Archief

Items van December 2007
Happy New Year!


De Biertijd crew wenst u een geweldig 2008!
31 Dec '07 - in Actueel
door Patrick
Country
Van techno tot klassiek, elke muziek heeft zo zijn eigen dans. Logisch zal je denken, want dansen is een vak apart. Ach, wat maakt het eigenlijk allemaal uit. Als je het maar naar je zin hebt.
30 Dec '07 - in Humor
door Patrick
Bloopers
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Zo zit eigenlijk heel het leven in elkaar. Bij elke film of optreden gaat wel eens wat fout. Is het niet bij kaskrakers als X-Men, dan is het wel bij komiek Jeff Dunham. Peanut en Walter hebben het er maar moeilijk mee.
30 Dec '07 - in Humor
door Patrick
Kombatan
Bepaalde vechtsporten vind ik fascinerend om te zien. Maar als je zelfs met een blinddoek op nog steeds elke aanval kan weren wordt het wel erg interessant. Kijk mee naar de Kombatan meester.
30 Dec '07 - in Sport
door Patrick
Jennifer Love Hewitt
Elke keer blijf ik me toch verbazen hoe een actrice in een aantal jaar kan veranderen. Van mooie meid naar zowat anorexia en weer terug. Jennifer Love Hewitt kennen we nog van 'I know what you did last summer'. Zegt u het maar, Hot or Not?
29 Dec '07 - in Celeb's
door Patrick
Desktop Calender 2008
Nu het einde van 2007 onderhand in zicht is zien we van alle kanten 'best of' lijstjes en 2008 kalenders voorbij komen. Zo ook bij onze vrienden van Getlogged. Hier hun desktop calender 2008.
29 Dec '07 - in Actueel
door Patrick
Caz!
Zaterdagavond half negen, tijd om de avond eens goed te beginnen met wat muziek. Onze Italiaanse party freak weet wat we lekker vinden en heeft daarom de 'CAZ! - End of the yearmix 2007' voor ons klaarstaan. Dat is alvast een heerlijk begin van je feestavond.
29 Dec '07 - in Music
door Patrick
Volkswagen
Heb jij dat ook wel eens? Ga je met een klein mankement naar de plaatselijke autodealer en met een kwartier sta je 100 euro armer weer buiten. Laten ze eens een voorbeeld nemen aan Volkswagen, die weten pas wat service is.
28 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
David Blaine
David Blaine staat bekend als een geweldig illusionist die op straat zijn kunsten vertoont. Natuurlijk worden we vreselijk in de maling genomen, maar dat mag de pret niet drukken. Zo is er ook een parodie op Blaine. Na de oudere delen 1 & 2, is er nu deel 3.
28 Dec '07 - in Humor
door Patrick
Hancock
Terwijl Will Smith nog volle zalen trekt met zijn laatste kaskraker 'I am legend' staat de volgende film alweer in de planning. Ditmaal gaat Smith als superheld door het leven. Althans, laat in dit geval dat super maar weg. Zie hier een voorproefje van Hancock.
28 Dec '07 - in Trailers
door Patrick
Top Gear
Nu ben ik regelmatig jaloers op de jongens van Top Gear, maar deze uitzending spant voor mij de kroon. Persoonlijk ben ik een echte Audi fan, maar wat als je moest kiezen tussen een Audi RS4, BMW M3 en een Mercedes C63 AMG? Hier Part 1 en hier Part 2.
28 Dec '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wedgie
Het is zo'n typisch standaard gebruik in films zoals American Pie om het sukkeltje van de klas zo nu en dan eens te verblijden met een wedgie. Echt een prettig gevoel zal het niet geven, laat staan dat je het voor je plezier laat doen.
28 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Christophe Huet
Een foto zegt meer dan duizend woorden. Klopt helemaal, al is het nog niet zo eenvoudig om een mooie foto te maken. Christophe Huet is niet alleen een meester in fotograferen, maar ook in het bewerken. Zie hier zijn portfolio. Geweldig.
27 Dec '07 - in Cool
door Patrick
Roosje
Er zijn aardig wat mensen die het na eerste kerstdag meteen al voor gezien houden en tweede kerstdag liever languit op de bank hangen. Gelijk hebben ze, maar dat is niks voor Jack. Geef hem een cap en een camera en dan is dit het resultaat.
27 Dec '07 - in Cool
door Patrick
Christina Applegate
We kennen haar waarschijnlijk allemaal nog van de serie 'Married with children'. Deze blonde dondersteen liet bij vele het hart sneller kloppen, maar is dat nog steeds het geval? Roept u maar, Hot or Not?
26 Dec '07 - in Celeb's
door Patrick
Salsa
Om op je gemak de salsa te dansen zou het wel erg handig zijn als je twee benen tot je beschikking hebt. Voor deze jongen is dat een ander verhaal, maar als ik hem zo bezig zie blijkt toch maar weer dat ondanks een handicap niks onmogelijk is. Respect!
26 Dec '07 - in Cool
door Patrick
TMF Yearmix
Voldaan van al het eten en drinken gaan we weer vrolijk verder. Laten we beginnen met een lekker stukje muziek met dank aan de plaatselijke Pizzabakker. Na de eerdere delen van de TMF Yearmix gaan we nu door met de jaren 1999, 2000 en 2001. Enjoy!
26 Dec '07 - in Music Vids
door Patrick
Christmas Tree
Het mag duidelijk zijn dat we met z'n alle veels te veel drinken tijdens de kerst. Maar om eerlijk te zijn kunnen we er maar weinig aan doen. Onze boom hebben we van de week al laten zien, maar na een paar nachten 'overwerk' staat Jerkov's boom ook eindelijk.
24 Dec '07 - in Cool
door Patrick
Run!
Rally is spectaculair, en helemaal als je er met je neus op zit. Het is een geweldig gezicht als je van achter het hek bruut geweld voorbij ziet komen. Voor het hek is een ander verhaal. Run Forrest run!
24 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Guus & Meeuwis
Je hebt wel eens dat een parodie op een bepaald nummer een groter succes dreigt te worden dan het origineel. Nu heb ik niks tegen Mika, maar eerlijk is eerlijk. Deze twee gasten zijn natuurlijk wel een stelletje professionals.
24 Dec '07 - in Humor
door Patrick
Parking Perfection 2
Deel één was al behoorlijk lastig, maar voor de mensen die nog wat avonduren moeten vullen heeft Biertijd deel 2 van het spel 'Parking Perfection'. Ik mag dan wel geen vrouw zijn, maar parkeren blijft een vak apart.
24 Dec '07 - in Games
door Patrick
Kersumus
Ik ga er van uit dat bij de meeste mensen nu het huis vol hangt met mooie ballen en slingers. Misschien iets te overdreven allemaal, maar het hoort bij de kerstgedachte. Laten we eerlijk wezen, samen met je partner het huis versieren, dat is toch geweldig?

Gezien het taalgebruik, even oppassen.
23 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
KITT
In de jaren 80 waren er programma's waar we dagelijks klaar voor zaten. McGuyver, The A-Team en natuurlijk niet te vergeten Knight Rider. De laatste gaat binnenkort een vervolg krijgen, maar onze trouwe K.I.T.T. heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan.

Hier bewegend beeld..
23 Dec '07 - in Actueel
door Patrick
TMF Yearmix
Laten we weer eens een stap terug in de tijd nemen. De huidige TMF Yearmix laat nog even op zich wachten, dus gaan we vrolijk verder met de collectie van onze Italiaanse buurman. Na de jaren 95 en 96, is het nu tijd voor 1997 en 1998. Enjoy!
23 Dec '07 - in Music Vids
door Patrick
Moot BooXLe
Elk jaar hoor je weer dezelfde kerstliedjes op de radio. Op zich niks mis mee, maar wat variatie kan echt geen kwaad. De standaard liedjes een apart tintje geven is natuurlijk ook een optie, het enige wat je nodig hebt zijn wat skills en een talkbox. Thnx Jack!
23 Dec '07 - in Music
door Patrick
Rudolph
Als je als celeb door het leven gaat is een dag zonder paparazzi wel eens fijn. Nu met de kerstdagen heeft Santa's beste maatje Rudolph het behoorlijk lastig, en al helemaal als je over zijn scharreltjes begint.
22 Dec '07 - in Humor
door Patrick
Feeling Blue
Als kleine jongen vond ik de smurfen echt helemaal geweldig. Maar als je op je oude dag voor de spiegel staat als een halve smurf kijk je toch wel raar op. Misschien was die zilver cocktail toch niet zo slim.
22 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Omazing Grace
Het valt nooit mee als je afscheid moet nemen van een goede bekende. Gelukkig zijn er een aantal manieren om je verdriet wat te verlichten. Zingen helpt, maar met deze snuiter kan het alleen maar erger worden.
22 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Boob Slapping
Soms heb je van die filmpjes waarvan je na twee seconden al denkt, 'WTF moet ik hier mee'? Hoe vreemd het ook klinkt kijk je vaak het filmpje helemaal uit. Zo hebben wij dat ook met deze boob slapping contest.
22 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Jingle Bombs
Buikspreker Jeff Dunham is werkelijk een vak apart. Met zijn typetjes als Sweet Daddy D en Achmed the dead terrorist maakt hij elk optreden tot een waar spektakel. Achmed mag wel dood zijn, maar ook hij heeft zo zijn kerstgevoelens. Zie hier Jingle Bombs.
22 Dec '07 - in Humor
door Patrick
Crashmas Eve
Nu met de kerst voor de deur trekken ze overal weer de Santa spelletjes uit de kast. Oké, je moet natuurlijk geen diepgang verwachten of PS3 graphics, maar gewoon simpel vermaak is het wel. Thnx Brain!
20 Dec '07 - in Games
door Patrick
TMF Yearmix
Er verschijnen per jaar een aantal mixen die ik absoluut niet wil missen, één daarvan is de TMF Yearmix. Op de mix van dit jaar zullen we nog even moeten wachten, maar tot die tijd kunnen we bij onze Pizzabakker de oude delen terugzien. Zie hier 1995 en hier 1996.
20 Dec '07 - in Music Vids
door Patrick
Stop!
Het leven van een verkeersagent is geweldig als je dit eerdere filmpje bekijkt. Maar het is allemaal niet zo makkelijk. Als je eenmaal de kunst van het fluiten onder de knie hebt blijkt er gewoon nog veel meer te zijn waar je rekening mee moet houden. Zwaar lastig!
19 Dec '07 - in Humor
door Patrick
Snowboard
Het is toch te gek voor woorden dat er nog steeds ski resorts zijn waar snowboarden verboden is. Je zou toch denken dat een snowboard nu onderhand wel de normaalste zaak van de wereld is. Een mooie uitdaging voor Burton om er een wedstrijdje van te maken.

Hoe maken ze snowboards eigenlijk?
19 Dec '07 - in Cool
door Patrick
Shrek
Als je gewoon even nuchter nadenkt zit de kerst vol met rare gebruiken. Je huis versieren, sokken boven de open haard en kalkoen voor het eten. Sterker nog, wie zet er nou een versierde boom in zijn huis? Tja, leg dat Shrek maar eens uit.
19 Dec '07 - in Animation
door Patrick
Music Pleasure
Kan jij aardig overweg met een gitaar? Dan weet ik zeker dat menig vrouw een warm gevoel van je krijgt. Waarschijnlijk zal het niet door je muzikale talent komen, maar dat mag de pret niet drukken toch?
19 Dec '07 - in Cool
door Patrick
Bugatti Veyron
Om één van de meest exclusieve auto's ter wereld te kopen moet je een zeer goed gevulde knip hebben. Waarschijnlijk zal na aankoop van een Bugatti Veyron die knip ook behoorlijk leeg zijn. Dat is dan best lullig met de benzine prijzen van nu.
18 Dec '07 - in Humor
door Patrick
Pix Mix
Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar wat voor woorden zou je kunnen bedenken bij een voor jou volkomen onbekende foto? Een creatieve geest verzint altijd wel wat, dat blijkt uit deze pix mix.
18 Dec '07 - in Humor
door Patrick
Homer Simpson
Als je zo nu en dan weer eens een oud fotoalbum uit de kast pakt lijkt de tijd toch wel erg snel te gaan. Mensen veranderen met de tijd, en zo gaat dat ook met getekende personages als Homer Simpson.
18 Dec '07 - in Cool
door Patrick
Granny
Oud worden we hopelijk allemaal, en het liefst zonder al te veel gebreken. Nu kan je als oude van dagen in je luie stoel nog ouder worden, maar waarom niet genieten van het leven. Lang leve Hip Hop!
18 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Flurk
En ik maar denken dat we onderhand alle sporten wel ontdekt hadden. Vergeet de bekende extreme sports als snowboarden en basejumpen, het is tijd om de grens te verleggen. Het kost een paar maanden, maar dan ben je ook wel een echte Flurk master.
17 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Find Her Differences
Als kleine kinderen waren we vroeger al druk in de weer met het welbekende spelletje 'Zoek de tien verschillen'. Vandaag gaan we op herhaling, en om het nog wat aangenamer te maken trekt Jerkov daarvoor een aantal kerstbabes uit de kast.
17 Dec '07 - in Games
door Patrick
Help Me!
Wat is er nou rustgevender dan met het vliegtuig op vakantie te gaan. Lekker met een drankje languit in je stoel, iPod aan en voor je het weet lig je in de zon. Althans, het kan rustgevend zijn, dan moet je niet deze mafketel naast je hebben zitten.
17 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Top 10 Weblogs
Dat er met MSN search aardig wat word gezocht mag duidelijk zijn. Gratis krant Sp!ts heeft het MSN zoekjaar 2007 eens netjes op een rijtje gezet en wat blijkt? Een top 3 notering voor Biertijd. Mag ik jullie bedanken!
17 Dec '07 - in Actueel
door Admin
Yo Yo
Het lijkt misschien kinderspeelgoed, maar pas op met wat je zegt, voor je het weet heb je een legio boze Japanezen voor je deur staan. Het is nog een behoorlijke kunst om met een yoyo om te gaan. Zie de wereldkampioenen 2007. Yuuki Specer en Shinji Saito.
16 Dec '07 - in Cool
door Patrick
Porsche 977 GT3
Een Porsche 977 is een geweldige auto. De techniek, kracht en tevens uitstraling maken deze auto tot een waar monster die je met respect moet behandelen. Mooi verteld, maar geef een 'shit for brains' zo'n Porsche GT3 en het word plots levensgevaarlijk.
16 Dec '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Cold Fusion Yearmix 2007
We konden er op wachten. DJ PJ zal ons natuurlijk niet zonder muziek laten zitten tijdens deze donkere dagen. Na de nodige uurtjes achter de draaitafels is de Yearmix 2007 eindelijk een feit. Downloaden doen we bij onze Italiaanse buurman.
16 Dec '07 - in Music
door Patrick
Merry F^%@# Christmas
Elk jaar met de kerstdagen is het weer hetzelfde liedje. Mariah Carey met All i want for Christmas, Chris Rea's driving home for Christmas, en natuurlijk Last christmas van Wham. Laten we eens wat anders proberen.
16 Dec '07 - in Humor
door Patrick
Webcam
Hier bij Biertijd plaatsen we niet zo vaak webcam filmpjes. Maar zo nu en dan maken we graag even een uitzondering. Hoe kan je je dag nou beter beginnen dan met deze geweldige webcam strip.
16 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Yellow Snow
Gametime! Wie geniet er nou niet van, om als volwassen vent stiekem figuurtjes in de sneeuw te plassen. Vandaag pissen we met een (X)missie, wie van jullie haalt de hoogste score? Uitslagen natuurlijk bij de reacties. Piss on!
15 Dec '07 - in Games
door Patrick
Ice Drop
Tijdens deze koude dagen is het al rot genoeg als je 's ochtends vroeg de ramen van je auto moet krabben. Maar na een paar dagen ijzel is het gewoon oppassen geblazen, voor je het weet moet je springen voor je leven. Lang leve de zomer!
15 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Steep
Extreme sports, wie is er niet gek van. Er naar kijken is al geweldig, maar wat voor kick zou het geven om met je ski's een berg te bedwingen waar nog niemand eerder is geweest? De film 'Steep' laat het je zien. Wij hebben alvast de trailer voor je. Thnx Aikitoy!
14 Dec '07 - in Cool
door Patrick
Train vs Snow
Met het slechte weer voor de deur kan je er donder op zeggen dat binnenkort alle treinen met een aardige vertraging rijden. Dat krijg je hè met blaadjes op de rails, dat is gevaarlijk! Misschien moeten we deze gasten maar eens inhuren. Thnx Maikel!
14 Dec '07 - in Cool
door Patrick
Car Wash
Zo nu en dan even met de auto door de wasserette moet gewoon gebeuren. Lekker makkelijk, en met een paar minuten rij je weer met een strakke glimmende wagen. Althans, niet op deze manier.
14 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Kitty
Allemaal leuk en aardig hoor die kerstdagen. De kinderen worden aan alle kanten beladen met speelgoed, maar hoe zit het met de huisdieren? Laten we dit jaar de kat ook eens verwennen.
14 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Kunst
Kunst moet ontroeren, opwinden, blij maken, boos maken, verwonderen, laten lachen en laten huilen.... kunst is emotie. Het klinkt geweldig, maar is dit nu de bedoeling van 'meer blauw op straat'? Het blijven maar rare snuiters die jappen kunstenaars.
13 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Callisto
Allemaal hebben we onze eigen manier om even wat stoom af te blazen. De één gaat een middag boarden terwijl een ander liever met met een paar maten uit een vliegtuig springt. Nu ben ik zelf niet dol op hoogtes, maar dit lijkt me geweldig. Thnx Jef!
13 Dec '07 - in Cool
door Patrick
Cold Blooded Christmas
Waarschijnlijk kennen jullie Jon Lajoie nog wel van zijn eerdere creaties, waaronder 'Everyday Normal Guy'. Wie in de entertainment zit kan de kerst natuurlijk niet achterwegen laten. Zie hier Jon's kerstverhaal.
12 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Reuters - Pictures 2007
Zo tegen het eind van het jaar zien we weer de verschillende samenvattingen voorbij komen. Zo ook Reuters Pictures of the Year 2007. Eén ding is zeker, er zitten weer een aantal meesterwerken tussen.
12 Dec '07 - in Actueel
door Patrick
Gabber
Nu we toch met muziek bezig zijn kan een beetje hardcore er ook nog wel bij. Allemaal kennen we de Lonsdale en gabbercultuur wel, maar waar komt het nou eigenlijk oorspronkelijk vandaan? Kijk mee!
11 Dec '07 - in Humor
door Patrick
The Machine Girl
Soms zie je wel eens trailers voorbij komen waarvan je denkt 'WTF?' Zo dacht ik dus dat de trailer van 'The Machine Girl' een flauw grapje was van een aantal Japanezen. Helaas, dit keer menen ze het serieus.
11 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
24h Race
Dat de jongens van Top Gear een aardig potje kunnen sturen mag onderhand wel duidelijk zijn. Nu zal je denken dat ze voor een 24uurs race hun hand niet omdraaien. Maar het blijkt toch allemaal wat lastiger. Part I | Part II | Part III | Part IV Thnx Tjakka!

Blijft geweldige techniek zo'n BMW.
11 Dec '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Go Raiders
Ik snap best dat je als een echte fan het liefst je longen uit je lijf wil schreeuwen om je favoriete club aan te moedigen. Helemaal niks mis mee, maar of dit nou het juiste moment is?
11 Dec '07 - in Humor
door Patrick
Tecktonik
We konden er op wachten. Na gabber, jumpen, de melbourne shuffle en ga zo maar door zie ik nu steeds meer Tecktonic voorbij komen. Oké, het is weer even wennen. What's next?

Laat Moonboy maar lekker stampen...
10 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Me Nikes
Ik sta te draaien in een discotheek terwijl ik niet hoef te draaien in een discotheek. Sorry, zei ik nou twee keer hetzelfde? Dat komt door de drank, dat kan ik niet helpen. Gaan we lekker biertje zuipen?
10 Dec '07 - in Music Vids
door Patrick
Alcohol
Een biertje is lekker, maar overdrijven is ook een vak. Tijdens een avondje uit zie je genoeg mensen om je heen teveel drinken waarvan je zeker weet dat ze het geen kwartier langer binnen kunnen houden. Alcohol heeft zo zijn eigen manier van werken. Jim Breuer legt het je even uit.
08 Dec '07 - in Humor
door Patrick
Impossible Quiz 2
Waarschijnlijk krijg ik na deze post dreigmailtjes van Robert zijn vrouw. Maar toch gaan we naar deel twee van de Impossible Quiz. Deel één was al geen makkie, en ik kan je zeggen dat deel twee er niet makkelijker op geworden is. Thnx Niek!
08 Dec '07 - in Games
door Patrick
Top Gear - F1
Richard Hammond is een jongen die best met een auto overweg kan, maar kan hij ook een F1 wagen onder controle houden? Het lijkt allemaal zo simpel. Na wat oefenen is het tijd voor het echte werk. Tja, dan heeft Lewis Hamilton het nu toch een stuk makkelijker.
08 Dec '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pest Control
Bij elke hit die vandaag de dag uitkomt zit wel een mooi gemonteerde videoclip. Andersom is het net zo. Er zijn animatie studio's die goede muziek gebruiken om hun clip te promoten. Pest Control is zo'n meesterwerkje.
08 Dec '07 - in Animation
door Patrick
GTA IV
Ik kan me nog goed deel één herinneren van Grand Theft Auto. Zo 2D als het maar zijn kon maar wel reuze verslavend. Onderhand zijn we nu toe aan deel vier van de GTA reeks. Mooi of niet? Ik twijfel nog..
07 Dec '07 - in Trailers
door Patrick
Beer!
Na een drukke werkdag is het dan eindelijk zover, weekend! Eerst nog even snel douchen en dan gezellig met een paar maten de kroeg in. Alles leuk en wel hoor, maar waarom moet ik altijd het bier halen?
07 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Human Fountain
Wat zou het toch handig zijn om 24/7 water tot je beschikking te hebben. Reuze makkelijk als je even snel je handen wil wassen of misschien wel om je mond te spoelen. Hoax of niet, apart is het zeker.
06 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Superhero Fight
Dagelijks redden ze de wereld van al het kwaad. De diverse helden als Spiderman, Batman en ga zo maar door zorgen er voor dat je zonder zorgen 's avonds over straat kan. Alleen één ding, maak ze nou niet pissig, daar komt alleen maar gezeik van.
06 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Wii
Na het 'heerlijk avondje' is het tijd om je nieuwe speelgoed uit te proberen. Nee, geen trein of racebaan, die laten we nog even in de doos. Vanavond gaan we eerst voor de Wii. Eén ding is zeker, bij xMissy's volgende pakjesavond ben ik van de partij!
05 Dec '07 - in Sexy
door Patrick
Impossible Quiz
Bij de titel zal je wel denken 'Yeah right, dat zullen we nog wel eens zien' Maar geloof me, het is lastiger dan je denkt. Vriend Pizzaman kwam tot het toetsenbord, maar dat kan beter toch? Scores bij de reacties!
05 Dec '07 - in Games
door Patrick
Cheers Mate!
Altijd gezellig om met een paar maten een middag de kroeg in te duiken. Helaas, maar aan alles komt een eind en moet je toch ook een keer op huis aan. Rijden doen we niet, het is al lastig genoeg om gewoon te blijven zitten.
05 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
COD4
Hij ligt al even in de winkel, en met een beetje geluk heb je hem vandaag van de Sint gehad. Call of Duty blijft een geweldig spel. Bij deel één viel mijn mond al open van de geweldige graphics. Maar wat ze in Call of Duty 4 - Modern Warfare laten zien slaat echt alles.
05 Dec '07 - in Trailers
door Patrick
Cola Cheat
Vroeger was het nog een kick om met een spiekbriefje onder de tafel een test te doen. Met een beetje nadenken en hedendaagse techniek heb je het nu een stuk makkelijker. Het enige wat je nodig hebt is een pc, printer en een flesje Cola.
04 Dec '07 - in Cool
door Patrick
Goeiemoggel!
We hadden het hoer bij Boertied natuurlijk kunnen verpwachten. Na de gewieldige commercial van KPN's Goeiemoggel ip het nu de tied vonr de remixers. Of het er allepaal beter op geworden ip, dat ip an jullie.

Je vrienden ook op de 'inktvip' manier mailen? (thx!)
04 Dec '07 - in Cool
door Patrick
L.A.A.F.
Nu het einde van het jaar weer in zicht is beginnen de diverse vuurwerk campagnes weer van start te gaan. Je kent ze wel 'Je bent een rund als je met vuurwerk stunt'. Shockeren is een optie, maar de manier van L.A.A.F. heeft ook wel wat.
04 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Gosh...
We hebben allemaal zo onze hobby's. De één loopt weg met postzegels terwijl een ander liever met een geweer het bos in gaat. Persoonlijk heb ik het niet zo op jagen, maar als zo'n beest dit soort scherpschutters treft is er niks aan de hand.
03 Dec '07 - in Humor
door Patrick
Gas Station
Nu de benzine prijzen de pan uitrijzen is elke druppel die je morst verspilling van brandstof. Ach, soms gaat er per ongeluk wel eens wat over het randje heen tijdens het tanken, maar wat deze gozer allemaal aan het doen is gaat wel erg ver.
03 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Wipe Off 5
De Nederlandse 'Daar kun je mee thuis komen' campagnes zijn allemaal wel leuk en aardig, maar werken ze ook? In het buitenland doen ze het op een andere manier. En om je eerlijk te zeggen denk ik dat die toch wat meer indruk maken.
03 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Insane Voice
Als je gezegend bent met een mooie zangstem mag je daar trots op zijn. Soms stuit je wel eens op artiesten waarvan je denkt hoe is het mogelijk. Nick is zo'n jongen. Ik zou zweren dat er een vrouw staat te zingen.

Hier nog één van Nick, A Whole New World. Thnx Flyboy!
03 Dec '07 - in Cool
door Admin
Wall Of Death
Met een motor of auto een beetje rondjes rijden kunnen we allemaal wel denk ik zo. Althans, soms ligt het net wat moeilijker dan we in gedachten hebben. Rondjes rijden oké, maar op deze manier laat ik het toch liever aan een ander over.
02 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Creditcard
Verantwoord omgaan met geld is niet voor iedereen zo gemakkelijk, en al helemaal niet als je speelt met andermans geld. Eén ding is zeker. Blijf van je ouders creditcard af, daar komt alleen maar gezeik van.
02 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Teddy Bear Toss
We hebben allemaal zo onze eigen manier van uiten als de favoriete sportploeg weer eens met een mooie overwinning aan de haal gaat. De één loopt met een spandoek, en de ander met een luchthoorn. Bij ijshockey gaat het net zo, lang leve de teddyberen.
02 Dec '07 - in WTF!
door Patrick
Pub Crawlers
Wij hier bij Biertijd houden wel van een pilsje op z'n tijd. Elke weekend zijn we dus ook steevast te vinden in onze plaatselijke kroeg. Tja, elk weekend dezelfde kroeg begint ook eens een sleur te worden. Misschien moeten we maar eens met deze gasten op pad.
02 Dec '07 - in Cool
door Patrick
Christmas Tree
Sinterklaas is het land nog niet uit of de kerstbomen worden al aangeboden. Heel gezellig hoor zo'n echte boom, maar het geeft elk jaar weer zo'n rommel. Ik dacht dit jaar eens wat anders te proberen. Het heeft wat uren gekost, maar dan heb je ook wat. Thx Zus!
01 Dec '07 - in Cool
door Patrick
Wii
Wat een geweldig speelgoed is zo'n Nintendo Wii toch ook. Maar om je eerlijk te vertellen zijn al die extra's zoals een golfclub of racestoel wel leuk, maar ook behoorlijk aan de prijs. Ach, met wat creatief denken is er voor alles wel een low-budget oplossing.

Hoax, maar het idee is goed!
01 Dec '07 - in Humor
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties