Archief

Items van March 2007
The outsider, the underdog, de wildcardrijder, dat is Hilbrand Nawijn bij So You Wannabe a Popstar. Ondertussen heeft hij na zijn vertolking van Droomland en Kom van dat dak af de meeste fans op de bank zitten. Mocht je zijn Magarena optreden hebben gemist, hier de samenvatting. Let vooral op de schreeuw in het begin. Klasse.
31 Mar '07 - in Humor
door Gerben
Kermit - Hurt
Het leven gaat niet over rozen, dat mag duidelijk zijn. En zelfs voor de muppets die ons juist uit een dip moeten halen is het niet anders. Ach, dagelijks een hand in je aars en een vriendin als varken is ook niet alles. Eén ding is zeker, Kermit heeft het moeilijk!
31 Mar '07 - in Music
door Patrick
Op 25 mei gaat hij in premiére, het laatste deel in de Pirates of the Caribbean reeks. Uiteraard belooft dit het meest spectaculaire deel te worden aangezien de hoofdrolspelers geen introductie nodig hebben en het verhaal meteen los kan barsten. Of dat zo is, is nog even afwachten, tot die tijd moeten we het nog met de trailer doen.
30 Mar '07 - in Trailers
door Gerben
Shelby GT
Pizzaman zei het vanmiddag nog. Pat, het lijkt wel of de politie in het algemeen denkt dat ze boven de wet staat. Want dit soort praktijken zijn levensgevaarlijk. Helemaal mee eens. De politie kan de dag ook op een wat meer verantwoorde manier doorbrengen.
30 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ambulance
Als ambulancepersoneel wordt je dagelijks geconfronteerd met de erge dingen die een mens kan overkomen. Dat soort mensen waardeer ik, en zo dacht de overheid in Denemarken ook. Je krijgt immers niet elke dag een Audi S6 om je werk te doen.
30 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wonderbra
Wat een uitvinding is dat toch hè die Wonderbra. Voor de vrouw die het moet doen met een cupje minder is het natuurlijk helemaal geweldig. Alleen zijn de makers van de billboards er minder gelukkig mee.
29 Mar '07 - in Humor
door Patrick
World Pizza Games
En wij maar denken dat een pizza zomaar kant en klaar uit een oven komt. Nee, een beetje Pizzaman doet alle moeite om een kwaliteit pizza op je bord te toveren. Inmiddels is het zelfs een heuze sport geworden. Kijk mee naar een slice World Pizza Games.
29 Mar '07 - in Cool
door Patrick
Frogger?
Het spelletje Frogger moet iedereen wel bekend in de oren klinken. Met doodsangst de weg oversteken zonder geraakt te worden door het rondrazende verkeer. Ga je op vakantie naar het oosten dit jaar, dan heb je best kans dat jij deze zomer Frogger speelt.
29 Mar '07 - in WTF!
door Patrick
Party!
Of het nou een klein feestje is of een bruiloft, er zijn twee dingen die essentieel zijn voor een succes. Drank en muziek! Drank is niet moeilijk, maar een goede band is lastig te vinden. Biertijd heeft hem gevonden voor je. Geloof me, over een jaar praat je nog over ze.
29 Mar '07 - in Humor
door Patrick
STI T25
Er zijn een aantal auto's die mijn aandacht trekken. Twee daarvan zijn de Mitsubishi EVO en de Subaru Impreza STI. Niet alleen perfecte rally wagens maar tevens gigantisch speelgoed voor de openbare weg. Kijk even mee naar de STI T25.
29 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stalker
Een beroemdheid zijn heeft aardig wat voordelen, maar natuurlijk ook de nodige nadelen. Niet alleen heb je last van de nodige paparazzi maar ook van stalkers. Top model Elisabetta Canalis weet er wel raad mee.
29 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Woman Love Riding
Fietsen is gezond, tenminste dat zeggen ze. Het is wel zo dat ik vaker vrouwen zie fietsen dan mannen. Is dat omdat een vrouw meer aan haar conditie werkt of om een andere reden? Mij is het nu in elk geval duidelijk.
28 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Bitch
Ruzie, het komt in de beste gezinnen voor maar toch moet je er een oplossing voor zien te vinden. De beste manier is het gewoon uit te praten zodat je weer samen met je vriendin door één deur kan. Althans, dan moet ze wel willen praten.
28 Mar '07 - in WTF!
door Patrick
Gametime!
Een spelletje spelen om de loze minuten te vullen is altijd leuk. Alleen is het wel zo dat leuke gamesite's vaak vol zitten met popup's. Geniet popup vrij van Bombay Taxi, Speed, Line Rider, Everybody`s Golf en The Pharao`s Tomb. Meer games hier!
27 Mar '07 - in Games
door Patrick
Annoying Devil
De duivel op bezoek is nooit een pretje, maar de Annoying Devil is wel een man waar ik behoorlijk van kan genieten. Zo gek als een deur met zo nu en dan streken die net over het randje gaan. Kijk mee naar wederom een heerlijk nieuw deel.
27 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Lightning
Het weer is en blijft voor een groot gedeelte een onvoorspelbare factor. Wat gebeurd er met je als je auto getroffen word door bliksem. Heb je dan een probleem of zorgen de banden voor je veiligheid. Top Gear's Richard Hammond doet de test.
27 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Redline
Nog een paar weken slapen en dan is zover. 13 April gaat Redline in premiere. Redline is een film bomvol dure sportauto's en spektakel. Heel de film heeft natuurlijk het nodige geld gekost, zo ook deze mislukte aktie van acteur Eddie Griffin.

Vriend Schumi heeft een langere versie van Griffin.
27 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
ZV BT magazine
Vandaag is de nieuwe layout van de grootste belgische weblog, ZatteVrienden.be, gepresenteerd. We kunnen alleen maar zeggen dat we onder de indruk zijn van de originele nieuwe naam en bijpassende vormgeving van onze loggende zuiderburen. We vragen ons alleen wél af waar "inspiratie" eindigt en "schaamteloos kopiëren" begint.
26 Mar '07 - in News
door edwin
Bye Bike
Als eigenaar van een mooie motor weet je als geen ander dat je hem goed op slot moet zetten, want voor je het weet ben je je speelgoed kwijt. Kijk maar naar dit stelletje prutsers.
26 Mar '07 - in WTF!
door Patrick
Vroeger, toen de Dode Zee nog alleen maar ziek was en ik jong, had je vriendengroepjes en ging je potjes voetballen. Tegenwoordig mogen ze je eerst verrot trappen alvorens je zelfs maar één woord mag zeggen. In San Salvador heb je de 18th Street Gang (zie foto) en de pupillen doen al aardig mee.
26 Mar '07 - in WTF!
door Gerben
Employee Of The Month
Het valt nog niet mee om werknemer van de maand te worden. Altijd je beste beentje voor, aardig tegen de klanten en natuurlijk behulpzaam zijn. Maar hoe ver wil je gaan? Eén ding is zeker, deze jongen weet wat de klanten willen.
26 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Fun Factory
Niemand heeft ze in huis, maar per dag worden er een behoorlijk aantal verkocht. Dildo's, vibrators en ga zo maar door zijn dé speeltjes voor in de slaapkamer. Maar hoe wordt een dildo nu eigenlijk gemaakt. Jerkov neemt je even mee voor een blik achter de schermen.
25 Mar '07 - in Cool
door Patrick
F1
De autosport is een rode draad door Biertijd heen. Zo kwam ik net deze geweldige V-power commercial tegen die ik jullie zeker niet wil onthouden. Maar nu we toch met de F1 bezig zijn neemt vriend MYM ons mee terug in de tijd. Kijk mee naar 50 Years F1 On-Board.
25 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Cola Jackpot
Reuze handig die Cola automaten van tegenwoordig. Niet alleen om even een koude dorstlesser te trekken, maar ook om je spaarpot aan te vullen. Het enige wat je moet weten is de goede toetsen combinatie.
25 Mar '07 - in Cool
door Patrick
Wii Baby
Dat de Nintendo Wii mooi speelgoed is hoef ik niemand meer te vertellen. Jong en oud staan vrolijk met de joystick in de huiskamer te zwaaien. Kijk naar dit mannetje, hij kan amper lopen maar een potje golf vindt hij geweldig.
25 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Belt Flip
Elk weekend dezelfde move's doen in de plaatselijke disco is ook niet alles, dus zal Biertijd je even helpen. Je hebt er een beetje ruimte voor nodig maar na wat oefenen is de belt flip een regelrecht succes.
25 Mar '07 - in Cool
door Patrick
Toilet
Het gebeurd ons allemaal wel eens een keer. Sta je midden in de stad of op een station en plots gaan je darmen uit hun dak. Snel een toilet zoeken is geen optie, dus wat dan? Precies, lang leve de plantenbak!
25 Mar '07 - in WTF!
door Patrick
Mustang
Ik snap best dat je als eigenaar van een dikke snelle Mustang trots bent op je wagen. Zo nu en dan in de stad stoer vol het gas erop om te laten zien wat je bolide in huis heeft begrijp ik ook wel. Maar dit is wel een erg lompe aktie.
25 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Mood
Kosten nog moeite worden gespaard om de F1 GP volledige aandacht te geven. Logisch ook, want het blijft een sport waarvan de halve wereld op het puntje van de stoel zit te genieten. De promotiefilmpjes alleen zijn al spectaculair, kijk mee naar The Mood.
23 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
PS3
Na lang wachten was het vannacht zover. De verkoop van de Playstation 3 is in de nacht donderdag op vrijdag van start gegaan. Natuurlijk kampt Sony ook met een oplage die niet toereikend is. Ach, mocht je er toch een hebben kunnen bemachtigen gefeliciteerd! Maar een ding, hou hem uit de buurt van oma.
23 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Sick Fred
Je zal het misschien nog niet echt zeggen, maar de zomer komt er aan. Heerlijk natuurlijk weer zo'n zonnetje op je bol maar de winter zal ik toch wel een beetje missen. Niet het slechte weer hoor, maar wel de heersende beelden als van Sick Fred.
23 Mar '07 - in Sport
door Patrick
Great White
Er zijn mensen die er alle moeite voor doen om met een dolfijn te mogen zwemmen. Persoonlijk lijkt me dat ook geweldig maar er zijn ook mensen die net wat verder gaan. Wat is er nou mooier dan zwemmen met "Jaws" om je heen. De ultieme kick? Ik pas!
22 Mar '07 - in Cool
door Patrick
Cucumber Drift
Een komkommer in kleine stukjes snijden is natuurlijk peanuts. Maar om het van achter het stuur te doen is een stuk lastiger. Dat jappen rare snuiters zijn en aardig kunnen driften blijkt maar weer uit dit filmpje.
22 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Violin Skills
Van getalenteerde artiesten kunnen we wel genieten hier bij biertijd. Zo lieten we een tijdje terug al een aantal gitaar specialisten zien. Vandaag blijven we bij de snaren alleen gaan we nu voor de viool.
22 Mar '07 - in Music
door Patrick
Wheels
Laten we eerlijk wezen, heilig zijn we allemaal niet meer. Elke bezoeker heeft in zijn leven wel iets gestolen. Was het niet stiekum een snoepje bij de Jamin dan was het wel wat anders. Ach, zo erg is het niet, zelfs oma's helpen kan problemen opleveren.
22 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Callcenter
Je gaat ervan uit dat als je een callcenter of helpdesk belt dat je mensen aan de lijn krijgt die verstand hebben van zaken. Vaak is dat ook zo, maar deze vakkundige helpdesk maakt het zichzelf wel erg lastig.
22 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Bartender Beatup
De politie is je beste vriend. Het is natuurlijk een schitterende uitspraak maar ook daar lopen rotte appels tussen. Als bartender denk je veilig te zijn als er een agent bij je aan de bar zit. Maar deze off duty Chicago police officer denkt daar zelf heel anders over.
22 Mar '07 - in WTF!
door Patrick
Dane Cook
Stand up comedy is genieten. Gewoon gaan zitten en laat alles maar over je heen komen. Een beetje artiest zal er voor zorgen dat er geen seconde stilte valt en zo ook bij Dane Cook. Zo gek als een deur en heerlijk om anderhalf uur naar te kijken. Enjoy!
22 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Urban Sports
The Annoying Devil hebben we nu al een aantal keer voorbij zien komen. Net als Negs Urbans Sports zijn dit onderdelen van het Engelse programma Balls of Steel. Zie hier een heersend nieuwe aflevering van Negs Urban Sports, Urban Skittles!
21 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Vingerverf
Vroeger waren we natuurlijk allemaal de beste met vingerverf. Tenminste, voor mijn gevoel ben ik dat nog steeds. Na het zien van Zach's filmpje is mij de moed in de schoenen gezakt. Want één ding is zeker, Zach is een natuurtalent. Thnx!

Hoax? Met de nieuwe TMNT voor de deur waarschijnlijk wel. Zie Zach's page.
21 Mar '07 - in Cool
door Patrick
Corsa
Kleine auto's zijn best handig in de stad, alleen is het vaak zo dat ze qua snelheid net wat tekort schieten. Misschien is dit een idee. Koop een Opel Corsa uit 92 en twee Opel Calibra turbo motorblokken. Nodig wat vrienden uit en voila, de ideale boodschappenwagen!

Al kunnen er maar weinig boodschappen in, maar dat mag de pret niet drukken.
21 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lowrider
De echte lowriders zien we niet zo veel in Nederland. In Amerika is het een begrip, niet alleen om de auto zo laag mogelijk boven het asfalt te brengen maar hem ook zo hoog mogelijk te laten springen. Tja, je auto verlagen is tegenwoordig geen probleem meer, met een beetje massel is het nog gratis ook.
20 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Cold Fusion 30
Net voordat DJ PJ naar Frankrijk vertrekt heeft hij exclusief voor onze vriend Pizzaman weer een nieuw deel van Cold Fusion in elkaar gemixed. Ik zou zeggen, let the bass flow. Cold Fusion 30 downloaden we hier, en de tracklist staat hier. Enjoy!
20 Mar '07 - in Music
door Patrick
Lacrosse
Er zijn waarschijnlijk aardig wat Biertijd bezoekers die niet weten wat de sport Lacrosse is. Lacrosse is een veldsport die wel wat wegheeft van ijshockey. Niet alleen de gameplay maar ook de gevechten. Eén ding is zeker, niet zeuren als je een klap krijgt.
20 Mar '07 - in Sport
door Patrick
Quads & Bikes
Crash compilaties zien we regelmatig voorbij komen hier op Biertijd, puur omdat we er van kunnen genieten. Het is natuurlijk geen makkie om over een simpele boom te springen. Maar als je dan wat lastigere stunts en missers als deze ziet, begrijp je wel waarom wij er van houden.
19 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Een stier is een mannelijk rund, kan meer dan een ton wegen, en wordt ook wel bul genoemd. Een gecastreerde stier is een os en is minder agressief, die zie je meer als lastdier. Bij Bullfights gebruiken ze aardige knapen en dat wordt wel eens onderschat. Ik vind het persoonlijk alleen leuk als het mannelijk rund dat bovenop zit de klappen krijgt. Via
18 Mar '07 - in Movies
door Gerben
M3
Wat is er nou mooier dan je BMW op het circuit uit te testen. Geen snelheidscamera's, geen politie, niks staat je in de weg om het onderste uit je bolide te halen. Nouja, leer wel eerst je auto kennen voordat je het circuit op gaat.
18 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nice Move
We hebben allemaal wel eens haast in het verkeer. Normaliter kijken we eerst goed voordat we een manoeuvre maken. Maar als je net wat meer haast hebt dan normaal is een ongelukje zo gemaakt. Thnx!
18 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Hadden we eerder al de officiële trailer voor de nieuwe Spider-man film, ik heb nu de hand weten te leggen op een uitgelekte CGI trailer in ruwe vorm. Het is een uitgebreide versie en op het einde is (voor de kenners) Eddie Brock te zien als Venom. Dikke kans dus dat deel vier een strijd wordt tussen Spidey en Venom.
18 Mar '07 - in Trailers
door Gerben
Incredible Brain
Een beetje logisch nadenken kunnen we allemaal wel, maar er zijn uitzonderingen. Daniel Tammet is daar één van. Vraag hem de moeilijkste rekensom en hij verteld je zonder moeite het antwoord. Vreemde talen leren is tevens geen moeite. Ik zeg uitzonderlijk. Thnx!
16 Mar '07 - in News
door Patrick
Soccer Skills
Voetbal is voor velen de sport om het weekend door te komen. Persoonlijk is het niet mijn tak van sport waar ik 90 minuten voor ga zitten. Nouja, das niet helemaal waar, want dit soort praktijken mogen van mij zeker ruim een uur duren.
16 Mar '07 - in Sport
door Patrick
Cup of Tea
Hoe simpel kan natuurkunde zijn. Stel, je hebt trek in een kopje thee, alleen het enige wat je hebt is een plastic fles om je water in op te warmen. Gaat dit werken? Ik stond er zelf een beetje van te kijken, maar vriend Mark laat het je even zien.
16 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Matt's Outtakes
Dagelijks zitten we op het werk te denken aan een kleine vakantie. Gewoon even wat anders om ons heen. Matt Harding doet niet anders. Voor wie nog niet weet wie hij is, Matt komt overal. En de filmpjes die hij liever niet eerder liet zien hebben we nu natuurlijk ook.
16 Mar '07 - in Cool
door Patrick
Gametime
Hoe kan je beter de tijd vermaken dan met een spelletje. Bij Biertijd op kantoor zijn drie spelletjes zeer populair. Q77 kan niet stoppen met Jelly Jumper, Jerkov is dagelijks bezig met de Trap-O-Matic en persoonlijk vind ik Get The Glass een online kunstwerk.
16 Mar '07 - in Games
door Patrick
How To Tel..
Volgens mij maken het allemaal wel eens mee dat je op een gegeven moment denkt, is dit alles? Natuurlijk heeft elke relatie wel zijn up's en down's, maar eens moet je het toch onder ogen zien. Loopt jouw relatie tegen het einde? Over anderhalve minuut weet je het.
15 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Dit is Clark. Clark woont in Canada en is een fanatieke ijshockey goalie. Maar ja, ook bij hockeycompetities heb je periodes van rust en dus ging Clark op zoek naar een alternatief. Met zijn eigen(wijze) stijl weet hij al gauw in te burgeren.
15 Mar '07 - in Humor
door Gerben
Animusic
Animusic is, zoals de naam eigenlijk al zegt, een animatie gecombineerd met muziek. Heel apart moet ik zeggen. Zo ook het natuurfilmpje van onze vrienden. Voor de liefhebbers onder ons, de complete Animusic hebben we natuurlijk ook.
15 Mar '07 - in Music
door Patrick
Power - Beauty - Soul
Er is maar één fabrikant die zo'n uitspraak kan verzinnen en dat is Aston Martin. Natuurlijk niet de enige die unieke auto's op de markt brengt, want laten we de overige spelers zeker niet vergeten. Ga even zitten en kijk mee naar 10 minuten motorgeweld.
15 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pilobolus
Pilobolus, waarschijnlijk heb je van deze kunstenaars nog nooit gehoord. Ze waren pas te zien bij de jaarlijkse oscaruitreikingen waar zij een bijzonder optreden gaven. Hyundai speelt daar aardig op in met een commercial voor de nieuwe Santa Fe.
14 Mar '07 - in Cool
door Patrick
The Annoying Devil
Het is weer zover, the Annoying Devil is terug met een nieuw seizoen mensen pesten. Zoals de naam al zegt is voor deze irritante duivel geen grap te gek. Is zijn humor op het randje of er overheen? Oordeel zelf.

Meer? hier de eerdere delen: Part1, Part2 en Part3.
14 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Copperfield - Panty Swap
Net zo voor het eten even wat simpel vermaak hier op Biertijd. Goochelkunsten kunnen we allemaal wel waarderen dacht ik zo. En al helemaal van illusionist David Copperfield. Niet één van zijn moeilijkste kunsten, maar vermakelijk is het wel.
14 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Audi S5
Audi brengt niet alleen de beste techniek in beweging maar zet tevens de meest mooie wagens op de weg. Na de Audi R8 is het nu de beurt aan de Audi S5. Als de auto van net zulke hoge kwaliteit is als de introductieclip dan ben ik verkocht.
14 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drownwatch
Sacha Baron Cohen, ook wel bekend als Borat en natuurlijk de wel bekende Ali-G is geweldig. Deze zomer gaat Borat als lifeguard de stranden veilig onveilig maken. Eén ding is zeker, ik zit op het terras!
14 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Subaru WRC 2007
Een aantal automerken zijn dominant wat rally betreft. De Ford Focus, Mitsubishi EVO en natuurlijk de Subaru Impreza zijn daar een succesvol gedeelte van. Even over de Impreza. Noorwegen en Zweden, weliswaar geen winnaar maar indrukwekkend is het zeker.
13 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
BMX
Vroegâh wilde ik maar al te graag een orginele BMX 2000. Want met een BMX was je dé man en kon je geweldig veel truukjes doen. Helaas was alles maar een grote illusie. Goed BMX rijden leer je maar op één manier, en dat is met vallen en opstaan.
13 Mar '07 - in Sport
door Patrick
What's In My Pants
Het is duidelijk, de Biertijd crew moet meer de straat op om eigen content te verzorgen. Want leuke spelletjes als What's in my Pants wil Pat zich natuurlijk niet voorbij laten gaan. Nou de mooie vrouwen nog.
13 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Autosalon Genève
Autosalon Genève, dé plek voor autofabrikanten om nieuwe modellen en concepts te tonen. Zoals gebruikelijk waren er ook dit jaar weer schitterende modellen te bewonderen. Dat is duidelijk te zien in deze kleine maar fijne compilatie.
13 Mar '07 - in Sexy
door Patrick
Smakelijk!
Lekker eten, we zijn er dol op. Dankzij programma's als de Smaakpolitie denken we nu wel twee keer na voordat we ergens in een duister restaurant aanschuiven. Al zijn er nog genoeg restaurants waar ze wel respectvol je eten klaarmaken.
12 Mar '07 - in WTF!
door Patrick
Monster Madness
Kennen we Big Foot nog? De monster truck der monster trucks. Je zou denken dat die gevaartes op gigantische wielen niks te gek is en dat ze met geen mogelijkheid te stoppen zijn. Helaas gaat het bij de monster races ook wel eens fout. Kijk even mee.
12 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Burger Bowl Off
De serie Balls of Steel hebben we al een keer eerder laten zien hier op Biertijd. Zo heb je Urban Sports en natuurlijk niet te vergeten The Annoying Devil. Om even verder te gaan met de Urban Sports hebben we nu de Burger Bowl Off. Helemaal geweldig, cola erbij?
11 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Little Big Planet
Computer en console games worden met de dag mooier. Kijk even mee naar de trailer van Little Big Planet. Stop Lemmings alvast terug in de kast want deze game heeft geweldige graphics en een gameplay om je vingers bij af te likken.
11 Mar '07 - in Cool
door Patrick
Wanna Bite?
Het leven diep onder water is op aantal plekken ter wereld zeer indrukwekkend. De mooiste koralen en zeldzaamste beesten zie je voorbij komen. Spelen met een murene is best grappig, alleen hoe maak je dat beest het verschil wijs tussen een worst en je vinger.
11 Mar '07 - in WTF!
door Patrick
Parking
Je auto parkeren is vaak een probleem. Niet alleen duurt het een eeuwigheid voor je bij een parkeergarage bent maar vaak zijn het ook nog onhandige dingen. Kleine poortjes, smalle parkeerplekken en ga zo maar door. Niet alle techniek is zaligmakend, maar dit is wel een uitvinding. Thnx!
11 Mar '07 - in Cool
door Patrick
Albert
Een wedstrijdje tussen twee scholen kan aardig wat naar boven brengen. De afspraak: Als verliezer krijgt men op campus een standbeeld van de tegenspelers mascotte. Een leuke deal lijkt mij, alleen is het wel zo dat niet iedereen zo goed tegen zijn verlies kan.
09 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Crashfest
Crashfilmpjes, wie vind ze nou niet geweldig. Helaas is het de laatste tijd meer van hetzelfde en worden de oude compilaties keer op keer gebruikt. Gelukkig zijn er ook mensen die eens wat anders in elkaar willen en kunnen knutselen. Hier een leuk voorbeeld.
09 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Freestyle
Vroegâh was de skateboard mijn beste vriend. Niet dat ik met dat ding overweg kon hoor, maar het was een soort van statement als je er een had. Later kwamen de inline skates en tevens hetzelfde verhaal. Gelukkig zijn er ook mensen die echt met skates overweg kunnen, want freestyle is geweldig om te zien.
09 Mar '07 - in Sport
door Patrick
Erik Mongrain
Met een beetje goede artiesten of muziek kan je ons altijd lastigvallen. Zo komen we bij de linktip van Jamie. Al eerder lieten we een filmpje zien van de geweldige gitarist Andy McKee. Jamie wil ons Erik Mongrain laten zien, wederom een super talent.
08 Mar '07 - in Music
door Patrick
Quadski
De één vind het geweldig om met een quad over het strand of door de bossen te raggen. De ander ziet liever water onder zich op een jetski. Zou het niet geweldig zijn als je die twee kon combineren. Het is mogelijk, zie hier Gibbs Quadski.
08 Mar '07 - in Cool
door Patrick
Flash
Stiekum de meest persoonlijke delen van je lichaam laten zien kan best ondeugend en behoorlijk opwindend zijn. Naast een drukke weg je 'waar' tonen is misschien niet de beste plek, want een mooi kontje zien ze waarschijnlijk liever dan het overige verkeer.
08 Mar '07 - in Sexy
door Patrick
Cold Fusion 29
Het is weer zo ver. Pizzaman's huis DJ PJ heeft weer de nodige uren achter zijn draaitafels gestaan om een heerlijke mix voor ons in elkaar te mixen. Een nieuw deel van Cold Fusion is een feit en wederom heerlijk om aan te horen. Check hier de tracklist.
08 Mar '07 - in Music
door Patrick
Offroad
Van de week lieten we dit filmpje zien van een rallyrijder die de fout in gaat. De één ziet het meer als de fout van de toeschouwers en de ander vind het schandalig dat de coureur zonder aarzelen verder gaat. Eén ding is zeker, je kan er ook om vragen.
07 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
PowerGirl is een nichtje van Superman of iets in die aard en komt ook uit de stal van DC Comics. Hoewel alleen de echte die-hard comic fans haar kennen, laat ze qua outfits Lara Croft in de regen staan. De vraag is, als er ooit een speelfilm van haar komt, wie kan haar dan het beste spelen? Via
07 Mar '07 - in Movies
door Gerben
CKY4
Jackass kent iedereen wel en dus moet de naam Bam Margera je ook wel bekend in de oren klinken. De pro-skater en Jackass ster heeft zelf ook zijn eigen projecten. Al eerder hadden we CKY2K en CKY3 in de aanbieding. Nu heeft Biertijd CKY4 voor je. Have fun!
07 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Speed Painting
Photoshop is een geweldig hulpmiddel voor webloggers. Wij gebruiken het meer om zo nu en dan een foto te bewerken of te verscherpen. Maar er zijn ook mensen die kunnen lezen en schrijven met het programma, en dan krijg je Scarlett Johansson Speed Painting.

Update: Tim Burton, Radiohead Thom Yorke en LOST John Locke.
06 Mar '07 - in Cool
door Patrick
Bugs
We gaan de zomer tegemoet. Dan begint het weekelijkse ritueel weer van ramen wassen om de nodige vliegen, muggen, wespen en weet ik allemaal wat van het autoraam te poetsen. Een spons er over en klaar, maar als je de beestjes zo in close-up ziet is het toch nog best indrukwekkend.
06 Mar '07 - in WTF!
door Patrick
Trouwfeest
Een trouwerij is altijd maar een hectisch gebeuren. Tot het laatste moment aan toe ben je van alles aan het regelen. Dan is het altijd wel fijn als er oude bekenden zijn die je graag willen helpen. Net als op de feestavond van Saskia en Björn, waar Nico de ex van Saskia met alle plezier een avond de DJ speelt.
06 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Andy McKee
Mijn music skills zijn niet al te best. Met de grootst mogelijke inspanning kan ik best geluid uit een gitaar krijgen, maar of het ook om aan te horen is. Jerkov daarentegen kan best aardig gitaar spelen. Maar zelfs hij was onder de indruk van Andy McKee's kunsten.
06 Mar '07 - in Music
door Patrick
Bosusoku Parade Lap
Cartuning kan op vele verschillende manieren. De één doet weinig tot niks aan het uiterlijk, maar onder de motorkap blijft niks orgineel. De ander vind optische tuning veel interessanter. Net als deze jongens die niet kijken op een spoilterje meer of minder.
06 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Shoplifter
Proletarisch shoppen is voor aardig wat mensen een dagelijkse hobby. Lekker ongegeneerd je zakken vullen om daarna zo de deur uit te lopen. Gelukkig gaat dat niet altijd op, want er bestaan nog steeds mensen die wel een hart voor de zaak hebben.
05 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Wipe Out
Rally is een fantastische sport, dat heb ik hier op Biertijd al verschillende malen laten zien. Als toeschouwer wil je het spektakel natuurlijk van zo dicht mogelijk bekijken, maar of een bocht de beste plek is om te staan, ik betwijfel het.
05 Mar '07 - in WTF!
door Patrick
Virtual Date
's Avonds in de kroeg een dame versieren is zo makkelijk nog niet. Maar ben je eenmaal thuis gekomen met de date van je dromen dan gaat het je wellicht allemaal een stuk beter af. Hoe snel heb jij de mooie maar virtuele Ariane uit de kleren?
05 Mar '07 - in Games
door Patrick
Esmée Denters
Een paar dagen terug zei vriend Pizzaman tegen me dat Esmée het nieuwe zangtalent gaat worden voor 2007. Laat ik nou zeggen dat hij helemaal gelijk heeft. Esmée Denters is een mooie meid van 18 jaar en heeft een stem van goud. Gelukkig is Biertijd niet de enige die er zo over denkt, Esmée laat immers de wereld draaien. Meer zien? Voor alle clips van Esmée ben je hier aan het goede adres.
04 Mar '07 - in Music
door Patrick
MOFO
Loggert Johan heeft het licht gezien, hij is niet alleen van zijn duistere kant gestapt maar tevens zoekt hij het vrouwelijke schoon op. Zeker geen verkeerde keuze al zeg ik het zelf. Kijk mee naar de vernieuwde Badmofo en zijn vrouwelijke kant Bitchez.
04 Mar '07 - in News
door Patrick
Snickers
Om in de belangstelling te staan en even de aandacht te trekken moet je wel met een behoorlijke commercial komen. Sony deed het al zeer bijzonder met de Bravia commercials, maar Snickers kan er ook wat van. Zie hier een vermakelijk stukje commercie.
04 Mar '07 - in Commercial
door Patrick
Squirrel
De squirrel oftewel eekhoorn is best een grappig beestje. Maar als je dagelijks last hebt van die snuiters is het tijd om ze duidelijk te maken dat ze moeten opzouten. Natuurlijk doen we dit wel op een diervriendelijke manier. Jij bent van knabbel en babbel af en die beesten hebben de kick van hun leven. Duidelijk een win-win situatie.
04 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Audi RS6
Dat Audi superieure auto's op de weg brengt mag duidelijk zijn. Een van de toppers is natuurlijk de RS6. Met standaard 450pk en een topsnelheid van ruim twee keer je rijbewijs is dit een monster eerste klas. Met de veiligheid van de RS6 is niks mis, alleen zit een ongeluk altijd in een klein hoekje. Hier het hele verhaal.
04 Mar '07 - in WTF!
door Patrick
Traktor
Een beetje agrariër moet ook met zijn tijd mee. Tijd is immers geld, dus hoe sneller alles omgeploegd, gepoot en geteeld is des te beter het is. Helaas is het wel zo dat niet elke boer de nieuwste middelen kan kopen. Dan is je ouwe traktor pimpen toch wel een uitkomst.
04 Mar '07 - in Humor
door Patrick
Cold Fusion 28
Nu Trance Energy voor de deur staat is het tijd om alvast een beetje in de stemming te komen. Wie kan daar beter voor zorgen dan Pizza's huis DJ PJ. Check hier wederom een nieuw deel van Cold Fusion. De tracklist vinden we hier. Have fun!
03 Mar '07 - in Music
door Patrick
Alpes D'uez
Je kan er heerlijk skieen, maar ook met een paar skeelers kan je jezelf aardig vermaken. Het gebied Alpe D'uez is qua wegen maar een zeer bochtig cirquit wat in dit geval ideaal is voor een skeeler uitdaging. Wedstrijdje wie het eerst beneden is?
03 Mar '07 - in Sport
door Patrick
Rampage
Voor velen is het een grote hobby om in het weekend even door de bossen te fietsen. Lekker even tot rust komen, zodat je maandag weer opgeladen aan de slag kunt. Het kan ook anders. Adrenaline junkies of een doodswens, één ding is zeker fietsen kicks ass!
03 Mar '07 - in Sport
door Patrick
Bas Rutten - Lethal Self Defense
Er lopen genoeg mensen rond waar je totaal geen ruzie mee wilt hebben. Pro-fighter Bas Rutten is daar het perfecte voorbeeld van. Bas zijn specialiteit is niet alleen klappen uitdelen, ook een persoonlijke cursus Lethal Self Defense gaat hem goed af.
02 Mar '07 - in Sport
door Patrick
Voetbalorig is uitgevonden op het Biertijdkantoor tijdens het werken tussen de pauzes door. Pat's genialiteit kent vrijwel geen grenzen en ik ben behoorlijk crea in het vervaardigen van bemmende outfits en dus is een reportage wel op z'n plaats, dunkt ons.
02 Mar '07 - in WTF!
door Gerben
Cars Can Fly!
Kennen we ze nog, de DTM Alfa's 155 en de geweldige oer Quattro van Audi. Vroegâh was alles beter, en konden de auto's nog vliegen. Biertijd neemt je even mee terug in de tijd, geniet van een heerlijk stukje DTM en rally verleden.
01 Mar '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Keyboard
Een pc is eigenlijk maar een lelijk ding. Nu is het wel zo dat er legio mensen zijn die met veel geduld en geld er een schitterende kast van kunnen maken. Deze casejunkies vergeten alleen wel vaak het toetsenbord. Het kost een bak tijd maar ook die is te pimpen.
01 Mar '07 - in Cool
door Patrick
Hier kan de Titanic een puntje aan zuigen. Alhoewel, dan zou de film wel heel lang duren. Binnen achtentwintig minuten staat dit ding rechtop en is bestand tegen de zwaarste stormen. Ik vraag me af hoe de ontwerper op het idee kwam..
01 Mar '07 - in Tech
door Gerben

Social


Aanraders


Advertenties