Archief

Items van November 2014
Xbox Voice Control Dad Troll
Allemaal leuk en aardig zo'n game console, maar als je dagelijks je zoon hoort praten tegen zijn Xbox dan wordt het een keertje tijd om de camera te pakken en je zoon in de maling te nemen..
30 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Jennifer Aniston Interview Prank
Als je Jennifer Aniston mag interviewen dan kan ik me voorstellen dat je een beetje zenuwachtig bent. En als je collega dan ook nog stiekem heeft geregeld dat Jennifer jou in de maling gaat nemen, dan kan het wel eens een heel ongemakkelijk interview worden..
30 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Would You Steal From A Security Cash Guard?
Dagelijks zijn geldwagens onderweg om euro's van A naar B te brengen. Als zo'n beveiligingsmedewerker vervolgens een cassette met geld wil bezorgen is het altijd oppassen geblazen. En al helemaal als je je niet zo lekker voelt..
30 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Lorenzo Jones - Kussengevecht
Laten we eerlijk wezen, een ouderwets kussengevecht is gewoon awesome. Maar helaas is vandaag de dag iedereen een stuk serieuzer en missen ze de leuke dingen van het leven. Althans, niet als het aan Lorenzo Jones ligt..
30 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Star Wars: The Force Awakens Official Teaser
Wellicht heb je hem al voorbij zien komen, maar ik wil de teaser voor de nieuwe Star Wars film 'The Force Awakens' jullie natuurlijk niet onthouden. Ik kan niet wachten in ieder geval..
30 Nov '14 - in Trailers
door Patrick
How It's Made - CXC Racing Simulator
Het is altijd leuk om te zien hoe bepaalde producten worden gemaakt. Vandaag gaan we voor de CXC Motion Pro II race simulator van CXC Simulations. Kost een kleine 70.000 euro, maar dan heb je ook wat..

Interesse? Hier de site..
29 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Ambulance Crash Galore (2)
Haastige spoed is zelden goed. En dat geldt ook voor hulpdiensten. Want zelfs in een ambulance ben je soms niet veilig..
29 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Celebrity Phone Call Prank
Als iemand vraagt of je een foto van hem of haar wilt maken, dan doe je dat gewoon. Maar als de telefoon dan gaat en de naam van een zeer bekend artiest komt in het scherm dan worden veel mensen toch wel benieuwd..
29 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (273) - 60 Min Special
Ook dit weekend laten we niet voorbij gaan zonder een lading wegpiraten. Zie hier ruim een uur lang een nieuwe Crash Galore..
29 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Best News Bloopers November 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
29 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Freaky The Scary Snowman - Top 50 All Time
De schrikpraktijken van Freaky the Scary Snowman hebben we eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. En één ding is zeker, het blijft geweldig..
29 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Scooter Crash Compilation 2014 (4)
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motor en scooterrijder heeft wel eens een slechte dag..
29 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 117 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
28 Nov '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 24/11/14 - Best Of Motorsports
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Zie hier een nieuwe Motorsports Special..
28 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Nürburgring Nordschleife Crash Compilation 2014
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen niet te overmoedig worden. Want voor je het weet zie je vangrail van heel dichtbij..

Bonus: Nog eentje.. Thnx Vaursechs!
28 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Breaking Bad Supercut - This Is My Product
Als er één serie het meer dan waard is om te bekijken dan is het Breaking Bad wel. Helaas is de serie inmiddels tot een einde gekomen, maar toch gaan we nog even genieten van deze Supercut gemaakt door Matthijs Vlot..
28 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge - Talking Treadmill Prank
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag gaat hij gewapend met een bluetooth speaker een aantal sportschool bezoekers in de maling nemen..
28 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Month November 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
28 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Super Mario Freestyle Dancing With The Stars
Wil je bij Dancing with the Stars een beetje indruk maken, dan moet je met geweldige moves komen. Maar een beetje retro game gevoel kan ook geen kwaad. Zie hier Mark en Sadie..
27 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Batman vs Darth Vader - Super Hero Beat Down
Er is altijd wel strijd tussen diversen superhelden. Maar wat gebeurt er als Batman en Darth Vader tegenover elkaar komen te staan?..
27 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Postcards From Pripyat, Chernobyl
In 1986 ging het behoorlijk fout in Chernobyl. Sinds dien heeft de tijd daar stilgestaan. Gewapend met een camera en geigerteller begon filmmaker Danny Cooke zijn expeditie door het stadje. Zie hier 'Postcards from Pripyat'..
27 Nov '14 - in Movies
door Patrick
Yes.. It's A Woman (20) - GTA V
De nieuwste spellen worden met de dag realistischer. Nou heeft GTA V een behoorlijk make-over gehad voor de PS4 en Xbox One. Maar één ding is zeker. Realistischer dan dit gaat het niet worden. Vrouwen en auto's...
27 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Roman Atwood - Blowing Cash Prank Honesty Test
Stel je loopt op straat en iemand verliest een lading geld. Wat doe je dan? Geef je het netjes terug of ga je er mee aan de haal? Roman Atwood ging de straat op om het te testen..


Bonus: Blowing Cash Extras..
27 Nov '14 - in Humor
door Patrick
BMX - Christian Lutz KHE Bikes Edit
We zien regelmatig filmpjes voorbij komen van BMX stuntels die beter kunnen gaan lopen. Maar soms is het ook wel eens tof om een expert aan het werk te zien. En het lijkt allemaal zo makkelijk..
27 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Ken Box's Crazy Cart Gymkhana Two - The Ultimate Ken Box Sequel (A Ken Block Tribute)
De stuurkunsten van Gymkhana expert Ken Block kennen we allemaal. We hebben hem pas nog los zien gaan in Los Angeles. Maar ook Ken Box is weer van de partij met zijn Razor Crazy Cart. Zie hier 'The Ultimate Ken Box Sequel'..
26 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (272) - Asia Special 21 (20 Min)
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
26 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Redneck Rocketry, How To Make Sugar Rockets
We zijn een groot fan van 'The King Of Random' Grant Thompson. Hij is een soort van moderne MacGuyver. Zo liet hij vorige week zien hoe je redelijk simpel 'Sugar Rockets' kan maken. Vandaag gaat hij een stapje verder. Best cool!..
26 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Free Solo Climbing Huge Chimney In Pitesti
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals Flaviu Cernescu, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
26 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Freaky The Scary Snowman S05E01
Ik kan er niets aan doen, maar Freaky The Scray Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop..
26 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (3)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
26 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Puppets In The Library
Of het nou Sesamstraat, de Muppet Show of de shows van Jeff Dunham zijn, we houden allemaal in een zekere zin van poppen. En als je die dan spontaan tegenkomt in de bibliotheek dan is het soms even schrikken, maar wel humor..
25 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Two Lands - Greenland
Mocht je een keer op vakantie gaan naar Groenland of IJsland, neem zeker een camera mee, want de natuur is daar adembenemend mooi. Maar voor de mensen dit het helaas nooit in het echt mogen meemaken hebben we hierbij 'Two Lands'..
25 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (271)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
25 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Jurassic Park vs Ace Ventura
Neem twee film klassiekers. In dit geval Jurassic Park en Ace Ventura. Combineer die twee en voor je het weet heb je een hilarisch fragmentje..
25 Nov '14 - in Humor
door Patrick
7 Ways To Compliment Boobs
Er zijn heel wat synoniemen voor een paar heerlijke borsten. En daar kan je nog best een leuke grap mee uithalen..
25 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Labratten - Waar Word Je Geil Van!?
Wij Nederlanders zijn een simpel volkje. Wil je iets weten, dan kan je dat op straat gewoon vragen. En dat doen de Labratten dus ook. Waar word jij geil van!?
25 Nov '14 - in Humor
door Patrick
An Ode To Stairs, Fail Compilation
Of je nou met een skateboard of BMX vakkundig van een trap af gaat, er kan altijd wat fout gaan. Een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje..
25 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Epic London Underground Ping Pong Battle
Als je ergens in Londen op de metro staat te wachten kan je maar beter jezelf vermaken. En met een goede maat in de buurt kan het virtuele gevecht beginnen..
24 Nov '14 - in Cool
door Patrick
World's Most Amazing Kendama Ninjas
Wellicht heb je nog nooit gehoord van het traditionele Japanse speeltje Kendama. Maar er zijn mensen die er best handig in zijn. Zoals deze twee gasten..
24 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Black Friday - Parody Movie Trailer
Als ik naar de Mediamarkt ga en er staan zo'n zeven mensen voor me bij de kassa, dan vind ik het nogal druk. In Amerika is het tijdens 'Black Friday' een heel ander verhaal. Daar mag je blij zijn als je heelhuids thuis komt. Zie hier de trailer van 'Black Friday'..
24 Nov '14 - in Trailers
door Patrick
Violence in Table Tennis
Op badminton na is tafeltennis de perfecte camping sport. Natuurlijk zijn er meesters die deze sport beheersen. Maar er zijn ook gasten die zich niet kunnen beheersen..
24 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Jack's Garbage Truck vs Mattress
Het leven van een vuilnisman gaat niet over rozen. Elke dag de troep van een ander opruimen komt ook een keer je strot uit. Maar Jack denkt daar heel anders over..
24 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Magic Boobs Card Trick
Nou heb ik Hans Kazan wel eens zien toveren met een paar kaarten, maar dat kan natuurlijk beter. Zie hier Riley..
24 Nov '14 - in Cool
door Patrick
GoPro: Line Of The Winter
Als er één camera ideaal is voor extreme sports, dan is het wel de GoPro. Logisch ook, want het kleine apparaatje maakt, zoals je ziet, prachtige beelden..
24 Nov '14 - in Cool
door Patrick
GameTime: Five Minutes
Gametime! Laten we deze dag eens afsluiten met een spelletje. Overleef jij een zombie attack? Zie hier Five Minutes. Game on!
23 Nov '14 - in Games
door Patrick
Arthur's Road Rage Compilation On English Traffic
Iedereen ergert zich wel eens als hij of zij weer eens in de file staat. Zo ook Arthur...
23 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Reporter vs Skateboard
Dat je als skateboarder aan je veiligheid moet denken is inmiddels duidelijk. Maar zelfs reporters kunnen beter een helm dragen als ze in de buurt zijn van een skatepark..
23 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome Best Of 2014 Compilation
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
23 Nov '14 - in Cool
door Patrick
You Don't Want to Drive a Ferrari Every Day
Het is natuurlijk tof als er een Ferrari in je garage staat. Maar is het nou een auto die je ook dagelijks zou gebruiken? Het klinkt verleidelijk, maar Doug laat je zien waarom niet..
23 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Audi RS6 316km/h
We hebben allemaal wel eens haast, en dan trap je het gaspedaal toch iets dieper in dan normaal. Maar in een tunnel waar je 70, 100 of hooguit 120 mag gaat deze RS6 rijder dik over de grens van zijn rijbewijs. Wat een speelgoed..
22 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Police Arrest With A Twist
Dat de politie druk bezig is met boeven vangen kunnen we allemaal wel waarderen. En al helemaal als je getuige bent dat een 'boef' in de boeien wordt geslagen. Althans...
22 Nov '14 - in Humor
door Patrick
World Record Truck Jump By EMC & Lotus F1
We hebben door de jaren heen al heel wat auto jumps voorbij zien komen. Maar een vrachtwagencombinatie die een kleine 26 meter gaat vliegen zien we niet zo vaak. En laat daar ook nog een F1 Lotus aan te pas komen. Ik zeg tof!..
22 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Golden Retriever Wants To Race But...
Leuk die hondenshows, maar er is natuurlijk altijd maar een winnaar. En dat moet een Golden Retriever zijn. Ze zijn niet voor niets de beste hulphonden toch? Deze harige vriend heeft blijkbaar een paar lessen gemist..
22 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Top Soccer Shootout Ever
Wellicht hebben jullie de verkorte clip al ergens eerder voorbij zien komen, maar ik kan hem de Biertijd bezoekers niet onthouden. Elk keeper doet zijn best om een lading penalty's tegen te houden, maar deze man is een ware expert..
22 Nov '14 - in Humor
door Patrick
James Kingston: POV Adventures - Southampton
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals James Kingston, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
22 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 116 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een vers overzicht..
21 Nov '14 - in Cool
door Patrick
World's Best Parkour & Freerunning 2014
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..Bonus: Storm Freerun NextGen - London Is Burning
21 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Jimmy Kimmel's - Celebrities Read Mean Tweets #8
Het leven van een bekendheid gaat niet over rozen. Laten we eens kijken wat voor liefdevolle Twitter berichten ze dagelijks krijgen. Ze lezen ze zelf even voor..
21 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 November 2014
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van november er alweer opzitten. Tijd dus voor een vers wekelijks overzicht missers. Fijn weekend alvast!
21 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Rémi Gaillard - Star Wars Prank
Met Rémi Gaillard in de buurt moet je altijd oppassen, voor je het weet ben je slachtoffer van een van zijn grappen. Zo ook in deze Star Wars prank..
21 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Best Snow News Bloopers Ever
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
21 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (270) - Asia Special 20
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
21 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 17/11/14
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag een heuse tennis special.
20 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Skyscraper World's Tallest Roller Coaster - Skyplex Orlando (Opening 2017)
Ben je gek van rollercoasters regel dan alvast een weekje vrij in 2017. Want in Orlando zal dan de hoogste rollercoaster geopend worden genaamd de Skyscraper. Voor de liefhebbers hier alvast een teaser..
20 Nov '14 - in Cool
door Patrick
ETT World's Longest Snowboard
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw snowboard project. Vandaag gaan ze voor de (onofficiële) World's Longest Snowboard..
20 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Tie Fighters (ft. Jimmy Kimmel)
De creaties van filmmaker Freddie Wong blijven keer op keer kleine meesterwerkjes. Vooral zijn YT-Kanaal RocketJump staat er bol van. Zie hier zijn laatste clip 'Tie Fighters'..
20 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (269)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want de reeks gaat maar door. Zie hier een verse Crash Galore..
20 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Short Film - Phoenix 9
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Phoenix 9'..
20 Nov '14 - in Movies
door Patrick
The Cutest Gangsta I Know. My Wife
Menig man hoort zijn vrouw niet graag zingen. En al helemaal niet in de auto. Maar als ze dan een keer aardig haar best doet kan je het maar beter gelijk op internet knallen toch?..
19 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Car Wrecking Digital Design Sound System, Subwoofers
Elke auto eigenaar vindt het fijn om een zuiver stukje muziek te kunnen luisteren in de auto. Een strakke bas hoort daar ook bij. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven..
19 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Lost Child Social Experiment
Je hoort regelmatig de ergste verhalen over kinderen die ontvoerd worden. Maar kunnen we daar zelf wat aan doen? Wellicht wel. En dat is zorgen dat een verdwaalde kleine weer bij zijn of haar ouders komt en niet al te goed gelovig zijn als een 'vreemd' iemand zegt dat hij de vader is..
19 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Freeski - Chasing Powder - A Freeride Road Movie
Twee weken in een camper op zoek naar vers sneeuw en een leuke tijd. In Maart 2014 waren alleen de sneeuwcondities in de meeste plekken van de Alpen niet optimaal. Maar dat mag de pret niet drukken..
19 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (268)
Mocht ik ooit nog een andere baan zoeken, dan ga ik een schadeherstelbedrijf beginnen. Het mag duidelijk zijn waarom..
19 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
DJ Box Fail
Een DJ heeft ergens de perfecte baan. Geld zat, vrouwen om je nek en een menigte die staat te springen als jij een schuifje omhoog duwt. Maar ook een DJ heeft wel eens zijn mindere dagen..
18 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Road Rage.. (8)
Bumperkleven, je ziet het mensen dagelijks doen. Nou weten we dat het hoog in de ergernis top tien staat en dat heeft ook een reden. Want voor je het weet gaan mensen eigen rechter spelen en heb je, zoals in dit geval, een boel gezeik..
18 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Colin Furze - The Ultimate Tuk Tuk Unleased TUK600
We zijn inmiddels al twee weken verder maar dan hebben we ook wat. De ultieme Far Cry 4 Tuk Tuk van Colin Furze is eindelijk klaar. En dat is 600cc speelgoed kan ik je zeggen..
18 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - The Toyota Sports 800 Is The Forefather of Fun
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Scott Sylvester over zijn klassieke Toyota Sports 800..
18 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Giving Testicular Exams In Public For Charity
Het is algemeen bekend dat vrouwen zo nu en dan hun boezem moeten (laten) controleren op vreemde bultjes of andere onaardigheden. Maar wij mannen hebben weer onze 'ballen' die zo nu en dan gecontroleerd moeten worden. Tijd voor de jongens van Simple Pickup om dat eens onder de aandacht te brengen. Maar dan wel midden op straat..
18 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Ultimate Fail Frenzy
Mensen die onderuit gaan, simpelweg niet op een surfplank kunnen staan en paragliders die niet kunnen vliegen. Het is wederom tijd voor een nieuwe verzameling falers..
18 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Can You Fist Me?... Melissa Flentzeris
Je staat raar te kijken als er een bloedmooie dame op straat naar je toekomt en vraagt of je haar wil fisten. De vraag is alleen, heeft ze het over hetzelfde als jij denkt? We gaan de straat op met de mooie Melissa Flentzeris..

Fixed!
18 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Suzuki GSXR Wheelie And Busted By A Cop On A Horse In London
Met een leuke motor onder je kont is het logisch dat je wel eens het gas vol opentrekt. Maar in hartje Londen is dat niet zo'n strak plan. Gelukkig kan je dan nog wel een aardige agent te paard treffen..
17 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
5 Experiments You Can Try At Home (Part 1)
Huis, tuin en keuken experimenten zijn altijd leuk om een saaie zondag te vullen. Zie hier alvast deel één..
17 Nov '14 - in Cool
door Patrick
CorridorDigital - Super Heroes vs Game Heroes
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. Vandaag gaan de game superhelden het gevecht aan met de film superhelden..
17 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (267)
Ook dit weekend laten we niet voorbij gaan zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
16 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Pebble The Crazy Cockatoo
Een huisdier is simpelweg tof. Als je na een dag hard werken thuis komt, en je hond komt liefdevol aanlopen, dat is toch geweldig. Maar je hebt hondenmensen, kattenmensen en vogelmensen. En die laatste krijgen dit. Awesome!
16 Nov '14 - in Animals
door Patrick
CYMATICS: Science vs Music - Nigel Stanford
Wetenschap en muziek, hebben die wat met elkaar gemeen? Je zou denk van niet, maar Nigel Stanford bewijst het tegendeel. Zie hier CYMATICS..
16 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Base-Jumping Barnacle Goose
Net geboren vogeltjes zijn best leuk, maar er komt een tijd om het nest te verlaten. En als de 'ouders' hun nest op een beetje listige plek hebben gemaakt is het soms wel eens een sprong om eng van te worden..
16 Nov '14 - in Animals
door Patrick
Killer Clown Prank 4 - Massacre!
Bij het eerste deel van de Killer Clown zeiden we al dat zulke geintjes dik over de grens van acceptabel gaan. Maar je zal net zien dat zo'n filmpje een megasucces wordt op YT. Tijd dus voor een vervolg. Zie hier inmiddels het vierde deel..
16 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 10/11/14
Vorige week hadden we al een nieuwe deel van WATTS Zap, maar helaas was dat maar een klein gedeelte van de complete aflevering. Hierbij nogmaals, maar wel de volledige WATTS Zap van 10/11/14..
16 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Dude Perfect - Archery Trick Shots
De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Zie hier de Archery Edition..
15 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Motorcycle Insane Burnout
Met de juiste motor onder je kont is het vanzelfsprekend dat je zo nu en dan een beetje rubber verspilt. Maar om het onderweg te doen?..
15 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
DC Shoes: Subject Madars Apse
We zien met regelmaat pro's die kunnen toveren met een skateboard. Geen trucje is ze te gek. Madars Apse is ook zo'n man..
15 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Hot Lap Around Fiorano With Kimi Raikkonen In A Ferrari F12
Een rondje over Fiorano rijden is tof. Maar als je naast ijskoning Kimi Raikkonen mag zitten in een Ferrari F12 Berlinetta met 730pk dan is pas echt feest..
15 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Wingsuit Flying Carpet
Skydiven, basejumpen en wingsuit proximity flying zijn stuk voor stuk geweldige sporten. Maar er is altijd wel een nieuwe uitdaging te verzinnen. Tijd voor de wingsuit flying carpet..
15 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Winter Is Here 2014
Nog even en iedereen zoekt weer de sneeuw op voor een weekje wintersport. Logisch ook, want het is en blijft tof tijdverdrijf..
15 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 115 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein overzicht..
14 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge & LAHWF - Awesome & Awkward Magic
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag gaat hij samen met LAHWF op straat wat straatmagie..
14 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Emotional Toddler vs The Chipmunk Adventure
Kleine kinderen zijn nog zo lekker zichzelf. Geen stress en lang leve de lol. Maar vergeet de emoties niet, want de Chipmunks kunnen heel wat losmaken bij zo'n klein ukkie als Raegan..
14 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Dad & Son Drifting Fun
De liefde voor auto's is leuk als je het kan delen met je zoontje. Deze kleine vier jarige pik geniet in ieder geval van de drift skills van zijn pa. Dat is duidelijk te merken..
14 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Short Film - Pommes Frites
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Met Sinterklaas en kerst voor de deur kijken we nog even terug naar Sint-Maarten. Zie hier de korte film 'Pommes Frites'..
14 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 November 2014
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van november er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend alvast!
14 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (266)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
14 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Joe Goes To Blizzcon (2)
Onze favoriete interviewer Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag gaan we langs bij RPG hemel en verkleedfeestje Blizzcon..
13 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Close Call.. (84)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het gelukkig ook maar net goed..
13 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Colin Furze - Weaponizing A Tuk Tuk
We zijn dol op DIY filmpjes en al helemaal als über mafketel Colin Furze aan de gang gaat. Deze keer gaat de beste man voor een Tuk Tuk make over. Het eerste deel hebben we vorige week kunnen zien en vandaag gaat hij verder met zijn Far Cry Tuk Tuk..
13 Nov '14 - in Cool
door Patrick
StuntFreaksTeam - Streetbike Off-Road Getaway
We gaan vandaag voor een potje paintball capture the flag, maar dan wel op de StuntFreaks manier. Gewoon met de motor..
13 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Super Bad Mario (2)
Neem een lading YouTube filmpjes, combineer die met de streken van Super Mario en Super Bad Mario is geboren. Na deel één, hierbij deel twee..
12 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Road Rage.. (7)
Motorrijders en automobilisten, het blijft een apart stel. Bij het kleinste misverstand onderweg hebben ze gelijk ruzie. Het hele verhaal weten we niet, maar één ding is zeker. Op een motor ben je erg kwetsbaar..
12 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (83)
In de auto heb je wel eens momenten dat je hartslag een paar keer overslaat, maar op de motor is het wellicht nog wel erger. Ik denk dat deze man rijp is voor een schone onderbroek..
12 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Hydrofoil Freestyle
Ben je gek van watersporten als surfen en wakeboarden? Wellicht dat een hydrofoil board ook wat voor je is. Het ziet er in ieder geval spectaculair uit..
12 Nov '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 10/11/14
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
12 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Mind-Blowing Paragliding - We Love To Fly
Hoe geweldig is het om als een vogel over de bergen heen te zweven? Ik kan me niks mooiers voorstellen. Deze gasten komen aardig in de buurt..
12 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Ultimate Party Fails
Een feestje is leuk. Maar zoals je weet kan er altijd wat fout gaan. Of het nou kinderen zijn die wat overmoedig reageren, of volwassenen die te diep in het glaasje hebben gekeken. Er is altijd wel wat te beleven..
11 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (265) - Asia Special 19 (30 Min)
Heb je even niets te doen en ben je gek van de Crash Galore serie. Dan hebben we hierbij een heerlijk half uurtje vermaak..
11 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
UTVUnderground - RJ Anderson ZP1K2
Helemaal geweldig toch zo'n 'Jeep' die niet kapot te krijgen is. Of het nou door de bagger is of over het meest woeste terrein, de XP1K2 is simpelweg het ultieme speelgoed. Off-road kampioen RJ Anderson laat het ons zien..
11 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - These Datsun 240Z's Are Animals To Drive
Petrolicious zet elke week een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag hebben we in de hoofdrol de Datsun 240Z..
11 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
New Digital Assistant: Alexa vs Siri
Gaat een digitale assistente de toekomst worden? Na Apple's Siri komt nu Amazon met de 'Echo' een kleine draadloze speaker met Alexa. Maar of Alexa en Siri met elkaar overweg kunnen is nog maar de vraag..
11 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Dan Bilzerian .50 Cal vs Fake Watches
Een mooie originele Rolex, Breitling of Hublot om je pols kost aardig wat knaken. En logisch dan ook dat er veel replica's op de markt zijn. Dan Bilzerian heeft daar een mooie oplossing voor..
11 Nov '14 - in Cool
door Patrick
François Gissy Bicycle World Record 333 km/h
Je zou toch denken dat een kleine 60km/h op een fiets al aardig snel is. Maar François Gissy denkt daar heel anders over. Oké, we hebben het hier niet over een 'normale' fiets, maar 333km/h op twee dunne wieltjes is toch wel een wereldrecord waard.

Voor de info: Zijn 'rocket-propelled bicycle' doet 0-100 km/h in 1,1 sec. 0-200 in 2,5 en 0-300 in 4,3 seconden. 333 km/h was 4,8 seconden voor nodig. Bizar!..
10 Nov '14 - in Cool
door Patrick
R2D2 Budgie
Parkieten zijn leuke en eigenwijze beestjes. Ik kan het weten, heb zelf een aantal van die dwazen rondvliegen. En als ze willen praten is het helemaal tof. Deze gevleugelde vriend heeft alleen iets teveel Star Wars gekeken..
10 Nov '14 - in Animals
door Patrick
Don't Drink & Drive!
Met een slok op achter het stuur stappen is fout, dat hoef ik niemand meer te vertellen. Maar er zijn genoeg mensen die dat wel doen. Wellicht tijd om even wakker te worden!
10 Nov '14 - in Commercial
door Patrick
Crash Galore (264) - Asia Special 18
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
10 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Homeless Gets $1000 For His Honesty (Wallet Theft Experiment)
Stel er loopt iemand voor je en die verliest zijn portemonnee, wat doe je dan? Geef je hem netjes terug of denk je de buit is voor mij? Vandaag doen we de test bij een aantal daklozen..
10 Nov '14 - in Cool
door Patrick
You Got That Ass Ma!
Er zijn heel wat manieren om aan een leuke vriendin te komen. Met de juiste openingszin kom je al een heel eind. Maar dan moet je wel de juiste kiezen..
10 Nov '14 - in Humor
door Patrick
MTB Downhill Dead Surfing
Is op normale manier een bergweg af gaan op je MTB geen uitdaging meer voor je? Dan kan je altijd dit nog een keer proberen. Succes alvast!..
09 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Kollektivet - 2manybuttons
Vandaag de dag ziet een gemiddelde DJ door de bomen het bos niet meer. Heel de tafel zit vol knoppen. Maar weten ze wel wat elke knop doet? Ik vraag het me af..
09 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Max Verstappen Amazing Drift Rescue Interlagos 2014
Dat de 17 jarige Max Verstappen aardig overweg kan met zijn F1 Torro Rosso mag duidelijk zijn. Want zeg zelf, dit is gewoon knap..
09 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
MotoGP 2014 Valencia - Paddock Girls
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste dames van Valencia 2014..
09 Nov '14 - in Sexy
door Patrick
Crash Galore (263)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
09 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome 2014 (2)
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
08 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Boston Bruins Fist Bump Little Fan
Elk sportteam heeft zo zijn speciale fans. Fans die elke wedstrijd vooraan zitten om met hart, ziel en zaligheid de boel weer aan te moedigen. En die fans, zoals deze kleine knaap, verdienen ook wel eens wat aandacht. Boks ouwe!..
08 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Kwe Parker Is The Best Dunker In High School!
Kun jij een beetje overweg met een basketbal? Ik persoonlijk niet, maar Kwe Parker heeft daar blijkbaar een stuk minder moeite mee..
08 Nov '14 - in Cool
door Patrick
SEMA - Jeep Wrangler vs Ferrari 458 Italia Liberty Walk
Op het SEMA autofeestje in Las Vegas zijn de meest dure en exclusieve auto's te bezichtigen. Zo ook een aantal bolides van 'Liberty Walk'. Alleen is één wagen van hun, een Ferrari 458 Italia, er nu iets minder aan toe..
08 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Fishing Prank
Vissen is niet mijn ding. Maar met een krat bier en de juiste vrienden erbij is het goed te doen. En ja, een geintje onderling hoort erbij..
08 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Robbie Maddison's Drop In, Olympic Park, Utah
Als er een motorrijder is die echt nergens bang voor is dan is het Robbie 'Maddo' Maddison wel. Vandaag maakt hij het Olympic Park in Utah onveilig. Waanzin!
08 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Cat vs Deep Fryer
Mocht je dit weekend een verjaardag opzoeken en de bitterballen hebben een beetje rare smaak. Dan kan dat wel eens een reden hebben. Eet smakelijk!
07 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Video Game Parkour In Real Life
Parkour is tof en al helemaal als je jezelf niet hoeft in te spannen. Lang leve video games!
07 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 114 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een vers overzicht..
07 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 November 2014
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de eerste week van november er alweer opzitten. Tijd dus voor een vers wekelijks overzicht missers. Fijn weekend alvast!
07 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Highrise Hong Kong (Crazy Selfie)
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
07 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Car Window Crash Galore..
Goed zicht is van groot belang tijdens het autorijden. Maar er zijn momenten dat je in no-time geen moer meer ziet. Zoals in deze gevallen..
07 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Epic Freestyle Scooter Tricks
Er zijn heel wat mensen die met veel moeite rechtuit kunnen rijden op een scooter. Maar er zijn ook gasten die kunnen spelen met zo'n ding. Zoals deze jongen..
06 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Riptide - Vance Joy (Cover by Jasmine Thompson)
Er zijn heel wat zangers en zangeressen die hun strepen wel verdiend hebben. En mocht je van zo'n hit een cover willen maken, dan moet je wel net zo goed kunnen zingen. Dat is in dit geval zeker gelukt. Zie hier Jasmine Thompson..
06 Nov '14 - in Music
door Patrick
Speedo On A Plane Gone Wrong
Met een vliegtuig op reis ben je in no-time op de plek van bestemming, maar is het gezellig? Vaak niet, en dus kan het beter zelf maar gezellig maken. Al kan niet iedereen dat waarderen..
06 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Colin Furze - Building A 600cc Tuk Tuk - Part 1
We zijn dol op DIY filmpjes en al helemaal als über mafketel Colin Furze aan de gang gaat. Deze keer gaat de beste man voor een Tuk Tuk make over. Want een 600cc motorblok moet daar toch makkelijk in passen? Hierbij het eerste deel..
06 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Late Night Road Block.. WTF
Ben je 's avonds laat lekker op weg naar huis, kom je na een paar kilometer een wegafzetting tegen. Op zich niet heel bijzonder, maar in dit geval zal je toch denken dat het geen zuivere koffie is. Wat zou jij hebben gedaan?..
06 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (262)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want de reeks gaat maar door. Zie hier een verse Crash Galore..
06 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
SFD Industries - Big Wheel Motorized Drift Trike
Wij mannen blijven toch altijd in hart en nieren een stelletje kinderen. Want zeg nou zelf, wie wil nou niet een Big Wheel Drift Trike van de Sint of Kerstman cadeau krijgen..
06 Nov '14 - in Cool
door Patrick
1200hp Porsche vs Bikers..
Met een auto is het bijna onmogelijk om van een motor te winnen. Het pk en gewicht verschil is gewoon in het voordeel van een motor. Maar wat als we een Porsche met 1200pk loslaten? Dan krijg je dit..
05 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
GoPro: The Streets Of Japan
Dat je met een GoPro camera super scherpe beelden kunt schieten is inmiddels wel duidelijk. Sterker nog, met de nieuwste versie is een resolutie van 4K zelfs mogelijk. We gaan op stap naar Japan voor een avondje autoplezier..
05 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Improv Everywhere - The Pirates Of Central Park
Het is even stil geweest rondom de flashmob experts Improv Everywhere, maar ze zijn terug. Vandaag gaan ze het water van Central Park onveilig maken..
05 Nov '14 - in Humor
door Patrick
The Luckiest People Compilation (16)
Naast alle falers en missers is het wellicht eens tijd voor een heerlijke dosis geluk. Deze mensen zijn daar een uitstekend voorbeeld van..
05 Nov '14 - in Cool
door Patrick
TLP October 2014 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
05 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Minions - Official Trailer
Wie de animatie 'Despicable Me' heeft gezien zal zich de kleine gele Minions zeker herinneren. Ze komen nu met een nieuwe film. Zie hier alvast de trailer..
05 Nov '14 - in Trailers
door Patrick
WATTS Zap 03/11/14
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
05 Nov '14 - in Cool
door Patrick
World's Biggest Vacuum Chamber - Bowling Ball vs Feathers
Misschien een hele makkelijke vraag, maar valt er sneller, een bowlingbal of een aantal veren? We gaan samen met Brian Cox naar 's werelds grootste vacuümkamer om de test te doen..
04 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Next Level High Five
Mocht je ooit iemand willen verrassen met een dikke high five, dan is dit waarschijnlijk de manier om het te doen..
04 Nov '14 - in Cool
door Patrick
The Haunted Poster
Een nieuwe attractie onder de aandacht brengen kan op vele manieren. Reclame op tv, internet of radio is een beetje standaard. Dat moet veel toffer kunnen..
04 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Ultimate Topless Fails - Dude, Put A Shirt On!
Je mag dan wel een sixpack hebben en er zonder shirt een stuk stoerder uitzien, maar ook zonder shirt kan je goed onderuit gaan. Dat blijkt maar weer..
04 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Jimmy Kimmel's I Ate All The Halloween Candy 2014
Wat is het ergste dat je kunt doen tijdens Halloween? Juist, terwijl je kind op bed ligt stiekem zijn of haar zuur verdiende snoep opeten. Natuurlijk een geintje, maar de reacties zijn priceless..
04 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - Traumatic Bond With A Lamborghini Urraco
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Gene Ondrusek over zijn klassieke 1975 Lamborghini Urraco..
04 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
DJ Craze - New Slaves Routine
Wil je vandaag de dag snel een boel geld verdienen dan is een spoedcursus DJ geen slecht idee. Maar ben je dan nog wel een ouderwetse DJ die speelt met de turntables, of is een USB-stick genoeg? DJ Craze wil volgens mij wat duidelijk maken..
03 Nov '14 - in Music
door Patrick
Aug(De)Mented Reality (2), Augdemented
Als je een beetje creatief kunt denken en tevens ook nog aardig kunt tekenen, dan kan je best toffe dingen maken. Zie hier Aug(De)Mented Reality deel 2..

Deel één vind je hier..
03 Nov '14 - in Cool
door Patrick
CorridorDigital - Top Down Shooter
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. En wie wel eens een nacht in een arcadehal heeft doorgebracht weet waar dit om draait. Geen FPS, maar een ouderwetse Top Down Shooter..
03 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Revving Lamborghini Aventador Catches Fire In London
Mocht je een supercar willen spotten, dan is Londen de perfecte plek om er één of meerdere te vinden. En de eigenaren laten maar al te graag horen wat voor geluid hun monster op wielen produceert. Alleen gaat dat niet altijd volgens plan..
03 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Furious Pete vs The $2000 Glam Burger
Voor een dikke hamburger ben je bij een fastfood boer voor zo'n 7-8 euro al snel klaar. Maar het kan natuurlijk altijd wat exclusiever. Wat dacht je van 's werelds duurste burger van zo'n 2000 dollar? Tijd voor Furious Pete om de Glam Burger eens te proberen..
03 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Venom Pool Trickshots
Met je maten in de kroeg een gezellig potje poolen is altijd leuk. Biertje erbij, je kent het wel. Maar één ding weet ik zeker. Met Florian Kohler ga ik geen uitdaging aan..
03 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Fast & Furious 7 - Official Trailer
We moeten nog even geduld hebben, maar 2 april gaat hier in Nederland het zevende deel van Fast and Furious in première. Furious 7 zit wederom vol actie en ook onze vertrouwde acteurs zijn weer van de partij (zelfs Paul Walker). Voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
02 Nov '14 - in Trailers
door Patrick
Spazuk - Fire Painter
Er zijn heel wat manieren om een schitterend kunstwerk te creëren. Artiest Steven Spazuk gebruikt daarvoor vuur. En één ding is zeker. Het zijn stuk voor stuk kleine meesterwerken..
02 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (261)
We gaan het weekend natuurlijk niet door zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
02 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
World Of Hardstyle 2014 Autumn
We gaan stampend het weekend uit en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een handje. Geniet mee van een nieuw deel van 'World of Hardstyle'..
02 Nov '14 - in Music
door Patrick
Roman Atwood - Orphanage Robbery Prank
Mensen die dagelijks klaar staan voor ouderloze kinderen verdienen vaak meer dan ze daadwerkelijk krijgen. Tijd voor grappenmaker Roman Atwood om dat eens duidelijk te maken. Maar dan wel op zijn manier..
02 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation October 2014
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook oktober was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
02 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Rally Crash Galore (9)
Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
02 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
MCM London Comic Con October 2014 Cosplay Music Video
Cosplay, je moet er van houden. Voor de mensen die het wel kunnen waarderen hierbij een overzicht van het MCM London Comic-Con festival 2014..
01 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Halloween Ghostly Apparitions Holograph
Halloween hebben we inmiddels achter de rug, maar mensen laten schrikken blijft tof. En dit is toch wel een hele mooie manier om dat te doen..
01 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Wroclaw Poland Bus Crash
Er is niets zo veilig als het openbaar vervoer. Althans, dat zou je denken. Ook een tripje met de bus kan wel eens voor ellende zorgen..
01 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Homemade Thailand Speed Boat
Mocht je een keer in Thailand een boottochtje willen maken dan is deze boot wellicht een leuk idee. Voor je het weet ben je weer terug..
01 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Surfing @ 1000 Frames Per Second
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Een middagje surfen is cool, maar in super slow motion simpelweg awesome..
01 Nov '14 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties