Archief

Items van February 2012
Surfer vs RC Surfer
Als beginnend surfer ben je helemaal blij als er een leuke golf voorbij komt. Maar wat als een andere surfer dat onmogelijk maakt? Een RC surfer wel te verstaan..
29 Feb '12 - in Humor
door Patrick
More Than A Feeling - Acrobatic Synchro Paragliding
Hoe geweldig is het om als een vogel door de lucht heen te zweven. Paragliding is spectaculair, maar dat kan natuurlijk altijd nog een stapje verder..
29 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Hits On Girls
Bij elke expo die onze vriend Joe bezoekt is er wel een moment dat hij dames wat dubbelzinnige vragen stelt. Tijd om die eens op een rijtje te zetten. Humor!
29 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Facebook On Events! Real-Time Facebook Social Sharing Experience
Het evenementen seizoen staat weer voor de deur! Red Bull gaf het startsein met Red Bull Crashed Ice in Valkenburg. Tijdens het evenement zorgde MINI voor een Social Sharing Experience. Met een innovatief real-time Facebook Social Sharing Experience koppelde MINI het offline event aan de online wereld. Werkelijk een tof stukje techniek. Made by Dorst & Lesser!
29 Feb '12 - in Tech
door Patrick
WATTS Zap 27/02/12
Als we het hebben over opmerkelijke sportmomenten met een toepasselijk deuntje, dan weet je wel waar we het over hebben. Zie hier de nieuwe WATTS Zap!
29 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Joe Ayoob World Record Paper Airplane Throw
Vliegtuigjes vouwen en kijken wie het verste kan gooien, wie deed dat vroeger nou niet. Joe Ayoob vermaakt zich nog steeds met papieren vliegtuigjes en heeft nu zelfs, met een vlucht van een kleine 69 meter, een heus wereldrecord op zijn naam staan..
29 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Leopard Feeding Time..
Een luipaard in gevangenschap is en blijft een wild dier. Het beestje voeren met wat ratten moet je toch voorzichtig doen, want ze zijn sneller dan je denkt..
28 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Marcell Endrey Rubik's Cube Blindfolded World Record
Een Rubik's Cube oplossen in een kleine 30 seconden is niet echt bijzonder. Maar als je dat net als Marcell Endrey geblinddoekt voor elkaar krijgt in 28.8 seconden dan ben je een wereldrecord dubbel en dwars waardig..
28 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Hardcore Little Liverpool Fan
Een echt fan laat zich niet zomaar van de wijs brengen. En al helemaal niet als je favoriete club Liverpool de finale wint. Zie deze kleine baas..
28 Feb '12 - in Cool
door Patrick
VW Golf Engine Removal Jagersma Grootegast
Een VW Golf 3 is niet een al te lastige auto om aan te sleutelen, maar een motor demonteren kost toch aardig wat tijd. Althans, of je laat het deze gasten doen..

En nogmaals vanuit een andere hoek..
28 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation February 2012
Elke maand gaat er wel wat fout. Ook februari was een maand vol pijnlijke en humoristische missers. We zetten ze op een rijtje voor je..
28 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
The Biggest Car Chase Evar
Elke goede actiefilm heeft wel een heuse achtervolging scene. Dat hoort er nou eenmaal bij. Deze beste man heeft met wat creatief knip- en plakwerk de grootste car chase evar gemaakt. Ken jij alle films?
27 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Short Film - Project S.E.R.A.
Kleine producties kunnen soms net zo boeiend zijn als de grote werken die uit Hollywood komen. Kijk mee naar de short film Project S.E.R.A.
27 Feb '12 - in Movies
door Patrick
Crash Galore (48)
Het is gewoon verbazingwekkend dat er nog wagens rond rijden in Rusland als je ziet hoeveel ongelukken daar gebeuren. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
27 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Unimog vs Wall
Met een Jeep of SUV kan je best een kleine obstakel overwinnen, maar een verhoging van een dikke meter hoog ga je niet redden. Lang leve de Unimog..
27 Feb '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Carnival In Rio - The City Of Samba
Als ze ergens op de wereld carnaval groots vieren, dan is het wel in Rio. Laten we eens terug kijken in tilt-shift modus. Zie hier The City of Samba..
27 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Real Snow Mix - Urban Snowboarding
Geen sneeuwpiste in de buurt? Dan is er altijd nog urban snowboarden. Niet minder spectaculair kan ik je zeggen. Zie hier de X-Games 2012 Real Snow Mix..
26 Feb '12 - in Cool
door Patrick
11 Year Old Skate Girl Nanaka Fujisawa
Hoe goed je ook denkt iets te kunnen, er is altijd wel een Aziaat die het nog beter kan. Klinkt lullig, maar zo is het nou eenmaal. Zie hier het 11 jarige skateboard talentje Nanaka Fujisawa. Die komt er wel..
26 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Quotes & Advice
26 Feb '12 - in Pics
door Patrick
Puffer Fish vs Laser
Een kat kan je gek maken met een laserpointer, dat weet iedereen. Maar dat je zelfs een beetje aquarium er mee op zijn kop kan zetten is nieuw voor mij..
26 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Ambulance Fail
Ambulancebroeder is een mooi vak, je helpt mensen in nood. Maar dan is het wel zaak dat je onderweg daar naar toe ook even op je mede weggebruikers let..
26 Feb '12 - in WTF!
door Froukje
Snoring Hummingbird
Wij mensen kunnen tijdens onze slaap behoorlijk snurken. Maar ook kleine beestjes als de slaapmuis en kolibrie kunnen er wat van..
25 Feb '12 - in Animals
door Patrick
Helicopter Shakedown
Een ritje in een reddingshelikopter moet je haast wel een veilig gevoel geven. Althans, na een landing in Brazilië begon deze chopper, met de crew nog in de cockpit, een eigen leven te lijden..
25 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
X-Treme People Are Awesome
We zien regelmatig de meest verschillende extreme sporten voorbij komen hier op Biertijd. Eén ding mag duidelijk zijn, X-Treme people are Awesome!
25 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Normal Traffic In Poland
Dat Russen het niet zo nauw nemen met de verkeersregels hoef ik niemand meer wijs te maken. Maar ook in Polen is het oppassen geblazen..
25 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Black Diamond Jet Team Teaser
Vraag een kleine jongen wat hij later wil worden en de kans is groot dat zijn antwoord straaljagerpiloot zal zijn. En hij heeft nog gelijk ook! We vliegen een stukje mee met het Black Diamond Jet Team..
24 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Brave 'The Prize' Trailer
Voor de nieuwe Disney Pixar animatie 'Brave' moeten we nog even wachten tot augustus. Maar voor de liefhebbers is er al een kleine scene vrijgegeven. Zie hier 'The Prize'. De volledige trailer vind je hier!
24 Feb '12 - in Trailers
door Patrick
Love At First Sight..
Je kent het vast wel. Je loopt op straat en plotseling sta je oog in oog met de vrouw van je dromen. Althans, is ze wel zo perfect?
24 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Animated Short - The Chase
Korte animaties, wij zijn er dol op. Vandaag hebben we 'The Chase'. Een simpel hitman klusje loopt niet helemaal volgens plan.. Thnx Starvin!
24 Feb '12 - in Animation
door Patrick
Pat The Cat
Een hond kan regelmatig om de nodige aandacht vragen, maar deze huistijger kan er ook wat van..
24 Feb '12 - in Animals
door Patrick
Crash Galore (46) & (47)
We gaan het weekend niet in zonder een nieuwe dosis Crash Galore. Kijk mee naar twee nieuwe compilaties, deel 46 en deel 47!
24 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Muscle Injury
Iedereen die wel eens aan sport doet kent het vast wel: Spierblessures. Gelukkig weet een goeie trainer precies hoe je die moet behandelen...
23 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Artis Lion vs Heron
Een middagje met de kids naar dierentuin Artis is altijd leuk. Vooral de leeuwen zijn indrukwekkend. Meneer de reiger dacht ook een kijkje te nemen bij de leeuwen. Al was dat niet zo'n heel slim idee..
23 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 20/02/12
Als er één heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Je weet vast wel waar we het over hebben. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
23 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Chaotic Moon Lab's Board Of Imagination
Ben jij lui ingesteld maar vind je skateboarden helemaal de bom? Wellicht dat de Board of Imagination wat voor je is. Headset op en gaan met die handel!
23 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Robert-Jan Jansen Ice Karting
In het weekend met een paar maten even karten is geweldig. Maar met koud weer kunnen we leukere dingen bedenken. IJs karten!
23 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Selfish Knockout
Tijdens een MMA wedstrijd weet je dat er rake klappen vallen, maar om nou op deze manier knockout te gaan..
22 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
POC Bike Excursion with Danny MacAskill, Daniel Dhers and Martin Söderström
Danny MacAskill is geen onbekende hier op Biertijd. De trial pro kan toveren met zijn fiets. Vandaag neemt hij Daniel Dhers en Martin Söderstörm mee voor een ritje..
22 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Dergin Tokmak - Dancing On Crutches
Het leven met een handicap is geen pretje. Zo is dansen met krukken bijna onmogelijk. Althans, dat zou je denken. Dergin Tokmak heeft er zo te zien totaal geen moeite mee..
22 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Cam McAzie The BadPiper
Persoonlijk ben ik geen liefhebber van een doedelzak, maar als 'The BadPiper' Cam McAzie hem in handen heeft is dat een ander verhaal..
22 Feb '12 - in Music
door Patrick
Gymkhana Modesto Martin 1.0
Coureur Modesto Martin gaat met zijn Porsche 996 GT3 de strijd aan met Gymkhana expert Ken Block. Ik kan maar één ding zeggen. Leuk geprobeerd Modesto, maar mijn stem gaat uit naar Block..
22 Feb '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Snowball Soccer
Ze kunnen voor een voetbalwedstrijd netjes het veld sneeuwvrij maken, maar ontkomen doe je er toch niet aan. Zeker niet met dit groepje toeschouwers..
21 Feb '12 - in Cool
door Patrick
DIY Racing Simulation Cockpit
Racespelletjes zijn leuk, maar helemaal als je ook een stuur en pedalen gebruikt in plaats van een standaard joystick. Nog mooier is het om zelf een cockpit te bouwen. Koop een stuur, pedalen, een oud Astra interieur, stoelen van een Jaguar en na wat dagen knutselen is dit het resultaat..
21 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Puss In Boots - The Three Diablos
Als ik Puss In Boots zeg zul je ongetwijfeld meteen weten waar ik het over heb. De DreamWorks animatie is geweldig, maar ook de bonus clip mag er zijn. Zie hier Puss In Boots - The Three Diablos..
21 Feb '12 - in Animation
door Patrick
Visual Effects Of Transformers Dark Of The Moon 2
Vorige week konden we genieten van een kijkje achter de schermen bij Transformers Dark Of The Moon. Vandaag gaan we verder met deel 2..
21 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Superman..
En wij maar denken dat Superman overal de weg weet. Niets is minder waar. Ook een superheld kan zo nu en dan wel wat hulp gebruiken..
21 Feb '12 - in Humor
door Patrick
PVP - Candle Surprise
Is jouw vriendin ook zo'n liefhebber van gezellige kaarsjes op tafel? Wellicht dat ze dit kaarsje ook kan waarderen..
20 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Snow Blowing Fail
Met een ouderwetse sneeuwschep de straat sneeuwvrij maken is een aardig klusje. Gelukkig zijn daar sneeuwblazers voor. Dat scheelt een boel tijd. Althans, niet op deze manier..
20 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Grandpa's iPad
Ouderen en techniek, soms gaat het goed, soms ook niet. Mocht je opa voor zijn verjaardag een iPad geven. Leg dan even uit wat het is..
20 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Blind Date Special
Onder het motto van 'geen beter vermaak dan leedvermaak' hierbij de Blind Date Special van Wipeout. Awesome!
20 Feb '12 - in Cool
door Patrick
The Cyclist's Revenge
Autorijden valt nog niet mee. Gas geven, remmen, schakelen, uitkijken en vooral je spiegels gebruiken. Mocht je dat niet doen, dan kan je dit soort praktijken verwachten..
20 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Thijme Termaat - I Paint
Je hebt skills of niet. Thijme Termaat heeft ze duidelijk wel. We hebben aardig wat schilderkunst voorbij zien komen de afgelopen jaren, maar wat Thijme Termaat op het doek zet is gewoon uniek. Meer op zijn site!
19 Feb '12 - in Cool
door Patrick
The Flip Side - Dating
Niet alleen in een bar is het leuk om de rollen van man en vrouw eens om te keren, ook tijdens het daten is het gewoon humor. Zie hier The Flip Side..
19 Feb '12 - in Humor
door Patrick
100 Motorcycle Crashes (2)
Een poosje terug konden we 'genieten' van een kleine 100 motor crashes uit het verre oosten. Vandaag gaan we verder met deel 2. Enjoy!
19 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Dragon Lollipop
Een kind doe je vaak een groot plezier met een lolly. Simpel snoepgoed, maar o zo lekker. Al is deze dragon lollipop niet echt simpel te noemen..
19 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (45)
Mocht ik ooit nog een andere baan gaan zoeken, dan weet ik het wel. Ik ga een schadebedrijf beginnen. Het mag wederom duidelijk zijn waarom..
19 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap Australian Open & Africa Nations Cup 2012
We zijn dol op de WATTS Zap compilaties. Vandaag doen we er twee. We starten met de Australian Open, en vervolgens de Africa Nations Cup special. Enjoy!
19 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Experience Freedom
Skydiven, basejumpen en wingsuit proximity flying zijn stuk voor stuk geweldige sporten. Tijd voor een mooie compilatie. Zie hier Experience Freedom..
18 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman (11)
Terwijl er hier inmiddels geen sneeuwvlokje meer te bekennen is blijft Freaky de mensen de stuipen op het lijf jagen. Blijft geweldig..
18 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Busride
Dat is dus wel een voordeel van het openbaar vervoer: Als je eenmaal zit, kun je gewoon verder gaan waar je gebleven was op bed, en dus tijdens de rit naar je werk, nog even lekker uitslapen..
18 Feb '12 - in Humor
door Patrick
The Digger..
Sneeuwruimen is niet echt een leuke bezigheid. Maar als het dan toch moet kan je er maar beter wat tofs van maken. Zie hier The Digger..
18 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (44)
En ook vandaag gaan we voor een lading brokkenpiloten. Zie hier een nieuw deel van Crash Galore..
18 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Monkey Attack
In de dierentuin naar de aapjes kijken is altijd leuk. Maar zo'n alpha mannetje kan nog aardig jaloers worden. Lang leve glas!
18 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
The Mountain
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis 'eye candy'. Beelden die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar tevens een waar kunstwerk. Zie hier 'The Mountain'..

Tip: Full Screen bekijken voor optimaal effect..
17 Feb '12 - in Cool
door Patrick
F-14 Turbine Powered Suzuki Hayabusa
Een Hayabusa is een monster van een motor, dat mag duidelijk zijn. Maar dat is niet voor iedereen genoeg. Een turbine uit een F-14 bemachtigen is nog even lastig, maar na wat knutselwerk heb je wel iets unieks. Meer info hier en hier!
17 Feb '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Sparkly Speedo Sexy Beach Party
Het wordt weer tijd voor de zomer. Alleen dan kan je met een radio en een glimmende Speedo de boulevard op zijn kop krijgen..
17 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Animated Short - FriendSheep
Het leven van een glazenwasser gaat niet over rozen. En al helemaal niet als je buik rommelt van de honger. Totdat je op de juiste verdieping komt. Zie hier de korte animatie FriendSheep..
17 Feb '12 - in Animation
door Patrick
WATTS Zap 06/02/12
Als we het hebben over opmerkelijke sportmomenten met een toepasselijk deuntje, dan weet je wel waar we het over hebben. WATTS Zap!

Fixed!
17 Feb '12 - in Cool
door Patrick
LED Snowboarding
Een poosje terug zochten we het water op met een heus LED surfboard. Maar dat kan beter! Laten we vandaag de sneeuw eens opzoeken..
17 Feb '12 - in Cool
door Patrick
World's Largest Rope Swing
Aan een touw slingeren heb je waarschijnlijk voor het laatst gedaan tijdens de gymles op school. Deze gasten maken er een extreme sport van. Ik zeg awesome!
16 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Dental Fish
Een goed en schoon gebit is belangrijk. Nou zijn er veel manieren om je tanden netjes te houden. Poetsen, flossen en zelfs duiken is nu een optie..
16 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
FPV Aerial Desert Flying
Ik kan er geen genoeg van krijgen, RC 'speelgoed'. Vandaag doen we een schitterende FPV vlucht met een Reaper XL bij Utah. Wat heeft een vogel toch een mooi leven..
16 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Epic Pranks - New York City
De heren van Sketch Empire houden wel van een geintje. Simpele grappen zoals de kwajongens vroeger uithaalden. Veel mensen kunnen een grapje wel waarderen, maar er is altijd wel een zeiksnor bij..
16 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Ruff Riders 7 (Full Movie)
Met een snowmobile een wheelie maken is al best indrukwekkend. Alleen gaan de waaghalzen van Ruff Riders net een stapje verder..
16 Feb '12 - in Cool
door Patrick
The Animation & Effects Of Rango
Gisteren konden we genieten van een kijkje achter de schermen bij Transformers. Vandaag mogen we weer meekijken, maar dan bij de animatie Rango..
16 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Lego Graffiti
We hebben al heel wat Lego stop-motion creaties voorbij zien komen. Vandaag trekken we de stoute schoenen aan en gaan een trein voorzien van wat graffiti. Maar dan wel op de Lego manier..
16 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Where's My Car..
Zoeken in een parkeergarage naar je auto, komt dat je bekend voor? Het overkomt me regelmatig, maar niet op deze manier..
15 Feb '12 - in Commercial
door Patrick
The Visual Effects Of Transformers: Dark Of The Moon
Elke actiefilm die tegenwoordig in première gaat staat bol van de special effects, groene schermen en CGI. We nemen een kijkje achter de schermen bij Transformers Dark Of The Moon.
15 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes Brisksaber
Star Wars Episode I The Phantom Menace komt weer in de bioscoop, maar dan wel in 3D. Wat vinden de echte Star Wars fans daarvan? We gaan met Joe naar Brisksaber om wat vragen te stellen..
15 Feb '12 - in Humor
door Patrick
The Most Amazing Moments In Sports
Door de jaren heen hebben we heel wat unieke sportmomenten mee mogen maken. Tijd om eens diep te graven en ze op een rijtje te zetten. Zie hier The Most Amazing Moments in Sports..
15 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Baard Kolstad Street Drums
Wie regelmatig in een grote stad komt weet dat je op elke hoek wel een muzikaal talent tegenkomt die een paar centen probeert te verdienen. Baard Kolstad is zo'n jongen..
15 Feb '12 - in Music
door Patrick
Valentine Drive Thru Prank
Valentijnsdag hebben we inmiddels weer achter de rug. Iedereen heeft zijn schatje weer verwend. Maar ook de dames bij de plaatselijke burgerboer kunnen wel wat liefde gebruiken. Deze beste man ging bij ze langs..
15 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Mickael Dupont Vintage Ladies Bike Freestyle
Waarom de meest moderne fietsen gebruiken voor stunts als het ook met een ouderwetse damesfiets kan? De skills heb je immers zelf. Michael Dupont ging de uitdaging aan..
14 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Jean-Baptiste Chandelier - Urban Side
Hoe geweldig is het om als een vogel over bergen heen te zweven? Ik kan me niks mooiers voorstellen. Althans, laten we eens de urban side bekijken met paraglider Jean-Baptiste Chandelier. Ik zeg awesome!
14 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Bath Time
Een middagje kuuroord kan heerlijk rustgevend zijn. Maar natuurlijk zijn er altijd grappenmakers die maling hebben aan de rest. Een bommetje in bad, dat is leuk toch? Op deze manier wel ja..
14 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Lucky Move..
Geen sneeuwpiste in de buurt? Dan is er altijd nog urban snowboarden. Klinkt geweldig, maar niet zonder risico's. Toch kan je wel eens geluk hebben..
14 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - Super Sloppy Sundae
Valentijnsdag, de perfecte dag om je schatje eens te verwennen met een overheerlijk sundae ijsje. Maar dan wel op de Epic Meal Time manier..
14 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Daniel Sandoval 720 Double Tailwhip
We hebben al heel wat BMX kunstenaars voorbij zien komen. Maar Daniel Sandoval zorgt weer voor een nieuwe mijlpaal. Hij maakte de werelds eerste 720 Double Tailwhip tijdens een competitie. Waanzin.
13 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Top 100 First World Problems
Genoeg landen waar ze bulken van de problemen. Maar ook de rijke landen hebben 'problemen'. Deze beste man heeft de top 100 op een rijtje gezet..
13 Feb '12 - in Humor
door Patrick
World Of Hardstyle 2012
Van mij mag de zomer weer beginnen. Eindelijk weer tijd voor de leuke feestjes. Om alvast in de stemming te komen, zie hier Lip DJ's World Of Hardstyle 2012.
13 Feb '12 - in Music
door Patrick
Quadcopter FPV - Golden
Spelen met op afstand bestuurbaar speelgoed is altijd leuk. Vandaag gaan we naar het strand voor een vlucht met een Quadcopter. Awesome!
13 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Ice Castles
Sneeuw en ijs kan voor veel ellende en ongemak zorgen. Maar er zijn natuurlijk ook positieve kanten. Want laten we eerlijk zijn, ijskastelen zijn gewoon awesome..
12 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Russian Car Ride..
We zien regelmatig diverse dashcam filmpjes voorbij komen hier op Biertijd. Maar wat als we de dashcam eens omkeren? Dan zie je pas hoe een normaal ritje in Rusland verloopt..
12 Feb '12 - in Humor
door Patrick
The Key Of Awesome - Somebody That I Used To Know - WOTE Parody!
Na het origineel van het welbekende liedje 'Somebody that i used to know' van Gotye kwam al snel de versie van de band Walk off the Earth. Vandaag gaat The Key Of Awesome met hun versie aan de haal. Humor!
12 Feb '12 - in Music
door Patrick
Dylan Thompson In "The Arena"
Altijd mooi om mensen te zien die beter kunnen snowboarden dan lopen. Dylan Thompson is zo'n man. De beelden maken dat maar weer eens duidelijk..
12 Feb '12 - in Cool
door Patrick

My Son The DJ - Joost Van Bellen
My Son The DJ - Joost Van Bellen
Wij presenteren jullie de Jägerland-serie 'My Son The DJ', waarin we DJ's en hun ouders spreken over het (nacht)leven. Een 25 minuten durend intiem portret van één van Nederlands meest vooraanstaande DJ's en feestorganisatoren: Joost van Bellen. De documentaire geeft een exclusieve inkijk in het veelbewogen leven van de 50-jarige excentriekeling waarin we de DJ opeens van een heel andere kant leren kennen.
12 Feb '12 - in Advertentie
door Patrick
Freaky The Scary Snowman (10)
En daar is hij weer, Freaky The Scary Snowman. Deze keer geen lastige politie maar vooral dames die de sneeuwpop de stuipen op het lijf jaagt..
12 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Date Night Rube
Alvast een kleine reminder, dinsdag is het weer Valentijnsdag. Voor de creatievelingen onder ons is deze Rube Goldberg creatie wellicht een goede start voor een intiem avondje..
12 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Climbing Skills Or Death Wish?
Sommige mensen gaan wel erg ver voor een dosis adrenaline. Zonder veiligheidsmaatregelen bruggen beklimmen is niet voor iedereen weggelegd. Zeggen jullie het maar, skills of dwaas..
11 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Tijntjes Heffie Metal
Gister zagen we iemand kunstig doen met een graafmachine. Maar hij is natuurlijk niet de enige die overweg kan met zijn 'kraan'. Zie hier Martijn Freriks.. Thnx Joost!
11 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Where Is It?
Je hebt van die dagen dat je werkelijk helemaal niets terug kunt vinden. Je zoekt je rot naar dingen waarvan je toch zeker wist waar je ze neergelegd had. Er zit maar één ding op: Gewoon zoeken!
11 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Sorry Coach.. Alexander Radulov
Alexander Radulov is een geweldige ijshockeyspeler, maar als hij het ergens niet mee eens is laat hij het ook wel duidelijk merken. Sorry coach!..
11 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Russian Road Rage Karate Girl
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat irritante gebaren. In Rusland gaat dat net even wat anders..
11 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
The Wonders Of Disney Animation
Als er één heer en meester is in animaties, dan is het Disney wel. Inmiddels vermaken ze ons al jaren. Tijd voor een mooi overzicht.
11 Feb '12 - in Animation
door Patrick
Star Wars - Bye Bye Jar Jar
Na The Lord of the Rings en Harry Potter gaan de jongens van Pistol Shrimps wederom met Star Wars aan de haal. Zie hier Bye Bye Jar Jar..
10 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Sebring Race Porsche Steering Wheel oOps..
Je kan met heel veel dingen rekening houden tijdens een race. Maar dit verwacht je niet al te snel..
10 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Josh Dueck's Sit Ski Backflip
In 2004 brak pro skiër Josh Dueck zijn rug waardoor hij gedeeltelijk verlamd is geraakt. De beste man droomt al 8 jaar om nog eenmaal een 'flip' te kunnen maken in de sneeuw. En die droom is op 3 februari uitgekomen. Ik zeg respect!
10 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Aurora 2012
De natuur is en blijft een fantastisch schouwspel. Vandaag reizen we af naar Noorwegen om te genieten van het noorderlicht a.k.a. Aurora Borealis..
10 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Excavator Skills
Wie dagelijks op een graafmachine zijn werk doet weet dat zijn machine meer kan dan wij kunnen zien. Deze man kent zijn machine op zijn duimpje, dat is duidelijk.
10 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Accident Scam
Dat een of andere onverlaat met zijn scooter tegen je auto aanrijdt is al erg genoeg. Maar als je dan even uitstapt om de schade te bekijken blijkt pas waar het echt allemaal om draait..
10 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Animated Short - Bad Toys II
Spelen met autotjes, welke kleine jongen doet dat nou niet? Je zit dan in je eigen wereldje vol actie. De korte film Bad Toys II brengt je weer eventjes terug naar die goede oude tijd..
09 Feb '12 - in Animation
door Patrick
People Are Awesome - Januari 2012
Normaal gesproken zien we de People are Awesome compilaties één keer per jaar. Deze beste man maakt ze liever per maand. Dat vinden wij niet erg. Enjoy!
09 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Karma Is A Bitch..
Ken je dat, van die ellendige bestuurders die je geen millimeter ruimte gunnen? Iemand even netjes voor laten gaan is er al helemaal niet bij. Tja, karma is a bitch!
09 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Diplo & Don Diablo - Make You Pop
We hebben al aardig wat 'hits' voorbij zien komen van Rinus en zijn Romana. Maar nu gaan zelfs de grote dj's zich ermee bemoeien. Luister en huiver, Diplo & Don Diablo - Make You Pop!
09 Feb '12 - in Music
door Patrick
Making Of A Unique Wooden Lamp Shade
Verlichting kopen voor in huis is altijd lastig. Maar een echte doe-het-zelver gaat niet naar de woonboulevard voor een lamp. Nee, met een beetje huisvlijt heb je zo wat unieks in huis..
08 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Life Is Beautiful
Of het nou surfers, skiërs, FMX of andere experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Kijk mee naar Life Is Beautiful..
08 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes Deleted 2 - The Squeakquel
Ook Joe gunnen wij een dagje vrij. Gelukkig heeft de beste man altijd nog deleted scenes op voorraad die de moeite waard zijn. Zie hier Joe Goes Deleted 2.
08 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Artistic Billiard Regeneration By Venom
Mocht je in de kroeg een keer de vraag krijgen om met iemand een biljartje te leggen voor een paar euro. Denk dan even goed na. Je zal deze gozer treffen..
08 Feb '12 - in Cool
door Patrick
The Amazing Spiderman - Official Trailer
Liefhebbers van superhelden, en Spiderman in het bijzonder, kunnen binnenkort de bios weer opzoeken. We moeten nog even wachten tot begin juli, maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer van The Amazing Spiderman..
08 Feb '12 - in Trailers
door Patrick
Money Talks..
Je mag nog maar weinig verwachten van een ukkie van 16 maanden oud. Maar deze kleine weet nu al hoe de wereld in elkaar steekt. Knaken, daar draait het om..
07 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Close Call.. (36)
Met een sneeuwscooter kom je op de meest mooie plekjes. Al kan dat ook wel eens voor de nodige ellende zorgen. Deze man heeft een engel op zijn schouder..
07 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
WootsonTV - Euphoria
Vrouwenliefhebber WootsonTV is weer druk bezig geweest. Ook vandaag worden weer de mooiste modellen overgoten met een muzikaal sausje. Wij presenteren jullie Euphoria..
07 Feb '12 - in Sexy
door Patrick
Freestyle Football 2012 - Soccer art Kamil Drzewucki
Het is al indrukwekkend om te zien hoe voetballers op het veld met een bal omgaan. Maar buiten het veld zijn er ook kunstenaars die met een bal kunnen toveren. Om er één te noemen, zie hier Kamil Drzewucki..
07 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Extreme Mobility Scooter Snow Fun
Door omstandigheden in een scootmobiel komen is nooit leuk. Maar als je zo'n ding op de kop kan tikken, en er dan vervolgens zelf wat aan gaat sleutelen, dan kan het wel eens tof worden. Met een top van ruim 110km/h spelen in de sneeuw. Ik zeg awesome!
07 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Hey Jimmy Kimmel I Unplugged The TV During The Super Bowl Game
Talkshow host Jimmy Kimmel vraagt zo nu en dan of zijn kijkers een geintje voor hem uit willen halen, en dan tevens de reacties te filmen. Na foute kerstcadeautjes is nu de Super Bowl aan de beurt..
07 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Thijmen Doet Britt
Britt, wie kent haar niet. We zien haar dagelijks op tv. Ze is vooral herkenbaar aan haar overduidelijke stem. Of is het de stem van Thijmen die je hoort?
06 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 10
Eén van de meest vermakelijke programma's die op televisie te bewonderen is is zonder twijfel Wipeout. Geen beter vermaak dan leedvermaak. Enjoy!
06 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Madonna Live At 2012 Super Bowl Half Time
Gisteren werd in Amerika de 46ste Super Bowl gehouden. Een gigantisch football feestje met miljoenen kijkers. Madonna mocht dit jaar de halftime show verzorgen. En dat is haar bijzonder aardig gelukt..
06 Feb '12 - in Music
door Patrick
OK Go - Needing/Getting
De heren van OK Go staan niet alleen bekend om hun muziek, maar ook om de opmerkelijke clips die zij er aan toevoegen. Zie hier hun laatste videoclip voor Needing/Getting..
06 Feb '12 - in Music
door Patrick
Retro Extreme Sports
Je zou denken dat extreme sporten iets van de laatste jaren is. Niets is minder waar. Opa en oma en deden het ook al. Wat dacht je van Cycle-Skating (1923), Blindfolded Mens Boxing (1940), Solo Balloon Jumping & Kite Skating (1930) (1964). Awesome!
05 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (43)
We gaan het weekend niet door zonder een nieuwe dosis Crash Galore. Kijk mee naar een nieuwe verzameling brokkenpiloten..
05 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Train Package Delivery
Mocht je pas wat leuks hebben besteld, dan hoop ik dat er geen trein aan te pas komt om je kostbare pakketje af te leveren. Is het geen DHL of UPS, dan gaat het daar wel mis..
05 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Kranky Burnout..
Een burnout doet het altijd goed bij de carjunkies onder ons. Alleen neemt deze beste man het woord burnout wel erg letterlijk.
05 Feb '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Chilli Challenge
We hebben al menig man voorbij zien komen die stoer een hap neemt van de bhut jolokia peper. Deze heetste peper ter wereld telt ruim een miljoen op de Scoville schaal. Tja, wie niet horen wil, moet maar voelen!
05 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Lego Captain America
Als er één soort speelgoed geniaal en tijdloos is dan is het Lego wel. Combineer de blokjes met de superheld Captain America en je krijgt dit slagveld als resultaat. Awesome!
04 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman (9) Shut Down By Providence Police
Je zou toch denken dat menig mens wel tegen een grapje kan. Freaky laat dagelijks de mensen schrikken, maar niet iedereen kan de praktijken van de sneeuwpop waarderen. Hij is niet meer welkom in Providence. Een beetje flauw, maar dat mag de pret niet drukken. Dan zoekt hij wel een andere plek.
04 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Testing Super Insulating Foam
Hoeveel vertrouwen moet je hebben in een product, om het op deze manier zelf te testen? Deze beste man maakt zich in ieder geval geen zorgen..
04 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Parking Disaster..
Parkeren, het lijkt zo simpel. De één doet het in een handomdraai, terwijl een ander minuten aan het klooien is. Zo ook deze coureur..
04 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation January 2012
De oogst qua Fail compilaties was een beetje karig deze maand. Geen nood, dan maken we ze gewoon zelf. Vanaf nu dus elke maand een eigen Fail compilatie op TLP en Biertijd, want een pizza smaakt prima met bier! Niet te streng zijn, dit is de eerste poging.. Enjoy!
04 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Speed Skating
Heel Nederland zit met smart te wachten op een ouderwetse Elfstedentocht. Eén ding is zeker, op deze manier zit elke deelnemer zo weer thuis op de bank met een bak erwtensoep..
03 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Fainting Tickle Man
Iemand de kieteldood geven is zo nu en dan best grappig. Althans, dan moet hij er wel tegen kunnen..
03 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
UTB - Ultimate Tazer Ball
Uitgekeken op een standaard potje voetbal en heb je rugby ook wel gezien? Tijd voor een nieuwe uitdaging. Ultimate Tazer Ball!
03 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Lord Of The Rings - Olympic Rivalry Part 1
De heren van Pistol Shrimps blijven bezig. Is het niet Harry Potter, dan pakken ze wel Star Wars of The lord of the Rings beet. Zie hier Olympic Rivalry Part 1..
03 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Fun At The Horse Track..
Terwijl de paardjes en hun jockeys hun best doen om als eerste over de finish te komen, zijn sommige toeschouwers met hele andere dingen bezig. Get a room!
03 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Sonic Drive-In Singing Order
We hebben het al eerder gezien, mensen die met een standaard liedje hun eten bestellen bij de plaatselijke burgerboer. Toch is deze anders..
02 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Bacon Baby..
Elke dag zo'n standaard potje lauw verwarmd groenvoer is ook niet alles voor een baby. Deze kleine meid weet wat ze wil..
02 Feb '12 - in Humor
door Patrick

The Darkness II
The Darkness II
In The Darkness 2 stap je in een duistere wereld vol grof geweld en stijlvolle horror. Twee jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel wordt het leven van Jackie Estacado opnieuw op zijn kop gezet. Oorlog tussen verschillende maffiafamilies en ook zijn overleden vriendin spookt door zijn hoofd. Ga de duisternis in en help Jackie in zijn strijd tegen de maffia. Pre-order The Darkness 2!
02 Feb '12 - in Advertentie
door Patrick
Crash Galore (42)
Elke dag is er weer oorlog op de wegen. Nou valt het hier in Nederland enigszins wel mee, maar er zijn landen waar je op een hoek kan wachten op een klapper. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore..
02 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Audi R8 Parking..
Ik kan me goed voorstellen dat je met parkeren een beetje moet wennen aan je nieuwe Audi R8. Maar in dit geval ben je toch wel behoorlijk blind als je het mij vraagt..
02 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Alaska Wakeboarding With Andy Hurdman
Wakeboarden doe je het liefst met een heerlijk zonnetje aan de horizon, maar ook met temperaturen dik onder nul is het best te doen. Andy Hurdman neemt ons mee naar Alaska..
02 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes To Fit Expo
Onze zwaar gespierde top interviewer Joe bezoekt vandaag een beurs die prima bij hem past. Joe gaat naar Fit Expo om de nodige dames en anabolen wat lastige vragen te stellen.
02 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Food For Louis - Eating A Live Lizard
Dat Louis een vreemde voorkeur voor eten heeft konden we pas geleden nog zien. Vandaag gaat hij voor een nieuwe 'snack', een levende hagedis. Ik sla even over..
02 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
X Games - Best Of 2012
Het Winter X Games 2012 event werd eind januari gehouden in Aspen. De beste sporters ter wereld waren daar aanwezig om hun kunsten te vertonen. Zie hier een korte impressie.

De mensen van GoPro doen het liever in slow motion..
01 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Awesome X - Volume 3
We zien regelmatig de meest verschillende extreme sporten voorbij komen hier op Biertijd. Tijd dus voor de nodige hoogtepunten..

Voor de liefhebbers hier volume 1 en volume 2.
01 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Sketchy Andy Lewis Show Reel
Je moet zeker geen hoogtevrees hebben om een dag mee te gaan met Sketchy Andy Lewis. De beste man is verslaafd aan slacklining. Ik sla even over..
01 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Slug Invasion
Wanneer een peloton slakken het voorzien heeft op een heerlijke bloem, gooit de eigenaresse van de tuin roet in het eten. Tijd voor oorlog! Zullen ze de bloem in handen krijgen? We zien het in de korte animatie Slug Invasion.
01 Feb '12 - in Animation
door Patrick
Party Puppet
Leuk die Muppets zoals Elmo, Kermit, en ga zo maar door. Pluizig en knuffelbaar, maar dat kan natuurlijk beter. Party Puppet begrijpt hoe je het aanpakt..
01 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Beat Battle 2012 - The Tournament Trailer
Een aantal weken terug, 21 januari, werd in Bonn, Duitsland de Beat Battle 2012 gehouden. Het is werkelijk ongelofelijk wat voor moves die gasten laten zien. Zie hier een kleine compilatie.
01 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Impossible Pool Trickshots
Met je maten in de kroeg een gezellig potje poolen is altijd leuk. Biertje erbij, je kent het wel. Eén ding weet ik zeker. Met deze man ga ik geen wedstrijdje aan..
01 Feb '12 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties