Archief

Items van May 2012
Diver vs Puffer Fish Hook
Vissen is een sport, en duiken ook. Nou is een kogelvis een zeer gevaarlijk beestje, maar als je dan als duiker er één tegen het lijf zwemt, dan is het wel zo aardig om die ellendige haak uit zijn bek te verwijderen..
31 May '12 - in Cool
door Patrick
Project Akte Blani(X) 3
James Bond praktijken met vijf wingsuits en twee zweefvliegtuigen. Pak een rode op twee gliders en alles is mogelijk. Zie hier Project Akte Blani(X)..
31 May '12 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 28/05/12
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
31 May '12 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation May 2012 By YDL
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we inmiddels. Ook Mei was een maand vol pijnlijke en humoristische missers. Zie hier het overzicht van YDL..
31 May '12 - in WTF!
door Patrick
Cat Defies Gravity
Nou ben ik zelf geen kattenexpert, maar er zullen genoeg mensen zijn die zo'n huistijger rond hebben lopen. Hebben katten geen last van zwaartekracht?
31 May '12 - in Cool
door Patrick
Me So Corny
We weten het allemaal, herrie in een bibliotheek wordt niet gewaardeerd. Dus rustig met de deuren, telefoon uit en vooral oppassen met snacks..
31 May '12 - in Commercial
door Patrick
Pee Prank Gone Bad
Een simpel onschuldig geintje kan soms verkeerd uitpakken. Is deze bromsnor een beetje overijverig of gewoon een jan lul eerste klas ?..
30 May '12 - in WTF!
door Patrick
The Dudesons - The Insane Double Car Crash
Als er een stel dwazen op deze aardbol rondlopen, dan zijn het de Dudesons wel. Zo gek als een deur en nergens bang voor. Al gaat dat soms net goed..
30 May '12 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore - Lada Tribute
De vaste volger van onze Crash Galore compilaties zal het vast niet ontgaan zijn. Een witte Lada is negen van de tien keer schuldig, zo niet betrokken bij een ongeval. Zie hier de Lada Tribute..
30 May '12 - in WTF!
door Patrick
Fake Treasure Chest Prank Venice Beach
Wat mensen in de maling nemen is altijd leuk. Het enige wat je nodig hebt is een metaaldetector, een lading gouden chocolademunten en een heuse schatkist..
30 May '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (76)
Hier in Nederland gaat het op zich best prima met het dagelijkse verkeer op de wegen. Maar er zijn landen waar dat een heel ander verhaal is..
29 May '12 - in WTF!
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Virgins
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag is het onderwerp virgins..
29 May '12 - in Humor
door Patrick
Kilian Martin - Altered Route
Als ik één man mag noemen die heer en meester is met zijn skateboard, dan is het Kilian Martin. Zijn skills zijn bovengemiddeld en gewoon tof om naar te kijken. Zie hier zijn laatste creatie 'Altered Route'..
29 May '12 - in Cool
door Patrick
Hamster Gets Shot
Wees gerust, de titel klinkt wat zwaarder dan het allemaal is. Ik weet dat je veel dieren kunstjes kunt leren, maar bij een hamster is nieuw voor mij..
29 May '12 - in Animals
door Patrick
Paintball Warefare - Epic Paintball Battle
Paintball is een geweldige bezigheid, zeker met een groepje maten. Maar het kan altijd nog extremer. Zie hier Paintball Warefare..
29 May '12 - in Cool
door Patrick
Embarrassing sounds in the ladies' room, Toilet Fuck..
Heb je zo nu en dan problemen met de opvoeding van je kind? In België hebben ze daar de opvoedingslijn voor. Om die een beetje onder de aandacht te brengen hebben ze in een luxe hotel dit geintje bedacht. Humor!
28 May '12 - in Commercial
door Patrick
WTF Flat Ground Tricks @ 1000fps Slow Motion
Of het nou een waterballon is die klapt, of een motor die door een bocht vliegt, in slowmotion is alles mooier. Vandaag gaan we voor de skateboard in super slow-mo.
28 May '12 - in Cool
door Patrick
Viva Italia 2012 Assen - Double Fail
Ben je lekker een dagje op stap naar Viva Italia in Assen, zie je een greppel over het hoofd. Ellendig natuurlijk, maar het kan altijd nog erger..
28 May '12 - in WTF!
door Patrick
Derrick Salberg's Unbelievable Catch
Als honkbal pro is het van belang dat je beschikt over de nodige skills. Nou kan je een lastige bal aan je voorbij laten gaan, maar Derrick Salberg denkt daar geen seconde over na..
28 May '12 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation May 2012 By TNL
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook Mei was een maand vol missers en pijnlijke momenten. Zie hier het overzicht van compilatiemeester Twister..
27 May '12 - in WTF!
door Patrick
5 Year Old Substitute
Mocht je als voetbalspeler er een keer mee stoppen, dan is er natuurlijk maar één waardige opvolger. Je eigen zoon..
27 May '12 - in Cool
door Patrick
Amazing Bartender
Een drankje mixen is voor een echte bartender een kunst. Niet zomaar wat dingen in een shaker mikken en klaar. Nee, die doet dat met een beetje klasse..
27 May '12 - in Cool
door Patrick
Isaac's Live Lip-Dub Proposal
Je trouwdag is bijzonder, maar tegenwoordig is de aanzoek net zo belangrijk. Dat moet immers op een originele manier. Isaac begrijpt hoe het moet..
27 May '12 - in Cool
door Patrick
Truth In 24 II - Every Second Counts
De 24 uur van Le Mans is een uitdaging eerste klas. Voor de liefhebbers van Audi en Le Mans hierbij de anderhalf uur durende docu Truth in 24 II - Every Second Counts. Aanrader!
26 May '12 - in Docu
door Patrick
World Of Hardstyle - Summer 2012
We gaan stampend het weekend door en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een beetje. Geniet mee van een nieuwe versie World Of hardstyle. Summer 2012!
26 May '12 - in Music
door Patrick
Crash Galore (75)
Het is gewoon verbazingwekkend dat er nog wagens rond rijden in sommige landen als je ziet hoeveel ongelukken er gebeuren. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
26 May '12 - in WTF!
door Patrick
Skydiving Gone Bad
De eerste duo-jump die je meemaakt is natuurlijk een geweldige ervaring. Al vraag ik me af of de 80 jarige Laverne daar ook zo over denkt..
26 May '12 - in WTF!
door Patrick
Treadmill Fail Compilation 2012 (1)
Ze beweren dat een paar minuten per dag op een loopband goed voor je lichaam en conditie is. Na het zien van deze gasten geloof ik er maar weinig van..
26 May '12 - in WTF!
door Patrick
Cotton Candy Pro
Elk kind is dol op snoepgoed, en in het bijzonder suikerspin. Deze beste man doet heel erg zijn best om het de kinderen naar hun zin te maken. En zelfs voor ons is het vermakelijk..
25 May '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (74)
Zoals beloofd ook vandaag weer halsbrekende toeren op de wegen. We presenteren weer een nieuwe Crash Galore..
25 May '12 - in WTF!
door Patrick
Awesome Sport 2012
Extreme sporten, we zijn er dol op. Tijd dus voor een nieuwe compilatie vol hoogtepunten. Zie hier Awesome Sport 2012.
25 May '12 - in Cool
door Patrick
The Outhouse Tabasco Prank
Een geintje onder vrienden moet kunnen, al gaan de Dudesons vaak net een stapje verder. Ach, een beetje Tabasco kan geen kwaad toch?
25 May '12 - in WTF!
door Patrick
Magic Meerkat Moments
Als natuurfotograaf en filmer wil je natuurlijk zo dicht mogelijk bij de wilde beesten komen. Nou zijn Meerkatten, ook wel Stokstaartjes, niet erg gevaarlijk. Maar dit is wel een unieke ervaring..
24 May '12 - in Cool
door Patrick
Fisherman vs Seal
Lekker in je uppie met een kajak het water op om een potje te vissen is zeer rustgevend. Althans, dan moet je geen eigenwijze zeehond tegenkomen..
24 May '12 - in WTF!
door Patrick
Head 2 Head - Bugatti Veyron vs Lamborghini Aventador vs Lexus LFA vs McLaren MP4-12C
Mocht je aan het einde van de maand je vakantiegeld krijgen, dan heb ik nog een aantal potentiële aankopen voor je. Waar zou jij je geld aan uitgeven? De Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, Lexus LFA of de McLaren MP4-12C..
24 May '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (73)
Laten we de komende dagen eens vullen met een dosis verkeersstuntels. We gaan ook vandaag weer voor een nieuwe Crash Galore..
24 May '12 - in WTF!
door Patrick
How It's Made 1945 - Bicycle
Een fiets is tegenwoordig zo gefabriceerd, maar hoe ging dat in 1945? We nemen een stap terug in de tijd. How it's made retro style..
23 May '12 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes Chicago
Geen beurs vandaag voor onze vrolijke interviewer Joe, maar vandaag zoeken we de straten van Chicago op om de mensen wat vragen te stellen..
23 May '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (72)
We gaan de week natuurlijk niet door zonder een dosis brokkenpiloten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
23 May '12 - in WTF!
door Patrick
Crazy Russian Workout
Ik zou voor een degelijke workout een sportschool opzoeken, maar dat is voor sommige Russen natuurlijk niet genoeg.. Thnx Remco
23 May '12 - in WTF!
door Patrick
Oranje Vogeltjesdans
De oranjekoorts staat weer voor de deur! Overal waar je kijkt zie je in de etalages oranje verschijnen, straten hangen vol vlaggen. En natuurlijk hoort daar een kneiter van een EK-hit bij!
23 May '12 - in Music
door Patrick
Use Condoms
Het is een belangrijke boodschap die ons al jarenlang wordt ingeprent: Gebruik condooms! Maar waarom alleen voor sex ?
23 May '12 - in Commercial
door Patrick
Scooter Show Off
Als een aantal automobilisten even flink gas geven dan kan je natuurlijk op je scooter niet achterblijven. Sterker nog, dan doe je stoer een wheelie..
22 May '12 - in Humor
door Patrick
Ken Block Gymkhana Four Bonus Edit
Drift en rally coureur Ken Block heeft geen introductie meer nodig. Vorig jaar konden we genieten van zijn Gymkhana Four. Vandaag voegen we daar de bonus edit aan toe. Awesome!
22 May '12 - in Cool
door Patrick
Girls Fail Compilation 2012 (1)
Nu we toch midden in de faal filmpjes zitten kan er best nog wel eentje bij. Deze keer moeten de vrouwen het ontgelden..
22 May '12 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 21/05/12
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
22 May '12 - in Cool
door Patrick
Remi Gaillard - Foot 2012
We hebben al een tijdje niets vernomen van de maffe Fransoos, maar Remi Gaillard is terug! Dat de beste man een aardig potje kan voetballen wisten we. Vandaag bewijst hij het nogmaals met Foot 2012!
22 May '12 - in Cool
door Patrick
Soul - Amazing Pilot POV
Vraag een kleine jongen wat hij later wil worden en de kans is groot dat zijn antwoord piloot zal zijn. En dat is niet zonder reden..
21 May '12 - in Cool
door Patrick
Keep Drifting Fun
Driften lijkt zo simpel, maar goed kunnen driften is een kunst op zich. Een perfect afgestelde auto is natuurlijk een vereiste. Maar wat drijft de coureurs? Hoe zijn ze bij deze sport gekomen? Wat is nou het plezier? We zien het in de korte docu 'Keep Drifting Fun'..
21 May '12 - in Docu
door Patrick
James Bond 007 Skyfall - Teaser Trailer
De James Bond liefhebbers hebben er lang op moeten wachten, en zullen nog even geduld moeten hebben. Maar in november is het dan eindelijk zover. Zie hier de eerste beelden van Skyfall..
21 May '12 - in Trailers
door Patrick
Joe Hanson Goes Deleted 4 - Armed And Fabulous
Ook Joe gunnen wij een dagje vrij. Gelukkig heeft de beste man altijd nog deleted scenes op voorraad om ons te vermaken. Zie hier Joe Goes Deleted 4.
21 May '12 - in Humor
door Patrick
Longboarding Like Mike Virgin
Vandaag vergeten we voor het gemak de skateboard, en gaan we weer met de longboard op stap. Zie hier Mike Virgin..
21 May '12 - in Cool
door Patrick
Climbing The Russkiy Island Bridge
Ik ben een jongen met een behoorlijk geval van hoogtevrees. Dus zal je mij niet zo snel de hoogte op zien zoeken. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Zo ook deze snuiters. Adrenaline teveel of gewoon een doodswens?
20 May '12 - in WTF!
door Patrick
Ooh Là Là Disco! Budgie Parakeet Parkiet
Parkieten zijn leuke en eigenwijze beestjes. Ik kan het weten, heb zelf 29 van die dwazen rondvliegen. En als ze willen praten, zoals Disco, dan is het helemaal tof..
20 May '12 - in Cool
door Patrick
WootsonTV - Beachballs
De welbekende vrouwenliefhebber WootsonTV is weer druk bezig geweest om een perfecte mix te creëren van modellen en muziek. Naar mijn mening is hij wederom geslaagd. Zie hier Beachballs.
20 May '12 - in Sexy
door Patrick
WTF!
Geweldig zo'n papegaai in huis die snel woordjes en geluidjes oppikt. Deze gevleugelde vriend heeft één uitspraak als favoriet..
20 May '12 - in Humor
door Patrick
Cleaning Lady Vacuum
Bij een grote schoonmaak hoort natuurlijk een partijtje stofzuigen. Deze dame kan dat als geen ander..
19 May '12 - in Humor
door Patrick
Chainsaw Beer Opener
Altijd leuk om bij oma een biertje te doen. Maar wat als de opener zoek is? Opa heeft daar wel een oplossing voor..
19 May '12 - in Cool
door Patrick
Will Smith & Gary Barlow Do 'The Fresh Prince of Bel-Air'
Als je de naam Will Smith hoort denk je gelijk aan The Fresh prince of Bel-Air. Na al die jaren is hij de rap nog steeds niet vergeten..
19 May '12 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 May 2012 By YDL
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er ook creatievelingen die ze liever wekelijks presenteren. Voor ons geen probleem. Hebben we weer wat te lachen..
19 May '12 - in WTF!
door Patrick
Chalk Warefare
Als klein kindje is het geweldig om de meest mooie stoeptekeningen te maken. Maar dat kan behoorlijk uit de hand lopen als we dit filmpje mogen geloven..
19 May '12 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 14/05/12
Na de compilatie 10 jaar WATTS Zap gaan we nu weer door met het heden. Zie hier een nieuwe dosis opmerkelijke sportmomenten.
18 May '12 - in Cool
door Patrick
Always Help Your Fellow Man
Er zijn heel wat mensen die financieel aan de grond zitten. Zelfs mensen die op straat op zoek moeten naar voedsel. Dan mag je blij wezen dat er nog mensen bestaan zoals deze kerel..
18 May '12 - in Cool
door Patrick
Rally Crash Compilation
Naast de officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die de gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis. We gaan voor een nieuwe sessie crashes.
18 May '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Norman The Biking Dog
Een trouwe viervoeter kan je een boel leren. Ballen apporteren, frisbee's vangen en ga zo maar door. Norman pakt liever de fiets..
18 May '12 - in WTF!
door Patrick
Pool Slacklining
Koordlopen moet je op een ongevaarlijke manier leren. Je kan natuurlijk meteen een berg opzoeken, maar wellicht is een koord boven een zwembad een stuk veiliger. Althans..
17 May '12 - in Humor
door Patrick
Beastie Boys - Sabotage / MCA Tribute
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat Adam Yauch aka MCA van de Beastie Boys pas geleden op 47 jarige leeftijd is overleden. Tijd dus voor een tribute van 'klein' formaat..
17 May '12 - in Cool
door Patrick
Toy Store Lego Star Wars Hologram
Loop een speelgoedwinkel in en je ziet stellingen vol Lego staan. Leuk, je ziet de doos, maar je fantasie moet de rest doen. Maar dat kan natuurlijk ook anders..
17 May '12 - in Cool
door Patrick
Signal Snowboards ETT Xylophone Board
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw project. Vandaag gaan ze voor een heus Xylofoon Board..
17 May '12 - in Cool
door Patrick
Bamboo Scaffolding In Mumbai
Hier in Nederland zetten we even snel een stijger neer als er werk aan een gebouw is. In Mumbai doen ze dat met bamboe. Ik sla even over..
17 May '12 - in WTF!
door Patrick
Robben Krijgt Kontjekick
Iedereen die voetbalt weet dat als je verliest met het voetbalspelletje tienen, je kontjekick krijgt. Ook als je toevallig Arjen Robben heet. Huntelaar en Kuijt mogen op zijn kont schieten, alleen begrijpt die laatste de regels nog niet helemaal..
16 May '12 - in Humor
door Patrick
Bloomberg Reporter Sara Eisen Skirt Blooper
Bloomberg reporter Sara Eisen is niet een onaardige dame om naar te kijken. Maar zoals je weet kan live tv altijd weer voor een verrassing zorgen. Wat heeft ze nou onder haar rok?
16 May '12 - in WTF!
door Patrick
Joe Hanson Knows College
Helaas voor Joe was er deze week geen beurs. Niet erg, dan gaan we gewoon de straat op om de mensen wat vragen te stellen. In dit geval over school..
16 May '12 - in Humor
door Patrick

Braun CruZer: Haarfijn Getrimd
Braun CruZer: Haarfijn Getrimd
Scheren is meer dan een saai onderdeel van het dagelijkse ochtendritueel. Kijk maar eens om je heen op straat naar alle verschillende gezichten. Allemaal anders gestyled om een eigen stijl te creëren. Maar een goede uitstraling stopt niet bij een verzorgd baardje, er hoort een getrimd lichaam bij. Of je nu voor een gladgeschoren borstkas, getrimde oksels of een verzorg- de schaamstreek gaat, met de draadloze Braun CruZer is dat een eitje! Geef de Braun CruZer cadeau of koop hem voor jezelf. Meer info vind je hier!
16 May '12 - in Advertentie
door Patrick
Kirby Chambliss Epic Flight
Het is en blijft een machtig mooi cameratje zo'n GoPro. Vandaag vliegen we mee met stuntpiloot Kirby Chambliss..
15 May '12 - in Cool
door Patrick
Gallardo Show Off
Met een boel geld kan je een Lamborghini Gallardo kopen. Maar wat je niet met geld kunt kopen is stuurmanskunst. Dat blijkt maar weer..
15 May '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
We Love Russia..
Dat de Russen het niet zo nauw nemen met regels en drank hoef ik jullie niet te vertellen. Tijd voor een nieuwe compilatie 'We love Russia'!
15 May '12 - in WTF!
door Patrick
Chipmaster Charlie
Wie wel eens in een casino komt weet dat menig gokker met zijn chips zit te spelen. Charlie heeft het spelen met chips verheven naar een hoger niveau. Charlie is een ware chipmaster..
15 May '12 - in Commercial
door Patrick
Project - Sea Lion
James Bond deed het al in 1977 met zijn Lotus Esprit, maar nu ruim 35 jaar later is er dan de Sea Lion. Met een top snelheid van 96 km/h op water, en 200 op asfalt is de Sea Lion de enige in zijn soort. En dat is misschien maar goed ook..
14 May '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Girls & Beer..
Dames en drank, soms een perfecte combinatie, maar het heeft ook zijn mindere momenten. Althans, voor haar dan, niet voor ons..
14 May '12 - in Humor
door Patrick
My Dad Is An Alien..
Audi maakt niet alleen geweldige wagens, ze komen ook met leuke commercials op de proppen. Zie hier hun laatste creatie.
14 May '12 - in Commercial
door Patrick
How To Wake Up Your Kid, Nirvana
Vaak hoef je met kinderen maar een paar meter te rijden en ze liggen te slapen. Maar hoe maak je je kind nou op een verantwoorde manier wakker? Zo dus!
14 May '12 - in Cool
door Patrick
Disassembled
Een superheld zijn heeft zo zijn voordelen. Je kan vliegen, je bent sterk, en ga zo maar door. Maar ook een superheld heeft zo zijn mindere dagen..
14 May '12 - in Animation
door Patrick
Retro: So You Got Wasted..
Een lekker drankje op zijn tijd moet kunnen. Helaas is het wel zo dat teveel drank rare dingen doet met je lichaam. We zetten een aantal gouden klassiekers op een rijtje..
13 May '12 - in Retro
door Patrick
Crash Galore (71)
En ja hoor, daar gaan we weer. Je bent echt je leven niet zeker op de weg in sommige landen. Zie hier een nieuwe lading brokkenpiloten. Crash Galore 71!
13 May '12 - in WTF!
door Patrick
Food For Louis - Swedish Surstromming (Rotting Fish)
Dat Louis een vreemde voorkeur voor eten heeft weten we. Vandaag gaat hij voor de Zweedse 'specialiteit' surstromming oftewel rotte vis. Ik sla even over..
13 May '12 - in WTF!
door Patrick
The Petebox Future Loops - Panther Dance
De kunsten van Dub FX kennen jullie vast wel. Maar er zijn meer mensen die goed overweg kunnen met een microfoon en loop pedals. Zie hier The Petebox..
13 May '12 - in Music
door Patrick
Lets Go - Parkour & Free Running 2012 ft Marcus Zyrken Gustafsson
Parkour en freeruning is niet voor iedereen weggelegd. Je moet over de nodige skills beschikken wil je de uitdaging aangaan. Marcus Zyrken Gustafsson heeft er in ieder geval geen moeite mee..
12 May '12 - in Cool
door Patrick
Art Of The Instakill
Elke game character heeft wel een speciale manier om zijn tegenstander om zeep te helpen. Gooi die met zijn alle in een filmpje en 'Art Of The Instakill' is geboren..
12 May '12 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap - Best Of 10 Years
We hebben regelmatig compilaties van Eurosport's WATTS Zap. Vandaag kijken we terug op 10 jaar sportvermaak. Ga er even voor zitten, de complete compilatie duurt zo'n 3,5 uur. Enjoy!
12 May '12 - in Cool
door Patrick
Sport's Beauty Slow Moments Compilation
Extreme sporten zijn tof. Maar slow motion maakt het geheel natuurlijk helemaal geweldig. Kijk mee naar Sport's Beauty Slow Moments..
11 May '12 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 May 2012
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er natuurlijk ook de wekelijkse versies. Net zo vermakelijk kan ik je zeggen. Zie hier die van week 2 van Mei. Enjoy!
11 May '12 - in WTF!
door Patrick
LMFAO 'Sexy And I Know It' Cover By Noah
Na de successen van LMFAO staat nu onderhand heel het internet vol met covers van hun aanstekelijke nummers. Veel meer van hetzelfde, maar de versie van Noah is ronduit kwaliteit..
11 May '12 - in Music
door Patrick
Extreme Bag Jumping
Bag jumpen is weer eens wat anders dan het standaard bungee jumpen. Maar niet minder spectaculair..
11 May '12 - in Cool
door Patrick
Zoochosis - Excalator
Ik heb nooit geweten dat snoepjes en een roltrap best een indrukwekkende combinatie kunnen zijn. Maar aan alles komt helaas een eind..
11 May '12 - in WTF!
door Patrick
Double Dodgeball Hit
Wanneer je meedoet aan een potje trefbal, dan kan je een paar ballen om je oren verwachten. Deze dame heeft wel alle pech van de wereld..
10 May '12 - in Humor
door Patrick
BMX Fail Compilation
We hebben het al vaker gezegd, elk trucje die een BMX'er uithaalt is door middel van vallen en opstaan geleerd. Toch blijf ik het knap vinden dat die gasten het blijven proberen..
10 May '12 - in WTF!
door Patrick
Kirov Road Builders Zebra Removing
Hier in Nederland is een zebrapad bijna net zo snel verwijderd als hij wordt aangelegd. In Kirov, Rusland, doen ze daar iets langer over..
10 May '12 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (70)
Het is gewoon verbazingwekkend dat er nog wagens rond rijden in sommige landen als je ziet hoeveel ongelukken er gebeuren. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
10 May '12 - in WTF!
door Patrick
Impossible Bike Stunts
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets, maar deze jongens zijn een vak apart. Awesome!
10 May '12 - in Cool
door Patrick
Imaginary DJ
Wie droomt er nou niet van om als succesvol DJ een volledige zaal op zijn kop te zetten. Deze beste man ziet het al helemaal zitten..
10 May '12 - in WTF!
door Patrick
Ken Block & Tommy Lee Swap Seats
Je kent ze waarschijnlijk allebei wel. Coureur Ken Block en drummer Tommy Lee namen elkaar een keer mee naar 'hun werk'. Voor beide een toffe ervaring lijkt mij..
09 May '12 - in Cool
door Patrick
Hyundai Sonata FX Stuck Gas Pedal
Een poosje terug was het bij Toyota een groot probleem, maar ook andere merken hebben wel eens last van een haperend gaspedaal. En geloof me, dat wil je niet meemaken..
09 May '12 - in WTF!
door Patrick
Top 21 Frisbee Trick Shots
We zien regelmatig filmpjes voorbij komen van basketbal, voetbal, of andere trick shots. Vandaag pakken we de frisbee, met in de hoofdrol tweevoudig nationaal frisbee kampioen Brodie Smith.
09 May '12 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes Seniors
Ook deze week is Joe weer eens op stap geweest om de nodige mensen wat dubbelzinnige vragen te stellen. We nemen een kijkje bij de Seniors convention..
09 May '12 - in Humor
door Patrick
Platini Guerrilla Marketing Speech 2012
Kennen jullie de 'DutchDress' nog die twee jaar geleden voor veel ophef zorgde? Als we de grote baas Platini mogen geloven gaan dat soort marketing stunts dit jaar niet meer lukken. Althans..
09 May '12 - in Humor
door Patrick
60 Year Old Drag Race Granny
Je kan op je oude dag met een puzzelboekje achter de geraniums gaan zitten, maar je kan je dagen natuurlijk ook wat spannender maken. Deze oma begrijpt het..
08 May '12 - in Cool
door Patrick
Picture At Disney World
Een paar dagen Disney is helemaal geweldig. En daar horen natuurlijk mooie foto's bij om later nog eens terug te kijken. Deze dame zal het Kodakmomentje niet snel vergeten gok ik zo..
08 May '12 - in Humor
door Patrick
Troll High-Fiving People In Pisa
Het is een standaard pose wanneer je een foto maakt bij de toren van Pisa. Handjes omhoog alsof het lijkt dat je de toren omver duwt of opvangt. Tevens het ideale moment voor een high five!
08 May '12 - in Humor
door Patrick
Britain's Got Talent 2012 - Brynolf And Ljung's Amazing Card Trick
We zien regelmatig wat goochelacts voorbij komen waar we maar weinig van snappen. Brynolf en Ljung hebben zo'n act. Is er iemand die weet hoe het werkt?
07 May '12 - in Cool
door Patrick
Lesboos! Busted!
Kinderen worden sneller groot dan je denkt. Dus als je zoon wat langer op het toilet zit, of als hij een poosje langer onder de douche staat dan gebruikelijk, dan kan je wellicht wel aanvoelen wat er aan de hand is. Al denkt elke moeder dat het nog lang niet zo ver is..
07 May '12 - in Humor
door Patrick
Mattress Moving
Een nieuw matras is zo gekocht, maar hoe krijg je dat ding veilig thuis? Op het dak van de auto lijkt een veilige manier, maar dit is wel een heel apart gezicht..
07 May '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (69)
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore.
07 May '12 - in WTF!
door Patrick
Unstoppable
We hebben veel respect voor de sporters die bij de olympische spelen records neerzetten. Maar wie zijn nou eigenlijk de echte doorzetters en winnaars?..
06 May '12 - in Commercial
door Patrick
Car Engine Blow Up Fail
Het is blijkbaar zelfs een sport om op meetings een motor van een auto op te blazen. Vol het gas erop en het blok geeft op een gegeven ogenblik wel de geest. Althans, dan moet je het wel goed doen..
06 May '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crave You - TapTronic Remix
Tapdance is een vak apart. Het klinkt misschien een beetje oubollig. Maar combineer het met de muziek van vandaag en het resultaat is nog best tof te noemen..
06 May '12 - in Cool
door Patrick
Tailgating..
Ergernis nummer één in het verkeer is bumperkleven. Maar valt deze snuiter daar ook onder? Ik zeg levensmoe..
06 May '12 - in WTF!
door Patrick
Audi R8 Drift Hit & Run
Met een hoop geld koop je geen stuurmanskunst, dat wisten we al. Maar om dan na een foute drift meteen het hazenpad te kiezen is wel heel erg zielig..Let niet op het irritante watermerk dat de filmer heeft gebruikt..
05 May '12 - in WTF!
door Patrick
History Of Lyrics That Aren't Lyrics
Je hoeft soms maar een keer lalala, nanana of weet ik wat te 'zingen' en iedereen weet welk liedje je bedoelt. Cdza ging de uitdaging aan met deze 26 liedjes..
05 May '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (68)
We gaan het weekend niet door zonder een dosis brokkenpiloten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
05 May '12 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 May 2012 By YDL
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er natuurlijk ook de wekelijkse versies. Net zo vermakelijk kan ik je zeggen. Zie hier die van week 1 van Mei. Enjoy!
05 May '12 - in WTF!
door Patrick
If You Drink Don't Drive..
Dit weekend zullen aardig wat mensen de kroeg induiken om vervolgens met een stuk in de kraag weer achter het stuur te stappen. Voel jij je aangesproken? Denk dan even na..
04 May '12 - in Commercial
door Patrick
Insurance Scam Fail
Er zijn in Rusland heel wat mensen die er een sport van maken om de verzekering op te lichten. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
04 May '12 - in WTF!
door Patrick
Speed Drinking Vodka Cruisers
sommige gasten vinden het stoer dat ze in no-time een lading drank achterover kunnen slaan. Zo ook deze snuiter die in drie minuten zes Vodka Cruisers weg probeert te tanken. Goeie raad, let dan wel op waar je gaat zitten..
04 May '12 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation April 2012 (3)
April ligt inmiddels al even achter ons, maar dat mag de pret niet drukken. We doen nog één fail compilatie, gewoon omdat het kan..
03 May '12 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap - Best Of 10 Years (2)
Ook vandaag gaan we verder met het beste van 10 jaar WATTS Zap. Zie hier deel 3, deel 4 en deel 5. Wordt vervolgd!
03 May '12 - in Cool
door Patrick
The Expendables 2 - Official Trailer
Een poosje terug konden jullie al een kleine teaser zien van The Expendables 2. Vandaag voegen we daar de officiële trailer aan toe. Chuck Norris FTW! Vanaf Augustus in de bios.. Thnx BrakZak!
03 May '12 - in Trailers
door Patrick
Samen Achter Oranje! Heineken Rugnummers
Met het EK voor de deur is het natuurlijk ook tijd voor nieuwe gadgets. Heineken komt dit jaar met shirts met unieke rugnummers om zo het grootste supportersteam ooit te creëren. Want zoals je weet, samen staan we sterk. Check!
03 May '12 - in Commercial
door Patrick
Megaportret Voor Andre Kuipers!
André Kuipers cirkelt op zo'n 350 kilometer hoogte rond de aarde, en daar zijn we in Nederland natuurlijk trots op. Daarom heeft Samsung Mobile kunstenaar Notasso gevraagd een kunstwerk voor Kuipers te maken. Notasso kwam op ultieme idee om iets te maken dat Andre kan zien vanuit de ruimte, en daar kan jij aan meewerken! Doe hier mee en zeg hallo tegen André Kuipers!
03 May '12 - in Advertentie
door Patrick
News Reporter Interrupted..
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. In het veld een verhaaltje aan elkaar praten. Maar geloof me, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
02 May '12 - in WTF!
door Patrick
Improv Everywhere - Instant Date
Zo zit je lekker met je schatje op een bankje in het park een beetje van je rust te genieten, en voor je het weet heb je een korte date. De flashmob pro's van Improv Everywhere maken het mogelijk..
02 May '12 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap - Best Of 10 Years
We hebben regelmatig compilaties van Eurosport's WATTS Zap. Vandaag kijken we terug op 10 jaar sportvermaak. Zie hier deel 1 en hier deel 2. Enjoy!
02 May '12 - in Cool
door Patrick
Call Of Duty Black Ops II - Reveal Trailer
Ben jij een COD liefhebber? Dan moet je nog even geduld hebben tot 13 november. Voor de liefhebbers hier alvast de reveal trailer van Call Of Duty Black Ops II..
02 May '12 - in Trailers
door Patrick
iDermal
Een beetje Apple liefhebber heeft ook een iPod Nano om zijn pols. Nou kan je er mooie armbanden voor kopen om er een horloge van te maken, maar je kan natuurlijk ook een stapje verder gaan..
02 May '12 - in WTF!
door Patrick
Joe Hanson Goes Teen Party
Ook deze week is Joe weer eens op stap geweest om de nodige mensen wat dubbelzinnige vragen te stellen. We nemen een kijkje bij de Teen Party Convention..
02 May '12 - in Humor
door Patrick
Fail Compilation April 2012 By TNL
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook april was een maand vol missers en pijn. Zie hier het overzicht van compilatiemeester Twister..
01 May '12 - in WTF!
door Patrick
Best Of eXtreme Sports
Extreme sporten, we zijn er dol op. Zie hier twee compilatie vol adrenaline. Best of eXtreme Sports en Discover Extreme sports 11..
01 May '12 - in Cool
door Patrick
Venice In A Day
Venetië is naast Parijs de stad van de liefde. Laten we er eens een kijkje nemen met dit schitterende timelapse meesterwerkje..
01 May '12 - in Cool
door Patrick
Worst Mother Ever..
Wat doe je als het druk op de weg is en je wilt graag oversteken? Een beetje 'moeder' lost dat op deze manier op. Maf mokkel..
01 May '12 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties