Archief

Items van September 2013
Andy Rehfeldt - Marilyn Manson - The Beautiful People (Polka Version)
Andy Rehfeldt is een muzikaal wonder. De beste man neemt de meest uiteenlopende nummers, stript de muziek, en speelt dan zelf elk instrument weer in. Maar dan wel op zijn manier. Vandaag krijgt Marilyn Manson een muzikale make-over..
30 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Gif Sound Mashup Six
In het begin van het internettijdperk was het nog niet zo gewoon dat je video's in perfecte kwaliteit online kon bekijken. toen moesten we het doen met bewegende plaatjes zonder geluid, Gif's. Nu zijn er creatievelingen die die Gif's van geluid voorzien, en dat is best tof..
30 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Baby Bunny Release
Als je een verloren baby konijntje vind dan is het wel zo netjes dat je het beestje de nodige verzorging geeft alvorens je hem weer vrij laat. Maar of het, in dit geval, veel zin heeft gehad is een ander verhaal..
30 Sep '13 - in Animals
door Patrick
Road Rage - Range Rover vs Bikers
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Maar je kan het ook anders treffen. Lijkt wel een scene uit GTA5.
30 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
Short Film - Beginner's Luck
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor Blackbox' Beginner's Luck..
30 Sep '13 - in Movies
door Patrick
Best Of XTreme Sports - Episode 1
Extreme sporten, we zijn er dol op. Tijd dus voor een nieuwe compilatie hoogtepunten. Zie hier het eerste deel van Best Of XTreme..
30 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Grand Theft Auto V Mythbusters - Episode 2
De game van het jaar, GTA5, ligt al even in de schappen en is echt F** awesome. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan in GTA5. Althans, is dat ook zo? Na deel 1 van de GTA Mythbusters nu deel 2..
29 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Koreusity Best Of September 2013
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Maar wat blijkt, ze komen nu ook met een maandelijkse versie. Zie hier het beste van september 2013..
29 Sep '13 - in Cool
door Patrick
A Tribute To The Heroes Among Us - The Work Of Hope For Paws
Het leven van een hond gaat niet over rozen. Al helemaal niet voor de viervoeters die verwaarloosd op straat leven. Gelukkig zijn er altijd nog mensen als 'Hope For Paws', die de beestjes een beter leven kunnen geven. Respect!
29 Sep '13 - in Animals
door Patrick
Koefnoen Rapservice 2013 (05) - Watch Me Go
We zijn weer een week verder. Tijd voor een beknopt en tevens muzikaal nieuwsoverzicht van afgelopen week. We geven de microfoon aan MC T-Lex voor een nieuwe Rapservice!
29 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation September 2013
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook september was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
29 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
A Fish's Lucky Day
Het leven van een vis gaat niet over rozen. Als je eenmaal de verkeerde haak in je bek hebt kan het wel eens over en sluiten zijn. Gelukkig mag dit beestje weer gewoon het water in. Althans...
28 Sep '13 - in Animals
door Patrick
3RUN - Cruise Ship Parkour
Freerunning en parkour blijft een sport apart. De jongens van 3RUN kennen de sport tot in het extreme. Zelfs op een cruise ship..

Voor de liefhebbers hier een blik achter de schermen..
28 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Koreusity 58 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein wekelijks overzicht..
28 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Scotty Bob - Amazing POV Wingsuit Proximity Flying
Als een soort van batman uit een helikopter springen is al gewaagd, maar dan ook met een bizarre snelheid enkele meters boven de grond te vliegen is voor sommige ronduit gekkenwerk. Scotty Bob draait daar zijn hand niet voor om..
28 Sep '13 - in Cool
door Patrick
GTAV - Top Sprocket (A Top Gear Parody)
Nu GTA 5 al even in de winkels ligt zie je dagelijks nieuwe filmpjes voorbij komen van gamers die behoorlijk creatief zijn. Zie hier Top Sprocket. De Top Gear intro in GTA style..
28 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Hooligans vs Speedy Escalator
Wat doe je als je op het station overlast hebt van een menigte hooligans? Juist, je zet gewoon de roltrap op standje turbo. Dan is de boel zo leeg..
27 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Scaring The Boss..
Je baas laten schrikken kan twee kanten opgaan. Of hij wordt zwaar pissig, of hij kan een bijna hartaanval wel waarderen. Gelukkig gaan we vandaag voor optie twee..
27 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Fail Compilation September 2013
De maand is weer omgevlogen. Tijd dus voor het maandelijkse overzicht missers. Zie hier die van September..
27 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
Man At Arms - Sokka's Meteor Sword (The Last Airbender)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Sokka's Meteor Sword uit The Last Airbender fabriceren. Knap staaltje handwerk..
27 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Back To The Future / Knight Rider Intro Mashup
All time classics Knight Rider en Back to the Future zijn en blijven geniaal. En zelfs als je die twee in de mixer gooit..
27 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Tape Art By Max Zorn - Audrey Hepburn
Kunst maken kan op vele manieren. Max Zorn heeft niet meer nodig dan een paar rollen tape en een scalpel om een bijzonder portret te maken..
27 Sep '13 - in Cool
door Patrick
GoPro - Fireman Saves Kitten
Dat je met een GoPro camera de meest extreme sporten perfect in beeld kunt brengen weten we. Maar het is ook wel eens mooi om te zien als een brandweerman er een met zich meedraagt. Zie hier je aww momentje voor vandaag..

Update: Helaas is de kitten later toch overleden.
26 Sep '13 - in Cool
door Patrick
How To Get Any Guy's Phone Number
Als man is het soms best lastig om een leuke meid aan de haak te slaan. Voor een vrouw gaat het een stuk makkelijker. En al helemaal als ze een beetje brutaal is..
26 Sep '13 - in Humor
door Patrick
What Would You Do Prank With Steve-O
Jackass ster Steve-O heeft twee dagen geleden een YouTube account geopend en dat gaat booming. Inmiddels heeft de beste man een kleine 248.000 volgers. Voor deze prank ging hij samen met Roman Atwood, Vitaly en Sam Macaroni op stap.

Zelf maakt hij ook de nodige content. Zie hier zijn eigen kanaal..
26 Sep '13 - in Cool
door Patrick
100.000 Cars Stolen!
Afgelopen woensdagochtend stonden er op de Binnenrotte in Rotterdam opeens 100.000 miniatuur autootjes. Afzender Marktplaats wou wel eens zien hoe lang het zou duren voordat deze allemaal weg zouden zijn. De uitkomst kun je bijna wel raden..
26 Sep '13 - in Commercial
door Patrick
Best News Bloopers September 2013
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
26 Sep '13 - in Humor
door Patrick
GTA5, Grand Theft Auto V Mythbusters - Episode 1
De game van het jaar Grand Theft Auto 5, ook wel GTA5, ligt al even in de winkels en is een hype eerste klas. Je kan het zo gek niet bedenken en het kan in GTA5. Althans, is dat ook zo ? Laten we eens kijken..
26 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Amersfoortse, I'm Ok!
Wij hebben een verzekeraar uit Apeldoorn die zo nu en dan voor heerlijke commercials zorgt. Maar de Amersfoortse kan er ook wat van. Ik zeg Awesome!
25 Sep '13 - in Commercial
door Patrick
RedBull Racing - How To Make An F1 Car (2)
Hoe diverse Formule 1 teams hun bolides samenstellen en testen is vaak een groot geheim. De rode stier doet het anders. Vorige week hadden we deel 1, en vandaag voegen we daar het tweede deel aan toe. Enjoy!
25 Sep '13 - in Docu
door Patrick
Nature Is Awesome! Roen Horn
Een paar dagen terug hadden wij 'The Coolest Nature Video Ever' vol fantastische natuurmomenten. Maar dat is niet de enige clip die Roen Horn heeft gemonteerd. Zie hier Nature is Awesome!
25 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes To Lightning In A Bottle
Onze vrolijke vriend Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag bezoekt hij het hippie festival 'Lightning in a Bottle' om de aanwezige dames en heren wat vragen te stellen..
25 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Elevator Sneezing Prank
Wellicht heb jij ook al bericht mogen ontvangen van je huisarts om even een griepprik te komen halen. Want langzaam maar zeker gaan we toch weer richting de kou. En je weet maar nooit met wie je morgen in de lift staat..
25 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Key & Peele - Clear Cookies - The Horrors of Getting Caught..
Menig man en vrouw kijken om het simpel te zeggen porno. Totaal niets mis mee. Maar er zijn mensen die liever niet willen dat hun partner dat weet. Je geschiedenis wissen en cookies verwijderen is een optie. Totdat..
24 Sep '13 - in Humor
door Patrick
KITKAT have a break and win!
Een break houden van een paar minuten is niet alleen goed voor je, je kunt er zelfs mooie prijzen mee winnen. Wat dacht je van een nieuwe Nexus 7 tablet? Zo doen ze dat bij KITKAT. Have a break and win!
24 Sep '13 - in Advertentie
door Patrick
Magic Body Control - Mercedes Benz
Mercedes maakt niet alleen geweldige wagens, ze komen ook met leuke commercials op de proppen. Zie hier hun laatste creatie..
24 Sep '13 - in Commercial
door Patrick
The Gun That Aims Itself
Als scherpschutter Iemand in een oorlogsituatie vanaf een kleine kilometer omleggen vergt de nodige skills. Maar met de techniek van vandaag is binnenkort voor sniper spelen ook 'kinderspel'. In deze kleine docu kijken we naar de PGF van Tracking Point Solutions..
24 Sep '13 - in Docu
door Patrick
Improv Everywhere - Conduct Us - An Orchestra in the Middle of New York
Als orkest ben je zonder dirigent nergens. Tijd voor Improv Everywhere om het Carnegie Hall orkest in het midden van New York op straat te zetten met een bord 'Conduct Us'. Zo kunnen de voorbijgangers ook eens voelen hoe het is om een orkest van wereldklasse te dirigeren..
24 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (184)
Je zou toch denken dat er ooit een einde aan de Crash Galore reeks moet komen. Maar niets is minder waar, voorlopig gaan we nog even door..
24 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 16/09/13
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier WATTS Zap!
23 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Bugatti Veyron vs Nissan GTR GTT 1000 (80-330 KPH)
Een Bugatti Veyron is waanzinnig snel, maar er is één auto die voor een beetje competitie kan zorgen. De Nissan GT-R is een beest op wielen, en met een beetje gesleutel kan je het een Veyron heel moeilijk maken. We laten het je zien..
23 Sep '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ferrari F40 vs Ferrari F50 Like You've Never Seen Them Before - Chris Harris On Cars
Als je een keer de kans krijgt om als autojournalist in een Ferrari F40 of F50 te rijden dan zijn de eigenaren vaak een beetje huiverig en hebben ze liever niet dat je de auto alles geeft. Chris Harris heeft geluk en kreeg van een liefhebber een F40 en F50 om het onderste uit de kan te halen. En dat lijkt ook mij een geweldige ervaring..
23 Sep '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Harry Kleinjan Hellendoornrally 2013 - Porsche 964 RSR Crash
Meedoen aan de Hellendoorn rally is elk jaar weer een festijn. Maar soms loopt het anders af dan je gehoopt had. Daar kan Harry Kleinjan met zijn Porsche 964 RSR nu over meepraten..
23 Sep '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
De Man Achter Kakhiel
Kakhiel is waarschijnlijk de bekendste gezichtsloze Nederlander die ons land ooit heeft gekend. Niemand weet eigenlijk echt iets over hem, laat staan dat bekend is waar hij woont. Tot vandaag, want Bavaria bezocht samen met Lize Korpershoek, boezemvriendin van Kakhiel, het internetfenomeen.
23 Sep '13 - in Advertentie
door Patrick
Riders Are Awesome 2013 (3/4)
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Kijk mee naar deel 3 van Riders Are Awesome..
23 Sep '13 - in Cool
door Patrick
The Coolest Nature Video Ever..
We hebben al heel wat fantastische natuurmomenten voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag gaan we volgens Roen Horn net een stapje verder. Oordeel zelf..
22 Sep '13 - in Cool
door Patrick
NORBEFILMS - 325 Drifting To The Top
Wie wel eens de film The Fast & Furious Tokyo Drift heeft gezien kan zich zeker de scene in de parkeergarage herinneren. De mannen met hun BMW 325, ook wel de 'ugly duckling' doen het even over..
22 Sep '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Something Would Happen..
Bij een mooie trouwerij hoort een mooie photoshoot. Al kan dat soms wel eens lastig worden. Vooral bij het ja woord..
22 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
Police Officer vs Woman
Dat agenten in Amerika net iets anders te werk gaan dan die in ons landje mag duidelijk zijn. Maar sommige mensen vragen gewoon om ellende..
22 Sep '13 - in Movies
door Patrick
Koefnoen Rapservice 2013 (04) - We Leven Nog
We zijn weer een week verder. Tijd voor een beknopt en tevens muzikaal nieuwsoverzicht van afgelopen week. We geven de microfoon aan MC T-Lex voor een nieuwe Rapservice!
22 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Koreusity 57 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een klein overzicht..
21 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Worst Day Ever..
We hebben allemaal wel eens een dag dat het allemaal niet zo meezit. Maar geloof me, het kan altijd nog erger..
21 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
GTA V Prank
Nu GTA5 in de winkels ligt zien we steeds meer filmpjes verschijnen van 'grappenmakers' die het op straat nadoen. Zo ook de jongens van Troll Station..
21 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
11 Months, 3000 Pictures And A Lot Of Coffee
Sleutelen aan klassieke auto's is een leuke hobby. Al gaat er wel veel tijd in zitten. In dit geval 11 maanden om een volledig motorblok te reviseren. Maar het resultaat mag er zijn..
21 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Polar Pen
Ben jij net als ons ook gek van gadgets? Dan is de Polar Pen zeker iets voor jou. De pen bestaat volledig uit magneetjes en is zeker leuk speelgoed. Shut up and take my money!
21 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Journey Of The Guitar Solo
In de laatste 50 jaar is er op muziekgebied heel wat veranderd. Laten we eens een kijkje nemen hoe het gegaan is met de gitaarsolo..
20 Sep '13 - in Music
door Patrick
VW - Take On Me, Volkswagen, A-ha
De gouden klassieker 'Take on me' van A-ha zal iedereen bekend in de oren klinken. Tijd voor VW om het nummer weer eens wat leven in te blazen met deze heerlijke commercial..
20 Sep '13 - in Commercial
door Patrick
Red Bull Street Style World Final 2013
Het is al indrukwekkend om te zien hoe voetballers op het veld met een bal omgaan. Maar buiten het veld zijn er ook kunstenaars die met een bal kunnen toveren. Zie hier een korte impressie van Red Bull Street Style 2013..
20 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Stealing Cars Prank, Stuart Edge
Mocht je ooit in Californië iets moeten afgooien, en kan je even geen parkeerplaats vinden. Laat dan nooit een vreemde op je auto passen. Voor je het weet ben je alsnog je auto kwijt..
20 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Ambulance Crash Galore (01)
Haastige spoed is zelden goed. En dat geldt ook voor hulpdiensten. Want zelfs in een ambulance ben je soms niet veilig..
20 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
Wanna Order A Pizza?
Onderhand is het gebruikelijk om even snel een pizza te bestellen via het internet of de telefoon. Maar wat als de pizzeria jou gaat bellen voor een bestelling?..
19 Sep '13 - in Humor
door Patrick
96 Year Old Poker Pro
Wat zou jij doen als je 96 bent? Als je het ook überhaupt haalt. Achter de geraniums zitten met een puzzelboekje, of even een poker toernooi opzoeken? Waarschijnlijk het eerste, maar deze man kiest voor de kaarten. En met succes..
19 Sep '13 - in Cool
door Patrick
GTA5 - Knockout Compilation POW!
Nu Grand Theft Auto 5 een paar dagen uit is zie je overal filmpjes vandaan komen. Eén daarvan is de knockout compilatie POW!, en wie zegt nou dat GTA5 gewelddadig is? Ik zeg game of the year!
19 Sep '13 - in Games
door Patrick
Good People
Als we beelden van het verkeer voorbij zien komen is het vaak een compilatie van doffe ellende. Maar soms, heel soms, zijn er ook mooie momenten..
19 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Cover For Me..
Mocht je ooit je baan verliezen en vertel je het liever niet aan je vriendin. Ga gewoon de straat op. Want zelf wildvreemde mensen helpen je wel met een alibi..
19 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Paying A Parking Fine In Coins
Een bekeuring krijgen voor fout parkeren is nooit leuk. Maar betalen kunnen we wel een stuk leuker maken. Lang leve los geld..
18 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Celebrities Throwing Sharp Objects - Mike Tyson
Dat Mike Tyson een bijzonder goede boxer is geweest mag duidelijk zijn. Maar dat hij ook een aardig pijltje kan gooien is nieuw voor mij..
18 Sep '13 - in Cool
door Patrick
DragTimes - Lamborghini LP570-4 High Speed Record
Dat de jongens van Dragtimes beschikken over erg mooi speelgoed hebben we al meerdere keren laten zien. Vandaag gaan we voor een nieuw record. 402km/h met een Lamborghini Gallardo LP570-4 van Underground Racing R2 / Altechno. Al zorgen de 2005pk's wel voor een warm ritje..
18 Sep '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
How Not To Drive A Bus (01)
Er is niets zo veilig als het openbaar vervoer. Althans, dat zou je denken. Ook een tripje met de bus kan wel eens voor ellende zorgen..
18 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
Red Bull Racing - How To Make An F1 Car - Part 1
Hoe diverse Formule 1 teams hun auto samenstellen en testen is vaak een groot geheim. De rode stier doet het anders, we krijgen zelfs uitleg hoe ze te werk gaan. Zie hier het eerste deel van Red Bull Racing's 'How to make an F1 car'..
18 Sep '13 - in Docu
door Patrick
Animated Short - Peck Pocketed
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag een creatie van Kevin Herron. Zie hier Peck Pocketed..
18 Sep '13 - in Animation
door Patrick
10 New Bets You Will Always Win
Heb jij binnenkort een feestje of verjaardag in het verschiet? Wellicht kun je met dit filmpje nog wat centen verdienen. Succes!

Eerdere delen vind je hier, hier en hier..
17 Sep '13 - in Cool
door Patrick
House Of Beer Prank
Bier uit de kraan, veel mensen zouden ervoor tekenen. Voor deze beste man werd het realiteit dankzij een groepje vrienden. Volgende keer bij mij thuis?
17 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Simple Pickup - Cheesy Pick Up Lines - Get Her Number!
Vrouwen versieren blijft voor velen toch een lastige zaak. Wellicht dat de heren van Simple Pickup daar verandering in kunnen brengen. Met de juiste babbel en zelfs een slechte openingszin kom je een heel eind..
17 Sep '13 - in Humor
door Patrick
True Facts About The Frog
Naast humor, actie en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. Er zijn inmiddels al aardig wat dieren de revue gepasseerd, maar de kikker mag natuurlijk niet ontbreken..
17 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Waterski Accident
Als je een middag gaat waterskiën, dan is het wel zo fijn dat de man in de boot je niet uit het oog verliest. Althans..
16 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Women's Edition 2013 (3)
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan de dames weer eens in de spotlights.. Zie hier deel één en twee!
16 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Frank Medrano - Superhuman Bodyweight Workout Domination
Altijd al een sixpack willen hebben? Kijk eens even mee naar de workout van calisthenics bodyweight expert Frank Medrano. Werkelijk bizar..
16 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Tipping Servers $200
Er zijn heel wat YT-kanalen die leuk geld verdienen met hun zelf gemaakte filmpjes. Zo ook die van LAHWF en Stuart Edge. Tijd om daar eens iemand van mee te laten profiteren..
16 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Gets Game - Deleted Scenes
Dat Joe niet een al te beste versierder is was ons al een tijdje duidelijk. Vorige week ging hij de straat op met coach, Tariq 'King Flex' Nasheed om de kneepjes van het vak te leren. Natuurlijk horen daar ook een lading deleted scenes bij..
16 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (183)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje..
16 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
TED: Apollo Robbins - The Art Of Misdirection
Het valt niet mee om iemands knip of horloge te jatten. Toch zijn er mensen die daar geen moeite mee hebben en het je zelfs laten zien. Zie hier pickpocket pro Apollo Robbins..
15 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Pro Armwrestler vs Pro Bodybuilder
Je zou denken dat je als pro bodybuilder een aardige paar spieren hebt om een potje armworstelen magistraal te overwinnen. Maar niets is minder waar. We zetten er een pro armworstelaar tegenover..
15 Sep '13 - in Cool
door Patrick
DragTimes - Nissan GT-R Crash On Unlim 500+
We hebben al heel wat mooie wagens voorbij zien komen bij de jongens van DragTimes. Vandaag gaan we voor een natte dragrace met twee (door ons) zeer gewilde Nissan GT-R's. En dat gaat niet helemaal volgens plan. Wie is de schuldige? De regen of de dame met haar handtasje..
15 Sep '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Really Bad Pickup Lines
Er zijn heel wat manieren om aan een leuke vriendin te komen. Met de juiste openingszin kom je al een heel eind. Maar dan moet je wel de juiste kiezen..
15 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Koefnoen Rapservice 2013 (03) - Burn! Burn! Burn!
We zijn weer een week verder. Tijd voor een beknopt en tevens muzikaal nieuwsoverzicht van afgelopen week. We geven de microfoon aan MC T-Lex voor een nieuwe Rapservice!
14 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Carl-Einar Häckner - Melbourne International Comedy Festival
Een nette goocheltruc met een gezonde dosis humor kunnen we allemaal wel waarderen. Zie hier Carl-Einar Häckner tijdens het Melbourne International Comedy Festival..
14 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Koreusity 56 - Viral Compilation
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
14 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Short Film, Commercial, Giving
Ze zeggen wel eens dat geven beter is dan ontvangen. In zekere zin is dat ook wel zo. En zeker als je deze korte film bekijkt..
14 Sep '13 - in Movies
door Patrick
MX-5 Enduro Driver From Hell
Gemoedelijk een race rijden op het circuit is simpelweg awesome. Maar zoals gewoonlijk zitten er altijd rotte appels tussen. Zoals deze MX-5 'coureur'..
14 Sep '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mercedes-Benz S 500 Intelligent Drive
Autofabrikanten zijn al jaren bezig om een auto te ontwikkelen die zelf rijdt. Ondertussen zijn ze al een heel eind en is automatisch parkeren al leverbaar op een aantal modellen. Mercedes gaat in dit geval net een stap verder..
14 Sep '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Extreme Electical Bicycle - Greyp G12
De elektrieke fiets is een uitkomst. Althans, op een vlak, mooi geasfalteerd, stukje fietspad. Maar hoe doen we dat off-road en als we echt haast hebben? Juist, dan nemen we de Greyp G12. 65km/h en gaan als de brandweer. Ik zeg hebben!
13 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Furious Pete World Tour Special - World's Most Bizarre Restaurants
Furious Pete is een liefhebber van eten. En dan bedoel ik veel in weinig tijd. Voor zijn World Tour vliegt hij van land naar land om werkelijk alles te proberen. In deze special zet hij een aantal bizarre restaurants op een rijtje..
13 Sep '13 - in Docu
door Patrick
Assassin's Creed Fan Film - Checkmate
Het blijft knap wat mensen tegenwoordig met een beperkt budget kunnen maken. Zie hier de Assassin's Creed fan made short film Checkmate..
13 Sep '13 - in Movies
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 September 2013
De tweede week van september zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we heerlijk het weekend in..
13 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
Official One World Trade Center Time-Lapse 2004-2013
11 september zal niemand vergeten. Ondanks alle ellende van de aanslagen is het nieuwe One World Trade Center toch een feit. Zie hier een timelapse van 2004 tot 2013..
13 Sep '13 - in Cool
door Patrick
CGI VFX Breakdowns - Game Of Thrones Season 3
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij het derde seizoen van Game Of Thrones..
12 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Jimmy Fallon & Justin Timberlake - Evolution Of End Zone Dancing
Tijdens American Football wordt er regelmatig een overwinningsdansje gemaakt na een touchdown. Dance buddies Jimmy Fallon en Justin Timberlake zetten er een aantal op een rijtje. Zie hier Evolution Of End Zone Dancing..
12 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (54)
Wie inmiddels al wat jaartjes een rijbewijs heeft zal vast wel een aantal momenten van angst kunnen herinneren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Ik denk sowieso dat deze motormuis een schone onderbroek nodig heeft..
12 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
Homeless With A Mercedes McLaren SLR
Het leven op straat gaat niet over rozen. Toch zijn er mensen die er het beste van maken en al blij zijn met een paar euro los geld. Maar als ze daarna in een Mercedes McLaren SLR stappen van ruim 600.000 euri, dan klopt er toch iets niet..
12 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Truck Crash Galore (16)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor vrachtwagens..
12 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
Friday The 13th Prank, Vitaly, VitalyzdTv
Morgen is het dan weer eens zover, vrijdag de 13e. Een dag vol ongeluk als ik de bijgelovige mag geloven. En al helemaal met Vitaly in de buurt..
12 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Most Extreme Sport Irish Road Racing, Ulster GP, Isle of Man
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. Zie hier een compilatie Irish Road Racing..
11 Sep '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Kid Finds Mums Toy
Als slordige moeder kan je er vergif op innemen dat je zoon een keer iets tegenkomt wat niet voor hem bestemd is. Des te leuker voor ons..
11 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Jimmy Kimmel - First Look: iPhone 5s
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat Apple de nieuwe iPhone 5s en 5c heeft geïntroduceerd. Jimmy Kimmel ging de straat op om de mensen te vragen wat ze van het nieuwe model vinden. Ze weten alleen niet dat ze een iPad Mini in handen hebben..
11 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Gets Game
Dat Joe niet een al te beste versierder is was ons al een tijdje duidelijk. Vandaag gaat hij de straat op met zijn coach, Tariq 'King Flex' Nasheed om de kneepjes van het vak te leren..
11 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Short Film - The Mustache
Op je date wil je er natuurlijk netjes en verzorgd uitzien. Alleen kan dat soms wel eens tegen zitten. En dan moet je creatief zijn. Zie hier de korte film 'The Mustache'..
10 Sep '13 - in Movies
door Patrick
Awesome Ladies Part 1
Vaak zie je bij 'Awesome' compilaties vooral mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag hebben de dames de hoofdrol..
10 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Looking For Molly..
Molly is niet alleen een schitterende meidennaam, het is ook straattaal voor MDMA. En laat deze jongen nou net op zoek zijn naar zijn vriendin..
10 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Naked Elevator
Reuze handig zo'n lift, maar je kan er natuurlijk ook de nodige lol mee beleven. De Franse malloot Rémi Gaillard is weer terug..
10 Sep '13 - in Humor
door Patrick
F1: Formula 1 Thermal Camera Monza 2013 Paul Di Resta
Dat het materiaal van een F1 wagen erg heet kan worden lijkt me voor iedereen wel duidelijk. De banden krijgen aardig wat te verduren tijdens een race. We doen een rondje Monza met Force India coureur Paul di Resta..

En ja, het gaat ook wel eens mis..
10 Sep '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (182)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
10 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
Iron Horse - Enter Sandman
Het nummer 'Enter Sandman' van Metallica is onderhand een klassieker eerste klas. Geweldig nummer en ook door velen op hun eigen manier gecovered. Vandaag de versie van Iron Horse..
09 Sep '13 - in Music
door Patrick
Fake Pregnancy Prank
Stel, je loopt op straat en een mooie dame komt naar je toe om te zeggen dat ze zwanger is. Sterker nog, van jou! Hoe reageer je dan? We laten het je zien..

Awesome lach 1:18...
09 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Asking For Threesomes (02)
Het is voor veel mensen een fantasie die ze graag nog eens in het echt uit zouden voeren: Een trio. Vorige week zagen jullie al het eerste deel van 'Asking for Threesomes', en vandaag gaan we wederom de straat op om mensen uit te nodigen voor een trio..
09 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Man At Arms - Leona's Zenith Blade
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Leona's Zenith Blade uit 'League of Legends' fabriceren. Mooi werk..
09 Sep '13 - in Cool
door Patrick
De Beste Oplossing Van..
Hoe voorkom je dat je huis wordt leeg geroofd, in de brand vliegt, of dat je bankstel naar buiten komt drijven? Heel Nederland heeft daar over meegedacht en de 12 slimste tips staan nu voor je op een rijtje. Roept u maar, wie gaat er winnen?
09 Sep '13 - in Advertentie
door Patrick
WATTS Zap - US Open
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de US Open special..
08 Sep '13 - in Cool
door Patrick
How To Pick Up Tall Girls
Het valt niet mee om op straat een dame te versieren. Oké, met de juiste zin kom je een heel eind, maar als je ook nog wat lengte moet compenseren moet je extra je best doen. Deze knaap kan het wel..
08 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Lamborghini Aventador A-E2 - Ultimate Papercraft Supercar
De papieren creaties van VisualSpicer hebben we eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Leuk speelgoed voor de creatieve knutselaar onder ons. Vandaag gaan ze een stapje verder. Zie hier de Lamborghini Aventador A-E2.. Meer info hier!
08 Sep '13 - in Cool
door Patrick
[HOONIGAN] Pismo Beach Huckfest 2013 Official Video
Vijf jaar geleden was het Pismo Beach Huckfest een kleine groep vrienden om met monster trucks, en ander off road speelgoed, even lekker door het zand te crossen. Dat is inmiddels een beetje uit de hand gelopen. Dit jaar waren ruim 20.000 man aanwezig voor het off road feestje..
08 Sep '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koefnoen Rapservice 2013 (02) - Uit Het Hoofd
We zijn weer een week verder. Tijd voor een beknopt en tevens muzikaal nieuwsoverzicht van afgelopen week. We geven de microfoon aan MC T-Lex voor een nieuwe Rapservice!
07 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Worst Twerk Fail Ever..
Booty shake, kontje schudden en sinds kort 'Twerking'. Het is allemaal hetzelfde. En ik kan je zeggen, soms is het een mooi om te zien. In dit geval helaas niet..
07 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
How Scary Is Outlast?
Er zijn heel wat spellen op de markt waarvan mensen beweren dat ze super eng zijn. Eén zo'n spel is Outlast. Laten we eens kijken of dat ook echt zo is..
07 Sep '13 - in Games
door Patrick
Avengers vs Justice League Final Epic Trailer
Blijft tof om te zien wat mensen zelf kunnen monteren. Zie hier de fan made trailer Avengers vs Justice League..
07 Sep '13 - in Trailers
door Patrick
Rio
Sommige steden zijn simpelweg bijzonder. Eén daarvan is Rio de Janeiro. Hoe zet je zo'n immense en tevens mooie stad in de spotlights? Bijna niet te doen, maar Scientifantasti krijgt het in deze timelapse aardig voor elkaar..
06 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Koreusity 55 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een klein overzicht..
06 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Insane Pool Trickshots
Met je maten in de kroeg een gezellig potje poolen is altijd leuk. Biertje erbij, je kent het wel. Maar één ding weet ik zeker. Met deze man ga ik geen uitdaging aan..
06 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Five-O In The Hood Prank VitalyzdTv
De geintjes van Vitaly vind je of tof, of totaal niets. Vandaag gaat hij de straat op om wat drugsdealers in de maling te nemen..
06 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 September 2013
De eerste week van september zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend in!
06 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
Voor Altijd Verbonden!
Als één van je maten naar Tokio verhuisd is, dan mis je toch iemand tijdens je vaste stapavond. Zelfs een voetbalwedstrijd of een filmpje kijken is niet meer wat het geweest is. Althans, vandaag de dag hoeft dat natuurlijk helemaal niet!
06 Sep '13 - in Advertentie
door Patrick
Interweb Classic - Best News Bloopers 2009
We gaan vandaag wat jaren terug in de tijd. Nieuwsreporters gaan natuurlijk niet alleen de laatste tijd de mist in, dat is al jaren zo. We gaan even terug naar 2009..
05 Sep '13 - in Humor
door Patrick
TLP August 2013 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
05 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Longboarding - Oslo Session
Vandaag vergeten we voor het gemak de skateboard, en gaan we weer eens met de longboard op stap. We schakelen over naar Oslo..
05 Sep '13 - in Cool
door Patrick
End Of The World Job Interview
LG blijft ons verrassen met leuke commercials. Na de bekende lift gaan we nu een aantal sollicitanten in de maling nemen.
05 Sep '13 - in Commercial
door Patrick
GSX-R.. 250km/h Without A Helmet
250 kilometer per uur op een motor is een behoorlijke snelheid. En al helemaal als je dat soort snelheden haalt zonder helm. Je wordt er in ieder geval niet knapper van..
05 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
Epic Movie Voice Prank
Er is, of was, maar één stem die een extra dimensie aan trailers gaf. En dat was de stem van Don LaFontaine. Helaas is de beste man er niet meer, maar er zijn mensen die zijn passie hebben overgenomen. Je komt ze zelfs op straat tegen..
04 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Hits On Girls (2)
Bij elk land die onze vriend Joe bezoekt is er wel een moment dat hij dames probeert te versieren. Tijd om die eens op een rijtje te zetten. Ik zeg humor!

Voor de liefhebbers, hier het eerste deel..
04 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Honest Trailers - Iron Man 3
Het derde deel van Iron Man is al een poosje uit, maar laten we eens kijken naar de trailer. En dan bedoel ik de eerlijke trailer..
04 Sep '13 - in Humor
door Patrick
World's Most Dangerous Job - Sulphur Mine
Mocht je nog aan het klagen zijn dat je net na je vakantie alweer aan de slag moet? Kijk even mee naar deze mijnwerkers. Dan is het toch wel fijn hè om met de airco aan, achter je bureau een beetje te internetten..
04 Sep '13 - in Docu
door Patrick
Stuart Edge - Magic Proposal Card Trick
De goochelskills van Stuart hebben we al eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag laat hij ons zien hoe je, met een beetje magie, een leuke meid aan de haak slaat..
04 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Quit Smoking Prank
Roken is niet goed voor je, dat is al jaren bekend. Tijd voor Vitaly om de straat op te gaan om het de rokers duidelijk te maken. Alleen kan niet iedereen dat waarderen..
03 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (181)
Je zou toch denken dat er ooit een eind aan de Crash Galore reeks moet komen. Niets is minder waar, voorlopig gaan we nog even door..
03 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
Graffiti Battle - SWET vs SOFLES
Ieder zo zijn mening over graffiti. De één zegt kunst en de ander ziet het als verloedering van de buurt. Eén ding is zeker, SWET en SOFLES mogen bij mij een muurtje komen doen..
03 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Frisbee Beer Trick
Een beetje klooien met een frisbee is leuk zomers vermaak. En daar hoort natuurlijk wel een koud biertje bij. Maar hoe krijg je die open? Nou gewoon.. zo dus!
03 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Picking Up Girls Speaking French
Veel mensen beweren dat Frans de taal van de liefde is. Laten we eens kijken of ze gelijk hebben. We gaan op stap met Marc-Antoine..
03 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Geluidssculptuur "Acoustical Journey" Bill Fontana Gehackt
Kunst is prijzig. Althans, het geluidssculptuur "Acoustical Journey" van ontwerper Bill Fontana wel. 150.000 euro voor een paar palen die vogelgeluiden maken is dik geld. En al helemaal als ze simpel te hacken zijn. We schakelen over naar het Cultuurpark Roombeek in Enschede..
03 Sep '13 - in Humor
door Patrick
Extreme Idiots Compilation (15)
Door de jaren heen zijn er heel wat filmpjes het net op geslingerd van rasechte idioten. Gelukkig zijn er ook mensen die die filmpjes, nieuw en oud, voor ons op een rijtje zetten..
03 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
Martin Riedl - Growing Up With Parkour
Parkour en freeruning is niet voor iedereen weggelegd. Je moet over de nodige skills beschikken wil je de uitdaging aangaan. Martin Riedl heeft er in ieder geval geen moeite mee..
02 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Win & Luck Compilation
We zien het wekelijks fout gaan. Maar zo nu en dan gaat het ook net goed. We zetten een aantal klassiekers en nieuwe op een rijtje voor je..
02 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
McNugget Rampage
Ik ben geen McDonald's fan, maar een doosje McNuggets gaat er altijd wel in. Helaas is het zo dat ze die niet altijd serveren, maar daar neemt deze 'vrouw' geen genoegen mee..
02 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
Parking In Russia
Dat 95% van de Russen niet kunnen rijden weten we ondertussen. Maar dat parkeren net zo'n probleem is was mij nog niet opgevallen..
02 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
Grandma's 700HP GT-R Launch Control Reaction
Dat er een boel verschil zit tussen een Prius en een 700pk sterke Nissan GT-R hoef ik jullie niet uit te leggen. Maar oma weet dat natuurlijk niet. Die moet het verschil maar even voelen..
02 Sep '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Aftermovie - Loveland Festival 2013
Aan alle mooie dingen komt een keer een eind. Zo ook aan de zomerse muziekfestivals. We kijken nog een keer terug naar Loveland 2013..
02 Sep '13 - in Music
door Patrick
De Wisselkiosk
Het einde van de zomer is in zicht, dus geniet nog even van die prachtige dagen en zoek het strand op! Pak een fles wijn, een sixpack en vergeet je magazines, want waarom zou je ze meesjouwen als je voor de prijs van één magazine ze allemaal tot je beschikking hebt. De wisselkiosk, das pas handig..
02 Sep '13 - in Commercial
door Patrick
Close Call.. (53)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Daar kan deze man over meepraten..
01 Sep '13 - in WTF!
door Patrick
Koefnoen Rapservice 2013 (01)
Nu Koefnoen weer op tv te bewonderen is, krijgen we daar standaard een nieuwe Rapservice bij van MC T-Lex. Hierbij het eerste deel..
01 Sep '13 - in Cool
door Patrick
20 Years Covering Combat - Goran Tomasevic
Dagelijks zien we de mooiste foto's voorbij komen. Van toffe evenementen tot serieuze oorlog compilaties. Nieuwsfotograaf Goran Tomasevic valt in categorie nummer twee. Hier zijn verhaal..
01 Sep '13 - in Docu
door Patrick
Parkour & Freerunning - No Fear
We zien regelmatig parkour en freerunning filmpjes voorbij komen hier op Biertijd. Zo ook vandaag. Zie hier No Fear..
01 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Homeless Man Fresh Start
We zagen het een tijdje terug Vitaly al doen. Een dakloze een handje helpen en een beetje in de watten leggen voor een dag of twee. De meningen waren er over verdeeld, maar ik zie liever dat mensen zoals Fousey dit nadoen dan foute pranks uithalen..
01 Sep '13 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties