Archief

Items van June 2011
Pitch Like A Boss
Een standaard balletje naar de slagman gooien is er al een tijdje niet meer bij. Onderhand hebben we de fastball, slider, curveball en ga zo maar door. Maar je kan ook nog een stapje verder..
30 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Don't Ever Use Salvia..
Drugs is een beladen onderwerp. Wat is wel 'normaal' en wat niet. Een biertje prima, een blowtje volgens sommige ook. Ik kan je maar één raad geven. Blijf van Salvia af..
30 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
BMW 1M Coupe - The Longdrifts
We blijven nog even bij de BMW 1M. Vandaag geen promo, maar gewoon een doorsnee ritje op een nat wegdek elders in ons kikkerlandje. Wat is het toch geweldig speelgoed.
30 Jun '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Britt Dekker - Fucking Vet
We krijgen dagelijks stapels mail met verzoekjes. Op zich geen probleem, tof zelfs, maar zoals je weet is het voor ons onmogelijk om alles te posten. Maar als je van Rick13 een verzoekje krijgt kan je die moeilijk voorbij laten gaan. Klagen doet u bij hem, niet bij ons!
30 Jun '11 - in Music
door Patrick
Demolition Egyptian Style
Wat doen we hier in Nederland toch altijd moeilijk met al die veiligheidsvoorschriften in de bouw. Een gebouw is toch zo afgebroken? Zo gevaarlijk is het allemaal niet..
30 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation June 2011 By TwisterNederland
Allemaal hebben we dagelijks onze kleine fail momentjes. Maar wees gerust, wij zijn zeker niet de enige die daar mee te kampen hebben. Zie hier Twisters Fail compilation June 2011.
29 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Nobuhiro Tajima's Record Breaking Run Pikes Peak 2011
Tijdens het jaarlijkse Pikes Peak International Hill Climb event heeft de 60-jarige Nobuhiro ‘Monster’ Tajima met zijn Suzuki Sx4 laten zien wat hij waard is. Voor het eerst onder de tien minuten. Waanzin..
29 Jun '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
World Of Hardstyle Special - 15th Edition!
Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Na eerdere delen van World of Hardstyle gaan we vandaag voor een speciale editie. Ruim een uur genieten. Enjoy!
29 Jun '11 - in Music
door Patrick
Defective Detective
Het leven ven een detective gaat niet over rozen. Maar als je dan eindelijk de kans krijgt om een moordenaar op heterdaad te kunnen betrappen, dan pak je natuurlijk die kans met gevaar voor eigen leven. We zien het in de korte animatie Defective Detective..
29 Jun '11 - in Animation
door Patrick
BMW 1M - Helipad
BMW is momenteel druk bezig met het promoten van hun nieuwe paradepaardje de 1M. Vorige week zagen we de eerste promoclip gefilmd op een leeg vliegveld. Vandaag voegen we daar deel twee aan toe..
29 Jun '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Gibbon Slackline Contest
Touwtje springen maar dan net even anders. Normaal gesproken is het lopen over een koord nog best lastig, maar zo te zien hebben deze gasten het aardig onder de knie.
28 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Carp Attack
Ik zie ze vaak genoeg langs het water zitten, sportvissers. Met een tent, parasol en een legio vishengels proberen ze de grootste vissen uit het water te toveren. Maar waar zijn al die attributen eigenlijk goed voor? Pak gewoon een boot!
28 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Augmented Reality Cinema
Sommige smartphone apps heb je echt niks aan, maar er zijn ook apps die gewoon leuk zijn. Neem Augmented Reality Cinema, een app die bepaalde omgevingen herkent en daar een film aan koppelt die daar is opgenomen..
28 Jun '11 - in Tech
door Patrick
Epic Meal Time - Fast Food Meatloaf
Ook vandaag hebben we weer een smakelijke creatie van de Epic Meal Time experts. Zie hier de Fast Food Meatloaf..
28 Jun '11 - in WTF!
door Patrick

Wordt King Of The Park!
Wordt King Of The Park!
Klik hier om het spel te starten en leef je uit in je eigen pretpark. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen in je park. Elke week opent er een nieuwe attractie in je park met een nieuwe game om punten te behalen. Aan het einde van de actie worden uit de top 50 scores van de gehele wedstrijd drie winnaars gekozen, die de koninklijke titel ‘Fanta King of the Park’ krijgen en een VIP-ervaring in Walibi Holland zullen beleven. De 50 beste spelers van elke week ontvangen twee gratis entree-kaartjes voor Walibi. Open nu jouw eigen pretpark. Succes!
28 Jun '11 - in Advertentie
door Patrick
Improve Everywhere - Carousel Horse Race
De flashmob experts Improv Everywhere zijn weer bezig geweest. Vandaag gaan we naar de kermis voor een heuse carousel horse race.
27 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Hair Body Balls..
Die deo en shampoo commercials op tv waar de vrouwen helemaal gek van worden is natuurlijk één grote illusie. Wellicht wordt het tijd voor een eerlijk product die een man in zijn waarde laat. Zoals hij is..
27 Jun '11 - in Commercial
door Patrick
Joe Goes To Ireland
Onze favoriete beursganger Joe heeft de Expo's even gezien en gaat deze weken internationaal. Na Amsterdam, is hij nu in Ierland om de mensen wat vragen te stellen. Binnenkort Londen en Schotland.
27 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Fail Compilation June 2011
De maand is alweer bijna voorbij, dus we worden weer verwend met de nodige fail compilaties. Vandaag doen we twee varianten. Die van Nobody en van Failplanet. Enjoy!
27 Jun '11 - in WTF!
door Patrick

Norri
Norri.nl - Snel & Gemakkelijk Het Leukste Contact!
Nieuw, ondeugend, respectvol, ruimdenkend en innemend, dat is Norri zeker. De uitzondering op alle bestaande chatrooms, laagdrempelig en geen inschrijf kosten! Norri.nl, voor de spannende ontspanning voor man en vrouw!
27 Jun '11 - in Advertentie
door Patrick
The Rocketeer 20th Anniversary
De klassieker uit de 90'er jaren The Rocketeer is jarig. De film is inmiddels al een kleine 20 jaar 'oud'. Tijd voor hardcore fan John Banana om daar een Pixar style animatie aan te wijden. Best geslaagd als je het mij vraagt..
26 Jun '11 - in Animation
door Patrick
Abu Dhabi 2011 Time Lapse
Abu Dhabi, vroeger één grote zandbak, en tegenwoordig een stad vol leven en luxe met de meest extreme gebouwen ter wereld. Al met al een prachtige geheel..
26 Jun '11 - in Movies
door Patrick
MotoGP 2011 Assen

Video Highlights - More MotoGP 2011 Here!
26 Jun '11 - in Photography
door Patrick
Target Practice
Wat doe je als je wekelijks gezeur hebt met je auto? Op een gegeven moment ben je het gezeik gewoon zat en is het tijd om daar een einde aan te maken. Deze Porsche bestuurder heeft daar de perfecte oplossing voor..
26 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Parkour Double Backflip
We zien regelmatig parkour fanatiekelingen de meest toffe moves uithalen. Alleen een double backflip zie je niet al te vaak. Ben alleen wel benieuwd of zijn knieschijven nog werken na deze actie..
26 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Porsche 911 Turbo Drive Way Ride
Geld maakt niet gelukkig zeggen ze wel eens. Dat zal best waar zijn. Maar met je Porsche 911 Turbo je eigen oprijlaan onveilig maken lijkt me toch wel erg lekker..
25 Jun '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Beer Ball
Tijdens een honkbalwedstrijd is het tof als je zelf een honkbal weet te bemachtigen. Het kost je alleen in dit geval wel een lading kostbaar vocht..
25 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 4
Wipeout is en blijft een geweldig programma, er is immers niets beter dan leedvermaak. Na de eerdere delen van seizoen 4, gaan we nu voor deel 4. Enjoy!
25 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Hyperflesh - Winner Mask
De mensen van Hyperflesh zijn heer en meester in het maken van realistische maskers. Ze zijn bekend geworden met hun baby maskers, maar nu hebben ze een echte 'winnner' mask..
25 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Biker Helmet Rub
Bij motorraces zie je regelmatig de coureurs met een knietje over de curbstones vliegen. Deze thrillseeker gaat net een stapje verder..
25 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
RRY - Enjoy My Sense Of Style
Chris laat deze regenachtige zaterdag niet voorbij gaan zonder een stevig stukje muziek. Een poosje terug hadden wij deel 1 van 'Enjoy my Sense of Style'. Vandaag gaan we vrolijk verder met deel 2.
25 Jun '11 - in Music
door Patrick
Cars 2 Trailer In Lego
Binnenkort kun je in de bioscopen genieten van het vervolg van Disney's Cars 2. Volgens de trailer wederom een geweldige film. Pascal Blais Animation Studio ging met deze trailer, en een lading Lego, aan de slag voor een remake. Lego style!
24 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Urban Gold Miner
Elke maand weer geld verdienen om rond te komen is de normaalste zaak van de wereld. We verdienen onze centjes allemaal op een andere manier. Al is de manier van Raffi Stepanian wel heel apart..
24 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Subaru Isle Of Man TT Challenge
Isle of Man staat bekend om zijn extreme TT circuit. Maar niet alleen motoren halen daar recordtijden. Mark Higgins ging de uitdaging aan met een Subaru Impreza WRX STI..
24 Jun '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Maddi Jane
Jong talent geven we graag een kans hier op Biertijd. Neem Maddi Jane, 11 jaar en een dijk van een stem. Luister mee naar 'Rolling in the deep' en 'Price tag'. Deze meid komt er wel..
24 Jun '11 - in Music
door Patrick
Close Call..
Autorijden is serieuze business. Ten alle tijden moet je je kop er goed bijhouden anders kunnen er rare dingen gebeuren. Maar je kan er natuurlijk ook om vragen..
24 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
President Lego Land California Car Prank
Als directeur van Legoland Californië kan je er op wachten dat je werknemers je een keer in de maling nemen. Kom je na een dag hard werken bij je wagen is die in Lego veranderd. Zal wel wat uurtjes gekost hebben..
24 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Double Wedgie Double Nutshot
Dat sommige snuiters zichzelf vrijwillig voor de ballen laten slaan zien we vaak genoeg. Je moet toch wat met je vrije tijd. Maar deze constructie is toch wel creatief te noemen..
23 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Killer Elite - Trailer
Wanneer acteurs als Robert De Niro, Clive Owen en Jason Statham in één film te vinden zijn, mag je aardig wat verwachten. We moeten nog tot september geduld hebben, maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
23 Jun '11 - in Trailers
door Patrick
The Highway is No Playground
Een voertuig besturen is een serieuze aangelegenheid. Nou weten we dat ze het in Rusland niet zo nauw nemen met regeltjes, maar hou dan wel rekening met andere bestuurders...
23 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Bike Fail Compilation
Fietsen is goed voor je lichaam en conditie. Althans, dan moet je het wel normaal houden. Maak je het gekker, dan is het vragen om ellende..
23 Jun '11 - in WTF!
door Patrick

PriveMailbox.nl
Wie Schrijft Die Blijft... Privemailbox.nl
Als ik je vertel dat de mens monogaam is van nature geloof je me dan? Natuurlijk geloof je me niet! Zal ik je bewijzen dat de mens eigenlijk helemaal niet zo braaf is als ze zich voordoet? Kijk hier maar eens!
23 Jun '11 - in Advertentie
door Admin
Motor Spin
Tijdens een motorrace is het ellendig als je in aanvaring komt met een gecrashte mede coureur. Snel je motor oppakken kan de oplossing zijn om kostbare verloren tijd in te halen. Maar dan moet de motor wel een beetje meewerken..
22 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Rotting Hill
De zoetsappige romantische film Notting Hill ken je wellicht wel. Vandaag gaan we voor Rotting Hill. Ook een liefdesverhaal, maar dan net even anders..
22 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Rampage Jackson Interview
Quinton 'Rampage' Jackson is niet alleen een geweldige MMA vechter, de beste man heeft ook humor en een voorliefde voor vrouwen. Dat blijkt maar weer uit dit interview. Thnx Jesse!
22 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Extreme Ridge Path
Een heerlijk stukje wandelen is goed voor je gezondheid. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven. Ik sla deze keer even over..
22 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Travis Pastrana's Ken Block Diss
De X-Games staan weer voor de deur. Dat Travis Pastrana en Ken Block aardig aan elkaar gewaagd zijn hoef ik jullie niet uit te leggen. Tijd voor Pastrana om Block even in de maling te nemen..
22 Jun '11 - in Humor
door Patrick

Drie Meter Kortere Remweg!
Drie Meter Kortere Remweg - Michelin Energy Saver
Michelin Energy™ Saver banden hebben een tot 3 meter kortere remweg op nat wegdek. Dat is trouwens niet het enige voordeel, je bespaart ook nog liters kostbare brandstof met de juiste banden. Meer weten? Kijk hier voor meer info!
22 Jun '11 - in Advertentie
door Patrick
Mat Jackson BTCC Race Battle
Tijdens het BTCC (British Touring Car Championship) gaat het er soms hard aan toe. Elke coureur wil immers als eerste over de finish. Mat Jackson is een vechter eerste klas. Dat blijkt maar weer..
21 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Dragster Problem
Een dragster haalt in no-time extreme snelheden. Best tof, dat is juist de sport. Alleen is het wel van belang dat sommige delen goed vast blijven zitten..
21 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Mercedes C63 AMG World Record Power Slide / Drift
We zien regelmatig drift filmpjes voorbij komen hier op Biertijd, maar vandaag gaan we voor een heus wereldrecord. Achter het stuur van de Mercedes C63 AMG zit coureur Maulo Calo. Die weet hoe je met stijl een plekje bemachtigt in het Guinness book of records.

Het kost een paar banden, maar dan heb je ook wat..
21 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Nobody Beats The Drum - Poisson Vert
Even tussendoor wat muziek hier op Biertijd. Niet alleen een heersende stop-motion clip, opgenomen in de bossen bij Putten, maar tevens een heerlijk beat. Zie hier de nieuwe clip van 'Nobody Beats The Drum'.
21 Jun '11 - in Music
door Patrick
Seat belts..
Hoe ellendig is het als je onderweg wat lading verliest. Tja, het kan gebeuren, maar als het van je achterbank afkomt is dat toch wel een zorgelijke zaak..
21 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - Drunken Mess Meal
Vandaag helaas geen recept van Epic Meal Time. Ze nemen ons deze keer mee op een doorsnee stapavond. Met natuurlijk de nodige drank en als afsluiter een midnight snack. Zie hier Drunken Mess Meal.
21 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Trailer Fail
Voor een dagje ontspannen racen op het circuit is het wel zo fijn als je een trailer tot je beschikking hebt. Dan komt de BMW in ieder geval schoon en ongeschonden aan. Althans.. Kurwa!
20 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Dichter Bij Het Nieuws - Komkommer Aids
Het nieuws kan je op vele manieren brengen. Maar wij doen dat net even anders. Justin geeft ons maandelijks een terugblik op het nieuws in dichtvorm. Zie hier Dichter bij het Nieuws Mei 2011.
20 Jun '11 - in News
door Patrick
Ryan Dunn
Waarschijnlijk heb je het al gelezen of gehoord in het nieuws, Jackass ster Ryan Dunn is niet meer. De beroeps waaghals kwam vanmorgen om het leven toen hij met zijn Porsche 911 GT3 van de weg raakte. 34 jaar.. Veels te vroeg.
20 Jun '11 - in Actueel
door Patrick
Orange Bits Best Bits In The World
Zelf ben ik niet zo gek van sapjes als Cool Best of Appelsientje, maar ik denk toch dat daar verandering in gaat komen. Want laten we eerlijk wezen, Club Orange moet gewoon heerlijk zijn.
20 Jun '11 - in Commercial
door Patrick
British Guard Prank
Wij hebben Bananasplit, een ander Just for Laughs. Mensen in de maling nemen blijft leuk. Hoewel het neppe gelach soms een domper is neem ik dat bij deze prank een keer voor lief. Simpel maar humor.
20 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Turbolenza Parkour - Following The Flow
Parkour en freerunning mag voor sommige passé zijn, maar er zijn legio mensen die daar anders over denken. Zo ook dit groepje fanatiekelingen..
20 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Trampoline Fail Compilation
Op de camping of in de tuin een beetje op en neer springen kan iedereen. Maar wel op blijven passen, want voor je het weet gaat het mis. Op zich niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
20 Jun '11 - in Humor
door Patrick
University Of Groningen Lipdub - Mr Blue Sky
Het lijkt een rage te worden onder de universiteiten en bedrijven om met een eigen LipDub sessie te komen. Vandaag de studenten van de universiteit van Groningen met 'Mr. Blue Sky' van ELO.
19 Jun '11 - in Music
door Patrick
Nissan GT-R 308 km/h
Wanneer je een auto hebt met een brok pk's, dan is de verleiding erg groot om hem even op zijn staart te trappen. We zeggen altijd, racen doe je op het circuit, maar wat zou jij doen met een GT-R onder je kont en een mooi stuk asfalt?.. Thnx Mitch!
19 Jun '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bus vs Flood
Hier in Nederland hoeft er maar een glad blaadje op de treinrails te liggen en we hebben een uur vertraging. Zo gaat dat nou eenmaal met het openbaar vervoer. In Rusland gaat dat net even anders..
19 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Freddie Wong - Cereal Killer
Freddie Wong is een man die dol is op actie en het bewerken van beelden. Na zijn eerdere creaties is het nu tijd voor een bezoekje aan de supermarkt.
19 Jun '11 - in Cool
door Patrick
TV Fail Compilation
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter of presentator een makkie moet zijn. Een verhaaltje aan elkaar praten kunnen we immers allemaal wel. Maar geloof me, ook die mensen hebben het wel eens moeilijk. Classics eerste klas.
18 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Brutal Parkour Hazing
Sommige mensen moeten zich simpelweg niet meer voortplanten. Gelukkig denkt deze snuiter daar zelf ook zo over..
18 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Andy Rehfeldt - AC/DC Back in Black (R&B Version)
Andy Rehfeldt is een muzikaal wonder. De beste man neemt de meest uiteenlopende hits, stript de muziek, en speelt dan zelf elk instrument weer in. Maar dan wel op zijn manier.. Meer hier!
18 Jun '11 - in Cool
door Patrick
WootsonTV - Beachball
Regelmatig krijgen we van vrouwenliefhebber WootsonTV een nieuwe video, waarin de mooiste modellen worden overgoten met een muzikaal sausje. Zie hier, Beachball..
18 Jun '11 - in Sexy
door Patrick
Mugger Surprise
Vandaag de dag ben je, als je niet goed oplet, zo van je telefoon af. Sterker nog, ze overvallen je zelfs voor het mobiele speeltje. Schandalig, maar in dit geval wel humor..
17 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Kiss Cam
In Amerika heb je bij een aantal honkbalwedstrijden een heuse Kiss Cam. Zie je jezelf op de grote beeldschermen dan is het wel zo netjes dat je je partner een zoen geeft. Maar soms loopt het net even anders..
17 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Stuck..
Hoe ellendig is het als op het vliegveld blijkt dat je vlucht naar huis gecanceld is. Het overkwam Joe en Larry op Dallas Airport. Overnachten is de enige oplossing, maar wat doe je zoal op een praktisch lege vluchthaven? Juist, jezelf vermaken!
17 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Cat Barking
Katten zijn geweldige huisdieren als ze je bank niet slopen. Alleen geloof ik wel dat deze kat last heeft van een kleine identiteitscrisis..
17 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
70 Year Old's Urban Workout
Een beetje man op leeftijd doet het lekker rustig aan. Deze beste man moet daar niets van weten. Zeventig jaar, ik doe het hem niet na..
17 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Diving In Volcanic Ash
Duiken is een beleving op zich. Het leven onder water is, op de juiste plekken, te mooi voor woorden. Maar wanneer er een lading vulkanisch as op het water ligt wordt duiken nog best lastig..
16 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
New House, New Pool..
Wanneer je een nieuw huis laat bouwen, dan haal je natuurlijk wel het onderste uit de kan. Als er een villa vanaf kan, dan mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Nu alleen nog even plaatsen..
16 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
The Lord Of The Rings
Contact juggling hebben we wel eens eerder gezien hier op Biertijd. Vandaag vervangen we de kristallen bal voor een aantal ringen. En ik kan je zeggen, dat is nog best indrukwekkend..
16 Jun '11 - in Cool
door Patrick

Red Bull Hint & Vind!
Red Bull Hint & Vind!
Red Bull Sugar Free ligt nu echt overal! In heel Nederland worden Red Bull 4-packs verstopt op de gekste plaatsen: op het dak, in de tuin, in het bos,.. Start nu je zoektocht op Redbullhintenvind.nl, volg de hints, en maak kans op een hele vette reis naar één van de coolste Red Bull evenementen ergens op de wereld! Check de site voor je eerste hints!
16 Jun '11 - in Advertentie
door Patrick
Boat Wheelies
Varen met een licht bootje met twee enorme motoren erachter is dikke pret. Met die kracht zijn zelfs 'wheelies' niet ondenkbaar..
16 Jun '11 - in Cool
door Patrick
RRY - Enjoy My Sense Of Style
Dat we van een stevig stukje bass houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met 'Enjoy My Sense Of Style'. Thnx Chris!
16 Jun '11 - in Music
door Patrick
Buurtfeestje!
Met de zomer voor de deur is het weer tijd om de barbecue uit de schuur te halen. Maar als je het echt gezellig wilt hebben geef je natuurlijk een buurtfeestje. Laat alleen de buurman het maar niet horen..
16 Jun '11 - in Commercial
door Patrick
Police Brutality At Isle Of Man 2011
Op een evenement als de TT van Isle Of Man is het logisch dat er genoeg agenten lopen om de vele motorrijders in het gareel te houden. Deze bromsnor heeft in ieder geval wel een gevoel voor humor..
15 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Night Surf
Wie denkt aan surfen, denkt gelijk aan strand, zee en een heerlijke warme zon. Best logisch natuurlijk, maar waarom niet onder een stralende maan? Net zo spectaculair..
15 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Tomb Raider - Turning Point - Debut Trailer
We moeten nog even een poosje geduld hebben, maar eind 2012 kunnen we dan toch echt weer met Lara Croft spelen. Voor de liefhebbers hier alvast de eerste beelden van 'Turning Point'..
15 Jun '11 - in Trailers
door Patrick
We Bought Everything..
Hoe help je een kruidenier die op het randje staat zijn winkel te verliezen? Juist, je trekt wat creditcards leeg en koopt alles wat de beste man in zijn winkel heeft staan, om het dan zelf weer als 'kunst' te verkopen, waarvan de winst weer gaat naar de kruidenier in kwestie. Best apart..

Update: Of de man er zelf zo bij mee is, is een ander verhaal.
15 Jun '11 - in Movies
door Patrick
Sporza Reporter Fail
Wanneer je als reporter bij een sport event staat, is het natuurlijk van belang dat je de nodige sporters interviewt. Zo ook op de special olympics..
15 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Just In Time!
Je hebt van die mensen die nooit ergens op tijd kunnen zijn. Die komen altijd op het laatste moment opdagen. Op zich geen probleem, maar het kan ook wel eens anders uitpakken..
15 Jun '11 - in Commercial
door Patrick
Le Mans 24 Hours Highlights
De 24 uur van Le Mans is elk jaar weer een uitdaging. Ook dit jaar was de race weer een groot gevecht. Voor de liefhebbers hierbij de highlights..
14 Jun '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
iPod Magic - Deceptions
Vorige week waren we aan het goochelen met een iPad. Vandaag doen we dat vrolijk over. Maar dan wel met een aantal iPod's..
14 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - The Masta Pasta
Oké, iets te laat voor het avondeten van vandaag, maar wellicht wel iets voor morgen. Masta Pasta Epic Meal Time Style..
14 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Capoeira Battle Fail
Sta je op straat de Braziliaanse vechtkunst Capoeira te oefenen, blijkt een voorbijganger het een stuk beter te kunnen. Nou, kom maar op, laat maar zien wat je kan..
14 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Trial Ride Gone Wrong
Sommige fanaten vinden het heerlijk om op de motor de meest onbegaanbare paden te bedwingen. Een geweldige sport, maar het is en blijft oppassen geblazen.
14 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Waiting For The Bus..
Elke dag wachten op de bus om naar je werk te gaan gaat een keer vervelen. Althans, met dit soort mensen bij de bushalte kan het nog best gezellig worden..
13 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Nitro City - Travis Pastrana's New Playground
Thrill seeker Travis Pastrana blijft een druk mannetje. Na alle stoere stunts die hij regelmatig uithaalt heeft hij nu ook zijn eigen resort waar elke extreme sporter zich uit kan leven. Nitro City!
13 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Joe Goes To Amsterdam
Onze favoriete beursganger Joe, beperkt zich niet alleen tot expo's. Hij gaat de komende weken internationaal. Na Amsterdam gaat hij ook nog naar Ierland, Londen, en Schotland. Geweldig!
13 Jun '11 - in Humor
door Patrick
F1 Canada 2011 Marshall Fail
Mocht er tijdens de Formule 1 een ongeluk gebeuren, of een onderdeel laat los van de wagens, dan zijn er altijd marshalls die de boel zo snel mogelijk opruimen om de race niet te verstoren. Ik geloof dat deze snuiter de volgende keer thuis mag blijven..
13 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
2Cellos - Welcome To The Jungle
Loop de stad in en je zal ongetwijfeld een straatartiest aantreffen met een valse viool of oude blokfluit. Dat moet beter kunnen toch? Luister en huiver!
12 Jun '11 - in Music
door Patrick
Playground Workout
Waarom dik geld neerleggen voor een abonnement bij de sportschool als een simpel speeltuintje ook voldoet? Geef de beste man nog een glaasje vodka..
12 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Did You Hear A Click?
Wat je vandaag koopt is morgen oud. Zeker als het met techniek te maken heeft. Vroeger maakte je nog foto's met je camera, tegenwoordig met je laptop. En dat is nog best even wennen..
12 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Indoor Skydiving Routine
Skydiven is een geweldige sport. Je hoeft er tegenwoordig niet eens meer het vliegtuig voor in om even te zweven. Eén ding is zeker, indoor skydiven is net zo awesome..
12 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Nintendo Wii U
Tijdens de Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles werd het nieuwe speeltje van Nintendo geïntroduceerd, de Wii U. Nou vraag ik me alleen af of dit een succes gaat worden. Zitten we hierop te wachten? Zeggen jullie het maar..
12 Jun '11 - in Tech
door Patrick
Korea's Got Talent - Sung-Bong Choi
Vandaag geen Amerika of Engeland, maar gaan we naar Korea voor het indrukwekkende optreden van Sung-Bong Choi. Een man met een ellendig verleden, maar zo te horen ook een gouden toekomst voor de boeg.
11 Jun '11 - in Television
door Patrick
BMW 1M - Walls
Hoe promoot je volgens BMW hun 340pk sterke BMW 1M? Je neemt een leeg vliegveld, een aantal 'muren' en je gaat los met dat ding. Heerlijk speelgoed.
11 Jun '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Happy Feet Dubstep
Eind dit jaar kunnen we het vervolg van Happy Feet verwachten. De kleine dubstep master heeft zijn moves onderhand aardig onder de knie..
11 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Can I Be Your Friend?
Dat hele online social netwerk gebeuren als Facebook en Twitter is eigenlijk maar een beetje raar. Want wat gebeurt er als je op straat iemand op dezelfde manier zou aanspreken? Zie hier: Can I Be Your Friend?
11 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Allan McNish Crash 2011 Le Mans 24 Hours
De 24 uur van Le Mans is voor tweevoudig winnaar Allen McNish anders verlopen dan de bedoeling was. McNish kwam in aanvaring met een Ferrari en ging tevens de bandenmuur in met zijn Audi R18 TDI. Wat een klapper!
11 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
The Best Of FVA Compilation
Grappige filmpjes, we zijn er dol op! Tijd dus om deze zaterdagmiddag eens te vullen met een compilatie van FunnyVideosArchives. 19 minuten plezier. Enjoy!
11 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Smash The Watermelon
Sommige mensen laten zich makkelijk opjutten door hun vriendengroep. Maar ach, zo moeilijk is het toch ook niet om een watermeloen met je hoofd doormidden te beuken?
11 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
America's Got Talent - The Kinetic King
Bij America's Got Talent hebben we al aardig wat 'talenten' voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar Tim Ford 'The kinetic King' is een vak apart.
10 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Debbie Loves Cats
Ben jij vrijgezel en op zoek naar een leuke blonde meid? Wellicht dat Debbie wat voor je is. Ik hoop alleen wel dat je een beetje kattenliefhebber bent..
10 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
13 Thirteen - Trailer
De zenuwslopende actiethriller '13' gaat over het gevaarlijkste spel ter wereld 'Russisch Roulette'. Hoofdrolspeler Vincent komt onbedoeld terecht in een gezelschap waarvan iedereen weet dat er maar één overlevende zal zijn. Omdat met dit levensbedreigende spel veel geld is gemoeid, laten ze niemand zomaar gaan. Er is eigenlijk maar één manier om het gebouw weer levend te verlaten: winnen! '13' draait vanaf 16 juni in de bioscopen.
10 Jun '11 - in Trailers
door Patrick
Wasted..
In London zijn er genoeg kroegen te vinden waar je jezelf volledig vol kan laten lopen. Alleen die rit naar huis, dat blijft elke keer weer lastig..
10 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Tree Chopping Bike Thief
Sommige gasten doen echt alles om je fiets te jatten. Een simpel slot doorknippen is er al lang niet meer bij. Dat lossen ze nu gewoon op deze manier op..
10 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Mind Your Step
Straatartiesten komen regelmatig met de meest geweldige 3D tekeningen. Zo ook het 'Mind Your Step' kunstwerk van Erik Johansson in Stockholm. Ik zeg cool!
09 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Bike Lanes..
Wanneer een overijverige bromsnor je op de bon slingert voor het niet fietsen op een fietsstrook is dat even slikken. Een onbenullige bekeuring, want niet alle fietsstroken zijn even veilig in New York. Tijd voor Casey Neistat om dat even duidelijk te maken..
09 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Transformers 3 - Wingsuit Base Jump (Behind The Scenes)
Een film als Transformers 3 zit boordevol computer animatie. Maar niet alles wordt met computers gemaakt. Neem deze geweldige Wingsuit Base Jump scene. In één woord awesome!
09 Jun '11 - in Cool
door Patrick
All Quiet Now
Weet jij je eerste versierpoging nog te herinneren? Vol twijfel en onzekerheid op zoek naar je eerste vriendin. In de Zweedse animatie "All quiet now" wordt het allemaal op een grappige manier in beeld gebracht..
09 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Have You Ever Had A Dream Like This..
Even een classic tussendoor. Sommige dromen zijn moeilijk uit te leggen, laat staan voor kinderen. Hij heb jij wel eens zo'n droom als deze gehad?
09 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Best Proposal & Wedding Ever
Heren, de lat is wederom een stuk hoger gelegd. Wil je binnenkort je vriendin ten huwelijk vragen, dan moet je van goeden huize komen om dit te overtreffen. Succes alvast! Thnx Tom.
09 Jun '11 - in Cool
door Patrick
The Great Escape
Heb je eindelijk de dader achter in je politieauto zitten, vergeet je zijn maat in de gaten te houden. Goed werk bromsnor, echt..
09 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Amazing Low Fly By
Hoe geweldig is het als een straaljager in vol tempo voorbij komt? Mooier kan je het niet krijgen naar mijn mening. Althans, er zijn altijd piloten die net een stapje verder gaan..
08 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Cayuga Track Day Subaru WRX Crash
Heerlijk die vrije dagen op het circuit. Kan je eindelijk eens kijken wat je Subaru WRX in huis heeft. Althans, vrij rijden neemt natuurlijk wel de nodige risico's met zich mee. Dat blijkt maar weer..
08 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Ken Is Pissed!
Schokkend nieuws uit showbizz land: Ken heeft het uitgemaakt met Barbie nadat er allerlei nare beelden en verhalen van Barbie in de media zijn verschenen. Ken heeft daarop zijn conclusies getrokken. It's over, bitch!
08 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Isle Of Man TT 2011 150Mph.. Naked
Het ultieme motor feestje, de TT van Isle of Man, is inmiddels voorbij. Een geweldig 'circuit', maar echt levensgevaarlijk. Wat doe je dan als echte fan? Juist, je doet de pro's na, maar dan wel in je blote piel..
08 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Road's End
Onderweg een lifter meenemen is en blijft lastig. Niet omdat je geen plek hebt in de wagen, maar puur om het feit dat je nooit weet wat voor persoon je in huis haalt. Kijk mee naar de animated short Road's End..
08 Jun '11 - in Animation
door Patrick
Epic Meal Time - Hors D'Oeuvres
Oké, iets te laat voor het avondeten van vandaag, maar wellicht wel iets voor morgen. Hors D'Oeuvres Epic Meal Time Style..
07 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Bird vs Turtle
Ook huisdieren hebben onderling mot met elkaar. Of het nou katten, honden of vogels zijn, er is altijd wel iemand die de pispaal is. Daar heb je als schildpad ook last van..
07 Jun '11 - in Animals
door Patrick
SLS vs Pole
Met geld koop je geen stuurmanskunst, dat wisten we al na deze Ferrari. Maar ook met een zeldzame Mercedes SLS is het blijkbaar moeilijk palen ontwijken..
07 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Pool Fail Compilation
Een zwembad in de tuin is voor veel mensen een droom. Maar wees gerust, na het zien van deze compilatie ben je waarschijnlijk blij dat je er geen hebt..
07 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Making Of The Secret Room
De geweldige Bavaria commercial met Hugh Hefner hebben jullie vast nog vers in het geheugen. Laten we eens een kijkje nemen in de Playboy Mansion hoe de clip tot stand is gekomen.
07 Jun '11 - in Commercial
door Patrick
Donut King
Met een motor onder je kont is het vanzelfsprekend dat je zo nu en dan een beetje rubber verspilt. Op zich niks mis mee, maar doe het dan wel goed..
07 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Amon Tobin 'ISAM' Live (Extended Trailer)
Braziliaan Amon Tobin is DJ en producer van elektronische muziek. Voor zijn huidige live show 'ISAM' heeft hij een wel heel bijzondere set laten bouwen. Ik zeg impressive! Thnx Bert!

Voor de liefhebbers: 15 Juni - Melkweg, Amsterdam!
06 Jun '11 - in Cool
door Patrick
iOS 5 Magic
Binnenkort komt Apple met de nieuwste versie van hun geavanceerde mobiele besturingssysteem. iOS 5 zal natuurlijk bomvol nieuwe snufjes zitten. En als we Simon Pierro mogen geloven is het zelfs magisch..
06 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Sebastien Buemi vs Marshall
Tijdens een Red Bull demonstratie in Chiba, oost Japan, probeerde één van de marshalls de formule 1 wagen van Sebastien Buemi voor te zijn. Helaas, zoals de reclame het al zegt, Red Bull geeft je vleugels!
06 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Shampoo Prank
Na het sporten op je gemak douchen en daarna de kantine in voor een paar uurtjes biertijd. Klinkt geweldig toch? Ik ben alleen bang dat het nog even kan duren..
05 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Hipster vs Wheelie
We zien vaak genoeg van die BMX mannetjes rare trucjes uithalen. Een wheelie is wel één van de meest simpele moves die je op een fiets uit kan halen. Al vraag ik me af of een racefiets daar echt geschikt voor is..
05 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
MotoGP 2011 Catalunya

Video Highlights - More MotoGP 2011 Here!
05 Jun '11 - in Photography
door Patrick
Tower Of Power
Voor de liefhebber van shotjes en mixjes, is dit wellicht een leuke uitdaging voor het volgende feestje. Met een beetje handigheid bouw je natuurlijk zelf een Tower of Power. Proost alvast!
05 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Barry Badpak - Kamelenteen
Terwijl we nog steeds dagelijks kampen met tropische temperaturen wordt het toch echt tijd voor de zomerhit van 2011. Wij presenteren u, Barry Badpak met Kamelenteen. Heerlijk fout, omdat het kan!
05 Jun '11 - in Music
door Patrick
BBoy Battle Nut Move
Tijdens een BBoy battle probeer je met je team, en tevens je beste moves de tegenstanders te verslaan. Soms gaat het er hard aan toe, maar wees nou verstandig, hou wel een beetje afstand.
04 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Jaguar XKR
Hoe geweldig is het om in een dikke Jaguar XKR mee te mogen rijden met iemand die heerlijk overweg kan met het 500pk sterke monster. Al vraag ik me af of deze snuiter nog eens in zal stappen..
04 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Paraglider Cheats Death
Vliegen als een vogel, wie wil dat nou niet. Als paraglider kom je aardig in de buurt, maar het blijft een gevaarlijke uitdaging. Niet alleen het vliegen, maar zelfs de afsprong kan wel eens een keer fataal worden..
04 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Plains Milky Way
Ook vandaag nemen we een momentje rust voor een dosis 'eye candy'. Zie hier Plains Milky Way, geschoten in South Dakota..
04 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Hahn Superdry
Hoe maken ze een biertje voor de echte man? Een glas vol smaak, en passie. Daar komt meer bij kijken dan je waarschijnlijk zou denken. Bierbrouwer Hahn weet hoe dat moet.
04 Jun '11 - in Commercial
door Patrick
Golf Kart Fail
Met een aantal vrienden een middag golfen is leuk. Een paar drankjes erbij, helemaal goed. Alleen die golf carts, die blijven lastig..
04 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Making Of The Audi A1 Clubsport Quattro
Het nieuwe concept speeltje van Audi, de A1 Clubsport Quattro komt niet in productie, maar is wel te bezichtigen op het ultieme VAG feestje in Wörthersee van 1 tot 4 juni. De kleine rakker heeft 500pk onder de kap en is zeker een aandachttrekker. Voor de liefhebbers hier in een notendop, The Making Of The Audi A1 Clubsport. Meer foto's hier!
03 Jun '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
First Bike Ride Motivational
De eerste meters op je fiets zijn niet alleen heel spannend, je zal ze ook nooit vergeten. Deze kleine jongen is behoorlijk onder de indruk van zichzelf, en wil de rest ook even wat vertellen..
03 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Cliff Jump
Voor een iets te gewaagde base jump is het wel zo verstandig dat je ver genoeg springt. Wanneer dat lopend niet haalbaar is, moet er maar wat kracht aan te pas komen. En een schans natuurlijk..
03 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation May 2011
Niet alleen Twister maakt fail compilaties, ook onze buren bij Fail maken maandelijks een mooie bijdrage. Zie hier hun samenvatting falers van Mei 2011.
03 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Mäx Stöckl Sets New Downhill World Speed Record
Met je fiets van een heuveltje af lijkt al snel heel hard te gaan. Maar als we Mäx Stöckl morgen geloven valt dat reuze mee. Mäx ging de uitdaging aan om het 'downhill world speed record for serial mountain bikes on gravel' te verbreken. En met succes. 164,95km/h.. Waanzin!
02 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Daughter vs Ball
Tijdens een honkbalwedstrijd is het tof als je zelf een bal weet te bemachtigen. Vangen is het probleem niet zo, maar met je dochter in je handen is dat een stuk lastiger. Kwestie van prioriteiten stellen!

Zo kan het natuurlijk ook!
02 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Who's The Ape?
Met de kids een middag naar de dierentuin is gezellig. Een olifant, leeuw, een paar slangen en diversen apen is altijd leuk om te zien. Maar wie is in dit geval de aap eigenlijk?
02 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Don't Text & Drive
Niet handsfree bellen onder het rijden is listig, maar sms'en gaat net een stapje verder. Wees gewoon slim en doe het niet, anders zou dit het gevolg wel eens kunnen zijn. Hier de aftermath.
02 Jun '11 - in WTF!
door Patrick
Creative Marriage Proposal
Je trouwdag is bijzonder, maar tegenwoordig is de aanzoek net zo belangrijk. Dat moet immers op een originele manier. Jeff is een jongen die snapt wat zijn schatje Caitlin graag wil zien. Topper!
02 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Universal Nation
De creatieve compilaties van WootsonTV kennen we allemaal omdat ze barsten van de meest mooie vrouwen. Vandaag niets van dat, maar zoeken we het een stuk hoger op. Zie hier Universal Nation..
01 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Red Bull Car Park Drift
Wanneer je instapt bij een pro drifter op een event van Red Bull, dan weet je dat het er hard aan toe kan gaan. Dan kunnen er twee dingen gebeuren. Of je hebt het naar je zin, of het wordt je allemaal wat teveel.
01 Jun '11 - in Cool
door Patrick
The Arctic Light
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis 'eye candy'. Beelden die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar tevens een waar kunstwerk. Zie hier het laatste werk van TSO Photography, The Arctic Light..

Tip: Full Screen bekijken voor optimaal effect..
01 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - The Mute Button
Het is even stil geweest rondom de flashmob experts Improv Everywhere, maar ze zijn terug. Vandaag gaan we aan de slag met de menselijk 'mute button'.
01 Jun '11 - in Cool
door Patrick
DJ MiniMix
Met een simpele saxofoon of viool in een drukke winkelstraat je geld verdienen is een beetje standaard. Dat moet een stuk origineler kunnen..
01 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Donut Skills
Als je geruime tijd een motor onder je kont hebt, ga je grenzen verleggen. Een simpele donut is geen probleem meer, dat moet ook naast je motor kunnen..
01 Jun '11 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties