Archief

Items van May 2015
Nuts Stuck In A Bike Prank
Het is geen pretje als er iets tussen de spaken van je fiets klem komt te zitten. En al helemaal niet als het je 'eigen zaakje' is. Gelukkig zijn er altijd mensen te vinden die even willen helpen..
31 May '15 - in Humor
door Patrick
Jos & Max Verstappen Spa-Francorchamps
Max Verstappen is een jongen die aardig kan rijden. Alleen heeft zijn vader Jos er nog altijd een beetje moeite mee om naast hem in de auto te zitten. Zo ook op het circuit van Spa-Francorchamps..
31 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (94)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef de jongen even een schone onderbroek..
31 May '15 - in WTF!
door Patrick
Lionel Messi Amazing Goal - Copa Del Rey Final
Dat Lionel Messi een van de beste voetballers ter wereld is hoef ik niemand uit te leggen. Sterker nog, na het zien van dit doelpunt mag duidelijk zijn waarom..
31 May '15 - in Sport
door Patrick
Parkour Fails Compilation
De parkour en freerun filmpjes die voorbij komen zien er vaak gelikt uit en zitten vol indrukwekkende moves. Gelukkig voor ons gaat het niet altijd volgens plan..
31 May '15 - in WTF!
door Patrick
Impossible Pool Trick Shots 2015
Met je maten in de kroeg een gezellig potje poolen is altijd leuk. Biertje erbij, je kent het wel. Maar één ding weet ik zeker. Met Florian Kohler ga ik geen uitdaging aan..
31 May '15 - in Cool
door Patrick
Musicless Musicvideo / Rihanna - Stay
Een videoclip van Rihanna, maar dan zonder muziek, zitten we daar op te wachten? Waarschijnlijk niet, maar humor is het wel!..
30 May '15 - in Humor
door Patrick
Top 5 Nürburgring Mistakes (Why and How to Avoid)
Wie wel eens een rondje heeft gereden op de Nürburgring weet dat het een circuit is vol verrassingen. Hier alvast vijf tips om de volgende keer de ergste fouten voor voorkomen..
30 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Biker vs Parked Car - First Driving Lesson
Je eerste rijles is natuurlijk reuze spannend. Een moment dat je niet snel vergeet. En al helemaal niet als je zonder een meter te rijden al een fietser op je achterklep hebt liggen..
30 May '15 - in WTF!
door Patrick
Best News Bloopers May 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
30 May '15 - in Humor
door Patrick
Hyperlapse Las Vegas
Op vakantie de nodige foto's en filmpjes maken is de normaalste zaak van de wereld. Maar is het niet eens tijd voor een andere benadering. Wat dacht je van een Hyperlapse? Laten we beginnen in Vegas..
30 May '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 141 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
30 May '15 - in Cool
door Patrick
The A-Z of YouTube - Celebrating 10 Years
YouTube bestaat inmiddels al 10 jaar. En dat wil zeggen, tijd voor een klein overzicht. Zie hier The A-Z of YouTube..
29 May '15 - in Cool
door Patrick
Nissan 350Z vs Porsche GT3 vs Surprise..
Een standaard Nissan 350Z is nou niet echt competitie voor een Porsche GT3. Maar met een beetje tunen kom je een heel eind. Maar zoals je weet is er altijd baas boven baas..
29 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Paraglider Bad Day
Hoe geweldig is het om als een vogel door de lucht heen te zweven? Paragliding is spectaculair, maar natuurlijk niet zonder gevaar. Gelukkig loopt het in dit geval wel goed af..
29 May '15 - in WTF!
door Patrick
Kung Fury - Official Movie
Kung Fury was ooit een Kickstarter project om geld binnen te halen voor de productie van een over-de-top 80's actiefilm. Heel wat mensen zagen de humor er wel van in en uiteindelijk hebben ze een bedrag van ruim 630.000 dollar binnengehaald. De film staat inmiddels online en is hier te bekijken. U bent gewaarschuwd!..
29 May '15 - in Movies
door Patrick
Truck Crash Galore (37)
Na alle 'normale' bestuurders zijn nu de vrachtwagens weer eens aan de beurt. Zie hier een nieuwe Truck Crash Galore..
29 May '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Month May 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
29 May '15 - in WTF!
door Patrick
Bikers vs Car Driver Road Rage
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
28 May '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 25/05/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
28 May '15 - in Cool
door Patrick
Ciccio Merolla - Bongo Massage
Muzikant Ciccio Merolla kan zeer goed overweg met een stel bongo's. Maar wat krijg je als zijn vrouw om een massage vraagt? Ciccio laat het je zien..
28 May '15 - in Cool
door Patrick
Jeanney vs Pucher - FIA World Rallycross Championship
Bij elke sport is het vechten om de eerste plaats. Alleen brengt de een het mooier dan de ander. Dit gevecht tussen rallycross coureurs Davy Jeanney en Max Pucher is simpelweg awesome. Netjes gedaan Davy!..
28 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jamie Oliver Makes His Own Birthday Cake
Top chef Jamie Oliver is 40 geworden. Op zich niets bijzonders, maar wel tijd voor een verjaardagstaart. En met een beetje knip en plakwerk maakt Jamie hem zelf dit jaar..
28 May '15 - in Humor
door Patrick
Colin Furze - Setting Of 300 Rockets All At Once
Onze favoriete knutselaar Colin Furze heeft inmiddels 1 miljoen volgers op YouTube en dat moet gevierd worden. En hoe kan dat beter dan met 300 vuurpijlen. Het probleem is alleen dat hij ze allemaal in één keer tegelijk aan wil steken. Vorige week was hij met de voorbereidingen begonnen, maar vandaag gaan we zien of het hem ook daadwerkelijk gelukt is..
28 May '15 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Taking The Plunge
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we er weer een voor je. Kijk mee naar 'Taking The Plunge'..
27 May '15 - in Animation
door Patrick
Audi RS6 vs Tram
Mocht je een Audi RS6 op het oog hebben dan is een proefritje natuurlijk een must. In dit geval heeft de Poolse 'coureur' een hagelnieuwe RS6 meegekregen met 480km op de teller. En ja, dat kan niet goed gaan..
27 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Unimog Power
Als je een voertuig zoekt voor wat zwaar werk denk je al snel aan een grote SUV. Maar geloof me. Er gaat niets boven een goede oude Unimog. Dat blijkt maar weer..
27 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Kawasaki H2R vs Super Cars
Een auto zal het niet snel winnen van een motor. Maar wat voor auto is er nodig om een Kawasaki H2R bij te benen? Zal het een McLaren MP4-12C, Bugatti Veyron of een 1350pk sterke Nissan GTR zijn?..
27 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
LEGO - First Person Shooter (FPS)
First person shooters zijn cool. Maar als we de games in een Lego omgeving zouden kunnen spelen wordt het helemaal tof. Andrew toverde zijn favoriete games (Portal, Skyrim, Bioshock, en Counter Strike) om in Lego. Ik zeg awesome!
27 May '15 - in Cool
door Patrick
The Slow Mo Guys - Explosive Oil Fire at 2500fps
Als er een ding is wat je nooit moet doen, dan is het een brandende pan olie blussen met water. Waarom niet? De Slow Mo Guys laten het je zien..
27 May '15 - in WTF!
door Patrick
How To Load A Pickup On A Boat
Om je auto van A naar B te krijgen moet je soms een stukje over het water. Geen probleem zou je denken. Je rijdt je pickup op een boot en gaan met die handel. Alleen gaat dat niet overal even makkelijk. Zoals hier in Brazilië..
26 May '15 - in WTF!
door Patrick
Target Practice Fails Compilation
Of het nou een frisbee vangen is, of een bal slaan. De meest simpele dingen gaan soms gewoon mis. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
26 May '15 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - Spirit Lake Motorcycles Is True To The Spirit
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag doen we het even anders. We nemen een kijkje bij Spirit Lake Motorcycles..
26 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Burnout Fail
Als stoere snuiter wil je ook wel eens indruk maken op je motorvrienden. Wat dacht je van een burnout? Prima plan, alleen loopt het soms anders af dan je zou verwachten..
26 May '15 - in WTF!
door Patrick
GoPro: Red Bull - Drift Shifters
Als de rode stier zich ergens mee gaat bemoeien dan weet je dat die tot het extreme gaat. Zowat alle evenementen die ze verzinnen zijn een regelrecht succes. Zo ook het drift feestje 'Drift Shifters'. Ik wil ook!
26 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
People Are Awesome (4)
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
26 May '15 - in Cool
door Patrick
Halo vs Call Of Duty
PS4 vs Xbox One, oftewel Call of Duty vs Halo. Een oneindige discussie, maar wel een toffe strijd. Het geeft alleen zo'n rommeltje in huis..
25 May '15 - in Cool
door Patrick
How To Make LEGO Gummy Candy
Gummiberen zijn lekker. En het zou wel handig zijn als we die zelf konden maken. Sterker nog, dat kan, en het is nog simpel ook. Maar laten we de beren eens omtoveren in Legoblokjes. Dat is pas leuk snoepgoed..
25 May '15 - in Cool
door Patrick
CorridorDigital - Paper Cuts (Brush With Death 2)
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. Zie hier 'Paper Cuts'..
25 May '15 - in Cool
door Patrick
Super-Fan Builds - Star Trek Enterprise Desk & Chair Home Office
Als superfan van een game of film is het tof om iets te hebben wat niemand anders heeft. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super-Fan Builds' voor. Vandaag gaan ze voor een Star Trek Enterprise bureau..
25 May '15 - in Cool
door Patrick
The Complete Start Of The Gumball 3000 2015 Shmee150
Het ultieme autofeestje is gisteren weer van start gegaan. De Gumball 3000 rally gaat dit jaar van Stockholm richting Las Vegas. Voor de liefhebbers hierbij de start gefilmd door Gumballer Shmee150..
25 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mario Kart - Fury Road (Parody Trailer)
Het beste van twee werelden. Mario Kart en Mad Max. Combineer die twee en Mario Kart Fury Road is het resultaat. Ik zeg cool!..
24 May '15 - in Cool
door Patrick
Corvette Fail
Een nieuwe Corvette, een kaarsrechte lege weg en droog weer. De ideale omstandigheden om eens een filmpje te maken van hoe snel je bolide is. Wat kan er fout gaan?..
24 May '15 - in WTF!
door Patrick
One-Handed Flying Baseball Bat Catch
Als een honkbalknuppel richting het publiek gaat zie je heel wat mensen aan de kant gaan om niet geraakt te worden. Maar deze man doet daar niet moeilijk over en vangt hem gewoon. Zonder bier te morsen..
24 May '15 - in Cool
door Patrick
ILM - Celebrating 40 Years Of Creating The Impossible
In 1975 begon George Lucas ILM om de special effects te verzorgen voor Star Wars. Inmiddels 40 jaar verder heeft ILM voor ruim 300 films veel mogen betekenen. Zie hier een overzicht..
24 May '15 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (93)
Een rondje Nürburgring doen is altijd leuk. Even kijken wat je auto of motor nou precies in huis heeft. Maar een ding kan je beter nooit doen op het circuit. En dat is keren..
24 May '15 - in WTF!
door Patrick
Spiderman Fail
Feesten en partijen zijn altijd wel gezellig en al helemaal als er plotseling een bekende op komt dagen. Want zeg nou eerlijk, een geweldig optreden van Spiderman wil toch niemand missen?
24 May '15 - in WTF!
door Patrick
Short Film - Gift
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Gift'..
23 May '15 - in Movies
door Patrick
Britain's Got Talent 2015 - Vladimir Georgievsky
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat talenten voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige acts springen er gewoon uit. Zo ook die van Vladimir Georgievsky..
23 May '15 - in Cool
door Patrick
Tanner Foust Takes On The USA Cycling TT Course
Vandaag werden de USA cycling time trials gereden in Chattanooga. Om alvast de baan te verkennen ging fiets pro Tim Johnson samen met drift pro Tanner Foust op pad in zijn nieuwe VW Passat drift wagen..
23 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Redneck Avengers Tulsa Nights - A Bad Lip Reading of Marvel's The Avengers
Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' om daar een mooi verhaal van te maken. Vandaag gaan we voor Redneck Avengers - Tulsa Nights..
23 May '15 - in Humor
door Patrick
Koreusity 140 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een nieuw overzicht..
22 May '15 - in Cool
door Patrick
Volvo Safety..
Als er een autofabrikant goed bezig is wat betreft veiligheid dan is het Volvo wel. De techniek gaat inmiddels zo ver dat de auto uit zichzelf remt voor ander verkeer en zelfs voor voetgangers. Althans...
22 May '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 18/05/15
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
22 May '15 - in Cool
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Magic Bag
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan met Rahat en zijn magic bag langs bij de plaatselijke burgerboer..
22 May '15 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 May 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van mei er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
22 May '15 - in WTF!
door Patrick
Fire Truck vs Dumbass
Als je huis in de brand staat is het wel zo fijn dat de brandweer zo snel mogelijk ter plaatse is. Maar met knuppels zoals deze bestuurder kan het even duren voor ze er daadwerkelijk zijn..
21 May '15 - in WTF!
door Patrick
Nerdy Girl Beats Up Guys At The Gym
Muay Thai kampioene Germaine Yeap is geen meisje die je tegenover je wilt hebben staan tijdens een gevecht. Maar als onschuldig meisje zijn er natuurlijk genoeg vechtinstructeurs die haar een handje willen helpen. Totdat ze laat zien wat ze in huis heeft..
21 May '15 - in Humor
door Patrick
The Internetest Safety Video On The Internet
Wie wel eens gevlogen heeft kent het vaste ritueel van de veiligheidsinstructies. Alleen hebben ze bij Delta Airlines wel een hele originele manier om die over te brengen. Namelijk met internet memes!
21 May '15 - in Cool
door Patrick
Garbage Collectors Stop To Play Foosball (Table Football)
Het leven van een vuilnisman gaat niet over rozen. Vroeg op, lange werkdagen en ja, dan mag je soms wel even een momentje rust pakken. En al helemaal als er een tafelvoetbalspel voor handen is..
21 May '15 - in Humor
door Patrick
Perfect Photo Moment
Een fotograaf zoekt altijd het juiste moment om de perfecte foto te kunnen schieten. Al denk ik dat deze man voortaan een ander plekje zoekt..
21 May '15 - in Humor
door Patrick
Wheels Fest Motorsports Show Reel
Of het nou tweewielers zijn of zwaar geprepareerde driftmonsters. Auto's en motoren zijn de perfecte ingrediënten voor een middag vol pk geweld. Kijk mee naar een Wheels Fest Show Reel..
21 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Car Singalong Goes Bad
Onderweg in de auto met de radio meezingen doen we onbewust allemaal wel eens. Maar met vier man is de auto is dat gewoon een klein feestje. Totdat..
21 May '15 - in WTF!
door Patrick
Too Much Power..
Met een zwaar opgevoerde Amerikaan onder je kont laat je graag zien dat je de snelste bent van de straat. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
20 May '15 - in WTF!
door Patrick
Granny vs Beatboxer
Straatartiesten zijn er voor ons vermaak. En al helemaal voor deze oma. Gewoon losgaan en maling aan de rest. Daar kunnen sommige mensen nog wat van leren. Go granny!..
20 May '15 - in Humor
door Patrick
Emily & Supermarket Food Puns
Mocht je een keer tegen je zin in mee moeten om boodschappen te halen. Denk dan even terug aan dit filmpje. Wedden dat je nooit meer mee hoeft als je dit ook bij je vriendin doet..
20 May '15 - in Humor
door Patrick
Ferrari F12 Berlinetta Street Race Crash Dubai
Racen doe je op een circuit en niet op de openbare weg. Maar met een Ferrari F12 Berlinetta onder je kont is de verleiding wel erg groot om toch het gaspedaal wat verder in te trappen dan is toegestaan. En ja, dan gaat het wel eens mis..
20 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Kilian Martin - Searching Sirocco
Als ik één man mag noemen die heer en meester is met zijn skateboard, dan is het Kilian Martin. Zie hier zijn laatste creatie: Searching Sirocco..
20 May '15 - in Cool
door Patrick
Armless Polish Pro Drifter Bartosz
Als pro drifter is het wel zo fijn dat je twee armen hebt om je auto onder controle te houden. In het geval van Bartosz is dat helaas niet het geval. Maar de beste man heeft daar 0,0 last van zo te zien..
19 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (316)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want er gaat regelmatig wat mis op de wegen. Tijd voor een verse Crash Galore..
19 May '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 17/05/15 - MotoGP Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de MotoGP special..
19 May '15 - in Cool
door Patrick
BMX - Freestyle & Street Edition
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Zo ook deze jongens..
19 May '15 - in Cool
door Patrick
Dazed & Confused Bad Trip Compilation
Of het nou door de narcose komt, of een foute pil, mensen die half van de wereld zijn kunnen best grappig zijn. We zien het in deze Dazed & Confused compilatie..
19 May '15 - in WTF!
door Patrick
Imressive Dynamic Diabolo Duo
Heb je wel eens een diabolo in je handen gehad? Dat ding een beetje rond laten draaien is op zich geen kunst. Maar wat deze gasten laten zien is toch best indrukwekkend te noemen..
19 May '15 - in Cool
door Patrick
Egg Surprise..
Voor een kok is een eitje of omelet bakken een koud kunstje. Althans, dan moeten de eitjes wel een beetje meewerken..
18 May '15 - in WTF!
door Patrick
Rapper Sjors - De Ware Liefde
Sjors Peter, ook wel Rapper Sjors, is voor ons geen onbekende. Je wilt het niet geloven, maar niet iedereen kan zijn zangkwaliteiten waarderen. Onbegrijpelijk! Zie hier zijn officiële videoclip 'De ware liefde'. Natuurtalentje toch?..
18 May '15 - in Music
door Patrick
Inside The AK-74
We zijn geen fans van wapens. Maar als het zo vakkundig in close-up en slow motion wordt weergegeven dan heeft het toch wel iets bijzonders..
18 May '15 - in Cool
door Patrick
FailArmy Presents: Street Troller - Ninja
Neem een lading YouTube filmpjes, combineer die met de streken van een virtuele Ninja en deze Street Troller compilatie is geboren..
18 May '15 - in Humor
door Patrick
Amazing Wakeboarding Stunt Compilation
Binnenkort gaan een groot aantal watersporters weer los. Wakeboarden is daar natuurlijk een onderdeel van. Deze gasten laten alvast zien hoe het moet..
18 May '15 - in Cool
door Patrick
MotoGP 2015 Le Mans Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes van de 2015 Le Mans MotoGP..
18 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Real Life Heroes (36)
Dagelijks gebeuren de ergste dingen. Maar gelukkig zijn er altijd mensen die klaar staan voor een ander. Of het nou levensgevaarlijk is of niet, dit zijn de echte helden..
17 May '15 - in Cool
door Patrick
Kid vs Phone
Gaat de techniek nu zo snel of heeft deze knaap heel zijn leventje onder een steen gelegen? Ik voel me nu oud in ieder geval..
17 May '15 - in WTF!
door Patrick
James Kingston - London South Bank Tower Climb
We gaan weer eens met James Kingston op stap. De beste man is dol op hoogtes, en als je dan toch in Londen bent kan je maar beter gelijk de South Bank Tower opzoeken om je verslaving iets te stillen..
17 May '15 - in WTF!
door Patrick
Parkour & Freerunning 2015 - Just Move
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
17 May '15 - in Cool
door Patrick
GoPro Sports 2K15 - Spring Edition
Als er één camera ideaal is voor extreme sports, dan is het wel de GoPro. Logisch ook, want het kleine apparaatje maakt, zoals je ziet, prachtige beelden..
17 May '15 - in Cool
door Patrick
Britain's Got Talent 2015 - Junior - Bonetics
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat 'talenten' voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zo ook deze act van Junior..
16 May '15 - in Television
door Patrick
Truck vs Car
Het valt niet mee om een grote vrachtwagen door het drukke verkeer te loodsen. Het lijkt wel of alle wegen met de dag smaller worden. En ja, dan neem je per ongeluk wel eens wat mee..
16 May '15 - in WTF!
door Patrick
Armless Archer 100 Yards Cheez-it Shot
Boogschieten is al lastig genoeg als je twee armen moet missen. Maar deze man heeft daar totaal geen moeite mee. Best een prestatie om van 100 yards een klein crackertje te raken..
16 May '15 - in Cool
door Patrick
Gametime - Give Up 2
Niets leuks op tv? Tijd voor een spelletje. Geen moeilijke puzzels, maar wel een leuke uitdaging. Probeer in Give Up 2 de deur te halen aan de andere kant van het level. Klinkt simpel toch? Game on!
16 May '15 - in Games
door Patrick
Ronnie's Amazing Weight Loss Journey
Ronnie is een groot fan van Taylor Swift. En binnenkort gaat hij naar een concert van Taylor. Niets bijzonders zou je denken, maar Ronnie is voor deze gelegenheid een paar kilo's afgevallen. En dan heb ik het niet over een kleine bierbuik. Zie hier zijn verhaal. Respect!
16 May '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 139 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
15 May '15 - in Cool
door Patrick
Team Fighting Championship - Russia vs Poland
Boksen doe je standaard een tegen een. Maar waarom een tegen een als je met gemak 5 tegen 5 kan knokken? Kijk mee naar de Team Fighting Championship wedstrijd Barbarians FT (Russia) vs HFA (Poland)..
15 May '15 - in WTF!
door Patrick
Thug Life 2 Year Old Isn't A Fan Of Monkeys
Met je auto door een safaripark rijden is best grappig. Al die dieren die rondlopen en zelfs op je auto komen zitten is voor een twee jarige een hele belevenis. Alleen is deze knaap niet zo wild van aapjes..
15 May '15 - in Humor
door Patrick
Action Movie Kid - Volume 3
Als trotse vader is er niets leukers dan met je zoon een succesvol YT-kanaal te beginnen. Inmiddels is de Action Movie Kid al heel wat fans rijker, en niet zonder reden. Zie hier de inmiddels derde compilatie..
15 May '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 May 2015
Soms zit het mee, soms ook wel tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
15 May '15 - in WTF!
door Patrick
Tandem Snowboarding With Kids
Snowboarden is tof. Maar wat als je kids nog niet zo goed met een snowboard overweg kunnen? Juist, dan mee je ze gewoon mee op je eigen snowboard. Dubbel plezier..
14 May '15 - in Cool
door Patrick
ATM Theft Fail
Snel geld verdienen? Steel een geldautomaat. Deze oude man dacht er hetzelfde over. Alleen ging het allemaal niet echt volgens plan..
14 May '15 - in Humor
door Patrick
Wörthersee Corrado Crash
Tijdens het ultieme VAG feestje Wörthersee zijn er genoeg gasten die willen laten zien hoe snel hun wagen is. Wellicht is het voor sommige slim om eerst de juiste versnelling te vinden voor ze stoer gaan doen..
14 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
World Of Hardstyle - Intents Festival Special
We gaan stampend de week door en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een beetje. Zie hier de World of Hardstyle Intents Festival Special. Voor de liefhebbers, de 2015 editie is 5,6 en 7 juni in Oisterwijk..
14 May '15 - in Music
door Patrick
Colin Furze - Jet-Kart The Most Mental Kart Ever
De afgelopen twee weken hebben we kunnen zien hoe knutselbaas Colin Furze zijn Jet Kart heeft gebouwd. Nu is het tijd van de waarheid. Zal het gevaarte starten?..
14 May '15 - in Cool
door Patrick
Best Videobomb News Bloopers in YouTube History
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, want de omstanders kunnen het je nog behoorlijk moeilijk maken..
14 May '15 - in Humor
door Patrick
The Ultimate Popcorn Machine
Na een middagje toeren op de motor kan iedereen wel een lekker tussendoortje gebruiken. Laten we eens een bakje popcorn maken..
13 May '15 - in Humor
door Patrick
Airsoft Urban Sniper Gameplay
Met een aantal maten een middagje paintballen is best tof. Maar wil je net een stapje verder dan is Airsoft een leuke uitdaging. We kijken mee met de sniper..
13 May '15 - in Cool
door Patrick
Lily Drone
Met een drone kun je geweldige beelden schieten. De ellende is alleen dat je zelf je drone niet kunt besturen als je met je snowboard van een berg af gaat. Daar is nu een oplossing voor: Lily! Gooi Lily simpelweg de lucht in en ze zal je trouw volgen en filmen. Typisch geval van 'shut up and take my money'..
13 May '15 - in Cool
door Patrick
Wörthersee 2015 Premiere - Audi TT Clubsport Turbo
Elk jaar weer komt Audi met een leuke concept verrassing tijdens het ultieme VAG feestje Wörthersee. Dit jaar komen ze met de 600pk sterke Audi TT Clubsport Turbo. Ik kan maar een ding zeggen. Ik wil hem!..
13 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (14)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
13 May '15 - in Cool
door Patrick
Jetman Dubai - Young Feathers
Yves Rossy, ook bekend als Jetman is geen onbekende bij ons. Vandaag reizen we af naar Dubai voor wederom een indrukwekkende vlucht. Zie hier 'Young Feathers'..
12 May '15 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Epic Frisbee Trick Shot Adventure With Brodie Smith
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag laat frisbee pro Brodie Smith zijn skills zien..
12 May '15 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Kids Edition
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral volwassen mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan de kids in de spotlights..
12 May '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (315) - Car Door Special
Ergens is het heel simpel. Als je uit de auto wilt stappen altijd eerst goed in je spiegels kijken voordat je de deur opengooit. Doe je dat niet, dan krijg je dit soort praktijken..
12 May '15 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - Sir Stirling Moss & The 300SLR
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Sir Stirling Moss over zijn klassieke Mercedes 300SLR..
12 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
3v1 Wheel Fails Compilation
Als een standaard fiets niet genoeg is voor je kan je altijd nog kiezen voor een één- of driewieler. Maar of dat zo'n strak plan is..
12 May '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 11/05/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
12 May '15 - in Cool
door Patrick
Rally Driver vs Steering Wheel
Als rally coureur ben je elke race weer op het ergste voorbereid. Maar rijden zonder stuur is nog best een uitdaging..
11 May '15 - in WTF!
door Patrick
Asia's Got Talent - El Gamma Penumbra
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat 'talenten' voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zo ook El Gamma Penumbra met deze bijzondere 'Tribute to Mother Nature'..
11 May '15 - in Cool
door Patrick
Throwing Master
Van een afstandje een prop in de prullenbak gooien lukt me nog wel. Maar deze man gaat net een stapje verder..
11 May '15 - in Cool
door Patrick
Ryan Williams - World First Scooter Triple Backflip
Bij elke live show van Nitro Circus probeert Ryan Williams tevergeefs op een step een triple backflip te maken. Tot op heden! Zie hier zijn succesvolle sprong..
11 May '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (314)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
11 May '15 - in WTF!
door Patrick
Can You Tell The Time?
Een avondje doorhalen in de kroeg is soms wel eens lekker. Maar als je dan behoorlijk aangeschoten thuis komt moeten ze geen moeilijke vragen gaan stellen..
10 May '15 - in Humor
door Patrick
SketchShe - Mime Mash Up Around The World
De dames van SketchShe zijn een geweldig trio. Maar als iemand succesvol is zijn er altijd mensen die met een parodie op de proppen komen. Tijd voor de dames om er een aantal op een rijtje te zetten..
10 May '15 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Isolated
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we er weer een voor je. Kijk mee naar Isolated..
10 May '15 - in Animation
door Patrick
Leafblower Inferno
Of je nu een tuinhaard gebruikt om je hamburgers te bakken of gewoon voor een gezellig vuurtje. Een beetje extra lucht doet wonderen. Maar of moeder de vrouw het kan waarderen?..
10 May '15 - in Humor
door Patrick
Car vs Biker
Dat heel wat mensen achter het stuur met andere dingen bezig zijn dan serieus autorijden zien we dagelijks op tv. Maar dit is toch wel heel apart..
10 May '15 - in WTF!
door Patrick
Matt Stonie - Burritozilla
Matt Stonie is een jongen die aardig wat kan eten. En dan bedoel ik zo veel mogelijk in zo'n kort mogelijke tijd. Vandaag gaat Matt een uitdaging aan die hij vijf jaar geleden ook een keer heeft gedaan: De Burritozilla. Toen deed hij er zo'n 15 minuten over. Een ding is zeker. Dat 'record' gaat verbroken worden..
09 May '15 - in WTF!
door Patrick
Insane Parkour Jump
Een beetje parkour pro heeft geen hoogtevrees. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven. Zie hier freerunner Oleg zich vermaken op een van de gebouwen in Dubai..
09 May '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (313)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
09 May '15 - in WTF!
door Patrick
Climbing The Shenzhen Centre (660m)
Nu ben ik een jongen met een behoorlijke geval van hoogtevrees dus zal je mij niet zo snel de hoogte op zien zoeken. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Adrenaline teveel of gewoon een doodswens?
09 May '15 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 138 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein overzicht..
08 May '15 - in Cool
door Patrick
Short Film - State Zero
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'State Zero'..
08 May '15 - in Movies
door Patrick
Parkour & Freerunning 2015 - Builld Your Playground
Parkour en freerunning is een toffe bezigheid. Maar als je niet in de drukke stad woont moet je toch je eigen 'speeltuin' bouwen om je skills op peil te houden. Deze man ging aan de slag..
08 May '15 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Kilian Martin (1)
Als ik één man mag noemen die heer en meester is met zijn skateboard, dan is het Kilian Martin. Vandaag is hij in de hoofdrol bij een nieuwe versie van People Are Awesome..
08 May '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 May 2015
Soms zit het mee, soms ook wel tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
08 May '15 - in WTF!
door Patrick
World Of Hardstyle Summer 2015
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Summer 2015!..
08 May '15 - in Music
door Patrick
GTA V Car Cannon Mod
De mods voor de PC versie van GTA V zijn onderhand niet aan te slepen. De één is nog leuker dan de ander. Wat dacht je van de Car Cannon? Dat is toch heel wat effectiever dan je standaard pistooltje..
07 May '15 - in Humor
door Patrick
Nigella Lawson's Golden Spaghetti Ringlets
Na de opmerkelijke kookkunsten van Jamie Oliver, Gordon Ramsay en topkok Heston Blumenthal komt vandaag topchef Nigella Lawson langs om haar kookkunsten te tonen. Blijft humor.
07 May '15 - in Humor
door Patrick
ETT - DIY Snowboard - How To Build A Snowboard From Scratch For $100
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw snowboard project. Vandaag zoeken ze de bouwmarkt op voor materiaal om zelf een snowboard in elkaar te knutselen..
07 May '15 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Making A Jet Powered Go-Kart (2)
Vorige week begon doe-het-zelf pro Colin Furze met een nieuw project: Een puls jet go-kart. Na het eerste deel gaan we nu verder met deel 2. Wat heeft die man toch een gouden handen..
07 May '15 - in Cool
door Patrick
How Ridiculous - Impossible Trick Shots 2015
We zien ze regelmatig voorbij schieten. Van die basketbal shots waarvan je denkt, is dit nou echt? Wellicht kost het een halve dag om één mooie worp op beeld te krijgen maar dat mag de pret niet drukken. Het blijft leuk..
07 May '15 - in Cool
door Patrick
The VOID
Ben je gek van pretparken, maar heb je het standaard gebeuren wel een beetje gezien? Dan wordt het tijd om volgend jaar een ticket te boeken naar Utah voor een bezoekje aan het virtual reality walhalla The VOID. Want zeg zelf, dit is in een woord Awesome!..
06 May '15 - in Cool
door Patrick
Fik-Shun
Dat je in het weekend het middelpunt van de dansvloer bent bij de plaatselijk club is natuurlijk leuk voor je. Maar er zijn mensen die over net wat betere moves beschikken. En dan bedoel ik jongens zoals Fik-Shun..
06 May '15 - in Cool
door Patrick
The Greatest Magician of All Time
Er zijn heel wat goochelaars en illusionisten die de meest geweldige trucjes uit kunnen halen. Maar er is altijd baas boven baas..
06 May '15 - in Humor
door Patrick
What Would You Do With A Lost Wallet?
Je portemonnee verliezen is geen pretje. In een klap ben je niet alleen je geld maar ook je rijbewijs, creditcards en de rest kwijt. Want zeg zelf, een gevulde knip zal je nergens terugvinden. Althans...
06 May '15 - in Cool
door Patrick
Rémi Gaillard - TETRIS
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor..
06 May '15 - in Humor
door Patrick
Adam Wynne Amazing 3 Year Old Irish Snooker Kid
Snookeren is cool, maar hoe lastig is het als je nog meer net boven de tafel uitkomt? Voor de driejarige Adam Wynne is het blijkbaar totaal geen probleem..
06 May '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 04/05/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
05 May '15 - in Cool
door Patrick
Road Rage Karma
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar soms komt een bestuurder wel eens verhaal halen. En wat doe je dan? Juist, dit!..
05 May '15 - in Humor
door Patrick
Parking Problem Solved in 1927
Parkeerproblemen zijn er al jaren, maar wist je dat ze daar in 1927 al een oplossing voor hadden? Goed verzonnen opa!..
05 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
DevinSupertramp - World's Most Epic Natural Waterslide
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag zoeken we het water voor een ritje van deze awesome natuurlijke waterglijbaan..
05 May '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Fiat 1100 Stanguellini
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is de 1948 Fiat 1100 Stanguellini van Fabrizio Lorenzoni aan de beurt..
05 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Stripper & Pole Dance Fails Compilation
Om je seksleven een extra boost te geven is een paal in de kamer misschien wel een goed idee. Zelfs een mooie stripact kan het bloed sneller laten stromen. Maar dan moet je het wel goed doen..
05 May '15 - in WTF!
door Patrick
Britain's Got Talent 2015 - Aaron - Frozen - Let it Go!
Inmiddels is een nieuw seizoen van de talentenshow Britain's Got Talent weer in volle gang. Eén optreden willen we jullie niet onthouden. Kijk mee naar rockzanger Aaron, en naar de hilarische reactie van Amanda Holden..
04 May '15 - in Television
door Patrick
Crash Galore (312) - Asia Special 28
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
04 May '15 - in WTF!
door Patrick
Girls Without Makeup
Vrouwen en make-up, het is en blijft een lastig verhaal. De mooiste dames voelen zich vaak zonder een laag plamuur vaak lelijk on onverzorgd. Een beetje dit gevoel dus..
04 May '15 - in Humor
door Patrick
Parkour & Freerunning 2015 - The Beauty of Movement
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
04 May '15 - in Cool
door Patrick
MotoGP 2015 Jerez Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes van de 2015 MotoGP in Jerez..
04 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Slingshot Loose Screw Scare
Als je op een kermis in een attractie stapt ga je er wel vanuit dat alles veilig vast zit. Maar er zijn natuurlijk altijd gasten die wel van een geintje houden..
03 May '15 - in Humor
door Patrick
Coca-Cola - Man & Dog
De grote Cola merken komen regelmatig met over de top commercials. Coca Cola gooit het deze keer over een andere boeg. Ik kan het wel waarderen..
03 May '15 - in Commercial
door Patrick
Ultimate Drone Save
Met een drone kan je fantastische beelden schieten. Maar als hij hoog in de lucht is, en er gaat wat fout. Dan moet je wel rennen om hem van de dood te redden..
03 May '15 - in Cool
door Patrick
The 2 Euro T-Shirt - Social Experiment
Wij mensen houden van koopjes. Dus als je op straat een t-shirtje voor 2 euro kan kopen is dat een aangename verrassing. Of toch niet?..
03 May '15 - in Actueel
door Patrick
Truck Crash Galore (36)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
03 May '15 - in WTF!
door Patrick
Fake Gunshot Prank
Voor de grap mensen op straat de stuipen op het lijf jagen is blijkbaar helemaal niet zo lastig. Meer dan een ballon heb je niet nodig..
02 May '15 - in Humor
door Patrick
Hot Girl Ballsack Prank
Als een leuke dame bukt om haar gevallen papieren op te rapen, dan zal menig man toch stiekem even naar haar kont kijken. Alleen krijgen de mannen in dit geval een extra verrassing..
02 May '15 - in Humor
door Patrick
Parkour & Freerunning 2015 - Take Flight
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
02 May '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month April 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van april op een rijtje gezet. Kijk mee..
02 May '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 137 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
01 May '15 - in Cool
door Patrick
Mad Max: Fury Road - Official Retaliate Trailer
Als er een aantal 'klassiekers' zijn die ik vroeger echt tig keer gezien heb, dan is het wel de Mad Max trilogy. Gelukkig kunnen we deze maand weer naar de bios voor een nieuw deel: Mad Max - Fury Road. Voor de liefhebbers hier alvast een nieuwe trailer..
01 May '15 - in Trailers
door Patrick
Yes.. It's A Woman (26)
Vrouwen en auto's is een drama. We mogen het eigenlijk niet zeggen want 'de heer in het verkeer is vaak een vrouw'. Kan allemaal best, maar simpelweg een auto parkeren is blijkbaar nog een hele opgave..
01 May '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Month April 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
01 May '15 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties