Archief

Items van March 2010
Protest's Best Wakeboard Crashes
Binnenkort gaan een groot aantal watersporters weer los. Wakeboarden is een snel groeiende sport, maar zoals Protest laat zien soms ook een pijnlijke. Thnx Ricky!
31 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Penn Station Performers
Soms hoef je voor een gratis show niet lang te zoeken en loop je zelfs op het station talent tegen het lijf. Eén ding is zeker, ik doe het deze gasten niet na.
31 Mar '10 - in Cool
door Patrick
ZX6R Playing On Mullholland
Met een snelle Kawasaki ZX6R onder je kont is een weg als Mulholland een aangename uitdaging. Alleen blijft het altijd even schrikken als je oom agent tegenkomt..
31 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation March
Het is weer tijd voor de maandelijks missers. Ook in Maart is er aardig wat fout gegaan. Twister heeft ze voor het gemak op een rijtje gezet.
31 Mar '10 - in WTF!
door Patrick

Download de UPS Widget!
Download de UPS Widget!
Maak 'Track en Trace' van je vrachtzendingen eenvoudig met de UPS widget. De UPS Widget zorgt ervoor dat er automatisch trackingupdates van je zendingen, nieuwsfeeds en informatie over diensten en promoties van UPS direct op je bureaublad verschijnen. Download hem hier en ervaar hoe eenvoudig track en trace kan zijn! De UPS Widget, altijd in de buurt op je bureaublad!
31 Mar '10 - in Advertentie
door Patrick
ChatRoulette - Piano Improv 2
De muzikale improvisatie kunsten van Merton hebben we al eens eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag gaat Merton weer wat mensen verblijden op ChatRoulette.
30 Mar '10 - in Cool
door Patrick
90's BMW M3 In Action
We zetten weer een race legende uit de jaren 90 in het zonnetje. Na de Subaru Impreza, Peugeot 306 Maxi en de Renault Maxi Megane gaan we nu voor de BMW M3.
30 Mar '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ferrari Battle
Met drie Ferrari's op stap kan je voorstellen dat het gaspedaal wat verder wordt ingetrapt dan gebruikelijk. Het gaat allemaal goed, maar echt veilig is het niet.
30 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Zanger Rinus - He Kastelein
Na 'Hey Marloes' en 'Verliefd op het meisje van de Oliebollenkraam' is Rinus weer terug met een nieuwe 'hit'. Of we er blij mee zijn is een ander verhaal..
30 Mar '10 - in Music
door Patrick
Ski Trick
Kun je eindelijk een beetje rechtuit skiën dan wordt het toch tijd voor het 'echte' werk. Grinden, das toch niet zo moeilijk?
29 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Catch!
Altijd mooi zo'n American football wedstrijd. Maar mocht je het op willen nemen voor de mensen thuis, blijf dan wel bij de les, anders is het uhh, best klote.
29 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Scissors..
Ben je te lui om de stad in te gaan om iets te kopen dan zijn er altijd nog van die tv koop programma's. Die zijn goudeerlijk. Echt waar!
29 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Nature By Numbers
Wiskundig gezien is alles te berekenen, maar hoe zit het met de natuur. In 'Nature by Numbers' combineren we geometrie, scheikunde en de natuur. Best apart..
29 Mar '10 - in Tech
door Patrick
Big Rock Beer - Poker Face
Echt bier heeft alcohol, dat weten we allemaal. Maar als je een keer een overheerlijk flesje in handen krijgt, pas dan op wat je zegt.
28 Mar '10 - in Commercial
door Patrick
The Cutting Edge
Sta jij vaak in de keuken? Wellicht ken je het probleem van slechte, botte messen. Bob Kramer is een man die daar verandering in brengt. Zijn messen kosten een paar knaken, maar dan heb je ook wat.
28 Mar '10 - in Cool
door Patrick
iPod Touch & RedEye Control '69 Pontiac GTO
Met een RedEye applicatie kun je diverse dingen besturen. Best grappig om op afstand met je mobiel je audio apparatuur te bedienen, maar met een beetje knutselen doet ook je '69 Pontiac GTO wat je wilt.
28 Mar '10 - in Tech
door Patrick
Parking Skills
Soms vraag ik me wel eens af hoe iemand überhaupt aan een rijbewijs is gekomen. Neem deze Lexus coureur..

Voor het gemak is het filmpje ondertiteld..
28 Mar '10 - in Humor
door Patrick
ChatRoulette Pranks
We worden de laatste tijd overspoelt met geintjes die worden uitgehaald bij ChatRoulette. Of ze nou een portret van je willen maken, een blow job met je willen delen of een geweldig Lady Gaga optreden willen laten zien. Op ChatRoulette vind je het allemaal..
27 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Benidorm Bastards
Na Trigger Happy, Happy Trigger, Tequila en ga zo maar verder, zijn nu de oude van dagen aan de beurt om de boel eens goed in de maling te nemen. Zie hier de eerste aflevering van Benidorm Bastards. Deel 1 en Deel 2.
27 Mar '10 - in Humor
door Patrick
COD MW2 - Virtual vs Real Time
Achter je pc of game console online oorlog voeren is geweldig. Geen wonder dat Call of Duty Modern Warfare 2 alle verkooprecords verbroken heeft. Maar geeft het spel nou ook een eerlijk beeld ten opzichte van het echte werk. We doen een wedstrijdje..
27 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Windshield Wipers..
Laten we eerlijk wezen, al die overbodige extra's maken de auto's steeds duurder. Waarom ruitenwissers als het ook anders kan..
27 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Amazing Bike Ride
Wat een weer vandaag. Perfecte temperatuur om een heerlijk stukje te fietsen. Maar dat doen we natuurlijk wel met style!
27 Mar '10 - in Cool
door Patrick
CRX vs Focus Drag
Wanneer je van je normale auto een dragracer maakt gaat dat gepaard met vele uren sleutelen, en natuurlijk kost het ook nog een bak geld. Geloof me, dan ben je niet blij als dit je overkomt.
26 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Back To The Futurama Hummer
Vandaag de dag denken we steeds vaker na over de natuur en het milieu. De meeste auto's zijn niet echt 'groen' te noemen. Tijd voor kunstenaar Jeremy Dean om de Hummer H2 eens serieus onder handen te nemen.
26 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Kenneth Aspestrand - 3 World Records In Two Days Trick Shooting
We hebben al eens eerder een Benelli shotgun expert bezig gezien. Alleen gaat Kenneth Aspestrand net een stapje verder. Drie wereldrecords! Hier de beelden!
26 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Dog vs Police
Niet alleen katten, maar ook honden zijn eigenaardige beestjes. Neem deze keffer die dol is op politieauto's. Of oom agent er zelf zo blij mee is, is een ander verhaal.
26 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Hot Scooter Flamethrower
Of je nou op de fiets zit of met de vrachtwagen bent, 'bumperklevers' zijn ruk. Deze beste man heeft daar een oplossing voor gevonden. Legaal zal het nooit worden, maar effectief is het zeker wel.
25 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Pickup Jump
Je zou denken dat een beetje pickup wel een stootje kan hebben. Dat klopt ook wel, je moet het alleen niet overdrijven. Een burnout zagen we een poosje terug al fout gaan, maar springen is ook niet al te slim..
25 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
iPhone - Beyonce's Irreplaceable
Hoewel de meningen verdeeld zijn over de iPhone blijft het toch een leuk stukje techniek. Met een aantal apps haal je zo een kleine studio in huis. Luister mee naar Beyonce's Irreplaceable.
25 Mar '10 - in Music
door Patrick
Volkswagen Polo 444 by Hing Yeung
Het moet niet gekker worden. Vandaag de dag krijg je genoeg extra's op je nieuwe wagen, maar Volkswagen keert de boel om. Koop deze sneakers en je krijgt er gratis een Polo 444 bij. De design sneakers kosten je wel een kleine 23.444 euro, maar dat mag de pret niet drukken toch?
25 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Kids Born To Create Drama
Kinderen hebben een geweldige fantasie en blijven je verrassen. Terwijl de kleine achterin de auto lekker rustig aan het kleuren is gaat er meer door haar hoofd dan jij denkt..
25 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Epic Concrete Breaking
Ben je van plan binnenkort je huis wat te verbouwen en heb je nog een sloper nodig. Bel deze gozer even. Voor jij de koffie hebt gepakt is hij klaar..
24 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Pic Talk 33
Het is inmiddels alweer veels te lang geleden. Jullie hebben inspiratie zat, dus kom maar op met de geniale onderschriften. Dat moet met deze nieuwe aflevering van Pic Talk niet al te moeilijk zijn..
24 Mar '10 - in Pics
door Patrick
Burn Baby!
Het is misschien niet de meest ideale oplossing, maar effectief is het wel. Heb je onnodige rommel in je tuin? Even verzamelen in een oud vat en verbranden maar. Opgeruimd staat netjes!
24 Mar '10 - in Humor
door Patrick
The King Of Rallying - Juha Kankkunen
Er zijn genoeg coureurs die de hemel in geprezen worden. Eén daarvan is de Finse legende Juha Kankkunen. Wij nemen een stap terug in de tijd. Zie hier een overzicht stuurmanskunst van 1985 tot 1999.
24 Mar '10 - in Sport
door Patrick
Top 10 Low Pass Flyby's Of All Time
Een vlucht met een straaljager lijkt me een super ervaring, maar om dan ook nog op enkele meters hoogte over land of water te scheren lijkt me helemaal geweldig. De beelden spreken voor zich..
24 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Avatar 2 Spoof Trailer
Het heeft jaren geduurd, maar Avatar is dan ook een film uit duizenden geworden. Een topper als deze vraagt natuurlijk om een vervolg. Liefhebbers zijn alvast aan de slag gegaan, maar of dat een succes gaat worden..
23 Mar '10 - in Humor
door Patrick
ChatRoulette - Hang Man
Naast muzikaal talent, kunstenaars en een lading naakte mensen is er nog veel meer te vinden op het inmiddels populaire ChatRoulette. Wat dacht je van live galgje..
23 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Robbery Prank
Van je vrienden moet je het hebben. Stel dat een maat van je een misselijke grap met je uithaalt, dan kan hij verwachten dat je hem een keer met gelijke munt terugbetaald.
23 Mar '10 - in Humor
door Patrick
What Did He See?
Het blijven maar eigenaardige beestjes die huistijgers. Nou vraag ik me in dit geval één ding af. Zeggen jullie het maar, wat heeft hij gezien?
23 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Skate Skills
Rechtuit rijden op je skateboard heb je na een paar minuten ook wel gezien. Met een beetje werk heb je immers zo een schans in elkaar geknutseld. Dan wordt het pas leuk. Althans..
23 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
You Need An Upgrade!
Wat je vandaag koopt is morgen oud, zo gaat het nou eenmaal met de laatste techniek. Zo ook voor mobiele telefoons..
22 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Skis vs Escalator
Je moet toch wat bij gebrek aan sneeuw. Al lijkt me de roltrap van het Londense Angel Station niet de beste plek om je ski skills op peil te houden. Gedurfd is het dan weer wel..
22 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Top 10 NHL Hits
Het blijft mooi om te zien dat er mensen zijn die beter kunnen schaatsen dan ik kan lopen. NHL is geen sport voor mietjes. Zie hier de Top 10 NHL Hits.
22 Mar '10 - in Sport
door Patrick
Madame Tre Sesti Social Reading
Maak kennis met Madame Tre Sesti. Die ietwat excentrieke dame doet (op de overigens gelikte website) aan de hand van je Twitter, Hyves, Linkedin en Facebook een social reading. Met een opmerkelijk resultaat. Wat heeft ze over jou te vertellen? Try it!
22 Mar '10 - in Commercial
door Patrick
World Water Day

More Photography Sets!
22 Mar '10 - in Photography
door Patrick
BBQ Fail
Van mij mag de zon komen, want laten we eerlijk wezen. Er gaat niets boven een stukje vlees van de bbq. Al blijft dat aansteken elke keer weer een probleem..
22 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Hi Bewaarbox!
Uit onderzoek blijkt dat zeven op de tien jongeren wel eens geheime sms'jes in zijn inbox bewaart, en dat terwijl iedereen die kan lezen. Hi heeft de oplossing, de bewaarbox! Dat het bewaken van je sms'jes 'serious business' is, lieten ze zien op de Dam in Amsterdam.
22 Mar '10 - in Commercial
door Patrick
Snowboard Bails
Soms zit het mee, soms tegen. Bij elke sport is het vallen en opstaan om het goed onder de knie te krijgen. Zo ook bij snowboarden..
21 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
ChatRoulette - Piano Improv Live!
ChatRoulette, de chat sensatie van 2010. Muzikaal improviseren hebben we al eerder gezien, en zonder twijfel één van de beste chatroulette filmpjes van de laatste tijd. Ben Folds doet dit kunstje nog een keer, maar ditmaal live met 2000 man publiek.
21 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Keep Your Eye On The Ball..
Mooie sport dat honkbal. Pak alleen die kleine mannetjes niet te hard aan, want voor je het weet ben je zelf aan de beurt.
21 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Predators
De welbekende Predators zijn terug, en harder dan ooit. Vanaf 15 juli in de Nederlandse bioscopen, maar voor de ongeduldige hier alvast een voorproefje.
20 Mar '10 - in Trailers
door Patrick
Tourettes Man Punch
Boodschappen doen is (naast Tourette) een dagelijkse last. Maar met een aandoening als Gilles de la Tourette is het al helemaal geen pretje. En zeker niet voor mams.
20 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Record Setters

More Photography Sets!
20 Mar '10 - in Photography
door Patrick
Louis Armstrong - What A Wonderful World Metal Edition
Laat ik alvast één ding zeggen, Louis Armstrong was een geweldig artiest. Zijn liedjes zijn legendarisch, al zijn er altijd mensen die het liever anders zien. Of het er beter van wordt is een ander verhaal.
20 Mar '10 - in Music
door Patrick
Lego Passion
Met Lego kun je alles maken was de slogan een aantal jaar terug. Nog steeds geldig kan ik je vertellen, alleen is mijn Legotijd voorlopig even voorbij. Deze mannen hebben van de kleine steentjes hun passie gemaakt...
20 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Skate Bails
Was je van plan om dit weekend weer eens wat pleintjes onveilig te maken op je skateboard? Denk er nog even over na. Languit op de bank is een stuk minder pijnlijk.
19 Mar '10 - in Sport
door Patrick
Remi Gaillard - Butterfly
Vlinders zijn dol op bloemen. Trek de maffe fransoos Remi Gaillard een vlinderpak aan en het feest kan beginnen. Blijft geniaal die man.
19 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Renault Maxi Megane In Action
Na de Subaru Impreza en Peugeot 306 Maxi is het nu tijd voor een nieuwe rally legende. Achter het stuur Philippe Bugalski en de helaas overleden Mark Champeau. Zie hier de Renault Maxi Megane Kit Car.
19 Mar '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rockslide? Where?
Wanneer je regelmatig door bergachtig gebied rijdt kan het wel eens voorkomen dat je een verdwaalde steen tegenkomt op de weg. Geen probleem lijkt mij, dat zie je snel genoeg. Althans..
19 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
LMC Super Cuda vs Ferrari Enzo
Neem een 'klassieker' als de Plymouth Barracuda, gooi daar een kleine 1000pk american muscle in en zet die naast de verfijnde techniek van Ferrari's Enzo. Nu de vraag.. Wie wint?

Meer info over de Super Cuda? Hier!
19 Mar '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Big Shots 18/03/10

More Photography Sets!
19 Mar '10 - in Photography
door Patrick
Arc Attack Dorkbot 23 SXSW Interactive 2010
Spelen met stroom is niet alleen gevaarlijk, het kan ook erg tof zijn. Laten we eens spelen met twee tesla coils. Zie hier Arc Attack tijdens de SXSW Interactive 2010.
19 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Tanner Foust Street Drift - Mulholland Highway
Na de energiedrankjes Red Bull en Monster is het nu de beurt aan Rockstar. Tanner Foust maakt met zijn 600pk sterke Scion TC, Mulholland highway onveilig, een stuk weg ook wel bekend als 'The Snake'.
18 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Google Home View
De jongens en meisjes bij Google zitten niet stil. Na de wereld, steden en straten in kaart te hebben gebracht is het nu tijd voor de huizen. Google Home View. Duitsland is de eerste die er aan mag geloven.
18 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Don't Mess With Her..
Wij bij Biertijd houden wel van vrouwen die ook zo nu en dan hun mannetje staan. Maar overdrijven is ook een vak. Iemand nog een pan, telefoonboek, nummerplaat of wat blikjes bier over?
18 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
From Paris With Love!
It's wax time! Nu in de Bioscoop: 'From Paris with Love', de nieuwste actiethriller met in de hoofdrollen John Travolta en Jonathan Rhys Meyers. Kyra en Tatjana gingen namens Biertijd.com op Movietrip naar Parijs, Wax city! Bekijk hun trip hier!
18 Mar '10 - in Trailers
door Patrick
The Bank Job
Wanneer je een behoorlijke overval pleegt draaien je zintuigen op volle toeren. Je wilt immers dat alles vlekkeloos verloopt. Was je altijd maar zo scherp..
18 Mar '10 - in Commercial
door Patrick
Alpaca Surfing
Dachten we alles al gezien te hebben op surf gebied, blijkt het dus niet zo te zijn. Naast surfende honden en katten moet nu ook deze Alpaca eraan geloven. Surf's up!
18 Mar '10 - in Animals
door Patrick

Sommige Dingen Moet Je P!ngen!
Sommige Dingen Kun Je Beter P!ngen..
Soms is het beter als anderen niet horen wat jij zegt! Die dingen moet je P!NGEN. P!NGEN is instant messaging met je mobiel. Zo kun je razendsnel en onbeperkt tekst-, spraak- en fotoberichten versturen naar je vrienden. Voor meer informatie over de Samsung Omnia Pro en Samsung P!NG ga je naar Samsungmobile.nl.
18 Mar '10 - in Advertentie
door Patrick
Have A Break! Greenpeace
Over het werk van Greenpeace zijn veel gemengde gevoelens. Ieder zo zijn mening denk ik dan maar. Al kijk ik nu wel anders naar mijn favoriete stukje chocolade..
17 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Mission Impossible Cats
Ik weet niet of jij thuis een huistijger hebt lopen, maar soms vraag je jezelf wel eens af hoe zo'n beest op de meest onmogelijke plekken kan komen. Zo zie je maar, niets is ze te gek.
17 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Heineken - Champions League vs Classic Concert
Het valt niet mee om als rasechte voetballiefhebber een wedstrijd van de Champions League te moeten missen omdat moeder de vrouw vrijkaarten heeft voor een klassiek concert. Tja, soms moet je een beetje water bij de wijn doen. Althans, in dit geval bier!
17 Mar '10 - in Cool
door Patrick

Bierchips?
Bierchips?
Iedereen kent Naturel en Paprika, maar waarom bestaan er nog geen chips met biersmaak? Wij zijn blijkbaar niet de enige met een briljante chipssmaak ingeving, want Lay's ontvangt regelmatig verrassende smaken van chipsfans. Vandaar dat ze met de 'Maak de Smaak' actie iedereen oproepen om de nieuwe Lay's Limited Edition te bedenken. Niet alleen komt de winnende smaak vanaf 2011 maximaal een jaar lang in de winkels te liggen, de winnaar ontvangt tevens 25.000 euro + 1% van de omzet van zijn smaak! Meer info hier!
17 Mar '10 - in Advertentie
door Patrick
Blind Truck Driver..
Je mag verwachten dat je als vrachtwagenchauffeur hoog en droog, maar ook overzichtelijk zit. Toch ziet deze coureur een 'kleinigheidje' over het hoofd.
16 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
One Minute Fly
Een normaal mens heeft aardig wat jaren om zijn leven te vullen met prachtige momenten. Maar hoe zit het met een vlieg die maar één minuut het leven heeft? We zien het in One Minute Fly.
16 Mar '10 - in Animation
door Patrick
Cobus Potgieter
Hier bij Biertijd kunnen we wel genieten van muzikaal talent. Neem als voorbeeld drummer Cobus Potgieter. Of het nou Kelly Clarkson is of Blink 182, hij komt er wel. Meer van Cobus vind je hier!
16 Mar '10 - in Music
door Patrick
Wanna Race?
Je kent ze wel. Van die gastjes met een snelle bak die bij het stoplicht willen laten zien dat ze over de nodige pk's beschikken. Tja, er is altijd baas boven baas.
16 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Cato - Parkour & Freerunning
We hebben inmiddels aardig wat parkour specialisten voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag voegen we daar een pro aan toe. De Zweed Cato Aspmo. Respect!
16 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Getaway In Stockholm X
De heren van Getaway in Stockholm zijn terug. En wel met een spierwitte Porsche 996 GT3 en een Lamborghini Gallardo. Eén ding is zeker, het blijft waanzin! Voor de liefhebbers hier tevens de bonus vol pk geweld!
16 Mar '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Axe Effect?
Waarschijnlijk ken je de commercials wel. Met een simpele druk op de spuitbus heb je in no-time een lading vechtende vrouwen om je heen die strijden om jou. Tja, soms zit het mee, soms tegen..
15 Mar '10 - in Commercial
door Patrick
Amazing Dirt Jump
Heerlijk zo'n middag met je BMX de bossen in. Met een paar maten een ramp maken en gaan! Natuurlijk niet de helm vergeten, want dat is wel zo veilig.
15 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Matt's Trial Bike Skills
We hebben MacAskill deze week al zien toveren met zijn fiets. Maar wat de professionals doen is toch helemaal niet zo moeilijk? Wellicht dat Matt er de volgende keer anders over denkt.
15 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
ChatRoulette - Piano Improv
ChatRoulette lijkt de chatsensatie van 2010 te worden. Naast de vele 'rukkers' zijn er gelukkig ook genoeg leuke mensen te ontmoeten. BanterDude en Opa hebben we gezien, deze creatieveling ook. Vandaag gaan we voor wat muzikale improvisatie.
15 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Lamborghini's Hurt
Wie staat er nou niet verbaast te kijken als er plotseling een glimmende Lamborghini voor je neus staat. Echt pijnlijk mooi zo'n bolide.
15 Mar '10 - in Humor
door Patrick
My Father's Garden By Mirko Faienza
Als je op een zonnige middag in de tuin zit, sta je er eigenlijk niet bij stil dat de hele tuin vol leven zit. Als we dat eens onder de loep nemen krijg je het macro meesterwerkje 'My Father's Garden' van Mirko Faienza.
14 Mar '10 - in Animals
door Patrick
Spider Boy
Of we op een nieuw Spider Man deel zitten te wachten is een ander verhaal, maar waarschijnlijk is het in 2012 weer zover. Mochten ze nog een hoofdrolspeler zoeken. Ik heb hem gevonden!
14 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Danny MacAskill In Chamonix
Trial biker Danny MacAskill is geen onbekende voor ons. Vandaag neemt hij ons mee naar Chamonix tijdens het filmen van zijn nieuwe feature 'Perfect Moment'.
14 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Luggage Monkeys
Wanneer je met het vliegtuig reist is het altijd maar de vraag hoe het personeel je bagage behandelt. Mocht je een keer een gehavende koffer aantreffen op de lopende band, dan heb je dat waarschijnlijk aan dit soort snuiters te danken.
14 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Billy The Billboard
Soms moet je een beetje creatief zijn om wat extra centjes te verdienen. Al geloof ik persoonlijk niet dat ik Billy the Billboard's plan zo geslaagd vind.
14 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
The Making Of R2D2
Als echte liefhebber van Star Wars is het wel eens leuk om creatief aan de slag te gaan. Het is immers geweldig om R2D2 in je huiskamer te hebben staan. Nou zagen we een poosje terug deze case mod voorbij komen, maar deze beste man gaat net een stapje verder.
14 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Trolololo
De Russische klassieker van Eduard Khil is een serieuze bedreiging aan het worden voor de legendarische Rick Roll. Zelfs Star Trek en Star Wars worden niet ontzien..

Zelf kan hij wel genieten van al die parodieën.
13 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Pagani Zonda R Promo
De Pagani Zonda is een exoot eerste klas. Hoe promoot je zo'n auto? Nou heel simpel, met een kick-ass promo als deze!

Al weet ABT ook hoe je mensen kunt laten dromen..
13 Mar '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Very Best Of Remi Gaillard
Remi Gaillard is prettig gestoord, dat is onderhand wel duidelijk. Laten we eens terugkijken naar zijn streken. Je zal er ongetwijfeld al een aantal gezien hebben, maar dat mag de pret niet drukken. Enjoy!
13 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Drunk & Hungry Pascal
Onder het genot van een biertje een hartig hapje wegwerken is nooit een probleem. Alleen geloof ik toch dat Pascal het niet helemaal begrijpt.
13 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
World Cup Faces

More Photography Sets!
13 Mar '10 - in Photography
door Patrick
Run Forrest Run!
Je zou denken dat als je een sprintje trekt je toch behoorlijk wat vaart maakt. Vergeet het gerust! We vergelijken de 'normale' man met de atleten..
13 Mar '10 - in Sport
door Patrick
Moped & Highway A27
Net als de beruchte Ghostrider is het natuurlijk stoer om zelf ook eens op camera te laten zien wat je kan. Dat moet deze 16 jarige ook gedacht hebben toen hij met zijn brommert de A27 onveilig maakte. Geweldig die laatste seconden..
13 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Russian Driving
Mocht je binnenkort richting Rusland reizen, zorg er dan in ieder geval voor dat je toeter goed functioneert. Die schijn je daar nogal nodig te hebben..
12 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
How To Distract A Rally Driver..
Rally is pure concentratie. Dat is ook wel nodig als je met meer dan 100km/h over landweggetjes raast. Maar ook een rally coureur heeft gevoelens..
12 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Ferrari Cleaning
Met de zomer voor de deur wordt het weer eens tijd om de bolide een beurt te geven. Blijft mooi speelgoed zo'n klassieke Ferrari 250 GTO.
12 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Bacon Rocket
Bacon is heilig, dat mag duidelijk zijn. Nou heb ik vroeger geleerd dat je niet mag spelen met je eten. Eindelijk begrijp ik waarom..
12 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Big Shots 11/03/10

More Photography Sets!
12 Mar '10 - in Photography
door Patrick
Last Day At Work
Je collega's laatste dag op het werk moet gevierd worden. Deze keer alleen geen gebak of een versierde stoel. Nee, vandaag doen we het anders..
12 Mar '10 - in Humor
door Patrick
European Winter X-Games 2010
De Winter X-Games zijn sinds 10 maart in volle gang. Vandaag gaan we verder met de sneeuwpret. Live vanuit Tignes, Frankrijk, dag drie van de European Winter X-Games 2010!
12 Mar '10 - in Sport
door Patrick
Horny Bagpipes
De doedelzak, je moet er van houden. Want laten we eerlijk wezen, het is nou eenmaal een beetje vreemd muziekinstrument. Al zijn er mensen die het nog niet vreemd genoeg vinden.

Fixed!
11 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Car Trouble..
Hoe je het voor elkaar krijgt om je auto op de zijkant te krijgen is één ding. Maar wat deze professionals aan het doen zijn, is me helemaal een raadsel.
11 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Gas Truck Turn
Dat de Saudi 'drifters' ze niet allemaal op een rijtje hebben mag duidelijk zijn. Maar daar blijft het niet bij. Wellicht het kortste filmpje aller tijden, maar bewijst maar weer dat die gasten echt niet sporen..
11 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Last Call By 13Th Street The First Interactive Theatrical
Vandaag de dag zien we steeds vaker 3D films in de bioscopen verschijnen. Best tof natuurlijk, maar is het niet leuker om interactief met de film bezig te zijn? Zie 13th Street's Last Call.
11 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Scenes From Kenya

More Photography Sets!
11 Mar '10 - in Photography
door Patrick
Even Death Sucks..
Heb je eindelijk na jaren twijfelen tussen een crematie en een begrafenis besloten om jezelf na overlijden te laten begraven, krijg je dit. Death Sucks!
11 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Au Bout Du Rouleau
Het leven is niet makkelijk, alleen zit het sommige mensen wel heel erg tegen. Zoals de Fransen zo mooi kunnen zeggen 'Au bout du rouleau'..

French expression: être au bout du rouleau... to be at the end of the roll, meaning to be extremely tired, depressed.
10 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Roboplow
Zal je net zien. Is de sneeuw weg, komen ze met leuk speelgoed op de proppen. Voor de luie mensen die sneeuwruimen echt niet zien zitten hierbij de Roboplow!
10 Mar '10 - in Tech
door Patrick
Marchingband Prank
Ben jij het ook zo zat als er weer eens een fanfare met een pest herrie door je straat komt lopen? Gewoon een keer terugpakken die gasten!
10 Mar '10 - in Humor
door Patrick
90's Peugeot 306 Maxi In Action
Naast de Subaru Impreza, die we pas nog zagen, zijn er natuurlijk nog meer monsters die jaren geleden de rallyscene domineerde. We gaan terug naar begin 90. Panizzi & Delecour met de Peugeot 306 Maxi. Knap staaltje stuurmanskunst kan ik je zeggen..
10 Mar '10 - in Cars & Bikes
door Patrick

Hotdogs Steal A Smart
Hotdogs Steal A Smart..
Daar sta je dan toch gek te kijken, als je de winkel uitkomt en twee hotdogs proberen je nieuwe Smart fortwo te stelen. Maar wat is er nou precies gebeurd? Check het op the-smart-class website!
10 Mar '10 - in Advertentie
door Patrick
Squeak E. Clean Beyond Infinity Remix Toy Story 2
De meesterwerken die Pogo maakt zien we met regelmaat hier op Biertijd. Het blijft een kunst om stukjes uit een film te verwerken tot een muzikale mix. Alleen is Pogo niet de enige die over het talent beschikt, zie hier de Squeak E. Clean Beyond Infinity Remix van Toy Story's 'You've got a friend in me'.
10 Mar '10 - in Music
door Patrick
Russians & Vodka
Als we weer eens over Russen beginnen gaat het vaak gepaard met een dosis drank. Op zich niets mis mee, kunnen wij weer even lachen. Vashe zdorovie!
10 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Spectator Death Wish
We vragen ons soms wel eens af waarom mensen tijdens een rally in gevaarlijke bochten staan te wachten om een foto te maken. Wees gerust, het kan nog erger..
09 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Slam Dunk! Part 2
We zagen het net al. Als vaders een beetje laks is met het ophangen van je netje is een toekomst bij de NBA ver te zoeken. Maar van een gymzaal mag je wel een beetje kwaliteit verwachten toch?
09 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Come Back & Stay
Wellicht heb je het zelf ook eens meegemaakt. Het vriendinnetje van toen was toch wel heel erg leuk. Maar daar kom je pas achter als de relatie verbroken is. Deze gozer doet nog een laatste poging om zijn liefde terug te krijgen.
09 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Slam Dunk Thanks Dad NBA
Je ziet je droom al helemaal waar worden als je vader eindelijk het basketbalbord aan de garage hangt. Of je de NBA er mee haalt is nog maar de vraag..

Ach, geen NBA? Dan maar de Harlem Globetrotters!
09 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Cooks vs Bas Rutten
Bas Rutten kennen we als vechtersbaas, uitsmijter, topsporter en ga zo maar door. Als culinair liefhebber hebben we hem nog niet eerder voorbij zien komen. Misschien wel logisch ook..
09 Mar '10 - in Commercial
door Patrick
Nice Car Dude!
Een rijbewijs is geweldig, maar dan je eerste auto. Op zich maakt het niet veel uit, als het maar rijd. Maar laten we eerlijk wezen, er zijn grenzen!
09 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Mustard Prank
Altijd leuk om eens een grapje uit te halen met je lastige broertje of een goede vriend. Zes lepels baking soda in een fles mosterd en voila. Oorlog in de keuken!
08 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Melbourne's Wild Weather
Onderhand mag van mij het zonnetje wel weer komen. Dat natte winterweer heb ik nu wel gezien. Ach, wat zeur ik eigenlijk, in Melbourne mogen ze pas klagen..
08 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Swing Trick
We hebben het al vaker gezegd. Speeltuintjes zijn voor kinderen. Toch zijn er altijd mensen die weer de kinderschoenen aantrekken als ze een schommel zien. Tja, wie niet horen wil moet dan maar voelen.
08 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
BMX vs Treadmill
Op je BMX thuis je trucjes oefenen is geen succes. Je moet immers wel een beetje snelheid kunnen maken. Nou lijkt een loopband een mooie oplossing, althans..
08 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Tabby Lipsync Compilation
Tabby, een beetje vreemd, maar wel lekker. We hebben haar al een aantal keer voorbij zien komen. Tabby doet graag liedjes playbacken, en iemand is zo vrij geweest om ze allemaal op een rijtje te zetten voor ons.
08 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Sex With..
Met een beetje geluk doen we 'het' meerdere keren per week. We hebben zelfs allemaal een eigen stijl onder de lakens. Willen we dat zien? In dit geval wel..
07 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Zuzana's Body Rock
Heren! Even uw aandacht. Als we voor de zomer met een strakke buik willen lopen moeten we nu toch echt aan de slag. Vergeet de Wii en sportschool, wij gaan voor Zuzana Majerova's Body Rock. Al is het alleen maar om naar te kijken. Meer hier!
07 Mar '10 - in Sport
door Patrick
The Repo Man
Wie zijn rekeningen niet betaald kan wel eens te maken krijgen met een 'repo man'. Iemand die je spullen in beslag neemt om de kosten te dekken. Nou dacht ik altijd dat het wel even duurde om een auto in beslag te nemen, maar niets is minder waar.
07 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Sharp Turn..
Tijdens een race is tijd alles. Elke seconde telt. Op zich niet zo'n probleem, maar dan moet de auto, het rubber en het asfalt wel een beetje meewerken..
07 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Subaru Impreza WRC98 In Action
We hebben het regelmatig over de Audi Quattro als het weer eens over rally gaat. Audi is een trendsetter, maar vlak Subaru ook niet uit. Want zeg nou zelf, onderhand heeft de Impreza zijn kracht wel bewezen.
07 Mar '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Snowmobile Skills
Je zou denken dat geen terrein onbereikbaar is op een sneeuwscooter. Toch kun je wel eens behoorlijk klem komen te zitten ondanks het mooie spul onder je kont. Ach, met een beetje lef kom je overal.
06 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Woman Driver?
Help me even. Zien we hier een vrouw achter het stuur die het allemaal even niet begrijpt, of moeten we anders denken? Zegt u het maar..
06 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Travis Pastrana Nitro Circus Monster Jam Backflip
Dat Travis Pastrana zo gek is als een deur hoef ik niemand wijs te maken. De beste man kan niet alleen overweg met motoren, ook met een monster truck is een backflip geen probleem.
06 Mar '10 - in Cool
door Patrick
That's How You Start Your Day!
Ik kan me voorstellen dat je als Russische agent 's ochtends vroeg niet echt staat te springen om aan de slag te gaan. Althans, deze vent heeft er zin in..
06 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Perfect Backflip..
Je weet hoe het gaat hè. In de klas een beetje de grote jongen uithangen. Een backflip? Das een makkie man! Ik doe het één keertje voor..
06 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Sticky Criminal..
Wie doet het nou niet in de badkamer. En dan bedoel ik met de douchekop in de hand even helemaal los op je favoriete nummer. Deze dame doet het ook, maar dan net even anders..
05 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Wicked Laser Torch - Scrambled Eggs
Of je nou thuis bent of onderweg, een zaklamp is altijd handig. Heb je er nog geen, en ben je binnenkort van plan er één aan te schaffen, denk dan eens aan een Wicked Laser. Altijd handig, zelfs als je trek hebt..
05 Mar '10 - in Tech
door Patrick
Have Your Friends Been There?
We gaan even de James Bond uithangen. Wil jij weten welke erotische sites je vrienden bezoeken? Binnen een paar seconden weet je het. Stuur de link die je hier krijgt naar je vriend, vriendin of ex. Laat ondertussen wel de site openstaan, hij of zij klikt en voila. Thx Mike!
05 Mar '10 - in Tech
door Patrick
Regen
Hoe creatief kun je zijn. We kijken even mee met FX fanaat Michael Chaves. Met Regen gooit hij real time en cgi in de mix. En ik moet zeggen, dat is best tof! Voor de liefhebbers hier the making of!
05 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Terry Fator
Een volwassen vent die met poppen speelt is niet echt mijn ding. Maar voor Jeff Dunham maak ik graag een uitzondering. Nou is Dunham natuurlijk niet de enige die het kunstje verstaat. Check Terry Fator! Thnx Rick!
04 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Flying Jaguar
In een Jaguar zal het best zo zijn dat je niet in de gaten hebt als je wat te hard rijdt. Maar als er pionnen en een groot bord 80 langs de weg staan, is het wellicht slim om het even wat rustiger aan te doen.
04 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
BMW M3 Donut Skills
Met een M3 onder je kont kost het geen moeite om zonder problemen een donut te maken. Alleen wil ik wel aanraden om te blijven zitten..
04 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Remi Gaillard - Tour De France Extra
Met Remi in de buurt hoef je je geen moment te vervelen. Ben je op je gemak een stukje aan het fietsen, zit je plots in de Tour de France. Het moet niet gekker worden.
04 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Funny Olympic Moments
Als er één heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Maar vlak ons landje nou niet uit. Zie hier een samenvatting Olympische spelen volgens Eurosport's Watts Zap en onze NOS.

Voor de liefhebbers een extra Watts!
03 Mar '10 - in Humor
door Patrick
BMW 130i Test Drive
En mevrouwtje, is het wat? Het is natuurlijk wel een stukje techniek hè zo'n nieuwe BMW. Als u de auto nou even het parkeerterrein oprijdt dan kunnen we de papieren in orde maken...
03 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Windsor Castle Guard
Een geweldige baan lijkt het me niet, maar iemand moet het doen. Als bewaker van Windsor Castle doe je je werk, en laat je je door niemand van de wijs brengen. Zelfs niet door de foute whiskey van een avond ervoor.
03 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Holi 2010

More photography sets!
03 Mar '10 - in Photography
door Patrick
Tabby Got Back!
Verstand op nul en zo gek als een deur. Vrolijke Tabby heeft haar webcam weer gevonden. Enjoy!
03 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Remi Gaillard - Rabbit vs Hunter
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemd gebeurt. Rabbit payback time!
03 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Rudy Heeman's Homemade Flying Hovercraft
Nieuw-Zeelander Rudy Heeman is een creatief man. Na de nodige uurtjes knutselen is zijn speeltje voor deze zomer klaar. Nou is een hovercraft niet echt bijzonder, maar boven de 70km/h begint het pas echt leuk te worden.

Voor de snelle beslisser, hij is te koop!
02 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Ferrari Pit Crew vs McLaren Crew
Voor het nieuwe Formule 1 seizoen zijn de teams al een tijdje druk bezig met het testen van hun bolides. Alleen gunnen sommige teams elkaar het licht in de ogen niet. Zoals hier in Barcelona.
02 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
The Sandpit
The Sandpit is een gemiddeld dagje New York, maar dan wel in het 'klein'. Sam O'Hare is een waar time-lapse tilt shift photography expert, en dat is duidelijk te zien.

Leuk feitje: voor The Sandpit waren een kleine 35.000 foto's nodig.
02 Mar '10 - in Cool
door Patrick
Rajacenna's Art
Poppetjes en gezichtjes tekenen, we hebben het allemaal wel eens geprobeerd. Rajacenna is een meid van 16 en een serieus tekentalent. Geef haar een stuk papier, een potlood, en dit is het resultaat. Meer hier!
02 Mar '10 - in Cool
door Patrick
And Then There Was Salsa..
Op het internet zien we dagelijks verschillende manieren van reclame voorbij komen. Maar laten we eerlijk wezen, banners en popup's zijn onderhand een beetje gedateerd aan het raken. Op naar advertising 2.0!
01 Mar '10 - in Commercial
door Patrick
Amazing Dog Jesse
De honden die ik hier in de omgeving meemaak liggen of te slapen, of zijn druk bezig hun bak leeg te eten. Jesse is een ander verhaal, die is liever druk bezig.
01 Mar '10 - in Animals
door Patrick
Improv Everywhere - Ted's Birthday
Als er één groepje werk van maakt om mensen in de maling te nemen, en geweldige flash mobs organiseert, dan is het Improv Everywhere wel. Vandaag gaan we een nietsvermoedende cafébezoeker zijn verjaardag vieren. Alleen weet 'Ted' zelf niet dat hij jarig is..
01 Mar '10 - in Humor
door Patrick
When Dogs Snowboard
En zullen nog genoeg mensen even de sneeuw opzoeken voor een paar dagen wintersport. Helaas mag de hond vaak niet mee, en zoeken ze daar tijdelijk een ander plekje voor. Volgende keer gewoon meenemen dat beestje, die vermaakt zich prima!
01 Mar '10 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties