Archief

Items van January 2016
Stormtrooper Homer Cake
Bij een verjaardag of een ander feestje hoort vaak een taart. De een is snel tevreden met een appeltaart en slagroom, maar de ander wil graag iets aparts. En dan moet je bij 3D cake designer Kylie zijn. Zie hier haar Stormtrooper Homer Cake..
31 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Animated Short - The Present
Als cadeautje een puppy krijgen is de droom van veel kinderen. Maar als het beestje niet helemaal naar je zin is, wat dan? Zie hier 'The Present'..
31 Jan '16 - in Animation
door Patrick
Dyno Run Fail
Elke autofanaat is wel nieuwsgierig of zijn bolide nog steeds het aantal pk's heeft die in de boekjes staan. En als je wat knaken uitgeeft aan tuning al helemaal. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
31 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Insane 127mph WWI Airship Engined 1905 Fiat Issota
Niet alleen vandaag de dag zijn tuners druk bezig om wat meer pk's uit hun auto te halen. Kijk maar mee naar deze Fiat Issota uit 1905 die voorzien is van een WWI vliegtuigmotor met een top van ruim 200km/h. Ik zeg respect..
31 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
CGI & VFX Breakdowns - Tom Clancy's The Division Game Trailer
Daar gaan we weer. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Zie hier de breakdowns van Tom Clancy's The Division Game Trailer..
31 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (355)
We gaan het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore..
31 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
(Venom) Florian Kohler - Insane Pool Trickshots 2016
We hebben al vaker kunnen zien hoe pool pro Florian Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Vandaag gaan we wederom voor een nieuwe sessie trickshots..
31 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Renault Sport R.S. 01 Interceptor
Wat heb je als politie nodig om snelle auto's en motoren aan te houden? Juist, snel speelgoed. Zie hier de Renault Sport R.S. 01 Interceptor..
30 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pizza Pro
Een echte Italiaan weet de beste pizza's te bakken. En voor je hem bloedheet en knapperig op je bord krijgt moet eerst het deeg even onderhanden worden genomen. Deze man is de master!..
30 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Branded Dreams - The Future Of Advertising
Vandaag de dag worden we doodgegooid met reclame. Is het niet op internet of tv, dan wel op straat. Sterker nog, je ziet meer reclame dan je denkt. Reclamebureaus worden steeds slimmer. Zie hier Branded Dreams..
30 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Best Snow News Bloopers Ever
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
30 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Drone Racing League: The Sport Of The Future
Een beetje buiten vliegen met je drone is best leuk tijdverdrijf. Maar je kan het ook wat professioneler aanpakken. Zie hier de sport van de toekomst: Drone Racing League..

Extra: Drone Nationals 2015: Where Racing Meets The Future.
30 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Month January 2016
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes op een rijtje gezet. Kijk mee..
30 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Truck Crash Galore (44)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een nieuwe Truck Crash Galore..
30 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 172 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
29 Jan '16 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome 2016 (01)
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
29 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Short Film - Multiple Choise
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor de geniale short 'Multiple Choise'..
29 Jan '16 - in Movies
door Patrick
CGI VFX Breakdowns - Jurassic World
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. We nemen weer eens een kijkje achter de schermen..
29 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Hungry Gardener.. WTF!
Een baan als tuinman heeft zo zijn voordelen. Appelbomen, aardbeien, altijd wel wat te eten in de buurt. Al kan je ook te ver gaan.. WTF!
29 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Month January 2016
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Bij deze mensen zat het deze maand een beetje tegen. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
29 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Zanger Rinus - Oh Chantal! (Wanneer blijf je bij me slapen)
Het was te verwachten. Na een lange tijd niks gehoord te hebben van Zanger Rinus is hij net voor carnaval terug. Of we er blij mee zijn is een ander verhaal. Luister en huiver..
28 Jan '16 - in Music
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 03 2016
Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met bloedgang overheen gaat. Dat blijkt maar weer..
28 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Kid Problems Compilation
Kinderen zijn geweldig. Maar er zijn soms momenten dat je toch spijt hebt dat je geen condoom hebt gebruikt..
28 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Biggest Crashes Of The 2015 MotoGP
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes van de 2015 MotoGP..
28 Jan '16 - in Sport
door Patrick
Playing Ball With Scotch
Op het strand met een paar vrienden een balletje trappen is altijd leuk. Maar je beste maatje mag natuurlijk niet ontbreken. Want Scotch kan prima een balletje hooghouden..
28 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Crazy Russians - Master Yoda On The Roof In Hong Kong
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
28 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Horacio Llorens - Breathtaking Paraglide Flight Through Aurora Borealis
De natuur laat ons nog dagelijks versteld staan van zijn pracht en praal. Het noorderlicht is zo'n fenomeen. Paraglider Horacio Liorens ging voor de ultieme ervaring..
27 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Red Bull Epic Bike Highlights 2015
Dat de rode stier garant staat voor avontuurlijke sporten mag duidelijk zijn. Zie hier de Epic Bike Highlights van 2015..
27 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Chromatic 2 - Explosions Of Color (Slow Motion Skateboarding)
Skateboarden is tof. Slowmotion ook. Laten we die eens combineren en wat kleur toevoegen. Zie hier Chromatic 2..
27 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Top 10 Plays Headis Masters 2016
Combineer tafeltennis met een soort van voetbal en Headis is het resultaat. En geloof me, het is nog best lastig. Zie hier de top 10 plays van de Headis Masters 2016.
27 Jan '16 - in Cool
door Patrick
GoPro: The Chase of Inches - Best of Formula Drift
Driften is weliswaar niet de meest efficiënte manier van autorijden, maar tof is het wel. Kijk mee naar een lading hoogtepunten van het ultieme drift festijn Formula Drift..
27 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Angry Birds Movie - Official Theatrical Trailer
We konden er natuurlijk gewoon op wachten. Een heuse Angry Birds film. We moeten nog even wachten tot mei, maar voor de liefhebbers hier alvast de officiële trailer..
27 Jan '16 - in Trailers
door Patrick
s Titanium Bulletproof?
Titanium is een sterk goedje. Licht en kogelhard. Maar met welk wapen en welke kogel kan je door een stuk 3 cm dik titanium schieten? Als het al mogelijk is. Deze gast deed de test..
26 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Petter Solberg AMG Prank
Je dure AMG niet vertrouwen tijdens een ritje is niet fijn. Dus wat doe je dan? Je belt de Mercedesdealer of ze iemand langs kunnen sturen om het even te checken. Wat de mannen alleen niet weten is dat de 41 jarige bestuurder, geschminkt als een opa van 82, daadwerkelijk drievoudig rallykampioen Petter Solberg is. En ja, dat kan dan wel eens leuk worden..
26 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Leo Volkov Winner Wind Games 2016
Trainen in een windtunnel is voor veel basejumpers en parachutisten de normaalste zaak van de wereld. Maar er zijn ook kampioenschappen. Leo Volkov werd met deze sessie de winnaar van de Wind Games 2016..

Hier vanuit andere cameraposities..
26 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 1949 Fiat Topolino Zagato
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Scott Gauthier over zijn 1949 Fiat Topolino Zagato..
26 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rémi Gaillard - Animal Planet
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor..
26 Jan '16 - in Humor
door Patrick
People vs Hoverboards & Technology Fail Compilation
Hoverboards, je ziet ze overal voorbij komen. Maar niet iedereen kan goed overweg met zo'n ding. Sterker nog, sommige mensen kunnen helemaal niet omgaan met 'nieuwe' techniek..
26 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Tesla Model X P90D Review
Er rijden onderhand heel wat Tesla's rond, en niet zonder reden. Het zijn simpelweg mooie auto's. Maar wat denken we van de nieuwe Model X P90D? Zeg het maar: Hebben of laten staan?..
25 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Airsoft - Rest In Peace Kid
Tijdens een intensief potje paintballen of airsoft kan er wel eens wat ergernis ontstaan. Een normaal mens spreekt na de wedstrijd de ander aan, handje geven en klaar. Maar deze jongen denkt daar heel anders over...
25 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Walk Off The Earth - Hello Cover
Het welbekende liedje 'Hello' van Adele zal iedereen bekend in de oren klinken. De band Walk off the Earth doet de hit lichtjes over, maar dan wel op hun manier. Tof!
25 Jan '16 - in Music
door Patrick
Dinand Woesthoff Kan Gratis Bier NIet Waarderen..
Altijd leuk zo'n evenement als Vrienden van Amstel Live. Maar er zijn mensen die een gratis biertje niet op prijs stellen. Zoals zanger Dinand Woesthoff..
25 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Urban Assault: San Diego Shark Attack
Soms is het wel eens leuk om lak aan regels te hebben en gewoon een beetje gek te doen met je auto. Helaas is dat niet altijd mogelijk, en is niet elke auto geschikt om off-road te gaan. Althans, met dit monster gaat het prima..
25 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Police Officer White Shooting Hoops
Het is eigenlijk te belachelijk voor woorden. Kinderen moeten meer buiten spelen, daar zijn we het allemaal over eens. Maar als een groepje kids lekker staan te basketballen bellen bewoners de politie omdat ze te luidruchtig zijn. Politieagent Bobby White ging even kijken en trof niets bijzonders aan. Sterker nog, hij deed een paar partijtjes mee. Zo doe je dat!

Doordat het filmpje viral ging kwam NBA pro Shaquille O'Neal een paar dagen later ook een potje meespelen. Lang leve internet..
24 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Awesome HAKA At A Wedding Reception
Een 'Haka' zie je vaak tijdens rugbywedstrijden in Nieuw Zeeland. Maar ook tijdens begrafenissen en trouwerijen worden ze gebruikt. In dit geval een trouwerij. Best indrukwekkend..
24 Jan '16 - in Cool
door Patrick
How To Make Fire.. Primitive
Vuur maken klinkt makkelijker dan het ook daadwerkelijk is. Maar deze man heeft daar totaal geen moeite mee..
24 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Animated Short - KnightClub
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor de geweldige 'KnightClub'..
24 Jan '16 - in Animation
door Patrick
DiResta Chess Board
Vakman DiResta zagen we pas nog een bijl opnieuw leven inblazen. De beste man is ook een groot schaakfanaat, dus waarom niet zelf een schaakbord fabriceren? De schaakstukken had hij immers de laatste keer al gemaakt. Ik zeg vakwerk!..
24 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Casey Neistat Urban Snowboarding In NYC
Als er zoveel sneeuw valt als in New York de afgelopen dagen dan wordt rijden bijna onmogelijk en zelfs verboden. Maar Casey Neistat ziet er de lol wel van in. We gaan een potje snowboarden!..
24 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Never Sleep On The Job
Slapen op het werk, doe het gewoon niet. Er zijn altijd collega's die daar maar al te graag misbruik van maken..
23 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Robbery Fail
Lig je net een paar biertjes weg te tanken, ben je plotseling getuige van een inbraak. Wat doe je? Negeren en weglopen, of ga je even kijken?..
23 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
1955 Army RCI Foor Ration Taste Test
Dat legervoedsel vroeger heel lang houdbaar was mag duidelijk zijn. Maar om nu een oorlograntsoen te nuttigen van zo'n 61 jaar oud. Deze man doet toch een poging. Pindakaas iemand?..
23 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Drunk Girl vs Uber Driver and Destroys His Car
Het leven van een taxichauffeur gaat niet over rozen. Je weet immers nooit wie of wat je aantreft als je aan het werk bent. Een ding is zeker, deze dronken dame ben je liever kwijt dan rijk..
23 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Saab Powered Classic Ford Drift Rod
Zelf een auto in elkaar knutselen is voor veel autofanaten en geweldige uitdaging. Zo ook voor deze man. Zie hier de 'Urchfab'..
23 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
CGI VFX Breakdowns: Zombiehagen
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. We nemen weer eens een kijkje achter de schermen..
23 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 3 January 2016
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
23 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Koreusity 171 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
22 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Winter Wakeup..
Wakker worden is soms een lastige taak. Koffie wil wel eens helpen, maar als dat ook niet werkt zit er nog maar een ding op..
22 Jan '16 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 18/01/16
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
22 Jan '16 - in Sport
door Patrick
Close The Door, Toilet
In de bouw worden heel wat geintjes uitgehaald. En als je dan een nieuwe collega iets ziet verpesten, dan wacht je gewoon tot het laatste moment om het hem subtiel te vertellen..
22 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 January 2016
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van januari er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
22 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Red Bull - BMX Meets Parkour
We hebben in de jaren al heel wat BMX kunstenaars voorbij zien komen hier op Biertijd. Maar de trucjes van Tim Knoll zijn net even anders dan die van de rest..
21 Jan '16 - in Cool
door Patrick
High Drug Dealers Call Cops..
Als drugsdealer heb je je ogen niet in je zak. Alles goed in de gaten houden en je niet gek laten maken. Maar als je niet van je eigen spul af kan blijven doe je soms wel eens rare dingen..
21 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Kim Dotcom - Good Life
Kim Schmitz, ook wel bekend als Kim Dotcom en oud eigenaar van MegaUpload was een man met heel wat knaken. Niets was te gek. Totdat hij in 2012 een inval kreeg en zijn vermogen zo goed als in mocht leveren. Maar de beste man is terug met de videoclip 'Good Life'. Nou nog goede muziek maken..
21 Jan '16 - in Music
door Patrick
Elder Wars
Een sportief potje schaken lijkt gezellig. Maar ook dat kan uit de hand lopen..
21 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Tax The Rich - Ferrari F40 GT Farmkhana
Een auto is gemaakt om mee te rijden. Alleen zijn sommige bolides zo zeldzaam en duur dat ze voor lange tijd achter slot en grendel verdwijnen. Best spijtig. Want zoals Tax The Rich laat zien kan je er ook gewoon lol mee beleven..
21 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
People Are Awesome - Best Of January 2016
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
21 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Suicide Squad - Official Trailer
We moeten nog even wachten tot 4 augustus, maar dan kunnen we wel genieten van de film 'Suicide Squad'. Voor de liefhebber hier alvast de trailer..
20 Jan '16 - in Trailers
door Patrick
Dude Perfect - Soccer Trick Shots
De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Waarschijnlijk kost het 34212 pogingen om een shot op film te krijgen, maar dat mag de pret niet drukken. Vandaag gaan we voor een lading Soccer Trick Shots..
20 Jan '16 - in Cool
door Patrick
How To Pull A Tooth, Daddy, Dentist
De wissel van melktandjes naar grote mensen tanden hebben we allemaal meegemaakt. En als je tanden los beginnen te zitten kan je er maar beter op een sensationele manier afscheid van nemen..
20 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Parking Valet Causes Fire Damage To Lamborghini Aventador
Mensen met een boel geld en dikke wagens parkeren hun auto niet zelf. Daar hebben ze valet parking voor. Maar als zo'n knaap even te enthousiast omgaat met je Lamborghini Aventador kan dat wel eens gevolgen hebben..
20 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Skate Stunts (60fps)
Skateboarden is een vak apart. Maar een ding is zeker. Deze gasten weten hoe ze met een skateboard om moeten gaan..
20 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Disco In A Lift Prank
Reuze handig zo'n lift, maar je kan er natuurlijk ook de nodige lol mee beleven. Wat dacht je van een disco lift?..
20 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Hoverboard Made In China
Mocht je op zoek zijn naar zo'n populaire hoverboard, kijk dan vooral even naar de prijs en kwaliteit. Want zo'n koopje uit China kan wel eens verkeerd aflopen..
19 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (114)
Een lekke band is geen pretje. En al helemaal niet als je op de vluchtstrook staat van een drukke snelweg. Deze beste man heeft in ieder geval een engel op zijn schouder gehad..
19 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - 1969 Alfa Romeo Spider
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Keith Helmetag over zijn 1969 Alfa Romeo Spider..
19 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jean-Baptiste Chandelier - Home Flight
Hoe geweldig is het om als een vogel over de bergen heen te zweven? Ik kan me niks mooiers voorstellen. Paraglider Jean-Baptiste Chandelier komt aardig in de buurt..
19 Jan '16 - in Cool
door Patrick
The Slow Mo Guys - Paint Spinning Drill
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. De Slow Mo Guys hebben weer een nieuwe uitdaging: De 'Paint Spinning Drill'..
19 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Red Bull Adventure Highlights of 2015
Dat de rode stier garant staat voor avontuurlijke sporten mag duidelijk zijn. Zie hier een overzicht hoogtepunten van 2015..
19 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Safety Fails & Mishaps Compilation
Veiligheid voor alles! Al gaat het niet altijd volgens plan. Kijk mee naar een heerlijke compilatie fails..
19 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Volkswagen Trailer Assist - Behind The Scenes
Niet alleen Audi is heer en meester in het verzinnen van toffe commercials, ook Volkswagen kan er wat van. Ik zeg humor!
18 Jan '16 - in Commercial
door Patrick
Dimitri
Laten we deze saaie maandag eens opvrolijken met de nodige muziek. Zie hier de liveset 'Bringing The Madness 3.0' van dj's Dimitri Vegas & Like Mike. Ook Armin van Buuren komt nog even kijken..
18 Jan '16 - in Music
door Patrick
Bboy Dance Battle - Dancer vs Kid Ends In Humiliation
Als getrainde danser denk je wel te kunnen winnen van een klein ventje van een jaar of 6. Helaas pik..
18 Jan '16 - in Cool
door Patrick
(Venom) Florian Kohler - Just Showing Off
We hebben al vaker kunnen zien hoe pool pro Florian Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Vandaag laat hij zien hoe zo'n truc werkt. Handig voor als je weer een avondje gaat poolen met je maten..
18 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (354)
We gaan de week natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een verse Crash Galore..
18 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Bisexual Social Experiment
Er zijn heel wat dames biseksueel. Maar hoe zou een dame reageren als er op straat een vreemde meid om een kus komt vragen? We doen de test..
18 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Epic vs Funny Win Compilation
Na alle falers die we regelmatig voorbij zien komen is het wellicht ook wel eens tof om wat winnaars te zien..
17 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Jari-Pekka Rally Crashes 2016
Met een bloedgang over besneeuwde wegen rijden is een uitdaging. Er zijn genoeg coureurs die daar totaal geen moeite mee hebben, maar er zijn van die bochten die iedereen onderschat. En ja, dan ga je vliegen..
17 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 2 January 2016
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
17 Jan '16 - in Cool
door Patrick
James Kingston - Parkour On The Rooftops Of Cambridge
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals James Kingston, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
17 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Yes.. It's A Woman (34)
Vrouwen en auto's is een drama. We mogen het eigenlijk niet zeggen want 'de heer in het verkeer is vaak een vrouw'. Kan allemaal best, maar ik heb zo mijn twijfels..
17 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Hope For Paws - Venus
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Venus. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
17 Jan '16 - in Animals
door Patrick
Sean Pettit - The Masquerade
Sean Pettit weet zich best te redden op door dikke sneeuw bedekte bergen. Zie hier zijn ski scene uit de film 'The Masquerade'..
16 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Granny Is Lost In The Past.. Cheers!
Altijd gezellig een drankje drinken met oma. Maar als het op proosten aankomt gaan we plotseling een paar jaren terug in de tijd. Cheers!
16 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Snow? LOL!
Je kleine meid uitleggen wat sneeuw is en doet valt nog niet mee. En al helemaal als ze je niet serieus neemt. Humor is het dan weer wel!..
16 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Sam Pepper - Asking Girls to Dance on Hoverboard
Moeite met dames versieren? Koop een hoverboard en vraag ze ten dans. Zo simpel kan het zijn..
16 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Watching VR Porn In Public Prank
Met een goede smartphone en een VR bril is het best tof om sommige filmpjes te bekijken. Zelfs VR porn. Al krijg je wel wat aparte reacties als mensen je zien zitten..
16 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Maddie Sparkle MIss Pole Dance Australia Routine
Nu snap ik waarom sommige mannen erop hameren dat er een paal in de slaapkamer moet komen. Zie het optreden van Maddie Sparkle die tweede werd bij Miss Pole Dance Australia..
16 Jan '16 - in Sexy
door Patrick
GoPro: Red Bull Global Rally Cross 2015 Highlights
Dat de rode stier garant staat voor mooie sportevenementen mag duidelijk zijn. Zo ook het Global Rally Cross. Zie hier een overzicht hoogtepunten van 2015..
16 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 170 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
15 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Taser vs Door Locks
Je bedrijf of huis beveiligen met een codeslot lijkt een mooie oplossing. Geen sleutel, en zonder code kom je er simpelweg niet in. Althans..
15 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Need Fuel Fast?
Elke automobilist heeft wel eens op dampen gereden. De tank zo leeg dat je zelfs harder gaat rijden om zo snel mogelijk een tankstation te vinden. Daar had deze man volgens mij ook last van..
15 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Taking The Fast Lane, Russian, Slip, Slide
Sneeuw en ijzel is negen van de tien keer doffe ellende. Maar Russen zijn onderhand wat gewend. Want zeg zelf, waarom lopen als je een glijbaan hebt?..
15 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Amazing Skate Stunts
Skateboarden is een vak apart. Maar een ding is zeker. Deze gasten weten hoe ze met een skateboard om moeten gaan..
15 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 January 2016
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van januari er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
15 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Stealing Monkeys..
Even gezellig met de kids aapjes kijken is altijd een leuk uitje. Althans, als je zonder slippers, bril en mobiele telefoon weer op huis aan moet is het toch wat minder prettig..
14 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
CGI VFX Reel - Star Wars: The Force Awakens
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. We nemen weer eens een kijkje achter de schermen. Deze keer bij Star Wars: The Force Awakens..
14 Jan '16 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 04/01/16
Ook in het nieuwe jaar nemen we tijd voor sport. En in dit geval op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
14 Jan '16 - in Sport
door Patrick
Psychotic BMW Driver vs Police
Als je met zo'n 200km/u op de A12 de politie inhaalt dan kan je verwachten dat ze even wat vragen willen stellen. Maar deze man is serieus de weg kwijt. Kijk mee..
14 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Adele
Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Vandaag is Adele aan de beurt. Wat een tof mens is het toch..
14 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Just A 'Normal' Motorcycle Ride In Kenia
Een stukje toeren op de motor is heerlijk tijdverdrijf maar zoals je weet is het verkeer in elk land verschillend. In Kenia hebben ze blijkbaar een beetje schijt aan motorrijders..
13 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Audi R8 vs Snow
Ergens moet ik hier niet al te veel woorden aan verpesten. Gewoon kijken. Lang leve Quattro!..
13 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ice Car
Met je maten een biertje drinken is altijd gezellig. Matthew Bové was zelfs zo slim om na een paar flesjes zijn auto te laten staan. Maar toen hij de volgende dag zijn auto wilde halen werd het pas echt leuk..
13 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Colin Furze - Giant Rocket Powered Firework Wheel
En ja hoor, Colin Furze heeft zijn 2 miljoen YouTube volgers. En zoals beloofd wordt dat gevierd met zijn zelfgemaakte 'Giant Rocket Powered Firework Wheel'! Wat een geweldige gast is het toch..
13 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Jamming With My Pipe Buddy
Zin in een potje drummen maar geen vast ritme voor handen? Deze gast heeft daar de perfecte oplossing voor..
13 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Supercross Weston Peick vs Vince Friese
Tijdens een supercross wedstrijd kunnen de gemoederen hoog oplopen. Iedereen vecht voor elke centimeter voorsprong. Maar als je twee keer onderuit wordt gehaald dan is de maat een keer vol..
12 Jan '16 - in Sport
door Patrick
Electric Bait Bike Prank In The Hood
Het fenomeen 'Bait Car' kennen we allemaal wel, maar vandaag pakken we fietsendieven aan met een 'Electric Bait Bike'. Moeten ze maar van andermans spullen afblijven..
12 Jan '16 - in Humor
door Patrick
House Shaking Subwoofer
Een goede geluidsinstallatie in de auto kunnen we allemaal wel waarderen. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven..
12 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - 1971 Mazda RX-2 Killer Bee
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Jason Humble over zijn 'Killer Bee' 1971 Mazda RX-2..
12 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (353)
We gaan de week natuurlijk niet door zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een verse Crash Galore..
12 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Ultimate Workout Fails Compilation (2)
Sporten is gezond. We willen immers niet allemaal met een bierbuik richting de zomer. Maar als je dan de sportschool opzoekt, hou het dan een beetje normaal. Anders krijg je dit soort praktijken..
12 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Black Woman's Reaction To Fire is Awesome
Als je door het oog van de naald kruipt en na een brand veilig je huis kan verlaten mag je blij zij. Waarschijnlijk zit de schrik er nog in en zal je even bij moeten komen. Maar deze dame heeft daar blijkbaar geen last van..
11 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Top 40 New PC Games Of 2016
Een nieuw jaar. Een nieuw jaar vol nieuwe games! Wat kunnen we verwachten dit jaar? Hier alvast een klein overzicht. En gelukkig komen de meeste games ook uit voor de populaire game consoles..
11 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Ricky Gervais Opens The 2016 Golden Globes
Ook dit jaar heeft Ricky Gervais de opening van de Golden Globes voor zijn rekening genomen. Of alle acteurs zo blij zijn met zijn opmerkingen is een ander verhaal..
11 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Adult Beginner Violinist - 2 Years Progress Video
Een instrument leren spelen kan je beter op jonge leeftijd doen. Kids hebben alles zo onder de knie. Maar als je 24 bent en gek van de viool heb je puur doorzettingsvermogen nodig. En dan kan je in twee jaar heel wat bereiken..
11 Jan '16 - in Music
door Patrick
Improv Everywhere - No Pants Subway Ride 2016
Ook dit jaar zullen de mensen van Improv Everywhere ons weer vermaken met diverse flashmobs. Zoals elke jaar beginnen ze met een No Pants Subway Ride..
11 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Skydivers Forget To Pull Parachute, Saved By AAD
Het blijft awesome om uit een vliegtuig te springen met een paar touwtjes en een stukje doek als enige redmiddel. Maar dan moet je niet vergeten je parachute te openen! Gelukkig grijpt de AAD (Automatic Activation Device) op tijd in voor deze twee gasten..
10 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Knick Knacking Granny
Het zal je oma zijn. Ruim 80 jaar en nog zo gek als een deur. Een van haar favoriete dingen is tot op de dag van vandaag 'belletje trekken'. Hoe cool..
10 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Cockblock Mom
Kleine jongens worden groot. En ja, dan komt er een moment dat meisjes wel heel erg interessant worden. Alleen wil mama daar blijkbaar nog niets van weten..
10 Jan '16 - in Humor
door Patrick
When You Miss Your Ride..
We hebben allemaal wel eens na hard rennen een bus, trein of tram gemist. Alleen vat de een de teleurstelling wat sportiever op dan de ander..
10 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (352)
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van..
10 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Jukin's
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
09 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Jack Sock's Brilliant Sportsmanship
Tijdens een tenniswedstrijd kan er een behoorlijke discussie komen of een bal op de lijn nu in of uit is. Jack Sock maakt zich daar totaal niet druk om. Sterker nog, hij geeft de punten gewoon weg tijdens de Hopman Cup 2016..
09 Jan '16 - in Sport
door Patrick
Dog vs Darts
Honden zijn dol op ballen. Gooien, ophalen je wet wel. Maar met deze hond is darten kijken een bijzondere ervaring..
09 Jan '16 - in Animals
door Patrick
Road Racing Fail..
Indruk maken op een dame kan heel veel manieren. Maar om met een bloedgang door de straten van Taiwan te racen is misschien niet een al te strak plan..
09 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Marcello Barenghi - Millennium Falcon Drawing
Een 'fotorealistische' tekening maken is een hele opgave. Maar er zijn mensen die daar hun hand niet voor omdraaien. Marcello Barenghi is zo'n man. Het is werkelijk bijzonder hoe die man kan tekenen..
09 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Koreusity 169 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
08 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Dad Videobombs Daughters
Als vader heb je de taak om je dochters een mooi leven te geven. En natuurlijk ook om ze eens goed in de zeik te nemen..
08 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Straatsen in Holland 2016
Dat we hier in Nederland even een echte winter hebben mag duidelijk zijn. Vooral in het noorden was het feest. Schaatsen op de wegen hoe heerlijk ouderwets..
08 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Pedestrians Close Calls (9)
Dat het regelmatig fout gaat op de Russische wegen weten we inmiddels. Zelfs de voetgangers zijn niet veilig. Gelukkig gaat het in deze compilatie allemaal net goed..
08 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 January 2016
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de eerste week van januari er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
08 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Lamborghini Gallardo vs San Diego Flood
Dat ze in San Diego een beetje wateroverschot hebben weten we inmiddels. En dus is het soms lastig om van A naar B te komen. Maar deze dappere gast heeft er maling aan met zijn Lambo duikboot..
07 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Jigsaw Puzzle Timelapse - 33.600 Pieces
Een legpuzzel maken is voor sommige mensen rustgevend tijdverdrijf. Zo ook voor Andre, maar die gaat net een stapje verder. Heel wat mensen doen een poosje over een puzzel met 1000 stukjes. Andre heeft er een, Wildlife van Educa Borras, met 33.600 stukjes. Het duurde hem een kleine 9 maanden om af te maken maar dan heb je ook wat..
07 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Damien Walters - Best Of 2015
Damien Walters is geen onbekende voor ons. De stuntman met ongelofelijke skills kan het onmogelijke mogelijk maken. Zie hier zijn Best Of 2015 compilatie..
07 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Colin
Onze favoriete knutselaar Colin Furze heeft inmiddels bijna 2 miljoen volgers op YouTube en dat moet gevierd worden. En hoe kan dat beter dan met vuurwerk. De voorbereidingen zijn inmiddels begonnen. Nu die 2 miljoen nog even halen voor het uiteindelijke resultaat..
07 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation 2015 (1 Hour)
Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met bloedgang overheen gaat. Zie hier een overzicht van 2015..
07 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
People Are Awesome - Fitness Edition
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag. Zie hier de Fitness Edition..
07 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Close Calls Compilation.. (113)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef deze gasten even een schone onderbroek..
07 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Cillit Bang - The Mechanic
De nagesynchroniseerde commercials die we hier op tv voorbij zien komen van Cillit Bang zijn ronduit bagger te noemen. Maar er zijn landen waar de commercials wel om aan te zien zijn..
06 Jan '16 - in Commercial
door Patrick
Brad Allan Action Design Reel
De naam Brad Allan zal je waarschijnlijk niet veel zeggen. Maar Brad is actie- en stuntcoördinator, en verantwoordelijk voor heel wat dikke films. Zie hier een klein overzicht van zijn werk..
06 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Devin Supertramp - People Are Awesome Edition
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Vandaag de versie van filmmaker Devin Supertramp..
06 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (112)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar in zekere zin heeft deze man nog geluk gehad. Het veel erger af kunnen lopen..
06 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Yes.. It's A Woman (33)
We mogen het eigenlijk niet zeggen, maar vrouwen en auto's is niet een al te beste combinatie. Rijden kost moeite, parkeren is een drama, en zelfs tanken maken ze levensgevaarlijk..
06 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Harbour Slackline Sesh
Touwtje springen maar dan net even anders. Normaal gesproken is het lopen over een koord al best lastig, maar Carlos Merayo gaan net een stapje verder..
06 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Action Movie Kid - Volume 4
Als trotse vader is er niets leukers dan met je zoon een succesvol YT-kanaal te beginnen. Inmiddels is de Action Movie Kid al heel wat fans rijker, en niet zonder reden. Zie hier inmiddels de vierde compilatie..
05 Jan '16 - in Cool
door Patrick
826aska - Star Wars, Pirates of the Caribbean, Back to the Future, Movie Intro's
Een deuntje naspelen op de piano is niet al te moeilijk, met wat oefenen klinkt het al snel redelijk. Maar deze kleine meid gaat net een stapje verder. Zie hier de muziek van Star Wars, Back To The Future en Pirates Of The Caribbean. Wat een talent!..
05 Jan '16 - in Music
door Patrick
Metal Kitchen - Shepard's Pie With Linzey Rae
Kijk je wel eens 24Kitchen? Bij elk gerecht dat gemaakt wordt hoor je een relaxed stukje muziek op de achtergrond. Maar bij Metal Kitchen gaat dat net even anders..
05 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Paul Taylor - La Bise
Hier in Nederland is het wel duidelijk. Als je een bekende hallo zegt dan horen daar drie kussen op de wang bij. In Frankrijk maken ze daar een beetje een zooitje van. Is het nou één kus, twee, of een hand? Paul Taylor woont sinds kort in Frankrijk en legt het je even uit..
05 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Work Fails Compilation - You're Fired 2
We maken allemaal wel eens een foutje op het werk. De één maakt alleen wat grotere fouten dan de ander. Kijk mee..
05 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - 1971 Aston Martin DBS V8
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Michael von Trzebiatowski over zijn 1971 Aston Martin DBS V8..
05 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Sales Girl Leona Chin Drifts Customers In A Pickup Truck
Het is een behoorlijke tegenvaller als je voor een nieuwe auto gaat kijken en de verkoopster heeft er niet al te veel verstand van. Maar een proefritje slaat niemand af. En ja, dan komt pas de ware aard van coureur Leona Chin naar boven..
04 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Mustang Loading Fail
Je Mustang van A naar B vervoeren doe je met een trailer. Oké, het kan ook anders, maar dan heb je wel eens kans dat het voor wat problemen gaat zorgen..
04 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
12 Dumb Ways To Drink Beer
Er zijn heel wat manieren om op een perfecte manier te genieten van een biertje. Maar ook een aantal foute..
04 Jan '16 - in Humor
door Patrick
10 Most Guarded Locations On Earth
Er zijn locaties op de wereld die men graag verborgen wil houden voor de normale mens. En daar doen ze heel wat moeite voor. Zie hier de top 10..
04 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Two Man Pool Trickshots
We hebben al vaker kunnen zien hoe pool pro Florian Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Vandaag heeft hij zijn maatje Steve Markle meegenomen voor een nieuwe sessie trickshots..
04 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Win Compilation January 2016
Na alle falers die we regelmatig voorbij zien komen is het wellicht ook wel eens tof om wat winnaars te zien. Kijk mee!..
04 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Jeff's Drone - First Time Flight
Een drone is een geweldig kerstcadeautje. En nu we in het nieuwe jaar zitten is het mooi tijd om dat ding eens de lucht in te laten. Weet er iemand nog een leuk cadeautje voor Jeff?..
03 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Jay Leno's Garage - Hot Wheels Darth Vader Car
Als er iemand helemaal autogek is dan is het Jay Leno wel. Met zijn gigantische collectie wagens is hij altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere modellen. Vandaag krijgt hij Hot Wheels op bezoek met de Hot Wheels Darth Vader Car..
03 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
India Pakistan Wagah Border Closing Ceremony
De Wagah grens wordt dagelijks gesloten met een ritueel genaamd 'lowering of the flags'. Je zou denken, deur op slot en klaar. Nee, daar maken ze iets meer werk van..
03 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
The Year In Ideas: TED Talks Of 2015
Er zijn heel wat mensen met gigantisch mooie ideeën. En aantal van die mensen presenteren die bij TED Talks. Zie hier een klein overzicht van 2015..
03 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Scooter Tricks Compilation
Die kleine metalen stepjes zijn een behoorlijke hype geweest. Tegenwoordig zie je ze niet meer zoveel, maar de echte fans zijn natuurlijk niet van zo'n ding af te slaan. Kijk mee..
03 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Andy Gross Splitman Japanese Chef Arm Cut Prank
Met een groepje vrienden gezellig bij de Japanner eten is altijd leuk. Zo'n chef die voor je neus met messen staat te goochelen blijft indrukwekkend. Tenzij je Andy Gross voor je hebt staan..
02 Jan '16 - in Humor
door Patrick
UK Bad Drivers (18)
Autorijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland..
02 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
DeStorm - 2015 Rap Up!
We hebben al een poosje niets gehoord van rapper DeStorm. Maar de beste man heeft niet stil gezeten. Zie hier zijn overzicht van 2015. De 2015 Rap Up!.
02 Jan '16 - in Music
door Patrick
Crash Galore (351) Top 50
Elke dag weer is het een sport om je auto heel te houden in het verkeer. Meestal gaat het goed, maar er zijn dagen dat het anders afloopt. Zie hier een verse Crash Galore..
02 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month December 2015
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes op een rijtje gezet. Kijk mee..
02 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Jeep Flex Test Fail
Met een Jeep kan je de meest extreme obstakels nemen. Maar dat moet er wel het een en ander aangepast worden. Want met een standaard Jeep kan het wel eens voor problemen zorgen..
01 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Gym Wildlife
Het leven in de sportschool is niet te vergelijken met die daarbuiten. Maar wel humor! Zie hier Gym Wildlife..
01 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Filmography 2015
Aan het einde van het jaar krijgen we vaak overzichten en compilaties. Deze beste man heeft 100+ top films gekozen uit 2015 en daar een creatief geheel van gemaakt. Zie hier Filmography 2015..
01 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Month December 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Bij deze mensen zat het in December een beetje tegen. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
01 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Magic Of Rahat - Best Of 2015 Pranks
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We kijken samen met Rahat terug naar zijn beste pranks van 2015..
01 Jan '16 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties