Archief

Items van May 2016
The Umbilical Brothers - Live Bear Attack

De Umbilical Brothers zijn en blijven geniaal. Ook dit optreden van de broers is weer humor. Kijk mee..
31 May '16 - in Humor
door Patrick
Car Driver vs Biker Road Rage

Motorrijders en automobilisten, het blijft een apart stel. Bij het kleinste misverstand onderweg hebben ze gelijk ruzie. Maar sommige mensen zijn echt niet goed bij hun hoofd.
31 May '16 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - 1957 Aston MArtin MKIII Prototype

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Dave Adams over zijn klassieke 1957 Aston Martin MKIII Prototype.
31 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Magic Of Rahat - Tesla Invisible Driver Prank

Mensen in de maling nemen is altijd leuk. En laat Rahat daar nou heer en meester in zijn. Vandaag gaat hij op stap met een Tesla..
31 May '16 - in Humor
door Patrick
Devin Supertramp - Pogo Freestyle

Een pogo stick is eigenlijk zo oud als de weg naar Rome. Opa en oma hebben er zelfs nog mee gespeeld. Alleen gaat het er vandaag de dag wat extremer aan toe..
31 May '16 - in Cool
door Patrick
Double Fails Compilation

Er gaat altijd wel iets fout. Dat kunnen wij best waarderen. En al helemaal als het dubbel fout gaat..
31 May '16 - in Humor
door Patrick
Tilt-Shift Race Day

De 'tilt-shift' foto- en filmtechniek hebben we al eerder gezien hier op Biertijd. Vandaag nemen we een kijkje bij de Sydney Telstra 500. Het is en blijft een bijzonder gezicht.
30 May '16 - in Cool
door Patrick
Hiking Kjerag Rocks Base Jump

Basejumpen, het blijft gekkenwerk om jezelf in het diepe te storten met een stukje doek als enige redmiddel. Maar zeg zelf, dit is toch awesome!
30 May '16 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Women's Edition (5)

Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan wederom de dames in de spotlights.
30 May '16 - in Cool
door Patrick
VanMoof Just Made The Tesla Of Bicycles

Ik ben geen superfan van fietsen. Maar als het moet gebeuren, dan wel in stijl. Het Nederlandse VanMoof heeft zijn best gedaan om het de fietser zo gemakkelijk mogelijk te maken. En dat is gelukt! Kijk mee.

VanMoof, mochten jullie nog iemand zoeken om hem te testen. Mail me!
30 May '16 - in Cool
door Patrick
Buschauffeur Heeft Schijt Aan Noodweer In Arnhem

Dat Duitsland, België en ondertussen half Nederland last heeft van noodweer zal niemand ontgaan zijn. Maar er zijn mensen die daar gewoon schijt aan hebben en gewoon hun werk doen. Zoals deze Arnhemse buschauffeur..
30 May '16 - in Cool
door Patrick
Hope For Paws - Mandi

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze pit bull Mandi. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
30 May '16 - in Animals
door Patrick
Our Wonderful Nature - The Common Chameleon

Dat sommige dieren door de tijd heen nog steeds bestaan is in sommige gevallen echt een groot wonder.
29 May '16 - in Animation
door Patrick
Awesome Handpuppet

Met poppen spelen is meer wat voor de meisjes. Maar er zijn gasten die, met een beetje creatief denken, zelf een toffe handpop in elkaar weten te knutselen. Best cool!
29 May '16 - in Cool
door Patrick
Best Coub Vines #64

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Coub Vines. Laten we er gewoon nog eentje doen.
29 May '16 - in Cool
door Patrick
My Virgin Kitchen - Tasting Dutch Treats (2)

Elk land heeft zijn eigen lekkernijen. Wij staan bekend om onze stroopwafels, maar wat vinden de buitenlanders van onze snacks? Barry van 'My Virgin Kitchen' deed de test..
29 May '16 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (381)

Elke dag weer is het een sport om je auto heel te houden in het verkeer. Meestal gaat het goed, maar er zijn dagen dat het anders afloopt. Zie hier een verse Crash Galore.
29 May '16 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (119)

We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig loopt het ook wel eens goed af. Geef deze motormuis even een schone onderbroek.
29 May '16 - in WTF!
door Patrick
Chipmunk Caught Red Handed. Priceless Reaction..

Als elke dag je vogelvoederbak leeg wordt gegeten ben je toch een keer benieuwd wie dat nou doet. Eén ding is zeker. Deze eekhoorn is schuldig! Awesome reactie van dat beestje..
28 May '16 - in Animals
door Patrick
WATTS Zap 17/05/16

Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
28 May '16 - in Sport
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month May 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk elke maand weer eens de beste filmpjes op een rijtje gezet. Kijk mee..
28 May '16 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Best Of May 2016

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zie hier het overzicht van mei.
28 May '16 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Wildlife Crossing

Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor ' Wildlife Crossing'.
28 May '16 - in Animation
door Patrick
Koreusity 188 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
27 May '16 - in Cool
door Patrick
Matt Stonie 60 Second Spaghetti Challenge

Gezellig met Matt Stonie bij de Italiaan een bordje spaghetti happen is maar voor korte duur. Binnen een minuut sta je weer buiten. En dan hebben we het niet over één bord. Ik doe het hem niet na..
27 May '16 - in WTF!
door Patrick
Rémi Gaillard - Emergency
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor!
27 May '16 - in Humor
door Patrick
UK Bad Drivers (24)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
27 May '16 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Month May 2016

Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Bij deze mensen zat het deze maand een beetje tegen. Niet erg, kunnen wij wel waarderen.
27 May '16 - in WTF!
door Patrick
Dildo Hoverboard

Wij mannen zijn gek van leuk speelgoed, maar ook de dames kunnen toffe gadgets wel waarderen. Na de Dildo Drone komen de makers nu met de Dildo Hoverboard. Beetje laat voor moederdag, maar uitermate geschikt voor een spontaan cadeau..
26 May '16 - in Humor
door Patrick
Best Coub Vines #62

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Vines. Laten we er gewoon nog eentje doen.
26 May '16 - in Cool
door Patrick
Sibling Rivalries Compilation

Wie een zus of een broer heeft weet precies wat we zo te zien krijgen in de compilatie 'Sibling Rivalries'. Ik wel in ieder geval..
26 May '16 - in Humor
door Patrick
Damien Walters - Movie Stunt Showreel 2016

Damien Walters is geen onbekende voor ons. De parkour pro en stuntman, die inmiddels in heel wat topfilms heeft gespeeld, kan het onmogelijke mogelijk maken. Zie hier zijn 2016 Movie Stunt Showreel.
26 May '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 20 2016

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met bloedgang overheen gaat. Dat blijkt maar weer.
26 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Coyote Peterson vs Leaf Cutter Ants

Je laten bijten door een mier, je zou denken dat dat wel meevalt. Maar de 'Leaf Cutter Ant' is een gemeen beestje. Avonturier Coyote Peterson laat het je zien..
25 May '16 - in Animals
door Patrick
Two Cars Block Motorbiker. Only In Russia!

Elke motorrijder heeft er een hekel aan om klemgereden te worden door twee auto's. Al is er in dit geval wel een reden voor. Only in Russia!
25 May '16 - in WTF!
door Patrick
Never Shoot A Gun At An Angry Russian

Dat Rusland een apart landje is hoef ik niemand meer te vertellen. En als je daar ruzie krijgt moet je niet gek staan te kijken als er iemand een pistool trekt. Maar geloof me, op een boze Rus moet je niet schieten. Komt gezeik van..
25 May '16 - in WTF!
door Patrick
People Are Insane - Madness Edition - TCT

Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd waaghalzen bij die er juist voor kiezen. Gekkenwerk!
25 May '16 - in WTF!
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (48)

Nu er steeds meer mensen een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
25 May '16 - in WTF!
door Patrick
Mike "Hucker" Clark Standing BMX Skills

Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Het lijkt zo simpel. Maar geloof me, Mike "Hucker" Clark is een vak apart.
24 May '16 - in Cool
door Patrick
Tesla Model S Driver Caught Sleeping On Autopilot

Supertof zo'n Tesla Model S, en al helemaal met autopilot. Kan je tenminste even een tukkie doen als het verkeer toch niet opschiet.
24 May '16 - in WTF!
door Patrick
GoPro: Jeb Corliss The Crash And The Recovery

We hebben al heel wat wingsuitsessies van Jeb Corliss voorbij zien komen. Ronduit spectaculaire beelden. Maar het gaat ook wel eens mis. En Jeb kan daar over meepraten..
24 May '16 - in Sport
door Patrick
Dude Perfect - Tennis Trick Shots ft. Serena Williams

De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Waarschijnlijk kost het 34212 pogingen om een shot op film te krijgen, maar dat mag de pret niet drukken. Vandaag komt tennis pro Serena Williams hun een handje helpen..
24 May '16 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Flamethrowing Guitar & Smokin Bass

We zijn dol op DIY filmpjes en al helemaal als über mafketel Colin Furze aan de gang gaat. Vandaag zien we eindelijk zijn vlammenwerper gitaar en smokin' basgitaar in actie. Kijk mee! Wat een geweldige gast..
24 May '16 - in Cool
door Patrick
Funny School Fails Compilation

School was een mooie tijd. En iedereen haalt wel eens gekkigheid uit. Al gaat dat niet altijd volgens plan. We zetten wat voorbeelden op een rijtje voor je.
24 May '16 - in Humor
door Patrick
Hoelang Moet Een Man Het Volhouden In Bed?

De een doet er een kleine 20 seconden over en een ander kan uren stampen. Maar hoelang moet een man het nou eigenlijk volhouden in bed? Daan ging de straat op om het aan de dames te vragen..
24 May '16 - in Humor
door Patrick
Beer Drinking Fish

Leuk hele dagen in het water zwemmen. Maar ook een vis wil wel eens wat anders drinken. Wat dacht je van een heerlijk koud biertje?..
23 May '16 - in WTF!
door Patrick
Swing, Playground, Oh Nooo

Altijd leuk, met je kids even een paar uurtjes naar de speeltuin. Althans..
23 May '16 - in Humor
door Patrick
Project Arena VR Gameplay (Mixed Reality Test)

Virtual reality wordt met de dag leuker. En zo ook de games. Zie hier de Project Arena VR Gameplay. Ik zeg cool!
23 May '16 - in Cool
door Patrick
Gym Bitch Beast Mode

Met sommige dames wil je simpelweg geen ruzie..
23 May '16 - in Cool
door Patrick
Jorian Ponomareff - RideMyLIfe #5 - Feat. Blade

Sommige rijders kunnen beter overweg met hun motor dan menig mens kan lopen. En dan hebben we het natuurlijk over jongens als Jorian Ponomareff.
23 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Corridor Digital - Drone Star Wars

Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. En vandaag hebben we er weer een voor je. Zie hier 'Drone Star Wars'.

Voor de liefhebbers hier hoe ze het gemaakt hebben..
23 May '16 - in Cool
door Patrick
Instant Karma.. (15), Beer Bottle

Het leven zit niet mee. En al helemaal niet als je om half vijf 's nachts trek hebt in een gratis biertje. Karma wint altijd!
22 May '16 - in Humor
door Patrick
Incredible Formula 3 Crash

Tijdens elke race kan er wel wat gebeuren. De ene crasht net wat harder dan de ander. Maar deze crash tijdens de Formule 3 race in Oostenrijk is best bijzonder. Twee man naar het ziekenhuis en de race werd ook gelijk afgebroken. Gelukkig leeft iedereen nog.
22 May '16 - in Sport
door Patrick
Close Call.. (118)

We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef de jongen even een schone onderbroek.
22 May '16 - in WTF!
door Patrick
Cardistry - Virtuoso : Liquid Paper

Mijn kaartskills gaan niet verder dan standaard schudden. Maar er zijn mensen die net iets meer kunnen met een pak kaarten..
22 May '16 - in Cool
door Patrick
Best Of MotoGP 2016 Italy, Paddock Girls

Vandaag was het weer tijd voor de MotoGP. De zesde race van dit seizoen werd gehouden in Italië. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten..
22 May '16 - in Sport
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 3 May 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee.
22 May '16 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (380)

Elke dag weer is het een sport om je auto heel te houden in het verkeer. Meestal gaat het goed, maar er zijn dagen dat het anders afloopt. Zie hier een verse Crash Galore.
22 May '16 - in WTF!
door Patrick
Frankfurt Stadium Bouncing

Als voetbalfan sta je in een stadion al snel te springen om je team toe te juichen. Maar als heel wat supporters dat doen kan heel het stadion zelf wel eens meedoen. Bizar!
21 May '16 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 187 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
21 May '16 - in Cool
door Patrick
Awesome Chewbacca Mom

Het leven is kort, dus moet je genieten van elke dag en de kleinste dingen die op je pad komen. In dit geval een Star Wars Chewbacca masker. Wat een geweldige vrouw!
21 May '16 - in Humor
door Patrick
Free Dad Videos - Take On Me (a-ha)

Heel wat vaders werken teveel. Maar als je dan een dagje vrij bent is het heerlijk om die met je kids door te brengen. Deze pa en dochter zijn graag muzikaal bezig. Tof!
21 May '16 - in Music
door Patrick
TomTom: Ga Rechtdoor Over De Rotonde..

Er zijn heel wat mensen die blind vertrouwen op hun navigatie. Want 'Rechtdoor over de rotonde' moet je niet al te letterlijk nemen. Geloof me, daar komt gezeik van.
21 May '16 - in WTF!
door Patrick
Hoe Goed Let Nederland Op Zijn Spullen?

Wij Hollanders laten ons niet snel in de maling nemen. En we letten goed op onze spulletjes. Althans, misschien kan dat wel wat beter..
21 May '16 - in WTF!
door Patrick
Pets Are Awesome

Niet alleen mensen zijn geweldig, ook menig hond of kat is awesome. Zie hier Pets are Awesome!
21 May '16 - in Animals
door Patrick
Best Coub Vines #61

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Vines. Laten we er gewoon nog eentje doen.
20 May '16 - in Cool
door Patrick
Real Life Spiderman Swing

Een bouwkraan beklimmen is al gekkigheid, maar om dan ook nog op de top aan een touw een 'Spiderman swing' te maken is volgens mij een doodswens..
20 May '16 - in WTF!
door Patrick
DiResta: Axe Restoration

We hebben het DiResta al eens eerder een hakbijl zien restaureren. Maar de beste man doet het gewoon nog een keer. Vinden wij niet erg. Mooi om te zien wat vakmanschap is.
20 May '16 - in Cool
door Patrick
UK Bad Drivers (23)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
20 May '16 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 May 2016

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van mei er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
20 May '16 - in WTF!
door Patrick
It Takes Two Seconds..

In het verkeer moet je alert blijven. Want een beetje de losbol uithangen en even een seconde niet opletten kan wel eens voor een slechte dag zorgen. Wait for it!
19 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Taking Fake Book Covers On The Subway (2)

Ga je dagelijks met het openbaar vervoer? Wellicht ben je wel in voor een geintje. Neem een goed boek mee, print eerst even een andere grappige of bizarre cover en kijk hoe de mensen reageren. Na deel 1 van een poosje terug hierbij deel 2.
19 May '16 - in Humor
door Patrick
Picking Up Uber Riders In A Bugatti Veyron

Reuze handig zo'n Uber taxi. Maar je staat raar te kijken als je een Toyota busje verwacht en er komt een Bugatti Veyron voorrijden..
19 May '16 - in Humor
door Patrick
Colin Furze - Making A Flamethrower Guitar

Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Vandaag start hij weer een nieuw project. Een 'Flamethrower Guitar'..
19 May '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 19 2016

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met bloedgang overheen gaat. Dat blijkt maar weer.
19 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Joe Hanson Goes To AVN EXPO

Onze vrolijke vriend Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag gaan we naar de AVN EXPO om de aanwezige pornodames wat vragen te stellen..
19 May '16 - in Humor
door Patrick
Sausage Party - Official Trailer

Sommige films bedriegen je een beetje. Je denkt: Hey, weer een leuke animatie voor de kids, maar dat blijkt in dit geval net even anders te zijn. Kijk mee naar de officiële trailer van 'Sausage Party'. Geweldig!
19 May '16 - in Trailers
door Patrick
Jack Jones - How To Make Someones Day Better

Het leven is voor sommige al zwaar genoeg, maar er is maar weinig voor nodig om mensen weer een glimlach te geven. We gaan samen met Jack jones de straat op. Hoe simpel kan het zijn..
19 May '16 - in Humor
door Patrick
UnReal Automated Selfie Stick

Om van een afstandje een foto of filmpje van jezelf te maken is een selfie stick best handig. Oké, het ziet er niet uit en redelijk onhandig. Maar UnReal heeft daar wat op gevonden..
18 May '16 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge - Magic Disappearing Porta Potty Prank

Goocheltrucjes uithalen, mensen verrassen en vrouwen versieren. Stuart Edge is van alle markten thuis. Vandaag pakt hij zijn oude baantje weer eens op..
18 May '16 - in Humor
door Patrick
Keyless Go, Keyless Gone..

We zagen deze week al dat het niet al te moeilijk is om een BMW X6 zonder vragen mee te nemen. Maar ook met een 'Keyless Go' auto moet je oppassen. Voor je het weet kan je lopen naar je werk. Thnx NLX!
18 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Coub Vines #60

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Vines. Laten we er gewoon nog eentje doen.
18 May '16 - in Cool
door Patrick
When You Troll The Entire Crowd (2)

Een beetje DJ zorgt in zijn set voor een extreem hoogtepunt, zo'n moment dat heel het publiek losgaat op de beat. Tof natuurlijk. Maar er zijn ook DJ's met gevoel voor humor. En dan krijg je dit..

Ze hebben het al eens eerder gedaan. Blijft humor!
18 May '16 - in Humor
door Patrick
Isamu Yamamoto - The Most Amazing 12 Year Old Freestyle Skateboarder

We hebben al heel wat goede skateboarders voorbij zien komen hier op Biertijd. Maar Isamu Yamamoto is een vak apart. Best beste jongen is pas 12 jaar oud en nu al koning op de plank..
18 May '16 - in Cool
door Patrick
Rats? Where?

In sommige restaurantkeukens wil je 's ochtends gewoon het licht niet aandoen. Last van ratten? Welnee joh! Valt reuze mee.
17 May '16 - in WTF!
door Patrick
Disney And Pixar Sings Hello
De wereldhit 'Hello' van Adele kennen we allemaal. Vandaag zingt Brian het met de stemmen van Disney en Pixar. Ik doe het hem niet na..
17 May '16 - in Cool
door Patrick
World's Best Magic Trick

Als iemand op straat je een goocheltruc wilt laten zien dan zijn er maar weinig mensen die nee zeggen. Maar soms had je beter door kunnen lopen, voor je het weet sta je voor paal. Wel humor, dat dan weer wel.
17 May '16 - in Humor
door Patrick
Human Nature 4K

We gaan weer eens voor een dosis eye candy. Schitterende beelden van moeder natuur. Zie hier 'Human Nature 4K'.
17 May '16 - in Cool
door Patrick
Overwatch Animated Short - Dragons

Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Zie hier 'Dragons' van het binnenkort te verschijnen spel Overwatch.
17 May '16 - in Animation
door Patrick
Petrolicious - Dinalpin A110

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het David Griffiths over de klassieke Dinalpin A110.
17 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Calls Compilation

We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Kijk mee..
17 May '16 - in WTF!
door Patrick
BMW X6 Gone In 60 Seconds

Een BMW X6 is geen verkeerde auto en heel wat mensen zouden hem graag voor de deur hebben staan. En dat is blijkbaar niet eens zo moeilijk. Iets meer dan een minuut is er voor nodig en weg is je dure BMW..
16 May '16 - in WTF!
door Patrick
Volume BMX: DeMarcus Paul's War Horse

Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Het lijkt zo simpel. Maar geloof me, DeMarcus Paul is een vak apart.
16 May '16 - in Cool
door Patrick
Last Strap Hanging Window Washer In New York

Ook op hoge hoogtes moeten de ramen worden gewassen in New York. Maar waar een ladder niet kan komen, en een lift niet aanwezig is doet men het nog op de ouderwetse manier. Ik sla even over..
16 May '16 - in WTF!
door Patrick
Man At Arms Reforged - Vorpal Blade (Alice: Madness Returns)

De dames en heren van Man at Arms Reforged maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze de Vorpal Blade fabriceren uit de game Alice: Madness Returns.
16 May '16 - in Cool
door Patrick
K9 Personal Protection
Sommige mensen kunnen wel wat extra bewaking gebruiken. En laat deze man nou een expert zijn in honden trainen die je best als bodyguard kunt hebben.
16 May '16 - in Animals
door Patrick
Hello Tokyo Hyperlapse

Op vakantie de nodige foto's en filmpjes maken is de normaalste zaak van de wereld. Maar is het niet eens tijd voor een andere benadering. Wat dacht je van een Hyperlapse? We reizen af naar Tokyo!
15 May '16 - in Cool
door Patrick
Scream To Go

Bij elk pretpark kun je na een ritje in een attractie wel een foto kopen waar je zelf op staat. Maar in Bogota, Colombia doen ze het bij pretpark Mundo Aventura net even anders. Daar koop je voor 18 euri gewoon een potje met je geschreeuw. Best apart maar ergens wel cool.
15 May '16 - in Cool
door Patrick
The Beauty Of Skateboarding

Skateboarden is een vak apart. Maar een ding is zeker. Deze gasten weten hoe ze met een skateboard om moeten gaan.
15 May '16 - in Cool
door Patrick
Trieste Uitspraak Van DJ Dave Roelvink

Er is al genoeg geschreven over Dave Roelvink. Maar het kan nog erger. Tijdens zijn draaisessie in een feesttent kreeg hij een biertje naar zijn hoofd gegooid. Kan gebeuren, negeren en weer doorgaan is de beste oplossing. Maar "DJ" Dave dacht daar anders over. Alleen zorgde zijn trieste opmerking voor nog meer ellende. Jammer jongen, rennen maar!
15 May '16 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 14/05/16

Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
15 May '16 - in Sport
door Patrick
Crash Galore (379)

We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van.
15 May '16 - in WTF!
door Patrick
Summer Jam Dancing

Vakantie is tof, en soms best een dansje waard. Ach, kan ons het schelen. Lang leve mooi weer!
14 May '16 - in Cool
door Patrick
Incredible Time Lapse Of Birds Nest

Een mooie time lapse kunnen we allemaal wel waarderen. Al loopt het soms net wat anders dan we zouden willen. Maar ja, dat is de natuur hè..
14 May '16 - in Animals
door Patrick
Real Live Watch Store Robbery

Als je overdag een juwelier wilt overvallen heb je heel wat lef nodig, of gewoon niet goed bij je hoofd zijn. In dit geval hebben we het over optie twee. Helaas heeft de cameraman geen ballen om dit heel makkelijk moeilijk te maken voor de overvallers..
14 May '16 - in WTF!
door Patrick
The Slow Mo Guys - Corn Drill in Slow Motion

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag hebben de Slow Mo Guys weer een nieuwe uitdaging: De Corn Drill..
14 May '16 - in Cool
door Patrick
Richie Jackson Skateboarding 2016

Er zijn heel wat skateboarders die de meest aparte trucjes uit kunnen halen met een plank op wielen. Maar Richie Jackson is toch wel een vak apart.
14 May '16 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 2 May 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee.
14 May '16 - in Cool
door Patrick
Koreusity 186 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
13 May '16 - in Cool
door Patrick
Motor Strike

We hebben allemaal wel eens pech. Maar sommige mensen treffen echt het onmogelijke. Welke motorrijder had dit verwacht?..
13 May '16 - in WTF!
door Patrick
Lamborghini Taxi Barcelona

Reizen met een taxi is niet altijd een pretje. Maar als er een Lamborghini voor komt rijden en ook nog gratis is mag je niet klagen toch?..
13 May '16 - in Cool
door Patrick
Shmee150 - Gumball 3000 2016 Movie - Dublin To Bucharest

Het ultieme autofeestje is inmiddels achter de rug. De Gumball 3000 rally ging dit jaar van Dublin richting Boekarest. Voor de liefhebbers hierbij de rally samengevat, in ruim een uur, door Gumballer Shmee150.
13 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 May 2016

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van mei er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
13 May '16 - in WTF!
door Patrick
Life Is A Dance. Enjoy It!

Het leven is een groot avontuur. Soms zit het mee, soms tegen. Maar als je de kans krijgt om met de voetjes van de vloer te gaan, gewoon doen! Je leeft maar één keer.
12 May '16 - in Cool
door Patrick
Danny MacAskill - Aviemore Spring

Danny MacAskill is geen onbekende hier op Biertijd. De trial pro kan toveren met zijn fiets. Vandaag een nieuwe clip van de beste man..
12 May '16 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Making A Smoking / Strobing Bass (Part 1)

Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Vandaag start hij weer een nieuw project. Zie hier deel één van van zijn 'Smoking / Strobing Bass Guitar'.
12 May '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 18 2016

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met bloedgang overheen gaat. Dat blijkt maar weer.
12 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Animated Short - Aurora

Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het aandoenlijke 'Aurora'.
12 May '16 - in Animation
door Patrick
Homeless Man Credit Card Prank

Het leven van een dakloze gaat niet over rozen. Met een beetje kleingeld zijn ze al blij en kunnen ze weer een dag verder. Maar tegenwoordig heeft iedereen alleen maar plastic op zak. Tja, wat doe je dan?
12 May '16 - in Humor
door Patrick
Gravity Sucks Compilation

Soms zit het mee, soms ook wel tegen. Deze mensen hadden wat last van de zwaartekracht. Niet erg, kunnen wij wel waarderen.
12 May '16 - in WTF!
door Patrick
Two Year Old Autism Kid vs Snow White Disney Magic

Ze zeggen wel eens dat Disney magisch is, en dat blijkt maar weer met de twee jarige Jack. De kleine man heeft autisme en kan nog niet praten. Ook heeft hij moeite met vreemde mensen accepteren. Maar de magie van Disney doet wonderen. Sneeuwwitje is zijn schatje.
12 May '16 - in Cool
door Patrick
And That's Why I Hate Clowns..

Een middag met je kids naar het circus, altijd gezellig toch? En als je dan ook nog met een clown mag optreden dan is je dag helemaal compleet. Althans..
11 May '16 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (378)

Elke dag weer is het een sport om je auto heel te houden in het verkeer. Meestal gaat het goed, maar er zijn dagen dat het anders afloopt. Zie hier een verse Crash Galore.
11 May '16 - in WTF!
door Patrick
Bachelor's Airport Security Surprise

Als je maten je vrijgezellenavond regelen en je tevens voor de eerste keer moet vliegen kan je het nodige verwachten. Deze gast was op het vliegveld al de sjaak..
11 May '16 - in Humor
door Patrick
This Is What We Live For!

Of het nou basejumpers, FMX, skiërs of surfers zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Zie hier 'This is what we live for!'..
11 May '16 - in Cool
door Patrick
SketchShe - Safari Mash Up!

De dames van SketchShe zijn een geweldig trio. En ze zijn terug met een hilarische Safari Mash Up. Kijk mee!
11 May '16 - in Humor
door Patrick
Jack Jones - How To Get Any Girls Number

Heb je niet het lef om op een mooie meid af te stappen om haar telefoonnummer te vragen? Doe het zoals Jack Jones. Makkie!
11 May '16 - in Humor
door Patrick
Gold Bar Rim Cliff Riding

Fietsen door de bossen en over bergpaadjes is simpelweg tof. Maar of het veilig is is een ander verhaal.
10 May '16 - in WTF!
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (47)

Nu er steeds meer mensen een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
10 May '16 - in WTF!
door Patrick
Lee Hardcastle - Claycat's DOOM

Lee Hardcastle is geen onbekende bij ons. De man is erg handig met het maken van claymotion filmpjes. En ja, die zijn best grof maar erg cool. Vooral zijn laatste creatie Claycat's DOOM!
10 May '16 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (377)

Onderweg maak je als automobilist heel wat mee. Maar sommige acties zijn gewoon te gek voor woorden.
10 May '16 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - 1960 Porsche 718 RS 60

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Derek Bell over de 1960 Porsche 718 RS 60.
10 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Funniest Mom Fails Compilation

Moederdag hebben we inmiddels achter ons. Altijd gezellig. Maar niet alle moeders hadden een fail vrije dag..
10 May '16 - in Humor
door Patrick
Kingspray Graffiti Simulator VR

Graffiti spuiten en niet gepakt worden. Het klinkt te mooi voor woorden, maar het is mogelijk. Met de VR Graffiti Simulator van Kingspray. Ik zeg cool!
09 May '16 - in Cool
door Patrick
Extreme Up-Close Video Of A F2 Tornado

Wij genieten nog even van het warme weer. Maar aan de andere kant van de wereld gaat het er net even anders aan toe. Best bizar! Een F2 tornado zie je ook niet elke dag..
09 May '16 - in WTF!
door Patrick
Magnets And Marbles!
Magneten en metalen knikkers. Een geweldige combinatie. En al helemaal als je een beetje creatief bent. Zie deze knikkerbaan..
09 May '16 - in Cool
door Patrick
Snowmobile Fail

Een sneeuwscooter is leuk speelgoed. Je kan er niet alleen goed mee overweg op het sneeuw, maar ook op water. En laat dat nou soms voor problemen zorgen..
09 May '16 - in WTF!
door Patrick
Original BMX Bike Tricks By Christian Ziegler

Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Het lijkt zo simpel. Maar geloof me, Christian Ziegler is een vak apart.
09 May '16 - in Cool
door Patrick
Best Coub Vines #57

Leuk al die 'lange' filmpjes, maar laten we weer eens gaan voor een lading Vines. Zie hier 'Best Coub Vines #57'.
09 May '16 - in Cool
door Patrick
Longboard Dancing Skills

Veel mensen denken dat je met een longboard alleen maar in hoge snelheid van steile bergwegen af kan. Maar niets is minder waar. Je kan er zelfs mee 'dansen'.
09 May '16 - in Cool
door Patrick
Black To The Future, RechtsbijStand-Up
Geschillen en conflicten zijn nooit leuk. Maar als het eenmaal allemaal netjes opgelost is moet je er achteraf toch om kunnen lachen? Komieken Howard, Eva, Pieter en Alex gingen terug in de tijd.
09 May '16 - in Commercial
door Patrick
Motorbiker vs Purse Snatcher
Heel wat mensen lopen dagelijks te zeuren over het gedag van motorrijders. Maar zo erg is het allemaal niet. Sterker nog, respect voor deze gast!
08 May '16 - in Cool
door Patrick
The Brush Dance From Irish Celtic

Bij een trouwerij moet gedanst worden. En al helemaal in Ierland. Al doen die dat net wat anders dan wij gewend zijn. Niet minder indrukwekkend kan ik je zeggen.
08 May '16 - in Cool
door Patrick
Amazing Ski Tricks 2016

Een heuveltje af skiën gaat nog prima, maar meer dan dat gaat behoorlijk lastig worden. Deze gasten hebben daar geen problemen mee.
08 May '16 - in Cool
door Patrick
Deadpool Gag Reel

Deadpool is op zichzelf al een toffe film, maar ook de bloopers mogen er zijn. Zie hier de Deadpool Gag Reel..
08 May '16 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (376)

We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van.
08 May '16 - in WTF!
door Patrick
Best Of MotoGP 2016 France, Paddock Girls

Vandaag was het weer tijd voor de MotoGP. De vijfde race van dit seizoen werd gehouden in Frankrijk. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten..
08 May '16 - in Sport
door Patrick
Zapatou - Space Story: A Bad Day

Het internet staat bol van de geweldige filmpjes. Zapatou maakt er een gewoonte van om zo nu en dan een compilatie te maken van al het pracht en praal wat internet te bieden heeft. Zie hier 'Space Story: A Bad Day'..
08 May '16 - in Cool
door Patrick
De Allerfoutste Openingszinnen (3)

Er zijn heel wat manieren om aan een leuke vriendin te komen. Met een goede openingszin kom je al een heel eind. Maar dan moet je wel de juiste nemen.
07 May '16 - in Humor
door Patrick
Doom 2016 Official Launch Trailer

De retro gamers onder ons hoef ik niets te vertellen over games als Unreal, Quake, en natuurlijk DOOM. Om de laatste meteen maar even in de spotlights te zetten hebben we hierbij de officiële launch trailer. Vanaf volgende week in de winkels.
07 May '16 - in Trailers
door Patrick
Jimmy Kimmel - What's the Biggest Lie You Ever Told Your Mom?

Jimmy Kimmel's crew gaat regelmatig de straat op om de mensen wat vragen te stellen. Nu met Moederdag voor de deur is de vraag: Wat is de grootste leugen die je ooit aan je moeder hebt verteld?
07 May '16 - in Humor
door Patrick
Awesome Whoosh Bottle Experiment

Leuke experimenten zijn we altijd voor te vinden. En al helemaal als er ethanol en vuur aan te pas komt. Lang leve de 'Whoose Bottle'..
07 May '16 - in Cool
door Patrick
Lamborghini Huracan vs VW Golf R

Met een Lamborghini Huracan onder je kont denk je waarschijnlijk heel de wereld aan te kunnen. En al helemaal als er een Golf R naast je komt staan. Maar soms kom je van een koude kermis thuis..
07 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 1 May 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee.
07 May '16 - in Cool
door Patrick
Check Your Bananas!
Eet gezond en pak zo nu en dan eens een banaan. Klinkt prima, maar als je naar de markt gaat voor een tros, check ze dan eerst even voor je ze in de fruitschaal gooit. Voor je het weet heb je onverwacht bezoek..
06 May '16 - in WTF!
door Patrick
Car Driver vs Biker Road Rage

Motorrijders en automobilisten, het blijft een apart stel. Bij het kleinste misverstand onderweg hebben ze gelijk ruzie. Maar sommige mensen zijn echt niet goed bij hun hoofd.
06 May '16 - in WTF!
door Patrick
Pistol

De heren van Pistol Shrimps blijven ons vermaken. Is het geen Star Wars of Batman, dan pakken ze wel de Hobbits beet om die hun eigen draai te geven.
06 May '16 - in Humor
door Patrick
DiResta: Leather Back Pack

Als je op zoek bent naar een leren rugzak kan je natuurlijk een winkel binnenstappen en er een kopen. Maar dat is de uitdaging niet. Jimmy DiResta, de man met gouden handen, laat zien hoe je er zelf een maakt.
06 May '16 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 May 2016

Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Bij deze mensen zat het deze week een beetje tegen. Niet erg, kunnen wij wel waarderen.
06 May '16 - in WTF!
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Gwen Stefani

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Vandaag is Gwen Stefani aan de beurt..
05 May '16 - in Cool
door Patrick
Happy Cinco De (Drinko) Mayo Day

Cinco de Mayo day, dat klinkt als een dagelijkse trip naar de plaatselijke snackbar. Maar niets is minder waar. Het is een waar zuip festijn. En ja, dat gaat wel eens mis.
05 May '16 - in WTF!
door Patrick
Dude Perfect - Lawnmower Racing Battle

Grasmaaien zuigt, maar als je het over een andere boeg gooit is het gewoonweg awesome. De jongens van Dude Perfect gaan even los..
05 May '16 - in Cool
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (46)

Nu er steeds meer mensen een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
05 May '16 - in WTF!
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 17 2016

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met bloedgang overheen gaat. Dat blijkt maar weer.
05 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best News Bloopers April 2016

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten.
05 May '16 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - 1970 Jeepster Commando

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Sam Fankuchen over zijn inmiddels zeldzame 1970 Jeepster Commando.
04 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Slow Mo Guys - Inside A 6ft Air Balloon (4K)

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag hebben de Slow Mo Guys weer een nieuwe uitdaging: Een mega ballon..
04 May '16 - in Cool
door Patrick
Devin Supertramp - Mirror's Edge Parkour In Real Life

Mirror's Edge is een tof spel. Maar Youtube filmmaker Devin Supertramp filmt parkour liever in real life..
04 May '16 - in Cool
door Patrick
Amazing Skate Tricks 2016 - Lamont Holt

Skateboarden is een vak apart. Maar een ding is zeker. Lamont Holt weet hoe hij met een skateboard om moet gaan.
04 May '16 - in Cool
door Patrick
UK Bad Drivers (22)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
04 May '16 - in WTF!
door Patrick
Grigor Dimitrov Rage @ Istanbul Open ATP World Tour 2016

We hebben allemaal wel eens een klote dag op het werk. Waaronder pro tennisspeler Grigor Dimitrov. Heeft er iemand nog een racket over?..
03 May '16 - in Sport
door Patrick
Iron Land Babe Workout

Altijd al afgevraagd waarom sommige dames zo'n mooi gespierd lichaam hebben? We reizen even af naar de Oekraïne voor een Iron Land workout.
03 May '16 - in Sport
door Patrick
Google Tilt Brush

Google blijft ons verbazen. Tekenen vinden we allemaal wel leuk. Maar ook professioneel zijn er heel wat mensen die dagelijks hun centjes met tekenen verdienen. Google maakt het alleen wat spannender met de Tilt Brush.
03 May '16 - in Cool
door Patrick
Jorian Ponomareff - Abandoned Hospital - The Secret Spot - RideMyLife #4

Sommige rijders kunnen beter overweg met hun motor dan menig mens kan lopen. En dan hebben we het natuurlijk over jongens als Jorian Ponomareff.
03 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Surfs Up! - Epic Wave & Surfing Fails

Surfen is een toffe sport, maar gelukkig voor ons gaat er ook regelmatig wat mis. Kijk mee..
03 May '16 - in WTF!
door Patrick
Luca Nemolato CGI & VFX Showreel 2016

Elke film staat tegenwoordig bol van de special effects. Daar heel wat knappe koppen voor nodig om dat er gelikt uit te laten zien. Luca Nemolato is zo'n man. Zie hier zijn showreel 2016.
03 May '16 - in Cool
door Patrick
Joop Zoetemelk - Retour De France, Sparta, Fietsen

Denk aan wielrennen en de eerste naam die binnenschiet is Joop Zoetemelk. De beste man is inmiddels 69 en zeker nog niet klaar met fietsen. Sterker nog, Joop gaat na 404 etappes en 63.070 kilometer gewoon nog één keer voor de Tour de France. Zie hier de mini docu 'Retour de France'. Respect!
02 May '16 - in Docu
door Patrick
Luke Is All By Himself (Star Wars - The Force Awakens - Alternate Ending Parody)

Wie een Star Wars fan is en natuurlijk 'The Force Awakens' heeft gezien weet hoe het eindigt. Gelukkig zijn er altijd mensen die daar net wat anders van maken..
02 May '16 - in Humor
door Patrick
NYC Red Hook Criterium Bicycle Pile-Up

Een wielrenwedstrijd is niet zonder risico. En al helemaal als er een pace-motor midden op de weg stil komt te staan. Geloof me, dat zorgt voor een boel gezeik.
02 May '16 - in WTF!
door Patrick
Virtual Reality Isn't For Everyone

Virtual reality is cool. De games worden met de dag realistischer. Maar voor sommige mensen misschien wel iets te realistisch.
02 May '16 - in Humor
door Patrick
Motorbike Crash Galore (24)

Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motorrijder heeft wel eens mindere dagen.
02 May '16 - in WTF!
door Patrick
Win Compilation May 2016

Na alle falers die we regelmatig voorbij zien komen is het wellicht ook wel eens tof om wat winnaars te zien. Kijk mee!
02 May '16 - in Cool
door Patrick
Evolution Of The BMW 3 Series

Er zijn heel wat BMW 3 series geweest. Van een klein aantal heb ik zelf achter het stuur gezeten waaronder een E30 M3. Top speelgoed kan ik je zeggen. Tijd voor een klein overzicht.
01 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stuart Edge - Bottomless Bag Magic

Goocheltrucjes uithalen, mensen verrassen en vrouwen versieren. Stuart Edge is van alle markten thuis. Vandaag werkt hij een dagje bij Del Taco om wat mensen in de maling te nemen.
01 May '16 - in Humor
door Patrick
Headway - Slacklining Meets Classical Music

Touwtje springen maar dan net even anders. Normaal gesproken is het lopen over een koord nog best lastig, maar zo te zien heeft Louis Boniface het aardig onder de knie. Combineer dat met een klassikaal stukje muziek en 'Headway' is het resultaat.
01 May '16 - in Cool
door Patrick
Amazing Scooter Tricks 2016

Die kleine metalen stepjes zijn een behoorlijke hype geweest. Tegenwoordig zie je ze niet meer zoveel, maar de echte fans zijn natuurlijk niet van zo'n ding af te slaan..
01 May '16 - in Cool
door Patrick
Shmee150 - The Supercars Arrive For Gumball 3000 in Dublin

Vandaag is de Gumball 3000 weer van start gegaan. De rally gaat dit jaar van Dublin naar Boekarest. Shmee150 heeft in Dublin weer de nodige bolides op film gezet.
01 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (375)

Elke dag weer is het een sport om je auto heel te houden in het verkeer. Meestal gaat het goed, maar er zijn dagen dat het anders afloopt. Zie hier een verse Crash Galore.
01 May '16 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties