Archief

Items van August 2015
Russia.. Kid vs Lada
Het klinkt misschien raar maar een zebrapad in Rusland stelt niets voor. Sterker nog, het is alsof de witten strepen zwart zijn, en dus doodgewoon asfalt. Voorrang dikke doei, en dan krijg je dit soort praktijken. Gelukkig is het meisje van rubber en loopt ze inmiddels weer vrolijk rond.
31 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Motorbike Crash Galore (17)
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motorrijder heeft wel eens mindere dagen..
31 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 150 - Viral Compilation
Ze hebben een paar weekjes overgeslagen, maar vandaag is er weer een nieuw overzicht van de opmerkelijkste filmpjes van afgelopen maand..
31 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (334)
We gaan de week natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een verse Crash Galore..
31 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Guns With History..
Een wapen kopen is in Amerika de normaalste zaak van de wereld. Maar als je dan eenmaal een pistool in handen hebt, met een verhaal erbij ga je toch even nadenken...
30 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Train Roof Ride..
Elke dag met de trien naar je werk of school komt ook een keer je strot uit. Dat moet een stuk spannender kunnen. Laten we het dak eens proberen. Het is toch mooi weer..
30 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Ducks!
Er zij van die momenten dat je als volwassen vent je net weer een knulletje van 5 voelt. En dat is met dit soort dingen..
30 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Maroon Bells Traverse Leap Of Faith
Ook een bergbeklimmer moet zo nu en dan een beslissing maken, Ga ik voor de top of niet? Natuurlijk wel, maar ook dat is soms een risico..
30 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
BMX Street Edition (3)
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Het lijkt zo simpel. Maar geloof me, deze jongens zijn een vak apart..
30 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Trollstigen Longboarding Run
Longboarden, je moet er van houden. Maar één ding is zeker. Het is en blijft geweldig om te doen, en om naar te kijken..
29 Aug '15 - in Cool
door Patrick
The Piano Guys - Batman Evolution
De Piano Guys zijn ronduit geniaal. Maar een simpel deuntje is niet genoeg meer. Ze gaan een stapje verder. Zie hier Batman Evolution..
29 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Fake Injury Payback Karma
Elke sporter wil winnen, en sommige gaan net een stapje verder om dat te realiseren. Maar dan moet je wel goed acteren. Anders krijg je dit...
29 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Peanut Butter Is Awesome!..
Pindakaas is hét beleg. Sterker nog, wie is er niet groot mee geworden. Maar overdrijven is ook een vak..
29 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month August 2015
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
29 Aug '15 - in Cool
door Patrick
CGI VFX Breakdowns - Mad Max Fury Road
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. We nemen weer eens een kijkje achter de schermen..
29 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Russian Kids vs Traffic Close Calls (3)
Kleine kinderen, en ook ouders met kinderwagens zijn onvoorspelbaar. Voor je het weet lopen ze zonder omkijken de weg over. En dat loopt in sommige gevallen maar net goed af..
28 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 28/08/15 - World Of Tennis Special
Vandaag een speciale versie van WATTS Zap. We maken een terugblik van ruim 50 minuten op alle toffe en bijzondere tennismomenten van de afgelopen jaren. Maar wel met een muzikaal sausje natuurlijk..
28 Aug '15 - in Sport
door Patrick
Close Call.. (105)
Of je nou met een Ferrari rijdt of met een Lada, het gaat niet om het aantal pk's, het gaat om stuurmanskunst! En een beetje geluk in dit geval...
28 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Road Rage Compilation (3)
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
28 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Month August 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
28 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Magical Wedding Proposal
Iemand op een originele manier ten huwelijk vragen valt nog niet mee. Maar een beetje goochelaar, zoals Niel Henry, weet daar best iets op te verzinnen..
27 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers August 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar..
27 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Sunbathing On Top Of A Wind Turbine
Een dagje luieren in de zon is heerlijk. Maar ga met goed weer naar het strand en het is vol. Overvol! Zelfs de wegen naar het strand toe zijn vol. Deze man zocht zijn plekje ergens anders. Lekker rustig ook, totdat een drone hem kwam storen..
27 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Hope For Paws - Cola & Pepsi
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Cola & Pepsi. Gelukkig voor hun schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
27 Aug '15 - in Animals
door Patrick
Crash Galore (333) - Asia Special (31)
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
27 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Cameraman vs Usain Bolt At Beijing 2015
's Werelds snelste man en tevens topatleet Usain Bolt is gezegend met een paar uitzonderlijke benen. En dat wil hij graag zo houden ook. Tijdens Beijing 2015 ging een cameraman even in de fout op zijn Segway. En ja, dat kan wel eens gevolgen hebben..
27 Aug '15 - in Sport
door Patrick
Red Bull - Drew Bezanson's Uncontainable
Wat hebben zeecontainers en BMX in gemeen? Geen moer zou je denken. Maar als de rode stier zich er mee gaat bemoeien wordt het toch een tof geheel. Zie hier Drew Bezanson's Uncontainable..
26 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Robot Driver Prank 2
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan wederom met Rahat en zijn robot langs bij de plaatselijke burgerboer..
26 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Yes.. It's A Woman (29)
We mogen het eigenlijk niet zeggen, maar vrouwen en auto's is niet een al te beste combinatie. Rijden kost moeite, parkeren is een drama, en zelfs tanken blijkt een hele uitdaging..
26 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Harper Swift Priceless Reaction To Her First Summer Rain
Laten we eens gaan voor een 'feel good momentje'. Die kunnen we zo nu en dan allemaal wel gebruiken. Check de reactie van de kleine Harper Swift die voor het eerst de warme zomerregen voelt. Priceless!..
26 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Fun & Stupid Crash Galore (6)
Onderweg maak je als automobilist heel wat mee. Maar sommige acties zijn gewoon te gek voor woorden..
26 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Would You Dare?
Dat ik geen liefhebber ben van extreme hoogtes weten jullie inmiddels. Maar er zijn gasten die er absoluut geen moeite mee hebben. Gekkenwerk!
26 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (17)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
26 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Road Rage - BMW X5 vs Ambulance
Mocht je ooit in een ambulance terecht komen dan hoop je dat ze zo snel mogelijk naar het ziekenhuis rijden. Maar er zijn mensen die daar ronduit schijt aan hebben. Zo ook deze BMW X5 rijder..
25 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Bridge vs Truck
Als vrachtwagenchauffeur moet je goed de hoogtes van bruggen in de gaten houden. Doe je dat niet, dan is het snel over met je bakkie..
25 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Devin Supertramp - Cliff Jumping Italy
De creaties van Devin Supertramp hebben we al heel wat keren voorbij zien komen hier op Biertijd. Camerawerk ten top. Vandaag zoeken we Italië op voor een kickass cliff jump waterfeestje..
25 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Lucky Cyclists Compilation
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Daar kunnen deze fietsers over meepraten..
25 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 25/08/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
25 Aug '15 - in Sport
door Patrick
Petrolicous - Living The 86 Life
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Antonio Alvendia over zijn passie voor de Toyota AE86..
25 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mobile Phone Fails
Vandaag de dag heeft iedereen wel een mobiele telefoon bij zich. Maar dat gaat niet altijd volgens plan..
25 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Analysis Of Max Verstappen's Race. Spa-Francorchamps F1 Grand Prix 2015
We kijken elke keer weer uit naar de prestaties van 'onze' Max Verstappen tijdens dit F1 seizoen. De beste man kan rijden als een malle, dat blijkt maar weer uit deze samenvatting van Sky Sports van zijn race op Spa Francorchamps..
24 Aug '15 - in Sport
door Patrick
How To Annoy Your Girlfriend At Ikea Puns
Mocht je een keer tegen je zin in mee moeten naar de Ikea. Denk dan even terug aan dit filmpje. Wedden dat je nooit meer mee hoeft als je dit ook bij je vriendin doet..
24 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Red Bull World Record Group Skydive: 164 Person Formation
Skydiven is op zich al erg tof. Maar met 164 mensen tegelijk in de lucht een wereldrecord neerzetten gaat net een sprong verder. Ik zeg Awesome..
24 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Corridor Digital - Mario Skate
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. Zie hier 'Mario Skate'..
24 Aug '15 - in Cool
door Patrick
WTF Compilation August 2015
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een heerlijke dosis WTF! Kijk mee..
24 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (332)
We gaan de week natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een verse Crash Galore..
24 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Pixar Pancakes
Ik weet niet of jij een expert bent in pannenkoeken bakken, maar bij mij mislukken de eerste 15 of zo. Lang leve de magnetron! Maar Dr. Dan a.k.a. The Pancake Man is een vak apart. Noem een Pixar figuur en hij zorgt ervoor dat hij of zij op je bord komt. Ik zeg Awesome!..
24 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Grandpa's Party Trick
Je kent het vast wel. Zit je op een verjaardag en opa kent nog wel een grapje van vroeger. Best tof natuurlijk, maar dan...
23 Aug '15 - in Humor
door Patrick
7x7
In een paar seconden een standaard 3x3 Rubik's Cube oplossen vind ik al een hele prestatie, maar deze jongen gaat nog een stapje verder. We gaan voor de 7x7 versie..
23 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Road Rage - Motor vs Auto A16 Nederland
Motorrijders en automobilisten, het blijft een apart stel. Bij het kleinste misverstand onderweg hebben ze gelijk ruzie. Maar sommige mensen zijn echt niet goed bij hun hoofd..
23 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
The 24 Hours Of LeMons - Halloween Meets Gasoline
Nee je leest het niet verkeerd, er staat echt LeMons. We hebben het hier niet over recente perfecte racewagens, maar een soort van Halloween optocht met een racekarakter. Zoals de 'coureurs' het zelf noemen: Halloween meets Gasoline. Zie hier een impressie van The 24 Hours Of LeMons..
23 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Opa
Als kleine jongen wil je alles zien en ontdekken. Maar er zijn momenten dat je beter met je iPad thuis op de bank kunt zitten..
22 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Ballboy Takes Care Of Business. Jérémy Chardy, Rafael Nadal, masters 1000
Ook een pro tennisspeler heeft wel eens last van beestjes. Is het geen wesp of vlieg, dan wel een libelle. Maar geen probleem, daar hebben we de ballenjongen voor..
22 Aug '15 - in Humor
door Patrick
An Improbable Weapon Supercut
Elke filmheld heeft wel eens geen 'wapen' voor handen, en dan moet je toch wat verzinnen. Jason Statham lijkt wel de expert op dat gebied, maar er zijn er meer die creatief zijn..
22 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Shoreham Air Show Hawker Hunter Plane Crash Sussex
Je hoopt het natuurlijk nooit en je gaat er ook niet vanuit, maar bij een vliegshow kan er wel eens iets fout gaan. Zo ook in West Sussex tijdens de Shoreham Airshow waar een Hawker Hunter de grond raakte. En ja, dan is het wel even rennen voor je leven..
22 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Pedestrians Close Calls (3)
Als voetganger ben je in verschillende landen ook je leven niet zeker. Een zebrapad is volgens mij alleen in Nederland heilig. Voor de rest is het gewoon rennen voor je leven, of op goed geluk oversteken..
22 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 3 August 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
22 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Frank Kelly - Fast, Sideways And Mental
Het valt niet mee om met een oude Ford Escort aan een rally mee te doen. Althans, Frank Kelly heeft daar totaal geen moeite mee. Sterker nog, die man gaat als een malle..
21 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Balcony Fishing..
We willen allemaal wel een dik huis aan het water en heel de dag visjes vangen. Helaas. De realiteit is een appartement op 6 hoog naast een sloot. Maar hey, ook daar kan je gewoon vissen hoor..
21 Aug '15 - in Cool
door Patrick
World Of Dance Finals 2015 - Fik-Shun
Dat je in het weekend het middelpunt van de dansvloer bent bij de plaatselijk club is natuurlijk leuk voor je. Maar er zijn mensen die over net wat betere moves beschikken. En dan bedoel ik jongens zoals Fik-Shun..
21 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Drone & RC Crashes & Fails Compilation 2015
Het is geweldig speelgoed zo'n drone, helikopter of vliegtuig. Een beetje rondvliegen wat opnemen en weer naar huis. Maar het gaat niet altijd volgens plan..
21 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Match Head Bomb At 2500fps
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. We gaan samen met de Slow Mo Guys wat lucifers in de fik steken..
21 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 August 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van augustus er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
21 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
America's Got Talent - Mat Franco
We hebben inmiddels al heel wat opmerkelijke goocheltrucs voorbij zien komen bij diverse talentenshows. Vandaag voegen we de act van Mat Franco daar aan toe. Leg het even uit..
20 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Sorority's HHI 2015 Finals Performance
Dansen is een kunst. En al helemaal als het met een groepje moet gebeuren. Sorority laat zien hoe het moet tijdens de finale van de 2015 World Hip Hop Dance Championship..
20 Aug '15 - in Cool
door Patrick
AFL Arena Bowl Champs Arizona Rattlers Sidewinders Cheer Squad
Cheerleaders zijn altijd leuk om naar te kijken. En al helemaal als ze er ook nog een leuke show van maken. Eén ding is zeker, dit optreden is meer dan geslaagd..
20 Aug '15 - in Cool
door Patrick
ONEAN Boards - River Jetsurfing
Even geen golven of wind, maar wel zin in een potje surfen? Dat kan! Een ONEAN board kost een paar knaken, maar dan heb je wel een boel lol..
20 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Laso Schaller's Insane 59 Meter Cliff Jump
Van een hoge duikplank in het water springen is voor sommige al een hele prestatie. Maar Laso Schaller gaat net een stapje verder. Wat dacht je van een cliff jump van 59 meter hoog? Voor de vergelijking, de toren van Pisa is 57 meter hoog. Waanzin..
20 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Richie Jackson's Weirdest Skate Tricks
Er zijn heel wat skateboarders die de meest aparte trucjes uit kunnen halen met een plank op wielen. Maar Richie Jackson is toch wel een vak apart..
20 Aug '15 - in Cool
door Patrick
A Bad Lip Reading Of The Republican Debate
Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' is om daar een mooi verhaal van te maken. We schakelen over naar Amerika..
19 Aug '15 - in Humor
door Patrick
SketchShe SandCARstle Sync
Iedereen zingt in de auto wel eens stiekem mee als er een tof nummer op de radio is. De dames van SketchShe doen dat ook. Maar gezien de huidige temperaturen doen ze het in dit geval op het strand..
19 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Instant Karma.. (11)
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Maar zelfs gebaren kunnen voor ellende zorgen..
19 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Mike Ryan 2015 Stunt Reel
Er zijn heel wat coureurs die aardig kunnen sturen, maar vlak stuntman en stuntcoördinator Mike Ryan niet uit. Mike's eigen speeltje is een Super-Turbo Castrol Freightliner. Geef de beste man een vrachtwagen en hij maakt er wat spectaculairs van..
19 Aug '15 - in Cool
door Patrick
CGI VFX Breakdowns - CHAPPiE
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij 'CHAPPiE'..
19 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Devin Supertramp - Mad Max GoKart Paintball War
Dat filmmaker Devin Graham, ook wel Devin Supertramp, garant staat voor prachtige beelden hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voor een potje paintball, maar dan wel zoals Mad Max dat zou doen..
18 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Yes.. It's A Woman (28) - Girls On Bicycles
Vrouwen en verkeer is en blijft een lastig verhaal. Is het geen auto parkeren dat niet lukt, dan wel een simpel ritje op de fiets die levensgevaarlijk kan worden. Kijk mee..
18 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (104)
Een stukje toeren op de motor is heerlijk tijdverdrijf maar zoals je weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Gelukkig gaat het in dit geval net goed..
18 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 17/08/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
18 Aug '15 - in Sport
door Patrick
Nordschleife Renault RS Crash Complilation
We zagen pas geleden nog heel wat BMW's de fout in gaan op de Nürburgring Nordschleife. Vandaag zijn de Fransen aan de beurt..
18 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Size Matters Fails Compilation
Hoe groter hoe beter klinkt goed, maar dat is niet altijd het geval. Want er zijn momenten dat het net even anders loopt dan je zou verwachten..
18 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
What Happens To Your Checked In Luggage At Airport Shiphol Amsterdam
Het is de normaalste zaak van de wereld om je koffers in te checken voor je gaat vliegen. Maar wat gebeurt er eigenlijk met je koffer? We volgen een koffer op vliegveld Schiphol Amsterdam..
18 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Russians & Ducttape..
Russen zijn een apart volk, maar er zijn er ook genoeg met een goed gevoel voor humor. Geef die gasten een paar rollen Duct tape en voilà, een extra passagier meenemen is geen probleem meer..
17 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Shockwave Tears Up Summit Motorsports Park
Een echte Jet Truck zoals Shockwave is een belevenis eerste klas. Gaat als een malle, immens geluid, gewoon awesome. Alleen het asfalt van Summit Motorsports Park kon het wat minder waarderen..
17 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Truck vs Road Sign
Iets vergeten kan ons allemaal overkomen. Maar als vrachtwagenchauffeur is het wellicht slim om toch even twee keer te checken of je laadbak weer naar beneden is. Anders krijg je dit soort praktijken..
17 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Jason Paul's Freerunning Illusions Red Bull
Jason Paul is een uitstekend freerunner. Maar als Red Bull zich er mee gaat bemoeien dan krijg wel heel erg toffe beelden..
17 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Real Life Mortal Kombat Fatalities
Mortal Kombat is één van de vechtspellen die je gewoon in huis moet hebben. De special moves en natuurlijk de fatalities maken dit spel bijzonder. Maar werkt het ook zo in het echte leven?..

Niet geschikt voor kids, beetje bloederig..
17 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (331)
Als je het echt niet meer weet dan adviseer ik je schadehersteller te worden. Geloof me, je zit geen uur zonder werk. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
17 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Truck vs Toll Booth
Vandaag de dag kan je als vrachtwagenchauffeur van alles achter het stuur. Spelen met je navigatie, koffiezetten, Facebook checken en zelfs je koelkast vullen. Helemaal top natuurlijk, maar dan worden die tolpoortjes best krap als je met je gedachte ergens anders zit..
16 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Guy Martin Crash UlsterGP 2015
Als er iemand motor kan rijden dan is het Guy Martin wel. Die man is geboren met wielen onder zijn kont. Maar ook bij Martin gaat het wel eens mis. Zo ook bij de laatste Ulster GP. Hij loopt inmiddels weer rond..
16 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drift Fail Compilation
Driften is weliswaar niet de meest efficiënte manier van autorijden, maar leuk is het wel. Althans, dan moet je wel de boel heel houden..
16 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Animated Short - Roadkill Redemption
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we er weer een voor je. Zie hier 'Roadkill Redemption'..
16 Aug '15 - in Animation
door Patrick
DIY Star Wars Rocking Speeder Bike
Als echte Star Wars fan wil je graag ook je kinderen gek maken met Star Wars goodies. Dus waarom zou je dan geen schommelstoel voor je kleine uk maken. Maar dan wel in stijl..
16 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Heckler vs Comic..
Elke komiek heeft wel eens last van 'brutaal' publiek. Van die gasten die niet tegen een geintje kunnen. En ja, dan kan het wel eens iets te ver gaan..
16 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (103)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef deze gasten even een schone onderbroek..
15 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Awesome Westjet Flight Attendant Safety Demo
Het is een standaard gebeuren. Bij elke vlucht krijg je wel een veiligheidsvoorlichting. Je weet wel, nooduitgang hier, gordel daar. Best serieus allemaal, maar sommige gasten brengen dat met een dosis humor. Zoals deze man..
15 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Money Doubling Magic Trick Prank
Als iemand aanbiedt om je geld te verdubbelen dan zeg je al snel ja. Maar soms zit er een addertje onder het gras..
15 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 2 August 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
15 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Burnouts Stunts And Shit
De titel dekt de lading perfect. Kort en bondig. Enjoy!..
15 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nerf Rival
Die Nerf geweren en pistolen zijn bij kinderen al een poosje een behoorlijk hype. Zelfs pa en ma gaan wel eens een gevecht aan. En nu al helemaal! Check de 'Rival' reeks. Allemaal net wat harder en sneller. Geen pijltjes maar ballen. Ik zeg hebben!..
14 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Seven Hour Annouying Lip Sync Road Trip
Met je zus een kleine road trip maken van zeven uur is op zich geen probleem. Althans, het ligt er wel een beetje aan hoe gezellig ze is. Deze beste man heeft er, met de juiste muziek, het beste van gemaakt. Maar of zijn zus het kon waarderen is een ander verhaal. Ik zeg geniaal!..
14 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 August 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van augustus er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
14 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Insurance Scammers (3)
Het is werkelijk ongelofelijk dat mensen zich voor een auto werpen om wat extra knaken van de verzekering te vangen. Gelukkig gaat dat niet altijd volgens plan. Lang leve dashcams..
14 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Road Rage Compilation (2)
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
14 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Nachtburgemeester - Allergrootste Seksblunder Ooit..
We doen 'het' allemaal, maar er gaat wel eens wat mis. De nachtburgemeester is op stap geweest om het te vragen. Wat is jouw grootste seksblunder?..
13 Aug '15 - in Humor
door Patrick
America's Got Talent 2015 - Paul Zerdin
Buikspreker Paul Zerdin is net als Jeff Dunham een vak apart. Beide hebben een goed gevoel voor humor. Al is de pop van Paul net even anders. Zie hier zijn optreden bij America's Got Talent..
13 Aug '15 - in Cool
door Patrick
BMX Street Jam - Woozy BMX Jam
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Het lijkt zo simpel. Maar geloof me, deze jongens zijn een vak apart..
13 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Caught In The Act - Busted!
Vandaag de dag zijn overal camera's. Zijn het geen smartphones dan wel beveiligingscamera's. En ja, soms doe je iets dat je liever voor jezelf wil houden..
13 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Golven? Geen Probleem!
Van een schip overstappen op een booreiland is nog best lastig. Je moet toch een beetje rekening houden met de golven om je heen. Een boot ligt immers niet stil. Maar gelukkig is ook daar een oplossing voor..
12 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Iceland By Drone - DJI Phantom 3 Drone

IJsland is en blijft een prachtig land. En gewapend met een DJI Phantom 3 drone kan je in 8 dagen heel wat moois filmen. Kijk mee!..
12 Aug '15 - in Nature
door Patrick
Dog Rescue Of A Lifetime - Zuzi'e Story
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Zuzi. Gelukkig voor haar schoot 'Howl Of A Dog' te hulp. Respect!
12 Aug '15 - in Animals
door Patrick
World Record Free Solo Slacklining Insane
Je moet zeker geen hoogtevrees hebben om een dag mee te gaan met Spencer Seabrooke. De beste man is slackline expert met inmiddels een wereldrecord op zijn naam. Ik sla even over..
12 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (102)
Tijdens een rallywedstrijd kan het wel eens fout gaan. Daarom is het ook zo belangrijk waar je met je zoontje gaat staan als je erbij aanwezig wilt zijn. Maar zelfs dan nog moet je goed op blijven letten. Netjes gedaan vaders!..
11 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Nürburgring Nordschleife Dodge Viper SRT10 Crash
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen wel blijven oppassen. Want voor je het weet gaat het fout..
11 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Sky Ladder Fireworks - Stairway To Heaven
Wij zijn dol op vuurwerk en al helemaal als het weer eens wat nieuws en aparts is. Zie deze 'Sky Ladder' van de Chinese artiest Cai Guoqiang. Werkelijk een stairway to heaven!..
11 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Would You Take Advantage Of A Blind Man?
Stel een blinde man vraagt op straat of je wat geld kunt wisselen. Wat doe je dan? Help je de man netjes, of probeer je je eigen zakken te vullen? Deze jongens deden de test..
11 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 10/08/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
11 Aug '15 - in Cool
door Patrick
CorridorDigital - Mad Max: Roadkill BBQ
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. Zie hier 'Mad Max: Roadkill BBQ'..
11 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - The Lamborghini Miura Is Still Untamed
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Dennis Varni over zijn klassieke 1970 Lamborghini Miura..
11 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Police Fails Compilation
De politie, waakzaam en dienstbaar. Maar ook bij de politie gaat wel eens wat fout. Kijk mee..
11 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Scary Taiwan Tornado Soudelor Caught On Dashcam
Een tornado wil je niet van dichtbij meemaken. Maar mocht er een je pad kruizen dan kan je maar beter hopen dat het goed afloopt. Al vraag ik me toch af waar die witte auto is gebleven tijdens deze tornado in Taiwan..
10 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Meet The Villain - Bad Guy Movie Tribute
Door de jaren heen hebben heel wat 'bad guys' in films voorbij zien komen. Vaak op en top acteerwerk en zeker een tribute waard. Kijk mee..
10 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Grapevine Boogie - Breakdance Skills
Wat is het toch heerlijk als je over wat dance moves beschikt. Muziekje aan, en gewoon even los gaan. Vandaag gaan we voor breakdance samen met Robin Johansson en Victor Mengarelli..
10 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Pedestrians Close Calls (2)
Dat het regelmatig fout gaat op de Russische wegen weten we inmiddels. Zelfs de voetgangers zijn niet veilig. Gelukkig gaat het in deze compilatie allemaal net goed..
10 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (330)
We gaan de week natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een verse Crash Galore..
10 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Best Of The Month July 2015
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
10 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Mercedes E55 AMG vs Yamaha R6
We weten het allemaal, een auto wint het bijna nooit van een motor. Maar ze kunnen het natuurlijk altijd proberen...
09 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
That Awkward Moment..
Soms zit het mee, soms tegen. Wij houden van de momenten dat het net even tegen zit. Dat geeft mooie beelden..
09 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Sick Shredding In Utah With Tyler McCaul
Een middagje door het bos of door de duinen fietsen is natuurlijk goed voor je. Maar dat is niet genoeg voor Tyler McCaul. Die wil iets meer spanning..
09 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Slingshot Ride Fail
Op vakantie doe je de meest leuke dingen. In ons geval bungeejumpen, een half uurtje uit je dak met een jetski, parasailing of in dit geval met een slingshot attractie even de lucht in. En ja, best tof allemaal, maar het gaat ook wel eens mis..
09 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Little Taekwondo Pro
Ook een jonge taekwondo expert moet het allemaal leren. Een ding is zeker, deze kleine knaap is goed bezig...
09 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Vitaly - Getting Girls Panties!
Als er iemand op straat gewoon om een dames onderbroek kan vragen dan is het Vitaly wel. Maar in dit geval wel met een mooie reden..
09 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Win Compilation August 2015
Na alle falers die we regelmatig hebben is het wellicht ook wel eens tof om wat winnaars te zien. Bij deze..
08 Aug '15 - in Cool
door Patrick
The Mountain! - Cadwell Park Mountain
Motoren zijn gemaakt voor het asfalt. Maar er zijn circuits, zoals Cadwell Park, die motoren laten vliegen. Adrenalineshot eerste klas..
08 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Daniel Landa's Porsche Striped
Het is geweldig als je na jaren hard werken eindelijk je droomauto kunt kopen. Het is alleen jammer dat niet iedereen daar de waarde van inziet. Zo ook deze snuiter in zijn prachtige zwarte legging die even de Porsche van zanger Daniel Landa van een nieuwe striping voorziet. Ik zeg knuppelen die gast..
08 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Japanese Mini Segway - WalkCar
Heel tof zo'n Segway, maar klein is hij niet. Je stopt hem niet voor de handigheid even in je tas. Maar er is natuurlijk wel een Chinees voor die daar een oplossing voor heeft. Bij deze de 'WalkCar'. Topsnelheid zo'n 10km/h en een actieradius van zo'n 12km. Ik zeg best handig..
08 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 1 August 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
08 Aug '15 - in Docu
door Patrick
Close Call.. (101) - Lucky Bikers Compilation
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef deze jongens even een schone onderbroek..
07 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drone Fisherman
Als er iets is waar je totaal niet op zit te wachten tijdens je wekelijkse vis sessie, dan is het wel een drone die om je kop heen zoemt. Maar als de vissen toch niet willen bijten, dan gaan we maar voor die ellendige drone. Score!..
07 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Russian Kids vs Traffic Close Calls (2)
Kleine kinderen zijn onvoorspelbaar. Voor je het weet lopen ze zonder omkijken de weg over. En dat loopt in sommige gevallen maar net goed af..
07 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Zanger Rinus - De Straat Is Mijn Camping
Het was te verwachten. Na een lange tijd niks gehoord te hebben van Zanger Rinus is hij terug. Zie hier zijn nieuwe clip 'De straat is mijn camping'. Of we erop zitten te wachten is een ander verhaal..
07 Aug '15 - in Music
door Patrick
Motorbike Crash Galore (16)
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motorrijder heeft wel eens mindere dagen..
07 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 August 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de eerste week van augustus er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
07 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Burglar Fail..
Inbreken bij een juwelier is niet de meest mooie manier om geld te verdienen. Maar als je het doet, doe het dan goed. En niet zoals deze knuppel..
06 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Nirvana Acoustic Cover Smells Like Teen Spirit
Dat niet iedereen in Rusland beschikt over een hoge kwaliteit camera is inmiddels duidelijk, maar deze jongen heeft wel muzikaal talent. En dat is misschien nog wel meer waard. Zie hier zijn versie van Nirvana's 'Smells like teen spirit'..
06 Aug '15 - in Music
door Patrick
Crazy Russian Compilation
We kijken er niet meer van op. Menig (oud) maf filmpje dat we tegenkomen komt wel uit Rusland. Maar dat is ergens wel grappig. Want dan krijg je dit soort compilaties..
06 Aug '15 - in Humor
door Patrick
ATV Fails Compilation (2)
Crossen door de bossen en over bospaadjes is simpelweg tof. Maar hoe snel en sterk je ATV ook is, het kan niet altijd goed gaan..
06 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Motorcycle Crash & Fail Compilation Nordschleife Nürburgring
Een dagje met je auto of motor tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen wel blijven oppassen. Want voor je het weet gaat het fout..
06 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Xtreme Kids Are Awesome (2)
Extreme sports, we zijn er dol op. En al helemaal met kids in de hoofdrol. We zetten er wederom een aantal op een rijtje voor je..

Deel 1 vind je hier..
06 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Mustang Drift Gone Wrong..
Wat doe je na het verlaten van een automeeting? Juist! Vol gas geven om de bezoekers nog een toegift te geven. En dat is in dit geval wel gelukt..
05 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Deadpool - Trailer
We worden de laatste tijd overspoelt met films vol actiefiguren. Best tof, maar er zijn er maar weinig met humor. En dan komt Deadpool om de hoek kijken! We moeten nog even wachten tot 11 februari 2016, maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
05 Aug '15 - in Trailers
door Patrick
Short Film - The Fly
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'The Fly'..
05 Aug '15 - in Movies
door Patrick
The Lexus Hoverboard Is Here..
Sinds 'Back To The Future' wachten we al jaren op een echt hoverboard. Helaas heeft het heel lang moeten duren, maar als we Lexus mogen geloven is het nu dan eindelijk zo ver. Het werkt helaas alleen in een 'Hoverpark', maar het begin is er. Best cool!
05 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Suspension Base Jumping
Basejumpen is op zich al een geweldige sport. Maar je kan het natuurlijk altijd nog spannender maken. Wat dacht je van de parachute aan het vel van je rug vastmaken? Josh Miramant deed het. Ik sla even over..
05 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Gravity Defying Spintop Tricks
Vroeger was het de normaalste zaak om met een tol te spelen. Opa en oma hadden immers bijna niets anders. Vandaag de dag zie je ze bijna niet meer, maar er zijn mensen die er nog steeds prima mee overweg kunnen..
05 Aug '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 03/08/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
04 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Motorbike Crash - Call 911..
Het is altijd mogelijk dat er tijdens een motorritje wat kan gebeuren. En als er dan ook echt iemand op zijn plaat gaat is het tijd voor de hulpdiensten. Althans...
04 Aug '15 - in Humor
door Patrick
The Joker - The Parkinson's Drawing
Met een aandoening als Parkinson is het lastig tekenen. Althans, is dat ook echt zo? Wedden dat je met Parkinson ook gewoon meesterwerkjes op papier kunt zetten! Kijk mee..
04 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Porsche 964 - The Growler
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Alexander Bermudez over zijn 1990 Porsche 964 Carrera RS, The Growler..
04 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
UK Fails Compilation
Niets verkeerds over Engeland. Een geweldig land met een nog beter ontbijt. Maar ook daar gaat wel eens het een en ander fout. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
04 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Photographer At A Drift Race..
Als autoliefhebber is het tof om een drift race bij te wonen. Maar als fotograaf kan je toch beter een ander plekje zoeken dan deze..
04 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Devin Supertramp - Slip & Slide Waterfall
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voor een heuse Slip & Slide Waterfall. Supertramp style!
04 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Scary Ghost Sisters Prank Gone Wrong
Er worden heel wat 'pranks' uitgehaald die net over het randje gaan. En ja, dan kan je wel eens een andere reactie krijgen dan je verwacht..
03 Aug '15 - in Humor
door Patrick
BBc Reporter Invisible iPad..
Dat je het nieuws moet presenteren prima, maar deze Britse presentator is de nieuwe 007 met zijn ingebouwde tablet..
03 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Got Bass ?
Er is een nieuwe oplossing voor mensen die na een bezoek aan een drive thru hun zooi door het raam op straat gooien. Het heet bas...
03 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation July 2015
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook juli was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
03 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Sparkling Spiders
Een spinnetje in de tuin is prima, maar hoeveel lopen er eigenlijk? In dit geval meer dan je denkt..
03 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Robot Driver Prank
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan met Rahat en zijn robot langs bij de plaatselijke burgerboer..
03 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Revolutionaire Kinderwagen Van Volkswagen
Dat elke Volkswagen vandaag de dag vol zit met de nieuwste techniek hoef ik niemand duidelijk te maken. Sterker nog, ze nemen zelfs zo nu en dan een kinderwagen onder handen om hem een stuk veiliger te maken..
03 Aug '15 - in Commercial
door Patrick
Dirtbike Action In Zuiderpark
Ze zeggen wel eens dat oom agent geen gevoel voor humor heeft. Maar geloof me, dat heeft hij wel. Maar dan moet je ook wel een mafketel treffen als deze...
02 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Turn Your Smartphone Into A 3D Hologram
Ik hou wel van kleine knutselprojectjes, en al helemaal van 3D hologrammen. Maar wat blijkt, met een beetje knutselen fabriceer je in no-time zelf een 3D hologram in elkaar. Best cool..
02 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Robbie Maddison's Pipe Dream
Heel tof natuurlijk dat je als prof perfect overweg kunt met je motor, maar daarmee is surfen nog steeds geen optie. Althans, met een beetje knutselen kan ook Robbie Maddison zijn droom waar maken..
02 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Europe's Strongest Man 2015 - Hafthor Bjornsson
Je moet toch aardig je best doen om de sterkste man van Europa te worden. Maar dat is geen probleem voor spierbundel Hafthor Bjornsson..
02 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Motorbike Crash Galore (16)
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motorrijder heeft wel eens mindere dagen..
02 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Tickets That Give Cash Back Prank
Het leven van een dakloze gaat niet over rozen. Liggen ze ergens even uit te rusten of te eten, krijgen ze een bekeuring omdat ze daar niet mogen liggen. Gelukkig gaat het in dit geval net even anders..
02 Aug '15 - in Cool
door Patrick
The Chase
Een boel regen, bliksem en storm is niet altijd even prettig. Maar het geeft wel erg mooie beelden. Kijk mee naar 'The Chase', een time-lapse compilatie van storm chaser Mike Olbinski..
01 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Exclusive Watch Movements
Post ik gisteren een filmpje op Facebook (ja, we hebben ook een Facebook account) en dan zal je net zien dat die heel erg gewaardeerd wordt. Dan moet hij natuurlijk ook op de frontpage van Biertijd zelf staan. Bij deze voor de horlogeliefhebbers onder ons: Exclusive Watch Movements..
01 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Marquese Scott - Dr. Dre - The Next Episode (San Holo Remix)
Ik blijf me verbazen over de dansskills van Marquese Scott, ook bekend als Nonstop. Vandaag is hij terug. Zie hier 'The Next Episode'..
01 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month July 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van afgelopen maand op een rijtje gezet. Kijk mee naar het overzicht van juli..
01 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (329)
Als je het echt niet meer weet dan adviseer ik je schadehersteller te worden in Rusland. Geloof me, je zit geen uur zonder werk. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
01 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
The Luckiest People Compilation (18)
Naast alle falers en missers is het wellicht eens tijd voor een heerlijke dosis geluk. Deze mensen zijn daar een uitstekend voorbeeld van..
01 Aug '15 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties