Archief

Items van June 2007
Party Friday
Eindelijk is het zo ver, weekend! Helaas niet voor iedereen maar dat mag de pret niet drukken. Om het weekend maar goed te beginnen gaan we even op bezoek bij ons erotische zusje xMissy, want laten we eerlijk wezen, die weet pas wat feesten is!

29 Jun '07 - in Sexy
door Patrick
Friends..
Zo nu en dan een grapje uithalen met één van je maten kan geweldig zijn. Zo heb ik een tijd met een collega elke dag wel iemand gigantisch in de zeik genomen. Best leuk natuurlijk maar je moet wel ergens een grens trekken, voor je het weet ga je te ver.
29 Jun '07 - in Humor
door Patrick
Police Chase
De politie is je beste vriend. Althans, daar zijn de meningen aardig over verdeeld. Natuurlijk is het goed dat er blauw op de straat is om alles in goede banen te leiden. Maar om nou meteen je collega voor zijn voeten te rijden lijkt me iets teveel van het goede.
28 Jun '07 - in Humor
door Patrick
Urban Freestyle
Bij de titel zal je waarschijnlijk denken aan een aantal springende parcour liefhebbers maar ditmaal is het puur motorgeweld. Met een beetje trial motor kan je de gekste stunts uithalen. Maar in de stad je eigen uitleven is natuurlijk helemaal geweldig.
28 Jun '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ceiling Grab
Je kent het waarschijnlijk nog wel, zo'n saaie sportdag op school. Je had er toch al geen zin in en dan gaan ze ook nog eens trampoline springen. Maar dan opeens hangt de grootste nerd van de klas plotseling aan de railing van het sportcomplex. Iedereen vraagt zich af of hij dit vaker heeft gedaan.
28 Jun '07 - in Sport
door Mosterdt
Autorijden is leuk, ik zou het de hele dag kunnen doen. Een stoplichtsprintje ga ik niet snel uit de weg, al is mijn dikke turbodiesel niet iedereen te snel af. Driften is ook leuk om te doen maar op twee wielen voor een verkeerslicht stoppen is mij nog niet gelukt.
27 Jun '07 - in Cool
door Mosterdt
CPR
Je weet nooit waar het goed voor is en misschien gebruik je het je hele leven niet, maar een cursus EHBO kan natuurlijk nooit kwaad. Om goed te leren hoe je mond op mond beademing moet toepassen kost even tijd, maar zo is het best te doen!
27 Jun '07 - in Humor
door Patrick
Zip Line
Ik denk dat 80% van de Biertijd bezoekers wel eens een ritje van een tokkelbaan hebben gedaan tijdens een sportdag op school of ergens in een pretpark. Best leuk natuurlijk, maar het is geen sensatie. Nou ja, dat ligt er aan. Want dit ritje lijkt me echt geweldig!
27 Jun '07 - in Cool
door Patrick
Wheels
Als trotse bezitter van een schitterende Mazda RX7 wil je ook wel eens laten zien wat je auto allemaal kan. Vol trots sta je dan met je rode gevaarte op een leeg parkeerterrein te wachten op het startsignaal. Bij groen licht geef je vol gas, en dan krijg je dit...
26 Jun '07 - in Humor
door Patrick
Je bent ervoor of je bent er tegen. Jagen is voor onze gehele koninklijke familie een jaarlijks terugkerend ritueel en het maakt ze geen fuck uit wat de rest van de wereld ervan denkt. Het wordt volgens mij pas zorgelijk als je het op deze manier gaat doen.
26 Jun '07 - in Humor
door Mosterdt
Happy Flight
Nog even en dan is het zo ver. Dan stappen we met z'n alle met een grote glimlach het vliegtuig in op weg naar het zonnige zuiden. Althans, er zijn ook aardig wat mensen die liever niet in zo'n vliegende doodskist stappen. Gelukkig zijn we in goede handen.
26 Jun '07 - in Humor
door Patrick
Paintjam Dan Dunn
Artistiek zijn en daar ook iets mee kunnen doen is een droom van elke kunstenaar. We hadden natuurlijk Herman Brood, de excentrieke speed snuivende kunstenaar die door zijn eigen succes ten onder is gegaan. Het eindstation is daarmee natuurlijk niet bereikt in de kunstwereld. Check Dan Dunn.
25 Jun '07 - in Cool
door Mosterdt
Road Train
Vaak zien we grote vrachtwagens maar als een last op de snelweg, al zijn die er gewoon voor om ons dagelijks te voorzien van brandstof, bloemen, eten en ga zo maar door. Nu zijn we onderhand gewend dat in Amerika alles groter en 'beter' is, maar Australië kan er ook wat van. Want zeg nou eerlijk, dit is pas een vrachtwagen.
25 Jun '07 - in Cool
door Patrick
Het hebben van exclusieve spullen zoals mooie auto's en stoere gadgets is leuk. De waarheid is alleen dat we er keihard voor moeten werken. Sommige komen uit een behoorlijk rijk gezin en zijn gewend dat alles komt aanwaaien. Zou jij verwend gaan lopen zeiken als je ouders een dikke Lexus voor je hebben klaarstaan?
25 Jun '07 - in WTF!
door Mosterdt
Techno Girl
Nu hebben we hier op Biertijd al aardig wat danspasjes voorbij zien komen. Van ouderwetse Lindy Hop tot het hedendaagse jumpen. Elke tijd heeft zo zijn charmes, maar is het nu weer de tijd voor techno? Deze dame laat alvast wat dancemoves zien.
25 Jun '07 - in Cool
door Patrick
Buiten de normale geneeswijzen zijn er voor bijna alles alternatieven. Van homeopathische pilletjes tot acupunctuur. Wij zouden de loggers van Biertijd niet zijn als we niet net iets verder gingen zoeken. We vonden een interessante bijentherapie die zou kunnen helpen bij bijvoorbeeld MS (multiple sclerose). Ook zou de mysterieuze Power Of Chi van Dynamo Jack kunnen helpen. Oordeel zelf!
24 Jun '07 - in Cool
door Mosterdt
Snake Kisser
Er zijn verschillende manieren om de aandacht te trekken van het grote publiek. Een enkeling gaat een paar uur verstijfd met een ridderpak op de Dam staan waar een ander het nodig vind om vals op een blokfluitje te spelen. Als je echt de aandacht wilt zul je toch echt dit moeten proberen. Respect!
24 Jun '07 - in Cool
door Mosterdt
Hans Klok
Ergens mogen we er gewoon trots op zijn dat een nuchtere Nederlander zo'n geweldig succes heeft in Vegas. Hans Klok is natuurlijk niet de eerste de beste illusionist en kan best vergeleken worden met David Copperfield. Zie dit stukje optreden. Wie vertelt me even hoe het werkt?
24 Jun '07 - in Cool
door Patrick
Cold Fusion 35
En ja hoor, Pizzaman's huis DJ PJ heeft weer de nodige uren achter zijn draaitafels gestaan om een heerlijke mix voor ons in elkaar te knallen. Een nieuw deel van Cold Fusion is een feit en wederom heerlijk!
24 Jun '07 - in Music
door Patrick
Ugly Dog Contest
Ze zeggen wel eens dat een hond en eigenaar altijd wel wat op elkaar lijken. Je neemt ook een hond die het best bij je past qua levensstijl. Al weet ik niet wat deze mensen in hun gedachte hadden toen ze een hondje uit gingen zoeken. Damn ugly! Meer hier!
24 Jun '07 - in Humor
door Patrick
Na alle voorronde's van Idols zijn we wel een beetje talentscouting moe in Nederland. Zoals alle succesvolle productie's wordt alles lekker tot de laatste drup uitgemolken. Als je denkt alles gezien te hebben dan kun je je lelijk vergissen. Dat bewijzen Alexis & Alicia wel met hun versie op "take me out to the ballgame"
24 Jun '07 - in Humor
door Mosterdt
Science Is Fun
Om kinderen over te halen om voor een technische opleiding te gaan moet je wel wat origineels bedenken. Hydro weet precies hoe je een goede reclame campagne moet voeren. Deze commercial hebben we al op aardig wat blogs voorbij zien komen, maar deze was nieuw voor mij.
23 Jun '07 - in Commercial
door Admin
Launch Control
Het is misschien een tijdje terug, maar ik durf te wedden dat jullie K.I.T.T. nog wel kennen. De auto van Michael Night was echt een geweldige auto. Nu een aantal jaar verder weten we wel beter. Tegenwoordig heeft zelfs een beetje M5 launch control.

Hier meer Zattevrienden tv!
23 Jun '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Top Gear
Als er één programma is dat echt iedereen wel kent is het Top Gear. Logisch, want Top Gear is ook het enige programma waarbij ze met veel liefde en passie een auto de hemel in kunnen prijzen of subtiel de grond in kunnen boren. Al gaat het niet altijd goed.
22 Jun '07 - in Humor
door Patrick
Cas Haley
Wat is het toch geweldig als je goed een muziekinstrument kan bespelen. Nog mooier is het als je er ook nog een geweldige stem bij kan toveren. We hebben al behoorlijk veel gezien van de diverse talent shows, maar Cas Haley is wederom zo'n aangename uitzondering op de regel. Thnx!
22 Jun '07 - in Music
door Patrick
Zoals jullie weten zijn we bij Biertijd gek van snelle auto's. Als er een scoop is op autogebied dan zijn jullie een van de eerste die het te zien krijgen. Zo zijn de tuners van Volkswagen erin geslaagd om in de populaire Golf V een dikke W12 te hangen met 650 pk. Dat moet echt een heerlijke ervaring zijn om daar een dagje mee te racen!

Pat: Wedden dat het ook allemaal in een Lupo past? Thnx!
21 Jun '07 - in Cars & Bikes
door Mosterdt
Voetbal is een spel waar veel mensen wel van houden. De technieken lopen uiteen van hooghouden tot een gerichte doeltrap. Zoals in elke sport zijn er een aantal die uitblinken. Ruud vond een filmpje en meteen wist ik wie het was. Ik heb hem regelmatig op het Leidseplein gespot met zijn kunsten. Deze gast is echt master in football techniques.

Hier nog een wat ouder filmpje van hem!
21 Jun '07 - in Sport
door Mosterdt
Backflip
Je kent het wel, met een paar maten een dagje naar het strand en een beetje dollen met elkaar. Heel gezellig natuurlijk, maar zoals gebruikelijk heb je er altijd gasten bij die iets te overmoedig worden. Ach, ik denk niet dat hij deze stunt nog een keer probeert.
21 Jun '07 - in WTF!
door Patrick
Supercar Group Test
Volgens mij is het het mooiste beroep wat er bestaat, presentator van een autoprogramma. Want voor je dagelijkse werk een beetje spelen met een Aston Martin, Lamborghini, Porsche, Bugatti en Audi moet toch wel zo'n beetje hemel op aarde zijn.
21 Jun '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Slam Dunk
Vroeger op school was basketbal één van de weinige sporten die ik echt leuk vond. Nu een aantal jaar verder vindt ik het nog steeds een geweldige sport om naar te kijken. Al moet deze amateur nog even een paar uurtjes oefenen.
21 Jun '07 - in Sport
door Patrick
Shuffle
Nee, dit is geen nieuwe ronde voor een Biertijd cap maar gewoon even voor de lol. Voor nachtwerkers een tijd voor ontspanning en voor de vroege mens even heerlijk wakker worden. Pak een bak koffie en doe je best. Plaats je score in de comments, game on!
21 Jun '07 - in Games
door Patrick
Rad Girls
Jackass kennen we allemaal wel. De stunts die zij uithalen zijn al door aardig wat mensen gekopieerd maar nog nooit overtroffen. Althans, laten we de Rad Girls niet vergeten. Deze dames die alles doen wat god verboden heeft zijn dé vrouwelijke vorm van Jackass. Voor wie nog twijfelt, hier anderhalf uur lachwekkend, schokkend en opmerkelijk beeldmateriaal.

20 Jun '07 - in Cool
door Patrick
Speed Painting
Eigenlijk is dit een beetje verkeerde timing en is dit meer een post voor tijdens het ontbijt. Ook al mogen we niet spelen met voedsel, sla alvast de nodige boterhammen in voor morgen vroeg want eerlijk is eerlijk, een beetje crea met toast is best tof.
20 Jun '07 - in Cool
door Patrick
Transformers
Als kleine jongen vond ik de Transformers echt een geweldige serie. Nu na een aantal jaar komt er eindelijk een verfilming van om even het ouderwetse gevoel terug te krijgen. Ik ben trouwens niet de enige die de Transformers geweldig vindt, zie deze gasten.

Hier trailer 2!
20 Jun '07 - in Cool
door Patrick
Stress
Er zijn van die dagen dat je het gevoel hebt dat heel de wereld tegen je is en er ook werkelijk niks goed gaat. Als je het dan ook nog behoorlijk druk hebt en aardig wat aan je hoofd dan kan het allemaal wel eens teveel worden. Zo ook bij deze stresskip.
20 Jun '07 - in Humor
door Patrick
Fat
Een goed figuur is voor veel mannen belangrijk, en daarmee is afvallen niet langer iets voor alleen vrouwen. Wij mannen gaan liever lekker naar de sportschool terwijl de chickies het houden bij toast en liters spa blauw. Je kunt er knap moedeloos van worden. Maar als je de moed wilt opgeven, check dan eerst even deze pics!
19 Jun '07 - in WTF!
door Mosterdt
We leven in een wereld waar als je iets hebt gekocht, er een week later een betere versie van te krijgen is. Zo ook met auto's, je koopt een mooie nieuwe wagen met alle optie's die er maar te bestellen zijn. Helemaal tevreden rij je het terein van je dealer af, en vraagt je af of die airbag's wel goed vast zitten. Maak je maar geen zorgen ze worden uitvoerig getest.
19 Jun '07 - in Humor
door Mosterdt
Balls Of Steal
Een paar jaar terug speelde ik bijna elke dag Quake III Arena. Deze dagen worden er natuurlijk hele andere games gespeeld met meer actie en betere graphics. Zelfs praten met elkaar onder het vechten is de normaalste zaak van de wereld, alleen kan niet iedereen een grapje waarderen.

Zelf ook proberen? Hier de Duke Nukem soundboard.
19 Jun '07 - in Humor
door Patrick
Chop Suey
Als kind sta je nog open voor heel de wereld en is vooral muziek van dagelijkse invloed op je jonge leventje. Nu is System of a Down niet echt Jip en Janneke of teletubbies muziek maar deze kleine pik van twee weet het wel te waarderen. Respect!
19 Jun '07 - in Cool
door Patrick
Guitar Love
Bij de naam Jerkov denken we meteen aan een geweldige lading erotiek. Maar wat velen niet weten is dat hij ook een aardig stukje gitaar kan spelen. Nu snap ik de liefde voor beide hobby's wel, maar een combinatie van elkaar geeft toch wel aparte beelden.
19 Jun '07 - in WTF!
door Patrick
Lefgasten zijn er genoeg op de wereld, het guinness book of records staat er vol mee. In Nederland hebben we onze "iceman" die op z'n blote kakken bijna de top van de mount everest had beklommen. Mindfucker Criss Angel probeert de aandacht te trekken door zichzelf in een bedje van glas te laten pletten door een wals!
18 Jun '07 - in WTF!
door Mosterdt
Bump Key
Het is eigenlijk te gek voor woorden, maar als je iets kostbaars voor jezelf wil houden moet je het tegenwoordig op slot kunnen zetten. Tenminste, zelfs op slot zijn je auto en je huis nog niet veilig, en al helemaal niet met dit soort uitvindingen. Morgen maar weer een extra slot op de deur?
18 Jun '07 - in WTF!
door Patrick
Z4 Wipe Out
Op de snelweg je auto zo nu en dan even op z'n staart trappen is best leuk, maar voor het echte werk moet je op het circuit zijn. Natuurlijk moet je wel goed opletten met een nat wegdek, want voor je het weet gaat het fout. Eén ding is zeker, deze gozer heeft werkelijk alle geluk van de wereld.
18 Jun '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
America's Got Talent
Nu we al een aantal indrukwekkende filmpjes hebben laten zien van British's Got Talent is het het nu tijd voor America's Got Talent. Nu moet ik zeggen dat ik een saxofoon echt een geweldig instrument vindt, maar wat deze gozer laat zien is simpelweg super.
16 Jun '07 - in Music
door Patrick
Normaal een handje schudden behoort tegenwoordig alleen tot een bepaalde cultuur. Het is pas hip en hop als je een trickie handshake weet te doen. Hier bij Biertijd zijn we druk om onze eigen coole handshake te ontwikkelen die afgeleid is van dit exemplaar. Dat wordt oefenen morgen in de stad!
15 Jun '07 - in Cool
door Mosterdt
Muziek heeft voor iedereen een andere betekenis. De een haalt z'n gerief uit een goede song tekst, een ander uit een lekker rapido deuntje om ff lekker te jumpen. Sommige artiesten hebben talent, maar er zijn er ook die maar wat doen. Als je het over aankomend talent hebt dan is kleine Bobbe J Thompson een goed voorbeeld, daar kan onze burka ridder Ali B nog wat van leren.
15 Jun '07 - in Music
door Mosterdt
Golf is knikkeren voor rijke mensen die niet willen bukken, zeggen ze wel eens. Dan zou je wel kunnen zeggen dat deze jongen een Tiger Woods-in-spé is, volgens mij bukt hij alleen als z'n darmen vol zitten. Hoe krijg je dit anders voor elkaar? Niet echt een alledaagse hobby om te pefectioneren normaal gesproken.
15 Jun '07 - in WTF!
door Gerben
Veggie Orchestra
Dagelijks worden we lastig gevallen met commercials dat we gezonder moeten gaan leven. Ergens hebben ze natuurlijk wel gelijk en blijft het niet bij de voorgeschreven twee ons groente en twee stuks fruit. Tja, maar overdrijven is ook een vak.
15 Jun '07 - in Cool
door Patrick
Zwarte Cross
Drie dagen lang alle remmen los, oftewel de zwarte cross. Ook dit jaar barst het festival weer los en wel 27, 28 en 29 Juli in Lichtenvoorde. Zegt het je helemaal niks? Kijk dan even mee naar Mark, die met alle plezier even uitlegt waar het die drie dagen allemaal om draait. Mooie schoenen, neuken?
15 Jun '07 - in Humor
door Patrick
Mitch Fatel
Hoe kan je beter je dag doorkomen dan met een glimlach. Wij bij Biertijd houden wel van een beetje humor, zo hebben we vandaag de geweldige stand-up comedian Mitch Fatel voor je om deze wat sombere vrijdag op te fleuren.
15 Jun '07 - in Humor
door Patrick
Old Man Make Out
Een maat van me zegt altijd 'beter seks met bejaarden dan geen sex'. Natuurlijk voor de lol en gelukkig hoeft nooit zo ver te komen maar de dames van Rad Girls nemen de proef op de som. Deze geweldige meiden die alles proberen gaan twee oudere mannen gelukkig maken met de Old Man Make Out.
14 Jun '07 - in Humor
door Patrick
RC Plane vs Tunnel
Je als kleine jongen gedragen terwijl je al een aardige leeftijd hebt is en blijft leuk. Zo ook spelen met op afstand bestuurbaar speelgoed. Als je eenmaal de open vlakte wel gezien hebt met je vliegtuig is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een tunnel van 3.9km!
14 Jun '07 - in Cool
door Patrick
Wegpiraat II
Van de week lieten we dit filmpje zien van één of andere mafkees die met een noodgang door het verkeer heen raast. Ik kon me zo voorstellen dat dit een eenmalige actie was, puur om even stoer te doen. Maar wat blijkt, M3d doet wel vaker gek. Nu maar met smart wachten op zijn allerlaatste filmpje, inclusief boom en weigerende airbags.
14 Jun '07 - in WTF!
door Patrick
Puke
Een goede uitdagende battle is altijd leuk. Als je wint voel je je meestal zo trots als een pauw, en er zit vaak een leuk prijsje aan verbonden. Stel je nou eens een battle voor dat je 73 glazen moet nuttigen om daar vervolgens je beste vriend mee te verrassen.
13 Jun '07 - in WTF!
door Mosterdt
Wall
Het is eigenlijk de normaalste zaak van de wereld als je even een raam open zet als het iets te warm is binnen. Natuurlijk is een airco een wat makkelijkere oplossing, maar als je orgineel wil blijven moet je toch met wat anders komen. Kijk, dit is precies wat ik bedoel.
13 Jun '07 - in Cool
door Patrick
Conny
Dat de wereld vol zit met onbekend talent mag duidelijk zijn. Daar zijn immers programma's voor als British's got talent om deze mensen een kans te geven. Nu lieten we van de week al Paul zien met een fantastische stem, maar ook klein talent kan voor een open mond zorgen. Kijk even mee naar Conny.
13 Jun '07 - in Music
door Patrick
Hooligans
Een potje voetbal kan reuze gezellig zijn, en zo hoort het ook. Al is het wel zo dat de liefde voor de sport bij elk mens anders ligt. De één staat op de tribune om zijn club aan te moedigen terwijl de ander de tribune afbreekt om de tegenstander de mond te snoeren. Hooligans heb je overal, vriend Pizzaman laat even zien hoe het er in Italie aan toe gaat.

Voor de liefhebber, Hooligans - The Untold Story. (59 min)
12 Jun '07 - in Docu
door Patrick
Training
Oké oké ik zal het eerlijk bekennen, de laatste tijd zie ik maar bar weinig de binnenkant van de sportschool. Niet omdat de zin ontbreekt hoor, maar gewoon door tijdgebrek. Een beetje met gewichten spelen is best leuk, maar neem nou eens circusartiest Dominic Lacasse, die weet pas wat trainen is.
12 Jun '07 - in Sport
door Patrick
Ah...sex. Gezellig een avond stappen, ouders een weekendje weg en beesten maar. Maar dan he? Je weet niet waar mejufrouw de week er voor omheen heeft gezeten. Geen risico nemen, rubbertje erbij. Mieren in het donker met die fietsband is een behoorlijke dooddoener, maar de Japanners hebben er iets op gevonden. Het promofilmpje is alles behalve geslaagd, maar ik zeg, importeren die handel.
12 Jun '07 - in Cool
door Gerben
Two Lane Bowling
Zo nu en dan gaan we met een paar maten gezellig een avondje bowlen. Niet dat we van die talenten zijn maar puur omdat ze daar overheerlijk bier tappen. Als er iemand een strike gooit is het vaak meer geluk dan wijsheid, maar wat deze knaap laat zien is best knap.
12 Jun '07 - in Cool
door Patrick
Bijna iedere man met een beetje zelfkennis heeft de illusie perfect te zijn. In bed wordt een hoop van je gevergd. Je wordt als man geacht in bed flexibel met je tong om te kunnen gaan, nou ik weet er wel raad mee. Deze man is echter de perfectie nabij..

En deze pipo is vast aan het oefenen
11 Jun '07 - in WTF!
door Mosterdt
Paintball
Paintball is geweldig, maar als je eenmaal vol getroffen wordt door een paintball of vijf weet je dat dit geen sport is voor mietjes. Pijn doet het zeker. Een beetje macho laat zich natuurlijk niet kennen, die gaat er juist voor staan om ze op te vangen.
11 Jun '07 - in WTF!
door Patrick
Xbox Live
Het zit ons allemaal wel eens tegen. Zo nu en dan heb je gewoon van die dagen dat je het gevoel hebt dat de halve wereld tegen je is. Alles gaat verkeerd, van een gestolen auto tot een Xbox Live ban, erger kan je dag niet verlopen toch?
11 Jun '07 - in Humor
door Patrick
Britain's Got Talent
Allemaal kennen we de programma's wel waarbij ze op zoek zijn naar nieuw talent. Niks mis mee natuurlijk, want onze huidige sterren hebben ook niet het eeuwige leven. Neem als voorbeeld Paul, een man die niet straalt van zelfvertrouwen, maar zijn geweldige stem maakt dat dubbel en dwars goed.
11 Jun '07 - in Cool
door Patrick
Jet Chair
Ik kan me goed voorstellen dat een rolstoel maar een ellendig ding is om dagelijks mee te moeten sleuren. Soms kan het niet anders en is het ook de enige manier van vervoer. Toch kan het allemaal wat sneller en comfortabeler, dat blijkt maar weer uit dit filmpje.
10 Jun '07 - in Cool
door Patrick
Wegpiraat
Hard rijden geeft een kick. Tenminste, op het circuit. Alleen gaat het met de mede door Biertijd gesponsorde BMW M3 GTR van JR-Motorsport ook wel eens mis, Ach, dat mag de pret niet drukken. Gelukkig raakte er niemand bij gewond en was de schade behoorlijk te overzien. Maar wat deze malloot allemaal uitvreet op de openbare weg kan aardig wat gevolgen hebben.
09 Jun '07 - in WTF!
door Patrick
De dingen die je al niet voor je medemens kunt doen. Er zijn vele manieren, ik heb er er één gevonden maar je kunt het ook anders verpakken. Zoals Steven Cousineau doet bij American Inventor bijvoorbeeld, hij heeft fietswielcaps 'uitgevonden' en beweert dat de toekomst van het land er van af hangt. Tja.
09 Jun '07 - in Humor
door Gerben
Day By Day
Het concept Jackass is overduidelijk een succes en dus kan je verwachten dat er meerdere volgen. Zo ook de jongens van Livedaybyday. Natuurlijk hebben ze gelijk dat je elke dag ten volste moet genieten van je leven want voor je het weet is het voorbij. Normaal vind ik die semi Jackass gasten een stuk minder, maar deze mafkezen zijn zeker niet verkeerd.
08 Jun '07 - in Humor
door Patrick
ROFLCOPTER!!1
Het klinkt meestal nogal dramatisch, de thema's van de anti globalisten. En al even dramatisch ziet het er uit als de politie ze de mond tracht te snoeren. Maar zoals gewoonlijk schijn bedriegt, want eigenlijk gaat het er heel gemoedelijk aan toe.
08 Jun '07 - in Humor
door Patrick
Arm Wrestling
Arm worstelen is de ultieme krachtmeting. Nouja, natuurlijk wel met een stuk in je kraag als je net de kroeg uit komt rollen want voor de rest is er maar weinig spectaculairs aan. Maar soms loopt niet alles volgens plan, net zoals bij dit wedstrijdje.
08 Jun '07 - in WTF!
door Patrick
Lindy Hop Showdown
Dat we hier bij Biertijd wel kunnen genieten van een aardig stukje danswerk hoef ik niet meer te zeggen. Maar waar is het ouderwetse dansen gebleven? Nu iedereen druk met jumpen bezig is vergeten we bijna wat het echte werk is. Kijk mee naar deze geweldige Lindy Hop Showdown, dat is pas voetjes van de vloer.
08 Jun '07 - in Cool
door Patrick
Pump It Up
Zo nu en dan een spelletje spelen is best vermakelijk, maar samen rond de tafel 'Mens erger je niet' spelen is er niet meer bij. Tegenwoordig moet je op z'n minst een joystick in je handen hebben. Althans, neem Pump it up, geen joystick nodig en nog rustgevend ook.
08 Jun '07 - in Cool
door Patrick
Ze zeggen wel eens dat je eerst rustig het water in moet gaan alvorens er volledig in te duiken. Polsen en borst natmaken en dan zwemmen. Dit alles om het temperatuurverschil te verkleinen. Dat het ook nog andere voordelen kan hebben om het zo te doen, bewijst deze tarzan.
08 Jun '07 - in Humor
door Gerben
Swear Jar
Naar het werk gaan kost aardig wat mensen moeite. Niet alleen door het werk wat ze dagelijks moeten doen, maar ook de huisregels van het bedrijf zijn vaak een drempel. Nu we niet allemaal bij Google kunnen werken is dit misschien wel een aardig alternatief.
07 Jun '07 - in Commercial
door Patrick
real
De technologie die we nu tot onze beschikking hebben is in zekere zin helemaal geweldig. Of je nu in het bos staat of op het strand zit, bellen kan je overal. Alleen is het wel zo dat er altijd mensen zijn die net wat slimmer zijn dan de rest. Kijk maar even mee.
06 Jun '07 - in WTF!
door Patrick
We schreven bij Biertijd er al eerder over, jumpen is het nieuwe fenomeen van 2007! In de verste uithoeken zijn jongeren bezig de nieuwste technieken onder de knie te krijgen. Speciaal voor de fanatieke jumpers onder ons, de Jump Masters met de Taste Of Summer.

Zelfs Secondlife is niet meer veilig.
06 Jun '07 - in Music Vids
door Mosterdt
Sporten is leuk al zijn er sommige niet voor iedereen weggelegd. Bij kickboxen spelen conditie, een portie lef en incasseringsvermogen een grote rol. Zelf ben ik jaren actief geweest in deze sport, alleen ik kan me niet herinneren ooit op deze manier te hebben getraind. Het zou je buurman maar zijn.
06 Jun '07 - in Humor
door Mosterdt
Don't Push!
Een beetje gangster in spé moet niet alleen beschikken over een lading goud, maar ook over de juiste moves. Samen met een paar maten wat danspasjes proberen is een optie, maar wat doe je als er één de boel niet serieus neemt? Juist, meteen afstraffen die handel!
06 Jun '07 - in Humor
door Patrick
Die Hard
Binnenkort komt er weer een nieuw deel uit van Die Hard. Inmiddels hebben we het al over deel 4 met de titel 'Live free or die hard'. Terwijl de echte fans met spanning afwachten heeft Pizza een aardig stukje knip en plakwerk voor je om alvast een beetje in de stemming te komen. Yippie kayee motherfucker!

Trailers van Live Free Or Die Hard hebben we hier en hier!
06 Jun '07 - in Music Vids
door Patrick
Hockey staat in ons land bekend als een sport voor rijke stinkerds. Die stinkerds krijgen ook kinderen die het voorbeeld nemen aan hun vader. Soms, heel soms blijken die kakkertjes beter te presteren als hun rijke pappie. Dat bewijst deze snelle jongen.
06 Jun '07 - in Cool
door Mosterdt
Skin Problem
Zo nu en dan even naar de schoonheidsspecialiste schijnt een genot voor je huid te zijn als ik m'n vriendin moet geloven. Na ruim een uurtje pijnigen heb je weer een huidje als vanouds. Maar één ding is zeker, wat deze gozer heeft kan niet goed zijn!
05 Jun '07 - in WTF!
door Patrick
Car Show Fun
Het is alweer een tijdje terug dat ik bij een mooie autoshow ben geweest. Het blijft geweldig om tussen mooi speelgoed te lopen dat je waarschijnlijk nooit zal krijgen, en dan heb ik het niet alleen over de auto's. Ach, een beetje indruk maken mag toch wel?
05 Jun '07 - in Humor
door Patrick
Je kunt je soms stierlijk vervelen als het weer eens slecht weer is in Nederland. Een passende hobby zoeken is voor sommige goedlerende juppen zelfs te moeilijk. Maar als je een beetje lef in je flikker hebt dan kun je altijd nog proberen een vuurtje te koppen.
(Dont try this at home)
04 Jun '07 - in WTF!
door Mosterdt
Als elf-jarige mag je normaal al blij zijn dat je een rondje mag rijden op de afgetrapte Puch Maxi van je broer. Deze jonge coureur heeft het iets beter voor elkaar. Niet alleen heeft hij een mega zandbak tot z'n beschikking, hij mag ook papa's sjeesmobiel gebruiken en doet dat zeker niet onverdienstelijk. En dat kunnen we dan van deze coureurs niet zeggen.
04 Jun '07 - in Cars & Bikes
door Gerben
Burrito Roulette
Mijn ouders zeggen altijd dat je niet moet spelen met je eten. Natuurlijk hebben ze helemaal gelijk, maar de uitdaging die deze dames aangaan is geweldig. Want wie wil er nu niet een overheerlijke burrito met speciale ingrediënten. Smakelijk alvast!
03 Jun '07 - in Humor
door Patrick
Als het op vissen aan komt vind ik alleen zeevissen leuk, al doe ik het maar ééns per jaar omdat er honderzestig kilometer verhard strand tussen mij en de zee zit. En dan noem ik het wel vissen maar feitelijk is het meer krabben voeren want ik vang nooit meer dan een parkeerboete. Deze knakkers hebben het zichzelf makkelijker gemaakt en de hengel vervangen door een shotgun.
03 Jun '07 - in WTF!
door Gerben
Ah, wat een uitzicht heb je in zo'n hoogwerkerbakkie. Je kunt makkelijk overal bij en je hangt veilig boven de auto's, dus die kunnen je niet van de sokken rijden. Maar het maakt niet uit in welk land je wegwerker bent, er rijden overal bussen. Ik vraag me af hoe asfalt voelt als je er met mach 14 je tanden in zet.
02 Jun '07 - in Cars & Bikes
door Gerben
Dat je met Google Maps zo'n beetje elk plekje op aarde wel kunt vinden weet iedereen zolangzamerhand wel. Maar sinds een paar dagen kun je op sommige plaatsen ook rondkijken in een panorama-view. Hoe dat precies werkt zie je hier. En wat ons dan vooral interesseert zie je hier. Google ze!
02 Jun '07 - in Cool
door Gerben
Metalhead
Zo nu en dan loop ik wel eens een stapel oude foto's door, en vooral de kleuterklas blijft mijn aandacht trekken. Wat voor werk doen ze nu? Succesvol zakenman of een getalenteerd masseuse. Eén ding is zeker, dit ventje staat nu ergens op een podium!
02 Jun '07 - in Humor
door Patrick
Have A Break..
We hebben allemaal zo onze hobby's. De één doet aan sport, de ander aan klaverjassen en zoals je weet heb ik mijn pc. Een pc en een pak kaarten zijn niet zo bijzonder, maar als je niet oppast heb je van sporten zo last van je arm, kaak of enkel.
01 Jun '07 - in Shock!
door Patrick
Education
Toen ik op school zat was het leren maar een dooie boel. Heel de dag een beetje saaie stof uit een boek in je kop stampen. Neem de lessen van tegenwoordig, daar steek je nog eens wat van op.
01 Jun '07 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties