Archief

Items van February 2015
Rally Driver Anders Grøndal Flat Out
Rally is een geweldige sport. Maar over ijs en sneeuw wordt het toch een ander verhaal. Althans, coureur Anders Grøndal heeft er blijkbaar totaal geen moeite mee..
28 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month February 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van februari op een rijtje gezet. Kijk mee..
28 Feb '15 - in Cool
door Patrick
NBA The Starters - Weekend Whoopsies
Dat NBA basketball een serieuze sport is mag duidelijk zijn. Maar ook daar gaat het wel eens net een en ander mis..
28 Feb '15 - in Sport
door Patrick
Best News Bloopers February 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
28 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Koreusity 128 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
27 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Scooter Crash Galore (5)
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motor en scooterrijder heeft wel eens een slechte dag..
27 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Electrical Wiring Problems
Ben jij op zoek naar een goede elektricien? Zorg dan dat je ver uit de buurt van deze prutser blijft. Tenzij je van verrassingen houdt..
27 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Katsucon 2015 - Cosplay
Cosplay, je moet er van houden. Voor de mensen die het wel kunnen waarderen hierbij een overzicht van Katsucon 2015..
27 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Month February 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
27 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Bow Shooting - Shot Of The Day
Pijl en boog schieten is nog een vak apart. En al helemaal als je je doel niet ziet. En dan ook nog eens achter je rug. Deze kleine pik kan het wel..
26 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Trick Shots The Aussie Way
Waarschijnlijk zijn de meeste shots een keer of 20 overgedaan, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier 'Trick Shots The Aussie Way'..
26 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Short Film - Power/Rangers
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Power/Rangers'..
26 Feb '15 - in Movies
door Patrick
FPV Drone Racing
Spelen met een drone is tof. Vliegen met zo'n ding is en blijft leuk. Met een paar maten kan je er zelfs een race van maken. En dat geeft best toffe beelden..
26 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Banksy - Gaza
De Britse graffiti artiest Banksy staat bekend om zijn opmerkelijke kunstwerken. Zelfs in Gaza zijn nu zijn werken te bewonderen. Maar of je daar voor je plezier naar toe gaat is een ander verhaal..
26 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Eating A Banana In Front Of Strangers
Als een vrouw zachtjes op een banaan zit te sabbelen krijgt menig man daar erotische gedachtes bij. Zo ook deze heren..
26 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Top Secret Drum Corps Drum Show
Ze beweren dat het indrukwekkende Top Secret Drum Corps uit Basel Zwitserland de nummer één van de wereld is. En dat kan zo maar waar zijn als ik deze beelden zo zie..
25 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Russians & Strollers
Een kind is als ouder zijnde je mooiste bezit. Met hart, ziel en zaligheid zorg je ervoor dat je kind niets overkomt. Al gaat dat in Rusland soms maar net goed..
25 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Andy Rehfeldt - Mary Poppins Sings Death Metal
Andy Rehfeldt is een muzikaal wonder. De beste man neemt de meest uiteenlopende nummers, stript de muziek, en speelt dan zelf elk instrument weer in. Maar dan wel op zijn manier. Vandaag krijgt Mary Poppins een muzikale make-over..
25 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Table Tennis Shot Of The Day
Tijdens een professioneel potje tafeltennis kan je heel wat bijzondere acties verwachten. Maar deze shot spant toch wel de kroon..
25 Feb '15 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - The Hobbit Heli Mountain Biking In New Zealand
Wat doen Hobbits in hun vrije tijd? DevinSupertramp laat het je zien. We reizen af naar Nieuw Zeeland..
25 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Zapatou - YouTube - 10th Anniversary
YouTube bestaat inmiddels tien jaar. Tijd voor compilatiemaker Zapatou om het een en ander in beeld te brengen. Hoeveel van de filmpjes herken jij?..
24 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Attaining Nirvana In A Citroën DS
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Jeff Suhy over zijn klassieke 1955 Citroën DS..
24 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Parkour Fails Compilation
De parkour en freerun filmpjes die voorbij komen zien er vaak gelikt uit en zitten vol indrukwekkende moves. Gelukkig voor ons gaat het niet altijd volgens plan..
24 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 23/02/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een nieuwe WATTS Zap is het resultaat..
24 Feb '15 - in Cool
door Patrick
The Best Videos Compilation Part 3
Elke dag groeit het aantal video's op het web. Veel niet belangrijk, maar er zijn ook legio clips die het aanzien meer dan waard zijn. We zetten er een aantal op een rijtje..
24 Feb '15 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle Spring 2015
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Spring 2015!..
24 Feb '15 - in Music
door Patrick
Crash Galore (295)
Wij hebben hier in Nederland gelukkig nog weinig last van sneeuw en gladheid. Maar er zijn landen waar het nu een gevecht is om je auto heel te houden. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
24 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Rocket Snowboard
Wintersport is tof. Maar als je door de après-ski niet vooruit te branden bent, of er zit een heuveltje even tegen dan is dit board wel erg handig..
23 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Top Gear S22E05

Previous Top Gear Season 22 Episodes Here!
23 Feb '15 - in Television
door Patrick
How To Open 8 Beers Worker Style
Na het werk een biertje pakken is niet ongebruikelijk in de bouw. Maar hoe open je in één handeling acht flesjes pils? Nou, zo dus!
23 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Smoking...
Ik ben geen voorstander van roken in een auto. Ik rook zelf namelijk niet. Maar er zijn mensen die daar geen moeite mee hebben...

Fixed!
23 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Jimmy Kimmel - Lie Witness News - Oscars 2015
De Oscars is toch wel een van de grootste film feestje die je maar kan bedenken. Tijd dus voor Jimmy Kimmel's crew om weer eens de straat op te gaan om mensen wat vragen te stellen over dingen die niet bestaan. Blijft humor..
23 Feb '15 - in Humor
door Patrick
...Meanwhile... Timelapse Marine Animals
De wondere wereld diep onder zee kan een bijzonder schouwspel zijn. Sandor Bocci dacht daar ook zo over. Zie hier zijn timelapse creatie ...Meanwhile...
22 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Amazing Selfie Proposal
Een selfie is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Dus waarom niet je vriendin ten huwelijk vragen op die manier? Het klinkt te simpel, maar haar reactie spreekt boekdelen..
22 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Syop Motion Car Wrapping
Je auto van een nieuw kleurtje voorzien was vroeger een dure bedoening. Maar dat kan tegenwoordig een stuk goedkoper. Wrappen is de oplossing. Laten we eens een Golf onderhanden nemen in stop motion..
22 Feb '15 - in Cool
door Patrick
The Amazing iPad Magician
Vandaag de dag heeft bijna elk huishouden wel een tablet rondslingeren. Handig om even de krant te lezen, wat op te zoeken en ga zo maar verder. Simon Pierro daarentegen gebruikt hem op een andere manier..
22 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Best Of WRC
Dat er bij World Rally Championship meer komt kijken dan even van A naar B rijden mag duidelijk zijn. Kijk mee naar een compilatie mooie WRC momenten..
22 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 127 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein overzicht..
21 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Tex
Een hondje wat trucjes leren is niet al te moeilijk. Oké, het kost wat tijd en wat moeite maar dan heb je ook wat. Maar wedstrijden gaan net een stapje verder. Zie hier border collie Tex zijn best doen, en natuurlijk kampioen worden..
21 Feb '15 - in Cool
door Patrick
RC Roadworker Work
Op afstand bestuurbaar speelgoed is leuk. Maar vergis je niet. Niet alleen kleine kinderen spelen er mee, ook volwassenen vinden het een toffe hobby. En dan krijg je dit..
21 Feb '15 - in Cool
door Patrick
UR Gallardo Stage 3 Twin Turbo vs Bugatti Veyron
Met een Bugatti Veyron onder je kont denk je heel de wereld aan te kunnen. Maar helaas. Ook met een auto die geen miljoenen kost kan je een Veyron rijder genadeloos afslachten..
21 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
3 Year Old Taekwondo White Belt Recuting Student
Alle kleine kinderen hebben een liefde voor een bepaalde sport. Is het geen voetbal dan is het wel taekwondo. En dan moet je zelfs als drie jarige je woordje doen..
21 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Why Moms Get Nothing Done
Ga je naar je werk, kom je thuis is het net zo'n rommel als toen je vertrok. Waarom heeft moeder de vrouw de boel niet opgeruimd zal je denken? Wellicht dat dit filmpje wat duidelijk maakt..
20 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Car Snow Cleaning 2.0
Het is niet fijn als je 's ochtends bij je auto komt en er ligt een pak sneeuw op. Dat kost je toch een minuut of 10 om alles weer sneeuwvrij te maken. Maar er is een snellere oplossing voor mensen met haast..
20 Feb '15 - in Cool
door Patrick
25 Years of Photoshop - Dream On
Photoshop is jarig. Het is alweer 25 jaar geleden dat je voor het eerst je plaatjes kon verfraaien. En dat vieren ze met een bijzondere clip. Zie hier 'Dream On'..
20 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Food Or Drugs Social Experiment On The Homeless
Er zijn heel wat mensen die zeggen dat een dakloze eerder zal kiezen voor 'drugs' zoals alcohol en sigaretten dan voor voedsel. Maar is dat ook werkelijk zo? JinkiesTV deed de test..
20 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 February 2015
Soms zit het mee, soms ook wel tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
20 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Bryan Bros - Golf Trick Shots Part 2
Golfen is knikkeren voor rijken die te lui zijn om te bukken. Althans dat beweren sommige mensen. Persoonlijk vind ik het een supersport, maar mijn skills zijn niet om over naar huis te schrijven. Een balletje slaan kan je beter aan Bryan Bros overlaten..

Voor de liefhebber: Deel 1 vind je hier..
19 Feb '15 - in Cool
door Patrick
ETT Ultimate Surfboard Stringer Snowboard
De heren van Signal Snowboards gaan elke maand weer voor een nieuw snowboard project. Vandaag gaan ze voor de Ultimate Surfboard Stringer Snowboard..
19 Feb '15 - in Cool
door Patrick
James Kingston - Scary Crane Climb in Dubai
We gaan weer eens met James Kingston op stap. De beste man is dol op hoogtes, en als je dan toch in Dubai bent kan je maar beter gelijk een hoge kraan opzoeken om je verslaving iets te stillen..
19 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fainting News Bloopers
Flauwvallen kan de beste overkomen. Het is alleen best lullig als het op live tv gebeurt. Zoals bij deze nieuwslezers..
19 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (34)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
19 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Top Gear S22E04

Previous Top Gear Season 22 Episodes Here!
18 Feb '15 - in Television
door Patrick
WATTS Zap 16/02/15
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Korte fragmenten overgoten met een toepassend muzikaal sausje. Zie hier een verse WATTS Zap!
18 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge - Serenading Girls On Valentine's Night
Goocheltrucjes uithalen, mensen verrassen en vrouwen versieren. Stuart Edge is van alle markten thuis. Zelfs een serenade zingen gaat hem en zijn maten bijzonder goed af..
18 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Zach King Imitation
Als er iemand is die fantastische Vines maakt dan is het Zach King wel. Natuurlijk zijn er altijd mensen die zijn creaties proberen te kopiëren. Maar of dat een succes is..
18 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Afroman vs Fan
Dat muzikant Afroman een vent is die aardig overweg kan met een gitaar mag duidelijk zijn. Maar omgaan met fans moet de 'Because I Got High' rapper blijkbaar nog even leren..
18 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Kyle Baldock's Winning BMX Run
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Zo ook Kyle Baldock..
17 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Poor Cameraman
Als cameraman zit je eerste rij bij alle actie. Maar of dat altijd zo fijn is is een ander verhaal..
17 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Brandon Mikesell's Majestic Wingsuit Fling
Wingsuit basejumpen, het blijft gekkenwerk om jezelf in het diepe te storten met als enige redmiddel een stukje doek met wat touwtjes. Maar zeg zelf, awesome is het wel!
17 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Labratten - Wat Is Uw Wachtwoord?
We moeten allemaal voorzichtig zijn met onze online wachtwoorden. Voor je het weet maakt iemand er misbruik van. Maar stel we vragen op straat aan willekeurige mensen naar hun wachtwoord, zullen zie die dan geven? De Labratten deden na Jimmy Kimmel de test..
17 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Jimmy Kimmel's Pedestrian Question - Are You Kinky?
Met alle boeken die verkocht zijn van '50 Shades of Grey' en nu overvolle bioscoopzalen zou je denken dat de halve wereld een kinky nachtleven wel kan waarderen. Tijd voor Jimmy Kimmel om dat op straat eens te vragen. Are you kinky?..
17 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (294) - Best Of January 2015 (50 Min)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want er gaat in de maand heel wat mis op de wegen. Zie hier het overzicht van January 2015..
17 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Dubai Flow Motion
Rob Whitworth is een meester in films bewerken en tevens een super fotograaf en filmer. Na zijn bijzondere flow-motion creatie 'Barcelona GO!' en 'Enter Pyongyang' gaan we nu voor een ritje naar Dubai. Ik zeg Awesome!..
16 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Epic Win Compilation - Jan / Feb 2015
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een dosis winnaars. Bij deze..
16 Feb '15 - in Cool
door Patrick
NASA
NASA's SDO (Solar Dynamics Observatory) werd vijf jaar geleden gelanceerd om de zon te observeren. Hij maakt 24 uur per dag per seconde meerdere foto's. En ik kan je zeggen. Dat levert tot op de dag van vandaag zeer mooie beelden op..
16 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (293)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
16 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Super-Fan Builds - Up! Dog House
Als superfan van een game of film is het tof om iets te krijgen wat niemand anders heeft. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super-Fan Builds' voor. Vandaag gaan ze voor een Up! Dog House..
16 Feb '15 - in Cool
door Patrick
What Does The Fox Say? Scania Version
Als vrachtwagenchauffeur is het soms eenzaam werk en kan je wel wat afleiding gebruiken om de donkere nachten door te komen. Een leuk stukje muziek doet wonderen en al helemaal als je van je collega achter je er ook nog een gratis lichtshow bij krijgt..
15 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Tripping Guys In The Hood Prank..
Mensen in de maling nemen met een tof geintje zal niemand erg vinden. Maar bewust iemand proberen te laten struikelen, en dan ook nog in 'the hood' zal niemand waarderen. Dat is vragen om gezeik. Maar voor ons wel leuk..
15 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Zach LaVine Throws Down The 'Space Jam' Dunk
Tijdens een dunk wedstrijd moet je toch met iets origineels komen om kans te maken op een overwinning. Zach LaVine weet precies wat we bedoelen zoals hij laat zien tijdens de 2015 Sprite Slam-Dunk Contest.
15 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Rich vs Poor Donation Social Experiment
Wie zou er volgens jou eerder geld geven aan iemand die geld inzamelt voor de daklozen? Mensen die makkelijk wat knaken kunnen missen of de minderbedeelden? Deze man deed de test..
15 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Miss Finland vs Pro Poker Player, Sara Chafak, Ronnie Bardah
Sara Chafak, ook wel bekend als Miss Finland is een mooie dame om te zien. Maar kan ze ook een beetje poker spelen? Laten we eens kijken wat ze presteert tegen pro poker speler Ronnie Bardah..
15 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Car Mechanic vs Air
Een geintje op de werkvloer is goed voor de sfeer. En dat kan je aan deze automonteur best overlaten..
15 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Valentine's Instant Date Dance
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag gaan we met vreemden dansen onder de sterren. Het is immers Valentijnsdag he..
14 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Hand Made Mini W32 Engine
Een poosje terug zagen we José Manuel Hermo Barreiro aka Patelo een mini V12 motorblok in elkaar knutselen. Een hele prestatie, maar dat was hem nog niet genoeg. Na ruim 2500 uur werken is nu een W32 blok relaiteit. Ik kan maar één ding zeggen, knap stukje huisvlijt..
14 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Dinosaur In The Hood Prank (2)
Mensen in 'the hood' in de maling nemen kan wel eens verkeerd uitpakken, dat hebben we inmiddels eerder gezien. Maar het kan ook op een lollige manier. Het enige wat je nodig hebt is een dinosaurus pak..
14 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Snow Plough Fail
Als er een dik pak sneeuw op de snelweg ligt is het wel zo fijn dat een sneeuwschuiver de weg wat veiliger maakt. Maar of dit nou de bedoeling is?..
14 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 126 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
13 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Russian Soldier Shot
Elke bar heeft wel een speciaal shotje. Is het geen standaard mix, dan wel een eigen creatie. De 'Soldier Shot' uit deze Russische bar is wel heel apart te noemen..
13 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Beer Smuggler At Soccer Game
Bier en voetbal is een perfecte combinatie. Maar helaas is bier meenemen in een stadion niet toegestaan. Maar we kunnen het altijd proberen toch? Een flesje of drie zal niemand opvallen. Maar je kan het ook overdrijven..
13 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Hitman: Agent 47 - Trailer
Een goede actiefilm kunnen we allemaal wel waarderen gok ik zo. Nou is Hitman een computerspel die al eerder verfilmd is en dus eigenlijk niet heel erg origineel meer. Maar als ik de trailer van 'Hitman: Agent 47' zo bekijk zeg ik: Laat maar komen! We moeten alleen nog even wachten tot 3 september..
13 Feb '15 - in Trailers
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 February 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van februari er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
13 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
American Kids Try Breakfasts From Around The World
Ontbijt is het belangrijkste maal van de dag. Maar in elk land komt er 's ochtends wat anders op tafel. Wat vinden kinderen nou echt lekker? We gaan het even testen..
12 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Road Rage.. (9)
Autorijden is geven en nemen. Natuurlijk zijn er altijd mensen die denken dat ze boven de wet staan en de weg als racebaan gebruiken, en schijt hebben aan de regels. Of je treft net iemand met een kort lontje. En ja, dan kan je dit wel eens overkomen..
12 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Virgin - Repainting Our Boeing 737
Ook een vliegmaatschappij als Virgin wil wel eens van kleur veranderen. En dan moet de boel toch opnieuw gespoten worden. En dat is stiekem nog best tof om te zien hoe ze een Boeing 737 onder handen nemen..
12 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Jean-Troll Van Damme
Neem een lading YouTube filmpjes, combineer die met de vecht skills van Jean-Claude van Damme en Jean-Troll van Damme is het resultaat..
12 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Colin Furze's Invention Show - Freezer Wave
Colin Furze blijft zijn Youtube volgers vermaken met de door hun aangevraagde uitvindingen. Soms geniaal, soms ronduit lachwekkend. Zie hier de Freezer Wave..
12 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Hammertime!
Als professioneel timmerman kan je aardig overweg met je gereedschap. Maar deze klussert is toch wel een vak apart. Hammertime!
11 Feb '15 - in Cool
door Patrick
The Problem With Action Movies Today
De actiefilms van vandaag zijn niet meer te vergelijken met de kaskrakers van vroeger. Maar waar ligt dat nou precies aan. Chris Stuckmann legt dat in 20 minuten haarfijn uit. En gelijk heeft hij..
11 Feb '15 - in Cool
door Patrick
NBA Arcade Champion
Tijdens basketbal een bal perfect in het netje mikken is geen eenvoudige opgave. Wellicht dat de NBA deze linker gast eens aan kan nemen. Die heeft er blijkbaar erg weinig moeite mee..
11 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 09/02/15
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!..
11 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (11)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
11 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (292) - Asia Special 24
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
11 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (89)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af..
10 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Ford Mustang Speed Dating
Nu we in de maand van de romantiek zitten wil elke man wel een leuke vrouw ontmoeten. Alleen is immers ook maar alleen. Speed daten kan een mooie oplossing zijn. En met deze dame gaat het wel erg snel..
10 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Couple Fails Compilation - Failed Valentines
Nog een paar dagen en dan is het weer Valentijnsdag. Voor de verliefde stelletjes weer een dag bij uitstek om elkaar weer eens te zeggen hoe gek ze op elkaar zijn. Al kunnen heel wat setjes wat extra hun best doen..
10 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - Rita Hayworth's 1953 Cadillac Ghia
Petrolicious zet elke week een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag hebben we in de hoofdrol een 1953 Cadillac Ghia..
10 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
History Of Video Games (1961-2015)
We laten hier op Biertijd niet al te vaak documentaires voorbij komen, maar vandaag maken we een uitzondering. We kijken in ruim anderhalf uur terug naar 54 jaar video games. Zie hier 'The History of Video Games'..
10 Feb '15 - in Docu
door Patrick
195km/h in City Center Belgium
We gaan allemaal wel eens te hard. Maar met 195km/h, waar 90 is toegestaan, is het zelfs in het centrum van België simpelweg gekkenwerk. Althans..
09 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Freddie Wong - RocketJump - London Brawling
De creaties van filmmaker Freddie Wong blijven keer op keer kleine meesterwerkjes. Vooral zijn YT-Kanaal RocketJump staat er bol van. Zie hier zijn laatste clip 'London Brawling'..
09 Feb '15 - in Cool
door Patrick
What The Hell Is Wrong With My Appartment?
In elk huis zal je wel eens een spinnetje tegen het lijf lopen. Maar als ik deze kamer zo zie ging ik toch even een hotel opzoeken..
09 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Crazy Yoda Selfie Construction Crane
Nu ben ik een jongen met een behoorlijke geval van hoogtevrees dus zal je mij niet zo snel de hoogte op zien zoeken. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Adrenaline teveel of gewoon een doodswens?
09 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
How to Quickly Peel a Boiled Egg
Staat morgenochtend weer een gekookt eitje op het menu? Wellicht dat deze tip je wat kan helpen. Een soort van eierenpellen 2.0..
08 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Ford F150 FX4 vs Truck
Als vrachtwagenchauffeur zit je nooit stil en heb je het druk zat. Maar als je dan ook nog vast komt te zitten in de sneeuw, dan is het wel zo fijn dat er mensen zijn die graag een handje helpen...
08 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Andre
Het nummer 'Get Lucky' van Daft Punk kennen we allemaal wel. Een regelrechte hit als je het mij vraagt. Maar laten we gitarist Andre Antunes even los gaan met wat bekende nummers op de beat van 'Get Lucky'. Dan krijg je dit als resultaat..
08 Feb '15 - in Music
door Patrick
Drone Crash Compilation
Het is geweldig speelgoed zo'n drone. Een beetje rondvliegen wat opnemen en weer naar huis. Maar het gaat niet altijd volgens plan..
08 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
PistolShrimps - Breaking Bat - Batman in Famous TV Scenes
De heren van Pistol Shrimps blijven ons vermaken. Is het geen Star Wars of The lord of the Rings, dan pakken ze wel Batman beet om die hun eigen draai te geven..
08 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Ferrari 458 Italia vs Hayabusa Turbo
Met een Ferrari 458 Italia onder je kont denk je heel de wereld aan te kunnen. Maar vergis je niet. Er is altijd baas boven baas..
08 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 125 - Viral Compilation
We hebben hem vorige week moeten missen, dus doen we vandaag een extra lang viral overzicht van Koreusity. Zie hier deel 125..
07 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Sleeping Woman vs Plane
Heb jij ook wel eens van die momenten dat je niet kan slapen omdat je vrouw naast je ligt te ronken? Wellicht is dit een leuk ideetje voor je om de tijd door te komen..
07 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (291)
Wij hebben hier in Nederland gelukkig nog weinig last van sneeuw en gladheid. Maar er zijn landen waar het nu een gevecht is om je auto heel te houden. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
07 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Kick The Bottle!
Schat, ik heb een goed idee. Zet een fles op je hoofd en terwijl Vladimir het filmt zal ik hem eraf schoppen. Strak plan toch?..
07 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Chris Mendes Slow Motion Skateboarding
Langzaam is lekker, want dan kunnen we eens duidelijk zien hoe die bizarre skateboard trucjes werken. Zie hier Chris Mendes..
07 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (290)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
06 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Funny Gun Fails
Geweren, pistolen, simpelweg elk wapen moet je correct en met respect behandelen. Anders komt er alleen maar ellende van..
06 Feb '15 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome Epic Wins 2015
Of het nou basejumpers, skateboarders, skiërs of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Zie hier een nieuwe 'People are Awesome' compilatie..
06 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Thug Life Gym Style (2)
Als je een paar kilo kan tillen ben je al snel een hele vent in de sportschool. Maar zoals je weet is er altijd baas boven baas..
06 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Angel and Devil
Je weet dat als de vrolijke Fransoos Rémi Gaillard in de buurt is dat je op moet passen. Zelfs bij een potje golf ben je niet veilig..
06 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 February 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de eerste week van februari er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend alvast!
06 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Anything to Declare?
Met een aantal vrienden vliegen naar Budapest is op zich al tof. Maar geloof me, controleer altijd je bagage voor je het vliegtuig in stapt. Want ze willen wel eens controleren..
05 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Ferrari vs Nissan GT-R
Met twee dikke auto's op de snelweg is een wedstrijdje al snel gemaakt. In dit geval een Ferrari 458 en een Nissan GT-R. Maar je moet je toch blijven realiseren dat je op de openbare weg rijdt. En ja, dan is een foutje al snel gemaakt..
05 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Fifty Shades of Grey
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten dames wat vragen te stellen. Vandaag is het onderwerp de film 'Fifty Shades of Grey'..
05 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Kid vs Slide
Elk kind is gek op de speeltuin en met name de glijbaan. Al denk ik wel dat dit ventje voorlopig geen glijbaan meer wil zien..
05 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Damien Walters - Teeterboard
Damian Walters is geen onbekende voor ons. De stuntman en parkour pro beschikt over uitzonderlijke moves. Vandaag gaan hij los met een teeterboard...
05 Feb '15 - in Cool
door Patrick
35 Amazing Dog Tricks Performed By Jesse
De kleine Jesse is geen onbekende voor ons. De slimme Jack Russell heeft in de loop der tijd aardig wat trucjes geleerd. Zie hier zijn laatste skills..
05 Feb '15 - in Animals
door Patrick
Labratten - Een Boodschap Aan Je Ex
Het duurt even voor je de juiste partner hebt gevonden. Maar laten we het eens hebben over je ex. De relatie is waarschijnlijk niet altijd rot geweest, maar wat zou jij nog even willen zeggen tegen haar of hem?..
04 Feb '15 - in Humor
door Patrick
DevinSupertramp - Motorized Trike Drifting & Blokart
Wij mannen blijven toch altijd in hart en nieren een stelletje kleine kinderen. Neem een trike, vervang het een en ander, en een nieuwe sport is geboren. Zie hier een nieuwe creatie van DevinSupertramp..
04 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Magic Of Rahat - Hoverboard Prank
Als we de 'Back to the Future' films mogen geloven is een hoverboard in 2015 de normaalste zaak van de wereld. Maar helaas. Toch heeft Rahat er blijkbaar een weten te bemachtigen..
04 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Close Call.. (88)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af..
04 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 02/02/15 - Australian Open Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de Australian Open special..
04 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Jean-Baptiste Chandelier - Kiwi Experience
Hoe geweldig is het om als een vogel over de bergen heen te zweven? Ik kan me niks mooiers voorstellen. Paraglider Jean-Baptiste Chandelier komt aardig in de buurt..
04 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Badass Cop Doesn't Give A F#ck..
Het originele filmpje van een politieagent uit Dover die uit zijn bol gaat op Taylor Swift's 'Shake it off' is een regelrechte succes op het interweb. Maar deze variant mag er ook wezen..
04 Feb '15 - in Humor
door Patrick
DRIFT44 - RC Lexus Precision Drifting
Driften lijkt zo simpel, maar goed kunnen driften is een kunst op zich. Of het nou een echte auto is, of een RC wagentje, het blijft knap. Deze man heeft het duidelijk vaker gedaan..
03 Feb '15 - in Cool
door Patrick
3RUN - Parkour vs Urban Downhill
Wedstrijdjes zijn altijd leuk. Vandaag neemt een parkour fanaat het op tegen een urban downhill rijder. Wie zal de snelste zijn?..
03 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Bulletproof Mercedes-Benz 280S/8
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Bernard Bredehorn over zijn klassieke 1972 Mercedes-Benz 280S/8..
03 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Celebrities Read Mean Tweets - Music Edition #2
Het leven van een bekendheid gaat niet over rozen. Laten we eens kijken wat voor liefdevolle Twitter berichten ze dagelijks krijgen. Ze lezen ze zelf even voor..
03 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Epic Snow and Ice Fail Compilation
Sneeuw en ijs zijn op zich best leuk. Maar al die gladheid kan ook wel eens voor pijnlijke en humoristische missers zorgen. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
03 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Riders Are Awesome
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Kijk mee naar een nieuwe 'Riders Are Awesome'..
02 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Zach King's Best Vines From 2014
Mocht je regelmatig vine compilaties bekijken dan heb je Zach King zeker al een aantal keer voorbij zien komen. Zach is heer en meester in het maken van 'magic' vines. Zie hier zijn beste van 2014..
02 Feb '15 - in Cool
door Patrick
How To Get Out Of A Cop Car
Een ritje in een politiewagen is geen pretje. Je zit daar immers niet vrijwillig in. Maar met de juiste babbel zijn er genoeg mensen die even de deur open willen doen..
02 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Steve-O - Winter Stunts & Pranks
Mafketel Steve-O kennen we allemaal van de tv-serie Jackass. De beste man zit niet stil en heeft tijdens zijn trip naar Oostenrijk weer het een en ander uitgehaald. Bij deze de beelden..
02 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Super-Fan Builds - Final Fantasy Kitchen Knives
Als superfan van een game of film is het tof om iets te krijgen wat niemand anders heeft. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super-Fan Builds' voor. Vandaag gaan ze voor een Final Fantasy messenset..
02 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Janson and Fernando: Back to the Racetrack
Nog even en dan gaan we weer genieten van de Formula 1. 15 maart begint het festijn in Australië. En omdat de tijd niet snel genoeg gaat gaan Jenson en Fernando alvast op weg...
01 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Most Inspiring Dog Rescues
Of het nou een hond met een baasje is, of een zwerfhond, het is en blijft rot als ze in problemen komen. Gelukkig zijn er altijd mensen die een helpende hand bieden..
01 Feb '15 - in Animals
door Patrick
PistolShrimps - Hollywood Hacking
Een computer hacken is nog niet zo makkelijk. Maar als je de films uit Hollywood mag geloven is het ronduit kinderspel. Tijd voor PistolShrimps om daar op in te haken..
01 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Lexus The Dirt Bike Dog
Een hond is in wezen je beste vriend. En als je dan ook nog je hobby kan delen met je trouwe viervoeter is het natuurlijk helemaal geweldig. Zie hier James Stott met zijn maatje Lexus..
01 Feb '15 - in Animals
door Patrick
Drop Dead Robbery
Als je netjes je werk staat te doen en er staat plotseling iemand met een mes of pistool voor je neus om geld te schreeuwen, dan is het wel even schrikken. Maar als je dan vervolgens een pistool op zijn hoofd richt dan krijg je soms rare reacties..
01 Feb '15 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties