Archief

Items van December 2010
Best Of Crash 2010
Ook de laatste dag van het jaar gaat niet zonder een kleine dosis crash geweld. MotorsTV zet een aantal opmerkelijke klappers op een rijtje..
31 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Behead Harry Potter
Met een nieuw jaar voor de boeg kunnen we maar beter gelijk afscheid nemen van een aantal mensen die in 2010 misschien wel teveel in de belangstelling stonden. Laten we beginnen met Harry Potter.. Zo, who's next!?
31 Dec '10 - in Humor
door Patrick
Street Acrobats - Union Square, New York City
Wanneer je een keer één van de grote steden bezoekt zal je ongetwijfeld een aantal duffe straatmuzikanten of artiesten tegenkomen. Op zich niks mis mee, maar een klein showtje kan ook geen kwaad..
31 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Spittalk Candid Camera Prank
Elk land heeft wel een eigen versie van een verborgen camera programma. Nou heeft elk land ook zijn eigen humor. Ik vraag me af, zouden nuchtere Nederlanders deze Braziliaanse grap kunnen waarderen?
31 Dec '10 - in Humor
door Patrick
Bad Parking Easily Solved - Forklift vs BMW
Nou mag je als zakenman denken dat je heel wat bent met je BMW, maar parkeren op een bouwterrein is niet al te slim. Toch lost deze man het best netjes op..
31 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
2010 Traffic Accident Compilation
De autoschade bedrijven hebben het niet alleen deze gladde weken druk, heel het jaar door gaat er wel wat mis op de wegen. Liveleak zet er een aantal op een rijtje..
30 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Strand Craft 122 & Strand Craft 166
Wellicht ben ik een beetje vroeg, maar ik weet nu al wat ik volgend jaar onder de kerstboom wil vinden. Een Strand Craft 122. Misschien wel goed ook dat ik er zo vroeg bij ben. Kan baardmans alvast gaan sparen..


Voor wie een 122 niet genoeg is, bij deze de 166. Meer info hier!
30 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Chimæra
Chimæra is a utopia. A dream or fantasy. Mythologically, it references a fusion of forms that is the personification of winter. By slowing down our perception of reality we get a unique look at a skier's life. Ik kan het zelf niet beter verwoorden..
30 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Hyper Penguin - Happy Feet
Nou mogen wij wel klagen over het pak sneeuw dat voor het nodige ongemak zorgt, maar er zijn ook beestjes die het reuze naar hun zin hebben. Zo ook deze kleine happy feet!
30 Dec '10 - in Humor
door Patrick
The Beauty Of Pixar
Als er één heer en meester is in het maken van geweldige animaties, dan is het Pixar wel. Na een kleine ode aan Pixar genaamd Pure Imagination, is het nu tijd voor de mash-up The Beauty Of Pixar!
29 Dec '10 - in Animation
door Patrick
Win, Luck & Fail!
De verschillende compilaties schieten als paddenstoelen uit de grond deze maand. Vandaag zetten we er drie op een rijtje. Win, Luck en Fail!
29 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Cup-A-Soup - Frits De Manager..
Een poosje terug vroegen wij of jullie mee wilden denken over het einde van de nieuwste Cup-A-Soup reclame. Ze zijn er uit, bij deze de volledige versie.
29 Dec '10 - in Commercial
door Patrick
WATTS Zap Best Of 2010 Full Version
Het is tijd voor een mooie verzameling van de meest opmerkelijke en grappige sport gebeurtenissen van 2010. Geniet van ruim 45 minuten The Best Of WATTS Zap!
28 Dec '10 - in Cool
door Patrick
High Voltage
Je ziet ze overal langs de weg staan, maar wat als er nou iets met zo'n elektriciteit huisje gebeurt? Ik kan maar één ding zeggen. Niet in de buurt komen!
28 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
NY's Dumbest - NYC Workers vs Ford Explorer
Met groot materieel kan het wel eens voorkomen dat je in een benarde positie komt te zitten. Maar of dit dan de juiste oplossing is? Ik vraag het me af..
28 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Wingsuit Basejumping - The Need For Speed: The Art Of Flight
Basejumpen is geweldig, maar met een wingsuit ben je helemaal zo vrij als een vogel. In één woord, Awesome!
28 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation December 2010
De maand zit er weer bijna op. Tijd dus om alle missers weer eens op een rijtje te zetten. Zie hier de Fail compilatie van December 2010.
28 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - The Black Legend - Epic Dessert Time
Vaste prik dinsdag middag. Tijd voor een nieuw Epic Meal Time recept. Vandaag gaan we voor een dessert, en wel The Black Legend. Smakelijk alvast!
28 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
The Clay Pigeon Golf Shot
Een beetje golf pro heeft de driving range al lang gezien. Tijd voor een nieuwe uitdaging. Na de 200 yard gong shot gaan we nu de woestijn in voor de clay pigeon golf shot. Geweldig!
27 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Mini Fridge Beer Cannon
Een biertje op zijn tijd gaat er altijd wel in. Het enige nadeel is dat de koelkast een stuk verder staat. Deze beste man heeft daar een mooie oplossing voor..
27 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Grenade Prank
Een geintje onder vrienden moet kunnen. Of je nou thuis bent of in het leger zit, dat maakt weinig uit. Gelukkig kan de beste man dit grapje wel waarderen..
27 Dec '10 - in Humor
door Patrick
Hockey Fight
Dat ze bij ijshockey regelmatig elkaars gezicht verbouwen is de normaalste zaak van de wereld. Maar dat het na een kleine vijf seconden al knokken is, is toch wel bijzonder..
27 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Top Gear Special - The Three Wise Men
De Britse autofielen van Top Gear blijven geweldig. Vandaag gaan we genieten van de Top Gear Christmas Special. Op naar Bethlehem!
27 Dec '10 - in Television
door Patrick
Louis C.K. - Shittiest Generation
Je kent het vast wel. Wil je telefoon een keer niet meewerken is het meteen de grootste troep. Maar laten we eerlijk wezen, het zijn toch geweldige uitvindingen? Comedian Louis C.K legt het even uit..
27 Dec '10 - in Humor
door Patrick
Christmas Prank
Kerst is op zich al leuk, maar als er ook nog cadeaus aan te pas komen kan de dag niet meer stuk. Althans, Louie was vorig jaar al de pineut, en dat is dit jaar niet anders..

Hier Louie's reactie..
26 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Motorsport Crashes
Ook deze tweede kerstdag gaan we natuurlijk niet door zonder crash geweld. Vandaag gaan we voor een sessie van drie. Part 1 / Part 2 / Part 3. Enjoy!
26 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Painful Skate Trick
Gewoon skaten is voor een aantal gasten niet goed genoeg. Dat moet extremer kunnen. Helemaal prima, maar dan krijg je dit soort dingen er extra gratis bij..
26 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Beer.. Bottoms up!
Ik heb in de loop der jaren aardig wat tapinstallaties voorbij zien komen, maar deze is in mijn ogen uniek. Geen geneuzel meer met glazen schuin houden, maar gewoon vullen die handel!
26 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Amazing Goal By Wesley Sonck
Winter of niet, het spel gaat door. Wesley Sonck blijkt totaal geen last te hebben van een pak sneeuw. Dat blijkt maar weer uit deze manoeuvre..
26 Dec '10 - in Sport
door Patrick
Joost Zijn Onemanband Showorkest - Jezus Is Jarig
Inmiddels is het wel bekend dat wij niet moeilijk doen, en nieuw Nederlands talent graag een handje helpen. Wij presenteren u Joost zijn Onemanband Showorkest met de kaskraker Jezus is Jarig. Geniaal!
25 Dec '10 - in Music
door Patrick
Bike vs Bob
De rode stier blijft voor leuke uitdagingen zorgen. Vandaag gaan een motor en een bobslee het gevecht aan. Best listig als je het mij vraagt..
25 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Merry Christmas from Grolsch & the Swingtop Philharmonic Orchestra
Ook ons dagelijkse drankje wenst u natuurlijk het beste deze dagen. Er gaat immers niks boven een ijskoude beugel.. Cheers!
25 Dec '10 - in Commercial
door Patrick
Extreme Caroling
Gelukkig is 'caroling' in Nederland niet zo'n gewoonte als in Amerika. Dat mensen aan je deur komen om voor je te zingen prima, maar niet om half drie 's nachts..
25 Dec '10 - in Humor
door Patrick
BBoy Santa
Deze kerstdagen is Santa druk bezig zichzelf te promoten. Nou kan je als een dooie langs de weg gaan staan met een bel in je handen, maar er is natuurlijk ook een andere optie..
25 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Home Alone With Zombies
Een klassieke kerstfilm bij uitstek is toch wel Home Alone. Vandaag doen we hem lichtjes over. Deze keer krijgt Macaulay Culkin alleen niet te maken met inbrekers, maar zombies..
24 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Frits De Manager.. Cup-A-Soup
Mensen, kunnen jullie even helpen. De nieuwe Cup-A-Soup commercial komt begin 2011 op de buis, maar hij is nog niet af. Nou hebben ze aan ons gevraagd of wij de commercial met een goed idee af kunnen maken. De vraag aan jullie is nu: hoe eindigt deze nieuwe Cup-A-Soup commercial? Plemp je reactie in de comments en maak kans op één van de vele Cup-A-Soup paketten!
24 Dec '10 - in Commercial
door Patrick
Bench Clearing Lacrosse Brawl
Bij een stevig potje ijshockey draait het vaak uit op een vuistgevecht. Nou is Lacrosse niet echt een super bekende sport, maar die kunnen er ook wat van. Toronto Rock vs Buffalo Bandits, let's get ready to rumble!
24 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Sky Fighters
Vraag een groep kleuters wat ze later willen worden, en de kans is groot dat je er een aantal straaljager piloten tussen hebt zitten. Misschien wel logisch ook..

Voor de liefhebbers: Les Chevaliers Du Ciel..
24 Dec '10 - in Cool
door Patrick

Het Is Tijd Voor Nieuwe Helden
Het Is Tijd Voor Nieuwe Helden
Nog even en dan zeggen we doei 2010 en hallo 2011. Met een nieuw jaar voor de deur wordt het ook eens tijd om afscheid te nemen van de mensen die we tot in den treure op tv voorbij zien komen. Met andere woorden, het is tijd voor nieuwe helden!
24 Dec '10 - in Advertentie
door Patrick
Hummer vs Truck
En we hebben weer een vrachtwagen die niet van zijn plek wil. Deze keer geen Q7 of een Impreza die te hulp schiet, maar een Hummer. What's next?
23 Dec '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Future First Person Shooter
Freddie Wong blijft lekker bezig met special effects. Vandaag zien we zijn versie van de future first person shooter. Voor de liefhebbers hier meer!
23 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Funkin' Stylez 2010 Dance Battle Recap
De moves die dansers laten zien tijdens dance battles worden met de dag spectaculairder. Zie hier een kleine compilatie hoogtepunten van Funkin' Styles 2010 gehouden in Düsseldorf Duitsland.
23 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Audi Q7 vs Truck
Met dit koude weer zijn de gewone automobilisten natuurlijk de enige die zo nu en dan vast komen te staan. Ook vrachtwagens hebben wel eens pech. Vorig jaar was het een Subaru Impreza die even een zetje kon geven, dit jaar is een Audi Q7 redder in nood.
23 Dec '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Beardyman Live In The Underbelly - The Full Show
Beardyman is geen onbekende voor ons. De beste man is niet alleen een muzikaal genie, maar tevens één van de beste beatboxers die de wereld rijk is. Voor de liefhebbers hierbij zijn volledige optreden vanuit Edinburgh, Live in the Underbelly..
23 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Kid vs Mannequin
Voor een kleine jongen is het vrouwelijke geslacht nog één groot avontuur. Deze kleine snuiter is alvast met een ontdekkingstocht begonnen..
23 Dec '10 - in Humor
door Patrick
My Blackberry Is Not Working..
Ken je dat, koop je net een nieuw speeltje, zit je een dag later al met de problemen. Daar is maar één oplossing voor. Terug naar de expert!
22 Dec '10 - in Humor
door Patrick
Katia Sambuca - Skazka
Ik weet niet hoe het zit met jullie Russische taalkennis, maar de mijne is zwaar beneden peil. Wellicht moeten we gewoon niet luisteren, maar gewoon kijken..
22 Dec '10 - in Sexy
door Patrick
December
December is een geweldige maand. Althans, het is ook de maand dat mensen zich eenzaam gaan voelen, en rare dingen gaan doen. Dan krijg je dit soort praktijken.

Zoals je weet, het kan altijd nog erger..
22 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Jean Jackson - Billy Jean A Cappella
Je hoort regelmatig mensen beweren dat Elvis nog leeft. Dat kan best, maar ik weet wel dat Michael Jackson nog onder de mensen is. En wel in Brazilië. Thnx Ewerton!
22 Dec '10 - in Cool
door Patrick
A Merry Hunt
Nu Remi Gaillard de boel aardig verpest heeft, moet toch iemand anders met de slee de cadeaus bij de mensen brengen. Althans..
22 Dec '10 - in Humor
door Patrick
Remi Gaillard - Santa Claus Is Dead
Wie cadeautjes verwacht deze kerstdagen moet ik helaas teleurstellen. Met dank aan Remi Gaillard..
22 Dec '10 - in Humor
door Patrick
Bob's TipsyTalk App
Ben jij deze feestdagen ook de bob, en wil je eens een goeie grap uithalen met je vriendin? Probeer eens de gratis TipsyTalk App. Het werkt simpel: spreek iets nuchter in, geef een draai aan de schijf en bepaal hoe tipsy jij wilt overkomen. Proost!
22 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Problem With High Heels?
Loopt jouw vriendin wel helemaal lekker op hoge hakken? Of is het meer de mode dat ze die palen aantrekt. Wellicht dat deze 'dame' haar wat kan leren..
21 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
House Taken To The Next Level.. In No-Time
De huizen in Nederland zijn heel anders dan die in Amerika, maar toch blijft het knap. Je ziet op tv huizen in een paar dagen opgeleverd worden, maar is dat nou ook echt mogelijk? In dit geval gaat het om een extra verdieping, en ja, dat gaat echt rap..
21 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Sexy Christmas Treat
De kerstdagen staan weer voor de deur. Een leuke bijkomstigheid zijn de schaars geklede kerstmeiden ons fijne kerstdagen wensen. Wij klagen niet..
21 Dec '10 - in Sexy
door Patrick
Epic Meal Time - Slaughterhouse Christmas Special
Wat eten jullie vanavond? Voor wie het nog niet weet, Epic Meal Time heeft een nieuw recept. Voor vandaag en tevens speciaal voor de kerstdagen presenteren wij The Slaughterhouse. Smakelijk alvast!
21 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Slip & Slide Spokane Washington
Hier in Nederland is het een koude en gladde boel, maar wij zijn natuurlijk niet de enige die kampen met gladde wegen. We reizen af naar Spokane, Washington..
21 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Dutch Supercrash Challenge 2010
Het race seizoen zit alweer even op. Maar toch kijken we even terug naar de Dutch Supercar Challenge 2010. In dit geval de Dutch Supercrash Challenge..
20 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Lech Cup 2010: Lech Poznan - Tottenham Hotspur Supporters
Wanneer je als kleine jongen in het jeugdelftal speelt is het altijd leuk als je vader je komt aanmoedigen. Tijdens de wedstrijd Lech Poznań - Tottenham Hotspur gooien ze daar een schepje bovenop..
20 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Austria Freeboarding
Een freeboard is een alternatief skateboard, gemaakt om het gevoel van een snowboard te benaderen. Eén ding is zeker, na de longboard is dit erg tof speelgoed..
20 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Stuck BMW vs Woman
Dat het huidige weer voor aardig wat ellende en ongemak kan zorgen mag duidelijk zijn. Mocht je met je auto vast komen te staan dan moet je slim zijn. Maak dat deze dame maar eens wijs..
20 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Slip & Slide Genève
Hoe ellendig is het als je met je zuurverdiende auto door het gladde wegdek tegen een andere auto glijdt? Gelukkig is hulp onderweg. Althans..
20 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Magnolia's Secret - Victoria's Little Wonders
WootsonTV blijft ons verbazen. Na diverse geweldige compilaties gaan we nu de week in met zijn laatste creatie, Magnolia's Secret (Victoria's Little Secrets). Mijn dag is weer goed..
20 Dec '10 - in Sexy
door Patrick
Safely Through The Winter
Allemaal willen we deze koude dagen voor de kerst, vol sneeuw en ijzel, graag veilig overleven. Sommige dieren denken daar blijkbaar precies hetzelfde over..
19 Dec '10 - in Commercial
door Patrick
Supra Drift 'Fun'
Als eigenaar van een Toyota Supra ben je één van de gelukkige. Menig mens, waaronder ik, is jaloers op je. Niet om de 'looks' maar puur om de brute kracht. Maar dat kan niet iedereen waarderen..
19 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
You Were On The Highway..
Met de motorcross club een middag jezelf uitleven is geweldig. Maar zoals je weet zijn er altijd overijverige bromsnorren die roet in het eten komen gooien. Deze snuiter spant de kroon..
19 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Katja Schuurman & Ellen Ten Damme #SR10
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat het glazen huis weer staat voor de 3FM Serious Request actie. Katja Schuurman en Ellen ten Damme waren gisteren ook van de partij, en die zorgen altijd wel voor de nodige sfeer..
19 Dec '10 - in Actueel
door Patrick
3D Dodgeball @ Sky Zone
Ken je het nog van vroeger tijdens de gymles? Trefbal was denk ik één van de leukere dingen tijdens sport, maar het kan altijd nog wat spectaculairder. Wat dacht je van 3D Dodgeball.
18 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Winterwonderland - Ritewing Zephyr
Het is weer om lekker thuis te blijven. Maar mocht je in het bezit zijn van een Ritewing Zephyr RC vliegtuig, dan kan het nog wel eens mooie beelden geven. Meer info over de Ritewing Zephyr hier en hier!
18 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Rapservice Ster Gouden Loeki 2010
In het kader van de reclame prijs, de Gouden Loeki, heeft rapper MC T-lex weer een nieuwe rapservice in elkaar geknutseld. Enjoy!
18 Dec '10 - in Actueel
door Patrick
Incredible Rally Save
Als rally coureur moet je beschikken over stalen zenuwen en een behoorlijke dosis stuurmanskunst. Eén ding is zeker, deze man heeft ze beide..
18 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Epic Hurdles Race
Hordenlopen is niet mijn sport, maar ik begrijp wel dat je zo snel mogelijk over de hekjes moet springen, en als eerste over de finish moet komen om te winnen. Simpel toch? Deze snuiter begrijpt het niet helemaal..
18 Dec '10 - in Humor
door Patrick
Antoine Montant Cable Car Speed Flying In Chamonix
Combineer skiën, paragliding en skydiving en jij krijgt speed flying als resultaat. Zonder twijfel een geweldige sport. We vliegen mee met Antoine Montant, die gelijk even over de kabelbaan van Chamonix grind. Waanzin!
17 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Remi Gaillard - Fuck Christmas
Ook deze donkere dagen voor kerst laat Remi Gaillard weer van zich horen. Deze keer hebben de elfen een klein probleem met de kerstman..
17 Dec '10 - in Humor
door Patrick
Bike Jump
Sommige dingen zie van van tevoren al fout gaan. Toch blijven de mensen het proberen. Eén ding is zeker, het idee is goed, maar de landing had wat beter gekund..
17 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Parrot Sings Let The Bodies Hit The Floor
Helemaal geweldig zo'n papegaai in huis, maar het wordt pas echt leuk als het beestje ook kan praten. Deze gevleugelde vriend heeft iets teveel naar Drowning Pool's Bodies geluisterd..
17 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Microsoft Kinect To Get Adult Sex Games
Nu het nieuwe speeltje Kinect van Microsoft een tijdje op de markt is gaan game ontwikkelaars er gretig mee aan de slag. Deze keer gaan we alleen geen bootje varen of ballen meppen, maar gaan we erotische kant op.
17 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
G-Power BMW M6 Hurricane
Lieve kerstman, als ik nou beloof om nooit meer van mijn leven iets leuks te vragen voor kerst, mag ik dan alsjeblieft een 800pk sterke G-Power BMW M6?
16 Dec '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Santa's Surprise
Ben je op je gemak een potje beer pong aan het spelen met je maat, komt Santa de boel opvrolijken. Wat een feest hè december...
16 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Old Lady's Volswagen..
Je kent de advertenties wel: Auto te koop, van een oud vrouwtje geweest. Nou kan het de deal van je leven zijn, maar het kan ook heel anders uitpakken..
16 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Yearmix 2010
Zoals elk jaar zit ook december 2010 vol met compilaties, jaaroverzichten en natuurlijk een dosis jaarmixen. Hierbij een klein overzicht..
16 Dec '10 - in Music
door Patrick
Base Jumper vs Cop
Base jumpen is een toffe sport. Met gevaar voor eigen leven van een brug afspringen kan niet iedereen waarderen. Zo ook deze bromsnor die roet in het eten wil gooien..
16 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Who You Finna Try?
Je computer naast de TV plaatsen lijkt een geweldig idee. Maar niets is minder waar. Met een vrouw in huis die graag meezingt is er maar één oplossing...
15 Dec '10 - in Humor
door Patrick
Jack Bauer vs Santa
Even één uit de oude doos. 24's Jack Bauer kennen jullie ongetwijfeld. Mocht je door Jack ondervraagd worden, dan is er iets serieus mis. Vandaag is Santa aan de beurt.
15 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Fast & Furious 5 - Fast Five Trailer
We moeten nog even geduld hebben, maar medio april 2011 gaat het vijfde deel van The Fast and the Furious in première. Fast Five zit wederom vol actie en ook onze vertrouwde acteurs zijn weer van de partij. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
15 Dec '10 - in Trailers
door Patrick
Insert Coin
We zien hier regelmatig stopmotion kunstwerken voorbij komen. Kennen jullie deze 8-Bit Trip nog? Vandaag gaan we, van dezelfde makers, verder met Insert Coin..
15 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Ozzy Osbourne & Justin Bieber
Prince of Darkness en oud Black Sabbath zanger Ozzy Osbourne heeft zijn strepen wel verdiend. Wat zou Ozzy van de hedendaagse popmuziek vinden, zoals Justin Bieber? We vragen het hem..
15 Dec '10 - in Humor
door Patrick
Menina Arroto
Pa, ma, ik wil jullie even voorstellen aan mijn nieuwe vriendin Menina Arroto. Ze mag toch wel blijven eten met de kerst? Altijd gezellig..
14 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Pain For Laughs 24
Yep, het is officieel. Sporten is gevaarlijk, en al helemaal op een klein plankje met een paar gammele wieltjes. Ach, dan mag het wel een listige sport zijn, de beelden zijn in ieder geval geweldig.
14 Dec '10 - in WTF!
door Patrick

Coca-Cola steunt 3FM Serious Request!
Coca-Cola steunt 3FM Serious Request!
Coca-Cola maakt het ook dit jaar weer mogelijk om zelf bij te dragen aan het goede doel van 3FM Serious Request. Dit kan op twee eenvoudige manieren: doneer van 6 t/m 24 december je statiegeld(flessen) of verstuur een originele kerstwens via Coca-Cola.nl U helpt toch ook wel een handje?
14 Dec '10 - in Advertentie
door Patrick
Epic Meal Time - Meatball Deathstar
Nog geen idee wat je vanavond moet eten? De jongens en meisjes van Epic Meal Time hebben altijd wel een idee voor je. Na diverse creaties is het nu tijd voor de Meatball Deathstar. Smakelijk alvast!
14 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Filmography 2010
Aan het einde van het jaar krijgen we vaak overzichten en compilaties. Deze beste man heeft 270 top films gekozen uit 2010 en daar een creatief geheel van gemaakt. Zie hier Filmography 2010.
14 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Lego Black Ops
Het zeer populaire computerspel Call Of Duty Black Ops ligt al een poosje in de winkels. Sommige mensen zijn er zo weg van dat ze zelf aan de slag zijn gegaan. Met Lego..
14 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Red Bull Antarctica Project - Base Jumping From Ulvetanna
Base jumpen is een geweldige ervaring. Maar het kan altijd nog spectaculairder. Waaghals Valery Rozov reisde af naar Antarctica voor een sprong van de 2931 meter hoge Ulvetanna. Waanzinnig!
13 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Minneapolis Metrodome Stadium Collapse
Het Minneapolis Metrodome Stadium is een mega gebouw. Je zou verwachten dat een pak sneeuw geen probleem moet zijn voor het dak van zo'n stadion, maar niets is minder waar. Hier de beelden..
13 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
FXOpen Drifting Challenge
Driften is weliswaar niet de meest efficiënte manier van auto rijden, maar indrukwekkend is het wel. We nemen een kijkje bij de FXOpen Drifting Challenge.
13 Dec '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Huntelaar vs Van Wolfswinkel - Payback Time!
We konden er op wachten. Vorige week nam voetballer Huntelaar zijn collega Van Wolfswinkel in de maling. Vandaag is het tijd voor gerechtigheid. Payback!
13 Dec '10 - in Humor
door Patrick
Garbage Jump
Af en toe vraag ik me bij sommige filmpjes af, waarom doe je dat? Want zeg nou zelf, dit doe je toch niet voor de lol?
13 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
AZO Showreel 2010
Inmiddels is AZO bestempeld als 'The coolest guy in the world'. Logisch ook, na het zien van zijn showreel 2008 en 2009, is het nu tijd voor een nieuwe collectie trucjes. Zie hier zijn showreel 2010.
13 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Basketball Trick Shot Compilation
Laat ik de eerste zijn die het zegt, fake! Althans, het is natuurlijk mogelijk om het echt voor elkaar te krijgen om van een afstand een basketbal in het netje te werpen, maar dat zal waarschijnlijk niet in één worp lukken. Fake of niet? Oordeel zelf!
12 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Wikileaks - WikiRebels The Documentary
Ze staan vol in het nieuws de laatste weken, Wikileaks. Maar hoe zit het allemaal in elkaar en hoe komen ze aan al die geheime stukken? Waarom doen ze het? Heb jij ook een aantal vragen? Wellicht dat de documentaire WikiRebels je daar antwoord op kan geven..
12 Dec '10 - in Docu
door Patrick
Burning Tattoo
Een tattoo is voor elk mens weer anders. De één is er dol op, terwijl een ander het afschuwelijk vindt. Er zijn ook mensen die net een stapje verder gaan. Mijn zegen heeft hij, maar ik sla even over..
12 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
World's Fastest..
Je mag jezelf wel een hele snelle jongen vinden, maar er is altijd baas boven baas. Een Rubik's cube in negen seconden. Awesome!
12 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Top Spectacular Rally Crash 2010
Negen van de tien keer hoor je bij een rally crash compilatie muziek op de achtergrond die het filmpje geen eer aan doet. Ieder natuurlijk zo zijn smaak, maar ik hoor en zie het liever gewoon puur.

@1.50... Engel op zijn schouder!
12 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
30 Years Of BAD Pictures
Maandelijks zie je in National Geographic magazine de meest geweldige foto's. Van de mensen achter de foto's hoor je vaak niets, maar vandaag kijken we mee met Bruce Dale. De beste man heeft 30 jaar gewerkt bij National Geographic. Zijn foto's waren 'BAD' maar o zo mooi..
12 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Simon's Cat - Santa Claws
Simon's harige maatje is een eigenaardig beestje. Vandaag maakt hij kennis met de kerstboom. En ook voor Simon's Cat is dat weer een nieuw avontuur.
12 Dec '10 - in Animation
door Patrick
Drift Accident
Het is geweldig om een drifter aan het werk te zien. Maar wanneer je bij zo'n event gaat kijken, let dan wel op waar je gaat staan. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje..
11 Dec '10 - in Shock!
door Patrick
Romanian Wedding Fail
Ik blijf me verbazen over de gigantisch 'gezellige' trouwerijen in Rusland, Polen en ga zo maar door. Vandaag gaan we naar Roemenië..
11 Dec '10 - in Humor
door Patrick
Wasabi Sandwich Prank Payback
Een geintje bij elkaar uithalen moet kunnen in een goede relatie. Maar als je dit voor je kiezen krijgt is het vragen om ellende. Payback bitch!
11 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Football Marching Band
In Amerika is het gebruikelijk om voor een football wedstrijd een showtje weg te geven. Op zich niet echt spannend, maar kunstig is het wel..
11 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Russian Traffic
In elk land gaat het er anders aan toe op de weg. Op zich niet verkeerd, maar of het veilig is, dat is nog maar de vraag. Pas in Rusland in ieder geval een beetje op..
11 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Crane Mishap
Vandaag de dag worden in no-time gebouwen en bruggen uit de grond getrokken. Daar is natuurlijk wel zwaar materieel voor nodig, maar hoe zwaar het materieel ook is, er kan altijd nog een andere reden zijn dat het fout loopt.
10 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Wiener U-Bahn
Deze week in de metro van Wenen: Geen overvallen, geen bedreigingen en geen vernielingen, maar gewoon heerlijk ongestoord de liefde bedrijven. Schijt aan de wereld, het is immers bijna kerst.
10 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Snowfall
Helemaal geweldig de winter, althans voor even dan. Maar als het zo nu en dan even gaat dooien dan is het oppassen geblazen. Voor je het weet heb je een pak sneeuw in je nek..
10 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
5 Manieren Om Te Verrassen Met een Kerstpakket
Het einde van het jaar staat voor de deur en dat gaat vaak gepaard met een ouderwets kerstpakket. Zeker in deze financieel moeilijke tijden wordt er extra waarde gehecht aan een kerstpakket. Wij vinden dat werkgevers dit jaar wat verrassends moeten doen..
10 Dec '10 - in Humor
door Patrick
Crazy GT5 Bug
Na jaren wachten ligt eindelijk het super realistische spel Gran Turismo 5 in de winkels. Moeten we daar blij mee zijn? Daar heeft ieder zo zijn eigen mening over. Persoonlijk vind ik het wachten niet waard, en al helemaal niet met bugs zoals deze.
10 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Streetview Soedan
In de meeste westerse landen kan je met Streetview alle straten bekijken en zelfs je eigen huis opzoeken. Maar hoe zit het met Zuid-Soedan, een land met duizenden vluchtelingen? Vanaf nu kan je daar ook een kijkje nemen..
10 Dec '10 - in Actueel
door Patrick
Transformers 3 - Dark Of The Moon - Trailer
Nou vond ik de eerste Transformers film geweldig. Deel twee iets minder, maar wat moeten we nu denken van deel 3? Ten eerste moeten we mevrouw Fox missen, en als ik de lang verwachte trailer zo zie heb ik nog mijn twijfels. Wat denken jullie?
09 Dec '10 - in Trailers
door Patrick
MMA The Knockouts Of 2010 - Vol.1
Mocht je ooit de kans krijgen om met een professionele MMA fighter de ring in te stappen, zeg dan gerust nee. Na dit filmpje denk je waarschijnlijk hetzelfde..
09 Dec '10 - in Sport
door Patrick
Animated Short - Meet Buck
Buck is een normale jongen. Althans, op zijn hertenhoofd na dan. Terwijl hij zijn middag gezellig met zijn meisje door wil brengen, denkt haar vader daar anders over. Zie hier de korte animatie Meet Buck!
09 Dec '10 - in Animation
door Patrick
Joe Hanson Goes Tron Expo
Onze favoriete beursganger Joe, beperkt zich niet alleen tot expo's. De beste man staat ook klaar voor eventuele interviews. In dit geval met de cast van Tron..
09 Dec '10 - in Humor
door Patrick
Homemade Bungee Jump
Bungee jumpen is tof. Althans, dan moet het natuurlijk wel verantwoord en vooral veilig gebeuren. Dit stelletje dwazen hebben zelf een koordje aan elkaar geknoopt. Adrenaline rush eerste klas!
09 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Extreme Burnout
Een perfecte burnout doet het altijd goed bij de autoliefhebbers. Deze beste man neemt het woord burnout wel erg letterlijk.
08 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Close Call..
Auto rijden is serieuze business. Ten alle tijden moet je je kop er goed bijhouden anders kunnen er rare dingen gebeuren. Deze beste man heeft in ieder geval een engel op zijn schouder gehad..
08 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Matt Whistler - Surfin' Bird Christmas No.1 2010
Elk jaar weer dezelfde kerstmuziek en clips op radio en tv. Wordt het niet eens tijd voor wat nieuw materiaal? Matt Whistler dacht er net zo over. Zie hier zijn kerst versie van de Surfin' Bird.
08 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Skiplane Transavia Skibox Vakantie
Transavia wil wintersporters overtuigen dat zij beter het vliegtuig kunnen nemen naar hun favoriete wintersport bestemming, in plaats van uren in de file te staan. Lever op woensdag 15 december tussen 13.00 en 17.00u je oude skibox in, en ontvang 2 gratis retourtickets naar de wintersport! Dat is pas een mooie deal!
08 Dec '10 - in Commercial
door Patrick
Video Game Cheats In Real Life!
Of het nou op de PC is of een van de drie populaire game consoles, er is altijd wel een manier om vals te spelen. Hoe zou het nou zijn om te cheaten in de echte wereld..
08 Dec '10 - in Cool
door Patrick

Smile! Arke Vroegboekkorting Is Begonnen!
Smile! Arke Vroegboekkorting Is Begonnen!
Zomer betekent zon, heerlijk ontspannen en een smile op je gezicht! Wil jij alvast genieten van dat mooie vooruitzicht? Zoek dan nu je zomervakantie 2011 uit en boek snel. Je profiteert nu namelijk van de grootste keuze en de hoogste vroegboekkorting, oplopend tot wel 500,-! Weg met de kou op naar de zon. Bekijk hier je zomervakantie 2011.
08 Dec '10 - in Advertentie
door Patrick
Bike Cop vs Stairs
Een beetje agent gaat tot het uiterste om de 'boef' te vangen. Desnoods door krappe steegjes, over daken of een steile trap. Dat laatste kan nog wel eens gevolgen hebben..
07 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Nanaimo House Fire
Wanneer je huis in brand staat ben je volgens mij maar al te blij als je heelhuids weer buiten staat. Kan iemand mij uitleggen wat er bij deze man door zijn hoofd gaat..
07 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Levi LaVallee's First Practice Jump - Red Bull New Year No Limits 2010
Deze jaarwisseling gaat de rode stier weer een wereldrecord proberen te verbreken. Tijdens New Year No Limits zal Levi LaVallee een sprong over water proberen te maken van ruim 300ft met een sneeuwscooter. Zijn eerste test sprong heeft hij reeds achter de rug.
07 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Huntelaar vs Van Wolfswinkel
Niet alleen beste vrienden, maar ook collega prof voetballers halen wel eens een geintje met elkaar uit. Vandaag de eer aan Huntelaar.
07 Dec '10 - in Humor
door Patrick
Epic Meal Time - Fast Food Sushi
Ben je nog niet helemaal zeker wat je vanavond weer op tafel zet? Wellicht kunnen de Epic Meal experts je een handje helpen. Wat dacht je van Sushi? Wel op hun manier natuurlijk. Eet smakelijk alvast!
07 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
NYC Metro Singer - Otis Redding
Met een goede stem moet je in het leven een beetje geluk hebben. De één pakt behoorlijk wat geld met een liedje terwijl deze beste man dagelijks zijn centjes verdient als metro zanger in New York.
06 Dec '10 - in Music
door Patrick
Prank At SeQuant Lab
Elke dag naar het laboratorium om aan het werk te gaan komt op den duur wel een beetje de keel uit. Je moet immers een beetje de sfeer er in houden om de sleur te doorbreken. Lang leve collega's met humor!
06 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Crazy Taxi Ride - Tianjin China
Elk land heeft zo zijn regels. Nou mag je verwachten dat een taxiritje in China niet anders verloopt dan een ritje in Nederland. De waarheid blijkt toch anders..
06 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Tanner Foust vs Ken Block At The Ken Block Gymkhana Grid Invitational 2010
Vraag een beetje autoliefhebber wie de echte Gymkhana expert is en het antwoord zal zonder twijfel Ken Block zijn. Tijdens de Ken Block Gymkhana Grid Invitational 2010 zetten ze twee Fiesta's tegenover elkaar. Tanner Foust vs Ken Block. Succes Block!

Let niet op de presentator, die heeft het iq van een goudvis.
06 Dec '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Obama vs Door
Na een indrukwekkende entree en een onderhoudende speech, is een explosief exit een must. Dat kan je aan Obama wel overlaten..
06 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Whisperlude ('A Little Princess' Remix)
De kunstwerken van meester mixer Pogo zien we met regelmaat voorbij komen. De beste man is weer eens aan het knutselen geslagen met Whisperlude als resultaat.
06 Dec '10 - in Music
door Patrick
EVO Dyno Run
Een standaard Mitsubishi Evolution heeft al een behoorlijk aantal pk's. Een echte liefhebber zet het monster op de Dyno om nog wat meer paarden uit het blok te trekken. Zal hij blij zijn met het resultaat?
05 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Looney Tunes Coyote Falls 2010
Tijd voor wat jeugdsentiment. De cartoons van Looney Tunes kennen we allemaal nog wel van vroeger. Tijd om de ouderwetse graphics eens onder handen te nemen. Zie hier Coyote Falls 2010.
05 Dec '10 - in Animation
door Patrick
Pissed Off Dog
Een hond alleen in de auto achterlaten is niet een al te slimme actie. Deze kleine rakker heeft het gehad, en dat zal iedereen horen ook..
05 Dec '10 - in Humor
door Patrick
Sinterklaas, Zwarte Piet
Nu dat de beste man weer in het land is kunnen wij de oude doos weer eens opentrekken. Kennen jullie ze nog? Bob de Rooy als Sinterklaas. De ouderwetse Sint bloopers mogen niet ontbreken, en natuurlijk Hans Teeuwen als Sinterklaas in Debiteuren Crediteuren. Hier deel 1 en hier deel 2. De pulpshow's terrorsint en voor we het vergeten, het verhaal achter Zwarte Piet en natuurlijk commercials mogen niet ontbreken. Stel dat dat je nou zou mogen kiezen, waar zou je dan voor gaan. Klaas of Claus? Wist je trouwens dat de Sint ook te vinden is op MSN? Voor de lekkerste pepernoten heeft Bakker Baard nog wel een recept. Voor humor ben je bij de jongens van Koefnoen altijd aan het juiste adres, alleen kan er niemand tippen aan ouwe rot in het vak Toon Hermans die ook wel een verhaaltje heeft over de goedheiligman. Robert en Paul zijn de moeilijkste niet en gaan eens langs bij de plaatselijke bejaarden. Om af te sluiten gaat sint op de ruige toer. Niet alleen qua vervoer, maar ook de muziekstijl is behoorlijk veranderd. 2010 is het jaar van de virals, dus mag ook de sint niet ontbreken, en dat zelfs twee keer. Al met al.. alvast een fijne avond gewenst!

Mocht er wat ontbreken. Zet ze in de comments!
05 Dec '10 - in Actueel
door Patrick
Crazy Driver..
Je komt ze dagelijks tegen. Coureurs die denken dat de snelweg alleen voor hun is gelegd. Mocht je een keer naar hun zin niet snel genoeg opzij gaan dan krijg je dat op deze manier terug.

Maar wat is nou erger? De man die op zijn rem trapt of iemand die een ongeluk ziet gebeuren en vrolijk verder gaat..
04 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Wetten Das Car Jump Accident
De tv show 'Wedden Dat' ken je wellicht nog wel. In Duitsland is het nog wekelijkse koek maar gaat het niet altijd volgens plan. Vandaag was de weddenschap om over vijf auto's te springen, het gaat best goed, maar auto drie brengt een klein probleem met zich mee..

De complete scene hier!

Update: Het gaat niet goed met de beste man..
04 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Porsche 911 GT2 RS - Driven To Extreme
Als kleine jongen heb ik altijd de droom gehad om ooit eens een Porsche 911 te bezitten. Helaas is het nog niet zo ver, maar mocht het er ooit eens van komen dan wel graag een 911 GT2 RS. Passie op wielen..
04 Dec '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Gylne Tider - Let It Be!
Ken je ze nog? Carlton van The Fresh Prince of Bel-Air, Norm van de altijd gezellige kroeg Cheers en natuurlijk James Bond's Roger Moore. Gylne Tider heeft een aantal iconen voor de camera gekregen voor haar clip Let it Be! Geweldig!
04 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Crash Carnage 43
Autosport is geweldig. De ene keer gaat het goed, maar soms loopt het ook wat minder goed af. Je raad het al, zie hier Crash Carnage 43.
04 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Under The Influence
Buiten ligt een dik pak sneeuw, dus tijd voor wat wintersport vermaak. Voor het echte werk moeten we nog even wachten, maar we kunnen wel alvast genieten van 'Under the Influence'. Ik kan niet wachten!
04 Dec '10 - in Cool
door Patrick
800HP Supercharged GT500 Dyno Run
Een Ford Mustang is in mijn ogen al een toffe bak , maar een GT500 gaat net een stapje verder. Voor wie echt het onderste uit de kan wil is een dyno run een mooie gelegenheid om te weten waar je aan toe bent. Of je er blij mee moet zijn is een ander verhaal..
03 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Snow Sled Ride
Sneeuw, voor de één een pure ergernis en voor de ander pure pret. Waarom duf in een warme trein zitten als er een behoorlijke laag sneeuw ligt? Deze jongen begrijpt de winterpret!
03 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Marine Corp Knife Hands
Het mag duidelijk zijn dat je met mariniers, commando's en ga zo maar door, niet moet dollen. Mocht je toch moeilijk doen tegen deze beste man, dan bestaat de kans dat je kennis maakt met zijn 'knife hands'..
03 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Red Bull New Year No Limits 2010 - Who Is Levi?
Elk jaar tijdens de jaarwisseling zoekt de rode stier weer een mogelijkheid om een extreem wereldrecord te verbreken. Zo zagen we in 2008 Robbie Maddison, en in 2009 Travis Pastrana records verbreken. Dit jaar neemt Levi LaVallee de taak op zich om met zijn sneeuwscooter een sprong van minimaal 301 foot te maken over water. Levi LaVallee stelt zich alvast even voor. Ik ben benieuwd..
03 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Victoria's Secret Angels Lip Dub - Cyndi Lauper - Girls Just Wanna Have Fun!
De mooie meiden van Victoria's Secret hebben er zin in de laatste paar dagen. Na de lip dub versie van Katy Perry's Firework, gaan de dames nu voor Cyndi Lauper's Girls Just wanna have fun!
03 Dec '10 - in Sexy
door Patrick
Tromsø Norway - Aurora Borealis Timelapse
De natuur is en blijft een fantastisch schouwspel. Vandaag reizen we af naar Tromsø, Noorwegen, om te genieten van het noorderlicht a.k.a. Aurora Borealis. Thnx Patrick!

Voor de liefhebbers hier de 2009 variant..
03 Dec '10 - in Cool
door Patrick
One-Handed Hustler Trick Shots
Met je maten in de kroeg een gezellig potje poolen is altijd leuk. Biertje erbij, je kent het wel. Eén ding weet ik zeker. Met deze man ga ik geen wedstrijdje aan.
02 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Wedding Toast Fail
Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. Daar moet natuurlijk op gedronken worden. Al klinkt dat soms wat makkelijker dan het is..
02 Dec '10 - in Humor
door Patrick
Wiley vs Rhodes
Eén van de leukste tekenfilms ooit is zonder twijfel Roadrunner. Tijd om die heerlijke klassieker wat nieuw leven in te blazen. Kijk mee naar Wiley vs Rhodes..
02 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Treevenge
Heb je er ooit over nagedacht hoe een kerstboom zich moet voelen tijdens de feestdagen? We zien het in de horror short Treevenge. It's payback time!

Even opletten, niet voor gevoelige zielen..
02 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
I Shit My Pants
Tijdens je eerste date last van je maag krijgen is geen pretje. En al helemaal niet als je samen in de bioscoop zit. Wellicht dat stiekem een beetje valse lucht laten glippen de oplossing is, of juist niet..
02 Dec '10 - in Humor
door Patrick
As The Rush Comes
De welbekende vrouwen liefhebber WootsonTV is weer druk bezig geweest om een perfecte mix te creëren van modellen en muziek. Naar mijn mening is hij wederom geslaagd. Zie hier As The Rush Comes.
01 Dec '10 - in Sexy
door Patrick
The Official Ralph Lauren 4D Experience London
Modekoning Raplph Lauren heeft niet alleen verstand van mooie kleding, ook een showtje kunnen ze weggeven als de beste. Om 10 jaar digitale evolutie te vieren werd in London en New York een 4D mix van art, fashion en technology geprojecteerd. Voor de liefhebbers, behind the scenes..
01 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Birthday Cake Airbag Prank
Wat doe je als één van je maten jarig is? Juist, je geeft hem een overheerlijke chocoladetaart. Wel met een verrassing, gewoon om het spannend te houden..
01 Dec '10 - in WTF!
door Patrick
Don't Sleep In The Bus
Een poosje terug zagen we al dat slapen in de trein niet een al te best idee is. Vandaag laten we dan maar zien dat je het in de bus ook maar beter kan laten..
01 Dec '10 - in Humor
door Patrick
Crash Carnage 42
Tijd voor een nieuwe dosis crash geweld. Om de collectie compleet te maken hierbij een nieuwe deel van Crash Carnage. Dat breekt zo lekker de week.
01 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Andi Wittmann - Framed
We gaan weer eens met de fiets op stap. Vandaag rijden we mee met mountain bike pro Andi Wittmann. Een man met skills.
01 Dec '10 - in Cool
door Patrick
Man vs Machine
Tijd voor een kleine krachtmeting om indruk te maken bij je maten. Wie zal er winnen, de man of de machine?
01 Dec '10 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties