Archief

Items van September 2010
Bob Brown - Falling Expert
In elke spectaculaire film is er wel iemand die van extreme hoogte door het raam springt. Vaak is het computeranimatie of een pop, maar val expert Bob Brown is een ander verhaal. Oordeel zelf..
30 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
What Would You Do? - Bike Thief
Stel je loopt door het park en er staat iemand een slot door te zagen van een dure mountainbike. Wat zou jij doen? Ga je vragen of het zijn fiets is of keer je hem de rug toe? Sterker nog, maakt het uit of de man donker of blank is? We doen een testje..

Update: Zelfde verhaal, maar nu een mooie dame.. Thnx Henk!
30 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Audi Quattro Concept
De auto ontwerpers zitten niet stil. De één na de andere concept komt voorbij. Zo zijn de mensen bij Audi ook aan de slag gegaan om ter ere van het 30 jarige jubileum van de oer Quattro een concept te realiseren. Ik kan maar één ding zeggen. Geslaagd!
30 Sep '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Norweigian Recycling - Miracles Mashup
Muziek en video mixen lijkt zo simpel, maar er komt toch echt het nodig bij kijken om het perfect uit te voeren. Mashup expert Norwegian Recycling begrijpt hoe het moet. Na Singularity gaan we nu voor Miracles.


Voor de liefhebbers hier de MP3's van Singularity en Miracles..
30 Sep '10 - in Music
door Patrick
Single Ladies Make Noise!
Elke dag carpoolend naar het werk gaat op den duur ook vervelen. Maar met de juiste mensen in de auto kun je ook de tijd gebruiken om een klein showtje weg te geven..
30 Sep '10 - in Humor
door Patrick

Viva la Givolution!
Viva la Givolution! Ben & Jerry's
Een half jaar geleden is Ben & Jerry's een Givolution gestart. Via de site kun je gratis dingen weggeven, maar ook krijgen! Je doet mee door te bieden op iets wat je tof vindt. Zo kun je nu een gratis iPad krijgen, of een uitzending van DJ's Coen & Sander bijwonen. Enige wat je hoeft te doen is er iets leuks tegenover te zetten wat je zelf gratis aanbiedt. Check de site Givolution.nl!
30 Sep '10 - in Advertentie
door Patrick
Fail Compilation September
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook september was een maand vol missers en pijn. Twister heeft ze weer op een rijtje gezet.
29 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
It's Magic!
De illusies die de grote meesters als David Copperfield en Hans Klok laten zien zijn niet voor iedereen weggelegd. Eén troost, ook de meesters zijn begonnen in hun kamertje..
29 Sep '10 - in Humor
door Patrick
Lamborghini Sesto Elemento Concept
Lamborghini is iedereen de laatste dagen aan het pesten met kleine hints over hun nieuwe concept car. De kogel is door de kerk. Waarschijnlijk krijgt de 999 kilo 'zware' Sesto Elemento het hart van de Gallardo Superleggera, de 570pk sterke 5.2-liter V10. Resultaat: 0-100 in 2,5 seconden. Wat vinden we ervan?
29 Sep '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Let's Dance!
We zien op tv bij diversen shows aardig wat danstalent voorbij komen. Laten wij ook eens een dansje doen. Zeggen jullie het maar, talent of niet?
29 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Two Car Nut Shot
Sommige mensen moeten zich simpelweg niet meer voortplanten. Mr. Horse is zo'n jongen. Gelukkig denkt hij daar zelf ook zo over..
29 Sep '10 - in WTF!
door Patrick

Hold on to the moment en win een Sony DSC-HX1
Hold on to the moment en win een Sony DSC-HX1
Wij aan het bier en de vrouw aan een heerlijk glaasje Lindeman's. Leg dit Lindeman's moment op een originele manier vast en je maakt kans op een Sony DSC-HX1 of één van de velen Sony digitale fotolijsten. Heb je al een mooi Lindeman’s moment? Upload hem dan nu! Check de site voor meer info.

Geen 16? Geen druppel!
29 Sep '10 - in Advertentie
door Patrick
Blik Op De Wegmisbruikers
Je kan tegenwoordig de weg niet meer op of er hangt een cameraploeg achter je om je rijgedrag in de gaten te houden. Ergens goed, maar hoe ver wil je gaan?
28 Sep '10 - in Humor
door Patrick
Worst Tattoo Customer In History!
Een tattoo laten zetten is voor elk mens anders. De één voelt een klein prikje, en een ander heeft er iets meer moeite mee. Al kan je het ook overdrijven..
28 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Salesman Pete And The Amazing Stone From Outer Space
Het lijkt het meest vervelende beroep wat er is, maar deur aan deur verkoper heeft zo zijn spannende momenten. Vriend Pete kan daar over meepraten..
28 Sep '10 - in Animation
door Patrick
Go Ahead!
Als een echte 'jackass' je eigen YouTube filmpje, wie droomt er niet van. Nou is door het raam springen niet echt de meest slimme manier om aandacht te vragen. Maar het is hem gelukt!
28 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Fall Is In The Air

More Photography Sets!
28 Sep '10 - in Photography
door Patrick
How To Catch A Fish In The Wild
Regelmatig zie je op televisie mensen die er een sport van maken om in de wildernis te overleven. Best knap, maar hoe vang je een vis zonder de normale middelen? De oplossing is makkelijker dan je denkt..
28 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Joe Hanson Goes To HempCon Expo
Joe is weer op stap geweest. Deze keer geen Exxxotica of anime expo, maar dé beurs voor 'medical marijuana' in Los Angeles, genaamd HempCon. Waar je Joe ook naar toe stuurt, die vermaakt zich wel..
27 Sep '10 - in Humor
door Patrick
Teacher vs Phone
De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij. Al kan niet iedereen de techniek van vandaag waarderen..
27 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Dildo Fight
Nog ergens een ouwe pretstaaf liggen van je ex-vriendin? Gewoon meenemen naar het volgende feestje voor een ouderwets 'zwaard' gevecht. Succes verzekerd!

En anders kun je altijd nog in het hotel de schoonmaakster in de maling nemen..
27 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Red Bull 5000 Down
Een heerlijk stukje fietsen door de natuur is best rustgevend. Maar als de rode stier er zich mee gaat bemoeien is het al snel spektakel. Met een afdaling van 5000ft is de Red Bull 5000 Down geboren. Waanzin!
27 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Khalid Askri Fails Again
Deze blunder van keeper Khalid Askri zullen jullie ongetwijfeld nog niet vergeten zijn. De beste man heeft er maar weinig van geleerd. Dat blijkt maar weer..
27 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Formula 1 2010 Singapore - Kovalainen Lotus On Fire Round 60 Of 61
Tijdens de Formule 1 race vandaag in Singapore is het voor coureur Heikki Kovalainen iets anders verlopen dan hij gehoopt had. In ronde 60 van de 61 werd het behoorlijk heet in de Lotus. Ondanks een poging om toch de finish te halen moest hij hem helaas langs de kant zetten. Een coole kikker die Kovalainen.
26 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
JDM Allstars Wembley 2010
Ook dit jaar werd het JDM Allstars drift festival gehouden in het Wembley stadium. Blijft tof om te zien dat sommige mensen beter dwars kunnen rijden dan rechtuit. Hier een kleine impressie.
26 Sep '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ball vs Pitcher
Vroeger op school vond ik het nooit fijn om voor pitcher te spelen. Niet omdat ik niet kan gooien, maar puur om het feit dat je een bal met 150km/h langs je oren krijgt. Of nog erger...
26 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Vice Verzen ft. Krause - Baas
Nederland talent, we zijn er gek van. Deze keer geen mislukte levenslied zanger maar een track die door je hoofd blijft spelen. Zeggen jullie het maar, Vice Verzen ft. Krause met 'Baas', hit of niet? Thnx Joost!

Voor de liefhebbers hier gratis te downloaden..
26 Sep '10 - in Music
door Patrick
Rapservice Prinsjesdag 2010
Prinsjesdag hebben we weer achter de rug, Bea heeft haar zegje weer gedaan, dus tijd om de microfoon door te geven aan MC T-Lex. Zie hier Rapservice Prinsjesdag 2010.
26 Sep '10 - in Actueel
door Patrick
Close Call
Sommige mensen hebben echt een engel op hun schouder. Er gaat regelmatig wat verkeerd in het verkeer, maar gelukkig gaat het in dit geval net goed..
26 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Paraskiing
De zomer bijna voorbij, op naar de winter. Voor wie de ski's en snowboard al gezien heeft is para-skiën wellicht een uitkomst. Ik zeg geweldig!
25 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Air Bed Filling 2.0
Elke vakantie weer het zelfde verhaal. Tent neerzetten, luchtbed opblazen en meteen de kroeg in. De tent blijft een drama, maar voor het luchtbed hebben we de oplossing. Hoe simpel kan het zijn..
25 Sep '10 - in Cool
door Patrick
BMW Play
Je weet hoe het gaat. Als een paar maten onder elkaar een stukje gaan rijden gaat het van kwaad tot erger. Op zich niet zo erg, maar als je gek wilt doen, zoek een circuit op. Dat zal deze snuiter nu ook wel snappen..
25 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Travis Pastrana's Mt. Washington Rally Hillclimb - Full Run
Travis Pastrana is een man vol talent. Is het geen motor, dan is het wel een rally wagen waar hij recordtijden mee neer zet. We zagen hem al eerder Mt. Washington bedwingen, maar vandaag hebben we de volledige run. Eén ding is zeker, de man kan sturen.
25 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Crash Carnage 35
Auto en motorsport is geweldig. We zien het hier op Biertijd vaak genoeg voorbij komen. De ene keer gaat het goed, maar soms loopt het ook wat minder goed af. Je raad het al, zie hier Crash Carnage 35.

Meer Crash Carnage hier!
25 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Sensual Odyssey
WootsonTV blijft ons verbazen. Na diverse geweldige compilaties gaan we nu het weekend in met zijn laatste creatie. Met in de hoofdrol Mandy Blank, Bar Refaeli, Isabeli Fontana, Doutzen Kroes, Denise Milani en nog veel meer schoonheid. Zie hier Sensual Odyssey!
24 Sep '10 - in Sexy
door Patrick
Rainbow Cocktail
Een drankje mixen is voor een echte bartender een kunst. Niet zomaar wat dingen in een shaker mikken en klaar, maar gewoon even nadenken. Deze beste man doet ons verbazen met een rainbow cocktail.
24 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Speed Cooking
Elke avond weer wat lekkers op tafel zetten is niet al te simpel. Soms heb je net te weinig tijd om een heerlijk bord eten te serveren. Mocht je van de week wat krap in de tijd zitten dan is speed cooking altijd nog een optie..
24 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
This Is A Man's World
Wellicht kennen jullie ze beter als Sjaak en Freek-Willem, maar de beste mannen zijn weer terug op tv. Binnenkort gaan de mannen het ziekenhuis onveilig maken in de nieuwe serie 'This is a Man's World'. Ik ben benieuwd!
24 Sep '10 - in Humor
door Patrick
Hip Healing.. Bam!
De wereld zit vol wonderen, en niets is onmogelijk. Ouderdom komt met gebreken, dat weten we allemaal. Maar hoe los je dat op? De één zoekt een dokter en de ander gaat gewoon even naar de kerk. BAM!!
23 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Downhill Mattress Run
Een zeepkist maken is best tof, maar als het niet verder komt dan een bedspiraal en matras, dan vraag je om ellende. Vergeet ook nog wat beschermende kleding, dan krijg je dit..
23 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Oh Oh Cherso Jokertje Carlo Boszhard
Vanavond gaan we allemaal weer genieten van de maffe Hagenezen die Chersonissos onveilig maken. Eén ding is zeker, Carlo Boszhard is er ook klaar voor..
23 Sep '10 - in Humor
door Patrick
Sint - Trailer
Wellicht een beetje vroeg om over Sinterklaas te beginnen, maar voor je het weet is het weer zover. Vijf december zal nooit meer hetzelfde zijn na het zien van Sint. Vanaf 11 november in de bios, maar voor de ongeduldige hier alvast de trailer.

Let op: Niet geschikt voor kinderen..!
23 Sep '10 - in Trailers
door Patrick
Justin Bieber Cover Baby And Dad..
Als trotse vader sta je achter je kinderen. Dus als de twee kleine dames een geweldig YouTube momentje op willen nemen help je graag een handje mee. Of de dames er zelf zo blij mee zijn is een ander verhaal..
22 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Static Wizard
We hebben er allemaal wel eens last van, statische elektriciteit. Vaak akelig maar het kan ook een bron van inspiratie zijn. Deze beste man laat het je zien. Ik zeg cool!
22 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Timelapse Montage by Mike Flores
Film en fotografie blijft een geweldige hobby. Spelen met licht en omgeving kan voor erg mooie beelden zorgen. Mike Flores is een man die het in de vingers heeft. Zie hier zijn timelapse montage..
22 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Dub FX - Made
Straatartiesten zijn er te kust en te keur. Loop een grote stad in en je hoeft alleen maar op het geluid af te gaan om er één tegen het lijf te lopen. Nou is de één wat beter dan de ander. Dub FX valt in de eerste categorie.
22 Sep '10 - in Music
door Patrick
Black Devil - Moscow Ride
Nu we al een tijdje niets gehoord hebben ven de welbekende Ghostrider kun je erop wachten dat iemand anders de stoute schoenen aantrekt. We schakelen over naar Moskou. Zie hier Black Devil.
22 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Escalator Cleaners
Schoonmaker is niet het meest gewilde beroep. Maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Deze beste man kennen jullie nog wel. Zie hier zijn zusjes..
21 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Tequila Suicide
Naast het gebruikelijke biertje kunnen we zo nu en dan ook wat sterkers waarderen. Tequila is zo'n drankje. Al geloof ik toch dat deze beste man het niet helemaal begrijpt..
21 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
National Anthem Mishap
Het is voor een zanger een hele eer om voor een belangrijke wedstrijd het volkslied te mogen zingen. Maar één goede raad, leer wel de tekst even uit je hoofd en blijf voorlopig bij Butterbean uit de buurt.
21 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
X-Factor Russia - Whitney Houston
We hebben al heel wat 'talenten' van X-Factor voorbij zien komen. En net als je denkt dat het niet slechter kan, blijkt het toch mogelijk te zijn. We schakelen over naar Rusland, Whitney Houston.
20 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
8BITS
Na de geweldige 8-Bit games zijn we inmiddels al een behoorlijke stap verder. Van 8-Bit 2D nu inmiddels 3D. Wat zal de toekomst ons nog brengen? De 8Bcrew kijkt terug en combineert de verschillende game stijlen met een geweldig resultaat. Zie hier 8BITS!
20 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Forza!
Een Ferrari is een auto uit duizenden. Een auto waarmee je echt moet rijden om de passie te voelen. Al is het soms ook wel eens fijn om iets minder je best te doen om gewoon te genieten..
20 Sep '10 - in Commercial
door Patrick
Gymnastics Misflip
Voor je het grote podium opstapt gaat alles nog van een leien dakje, maar er komt een moment dat de zenuwen door je lichaam heen gieren. Tja, en dan gaat er wel eens wat mis..
20 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Pool Roof Dive
De hoogste duikplank in het zwembad niet hoog genoeg voor je? Wellicht dat dit de oplossing voor je is. Al weet ik niet of iedereen het kan waarderen..
20 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Deadly Mastrobetion
Na een aantal geweldige compilaties van WootsonTV gaan we nu de zondag op een heerlijke manier afsluiten. In de hoofdrol zien we dames als Miranda Kerr, Heidi Klum, Doutzen Kroes, Adriana Lima en Marisa Miller. Zie hier Deadly Mastrobetion.

Extra voor de liefhebbers: Victoria's Moisty Secret!
19 Sep '10 - in Sexy
door Patrick
Hypnotist Rod Scarth 'The Master Of Mind Magic' - Screaming Orgasm
Jezelf laten hypnotiseren voor een show is en blijft een beetje listig. Je weet immers nooit wat ze met je van plan zijn. Deze dame is in ieder geval een ervaring rijker, want je krijgt niet dagelijks het beste orgasme van je leven.
19 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Crazy Finns Crashing Part 2
Een poosje terug hebben we al laten zien dat er tijdens rally's in Finland regelmatig wat fout gaat. Vandaag gaan we vrolijk verder met deel 2. Crash fest eerste klas!
19 Sep '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rapservice 18/09/10
Als het niet rijmt hoeft jij het niet te weten. Dé uitspraak van MC T-Lex die ons ook vandaag weer zijn visie geeft op het nieuws van afgelopen week. Zie hier een nieuwe Rapservice!
19 Sep '10 - in Actueel
door Patrick
My 120 Pound Journey
Geboren als een normale jongen, maar op een bepaald moment een behoorlijk overgewicht. Ben was het zat en ging het gevecht aan met zichzelf. Zie hier zijn verhaal. Indrukwekkend!
18 Sep '10 - in Docu
door Patrick
Zonde van de Zendtijd - Macht van de Camera
Welke winkel je ook instapt, en zijn er nog maar weinig zonder beveiliging. Nou is beveiliging een goede zaak, maar met een camera erbij is het een heel ander verhaal..
18 Sep '10 - in Humor
door Patrick
Nascar Taxi
In Amerika snel van A naar B kun je het beste doen met een taxi. En al helemaal als de rode stier voor de taxi zorgt. Chicago kreeg tijdelijk een Nascar Taxi.
18 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Resident Evil Zombies After Life Campaign
Reclamebureau's verzinnen de gekste dingen om hun product in de spotlights te zetten. In Madrid is dat in ieder geval duidelijk gelukt met zombies die het stadje onveilig maken. Promotie voor Resident Evil Afterlife. Ik zeg geweldig verzonnen!
18 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Rare Exports Trailer
Misschien een beetje vroeg om nu al over de kerstman te beginnen, maar elk jaar, rond de kerst, worden de filmpjes van Rare Exports goed bekeken. Zo goed zelfs dat ze na al die tijd verhuizen naar het grote scherm. Hier alvast de trailer. Meer hier!
18 Sep '10 - in Trailers
door Patrick
Facebook vs Hamilton - The Video
Maandag 13 september was het zover. De ultieme test. Wie was sneller, de virtuele Facebook F1 wagen, of Lewis Hamilton met een echt MP4-23 F1 monster. Biertijd was er bij op Schiphol. Zie hier de beelden.
18 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Stairway To Heaven
Persoonlijk heb ik niets met extreme hoogtes. Des te meer respect heb ik voor mensen als deze die zonder moeite de hoogte opzoeken.. Thnx Paul!
17 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Airport Security Chaser's War On Everything
Je zou denken dat na alle ellende de beveiliging op vliegvelden behoorlijk aangescherpt is. Dat blijkt in sommige gevallen niet echt het geval te zijn..
17 Sep '10 - in Humor
door Patrick
Bike Jump
Vol trots heb je met een paar vrienden twee schansjes gemaakt. Tijd voor je 5 minuten fame op Youtube. Banden opgepompt, camera aan en gaan!
17 Sep '10 - in Humor
door Patrick

Jägermeister World Wild Feest!
Jägermeister World Wild Feest!
Tien mega grote ijssculpturen in de vorm van de Jägermeister fles in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Met naast elke fles een team van drie Jägerettes uit één van de tien landen in Europa die meewerken aan deze stunt. Door bij deze drie flessen langs te gaan en stempels te verzamelen, krijg je 's avonds toegang tot het allereerste internationale Jägermeister World Wild feest. Dit is de enige manier om voor dit feest nog kaartjes te bemachtigen! Naast dertig Jägerettes maken daar ook diversen eerste klas DJ’s hun opwachting. Check it!
17 Sep '10 - in Advertentie
door Patrick
140 Jaar..
Sommige dingen mogen niet onopgemerkt voorbij gaan. Sommige dingen moet je uitbundig vieren. Want laten we eerlijk wezen. Hij staat altijd klaar voor ons. Ik zeg proost! Meer hier!
17 Sep '10 - in Commercial
door Patrick
Bubble Room Prank
Je maten in de zeik nemen hoort er een beetje bij. En als er één voor dood op bed ligt wordt het alleen maar leuker. Ik hoop alleen maar dat hij wat bubbels kan waarderen..
17 Sep '10 - in Humor
door Patrick
Slippery Corner
Wat zijn wij mensen toch eigenlijk een stel sensatie zoekers. Niet de bestuurders waarschuwen, maar met de camera in de hand wachten op ellende. Het blijft bij blikschade, maar toch zonde..
16 Sep '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Norway Basejump - Last Walk Around Mirror Lake - Boom Bip (Boards of Canada Remix)
Basejumpen is op zich al een geweldige sport. Maar als je dan ook nog de meest mooie natuur opzoekt, is het helemaal af. We reizen af naar Eikesdalen, Noorwegen.
16 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Henry van Loon - DWDD in 3 Minuten
Rond half acht is het weer zover. De Wereld draait door op Nederland 3. Kan iemand mij uitleggen waarom het programma een klein uur moet duren? Volgens Henry van Loon is het in een minuut of drie ook prima te doen..
16 Sep '10 - in Humor
door Patrick
Demon Pig
Wanneer je eindelijk na zes jaar je vader weer eens op gaat zoeken, moet dat natuurlijk wel op een speciale manier. Of pa er zelf zo blij mee is..
16 Sep '10 - in Humor
door Patrick
Hand Dance - We Speak No Americano ft. Cleary & Harding
Heb je last van losse handjes? Mooi, dan heb ik een uitdaging voor je. Het heeft trouwens niets met geweld te maken hoor, je moet het creatief bekijken. Tijd voor een potje ouderwets hand dansen..
15 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Howard Stern - It's Just Wrong
Howard Stern is een Amerikaanse DJ uit duizenden. De beste man heeft alles al gezien en gedaan. Toch blijft hij een creatief man. De titel van zijn quiz 'It's just wrong' zegt waarschijnlijk genoeg. Zie hier moeder en zoon..
15 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Everything Is A Remix
Remixen.. Een aantal jaar terug was het nog twee platen combineren tot iets unieks. Vandaag de dag kun je bijna zeggen dat alles een Remix is. Kirby Ferguson legt het je uit.
15 Sep '10 - in Music
door Patrick
Ken Block's Gymkhana Three - Part 2
Ken block is back! En hoe! De beste man kan echt lezen en schrijven met zijn Rally Ford Fiesta. Vandaag reizen we af naar Frankrijk. Zie hier Gymkhana 3!
15 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Pieter Storms vs Jort Kelder - DWDD
Normaliter is 'De wereld draait door' een leuk en informatief programma. Gisteren trokken Jort Kelder en Pieter Storms de verbale bokshandschoenen aan. Dat was een klein beetje te verwachten, want de beste mannen liggen elkaar niet zo. Pietertje heeft Matthijs van Nieuwkerk vandaag nog wel een lieve brief gestuurd..
15 Sep '10 - in Actueel
door Patrick
Girls Of ImportFest 2010
Autoshows bezoeken we natuurlijk niet alleen voor de exoten die er te vinden zijn. 11 september was het weer feest in Toronto waar het ImportFest werd gehouden. En geloof me, daar was veel meer te bewonderen dan blik op wielen.
14 Sep '10 - in Sexy
door Patrick
Road Racing Crazy Flyby's
En ik maar denken dat deze actie van Josh Brookes een uitzonderlijk stukje 'vliegen' was. Wat blijkt, het is de normaalste zaak van de wereld. Wat gaat dit toch verschrikkelijk hard zeg..
14 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Transformers Fan Made
Het blijft geweldig om te zien als film fans zelf aan de slag gaan. Neem dit geweldige stukje Transformers gemaakt door Alexander Semenov. In twee uur gefilmd, maar het bewerken duurde een kleine maand. Ik zeg Cool!
14 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Travis Pastrana Record Hillclimb Mt. Washington
Niet alleen Pike's Peak, maar ook andere bergen zijn een uitdaging voor een hillclimb. Travis Pastrana ging de uitdaging aan om een record te vestigen op Mt. Washington. U mag raden of het hem gelukt is..
14 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Crazy Goal - A.S. Groville vs F.C. Mufflins
Ik heb al aardig wat verschillende manieren van scoren gezien, maar wat deze voetbal pro presteert is toch wel opmerkelijk te noemen..
14 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Jorian Ponomareff Motorbike Stunt Skills
Sommige rijders kunnen beter overweg met hun motor dan menig mens kan lopen. En dan hebben we het over jongens als Jorian Ponomareff. Ik doe het niet na..
13 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Joe Flemke - A Short Skate Film
We zien met regelmaat pro's die kunnen toveren met een skateboard. Geen trucje is ze te gek. Joe Flemke is ook zo'n man. Zie hier zijn 'Short Skate Film'.
13 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Crash Carnage 34
Tijd voor wat crash geweld. We hebben inmiddels al aardig wat delen van Crash Carnage voorbij zien komen, en vandaag voegen we daar een nieuw deel aan toe. Zie hier Crash Carnage 34.
13 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Muhanjala
Het filmpje Sexual Chemistry viel behoorlijk in de smaak. Dus laten we met alle plezier nog twee creaties van WootsonTV zien. Met in de hoofdrol Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Adriana Lima, Marisa Miller, Bar Refaeli en ga zo maar door. Zie hier Muhanjala en The Promise.
13 Sep '10 - in Sexy
door Patrick
Army Skills - Strip & Rebuild a Jeep In Minutes
In het leger moet je snel handelen, je kan immers niet met een kapotte Jeep ergens in de woestijn op de wegenwacht staan wachten. Deze jongens weten hoe een Jeep in elkaar steekt.
12 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Infographics 5
Het internet zit vol vermaak, maar laten we de informatie niet vergeten. Na vier informatieve delen van infographics gaan we vandaag vrolijk verder met deel 5.
12 Sep '10 - in Info
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 3
Als er één programma is waar je mij voor wakker mag maken, dan is het Wipeout wel. Nou hebben we pas nog 10 top momenten laten zien, maar dat kan natuurlijk beter. Wat dacht je van een overzicht van de beste momenten van seizoen 3. Deel 1, Deel 2 en Deel 3!
12 Sep '10 - in Cool
door Patrick
SAW 3D
Persoonlijk kan ik de SAW horror reeks wel waarderen. Volgende maand gaan we weer genieten van de martelpraktijken van Jigsaw, en dan ook nog in 3D! Hier alvast een kleine teaser. Ik ben benieuwd, jullie?
12 Sep '10 - in Trailers
door Patrick
We Love Poland
Na het eerste deel 'We love Poland' was het al duidelijk. Maar om het nog wat meer kracht te geven gaan we door met deel twee. Voor wie binnenkort naar Polen gaat, pas een beetje op!
12 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Cheating Death 2 - Missed by Inches
Na een eerste dosis geluksvogels gaan we door met een nieuw deel van Cheating Death. Wederom mensen met een engel op hun schouder. Zie hier Missed by Inches.

Let op: Sommige beelden kunnen als schokkend worden ervaren!
12 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
MC T-Lex Koefnoen Rapservice 11/09/10
Een nieuw seizoen Koefnoen is van start gegaan, dus ook een nieuwe Rapservice. MC T-Lex zet alle belangrijke feitjes weer op een rij voor ons. Want zoals je weet, als het niet rijmt, hoef je het ook niet te weten!
11 Sep '10 - in Actueel
door Patrick
Eigenharp James Bond Theme Song
Nou heb ik onderhand heel wat muziekinstrumenten voorbij zien komen, maar de Eigenharp is nieuw voor mij. Hij kost een paar knaken, maar dan krijg je een knap stukje techniek kan ik je zeggen..
11 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Best Laugh Ever!
Hoe geweldig is het als iemand begint te lachen en jij spontaan meegaat door zijn aanstekelijke lach. Deze jongen is de aanvoerder!
11 Sep '10 - in Humor
door Patrick
Cheating Death - Trains
Een ongeluk zit in een klein hoekje zoals mensen dat zo mooi kunnen zeggen. Klopt als een bus, maar je kan het gevaar ook opzoeken. Deze mensen hebben in ieder geval een engel op hun schouder gehad..
11 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Cristina Zenato - Nina Salerosa - Playing With The Sharks
Dat het leven onder water best indrukwekkend kan zijn hebben we gister kunnen zien in dit filmpje over Bali. Vandaag gaan we samen met Cristina Zenato bij de haaien op bezoek..
10 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Tube Ride
Heerlijk weer, een speedboot en twee tube's, wat wil een man nou meer? Op een behoorlijke snelheid is het nog best lastig volhouden op zo'n rubberen donut. Eén ding is zeker, dit doen ze geen tweede keer..
10 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Lucky Penalty
Een penalty nemen is en blijft een gok. Je weet immers nooit of de keeper in kwestie de bal weet te pakken. Je kan natuurlijk ook gewoon een beetje massel hebben.
10 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Big Shots 09/09/10

More Photography Sets!
10 Sep '10 - in Photography
door Patrick
Sunflower Rave
Het mooie van het internet is dat je al surfend zo nu en dan geweldige klassiekers tegenkomt. Voor wie vanavond met de voetjes van de vloer gaat, vergeet je zonnebloem niet!
10 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Lamborghini LP670-4 SV Twin Turbo by Underground Racing
Dat de Lamborghini Murciélago LP670-4 SV een vliegtuig op wielen is weten jullie inmiddels. Maar geef de bolide aan tuning expert Underground Racing en je krijgt een twin turbo kanon terug..
09 Sep '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bali Diving
Duiken is een geweldige ervaring. Althans, dan moet je natuurlijk wel op de betere plekken ter wereld de diepte verkennen. Vandaag neemt Nick Hope jullie mee naar Bali. Waanzinnig!

Tip: Bekijken op full screen HD!
09 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Domino's For Real Spoof..
Hebben jullie de laatste commercial van Domino's voorbij zien komen? Je kan er natuurlijk vergif op in nemen dat mensen zelf met het filmpje aan de slag gaan. Zeggen jullie het maar. Tof, of kunnen wij dat beter?
09 Sep '10 - in Commercial
door Patrick
Heads Up!
Een honkbal wedstrijd live vanuit het stadion meemaken is altijd gezellig. Alleen moet je wel een beetje bij de les blijven. Paracetamol pik?
09 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Watermelon Slingshot
Tegenwoordig verzinnen ze de meest geweldige uitdagingen. Voor het programma 'The Amazing Race' is het de bedoeling om met een katapult en watermeloen het doel te raken. Best knap zo recht in de roos..
08 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Pacific Sun Cruise Liner In Heavy Seas
Heerlijk op vakantie, wie wil dat nou niet. Wat dacht je van een relaxte cruise? Neem voor de zekerheid wel je zeebenen mee..
08 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Scare Prank
Je zus, broer, vriendin of iemand anders van de familie in de maling nemen is leuk. De relatie moet immers een beetje spannend blijven. Alleen loopt een geintje soms anders af dan je verwacht had..
08 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Walking The Dog
Ze noemen hem man's beste vriend, maar ook de trouwe viervoeter moet zo nu en dan even een rondje om. Heerlijk toch zo'n stukje lopen? Nou ja, lopen...
07 Sep '10 - in Humor
door Patrick
Sexy Girl Tapes Herself
Wie kan sensuele homevideo's niet waarderen? Met andere woorden, als een schaars geklede dame de camera pakt om zichzelf te tapen hoor je ons niet klagen. Althans..
07 Sep '10 - in Humor
door Patrick
Huis Zonder Grenzen - De Film
Huis zonder grenzen is een korte film over een man en zijn passie voor het onmogelijke. Als Pascal voor zijn kleine 'nieuwe' huisje staat, wat alles behalve mooi is, is hij gedreven om er toch het beste van te maken. En dat gaat niet geheel zonder resultaat. Meer info hier!
07 Sep '10 - in Commercial
door Patrick
US Open Tennis

More Photography Sets!
07 Sep '10 - in Photography
door Patrick
Real Story: One Child's Most Exciting Day
Wanneer je als lerares aan de kinderen vraagt wat hun mooiste dag van de week was, krijg je de meest geweldige verhalen. Helaas is de realiteit soms net even anders..
07 Sep '10 - in Commercial
door Patrick
X-Factor UK - Cher Lloyd
We laten maar al te graag de foute audities zien van de diverse talentenshows. Maar niet alles wat voorbij komt is slecht. Sterker nog, sommige zijn ronduit goed.
06 Sep '10 - in Music
door Patrick
Steve Wirth - Steaurus 2000
Wanneer je op zoek bent naar een auto klinkt de term 'full options' erg lekker in de oren. Willy Wortel Steve Wirth gaat net een stapje verder, want de standaard opties zijn voor hem niet genoeg. We hebben het over zijn Steaurus 2000. Meer hier!
06 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Zanger Rinus - Ushi Dushi
Zoals je inmiddels wel weet zijn wij de moeilijkste niet en geven we Nederlands talent graag een duwtje in de rug. Rinus kennen we inmiddels, tijd voor zijn nieuwe kaskraker. Maar of we er blij mee zijn..
06 Sep '10 - in Music
door Patrick
The Great London-Arabic Supercar Motorshow
Waar ga je heen als je de meest exclusieve auto's wilt bekijken? De auto Rai, de motorshow in Essen of Genève, of gewoon een gezellig dagje naar Londen? Die keuze is makkelijk, Londen natuurlijk! Thnx!
06 Sep '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Parkour Pro's
We hebben het al vaker gezegd, parkour en free runnen leer je met vallen en opstaan. Op zich niet zo'n probleem, maar dat vallen kan nog best pijnlijk zijn..
06 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Joe Hanson Goes To Anime Expo
Joe heeft het er maar druk mee. Hij bezoekt de één na de andere beurs. Na Exxxotica is het nu tijd voor anime en manga. We gaan naar de Anime Expo. Thnx Roy!
05 Sep '10 - in Humor
door Patrick
Ablisa - X-Factor UK
Je ziet door al die talenten shows door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er nog om het kaf van het koren te scheiden. Wij struinen het internet af voor de crème de la crème. Oordeel zelf, zie hier Ablisa!
05 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
UFC - Love It Or Hate It
De meningen zijn behoorlijk verdeeld als het over UFC gaat, maar één ding is zeker. Het is en blijft spektakel eerste klas. Voor de liefhebbers heeft de buurman een aantal compilaties klaarstaan.
05 Sep '10 - in Sport
door Patrick
Shoya Tomizawa MotoGP Accident
We posten liever leuke dingen, maar in de auto en motorsport is niets zonder gevaar. De San Marino MotoGP op Misano liep voor de talentvolle Shoya Tomizawa fout af. De 19 jarige coureur overleed op weg naar het ziekenhuis..
05 Sep '10 - in Sport
door Patrick
Schiavone US Open 2010
En wij maar denken dat Federer de enige speler is die ons kan verrassen. Niets is minder waar. Ook voor mevrouw Schiavone is een tweener de normaalste zaak van de wereld.
05 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Interactive: Blend Your Own Adventure
Nog een paar uur voor het avondeten, dus tijd voor een snack tussendoor. Waar gaan we voor? Cheeseburgers met vodka, of toch maar gewoon een ei met pindakaas? Smakelijk alvast!
05 Sep '10 - in Cool
door Patrick
The Wilderness Downtown
Combineer goede muziek, film, Google Maps, Streetview en HTML5 met elkaar en je krijgt The Wilderness Downtown. Chris Milk zorgt voor een kleine stap terug in de tijd. Thnx Bart!

Let op! Het is ontwikkeld voor Google Chrome. Firefox werkt, maar niet optimaal. Internet Explorer heeft er helemaal geen zin in!
04 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes To Exxxotica Expo
De Exxxotica expo is één van de grotere erotische beurzen voor de porn industrie. Joe is een liefhebber, en als je daar dan toch bent kun je net zo goed de dames wat vragen stellen..
04 Sep '10 - in Humor
door Patrick
Drew Bezanson 2010 BMX Edit
Ik heb diep respect voor gasten die de meest geweldige trucjes uithalen op hun BMX. Neem Drew Bezanson, werkelijk een meester op wielen..
04 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Big Shots 03/09/10

More Photography Sets!
04 Sep '10 - in Photography
door Patrick
BMW M3 25th Anniversary Tiger Edition
Een BMW M3 is geen verkeerde auto, maar binnenkort komt er een speciale editie gemaakt voor de Aziatische markt. De BMW M3 Tiger Edition. De promo zit in ieder geval kunstig in elkaar..
04 Sep '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bath Time
Niet alleen de mens heeft zo nu en dan een warm bad nodig, ook de huisdiertjes moeten wel eens het sop in. Alleen gaat dat niet altijd even makkelijk..
04 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
20100903-photoshop02.jpg
Photobombing, de kunst om op een spontane en subtiele manier iemands foto's te verpesten. Het kan nu ook met de photobomb tool van Photoshop. Check it!
03 Sep '10 - in Humor
door Patrick
Goal Celebration FC Stjarnan
FC Stjarnan, waarschijnlijk zegt de naam je weinig. Deze voetbalploeg is heer en meester in het verzinnen van 'vreugdedansjes'. Deze ken je waarschijnlijk al. Maar ze hebben nog meer in hun mars. Sterker nog, ze hebben onderhand een complete collectie.
03 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Oh Oh Den Haag..
Den haag staat de laatste dagen vol in de spotlights. En dan bedoel ik geen politiek gezeur maar entertainment. Deze week was Haagse Sjonnie te zien bij Take me Out die een werkelijk record vestigde. Gelukkig scoren de Hagenezen van Oh Oh Cherso een stuk beter..
03 Sep '10 - in Television
door Patrick
Welcome, Goodbye
Loop je in Parijs op het station op je gemak naar je trein krijg je plots een persoonlijk optreden voor je kiezen. Reclame stunt eerste klas!
03 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Steve Kardynal - Eminem - Love the way you lie ft. Rihanna (Apple Store Version)
Geen webcam in huis? Of wellicht helemaal geen pc? Geen nood, lang leve de Apple Store! Een poosje terug zagen we Nicholi zich al prima vermaken, maar vandaag geven we de Mac aan Steve Kardynal. Geweldig!
03 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Close Call
Het is half drie 's nachts, lege weg, muziekje aan, lekker op weg naar huis. Op die ene tegenligger na is het nog best een relaxed ritje. Althans..
02 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
John Adams Visual FX
De technieken die ze tegenwoordig gebruiken voor films blijven me verbazen. Een poosje terug zagen we al een mooi voorbeeld van Stargate Studios. Vandaag nemen we een kijkje op de 'set' van de tv mini serie John Adams.
02 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Flessenautomaat Groove
Als je morgen weer eens bij de plaatselijke super staat met je lege flessen, laat dan eens horen welke beat jij in huis hebt. Kunnen ze best waarderen..
02 Sep '10 - in Humor
door Patrick
The Rocket Jump
Freddie Wong is een man die dol is op actie en het bewerken van beelden. Na zijn eerdere creaties is het nu tijd voor een onvervalste Rocket Jump!
02 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Banksy - Pier Pressure
Banksy kennen wij als kunstenaar, artiest en geweldig graffiti meester. Op de Engelse Brighton Pier laat hij, met zijn nieuwe creatie, zien hoe hij denkt over de BP olie ramp. Maar dan wel op zijn eigenzinnige manier..
01 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
The Apple Tree - A Tribute to Glitch Mob
Wie herinnert zich 'The Definition of Awesome' nog? Een geweldige mix van filmscenes en muziek. De definitieve versie is eindelijk klaar! Kijk een kwartier lang mee naar The Apple Tree - A Tribute to Glitch Mob!
01 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Dancing at the Movies
In menig film gaan ze met de voetjes van de vloer. En ik moet toegeven dat het negen van de tien keer leuk is om te zien. Deze beste man heeft een kleine 40 films gepakt en daar een heerlijke mengelmoes van gemaakt. Kom maar op, kennen jullie de films?
01 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Federer US Open Tweener
Dat Roger Federer een aardig balletje kan slaan hoef ik jullie niet meer duidelijk te maken. Tijdens de 2009 US Open gaf hij Djokovic het nakijken door een zeldzame 'tweener'. En wat blijkt, ook tijdens de 2010 US open tegen Dabul presteerde hij het weer. Tof!
01 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Alaska Waterskiing
De natuur van Alaska is wonderschoon, dus waarom niet op je gemak een beetje waterskiën. Tja, maar hoe los je dat op als je zelf geen boot voor handen hebt..
01 Sep '10 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties