Archief

Items van June 2016
Porsche Cayenne vs Smart, Amsterdam

Fout parkeren in Amsterdam kan je duur komen te staan. En al helemaal als er een Porsche Cayenne door de straten raast..
30 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Parking With Liddiard Wheels

Parkeren is voor heel wat mensen, en zeker niet alleen vrouwen, een dagelijks probleem. Nou zijn er onderhand heel wat auto's die het parkeren voor je doen. Maar met de wielen van Liddiard doe je het gemakkelijk zelf..
30 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Novritsch - Urban Airsoft Sniper Gameplay At Jet Desertfox Field

Met een aantal maten een middagje paintballen is best tof. Maar wil je net een stapje verder dan is Airsoft een leuke uitdaging. We kijken wederom mee met sniper Novritsch.
30 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - The Ultimate Door Bell

Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Vandaag heeft hij weer een nieuw project: De ultieme deurbel..
30 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 25 2016

Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
30 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Offstring YoYo Master Ben Conde

Ik weet nog goed dat iedereen op school met een yoyo aan het zwieren was. De één was er wat handiger in dan de ander, maar niemand had de skills van YoYo master Ben Conde..
29 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Car Bros' Gympkhana, Gymkhana Parody

Er is maar één echte Gymkhana expert en dat is Ken Block. Maar met een beetje droge humor is deze versie 'Gympkhana' van de Car Bros best te doen. Humor!
29 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Loren Healy - Milk Run

Niets zo ellendig als 's ochtends je koelkast opentrekken en constateren dat de melk op is. Tijd voor een ritje naar de super met Loren Healy..
29 Jun '16 - in Cool
door Patrick
2016 Ferrari Cavalcade Rally - LaFerrari Crash

Er zijn heel wat Ferrari LaFerrari eigenaren die hun speeltje van ruim 4 miljoen liever in de garage laten staan. Maar gelukkig zijn er ook mensen die hem gebruiken waar die voor gemaakt is. Rijden! Al gaat dat niet altijd volgens plan..
29 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dune Shredding, Sandboarding, RedBull

Snowboarden is tof, maar bij gebrek aan sneeuw en een overdosis zand gooien we het deze keer over een andere boeg. Dune Shredding!
29 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Ivan Kuznetsov - Climbing The Eiffel Tower

Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals Ivan Kuznetsov, die er juist voor kiezen. Ik sla even over.
29 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Awesome Citadel Knex Ball Machine

Met een lading Knex een knikkerbaan bouwen is niet al te lastig. Maar als je daar drie jaar van je tijd insteekt moet het wel iets bijzonders zijn. En dat is het in dit geval ook. Zie hier de Citadel Knex Ball Machine..
28 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Motorcyclist Flies After Hitting Lost Load

Motorrijden is tof. Vrij gevoel en snelheid met een draai van je pols. Maar als andere mensen hun lading niet goed vastzetten en controleren kan het wel eens een minder dagje worden op twee wielen. Zoals in dit geval.
28 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Nude Pics

De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag is het onderwerp 'naakt foto's'..
28 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - German Ford Collector Keeps It Nice And Simple

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Thorsten Seitz over zijn opmerkelijke Ford collectie..
28 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Devin Supertramp - Rope Swing Water Launcher

Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voor wat waterpret. Supertramp style!
28 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Bats & Balls Fail Compilation

Bij elke sport kan het wel eens tegenzitten. Je haalt je sprong niet, de puck gaat de verkeerde kant op of er komt een onvoorziene rode kaart voorbij. Helaas, shit happens. Zo ook bij honkbal..
28 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Sweet Disposition (Youngr Bootleg) - Live at Morning Gloryville

Sweet Disposition van Temper Trap is sowieso al een aanrader, maar laat Youngr even zijn gang gaan en het is in één klap awesome. Wat een muzikant..
27 Jun '16 - in Music
door Patrick
Make a Masterpiece With Stock Photos - Rembrandt Timelapse

De kunst van Rembrandt is niet te kopiëren. Maar neem een lading Stock foto's en laat daar een Photoshop expert op los. Hoe bedoel je skills..
27 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Joachim Löw's Smell Session (2)

We hebben een poosje terug al eens wat beelden van Joachim Löw laten zien die nou niet echt de schoonheidsprijs verdienen. Maar het was blijkbaar geen incident. De beste man ruikt maar al graag aan zichzelf..
27 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Defano - Wat Weet Jij? Nijmegen

Defano gaat regelmatig de straat op om eens te kijken wat de algemene kennis is van mensen door ze simpele vragen te stellen. En geloof me, sommige antwoorden gaan echt nergens over. Vandaag bezoekt hij Nijmegen voor een nieuwe editie van 'Wat weet jij?'
27 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Best Of MotoGP Assen, Netherlands

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De achtste race van dit seizoen werd gehouden in ons landje. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten..
27 Jun '16 - in Sport
door Patrick
Like A Boss! Golf Putt

Ook een golf pro heeft wel eens moeite met het putten van een bal. Maar gelukkig zijn er altijd collega's die even laten zien hoe het moet. Like a boss!
26 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Trucker Helps Motorcyclist In Need

Het is geen pretje als je motorfiets midden op de snelweg de geest geeft. Gelukkig zijn er soms mensen die je veilig proberen te houden. Zoals deze vrachtwagenchauffeur..
26 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Isle Of Man TT 2016 Wrap Up

Dat de combinatie motoren en The Isle of Man garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. Zie hier 'Isle Of Man TT 2016 Wrap Up'..
26 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month June 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk elke maand weer eens de beste filmpjes op een rijtje gezet. Kijk mee..
26 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (386)

Zoals je weet gaan we het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore.
26 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Epic Win Compilation (40)

Na alle falers die we regelmatig voorbij zien komen is het wellicht ook wel eens tof om wat winnaars te zien. Kijk mee!
26 Jun '16 - in Cool
door Patrick
NBA Pro James Harden vs College Kid

Als kind heb je altijd wel een wens om met je favoriete sporter een duel aan te gaan. Zo ook in dit geval, al is NBA pro James Harden net wat beter..
25 Jun '16 - in Humor
door Patrick
The Slow Mo Guys - Exploding Paint Cans At 2500fps

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag hebben de Slow Mo Guys weer een nieuwe uitdaging: Spuitbussen.
25 Jun '16 - in Cool
door Patrick
How To Corner A Sidecar

Samen over het circuit knallen met een zijspan is niet zo makkelijk als het lijkt. De 'coureur' in de zijspan moet zich druk bezighouden om het gewicht van de motor perfect in balans te houden. En ja, dat gaat soms wel eens ver..
25 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Mill Blackbird

Voor een autofabrikant is er voor elk nieuwe model weer een nieuwe reclame nodig. En daar komt nog best wat bij kijken. Ten eerste heb je het nieuwe model nodig op de filmlocatie, en zo zijn er nog wel meer dingen. Maar met de Blackbird is dat geen probleem meer. Een knap stukje techniek dat een boel geld scheelt.
25 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Dog Fails Compilation

Niet alleen wij mensen gaan wel eens in de fout, ook dieren gaan wel eens de mist in. Zoals in dit geval heel wat trouwe viervoeters..
25 Jun '16 - in Animals
door Patrick
Koreusity 192 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
24 Jun '16 - in Cool
door Patrick
The Ultimate Liquid Nitrogen Destruction Video
Dingen slopen is leuk, en al helemaal in slow motion. Combineer dat met een lading stikstof en het feest kan beginnen..
24 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Rémi Gaillard - Pirate Of The Pranks

Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Vandaag is hij Pirate Of The Pranks. Blijft humor!
24 Jun '16 - in Humor
door Patrick
UK Bad Drivers (28)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
24 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 June 2016

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de vierde week van juni er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
24 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
How Not To Park Your Broken Porsche Cayenne In The Garage

Oké, we rijden allemaal wel eens een beetje schade. Maar op deze manier met een kapot voorwiel je Porsche Cayenne in je garage te parkeren gaat wel erg ver. Of iemand met geld teveel. Of, zeggen jullie het maar..
23 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Boston Dynamics - Introducing SpotMini

Specialisten zijn al jaren bezig om robots te perfectioneren. Zo ook Boston Dynamics. Zie hier hun nieuwste variant: SpotMini..
23 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Kees Diks - Het Barbecue Lied

Inmiddels is het wel bekend dat wij niet moeilijk doen, en 'nieuw' Nederlands 'talent' graag een handje helpen. Wij presenteren u zanger Kees Diks, met zijn ultieme zomerhit 'Het Barbecue Lied'. Sorry alvast!
23 Jun '16 - in Music
door Patrick
Ultimate News Fails Compilation 2016 (So Far)

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten.
23 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Best Coub Vines #74

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Coub Vines. Laten we er gewoon nog eentje doen.
23 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - DIY X-MEN Making Ice Man Palm Mounted Liquid Nitrogen Freeze Blaster (2)

Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Vorige week begon hij zijn nieuwe project. Een X-MEN Ice Man Palm Mounted Liquid Nitrogen Freeze Blaster. Een hele mond vol. Vandaag het vervolg..

Deel 1 vind je hier!
23 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 24 2016

Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
23 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Picking Up A Marbled Electric Ray (+200V)

Het leven van een visserman gaat niet over rozen. En al helemaal niet als je een Electric Ray op moet pakken. Het beestje kan namelijk, als hij zich aangevallen voelt, een stroomstoot geven van zo'n 200 volt, en ja, dat is geen pretje.
22 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Matthew Adams Climbs 385FT London Skyscraper

In Londen is een exclusieve wolkenkrabber in aanbouw. Ruim 117 meter hoog, en Matthew Adams was al nieuwsgierig naar het uitzicht van boven. Wat doe je dan? Juist, klimmen! Ik sla even over.
22 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Irish Fans Dent A Car Roof The 'Fix' It And Pay The Owner

Als er een paar Ierse fans op je auto staan te springen kan je wel een deuk oplopen. Maar sportief zijn ze wel. Eerst proberen ze geld door het raam te proppen voor de schade, maar gaan later toch zelf aan de slag om de deuk ter plekken te fixen..
22 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
World's Largest NERF Gun

NERF guns zijn tof. Nou zijn er een aantal geweren te koop, en nog redelijk groot ook. Maar er is altijd baas boven baas. Deze gasten bouwden er zelf een. En ja, die is mega!
22 Jun '16 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 20/06/16

Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
22 Jun '16 - in Sport
door Patrick
Firing A Potato Gun At 20.000 fps Ultra Slow Motion

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag kijken we mee met 'Smarter Every Day' en zijn Potato Gun in 20.000 fps..
22 Jun '16 - in Cool
door Patrick
2016 Baku F1 GP Extreme Fast Pit Stop - Williams Felipe Massa

In enkele seconden een Formule 1 wagen weer op orde brengen is een kunst op zich. We kijken mee naar de perfecte pit stop van het F1 Williams team. 1,92 seconden, dat is toch bizar!
21 Jun '16 - in Sport
door Patrick
Super Gamer Builds - Star Wars Battlefront Storm Trooper & Rebel Commando Helmets

Als superfan van een game is het tof om iets exclusiefs te hebben. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super Gamer Builds' voor. Vandaag gaan ze een Star Wars fan blij maken..
21 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Devin Supertramp - Paddle Board Boxing

Dat YT filmmaker Devin Supertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voor Paddle Board Boxing!
21 Jun '16 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Selena Gomez

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Vandaag gaat hij op stap met Selena Gomez.
21 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 1968 Porsche 911L

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Spike Feresten over zijn 1968 Porsche 911L.
21 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Zapatou Mashup - Space Story 2: Suicide Mission

Het internet staat bol van de geweldige filmpjes. Zapatou maakt er een gewoonte van om zo nu en dan een mashup te maken van al het pracht en praal wat internet te bieden heeft. In dit geval een nieuwe Sci-Fi Movie Maschup. Zie hier Space Story 2: Suicide MIssion.

Zie hier deel 1: Space Story: A Bad Day.
21 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Le Mans - The Greatest Race

Inmiddels hebben we de 24hr van Le Mans weer achter de rug. En eerlijk is eerlijk, het is en blijft een indrukwekkende race. Kijk mee naar een kleine tribute van de race door de jaren heen.
20 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Irish Fans Having Fun With The French Police

We blijven nog even in Frankrijk bij de Ierse fans. Want zeg zelf, fans en politie is niet altijd, maar in dit geval wel een mooie combinatie..
20 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Irish Fans Sing Lullabies To French Baby On Bordeaux Train

Er zijn genoeg foute beelden van het EK uit Frankrijk te vinden. Maar van dit tafereel krijg je waarschijnlijk wel een glimlach op je gezicht. Ierse fans die in de trein slaapliedjes zingen voor een Franse baby..
20 Jun '16 - in Cool
door Patrick
JustJoshinMagic Compilation #3

Nou heb ik Hans Kazan wel eens zien toveren met een paar kaarten, maar dat kan natuurlijk beter. Zie hier JustJoshin..
20 Jun '16 - in Cool
door Patrick
DiResta: 4 Tools Make Over

We hebben het DiResta al eens eerder een hakbijl zien restaureren. Maar de beste man kan meer. Vandaag gaat hij aan de slag met 4 oude stukken gereedschap die hij op een vlooienmarkt heeft gekocht. Mooi om te zien wat vakmanschap is.
20 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Corridor Digital - Anime Baseball

Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. En vandaag hebben we er weer een voor je. Zie hier 'Anime Baseball'.
20 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Epic Scooter Tricks 2016

Die kleine metalen stepjes zijn een behoorlijke hype geweest. Tegenwoordig zie je ze niet meer zoveel, maar de echte fans zijn natuurlijk niet van zo'n ding af te slaan.
19 Jun '16 - in Cool
door Patrick
World's Best Parkour & Freerunning June 2016

Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen.
19 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (385)

Zoals je weet gaan we het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore.
19 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
James Kingston - Climbing A Crane In Bologna, Italy, Got Stuck

Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals James Kingston, die er juist voor kiezen. Ik sla even over.
19 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
The First Kiss - No Seatbelt, No Excuse

Regelmatig zie je mensen rijden zonder een autogordel om. Op zich al een kwalijke zaak. Maar vaak een reden van 'Ik heb haast', of 'ja, ik doe hem eigenlijk nooit om'. Maar wees gewoon verstandig en klik jezelf vast (ook achterin). Want voor je het weet kan het wel eens heel anders aflopen dan je zou willen..
18 Jun '16 - in Commercial
door Patrick
Bugatti Chiron Outrageous Options List

Een Bugatti Chiron kost een kleine 2,4 miljoen euro, maar dan heb je ook wat. Althans, dan hebben we de optielijst nog niet gehad. Werkelijk te gek voor woorden. Deze gasten noemen de prijzen even op voor je..
18 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Life Of Stella

Mocht ik in een volgend leven terug kunnen komen als een dier, dan graag als een Labrador. Want zeg zelf, dit is toch een heerlijk leventje..
18 Jun '16 - in Animals
door Patrick
People Are Awesome - Best Of Week 24 2016

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag!
18 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 3 June 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee.
18 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Apocalypse Ready Ghe-O Motors Extreme Rescue Vehicle
Mocht er binnenkort een zombie apocalypse uitbreken, zorg dan dat je dit monster van Ghe-O in handen krijgt. Oké, hij is gebouwd om mensen te helpen in extreme situaties, maar komt op hetzelfde neer toch?
18 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tesla Model X Autopilot Road Trip
Helemaal geweldig natuurlijk die Tesla's met Auto Pilot. Maar wordt autorijden dan niet een beetje saai? Nou nee hoor, je hoeft je geen seconde te vervelen..
17 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Koreusity 191 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
17 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Dutch Grandpa Road Rage

Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Maar je kan ook deze opa treffen..
17 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Nürburgring BMW Crash & Fail Compilation

Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen niet te overmoedig worden. Want voor je het weet zie je de vangrail van heel dichtbij. Thnx Nico!
17 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
UK Bad Drivers (27)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
17 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 June 2016

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van juni er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
17 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
America's Got Talent 2016 - Sal Valentinetti - Golden Buzzer

Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat talenten voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zo ook dit optreden van Sal Valentinetti.
16 Jun '16 - in Television
door Patrick
Resident Evil 7 Biohazard Trailer E3 Desolation

Tijdens de E3 Expo 2016 in het Los Angeles Convention Center deze week hebben we weer genoeg kunnen zien op electronica en game gebied. Zo zijn de trailer van Resident Evil 7 Biohazard. Nu alleen nog even wachten tot 24 Januari 2017..
16 Jun '16 - in Trailers
door Patrick
Pedestrians Close Calls (5)

Als voetganger ben je in verschillende landen ook je leven niet zeker. Een zebrapad is volgens mij alleen in Nederland heilig. Voor de rest is het gewoon rennen voor je leven, of op goed geluk oversteken.
16 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
ETT - Gettin' Barreled : Whiskey Barrel Snowboard

De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw snowboard project. Vandaag gaan ze voor een heus Whiskey Barrel Snowboard!
16 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Damien Walters - Rooftop Chinese Pole

Damien Walters is geen onbekende voor ons. De stuntman met ongelofelijke skills kan het onmogelijke mogelijk maken. Vandaag gaat hij op het dak los met een Chinese paal..
16 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - DIY X-MEN Making Ice Man Palm Mounted Liquid Nitrogen Freeze Blaster

Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Vandaag start hij weer een nieuw project. Zie hier zijn DIY X-MEN Making Ice Man Palm Mounted Liquid Nitrogen Freeze Blaster..
16 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 23 2016

Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
16 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tiny Paris Elevator

Het 2016 EK in Frankrijk zorgt voor bijzondere beelden. Een ding is zeker, deze lift in Parijs is voor iemand met claustrofobie niet echt aan te raden..
15 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Don't Mess With A Man's Football Match, Izzet Salti

Als echte voetbalfan, zoals Izzet Salti, is de EK natuurlijk een mooi feestje. Maar met een vriendin die wel van een geintje houdt kan het wel eens anders lopen. Wel humor, voor ons dan..
15 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Yes.. It's A Woman (38) - Parking Fail

Vrouwen en auto's is een drama. We mogen het eigenlijk niet zeggen want 'de heer in het verkeer is vaak een vrouw'. Kan allemaal best, maar simpelweg een auto parkeren is blijkbaar nog een hele opgave.
15 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
James Corden Carpool Karaoe With The Red Hot Chili Peppers

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Vandaag gaat hij op stap met de Red Hot Chili Peppers.
15 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Best Coub Vines #71

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Coub Vines. Laten we er gewoon nog eentje doen.
15 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Drawing Dory In Real Life

Er zijn mensen die kunnen tekenen, en je hebt Heather Rooney. Deze meid heeft oog voor detail. In deze time-lapse zien we één van haar creaties: Dory.
15 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Dad And Son Sing Frank Sinatra In The Car

De meeste vaders hebben een speciale band met hun zoon, en al helemaal als ze van dezelfde muziek houden. Deze pa en kleine snuiter zijn duidelijk fan van Frank Sinatra..
14 Jun '16 - in Cool
door Patrick
American Ninja Warrior T-Rex

Er zijn heel wat 'atleten' geweest die het American Ninja Warrior parkour geprobeerd hebben te trotseren, maar zonder succes. Deze T-Rex laat even zien hoe het moet. Ik zeg cool!
14 Jun '16 - in Cool
door Patrick
RackaRacka - The Real Suicide Squad

We moeten nog even wachten tot 4 augustus, maar dan kunnen we wel genieten van de film 'Suicide Squad'. YT filmmakers RackaRacka zijn alvast aan de slag gegaan met hun eigen versie: The Real Suicide Squad..
14 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 1991 BMW E30 318IS

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Delia Wolfe over haar 1991 BMW E30 318IS.
14 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
World's Best Wakesurfers in 4K, Devin Supertramp

Dat YT filmmaker Devin Supertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voor Wakesurfing!..
14 Jun '16 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Dads & Kids Edition

Vaders hebben een speciale band met hun kinderen. En al helemaal als het om sport gaat. Kijk mee naar een nieuwe editie van People Are Awesome..
14 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Dad Fails Compilation

Nog een paar dagen en dan is het Vaderdag. Dé dag dat vaders eens flink verwend worden. Al gaat er ook wel eens wat mis..
14 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Streetgasm Rally Ferrari F12 Police Edition, Politie

Er zijn heel wat leuke en prijzige auto rally's. Om er maar een te noemen de Gumball 3000, Maar het kan ook een beetje minder, en dan heb ik het niet over de auto's. Neem Streetgasm, een 'Hollands' feestje, met leuk, duur en exclusief speelgoed. Zo ook deze Ferrari F12 in politie uniform..
13 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
New York City Drone Film Festival Montage 2016 #NYCDFF

Vandaag de dag heeft iedereen in de buurt wel een drone. Tof speelgoed kan ik je zeggen, maar voor het echte werk moet je over heel wat skills beschikken en de nodige knaken. Kijk mee naar een compilatie van het New York City Drone Film Festival 2016..
13 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Joachim Löw's Itch

Kijk, als je jeuk hebt moet je krabben. Zo simpel is het. Maar als je net als de Duitse voetbalcoach Joachim Löw op het veld staat tijdens een EK, dan zijn een beetje manieren wel gepast. Maar vooruit, alles fris nog?..
13 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Yep.. He's Pissed!

Dat tijdens het EK heel wat biertjes worden getapt mag duidelijk zijn. Maar eens moet je toch wat vocht kwijt. Voor een man niet al te moeilijk, rits open en laat maar lopen. Maar met een stuk in je kraag is dat makkelijker gezegd dan gedaan..
13 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (384)

We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van.
13 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Wint Nederland (toch) Het EK?

Zoals we bijna allemaal wel weten is het EK voetbal inmiddels in volle gang. Al heeft niet iedereen dat meegekregen. Roel ging de straat op om wat mensen te vragen wie er gaat winnen, en gaat Patrick Kluivert scoren? Kijk mee..
12 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Left Lane Driver Wake Up Call

In de top 10 grootste weg ergernissen staat onnodig links rijden. En mocht je zo'n snuiter voor je hebben dan is bumperkleven of seinen al snel een idee dat naar boven komt. Maar je kan het, net zoals deze gast, heel anders aanpakken..
12 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 2 June 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee.
12 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Peak Of Shanghai

Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals Chernobro, die er juist voor kiezen. Ik sla even over.
12 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Dance 3D Motion Capture

Dansen en combineren met een dosis 3D Motion Capture. Geloof me, dat kan nog best tof zijn..
11 Jun '16 - in Cool
door Patrick
WRC: Best Of Jumps

Vliegen met een auto, is dat mogelijk? Deze WRC coureurs draaien daar hun hand er niet voor om. Awesome!
11 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Sneaking Beer Into A Football Stadium

Bij een voetbalwedstrijd hoort een heerlijk koud biertje. Een 'paar' flesjes een stadion in smokkelen is een prima idee, je moet alleen niet gepakt worden..
11 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Best Coub Vines #69

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Coub Vines. Laten we er gewoon nog eentje doen.
11 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Koreusity 190 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
10 Jun '16 - in Cool
door Patrick
England & French Fans Clash In Marseille - Euro 2016

Het zal niemand ontgaan zijn, het EK voetbal is begonnen. Een gezellig voetbalfeestje zou je denken, maar niets is minder waar. De fans van Engeland en Frankrijk gaan blijkbaar niet door een deur..
10 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
America's Got Talent - 82 Year Old John Hetlinger

Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat talenten voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zo ook de 82 jarige John Hetlinger.
10 Jun '16 - in Television
door Patrick
UK Bad Drivers (26)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
10 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 June 2016

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de eerste week van juni er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
10 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Shot My Dad Every Day With A Nerf Gun

Nerf geweren en waterpistolen zijn tof speelgoed. Hier in huis loopt er een met drie van die dingen en geloof me, ze kan mikken. Maar als je elke dag een paar 'kogels' om je oren krijgt dan ben je het wel een keertje zat. Deze man weet daar alles van..
10 Jun '16 - in Humor
door Patrick
10 Movie Set Disasters
Er komen al jaren lang de beste films uit Hollywood. Maar tijdens de filmopnames gaat het niet altijd volgens plan. We zetten er tien op een rijtje voor je..
09 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Best Of Week 23 2016

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag!
09 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Novritsch - Urban Winter Snow Airsoft Sniper

Met een aantal maten een middagje paintballen is best tof. Maar wil je net een stapje verder dan is Airsoft een leuke uitdaging. We kijken wederom mee met sniper Novritsch.
09 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 22 2016

Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
09 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Colin Furze - 5000 Shot Firework Deathstar

Onze favoriete knutselaar Colin Furze heeft inmiddels 3 miljoen volgers op YouTube en dat moet gevierd worden. En hoe kan dat beter dan met vuurwerk. Zie hier zijn nieuwe creatie: De 5000 Shot Firework Deathstar.
09 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Amazing Rescues Compilation
Niet alleen mensen maar ook dieren kunnen wel eens in een benarde situatie terechtkomen. Gelukkig zijn er altijd wel mensen of dieren die een handje komen helpen..
09 Jun '16 - in Cool
door Patrick
I Am A... #penis #humor #comedy

Julius Dein gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Vandaag een simpel grapje. Humor en al helemaal als de 'slachtoffers' het zelf door hebben..
08 Jun '16 - in Humor
door Patrick
The Rescue Of Lobster Lobby Joe, #kreeft, #lobster, #eten

Het is de normaalste zaak van de wereld om naar de visboer te gaan voor je dagelijkse dosis vis. Maar in een restaurant of zelfs een supermarkt een levende kreeft uitzoeken gaat voor sommige mensen te ver. En dus kreeg kreeft 'Lobby Joe' een tweede leven. Een mooi gebaar, maar toch verwacht ik dat hij uiteindelijk voor iemands neus ligt met een mes en vork ernaast..
08 Jun '16 - in Animals
door Patrick
Kiwi vs Siri, #parkiet, #vogel, #parakeet, #huisdier

Een parkiet is een gezellig beestje. Had er een poosje terug een kleine 43 en een aantal zo gek als een deur. Helaas zijn er maar weinig die goed kunnen praten. Want zeg zelf, ook een parkiet kan Siri wel eens gebruiken..
08 Jun '16 - in Animals
door Patrick
Grandma vs Virtual Reality

Virtual Reality is tof. Maar niet iedereen is er klaar voor. Neem deze oma. Die moet er nog even aan wennen. Mooi hè techniek..
08 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (49)

Nu er steeds meer mensen een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
08 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Jorian Ponomareff - RideMyLife #6 - Stunt & Drift Island

Sommige rijders kunnen beter overweg met hun motor dan menig mens kan lopen. En dan hebben we het natuurlijk over jongens als Jorian Ponomareff.
08 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Kunnen Koala's Ontploffen?

Koala's zijn mooie beestjes. Doen geen vlieg kwaad en dol op bamboe en eucalyptus. Maar is dat niet gevaarlijk?..
07 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Pijpen En Beffen Met Puck

Om het maar bot te zeggen, pijpen en beffen hoort bij het seksleven. Maar doen de dames en heren dat ook? Puck ging de straat op om het aan de mensen te vragen..
07 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Make It Extreme - How I Peel A Watermelon

Watermeloen is lekker. Zo'n ding pellen en snijden is eigenlijk een makkie, maar dat is geen uitdaging. Dat moet moeilijker, en tevens een stuk cooler kunnen..
07 Jun '16 - in Cool
door Patrick
What's Inside The Box?

Gametime! Vandaag een niet al te moeilijk spel. Probeer bij 'What's Inside The Box?' de kleine puzzels op te lossen. Zo simpel is het. Game On!
07 Jun '16 - in Games
door Patrick
Two-Wheel Fail Compilation

Auto's, vrachtwagens, je kunt het zo gek niet bedenken of ze gaan wel eens in de fout. Maar ook op een tweewieler gaat het regelmatig mis..
07 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Extreme Mosquito Outbreak

Als je drie muggen in huis hebt denk je gelijk aan een muggenplaag. Maar wees gerust. Het kan altijd nog erger. Dat blijkt maar weer uit deze beelden uit Polen..
06 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Yamaha R1 vs MaxWrist BMW S1000RR

Als sportief rijdende motorrijder ben je altijd op zoek naar een leuke uitdaging. En als je dan onderweg ook zo'n iemand treft dan gaat vanzelfsprekend je rechterhand jeuken. We rijden wederom mee met 'MaxWrist'.
06 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
En Zo Wordt Een File Nog Leuk

Files zijn ruk, maar als drummer van The Moods kan je je nog best vermaken als alles stil staat. Drumstel uit je bus en rammen maar!..
06 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Best Of MotoGP 2016 Catalunya, Paddock Girls

Vandaag was het weer tijd voor de MotoGP. De zevende race van dit seizoen werd gehouden in Catalonië. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten..
06 Jun '16 - in Sport
door Patrick
Paintball Sniper - The Hidden Hedgehog
We kijken regelmatig mee met airsoft sniper Novritsch. Vandaag introduceert hij ons een collega sniper: The Hidden Hedgehog. Een paintball sniper. Net zo tof kan ik je zeggen..
06 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Realistic Minecraft

Als er één game reuze populair is, dan is het Minecraft wel. Al is 'realistisch' net wat anders dan achter je computerscherm..
06 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Zoo Lion Attack

Een dagje naar de dierentuin is altijd gezellig. Maar dan blijkt toch maar weer dat je naar een leeuw nooit je rug moet toekeren. Helaas Simba, er zit nog wat glas tussen..
05 Jun '16 - in Animals
door Patrick
Crash Galore (383)

We gaan het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een verse Crash Galore.
05 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Our Hotel Had An Interesting Key Policy
Vandaag de dag hebben hotels haast geen sleutels meer, maar gewoon een plastic kaart om je deur te openen. Reuze handig, maar sommige hoteleigenaren begrijpen het niet helemaal..
05 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Nürburgring Nordschleife Crazy Weather

Een middag planken op de Nürburgring Nordschleife is geweldig. Maar moeder natuur kan soms wel eens roet in het eten gooien. Van prachtig weer naar een natte hagelboel in een kleine 6 minuten. Best bizar..
05 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Paintless Car Dent Repair

Kom je bij je auto, zit er een deuk in. Dader op het kerkhof en dus zit je met een probleem. Althans, misschien dat je vriendin een handje kan helpen..
04 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (382)

We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van.
04 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Defano - Wat Weet Jij? Tilburg

Defano gaat regelmatig de straat op om eens te kijken wat de algemene kennis is van mensen door ze simpele vragen te stellen. En geloof me, sommige antwoorden gaan echt nergens over. Vandaag bezoekt hij Tilburg voor een nieuwe editie van 'Wat weet jij?'
04 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 1 June 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee.
04 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Ransom

Als er een familielid wordt ontvoerd doe je alles om diegene heelhuids terug te krijgen. Althans, dat zou je denken..
04 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Muhammad Ali - 'The Greatest of All Time'

En weer is er een groot sporticoon naar de eeuwige jachtvelden gegaan. Bokslegende Muhammad Ali heeft na ruim 32 jaar last van Parkinson op 74 jarige leeftijd zijn ogen gesloten. R.I.P...
04 Jun '16 - in Actueel
door Patrick
Koreusity 189 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
03 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Road Rage - Car Driver vs Cyclist

Er zijn heel wat autobestuurders die een hekel hebben aan wielrenners op de openbare weg. Maar je kan het natuurlijk overdrijven. Zoals deze snuiter.

Voor de info: De automobilist heeft een boete gekregen van $1500.
03 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Please Don't Touch!!! National watch And Clock Museum

Zelfs bij mijn dochter van vier is het inmiddels duidelijk: Kijken doe je met je oogjes. En al helemaal in een museum. Maar maak dat deze oudjes in het National Watch & Clock Museum even duidelijk..
03 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Brake Check Causes Crash

Ben je lekker met je familie onderweg, gaat er plots iemand voor je zijn 'remmen testen'. Ja, daar komt ellende van. Wat een dwaas!
03 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
UK Bad Drivers (25)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
03 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 June 2016

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de eerste week van juni er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
03 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
LEGO Ghostbusters

Lego is geniaal speelgoed, en de eerste Ghostbusters een geniale film. Combineer die twee en dit is het resultaat. Awesome!
02 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Bad Pets Compilation

Of je nou een hamster door je kamer hebt rennen of een paar honden, alle dieren gaan wel eens in de fout.
02 Jun '16 - in Animals
door Patrick
Novritsch - Airsoft Urban Sniper Action

Met een aantal maten een middagje paintballen is best tof. Maar wil je net een stapje verder dan is Airsoft een leuke uitdaging. We kijken wederom mee met sniper Novritsch.
02 Jun '16 - in Cool
door Patrick
America's Got Talent 2016 - Tape Face

Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat talenten voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige zijn gewoon simpelweg humor. Zo ook deze act van Tape Face.
02 Jun '16 - in Television
door Patrick
Crazy Chinese Diabolo Tricks

Heb je wel eens een diabolo in je handen gehad? Dat ding een beetje rond laten draaien is op zich geen kunst. Maar wat deze diabolo ninja laat zien is toch best indrukwekkend te noemen.
02 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 21 2016

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met bloedgang overheen gaat. Dat blijkt maar weer.
02 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
How To Pay A Speeding Ticket

Een bekeuring krijgen voor een snelheidsovertreding is nooit leuk. Maar betalen kunnen we wel een stuk leuker maken. Lang leve los geld..
02 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Win Compilation June 2016

Na alle falers die we regelmatig voorbij zien komen is het wellicht ook wel eens tof om wat winnaars te zien. Kijk mee!
02 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Instant Karma.. (16)

Gezeik in het verkeer is elke dag weer realiteit. Mensen maken fouten en halen onbewust domme acties uit. Je kan wel gaan schelden en raar lopen doen, maar dan komt karma kijken..
01 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Robin Haase Loses Point For Mocking Gonzalo Lama's Grunting
Er is niets zo irritant als een potje tennis met een kreunende tegenstander. Bij elke klap kreunen alsof je klaarkomt kon de Nederlandse tennis pro Robin Haase ook niet waarderen in zijn partij tegen Gonzalo Lama. En dus kreunde Robin Haase ook een keer om het duidelijk te maken. Alleen kon de scheidsrechter het niet waarderen en dat kostte Haase een punt. Beetje flauw..
01 Jun '16 - in Sport
door Patrick
Beer Can Claw Machine

Ik kom zo nu en dan wel eens op een kermis. Dat is logisch met een dochter van 4. Maar het enige wat je kan winnen met grijpmachines zijn vaak knuffels. Best grappig voor die kleine meid, maar ik ga liever voor deze variant. Cheers!
01 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Awesome Magic Balls Trick

Straatartiesten hebben vaak de meest leuke goocheltrucjes. Zo ook deze gast. Neem twee balletjes in je hand en denk aan iets waar je veel van houdt..
01 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Top Gear S23E01

De autoliefhebbers kunnen weer genieten van een nieuw seizoen Top Gear. Een andere bezetting dan we gewend zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Mocht je de eerste aflevering van seizoen 23 gemist hebben, geen nood. Wij hebben hem voor je!
01 Jun '16 - in Television
door Patrick
Biertje Erbij?

Als je heel de dag vol in de zon in de tuin aan het werk bent kan je best een ijskoud biertje gebruiken. Alleen dat drinken is en blijft lastig..
01 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Best Coub Vines #65

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Coub Vines. Laten we er gewoon nog eentje doen.
01 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers May 2016

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten.
01 Jun '16 - in Humor
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties