Archief

Items van January 2008
V Revolution
Toen ik deze introductie zag moest ik meteen aan Audi en BMW denken. Helaas, we hebben het hier wel over een voertuig met extreme wielen en de nodige luxe, maar dit had ik niet verwacht.
31 Jan '08 - in Cars & Bikes
door Admin
Conan O'Brien
We kunnen over de Amerikanen zeggen wat we willen, maar talkshows kunnen ze maken als de beste. Neem Conan O'Brien. Wie wil er nou niet een spelletje spelen met Rebecca Romijn.
31 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Natalee Holloway
Is de zaak rondom de verdwijning van Natalee Holloway eindelijk opgelost? Meer hier..

Update: Joran's bekentenis één groot leugen?
31 Jan '08 - in News
door Patrick
Urban Hockey
Om als ijshockeyer fit te blijven moet je toch regelmatig op het ijs staan. Mocht in sommige gevallen de ijsbaan gesloten zijn dan kan je natuurlijk altijd nog de straat opzoeken. Geweldig!
31 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Moonerboy
Kennen we Matt nog? De man die maar al te graag overal ter wereld zijn maffe dansje wil laten zien. Moonerboy is net zo'n malloot, alleen laat hij liever overal zijn 'volle maan' zien.
31 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Metro Thriller
Nu het zeer succesvolle album Thriller van Michael Jackson 25 jaar bestaat hoor je alle nummers weer regelmatig voorbij komen. Zelfs als je op het gemak in de metro je krantje aan het lezen bent. Thnx!
31 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Hill Ride
Dat je met een offroad motor waanzinnige dingen kan doen hoef ik jullie niet meer te vertellen. Maar je kan het gevaar ook opzoeken. Zie deze stunt, die met iets minder grip ook anders af had kunnen lopen.
30 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
ABBA
Ondanks vele nummer één hits is ABBA niet echt een van mijn favoriete bands. Op de radio hoor je de laatste tijd ook maar bar weinig van ze. Laten wij daar vandaag eens verandering in brengen. Kijk even mee naar deze geweldige clip.
30 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Doc John
Hey, ik ben niet de slimste of domste mc die je kent, maar raak maar alvast aan mij gewend. Ik heb van alles in me yo! Dit is Doc John, check deze shit!
29 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Close Call
Als toeschouwer bij een rally evenement moet je altijd even kijken waar je precies gaat staan. Voor je het weet komt er een wagen jou kant op schuiven. Neem deze rally marshall, die snapt pas wat veilig is.
29 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Graffity 2.0
De nieuwste vorm van graffiti zit niet op de muur of op een trein, maar zweeft gewoon in de lucht. Met behulp van motion capturing en een virtuele spuitbus kun je de vetste dingen maken. De Duitse graffiti artiest DAIM heeft het uitgeprobeerd en op camera vastgelegd. Thnx Rockstar!
29 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Ken Block vs DC Snowboard Team
Een iets ouder filmpje, maar als er snowboards en een Subaru Impreza in voorkomen kan ik het jullie niet onthouden. Kijk mee naar dit geweldige kat en muis spelletje. Ken Block vs DC Snowboard Team.
29 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Looney Skeletons
Je zou haast denken dat tekenfilm figuren het eeuwige leven hebben. Dagelijks zijn sterren als Tom & Jerry nog te vinden op tv. Maar mochten ze ooit het loodje leggen dan is dit het resultaat.
29 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Airbus A380 vliegtuig
De Airbus A380 is het grootste passagiersvliegtuig ter wereld, dat is je vast niet ontgaan. Vandaag gaan we in de cockpit van het gevaarte rondkijken (letterlijk) en dan valt ons eigenlijk meteen op dat de dode hoek toch nog best fors is.
29 Jan '08 - in Cool
door edwin
Girls Gone Wild
Combineer vrouwen met de warme zon, strand en de nodige alcohol en je hebt een feest eerste klas. De gemiddelde internetter kent het fenomeen 'Girls Gone Wild' wel, maar dat de dames zo uit hun dak gaan is nieuw voor mij.
28 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Forgotten Beauty
Op dit moment is de Lamborghini Reventon een beeldschone wagen net als de Audi R8. Maar er komt een moment dat ook die auto's ergens in een tuintje weg staan te rotten. Wat is het toch zonde om zoveel moois op deze manier te laten vergaan.
28 Jan '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Glass Music
Een glaasje wijn gaat er altijd wel in maar je kan nog veel meer met een wijnglas. Als kleine jongen probeerde ik al met een natte vinger een wijnglas geluid te laten maken, maar wat deze gasten laten zien gaat wel erg ver.
28 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Traktor
Een beetje boer heeft een grote stoere sterke traktor voor de schuur staan. Pas alleen wel op dat tijdens het rijden de frontlader de grond niet raakt. Daar kunen ze namelijk niet zo goed tegen.
28 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Server Art
Ik ben gister zelf bezig geweest om alle draden van de pc eens mooi weg te werken, en ik kan je zeggen, dat is geen pretje. Je krijgt spontaan respect voor de mensen die dagelijks servers installeren.
27 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Spiderman
Feesten en partijen zijn altijd wel gezellig en al helemaal als er plotseling een bekende op komt dagen. Want zeg nou eerlijk, een geweldig optreden van Spiderman wil toch niemand missen?

Zet het geluid alvast iets zachter!
27 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Je kunt (heel) veel zeggen over Duitsers, maar loyaal aan hun taal zijn ze wel. Alles wat op tv komt gaat door die vertaalmachine met keuze uit zes stemmetjes en plopt er aan de andere kant weer uit. En ik vind het best. Zolang ze dan maar niet in het Engels gaan zingen en er dan ook nog die mannschaft bij gaan halen. Zucht.
27 Jan '08 - in Humor
door Gerben
Good Luck Chuck
'Good Luck' Chuck is een man waar elke vrouw het bed mee wil delen om aan een vaste relatie te komen. Het klinkt wellicht een beetje raar, maar het levert wel geweldige beelden op.
26 Jan '08 - in Trailers
door Patrick
Boss
Soms vraag je je wel eens af wat voor gevoel het geeft om zelf eens op de grote leren stoel van de baas te zitten. Geeft het nou echt zoveel macht? Ach, weet je wat, je moet het gewoon een keer proberen.
26 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Carlsberg Incident
Een ongeluk is nooit leuk. En al helemaal niet als het gaat om een vrachtwagen vol overheerlijk Carlsberg. Een normaal mens zou denken, 'hoe zou het met de chauffeur zijn? Maar nee, sommige vinden de lading veel interessanter.
26 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
De film 300 is toch wel één van mijn favorieten in het epic-genre, Pat en ik spelen het vaak na tijdens de lunch op het dak van het Biertijdkantoor. Nu hebben de schrijvers van de Scary Movie-reeks daar blijkbaar lucht van gekregen en hebben zich vol op deze film gestort, met dit als resultaat. Leuk?
26 Jan '08 - in Trailers
door Gerben
Extreme Overclocking
Mocht je niet meer tevreden zijn over de snelheid van je huidige pc, dan zou je kunnen overwegen om hem te overklokken. Oké, als je het goed wil doen kost het een paar knaken, maar dan heb je ook wat.
26 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Stand-Up III
Lachend het weekend in, wat wil je nog meer? Na de eerste twee succesvolle delen van Stand-Up is het nu tijd voor deel drie. Kijk mee naar Michael McIntyre, Jon Richardson, Steve Hughes, Tom Stade en als laatste Greg Davies. Enjoy!
25 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Kenny George
Hoewel basketbal niet echt mijn ding is vind ik het wel tof om de echte professionals bezig te zien. Deze zeer intensieve en snelle sport kost aardig wat energie. Maar als ik Kenny George zo zie staan heeft lengte ook zo zijn voordelen.
25 Jan '08 - in Sport
door Patrick
Home Cinema
Wij bij Biertijd vinden het wel eens lekker om even languit een filmpje te kijken. Groot beeld en een THX geluidsysteem zijn natuurlijk wel een vereiste. Maar dat alles valt in het niets als je deze home cinema's bekijkt. Ik ga voor de badcave, jullie? Thnx Hoempa!
25 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Chickipedia
Heb je altijd al wat meer willen weten over je favoriete actrice? Je kan natuurlijk op Google alle site's af gaan struinen, maar misschien dat Chikipedia wat makkelijker is. Zelfs de lichaamsmaten zijn netjes in kaart gebracht.
25 Jan '08 - in Actueel
door Patrick
Demolition
Zo nu en dan moeten oudere woningen plaats maken voor nieuwe. Natuurlijk moet er eerst flink gesloopt worden voordat ze met de nieuwbouw van start kunnen gaan. Al is het wel lullig als er net een muurtje teveel valt.
25 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Baby Instructions
En ik maar denken dat het onderhand wel duidelijk is hoe je een baby moet behandelen. Maar wat blijkt, je mag geen baby's onderin je supermarktkarretje leggen of gewicht laten heffen. Toch maar goed dat er voorlichtingscampagnes als deze bestaan.
24 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Dolphin Fun
Dat dofijnen slimme en vrolijke beestjes zijn weten we natuurlijk wel. Wie kent Flipper nou niet? Als dolfijn moet je zelf voor vermaak zorgen onder water, maar dat is voor deze slimme rakkers totaal geen probleem.
24 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Raymund
Net als in Nederland zoeken ze in Duitsland ook nieuw talent. Gelukkig zijn programma's als Idols en Superstar in elk land wel te vinden en staan legio mensen in de rij om hun muzikale kunsten te tonen. Zo ook Raymund, een zeventien jarige duitse jongen vol zelfvertrouwen. Kijk maar even mee.
24 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
No Suit Landing
Het zal toch wat zijn om zonder parachute uit een vliegtuig te springen en gewoon veilig te kunnen landen. Zou het ooit werkelijkheid worden? Nu met de wingsuits is 'vliegen' al een stuk dichterbij, maar of dat landen gaat lukken?
23 Jan '08 - in Sport
door Patrick
Crashtime
Tijdens races in de auto en motorsport gaan coureurs tot het uiterste om als eerste over de eindstreep te gaan. Natuurlijk kan dat niet altijd goed gaan, dat blijkt maar weer uit deze compilatie kunst en vliegwerk.
23 Jan '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Cool Ads
Een goede reclamecampagne maken valt nog niet mee. Daar heb je toch de nodige inspiratie en tevens humor voor nodig. Een ding is zeker, de mensen die dit verzonnen hebben verstaan hun vak uitstekend.
23 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Offroad Madness
Vliegende offroad motoren, monster trucks en ga zo maar door, wie is er niet gek van? Oke, helemaal zonder risico is een video opname naturlijk nooit, en zeker niet als je de boel gaat combineren. Wonderbaarlijk dat het allemaal goed gaat.
22 Jan '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Animal Hands
Wat een creatieve geesten lopen er toch rond. Dat je met je handen in het licht een leuk beestje kan maken weten we al van kleins af aan. Maar met wat verf wordt het allemaal toch een stuk mooier.
22 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Man Of The Year
Wat zijn er toch veel mannen die maar al te graag hun stoere gedrag op het internet willen laten zien. Nouja stoer, in sommige gevallen eerder lomp, dat blijkt maar weer uit deze compilatie.
22 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Women...
Vrouwen zijn geweldig, maar let wel op wat je zegt. Als je belooft om te helpen met boodschappen halen moet je niet stiekem na het werk de kroeg induiken. Geloof me, daar komt alleen maar gezeik van.
21 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Stand-Up II
Na de stand-up van gister moest er gezien het aantal mailtjes zeker een vervolg komen. Wij zijn de rotste niet dus lach nog even mee met Stephen K Amos, Russell Howard en als laatste Jason Byrne.

Bonus: Carlos Mencia.
21 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Urban Sports
Kennen jullie de Franse urban sporter nog van een tijdje terug? Ook deze man blijft in beweging. Is het niet met een geweldig potje squash dan is het wel met ijshockey of American football. Geweldig!
21 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Lindsay Lohan
We kennen Lindsay allemaal wel van films als 'Dream Girls', 'Herbie' en vooral van haar up's en down's de laatste tijd. Zo te zien gaat alles weer de goede kant op, maar toch aan jullie de grote vraag, Hot or Not?
20 Jan '08 - in Celeb's
door Patrick
Tattoo
De één laat de naam van zijn kind op een schouder zetten, terwijl een ander voor de stoere tribal gaat. Voor iedereen is er wel een toepasselijke tattoo te vinden. Maar wat neemt een beetje puzzelfreak?
20 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Stand-Up
Wij hier bij Biertijd kunnen wel genieten van een beetje humor. Laten we deze saaie zondag eens wat vrolijker maken met wat stand-up comedy. Kijk mee naar Steve Hughes, Jason Rouse en Jim Jeffries.
20 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Internet Party
Na een geweldige loggers bijeenkomst is het nu weer tijd voor de dagelijkse gang van zaken. Feestjes zijn natuurlijk altijd gezellig, vooral als het halve internet zijn neus laat zien.
20 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Urban Legend ER
Het blijft altijd maar de vraag, zijn urban legends verzonnen of zit er toch een kern van waarheid in? De jongens van Collegehumor hebben er in ieder geval weer een geweldige special van gemaakt.
19 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Know Your Moves
Elke vechtsporter moet hard trainen om in de ring zijn mannetje te staan. De echte moves leer je natuurlijk niet zomaar, daar moet je dagelijks op oefenen.
19 Jan '08 - in Sexy
door Patrick
Action News
Heerlijk zo die Zaterdagochtend. Op je gemak uitgeslapen beginnen met een bak koffie en een lekker ontbijt. Even het nieuws aan, want je weet maar nooit, misschien zijn er ook nog wel leuke dingen gebeurd.
19 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Medicine Ball
Als ik aan een medicijnbal denk zie ik mezelf meteen weer in de gymzaal staan met een loodzware leren bal. Tegenwoordig maken ze die ballen van rubber. Waarom vraag je je misschien af? Nou, dat stuitert zo lekker.
18 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Met elastiekjes schieten was grappig, op de basisschool. In de brugklas kon het nog net, af en toe, om die nieuwe meiden te imponeren met je pieper-lef. Zit je ondertussen op de uni of hogere school en voel je nog steeds die drang, pak het dan ietskes groter aan, ok?
18 Jan '08 - in Cool
door Gerben
Album Covers II
Nu niet iedereen meer het nut van een langspeelplaat inziet is er altijd nog een andere manier om er creatief mee om te gaan. Laatst hadden we deze verzameling album covers maar er zijn er nog meer. Hier deel 2.
18 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Happy Crashing
Een auto ongeluk is geen pretje, maar het levert altijd wel spectaculaire beelden op. Neem een aantal meesterlijke crashes en laat de rest aan Eboman over. Dan heb je in no-time een heerlijk stukje muziek.
17 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Big Talent
Zo nu en dan stuiten we wel eens op filmpjes waarvan we denken 'Hey, dat is nou echt zwaar talent'. Jammer genoeg zien we dat niet al te vaak, maar deze snuiter staat voor 2008 nu al aan de top. Zie hier zijn variant van 'I Touch Myself' en 'The bad touch'. Top!
16 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Spanish Lesson
Mocht je in Amerika een nanny aannemen, dan zal het bijna zeker zijn dat je een Spaans sprekende dame treft. Helemaal niks mis mee, met een kleine cursus Spaans komt alles goed.
16 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Rally
Bij rally sport telt elke seconde. Natuurlijk is het een hele opgave om zo hard mogelijk over kleine weggetjes te gaan, maar winnen kan je ook op een andere manier. Niet al te sportief, maar wel efficiënt.
16 Jan '08 - in Sport
door Patrick
Kite Mountain Boarding
Nu de zomer binnenkort weer voor de deur staat is het tijd om onze kite spullen op te zoeken. Kitesurfen is tof, maar stel dat er geen grote plas in de buurt is? Koop een mountainboard, dat is net zo geweldig.

Anders hebben we altijd kite jumping nog..
16 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Snow Art
Er zijn een aantal dingen die je nooit moet eten. Eén er van is gele sneeuw. Als man zijnde probeer je tijdens het plassen altijd wel wat leuks te verzinnen, maar wat deze snuiter voor elkaar pist is best creatief.
15 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Stephen Lynch
Er zijn een aantal talenten waar ik vreselijk om kan lachen. Zo zijn Jeff Dunham en Stephen Lynch mijn favorieten. Na een eerdere verzameling van Lynch geplaatst te hebben kwam ik vandaag andere optredens tegen. Kijk mee. Song I | Song II | Song III | Song IV
15 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Mac
Hier op het Biertijd HQ zijn we nog steeds blij met onze Macjes. Maar wat doen die fijne machientjes zonder software? Bij Macheist bedachten ze daarom een originele manier om jou van een setje handige tooltjes te voorzien en daarbij nog eens een goed doel te steunen ook!. Als maccer mag je het niet mislopen.
14 Jan '08 - in Actueel
door Patrick
Nice Slide
Wat een uitvinding is zo'n roltrap toch ook hè? Met het grootste gemak, zonder te lopen de trap af. Oké, snel is anders, maar ook daar is een oplossing voor. Al is er wel een beetje evenwichtsgevoel voor nodig.
14 Jan '08 - in Humor
door Patrick
TV-B-Gone
Als kleine jongen gingen we 's avonds wel eens de straat op, om met behulp van een universele afstandsbediening de tv van de buren uit te zetten. Best leuk een beetje kattekwaad, maar om dat nou op een mega beurs als CES te doen?
14 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Zoo
Altijd gezellig om een dag naar de dierentuin te gaan. Op je gemak dieren bekijken die aan alle kanten zijn verwend en meer liggen te slapen dan lopen. Ach, als de kids er maar wat van opsteken toch?
13 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Eye On You?
Na maanden chatten komt je schatje eindelijk een keer met haar webcam online. Je weet na alle gesprekken onderhand wel dat ze een oogje op je heeft, dus wat kan je nou nog gebeuren?
13 Jan '08 - in Shock!
door Patrick
Crash Time!
Laten we eens een oude doos opentrekken met de meest opmerkelijke ongelukken. Een groot gedeelte zal je ongetwijfeld al hebben gezien, maar het blijft indrukwekkend. Hier deel 2. Thnx!
13 Jan '08 - in Retro
door Patrick
Catwalk
Eindelijk loop je na een lange carrière als model een keer de catwalk. Het klinkt allemaal zo simpel, die paar meter over de 'runway' lopen is toch een makkie? Vergis je gerust niet, kijk mee naar deze modellen.
12 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Eindelijk zit het me een keer mee. Niet alleen is mijn vriendin aan vervanging toe (die Simson bandenplak- lijmlucht komt me de keel uit), ook staat de dollar mooi laag. 7500 dollar is dan wel het zevenhonderd- dubbele van wat mijn huidige reppelrubber kostte, het is toch wel een vooruitgang! Nu alleen nog kiezen. Het voordeel is wel, voor 750 dollar sturen ze je een extra gezichtje.
12 Jan '08 - in WTF!
door Gerben
Hockey Fan
IJshockey is een geweldige sport. Een perfecte combinatie van snelheid en geweld. Maar mocht je als speler een overtreding begaan, wees dan blij dat er altijd nog fans zijn met een vriendelijk gebaar.
11 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Kodak Moment
Op een beurs probeer je als bedrijf alles om goed voor de dag te komen zodat je een onvergetelijke indruk achterlaat bij de klanten. Bij Kodak snappen ze het, die weten wat we graag willen zien.
11 Jan '08 - in Sexy
door Patrick
Porsche
Er zijn een aantal automerken op de wereld die mijn hart sneller doen kloppen, één ervan is wel Porsche. Schitterende wagens met een naam om trots op te zijn. Zelfs de commercials zijn geweldig. Thnx!
10 Jan '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Widescreen
Is het tijd voor een nieuwe monitor of wil je gewoon wat groter? Begin dan nu alvast te sparen voor het nieuwe scherm van Alienware. De computers en laptops waren al top kwaliteit, maar dit scherm is toch wel de natte droom van elke gamer.
10 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Pamela Anderson
We kennen haar nog van Bay Watch, Barbwire en natuurlijk van haar erotische video samen met Tommy Lee. We worden allemaal een dagje ouder, maar het lijkt wel of sommige mensen worden overgeslagen. Aan jullie de vraag, Hot or Not?
10 Jan '08 - in Celeb's
door Patrick
Jeep
Om een beetje te genieten van de extreme natuur heb je een behoorlijke auto nodig die elk obstakel met gemak kan overwinnen. Nou zou je denken dat je met een echte Jeep een behoorlijk eind komt, maar het is duidelijk. Niet dollen met moeder natuur.
09 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
HairMixer
Is het weer tijd om naar de kapper te gaan, maar je weet nog niet precies hoe je het wil hebben? Biertijd heeft de oplossing voor je. Pak een aantal foto's van leuke of kinky kapsels en met een beetje hulp van de HairMixer weet je zo waar je aan toe bent.
09 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Deadwish
Als treinmachinist denk je een geweldig beroep te hebben. 's Ochtends met je broodtrommel naar je werk, op je comfortabele stoel je ritje doen en weer op weg naar huis. Fout! Je zal als harde werker deze mafketel onderweg tegenkomen.
09 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Porn?
Op Biertijd kan je veel dingen vinden. Van lollig tot schokkend, alles is wel in het archief aanwezig. Althans, één ding niet, en dat is de zware erotische kant. Daarvoor moet je bij onze stoute zus xMissy zijn. Zelfs voor SFW porn! Hier deel 1 en hier deel 2.
09 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Mario DOOM
Als ik twee spellen van een tijdje terug mag noemen die ik echt dagelijks heb gespeeld, dan zijn dat zeker Mario en DOOM. Beiden spellen staan qua gameplay haaks op elkaar, maar met wat programmeer skills is het best een toffe combinatie.
09 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Waldo Sniper
Kennen we de afbeeldingen nog waarbij we op zoek moeten gaan naar Wally. Het mannetje met de rood witte muts is altijd maar lastig te vinden. Gelukkig hebben ze het spel wat interessanter gemaakt. Wie geeft als eerste Waldo zijn verdiende headshot?

Laden duurt even.. (10mb)
09 Jan '08 - in Games
door Patrick
My Fake Baby
In elke speelgoedwinkel zijn er wel poppen te vinden die net op echte baby's lijken. Best tof voor de kids, maar je kan het ook overdrijven. Deze dame maakt baby's die bijna niet van echt te onderscheiden zijn, speciaal voor volwassenen. Baby'tje kopen?
09 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Youtube Idol
Zo, na een kleine pc breakdown zijn we er weer. Het programma Idols kent iedereen wel, maar net als vorig jaar is er ook dit jaar weer een internet variant. Youtube Idol 2008 is een mengsel van bagger en talent. Aan jullie wie het gaat maken.
09 Jan '08 - in Actueel
door Patrick
Olympic Highlights
Dat de japanezen maar rare gewoontes hebben mag onderhand wel duidelijk zijn. Ze verzinnen de raarste dingen, al heeft dit optreden toch wel iets aparts. Eén ding is duidelijk, creatief zijn ze zeker.
08 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Cabaret
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Het blijft een mooie uitspraak waar we bij Biertijd dagelijks aan denken. Mocht je wel een glimlach kunnen gebruiken, kijk dan even hier!
08 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Bill's Last Day
Het valt niet mee om afscheid te nemen van een bedrijf die je van kleins af aan groot hebt gebracht. Neem Bill Gates, geprezen om z'n liefdadigheid, verguisd om z'n blauwe schermen. Hij hangt dit jaar z'n pc aan de wilgen, maar wat dan? Thnx!
07 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Surfing
Elke sporter heeft zijn sport moeten leren met vallen en opstaan, zo ook de surfers onder ons. Maar waar komt heel dat surfen nou oorspronkelijk vandaan? Kijk mee naar deze documentaire over de ontwikkeling van het Big Wave Surfing. Thnx Pim!
07 Jan '08 - in Sport
door Patrick
Chris Crocker
Dachten we eindelijk verlost te zijn van Britney Spears extremist Chris Crocker, komt hij nu weer met een comeback op de proppen. Ditmaal met een cover van Britney's 'Piece of me'. Houdt het dan nooit op?
07 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Grandma Chair
Altijd gezellig als oma jarig is, maar wat moet je nou iemand geven die echt alles al heeft? Gelukkig zijn er nog genoeg leuke winkeltjes waar je wat kan kopen uit de goede oude tijd. Zal ze er blij mee zijn?
06 Jan '08 - in Humor
door Patrick
LP640 vs Supra
Wat is een Lamborghini Murcielago LP640 toch een beest van een wagen. Behoorlijk wat pk's en een acceleratie waar je u tegen zegt. Helaas, er is altijd baas boven baas, ook al heb je een Lamborghini. Thnx!
06 Jan '08 - in Cars & Bikes
door Patrick
Robbie Maddison
Het wereldrecord staat inmiddels al een paar dagen, maar toch wil ik hem jullie niet onthouden. Evil Knievel was een man zonder vrees, maar wat Robbie Maddison laat zien slaat werkelijk alles.
06 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Avalanche Riding
Op je gemak van een berg af snowboarden is leuk en tevens rustgevend. Maar als er een lading sneeuw achter je aan naar beneden komt vallen is het plots een heel ander verhaal. Jeremy laat het je zien.
05 Jan '08 - in Sport
door Patrick
Met de komst van betaalbare en makkelijk illegaal te downloaden editorprogramma's springen de amateur-filmmakers als paddo's uit de grond. Het gros is niet om aan te zien, maar zo nu en dan zit er een filmpje tussen die van alle kanten goed in elkaar zit. Darth Vader in love is er zo ééntje. I'm such an idiot.
05 Jan '08 - in Humor
door Gerben
Ultimate Garage
Wat zou het toch fijn zijn om een auto extra te hebben. Oké, het kost een paar centen maar het maakt alles wel een stuk makkelijker. Stel dat je accu leeg is, dan is het wel zo handig dat er nog een andere auto voor je klaar staat.
04 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
360° New Year
De jaarwisseling hebben we inmiddels al een paar dagen achter de rug. Nu zijn er genoeg foto's geschoten van al dat prachtige vuurwerk, maar op het mooie spul moesten we toch een aantal dagen wachten. Panorama foto's blijven geweldig.
04 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Dip
Het is weekend. Tijd om even lekker te ontspannen en misschien zelfs wel even met de voetjes van de vloer te gaan. Onder het genot van een drankje gaat dansen me altijd aardig af, maar als ik Dip zo bezig zie kan ik vanavond maar beter thuis blijven.
04 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Cadillac Tuning
Als trotse eigenaar van een Cadillac CTS-V mag je sowieso al niet klagen over het aantal pk's onder de kap. Natuurlijk is het tof om er nog een paar paarden aan toe te voegen, maar of dat nou zo'n strak plan is?
03 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Pole Dancer
Ik blijf het toch maar knap vinden als ik zie wat voor bewegingen ze allemaal uithalen met zo'n paal. Als ik een vrouw bezig zie is het vaak opwindend, maar als er een vent zo'n paal beklimt is het net urban pogo.
03 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Dinner!
Zo, onderhand hebben we allemaal weer onze buik vol van het eten, dus gaan we weer vrolijk verder. Wat hebben we gegeten eigenlijk? Was het een lekker biefstukje of gewoon ouderwets Pindakaas. Ach, wat maakt het ook uit, als het maar lekker was.
03 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Whopper Freakout
En wij maar denken dat de Amerikanen het moeilijk hebben in Irak. Zelfs de uitspraken van Bush vallen in het niets bij andere mogelijke wereldproblemen. Stel je eens voor dat ze de Whopper uit de handel halen.
03 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Skybox
Het is officieel, de russen komen er aan. Althans, dat er sprake is van belangstelling voor de Nederlandse voetbalclubs mag duidelijk zijn. Dat blijkt maar weer uit dit Russische nieuwsbericht.
03 Jan '08 - in Actueel
door Patrick
Alicia Silverstone
Alicia Silverstone, kennen we haar nog? Waarschijnlijk kennen de wat oudere onder ons haar nog van de Aerosmith videoclip's, en de wat jongeren onder ons van films als Clueless en natuurlijk Batman. Nu de grote vraag, is ze nog steeds Hot or Not?
03 Jan '08 - in Celeb's
door Patrick
Card Trick
Nu zien we op het internet vaak genoeg goochelacts voorbij komen waar we maar weinig van snappen. Zo snap ik ook van deze truc maar bar weinig. Iemand die het ons even uit kan leggen?
02 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Pioneer
Om mensen snelheid te laten minderen op gevaarlijke stukken kan je op verschillende manieren doen. Combineer de verkeersveiligheid met een reclamestunt en dan is dit het resultaat.
02 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Paper Plane
Vliegtuigjes vouwen, wie heeft het vroeger nou niet gedaan. Daarna naar de bovenste verdieping om te testen hoe ver je vliegtuig zal komen. In mijn geval kwamen ze niet ver, maar deze komt een aardig eind.
02 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Desert Eagle
Om op een vrije middag veilig met wapens te schieten is altijd leuk tijdverdrijf. Nu is het wel zo dat hoe zwaarder het wapen is des te harder de terugslag zal zijn. Wij weten dat, maar leg dat dit meisje even uit.
02 Jan '08 - in Humor
door Patrick
Feyenoord
Iedereen en alles heeft zo z'n prijs. Althans, als rijke Rus mag je dan wel een paar koffers met geld hebben, Bert van Marwijk en Chris Woerts zwichten niet zomaar voor een paar centen.
02 Jan '08 - in Actueel
door Patrick
Red Bull
Dat je van Red Bull vleugels krijgt wisten we al. Maar om met een helikopter deze manoeuvres te maken heb je ook een paar stalen ballen nodig. Eén ding is duidelijk, vliegen kan die wel. Thnx!
01 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Album Covers
Een ouderwetse langspeelplaat oftewel een LP is niet meer van deze tijd. Natuurlijk zijn er altijd nog mensen die zweren bij de zwarte schijven. Maar mocht je echt het nut niet meer inzien van de LP, dan kan je altijd nog creatief doen met de cover.
01 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Global New Year
Zo, we zijn weer een beetje onder de mensen. Van mij nog de beste wensen voor het nieuwe jaar, en laten we samen van 2008 wat geweldigs maken. De rest van de wereld dacht er in ieder geval net zo over. Zie hier een compilatie vuurwerk geweld van afgelopen nacht.
01 Jan '08 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties