Archief

Items van December 2011
Happy New Year 2012!

Namens ons, alvast de beste wensen en natuurlijk een fijn 2012!
31 Dec '11 - in Actueel
door Patrick
Lazy Dog
Heb je ook wel eens van die momenten dat je te beroerd bent om op te staan? No worries, je bent zeker niet de enige.
31 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Parkour & Free Running Fail Compilation - Part 1
Parkour en freeruning is niet voor iedereen weggelegd. Je moet over de nodige skills beschikken wil je de uitdaging aangaan. Voor de mensen die twijfelen, niet doen. Want het gaat wel eens fout..
31 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Alcohol Vapouriser..
Dronken worden zonder te drinken. Er zijn verschillende manieren. Neem de Alcohol Vapouriser. Zelf maken is een paar seconden werk..
31 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Fire Truck vs Australia Flood
Als er iets aan de hand is dan wil je maar al te graag dat de brandweer snel ter plaatse is. En dan is zelfs een klein beetje water geen probleem voor de Australische vuurvechters..
31 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (33)
Autorijden is serieuze business. Te allen tijde moet je je kop er goed bijhouden anders kunnen er rare dingen gebeuren. Deze beste man weet daar nu alles van..

En nog één...
31 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Traffic Jam Dance
Dagelijks staan mensen in kilometers lange files. Niets aan te doen, maar met de juiste passagier kan het nog best aangenaam zijn..
30 Dec '11 - in Sexy
door Patrick
Unbelievable 15 Year Old Guitarist
Ik vind het sowieso al knap als mensen een heldere klank uit een gitaar kunnen krijgen. Maar deze 15 jarige jongen gaat net een stapje verder..
30 Dec '11 - in Cool
door Patrick
15 Year Old K-Pop Star Park Ji Min
Al die talentenshows hoeven van mij niet zo. Maar zo nu en dan stuit je op zo'n filmpje waarvan je denkt: Die is het waard! En dan bedoel ik K-Pop Star Park Ji Min..
30 Dec '11 - in Music
door Patrick
100 Years In 10 Minutes (1911 - 2011)
Leuk al die overzichten van 2011. Maar vandaag doen we 100 jaar in 10 minuten. Ben je gelijk weer op de hoogte van alle klassiekers..
29 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Win & Luck Compilation 2011 Part 1
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een dosis geluk en winnaars. Zie hier de Win & Luck compilation 2011.
29 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Kri¸man Freestyle 2011
Sommige rijders kunnen beter overweg met hun motor dan menig mens kan lopen. Zie hier Jure Kri¸man's Freestyle 2011..
29 Dec '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
2011 In Gaming - The Year In Under 2 Minutes
2011 was wederom een jaar vol geweldige games. Maar hoe prop je al deze games in 2 minuten? Deze beste man ging de uitdaging aan..
29 Dec '11 - in Cool
door Patrick
DW1 Drift War One
Tweevoudig rallykampioen Luca Pedersoli gaat met zijn Drift War One de strijd aan met Gymkhana expert Ken Block. Ik kan maar één ding zeggen. Leuk geprobeerd Luca, maar mijn stem gaat uit naar Block.
28 Dec '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
WTF I Wanted An iPhone Song..
Heel wat mensen hebben weer wat van de kerstman gehad. Of ze daar blij mee zijn is een ander verhaal. Jonathan zocht Twitter af en maakte daar een liedje over. Wat een verwende nesten zijn er toch..
28 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Shopping Mall Children's Choir..
Kennen jullie dit geintje nog? Vandaag zetten de Belgen weer een winkelcentrum op stelten met dit kinderkoor. Mooie aktie..
28 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Beer Shoplifter..
De feestdagen zijn duur. Een gratis traytje bier is dus altijd welkom. Maar waar laat je zo snel 24 blikjes Guinness?..
28 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Frustrated Soccer Fan, Karma Is A Bitch..
Het is spijtig als je favoriete club weer eens verloren heeft, maar botvier het dan niet op het 'meubilair'. Daar komt alleen maar ellende van..
27 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Boy Bruynzeel - The Video Yearmix 2011
Zoals elk jaar zit ook december 2011 vol met compilaties, jaaroverzichten en natuurlijk een dosis jaarmixen. Vandaag de Video Yearmix 2011 van Boy Bruynzeel.
27 Dec '11 - in Music
door Patrick
Epic Meal Time - Brunch Of Booze
Elk jaar weer hetzelfde met de feestdagen, lekker eten, teveel drinken en de volgende dag heerlijk uitslapen. De jongens van Epic Meal Time hebben voor het gemak wat brunch ideetjes voor je samengesteld.
27 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
World's Best BBoys 2011
Als BBoy, ook wel breakdancer, kom je niet meer weg met de standaard moves. Een beetje BBoy haalt het uiterste uit zichzelf. Deze jongens doen het even voor..
27 Dec '11 - in Cool
door Patrick
MotorsTV - Best Of Crash 2011
Ook tweede kerstdag gaat niet voorbij zonder een kleine dosis crash geweld. MotorsTV zet een aantal opmerkelijke klappers van 2011 op een rijtje..

Voor de liefhebbers hier MotorsTV Best of crash 2010.
26 Dec '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
WATTS Zap - Best Of 2011 (Christmas Special)
Het is tijd voor een mooie verzameling van de meest opmerkelijke en grappige sport gebeurtenissen van 2011. Geniet van ruim 45 minuten The Best Of WATTS Zap!
26 Dec '11 - in Sport
door Patrick
The Devil Inside - Red Band Trailer
Wij kunnen wel genieten van een beetje horror. Vooral als het om geesten en exorcisme gaat. Vanaf 7 Januari in de bioscoop, The Devil Inside. Ik ben benieuwd..
26 Dec '11 - in Trailers
door Patrick
DJ Earworm Mashup - United State Of Pop 2011 (World Go Boom)
Net als vorig jaar is het DJ Earworm gelukt om een mash-up te maken van de 25 beste nummers uit een jaar Billboard top 25. Zie hier United State Of Pop 2011.
26 Dec '11 - in Music
door Patrick
Die Hard.. Interrupted
Als liefhebber van de filmreeks Die Hard is het leuk als je zelf in de film voorkomt. Helaas is dat nagenoeg onmogelijk. Of je gaat zelf aan de slag..
25 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Jorian Ponomareff - Freestyle Santa
Sommige rijders kunnen beter overweg met hun motor dan menig mens kan lopen. En dan hebben we het over jongens als Jorian Ponomareff..
25 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Jerome Simpson (Bengals) Amazing Touchdown
Als er één sport de bom is in Amerika dan is het wel American football. En misschien wel logisch ook..
25 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Treevenge
Even een klassieker tussendoor, gewoon omdat het kan. Heb je er ooit over nagedacht hoe een kerstboom zich moet voelen tijdens de feestdagen? We zien het in de horror short Treevenge. It's payback time!
25 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Freaky The Scary Snowman (4)
De schrikpraktijken van Freaky the Scary Snowman hebben we eerder kunnen zien hier op Biertijd. En laten we eerlijk wezen, het blijft geweldig..
25 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Bad Ass - Trailer
Ik vraag mezelf wel eens af hoe 'grote' films bedacht worden. In dit geval is het overduidelijk. Kennen jullie de Epic Beard Man nog? Zie hier de trailer van Bad Ass..
24 Dec '11 - in Trailers
door Patrick
Bike Fail Compilation
Fietsen is goed voor je lichaam en conditie. Althans, dan moet je het wel normaal houden. Maak je het gekker, dan is het vragen om ellende..
24 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
DHL Loading Fail..
Naast UPS en FedEx zijn er natuurlijk meer transportbedrijven waar ze het niet zo nauw nemen met de regels. DHL kan er ook wat van.. Thnx Vos!
24 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Dog Loves Guitar
Niet alleen mensen maar ook dieren hebben zo hun voorkeur voor muziekinstrumenten. Deze viervoeter is blijkbaar dol op de gitaar..
24 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Cinema 2011
2011 was voor de filmmakers een productief jaar. Er zijn weer de nodige kaskrakers geweest die een behoorlijke indruk hebben achtergelaten. Kees van Dijkhuizen heeft net als vorig jaar de beste films weer op een rij gezet in een geweldige compilatie. Zie hier Cinema 2011.

Voor de liefhebbers hier Cinema 2009..
24 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Meme Proposal
Wat krijg je als twee internetverslaafde bloggers elkaar bijzonder leuk vinden? Dan krijg je een huwelijksaanzoek volledig in stijl..
23 Dec '11 - in Cool
door Patrick
My Tram Experience..
In de tram, trein, metro of weet ik wat van je muziek genieten lijkt me een doodnormale zaak. Dat je daarbij wat danst mag ook geen probleem zijn. Totdat...
23 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
UPS Delivery Fail..
FedEx staat deze week aardig in de belangstelling op het web, maar zij zijn natuurlijk niet de enige partij waar rotte appels werken. Na deze klassieker is deze snuiter ook altijd in voor een vrolijk gebaar..
23 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Russian Tube Snow Ride
Voor wie niet kan skiën of snowboarden zijn er altijd nog de grote rubberen banden voor een portie plezier in de sneeuw. Al lijkt me de openbare weg niet al te slim..
23 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Bad Kitty..
Niet alleen mensen, maar ook dieren helpen elkaar graag een handje. Of de andere kat daar zo blij mee is is een ander verhaal..
23 Dec '11 - in Humor
door Patrick
FedEx Truck Fail
Van de week ging het al fout met een bezorger van FedEx. Maar er gaat wel eens wat vaker mis. Deze chauffeur heeft blijkbaar iets over het hoofd gezien..
23 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
KTM Freeride E Rockin' Barcelona
Vandaag de dag is iedereen druk bezig om alles 'groener' te maken. Ook motoren ontspringen de dans niet. Julien Dupont en Lars Enölck deden een rondje Barcelona met de KTM Freeride E..
23 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Masanobu The King Of Masturbation..
Masturbatie is voor veel mensen een beladen onderwerp. Voor Masanobu is het dagelijkse koek. De beste man is dan ook wereldkampioen masturberen. Metropolis zocht hem op..
22 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Parallels - A Short Film
Voor we weer de skipiste opzoeken is het wellicht wel leuk om ons alvast wat te verheerlijken. Voor de liefhebber van mooie beelden zie hier Parallels..
22 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Christmas Meets Battlefield 3
Het lijkt wel of tegenwoordig elk huis met kerst behangen wordt met muzikale lichtjes. Deze gamer combineert ze met de tunes van Battlefield 3.
22 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Parkour Aleksey Sonic Savin - Best Moments Of 2011
De Russische parkourfreak Aleksey hebben we al eens eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag een samenvatting van zijn beste momenten van 2011.
22 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Game Frog
De smartphones van tegenwoordig zijn echt kinderlijk eenvoudig. Zelfs een kikker vermaakt zich prima met zo'n toestel..
22 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Joe Goes To Ski Dazzle
Onze vrolijke vriend Joe is weer eens op stap geweest. Deze keer neemt hij een kijkje bij Ski Dazzle om de dames en heren wat vragen te stellen..
21 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Extreme Trail Biking..
In de buitenlucht een heerlijk stukje fietsen is zo spannend nog niet, maar deze jongens gaan net een stapje verder. Ik sla even over..
21 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Nick Jacobsen - Crane Jump (Full Version)
Voor kitesurf pro Nick Jacobsen is niks te gek. Waarom normaal kitesurfen als je een kraan tot je beschikking hebt. Waanzin..
21 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Dreamer Dubstep
Vorige maand verbaasde Marquese Scott, ook bekend als Nonstop, ons met zijn dans skills. Vandaag is hij terug. Zie hier Dreamer!
21 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Christmas
Zijn vrouwen geiler met de kerstdagen? En wat is het meest kinky cadeau dat je aan een dame kunt geven? Geen idee, laten we het ze gewoon vragen..
21 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Crash Carnage 61
Er lijkt geen einde aan te komen, maar ons hoor je niet klagen. We gaan weer voor het nodige crash geweld. Zie hier alweer deel 61 van Crash Carnage!
21 Dec '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Grandpa Shuffelin'
Kijk, zo willen we oud worden. Schijt aan de wereld, en gewoon ouderwets met de voetjes van de vloer. Opa snapt het!
21 Dec '11 - in Humor
door Patrick
FedEx Monitor Delivery..
Mocht je voor de kerst online nog een leuk cadeautje willen kopen, dan hoop ik niet dat FedEx je dure pakketje thuis komt afleveren..
20 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Best Of Snowboarding 2011
Nog even en dan staan we weer met z'n allen tot ons knieën in de sneeuw in de rij voor de skilift. Om alvast een klein beetje in de stemming hierbij 'Best Of Snowboarding 2011'.
20 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Ciao Bella
Eén van de boeren van Boer zoekt Vrouw is wel heel hard op zoek naar een nieuwe scharrel, en heeft en hele videoclip opgenomen. Ben benieuwd hoe zijn Italiaanse serenade het doet bij de vrouwtjes..
20 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Motorbike Fail Compilation
Op de motor of brommer een beetje de stoere jongen uithangen, er zijn genoeg 'coureurs' die eraan voldoen. Toch vraag ik me af of ze dat ding niet beter in de schuur kunnen laten staan..
20 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 19/12/11
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een nieuwe WATTS Zap is het resultaat..
20 Dec '11 - in Cool
door Patrick
The Dark Knight Rises - Trailer
Een film waar veel mensen op zitten te wachten. We moeten helaas nog wel even geduld hebben tot 25 juli 2012. Maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer van The Dark Knight Rises.
20 Dec '11 - in Trailers
door Patrick
Epic Meal Time - Bacon Tree
Ook deze dinsdag hebben we speciaal voor de haters een nieuwe Epic Meal Time. Vandaag gaan we de kerstboom versieren, alleen dan wel op hun manier..
20 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Drew Bezanson BMX Edit 2011
Er zijn heel wat experts die de meest geweldige trucjes uithalen op een BMX. Drew Bezanson behoort ongetwijfeld tot de top..
19 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Jelly Christmas
Kerst is geweldig. Met familie en vrienden, onder het genot van een heerlijk hapje en drankje, cadeautjes uitpakken. Althans..
19 Dec '11 - in Humor
door Patrick

Limited Edition Top Gear Tom Tom
Limited Edition Top Gear Tom Tom
De speciale uitvoering van het navigatiesysteem biedt Top Gear fans een Stig modus en gesproken aanwijzingen van onze grote vriend Jeremy Clarkson. Daarnaast zijn unieke plaatsen, zoals circuits en raceplekken vooraf geïnstalleerd. De TomTom GO LIVE Top Gear editie zit boordevol Top Gear functionaliteiten, waaronder TomTom HD Traffic, dat iedere twee minuten dynamische en accurate fileinformatie biedt en de LIVE diensten omvatten een overzicht van mobiele en vaste flitspalen. Helemaal top dus, en dat voor 199 euri! Check de demo.
19 Dec '11 - in Advertentie
door Patrick
Tiny En Lau - Kerssemus 2011
En wij maar denken dat we het ultieme dieptepunt hadden bereikt met Zanger Rinus. Helaas, het kan blijkbaar nog erger. Zie hier Tiny en Lau met Kerssemus..
19 Dec '11 - in Music
door Patrick
Crash Carnage 60
Laten we ook deze week de bezoekers eens verblijden met een dosis crash geweld. Zie hier een nieuwe aflevering van Crash Carnage..
19 Dec '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Skyliners Paris
Mocht je na het zien van deze beelden nog geen hoogtevrees hebben gekregen, dan gaan we verder met Skyliners Paris. Eerste klas gekkenwerk, maar o zo tof..
19 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Skate Fails Compilation
Skaten, het is geen sport maar een manier van leven zeggen ze wel eens. Ik kan het me goed voorstellen. In het dagelijkse leven ga je ook wel eens hard onderuit.
19 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Best Bike Rental Ever..
Om mensen naar je fietsenverhuur te krijgen kun je natuurlijk gaan vertellen hoe gezond fietsen is, en hoeveel beter het voor het millieu is. Maar de boodschap die deze dames brengen is een stuk interessanter..
18 Dec '11 - in Sexy
door Patrick
World Of Hardstyle - Winter 2011
We gaan stampend het weekend door en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een beetje. Geniet mee van een nieuwe versie World Of hardstyle. Winter 2011!
18 Dec '11 - in Music
door Patrick
Extreme Sports Fail Compilation 2011
Extreme sports zijn awesome, maar ook die verschillende sporten leer je met vallen en opstaan. In dit geval heel veel vallen..
18 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
A Wonderful World By David Attenborough
Dé stem achter de meeste BBC natuur documentaires is die van Sir David Attenborough. De man kan als geen ander de schoonheid van de wereld onder woorden brengen. Zie hier A Wonderful World.
18 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Fireworks vs Pan
We weten allemaal dat je voorzichtig om moet springen met vuurwerk. Maar er zijn altijd mensen die het niet zo nauw nemen met regeltjes. Vuurwerk in huis afsteken kan toch geen kwaad?
18 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of 2011 By TNL
Zo tegen het einde van het jaar zien we overal 'best of' compilaties tevoorschijn komen. Zo ook van onze grote vriend Twister. Zie hier zijn Best Fails of 2011..
18 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Passed Out Lions Fan
Slapen tijdens een wedstrijd is vragen om ellende, we hebben het al eens eerder zien gebeuren. Vandaag is het weer raak tijdens de Vikings vs Lions NFL wedstrijd..
18 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Two Handed Portrait Drawing
Een portret tekenen vereist de nodige techniek. Deze beste man heeft de skills en toont dat dan ook op een aparte manier. Twee portretten in één beurt met twee handen. Ik zeg knap!
17 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Rhys Millen Genisis Coupe Drift Car Heist
Coureur Rhys Millen hebben we al vaker voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag gaan we met hem mee naar het hoofdkantoor van Hyundai voor een 'testritje' met de Genisis coupe drift car...
17 Dec '11 - in Cool
door Patrick
The Expendables 2 - Official Teaser Trailer
Het eerste deel van The Expendables zat al bomvol bekende acteurs, maar in deel twee komt daar een icoon bij. We moeten nog wachten tot Augustus 2012, maar Chuck Norris is in ieder geval van de partij..
17 Dec '11 - in Trailers
door Patrick
Freaky The Scary Snowman (3)
Bij sneeuw hoort een ouderwetse sneeuwpop. De perfecte gelegenheid om samen met Freaky weer wat mensen de stuipen op het lijf te jagen..
17 Dec '11 - in Humor
door Patrick
GoPro F18 Flight
Vraag een groep kleuters wat ze later willen worden, en de kans is groot dat je er een aantal straaljager piloten tussen hebt zitten. Misschien wel logisch ook..
17 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week Part 1 & 2 December 2011
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er ook creatievelingen die ze liever wekelijks presenteren. Zie hier week 1 en week 2 van December. Enjoy!
16 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (33)
Autorijden is serieuze business. Te allen tijde moet je je kop er goed bijhouden anders kunnen er rare dingen gebeuren. Deze beste man weet daar nu alles van..
16 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Scooter Rental
Je kent het vast wel. Op vakantie even een scootertje huren om de omgeving te bekijken. Althans, veel van de omgeving heeft deze snuiter niet gezien..
16 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Zeitgeist 2011 - Year In Review
2011 was een bewogen jaar, met veel ellende helaas. Samen met Google Zeitgeist kijken we terug naar de meest opmerkelijke momenten van 2011.
16 Dec '11 - in News
door Patrick
Drunk Skimboarding..
Er zijn vele manieren om van de zee en het strand te genieten. Skimboarden is daar één van. Al is het met een slok op niet echt een geweldig idee..
16 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Joe Hanson Goes To Adultcon Joe
Onze vrolijke vriend Joe is weer eens op stap geweest. Deze keer neemt hij een kijkje bij Adultcon om de schaars geklede dames wat vragen te stellen..
15 Dec '11 - in Humor
door Patrick

Transavia.com Zoekt Sneeuwtoppers!
Transavia.com Zoekt Sneeuwtoppers!
De komende acht weken kun je fantastische prijzen winnen. Wat dacht je van twee vliegtickets naar een Europese wintersportbestemming naar keuze? Of een tegoedbon van 250 euro voor je wintersportoutfit? Beginnen de sneeuwkriebels al te komen? Elke week kun je deelnemen aan een nieuwe wintergame en dus maak je acht keer kans op een nieuwe prijs! Speel de wintergames en win!
15 Dec '11 - in Advertentie
door Patrick
Salt Boarding
Bij gebrek aan sneeuw moet je toch wat anders verzinnen om met je snowboard aan de slag te gaan. Met een lading zout en een quad kom je een heel eind..

Of we doen het ouderwets naakt in de kou..
15 Dec '11 - in Cool
door Patrick
How To Pick Up A Chick
Wanneer je tegenover een mooi meisje komt te zitten tijdens je reis, dan kan je dat mooie moment moeilijk onopgemerkt voorbij laten gaan. Maar of dit de juiste manier is betwijfel ik..
15 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Close Call.. (32)
Als het sneeuwt en glad is pas je daar, als een normale bestuurder, je snelheid op aan. Althans, blijkbaar denkt niet iedereen er zo over..
15 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Bike Skills..
Heb je eindelijk de kleine ramp onder de knie, dan is het tijd voor het echte werk. Vol vertrouwen ga je de uitdaging aan, maar dan...
15 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Wolfswinkel vs Huntelaar Payback Time!
Na de stunt van Huntelaar begin deze week konden we natuurlijk wachten op een vergelding van Van Wolfswinkel. Wraak is zoet, ook die van Ricky..
15 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Beer Segway
Een Segway is leuk, maar wat heb je er eigenlijk aan? Deze creatievelingen kwamen met een oplossing waar elke bierliefhebber profijt van heeft..
14 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Neon Night Surfing
Na een nachtelijk potje led surfen van een poosje terug, gaan we nu weer het water opzoeken. Tijd voor een dosis neon surfen..
14 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Unnecessary Censorship - Skyrim
Hier in Nederland hebben we niet zoveel last van censuur. In Amerika is dat wel anders, maar wat als je onnodig gaat 'bleepen' in een game als Skyrim? We laten het je zien. Zie hier deel 1 en deel 2. Humor!
14 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Evan Doherty 'Big E' Skate Video 2011
Net acht jaar en nu al skills waar menig skateboarder jaloers op is. We hebben het over 'Big E' Evan Doherty. Eén ding is zeker, Evan komt er wel..
14 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Friendly Bear
En wij maar denken dat beren gevaarlijke beesten zijn. Vergeet al die verhalen maar, een beetje beer is de moeilijkste niet..
14 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Why Men And Women Can't Be Friends..
Het is een simpele vraag, kunnen mannen en vrouwen samen gewoon vrienden zijn? Jesse Budd en Patrick Romero zochten het uit..
14 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Of Naar Nick en Simon Gouden Loeki
Begin dit jaar was er een ware hype rond de C1000 commercial '…of naar Nick & Simon'. Ze zijn dan ook genomineerd voor een Gouden Loeki. Maar gaat de felbegeerde prijs dit jaar naar ... of naar Nick & Simon?
14 Dec '11 - in Commercial
door Patrick
Jimmy Kimmel's I Gave My Kids A Terrible Present Prank
Na de geweldige Halloween stunt van Jimmy Kimmel gaat de beste man nu een stapje verder. Kerstcadeautjes voor de kids, waar ze niets aan hebben. Heerlijk stunt weer..
13 Dec '11 - in Humor
door Patrick

Gratis Staatslot!
Gratis Staatslot!
Altijd al een privé vliegtuig willen hebben? Of zin in een tropisch vakantie? Ga naar de Renault Nederland Facebook pagina en deel alvast je voorgevoel met je Facebook vrienden. Je ontvangt dan direct een voucher voor een 1/5 Staatslot! Check it!
13 Dec '11 - in Advertentie
door Patrick
Double Exposure - Canon vs Nikon
Het is en blijft een eeuwige strijd, Canon vs Nikon. Wie maakt nou de beste camera's? Vandaag gaan ze letterlijk en figuurlijk de strijd aan in Double Exposure..
13 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Supercut - The Motion Pictures Of 2011
Vorige week konden jullie genieten van 'The 2011 Portfolio'. 166 films in één grote supercut. Maar dat kan beter! Neem 226 films uit 2011, 2 maanden editen, en dan is 'The Motion Pictures of 2011' het resultaat.

Complete filmlijst vind je hier!
13 Dec '11 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 12/12/11
Als we het hebben over opmerkelijke sportmomenten met een toepasselijk deuntje, dan weet je wel waar we het over hebben. Zie hier de nieuwe WATTS Zap!
13 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Falling..
Na planking en cone-ing is het weer tijd voor een nieuwe hype. Of Falling net zo'n groot succes gaat worden betwijfel ik. Succes alvast voor de winkeleigenaren..
13 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Huntelaar vs Van Wolfswinkel
Voetballers onder elkaar houden wel van een geintje. Zo zagen we een tijdje terug Huntelaar en Van Wolfswinkel elkaar al in de maling nemen. Nu, een jaar later, doet Huntelaar daar nog een schepje bovenop..
13 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Epic Battlefield 3 Kill
In Battlefield 3 loop of rijd je niet alleen door de levels, ook een straaljager behoort tot de mogelijkheden. Deze beste man blijkt de expert met deze epic kill. Awesome!
12 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Give Me Back My Sun..
Zomer of wintertijd, er zijn mensen die niet moeilijk doen om de klok een uur terug of vooruit te zetten. Toch zijn er altijd mensen die daar wel een probleem van maken..
12 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Men In Black 3 Trailer
We moeten nog even wachten tot Mei 2012 maar dan kunnen we genieten van het derde deel van Men in Black. Voor de ongeduldige hier alvast de trailer..
12 Dec '11 - in Trailers
door Patrick
We Love Dutch Festivals..
Wij houden wel van een feestje. En Nederland is een land waar menig feestje wordt gehouden. Zie hier de compilatie 'We Love Dutch Festivals' mixed by DJ Clarence Carlos.
12 Dec '11 - in Music
door Patrick
No Ticket On The Scotrail Train..
Het is zo simpel als het maar kan zijn. Als je met de trein reist moet je zorgen voor een geldig kaartje. Heb je die niet, dan kan je wachten op ellende..
12 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Pogo GoPro
Een pogo stick is eigenlijk zo oud als de weg naar Rome. Opa en oma hebben er zelfs nog mee gespeeld. Alleen gaat het er vandaag de dag wat extremer aan toe..
12 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Smokey Wakeup
Tijdens een autofeestje even je ogen sluiten kan geen kwaad zou je denken. Dat klopt inderdaad als het om een Prius meeting gaat. In dit geval is het net even anders...
11 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
GlassDuo - Sugar Plum Fairy By Tchaikovsky
Ben ik een liefhebber van wijn? Nou nee. Ook klassieke muziek kan me niet echt boeien. Maar combineer klassieke muziek met kristallen wijnglazen en dan krijg je toch een alleraardigst geheel..
11 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Sherlock Holmes And The Case Of The Missing Porn Star
De heren van Pistol Shrimps blijven bezig. Is het geen Harry Potter of The lord of the Rings, dan pakken ze wel een andere film beet. Zie hier Sherlock Holmes - The Case Of The Missing Porn Star..
11 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Freaky The Scary Snowman (2)
De schrikpraktijken van Freaky the Scary Snowman hebben we eerder kunnen zien hier op Biertijd. En laten we eerlijk wezen, het blijft geweldig..
11 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Brooklyn Parallel Parking
Een parkeerplekje bemachtigen in een drukke stad als Brooklyn kan wel eens voor problemen zorgen. Deze man heeft er blijkbaar ervaring mee..
10 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Gou Miyagi
Gewoon skaten is voor een aantal gasten niet goed genoeg. Neem Gou Miyagi. Een man met een heel aparte style. Ik doe het hem niet na..
10 Dec '11 - in Cool
door Patrick
RRY - EnJoy My Sense Of Style 5 - Stop Sign
We gaan weer stampend het weekend in en onze grote vriend RRY helpt ons een handje. Zie hier EnJoy My Sense Of Style 5..
09 Dec '11 - in Music
door Patrick
Your Lover..
Elke avond weer hetzelfde verhaal. De vrouw naar bed, en jij nog even je 'werk' afronden. Althans, dat denkt ze. Maar als ze eenmaal komt kijken kan ze maar beter niet zien wat je écht op je scherm hebt...
09 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Angry Birds (2011) - (Un)Official Movie Trailer
Angry Birds is een succes. Logisch ook dat de vogels het grote doek opzoeken. Of het ooit realiteit gaat worden is nog maar de vraag, maar als het aan deze trailer ligt zeg ik doen!
09 Dec '11 - in Trailers
door Patrick
Freaky Fingers
Dat een aantal mensen flexibeler zijn dan een ander oké. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven. Ik doe dit niet na in ieder geval..
09 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Sense Of Flying
Ieder zo zijn sport. Espen Fadnes gaat verder waar veel mensen stoppen. De beste man is zelfs benoemd tot 'The world's fastest flying human being'. Het mag duidelijk zijn waarom.
09 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Mythbusters Cannonball Experiment Gone Wrong..
Je kent het duo vast wel. De Mythbusters die alles testen tot duidelijk is wat nou echt de waarheid is. Helemaal top, al gaat het bij hun ook wel eens mis.
08 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Best Of Web 2011 - BestofWeb
Heel het jaar struinen wij het internet af om dagelijks de mooiste, leukste en beste filmpjes voor te schotelen. Deze man propt een heel jaar virals in een kleine drie minuten. Zie hier 'Best Of Web 2011'. Al heb ik het gevoel dat er nog aardig wat (lees veel) ontbreekt..
08 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Grote Mis Verkiezing!
BVN, de televisiezender voor Nederlandstaligen in het buitenland, vroeg de afgelopen weken aan Nederlanders en Vlamingen over de hele wereld wat ze het meeste missen in het buitenland. Meer dan 10.000 reacties leverden een verrassende conclusie op, we missen ons eigen eten méér dan onze familie! Meer hier!
08 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Battlefield 3 Trolling Them Noobs
Bij elk spel heb je veteranen, beginners en n00bs, zo simpel is het. Op zich prima, iedereen moet het leren. Maar een spel als Battlefield 3 is natuurlijk wel het ideale slachtveld om wat n00bs aan te pakken..
08 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Hero
Met een stift een puntje op papier zetten maak je geen indruk. Het is immers maar een klein stipje. Maar een paar miljoen stipjes maken wel degelijk indruk. Ik zeg knap!
08 Dec '11 - in Cool
door Patrick
The 2011 Portfolio
Neem 166 films, 6 soundtracks en ruim een maand knip en plakwerk. En dan krijg je de indrukwekkende supercut 'The 2011 Portfolio' als resultaat..

De complete lijst vind je hier!
08 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Short Film - Too Late
Short films, we zijn er dol op. Sommige zijn net wat korter dan gemiddeld, maar dat mag voor ons de pret niet drukken. Zie hier 'Too Late'..
08 Dec '11 - in Movies
door Patrick
Mazda vs Porsche vs...
Je kan natuurlijk op het circuit met je Mazda stoer het gevecht aangaan met een Porsche, maar zoals je weet is er altijd baas boven baas..
07 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Fifa 12 Love Bug
Elk spel, of het nou voor de PC of diversen consoles is, heeft wel een aantal foutjes. Op zich niet erg, het kan niet allemaal perfect zijn. Sterker nog, sommige bugs zijn ronduit grappig..
07 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Zanger Rinus - Heb Jij M'n Piek Gezien
Het was te verwachten. Na een lange tijd niks gehoord te hebben van Rinus is hij terug, en wel met het kerstnummer 'Heb jij m'n piek gezien'. Luister en huiver..
07 Dec '11 - in Music
door Patrick
Mama Appelsap (4)
Als een artiest druk aan het zingen is kan het wel eens gebeuren dat je iets heel anders verstaat dan eigenlijk de bedoeling is. Zie hier een nieuwe Mama Appelsap compilatie.. Thnx Roy!
07 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Race Of Champions 2011 Düsseldorf Highlights
Ook dit jaar was het weer tijd voor The Race Of The Champions. Het event werd dit jaar gehouden op 3 en 4 December in het Esprit arena te Düsseldorf. Voor de mensen die het gemist hebben, hierbij de highlights.
06 Dec '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
False Advertising - Hot Wheels
Je kent het vast nog wel van vroeger. Je ziet op tv een geweldig stuk speelgoed en eenmaal uit de doos is het toch minder spectaculair dan je had gedacht..

Bullshit, Hot Wheels rules..
06 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Samsung SMART TV Challenge
Afgelopen Zaterdag was het Amsterdamse Rembrandtplein het podium voor de allereerste interactieve outdoor quiz van Nederland, de Samsung SMART TV Challenge. Met presentator Peter van der Vorst als host speelden de deelnemers via hun mobiele telefoon real time tegen elkaar op het aanwezige megascherm. Maar liefst zes van hen waren hun concurrenten op het plein te slim af en gingen naar huis met een 40" Samsung SMART TV. Geweldig idee!
06 Dec '11 - in Advertentie
door Patrick
Ding Dong Ditch
Ouderwets belletje trekken is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Toch kan deze onschuldige grap anders uitpakken dan je zou verwachten..
06 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Zapata Flyboard
Speelgoed voor de rijke jongens onder ons. Het basismodel kost een kleine 5.000 euro, maar dan heb je ook wat. De Zapata Flyboard!
06 Dec '11 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 05/12/11
Als er één heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Je weet vast wel waar we het over hebben. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
06 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - Candy Sushi
Ook deze dinsdag hebben we speciaal voor de haters een nieuwe Epic Meal Time. Vandaag gaan we voor Sushi, alleen dan wel op hun manier..
06 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
McDonalds..
Reclame maken is een kunst. De standaard commercials kent iedereen onderhand wel. Humor willen we zien. En dan bedoelen we dit!
05 Dec '11 - in Humor
door Patrick

Stap nu over naar SNSBetalen!
Stap nu over naar SNSBetalen!
Al zeventigduizend mensen zijn overgestapt, en dat is niet zonder reden. Want bij een betaalrekening van SNSBetalen zitten heel wat voordelen. Zo betaal je geen extra kosten voor een tweede pas. Kan je gebruik maken van het online huishoudboekje SNS Kasboek en heb je één en dezelfde pas, en pincode, voor je spaar- en betaalrekening. Er is zelfs nog een mogelijkheid om automatisch te sparen. Overstappen is eenvoudiger dan ooit, dat kan bij SNS Bank binnen 3 minuten!
05 Dec '11 - in Advertentie
door Patrick
Hi I'm Jonah.. Whats Goin on
Jonah is op het eerste gezicht een doodnormale jongen, maar niets is minder waar. Zie hier zijn verhaal..
05 Dec '11 - in Movies
door Patrick
World Record High Chair On A Scooter
Last van een beetje overgewicht, en is tijd voor wat beweging? Koop een step! Althans, als ik deze snuiter zo zie heeft dat ook weinig zin..
05 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
This Is Snowboarding - Lauri Heiskari
Nog even en dan staan we weer met z'n allen tot ons knieën in de sneeuw in de rij voor de skilift. Om alvast een klein beetje in de stemming te komen presenteren wij trukendoos Lauri Heiskari..
05 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Traffic In Ho Chi Minh City Vietnam
En wij Nederlanders maar klagen als we weer eens vast staan in een drukke spits. Neem eens een kijkje in Saigon Vietnam. Een wonderbaarlijk schouwspel..
05 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Special Forces
David Armand is een uitstekende mimespeler, dat mag duidelijk zijn. Maar of hij het er ook zo goed afbrengt als onderdeel van de Special Forces is nog maar de vraag..
04 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Cello Wars
Persoonlijk ben ik geen liefhebber van cello's, maar combineer dat met een dosis Star Wars, en dan begint het een stuk leuker te worden. Zie hier Cello Wars..
04 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Wake Up - Parkour
Van Russen kunnen we veel verwachten, maar vaak is dat in negatieve zin. Vandaag doen we dat anders. Neem een aantal parkour freaks en dit is het resultaat..
04 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Traxxas XO-1 - The World's Fastest RTR RC Supercar
Op afstand bestuurbaar speelgoed blijft tof. We hebben volgens mij allemaal wel eens zo'n autotje gehad. Zelf heb ik nu nog drie van die monsters. Traxxas komt nu met een nieuw elektrisch model met een leuke eigenschap. De XO-1 heeft namelijk een top van 160km/h, en is via de iPhone aan te passen. Santa, doe er maar één!
04 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Latino Cam Dance
Hoeveel mensen staan er vanavond weer voor de webcam hun kunsten te vertonen om het via Youtube te verspreiden? Legio! Maar deze hitsige snuiter is toch wel het toppunt. Mooie jurk mams!
04 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Miniatur Wunderland Hamburg
Ik dacht dat ons Madurodam een behoorlijk miniatuurland was, maar het kan blijkbaar nog beter. Wat dacht je van Miniatur Wunderland Hamburg. Waanzinnig!
03 Dec '11 - in Cool
door Patrick
The Best Gun Accidents
Een beetje met pistolen en geweren stoeien is een leuke hobby. Al gaat het niet altijd volgens plan. We zetten er een aantal gevallen op een rijtje voor je..
03 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Virgin Couple First Kiss
Dat sommige mensen liever maagd blijven en zichzelf 'sparen' voor de juiste persoon is niet echt meer van deze tijd. Dit koppel heeft zelfs de eerste zoen bewaard tot het huwelijk. En die eerste zoen is dan ook alles behalve subtiel..
03 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
Freaky The Scary Snowman
Freaky The Scary Snowman is na een succesvol eerste seizoen weer terug met zijn schrikpraktijken. Mensen laten schrikken is en blijft geweldig..
03 Dec '11 - in Humor
door Patrick
The Man Who Made Things Fly
Het klinkt misschien logisch, maar een wasmachine kan niet vliegen. Laat staan een barbecue. Rupert Brandon King is een man die daar verandering in brengt..
03 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Like There Is No Tomorrow..
Het leven is te mooi om stil te zitten. Je moet immers alles een keer in je leven hebben meegemaakt toch? We zien het in de compilatie 'Like there is no Tomorrow'..
02 Dec '11 - in Cool
door Patrick
The Beauty Of A Second - 1st Round
Hoeveel schoonheid kan je in één seconde kwijt? Je zou denken weinig, maar niets is minder waar. Voor het project 'The Beauty of a Second' zijn ze nog op zoek naar nieuwe beelden. Voorlopig is dit de selectie van de eerste ronde. Ik zeg mooi!
02 Dec '11 - in Cool
door Patrick
I'm Making Pancakes..
Nou weten we dat meester rapper Eminem behoorlijk snel zijn zinnen op kan ratelen. Maar de snelheid waarmee deze jongen zijn teksten laat horen is zelfs voor menig rapper een uitdaging.
02 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Batmanning..
Net als planking was batmanning een hype van korte duur. Toch zijn er mensen die alles een keer gedaan moeten hebben. Zo ook deze beste man. Succes!
02 Dec '11 - in Humor
door Patrick
RRY - Enjoy My Sense Of Style 4 - Surprise Me
We gaan stampend het weekend in en onze grote vriend RRY helpt ons een handje. Zie hier EnJoy My Sense Of Style 4. Meer hier!
02 Dec '11 - in Music
door Patrick
Losers
Dagelijks worden er kinderen gepest. Een kwalijke zaak als je het mij vraagt. Maar hoe maak je mensen duidelijk dat het simpelweg fout is om de bully uit te hangen. Dit is alvast een goede start..
02 Dec '11 - in Movies
door Patrick
RTL GP Formula 1 Yearclip 2011
Het Formule 1 race seizoen zit er weer op. Best spijtig, maar laten we nog één keertje terugkijken. Naast alle foto's hebben we hier de F1 jaarclip 2011.
01 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Joe Goes Tailgating
Tailgating is wellicht niet echt een doorsnee Hollandse bezigheid, maar in Amerika is het de normaalste zaak van de wereld om tijdens een football wedstrijd, op een parkeerterrein, een feestje te vieren. Joe was daar natuurlijk aanwezig voor de nodige vragen..
01 Dec '11 - in Humor
door Patrick
Ken Block's Gymkhana World Tour 2011 Hooning Highlights
We kunnen er veel woorden aan verspillen, maar de titel zegt waarschijnlijk genoeg. Kijk mee naar de highlights van Ken Block's World Tour 2011.
01 Dec '11 - in Cool
door Patrick
Victoria's Secret Fashion Show 2011
Als er één merk is die naast opwindende lingerie ook de mooiste dames in huis heeft, dan is het Victoria's Secret wel. Voor de liefhebbers, zie hier de Victoria's Secret Fashion Show 2011..
01 Dec '11 - in Sexy
door Patrick
JP Auclair - All I Can Urban Street Skiing
Wellicht komt de titel je bekend voor en dat klopt ook. Deze week posten we al een low quality filmpje van JP Auclair, maar na een mailtje van hun advocaat hebben wij deze moeten verwijderen. Geen probleem, ze hebben nu zelf een HD versie online gezet. Dus bij deze op herhaling..
01 Dec '11 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties