dan gaat het weer los op de Isle of Man. Om alvast in de sfeer te komen hierbij 'Gladiators'. Wat gaat dat toch bizar hard..
31 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Shift Ever - Waitress Tip - Prank It FWD
Het leven van een serveerster gaat niet over rozen. Hard werken, slecht betaald en om over het fooi nog maar te zwijgen. Maar het kan ook een dag anders gaan. Zie hier Chelsea..
31 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge - Magic For Street Performers - Prank It FWD
Stuart Edge gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen met één van zijn goocheltrucjes. Vandaag gaat hij in het kader van 'Prank it FWD' (voor elke 1000 views gaat er 1 dollar naar het goede doel) een aantal straatartiesten blij maken met wat centjes..
31 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 84 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 84..
30 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Talented Heavy Metal Guitarist
Alle grote artiesten zijn klein begonnen. Dus je hoeft je helemaal niet te schamen als je in je kamertje, met je gitaar, een YouTube filmpje staat te maken. En al helemaal niet als je ook nog eens de sterren van de hemel speelt. Althans..
30 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Slow Life
Het leven boven water kan bijzonder zijn. Maar het leven onder water is waarschijnlijk nog net wat mooier. Zie hier 'Slow Life'..
30 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Cell Phone Crashing At Disneyland
Je hebt wel eens van die momenten dat mensen om je heen zo luidruchtig mobiel staan te bellen dat je in staat bent om zelf antwoord te geven. En laat Greg daar net zo over denken..
30 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Exit The Tram Like A Russian Pro
Het is misschien een verrassing, maar niet elke Rus stapt laveloos achter het stuur van zijn Lada. Er zijn ook 'verstandige' mannen die netjes voor het openbaar vervoer kiezen. En dan krijg je dit..
30 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Senior..
Jackass kennen we allemaal van hun extreme stunts. Zelfs de laatste film van Johnny Knoxville 'Bad Grandpa' was weer inspiratie voor andere mensen om zelf eens aan de slag te gaan. Zie hier Senior..
30 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Baby Reveal Gone Wrong
Een nieuw kindje in huis is altijd welkom. Maar als er al twee meiden rondlopen dan wil je als knul al snel één van je eigen soort erbij. Helaas pik..
29 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Dylan Elise Hi-Hat Drum Solo
Ik weet niet of jij een beetje overweg kunt met een paar drumsticks? Dylan Elise heeft daar in ieder geval geen moeite mee. Ik zeg knap!
29 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Pagani Test Driver Takes His Son For A Joy Ride
Een Pagani Huayra is een zeer zeldzame auto, en kost tevens een vermogen (ruim een miljoen euri). Toch mag chef testrijder Davide Testi elke dag weer achter het stuur stappen. Maar deze keer mag iemand anders het stuur in handen nemen. De kleine Testi junior, bij papa op schoot..
29 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
It's Vegas Baby! - Las Vegas Film Tribute
What happens in Vegas stays in Vegas! Een bekende uitspraak die in heel wat films voorbij komt. Deze creatieve man heeft een Vegas tribute gemaakt van al die films. En dat is best cool! Zie hier It's Vegas Baby!..
29 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Christopher Bill - Happy Trombone Loop
De wereldhit 'Happy' van Pharrell Williams kennen jullie inmiddels vast wel. Je hoeft de radio maar aan te slingeren en je hoort hem voorbij komen. Christopher Bill heeft met zijn trombone een eigen versie gemaakt. Looping goed kan ik je zeggen..
29 Mar '14 - in Music
door Patrick
Darren Dyk - Freestyle Skateboarding
Darren Dyke is videographer van beroep, maar in zijn vrije tijd was freestyle skateboarden een van zijn favoriete hobby's. Inmiddels is hij er al een tijdje uit, maar toch heeft hij nog een aantal trucjes voor ons. En dat doet hij nog best goed..
29 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Rémi Gaillard - Free Sex
Met Rémi Gaillard in de buurt moet je altijd oppassen, voor je het weet ben je slachtoffer van een van zijn grappen. In dit geval word je (in de maling) genomen, maar wel op een bijzonder leuke manier..
28 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Danny Bhoy On bagpipes At The Apollo
Heel wat landen hebben de mooiste muziekinstrumenten de wereld in geholpen. Op Schotland na dan. Zie hier komiek Danny Bhoy vanuit de Apollo..
28 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Rally Crash Galore (7)
Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
28 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 March 2014
De laatste week van maart zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we heerlijk het weekend in..
28 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Tailgating Instant Karma Is A Bitch
Eén van de grootste ergernissen in het verkeer is onnodig links rijden. Maar bumperkleven is ook één van de toppers. Al komt dat vanzelf wel in orde..
27 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Chris D'Elia On Drunk Girls
Op een feestje of in de club zal het je vast wel eens zijn opgevallen. Er zit een groot verschil tussen dronken mannen en dronken vrouwen. Stand-up comedian Chris D'Elia laat het je zien..
27 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Pranking My Dad
Mensen in de maling nemen kan leuk zijn. En al helemaal als het je eigen familie, en in dit geval je vader is. Ik vraag me alleen af wie wie in de maling neemt..
27 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers March 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
27 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (220)
Hoppa, daar gaan we weer. Ramppiloten op de openbare weg en andere regelrechte dwazen. Tijd voor een verse Crash Galore..
27 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Action Movie Kid Compilation, Montage
Als trotse vader is er niets leukers dan met je zoon een succesvol YT-kanaal te beginnen. In dit geval is het ventje pas drie jaar oud, maar met een beetje hulp van zijn vader is hij een heuse actieheld..
27 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Webcam Double Scare Prank
Met een koptelefoon achter je pc een beetje surfen is ideaal om even tot rust te komen. Althans, dan moet je geen vrienden zoals deze twee hebben..
27 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Jack Vale - Cyber Stalker Prank
Dat je via diverse social media sites van totaal vreemde mensen heel wat persoonlijke gegevens buit kunt maken heeft Jack Vale je al eens laten zien. Vandaag gaat hij wederom de straat op..
27 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Ultimate Trick Fail Compilation
Wij mensen zijn rare wezens. Sinds jaar en dag proberen we alles uit en verzinnen we de raarste dingen. En ja, dat gaat regelmatig goed, maar soms gaat het ook wel eens mis..
26 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Joe Hanson Goes To Fashion Week
Onze vrolijke vriend Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag gaan we naar Fashion Week om de aanwezige dames en 'heren' de nodige vragen te stellen..
26 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (219) - Asia Special 2
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. Na deel 1 nu deel 2 van de Crash Galore Asia special..
26 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Luister Jij Radio 1?
Luister jij wel eens Radio 1? Waarschijnlijk denk je dat het alleen maar politieke prietpraat is en meer woorden dan muziek. Maar niets is minder waar. Radio 1 is veranderd. Alleen weet nog niet iedereen dat, maar daar hebben ze nu iets slims op gevonden. Want wie niet luisteren wil..
26 Mar '14 - in Commercial
door Patrick
Chris Forsberg Warehouse Drifting Break In!
Driften is leuk, en Formula Drift pro Chris Forsberg weet donders goed hoe het moet. Vandaag gaat hij met zijn Infiniti het nieuwe pakhuis van de Driveshaft Shop ontmaagden..
26 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
LuckyTV - Willy Heb Een Etentje
De afgelopen dagen was heel Nederland in de ban van de nucleaire top in Den Haag. Tijd dus voor Willy om eens groot uit te pakken en een etentje te regelen voor de wereldleiders..
26 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Russian Grannies Hit The Road
We hebben inmiddels heel wat Crash Galore delen achter de rug. Dus we weten inmiddels hoe het verkeer in andere landen er aan toe gaat. Maar laten we de Russische oma's niet vergeten..
26 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Pop Tulips - Instant Happiness
Wij Nederlanders zijn dol op bloemen. Maar voor je een bosje bloemen vol in bloei op tafel hebt staan ben je toch al snel een week of wat verder. Dat moet sneller kunnen dacht tulpenexpert Niels. Zie hier de Pop Tulips voor instant happiness!
26 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Red Bull's Double Pipe
Een half pipe is voor de doorgewinterde snowboarder of skiër een bekend begrip, maar de rode stier weet natuurlijk altijd wat extra's te verzinnen. Zij doen er gewoon twee naast elkaar. Klinkt makkelijk, maar volgens mij is de overgang nog best listig..
25 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Emi Sunshine - Folsom Prison Blues
Op een markt is er altijd wel een kind te vinden die met een valse fluit of viool wat centjes probeert te verdienen. Maar je kan ook de 10 jarige Emi Sunshine treffen die graag een potje zingt. En dat kan ze best.
25 Mar '14 - in Music
door Patrick
Short Film - Deus Ex - Human Revolution
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische Deus Ex - Human Revolution..
25 Mar '14 - in Movies
door Patrick
Crash Galore (218) - Driving In Italy
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore. Vandaag reizen we af naar Italië..

Fixed!
25 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 24/03/14
Sport zijn we dol op. Maar dan wel op de Eurosport manier. Korte fragmenten met een toepasselijk muzikaal sausje. Zie hier een verse WATTS Zap..
25 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Vrouwen En Poezen
Van oudsher hebben vrouwen een innige band met hun poes. En op de internationale poezententoonstelling in Delft, laten vrouwen dan ook graag aan het publiek hun poes zien..
25 Mar '14 - in Humor
door Patrick
World Record Deadlift 1155 Pounds, 2014 Arnold Strongman by Zydrunas Savickas
Er zijn heel wat mensen die het uiterste uit zichzelf proberen te halen en dagelijks in de sportschool met gewichten bezig zijn. Doe nog even je best zou ik zeggen, want wat Zydrunas Savickas hier presteert is ronduit bizar te noemen..
24 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Bow & Arrow Acrobatic Trick Shots
Simpelweg een pijltje schieten met een boog is niet echt spannend. Dat moet een stuk sportiever kunnen. Zie deze jongens..
24 Mar '14 - in Cool
door Patrick
MotoGP 2014 Qatar - Biggest Crashes
Gisteren was dan eindelijk de start van een nieuw MotoGP seizoen. De eerste race werd gehouden in Qatar. Maar zoals met elke sport gaat het ook wel eens mis..
24 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Farting For The Homeless, Roman Atwood
Roman Atwood gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Vandaag maakt hij wat daklozen blij met een extra zakcentje..
24 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Man At Arms - Black Star's Chain Scythe (Soul Eater)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Black Star's Chain Scythe uit Soul Eater fabriceren..
24 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Size Matters 2 - Mike Ryan - Semi Truck Drifting
Ken Block kan behoorlijk sturen, maar vlak Mike Ryan niet uit. Ken doet het met een Ford Fiesta, maar Mike's speeltje is een Super-Turbo Castrol Freightliner..
23 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Who Knew Dogs Could Fly
Je honden een middag alleen thuis laten kan twee kanten op gaan. Of je komt thuis en ze liggen lekker te slapen en er is niets aan de hand. Of je bankstel heeft een nieuwe plek gekregen..
23 Mar '14 - in Animals
door Patrick
Close Call.. (66)
In de auto heb je wel eens momenten dat je hartslag een paar keer overslaat, maar op de motor is het wellicht nog wel erger. Ik denk dat deze man rijp is voor een schone onderbroek..
23 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Unbelievable Bus Shelter
Elke dag weer op de bus wachten is geen pretje. Maar als de reclamejongens van Pepsi zich er mee gaan bemoeien kan het best nog wel eens tof zijn..
23 Mar '14 - in Commercial
door Patrick
10 Things That Could Wipe Out Life On Earth
Het leven is op zicht best mooi. Maar voor je het weet kan daar een einde aan komen. We zetten 10 puntjes op een rijtje..
23 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Harry Potter Dementor Prank
Wie de Harry Potter reeks heeft gezien weet dat een Dementor het leven uit je kan zuigen. Maar wat als we die in het echte leven op straat aan het werk zien?..
23 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Bobby Brown - Reloaded
Mocht jij elke winter weer met knikkende knieën op de piste staan, wellicht is een cursus skiën van Bobby Brown een optie. Nee, de beste man is geen zanger, maar op de lange latten is hij heer en meester..
22 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Flamethrower Psycho Scare Prank
Op straat grapjes en pranks uithalen is prima, maar hou het wel leuk. In dit geval gaan we dik over de grens van acceptabel..
22 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Road Rage - Porsche Cayenne
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Maar je kan natuurlijk ook een klein obstakel over het hoofd zien..
22 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 83 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 83..
22 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Magwa Falls - 600ft Rope Swing Bungee Jump
Uit een vliegtuig springen met een doek en wat touwtjes is al een prestatie. Maar parachutespringen of base jumpen is redelijk veilig. Om aan een touw van de Magwa Falls te springen gaat net even wat verder..
22 Mar '14 - in Cool
door Patrick
GoPro Best Of Animals
Dat je met een GoPro de meest mooie beelden kunt schieten weten we inmiddels van alle extreme sports compilaties. Vandaag gaan we voor de dieren. Net zo mooi kan ik je zeggen..
22 Mar '14 - in Animals
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 March 2014
Maandelijkse fail compilaties zijn leuk, maar wij presenteren ze liever wekelijks. Zo gaan we goed het weekend in. Cheers!
21 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (65)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Daar kan deze man over meepraten..
21 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Have You Ever Had A Threesome?
Je kent het principe inmiddels: Jimmy Kimmel stelt mensen op straat een vraag, en wij mogen het antwoord bedenken. Dit keer willen we weten of ze ooit een trio hebben gedaan..
21 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Best Of Zach King - Vine Compilation
Mocht je regelmatig vine compilaties bekijken dan heb je Zach King zeker al een aantal keer voorbij zien komen. Zach is heer en meester in het maken van 'magic' vines. Zie hier een compilatie van zijn beste creaties..
21 Mar '14 - in Cool
door Patrick
10 Crazy Extreme Sports Crashes
Extreme sporten zijn tof, maar het is en blijft een risicovolle bezigheid. Het kan namelijk niet altijd goed gaan. We zetten een aantal momenten op een rijtje..
21 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Swallow
Seks is lekker, dat mag duidelijk zijn. Maar het 'feestsap' van de man is niet voor elke dame een heerlijke cocktail..
20 Mar '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 17/03/14
Als er één heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Je weet vast wel waar we het over hebben. Zie hier een verse WATTS Zap!
20 Mar '14 - in Cool
door Patrick
The Tube Of Mystery
Bij een goede goocheltruc snap je al snel niet hoe ze het doen. Maar soms is het simpeler dan je denkt. Zie hier de 'Tube Of Mystery'..
20 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - How To Buid A 60MPH Mobility Scooter - Part 4
De afgelopen drie weken hebben we Colin Furze kunnen volgen met zijn scootmobiel project. Vandaag het laatste deel. Wat een geweldige vent is het ook..

Eerdere delen: Deel 1 | Deel 2 | Deel 3
20 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Joe Goes St. Patrick's Day
We hebben er even op moeten wachten, maar onze favoriete interviewer Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag gaan we de straat op tijdens St. Patrick's Day..
20 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Kiss My Ass Prank Gone Wrong
Na heel wat 'prank' video's hebben we onderhand de grens bereikt. Niet iedereen kan 'grapjes' waarderen. En ja, dan kan je een keer de verkeerde treffen..
20 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
F1 2013 vs 2014 Sound Comparison - Melbourne
Inmiddels is het nieuwe F1 seizoen weer in volle gang. Maar net als ik zijn er veel mensen die het toch een stuk minder spannend vinden door gebrek aan 'geluid'. De jankende F1 motoren van 'vroeger' doen wat met je. Hoor het verschil..
19 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Embarrassing Fail Compilation
We hebben allemaal wel eens een momentje gehad die we liever uit schaamte nog een keertje over zouden willen doen. En ik denk dat de mensen uit deze compilatie daar ook zo over denken..
19 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Showing The Car..
Na maanden sleutelen kan je eindelijk je droomauto starten en mag hij voor het eerst even naar buiten om lucht te happen. Er is nog aardig wat werk nodig om hem perfect te krijgen, maar als het 'hartje' klopt dan komt alles goed. Althans..
19 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Batman In Classic Movie Scenes (3)
Na The Lord of the Rings en Harry Potter gaan de jongens van Pistol Shrimps weer een keer met Batman aan de haal. Blijft humor..
19 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Extreme Sports Zapping
Extreme sporten zijn we dol op. Zo hebben we vandaag een verse compilatie van Extreme Sports Zapping - RAW..
19 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Truck Crash Galore (22)
Na alle 'normale' bestuurders zijn nu de vrachtwagens weer eens aan de beurt. Zie hier een nieuwe Truck Crash Galore..
19 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Waiter For The Homeless
Het leven op straat gaat niet over rozen. Toch zijn er mensen die er het beste van maken. Wat geld geven is een mogelijkheid, maar laten we ze eens verrassen met een 'ober' en een maaltijd..
18 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 1967 Saab Sonett II
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Glenn Roberts over zijn klassieke 1967 Saab Sonett II..
18 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Up (Censored) Pixar, Disney
Hier in Nederland hebben we niet zoveel last van censuur. In Amerika is dat wel anders, maar wat als je onnodig gaat 'bleepen' in een animatie? Na Frozen, Finding Nemo en Despicable Me 2 is nu Up aan de beurt..
18 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Really Bad Pickup Lines (3)
Er zijn heel wat manieren om aan een leuke vriendin te komen. Met de juiste openingszin kom je al een heel eind. Maar dan moet je wel de juiste kiezen..
18 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Volume In California Team Trip
Het is en blijft geweldig om te zien als een BMX'er zijn trucjes aan het uitvoeren is. Vandaag reizen we af naar Californië voor een knap staaltje BMX kunsten..
18 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Superman With A GoPro
Niet alleen extreme sporters of coureurs gebruiken GoPro camera's, zelfs menig superheld maakt er gebruik van. Zie hier een nieuwe creatie van Corridor Digital: Superman With A GoPro..
18 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (216) - Asia
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want de reeks gaat maar door. Zie hier een verse Crash Galore..
17 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Storm Makes The Burj Khalifa Disappear
Een gebouw als Dubai's Burj Khalifa zie je niet snel over het hoofd. Maar er zijn omstandigheden dat zelfs het hoogste gebouw ter wereld door moeder natuur onzichtbaar wordt gemaakt..
17 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
When The Dog Stays Home Alone
We weten allemaal dat als de kat van huis is, de muizen op tafel dansen. Maar honden kunnen er ook wat van..
17 Mar '14 - in Animals
door Patrick
Top Gear S21E07 - Burma Special Part 2
Vaste prik op maandag. Mocht je de jongens van Top Gear gisteren gemist hebben, geen nood. De gehele aflevering is hier nogmaals te bekijken.

Part 1 vind je hier!
17 Mar '14 - in Television
door Patrick
SnowScoot Freeride 2014
Er zijn heel wat manieren om een besneeuwde berg af te racen. Je kan simpelweg de ski's pakken of snowboard. Maar je kan natuurlijk ook een keer de SnowScoot pakken. Ik zeg tof!
17 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Stuck Tongue Piercing Prank
Een tongpiercing mag dan wel geil overkomen, of zelfs wel seksueel stimulerend werken. Het kan ook voor het nodige ongemak zorgen. Zoals klem zitten met je tong in een blikje drinken..
17 Mar '14 - in Humor
door Patrick
F1 Car vs F/A-18 Hornet, Daniel Ricciardo
Een formule 1 auto is snel. Maar een beetje straaljager lijkt me net een tandje sneller. Red Bull zet ze naast elkaar voor een leuke test. Wie gaat er als eerste over de streep?
16 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Flip Phone Prank
Tegenwoordig loopt iedereen met een smartphone op zak, maar er zijn mensen die een oude telefoon ook prima vinden. En dat is blijkbaar nog best een lastig ding om een leuke meid mee aan de haak te slaan..
16 Mar '14 - in Humor
door Patrick
CGI VFX Breakdowns - Now You See Me
We hebben al wat vaker achter de schermen gekeken bij film studio's. Vandaag nemen we de film 'Now You See Me' onder de loep. Wat is de techniek toch mooi..
16 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Yoga Pants Prank (2)
Het eerste deel van de yoga pants grap was zo'n succes dat een vervolg natuurlijk niet uit kon blijven. En wederom is het een geslaagde actie..
16 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Ant & Dec's Free Photobooth
Voor niets gaat de zon op. En voor de rest moet je bijna overal voor betalen. En als iets gratis is dan zit er vast een addertje onder het gras. Zo ook bij de gratis photobooth van Ant en Dec..
16 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Freaky The Scary Snowman - St Patrick's Day Special
Ik kan er niets aan doen, maar Freaky The Scray Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop. Zie hier de St Patrick's Day Special..
16 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Koreusity 82 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein wekelijks overzicht..
15 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Build LEGO With Chrome
Als er één soort speelgoed geniaal en tijdloos is dan is het Lego wel. Sterker nog, heb jij nu een creatieve bui. Leef je uit bij de jongens van Google Chrome. Werkt tevens ook met Firefox..
15 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Snake Cab
Als je dagelijks op de weg zit, zoals menig taxichauffeur, dan wil je graag wat persoonlijks bij je hebben om de eenzame uurtjes door te komen. Maar misschien is een slang iets teveel van het goede..
15 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Pimp Pelican
In sommige buurten moet je oppassen voor bepaald volk, maar zelfs in de dierentuin zijn sommige paden niet veilig. Check deze baas..
15 Mar '14 - in Humor
door Patrick
CGI VFX Breakdowns - Pacific Rim
Dat we bij elke film weer in de maling worden genomen hebben we al eerder kunnen zien. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij Pacific Rim..
15 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Parkour & Freerun Fail Compilation (4)
Parkour is een sport apart. Je moet over de nodige skills beschikken wil je de uitdaging aangaan. Voor de mensen die twijfelen, niet doen. Want het gaat wel eens fout..
15 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Drawing The Oscars 2014 Selfie
De Oscars hebben we inmiddels al even achter ons. Maar dat wil niet zeggen dan we niet creatief mogen zijn. Ik weet niet of jij een beetje kunt tekenen, maar dit doe ik niet na..
14 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Sky Racers - Dubai - Parabatix
YT-filmmaker DevinSupertramp weet elke keer weer perfecte beelden te schieten. Laten we dat eens combineren met freestyle paramotor sky racing. Dit is het resultaat..
14 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Spank Prank
Als je op straat een paar mooie vrouwenbillen voorbij ziet komen, dan is de gedachte om een tikkie te geven al snel gemaakt. Maar wat als iemand je voor is en jij de schuld krijgt?..
14 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Perfect Dog House
Een hond is tof, maar als je meerdere honden wilt dan is de vraag al snel, heb ik genoeg ruimte? Met dit 'hok' ben je zo van alle vragen verlost..
14 Mar '14 - in Animals
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 March 2014
Maandelijkse fail compilaties zijn leuk, maar wij presenteren ze liever wekelijks. Zo gaan we goed het weekend in. Cheers!
14 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
MK3 Golf VR6 24v Turbo Dyno Run
Een auto tunen is een toffe bezigheid, maar de uiteindelijke vraag blijft altijd hoeveel pk's je uit het blok kunt trekken. Een dyno test zorgt voor duidelijkheid. Maar dan moet het wel allemaal goed gaan. Bij 223mph (358km/h) ging het in dit geval mis..
14 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
WATTS Zap 03/03/14
Gisteren hadden we al een nieuw deel van Eurosport's WATTS Zap. Maar wat schetst onze verbazing, we zijn één aflevering vergeten. Doen we niet moeilijk over, dus bij deze!
14 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Best Hockey Fight Ever!
Dat er tijdens een ijshockeywedstrijd regelmatig spelers aan het knokken zijn is part of the game. Maar ook een partijtje matten kan wel eens anders aflopen dan je zou denken. Zie hier het duel tussen Joel Theriault en Gaby Roch..
13 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Short Film - Gift
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, drama, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Gift' een kort maar indrukwekkend verhaal uit Singapore..
13 Mar '14 - in Movies
door Patrick
WATTS Zap 10/03/14
Sport zijn we dol op. Maar dan wel op de Eurosport manier. Korte fragmenten met een toepasselijk muzikaal sausje. Zie hier een verse WATTS Zap..
13 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Base Jumping - Luke Hively - Best Moments
Skydiven, basejumpen en wingsuit proximity flying zijn stuk voor stuk geweldige sporten. Luke Hively is van alle markten thuis. Zie hier een overzicht van zijn beste momenten..
13 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - How To Build A 60MPH Mobility Scooter - Part 3
De afgelopen twee weken konden jullie de vorderingen zien van Colin Furze's scootmobiel project. Vandaag gaan we verder met het derde deel. Volgende week deel 4!

Eerdere delen vind je hier en hier!
13 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Jack Vale - Dead Body Prank
Met grappenmaker Jack Vale in de buurt weet je nooit wat je kunt verwachten. Zelfs dode komen tot leven als hij zijn gezicht laat zien..
13 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Close Call Compilation
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. We zien het in deze compilatie..
13 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Linda, Listen!
Koters zijn leuk. Althans, die hier rondloopt in ieder geval. Kinderen vragen regelmatig om koekjes, snoep, cupecakes en ga zo maar verder. Maar eens is het over, je moet immers ook nog je avondeten opeten. Zo simpel is het. Deze kleine man denkt daar heel anders over..
12 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Brother Bets - Street Dancing
Je weet het. Als je een weddenschap met je broer verliest ben je gewoon de sjaak. In dit geval een half uur lang dansen op een druk kruispunt. Toch tof dat er altijd mensen zijn die je komen helpen..
12 Mar '14 - in Humor
door Patrick
One Girl, 14 Genres
Er zijn heel wat muzieksoorten. En ieder heeft zo zijn eigen voorkeur. Deze dame, een beetje prettig gestoord, doet in no-time 14 genres. Mijn favo is toch wel de East Block Schlager..
12 Mar '14 - in Music
door Patrick
Transforming Formula One - 2014 Rules Explained
Met een nieuw F1 seizoen voor de deur is het wel zo fijn om te weten wat er allemaal veranderd is qua regels. Red Bull Racing legt het ons uit door middel van deze awesome clip..
12 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Extreme Sports Zapping
Extreme sporten zijn we dol op. Zo hebben we vandaag een verse compilatie van Extreme Sports Zapping - RAW..
12 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Project CARS - Trailer
Er zijn heel wat simulatie en race games verkrijgbaar op de diverse consoles. Maar er komt een nieuwe speler die waarschijnlijk de rest achter zich laat. Zie hier een teaser trailer van Project CARS..
11 Mar '14 - in Trailers
door Patrick
ATM Robbery Prank Gone Wrong
Elke dag worden er weer nieuwe pranks het internet op geslingerd. Soms leuk, vaak niet het bekijken waard. De grappenmakers denken dat ze met een camera vrij spel hebben. Maar helaas voor hen is dat niet altijd het geval. Dit was te verwachten.
11 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - 1967 Datsun Roadster
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Scott Fisher over zijn klassieke 1967 Datsun Roadster..
11 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jack The Stripper
Een mannelijke stripper heeft zijn allereerste optreden in een studentenhuis vol met meiden. En daar trakteert hij de dames op een show die ze nooit zullen vergeten..
11 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Mustang Most Wanted Compilation
Sommige mensen gaan erg ver voor een dosis adrenaline. Zonder veiligheidsmaatregelen de meest hoge gebouwen beklimmen is alleen voor extreme waaghalzen weggelegd. Zoals deze jongens..
11 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Ford Mustang Burnout Fail
Tijdens een automeeting even wat rubber verspillen is haast een verplichting met een 'dikke' Mustang onder je kont. Maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe het werkt..

(En een van een andere kant).
10 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Soccer Fair Play
Dat voetbal soms een behoorlijk toneelstuk is hoef ik niet meer duidelijk te maken. Maar het kan ook anders. Dat bewijzen deze mannen. Zo kan het dus ook!
10 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Initial D Stage 6 Awesome Performance
Wie wel eens het arcade racespel Inital D heeft gespeeld, weet dat het nog best lastig is om driftend schadevrij over de bergwegen te racen. Josh heeft er zo te zien geen moeite mee. Bizar..
10 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Man At Arms - Pokémon Honedge
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Pokémon's Honedge fabriceren..
10 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Top Gear S21E06 - Burma Special Part 1
Vaste prik op maandag. Mocht je de jongens van Top Gear gisteren gemist hebben, geen nood. De gehele aflevering is hier nogmaals te bekijken..
10 Mar '14 - in Television
door Patrick
Neymar vs Little Soccer fan
Een overenthousiaste fan wordt bij een belangrijke voetbalwedstrijd meestal zo snel mogelijk van het veld verwijderd. Maar wat als de fan een meter hoog is en net zijn eigen veters kan strikken? We laten het over aan Neymar..
09 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (64)
Voor een perfecte foto moet je soms een beetje risico nemen. Maar overdrijven is ook een vak..
09 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Little Conductor Lara Glozou
Een dirigent heeft passie voor muziek en kan de muziek bijna letterlijk uitbeelden. Vaak gaan daar jaren aan training aan vooraf, maar sommige mensen worden gewoon geboren met de gave. Zoals deze kleine meid..
09 Mar '14 - in Cool
door Patrick
10 Worst Computer Consoles
We kennen allemaal de Xbox, Wii en Playstation. Maar door de jaren heen zijn er heel wat game consoles geweest die hét hadden moeten worden. Helaas, heb jij er een van deze 10 gehad?
09 Mar '14 - in Tech
door Patrick
Crash Galore (215)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
09 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Venom Trickshots - Mini Table & Epilogue
Met je maten in de kroeg een gezellig potje poolen is altijd leuk. Biertje erbij, je kent het wel. Maar één ding weet ik zeker. Met Florian Kohler ga ik geen uitdaging aan..
09 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 81 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 81..
08 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Spray Painting Cars Prank
Heb jij ook zo'n hekel aan mensen die altijd twee parkeerplaatsen nodig hebben om hun auto te parkeren? Tijd om het de mensen een beetje duidelijk te maken. Een spuitbus met nep verf doet wonderen..
08 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Despicable Me 2 (Censored)
Hier in Nederland hebben we niet zoveel last van censuur. In Amerika is dat wel anders, maar wat als je onnodig gaat 'bleepen' in een animatie? Na Frozen en Finding Nemo is nu Despicable Me 2 aan de beurt..
08 Mar '14 - in Humor
door Patrick
The Slow Mo Guys - Airbag
Dat een auto airbag extreem snel ontploft na een ongeval weten we allemaal. Maar hoe snel gaat het eigenlijk? We kijken mee met de slow motion experts The Slow Mo Guys..
08 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Les Beaux Frères - Serviette
Sommige komische live acts lijken simpel, maar daar is vaak nog best over nagedacht. Zo ook 'Serviette' van het komische duo Les Beaux Frères..
08 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Track Action - The Moto2 Season In High-Speed
Het 2013 MotoGP seizoen hebben we inmiddels al een poosje achter ons. Zo zagen we pas nog een kort, maar cool overzicht van de MotoGP in high-speed slow motion. Vandaag is de Moto2 aan de beurt..
08 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Toronto Argonauts Cheerleaders 'Starships' by Nicki Minaj
Kijk naar buiten en als het goed is zie je volop de zon schijnen. De zon en schaars geklede dames zijn een perfecte combinatie. We gooien er een vrolijk nummertje tegenaan deze morgen. Zie hier de Toronto Argonauts Cheerleaders..
08 Mar '14 - in Sexy
door Patrick
How To Wake Up Someone With A Laser Pointer
Er zijn mensen die elke ochtend weer moeite hebben om op te staan. Ik ben daar een van. Maar daar is blijkbaar een oplossing voor. Een simpele laser pointer doet wonderen. Oh, en een hond natuurlijk..
07 Mar '14 - in Humor
door Patrick
RocketJump - Arcade Domination
De creaties van special effects liefhebber Freddie Wong blijven keer op keer kleine meesterwerkjes. Vooral zijn nieuwe YT-Kanaal RocketJump staat er bol van. Zie hier zijn laatste clip 'Arcade Domination'..
07 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 March 2014
De eerste week van maart zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend!
07 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Pizza Hut & Chaotic Moon Studios Interactive Concept Table
Even gezellig ergens een pizzatje pakken is ook niet meer wat het geweest is. Er komt zelfs geen leuke dame meer naar je toe om je bestelling op te nemen. Althans, bij de Pizzahut dan. Al mis ik wel het belang van een interactieve tafel als deze. Is pen en papier niet meer van deze tijd?
07 Mar '14 - in Tech
door Patrick
Jack Vale - Watch My Dog Prank
Als iemand vraagt of je even op zijn hond wil letten zodat hij even een winkel in kan, is voor veel mensen geen probleem. Maar heb je wel goed gekeken hoe de beste man eruit ziet? Tijd voor Jack Vale om een geintje uit te halen..
07 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Transformers - Age Of Extinction Teaser Trailer
Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik een groot Transformers fan ben. Van kleins af aan kan ik al genieten van de magische robots. Zie hier de trailer van Michael Bay's laatste creatie Transformers - Age Of Extinction..
06 Mar '14 - in Trailers
door Patrick
Colin Furze - How To Build A 60MPH Mobility Scooter - Part 2
Vorige week konden jullie het eerste deel zien van Colin Furze's scootmobiel project. Vandaag voegen we daar deel twee aan toe. Deel 3 13/03.
06 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Most Shocking Second A Day Video
Geld doneren voor oorlogsslachtoffers is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Want wat immers ver van je bed gebeurt is niet al te interessant. Dit filmpje zal vast wat mensen wakkerschudden..
06 Mar '14 - in Commercial
door Patrick
Scott Pellegrom
Onder een kickass drumsolo één van je drumsticks verliezen kan voor heel wat drummers een probleem zijn. Scott Pellegrom lost dat op een nette manier op. Cheers!
06 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Parkour Fail Compilation
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel pro's te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens waarbij het net even tegen zit..
06 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Can You Hold My Dildo?
Gelukkig zijn de meeste mensen nog steeds niet te beroerd om een medemens te helpen als dat nodig is. Maar wees niet al te scheutig met je behulpzaamheid, want voor je 't weet sta je op een drukke straat met een grote dildo in je hand te wachten tot tot iemand klaar is met telefoneren..
06 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Cristiano Ronaldo vs Ball Boy
Je mag dan wel miljoenen verdienen, maar een beetje respect voor een ballenjongen moet toch geen probleem zijn. Maar goed, de jongen maakt zelf wel duidelijk dat hij niet gediend is van een grote mond..
05 Mar '14 - in Humor
door Patrick
RC Subaru WRX STI vs StickBomb
Heb je toevallig nog een op afstand bestuurbaar wagentje op zolder liggen? Eet dan eerst even een paar 100 ijsjes weg en maak daar een reuze stickbomb van. Want zeg eerlijk, zo'n wedstrijdje is best tof.

Voor de liefhebbers hier de Making of..
05 Mar '14 - in Cool
door Patrick
IcejjFish - On The Floor
Ik weet niet of jullie wel eens gehoord hebben van IcejjFish, maar de beste man maakt muziek. Althans, zo noemt hij het. Na zijn eerste 'hit' No Topping You is het nu tijd voor On The Floor. Onvoorstelbaar..
05 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (214)
Je zou toch denken dat er ooit een eind aan de Crash Galore reeks moet komen. Niets is minder waar, voorlopig gaan we nog even door..
05 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
How To Pick A Lock With Hairpins
In films lijkt het allemaal zo simpel, maar is het ook makkelijk om een slot op een nette manier te openen met een paar haarspelden? Blijkbaar wel..
05 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Extreme Sports Zapping
Extreme sporten zijn we dol op. Zo hebben we vandaag een verse compilatie van Extreme Sports Zapping - RAW..
05 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Yosemite HD II
We gaan weer eens voor een dosis eye candy. Schitterende beelden van moeder natuur. Vandaag reizen we af naar Yosemite National Park, zie hier Yosemite HD II..
04 Mar '14 - in Cool
door Patrick
40 Pics From The Past
Vroeger was alles beter zeggen de oudjes wel eens. Na het zien van deze fotoreportage vraag ik het me toch af..
04 Mar '14 - in Pics
door Patrick
Epic Meal Time - Arnold's Steak & Egger Sandwich
We hebben al een poosje geen aandacht besteed aan de experts van Epic Meal Time. Maar als ze samen met Schwarzenegger zijn favoriete steak & egger sandwich gaan maken laten we dat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan..
04 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - The Joy Of The Jaguar XK140
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Winston Dabbs over zijn Jaguar XK140..
04 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Homeless Lottery Winner
Het leven op straat gaat niet over rozen. Toch zijn er mensen die er het beste van maken en al blij zijn met een paar euro los geld. Rahat gaat vandaag de straat op om een dakloze te verrassen..
04 Mar '14 - in Cool
door Patrick
High Heels Fail Compilation
Hoge hakken, echte liefde is niet alleen een Nederlandse klassieker, maar tevens een kern van waarheid. Een mooie dame op een paar hoge hakken straalt een dosis erotiek uit. Althans, niet op deze manier..
04 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Ellen Degeneres Oscars Opening Monologue
De uitreiking van de Oscars is elk jaar weer een spektakel. Dit jaar was het wederom Ellen Degeneres die de boel aan elkaar mocht praten. En dat kan je aan haar wel overlaten..
03 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Yoga Pants
Een setje mooi gevormde damesbillen in een strakke legging is natuurlijk een magneet voor de ogen van mannen. Maar wat nu als je tijdens het kijken betrapt wordt en de damesbillen, tot overmaat van ramp, ook nog eens herenbillen blijken te zijn ?
03 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Top Gear S21E05
Vaste prik maandagavond. Mocht je de jongens van Top Gear gisteren gemist hebben, geen nood. De gehele aflevering is hier nogmaals te bekijken..
03 Mar '14 - in Television
door Patrick
TLP February 2014 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
03 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Jake Vale - Colonoscopy Prank
Darmkanker is geen pretje. Maar als je er snel genoeg bij bent is de kans zeer groot dat je gewoon vrolijk door het leven kunt. Jake Vale zocht het ziekenhuis op om wat mensen wakker te schudden, en tevens in de maling te nemen..
03 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Instant Date Prank
Een vreemd persoon met een simpele knop voor zich is voor een beetje nieuwsgierig iemand een hele uitdaging om er niet op te drukken. Je wilt immers toch weten wat er gaat gebeuren. Leuke actie weer van Stuart Edge..
03 Mar '14 - in News
door Patrick
Close Call.. (63)
Autorijden is serieuze business. Te allen tijde moet je je kop er goed bijhouden anders kunnen er rare dingen gebeuren. Deze beste man weet daar nu alles van..
02 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
PistolShrimps - Casablanca - The Science Fiction
Vandaag geen hilarische remake van Harry Potter, of Lord of the Rings. De heren van PistolShrimps blijven ons vermaken met creatief knip en plakwerk. Zie hier Casablanca - The Science Fiction.
02 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Roman Atwood - Magic Kidnap Prank
Als een leuke blonde dame op straat ontvoerd wordt dan zijn er natuurlijk genoeg mensen die daar een stokje voor willen steken. Maar soms loopt het net even anders dan je zou denken..
02 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Parkour & Freerunning 2014 (2)
We hebben inmiddels aardig wat parkour specialisten voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag voegen we daar een nieuwe clip aan toe..
02 Mar '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 24/02/14
Eergisteren konden jullie al genieten van een nieuwe aflevering van WATTS Zap. Vandaag doen we er gewoon nog een. Blijft tof!
02 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (62)
Sommige mensen zullen het waarschijnlijk nooit leren, maar een verstandig iemand wacht netjes als de spoorbomen naar beneden gaan. Deze vrouw mag in ieder geval even een schone onderbroek aantrekken..
01 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 80 - Viral Compilation
Ook deze week is er weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een klein overzicht..
01 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Emotional Song
Dat muziek heel wat gevoelens los kan maken is algemeen bekend. Maar dat een kleine meid van twee daar ook last van heeft is toch wel opmerkelijk..
01 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Israel Roofs POV - Extraordinary Tourists
Je zou toch denken dat de gemiddelde toerist een land bezoekt voor het strand, de zee en de bezienswaardigheden. Maar je hebt ook toeristen die het liever wat hogerop zoeken..
01 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Door Spy Hole Fail
Reuze handig zo'n kijkglaasje in je deur zodat je kunt zien wie er voor je deur staat. En al helemaal als je niet op je schoonmoeder zit te wachten. Althans..
01 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Extreme Parkour & Freerunning 2014
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
01 Mar '14 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties