Archief

Items van August 2011
Nevis Swing - World's Biggest Swing
Combineer bungee jumpen met een gigantische schommel en je krijg Nevis Swing als resultaat. Voor de echte ervaring moet je naar Queensland, Nieuw Zeeland, maar gelukkig hebben wij de beelden..
31 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Tomorrowland 2011 Official After Movie
Wij zijn dol op feestjes, dat mag duidelijk zijn. Na het outdoor festival Decibel van vorige week gaan we nu voor de official after movie van Tomorrowland.
31 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Rage Fail Compilation
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Doe je niks aan, zo is het leven nou eenmaal. Je kan je er druk om maken, maar daar komt alleen maar gezeik van..
31 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Freestyle Train Surfing
Zo'n ritje in de trein op weg naar je werk is ook maar doodsaai. Deze beste man maakt het iets spannender. Ik vraag me alleen af hoe lang dit goed gaat..
31 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Stockholm Open 2011
Illegale straatraces komen overal te wereld voor, maar in de laatste week van augustus is het tijd voor de Stockholm Open. We reizen af naar Zweden voor een kleine impressie..
30 Aug '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Carnivorous Wasp
Als er één beestje is wat ik echt een hekel aan heb, dan is het wel een wesp. Gelukkig hebben wij de 'normale' versie hier rondvliegen want het kan nog veel erger. Hij zal een nachtje in je slaapkamer zitten..
30 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Speed Comparison - GT vs F1
Tijdens een Formule 1 race gaat het er hard aan toe. Ook de snelheid is meer dan behoorlijk. Om het echt goed in beeld te krijgen vergelijken we het met de GT klasse. En ja, dat is echt snel..
30 Aug '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (28)
Aan het verkeer deelnemen vergt concentratie, voor je het weet gaat het immers mis. Maar na het zien van dit filmpje vraag ik me af wie nou fout zit. Jullie kunnen me vast wel helpen..
30 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - Epic Chicken Burger Combo
Ook deze dinsdag hebben we speciaal voor de haters een nieuwe Epic Meal Time. Vandaag gaan we weer voor een megaburger. Zie hier de Epic Chicken Burger Combo.
30 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
WootsonTV - Moanochrome
Vrouwenliefhebber WootsonTV is goed bezig deze maand. Prachtige modellen met een heerlijk stuk muziek. Na twee eerdere creaties is Moanochrome de derde deze maand. Ons hoor je niet klagen..
29 Aug '11 - in Sexy
door Patrick
Fail Compilation August 2011 By TNL
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we inmiddels. Ook Augustus was een maand vol pijnlijke en humoristische missers. Zie hier het overzicht van compilatiemeester Twister..
29 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Joe Goes To Venice Beach
Na zijn internationale trip is Joe nu eindelijk weer terug in eigen land. Hij neemt ons tevens meteen mee naar Venice Beach om de mensen wat vragen te stellen..
29 Aug '11 - in Humor
door Patrick
Jump & Dance Fail Compilation
De faal compilaties blijven maar komen. Vandaag doen we twee specials. Of het nu springen of dansen is, het blijft voor sommige mensen behoorlijk lastig..
29 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
General Lee vs The Bandit
Noem twee auto iconen uit de filmwereld en je komt al snel bij 'General Lee' van The Dukes Of Hazzard en natuurlijk 'The Bandit' van Smokey and the Bandit. Vandaag gaan ze samen op stap...
29 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Pic Talk 34
Het is inmiddels alweer veels te lang geleden. Jullie hebben inspiratie zat, dus kom maar op met de geniale onderschriften. Dat moet met deze nieuwe aflevering van Pic Talk niet al te moeilijk zijn..
28 Aug '11 - in Pics
door Patrick
Fail Compilation August 2011 By YDL
De maand is weer bijna voorbij, dus de maandelijkse fail compilaties stromen weer binnen. Laten we beginnen met de compilatie van YDL. Enjoy!
28 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Dance Skills..
Even één uit de oude doos. Wanneer twee mannen samen dansen heeft het merendeel van de mensen hun oordeel al klaar. Het zal allemaal best, maar wat deze twee laten zien is gewoon awesome te noemen..
28 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Decibel Outdoor Festival 2011 Official Aftermovie
Vorig weekend ging in Hilvarenbeek het dak eraf tijdens het Decibel Outdoor Festival. Party time eerste klas. Zie hier de official aftermovie.
28 Aug '11 - in Cool
door Patrick
High Class Moving
Of je nou geld hebt of niet, slapen moeten we allemaal. Maar is deze man te gierig om een busje te huren, of heeft hij gewoon geld teveel en maakt het hem allemaal niet uit? Zeggen jullie het maar..
27 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Fails Of The Week 26/08/11
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er ook creatievelingen die ze liever wekelijks presenteren. Helemaal top. Hebben wij weer wat te lachen..
27 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Moto Stunt Gone Wrong
En zijn heel wat mensen die kunnen lezen en schrijven met hun motor. Sterker nog, ze halen de meest geweldige stunts uit. Maar ook die gasten komen soms net een beetje te kort..
27 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Short Film - Portal - No Escape
Het welbekende en zeer succesvolle spel Portal zal iedereen wel bekend in de oren klinken. Een uitstekende reden voor Dan Trachtenberg om daar zijn short film op te baseren. Zie hier Portal - No Escape.
27 Aug '11 - in Movies
door Patrick
Hangover Spider
Je kent het vast wel. Een avond teveel gezopen en dan wakker worden met een gigantische kater. Het enige wat je dan wilt is lekker blijven liggen en geen gezeur aan je hoofd. Wat dat betreft snapt deze spin het wel..
27 Aug '11 - in Cool
door Patrick
MMA In Slow Motion - Part 3
Vorige week lieten we jullie de eerste twee delen zien van MMA in Slow Motion. Vandaag gaan we verder met deel 3.
26 Aug '11 - in Sport
door Patrick
Onderkoffer..
In deze financieel lastige tijden is het voor sommige mensen moeilijk rondkomen. Neem een standaard treinkaartje, die prijzen zijn ook niet meer van vroeger. Daar is vast iets op te verzinnen..
26 Aug '11 - in Cool
door Patrick

Predator Scout Is Out There!
Adidas Predator Scout Is Out There!
Afgelopen week bezocht Predator Scout Siem de Jong de A1-wedstrijd DVS'33 - DTS'35 in Ermelo. Siem scoutte Haseeb Qoraishi als ultieme Predator-speler en beloonde hem met een paar gloednieuwe adiPower Predators. De komende weken gaan ook andere Predator Scouts op zoek naar talentvolle jeugd op de Nederlandse amateurvelden. Wil jij ook kans maken om gescout te worden? Tip dan de Predator Scout hier!
26 Aug '11 - in Advertentie
door Patrick
Never Lend Out Your Porsche 911 Turbo..
Je mag jezelf een rijk man noemen als je op 24 jarige leeftijd een Porsche 911 turbo voor de deur hebt staan. Maar om hem uit te lenen aan je 29 jarige maat is wellicht niet al te slim. Daar kan wel eens gezeik van komen. Meer info hier!
26 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Sports Fights And Fouls
Bij elke sport, of het nou voetbal is of ijshockey, hebben de spelers wel eens onenigheid. Vaak blijft het bij een grote mond of een paar gebaren. Maar soms gaat het ook wel eens verder..
26 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Tempest Milky Way Timelapse
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis 'eye candy'. Beelden die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar tevens een waar kunstwerk. Zie hier de Tempest Milky Way timelapse.

Tip: Full Screen HD bekijken voor optimaal resultaat..
25 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 6 - Hotties vs Nerds
Wipeout is en blijft een geweldig programma, er is immers niets beter dan leedvermaak. Na de eerdere delen van seizoen 4, gaan we nu voor deel 6. Enjoy!

Epic @ 1.21!
25 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Playground Fail Compilation
We hebben het al vaker gezegd, een speeltuin is voor kinderen. Maar blijkbaar zijn er nog steeds mensen hardleers. Wie niet horen wil moet dan maar voelen!
25 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Animated Short - BOB
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we er weer een voor je. Kijk mee naar BOB!

Wel even helemaal afkijken..
25 Aug '11 - in Animation
door Patrick
Jeb Corliss - Grinding The Crack
Vliegen als een vogel, wie wil dat niet. Jeb Corliss, ook wel 'The Human Bird' is de enige die aardig in de buurt komt. De pro base jumper, sky diver en wingsuit flyer is een adrenaline junk eerste klas. Zie hier 'Grinding The Crack'.
25 Aug '11 - in Cool
door Patrick

Dit Wordt Het Mooiste Seizoen Ooit!
Dit Wordt Het Mooiste Seizoen Ooit!
We hebben met z'n allen zin in het nieuwe seizoen. Van de amateurs tot de absolute top. Een nieuw seizoen met nieuwe kansen. En alles wijst erop, dit seizoen wordt het mooiste seizoen ooit. Meer weten? Klik hier!
25 Aug '11 - in Advertentie
door Patrick
Do You Smoke?
Bij interesse in een mooie dame is de vraag of ze rookt de normaalste zaak van de wereld. In dit geval is het antwoord ook meer dan duidelijk..
24 Aug '11 - in Humor
door Patrick
Tank Drum
Ook de mensen in het leger hebben zo nu en dan wat ontspanning nodig. Muziek doet het altijd goed, maar hoe haal je muziek uit een tank?
24 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Wave Goodbye..
In je pauze even langs de waterkant heerlijk genieten van het zonnetje is bijna ideaal te noemen. Althans..
24 Aug '11 - in Humor
door Patrick
Illusionist Tony Star - iSight
Goochelen met een kwartje kan elke illusionist wel. Maar sommige goochelaars, waaronder Tony Star, gaan net een stapje verder.
24 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Ferrari 458 Italia Light Mod
Voor een aantal fortuinlijke mensen is een Ferrari 458 Italia niet uitzonderlijk genoeg. Die gaan zelf knutselen om de bolide net dat beetje extra's te geven..
24 Aug '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (27)
Er zijn dagelijks mensen die net de trein missen. Op zich niet zo'n heel groot probleem. Gewoon even wachten en je neemt de volgende. Deze snuiter denkt daar anders over..
24 Aug '11 - in WTF!
door Patrick

Are You Ready To Battle?
Are You Ready To Battle? Keenan Cahill Stare Battle!
Doe mee met de SMART TV Stare Battle en maak elke week kans op een Samsung SMART TV met Home Cinema set. Staar zo lang mogelijk naar een Samsung SMART TV en neem het op tegen internetsensatie & lip syncer Keenan Cahill. Durf jij het aan? Doe dan nu mee!
24 Aug '11 - in Advertentie
door Patrick
Longboarding Freeride
Vanavond vergeten we voor het gemak de skateboard, en gaan we weer met de longboard op stap. Het is en blijft een geweldige sport..
23 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - Sausage Fest
De heren van Epic Meal Time zijn niet vies van een drankje, bacon en een dosis mooie vrouwen. Vandaag voegen we daar worsten aan toe. Zie hier Sausage Fest!
23 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Television Payback
Een beetje terras heeft wel een tv hangen voor speciale momenten. Iemand die nog een tv nodig heeft ziet een open kans om er gratis een mee te nemen. Maar zo'n halve 'koelkast' blijkt toch een aardige ruggenbreker..
23 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Firefighter Skills
Even snel met je ladder het dak op is er niet bij, maar als brandweerman is snelheid van levensbelang. Deze mannen zijn sneller op je dak dan jij tot tien kunt tellen..
23 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 22/08/11
Als we het hebben over opmerkelijke sportmomenten met een toepasselijk deuntje, dan weet je wel waar we het over hebben. Zie hier de nieuwe WATTS Zap!
22 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Awesome String Puppet Dancing
En mensen maar beweren dat blanken niet kunnen dansen. Je hebt er een paar touwtjes voor nodig en het ritme van een neger, maar dan gaat het ook echt prima..
22 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - Say Something Nice
Vandaag geen flashmob van Improv Everywhere. Vandaag laten we de mensen van New York zelf eens aan het woord. Het enige wat daar voor nodig is, is een megafoon met een berichtje erbij 'say something nice'. Meer info hier!
22 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Bavaria City Racing 2011 Rotterdam
Gisteren was het weer zover, de 7e editie van Bavaria City Racing in Rotterdam. Wat ooit begon als Monaco aan de Maas is nu een gigantisch autosportevenement. Naast de bekende Formule 1 auto's, heeft Renault de fabelachtige elektrische DeZir in de schijnwerpers gezet. Zie hier een impressie van Bavaria City Racing 2011.
22 Aug '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Classic Fail Compilation
We zien wekelijks nieuwe fail compilations voorbij komen hier op Biertijd. helemaal top, maar laten we ook de klassiekers niet vergeten..
21 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Oldskool Hooligan
De jonge jongens kunnen zich soms druk maken om een slecht fluitende scheidsrechter, maar ook opa kan zich daar mateloos aan irriteren. En dat laat hij dan ook op een toepasselijke manier blijken.
21 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Lego 3D Milling Machine
De wat oudere bezoekers zullen de slogan 'Met Lego kun je alles maken' nog vers in het geheugen hebben staan. Hoe ver de techniek ook gaat, Lego gaat mee. Wat dacht je van een 3D 'printer'?
21 Aug '11 - in Tech
door Patrick
MMA In Slow Motion
We weten allemaal dat MMA geen sport is voor tere zieltjes. Alleen een echte bikkel houdt het vol in de ring. Laten we ze eens bekijken in slow motion. Hier deel 2!
20 Aug '11 - in Sport
door Patrick
Extreme Kayaking
Tegenwoordig kan je voor een paar euro gezellig een middagje kayakken. Deze jongens daarentegen gaan net een stapje verder.
20 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Surprise Wedding
Heren, de lat is wederom een stuk hoger gelegd. Wil je binnenkort je vriendin ten huwelijk vragen, dan moet je goed je best doen om deze man te overtreffen..
20 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Fails Of The Week 19/08/11
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er ook creatievelingen die ze liever wekelijks presenteren. Voor ons geen probleem. Hebben we weer wat te lachen..
20 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 5
Wipeout blijft een waanzinnig programma. Er is immers geen beter vermaak dan leedvermaak. Kijk mee naar deel 5 van de beste momenten van seizoen 4.
20 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Don't Sleep At Mike E. Winfield's Comedy Show
Slapen kan je praktisch overal, maar de minst geschikte plek is wel een comedy club. Op zich niet erg, dan heeft stand-up comedian Mike E. Winfield weer genoeg inspiratie voor de nodige grappen..
19 Aug '11 - in Humor
door Patrick
Free Hugs - Stockholm City 2011
Het idee 'Free Hugs' is al een aantal jaar oud, maar toch zijn er nog steeds mensen die zich opofferen om een gratis knuffel weg te geven aan mensen die daar net even behoefte aan hebben. Ik kan het wel waarderen. Vandaag is Stockholm aan de beurt..
19 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Crash Carnage 56
We beginnen het weekend niet zonder een dosis crash geweld. Vandaag gaan we voor een nieuwe aflevering van Crash Carnage. Meer hier!
19 Aug '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Volleyball Petey
Gezellig in het park met een aantal maten een potje volleyballen is dikke pret. Maar wat moet je als iedereen op vakantie is? Gelukkig hebben we altijd Petey nog..
19 Aug '11 - in Cool
door Patrick
30.000 Watt..
Een nette diepe bas in de auto kan iedereen wel waarderen denk ik zo. Maar zoals altijd zijn er ook mensen die net een stapje verder gaan. Wat dacht je van 30.000 watt..
19 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Lifeguard - Fix Your Shorts
Dit weekend schijnt het heerlijk weer te worden. Tijd voor de strandwachten om de boel goed in de gaten te houden. Maar een beetje lifeguard let natuurlijk ook op andere dingen..
18 Aug '11 - in Humor
door Patrick
Jersey Bus Singer
Persoonlijk ben ik geen fan van het openbaar vervoer. Ik betaal immers niet voor niks wegenbelasting. Maar dat is niet de enige reden. Zie hier de Jersey bus singer..

Voor de liefhebbers een toegift..
18 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Balisong Dancing
Hoe maak je indruk bij de vrouwtjes? Een Youtube filmpje zou kunnen werken. Een filmpje waarin je je dans skills laat zien wellicht ook. Maar of deze jongen hiermee gaat scoren betwijfel ik..
18 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Rotterdam Roots of Robin van Persie
Dat Robin van Persie een aardig balletje kan trappen hoef ik niemand wijs te maken. Van Persie blikt met vader Bob, zoon Shaqueel en Soufiane Touzani, één van Nederlands beste straatvoetballers, terug op het begin van zijn voetbalcarrière..
18 Aug '11 - in Sport
door Patrick
Newcastle Brown Ale - Shadow Art
Een gigantisch billboard vullen met reclame lijkt simpel. Maar je wilt als adverteerder toch net iets extra's doen om opvallend te zijn. Bierboer Newcastle weet hoe je dat doet..
17 Aug '11 - in Commercial
door Patrick
Hydroplaning Quad
Van de week zagen we een klein RC wagentje over het water vliegen, maar dat kan natuurlijk beter. Vandaag pakken we de Quad..
17 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Grandma's Last Ride
Als oma een wens heeft om een keer in een Mercedes cabrio mee te rijden, dan is het best spijtig als ze net haar laatste adem uitblaast voordat jij er een hebt aangeschaft. Maar oma's wil is wet, dus het ritje wordt geregeld..
17 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Ken Block's Gymkhana Four - The Hollywood Megamercial
We kunnen er veel woorden aan verspillen, maar de titel zegt waarschijnlijk genoeg. Kijk mee naar Ken block's Gymkhana four - The Hollywood Megamercial.

Voor de info: Het echte werk begint op 1.26
16 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Storm Origins - Concrete Circus Freerun Film
We zien regelmatig parkour en freerun filmpjes voorbij komen hier op Biertijd. Maar vandaag gaan we voor het serieuze werk. Zie hier de short film 'Storm Origins'.
16 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Kilian Martin - A Skate Illustration
Als ik één man mag noemen die heer en meester is met zijn skateboard, dan is het Kilian Martin. Zijn skills zijn bovengemiddeld en gewoon tof om naar te kijken. Zie hier zijn laatste creatie 'A Skate Illustration'.
16 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Danny Macaskill - Industrial Revolutions
Danny MacAskill is geen onbekende hier op Biertijd. De trial pro kan toveren met zijn fiets. Vandaag een nieuwe clip van de beste man. Zie hier Industrial Revolutions.
16 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Drive Thru Magic Money
Rahat is een goochelaar die graag de mensen bij de drive thru van fast food restaurants in de maling neemt. Zie hier zijn laatste 'act'. Drive thru magic money..
16 Aug '11 - in Cool
door Patrick

Wil jij downloaden op topsnelheid?!
Downloaden op topsnelheid!
Ben jij een echte downloader? Let dan even op! Het kan nu nog sneller. Met snelheden tot 100Mbit is XS Usenet de nieuwe meester op de markt. We bieden je graag een gratis levenslang 1Mbit account aan, maar de echte downloader weet dat snelheid het verschil maakt tussen een standaard provider en een über Usenet provider. Ik zeg 100Mbit, 12 connecties, 600+ dagen retentie, en dat al vanaf 2.99! Je zou gek zjin als je de kans niet pakt. Aanmelden!
16 Aug '11 - in Advertentie
door Patrick
WATTS Zap 15/08/11
Als we het hebben over opmerkelijke sportmomenten met een toepasselijk deuntje, dan weet je wel waar we het over hebben. Zie hier de nieuwe WATTS Zap!
15 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Monster Truck Tug Of War
Wanneer je twee monster trucks wilt testen op vermogen en kracht, dan is ouderwets touwtrekken wellicht een prima methode. Althans, je moet wel weten wanneer je moet stoppen..
15 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Wet Hot Summer
Heel deze week laat de zon zich weer eens goed zien. Tijd voor ons om daar een toepasselijk filmpje bij te zoeken. Sterker nog, we doen er gewoon drie. Zie hier Wet Hot Summer. Deel één, twee en drie!
15 Aug '11 - in Sexy
door Patrick
Burnout Surprise
Als stoere snuiter wil je ook wel eens indruk maken op je motorvrienden. Wat dacht je van een burnout? Prima plan, alleen loopt het soms anders af dan je zou verwachten..
15 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Pole Dance
Een tijdje terug was een paal in de slaapkamer de normaalste zaak van de wereld. Vandaag de dag zijn alleen de echte pro's er nog druk mee bezig. Zeg zelf, dit is geweldig toch?
15 Aug '11 - in Sexy
door Patrick
RC Car vs Pond
Echt geweldig dat op afstand bestuurbare spul. De één gaat voor een auto, en de ander kiest weer voor een boot. Maar waarom een boot als een wagentje ook prima overweg kan met een beetje water..
14 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Mascot Lil' Benny Goes To The Mall
Het leven van een mascotte gaat niet over rozen. Maar gelukkig heb je altijd nog vrije dagen om het plaatselijke winkelcentrum op stelten te zetten..
14 Aug '11 - in Humor
door Patrick
Win & Luck Compilation July / August 2011
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een dosis WIN! Zie hier Twister's nieuwe Win & Luck compilatie!
14 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Indiana State Fair Stage Collapse
Hier in Nederland wordt zo nu en dan wel eens een openluchtconcert afgelast door weersomstandigheden. Veel mensen vinden het onzin, maar deze beelden van de Indiana State Fair bewijzen maar weer eens waarom.
14 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Trip Of A Lifetime Move
3 guys, 44 days, 11 countries, 18 flights, 38 thousand miles, an exploding volcano, 2 cameras and almost a terabyte of footage. All to turn 3 ambitious linear concepts based on movement, learning and food into 3 beautiful and hopefully compelling short films. Beter kan ik het niet verwoorden. Zie hier Move, Eat en Learn.
13 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Jerome Le Banner vs Mike Bernardo
Even eentje uit de oude doos. Tijdens de MMA, K-1, of een standaard bokspartijtje is het gebruikelijk om net voor het gevecht indruk te maken op de tegenstander. Ik vraag me af wie meer indruk maakt..
13 Aug '11 - in Humor
door Patrick
Interview With A One-year-Old
Een goed gesprek met je kind is zo nu en dan nodig. Deze vader gaat ook even zitten met zijn kleine spruit. Dat het kind nog maar een jaar oud is blijkt voor beide geen probleem te zijn..
13 Aug '11 - in Humor
door Patrick
Go-Kart Fail Compialtion
Karten is koel. Je zit een paar centimeter van het asfalt met een schreeuwende motor achter je en de adrenaline in je bloed gaat gelijk met het toerental op en neer. Maar het heeft ook zo zijn nadelen..
13 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Expensive Classic Car Racing
Als je voor veel geld een bijzondere klassieker in huis haalt, dan zou je verwachten dat het beestje netjes in een garage beland om de komende jaren stof te vangen. Deze mannen denken daar anders over. Een echte race wagen uit de jaren 60 hoort op het circuit. Thnx!

Leuk weetje: Alleen de Ferrari 250 GTO is al een kleine 20 miljoen euro waard..
12 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Prince Ea - Backwards Rappers
Rapper Prince Ea is de teksten van sommige andere rappers meer dan zat. Veel kramen alleen maar onzin uit. Wellicht moeten we de teksten op een andere manier beluisteren..
12 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Rolling In The Deep - Military Cover
Waar ook ter wereld, overal vind je talent. Is het niet op straat dan wel in het leger. Doe mij een plezier, geef die meid een platencontract!
12 Aug '11 - in Music
door Patrick
Just Jesse - Useful Dog Tricks Part 2
De kleine Jesse is geen onbekende voor ons. De slimme Jack Russell heeft in de loop der tijd aardig wat trucjes geleerd. Zie hier zijn laatste skills..
12 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Melza Johnson vs Fan
Als football speler kan je niet overal tegelijk zijn op het veld. Mocht je dus een beetje hulp nodig hebben, dan is het wel zo fijn als een fan je team een handje helpt..
12 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
London Looters Photoshop
De toestand in Engeland is te triest voor woorden, dat heb je waarschijnlijk aan de verschillende fotoreportages wel kunnen zien. Al kan je met een dosis Photoshop de daders best voor paal zetten..
11 Aug '11 - in Pics
door Patrick
Cone-ing Community Fail Compilation
Een paar maanden terug zeiden mensen dat 'cone-ing' net zo'n fenomeen als 'planking' zou worden. Inmiddels zijn de werknemers bij de drive thru de coners meer dan zat. Voor ons weer leuke beelden.
11 Aug '11 - in Humor
door Patrick
Dichter Bij Het Nieuws - Anders Dan Anders
Het nieuws kan je op vele manieren brengen. Maar wij doen dat net even anders. Justin geeft ons maandelijks een terugblik op het nieuws in dichtvorm. Zie hier Dichter bij het Nieuws van Juli 2011.
11 Aug '11 - in News
door Patrick
Chevrolet Camaro Problem
Een nieuwe Chevrolet Camaro is drift speelgoed eerste klas. Althans, dat zou je verwachten. Toch blijkt er een klein probleempje te zijn. Deze beelden zeggen genoeg..
11 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Shinji Saito 1st Place World YoYo Contest 2011
Vroeger was je een hele bink als je met een yoyo op school rondliep. Vandaag de dag is het wel anders, maar toch zijn er mensen die er nog heilig in blijven geloven. Zie hier de absolute baas van 2011, Shinji Saito.
11 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Russia Car Crash Compilation Part 3
Na twee eerdere delen Russisch verkeersgeweld is het nu tijd voor deel drie. Ik blijf me toch afvragen waar die gasten hun rijbewijs vandaan hebben gehaald..
10 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Awesomefest 2011
Wie geniet er niet van een feestje? En al helemaal als er pk's aan te pas komen. Het extreme sports festival 'Awesomefest' 2011 werd dit jaar gehouden op Mallory Park in Engeland. Zie hier een kleine samenvatting..
10 Aug '11 - in Cool
door Patrick
A Guy Walks Into A Bar..
"A guy walks into a bar", het is zo'n typisch begin van een mop, zoals wij "Komt een man bij de dokter" hebben. Antonino Buzzone and Peter Vass maakten onder dezelfde titel een aantal internet sketches waarvan we er drie voor je hebben uitgezocht. Kijk mee naar "Where's The Manager?", "What's Your Name?" en "One Million Dollars"...
10 Aug '11 - in Humor
door Patrick
The Final Destination Death Count
Nog een paar dagen en dan gaat Final Destination 5 in première. Tijd voor ons om eens terug te kijken hoe het er in de eerdere delen aan toe ging..
10 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Adrenaline..
Of het nu skiën is, snowboarden, parkour, basejumpen, of noem het maar op. Er is maar één ding waar alles om draait. Adrenaline..
10 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Nascar Crash Compilation
Eén autosport die niet zo populair is hier in Nederland is Nascar. Toch zit deze sport vol spanning. Het gaat niet alleen erg snel, ook de missers zijn spectaculair.
10 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Slide Fail Compilation
Met het warme weer is het heerlijk om in de tuin met een beetje water te spelen. Dan is het idee voor een slip 'n slide snel geboren. Maar glijden is in het algemeen niet altijd even leuk. Dat blijkt maar weer..
10 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 08/08/11
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat..

Extra: WATTS Zap 01/08/11..
09 Aug '11 - in Sport
door Patrick
Motor Scooters Fail Compilation
Ik zie dagelijks brommers en scooters langs mijn auto schieten waarvan ik denk dat ze gewoon om ellende vragen. Deze compilatie bewijst het maar weer..
09 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - The Ostrich Nest
Ook deze dinsdag kijken we mee met de jongens van Epic Meal Time. Vandaag gaan we voor een aparte vogel, de struisvogel. Zie hier The Ostrich Nest.
09 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Living Room Drift
Zeurt jouw vriendin of vrouw ook wel eens als je met je smerige schoenen over het net gedweilde laminaat loopt? Ze moet niet moeilijk doen, het kan altijd nog erger..
09 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Slowmotion Skateboard Fails
Of het nou een waterballon is die klapt, of een motor die door de bocht vliegt, in slowmotion is alles mooier. Vandaag kijken we naar een aantal skateboard falers in super slow-mo.
09 Aug '11 - in Cool
door Patrick
WootsonTV - Ecstatic Breeze
Vorige week konden we nog genieten van Dreamland. Vandaag komt WootsonTV weer met een nieuwe video, waarin de mooiste modellen worden overgoten met een muzikaal sausje. Zie hier Ecstatic Breeze.
08 Aug '11 - in Sexy
door Patrick
Criminal Fail Compilation
Er zijn legio manieren om op een foute manier snel geld te 'verdienen'. Maar zoals je weet, misdaad loont niet. Dat blijkt maar weer uit deze beelden. Thnx Twister!
08 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Steve Hughes - About Gays
De één wil er niets van weten , en een ander boeit het geen ene moer. Homo's. Steve Hughes heeft daar ook zo zijn eigen mening over..
08 Aug '11 - in Humor
door Patrick
Ford Transit V8 Drift Van
Je ziet dagelijks op de weg verschillende busjes rijden voor elk soort werk. Normaal zijn het niet echt racemonsters, maar deze Ford Transit is een leuke uitzondering op de regel..
08 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Heineken Nobel Prize Nomination
Het moest er natuurlijk een keer van komen. Als één van de grootste bierbrouwers te wereld moet je een keer een Nobel prijs in de wacht slepen. Zou het nu dan eindelijk zover zijn?
08 Aug '11 - in Commercial
door Patrick

Norri
Norri.nl - Snel & Gemakkelijk Het Leukste Contact!
Nieuw, ondeugend, respectvol, ruimdenkend en innemend, dat is Norri zeker. De uitzondering op alle bestaande chatrooms, laagdrempelig en geen inschrijf kosten! Norri.nl, voor de spannende ontspanning voor man en vrouw!
08 Aug '11 - in Advertentie
door Patrick
Striping Master
Vroeger was een mooie striping een hele aanwinst voor je voertuig. Vandaag de dag gaat het net een stapje verder. Maar wie nu nog een mooi sierstreepje wil kiest voor het echte werk. En daar heb je een meester voor nodig om het vakkundig aan te brengen..
07 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Tattoo Freakout
Voor een mooie tattoo moet je wel even de tijd nemen, een kunstwerk is immers niet één, twee, drie gezet. Ik geloof dat deze snuiter daar een klein beetje moeite mee heeft..
07 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Longboard Fail Compilation
Longboarden is een geweldige sport. Met een behoorlijk tempo van een steile weg af geeft nou eenmaal een kick. Al blijft zo'n plank op wielen nog best lastig..
07 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Penn & Teller's Fool Us - Shawn Farquhar
Illusionisten Penn & Teller's tv show 'fool us' is een wirwar van illusionisten en goochelaars die de heren voor de gek moeten houden. Het is nog maar een aantal mensen gelukt. Vandaag is Shawn Farquhar aan de beurt..
07 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Blanket Swing
Een klein feestje met je vriendjes is altijd gezellig. En al helemaal als je twee grote broers voor een beetje vermaak zorgen. Vooral de blanket swing was een groot succes..
06 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Let's Dance..
Ook vanavond staan er weer legio mensen in een club of disco uit hun dak te gaan. Wij blijven voor het gemak vandaag lekker thuis..
06 Aug '11 - in Sexy
door Patrick
Isle Of Man TT
Het ultieme motorfeestje, de TT van Isle of Man, is al een poosje voorbij. Een geweldig 'circuit', maar echt levensgevaarlijk. Kijk mee naar een compilatie van diversen jaren motorgeweld op Isle of Man..
06 Aug '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Street Fighter Stop Motion - Ryu vs Ken
Volwassen mannen die met poppen spelen is not done. Maar wanneer je Street Fighter's Ryu en Ken combineert met een dosis stop motion, dan wordt het stiekem toch wel erg cool.
06 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Kids Dancing
Persoonlijk ben ik niet zo van het dansen, maar als je het een beetje onder de knie hebt zal het vast een leuke hobby zijn. Deze twee komen er wel..
06 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Goalkeeper Skills
Het begint beetje een standaard verhaal te worden. Auto's en vrouwen gaan niet samen. Motorrijden en vrouwen is ook al geen topper. Wellicht dat voetbal wel wat licht in de duisternis brengt..
05 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Driving In Asia
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. Vriend Twister laat het je zien..
05 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
motorbike Crash Compilation Part 1
Op vier wielen gaat regelmatig wat fout, dat zien we wekelijks hier op Biertijd. Maar ook op twee wielen gaat er genoeg mis. Dat blijkt maar weer uit deze beelden..
05 Aug '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
DC Shoes - X Games 17
Een grote speler en tevens sponsor van de X Games is natuurlijk DC Shoes. Je kent ze vast wel, Travis Pastrana en natuurlijk Ken Block. Zie hier een kleine samenvatting van de pas gehouden X Games 17.
05 Aug '11 - in Cool
door Patrick
De Bridge Uitslagen..
Bij bridgen denk je waarschijnlijk vooral aan het recreatiezaaltje bij je opa en oma in het bejaardenhuis. Maar na het lezen van de uitslagen van Bridge Club Best in het weekblad "Groeiend Best" deze week, krijgen we een veel mooier beeld van het spelletje...
04 Aug '11 - in Humor
door Patrick
Yes.. It's A Woman
Je komt onderweg de meest rare dingen tegen in het verkeer. Op zich prima, dan blijft het interessant. Al denk ik wel dat deze dame iets vergeten is..
04 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Extreme PC Sound System
Goed geluid in de huiskamer is voor iedereen wel van groot belang, maar ook de computerliefhebber wil graag van een diepe bas en heldere tonen genieten. Al kan je het ook overdrijven..
04 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Tight Parking
Het is erg druk in Japan, net als bij ons, en ruimte is er schaars. Parkeren in de grote steden is er erg lastig en soms alleen toegestaan voor compacte auto’s. Deze man bewijst maar weer dat je met een grote auto ook uit de voeten kan..
04 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Philizz Videomix 2011 Vol.4
Laten we deze middag eens opvrolijken met de nodige muziek. We schakelen over naar de buurman voor de Philizz Videomix 2011 Vol.4. Enjoy!
04 Aug '11 - in Music
door Patrick
Ueli Steck Speed Solo Eiger Record
Bergbeklimmen is een geweldige maar zeker geen ongevaarlijke sport. En al helemaal als je net als Ueli Steck alleen maar gebruik maakt van twee pikhouwelen. Waanzin!
03 Aug '11 - in Cool
door Patrick
X Games 17 - Moto X Enduro Women's Highlights
Met alle respect dames, maar sommige sporten moet je gewoon aan de mannen overlaten. Dat blijkt maar weer uit deze beelden van de X Games 17..
03 Aug '11 - in Humor
door Patrick
BBoy Fail
Als beginnend breakdancer wil je graag je moves met iedereen delen. Dus Macbook in de aanslag, webcam aan en voor je het weet staan je skills op Youtube. Althans..
03 Aug '11 - in Humor
door Patrick
KITT Needs An Update
Je zou denken dat een hightech stukje techniek als KITT volledig up-to-date is. Maar niets is minder waar. Ook KITT kan wel eens een update gebruiken..
03 Aug '11 - in Commercial
door Patrick
Stoppie..
Een beetje motor liefhebber probeert wel eens een wheelie en soms zelfs een stoppie. Op zich niks mis mee, maar doe het dan wel op een afgesloten parkeerterrein. Anders komt er alleen maar gezeik van..
03 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Golf Cart Fail Compilation
Golfen is leuk, alleen dat lopen is een stuk minder. Dus lang leve de golf cart. Althans, dan moet je er natuurlijk wel een beetje mee overweg kunnen..
02 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
100 Sake Bomb Dominoes
Ik mag er vanuit gaan dat een Biertijd bezoeker een lekker drankje wel kan waarderen. Hoewel dit filmpje al wat ouder is blijf ik het een knappe prestatie vinden. Zie hier de 100 Sake Bomb Dominoes..
02 Aug '11 - in Cool
door Patrick
How To Remove A Tattoo Like A Boss
Er zijn legio mensen die hun lichaam versierd hebben met een creatief kunstwerkje. Maar wat als je het plaatje zat bent?
02 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
Mac 'n' Cheese
Als je de titel leest heb je het gevoel dat we een nieuw recept voor je hebben. Niets is minder waar. Linktipper Roy heeft een animatie voor ons die we moeten zien. Zie hier Mac 'n' Cheese..
02 Aug '11 - in Animation
door Patrick
Red Bull The Art Of Flight
Er zijn legio geweldige snowboard films op de markt, maar als Red Bull zich ergens mee gaat bemoeien wordt het pas echt spannend. Kijk mee naar de trailer van The Art of Flight. Release september 2011.

Extra: Voor de liefhebbers hier trailer 2..
01 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (26)
Op de motor een stukje toeren over bochtige bergwegen geeft een heerlijk vrij gevoel. Alleen geloof ik wel dat deze man daar nu even anders over denkt..
01 Aug '11 - in WTF!
door Patrick
WootsonTV - Dreamland
Regelmatig krijgen we van vrouwenliefhebber WootsonTV een nieuwe video, waarin de mooiste modellen worden overgoten met een muzikaal sausje. Zo ook vandaag. Zie hier, Dreamland..
01 Aug '11 - in Sexy
door Patrick
Crash Compilation 2011 Part 1 & Part 2
Het verkeer is serieuze business. Te allen tijde moet je je kop er goed bijhouden anders kunnen er rare dingen gebeuren. Dat blijkt maar weer uit deze en deze compilatie missers..
01 Aug '11 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties