Archief

Items van January 2010
Ken Block - 2011 Monster Ford Fiesta Rally
Dat Ken Block een aardig potje kan sturen hoef ik niemand meer te vertellen. Binnenkort zal hij deel gaan nemen aan het WRC. Zie hier zijn eerste kilometers met de Monster Ford Fiesta, als training voor Rally America.
31 Jan '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
AE Edition Lamborghini Murciélago LP650-4 Roadster
Je zou denken dat wanneer je een zeldzame Murciélago LP650-4 Roadster kunt kopen dat je dan tevreden bent. Helaas, deze man heeft hem meteen na de aankoop onder handen laten nemen. Geslaagd? Zeg het maar!

Voor de info. Dit is nummer 2 van de 50 exemplaren..
31 Jan '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Descendent
Soms kom je kleine producties tegen die net zo boeiend zijn als de grote werken uit Hollywood. Neem de short film 'The Descendent', niet langer dan 16 minuten, maar wel de moeite waard.
31 Jan '10 - in Movies
door Patrick
Girl Skateboard Skills
Ik kan me best voorstellen dat je als meisje ook eens met de stoere jongen mee wilt doen. Maar of skateboarden zo slim is..
31 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Kidicoke
Onbewust maken we onze kids met de dag wijzer, en stellen we ze bloot aan de 'gevaren' van vandaag. Kinder champagne, kinder chocolade sigaretten, wat is de volgende stap? Kinder coke?
30 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Hitler & Apple iPad
We konden er op wachten. Apple's iPad is een mooi apparaat, maar toch zijn er punten waar mensen niet tevreden over zijn. Zelfs snorremans heeft er zo zijn mening over.
30 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Banana Skills
Een banaan is een veelzijdig product. Lekker zo uit de schil, of met een paar bolletjes ijs. Je kunt ook je skills er mee op peil houden. Ik zeg talent!
30 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Kinderen Voor Kinderen 2010
Kinderen voor Kinderen, wie is er niet groot mee geworden. Simpele liedjes over de maatschappelijke problemen waar we dagelijks mee zitten. Tijden veranderen, zo ook de liedjes..
30 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Bad Apple Stop Motion
Om een beetje stop motion filmpje in elkaar te knutselen heb je aardig wat foto's nodig en een beetje talent. De maker van Bad Apple! weet hoe het werkt.
30 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Charlie Brooker - How To Report The News
Ben je binnenkort van plan een nieuwszender te beginnen? Zo moeilijk schijnt het allemaal niet te zijn als we Charlie Brooker mogen geloven. Dan moet je natuurlijk wel het laatste nieuws voor handen hebben.
29 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Mixtape - Luke Snellin
Short films, kleine films die in een paar minuten het verhaal vertellen. Soms treurig, soms hard, maar soms ook gewoon vrolijk. Zie Luke Snellin's Mixtape.
29 Jan '10 - in Movies
door Patrick
Truck vs Bridge
Mooi spul zo'n kiepwagen en reuze handig. Maar mocht je een keer je bak vergeten, dan heb je toch een gevalletje 'even Apeldoorn bellen'..
29 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Monster Truck Mud Run
Je zou denken dat je in een beetje monster truck hoog en droog door de modder kan banjeren. Maar dat valt in sommige gevallen nog vies tegen.
29 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Dubai Fountain - Baba Yetu by Christopher Tin
Voor een paar euro heb je vandaag de dag een verlicht fonteintje in je vijver. In Dubai overdrijven ze de boel een beetje, dat hebben we immers al eerder gezien. Maar één ding is zeker, het blijft geweldig om te zien!
28 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Jos van Oss - Zachte G Harde L
Het is bijna zover, carnaval! Om alvast een beetje in de sfeer te komen vergeten we even de zuivere noten en indrukwekkende tekst. De carnavalskraker van 2010, Jos van Oss met zijn Zachte G Harde L. Proost!

Update
: Laten we Erik-Jan ook niet vergeten!
28 Jan '10 - in Music
door Patrick
Window Cleaner
Ben jij op zoek naar een baantje? Eentje die niet je lichaam afmat of waar je jaren voor gestudeerd moet hebben? Dan heb ik voor jou de job gevonden!
28 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Big Shots 26/01/10

More photography sets!
28 Jan '10 - in Photography
door Patrick
Dump It!
Na een aantal succesvolle delen gaan we ook in 2010 vrolijk verder met Dump It! Normaal verwijderen we ongewilde linkjes bij de comments, maar heb jij een geweldige site gevonden die je graag wilt delen met de Biertijd stamgasten? Gooi de link (alleen bij deze posting) in de comments!

Let wel op wat je plaatst! Niet commercieel en laten we het netjes houden..
28 Jan '10 - in Links
door Patrick
Downtime..
Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben zijn we soms wat moeilijk bereikbaar. Achter de schermen worden de nodige aanpassingen gedaan aan het serverpark. Onze excuses!
28 Jan '10 - in Actueel
door Patrick
Andes Teletransporter
Heb jij ook zo'n vrouw die regelmatig zeurt als je een keer de kroeg in wil? Daar is nu een sublieme oplossing voor. De teletransporter van Andes. Geniaal!
27 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Home Exercise
Om wat gewicht te verliezen kun je natuurlijk een sportschool opzoeken. Nou zijn er ook legio mensen die thuis wat oefeningen doen. Maar of dat nou zo slim is..
27 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Apple iPad
Apple's CEO Steve Jobs heeft vandaag hun nieuwste speeltje bekend gemaakt. De tablet heeft alleen niet de naam iSlate meegekregen maar iPad. Binnenkort te koop vanaf zo'n 499 dollar. Zeggen jullie het maar..
27 Jan '10 - in Tech
door Patrick
Boat Docking
Een stukje varen is heerlijk. Alleen kost het altijd weer tijd om de boot netjes aan te meren voordat je aan wal kunt. Althans, het kan natuurlijk ook sneller..
27 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Philippines Dancing Inmates - Michael Jackson This Is It!
De dansende Filipijnse gevangenen hebben we al eens eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Ik moet wel zeggen dat ze met de dag beter worden. Zie hun laatste creatie. Michael Jackson's This is it!
26 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Shopping Shuffle
Met een karretje door de supermarkt is ouderwets. Vandaag de dag moeten de simpele boodschapjes een stuk energieker kunnen.
26 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Steve Ballmer vs Mac
Hoewel Apple en Microsoft haaks op elkaar staan, is Microsoft's CEO Steve Ballmer niet de moeilijkste. Mag ik een handtekening m'neer Ballmer?
26 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Ferrari vs Porsche
Wat ik persoonlijk een geweldig stukje film vind is deze scene uit 'Against all odds'. Inmiddels is de film alweer 26 jaar oud. In Entourage doen ze de scene lichtjes over..
25 Jan '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Garages
Een garage zoals we gisteren hebben gezien is leuk, maar dat kan natuurlijk een stuk beter. het kost een paar knaken, maar dan heb je ook wat.
25 Jan '10 - in Pics
door Patrick
Fail Compilation oOps
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Het leven zit vol verrassingen en gelukkig is er vaak een camera aanwezig als het even niet zo loopt als het zou moeten.
25 Jan '10 - in Humor
door Patrick
At Work II

At Work Part 1
25 Jan '10 - in Photography
door Patrick
Alice Is Dead 2
Na een geslaagd eerste deel van het point & click avontuur Alice is dead, gaan we nu door met deel 2. Game on!
25 Jan '10 - in Games
door Patrick
Daddy vs Spider
Een spinnetje in de hoek van de huiskamer zal me een worst zijn. Maar als ze groter worden dan een cavia is het toch zaak om het beest 'vakkundig' de deur te wijzen. Paps laat het even zien. Wederom thnx vdB!
24 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Carglass..
Voorkom onnodige kosten, repareer voor het te laat is. Mooie slogan van de glasboer. Maar met maten zoals deze dwaas blijf je aan de gang.
24 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
The Snow Cleaner
De mensen met een auto onder ons weten hoe ellendig het is om elke ochtend weer even snel de auto sneeuw vrij te maken. Hoe lang doe jij er gemiddeld over? Waarschijnlijk ben je sneller dan deze man..
24 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Michael Rissi - Magic Timelapse
De combinatie mooie natuur en timelapse zorgt vaak voor prachtige beelden. Michael Rissi heeft er zijn passie van gemaakt, en dat is ook wel duidelijk te zien. Meer creaties van Michael in HD vind je hier!
24 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Garage
Een eigen garage is fijn. Geen krabben meer, de auto staat altijd droog en 's ochtends een lekkere warme auto. Alleen moet je in sommige gevallen niet een al te grote auto hebben.
24 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Jeff & Erin's Epic Wedding Trailer
Wanneer je besloten hebt te gaan trouwen, dan kun je dat op verschillende manieren aan je familie vertellen. Een kaartje is ouderwets, dat doen we vandaag de dag, net als Jeff en Erin, met een heuse trailer.
24 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Derksen & van der Gijp - Wesley Sneijder Hummer
Het is bekend dat een beetje voetballer met een dikke auto op de training verschijnt. Dat de combinatie grote auto klein mannetje best lachwekkend is maken Johan Derksen en Rene van der Gijp duidelijk tijdens een uitzending van Voetbal International. Sorry Sneijder..
23 Jan '10 - in Humor
door Patrick
1 Man 2 Fish Reactions
1 Man 2 Fish is een foto die ik liever achterwege laat, iemand met een ruime fantasie weet genoeg. Misschien een beetje vals, maar tijdens een chatroulette sessie de foto voor de cam zetten geeft wel mooie reacties.
23 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
hOOg NivO - De Roem
Verborgen talent, heel Nederland zit er vol mee. Nou zijn wij de beroerdste niet en geven we graag mensen de microfoon om zichzelf te laten horen. Via onze tiplijn hierbij hOOg NivO. Zeggen jullie het maar!
23 Jan '10 - in Music
door Patrick
Remi Gaillard - Ninja Turtles - Pizza
Wanneer de franse malloot Remi Gaillard in de buurt is weet je dat je op je hoede moet zijn. Vandaag zijn de pizzabezorgers niet veilig. Geweldig, zoals we van Remi gewend zijn..
23 Jan '10 - in Humor
door Patrick
28 Drinks Later
De welbekende thriller '28 days later' ging over het overleven van een dodelijk virus. Maar wat als het virus drank is.. Je ziet het in '28 drinks later'.
23 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Charge
Vandaag de dag is iedereen druk bezig om alles 'groener' te maken. Zo ook bij de auto en motorsport. Goed voor de wereld, maar toch mis ik het echte 'gejank' van de motoren. Zero emissions, maximum speed. Charge!
22 Jan '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Paper Cannon
Gametime! Vandaag niet al te moeilijk, een beetje schieten kunnen we immers allemaal. Raak je doel in Paper Cannon, zo simpel is het. Wil je nog meer, dan hebben we hier de bonus pack. Game on!
22 Jan '10 - in Games
door Patrick
Haïti 360
Over de situatie in Haïti hoef ik jullie niets meer te vertellen. Nou hebben we al aardig wat beelden voorbij zien komen, maar CNN doet het op een andere manier. Pak zelf de camera in deze 360 graden filmpjes. Deel 1, deel 2 en deel 3.
22 Jan '10 - in Actueel
door Patrick
Pool Jump
Een zwembad in de tuin is leuk, maar het moet natuurlijk wel spannend blijven. Van het dak springen, dat is pas stoer!
22 Jan '10 - in Humor
door Patrick
YouTube Disco
Op zoek naar een bepaalde clip, maar kan je hem niet vinden? Wellicht dat de jongens van YouTube je kunnen helpen. Disco is een nieuwe feature van de mediagigant, en nog best handig. Try it!
22 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Salt
Angelina Jolie, wie kent d'r niet. Nou hebben we sinds Wanted niet veel meer gezien van de bikkelharde babe, maar ze is terug! Zeggen jullie het maar.. Salt!
21 Jan '10 - in Trailers
door Patrick
Extreme Freestyle Crashes
Freestyle MX is een spectaculaire sport, maar het spektakel komt niet bepaald zonder gevaar. En zoals met alles is het een kwestie van vallen en opstaan als je de beste wilt zijn.
21 Jan '10 - in Sport
door Patrick
Jumping Jacks
Als soldaat is het natuurlijk gebruikelijk om dagelijks je oefeningen te doen. Al blijven de jumping jacks nog best lastig..
21 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Gold

More photography sets!
21 Jan '10 - in Photography
door Patrick
Ping Pong Slide
Een ping pong tafel achter in de tuin is leuk vermaak voor in de zomer. Maar ook in de winter is de tafel goed te gebruiken. Althans, als glijbaan dan..
21 Jan '10 - in Humor
door Patrick

Mijn Lekkerste Foto
MijnLekkersteFoto.nl
Zonder poespas contact leggen met singles, swingers en stellen. Ben je al die andere moeilijke sites ook zo zat? Bij ons ontmoet je misschien wél je ideale date, dat spannende sexcontact of dat stel waar jullie al zo lang naar op zoek zijn. Leg snel en veilig contact met de leukste mensen uit de Benelux op MijnLekkersteFoto.nl
21 Jan '10 - in Advertentie
door Patrick
Formula Drift 2009
Ik blijf me verbazen over de drift experts die beter dwars kunnen rijden dan rechtuit. Zie de compilatie Formula Drift 2009, hoogtepunten van het afgelopen Formula D seizoen.
20 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Misa Digital Guitar
Van akoestisch naar elektrisch was vroeger al een hele stap. Inmiddels leven we in het tijdperk van computers en touchscreens, maar of het allemaal beter is? Zie hier de Misa digital guitar.
20 Jan '10 - in Tech
door Patrick
Surprises..
Er komen onderhand aardig wat toffe commercials bij onze oosterburen vandaan. Na Audi heeft ook Mercedes de humor gevonden. Tja, altijd opletten wat je koopt hè!
20 Jan '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bush & Clinton Speech (Behind The Scenes)
De maker van Lucky TV krijgt een eigen programma op Comedy Central, genaamd Joezjny. Lach vast mee om Bush & Clinton die hun speech voorbereiden en het WK Kiezelwerpen vanuit Bangkok.
20 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Burnout Skills
Je weet hoe het kan gaan als je een paar snelle motormuizen op een leeg parkeerterrein hun gang laat gaan. Althans, soms loopt het anders af dan je zou verwachten.
20 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Top Gear - Best Of Season 14
Helaas moeten we nog even wachten op een nieuw seizoen Top Gear. Voor de liefhebbers hierbij een compilatie hoogtepunten van afgelopen seizoen om het wachten even te verzachten.
20 Jan '10 - in Television
door Patrick
Youp van 't Hek - Rijbewijs
Wanneer je bij een komiek in het theater gaat kijken is er een gouden regel. Wees nooit lolliger dan de artiest zelf. Maakt voor de show trouwens niets uit, die wordt er alleen maar beter van. Zie hier Youp van 't Hek.
19 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Wii & Chips
Wie thuis een Nintendo Wii heeft staan weet dat spelen met vette vingers geen strak plan is. Mocht je binnenkort een paar maten over de vloer krijgen voor een competitie, laat dan de chips even achterwegen.
19 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
No Pants Subway Ride 2010
Elk jaar organiseren de mensen van Improv Everywhere de welbekende 'No pants subway ride'. Ook dit jaar was het weer raak..
19 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Graffiti Aids
Hoewel er meer gevaarlijke aandoeningen zijn, is ook aids nog steeds een heet hangijzer. De bedenkers van deze anti-aids campagne maken het in ieder geval op een creatieve manier duidelijk.
19 Jan '10 - in Commercial
door Patrick
Slackline Skills
Touwtje springen maar dan net even anders. Normaal gesproken is het lopen over een koord nog best lastig, maar zo te zien hebben Michi en Reinhard het aardig onder de knie.
19 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Raymond - De Witte Chocolade Song
"Als ik rond een uur of twaalf slapen ga, droom ik van een wereld vol witte chocola". Nou, dat klinkt geweldig toch? Luister even mee naar Raymond.
18 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
America's Funniest
We schakelen even over op SBS6 niveau. Er is immers geen beter vermaak dan leedvermaak. Een heerlijke compilatie missers. Wil je nog meer? Dat kan!
18 Jan '10 - in Humor
door Patrick
My MS Paint World
Of je hebt niets te doen, of gewoon heel veel tijd teveel. Deze beste man heeft het in ieder geval voor elkaar gekregen om in Paint zijn eigen wereld te maken. Het heeft hem 4 jaar gekost, met dit als 'schitterende' resultaat. Een wereld van 8883x7636 pixels met een afmeting van 2.5m x 2.3m. Zeggen jullie het maar..
18 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Wine vs Microwave
Met deze koude dagen is een heerlijk glas glühwein een lekkere opwarmer. Toch is het opwarmen in de magnetron niet de beste manier.
18 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
DJ Fail
Voor een succesvol feestje is het een strak plan om een DJ in te huren. Al geloof ik dat deze plaatjesdraaier het woord 'turntable' een beetje verkeerd opvat.
18 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Midwinter In Sweden
Laten we de normale boel eens vergeten. Geen mensen die onderuit gaan, geen motor geweld, en ook de dames laten we even achterwege. Gewoon even fullscreen genieten van een vlucht sneeuwrijk Zweden.
17 Jan '10 - in Movies
door Patrick
Jeremy Clarkson - Duel
Jeremy Clarkson kennen we allemaal van Top Gear, maar dat is natuurlijk niet alles. De beste man is in zijn eentje ook druk bezig. Zie hier Duel.
17 Jan '10 - in Cool
door Patrick
24H Dubai
Na het welbekende 24 Heures Du Mans, is ook Dubai jaarlijks bezig met een 24 uurs race. Afgelopen dagen was de vijfde editie. Hier een kleine impressie.
17 Jan '10 - in Pics
door Patrick
Blown Away
Een weg vol ijs is best hinderlijk, dat hebben we de afgelopen dagen zelf mee mogen maken. Maar gooi daar nog even een windkracht tien tegenaan, dan gaat de pret pas echt beginnen.
17 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Yes Glee Flashmob Tel Aviv
Impov Everywhere is al een tijdje niet meer de enige die druk bezig is met flashmobs. Tegenwoordig kun je niet meer rustig winkelen of er is wel een groep die even de aandacht vraagt. Zoals hier in Tel Aviv.
17 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Two Year Old Drum Kid
Guitar Hero World Tour is geweldig, maar als drummer valt dat soms nog vies tegen. Misschien moet ik eens bij deze jongen in de leer. Op het toilet pissen lukt hem nog niet, maar drummen gaat hem best af.
16 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Rolls Royce Phantom & Porsche Snow Fun, Drifting
Zoals we eerder al zeiden, de sneeuw brengt het kind in ons naar boven. Vroeger ging je als kleine uk met een slee door de sneeuw. Vandaag de dag doen we het met wat duurder speelgoed.
16 Jan '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Atari 2600 Classics
Net hadden we het nog over het vechtspel Tekken dat verfilmd is. Maar Tekken is niet de enige klassieker die het grote doek heeft gehaald. We gaan terug naar de Atari 2600. Wie had dat gedacht..
16 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Fire & Ice

More Photography Sets!
16 Jan '10 - in Photography
door Patrick
Red Bull Crashed Ice 2010 - Live Stream From Munich
De liefhebbers van de rode stier kunnen straks weer genieten van een live event vanuit Munchen. Crashed Ice 2010 staat garant voor spektakel! Hier de livestream, en hier een mirror voor het geval dat.

Show is over...
16 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Tekken Movie Trailer 2010
Het welbekende vechtspel Tekken zal menig gamer bekend in de oren klinken. Dit jaar verhuist het spel naar het grote doek. Of dat een succes gaat worden mogen jullie beoordelen. Hier de trailer!
16 Jan '10 - in Trailers
door Patrick
James Galea @ Comedy Festival Gala 2009 Card Trick
Nou heb ik Hans Kazan wel eens zien toveren met een paar kaarten maar dat kan natuurlijk beter. Voor een mooi stukje goochelkunst gaan we terug naar het Comedy Festival Gala 2009. Zie hier James Galea.
15 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Russian Billboard Hackers
Porno kijken op 9 bij 6 meter. Het kon deze week in Moskou, want daar slaagden hackers er in om de reclames op het levensgrote billboard, zo'n twintig minuten lang te vervangen door deze beelden..
15 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Police Riot Shield Sledging
Tegenwoordig mag je, zelfs als agent, echt niks meer. We weten allemaal dat sneeuw het kind in ons naar boven brengt. Laat deze agenten dan ook even genieten. Hier het complete verhaal.
15 Jan '10 - in Humor
door Patrick
First-Person Tetris
Gametime! En wel met een echte klassieker. Wil jij de laatste uurtjes op kantoor weinig doen tot het weekend begint? Zet dan je score neer met First-Person Tetris. Game on!
15 Jan '10 - in Games
door Patrick
Komt er dit jaar nou wel of geen elfstedentocht? Dat is de vraag die veel mensen bezig houd. Ook Erik-Jan Rosendahl houdt zich bezig met de elfstedentocht, maar dan net even op een andere manier.
15 Jan '10 - in Music
door Froukje
Kid vs Snowball
Je kunt er natuurlijk op wachten met een pak sneeuw buiten. Sneeuwballen gooien oké, maar overdrijven is ook een vak. Vangen pik!
14 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Robert Jan Jansen Ice Karting 2010
In het weekend even karten is geweldig. Maar met dit weer kunnen we leukere dingen bedenken. Wat dacht je van ice karten? Film hier, foto's daar! Thnx Robert-Jan!
14 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Outdoor Graduation & Bail Scenes
Voor de liefhebbers van skateboard, ski en snowboard films hebben we hier de film 'Outdoor Graduation'. Helemaal top natuurlijk, maar het geheel is pas compleet met een serie missers.
14 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Schaatskoorts Op Leidseplein In Amsterdam!
Droogschaatsen of flashmob? In Amsterdam liep gisteren een grote groep schaats supporters met oranje wanten in polonaise. Zal vast iets te maken hebben met de Olympische Spelen in Vancouver over 3 weken, want tijdens de polonaise riepen ze voluit de namen van Nederlandse Olympische schaatsers: We want Ireen! We want Stefan en We want Simon! Stelletje malloten, zeker last van schaatskoorts..
14 Jan '10 - in Actueel
door Patrick
Home Bouldering
Klimmen is tof. Maar we hebben niet allemaal een berg in de tuin, dus als je wilt oefenen zal je toch een klimmuur op moeten zoeken. Althans, of je verbouwd je huis een beetje.
14 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Michael Jackson Tribute Kaserne Kloten By "AJ" Lanz
Wie zegt dat Michael Jackson dood is, komt bedrogen uit. Kwalbert Verlinde mag dan wel een echte Jackson 'liefhebber' zijn, met 'My name is Michael', maar vinden zal hij hem nooit. De beste man zit gewoon in het leger.
13 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Dog Senses
Dat een hond beschikt over een geweldig paar oren en een sterke neus hoef ik niemand wijs te maken. Ook zijn gevoel voor gevaar klopt als een zwerende vinger. Dus wees gewaarschuwd als je hond het op een lopen zet.
13 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Earthquake Haiti

More: Here & Here!
13 Jan '10 - in Photography
door Patrick
Winter Fails
Na de glijpartijen van de afgelopen dagen is er natuurlijk nog veel mis gegaan deze winter. Kijk mee naar een compilatie vol winter missers.
13 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Matthew's Glasses Tattoo
Er zijn legio mensen die hun lichaam versierd hebben met een creatief kunstwerkje. Vaak blijft het bij subtiele ontwerpen, al gaat Matthew net een stapje verder. Foto's hier!

En het kan natuurlijk altijd nog extremer..
13 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Skynet Symphonic
Na verschillende creaties als Scrumdiddlyumtious, Bangarang en Upular, is master mixer Pogo weer bezig geweest. Deze keer heeft hij Terminator 2: Judgement Day beetgepakt en niet zonder resultaat. Kijk mee naar Skynet Symphonic.
12 Jan '10 - in Music
door Patrick
Remi Gaillard - 1999/2009
De laatste jaren hebben we verschillende keren mogen genieten van Remi Gaillard's streken. Inmiddels is de maffe Fransoos al 10 jaar bezig. Tijd om zijn grapjes eens op een rijtje te zetten.
12 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Guitar Center's Drum-Off 2009 Champion - Ramon Sampson
Ik probeer het regelmatig, maar mijn Guitar Hero drum skills zijn zeker niet op peil. Ramon Sampson gaat voor het echte werk, en dat doet hij uitstekend. Zie hier Drum-Off 2009 kampioen Ramon Sampson.
12 Jan '10 - in Music
door Patrick
Slip & Slide Amsterdam
Deze winter hebben we al aardig wat glijpartijen voorbij zien komen. Maar het hoeft niet altijd Polen of Rusland te zijn. Ook in Amsterdam hebben ze schijnbaar een tekort aan winterbanden en strooizout.
12 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Forbidden Gifts, Souvenirs
Het is de normaalste zaak van de wereld, om tijdens een verre reis een kleinigheidje mee te brengen voor familie en vrienden. Al nemen sommige mensen wel heel eigenaardige souvenirs mee.
12 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Dakar Rally 2010

More Photography Sets!
12 Jan '10 - in Photography
door Patrick
CES Unbreakable Mobile Phone
Op de CES, Consumer Electronics Show, in Las Vegas zijn ook dit jaar weer de nieuwste producten en gadgets te vinden. Wat dacht je van deze onbreekbare mobiele telefoon. Althans.. onbreekbaar?
12 Jan '10 - in Humor
door Patrick
SUV Slip & Slide
Wanneer je de straat inkomt en je ziet een auto half in de greppel liggen, dan zou het wel eens glad kunnen zijn. Ach, met je SUV kun je een beetje ijs wel aan toch?
11 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Flour Prank
Zo nu en dan je vriendin in de maling nemen hoort er een beetje bij. Je moet immers je relatie wel een beetje spannend houden. Nou is één keer leuk, maar ik geloof niet dat ze een tweede keer kan waarderen.
11 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Mascot vs Ref
Zoals we al eens eerder hebben kunnen zien zorgen mascottes bij diverse sportwedstrijden voor humor en vermaak. Al blijft het opletten geblazen.
11 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Marek Born - Home Alone
Met dit weer ben je bijna verplicht om jezelf binnen te vermaken. Marek Born heeft zo te zien al genoeg kunnen oefenen.
11 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Nolan's Cheddar
Een stukje kaas gaat er altijd wel in. Al kan het voor een muis best nare gevolgen hebben. Zie deze heerlijke viral van Nolan's Cheddar.
10 Jan '10 - in Commercial
door Patrick
It's A Mad Goals World
Persoonlijk ben ik niet zo'n voetbal liefhebber, maar sommige acties zijn ronduit geniaal. En missers kunnen we allemaal wel waarderen.
10 Jan '10 - in Sport
door Patrick
Tree Removal
Een boom omzagen, dat is toch niet zo lastig? Toch zijn er altijd gevallen waar het anders afloopt dan de bedoeling is. Oeps, sorry!
10 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Breakdance
Er zijn legio mensen die hun breakdance skills willen laten zien op youtube. De één nog beter dan de ander. Maar dit is toch wel de meest opmerkelijke.
10 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Mercedes SLS AMG
We zagen het Jeremy Clarkson al eerder doen met een Renault Twingo in een aflevering van Top Gear. Nu is het de beurt aan Mercedes..
10 Jan '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ken Block 2009 Highlights
Coureur en waaghals Ken Block is geen onbekende hier op Biertijd. 2009 was het jaar van Block. En er is geen mooiere manier om zijn hoogtepunten samen te vatten dan een combinatie van slow motion en high definition.
09 Jan '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
A-Team (2010) Trailer
Wie heeft er vroeger niet voor de tv zitten wachten tot het A-Team begon. De kinderen van toen, waaronder ik, kunnen binnenkort de bios in om wat herinneringen op te halen. Helaas een nieuwe crew, maar dat mag de pret niet drukken. Zeggen jullie het maar. Gaat het A-Team een kaskraker worden? Ik heb zo mijn twijfels.
09 Jan '10 - in Trailers
door Patrick
Two Wheel Cruisin'
Waarom normaal over de weg rijden als het ook moeilijk kan? Je kan zeggen wat je wil, maar knap is het wel. Nu nog op het Prins Clausplein tijdens de spits.
09 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
COD Crazy Frag
Het spel Call Of Duty zal waarschijnlijk iedereen bekend in de oren klinken. Tijdens je privé oorlog mensen uitschakelen is het doel, maar dat kan natuurlijk op verschillende manieren. Ja kan achteloos een granaat gooien, of er iets meer moeite voor doen.
09 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Piano Flute Beatbox
We hebben al aardig wat beatboxers voorbij zien komen. Het blijft knap. Greg Pattillo legt de lat nog een stukje hoger. Wat dacht je van piano, dwarsfluit en beatboxen.
09 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Chainlink Extreme 4x4
Met een jeep off-road rijden, het klinkt zo simpel. Vergis je niet, het kost nog best de nodige moeite om heelhuids een stuk zwaar terrein te pakken. Wellicht dat deze extreme 4x4 het wat makkelijker kan maken.
08 Jan '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Antiques Roadshow - Jade Collection
Tussen Kunst en Kitsch is waarschijnlijk een programma die velen snel doorzappen. Maar zo nu en dan is het best interessant. Want laten we eerlijk wezen, als je daar met een paar chinese beeldjes naar toe gaat weet je nooit wat er kan gebeuren.. Via
08 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Icy Slip & Slide
En wij maar denken dat de echte winterse taferelen ons wel bespaard zouden blijven. Onderhand weten we wel beter. Ook dit weekend gaat het weer een waar glij festijn worden. U is gewaarschuwd!
08 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Bungee Prank
Wanneer je voor het eerst een sprong in het diepe durft te maken zit je waarschijnlijk tot aan je oren in de stress. Een inkoppertje voor deze gasten om je dan ook meteen maar goed in de maling te nemen.
08 Jan '10 - in Humor
door Patrick
World Record Base Jump Burj Khalifa
Basejumpen, we hebben het ondertussen menig man zien doen. Maar wat dacht je van de 828 meter hoge Burj Khalifa? Dare devils Nasser Al-Neyadi en Omar Alhegelan sprongen vanaf 672 meter.. Waanzin!
08 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Wake up! Rooster, Haan
Er is niets mooiers dan oud hollandsch wakker worden. Schijnbaar waren van deze levende wekker de batterijen bijna op, want zo te zien zijn ze inmiddels vervangen.
07 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Close Call
Zo nu en dan het gas opentrekken is best wel eens lekker. Hard rijden is op zich geen kunst, je moet ook over de nodige reflexen beschikken.
07 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Urban Snowboarden Staatsliedenbuurt A'dam
Het winterse weer van de afgelopen weken is niet voor iedereen al te prettig. Gelukkig zijn er ook mensen die zich prima vermaken met een pak sneeuw.

Update: Zo kan het dus ook!
07 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Tabby Tabs24x7 Bamf!
Vrolijke Tabby heeft weer eens haar webcam uit de kast gehaald. Deze keer zonder fret, maar met een egel. Ons hoor je niet klagen. Bamf!
07 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Weight Lift..
Ik kan me best voorstellen dat wanneer je een behoorlijk gewicht op moet tillen, je lichaam het even zwaar te verduren krijgt. Maar wat gebeurt hier?
07 Jan '10 - in WTF!
door Patrick

Gratis Svenergy Fan Pakket!
Gratis Svenergy Fan Pakket!
Half Nederland heeft de schaatsen weer uit de kast gehaald voor een tocht over het ijs. Hebben we het over schaatsen dan hebben we het over Sven Kramer! Meld je voor 1 februari aan bij Essent als echte Sven fan, en bestel een gratis Sven fan pakket met een te gekke schaatshoed, tattoos en nog veel meer! Zodat jij voor de buis of in het stadion Sven aan kan moedigen. Tevens maak je kans op mooie prijzen waaronder een VIP-trip naar Vancouver.
07 Jan '10 - in Advertentie
door Patrick
Audi - Suicide
Soms zit het leven mee, soms tegen. We hebben allemaal onze ups en downs. Deze beste man ziet het in ieder geval echt niet meer zitten..
06 Jan '10 - in Commercial
door Patrick
Animal Attraction
Natuurlijk kennen we wel wat sexuele 'ongemakken', maar vergeleken bij dieren hebben mensen het toch maar makkelijk...
06 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Parrot AR Drone
Parrot kennen we allemaal van de handige carkits, maar Parrot doet meer. Wat dacht je van deze gadget. De AR Drone is geheel te besturen met je iPhone, voorzien van twee camera's, WiFi en meer. Meer info hier!
06 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Sea Shepherd Ady Gil Collision
De walvisjacht verdient zachtjes gezegd geen schoonheidsprijs, dat mag duidelijk zijn. Sea Shepherd doet zijn best om daar wat tegen te doen. Maar zelfs een indrukwekkende boot zoals de Ady Gil, maakt bij de japanners geen indruk. Andere camera hier!
06 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
JDM Allstars - Drift Fun
Haaks de bocht door is voor velen een hele prestatie. De JDM Allstars zijn niet anders gewend. Ik vraag me zelfs af of deze drift experts überhaupt nog normaal de bocht door kunnen.
06 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Drunkest Drummer Ever!
Het is bekend dat echte 'rockers' best een drankje lusten voor ze aan een optreden beginnen. Jezelf wat moed indrinken oké, maar is dit niet wat overdreven?
05 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Truck Overtaking
Als vrachtwagenchauffeur moet je goed kijken wanneer je gaat inhalen. Met zo'n combinatie duurt het nou eenmaal wat langer eer je er voorbij bent. Heb je echt haast, dan is deze manier ook nog een optie..
05 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Smoking Tyres Mercedes Burnout
Met deze temperaturen dik onder nul kun je maar beter afscheid nemen van je zomerbanden en een setje winterbanden aanschaffen. Dit is natuurlijk ook een manier om van je zomerbanden af te komen.
05 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
World Of Vampires..
Er zijn verschillende manieren om een film te promoten. Een simpele trailer kennen we nu wel. Maar dit is toch een stuk leuker.
05 Jan '10 - in Trailers
door Patrick
Mulholland Highway - 'The Snake'
In Cornell, Californie, is een mooi stukje weg genaamd 'The Snake'. Zeer bochtig en dus een echte uitdaging voor de sportieve rijder. Al gaat dat niet altijd goed..
05 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
The Online Gamer
Vandaag de dag is er bijna in elke huishouden wel een game console te vinden. Online gamen is hot, maar wat als je een echte gamer een ouderwets potje Monopoly laat spelen? Dan krijg je dit! Noobs!
05 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Ultra Slow Motion Sports Short Film
Sport is vaak al interessant om naar te kijken, maar ultra slow motion maakt het geheel net wat aantrekkelijker. Zie de compilatie 'Slow' een mix van ultra slow motion momenten.
04 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Push!
Het is altijd fijn als je vrienden achter je hebt staan die je soms een steuntje in de rug geven. Al geloof ik niet dat dit de bedoeling was..
04 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Kabouter Wesley - Het Springende Licht
Mijn smaak is het niet helemaal, maar er zijn genoeg mensen die weg zijn van de schreeuwerige kabouter Wesley. Zie hier, 'het springende licht'.
04 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of 2009
Niet alles in 2009 verliep volgens plan. Dat bewijst deze compilatie missers maar weer. Enjoy!
04 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Burj Dubai Open Ceremony
Vandaag was het dan eindelijk zover. De opening van het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Dubai. Natuurlijk ging dat gepaard met een gelikte vuurwerk show.
04 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Taipei 101 New Year Fireworks 2010
De Taipei 101 was tot 2007 het hoogste gebouw ter wereld. Inmiddels heeft de Burj Dubai hem van de troon gestoten, maar één ding is zeker. Ook het vuurwerk van de Taipei 101 mag er wezen.
04 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Possessed..
Nou ben ik helemaal niet van de geesten, duivels en exorcisme. Maar toch begin ik mijn twijfels te krijgen. De 'vrolijke' kat Burger & Fries kennen we allemaal nog wel. Maar ik geloof dat deze huistijger ook wel een scheutje wijwater kan gebruiken.
03 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Moped Skills
We hebben weer een echte stuntman gevonden die aardig overweg kan met zijn brommert. Althans,.. hij doet zijn best.
03 Jan '10 - in Humor
door Patrick
360 Sydney
Er zijn genoeg foto's gemaakt tijdens de jaarwisseling. Maar 360 graden pics blijven toch bijzonder. Zie Sydney en Times Square! Voor meer 360° panoramafoto's ben je hier aan het goede adres.
03 Jan '10 - in Cool
door Patrick
30 Most Expensive Car Crashes of 2009
Van alle lijstjes die 2009 met zich mee heeft gebracht, deed deze lijst mij het meeste pijn. Als autoliefhebber blijft het toch zonde om zoveel moois in de kreukels te zien.
03 Jan '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drag Time
Met een brok pk's als rappe snuiter een quarter mile doen is een adrenaline shot eerste klas. Maar laten we eerlijk wezen. Je kunt het op een snowmobile proberen, maar voor het echte werk moet je toch echt een aantal wielen hebben.
02 Jan '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Where Is 2010
2010, het jaar van Xbox Natal en de Playstation motion controller. Wij doen ouderwets mee met spelletjes spelen. En wel met 'Where is 2010'. Game on!
02 Jan '10 - in Games
door Patrick
TMF Video Yearmix 2009
Er komen elk jaar weer verschillende jaarmixen uit, maar er is er maar één die ik absoluut niet wil missen. En dat is de onverslagen TMF Video Yearmix 2009.
02 Jan '10 - in Music
door Patrick
2009 World Jetsprint Championship Fail
Rustig met een bootje over het water voeren is er bij de Jetsprint Championship niet bij. Maar zoals je weet, als iets snel hard gaat, kan het ook snel fout gaan.
02 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
Hands Up! uhh Wings!
Wanneer er een of andere joker met een pistool voor je neus staat, dan zullen bij veel mensen automatisch de handen omhoog gaan. Zelfs deze kleine vriend is zijn leven niet zeker.
02 Jan '10 - in WTF!
door Patrick
DJ Earworm - United State Of Pop 2009
Net als vorig jaar is het DJ Earworm gelukt om een mash-up te maken van de Billboard top 25. Al de nummers in een magere 5 minuten is een behoorlijke opgave als je het mij vraagt. Zie hier United State Of Pop 2009. Voor de liefhebbers hier de MP3 en playlist.
01 Jan '10 - in Music
door Patrick
Travis Pastrana 269ft World Record Jump
Tijdens de jaarwisseling is er altijd wel een extreme sporter die een extreem wereldrecord neer wil zetten. Ditmaal was het Travis Pastrana die een Subaru Impreza vliegles gaf. En met resultaat! Hier de vlucht van 269ft.
01 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Mini Box Garbage
Inmiddels hebben we de feestdagen weer achter de rug. Kerstboom de deur uit, de cadeautjes in de kast, en de dozen bij het afval. Het was weer gezellig. Proost!
01 Jan '10 - in Commercial
door Patrick
Hypnotist vs Police Officer
Als hypnotiseur kun je mensen de vreemdste dingen laten doen. Dan moet het toch ook mogelijk zijn om onder een bekeuring uit te komen?
01 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Happy New Year!

Namens ons, de beste wensen en natuurlijk een fijn 2010!
01 Jan '10 - in Actueel
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties