Archief

Items van March 2015
Never Let Your Son Drive Your Porsche
Een Porsche is een auto waar veel mensen van dromen. Maar als je pa er een voor de deur heeft staan is het een kleine moeite om even de sleutels te pakken. Deze beelden kan je vader daarna best waarderen gok ik zo..
31 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
GoPro: Furious 7 - Behind the Stunts
De liefhebbers van de Fast & Furious reeks kunnen hun hart weer ophalen. Want Furious 7 schijnt weer een eersteklas kaskraker te worden. We nemen samen met GoPro een kijkje achter de schermen..
31 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Ferrari 365 GTB/4 Daytona
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Matthew Lange over zijn 1973 Ferrari 365GTB/4 Daytona..
31 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Babes & Boats Fails Compilation
Vrouwen en auto's is geen beste combinatie. Maar met een boot in de buurt wordt het al niet veel beter..
31 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Cycling Edition
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Zo ook deze jongens..
31 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Subway Zombie Prank
Zombies bestaan niet, maar door alle films begin je bijna te geloven dat ze er wel zijn. En als je dan 's nachts alleen in de metro een lading zombies tegen het lijf loopt, dan is het wel even schrikken..
31 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Picking Up Girls Prank - The Oil Boy
Ben je van plan deze zomer tijdens je vakantie een leuke meid te versieren? Leer dan eerst een Frans accent, en breng je massagetechniek even op peil. Succes verzekerd..
30 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (305)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
30 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Short Film - Immersion
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Immersion'..
30 Mar '15 - in Movies
door Patrick
Super-Fan Builds - Han Solo in Carbonite Star Wars Coffee Table
Als superfan van een game of film is het tof om iets te krijgen wat niemand anders heeft. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super-Fan Builds' voor. Vandaag gaan ze voor een Han Solo Carbonite Coffee Table..
30 Mar '15 - in Cool
door Patrick
MotoGP 2015 Qatar Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes van de 2015 MotoGP in Qatar..
30 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Insurance Scammers (2)
Het is werkelijk ongelofelijk dat mensen zich voor een auto werpen om wat extra knaken van de verzekering te vangen. Gelukkig gaat dat niet altijd volgens plan. Lang leve dashcams..
29 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Dancing Grandpa Prank
Stel er komt een jonge man naar je toe met de vraag of je even op zijn opa in rolstoel wilt passen. Het is een kleine moeite dus waarom niet. Alleen hadden ze dit niet verwacht..
29 Mar '15 - in Humor
door Patrick
eGarage - 40 Years of the Turbo - Magnus Walker
Als er een man is die heel zijn hart, ziel en zaligheid in een auto steekt, dan is het Magnus Walker. De Porsche liefhebber bij uitstek heeft inmiddels een hele collectie klassieke varianten staan. Maar zijn droom was een 1975 Porsche 911 (930) Turbo. En ja, die zijn zeldzaam. Maar hij heeft er een gevonden. Zie hier zijn verhaal..
29 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Man vs Dog
Als je hond iets fout heeft gedaan kan je hem op zijn plek zetten en boos toespreken. Of het beestje er iets mee doet is een ander verhaal. Maar deze hond gaat gewoon een discussie aan met zijn baasje...
29 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Peyton 'Peanut' Dancing at Rupp Arena
Er zijn tijdens sportwedstrijden altijd mensen die niet stil kunnen zitten. Zo ook Peyton 'Peanut' tijdens een honkbalwedstrijd in de Rupp Arena..
29 Mar '15 - in Humor
door Patrick
WTF Skateboarding Tricks (48fps)
Regelmatig zien we filmpjes van skaters voorbij komen waarbij het niet goed afloopt. Vandaag laten we eens de andere kant van het verhaal zien in slow motion..
29 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (92)
Een beetje de amateur cliff diver uithangen is op zich geen probleem. Als het fout gaat heb je alleen jezelf er mee. Maar in dit geval had het heel anders af kunnen lopen..
28 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Bowling Tricks With Andy Varipapa (1948)
Ik mag graag met een paar maten zo nu en dan een balletje gooien. Niet dat ik hoge scores gooi, maar daar gaat het ook niet om. Wie wel weet wat bowlen is, is de legendarische Andy Varipapa. We gaan even terug naar 1948. Skills!
28 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Ninja Window Washer
Ramenlappen is ellendig werk. Maar als je het voor je beroep doet krijg je er toch wel een beetje handigheid in. Laat dat maar aan deze gast over..
28 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month March
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van maart op een rijtje gezet. Kijk mee..
28 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Distractions & Teen Driver Crashes
Er zijn nog legio mensen die onder het rijden druk bezig zijn met andere dingen. Facebook checken, van liedje veranderen op je mobiel, niet handsfree bellen en ga zo maar door. Doe het gewoon niet, want geloof me, het gaat niet altijd goed..
28 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 132 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
27 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Jari Huttunen Runnirock Rally 2015 Crash - Like A Boss!
Tijdens elke autorally gebeuren er wel de nodige crashes. Vaak is het dan over en uit. Maar in het geval van Jari Huttunen loopt het net even anders. Ik zeg baas!
27 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Car Trouble Russian Style
Onderweg stil komen te staan met de auto is geen pretje. Slepen is een optie, maar dan moet je wel een sleepkabel hebben. Een beetje Rus laat zich niet kennen en komt wel met een andere oplossing..
27 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
GoPro: Skydive Swoop 'N Slide
Skydiven is op zich al een hele toffe ervaring. Maar je kan er altijd nog een extra uitdaging aan vastknopen. Na de standaard slip 'n slide gaan we vandaag voor de swoop 'n slide..
27 Mar '15 - in Cool
door Patrick
PistolShrimps - Gangsta Hobbits Menace II Middle Earth
De heren van PistolShrimps blijven ons vermaken. Is het geen Star Wars, Harry Potter of Batman, dan pakken ze wel The Hobbit beet om die hun eigen draai te geven..
27 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 March 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de vierde week van maart er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
27 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
The Last Ever Top Gear

Previous Top Gear Season 22 Episodes Here!
26 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Fast & Furious Nerd Girl Shocks Instructors
In elk land zijn de regels een beetje anders als je je rijbewijs wilt halen. Hier stap je in de auto van de rijinstructeur, en in en ander land stapt de instructeur bij jouw in de auto. En dan wordt het pas leuk. We rijden mee met coureur Leona Chin..
26 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Dragon Ball Z Stop Motion - Broly vs Goku & Me
Als volwassen vent met actiefiguren spelen kan wel eens voor rare gezichten zorgen. Gooi het onder de noemer 'stop-motion animatie' en er is niemand meer die er een probleem van maakt. Zie hier de Dragon Ball Z stop motion Broly vs Goku & Me..
26 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Polish Dragon Boat Rowing - Tug Of Oar Edition
Kijken wie het sterkste team heeft is soms lastig meten. Maar bij drakenboot racen hebben ze daar een perfecte oplossing voor: Tog of Oar! Het is net touwtje trekken maar dan net even anders..
26 Mar '15 - in Cool
door Patrick
DIY Mini Cheese Burgers
Heb je niet zo'n honger maar wel zin in wat lekkers? Dan is wellicht een cheeseburger een goed idee. Na een stuk of dertig van deze dingen heb je waarschijnlijk nog steeds trek, maar dat mag de pret niet drukken..

Toch liever wat anders? Hij heeft keuze zat..
26 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Highlining In The German Alps
Touwtje springen maar dan net even anders. Normaal gesproken is lopen over een koord nog best lastig, maar zo te zien heeft Quirin Herterich het aardig onder de knie..
26 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Ed Sheeran Cover by 2 Year Old Daniel Breki
De muziek van Ed Sheeran hoor je dagelijks op de radio voorbij komen. Maar de beste man mag wel eens oppassen. Zijn opvolger is inmiddels bekend. Zie hier de twee jarige Daniel Breki..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Hope For Paws Dog Rescue - Jordan
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Jordan. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
25 Mar '15 - in Animals
door Patrick
Impatient Dog vs Horn
Je hond opsluiten in je auto terwijl je zelf even boodschappen gaat doen is niet slim. Niet alleen omdat het gewoon gevaarlijk is voor het beestje. Je kan ook wel eens een hond hebben zonder geduld..
25 Mar '15 - in Humor
door Patrick
The Slow Mo Guys - CD Shattering At 170.000FPS
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. We gaan samen met de Slow Mo Guys wat CD's slopen..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Mashd N Kutcher - When U Collab With The Pizza Guy
Een poosje terug zagen we hoe Mashd N Kutcher uit verveling in het vliegtuig een klein mixje in elkaar draaide. Vandaag vraagt hij de pizzabezorger om het een en ander in te spreken voor een nieuwe creatie..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 23/03/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - Beer! The Musical
De mensen van Improv Everywhere zijn onbetwist de flashmob experts bij uitstek. Vandaag verrassen ze nietsvermoedende mensen met een heus bier musical..
24 Mar '15 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Extreme Bungy Jumping
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we bungy jumpen, Supertramp style!
24 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - BMW R65 Motorcycle
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag doen we het even anders. We geven het woord aan BMW motorliefhebber Franco Augello..
24 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Truck Crash Galore (35)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
24 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Making of Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse 'La Finale'
Dat een 'standaard' Bugatti Veyron een beest van een wagen is hoef ik niet meer duidelijk te maken. De 16.4 Grand Sport Vitesse gaat zelfs nog een stapje verder. Laten we eens kijken hoe ze de 'La Finale' versie hebben gemaakt..
24 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Basketball Fails Compilation
Het mooiste van basketball blijft toch wel de geweldige manier van scoren. Al heb ik zo'n vermoeden dat deze mensen nog het één en ander moeten leren..
24 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
When Taunting Goes Wrong (MMA)
MMA is een serieuze sport. Let je even niet op, dan lig je gestrekt op de grond. Maar er er zijn altijd vechters die denken dat ze de wereld aankunnen. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
23 Mar '15 - in Sport
door Patrick
Aug(De)Mented Reality (3)
Als je een beetje creatief kunt denken en tevens ook nog aardig kunt tekenen, dan kan je best toffe dingen maken. Zie hier Aug(De)Mented Reality 3..

Voor de liefhebbers hier Deel 1 en Deel 2..
23 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Fritz Learns To Catch Compilation
Gooi iets lekkers richting een hond en hij weet het feilloos in één hap uit de lucht naar binnen te werken. Nu Fritz nog..
23 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Don't Fall Asleep In The Military
Ook de mensen in het leger hebben zo nu en dan wat ontspanning nodig. Een kleine powernap kunnen we immers allemaal wel waarderen. Maar in het leger valt dat niet mee..
23 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Mission Impossible Rogue Nation Trailer
We moeten nog even wachten tot 30 juli, maar dan kunnen we wel genieten van een nieuwe Mission Impossible. Voor de liefhebber hier alvast de trailer van Mission Impossible Rogue Nation..
23 Mar '15 - in Trailers
door Patrick
Russian Pedestrians Close Calls
Dat het regelmatig fout gaat op de Russische wegen weten we inmiddels. Zelfs de voetgangers zijn niet veilig. Gelukkig gaat het in deze compilatie allemaal net goed..
23 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Left Behind - Drone FPV
Met een drone vliegen is niet zo simpel als het lijkt. Maar als ik deze gasten zo zien is het voor hun wél kinderspel. Zie hier 'Left Behind'..
22 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (304)
We gaan het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
22 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Chevy Small-Block Rebuild Time-Lapse
Zonder motor is het lastig autorijden. Dus als je motor een keer een opknapbeurt nodig heeft laat het dan vakkundig doen. We kijken in time-lapse mee hoe een V8 Chevy Small Block onder handen wordt genomen..
22 Mar '15 - in Cool
door Patrick
9 Photo Composition Tips (feat. Steve McCurry)
Een goede foto maken klinkt heel simpel maar valt echt niet mee. En zo kunnen we allemaal wel wat tips gebruiken om een perfect plaatje te schieten. Top fotograaf Steve McCurry geeft ons vandaag 9 tips..
22 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Bottle Boys - Sushi
Bier en sushi, is dat een goede combinatie? Veel mensen zeggen van niet, maar de Bottle Boys, en ik, vinden van wel..
22 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Littlre Girl
Als je kleine meid een grote zus gaat worden is het tijd om het heugelijke feit aan haar te vertellen. Maar deze reactie hadden paps en mams niet verwacht..
22 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Yamaha R1 vs Mercedes C63 AMG
Met een auto is het bijna onmogelijk om van een motor te winnen. Het pk en gewicht verschil is gewoon in het voordeel van een motor. Maar met een Mercedes C63 AMG Estate is het best leuk spelen met een Yamaha R1..
21 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Lie We Live
Exposing the truth about our corrupt world. My name is Spencer Cathcart and this is a short documentary film. 'The Lie We Live'..
21 Mar '15 - in Docu
door Patrick
Take Flight Aerobatics
Vliegen is heerlijk. Maar als een jonge knaap vraagt of je met hem mee wil vliegen denk je toch even na. En dan kan je dit verwachten. Ik wil ook!
21 Mar '15 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Women's Edition (2)
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan wederom de dames in de spotlights..
21 Mar '15 - in Cool
door Patrick
The Abduction Experiment
Je staat raar te kijken als iemand vraagt of je even naar zijn remlicht wilt kijken die schijnbaar niet werkt, en dan plotseling een man vastgebonden in zijn achterbak aantreft. Wat doe je dan? Bel je iemand, help je de man, of doe je gewoon niets? Laten we eens kijken..
21 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Radio 1..
Heerlijk de techniek van vandaag. Je hoeft in de auto geen radiozenders meer te zoeken, gewoon zeggen wat je wilt en klaar ben je. Althans..
20 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Living Room Dance Practice
Gewapend met een camera is het als kleine meid natuurlijk heerlijk om je dance moves te proberen en tevens op te nemen. Al weet je nooit wat je broertje van plan is..
20 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Nitro Circus - World's First Brother & Sister Tandem FMX
Een keertje naar het Nitro Circus gaan is best tof. Maar ook die moeten elke keer weer wat nieuws verzinnen. En dat kan je aan Matthew en Emma McFerran wel overlaten..
20 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (303) - Asia Special 26
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
20 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 March 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van maart er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
20 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
AWAKE - Electric Northern Lights Time Lapse
De natuur is en blijft een fantastisch schouwspel. Vandaag reizen we af naar Alaska, om te genieten van het noorderlicht a.k.a. Aurora Borealis..
19 Mar '15 - in Cool
door Patrick
When You're Bored On A Plane
Vliegen is best leuk. Maar voor je eenmaal in de lucht bent ben je inmiddels al een paar uurtjes verder. Als dan eenmaal de verveling toeslaat kan je altijd nog je laptop pakken en mixje in elkaar draaien..
19 Mar '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 16/03/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
19 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Lexus ISF Twin Turbo Crash
Hard rijden neemt zo de nodige risico's met zich mee. Gelukkig hebben we het hier over een dragrace op een circuit, maar dan nog kan het wel eens fout aflopen..
19 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Gymkhana 7 - Inside a GoPro Production
De Gymkhana clips van Ken Block zijn stuk voor stuk meesterwerken. Laten we eens kijken hoe zo'n productie tot stand komt. We nemen met GoPro een kijkje achter de schermen bij Gymkhana 7..
19 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Best Reporter Fails In YouTube History
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten. We zetten er wederom een aantal op een rijtje voor je..
19 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Ping Pong Master
Tijdens een potje tafeltennis kan je heel wat bijzondere acties verwachten. Maar deze shot is wel uitzonderlijk te noemen..
18 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Asshole Dad - Going To Disneyland
Elke ouder gebruikt wel eens een leugentje om bestwil. Maar of deze kleine knaap het kan waarderen is een ander verhaal..
18 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Vitaly - How To Pick Up Milfs
Een telefoonnummer bemachtigen van een leuke MILF lijkt moeilijker dan het daadwerkelijk is. Vitaly laat zien hoe je dat op een simpele manier voor elkaar krijgt..
18 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Saint Patrick's Day
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten dames wat vragen te stellen. Zo ook tijdens Saint Patrick's Day..
18 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Our Planet Is Amazing - Drone Edition
Er zijn op onze aardbol heel wat prachtige plekjes te ontdekken. En hoe kan je dat mooier doen dan met een drone? Zie hier 'Our Planet Is Amazing'..
18 Mar '15 - in Cool
door Patrick
St. Patrick's Day Post-it Prank
Wij doen hier in Nederland niet zoveel met St. Patrick's Day. Maar dat is in sommige andere landen wel anders. Niet gekleed in groen? Dan ben je net als deze man simpelweg de sjaak..
18 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Carson Dean - Uptown Funk Treadmill Workout
Op een loopband blind vooruit rennen mag misschien wel goed voor je conditie zijn, maar leuk is anders. Carson Dean maakt er tenminste nog een showtje van. Ik zeg cool!
17 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Road Rage Fail
Motorrijders en automobilisten, het blijft een apart stel. Bij het kleinste misverstand onderweg hebben ze gelijk ruzie. Maar soms loopt het anders af dan je zou denken..
17 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Russia - The Walking Dead
Mocht je naar een land willen gaan waar je de een na de andere zombie tegenkomt. Boek dan eens een vlucht naar Rusland en huur een auto. Ongetwijfeld het land van The Walking Dead..
17 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (302)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want de reeks gaat maar door. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
17 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Drunk Fails & Unlucky People Compilation
Wij steken niet onder stoelen of banken dat we van een aardig biertje houden. Maar zoals je weet eens is het genoeg. Ga je dan toch verder dan krijg je dit soort praktijken..
17 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Swedish Sign Language Master
Muziek is tof, maar als je doof bent mis je volgens mij toch een hoop. Gelukkig zijn er altijd nog gebarentaal experts die het perfect over weten te brengen..
16 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Instant Karma.. (7)
Huisdieren moet je met liefde behandelen. Zo niet, dan weet karma je altijd wel te vinden. En snel ook..
16 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Streetlab - Waar Vallen Vrouwen Op? (Grapjes)
Er zijn heel wat manieren om een nummer van een leuke vrouw te bemachtigen. Met de juiste openingszin kom je al een heel eind. Maar kunnen vrouwen flauwe grapjes waarderen? Kijk mee..
16 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Cardistry - Virtuoso : Air Time
Mijn kaartskills gaan niet verder dan standaard schudden. Maar er zijn mensen die kunnen toveren met een pak kaarten..
16 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Mountain Bikers Are Awesome (3)
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Kijk mee naar 'Mountain Bikers Are Awesome'..
16 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Streetbike Burnout Through Las Vegas
Met de juiste motor onder je kont is het vanzelfsprekend dat je zo nu en dan een beetje rubber verspilt. Zelfs onderweg in Las Vegas..
15 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
People Are Awesome - Women's Editon 2015
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan de dames weer eens in de spotlights..
15 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Piranhas In Brazil
Een bootje is leuk, en al helemaal in een land als Brazilië. Maar mag ik je een goede raad geven? Pootjebaden lijkt me in dit geval niet zo'n heel strak plan..
15 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Boba Motoring - VW Golf MK1 1056HP vs Yamaha R1 182HP
Je kent ze vast wel. Van die gastjes bij het stoplicht, petje op, 'snelle' Golf onder hun kont en de weg is hun racebaan. Vaak stelt het weinig voor, maar de MK1 VW Golf van Boba-Motoring is wel degelijk een rap monster. Vandaag gaat hij de strijd aan met een 182pk sterke Yamaha R1..
15 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (301) - Best Of February (30 Min)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want er gaat in de maand heel wat mis op de wegen. Zie hier het overzicht van February 2015..
15 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Kids React To VCR/VHS
We worden allemaal een dagje ouder, en de techniek komt en gaat. Maar de videorecorder is toch niet zo oud zou je denken. Fout! Mijn dochter weet niet eens wat een discman is, laat staan een videorecorder. En zo zijn er nog wel meer kinderen..
15 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Dragon Ball Z - Goku - Hologram
Persoonlijk ben ik niet zo'n onwijze Dragonball Z fan. Maar wel liefhebber van leuke gadgets zoals deze Goku hologram. Ik kan maar een ding zeggen. Shut up and take my money!
14 Mar '15 - in Cool
door Patrick
FPV Racing - Bring Out The Drones
Met een groepje vrienden elke weekend bij elkaar komen in een parkeergarage doet je al snel denken aan een autoclubje. Niets is minder waar. Dit is veel leuker..
14 Mar '15 - in Cool
door Patrick
People Aree Awesome - Insane Edition (2)
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
14 Mar '15 - in Cool
door Patrick
14 Incredible Edible EGG Tricks
Morgen is het weer zondag, de dag bij uitstek om te beginnen met een heerlijk eitje bij het ontbijt. Heb je niet zoveel tijd, dan zit hier misschien nog wel een tip bij voor je..
14 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (300)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
14 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 130 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein overzicht..
13 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Heston Blumenthal's 'Space Chips' Recipe
Na de opmerkelijke kookkunsten van Jamie Oliver en Gordon Ramsay is nu topkok Heston Blumenthal aan de beurt om een top gerecht te serveren..
13 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Russian Hitman Ransom Prank
We hebben al een poosje niets meer van Vitaly vernomen. Maar de beste man is samen met een collega weer terug als de Russische hitman. Mag ik je telefoon even lenen?..
13 Mar '15 - in Humor
door Patrick
10 Disgusting Things That Live In Your Bed
Als vrijgezel heb je wel eens van die weekenden dat je wakker wordt, naast je kijkt, en denkt WTF is dat? Maar dat is nog niet alles. Zonder dat je het weet zit heel je bed vol met ongewilde beestjes. We zetten ze op een rijtje voor je. Slaap lekker vanavond!
13 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Close Calls Compilation
We zien het wekelijks fout gaan in diverse fail compilaties. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Daar kunnen deze mensen over meepraten..
13 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 March 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van maart er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
13 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Damn Smartphones..
Een goede basketbalwedstrijd live meemaken is simpelweg tof te noemen. Maar je moet wel een beetje blijven opletten. Want met een telefoon spelen wordt gelijk afgestraft..
12 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (91)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef de jongens even een schone onderbroek..
12 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Collective
Robert Downey Jr. kennen we allemaal wel van de actiefilms Iron Man. Een superheld in een bionisch pak. Tof natuurlijk, maar allemaal fictie. Voor deze kleine jongen is een bionisch arm eindelijk realiteit. En wat voor een..
12 Mar '15 - in Cool
door Patrick
What If You Found Money?..
Geld vinden op straat is altijd leuk. ookal is het maar een paar euro. Maar wat doe je als je daarna iemand tegenkomt die het geld echt nodig heeft? Geef je het gelijk aan de beste man, je had immers toch niets, of zeg je dat je geen geld op zak hebt? Jack Vale deed de test..
12 Mar '15 - in Cool
door Patrick
CGI VFX Breakdowns - PowerRangers
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij 'PowerRangers'..
12 Mar '15 - in Cool
door Patrick
ETT - Mr. Fun Snowboard
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw snowboard project. Vandaag zoeken ze de sneeuw op met 'Mr. Fun' ..
12 Mar '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 09/03/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
11 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Federer vs Kid
Als pro tennisspeler is het wel eens tof om een ventje uit het publiek tegen je te laten spelen. Het is alleen jammer als het ventje de bal net iets beter plaatst dan je verwacht. Jammer Federer..
11 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Bubble Master
Heel leuk hoor bellenblazen met je kleine uk, maar er zijn mensen die daar gewoon expert in zijn. Zo ook deze Guinness World Record Champion...
11 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - AVN
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag laten ze de straat voor wat het is en gaan ze langs bij de AVN Adult Entertainment Expo in Las Vegas..
11 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Best Of Benny The Bull
Het leven van een mascotte gaat niet altijd over rozen. Maar met de mooie momenten erbij is het toch wel gaaf om een mascotte te zijn. Zie hier de mooiste momenten van Benny The Bull..
11 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Gordon Ramsay's Crispy Pancakes
Masterchef Gordon Ramsay is een man die van wanten weet en heerlijke recepten zo uit zijn mouw schudt. En met een beetje creatief knip en plakwerk wordt het helemaal leuk..

Extra: Jamie Oliver's Incredible Christmas Turkey
10 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Lamborghini Huracán vs Barrier Gate
Een Lamborghini Huracán is niet altijd even praktisch in het dagelijkse gebruik. Maar je hebt wel één voordeel. Je hoeft nooit te stoppen voor een slagboom..
10 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Base Race
Base jumpen is al een geweldige sport op zich, maar je kan er ook een leuke race van maken. Wie is het eerst op de 12e verdieping en wie is er als eerste weer vliegend beneden. Zie hier The Base Race..
10 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Nardi-Danese 6C 2500
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Dick DeLuna over zijn klassieke Nardi-Danese 6C 2500..
10 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (299) - Asia Special 25
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
10 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Cammy & NHL Pro Duncan Keith
We hebben allemaal wel een droom. Cammy's droom is om een goal te scoren met haar favoriete NHL ijshockeyschaatser Duncan Keith. Klinkt simpel, maar Cammy kan niet lopen en niet praten. Toch worden sommige dromen werkelijkheid..
09 Mar '15 - in Cool
door Patrick
It Takes A Split Second..
Een kind is als ouder zijnde je mooiste bezit. Met hart, ziel en zaligheid zorg je ervoor dat je kind niets overkomt. Maar let op, binnen een paar seconden zou het wel eens heel anders kunnen aflopen..
09 Mar '15 - in Commercial
door Patrick
Monolith
Elektrische skateboards zijn er al een poosje. Maar de Monolith is net even anders. Kijk mee naar dit Kickstarter project. Ik zeg tof speelgoed!
09 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Leg Press Fail
Even een middagje doorbrengen in de sportschool is goed voor je. Althans, dan moet je het wel goed doen..
09 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
WRC Rally Guanajuato Mexico 2015 Crash
Een WRC rally bijwonen is spektakel eerste klas. Al gaat het niet altijd volgens plan. Want een ding is zeker. Een rallywagen is geen duikboot..
09 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Top Gear S22E07

Previous Top Gear Season 22 Episodes Here!
09 Mar '15 - in Television
door Patrick
Epic Treehouse
Samen met je vader in de tuin een boomhut maken is tof. Maar als je vader eenmaal een klein beetje doorslaat dan krijg je dit. Ik zeg hebben!
08 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Father Of Four Hears Silence For The First Time
Er zijn onderhand heel wat filmpjes te bewonderen waarbij dove mensen door techniek eindelijk kunnen horen. Geweldig natuurlijk. Maar hoe mooi is het als je als vader van vier eindelijk van de stilte kunt genieten?..
08 Mar '15 - in Humor
door Patrick
SketchShe - Bohemian Carsody - Baby Got BACK
Je kan zeggen van niet, maar iedereen zingt in de auto wel eens stiekem mee als er een tof nummer op de radio is. De dames van SketchShe doen dat ook. En die doen dat totaal niet verkeerd..

Voor de liefhebber hier 'Baby Got BACK' van de dames..
08 Mar '15 - in Cool
door Patrick
CGI VFX Breakdowns - The Wolf Of Wallstreet
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij 'The Wolf of Wallstreet'..
08 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Rémi Gaillard - Bank
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor..
08 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Epic Win Compilation (33)
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een dosis winnaars. Bij deze..
08 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 129 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
07 Mar '15 - in Cool
door Patrick
LEGO Back To The Future
We hebben inmiddels al heel wat LEGO film creaties voorbij zien komen. Vandaag gaan we voor de klokkentoren scene uit Back To The Future. Blijft Awesome speelgoed!
07 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Spider Room
Ik ben totaal geen liefhebber van spinnen of wat er ook op lijkt. En al helemaal niet als ze in groten getale aanwezig zijn. Zoals in dit knusse hok..
07 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Creative Farm Gate
Elke dag weer je auto uitstappen om je hek open en dicht te doen komt ook een keer je strot uit. Daar moet vast iets op te verzinnen zijn..
07 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Jack Vale - Pranking Online Scammers
Wellicht is het je wel eens overkomen. Je typt per ongeluk een URL verkeerd in en meteen krijg je een melding dat je computer geïnfecteerd is met een of ander virus of vage malware. Gelukkig staat er altijd een nummer bij van een helpdesk die je er zo vanaf kunt helpen. Als je maar schuift. Pure oplichting natuurlijk. Jack Vale deed de test..
07 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 March 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de eerste week van maart er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
06 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Best Of Danny MacAskill
Danny MacAskill is geen onbekende hier op Biertijd. De trial pro kan toveren met zijn fiets. Tijd voor een compilatie van zijn betere werk..
06 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (298)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
06 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Xpogo - Raddar Days
Een pogo stick is eigenlijk zo oud als de weg naar Rome. Opa en oma hebben er zelfs nog mee gespeeld. Alleen gaat het er vandaag de dag wat extremer aan toe..
06 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Best Of Web (3) - Bike Edition
Het internet staat bol van de geweldige filmpjes. En dan is het altijd fijn als er iemand zo vrij is om er een compilatie van te maken. Zie hier Best of Web - Bike Edition..
06 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Brutal WWE Moves On Girls
Als fan van het WWE worstelfestijn is het soms lastig om thuis alle moves zelf uit te proberen. Maar met de juiste vriendin kom je een heel eind. Ik zeg vriendin van het jaar! (incl. zus)..
05 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge - Making People Feel Like Celebrities
Goocheltrucjes uithalen, mensen verrassen en vrouwen versieren. Stuart Edge is van alle markten thuis. Vandaag zorgt hij ervoor dat mensen zich even een beroemdheid voelen..
05 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Magic Of Rahat - Magic Door Prank
Een simpele deur midden in een parkje, waar zou die voor zijn? In dit geval weer een trucje van Rahat. Zie hier de Magic Door Prank..
05 Mar '15 - in Humor
door Patrick
MMA - Karma Is A Bitch..
Voor een MMA wedstrijd mag je dan wel denken dat je een stoere jongen bent en de hele wereld aankunt. Maar dat kan wel eens heel anders aflopen. Lang leve karma..
05 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Magic Photobomb Prank
Als mensen lopen te klooien om een foto van zichzelf te maken, dan is het wel zo netjes om de camera te vragen en de foto voor hun te maken. Maar als je dan toch bezig bent is het wel zo leuk dat je achteraf zelf ook op de foto staat..
05 Mar '15 - in Humor
door Patrick
TLP February 2015 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
05 Mar '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 02/03/15
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!..
04 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (90)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Net zoals hier in Nederland op de N361..
04 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
New Motorcycle Rider vs Truck
Alle begin is moeilijk. Je mag dan wel een motorrijbewijs op zak hebben, maar dan begint het leren pas echt. En een ding is zeker, als er een vrachtwagen aan komt rijden, voortaan gewoon je rem ingedrukt houden..
04 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Insane Water Taxi
In sommige landen ben je afhankelijk van een watertaxi om snel van A naar B te gaan. Althans, snel is een groot woord, want de meeste zijn niet vooruit te branden. Mocht je echt haast hebben, dan zou ik deze gast opzoeken..
04 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Watching Pr0n In Public Prank
Als je even naar het toilet moet is het wel zo fijn dat iemand even op je laptop wil letten. Maar dit geintje hadden ze niet verwacht. Ik zeg humor!..
04 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (297)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
04 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - The DeLorean DMC-12
Als er een auto is die ik ooit nog wel eens wil bezitten dan is het wel een DeLorean DMC-12. Je kent hem waarschijnlijk wel van de 'Back to the Future' films. Een probleembak eerste klas, maar het is en blijft een icoon. Geoff Ombao heeft er een. Zie hier zijn verhaal in een nieuwe aflevering van Petrolicious..
03 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Darwin Award Fails Compilation
Sommige mensen zijn te dom voor woorden, maar daar kunnen wij niet wakker van liggen. Want het brengt wel weer leuke beelden die wij best kunnen waarderen..
03 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
WTF Compilation - February / March 2015
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een heerlijke dosis WTF! Kijk mee..
03 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Russian Good Guys (2)
We zien het dagelijks fout gaan op de wegen. En vooral in Rusland hebben ze daar een handje van. Maar niet elke Rus is een eikel in het verkeer. Er zitten ook genoeg mensen tussen die wel weten hoe het moet..
03 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Wheels Fest Show Reel
Persoonlijk kan ik het wel waarderen. Van die feestjes waarbij motoren en auto's het beste van zichzelf laten zien. Zie hier een kleine samenvatting van Wheels Fest..
03 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Honesty Social Experiment
Stel je loopt met 20 euro naar een vreemde toe en zegt dat hij die net verloren heeft, dan zijn er maar weinig die eerlijk zeggen dat het niet van hun is. Maar laten we eens testen wie echt eerlijk zijn..
03 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Jiggly Boy Returns... And KG Approves
Elk basketbalteam heeft wel een lading fans. En als je als fan een beetje te ver gaat kan het wel eens voorkomen dat je de wedstrijd moet verlaten. Best spijtig natuurlijk, maar überfan Jiggly Boy is terug!..
02 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Fake Oscar Prank - Pretending To Be A Celebrity
Als acteur of actrice is het een hele eer om een Oscar te krijgen voor je werk. Maar hoeveel deuren gaan er voor je open als je tijdens de Oscar uitreiking de straat op gaat met een neppe variant? We laten het je zien..
02 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Lucky Pool Player
Een potje poolen met wat vrienden is altijd gezellig. Zelfs als je er geen moer van kan. Het enige wat je nodig hebt is een beetje geluk..
02 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Top Gear S22E06

Previous Top Gear Season 22 Episodes Here!
02 Mar '15 - in Television
door Patrick
Beyond Nature III - Winter Of Iceland
Dat de natuur wonderschoon kan zijn hebben we vaker kunnen zien hier op Biertijd. Vandaag reizen we af naar Iceland voor het derde deel van Beyond Nature, Winter of Iceland..
02 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Wankband
Heb je er ooit over nagedacht hoeveel energie wij consumeren met de nodige smartphones, tablets en ga zo verder. Erger nog, stel je zit pr0n te kijken en je tablet valt uit omdat de accu leeg is. Daar is nu een oplossing voor, de Wankband! Doe waar je goed in bent en voila, energie!. Meer info hier!
02 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Audi Lighting The Swarm 2015
Dat Audi revolutionair is met zijn autoverlichting kan niemand ontkennen. Kijk je op de snelweg in je binnenspiegel dan haal je de Audi's er zo tussenuit. Maar ook zij blijven ontwikkelen. Na led en laser is er natuurlijk ook nog Oled. En dat is best tof..
01 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Yes.. It's A Woman (25)
In een megavrachtwagen zoals ze in Amerika rondrijden kan je als vrachtwagenchauffeur wel eens wat over het hoofd zien. En al helemaal als mensen met lompe inhaalacties komen..
01 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
The Freezing Homeless Child! (Social Experiment)
Wie zou er volgens jou eerder een dakloze jongen helpen die met -10 graden in een t-shirt en kapotte broek buiten op straat staat? Zal het iemand zijn met genoeg knaken op de bank, of iemand met een goed hart? We laten het je zien..
01 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (296)
We gaan het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
01 Mar '15 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties