Archief

Items van August 2012
X Factor UK - Zoe Alexander's Audition - Pink's So What
We hebben al heel wat 'talenten' van X Factor voorbij zien komen. De één wat beter dan de ander. Maar dwazen heb je er elk jaar weer bij zitten. In dit geval Zoe Alexander..
31 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Luck Or Driving Skills
Een beetje rallycoureur kan sturen, althans daar mag je vanuit gaan. Maar hebben we het hier over skills, of simpelweg geluk? Zeggen jullie het maar..
31 Aug '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Two Hamsters One Wheel
Wij gaan naar een kermis voor een beetje dolle pret en leuke attracties. Maar een hamster, die moet zelf wat verzinnen. Uiteindelijk komt het wel op hetzelfde neer.
31 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Carlton Draught - Beer Chase
Mocht je een geslaagde overval hebben gepleegd, dan is het wijs om de juiste kroeg te kiezen voor een overwinningsbiertje. En anders moet je keuzes maken..
30 Aug '12 - in Commercial
door Patrick
Freddie Wong - Old School vs New School
Filmmaker Freddie Wong is een man die dol is op actie en special effects. Vandaag gaan de old school game helden het gevecht aan met de nieuwe generatie. Let the best man win!
30 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Joe Goes Renaissance Faire
Ook deze week is Joe weer eens op stap geweest om de nodige mensen wat dubbelzinnige vragen te stellen. We nemen een kijkje bij de Renaissance Faire..
30 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Truck Crash Galore (01)
Na alle 'normale' bestuurders en motorcoureurs zijn nu de vrachtwagens aan de beurt. Zie hier het eerste deel van Truck Crash Galore..
30 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Discover Xtreme Sports (17)
Extreme sporten, we zijn er dol op. Tijd dus voor een nieuwe compilatie hoogtepunten. Zie hier Discover Xtreme Sports 17..
30 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Baby Twins vs Guitar
Niet alleen wij volwassenen zijn dol op muziek. Ook baby's kunnen genieten van een gitaar..
29 Aug '12 - in Cool
door Patrick
The Tickle Bug Prank
Sommige pranks zijn zo simpel dat ze juist extra lollig worden. Want zeg nou zelf, mensen op straat kietelen is toch geniaal..
29 Aug '12 - in Humor
door Patrick
What If Pixar Made The Expendables 2?
De meest geweldige animaties komen bij Pixar c.q. Disney vandaan. Maar wat als Pixar de kaskraker The Expendables 2 zou hebben gemaakt? Dan krijg je waarschijnlijk zoiets als dit..
29 Aug '12 - in Cool
door Patrick
The Barclays 2012 - Roberto Castro Hole In One
Een 'hole in one' slaan is voor elke golfer een hele prestatie. Maar als ik Roberto Castro, tijdens Barclays 2012, zo zie lijkt het wel kinderspel..
29 Aug '12 - in Sport
door Patrick
Fast Five Sweden Edition
Als fan van de Fast & Furious reeks kan je natuurlijk niet achterblijven als autoliefhebber. Dit Zweedse clubje vrienden en tuners maakten hun eigen versie met best fancy camerawerk..
28 Aug '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
The World In Two Minutes - Italy
We hebben al aardig wat twee minuten tripjes gemaakt over de wereld. Vandaag bezoeken we het land van hete pizza's en snelle bolides, Italië!
28 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Devinsupertramp - Shooting The Tube
We hebben ongemerkt al aardig wat filmpjes van YT-ster Devinsupertramp voorbij zien komen. Vandaag gaan we voor het spontane waterfeestje Shooting The Tube..
28 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (112)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een dosis wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
28 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
World's Greatest Drag Race! - Part 2
Een poosje terug konden we genieten van de World's Greatest Drag Race. De uitkomst was vanaf het begin al aardig duidelijk, dus laten we het nog een keertje over doen. Zie hier deel 2..
28 Aug '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
The X Factor UK 2012 - Lucy Spraggan
Na een avondje flink stappen kan je wel eens wat verrassende dingen gedaan hebben. Waar je, na het wakker worden, altijd weer een beetje spijt van hebt. X Factor UK kandidate Lucy Spraggan heeft er een liedje over geschreven. Last Night..
27 Aug '12 - in Music
door Patrick
Mark Crilley's Realism Drawing Challenge - Playing Card
Iets natekenen kan elke kleuter. Maar iets super realistisch natekenen is simpelweg kunst. Mark Crilley kan een aardig overweg met een potlood en neemt graag uitdagingen aan van zijn YT volgers. Zie hier de Playing Card Challenge..
27 Aug '12 - in Cool
door Patrick
City Racing Rotterdam 2012
Rotterdam stond zondag 26 augustus in het teken van City Racing Rotterdam 2012. De jaarlijkse plek voor dikke bolides, bijzondere conceptcars, buggy's, F1 wagens en natuurlijk vrouwelijk schoon. Zie hier een korte impressie..
27 Aug '12 - in Cars & Bikes
door Patrick

Het Betere Nazomeren!
Ontdek de wereld in 1 week met Arke! Het betere nazomeren!
Niets fijner dan nog even een weekje er tussen uit voordat de handschoenen weer uit de kast moeten om een ouderwets Hollandse winter te trotseren. Waarom dan niet nog even nazomeren op een bijzonder plekje die onze wereldbol rijk is. Wat te denken van Kaapverdië, Dubai, Zanzibar, Kenia, Sri Lanka of Florida? Niet direct voor de hand liggend voor een weekje weg hoor ik je denken, maar daarom niet minder geschikt. Ontdek de wereld in een week! Check de Arke website voor meer bijzondere nazomer bestemmingen, en hou tevens Facebook in de gaten voor de speciale game die begin september verschijnt.
27 Aug '12 - in Advertentie
door Patrick
Red Lights Trailer
Er zijn twee soorten mensen met een bijzondere gave. Degenen die denken dat ze echt over een speciale kracht beschikken en anderen, die denken dat wij ze niet doorhebben. Ze zitten er allebei naast. Zie hier de trailer van Red Lights. Vanaf 30 augustus in de bios.
27 Aug '12 - in Trailers
door Patrick
NZDF Fallen Comrade Haka
Het is altijd ellendig als een goede kameraad en collega militair om het leven komt. Het blijft treurig, maar in Nieuw Zeeland hebben ze daar een gepast ritueel voor. Een heuse Haka..
26 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Siri Hidden Feature On New iPhone 5
Hoe ellendig is het als je een keer je smartphone verliest. Tegenwoordig is remote wipe een handige optie op de iPhone's, maar dan nog kan iemand hem (zonder jou gegevens) weer gebruiken. Deze optie zou voor de iPhone 5 een aardige oplossing zijn..
26 Aug '12 - in Tech
door Patrick
Hit & Run Payback
Dat de Russisch verkeersregels anders zijn dan die van ons landje weten we inmiddels. Maar na een aanrijding doorrijden is natuurlijk uit den boze. Payback is a bitch..
26 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Grandpa's Golf vs Ferrari F430
In sommige landen is parkeren een drama. Maar er zijn ook mensen die simpelweg lak hebben aan de spullen van een ander. Zo ook deze opa die zijn Golf uit zijn parkeervak haalt..
26 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation August 2012 by TNL
De maand is nog niet voorbij, maar de eerste fail compilatie van Augustus staat alweer klaar voor je. Zie hier het overzicht van Twister..
26 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Rapservice 2012 (01)
Nu Koefnoen weer op tv te bewonderen is, krijgen we daar standaard een nieuwe Rapservice bij van MC T-Lex. Hierbij het eerste deel..
25 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Alexander Polli Wingsuit Flying - Reality Of Human Flight
Skydiven, basejumpen en wingsuit proximity flying zijn stuk voor stuk geweldige sporten. Vandaag vliegen we mee met Alexander Polli..
25 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Expensive Yacht Launch
Een leuk bootje kost aardig wat knaken. Maar na lang sparen heb je dan eindelijk een heus jacht kunnen kopen. Als hij dan eenmaal voor het eerst het water ziet, dan springen de tranen toch in je ogen..
25 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Spray Paint Prank
Mensen in de maling nemen is de jongens van Sketch Empire niet ongewoon. Na diverse pranks gaan we nu met een spuitbus de straat op..
25 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Army Show Surprise
Voor de liefhebbers is het geweldig om legervoertuigen van dichtbij mee te maken. Maar als ze een showtje geven kan je voortaan maar alvast gewaarschuwd zijn..
25 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Jorian Ponomareff - Natural Riding
Sommige rijders kunnen beter overweg met hun motor dan menig mens kan lopen. En dan hebben we het over jongens als Jorian Ponomareff. Zie hier Natural Riding..
24 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Wonderful Days..
De happy hardcore hit Wonderful Days van Charly Lownoise en Mental Theo kennen jullie vast nog wel. Tijd om het nummer wat nieuw leven in te blazen. Maar dan wel met een xylofoon en trommel..
24 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Polish Spiderman
Er zijn mensen die zich helemaal kunnen inleven in een bepaalde superheld. Neem deze Spiderman die de straten van Warschau onveilig maakt. Is deze man de Poolse versie van Remi Gaillard?
24 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Begging Russian Style
Mocht het echt allemaal tegenzitten in je leven, dan is de laatste oplossing altijd nog bedelen om wat knaken te 'verdienen'. Al kan je het altijd nog makkelijk maken voor jezelf..
24 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Instant Celebrity Brett Cohen
Een beroemd iemand worden klinkt lastiger dan het is. Je heb eigenlijk niet meer nodig dan twee beulen die voor bodyguard spelen, en een aantal vrienden die foto's van je schieten. Brett Cohen laat het je zien..
23 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Drunk Guy vs Sliding Door
Met een behoorlijke stuk in je kraag worden de meest makkelijke dingen plotseling erg lastig. Zelfs door een schuifdeur lopen..
23 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Ultra Mini Bike
Als je met je fiets problemen krijgt, dan is het handig om een reserve fiets voor handen te hebben. Al kan het dan even duren voor je op plek van bestemming bent..
23 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (111)
Voor diegenen die al ontwenningsverschijnselen beginnen te krijgen. Wees gerust, zie hier een nieuwe Crash Galore..
23 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Bellen vs Teksten
Vandaag de dag gebruiken we onze smartphone meer voor andere dingen dan voor bellen. Logisch ook, want een smsje is zonder gedoe zo verstuurd. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
23 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Corvette Z06 vs Tree
Je kan natuurlijk, zoals in dit geval, een snelle Corvette Z06 lenen om de stoere jongen uit te hangen. Maar zoals je weet krijg je bij de auto geen stuurmanskunst cadeau. Deze knuppel weet dat nu ook..

Voor de ongeduldige onder ons, crash bij 12.40.
22 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Art Attack
Stel, je wilt je slaapkamer wat opfrissen en de muren voorzien van wat leuke decoratieve elementen. Waar begin je dan en hoe maak je die? Met een klein beetje hulp van een video-editor met gevoel voor humor, helpt Art Attack je op weg...
22 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Animated Short - Tangled Ever After
De Disney animatie 'Tangled' is ronduit geweldig. Maar ook de kleine variant 'Tangled Ever After' mag er zijn. Ruim 6 minuten plezier..
22 Aug '12 - in Animation
door Patrick
Games We Play
Als kleine spruit hebben we allemaal wel eens wat simpele spelletjes gespeeld. Maar wat blijkt, we hebben vroeger allemaal dezelfde spelletjes gedaan..
22 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Road Rage..
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Maar je hebt altijd baas boven baas..
22 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 12/08/12 - 2012 Olympic Games Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag gaan we voor de 2012 Olympic Games..
21 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Charly The Chill Cat
Ik heb een aardige hekel aan huistijgers. Maar een kat zoals Charly zou zelfs in mijn huis een plekje krijgen. Wie wil nou niet een high five als je voorbij loopt..

LOL, het kortste filmpje ooit op Biertijd?
21 Aug '12 - in Animals
door Patrick
Food For Louis - Summer in the City - Worst Food Challenge
Dat Louis een vreemde voorkeur voor eten heeft weten we. Vandaag gaat hij voor de Zweedse 'specialiteit' surstromming oftewel rotte vis. Maar dat doet hij niet alleen. Wie gaat de uitdaging aan?..
21 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
BMW M3 On The Rocks..
Geef een 19 jarige knaap de sleutels van een BMW M3 en je weet dat er ellende van gaat komen. Natuurlijk wel filmen met een Go-Pro camera, dat is leuk voor ons..
21 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
The World In Two Minutes - Mexico
De wereld in twee minuten. Vorige week bezochten we al een aantal landen, en vandaag voegen we daar Mexico aan toe..
21 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Stanford's Audi TTS Robot Car Hits The Track
Google is druk bezig met een zelf rijdende auto, maar ook menig universiteit is daar druk mee bezig. Stanford heeft een Audi TTS die ze pas los hebben gelaten op het circuit. Met een top van 193km/h kan ik me voorstellen dat je niet echt op je gemak zit..
20 Aug '12 - in Tech
door Patrick
Crash Galore (110)
Laten we de week eens goed beginnen. Voor de liefhebbers hierbij een nieuwe Crash Galore..
20 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Riders Are Awesome 2012 (4/6)
Na drie geweldige delen van 'Riders Are Awesome' gaan we nu verder met nummer vier uit een reeks van zes. Blijft indrukwekkend..
20 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Freddiew And The Last Crusade
De creaties van Devinsupertramp zijn stuk voor stuk kleine meesterwerken. Maar als FX freak Freddie Wong zich er ook mee gaat bemoeien dan wordt het nog leuker. Zie hier FreddieW and the Last Crusade..
20 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Dynamo Magician Impossible S1E1
Goochelen met een pak kaarten kan elke illusionist wel. Maar sommige goochelaars, waaronder Steven Frayne aka Dynamo, gaan net een stapje verder..
19 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Robot Swagger
Specialisten zijn al jaren bezig om robots te perfectioneren. Voor het lopen heb je natuurlijk het juiste ritme nodig. Deze man snapt het..
19 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Slingshot Physics
Een katapult is hier in Nederland een verboden 'wapen'. Onzin zou je denken, maar na het zien van dit filmpje kan ik het me best voorstellen..
19 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Impressive Karaoke Girl
Karaoke, je moet er van houden. Maar als je eenmaal de kans krijgt, dan laat je jezelf natuurlijk ook van je beste kant zien. Deze dame pakte haar kans in het plaatselijke winkelcentrum. Ik zeg knap..
18 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Halo vs Predator
Actiefiguren zijn stoer. Vroeger waren wij jongens er uren druk mee in de weer. Maar tja, dames hè..
18 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Revenge Is A Dish Best Served Pink
Als je kleine broertje je Facebook pagina verneukt is er natuurlijk maar één oplossing. Revenge..
18 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Bite of the Great White! (Shark Week Remix)
Discovery's Shark Week is ronduit indrukwekkend om te zien. Tijd voor een autotune remix om het 25ste jubileum te vieren..
18 Aug '12 - in Cool
door Patrick
iMac Prank
Een Apple iMac kost een paar knaken, maar dan heb je ook wat. Zonde dus om die per ongeluk uit je handen te laten vallen..
17 Aug '12 - in Humor
door Patrick
How to Pick Up Girls With Vitaly
Vitaly is niet alleen een 'eerste klas' grappenmaker, maar ook zijn versierskills zijn boven peil. Althans, ik vraag me af hoe het hem hier in Nederland zou vergaan op een stapavondje..
17 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Sir Mix-A-Lot's Baby Got Back - Sung by the Movies
De klassieker 'Baby Got Back' van rapper Sir Mix-A-Lot zal bij menig bezoeker nog vers in het geheugen hangen. Deze beste man heeft zo'n kleine 295 films gebruikt voor een remake. Wat een werk..
17 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Wakko vs Skrillex
Dubstep, je moet er van houden. Maar combineer de ouderwetse tekenfilm serie 'The Animaniacs' met de beats van Dubstep DJ Skrillex en dan wordt het toch wel een bijzonder geheel..
17 Aug '12 - in Humor
door Patrick

Pecunia Pakkers, pak ze allemaal!
Pecunia Pakkers, pak ze allemaal!
Wat zijn Pecunia Pakkers? Studentenkorting op ruim 300 goede adresjes geregeld door studenten in 10 grote studentensteden. Check in met je mobiel voor korting in jouw stad. Kijk op pecuniapakkers.nl voor meer info.
17 Aug '12 - in Advertentie
door Patrick
Crash Galore (109)
We doen er vandaag gewoon nog eentje. Gewoon voor de kick. Zie hier een nieuwe Crash Galore!
16 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
We Love Russia..
Dat de Russen maar een raar volkje zijn hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Tijd voor een nieuwe compilatie 'We love Russia'!
16 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Philizz Videomix 2012 Vol.4
Laten we deze donderdag eens opvrolijken met de nodige muziek. We schakelen over naar de buurman voor de Philizz Videomix 2012 Vol.4. Enjoy!
16 Aug '12 - in Music
door Patrick
Midnight Lights - What Stadium Do When People Sleep
Wat gebeurt er in stadions wanneer mensen slapen? Volgens Jimmy Diebold is er 's avonds één groot dubstep feestje. Zie hier Midnight Lights. Awesome!
16 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Discover Xtreme Sports (16)
Extreme sporten, we zijn er dol op. Tijd dus voor een nieuwe compilatie hoogtepunten. Zie hier Discover Xtreme Sports 16..
16 Aug '12 - in Cool
door Patrick

Samsung - Back To School
Samsung - Back To School
Samsung stunt tijdens begin van het nieuwe studiejaar. Tim Murck, bekend van Spangas en Feuten, trekt met het Samsung promoteam langs studentensteden waar ze met hem het bed kunnen delen. Dit moment wordt vereeuwigd en je foto vind je terug op de SamsungBackToSchool website. Dit is tevens de plek waar je als student alle acties terugvindt. Wat dacht je van een gratis laserprinter en een unieke badjas bij aankoop van een Samsung Notebook Series 5. Maar dat is natuurlijk lang niet alles. Check de website voor meer info..
16 Aug '12 - in Advertentie
door Patrick
Joe Hanson Goes Gay
Het is woensdag, tijd voor Joe om op stap te gaan. Dagelijks zijn er mensen die hem uitmaken voor homo. Tijd dus om even langs te gaan bij de LA Gay Pride..
15 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (108)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een dosis wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
15 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
The World In Two Minutes - Japan
De wereld in twee minuten. Vorige week bezochten we al een aantal landen, en vandaag voegen we Japan daar aan toe..
15 Aug '12 - in Cool
door Patrick
BeerBike Ass Slap
Mocht je ooit de kans krijgen om in een luttele seconde twaalf damesbillen aan te tikken, dan doe je dat gewoon. Tik 'm aan ouwe!..
15 Aug '12 - in Humor
door Patrick
PSY - Gangnam Style
Ik wilde hem eigenlijk aan ons voorbij laten gaan, maar gezien het aantal linktips hierbij PSY's Gangnam Style. Zeggen jullie het maar, hit of shit?
15 Aug '12 - in Music
door Patrick
F* You, i'm a Range Rover..
Ze kunnen wel beweren dat Mercedes, Audi en BMW rijders asociaal zijn. Maar de mensen achter het stuur van een Range Rover gaan net een stapje verder..
14 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls at Comic-Con Part 2
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om, vaak dronken, leuke dames wat intieme vragen te stellen. Een poosje terug konden jullie deel 1 zien van hun bezoek aan Comic-Con. Vandaag voegen we daar deel 2 aan toe..
14 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Wrong Bike..
Bij een motorrace is de start van groot belang. Wie het eerste weg is maakt immers meer kans om als eerste de finish te halen. Maar dan moet je wel de juiste motor pakken..
14 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Baby Talk..
Is er een baby in de buurt, dan is plotseling elke volwassene gek van babypraat. Maar wat als je zo praat tegen een andere volwassene?
14 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Red Bull Soul Flyers 2012 - Wind Tunnel Acrobatics
Skydiven is een geweldige sport. Je hoeft er niet eens meer het vliegtuig voor in om even te zweven. Neem een windtunnel en de Red Bull Soul Flyers maken het af..
13 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes Deleted 5 - Red, White And Blonde
Ook Joe gunnen wij een dagje vrij. Gelukkig heeft de beste man altijd nog deleted scenes op voorraad om ons te vermaken. Zie hier Joe Goes Deleted 5..
13 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Jeremy Foley Pikes Peak 2012 Crash
Afgelopen weekend werd de Pikes Peak International Hill Climb gehouden. Puur sensatie, al liep het voor coureur Jeremy Foley anders af dan hij had verwacht. Een wonder dat ze er met lichte verwondingen vanaf zijn gekomen..
13 Aug '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Animated Short - The LEGO Story
Als er één soort speelgoed geniaal en tijdloos is dan is het LEGO wel. Maar hoe is het eigenlijk allemaal tot stand gekomen? LEGO bestaat 80 jaar en heeft voor het gemak een animatie laten maken. Zie hier 'The LEGO Story'..
13 Aug '12 - in Animation
door Patrick
Love Boat..
Om een leuk meisje te versieren kan je natuurlijk de stoere, gelikte jongen uit gaan hangen. Al is midden op zee wellicht niet de beste plek..
13 Aug '12 - in Commercial
door Patrick

Spek je Spaarrekening met Pinsparen!
Spek je Spaarrekening met ABN Amro Pinsparen!
Sparen is nog nooit zo leuk geweest met Pinsparen. Want met Pinsparen van ABN Amro spaar je terwijl je pint. Je spaart dus wanneer je lekker shopt of gezellig met vrienden uit eten bent. Pinsparen is ideaal voor iedereen die geen moeite heeft om geld uit te geven, maar het wel lastig vindt om af en toe wat geld opzij te zetten. Hoeveel je spaart, bepaal je zelf. Je kunt kiezen of je 1, 5 of 10% van elk gepind bedrag opzij zet. Meer info? Check de website en ontdek Pinsparen!
13 Aug '12 - in Advertentie
door Patrick
Gotye - Somebodies: A YouTube Orchestra
De hit 'Somebody that i used to know' van Gotye is tot vervelens toe op YouTube te vinden. Van alle versies heeft Cotye nu zelf een mix gemaakt, en die klinkt nog best oké..
12 Aug '12 - in Music
door Patrick
Conan's Super Slow-Mo Camera Moments
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Conan O'Brien mocht even 'spelen' met een olympische replay camera, maar dan wel op zijn manier..
12 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Scare Pranks With Sketch Empire & The Scary Snowman
Bij sneeuw hoort een ouderwetse sneeuwpop. Maar zelfs in de zomer jaagt Freaky the Scary Snowman mensen de stuipen op het lijf. We gaan met Sketch Empire en Freaky the Scary Snowman naar Jersey Shore..
12 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Launchpad Dubstep Skills
Dubstep, je moet er van houden. Maar één ding is zeker, deze man heeft launchpad skills..
12 Aug '12 - in Cool
door Patrick
The Blue
Wanneer je op tonijn gaat vissen is het leuk om een go-pro camera mee te nemen. Deze beste man heeft een 'torpedo' gemaakt zodat hij onderwater het gebeuren kan filmen. Maar van deze verrassing had hij niet kunnen dromen..
12 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Behind The Nitro - Nitro Circus The Movie 3D Featurette
Zoals we allemaal wel weten staat Nitro Circus al jaren garant voor actie, spektakel en extreme stunts. Na de trailer van Nitro Circus The Movie, nu een kijkje achter de schermen. Awesome!
11 Aug '12 - in Trailers
door Patrick
TreT - Super Dog
TreT hebben we eerder voorbij zien komen. Maar de American Staffordshire Terrier zit niet stil. Zie hier zijn parkour skills..
11 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Call Me Maybe - Carly Rae Jepsen (Chatroulette Version)
De succesvolle hit 'Call me Maybe' van Carly Rae Jepsen hoor je tot vervelens toe dagelijks op de radio. Maar combineer de hit met een Chatroulette sessie en je tovert bij veel mensen een glimlach op hun gezicht..
11 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Olympic Commentators Are Dicks..
Wie de afgelopen dagen naar de Olympische spelen heeft gekeken, weet dat er legio sporttalent rondloopt. Al denken de commentatoren van NBC daar anders over..
11 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
30 Days and 30 nights in Queenstown New Zealand by Trey Ratcliff
Mocht je een keer Nieuw Zeeland op willen zoeken maar twijfel je nog een beetje. kijk dan even naar '30 Days and 30 Nights in Queenstown'. Bestel de tickets alvast..
10 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (107)
Nieuwe ronde, nieuwe brokkenpiloten. Dat die mensen überhaupt een rijbewijs hebben gekregen is voor mij een wonder. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
10 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Airplane Refueling In Congo
Mocht je ooit naar een vakantiebestemming vliegen met een tussenstop in Congo. Weet dan dat het tanken even kan duren..
10 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Short Film - With A Piece Of Chalk
Het leven van een twaalf jarig mannetje gaat niet altijd over rozen. Maar gelukkig kan een klein stukje krijt daar verandering in brengen. Zie hier de korte film 'With a Piece of Chalk'..
10 Aug '12 - in Movies
door Patrick
Damn F-cking Shameless!
Nederlandse reclame- en mediaburo's verzinnen de meest mooie en originele commercials. Maar er zijn ook bedrijven die geen inspiratie en gevoel voor originaliteit hebben. Wat doen die in dat geval? Juist, die jatten schaamteloos de mooie ideeën van een ander..
09 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Lawn Mowing..
Een echte tuinman gaat verder waar een amateur stopt. Maar of het echt veel zin heeft is nog maar de vraag..
09 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
BMW M3 - That's How You Take A Round About
Rotondes zijn niet mijn favoriet, maar met de juiste wagen onder je kont is het gewoon genieten..
09 Aug '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Armed Man vs Police
Dat de regels en tevens wapenwet in Amerika anders zijn dan bij ons mag duidelijk zijn. Maar als je gewapend over straat loopt is het logisch dat oom agent even met je wil babbelen. Dit is gewoon te gek voor woorden..
09 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Akram Omankulov Workout 2012
Waarom dik geld neerleggen voor een abonnement bij de sportschool als je buiten ook alles voor handen hebt? Zie hier Akram Omankulov's workout..
09 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Animated Short - A Fox Tale
Korte animaties, wij zijn er dol op. Vandaag hebben we er twee. Zie hier The Colors Of Evil en A Fox Tale..
08 Aug '12 - in Animation
door Patrick
The World In Two Minutes..
Elk land op onze planeet heeft zo zijn gewoontes en eigenaardigheden. We vatten het per land samen in twee minuten. Kijk mee naar Rusland, Brazilië, Chili, India en natuurlijk de United States..
08 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Backyard Roller Coaster
Wat is er toffer dan een ritje in een achtbaan? Juist, een eigen achtbaan achterin de tuin. Deze vader maakte het mogelijk voor zijn kleine vriend..
08 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Quick And Simple Life Hacks - Part 3
Handige huishoudtips kunnen we allemaal wel gebruiken. Na twee eerdere delen van 'Quick and Simple Life Hacks' is het nu tijd voor deel 3, de keuken editie..
08 Aug '12 - in Cool
door Patrick
110 Meters..
Dat ik geen liefhebber ben van extreme hoogtes weten jullie inmiddels, maar deze gasten hebben daar absoluut geen moeite mee. Gekkenwerk!
07 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (106)
Ook deze dag gaan we natuurlijk niet door zonder een lading crashes. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
07 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Evan's Lightning McQueen
Wanneer je als kleine jongen een elektrische Lightning McQueen krijgt ban je natuurlijk dolblij. Maar na wat jaren mag het best wat sneller gaan..
07 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Grumpy London Guard
Dat de Londense bewakers hun werk zeer serieus nemen hoef ik niemand te vertellen. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven..
07 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Wipeout Season 5 - Best of Episode 10 to 12
Eén van de meest vermakelijke programma's die op televisie te bewonderen is, is zonder twijfel Wipeout. Geen beter vermaak dan leedvermaak. Enjoy!
07 Aug '12 - in Cool
door Patrick
$13.238.86 Left In A NYC Taxi
Wanneer je iets per ongeluk laat liggen in een taxi, dan is de kans groot dat je het nooit meer terug ziet. Deze beste man vergat voor een kleine 13 duizend dollar aan spul. Zie hier zijn verhaal..
06 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Don't Look Down..
Ik ben een jongen met een behoorlijk geval van hoogtevrees. Dus zal je mij niet zo snel de hoogte op zien zoeken. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Zo ook deze dame. Adrenaline teveel of gewoon een doodswens?
06 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
House MD - 177 Episodes in 7 Minutes
Een van de best bekeken tv-series is zonder twijfel House MD. Iemand is zo vrij geweest om 177 afleveringen te verwerken tot één compilatie van 7 minuten. Ik zeg cool!
06 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Driving In Europe
In sommige landen gaat het allemaal wat anders dan in ons kikkerlandje. Twister neemt ons even mee. Zie hier de compilatie 'Driving In Europe'..
06 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Only In Russia..
Soms vraag je jezelf wel eens af hoe een file kan ontstaan. In Rusland is dat elke keer weer een verrassing..
06 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Ferrari 458 Spider vs Cop
Als rijke snotneus en vriend van 'The Hills' ster Stephanie Pratt mag je denken dat je heel wat bent. Maar als oom agent je een bekeuring geeft voor fout parkeren is het beter dat je gewoon stil blijft staan. Komt anders alleen maar gezeik van..
05 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
A Pit Stop Is No Place For Women..
Een pitstop is indrukwekkend om te zien, logisch dat je dat graag vast wilt leggen. Maar wees dan wel zo slim om een goede plek te zoeken..
05 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (105)
We doen er dit weekend gewoon nog eentje. Gewoon voor de kick. Zie hier een nieuwe Crash Galore!
05 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Just Jesse - Useful Dog Tricks Part 3
De kleine Jesse is geen onbekende voor ons. De slimme Jack Russell heeft in de loop der tijd aardig wat trucjes geleerd. Zie hier zijn laatste skills..
05 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Derek Barnes' Demo Reel
Als je eenmaal aan het stuntleven hebt geroken is er geen weg terug als we Derek Barnes mogen geloven. Derek was aanwezig bij de opnames van Total Recall en stuntman worden is de droom. Zie hier zijn demo reel. Niet slecht als je het mij vraagt..
04 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Mike Senna's Wall-E Project
Mike Senna is een man die graag met zijn handen bezig is. Na een replica van R2-D2 is hij aan de slag gegaan om een perfecte kopie te maken van Pixar's Wall-E. Maar wel met een bijzondere reden. Ik zeg cool!
04 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Cameraman Enjoys Sne¸ana Rodić's Warmup
Ook een doorsnee cameraman is maar een vent van vlees en bloed. Dus als je dan het kontje van top sportster Sne¸ana Rodić's voorbij ziet komen dan is het lastig om daar geen aandacht aan te besteden..
04 Aug '12 - in Sexy
door Patrick
The Slow Mo Guys - Fire Tennis
Of het nou een waterballon is die klapt, een motor die door een bocht vliegt, in slowmotion is alles mooier. Vandaag gaan de Slow Mo Guys voor Fire Tennis..
04 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (104) Mega Mix
Heb je even niets te doen en ben je gek van de Crash Galore serie. Dan is dit een heerlijk uurtje vermaak. Thnx Numiah!
03 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
90 Year Old Pole Vault
Fuck de geraniums! Je ziet nu op tv dagelijks topsport voorbij komen, maar deze man is toch ook wel wat aandacht waard. Want met 90 jaar polsstokhoogspringen is best uitzonderlijk te noemen.
03 Aug '12 - in Cool
door Patrick
London 2012 - The Forgotten Athletes
Terwijl heel de wereld nu de olympische spelen volgt, zijn er ook atleten die minder tot geen aandacht krijgen. Maar hun skills zijn er niet minder om..
03 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 August 2012 By YDL
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er natuurlijk ook de wekelijkse versies. Net zo vermakelijk kan ik je zeggen. Zie hier die van week 1 van Augustus. Enjoy!
03 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Drinkify
Bij een goed stukje muziek hoort een gepast drankje. Maar wat drink je nou eigenlijk bij welke artiest? Drinkify helpt je..
03 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Just For Laughs Gags S09E09
Vergeet de lachband, die is simpelweg irritant, maar sommige grappen zijn best te waarderen. Zie hier ruim 20 minuten Just For Laughs..
02 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Michael Phelps Diet Challenge (12.000+ Calories)
Olympisch kampioen zwemmen Michael Phelps heeft een aardig dieet. Elke dag zo'n 12.000 calorieën verwerken is een aardige opgave. Deze beste man gaat de uitdaging aan..
02 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (103)
Ook deze dag gaan we natuurlijk niet door zonder een lading crashes. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
02 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Skyfall
Een poosje terug konden jullie de eerste teaser zien van de nieuwe James Bond film Skyfall. Vandaag voegen wij de trailer er aan toe. Skyfall draait vanaf november in de bios..
02 Aug '12 - in Trailers
door Patrick
Drive Thru Bug Prank
Goochelaar Rahat neemt dagelijks personeel van de plaatselijke drive thru in de maling met zijn trucjes. Zo ook vandaag..
02 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Gorilla's Sharing..
Als vader deel je graag alles met je zoon. Maar ik vraag me toch echt af of ze daarmee dit bedoelen..
01 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Motorbike Crash Galore (3)
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Op een motor probeer je defensief rijden, maar ook dat gaat niet altijd volgens plan..
01 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Joe Hanson Knows Hip Hop
Dat onze grote vriend Joe heel wat expo's afgaat om de mensen wat vragen te stellen weten we inmiddels. Maar weten jullie ook dat Joe een eerste klas rap fan is? We gaan weer de straat op..
01 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Surprise Pool Visit
Het kost een paar knaken, maar dan lig je wel lekker in je privé zwembad ergens in the middle of nowhere. En dan moet je ook niet klagen als je onverwacht bezoek krijgt..
01 Aug '12 - in WTF!
door Patrick
Zombie Experiment NYC
Wellicht een rare vraag, maar zouden zombies geaccepteerd worden als normale stadsbewoners? Laten we eens een proef op de som nemen in New York..
01 Aug '12 - in Humor
door Patrick
Quick And Simple Life Hacks - Part 2
Handige huishoudtips kunnen we allemaal wel gebruiken. Zo zagen we pas nog deel één van Quick and Simple Life Hacks. Vandaag voegen we daar deel twee aan toe..
01 Aug '12 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties