Archief

Items van August 2007
Melbourne Shuffle
Terwijl er nog genoeg aan het jumpen zijn wordt de melbourne shuffle steeds meer populair. We hebben een tijdje terug al een compilatie laten zien van de shuffle, maar ook deze jongens zitten niet stil, dus hier deel 2 en deel 3. Ergens is de basis simpel en best te doen. Van wie krijgt Biertijd het eerste filmpje?

Update: Via Cyberjack Pae & Sarah
31 Aug '07 - in Cool
door Patrick
Iron Penis
Sporten is gezond, we willen immers allemaal op een fitte manier oud worden. Al zijn er wel dingen die tijdens het oud worden krimpen en minder goed gaan functioneren. Ach, met een paar gewichten en de juiste training ben je zo van al die kwaaltjes af.
31 Aug '07 - in WTF!
door Patrick
Million Dollar Shot
Golf is nou een sport wat ik echt helemaal geweldig vind. Oké, ze zeggen wel eens dat het knikkeren voor de oudere is maar laat je dat niet wijsmaken. Zoals met veel sporten moet je altijd wel een beetje massel hebben om te scoren, al is overdrijven ook een vak.
31 Aug '07 - in Sport
door Patrick
iPhone
De iPhone is een geweldig apparaat maar helaas voor aardig wat mensen niet te gebruiken door de AT&T simlock. George Hotz heeft daar de oplossing voor en heeft inmiddels het nieuws al gehaald. George is niet zo moeilijk, voor een Nissan 350Z ruilt hij hem graag.
30 Aug '07 - in News
door Patrick
Snowboard Water Challenge
Misschien is het nog niet de tijd om over een snowboard of sneeuw te praten, maar voor een beetje lol is het nooit te vroeg. Met een stel gasten in de sneeuw genieten van een biertje en ondertussen kijken wie de overkant kan halen. Mag ik ook?
30 Aug '07 - in Cool
door Patrick
Nailed By Nikita
Ter ere van de Nederlandse releases van Tarantino's film 'Death proof', en 'Planet terror' van Robert Rodriquez is er even geleden een fake trailer contest gehouden in de trant van de oude Grindhouse films. Tarantino heeft uiteindelijk zelf de winnende trailer gekozen: Nailed By Nikita! Thnx Karel!
30 Aug '07 - in Cool
door Patrick
Rachel
Wat blijft het toch een heerlijk programma dat X Factor. Ik heb aardig wat afleveringen voorbij zien komen, maar het kan schijnbaar altijd erger. Van Patrick kreeg ik dit 'optreden' van Rachel getipt. Ze is niet de beste zangeres, maar wel compleet gestoord.
30 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Britney
Eerlijk is eerlijk, het gaat weer een beetje de goede kant op met de blonde, kale, rode Britney Spears. Haar lichaam heeft in elk geval al een aardige make-over achter de rug, maar nu haar zang kwaliteiten nog. Eén ding is zeker, rap kan ze beter achterwegen laten.
29 Aug '07 - in Music
door Patrick
Reggie
Het blijft toch maar een apart gevoel als er een vreemde jongen voor de deur staat om je dochter mee uit te nemen. Een eerste indruk is belangrijk, en dan bedoel ik niet de indruk die jij van de jongen hebt, maar wat de jongen over pa denkt. Een klassieker maar tevens een geweldige scene uit Bad Boys 2.
29 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Cold Fusion 38
We moesten er even op wachten maar uiteindelijk wordt ons lange wachten toch beloond. Pizzaman's huis DJ PJ is terug van vakantie en dat betekend dat we weer kunnen genieten van een nieuw deel Cold Fusion.
29 Aug '07 - in Music
door Patrick
Crosswalk
Een beetje bestuurder weet wat hij of zij moet doen als er bij een school een aantal kinderen over willen steken. Netjes remmen en geduldig afwachten, er kunnen er immers nog meer volgen. Althans, met dit groepje tuig komt er natuurlijk nooit een einde aan.
28 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Mysteryland
Na de diverse dansfeesten waaronder de Loveparade was het afgelopen zaterdag tijd voor het heersende Mysteryland. Mensen komen van overal vandaan om dit festijn mee te kunnen maken, zo ook onze Belgische vrienden van Mediabom. Hier hun compilatie.

Update: En Pizzaman heeft de nodige livesets voor je.
28 Aug '07 - in Cool
door Patrick
Audi Q7
Als ik een lijstje zou moeten maken met automerken die de laatste tijd het mooiste speelgoed op de weg zetten, dan staat Audi voor mij met stip bovenaan. Na de R8 en de S5 is ook de Q7 zeker een imposante verschijning. Hoe bouwen ze zo'n ding eigenlijk?
28 Aug '07 - in Cool
door Patrick
Thumbs Up!
De jongens bij MTV zitten ook niet stil. Ze komen nu met een nieuwe serie genaamd: ThumbsUp: The Mighty MP3 Show. Een heerlijk muziekshow gehost door, je raad het al.. duimen! Wil je zelf ook een thumbclip inzenden? Dat kan op de site van Sung and Sam.
28 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Dave Mirra
Nu zie ik dagelijks wel op de diverse websites filmpjes voorbij komen van extreme sports als BMX en skateboarden. De meeste trucjes hebben we allemaal wel gezien, maar als je Dave Mirra zo bezig ziet blijft het allemaal toch wel erg knap.
28 Aug '07 - in Sport
door Patrick
Art
We hebben allemaal zo onze gedachte over wat mooi en lelijk is. Zo hebben we dus ook een mening over kunst, wat is schitterend en wat is niet om aan te zien? Eén ding is zeker, ik kijk liever naar de wazige lach van Mona Lisa dan naar de barf art van deze gast.
27 Aug '07 - in WTF!
door Patrick
Porsche GT3
Misschien heb je het zelf al gezien op tv. Maar mocht je het toevallig toch gemist hebben dan kan je hier alsnog de beelden een keertje bekijken. Wat deze Porsche bestuurder doet is eerste klas gekkenwerk, maar wel het gesprek van de dag. Via!
27 Aug '07 - in WTF!
door Patrick
Ik ben altijd al fan geweest van EA Games releases en ik kom dan aardig aan m'n trekken de komende tijd. Naast de opvolger van Medal of Honor genaamd Airborne (hier de demo), komen ze in november met Crysis en dat ziet er ook best bruut uit.
27 Aug '07 - in Games
door Gerben
MotoGP
Er zijn een aantal sporten die gewoon geweldig zijn om naar te kijken. Zo ook de MotoGP. Met een snelheid waar je U tegen zegt vliegen ze over het circuit. En al helemaal als er een motor midden op de baan ligt.
26 Aug '07 - in Sport
door Patrick
Loveparade 2007
Gister was het weer zover. Het mega openlucht dansfestijn Loveparade 2007 werd ditmaal gehouden een stukje over de grens in Essen. Wij waren er niet bij, maar onze collega's van Totallycrap wel. Kijk even mee naar 14 pagina's kinky foto's.

Update: Ook afhakers was van de partij.
26 Aug '07 - in Cool
door Patrick
Bullet Proof Baby
Je kan tegenwoordig maar niet voorzichtig genoeg zijn met je kleine koter. In een wereld vol ellende is het toch belangrijk om goed voor je kleine te zorgen en natuurlijk ook te beschermen. Het is wat overdreven, maar wel handig zo'n kogelvrije kinderwagen.
26 Aug '07 - in WTF!
door Patrick
Rap
Rap, een muziekstijl waar je van moet houden. Met een achtergrond van doffe ellende, geld, drugs en wapens is rap toch een aardige hype en zijn de jongens als 50 Cent, Snoop Dogg en Eminem er niet armer van geworden. Ach, je moet ergens beginnen toch?

Via de tiplijn: Laten we MC Dunne ook niet vergeten.
24 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Wesley Sneijder Says Adios Amsterdam
Wesley Sneijder, de beste tweebenige middenvelder van Europa gaat een stapje verder. Dat hij beschikt over een behoorlijk scorend vermogen mag duidelijk zijn en laten we hopen dat hij dat ook waar gaat maken bij zijn nieuwe club Real Madrid. Zondag neemt hij officieel afscheid in de Arena, maar dit is zijn eigen manier van gedag zeggen: Adios Amsterdam!
24 Aug '07 - in Sport
door Patrick
Jump!
Ik had het er net nog over met onze vriend Pizzaman. Vroeger was een avondje disco met een cola'tje in de hoek staan en maar wachten tot de vrouwen op je af kwamen. Helaas heeft het nooit gewerkt en dus doen ze het nu maar op een andere manier. Thnx Japie!

Japie geeft ons ook nog het vervolg, Part II
24 Aug '07 - in WTF!
door Patrick
Kermis
Een heerlijk dagje met de kids naar de kermis kan echt gezellig zijn. Zo hier en daar een leuke attractie, even een snelle snack en voor de kids natuurlijk de begeerde opblaashamer. Weet je wat, we doen het thuis gewoon nog even dunnetjes over.
23 Aug '07 - in Cool
door Patrick
Steering Wheel
Tegenwoordig is een grote beurt voor je auto al niet leuk meer als je later de rekening in de bus krijgt, maar als je de auto ophaalt na simpelweg uitlijnen en je stuur staat scheef is het helemaal ellende. Ach, onderweg naar huis fixen we dat zelf wel even.
23 Aug '07 - in WTF!
door Patrick
Trust Me!
In ons landje hebben we de hulp van Emile Ratelband als we in een dip zitten. Zo is Todd Conner ook een man die het "beste" uit je kan halen. Althans, een tijd terug was zijn naam nog Franklin Apollo. Best raar als je plots je naam veranderd, of is er soms iets gebeurd?
23 Aug '07 - in WTF!
door Patrick
Soccer
Nu we toch met sport bezig zijn kan voetbal er ook nog wel bij. Voetballen en een balletje hoog houden ziet er simpel uit, maar met één been wordt het allemaal toch wel wat lastiger. Althans, als ik deze gasten zo zie valt het eigenlijk best wel mee. Respect!
22 Aug '07 - in Sport
door Patrick
High Dive
Dat sporten blijft maar niks, voor je het weet heb je een gebroken been. Ik mag graag iets overdrijven, maar er zijn ook sporters die dat doen. Van een mega hoogte in een zwembad duiken is al waanzin, maar een kinderbadje van 30cm is gewoon gekkenwerk.
22 Aug '07 - in WTF!
door Patrick
Metro Mumbai
Dan zitten we hier in Nederland wel eens te zeiken over het openbaar vervoer, maar eigenlijk moeten we gewoon blij zijn met wat we hebben. Oké je hebt wel eens vertraging, of zo nu en dan een staking, maar ellende zoals in Mumbai hebben we hier gelukkig niet.
22 Aug '07 - in WTF!
door Patrick
Er zijn nogal wat S.W.A.T. teams overal ter wereld en allemaal hebben ze hun eigen aanpak. Zo vertrouwen ze in Taiwan op martial arts, in Frankrijk op de trouwe viervoeter en in Amerika..tja, heel veel explosieven. Oefening baart kunst.
22 Aug '07 - in Cool
door Gerben
Elevator Phone Sex
Vroeger was telefoonsex nog een taboe en werd het alleen maar stiekem gedaan. Nu met de mobiele telefoons van tegenwoordig kan je waar je ook staat je schatje de meest erotische dingen toewensen. Al lijkt me de lift niet een al te beste plek.
21 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Bike Jumps
Wat moet je nou doen als je jezelf verveelt op een zonnige warme dag? Pak je coolbox, vul hem met bier, bel een paar vrienden en gooi een fiets achter in je pick-up. Het klinkt misschien te simpel voor woorden, maar geloof me dat je het wel naar je zin hebt.
21 Aug '07 - in Cool
door Patrick
Crashtime
Voor het oversteken links, rechts, links kijken. Bij rood licht moet je stoppen en met groen mag je weer verder rijden. Het is toch allemaal zo simpel. Als het goed is hebben we dit allemaal geleerd op school, al zijn er mensen die het zo nu en dan even vergeten.
21 Aug '07 - in WTF!
door Patrick
Shelby Cobra
Een beetje auto liefhebber weet als geen ander dat als er een Shelby Cobra naast je staat je beter niet stoer kan doen. Er is altijd baas boven baas, dat mag duidelijk zijn. Maar wie is de baas in huis en heeft tevens de sleutels van de Cobra? Juist... ik zeg niks meer.
20 Aug '07 - in WTF!
door Patrick
Partytime!
Allemaal vieren we onze feestjes op ons eigen manier. De één met veel herrie en een paar fusten bier en de ander zit met een heerlijk wijntje op de bank. Het maakt ook niet uit hoe je het viert, als je het maar naar je zin hebt. Al speel ik liever met een Wii dan dit.
20 Aug '07 - in WTF!
door Patrick
Spiderman
Na de laatste Rocky en de aankomende John Rambo vraag ik me af welke film de volgende zal zijn met een zoveelste sequel. Waarschijnlijk zal het Transporter 3 of weer een nieuwe Spiderman worden. Al kan ik je zeggen dat deze jongen niet door de voorrondes komt.
20 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Office Prank
Wat zijn we met z'n alle toch een stelletje gewoonte diertjes die dagelijks op de automatische piloot leven. Je gaat naar je werk, pakt een bak koffie en loopt naar je kantoor. Tja, maar wat als de gang naar je kantoor er plotseling niet meer is?
20 Aug '07 - in Humor
door Patrick
World Shut Your Mouth
Mensen in de maling nemen is en blijft geweldig. We hebben zulke acties al eerder gezien hier op Biertijd, waaronder Trigger Happy en Tragger Hippy. Nu gaan we voor een andere variant maar tevens net zo geweldig. World shut your mouth!
19 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Business Meeting
Vergaderen op het werk hoort er nou eenmaal bij, maar om nou te zeggen dat het gezellig is, niet echt. Altijd maar weer dat gezeur dat het beter kan en dat de cijfers tegenvallen. Laten we het eens op de internet manier doen, dan is het een stuk leuker.
19 Aug '07 - in Humor
door Patrick
TeleGym
Hoe kan je je dag beter beginnen dan met een lekker ontbijt? Na het ontbijt gaan we wel met de voetjes van de vloer. Helaas voor Sonja Bakker, maar doen onze oefeningen zoals gebruikelijk op de Biertijd manier.
19 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Invisible Drums
Laten we eens tijd nemen voor een heerlijke klassieker. De Engelse Mr. Bean kennen we wel, maar Rowan Atkinson, de man achter Mr. Bean kan meer dan je denkt. Hij kan niet alleen de lollige man spelen, maar hij heeft zelf een geweldig gevoel voor ritme.
18 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Poker
Pokeren is leuk, maar tegenwoordig is poker meer dan een leuk potje kaarten. Misschien ook logisch als je de bedragen ziet die er nu gewonnen worden. Neem dit potje poker, allemaal een hand waar je u tegen zegt maar wie is de gelukkige?
18 Aug '07 - in Cool
door Patrick
40 Seconds
Militaire vooruitgang heeft als resultaat dat close-combat steeds minder voor komt. De positie van de vijand wordt doorgegeven, pvt. Smith rochelt een groene, nog veertig seconden, pvt Smith moet plassen, de rest zoekt hun uitrusting op en dan is het genieten van het vuurwerk. Another day in the field.
18 Aug '07 - in Off Topic
door Gerben
Heineken Speakerkratjes!
Het was een behoorlijk klusje maar het is gebeurd. Na ruim 150 reacties door te hebben gelezen is de uitslag bekend. De gelukkige winnaars hebben inmiddels al een mailtje ontvangen. Voor diegene die niks ontvangen hebben, helaas! Volgende keer beter.
18 Aug '07 - in News
door Patrick
Americans...
Amerika, het land van de ongekende mogelijkheden. Het blijft een mooie uitspraak en voor velen is het ook realiteit geworden. Maar in het land waar alles groter en beter kan is niet alles helemaal op peil gebleven. Dat blijkt maar weer uit dit filmpje.
17 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Gurkan Ozkan
Tijdens een gevecht kunnen de gemoederen hoog oplopen. Zo ook bij een A1 kickbox wedstrijd van Gurkan Ozkan. Het is al spectaculair om te zien als twee top sporters met elkaar het gevecht aangaan maar als de complete crew ook mee gaat doen is het helemaal niet meer te overzien. Thnx Sjors!
17 Aug '07 - in Sport
door Patrick
Beatbox
We hebben het wel eens eerder laten zien, maar het blijft mij verbazen wat die beatboxers voor geluiden kunnen produceren. Mocht je het zelf niet zo goed kunnen, geen probleem. Dan moet je het gewoon met je andere kwaliteiten compenseren.
17 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Rooney vs Dirty Sanchez
Nike is goed bezig met de 'Put it where you want it tour'. De jongens van Dirty Sanchez gaan op zoek naar de meest accurate voetbalspeler die er momenteel op het veld rondloopt. Zo zijn ze pas geleden op visite geweest bij pro voetballer Rooney. Geweldig!
16 Aug '07 - in Humor
door Admin
Reggie Watts
Wat maakt nu een geweldig nummer? Is het de clip of is het de muziek? Reggie Watts snapt het, het draait om het verhaal. Om door te breken moet je een boodschap over weten te brengen. Kijk en luister mee naar zijn laatste kaskraker, What about BJ's.
16 Aug '07 - in Humor
door Admin
X Factor
Wat blijft het toch een geweldig programma dat X Factor. Althans, dan heb ik het natuurlijk wel over de eerste rondes. Denken sommige mensen nou echt dat ze bulken van talent? Ach, wat maakt het ook uit, als wij er maar heerlijk om kunnen lachen.
16 Aug '07 - in Humor
door Admin
Day At The Pool
Een paar weken vakantie vieren in de zon is heerlijk al heeft alles wel zo zijn grenzen. Een tijdje terug hadden we al een 'day at the beach' wat ik echt nooit mee wil maken, maar een dagje naar het zwembad is ook al niet veel beter.
15 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Truck Fuck Up
De meningen over autorally's zijn behoorlijk verdeeld. De één doet het voor zijn plezier, terwijl een ander het totaal niet kan waarderen. Als er aardig wat mensen in de buurt zijn is het slimmer om even wat rustiger aan te doen, maar leg dat deze eikel even uit.
15 Aug '07 - in WTF!
door Patrick
Thrillseeker
Opeens weet je het, je wordt stuntman. Het is geen baantje waarbij je op je dooie gemak de dag mee door komt, maar er zijn mensen die echt voor dit werk gemaakt zijn en van kleins af aan al de meest geweldige stunts uithalen. Eén ding is zeker, deze gozer heeft het in zijn bloed zitten.
15 Aug '07 - in Cool
door Patrick
Robot Chicken
Tekenfilms zoals Southpark en Family Guy zitten vol met aparte humor waar je van moet houden om er echt van te genieten. Ik kan je verzekeren dat wij vaak genoeg pijn in ons buik hebben van het lachen, en bij Robot Chicken in het bijzonder. Kijk zelf maar even!
14 Aug '07 - in Humor
door Patrick
 
Heineken Speakerkratjes!

We zijn niet jarig, maar het is het feest. Ze liggen net in de winkel, en toch is onze gouden vriend Heineken zo aardig om tien Biertijd.com bezoekers blij te maken met een setje populaire Heineken speakerkratjes.

Wil jij er één? Vertel dan bij de reacties waarom, en misschien win jij wel één van de tien setjes!

Reageren met een geldig e-mailadres kan t/m 17/08 niet meer!!
14 Aug '07 - in Cool
door Patrick
Skateboard Dog
Dat dieren aardig wat trucjes uit kunnen halen was voor ons al duidelijk. Zelfs een skateboard is voor de kleine viervoeter totaal geen probleem. Tot nu toe zag ik zal ze alleen maar rechtuit rijden maar let op, deze kleine rakker heeft aardig wat skate skills.
14 Aug '07 - in Cool
door Patrick
Saw IV Teaser
Na te hebben genoten van de eerste drie delen is het nog even wachten op deel vier van de geweldige Saw reeks. Helaas duurt het nog even, want hij komt pas 3 januari 2008 hier in de bioscopen. Voor diegene die niet kunnen wachten hebben wij alvast een scene.
14 Aug '07 - in Movies
door Patrick
Wrong Turn
Allemaal hebben we onze rijbewijs gehaald met de nodig opleiding. Je weet als een normaal mens wat je wel en niet kan maken in het verkeer toch? Natuurlijk heb je altijd uitzonderingen zoals mensen die wat ouder zijn en een verkeerde manoeuvre maken, maar je hebt ook mensen die het echt niet snappen.
13 Aug '07 - in WTF!
door Patrick
Pizza Casemod
Dat onze vriend Pizzaman een goeie gozer is mag duidelijk zijn, al heeft hij de laatste tijd aardig wat problemen met zijn pc. Webloggers onder elkaar zijn de moeilijkste niet en dus was een ritje Arnhem het minste wat ik kon doen. Het is een beste jongen, maar ergens had ik dit kunnen verwachten.
13 Aug '07 - in Cool
door Patrick
Goonies of the Caribbean
Wat worden er de laatste tijd toch geweldige mash-up's gemaakt. De Pirates of the Caribbean kent iedereen wel, maar de klassieker The Goonies zal niet voor iedereen een oude bekende zijn. Toch gaan deze twee kaskrakers goed samen, dat blijk maar weer uit de mash-up Goonies of the Caribbean.
13 Aug '07 - in Cool
door Patrick
M3 Simulator
Computerspellen, we zijn er dol op bij Biertijd. Van Wii tot Playstation, we zijn van alle gemakken voorzien. Natuurlijk heb je altijd baas boven baas en blijft het voor sommigen niet bij een mooi racestuur met force feedback. Best gaaf, maar waar laat je zo'n ding?
13 Aug '07 - in Cool
door Patrick
Slaughter The World
Tekenfilms, wie is er niet gek van. Tom & Jerry als persoonlijke favoriet hebben aardig wat van mijn tijd gekost als kleine man, maar die zijn en blijven geweldig. Nu met de nieuwe Pixar en Disney films is de kwaliteit behoorlijk vooruit gegaan en zijn het soms geen kinderfilms meer. Al gaat dit wel erg ver.
12 Aug '07 - in Animation
door Patrick
Klussen Met Pat
Het is echt weer zo'n standaard zondag, gigantisch bagger weer en een kater van hier tot Tokyo. Op de tv alleen maar van die klussen met Theo programma's, dat moeten we hier bij Biertijd beter kunnen. Laten we eens wat bouwen wat geld oplevert in plaats van kost.

Repost, op vele verzoek nog één keer.
12 Aug '07 - in Cool
door Patrick
K1 Hong Kong
De K1 blijft toch maar een geweldige sport. Zaterdagavond was de K1 WGP op SBS6 te bewonderen, maar om het makkelijk te maken voor diegene die het vergeten zijn hebben onze vrienden van Rijnhaven een aantal gevechten op een rijtje gezet. Thnx Schumpie!
12 Aug '07 - in Sport
door Patrick
Licking Chicks
Het is best lastig om met de vrouw van je dromen in aanraking te komen. De standaard openingszinnen aan de bar voldoen al lang niet meer om haar hart sneller te laten kloppen. Tijd voor een andere benadering. Geen subtiele woorden, meteen likken die handel!
12 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Yo Yo
Ik weet nog goed dat iedereen op school met een yo yo aan het zwieren was. De één was er wat handiger mee dan een ander maar dat mocht de pret niet drukken. Bij mij zat hij na twee worpen altijd vast in de knoop, daar heeft deze gast gelukkig geen last van.
12 Aug '07 - in Cool
door Patrick
Cold Fusion 37
Iedereen heeft zijn rust nodig, zo ook DJ PJ. Misschien ook wel logisch, PJ ziet ze letterlijk en figuurlijk draaien. Hij is een druk bezet man, maar gelukkig vergeet hij ons niet net voor zijn vakantie. Have fun PJ! Ondertussen genieten wij van Cold Fusion 37.
11 Aug '07 - in Music
door Patrick
Cop vs Skaters
Toen ik nog een paar centimeter kleiner was en zo'n 50 kilo lichter, was het cool om met je skateboard de wegen onveilig te maken. Nu 2007 is het skateboarden nog steeds een hype, al kan niet iedereen het waarderen. Wet handhaving of machtsmisbruik?
11 Aug '07 - in WTF!
door Patrick
Windsurf Wipeouts
Windsurfen, het ziet er niet alleen tof uit, maar het is nog geweldig om te doen ook. Althans, als ik Jerkov moet geloven. Zelf heb ik het een aantal keer geprobeerd en zelfs met succes. Ik ben ook meteen op mijn hoogtepunt gestopt, want dit zoek ik niet op.

Thnx Jackanders! Red Bull's King of the air!
10 Aug '07 - in Sport
door Patrick
Child Beater
Oké de titel klinkt zwaarder dan het allemaal is, want een beetje ravotten in de tuin met je kids moet kunnen. Nog mooier is het als je er een heersende video van maakt met een bijzonder eind. Kijk zelf maar, hier deel 1 en hier deel 2 van Child Beater. Super!
10 Aug '07 - in Cool
door Patrick
Super Hero's
Je weet het niet maar de mensen die je zo nu en dan op straat voorbij loopt kunnen in de avonduren wel hele speciale dingen doen. Zo ook de echte superhelden als Spiderman en Batman die dagelijks bezig zijn om de wereld te verbeteren. De gedachte is goed, maar waarom op deze manier?
10 Aug '07 - in Humor
door Admin
YourPodShare
Je hebt soms van die dingen waarvan je denkt: Dat is nou eens een goed idee. Helaas zijn goede ideetjes vaak afhankelijk van de mensen om je heen. Want zonder mensen die helpen is de wereld ook maar een kluit modder. Yourpodshare is een prototype goed idee, en dus willen we dat jullie daar niet alleen kijken maar liever ook aan meehelpen. Have fun: YourPodShare!
09 Aug '07 - in Cool
door Admin
Rollerman
Vorige week hadden we al een filmpje van de rollende daredevil met een doodswens, maar nu hebben we het verhaal achter de man met zijn robocop skate outfit. Jean-Yves Blondeau is zijn naam en eerlijk is eerlijk, het pak kost even wat werk maar dan heb je ook wat.
09 Aug '07 - in Cool
door Patrick
Melbourne Shuffle
Lekker met de voetjes van de vloer op feesten en partijen is altijd gezellig. Niet dat ik de beste ben in dansen hoor, in tegendeel ik bak er niks van. Met een beetje party muziek gaat het allemaal wat beter, al blijft de Melbourne shuffle toch lastig. Thnx Jubjo!
09 Aug '07 - in Cool
door Patrick
Body Modification
Hoeveel mensen lopen er niet met een piercing of een tattoo? De laatste tijd is niks gek genoeg. Van teen tot tepel en van oog tot eikel, je kan met alles wel wat. Zo wilde dit ventje ook iets aparts. Het is hem gelukt, al heeft het hem wel aardig wat tranen gekost.
08 Aug '07 - in WTF!
door Patrick
Piss Off!
Ik kan begrijpen dat als je nodig moet plassen je de eerste boom in zicht met open armen ontvangt. Je moet je lading vocht immers kwijt. Honden pissen ook overal tegenaan, en de laatste tijd in het speciaal mijn auto. Ik ben er niet blij mee, maar het kan erger.
08 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Remove Basket
Soms koop je in een opwelling wel eens iets wat je op dat moment helemaal geweldig vind, maar uiteindelijk kom je tot de conclusie dat je meer last hebt van die paal in je tuin dan dat je er lol van hebt. Dat ding moet verdwijnen, das duidelijk. Lang leve de SUV.
08 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Hip Hop Violin
Als je de verschillende muziekstijlen met elkaar vergelijkt kom je tot de conclusie dat Hip Hop en klassiek haaks op elkaar staan. Maar pak twee draaitafels en een viool en dan merk je toch dat het samen een gave combinatie is. Zie Paul & Inka.
07 Aug '07 - in Cool
door Patrick
Atheists vs Mormons
Het geloof blijft maar een apart verhaal. Je kiest voor waar jij jezelf het lekkerste bij voelt. Persoonlijk heb ik er dus een pesthekel aan als er één of andere snuiter voor de deur staat om mij te vertellen wat goed voor me is. Ik ben hoogstwaarschijnlijk niet de enige, maar waarom doen ze het eigenlijk terwijl ze het zelf ook niet kunnen waarderen.
07 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Hobo Spider Bite
Sowieso ben ik geen liefhebber van ongedierte, maar spinnen zijn zeker niet mijn favoriet. Nu hebben we hier in Nederland gelukkig niet van die gevaarlijke in het wild rondlopen want het kan best lastig zijn als je door een beetje spin gebeten wordt.
07 Aug '07 - in WTF!
door Patrick
Stephen Lynch
We hebben hem al een keer eerder voorbij zien komen hier op Biertijd, Stephen Lynch. Deze stand-up comedian is er één die je gezien moet hebben en dus laten we hem nog een keer de revue passeren. Zo hoef je jezelf niet te vervelen tijdens het werk.

06 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Jake Brown
Om mee te doen aan de X-Games moet je sowieso uitblinken in de sport en een gigantische adrenaline junk zijn. Neem als voorbeeld prof skater Jake Brown. Jake kan aardig met een skateboard overweg, maar zelfs hij maakt wel eens een pijnlijke misser.
06 Aug '07 - in Sport
door Patrick
Jet Engine prank
Wij hier bij Biertijd kunnen een heersende prank wel waarderen. Want wat is er nou mooier dan mensen in de maling nemen. We weten allemaal dat je uit de buurt moet blijven van vliegtuigmotoren, voor je het weet gebeuren er ongelukken.

Vriend Pizzaman heeft er ook nog één.
06 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Tom Green
Als er één een tijd terug schijt aan de wereld had en iedereen in de zeik nam was het Tom Green wel. De man had echt grappen die niet iedereen kon waarderen maar alles voor de lol toch? Nu dat Tom een 'serieuze' presentator is kan hij maar moeilijk omgaan met zijn eigen oude 'humor', dat blijkt maar weer.
03 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Boat Trip
Het wordt perfect weer dit weekend, met een temperatuur die zelfs ideaal is voor een heerlijk stukje varen. Dat zeg ik nu wel, maar we leven wel in 2007. Het is niet meer gemoedelijk met z'n allen lang leve de lol over het water voeren. Dat bewijst dit maar weer.
03 Aug '07 - in WTF!
door Patrick
Vegetable Music
Spelen met je eten is een doodzonde eerste klas. Althans dat zeg ik nou wel, maar waarom niet. Ieder zo zijn hobby, al denk ik dat de combinatie muzikant en groentetuin bij sommige mensen de nodige vragen naar boven brengt. Ach, als je maar lol hebt.
03 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Mentos & Beer
Dat Mentos een snoepje is met rare effecten mag duidelijk zijn. Heel Youtube staat vol met experimenten, van cola tot cognac alles is wel een keer geprobeerd. Nu is het wel zo dat bier de meest rare eigenschappen vertoont, en zo ook Tetley's.
03 Aug '07 - in Humor
door Patrick
Fuck You!
Het zal vaak genoeg voorkomen deze vakantieperiode dat één of andere mislukte versiermethode weer een middelvinger oplevert. Tja, shit happens maar onze vriend Jerkov plukt daar de vruchten van. Kijk mee naar inmiddels zes galleries Fuck You!

02 Aug '07 - in Sexy
door Patrick
Rhain Davis
Wat is er nou mooier dan een droom die tot werkelijkheid komt? Ik zeg niks, maar de negen jarige Rhain Davis weet er alles van. Je krijgt immers niet dagelijks een contract bij Manchester United. Eén ding is zeker, Rhain heeft aardig wat skills in huis.
02 Aug '07 - in Sport
door Patrick
Day At The Beach
Heerlijk die vakantieperiode. Geen hond op de weg en ouderwets met een kwartier op het werk. Nu vraag ik me wel eens af waar heel Nederland naar toe gaat op vakantie, maar ik geloof dat ik het nu weet. Biertijd gaat volgende week, zoek jij alvast een plekje.
01 Aug '07 - in WTF!
door Patrick
Ik begeef me een beetje op Pat's terrein (lees: glad ijs?) met deze post, aangezien ik uiteraard liever mijn kostbare tijd aan ranzigere dingen besteed. Maar goed, zo vaak zie je Hamilton, Alonso en Hakkinen niet in één commercial, dus bij deze, de nieuwe Mercedes reclame.
01 Aug '07 - in Cars & Bikes
door Gerben

Social


Aanraders


Advertenties