Archief

Items van June 2015
Hey, Is That A Lambo? Lamborghini Mustang
Dat je met sommige sportwagens de aandacht trekt mag duidelijk zijn. Je ziet immers niet elke dag een Ferrari voorbij komen. De reactie van deze bestuurder is in ieder geval ronduit briljant te noemen..
30 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - 1964 Chevrolet Impalas Are A Lifelong Obsession
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Don Rogers over zijn passie voor de 1964 Chevrolet Impala..
30 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
When Animals Attack (2)
Dieren zijn leuk, maar wel op een afstandje. Voor je het weet heb je een boel gezeik met die beesten..
30 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Kanye West vs Freddie Mercury, Bohemian Rhapsody
Tijdens het Glastonbury muziekfestival deed Kanye West een stuk van Queen's Bohemian Rhapsody. En dat was werkelijk te triest voor woorden. Laten we eens kijken wat Freddie Mercury van het optreden vond..
30 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Crazy Russian Playground
Een standaard speeltuintje hier in Nederland bestaat uit een glijbaan, wipwap, schommel en met een beetje geluk een draaimolentje. Op zich niets bijzonders. Maar in Rusland ziet een kinderspeeltuintje er net wat anders uit..
30 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Assen TT Camping Crazy Bike Stunt Fail
Sommige acties zie je van tevoren al fout gaan. Maar met een behoorlijk slok op lijkt het nog best haalbaar. Toch liep deze stunt niet helemaal volgens plan..
30 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
World Of Hardstyle Summer Second 2015
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Summer Second 2015!..
30 Jun '15 - in Music
door Patrick
Top Gear S22E08

Previous Top Gear Season 22 Episodes Here!
30 Jun '15 - in Television
door Patrick
WTF Compilation June 2015
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een heerlijke dosis WTF! Kijk mee..
29 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Tourbillon - Test Ride
Ben je gek van geweldige kermisattracties? Dan zal je vast een ritje met de 'Tourbillon' kunnen waarderen. Ik sla even over..
29 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Nikon Coolpix P900 83x Zoom vs Moon
De nieuwe Nikon Coolpix P900 is een bijzondere camera. En dan met name de 83x zoom die hij in huis heeft. Best indrukwekkend voor zo'n, in verhouding, 'goedkope' camera. Oordeel zelf..
29 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Avengers Of Oz - Age Of Tin Man
De filmklassieker Wizard Of Oz is bij iedereen wel bekend. Is het niet het origineel, dan wel een remake. Maar wat krijgen we als we de Avengers gaan combineren met de Wizard of Oz? Juist, dan krijgen we de Avengers Of Oz!
29 Jun '15 - in Cool
door Patrick
When The Lights Are Off..
Honden zijn toffe beestjes, maar wat doen ze eigenlijk als je 's avonds lekker languit op de bank ligt? Slaap lekker voor strakjes..
29 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (322)
Elke dag weer is het een sport om je auto heel te houden in het verkeer. Meestal gaat het goed, maar er zijn dagen dat het anders afloopt. Zie hier een verse Crash Galore..
29 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Best News Bloopers June 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
29 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Mario Is Unreal
Sinds de jaren 80 mogen we al genieten van Mario's streken. Maar met de jaren is Mario een stuk volwassener geworden qua graphics. Wellicht gaan we binnenkort nog een stap verder. Want Mario en de Unreal engine 4 zijn een perfecte combinatie..
28 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Nürburgring VW Golf R32 Mk4 Crash
Een rondje Nürburgring is ideaal als je even wil kijken wat je auto in huis heeft. Tof natuurlijk, maar dat je auto aan het einde van de rit weer heelhuids op de parkeerplaats staat is geen garantie. Daar kan deze Golf R32 eigenaar inmiddels over meepraten..
28 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
World Record Fastest Two Wheels Mile
Het Goodwood Festival of Speed is elk jaar weer een bijzondere gelegenheid. Er is van alles te bewonderen op autogebied. Van concepts, tot zeldzame classics en ook dit jaar een heus wereldrecord. De snelste mijl op twee wielen. Ik doe het hem niet na..
28 Jun '15 - in Cool
door Patrick
PSA - Don't Look Back
Een ongeluk zit in een klein hoekje. En vandaag de dag zijn we al heel snel afgeleid in het verkeer. Veilig verkeer campagnes moeten dat onder de aandacht brengen. En dat is in dit geval goed gelukt..
28 Jun '15 - in Commercial
door Patrick
3D Spider Drawing
Goed kunnen tekenen is een kunst op zich. Maar als je gewoon het verschil niet meer ziet tussen nep en echt ben je in mijn ogen wel heel goed bezig..
28 Jun '15 - in Cool
door Patrick
OneCoin
Goochelen is een vak apart, maar als je goed wilt worden moet je ergens beginnen. Moritz Mueller is druk bezig met een One Coin routine. En ik kan maar een ding zeggen. Awesome!..
28 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Cut Off Ear Prank
Wel eens je moeder in de maling willen nemen? Met een schaar en een nep oor kom je een heel eind..
28 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Oskar Roner Little Stunt Pro
Wil je groot eindigen, dan moet je klein beginnen. Zo ook de jonge thrillseeker Oskar Roner. Voor de donder niet bang, en dat zien we graag..
27 Jun '15 - in Humor
door Patrick
America's Got Talent - Freckled Sky
Al die talentenshows hoeven van mij niet zo. Maar zo nu en dan stuit je op zo'n filmpje waarvan je denkt: Dat is apart! En dan bedoel ik de act van Freckled Sky. Oordeel zelf..
27 Jun '15 - in Television
door Patrick
Compound Bow Shooting Fail
Schieten met een pijl en boog is tof. Alleen moet je er wel een beetje de ruimte voor hebben. Met een beetje tuin, en een grote woonkamer kom je een heel eind. Maar dan moet je niet wat vergeten..
27 Jun '15 - in Humor
door Patrick
MotoGP 2015 Netherlands Assen TT - Paddock Girls
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste dames van Assen 2015..
27 Jun '15 - in Sexy
door Patrick
Niklas Ajo's Superstar Save - MotoGP 2015
Rondjes rijden met een motor is eigenlijk kinderspel, maar op het circuit tijdens de MotoGP moet je over heel wat skills beschikken om heelhuids over de eindstreep te rijden. Niklas Ajo (Moto3 rijder) bewijst dat maar weer..
27 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month June 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van juni op een rijtje gezet. Kijk mee..
27 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 145 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een nieuw overzicht..
26 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Why You Don't Mess With A Queen's Guard
Ons koninklijk huis wordt zeer zwaar bewaakt. Maar in Engeland doen ze dat net even anders. De bewakers die daar voor de deur netjes hun ronde doen blikken of blozen niet voor wat vreemd publiek. Alleen aanraken kunnen ze niet waarderen..
26 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Instant Karma.. (10)
Gezeik onderweg is op de snelweg inmiddels niet meer weg te denken. Gebaren, schelden, je kan het zo gek niet bedenken. Zelfs filmen! Althans...
26 Jun '15 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 23/06/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
26 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Fun & Stupid Crash Galore (5)
Onderweg maak je als automobilist heel wat mee. Maar sommige acties zijn gewoon te gek voor woorden..
26 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Month June 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
26 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Twingo Parking 2.0
Autorijden is tof. Maar er zijn momenten dat het allemaal net even anders gaat dan je zou willen. En wat doe je dan? Juist! Vakkundig parkeren!..
25 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Killer Clown 5 - Apotheosis!
Bij het eerste deel van de Killer Clown zeiden we al dat zulke geintjes dik over de grens van acceptabel gaan. Maar je zal net zien dat zo'n filmpje een megasucces wordt op YT. Tijd dus voor een vervolg. Zie hier inmiddels het vijfde deel..
25 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Dusting The PC
Wie al jaren een kast van een PC onder zijn bureau heeft staan weet dat je hem zo nu en dan even stofvrij moet maken. Niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Anders krijg je dit soort praktijken..
25 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Subway Jump Fail
Een beetje treinreiziger die wel eens te lang op een perron heeft staan wachten heeft wel eens gedacht of hij met één sprong op het perron er naast kan springen. Niemand die het ooit geprobeerd heeft natuurlijk, behalve deze gast. Weet je ook gelijk hoe het afloopt..
25 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Underground Racing Twin Turbo X Version Lamborghini Huracán
Dat Underground Racing heel wat meer pk's uit een snelle bolide kan krijgen weten we inmiddels. De 1000+ of 1500pk sterke Lamborghini Gallardo's zijn onderhand niet meer te tellen. Maar... een UGR Lamborghini Huracán hebben we nog niet eerder gezien. De officiële spec's zijn nog onbekend, maar Justin Herricks (oud eigenaar van een UGR Gallardo Superleggera) laat wel doorschemeren dat zijn LP610-4 Huracán nu meer heeft dan 2000pk. En dat is duidelijk te zien. Wat een speelgoed..
25 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Post-It! Handicapped Parking Prank
We hebben allemaal wel eens last om een parkeerplek te vinden met de auto. Maar als gehandicapte is het dubbel zuur als er iemand, die geen moer mankeert, voor de handigheid op een gehandicapteplek gaat staan. Tijd om daar eens wat aan te doen..
25 Jun '15 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome - Freaking Insane Edition
En hoppakee, we hebben er weer een. People are Awesome, dat weten we inmiddels. Maar deze gasten zoeken het randje op..
25 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Don't Sit On My Car!
Als autoliefhebber heb ik er een hekel aan als vreemde tegen mijn auto staan te leunen en al helemaal als ze half op de motorkap gaan zitten. Maar soms lost dat zich vanzelf op..
24 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Miguel Rivera - Beat It (Michael Jackson) - Solo Guitar
Ik vind het sowieso al knap als mensen een heldere klank uit een gitaar kunnen krijgen. Maar Miguel Rivera gaat net een stapje verder..
24 Jun '15 - in Music
door Patrick
Racing In Slow Motion - Isle Of Man TT 2015
Als er één circuit is waar het er echt razendsnel aan toegaat dan is het Isle of Man wel. Maar zelfs in slow motion is het gewoon mooi om te zien..
24 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Rap Battle - Terminator vs Robocop
Een rap battle is eigenlijk een regelrechte aanval op de tegenpartij om die verbaal volledig de grond in te boren. Vandaag staan Terminator en Robocop tegenover elkaar..
24 Jun '15 - in Cool
door Patrick
CorridorDigital - Stop-Motion Karate
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. Vandaag gaan we voor een potje stop-motion karate..
24 Jun '15 - in Cool
door Patrick
ISS Symphony - Timelapse Of Earth From International Space Station
We moeten zuinig zijn op onze planeet. Want laten we eerlijk wezen, of het nou licht of donker is, de beelden van onze aardbol vanuit de ISS blijven geweldig..
24 Jun '15 - in Cool
door Patrick
SketchShe - U Can't Touch This!
Iedereen zingt in de auto wel eens stiekem mee als er een tof nummer op de radio is. De dames van SketchShe doen dat ook. Zie hier hun variant van MC Hammer's 'U Can't Touch This'. Stop! Hammertime!
24 Jun '15 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Martial Arts Edition
Of het nou basejumpers, skateboarders, skiërs of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Vandaag gaan we voor een Martial Arts Edition..
23 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - The Magical Porta Potty
Er zijn maar weinig mensen die op een muziekfestival een verrassing willen vinden in een Dixie. Maar met Improv Everywhere in de buurt kan het nog wel eens grappig uitpakken..
23 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Summer Fails Compilation
Elke zomer zoeken mensen weer de zon en het water op. Heerlijk natuurlijk, maar gelukkig voor ons gaat dat niet altijd volgens plan..
23 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Colin Furze - Building A Mini Motorhorse
Stel je krijgt een fiberglas paard, wat doe je daar dan mee? Onze favoriete knutselaar Colin Furze hoefde daar geen seconde over na te denken. Zijn eerste gedachte: Daar moet een motor in! En dit was het resultaat..


Part 2: Colin Furze Has A Field Day - Mini Motorhorse Jousting Challenge..
23 Jun '15 - in Cool
door Patrick
GoPro: Soul Flyers 33.000 ft Above Mont Blanc
Voor de lol uit een vliegtuig springen is niet voor iedereen weggelegd. Sky diving is een sport die voor de nodige adrenaline zorgt, alleen is dat voor een aantal niet genoeg. We zoeken het hoger op met de Soul Flyers..
23 Jun '15 - in Cool
door Patrick
'T Dondert In De Regie @ Groots met een zachte G, Guus Meeuwis
Een concert van Guus Meeuwis zoals 'Groots met een zachte G' is een feest eerste klas. Maar niet alleen in het stadion is het hossen en feestvieren. Ook in de regie bij RTL4 hadden regisseur David Grfihorst en collega's het prima naar hun zin..
23 Jun '15 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - June 2015
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
22 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Beyoncé Doing The Chicken Dance
Sommige dansjes die sterren op het podium laten zien zijn simpelweg vaag te noemen. Maar met de juiste muziek erbij wordt het allemaal een stuk duidelijker..
22 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Comparing Pitstops Across Motorsports
Dat een pitstop snel en efficiënt moet verlopen mag duidelijk zijn. Bij de Formule 1 is het in enkele seconden gedaan. Maar hoe gaat het bij andere races in zijn werk? Kijk mee..
22 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Manikin Girl Dubstep Dance
Dansen op dubstep valt niet mee. We hebben al eerder Marquese Scott voorbij zien komen die geweldige moves heeft, maar nu is de Koreaanse Joo Min Jeong aan de beurt. Ik zeg cool..
22 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Remove Cat Before Flight..
Op heel wat vakantiebestemmingen kan je een rondvluchtje maken met een ultra light vliegtuigje. Best tof natuurlijk. Maar of deze huistijger daar ook zo over denkt?..
22 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (321)
Elke dag weer is het een sport om je auto heel te houden in het verkeer. Meestal gaat het goed, maar er zijn dagen dat het anders afloopt. Zie hier een verse Crash Galore..
22 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Stuart Edge - Instant BBQ For Dads
Gisteren was het Vaderdag. De dag bij uitstek om je vader eens in het zonnetje te zetten. Tevens tijd voor Stuart Edge om nietsvermoedende vaders eens te verwennen met een spontane bbq..
22 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Plas Prank Gaat Fout
De 'pee prank' met een flesje water kennen we inmiddels wel. Maar er zijn altijd mensen die het toch een keertje willen proberen. Zo ook in Nederland. Alleen gaat het bij 'pranker' Ama niet helemaal volgens plan..
21 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Face Your Father..
Leuk dat Vaderdag, maar hoe goed ken je je vader eigenlijk? Late Late show presentator James Gorden deed de test met twee dames en hun vader via Skype..
21 Jun '15 - in Humor
door Patrick
CGI VFX Breakdowns - Iloura Character Creature Reel
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. We nemen weer eens een kijkje achter de schermen..
21 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Koenigsegg One:1 vs 0-300-0 Km/h
Supercar fabrikanten zijn dol op testjes. Want ze moeten toch kunnen aantonen hoe snel hun paradepaardje is. En een ding is zeker. De Koenigsegg One:1 is bizar snel..
21 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dad?
Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het vandaag Vaderdag is. Maar ja, als je vader even geen tijd heeft dan zoeken we wel een ander. Al geeft dat wel aparte reacties..
21 Jun '15 - in Humor
door Patrick
When You Think No One Is Looking..
Het klinkt misschien raar, maar we gedragen ons allemaal anders als we alleen zijn. En al helemaal als de muziek een handje helpt. Of het nou onder de douche is, in de tuin, of tijdens een middagje aan de auto sleutelen..
21 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Pop 101
Snel geld verdienen? Maak een 'modern' pop nummer en voor je het weet loop je binnen. Heb je geen idee hoe dat moet? Geen probleem, zie hier Pop 101..
20 Jun '15 - in Music
door Patrick
Traffic Control Like A Boss
Dat het verkeer in een aantal landen simpelweg een puinhoop is weten we inmiddels door de Crash Galore reeks. Dan is het dus wel eens fijn als iemand gewoon zelf het initiatief neemt om het verkeer te regelen. En dat doet hij nog goed ook..
20 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Red Bull Barnstorming
Als de rode stier zich ergens mee gaat bemoeien dan weet je dat die tot het extreme gaat. Dus als een piloot een nieuwe uitdaging zoekt, dan weet je gewoon dat dat goed gaat komen..
20 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Embarrassing Dance Prank
In een drukke straat een geblinddoekt danswedstrijdje houden is dé manier om wat mensen goed in de maling te nemen. Heerlijk verzonnen..
20 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 3 June 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
20 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Motorbike Crash Galore (14)
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motorrijder heeft wel eens mindere dagen..
20 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 144 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
19 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Jurassic World - Building The Apatosaurus
NU Jurassic World in de bioscoop te zien is gaan veel dino liefhebbers weer een avondje film kijken. Maar hoe worden een aantal van die beesten nu eigenlijk gemaakt? We nemen een kijkje achter de schermen bij Legacy Effects..
19 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 June 2015
Soms zit het mee, soms ook wel tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
19 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Drifting With A Lamborghini Countach
De Lamborghini Countach is een unieke auto. Zeer zeldzaam en wat er nog van over is staat nu ergens stof te vangen in een privé garage. Maar er zijn ook mensen die er mee durven te rijden waar hij voor gemaakt is. Zoals deze Japanner..
19 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Karsten Maas' Bag Of Tricks
Elke golfer zie je druk in de weer met een golftas vol standaard clubs. Maar de tas van pro golfer Karsten Maas zit vol met speciale versies. Zie hier zijn 'Bag of Tricks'..
19 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Tell Me When!
Iemand vragen om een foto van je te maken is vaak geen enkel probleem. Maar dit is gewoon vragen om een heerlijk filmpje..
19 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Dadholes Day
Wellicht dat het jullie ontgaan is, maar zondag is Vaderdag. Als vader zou je denk leuk zo'n dag. Maar niets is minder waar. Het is eigenlijk een soort van Dadholes Day..
19 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Arnold Pranks Fans As The Terminator
Mensen in de maling nemen is leuk. En laat Terminator Arnold Schwarzenegger nou wel in zijn voor een geintje. En dat ook nog voor het goede doel. Humor!..
18 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Lea's First Aerobatic Flight
Als je als vader een toffe hobby hebt laat je je kinderen daar natuurlijk van meegenieten. Zo mag de vierjarige Lea voor een keertje met papa mee. En laat vaders nou stuntpiloot zijn. Dat wordt genieten..
18 Jun '15 - in Cool
door Patrick
The Art Of Le Mans 2015
Inmiddels is de 83ste 24 uur van Le Mans weer voorbij. Maar voor de liefhebbers onder ons kijken we graag nog een keertje terug. Zie hier The Art of Le Mans 2015..
18 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
World's Best BMX Riders
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Zo ook deze jongens..
18 Jun '15 - in Cool
door Patrick
James Kingston - Climbing Wembley Arch
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals James Kingston, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
18 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Motorcycle Chases Down Hit and Run Driver
Motorrijders en automobilisten, het blijft een apart stel. Bij het kleinste misverstand onderweg hebben ze gelijk ruzie. Niet zo'n heel probleem, maar om dan meteen iemand van z'n motor te rijden gaat wel erg ver..
17 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - Mercedes Benz 280SL
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Daniel Monti over zijn Mercedes Benz 280SL..
17 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Funny Dogs Compilation
Niet alleen mensen maar ook dieren hebben wel eens een gekke bui. Deze viervoeters bewijzen dat maar weer eens..
17 Jun '15 - in Animals
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (15)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
17 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (95)
Als je de sleutels van een Ferrari 430 F1 in je handen krijgt denk je maar aan één ding, en dat is gas geven! Best tof natuurlijk maar op de openbare weg rijden ook mensen die zich wèl aan de snelheid houden. En dan wordt het wel eens erg krap allemaal. Tijd voor een schone onderbroek knul?..
16 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Minecraft & Microsoft Hololens = Whoa!
Elk jaar weer krijgen we op de E3 expo weer de mooiste speeltjes en technieken te zien op game gebied. Microsoft kwam met een nieuwe versie van Minecraft en met hun Hololens is de combinatie meer dan awesome te noemen..
16 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Top Crashes From Red Bull Hare Scramble 2015
Een van de meest zware enduro races is zonder twijfel Red Bull's Hare Scramble. Voor je het weet lig je languit op je plaat..
16 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wielrenners Zijn Kut
Er zijn heel wat mensen die een hekel hebben aan wielrenners op de openbare weg. Een 'wielrenfan' heeft zijn agressie in twee compilaties gestopt. Zie hier Wielrenners zijn Kut deel 1 en deel 2..
16 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (320) - Asia Special 29
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
16 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Elvis Presley Scare Prank In Las Vegas
Mensen laten schrikken is en blijft leuk. Vandaag gaan we met Elvis Las Vegas onveilig maken..
16 Jun '15 - in Humor
door Patrick
CGI VFX Breakdowns - The Amazing Spider Man 2
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij 'The Amazing Spider Man 2'..
16 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Samsung Safety Truck
Een vrachtwagen inhalen is niet altijd even makkelijk. Op sommige wegen zie je met zo'n gevaarte voor je neus niks meer. Maar Samsung heeft daar een perfecte oplossing voor. De Safety Truck!..
15 Jun '15 - in Cool
door Patrick
High Velocity Zip Line
Ik denk dat 80% van de Biertijd bezoekers wel eens een ritje van een tokkelbaan hebben gedaan tijdens een sportdag op school of ergens in een pretpark. Best leuk natuurlijk maar het is geen sensatie. Deze baan in Wales is een ander verhaal. Met ruim 160km/h naar beneden. Ik wil ook!
15 Jun '15 - in Cool
door Patrick
DOOM 2016 E3 Gameplay Trailer
De retro gamers onder ons hoef ik niets te vertellen over games als Unreal, Quake, en natuurlijk DOOM. Om de laatste meteen maar even in de spotlights te zetten hebben we hierbij de E3 gameplay trailer van DOOM 2016. Dat gaat weer knallen worden!
15 Jun '15 - in Trailers
door Patrick
Crash Galore (319)
We gaan de week natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
15 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Snickers Prankt DI-RECT
We hebben allemaal een hekel aan reclame. En al helemaal aan die reclamefilmpjes (pre-roll) voor een YouTube filmpje. Maar als ze nou allemaal net als deze, mooi ingekopte, Snickers pre-roll zouden zijn, dan wordt het nog leuk ook!..

Live zien? Dat kan hier!...
15 Jun '15 - in Commercial
door Patrick
Migrants Calais To Dover
Je ziet het regelmatig op het nieuws, vrachtwagens vol met vluchtelingen die gepakt worden. Maar hoe komen die gasten nou onopgemerkt in zo'n vrachtwagen? Nou ja onopgemerkt?..
14 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Scooter Crash Galore (6)
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motor en scooterrijder heeft wel eens een slechte dag..
14 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome (5)
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
14 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Foo Fighters Dave Grohl Breaks Leg During Concert In Gothenburg, Sweden
Het is nooit leuk als er een concert wordt afgelast. En al helemaal niet als die in volle gang is. Foo Fighters' Dave Grohl viel in Gothenburg, Zweden van het podium met een gebroken been als resultaat. Maar Dave laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Respect!
14 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Beer Catching Pro At Pinkpop
Mocht je ooit op een evenement bier door de lucht zien vliegen, probeer er dan eens te pakken. Kleine kans dat het je lukt, maar de zanger van John Coffey had er tijdens Pinkpop weinig moeite mee. Baas!
14 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Filipino Divers At 2015 SEA Games Pinoy
Of je nou een amateur of professioneel sporter bent, iedereen heeft wel eens zijn dag niet. Zo ook deze twee Filipijnse schoonspringers tijdens de (SEA) Southeast Asia Games in Singapore..
13 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Lion vs Car Door
Met je auto door een safaripark rijden is best grappig. Al die dieren die rondlopen en zelfs op je auto komen zitten is een hele belevenis. Al is deze leeuw wel erg bijdehand..
13 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Banana Surprise Spider
Een heerlijk banaantje gaat er zo nu en dan best in. Maar als ze uit zichzelf bewegen is het wellicht beter om een appel te pakken..
13 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Bruce Anstey Isle Of Man TT Close Call
Als er één circuit is waar het er echt razendsnel aan toegaat dan is het Isle of Man wel. Zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Bruce Anstey kan daar over meepraten..
13 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 2 June 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
13 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 143 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
12 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Drone & RC Crash Compilation
Het is geweldig speelgoed zo'n drone. Een beetje rondvliegen wat opnemen en weer naar huis. Maar het gaat niet altijd volgens plan..
12 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
McDonald's Hot Sauce Prank
Eet je wel eens gezellig met je collega bij de Mac? Neem eens een plastic zakje en wat hot sauce mee. Kan je lachen..
12 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Dog
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor..
12 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 June 2015
Soms zit het mee, soms ook wel tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
12 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Laird Hamilton - JetSurf
Nu de temperatuur eindelijk de goede kant opgaat is het tijd om weer eens het water op te zoeken voor wat vermaak. Nu alleen nog een JetSurf board en ik vermaak me wel..
11 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Colin Furze's Invention Show - Vac'a'Soup
Colin Furze blijft zijn Youtube volgers vermaken met de door hun aangevraagde uitvindingen. Soms geniaal, soms ronduit lachwekkend. Zie hier de Vac'a'Soup..
11 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Car vs Tree Stump
Een boom omzagen is niet al te lastig, maar om een boomstronk uit je tuin te verwijderen moet je toch met wat anders verzinnen. Wellicht is de auto een goed idee?..
11 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Mashd N Kutcher - When U Collab At The Shops
Mashd N Kutcher weet in no-time de meest toffe mixjes in elkaar te draaien. Ook deze keer moet hij weer aan de bak. En zelfs in de supermarkt krijgt hij het voor elkaar..
11 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Mirror's Edge Catalyst - Real Life Time Trial
Vandaag de dag zie je haast het verschil niet meer of iets echt is of nep. Zo dacht ik op het eerste gezicht dat dit een nieuwe trailer was voor een vervolg op de game Mirror's Edge. Maar niets is minder waar. Dit is gewoon echt..
11 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Firefighters vs Drone
Een drone is tof, maar na drie keer vliegen heb je het wel gezien. En is er eindelijk iets aan de hand wat het filmen meer dan waard is dan gaat brandweerman Sam zich er wel mee bemoeien..
11 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Instant Karma.. (9)
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Maar zelfs gebaren kunnen voor ellende zorgen..
10 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Next Level Sniper Troll
Er zijn heel wat games waarbij snipers worden vervloekt. Stilletjes ergens afwachten totdat iemand in het vizier komt en afknallen kan niet iedereen waarderen. Tijd om die eens vakkundig terug te pakken..
10 Jun '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 08/06/15 - French Open Special - Roland Garros
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de French Open Tennis special..
10 Jun '15 - in Cool
door Patrick
60 Year Old Shirley Clements Kills Hip-Hop Routine
Om een gelikte dansroutine neer te zetten heb je naast dikke moves ook een behoorlijke conditie nodig. Nou zou je denken dat alleen jonge mensen over zo'n conditie beschikken, maar niets is minder waar. Zie hier Shirley Clements, een 60 jarige danslerares. En die weet van wanten..
10 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Red Bull Hare Scramble 2015 - Epic Enduro Battle
Als er één zware off-road motorrace is dan is het wel de Hare Scramble van onze vrienden Red Bull. Je moet echt tot het uiterste gaan om daar als eerste over de eindstreep te komen. Zie hier een korte impressie..
10 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Avalanche! Run Rabbit Run!
Als je op wintersport wordt overvallen door een lawine heb je weinig tot niets te vertellen. Voor een konijn is dat net even anders. Run rabbit run!..
10 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
The Fiat Parking Assistant Billboard
Parkeren is voor heel wat mensen elke dag weer een hels karwei. Niet om een geschikte plek te vinden, maar simpelweg omdat veel mensen gewoon geen ster zijn in het parkeren van hun auto. Daar heeft Fiat nu een oplossing voor. Best handig!
09 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Little Big World - Cool Chicago
Er zijn heel wat technieken om een tof filmpje in elkaar te draaien. Time lapse, tilt shift en hyper lapse zijn daar een aantal van. En die drie heeft Joerg Daiber gebruikt voor 'Cool Chicago', een nieuw deel van Little Big World..
09 Jun '15 - in Cool
door Patrick
RC Fails Compilation
Er is niets zo leuk als op afstand bestuurbaar speelgoed. Dat zeg ik al jaren. Maar zoals met alles zijn er ook de mindere momenten..
09 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - Land Rover Defender - Freedom On Four Wheels
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Sean Reagan over zijn passie voor de Land Rover Defender..
09 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Apple Watch Magic
Dat mensen kunnen toveren met een iPad weten we inmiddels. Maar nu de Apple Watch uit is moet daar natuurlijk ook het een en ander mee te doen zijn. Simon Pierro laat het je zien..
09 Jun '15 - in Cool
door Patrick
WTF Compilation June 2015
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een heerlijke dosis WTF! Kijk mee..
09 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Yes.. It's A Woman (27)
Als beginnend bestuurder moet je heel wat leren. Zo ook goed in je spiegels kijken en recht achteruit rijden. Maar leg dat deze dame maar eens uit..
09 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
CorridorDigital - Real GTA
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. Zie hier 'Real GTA'..
08 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (318)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
08 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Homemade 40W Laser Shotgun
Het is altijd leuk om te zien wat mensen zelf thuis in elkaar knutselen. Zo ook de creatie van deze jongen. Een 40W Laser Shotgun..
08 Jun '15 - in Cool
door Patrick
America's Got Talent - Derek Hughes' Card Trick
We hebben inmiddels al heel wat opmerkelijke goocheltrucs voorbij zien komen bij diverse talentenshows. Vandaag voegen we de act van Derek Hughes daar aan toe..
08 Jun '15 - in Television
door Patrick
Finish Them!
Combineer bekende fail filmpjes met de X-ray's van Mortal Kombat en dit is het resultaat. Finish Them!
08 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Motorcycle Thug Life
Er zijn heel wat automobilisten en motorrijders met een kort lontje. Dus als je ongeduldig gaat lopen toeteren kan je verwachten dat er iemand een keer verhaal komt halen. Al doet deze motormuis dat wel heel stijlvol..
08 Jun '15 - in Humor
door Patrick
We Are Racers: Michelin x Porsche Le Mans Full Documentary
Aankomend weekend is het dan zover. De 24 uur van Le Mans! Mocht je nog geen fan zijn van werelds zwaarste autorace dan zal deze kleine documentaire dat wellicht veranderen. Zie hier We Are Racers..
08 Jun '15 - in Docu
door Patrick
Ketchup Bomb Prank
Is jouw vriendin ook zo'n liefhebber van Ketchup? Probeer dit geintje dan eens, kan ze best waarderen gok ik zo..
07 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Lion King & Aladdin Broadway Casts Airport Sing-Off
Na een vertraging van ruim 6 uur ben je het wachten op het vliegveld wel een beetje zat aan het worden. Maar met de Broadway cast van de Lion King en Aladdin in de buurt is er gelukkig nog een beetje afleiding..
07 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Dildo Beer Gun
Bij sommige festivals is het een sport om in zo'n kort mogelijke tijd zoveel mogelijk bier achterover te slaan. Met deze dildo-beer-gun moet dat geen enkel probleem zijn. Slikken kreng!..
07 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Tug Of War - Mitsubishi Delica vs BMW F10
Mocht je willen weten wie nou de sterkste auto onder zijn kont heeft, dan kun je daar onderling best een wedstrijdje van maken. Ouderwets 'touwtrekken', maar dan net even anders..
07 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Shmee Special - Gumball 3000 2015 Movie
Het ultieme autofeestje is inmiddels achter de rug. De Gumball 3000 rally ging dit jaar van Stockholm richting Las Vegas. Voor de liefhebbers hierbij de rally samengevat door Gumballer Shmee150..
07 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mad Max: Fury Road Is Freaking Awesome Even Without Special Effects
Mad Max: Fury Road is een film vol spektakel en actie. Maar zelfs zonder special effects is het zelfs indrukwekkend..
07 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Walmart Rockstars
Als een volwassen vent een speelgoedzaak inloopt wordt hij gelijk weer een jaar of zeven. Walmart Rockstars Clay Shelburn en Zac Stokes bewijzen maar weer eens dat je zelfs met een speelgoedgitaar een heuse bluesklassieker ten gehoren kan brengen. Zie hier Pryde and Joy..
06 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Trolling The Troll
Een bus laten stoppen om alleen maar je veters te strikken is een oud grapje. Zo oud zelfs dat buschauffeurs hem van mijlenver zien aankomen. En ja, daar sta je dan..
06 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Guy Quits His Job To High Five The World - Epic Travel Video
We dromen er allemaal van. Op een dag naar je baas lopen, ontslag nemen en daarna ruim een jaar de wereld over reizen. Craig Lewis deed dat. En dit opmerkelijke reisfilmpje is het resultaat. High Five the World!..
06 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Parkour & Freerunning 2015 - No Fear
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
06 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 1 June 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
06 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 142 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
05 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Car vs Motorbike Road Rage
Dat je een hekel hebt aan mensen die achter het stuur aan het bellen zijn prima. Maar om dat brutaal tegen iemand voor het verkeerslicht te zeggen kan niet iedereen waarderen..
05 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Insane POV Compilation
Vandaag de dag zie je bij steeds meer sporters een GoPro camera op hun hoofd voor dikke 'point of view' beelden. Maar ook de minder prettige momenten worden natuurlijk netjes vastgelegd..
05 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Best News Interviews Of All Time
Als nieuwsverslaggever maak je dagelijks heel wat mee. Soms tragisch, soms ronduit humoristisch. Zo ook deze interviews..
05 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 June 2015
Soms zit het mee, soms ook wel tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
05 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Human Saxophone
Een saxofoon is een indrukwekkend muziekinstrument als je hem zo bekijkt. Maar deze man heeft geen instrument nodig om saxofoon te spelen. Ik zeg knap!..
04 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Hound
Wie een iPhone op zak heeft kent de persoonlijke assistente Siri wel. Maar Siri mag oppassen want Hound is onderweg. En eerlijk is eerlijk, Hound is wel erg tof als we deze demo mogen geloven. Enige nadeel, de app is momenteel alleen verkrijgbaar in de US..
04 Jun '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 01/06/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
04 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Colin Furze's Invention Show - Toasting Knife
Colin Furze blijft zijn Youtube volgers vermaken met de door hun aangevraagde uitvindingen. Soms geniaal, soms ronduit lachwekkend. Zie hier de Toasting Knife..

Extra: Making The Toaster Knife..
04 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Amazing Soccer Magic Trick
De goochelskills van Stuart hebben we al eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag laat hij ons zien hoe je met een voetbal en een beetje magie mensen versteld kan laten staan..
04 Jun '15 - in Cool
door Patrick
The Luckiest People Compilation (17)
Naast alle falers en missers is het wellicht eens tijd voor een heerlijke dosis geluk. Deze mensen zijn daar een uitstekend voorbeeld van..
04 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Camaro Show Off Fail
Met genoeg pk's onder de kap kan je zelfs met een oude Camaro nog heel wat rubber verspillen. Maar dan moet je wel een beetje kunnen sturen..
03 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Car Driver vs Cyclist Road Rage
Er zijn heel wat autobestuurders die een hekel hebben aan wielrenners op de openbare weg. Maar je kan het natuurlijk overdrijven. Zoals deze snuiter..
03 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Nice Salto, Bye Bye Bag..
Terwijl je met je maten op het perron op je trein staat te wachten kan je natuurlijk altijd even laten zien hoe goed jij een salto kan maken. Dat je daarna verder moet zonder tas is een ander verhaal..
03 Jun '15 - in Humor
door Patrick
You Just Killed Someone Prank
Hartstikke leuk hoor, al die mensen laten schrikken op straat. Maar wat als zo'n geintje een beetje uit de hand loopt? Vraag het deze jongen..
03 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Jurassic World Dinosaurs Prank
Nu Jurassic World binnenkort in de bioscopen verschijnt is het alvast tijd om de mensen kennis te laten maken met de dino's. Al is dat soms best even schrikken..
03 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
WTF Compilation May 2015
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een heerlijke dosis WTF! Kijk mee..
03 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Mattress Scam
Er is niets zo fijn als een nieuw matras. Maar als je voor weinig een nieuw matras op de kop kunt tikken is het wellicht te mooi om waar te zijn. Want op het oog mag hij er wel nieuw uitzien, als je even verder kijkt krijg je er bijna slapeloze nachten van..
02 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome 2015 - Best of Kuma
Er zijn heel wat mensen die op wat voor manier dan ook indrukwekkende dingen laten zien. Tijd dus voor een verse People are Awesome compilatie..
02 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Instant Karma Fails Compilation
Wat je ook uitvreet, eens krijg je terug wat je verdient. En soms gaat dat wat sneller dan verwacht. Karma is a bitch!..
02 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Fail Compilation May 2015
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook mei was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
02 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - Bugatti's Glorious Past Is Alive At Garage Novo
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Jean Novo over zijn passie voor Bugatti..
02 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
America's Got Talent - Piff The Magic Dragon
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat talenten voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige zijn gewoon simpelweg tof. Zoals Piff the Magic Dragon..
02 Jun '15 - in Television
door Patrick
Angie Barlow DIY Dentist
Voor heel wat mensen is een bezoekje aan de tandarts geen pretje. Sterker nog, sommige mensen gaan zelf aan de slag om geen tanden te moeten missen. Zo ook Angie Barlow die haar verloren tanden zelf terug plaatst met superlijm..
01 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Little Talks Guitar Cover by Lego Mindstorms EV3
Ben je niet echt muzikaal aangelegd maar kan je wel goed overweg met Lego, dan is gitaarspelen altijd nog mogelijk. Want met Mindstorms kom je een heel eind..
01 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Ghost Pepper Challenge
We hebben al menig man voorbij zien komen die stoer een hap neemt van een Ghost pepper. Maar deze knaap spant wel de kroon. Van stoer naar pussy in 2 seconden..
01 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Man At Arms Reforged - Aragorn's Sword - Narsil (Lord of the Rings)
De dames en heren van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Aragorn's Narsil fabriceren uit 'Lord of the Rings'..
01 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (317)
We gaan de week natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
01 Jun '15 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties