Archief

Items van July 2013
FMX Are Awesome
De laatste tijd zie je veel 'Awesome' in de titels voorbij komen. En laat dat nou juist ook de bedoeling zijn! Vandaag gaan we voor prachtige beelden van de FMX pro's..
31 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Best Vines Compilation July 2013 (02)
Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Vines van afgelopen maand. Laten we er gewoon nog een doen..
31 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Asking Guys For Sex (Social Experiment)
Je kan als man de straat op gaan om 100 vrouwen te vragen of ze met je naar bed willen, maar de kans is groot dat het op een fiasco uitloopt. Maar als een vrouw het zelfde doet loopt het ineens heel anders. Meer hier!
31 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes To Sweden (Part 3)
Vorige week konden jullie het tweede deel zien van Joe's uitstapje naar Zweden. Vandaag voegen we daar deel 3 aan toe..

Deel 1 vind je hier..
31 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Motor Scooters Fail Compilation
Ik zie dagelijks brommers en scooters langs mijn auto schieten waarvan ik denk dat ze gewoon om ellende vragen. Deze compilatie bewijst het wederom..
31 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
3RUN - People Are Awesome 2013
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één of meer het web op geslingerd. Zie hier de parkour en freerun special van 3RUN..
30 Jul '13 - in Cool
door Patrick
VitalyzdTv - Extreme Homeless Man Makeover
Er zijn heel wat YT-kanalen die leuk geld verdienen met hun zelf gemaakte filmpjes. Zo ook die van Vitaly. Tijd om daar eens iemand van mee te laten profiteren..
30 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Insane Football Skills - Andrew Henderson - World Freestyle Champion
Het is al indrukwekkend om te zien hoe voetballers op het veld met een bal omgaan. Maar buiten het veld zijn er ook kunstenaars die met een bal kunnen toveren. Zie hier wereldkampioen Andrew Henderson..
30 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Magic Of Rahat - Vanishing Coin Prank
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan wederom met Rahat langs bij de plaatselijke burgerboer..
30 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Porn Sex vs Real Sex Explained
Mocht je niet beter weten, dan zou je ervan uit kunnen gaan dat seks uit een pr0n net zo is als in het dagelijkse leven. Toch zijn er nog aardig wat verschillen..
30 Jul '13 - in Info
door Patrick
Best News Bloopers July 2013
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
29 Jul '13 - in Humor
door Patrick
 3 Million Subscribers : Best Pranks (Rémi Gaillard)
De maffe Fransoos Remi Gaillard is heer en meester in grappen uithalen. Ter ere van zijn 3 miljoen YouTube volgers vandaag een klein overzicht van zijn beste pranks..
29 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Top Gear S20E05
Vaste prik maandagavond. Mocht je de jongens van Top Gear gisteren gemist hebben, geen nood. De gehele aflevering is hier nogmaals te bekijken..
29 Jul '13 - in Television
door Patrick
Jackass In Russia (Part 3)
Jackass was jaren terug een zeer groot succes in Amerika. Tot vandaag aan toe proberen mensen deze sensatie te overtreffen. Na twee eerdere delen is het nu tijd voor Jackass In Russia Part 3..
29 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation July 2013 by Fail
De maand is weer omgevlogen. Tijd dus voor het maandelijkse overzicht missers. Zie hier die van juli..
29 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Crazy Dad Freestyle Rap
Eens krijg je als vader de vraag van je zoon of je wel cool bent. Of je een beetje kunt rappen, en vooral gewoon freestylen. Eén ding is zeker, deze vader heeft de skills..
28 Jul '13 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap - Tour De France Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de Tour de France special..
28 Jul '13 - in Cool
door Patrick
BassGasm
Mocht je moeite hebben je vriendin tot een hoogtepunt te laten komen, gooi een paar subwoofers in je auto. Succes verzekerd..
28 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Contra Proposal
Iemand op een originele manier ten huwelijk vragen valt nog niet mee. Maar een beetje computer nerd en game geek weet daar best iets op te verzinnen..
28 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Stargate Studios Virtual Backlot Reel 2012
Dat we bij elke film weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij Stargate Studios..
28 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Best Vines Compilation July 2013
Twitter heeft de mogelijkheid om tekst en foto's te versturen, maar het is ook mogelijk om met Vine korte videoboodschappen te versturen van maximaal 6 seconden. Zie hier het eerste overzicht van Juli..
28 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Gatebil 2013, Norway, cars, drift
Wij kunnen wel genieten van mooie wagens, tuning, en wat rubber verspillen. Laten ze daar in Noorwegen nou ook van houden. Zie hier een impressie van Gatebill 2013..
27 Jul '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Postzegel Kopen?
Heb je als postzegelverzamelaar een mooi exemplaar over, dan is de stap naar een veilingsite snel gezet. Je kan alleen wel een telefoontje van de jongens van 205Records verwachten..
27 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Air Horn Prank
Je broer, maat of collega eens in de maling nemen is altijd leuk. Al denken ze daar zelf soms anders over..
27 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Elders React To Epic Meal Time
De bizarre kookpraktijken van Epic Meal Time zijn door de jaren heen een waar internet succes geworden. Maar wat vinden de wat oudere mensen er van?..
27 Jul '13 - in Humor
door Patrick
FedEx
Heel de dag pakjes bezorgen en ophalen komt waarschijnlijk ook een keer je strot uit. Maar om dan meteen met andermans spullen te gaan gooien gaat mij iets te ver..

Voor de info: De dame in kwestie is inmiddels ontslagen.
26 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 July 2013
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er natuurlijk ook de wekelijkse versies. Net zo vermakelijk kan ik je zeggen. Zie hier die van week 4 van juli..
26 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (176)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje..
26 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Animated Short - Tumbleweed Tango
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we er weer een voor je. Zie hier Tumbleweed Tango..
26 Jul '13 - in Animation
door Patrick
Kings Of Freestyle - New Best BMX Tricks 5
Het is en blijft geweldig om te zien als een freestyle bmx'er zijn trucjes aan het uitvoeren is. Vandaag zetten we er een aantal op een rijtje voor je. Awesome!
25 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Awesome RC Helicopter Skills
Op afstand bestuurbare spul is geweldig. De één gaat voor een vliegtuig of auto, en de ander kiest weer voor een helikopter. Vliegen met zo'n ding is nog een hele opgave, maar deze man kan er aardig mee overweg..
25 Jul '13 - in Cool
door Patrick
10 Summer Life Hacks You Need To Know
Handige huishoudtips kunnen we allemaal wel gebruiken. Of je er wat mee doet is een ander verhaal, maar zie hier 10 Summer Life Hacks die je niet mag missen..
25 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Hack A Car, Prius, Toyota
Vandaag de dag bestaat een gemiddelde auto uit meer computers dan een klein kantoor. Computers zijn te hacken, dus ook een auto. Deze mannen gingen de uitdaging aan..
25 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Seagull Instant Karma
Dat meeuwen zeer bijdehand zijn en tevens gulzig mag inmiddels wel duidelijk zijn. Maar als ze zelfs het eten van je keukenblad stelen gaat wel erg ver..
25 Jul '13 - in Animals
door Patrick
True Facts About The Owl, zefrank1
Naast humor, actie en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. Er zijn inmiddels al aardig wat dieren de revue gepasseerd, maar de uil mag natuurlijk niet ontbreken..
24 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Storm FreeRun - Frame Running
Parkour en freerunning mag voor sommige passé zijn, maar er zijn legio mensen die daar anders over denken. Kijk mee naar Storm's Frame Running..
24 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Awkward Flight
Stap het vliegtuig in, en je vakantie kan beginnen. Althans, dan moet je wel op je gemak kunnen zitten...
24 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Jackass In Russia (Part 2)
Jackass was jaren terug een zeer groot succes in Amerika. Tot vandaag aan toe proberen mensen deze sensatie te overtreffen. Vandaag is het tijd voor de Russen. Zie hier deel 1 en deel 2..
24 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Joe Hanson Goes To Sweden (Part 2)
Vorige week konden jullie het eerste deel zien van Joe's uitstapje naar Zweden. Vandaag voegen we daar deel 2 aan toe..
24 Jul '13 - in Humor
door Patrick
One Decision
Met deze temperaturen ga je niet voor je plezier in de auto zitten. Dus waarom zou je je kleine trots in zijn stoeltje laten zitten om zelf even 'snel' boodschappen te doen? Dat is vragen om ellende..
23 Jul '13 - in Info
door Patrick
Mustang MACH 1 Surprise
Als je door omstandigheden afscheid moet nemen van je eerste droomauto dan is dat een bittere pil. Maar als je zoon de Ford Mustang Mach 1 na 24 jaar als verrassing weer voor je deur zet dan is het wel even slikken..
23 Jul '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Everyone Dies At The End..
Op een verloren avond even een filmpje pakken is altijd leuk. Maar dan is het wel zo fijn dat je niet weet hoe het afloopt..
23 Jul '13 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome Summer Mix 2013
De 'People are Awesome' compilaties lijken wel een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zie hier Summer Mix 2013..
23 Jul '13 - in Cool
door Patrick
The Slow Mo Guys - Underwater Bullets At 27.000fps
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. We zoeken samen met de Slow Mo Guys het zwembad op..
23 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Reverse Russian Style
Een afslag missen kan de beste chauffeur gebeuren. Gewoon even doorrijden, keren en klaar. Maar je kan het natuurlijk ook anders oplossen..
22 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Mike Osterman - A Short Skate Film
We zien met regelmaat pro's die kunnen toveren met een skateboard. Geen trucje is ze te gek. Mike Osterman is ook zo'n man. Zie hier zijn 'Short Skate Film'..
22 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Man At Arms - Hit Girl's Detachable Sword
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Hit Girl's Detachable Sword uit Kick-Ass 2 fabriceren. Awesome!
22 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - The MP3 Experiment 10
De flashmob experts van Improv Everywhere hebben weer een nieuw MP3 Experiment. Laat een kleine 7000 man dezelfde MP3 downloaden met diversen opdrachten, en laat ze tegelijk los in New York. Cool!
22 Jul '13 - in Cool
door Patrick
RedBull & People = Awesome (3)
Met de juiste combinatie kom je een heel eind. Dus neem de rode stier, een lading getalenteerde mensen en dit is het resultaat..
22 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Top Gear S20E04
Vaste prik maandagavond. Mocht je de jongens van Top Gear gisteren gemist hebben, geen nood. De gehele aflevering is hier nogmaals te bekijken..
22 Jul '13 - in Television
door Patrick
Foam Smack Cam Fail
Iemand even verrassen met een hand vol scheerschuim kan wel eens anders uitpakken dan je zou verwachten. Eén ding is zeker. Dit is een stuk leuker..
21 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Little Girl vs Diaper Cream
Je kleine broertje goed insmeren tegen de zon is wel zo verstandig. Maar dan moet je wel het juiste smeersel gebruiken..
21 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Extreme Pogo Tricks - WakeUpToRyan
Een pogo stick is eigenlijk zo oud als de weg naar Rome. Opa en oma hebben er zelfs nog mee gespeeld. Alleen gaat het er vandaag de dag wat extremer aan toe..
21 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Dog Sees Her Owner For The First Time In 6 Months
Niet alleen de vrouw en kinderen zijn blij als je als soldaat na zes maanden weer eens veilig thuis komt. Ook de hond kan het wel waarderen..
21 Jul '13 - in Animals
door Patrick
Crash Galore (175)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
21 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Firecrackers vs School Library
Maak een paar geluiden in een openbare bibliotheek en mensen gaan je al boos aankijken. Tijd om de stilte eens te doorbreken..
20 Jul '13 - in Humor
door Patrick
How It's Made - Tesla Model S
Het is altijd leuk om te zien hoe bepaalde producten worden gemaakt. Vandaag gaan we voor een trip naar de Tesla fabriek om te kijken hoe een Model S tot stand komt..
20 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Koreusity 50 - Viral Compilation
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
20 Jul '13 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap - Cycling Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag gaan we voor een wielren special..
20 Jul '13 - in Cool
door Patrick
One Billion Dollars
Een boel geld op de bank is leuk. Maar wat is een boel? Hoeveel geld is een miljoen eigenlijk? Of sterker nog, een miljard. Deze jongen geeft zijn visie..
19 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Norwegian Bachelor Party - Bungee Jump Prank
Elk vrijgezellenfeestje moet je weer wat origineels verzinnen om de 'gelukkige' in de maling te nemen. Wat dacht je van een potje bungee jumpen?..
19 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Animated Short - Brain Divided
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we er weer een voor je. Zie hier Brain Divided..
19 Jul '13 - in Animation
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 July 2013
De derde week van juli zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Een mooie manier om het weekend in te gaan..
19 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Man At Arms - Wolverine Claws (The X-Men)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze 'Wolverine Claws' uit X-Men fabriceren. Knap staaltje handwerk..
18 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Furious Pete World Tour - Marrakesh, Morocco
Furious Pete is een liefhebber van eten. En dan bedoel ik veel in weinig tijd. Voor zijn World Tour vliegt hij van land naar land om werkelijk alles te proberen. Vandaag reizen we af naar Marrakesh, Marokko..
18 Jul '13 - in Docu
door Patrick
Koreusity 49 - Viral Compilation
Ook deze week is er weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een klein overzicht..
18 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes To Sweden (Part 1)
Onze favoriete beursganger Joe heeft de Expo's even gezien en gaat weer eens internationaal. Vandaag het eerste deel van zijn bezoek aan Zweden..
18 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Amazing Humans Summer 2013 X-Treme Sport
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Zie hier Amazing Humans Summer 2013..
18 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Top Gear - Stig's 130mph Lawnmower (Honda Meanmower)
Top Gear's Stig rijdt niet alleen in stijl, ook grasmaaien doet de best man met klasse. En vooral met een beetje snelheid. Zie hier de 109pk sterker Honda Meanmower..
18 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Nissan Skyline R33 GTS-T vs World's Fastest Mobility Scooter - 1/4 Mile
Door omstandigheden in een scootmobiel komen is nooit leuk. Maar als je zo'n ding op de kop kan tikken, en er dan vervolgens zelf wat aan gaat sleutelen, dan kan het wel eens tof worden. We gaan het gevecht aan met een Nissan Skyline R33 GTS-T..
18 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Truck Crash Galore (13)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor vrachtwagens..
17 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Homeless Jackpot Prank
Het leven op straat gaat niet over rozen. Toch zijn er mensen die er het beste van maken en al blij zijn met een paar euro los geld. Roman Atwood gaat vandaag de straat op om een aantal daklozen van een lach en wat geld te voorzien..
17 Jul '13 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
17 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Awesome Street Drummer
Loop de stad in en je zal ongetwijfeld een straatartiest aantreffen met een valse viool of oude blokfluit. Dat moet beter kunnen..
17 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge - Kiss In The Rain Prank
Een kus in de regen schijnt heel romantisch te zijn. Maar wat als het niet regent? Laat dat maar aan Stuart Edge over..
17 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Amazing Parkour & Freerunning 2013
Parkour en freeruning is niet voor iedereen weggelegd. Je moet over de nodige skills beschikken wil je de uitdaging aangaan. Deze jongens weten hoe het moet..
17 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Talking Car Alarm Prank
Een alarm is vandaag de dag een standaard optie op een auto. Mocht dat niet zo zijn, dan kom je met een megafoon onder de kap ook heel ver om wat mensen in de maling te nemen..
17 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Hashtaghiolidays, Holidays, Vodafone
Waarvoor ga jij op vakantie? Is het voor het lekkere eten, het shoppen, de gigantische feesten of gewoon voor de toeristische attracties? Probeer eens Hashtag Holidays. Kies een #hashtag en laat je mee op reis nemen naar de beste bestemming. Wie weet win je er nog een leuk reisje mee ook. Try it!
16 Jul '13 - in Advertentie
door Patrick
Bowman Gray Stadium Fight - Mike Robertson vs Derek Stoltz
Tijdens een race kunnen emoties hoog oplopen. En al helemaal als je midden in de wedstrijd uitgeschakeld wordt. Eén ding is zeker, hier win je niets mee..
16 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
VitalyzdTv - How To Pick Up Girls With My Fans
Er zijn heel wat manieren om aan een leuke vriendin te komen. Met de juiste openingszin kom je al een heel eind. Vitaly is daar heer en meester in, maar hoe doen zijn fans het?
16 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Epic Meal Time - Chinese Burger
Zin in een late night snack? Je weet dat als de gasten van Epic Meal Time daaraan beginnen dat het geen standaard hapje gaat worden. Zie hier de Chinese Burger..
16 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Rally Crash Galore (6)
Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
16 Jul '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - The 911's Appeal Is A German Thing, Passion, Porsche
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag John Wilholt over zijn passie: Klassieke Porsches..
16 Jul '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (174)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje..
16 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Car vs Motorbike
Agressie in het verkeer is niet goed te praten, zo ook onnodig links rijden. Nou kan je als motorrijder stoer je rem gebruiken om dat duidelijk te maken. Maar misschien kan je dat beter maar laten..
15 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
IndyCar Driver Sebastien Bourdais vs Trophy
Om als één van de eerste drie te finishen tijdens een IndyCar race moet je toch aardig je best doen. Mocht je het halen dan wordt dat natuurlijk beloond met een mooie kristallen bokaal. Al vraag ik me af wat Sebastien Bourdais er uiteindelijk mee gaat doen..
15 Jul '13 - in Humor
door Patrick
This Is How You Die
Een machine die voor 25 cent zegt hoe je dood gaat is een beetje creepy. Maar toch ook weer een hele uitdaging. Ik zou hem straal voorbij lopen, maar er zijn ook mensen die het graag willen weten..
15 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Zo. Zin in een Feestje?
Zin in een feestje? Op zaterdag 21 september zal het terrein van de Brabantse brouwer wederom dé plaats zijn voor een festival vol muziek en verrassende acts. Denk aan The Opposites, Yellow Claw, Dearworld, Mr.Polska en vele anderen. Meer informatie over het Zo. Festival vind je hier!
15 Jul '13 - in Info
door Patrick
See How Easily Freaks Can Take Over Your Life
Vandaag de dag deel je meer online dan je zou denken. Heel je leven is voor iedereen zichtbaar. Op zich niet zo erg, tot het moment dat iemand er wel wat mee van plan is..
15 Jul '13 - in Commercial
door Patrick
Top Gear S20E03
Mocht je gisteren de capriolen van Jeremy, James en the Hamster gemist hebben. Geen nood. Zoals gebruikelijk hebben wij hem alsnog voor je klaarstaan..
15 Jul '13 - in Television
door Patrick
World Of Hardstyle - Summer 2013 (2)
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Summer 2013 Part 2!
15 Jul '13 - in Music
door Patrick
The Photo Booth Prank
Met een vriendin of vriend even snel een foto maken in een 'photo booth' is altijd een leuke herinnering. Maar zo'n hokje kan je soms beter links laten liggen..
14 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Road Workers 1.0
In de file staan door werkzaamheden is simpelweg ruk. Maar oké, het werk moet gebeuren. Maar als je dan dit stel bagger ziet staan zakt toch wel je broek af of niet?..
14 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
The Crew - Trailer
Race games, ik ben er gek op. En na het zien van de trailer van 'The Crew' helemaal. Het is alleen nog even wachten op de release, die is pas in 2014..
14 Jul '13 - in Trailers
door Patrick
Jono and Ben at Ten - Next Actor - Stan Walker at McDonalds
Bij McDonalds wat eten bestellen is vaak een dooie boel. Maar als je bij de kassa komt en acteur Stan Walker staat op je te wachten dan kan het nog wel eens leuk worden..
14 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Jay Larson - Unknown Phone Numbers
Wat doe jij als je gebeld wordt door een onbekend nummer? Waarschijnlijk negeren of weg drukken. Jay Larson niet. Die maakt er juist een sport van om mensen in de maling te nemen. Heerlijk stukje stand-up comedy.
13 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Atlas Human Powered Helicopter
Het is natuurlijk geweldig dat dit gewoon werkt, maar ik zie mezelf nou niet één twee drie zo naar mijn werk toe vliegen. Buiten dat gaat deze creatie nooit passen op een normale parkeerplaats..
13 Jul '13 - in Cool
door Patrick
KTVU News - Asiana Flight 214
Het is nooit leuk om te horen dat er weer eens een vliegtuig is neergestort. En al helemaal niet als het nieuws ook nog eens de namen van de piloten gaat verzinnen..
13 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
John McGuinness Mugen Shinden Ni - Isle Of Man TT Zero Race 2013
We gaan weer naar het Isle of Man TT circuit voor een rondje met 20-voudig winnaar John McGuinness. Alleen doen we dat vandaag op een elektrische Mugen Shinden Ni. En dat gaat nog best rap..
13 Jul '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
How Low Can You Go.. Typhoon Jet
Dat je laag moet vliegen om je 'kist' veilig aan de grond te zetten lijkt me logisch. Maar veel lager dan dit is simpelweg onmogelijk..
12 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Co-Driver For Life
Je vriendin ten huwelijk vragen is nog best lastig. Het vragen op zich niet, maar het moet natuurlijk wel op een originele manier. Zie hier Jake en Maggie..
12 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Third Story Fall Prank
Rahat gaat regelmatig door de drive thru om werknemers in de maling te nemen. Vandaag laat hij de fast food toko's voor wat het is en gaat hij een stapje verder..
12 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 July 2013
De tweede week van juli zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Een mooie manier om het weekend in te gaan..
12 Jul '13 - in WTF!
door Patrick

Get Ridged! #ZomerKriebels
Get Ridged #Zomerkriebels
Combineer robosuits, dikke paintguns, enthousiast publiek, een warme zon en lekkere beats en Zomerkriebels is geboren. De deelnemers waren broertjes en zusjes, maten voor het leven en hartsvriendinnen. Allemaal kregen ze de kans om hun energie te ontladen tijdens een spectaculaire robo cage fight. En na afloop waren ze compleet Get Ridged! Wil jij er bij zijn de volgende keer? Check de site!
12 Jul '13 - in Advertentie
door Patrick
Motorbike Crash Galore (6)
Niet alleen in de auto moet je goed op je hoede zijn, ook op de motor is het oppassen geblazen in het dagelijkse verkeer..
12 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Living Legends - The Largest Real Paintball Battle
Met een aantal maten of collega's een paar uurtjes paintballen is altijd dolle pret. Maar wat als je met 2000 man helemaal los gaat? Zie hier Living Legends 6..
11 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Healthy Food Prank
Met warm weer gaat een heerlijk ijsje er altijd wel in. Het is alleen wel een feit dat veel van de Amerikaanse kids een paar kilo teveel gewicht meesjouwen. Tijd voor de ijscoman om ze wat gezonds aan te smeren..
11 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (173)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
11 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
New VW Golf World Record - 16Vampir VW Golf MK1 1013HP 4Motion
Je kent ze vast wel. Van die gastjes bij het stoplicht, petje op, 'snelle' Golf onder hun kont en de weg is hun racebaan. Vaak stelt het weinig voor, maar de MK1 Golf 16Vampir is wel degelijk een rap monster. 1013PK en 0-100km/h in 1,97 sec. Een auto'tje waar je respect voor moet hebben..
11 Jul '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Beatbox Brilliance - Tom Thum at TEDx Sydney
Bij TED zien we regelmatig interessante speeches over technologie voorbij komen. Maar er is natuurlijk meer. Ook entertainment komt aan bod. Zie hier beatboxer Tom Thum..
11 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Razor Crazy Cart
Lieve Sinterklaas, Kerstman, of weet ik veel wie. Wij zijn dol op gadgets, en daarom kunnen we een Razor Crazy Cart natuurlijk niet links laten liggen. Kost een kleine 400 dollar, maar dan heb je wel een kleine drifter in huis..
10 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Jono and Ben at Ten - Next Actor - Tammy Davis at Mitre 10
Next Actor is een geweldig programma van Jono & Ben at Ten. Vorige week konden we al genieten van Robbie Magasiva. Vandaag is Tammy Davis aan de beurt..
10 Jul '13 - in Humor
door Patrick
A Short Epic, Animated Short
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Kijk mee naar A Short Epic..
10 Jul '13 - in Animation
door Patrick
Joe Goes To Dreamhack (Part 2)
Zo'n twee keer per jaar gaat in Zweden het dak eraf. Hardcore gamers verzamelen zich daar voor 's werelds grootste lanparty 'Dreamhack'. Tijd voor Joe om daar eens een kijkje te nemen. Na deel 1 hierbij deel 2..
10 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Curse Of Chucky - Trailer, Child's Play
Nostalgie ten top! Wie kent Chucky nog? De moordlustige pop uit Child's Play komt terug! Zie hier de trailer van Curse Of Chucky!
10 Jul '13 - in Trailers
door Patrick
People Are Awesome - Moto
Motoren, we zijn er dol op. Mooie compilaties ook. Tijd dus voor een nieuw overzicht van People Are Awesome. Zie hier Moto..
10 Jul '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Francisco Liriano's Amazing Catch
Een professioneel honkbalspeler moet over een behoorlijk reactievermogen beschikken. De ballen vliegen immers met een rotgang om je oren. Francisco Liriano heeft er zo te zien geen moeite mee..
09 Jul '13 - in Sport
door Patrick
Motorcyclist Saves Cup
Je kan zeggen wat je wil over motorrijders, maar humor hebben ze wel. Na een heerlijk kopje koffie vergeet je wel eens je beker op te ruimen. Deze motormuis helpt wel even..
09 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Cyprus Cement Carrier vs Boats
Ook met een gigantisch vrachtschip moet je soms wel eens rare manoeuvres maken om een haven te verlaten. Het is alleen een beetje lullig als ook jouw bootje daar ligt..
09 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (51)
Wie inmiddels al wat jaartjes een rijbewijs heeft zal vast wel een aantal momenten van angst kunnen herinneren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Ik denk sowieso dat deze motormuis een schone onderbroek nodig heeft..
09 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
German Polizei Fail
Als motoragent mag je heel wat ervaring hebben, maar een klein foutje is zo gemaakt. En daar ga je dan..
09 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (12)
Na alle 'normale' bestuurders zijn nu de vrachtwagens weer eens aan de beurt. Zie hier een nieuwe Truck Crash Galore..
08 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Top Gear S20E02
Mocht je gisteren de capriolen van Jeremy, James en the Hamster gemist hebben. Geen nood. Zoals gebruikelijk hebben wij hem alsnog voor je klaarstaan..
08 Jul '13 - in Television
door Patrick
Riders Are Awesome 2013 (2/4)
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Kijk mee naar deel 2 van Riders Are Awesome..
08 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Parkour & Freerunning 2013 - We Will Carry On
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook mensen die het wel kunnen..
08 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Best Of Freeride Downhill MTB
Met een zonnetje in de lucht is een stukje fietsen best aangenaam. Maar wil je wat meer actie, dan moet je eens met deze jongens op pad gaan..
08 Jul '13 - in Cool
door Patrick
F1 2013 Germany - Mark Webber's Wheel vs Camera Man
Als cameraman probeer je zo goed mogelijk alle actie in beeld te brengen tijdens een Formule 1 race. Maar je kan niet alles in de gaten houden. Daar kan deze cameraman nu over meepraten..
07 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Be More Dog
Waarom zou je je als kat alleen maar bezig houden met kattendingen? Een keer iets heel anders doen kan best wel eens een prettige uitdaging zijn..
07 Jul '13 - in Commercial
door Patrick
Crash Galore (172)
Ook dit weekend laten we niet voorbij gaan zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
07 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
The Zombies Are Coming.. Don't Be Scared
Bij een zombie uitbraak verwacht je de ergste dingen. Maar het hoeft natuurlijk allemaal niet zo schokkend te zijn..
07 Jul '13 - in Commercial
door Patrick
How To Take An Exit Like A Pro
Hoe je een afrit moet nemen leer je normaal gesproken tijdens je rijlessen. Deze gast doet het op zijn eigen manier..
06 Jul '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Ring Style Wake Up Prank
Wil je ook eens een geintje uithalen bij je vriendin met de zekerheid op een paar maanden pikstraf? Zo doe je dat!
06 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Russia's Good People (2)
Als we beelden uit Rusland voorbij zien komen is het vaak een compilatie van doffe ellende. Maar soms, heel soms, zijn er ook mooie momenten. Na deel 1, hier deel 2..
06 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Bubble Football, Soccer
Persoonlijk heb ik niks met voetbal, maar op deze manier zou ik mezelf toch een middag kunnen vermaken. Zie hier Bubble Football..
06 Jul '13 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap - Roland Garros Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de Roland Garros Tennis special..
06 Jul '13 - in Cool
door Patrick
MotoGP 2013 Rewind - Assen
Vorige week zaterdag was het weer feest op het TT circuit Assen. Voor de liefhebbers die het gemist hebben hier een kleine terugblik van de MotoGP 2013 Assen..
06 Jul '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Fails Compilation 2013 (So Far)
Het jaar is nog lang niet voorbij, maar toch hebben we het eerste overzicht falers al binnen. De rest zal ongetwijfeld volgen. Voor nu deel één..
05 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Honda - Hands
Als er een auto is die altijd start, dan is het wel een Honda. Althans, dat is mijn ervaring. Maar Honda heeft door de jaren heen natuurlijk meer gedaan dan alleen auto's fabriceren. Zie hier hun laatste commercial 'Hands'..
05 Jul '13 - in Commercial
door Patrick
My Lego Leg
Als er één soort speelgoed geniaal en tijdloos is dan is het Lego wel. Sterker nog, mis je een been? Geen probleem! Met Lego kun je immers alles maken..
05 Jul '13 - in Cool
door Patrick
RedBull Hare Scramble 2013 Pile Up
Een van de zwaardere enduro races is zonder twijfel RedBull's Hare Scramble. Voor je het weet lig je met zo'n 30 man op een hoopje..
05 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Art Of Pit Stop, Red Bull Racing
In enkele seconden een formule 1 wagen weer op orde brengen is een kunst op zich. Vier wielen verwisselen doen de jongens van RedBull Racing in een kleine 2 seconden. Vandaag doen we het in slow-mo style..
05 Jul '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Street Workout
Ben je van plan om morgen de sportschool op te zoeken? Waarom binnen sporten als buiten het zonnetje heerlijk schijnt? Zoek een speeltuintje op en doe, net als deze gasten, je ding. Succes!
04 Jul '13 - in Cool
door Patrick
This Is Why I'm Broke
Gadgets, wie is er niet dol op. De ellende is alleen dat ze vaak toch nog aardig wat knaken kosten. Logisch ook dat deze site de naam 'This is why i'm broke' draagt..
04 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Exige - Proximity Launchpad Mashup (60+ Song Mix)
Launchpad experts hebben we al eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag gaan we voor een heuse mashup. Ik zeg cool!
04 Jul '13 - in Music
door Patrick
How To Solve A Russian Road Rage
Dat ze in Rusland na een onenigheid onderweg regelmatig op de vuist gaan is niets nieuws. Maar je kan het ook in een paar seconden opgelost hebben..
04 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Top Gear USA - Subaru Impreza vs Dirt Bike
De Amerikaanse versie van Top Gear is niet te vergelijken met de Engels variant. Maar soms hebben ze toch leuke beelden. Coureur Tanner Foust gaat de uitdaging aan met pro rijder Cam Sinclair..
04 Jul '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jono And Ben At Ten - Next Actor - Robbie magasiva at Countdown
Boodschappen doen is voor niemand een pretje. Maar als je bij de kassa komt en acteur Robbie Magasiva staat op je te wachten dan kan het nog wel eens raar aflopen..
03 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Close Call.. (50)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Goed oppassen lijkt de enige oplossing, en gelukkig gaat het vaak dan ook maar net goed..
03 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
American Ninja Warrior Sreaker Johnny Rocket
Neem Wipeout, verbouw het parkour een beetje, geef het een andere naam en de nieuwe show American Ninja Warrior is een feit. Best leuk allemaal, maar als streaker Johnny Rocket voorbij komt is het ronduit geweldig..
03 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Joe Goes To Dreamhack (Part 1)
Zo'n twee keer per jaar gaat in Zweden het dak eraf. Hardcore gamers verzamelen zich daar voor 's werelds grootste lanparty 'Dreamhack'. Tijd voor Joe om daar eens een kijkje te nemen..
03 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Magic Phone Kissing Prank
Stuart Edge gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen met één van zijn trucjes. Zo ook vandaag..
03 Jul '13 - in Cool
door Patrick
The Driftpocalypse - Motorcycle vs Car Drift Battle 3
Dat je met een auto aardig wat rubber kunt verspillen weten we maar al te goed. Maar ook met een motor is driften best te doen. We gaan voor een wedstrijdje. Zie hier 'The Driftpocalypse'..
02 Jul '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Sébastien Loeb's Record Setting Pikes Peak Run - Full POV
Pikes Peak is elk jaar weer een uitdaging. Wie gaat wederom een nieuw wereldrecord neerzetten? Vorig jaar was het Rhys Millen met een tijd van 9 minuten en 46 seconden. Kan Sébastien Loeb dit record verbeteren? We rijden met hem mee. POV style!
02 Jul '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Cambridge Parkour POV
Bij parkour en freerunning zie je vaak de meest acrobatische trucjes. Vandaag zien we dat alleen vanuit een ander oogpunt. We doen een vlucht door Cambridge..
02 Jul '13 - in Cool
door Patrick
The Great Gatsby VFX - CGI VFX Breakdowns
Dat we bij elke film weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij The Great Gatsby..
02 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Monster Energy - Ken Block's 2013 Tokyo Experience
Niet alleen de rode stier zorgt voor toffe evenementen. Ook concurrent Monster er wat van. Zie hier een impressie van Ken Block's 2013 Tokyo Experience..
02 Jul '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Gay Pride Parade
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag gaan we langs bij de Gay Pride Parade 2013 in San Francisco..
02 Jul '13 - in Humor
door Patrick

Kun je het je nog herinneren?

Niet zo lang geleden was de mobiele telefoon maar een eng en raar ding. KPN ging in 1998 de straat op om mensen te vragen of ze een mobiele telefoon nodig hadden. De reacties waren, zachtjes uitgedrukt, opmerkelijk! Op dit moment is KPN druk bezig hun 4G mobiele netwerk uit te rollen over Nederland. Benieuwd hoe we hier over vijftien jaar op terugkijken.
02 Jul '13 - in Advertentie
door Patrick
Top Gear S20E01
De autoliefhebbers kunnen weer genieten van een nieuw seizoen Top Gear. Mocht je de eerste aflevering gemist hebben, geen nood. Wij hebben hem voor je!
01 Jul '13 - in Television
door Patrick
Man At Arms - Orcish Battleaxe (Skyrim)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze de Orcish Battleaxe uit het welbekende spel Skyrim fabriceren. Awesome!
01 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Going Home..
Voor een soldaat is het een eer om te strijden voor vrede en veiligheid. Maar één ding is zeker, het is altijd fijn om na maanden of zelfs jaren weer naar huis te gaan..
01 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (171)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
01 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
TLP June 2013 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
01 Jul '13 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties