Archief

Items van December 2014
Happy New Year!

Namens ons, alvast de beste wensen en een fijn 2015. Tot volgend jaar!
31 Dec '14 - in Actueel
door Patrick
MMA Moves Gone Wrong..
Een beetje MMA vechter heeft jaren training achter de rug, maar dan nog gaat niet elke move volgens plan. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
31 Dec '14 - in Sport
door Patrick
Best News Bloopers 2014 (2)
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten. Na deel één hierbij deel twee van de 2014 bloopers..
31 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Crazy Aerial & Skydiving Fails
Vliegen is voor de mens een hele uitkomst en tevens een geweldige hobby. Maar soms gaat het niet helemaal volgens plan..
31 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Yes.. It's A Woman (22)
We mogen het eigenlijk niet zeggen, maar vrouwen en auto's is niet een al te beste combinatie. Rijden kost moeite, parkeren is een drama, en zelfs tanken blijkt een hele uitdaging..
31 Dec '14 - in Humor
door Patrick
MotoGP 2014 Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de hardste crashes van de 2014 MotoGP..
31 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Motorhead Hill Climb By Recaro
De heren van het 'autoclubje' Motorhead organiseren regelmatig de leukste uitjes. Zo ook dit hill climb event op Mazda Turnpike op de Hakone berg in Japan. Doe mij de GT-R maar!
30 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bioluminescent Forest Projection Mapping
Een groot bos is op zich al een magisch iets, maar als je de natuur gaat combineren met iets moderns als 3D Projection Mapping kan het er alleen maar beter op worden..
30 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Super-Fan Builds - Groot Swing Set (Guardians of the Galaxy)
Als superfan van een game of film is het tof om iets te krijgen wat niemand anders heeft. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super-Fan Builds' voor. Kijk mee naar de Groot Swing Set (Guardians of the Galaxy)..

Extra: De City of Rapture Fish Tank (Bioshock)..
30 Dec '14 - in Cool
door Patrick
17 Year Old Audra Traffic Stop Surprise
Aangehouden worden omdat je niet gestopt bent bij een stopbord is nooit leuk. Maar soms, heel soms, kan het wel eens heel anders aflopen dan je zou denken..
30 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Amazing Shell Toilet, Gas Station
Als je onderweg stopt bij een willekeurig tankstation om even naar het toilet te gaan kan je van alles aantreffen. Vaak zijn de toiletten helaas niet om aan te zien en te vies voor woorden. Maar het kan ook anders. Zoals dit Shell toilet in Bohol op de Filipijnen..
30 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Hits of 2014 - Played With Household Items
Er zijn heel wat manieren om muziek te maken. En Andrew Huang is daar best creatief in. Zie hier zijn versie van een aantal 2014 hits..
30 Dec '14 - in Cool
door Patrick
NewsWest9 Reporter Kim Powell's Warming Up Rapping Alphabet Aerobics
Als reporter elke dag weer je verhaaltje doen moet natuurlijk wel vlekkeloos verlopen. En juist daarvoor doet NewsWest9 reporter Kim Powell voor de uitzending altijd even een warmup. En wel met de rap hit 'Alphabet Aerobics'. Ik zeg respect..
29 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Skyrim in 20 Seconds
Skyrim is een fantastisch spel waar eigenlijk geen einde aan komt en je gegarandeerd uren aan kunt spenderen. Maar toch kunnen we het in 20 seconden perfect samenvatten..
29 Dec '14 - in Humor
door Patrick
The Visual Effects of 'Captain America: The Winter Soldier'
Dat we bij elke film weer in de maling worden genomen hebben we al eerder kunnen zien. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij Captain America: The Winter Soldier..
29 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (282)
Wij hebben hier in Nederland gelukkig nog weinig last van sneeuw en gladheid. Maar er zijn landen waar het nu een gevecht is om je auto heel te houden. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
29 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Stig's Vacation - Top Gear Series 22 Teaser
Als er een tv programma is waar autoliefhebbers elke jaar weer klaar voor zitten dan is het Top Gear wel. Ook in 2015 zullen ze ons weer vermaken. De Stig zit er in ieder geval al klaar voor..
28 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Break Collections: Ultimate Sports Edition
Sporten is goed voor je. Je voelt je een stuk beter en je conditie gaat er ook nog eens op vooruit. Maar er zijn momenten..
28 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Grandma vs iPhone Christmas Present
Er zijn heel wat mensen die maar al te graag een iPhone onder de kerstboom hadden willen vinden. Maar deze oma denkt daar heel anders over..
28 Dec '14 - in Humor
door Patrick
With A Little Help..
Als de techniek even niet mee wil werken moeten een paar extra handen de boel op kunnen lossen toch? In het kader van 'vele handen maken licht werk' klopt het als een bus..
28 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Police Hotbox Prank
Amerikaanse agenten zijn dol op donuts en zijn zwaar tegen drugs. Maar dit duo is net even anders..
28 Dec '14 - in Humor
door Patrick
2014: The World Around Us
2014 is in onze ogen een jaar vol lol, maar vergeet de mindere momenten niet. Het kan niet elke dag humor en pret zijn. En dat maakt deze compilatie meer dan duidelijk..
27 Dec '14 - in News
door Patrick
Santa Claus Caught On Camera
Elk kind droomt ervan om Santa eens te betrappen. Zo ook de zeven jarige Evan. Evan dacht met een camera de aanwezigheid van Santa op te kunnen nemen, maar wat hij later terug zag was wel heel bijzonder..
27 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Xtr3m3Flip3rs - A Normal Morning - Trickshots
Elke dag hebben we zo ons ritme. Opstaan, douchen, kopje koffie, enz. Totaal niet interessant eigenlijk, maar de 'normale' ochtend van deze jongens is wel apart te noemen..
27 Dec '14 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - 2014 Edition
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
27 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Close Call Compilation (5)
We zien het wekelijks fout gaan in diverse fail compilaties. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Daar kunnen deze mensen over meepraten..
27 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Ultimate Fails Compilation 2014
Er gaat niet elke week wel eens iets fout. Of elke maand. Heel het jaar door zijn er wel pijnlijke missers of lullige foutjes. Zie hier de Ultimate Fails Compilation 2014..
26 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Best News Bloopers 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
26 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Philizz Video Yearmix 2014
Als het einde van het jaar nadert, dan komen overal de jaarmixen vandaan. Tijd voor een stukje muziek! Zie hier de Philizz Video Yearmix 2014..
26 Dec '14 - in Music
door Patrick
Travis Pastrana's Action Figures - Official Trailer
Travis Pastrana kennen we allemaal wel van zijn Nitrous Circus. Maar de beste man zit niet stil. Zie hier de trailer van zijn nieuwe productie 'Action Figures'..
26 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (281)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
26 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Dakloze Han Krijgt Extreme Kerst Makeover
De warme feestdagen staan weer voor de deur. De tijd van het jaar waar zowat heel Nederland weer met smart naar uitkijkt. Dit geldt voor velen maar niet voor iedereen. Daklozen hebben het ontzettend zwaar tijdens de kerstdagen. Niemand om gezellig mee te eten tijdens het kerstdiner, geen warme knuffel of een fijne kerstwens. De Labratten & LorenzoJonesTV hebben het heft in eigen handen genomen en hebben een dakloze man de kerst van zijn leven gegeven.
26 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Inappropriate Santa
Santa is negen van de tien keer een vrolijke man die liefde en cadeautjes komt brengen. Maar ook Santa heeft wel een bijdehante bui..
26 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Koreusity 121 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een vers overzicht..
25 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Road Bike Party 3 - San Diego
Voor elke fietssport is er wel een speciaal model. Of je nou voor een racefiets gaat of een MTB, je kiest er een die bij je sport past. Maar je kan natuurlijk ook eigenwijs zijn en lak hebben aan die regels. Zie hier Sam Pilgrim..
25 Dec '14 - in Cool
door Patrick
CineFix - 2014: A Year In Movies Mashup
2014 was voor de filmmakers wederom een productief jaar. Er zijn weer de nodige kaskrakers geweest die een behoorlijke indruk hebben achtergelaten. Zie hier de 2014 Movie Mashup van CineFix..
25 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Wingsuit Rodeo - Cloud Surfing
Als je een hobby als wingsuit flying wil gaan proberen is het fijn om te weten hoe het nou precies is om zo door de lucht heen te vliegen. Je kan dan zelf zo'n pak aantrekken en op goed geluk uit het vliegtuig springen, maar je kan ook gewoon even met iemand meevliegen. Wel zo gezellig..
25 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Don't F*** With The Bus Driver
Als buschauffeur maak je onderweg heel wat mee. Gelukkig hebben de meeste chauffeurs veel geduld en maken ze zich niet zo snel druk. Maar als je ze pissig maakt, dan heb je echt gezeik..
25 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
JibJab 2014 Year In Review: '2014 You Are History!'
Zoals elk jaar breng JibJab wederom een klein nieuwsoverzicht van het afgelopen jaar. Zie hier 2014 Year In Review : 2014 You Are History!
25 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Santa Claus Scare Prank
Vreemde mensen laten schrikken is best grappig. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven. Dit soort 'geintjes' kunnen wel eens uit de hand lopen als je een keer de verkeerde treft..
25 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Cool Fireworks
Mooi vuurwerk moet schitteren, harde doffe knallen en prachtige kleuren produceren. Maar soms zie je iets dat ook simpelweg awesome is. Van de week bij de Intratuin maar eens vragen wat het moet kosten..
24 Dec '14 - in Cool
door Patrick
AZO Showreel 2014
AZO staat al jaren bekend als 'The coolest guy in the world'. En niet zonder reden, de man is van alle markten thuis. Tijd voor een nieuwe collectie trucjes. Zie hier zijn Showreel 2014..
24 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Nutcracker Fail Compilation
Er zijn een aantal zaken waar ik erg zuinig op ben, en één daarvan zijn op zeker mijn ballen. Want zeg zelf. Er is geen man die dit wil meemaken..
24 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Shaun Rodriguez - Slow Motion Skateboarding
Langzaam is lekker, want dan kunnen we eens duidelijk zien hoe die bizarre skateboard trucjes werken. Zie hier Shaun Rodriguez..
24 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (280)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want de reeks gaat maar door. Zie hier een verse Crash Galore..
24 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (7)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
24 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Marvel vs DC Epic Trailer, Mashup
De superhelden van DC en Marvel doen allemaal goed hun best de wereld op orde te houden. Maar wat als we die twee teams tegenover elkaar zetten? Dan is deze heerlijke mashup het resultaat..
23 Dec '14 - in Cool
door Patrick
BBC News Reporter Quentin Sommerville vs Drugs
Als BBC reporter maak je zo nu en dan wel wat mee. Maar ik gok dat dit de leukste dag van Quentin Sommerville is geweest..
23 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Subaru Impreza vs Truck Stuck In Snow
Het is geen pretje als je met je vrachtwagen vast komt te staan in de sneeuw. Maar gelukkig zijn er altijd nog mensen, met de juiste wagen, die graag een handje helpen. Zoals deze Subaru Impreza rijder..
23 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Talking Dogs Dinner Party - DevinSupertramp
De dagen rond de kerst gaan vaak gepaard met eten, en niet zo weinig ook. Maar niet alleen wij mensen vinden een goed diner lekker, ook onze trouwe viervoeters kunnen het wel waarderen..
23 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Pool Trick Shots - Dude Perfect & Florian 'Venom' Kohler
Met je maten in de kroeg een gezellig potje poolen is altijd leuk. Biertje erbij, je kent het wel. Maar één ding weet ik zeker. Met Florian Kohler ga ik geen uitdaging aan..
23 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Alexander Rusinov - Power Inside Me!
Sommige mensen spenderen uren per week in de sportschool om wat beweging te krijgen. Alexander Rusinov doet dat op een andere manier. Van parkour tot extreme hoogtes, Alex doet het..
23 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge - Surprise Secret Santa
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag speelt hij voor Secret Santa..
23 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Red Bull Big Air BMX Forest Session With Drew Bezanson & Morgan Wade
Het is en blijft mooi om te zien hoe menig BMX pro de mooiste trucjes laat zien. En al helemaal als Drew Bezanson en Morgan Wade van Red Bull de vrijheid krijgen om zelf een droom set-up te maken midden in het bos..
22 Dec '14 - in Cool
door Patrick
CorridorDigital - Portal Trick Shots
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. Vandaag gaan we voor een potje Portal Trick Shots..
22 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Master Carver David Warther's 10 Cut Pliers
Hout bewerken is een vak apart. Je moet er simpelweg gevoel voor hebben. Master carver David Warther is een man die de kunst verstaat. Want zeg nou eerlijk. Kan jij een tang maken door een simpel blokje hout tien keer in te snijden?..
22 Dec '14 - in Cool
door Patrick
How Does A Homeless Man Spend $100?
Ze zeggen wel eens dat je een dakloze beter geen geld kunt geven, maar eten. Geld gaat waarschijnlijk toch op aan drugs of alcohol. Maar is dat ook daadwerkelijk zo? Josh Paler Lin deed de test..
22 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Even Santa Poops..
Leuk dat je als ouwe man in een slee over heel de wereld cadeautjes moet brengen. Maar al die melk en koekjes gaan ook niet in je koude kleren zitten. Tja, ook Santa moet wel eens naar de plee..
22 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Hunter Killed Christmas
Je weet dat als de vrolijke Fransoos Rémi Gaillard in de buurt is dat je op moet passen. Zo ook deze jager..
21 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Twas The Night Before Christmas (Sybian Version)
Clement Clarke Moore (1779 - 1863) schreef het welbekende gedicht 'Twas the night before Christmas' in 1822. Tot op heden is het elk jaar weer onderdeel van kerstmis. Alleen geven de heren van Simple Pickup dit jaar het gedicht wat erotisch mee. Een sybian..
21 Dec '14 - in Sexy
door Patrick
Scary Longboard Downhill Run
Bergwegen zijn uitermate geschikt voor wielrenners. Maar ook met een longboard kun je daar prima uit de voeten. Je moet alleen wel alles goed in de gaten houden. Want voor je het weet krijg je dit soort ellende..
21 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Zapatou - 2014: Year in Emotions (1)
Zapatou kennen we nog wel van zijn geweldige 'Best Of Web' compilaties. Maar vandaag zien we zijn emotionele kant. Zie hier zijn eerste 2014: Year in Emotions...
21 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman Terrorizes Boston - Christmas Special
Bij de winter hoort een ouderwetse sneeuwpop. De perfecte gelegenheid om samen met Freaky weer wat mensen de stuipen op het lijf te jagen..
21 Dec '14 - in Humor
door Patrick
How An Airplane Is Made - Airbus A350
We vliegen dagelijks van de ene kant van de wereld naar de andere. Op zich niks bijzonders. Maar hoe worden die vliegtuigen nou eigenlijk gemaakt? We nemen een kijkje in de 'keuken' van de Airbus A350..
20 Dec '14 - in Cool
door Patrick
This Is EPIC 2K14
Na diverse 'People are Awesome' en 'Best Of Web' compilaties is het nu tijd voor een nieuwe variant: This is EPIC. Niet minder spectaculair kan ik je zeggen..
20 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Purple Mansory Rolls-Royce Phantom in London
Dat we hier bij Biertijd dol zijn op mooie, snelle en bijzondere auto's mag duidelijk zijn. Maar stel, jij wint over een kleine week een paar miljoen, wat koop je dan? Mocht je een Rolls Royce Phantom voor ogen hebben, wellicht is dit dé kleurencombinatie om je buren eens gek te maken..
20 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Misheard Song Lyrics: 2014 Edition
Het gebeurt ons allemaal wel eens. Zit je naar een liedje te luisteren, versta je plots iets heel anders dan de bedoeling is. Hier in Nederland hebben wij Mama Appelsap. Maar er is natuurlijk meer..
20 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Minecraft's Markus Perrson $70 Million House
Ik kan een beetje huis porno wel waarderen. Kijken hoe de rijken der aarde leven. In dit geval hebben we het over Minecraft founder Markus Persson. 35 jaar, sinds kort single en miljardair. Zijn nieuwe aankoop is dit huis, 57 miljoen euro, maar dan heb je ook wat. We kijken even rond..
20 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You
Anthony Vincent maakt er een sport van om regelmatig een bekend nummer te pakken en die in zo'n 20 stijlen over te doen. Vandaag gaat hij aan de slag met Mariah Carey's All i want for Christmas...
20 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 120 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein overzicht..
19 Dec '14 - in Cool
door Patrick
The Mysterious Floating Orb
Mocht je deze kerst je visite met wat magie willen verbazen. Wellicht is deze truc wel wat voor je. Geloof me, tijdens het eten op zeker een succes..
19 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Audi Quattro RC Car Challenge
Dat rallycoureur en DTM pro Matthias Ekström bijzonder goed met een auto overweg kan mag duidelijk zijn. Maar kan hij in zijn Audi S1 EKS RX Quattro het winnen van zijn kleine RC variant? Laten we eens kijken..
19 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Visual Effects of Transformers Age of Extinction
Dat we bij elke film weer in de maling worden genomen hebben we al eerder kunnen zien. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij Transformers Age of Extinction..
19 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (279)
Wij hebben hier in Nederland gelukkig nog geen last van sneeuw en gladheid. Maar er zijn landen waar het nu een gevecht is om je auto heel te houden. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
19 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 December 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden afgelopen week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen. Fijn weekend alvast!
19 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
From Concept To Reality: Hoonicorn RTR Build
Wie Ken Block's laatste Gymkhana 7 heeft gezien, heeft kunnen genieten van de Hoonicorn RTR. Maar hoe is de auto tot stand gekomen? Onze vrienden van Speedhunters laten het je zien..
18 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Megatron Speaks The Truth.. Selfie
Een selfie met niemand minder dan Megatron wil natuurlijk iedereen. Maar denkt Megatron daar zelf ook zo over?..
18 Dec '14 - in Cool
door Patrick
ETT Ultimate Programmable Smart Snowboard
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw snowboard project. Vandaag gaan ze voor de Ultimate Programmable Smart Snowboard..
18 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Cats vs Christmas Tree
Katten zijn nieuwsgierige beestjes. En nu onderhand half Nederland een kerstboom in de huiskamer heeft staan is het voor de kleine huistijger een grote uitdaging om er een zooitje van te maken..
18 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Every Kind Of Drummer..
Gisteren zagen we al hoe je op verschillende manieren op een gitaar kunt spelen. Maar daar blijft het niet bij. Vandaag gaan we voor het drumstel..
18 Dec '14 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome 2014 (3)
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
17 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Woman vs Wheel Boot..
Een wielklem krijgen zuigt. En dan kan je twee dingen doen. Het accepteren, de boete betalen en verder rijden. Of gewoon gelijk verder rijden. Deze dame kiest voor optie twee..
17 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
10 Ways To Hold A Guitar (For Beginners)
Mocht je van plan zijn om binnenkort met een gitaarcursus te beginnen, dan begrijp ik best dat je wellicht nog niet eens weet hoe je zo'n ding beet moet houden. Wij gaan je helpen..
17 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Beretta Presents: Human Technology
We zijn dol op 'How it's made' filmpjes. Vandaag gaan we voor ouderwets handwerk maar ook hoogwaardige techniek. We nemen een kijkje bij wapenfabrikant Beretta..
17 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (278)
Met de huidige wintermaanden moeten we weer gaan denken aan winterbanden. Want zoals we weten kan kou en gladheid voor problemen zorgen. We zien het in een nieuwe Crash Galore..
17 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Ken Block Highlights 2014
Dat Gymkhana pro en rallycoureur Ken Block behoorlijk kan sturen weten we inmiddels. Met een lading Gymkhana's achter de rug en nog meer racewerk voor energiedrank Monster is het leuk om eens terug te kijken wat de beste man allemaal heeft gedaan..
17 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Google - Year In Search 2014
Dagelijks zoeken mensen de meest rare en tevens doodnormale ding op Google. Daar is de zoekmachine immers heer en meester in. Maar wat waren nou de top zoekopdrachten van 2014? Zie hier 'Year In Search 2014'..
17 Dec '14 - in Actueel
door Patrick
Improv Everywhere - Epic Christmas Caroling
De mensen van Improv Everywhere zijn onbetwist de flashmob experts bij uitstek. Vandaag verrassen ze een nietsvermoedende familie met een heus christmas caroling koor..
17 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (6)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
17 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Ultimate Girls Fails Of The Year 2014
Fail filmpjes, we zijn er dol op. Deze keer geen stoere mannen, maar vrouwen die het dit jaar hebben moeten ontgelden..
16 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Best Of Dutch Dashcam (4)
We zien wekelijks dashcam filmpjes voorbij komen hier op Biertijd. Meestal gaan we dan richting Rusland, Polen, of nog een stukje verder, richting Azië. Vandaag blijven we wat dichter bij huis. Want ook in ons eigen landje maak je regelmatig wat mee op de wegen..
16 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Op Vakantie met Rob Geus
Als het televisieseizoen voorbij is neemt Rob Geus graag zelf even wat tijd voor een gezellige vakantie. Maar als je denkt dat onze vrolijke keurmeester dan twee weken lang stil blijft liggen heb je het mis..
16 Dec '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 15/12/14
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
16 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - The Fiat-Abarth Zagato is a Mille Miglia Marvel
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Carl Gustav Magnusson over zijn klassieke 1957 Fiat Abarth Zagato Double Bubble Corsa..
16 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
DevinSupertramp - World's Best Trampoline Tricks in 4K
Een beetje springen op een trampoline kunnen we allemaal wel. maar als Devin Supertramp zich er mee gaat bemoeien wordt het ineens een heel ander verhaal..
16 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Pop Danthology 2014
Elk jaar weer komt Daniel Kim met een geweldige mashup op de proppen. Zo ook dit jaar. Zie hier Danthology 2014..

MP3 hebben? Die vind je hier...
16 Dec '14 - in Music
door Patrick
Mistletoe Kissing Prank
Na twee geslaagde maretak grapjes moet er een variant komen die net wat verder gaat. Alles wat er onder de mistletoe hangt moet immers worden gekust. Succes vriend...
15 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Zapatou's Best Of Web - Part 7
Het internet staat bol van de geweldige filmpjes. Zapatou maakt er een gewoonte van om zo nu en dan een compilatie te maken van al het pracht en praal wat internet te bieden heeft. Zie hier Best Of Web 7..
15 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Final Cut 2014 - Movie Mashup
2014 was voor de filmmakers wederom een productief jaar. Er zijn weer de nodige kaskrakers geweest die een behoorlijke indruk hebben achtergelaten. Zie hier de Movie Mashup Final Cut 2014..
15 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Psycho Santa Claus Scare Prank
Op straat vreemde mensen laten schrikken is best grappig. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven. Dit soort 'geintjes' kunnen wel eens uit de hand lopen als je een verkeerde treft..
15 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Scooter Guy is the Ultimate Cock Blocker
Dit is nou weer een voordeel van motorrijden. Mocht je onderweg een leuke dame tegenkomen, dan kan je altijd even snel een babbeltje maken. Althans,...
15 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Chain- & Brakeless BMX Riding - Tazz Hernandez
Het is en blijft mooi om te zien hoe menig BMX pro de mooiste trucjes laat zien. Vandaag doet Tazz Hernandez het alleen een beetje anders. Zijn fiets heeft geen ketting en geen remmen..
15 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Walking On Cristal Clear Ice In The Slovakian Mountains
Na een paar dagen goede vorst kun je vaak al voorzichtig een klein stukje over het ijs lopen. Vaak is het ijs grijzig wit en zie je geen moer. Maar er zijn plaatsen waar dat heel anders is. Best bijzonder..
14 Dec '14 - in Cool
door Patrick
4 Year Old Emmett Perrin Combing His Hair..
Als je zoon even naar de badkamer gaat om even zijn haren te kammen dan zal geen ouder zich daar druk om maken. Ook een klein ventje wil er vandaag de dag gewoon goed uitzien. Maar als de kam ineens geluid gaat maken kan je maar beter toch even een kijkje nemen...
14 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Most Insane Ski Line Ever
Skiën is tof, laten we daar duidelijk over zijn. En al helemaal als er afdalingen zoals deze bestaan. Ik sla alleen even over..
14 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Santa's Pillow Fight
Laten we eerlijk wezen, een ouderwets kussengevecht is gewoon awesome. Maar helaas is vandaag de dag iedereen een stuk serieuzer en missen ze de leuke dingen van het leven. Althans, wellicht dat Santa weer wat leven in de brouwerij kan brengen..
14 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Off Road Porsche Cayenne
Met een dikke Porsche Cayenne onder je kont denk je natuurlijk heel de wereld aan te kunnen. Want met een auto van ruim een ton moet je toch wel wat heuveltjes kunnen nemen, en een beetje water is helemaal geen probleem. Toch?..
14 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Zeitgeist 2014
Zoals gebruikelijk komt zoekgigant Google tegen het einde van het jaar met een kort overzicht van opmerkelijke nieuwsmomenten van het afgelopen jaar. Zie hier Zeitgeist 2014..
13 Dec '14 - in News
door Patrick
Truck Crash Galore (32)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
13 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
1200hp Drifting in the Streets of Auckland - Red Bull Drift Shifters
Als de rode stier zich ergens mee gaat bemoeien dan weet je dat die tot het extreme gaat. Zowat alle evenementen die ze verzinnen zijn een regelrecht succes. Zo ook het drift feestje 'Drift Shifters'. Ik wil ook!
13 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Russian Police Chase..
Je kan veel zeggen over de Russische politie, maar ze staan niet allemaal te lanterfanten. Er zijn ook agenten die hun werk zeer serieus nemen. Zoals deze gast..
13 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Amazing Parkour & Freerunning 2014 (3)
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
13 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge - Mistletoe Kissing Prank
Het blijft een aparte traditie om een stuk maretak boven mensen te hangen om wat kusjes te claimen. Maar hoeveel mensen doen daar eigenlijk aan mee? Stuart doet de test..
13 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Short Film - I.R.I.S.
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'I.R.I.S.'..
13 Dec '14 - in Movies
door Patrick
When Nature Attacks..
We leven op een wonderbaarlijke planeet. We kunnen dagelijks genieten van al het moois dat moeder natuur ons heeft gebracht. Maar het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Dat blijkt maar weer..
13 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 119 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
12 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (277)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
12 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Original Skateboards Apex 37 DiamondDrop Longboard in Belgium
Veel mensen denken dat je met een longboard alleen maar in hoge snelheid van steile bergwegen af kan. Maar niets is minder waar. Ook in de straten van België kan je er prima mee uit de voeten..
12 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Unveiling The Birdbox Christmas Card
Vandaag vielen hier de eerste kerstkaarten in de bus. Leuk natuurlijk, maar je hebt kaarten en kaarten. De standaard meuk, en kaarten zoals die van Birdbox. Want die wil iedereen wel op de mat vinden..
12 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Bad Santa Giving Girls Presents
De echte kerstman regelt alleen cadeaus voor de lieve mensen. Maar er is ook nog Bad Santa, en die kijkt niet zo nauw. Want zelfs als je een beetje stout bent geweest heeft hij nog wel een cadeautje voor je..
12 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 December 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden afgelopen week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen. Fijn weekend alvast!
12 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Rally Crash Galore (10)
Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
11 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Yves Rossy - Jetman Aerobatic Formation Flight in Dubai
Yves Rossy, ook bekend als Jetman is geen onbekende bij ons. Vandaag reizen we af naar Dubai voor wederom een indrukwekkende vlucht..
11 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Mad Max: Fury Road - Official Theatrical Teaser Trailer
Als er een aantal films zijn die ik vroeger echt tig keer heb gezien, dan is het wel de Mad Max trilogy. Gelukkig mogen we volgend jaar weer naar de bios voor een nieuw deel. We hebben al eerder een teaser gezien, maar vandaag gaan we voor de officiële trailer. Nu nog even wachten tot 14 mei, dan gaat hij in première..
11 Dec '14 - in Trailers
door Patrick
Co Picking Up Girls Prank
Het is over het algemeen bekend dat vrouwen vallen op mannen in een uniform. Maar is dat ook zo? Vitaly deed de test..
11 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Story Time With Thomas Sanders
Thomas Sanders is redelijk bekend door zijn Vines. Niet allemaal heel bijzonder, maar zijn 'Story Time' clipjes zijn wel goed te doen. Hij geeft vreemde mensen één zin en dan is het afwachten wat ze daarmee doen. Ik zeg humor!
11 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Gift Wrapping Asian Style
Met de kerst voor de deur worden er weer cadeautjes gekocht. En die laat je natuurlijk niet inpakken, dat doe je zelf met leuker papier. Maar vergeet je ouderwetse techniek. Want kan veel makkelijker..
11 Dec '14 - in Cool
door Patrick
YouTube Rewind: Turn Down For 2014
We zitten inmiddels in de laatste maand van het jaar. Tijd om met een lading YouTube sterren terug te kijken op het afgelopen jaar. Zie hier YouTube Rewind 2014..
11 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Lip DJ - We Are Hardstyle 2014
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier We Are Hardstyle 2014!
11 Dec '14 - in Music
door Patrick
Fast & Furious RC 2 : Race Wars
Heb je nog ergens wat op afstand bestuurbaar speelgoed liggen? Haal het maar weer eens van zolder want na het zien van deze Fast & Furious RC remake wil je zelf ook aan de slag..
11 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Mistletoe Kissing Contraption
Denk aan de kerst en je denkt gelijk aan eten, drinken, kerstboom en gezelligheid. Maar laten we mistletoe niet vergeten! Dat is zo rond de kerst dé manier om wat kusjes te scoren. En als je dan ook nog een beetje handig bent dan kan je nog maar één ding doen. De straat op met je 'uitvinding'..
10 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - Porsche 912 - Revenge Of The Black Sheep
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Julien Borne over zijn klassieke 1967 Porsche 912..
10 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Neymar Attempts to Co-Pilot With Sébastien Ogier
Tijdens een rallywedstrijd moet de coureur blind kunnen vertrouwen op zijn co-pilot. En dat is nog lastiger dan je denkt. Braziliaans top voetballer Neymar da Silva Santos Jr ging de uitdaging aan om rally pro en tevens tweevoudig wereldkampioen Sébastien Ogie de weg te wijzen..
10 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wizards of Winter - Awesome Street Display
Met de kerst simpel een lading lichtjes in een boom in je voortuin hangen is niet meer van deze tijd. Vandaag de dag moet het alle kleuren kunnen geven, bewegen en zelfs reageren op muziek. Nou hebben we inmiddels al wat huizen gezien, maar een complete straat die op elkaar is ingespeeld is wel bijzonder tof te noemen..
10 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Best Outdoor & Camping Fails
Kamperen of gewoon even een weekendje de buitenlucht opzoeken kan goed voor je zijn. Maar dan moet je het wel normaal houden. Anders krijg je dit..
10 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (5)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
10 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Best Of Joe Hanson Goes (3)
We hebben al een poosje niets vernomen van onze favoriete beursganger Joe. Maar vandaag laat hij zich weer van zijn beste kant zien in een nieuwe compilatie hoogtepunten..
10 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Arjen Lubach - Telemarketeers
Je kent het wel, sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, word je gebeld door telemarketeers. Wat zij alleen niet weten: Arjen Lubachs bedrijf is een eenmanszaak. Humor!
09 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (276) - Asia Special 22
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer eens richting het verre oosten voor een nieuwe Crash Galore..
09 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
TLP November 2014 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
09 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Your Wishes Delivered - Driver For A Day
Veel mensen worden wakker met een wens. Zo ook de 4 jarige Carson. Carson is gek van de UPS man en heeft met hem een ware band opgebouwd. Tijd voor Mr. Ernie om zijn ultieme droom eens in vervulling te laten gaan..
09 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Abandoned Hotel is a Skateboard Paradise - Last Resort: Aspotogan
Als een miljoenenproject stil komt te liggen en een gigantisch hotel maar half is afgebouwd, dan is dat jammer. Inmiddels is er ruim 20 jaar geen aannemer gezien. Maar als je het van de positieve kant bekijkt is het Last Resort: Aspotogan een waar skateparadijs..
09 Dec '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 08/12/14
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
09 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Jack Jones Vine Compilation (2)
Jack Jones gaat regelmatig de straat op om mensen mee te laten genieten van zijn opmerkelijke telefoongesprekken. Na deel 1, hebben we hierbij deel 2. Humor!
08 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Frozen Christmas Lights (Let It Go) 2014
Veel mensen versieren met de kerstdagen niet alleen de kerstboom, maar behangen ze ook hun huis vol met lampjes. Kost een paar knaken, maar dan heb je ook wat..
08 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Extreme Barbie Jeep Racing 2014 - Morris Mountain
Er zijn heel wat leuke dingen te verzinnen voor een middagje weg met je maten. Paintballen, karten, ga zo maar door. Maar waarom niet het bos opzoeken voor een awesome afdaling met een Barbie jeep? Ik zeg doen!
08 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Julien Dupont - Red Bull Roller Coaster
De geweldige trial rider Julien Dupont hebben we al eens vaker voorbij zien komen op Biertijd. Vandaag gaat hij voor een nieuwe uitdaging. Hij gaat met zijn motor de Montaña Rusa roller coaster in Mexico City beklimmen..
08 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Picard - Make it So - Let it Snow
Met de kerst voor de deur hoor je dagelijks weer de oude kerstklassiekers op de radio. Maar een beetje creatief iemand gaat zelf aan de slag. Met een beetje knip en plakwerk kan zelfs de crew van Star Trek zingen..
08 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Breakdancing Santa Claus
Terwijl alle elfjes de cadeautjes voor de kerst aan het klaarmaken zijn kan Santa zich even ontspannen. Nooit geweten dat de best man kan breakdancen..
08 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Coyote & Crow vs Little Girl
Straatartiesten zorgen voor leven in de brouwerij. En laten kinderen nou dol zijn op muziek. Deze kleine meid zorgt voor een beetje sfeer op het perron van Bedford Avenue New York..
07 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Project BASE - World's First Wingsuit High Five
Wingsuit basejumpen is in één woord awesome. Maar we kunnen het altijd nog wat spannender maken. Wat dacht je van zo laag vliegen dat je iemand een high five kan geven. Een nieuwe uitdaging voor Project BASE..
07 Dec '14 - in Cool
door Patrick
How Not To Unload A Truck..
Een pallet uit een vrachtwagen rijden kan iedereen wel. Maar als de behoorlijk zware pallet een eigen leven gaat leiden is het verstandig om de boel los te laten. Anders krijg je dit..
07 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Rubiks Cube Wizard vs Cops
Eén goede raad, zorg er altijd voor dat je standaard een Rubiks kubus in je auto hebt liggen. Want mocht je een keertje worden aangehouden, dan is zo'n kubus dé manier om oom agent te vermaken..
07 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Homeless Bodybuilder Jacques Sayagh
Het leven van een dakloze gaat niet over rozen. Maar sommige proberen er nog wat van te maken. Zo ook de 50 jarige Jacques Sayagh, de homeless bodybuilder..
07 Dec '14 - in Cool
door Patrick
DIY .40 Cal Headphones
Zelf dingen maken blijft leuker dan een kant-en-klaar product kopen. Maar je moet wel even knutselen. Vandaag gaan we kogels verbouwen tot opmerkelijke oordopjes..
06 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Road Rage Asian Style
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
06 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - BMX Edition 2014
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets, maar deze jongens zijn een vak apart..
06 Dec '14 - in Cool
door Patrick
The Birth Of A Tool - Part III - Damascus Steel Knife
We zijn dol op 'How it's made' filmpjes. Vandaag gaan we voor ouderwets handwerk en vakmanschap. We nemen een kijkje bij Neeman Tools waar ze een Damascus stalen mes fabriceren..

Eerdere delen vind je hier en hier..
06 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Yes.. It's A Woman (21)
Vrouwen en auto's is een drama. We mogen het eigenlijk niet zeggen want 'de heer in het verkeer is vaak een vrouw'. Kan allemaal best, maar een parkeerplaats verlaten is blijkbaar nog een hele opgave..
06 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (275)
Ook dit weekend laten we niet voorbij gaan zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
06 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Brandon Meyers - Street Workout
Ben je van plan om morgen de sportschool op te zoeken? Waarom binnen sporten als buiten ook mogelijk is? Zoek een speeltuintje op en doe, net als deze gasten, je ding. Awesome!
05 Dec '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 05/12/14
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
05 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 118 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een vers overzicht..
05 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Motor vs Car
Als motorrijder ben je in principe zo vrij als een vogel. Maar ook vrije vogels die te hard rijden moeten oppassen..
05 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 December 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
05 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Trailer - Terminator Genisys
Hij heeft altijd gezegd dat hij terug zou komen en dat is nu dus ook het geval. We moeten alleen nog even wachten tot 9 juli 2015, want dan gaat de nieuwe Terminator in première. Zie hier alvast de trailer van Terminator Genisys...
04 Dec '14 - in Trailers
door Patrick
Drunk Friend At Home
Na een avondje stappen brengt een echte vriend zijn dronken maat altijd netjes thuis. Al vraag ik me af waar hij de volgende dag is wakker geworden..
04 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Donnie Does - Chinese Ikea
Je moet toch iets verzinnen als je je huis bent uitgezet. En dan is de Ikea wel een uitkomst. Donnie vermaakt zich er prima in ieder geval..
04 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (274)
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een nieuwe lading brokkenpiloten..
04 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
DJ Earworm Mashup - United State of Pop 2014 (Do What You Wanna Do)
Net als vorig jaar is het DJ Earworm gelukt om een mash-up te maken van de 25 beste nummers uit de Billboard top 25. Zie hier 'United State Of Pop 2014'..
04 Dec '14 - in Music
door Patrick
Rémi Gaillard - Owl vs Police
Je weet dat als de vrolijke Fransoos Rémi Gaillard in de buurt is je op moet passen. Zelfs als je een politieagent bent..
04 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Funny & Crazy Drunk People
Wij steken niet onder stoelen of banken dat we van een aardig biertje houden. Maar zoals je weet eens is het genoeg. Ga je dan toch verder dan krijg je dit soort praktijken..
04 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Always Wear Your Seatbelt!..
Regelmatig zie je mensen rijden zonder hun autogordel om te doen. Op zich al een kwalijke zaak. Maar als je tot het niveau 'straatcoureur' hoort, wees dan verstandig en doe gewoon je gordel om. Want voor je het weet is je leven in één klap voorbij...
03 Dec '14 - in Shock!
door Patrick
Jackie Chan - How To Do Action Comedy
Er zijn maar weinig acteurs die zelf alle stunts voor hun rekening nemen. Daar hebben ze immers stuntmannen voor. Maar Jackie Chan heeft die niet nodig. De beste man is werkelijk een vak apart. Kijk maar mee..
03 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Making Out With Hot Girls - Card Tricks
Ben je op zoek naar wat aandacht van de vrouwtjes? Leer een goede goocheltruc en ga de straat op. Typische Win-Win situatie. Nu alleen nog weten hoe hij het doet..
03 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Russian Pedestrians..
Dat het regelmatig fout gaat op de Russische wegen weten we inmiddels. Maar zelfs de voetgangers zijn zo nu en dan de weg kwijt..
03 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Daredevil Alexander Rusinov (215m)
Sommige mensen spenderen uren per week in de sportschool om wat beweging te krijgen. Alexander Rusinov doet dat op een andere manier en zoekt het liever wat hoger op. Ik krijg al zweethanden als ik hem bezig zie..
03 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (4)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
03 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Two Year Old Dubstep Kid Tegan - Cave
Als je nog een kleine uk van twee bent kijk je op tegen sommige mensen. In dit geval is het Tegan die de moves van Marquese Scott (ook bekend als Nonstop) erg kan waarderen. En dat laat hij met alle plezier zien..
02 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Truck vs Car
Op een tweebaansweg bij een verkeerslicht met je auto tussen een vrachtwagen en een ambulance gaan staan lijkt een goed plan. Je bent immers met je Golf toch een stuk sneller weg dan die vrachtwagen. Maar de praktijk laat iets anders zien..
02 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
MTM Talladega Audi S8 Insane 0-280 km/h Acceleration
Heb jij een Audi S8 onder je kont en gaat het voor je gevoel allemaal zo snel niet meer. Zet hem eens neer bij de tuners van MTM. Die zorgen ervoor dat je auto van ruim 2000 kilo in 3 seconden op de 100km/h zit. In de MTM Talladega 4.0 TFSI S8 proppen ze voor het gemak 760pk. Met deze acceleratie als resultaat..
02 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Short Film - The Op Shop
Werken in een klein tweedehandswinkeltje kan elke dag verrassend zijn. Je weet immers nooit wat je binnen krijgt. En als je dan een vreemd voorwerp in handen krijgt, dan moet je toch zelf uitzoeken waar het 'speeltje' goed voor is. We zien het in de korte film 'The Op Shop'..
02 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Ultimate Animal Fails
Wij mensen gaan regelmatig de fout in, maar gelukkig zijn we niet de enige. Ook de dieren hebben daar wel eens last van..
02 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Regrooving Tires
Zijn je autobanden rijp voor vervanging? Dan kan je twee dingen doen. Laat ze bijwerken, of koop verstandig gewoon een nieuw setje banden. Ik zeg optie twee!..
02 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
How To Remove Your Movember Mustache
Movember is leuk, en veel mensen lopen trots met een grote snor. Maar het is inmiddels december en dus tijd om de harige lip te kortwieken. En dat kan op verschillende manieren..
01 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Surprise Zombie Clearout
Hoe geweldig is dit! Stel je komt thuis en je krijgt voor je verjaardag een huis vol zombies. Voor de deur liggen twee Nerf Guns, en daar begint het gevecht. Game on!
01 Dec '14 - in Cool
door Patrick
WestJet Christmas Miracle 2014
Vorig jaar deed WestJet al een toffe reclamestunt, en dat doen ze dit jaar gewoon nog een keertje over. Santa gaat deze keer richting de Dominicaanse Republiek om wat mensen te verrassen..
01 Dec '14 - in Cool
door Patrick
The Drunkest Guy Ever
Als je wat te diep in het glaasje hebt gekeken gaat je lichaam gekke dingen doen. Je hebt alles niet echt meer onder controle om het maar simpel te zeggen. Nathan Barnatt kan een lamstraal prima imiteren, en dan krijg je dit soort praktijken..
01 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Asian Level 10 - How To Cook Shrimps In 3 Seconds
We weten allemaal dat je bij de plaatselijke chinees nooit lang op je eten hoeft te wachten. Maar garnalen in drie seconden klaarmaken is wel heel rap. Asian level 10..
01 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Royal
We hebben allemaal zo onze mening over motorrijders. Maar één ding is zeker. Er zijn er ook met een goed gevoel voor humor..
01 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Roman Atwood - Killing My Own Kid Prank
Roman Atwood gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Vandaag blijft hij voor het gemak thuis en moet zijn vrouw het ontgelden..
01 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Plumber Caught Dancing
Mocht je een keer een loodgieter inhuren om wat klusjes te doen in je huis en het gaat allemaal een beetje traag, dan is hij waarschijnlijk met iets anders bezig..
01 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Minidrones Blew Up My Toys!
Er is niets zo leuk als op afstand bestuurbaar speelgoed. Dat zeg ik al jaren. Vandaag gaan we met Corridor Digital op oorlogspad..
01 Dec '14 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties