Archief

Items van August 2014
Umbrella Cockatoo Freak Out
Een huisdier is simpelweg tof. Als je na een dag hard werken thuis komt, en je hond komt liefdevol aanlopen, dat is toch geweldig. Maar je hebt hondenmensen, kattenmensen en vogelmensen. En die laatste krijgen dit. Awesome!
31 Aug '14 - in Animals
door Patrick
Russia vs USA Experiment
Mocht je je een keer niet lekker voelen en bijna tegen de grond aan gaan. Waar zou je dan liever zijn? In Rusland of Amerika? Laten we het eens testen..
31 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
The Truth About Beats by Dre
Een goede koptelefoon kopen is niet zo simpel als je denkt. Je ziet overal op straat mensen lopen met Beats koptelefoons. Oké, ze zijn hot, zelfs zo erg dat ze van je hoofd worden gestolen. Maar zijn ze ook het geld waard? Want goedkoop zijn ze niet en het geluid dat ze produceren is nou ook niet echt super. Marques Brownlee legt het je uit..

Lang leve de Bose op mijn hoofd, en ik kan je zeggen. Top!
31 Aug '14 - in Info
door Patrick
Philippe Geubels - Werk
Philippe Geubels is zonder twijfel een van de beste komieken die België rijk is. Dit is een wat ouder filmpje die ik vanmiddag op Facebook kreeg toegestuurd. Humor!..
31 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Spike Feeds The Danes
Als je na een paar weken denkt, wat is mijn hond dik geworden? Pas dan niet gelijk zijn voedingspatroon aan, en laat hem geen uren rennen. Geef gewoon Spike eens even goed op zijn flikker..
31 Aug '14 - in Animals
door Patrick
A True Bulldog Love Story
Elke vakantieperiode zijn er weer honden die tijdelijk een ander huisje krijgen omdat de baasjes een week of twee op vakantie gaan. Vaak is dat van een liefdevolle huiskamer naar een stalen kooi. Maar het kan ook anders. Dat bewijst deze hondenliefhebber..
31 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (244)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
31 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Ulster Grand Prix 2014 Highlights
De Isle of Man TT kennen we allemaal wel. Maar er zijn natuurlijk meer motorraces. Wat dacht je van de Ulster Grand Prix. Eerste klas gekkenwerk maar o zo tof. Zie hier een korte compilatie hoogtepunten van de Ulster Grand Prix 2014 gehouden van 11 tot 16 augustus..
30 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (76)
In de auto heb je wel eens momenten dat je hartslag een paar keer overslaat, maar op de motor is het wellicht nog wel erger. Ik denk dat deze man rijp is voor een schone onderbroek..
30 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Purge Anarchy Prank
Op straat grapjes en pranks uithalen is prima, maar hou het wel leuk. In dit geval gaan we volgens mijn dik over de grens van acceptabel. Eens gaat het serieus mis..
30 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Jimmy Kimmel - Apple's Largest iPad Yet
Voor de Apple fans zijn het weer slapeloze nachten, want over een paar dagen krijgen ze weer te horen met welke speeltjes ze nu weer op de markt komen. Ze zijn bezig met een groter iPad, en dat is natuurlijk een heerlijk onderwerp voor Jimmy Kimmel om weer eens de straat op te gaan met een 'prototype' om te kijken wat de mensen er van vinden..
30 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Parkour & Freerunning 2014 - Jump the World
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
30 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 104 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein wekelijks overzicht..
29 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Bird Poo Ice Cream
Een dag naar het stand om even uit te waaien en een heerlijk ijsje te pakken is iedereen aan te raden. Maar sommige smaken sla ik liever even over..
29 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Cop Rear Ends Motorbike
Wie in het bezit is van een rijbewijs, of gewoon een dosis gezond verstand, weet dat je in het verkeer afstand moet houden. Deze motormuis wil netjes iemand in laten voegen, maar oom agent zag dat blijkbaar even over het hoofd. Wie is er fout? Roept u maar!
29 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Fail Compilation August 2014
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook augustus was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
29 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
StormFreerun - Ashley 'Spyder' Holland Best of 2014
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen. Zoals Ashley 'Spyder' Holland..
29 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Game of Thrones - Season 4 - VFX Breakdown
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we wederom een kijkje achter de schermen bij het vierde seizoen van Game Of Thrones..
28 Aug '14 - in Cool
door Patrick
2up1down - 2 up 1 down
Met twee vrienden een dagje het strand opzoeken voor een paar uurtjes kitesurfen is simpelweg tof. Maar als er dan één zijn kite is vergeten dan moet je toch iets verzinnen. Deze gasten hebben dé oplossing!
28 Aug '14 - in Cool
door Patrick
EJC 2014 Fight Night - Combat Juggling - Iver Roar Tronstad vs Jochen Pfeiffer
Kan jij een beetje jongleren, en ben je in voor wat meer actie? Wellicht is 'Combat Juggling' wat voor je. Tijdens de EJC 2014 (European Juggling Convention) gingen Iver Roar Tronstad en Jochen Pfeiffer het duel aan..
28 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Eli Reed's Skateboarding Fantasy At The Playboy Mansion
Als je hard onderuit gaat kan je wel eens een poosje wat verward zijn. Dat overkwam Eli Reed ook tijdens een van zijn skateboard sessies. Maar er zijn ergere dingen om over te dromen..
28 Aug '14 - in Cool
door Patrick
The Taser Photoshoot (Extended)
Wat voor gezicht trekt iemand als ze een schok van een taser krijgen? Fotograaf Patrick Hall was ook benieuwd en deed de test..
28 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers August 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie is. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
28 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Catching A Daughter Doing Selfies
Best leuk al die social media. Maar iedereen zit tegenwoordig foto's van zichzelf te schieten. Ja, selfies zijn hot. Maar als je zo met vaders meekijkt is het toch eerder lachwekkend..
27 Aug '14 - in Humor
door Patrick
How To Eat Sushi
De sushirestaurants schieten als paddenstoelen uit de grond de laatste tijd. En ik moet zeggen, het is heerlijk. Maar wat is nou de juiste manier om het te eten? Sushimeester Naomichi Yasuda laat het ons zien..
27 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Drawing Robin Williams, Heather Rooney
Er zijn heel wat mensen die mooi kunnen tekenen, maar foto realistisch tekenen is vak apart. Heather Rooney is een dame die de kunst aardig onder de knie heeft. Zie haar meesterwerk van de helaas overleden Robin Williams..
27 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Sam Pepper - My Sexual Fetish..
Soms vraag je jezelf wel eens af wat mensen nou echt opwindend vinden. Vaak blijft het gissen en zal je het nooit weten. Sam Pepper ging de straat op om het ze simpelweg te vragen..
27 Aug '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 25/08/14
Nu de US Open weer in volle gang is staat de nieuwe WATTS Zap in het teken van tennis. Dat kunnen wij wel waarderen..
27 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Motorbike Crash Galore (10)
Niet alleen in de auto moet je goed op je hoede zijn, ook op de motor is het oppassen geblazen in het dagelijkse verkeer..
27 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Lost And Found Fails Compilation
Je zal het niet verwachten maar we verliezen door de jaren heen heel wat spullen. Is het geen bril, schoen of skateboard dan is het vast wel iets anders. Kijk zelf maar..
26 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Subaru Impreza Rally Crash & Go
Tijdens een rallywedstrijd kan het wel eens fout gaan. Je auto in puin en vaak is het dan over en uit. Maar Patrick Richard en Alan Ockwell denken daar heel anders over. Stel bazen zijn het!
26 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Improv Everywhere - Black Tie Beach 2014
Het is even stil geweest rondom de flashmob experts Improv Everywhere, maar ze zijn terug. Vandaag gaan we gezellig met z'n allen naar het strand. Maar wel in 'black tie' natuurlijk..
26 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Bicycle Fails Compilation
Fietsen is goed voor je lichaam en conditie. Althans, dat zeggen ze. Maar dat is niet altijd het geval..
26 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
DevinSupertramp - Human Water Catapult
Helaas is de zomer voor ons een beetje voorbij. Maar daar heeft DevinSupertramp geen last van. Hij neemt ons weer mee voor een dosis waterpret..
26 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Exhaust Checkup
Een geintje op de werkvloer hoort er gewoon bij. Je moet immers de humor er in houden als je dagelijks met elkaar om moet gaan. Zo ook deze automonteurs..
26 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Mazda MX5 Cup Trolling, Mirror, Ben Short, James Rogers
Zijspiegels zijn tijdens een race van groot belang. Maar coureurs onder elkaar halen wel eens geintjes uit. Dat bewijst Ben Short tijdens de MX5 Cup op Silverstone..
26 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Action Movie Kid Montage (2)
Als trotse vader is er niets leukers dan met je zoon een succesvol YT-kanaal te beginnen. Inmiddels is de Action Movie Kid al heel wat fans rijker, en niet zonder reden. Na zijn eerste compilatie gaan we nu voor het vervolg. He will be back!
25 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Nurburgring Subaru's STi Close Call
Even op de Nürburgring kijken wat je Subaru Impreza in huis heeft is simpelweg tof. Doe dat met nog twee maten en het feest kan beginnen. Maar in dit geval ging het ook maar net goed..


Beelden van de andere twee auto's vind je hier en hier!..
25 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
ALS Ice Bucket Challenge by Fresh K.O. Remo Speijers
We hebben al heel wat ALS ice buckets voorbij zien komen. Maar nu gaat het inmiddels om de originaliteit. We zoeken de hoogte op met onze vriend Remo Speijers..
25 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Magic Wingman - Get Her Number!
De jongens van Simple Pickup hebben geen andere mensen nodig om een meid te versieren. Maar ze laten wel even zien dat een magische 'wingman' erg handig kan zijn om een nummer te scoren..
25 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (243)
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. Zie hier een verse Crash Galore..
25 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Money Talks Prank
Stel een vreemde belt je op en voor elke opdracht die jij uitvoert krijg je een lading cash. Hoe ver ga jij en tegen welke prijs? Josh Paler Lin deed de test..
25 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Awesome Street Techno Drummer
Loop de stad in en je zal ongetwijfeld een straatartiest aantreffen met een valse viool of oude blokfluit. Dat moet beter kunnen..
24 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Bianca Bree Van Damme Ice Bucket Challenge
We hebben inmiddels al heel wat ALS ice bucket uitdagingen voorbij zien komen. Maar deze willen we zeker niet missen. Bianca Bree, de dochter van Jean-Claude van Damme, is een meid die geen pijn doet aan je ogen. Laat de emmer water maar komen..
24 Aug '14 - in Sexy
door Patrick
Stunt Training - Pushing The Limits
Mocht je bijzonder goed zijn in parkour en freerunning dan is een carrière als stuntman wellicht wat voor je. Deze gasten zijn inmiddels de uitdaging aangegaan..
24 Aug '14 - in Cool
door Patrick
English Guy Bhangra Dancing at Bradford Mela
Altijd leuk die cultuur festivals. Zo maak je nog eens kennis met ander eten, rituelen en laten we vooral dansen niet vergeten. Vaak van die wazige dansjes waar niemand wat van snapt, maar deze man is blijkbaar een Bhangra meester..
24 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Just Divorced
De traditie om met een groot 'Just Married' bord achter op je auto te rijden als je net getrouwd bent is grappig. En laten we de blikjes ook niet vergeten. Maar niets heeft het eeuwige leven. En ja, ook dat mag gevierd worden..
24 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Crazy Selfie From Hong Kong Skyscraper
Selfies, dagelijks komen ze voorbij. Vaak standaard foto's, maar er zijn uitzonderingen. Want wat deze gasten laten zien op de 346 meter hoge Centre Skyscraper in Hong Kong gaat je waarschijnlijk zweethandjes opleveren..
23 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Golf Trickshots Backyard Edition
Voor wie het geen uitdaging meer is om simpelweg een golfbal in een gat te meppen zijn er altijd nog de trick shots. Deze gasten doen het alleen net even anders..
23 Aug '14 - in Cool
door Patrick
21 Good Deeds On My 21st
Als je in Amerika 21 wordt gaat er een wereld voor je open. Eindelijk echt volwassen, dus leef je uit. Maar dat kan je ook op een andere manier vieren..
23 Aug '14 - in Cool
door Patrick
970HP Ford Mustang Busted Street Racing At 140MPH / 225KM/h
In Amerika hoef je niet al te gek te doen en je hebt een enkeltje politiebureau in je zak. Maar er zijn uitzonderingen. Waar menig agent iemand een bekeuring geeft voor 15 mijl te hard, zijn er ook agenten die wat makkelijker zijn. Daar kan deze straatracer nu over meepraten..
23 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
BMW M Initiation, BMW M4, M Power, Drifting
Neem 52 BMW M wagens van echte BMW fans, maak daar één epic parcours van en ga daar even los met de nieuwe BMW M4. Mag ik ook een keertje?..
23 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lake of Dreams - Burning Man 2013
Eén evenement die hoog op mijn bucket list staat is zonder twijfel Burning Man. Vanaf 25 augustus t/m 1 september is het weer zover. Dan gaat in de Nevada woestijn een week lang het festival los. We kijken nog een keer terug naar vorig jaar. Zie hier 'Lake of Dreams'..
23 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Street Racing Macaw Parrot
Papegaaien zijn toffe beesten, en al helemaal als ze voor een leuke competitie kunnen zorgen. Zie hier Vito, een Macaw met een liefde voor 'straatracen'. Ik zeg awesome!
23 Aug '14 - in Animals
door Patrick
Would You Steal A Blind Man's Wallet? Social Experiment
Wat doe jij als iemand per ongeluk zijn portemonnee verliest? Geef je hem netjes terug, of denk je de buit is voor mij? Sterker nog, stel dat de beste man blind is. Maakt dat ook wat uit? laten we eens kijken..
22 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 103 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een nieuw overzicht..
22 Aug '14 - in Cool
door Patrick
ALS Ice Bucket Fail Compilation (2)
De 'ALS Ice Bucket Challenge' zal niemand ontgaan zijn. Maar niet iedereen kreeg het voor elkaar om simpelweg een bak ijswater over zich heen te (laten) storten. We zetten wat missers op een rijtje voor je. Zie hier deel 1 en hier deel 2..
22 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 August 2014
De derde week van augustus zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend!
22 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Mini Quadcopter Amazing Flying Skills
Ik weet niet of je al eens gevlogen hebt met een quadcopter, maar ik kan je zeggen dat het er makkelijker uitziet dan het is. Als ik dan deze 'piloot' van drone fabrikant Lumenier zo bezig zie kan ik maar één ding zeggen. Respect!
22 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Little Big Mood - Sport Extreme
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Zie hier Little Big Mood - Sport Extreme..
22 Aug '14 - in Cool
door Patrick
True Facts About Marsupials
Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol het Buideldier..
22 Aug '14 - in Humor
door Patrick
UEV 440 Off Road Camper Trailer
Met de sleurhut een paar weken naar het zuiden toe is leuk. Maar als je net wat meer avontuur wilt dan is een 'normale' caravan al snel te lomp, groot en onhandig. Gelukkig is daar een oplossing voor. De UEV 440..
21 Aug '14 - in Cool
door Patrick
WTF Simracing
Virtueel over een circuit heen knallen kan best tof zijn. En al helemaal als je het redelijk goed voor elkaar hebt. Drie grote schermen, dikke pc, een racestoel, stuur en pedalen en gaan met die handel. Althans...
21 Aug '14 - in Humor
door Patrick
The Ultimate Exhaust..
Weet je nog, vroeger moest er op je brommer een sportuitlaat. Want dan ging het monster toch twee twee kilometer sneller en de wijk lag wakker als je thuis kwam. Maar geloof me, de tijd is niet echt veel veranderd..
21 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
A Small Surfer Makes Big Waves
Om groot in iets te worden moet je jong beginnen. En dat kan je aan de zes jarige surfster Quincy Symonds wel overlaten. Deze kleine dame komt er wel..
21 Aug '14 - in Cool
door Patrick
I'm Not Drivin' To Florida
Wij mannen kennen het waarschijnlijk allemaal wel. De vrouw maakt een beslissing en jij bent het daar totaal niet mee eens. Tijd om het haar, als een echte man, even duidelijk te maken..
21 Aug '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 18/08/14
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
20 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Dinosaur In The Hood Prank
Mensen in 'the hood' in de maling nemen kan wel eens verkeerd uitpakken, dat hebben we inmiddels eerder gezien. Maar het kan ook op een lollige manier. Het enige wat je nodig hebt is een dinosaurus pak..
20 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Amazing Street Artist
In elk toeristisch dorpje is er wel iemand die op straat tekeningen staat te maken om een paar extra euro's te verdienen. Deze man is een vak apart..
20 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Motor Crash Incredible Landing
Op een motor ben je net wat kwetsbaarder dan iemand in een auto. En al helemaal als je met een bizarre snelheid door het verkeer heen raast zoals deze motorrijder. Maar zijn landing is zonder meer bijzonder te noemen..
20 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (29)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor vrachtwagens..
20 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
The Renovo Coupe
Vandaag de dag zie je steeds meer elektrische wagens op de weg komen. Elk merk timmert goed aan de weg om daar zijn steentje aan bij te dragen. Zo ook het Amerikaanse Renovo. Zoals we van de Amerikanen gewend zijn een auto met ballen in een retro outfit. Gaat dit een succes worden?..
19 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (242) - Asia Special 12
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een verse Crash Galore Asia Special..
19 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Sex & Alcohol
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag is het onderwerp alcohol en seks..
19 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Best Wedding Fails Compilation
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Je gaat er vanuit dat je trouwdag één van de mooiste dagen uit je leven gaat worden. Maar dat zit niet altijd mee..
19 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Picking Up Girls In A Lamborghini Gallardo - The Power Of The Lambo
Of je er nou niet uitziet of gewoon een sulletje bent. Met een Lamborghini onder je kont heb je zo een leuke meid aan de haak. Zelfs als haar vriend er naast staat gaat ze nog met je mee..
19 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Skully AR-1 : Rebel Innovation
Motorrijden is tof, maar zonder centrale achteruitkijkspiegel moet je toch regelmatig over je schouder kijken en goed je zijspiegels in de gaten houden. En dan hebben het nog niet eens over degelijke navigatie, muziek of telefoonopties. De interactieve helm AR-1 van Skully biedt uitkomst..
19 Aug '14 - in Tech
door Patrick
Pool Master - The Ultimate Backyard Escape
Een zeer groot huis willen we allemaal wel. Maar bij zo'n huis hoort natuurlijk ook een riante tuin. Het liefst met een zwembad en noem het maar op. Zie hier wat je met een kleine 2 miljoen dollar kunt doen..
18 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Legal Street Racing Prank
Illegaal straat racen en politieagenten gaan niet echt samen. Mooi onderwerp dus voor Roman Atwood om een paar agenten in de maling te nemen..
18 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Asking Guys For Sex In Europe
Een poosje terug zagen we een jongen van Whatever 200 meiden vragen of ze seks met hem wilde hebben. Je raadt het al, dat werd een totale fiasco. Maar wat als we een dame de straat op sturen met dezelfde vraag, alleen dan voor de mannen. Gaat dat een succes worden?..
18 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Magic Of Rahat - Framed For Kidnapping Prank
Je oren beginnen toch wel een beetje te klapperen als je doodgewoon met je auto op weg bent en op de radio komt een Amber alert met de melding dat jij een dame hebt ontvoerd. Wederom een heerlijke prank van Rahat..
18 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Zapatou - The Fanatic Trailer (GoPro Mashup)
Het internet staat bol van de geweldige filmpjes. Zapatou maakt er een gewoonte van om zo nu en dan een compilatie te maken van al het pracht en praal wat internet te bieden heeft. Vandaag komt hij met een GoPro Mashup van 2014. The Fanatic Trailer!
18 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Epic Parkour & Freerunning Summer 2014
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
18 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Epic Rap Battles In The Hood
Mocht je in 'the hood' een rap battle aangaan dan moet je sterk in je schoenen staan. Tien van de tien keer gaat het over geld, bitches, auto's en status. Maar als je dan als tegenstander een keer met wat anders komt is het voor de zware jongens wel even wennen..
17 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Every Girl Has Her Price..
Ze zeggen wel eens dat je met geld alles kunt kopen. Seks is te koop, daar zijn onze wallen voor en een lading escortdames. Maar stel je ziet een leuke dame op straat. Waar ligt haar grens?..
17 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Worthless Cats That Can't Jump
Wie thuis een huistijger heeft lopen weet dat ze op de meest onmogelijke plekken kunnen komen. Maar er zijn ook zat van die haarballen die het springen nog niet echt onder de knie hebben..
17 Aug '14 - in Animals
door Patrick
Lowlands 2014 - Always Hardkoor Live
Dat Lowlands een gigantisch muziekfestival is weet niet alleen Nederland, maar de halve wereld. Gabber en hardcore zal je daar niet al te snel horen. Maar dit jaar wel! Met in de hoofdrol Mental Theo, Party Animals, DJ Ruffneck, Wappie Und Wappie en Def Rhymz.

Ongeduldige mensen kunnen eventueel de eerste 15 minuten skippen..
17 Aug '14 - in Music
door Patrick
Road Rage.. (3)
Het hele verhaal weten we niet, maar inhalen op dit stuk is verboden. Dat de voorste auto iemand loopt te treiteren is ook duidelijk door zijn zeer trage rijstijl. En dan krijg je dit soort praktijken..
16 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Magician Weed Seller vs Cop, Calen Morelli
Als goochelaar kun je leuke dingen uithalen. Nou is een kaartgrapje op een markt best tof, maar waarom niet een agent in de maling nemen met een zak wiet? Of is er meer aan de hand dan alleen een beetje magie?..
16 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Australia's Gold Coast - Timelapse
Het is een eind vliegen naar Australië. Maar als ik de timelapse 'Gold Coast' zo bekijk is het meer dan de moeite waard om een poosje in een vliegtuig te zitten..
16 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Philizz
Elk jaar komt er wel goede muziek uit. Maar in mijn ogen waren de jaren 80 toch bijzonder. Philizz neemt ons mee terug in de tijd. Enjoy!
16 Aug '14 - in Music
door Patrick
GoPro Sports Montage 2K14
Als er één camera veel gebruikt wordt voor extreme sports, dan is het wel de GoPro. Logisch ook, want het kleine apparaatje maakt, zoals je ziet, prachtige beelden..
16 Aug '14 - in Cool
door Patrick
With Or Without Acne. Get Her Number Test
Stel je hebt een beetje last van acne en je ziet een mooie meid. Zelfverzekerd vraag je of ze wat te doen heeft en je vraagt zelfs haar telefoonnummer. Zal ze die geven, of verzint ze wel een smoes?
16 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Koreusity 102 - Viral Compilation
Ook deze week is er weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een klein overzicht..
15 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Road Rage Racism..
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Want ja, je ziet soms wel eens iemand over het hoofd. Maar om dan zo uit je dak te gaan?..
15 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Sign Language Sing-Along Grease
Er zijn heel wat mensen die dagelijks in de auto meezingen met de radio. Maar dat kan ook op een andere manier. In gebarentaal!
15 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Downhill Longboarding - Byron Essert & Alex Tongue
De bergwegen in de alpen zijn uitermate geschikt voor wielrenners. Maar ook met een longboard kun je daar prima uit de voeten. We kijken mee met Byron Essert en Alex Tongue..
15 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Stealing Car Tires Prank
Je staat raar te kijken als je bij je auto komt en er proberen twee gasten je wielen te stelen. Gelukkig zijn het Roman Atwood en Vitaly die weer een geintje uithalen..
15 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 August 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
15 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
StuntFreaks - Suzuki GSX-R 1000 On Dirt
Een racefiets koop je voor asfalt en een mountainbike voor off-road pret. Ieder zo zijn ding. Maar wil dat zeggen dat je met een motor als een Suzuki GSX-R 1000 alleen maar op asfalt kan rijden? Dacht het niet!..
14 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Korean Candy Cutter Beat
Als je elke dag weer handmatig stukjes snoep moet hakken, dan moet je toch wat verzinnen om de sfeer goed te houden. Deze Koreaanse dame heeft de juiste manier gevonden..
14 Aug '14 - in Cool
door Patrick
How The Sun Sees You
Mocht je deze dagen genieten van de zon, vergeet dan niet jezelf in te smeren. Want geloof me, het werkt echt. We laten het je zien..
14 Aug '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 11/08/14
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
14 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Fifty Shades of Frozen
De dames die het boek 'Fifty shades of grey' of ook wel 'Vijftig tinten grijs' hebben gelezen zitten met smart te wachten op de film. En die komt er aan. Maar als we de originele trailer combineren met Disney's Frozen krijgen we toch wel een apart geheel..
14 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Extremely Awkward Toilet Situations In Public
tegenwoordig moet je in Londen voor elk toiletgebruik wel betalen. Maar als je niet zo ruim bij kas zit, zit er maar één ding op. Je eigen toilet meenemen..
14 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Jack Vale - Making Cops Paranoid
Er zijn heel wat YouTube kanalen met gasten die mensen in de maling nemen. Jack Vale is daar één van. Vandaag gaan we wat politieagenten paranoïde maken..
14 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Best Nutshot Compilation
Er zijn sommige zaken waar ik erg zuinig op ben, en dat zijn op zeker mijn ballen. Want zeg zelf. Er is geen man die dit wil meemaken..
14 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Son Buys Mom Her Dream Car Surprise
We hebben allemaal een voorkeur voor een droomauto. Vaak hoor je dan sportwagens als Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, Porsche en ga zo maar verder. Maar deze moeder heeft iets heel anders in gedachte. En haar zoon weet precies waar ze blij mee is..
13 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Instant Karma..
Als het verkeerslicht al even op oranje staat moet je simpelweg stoppen. Als er dan ook nog een jonge knaap even snel wil oversteken dan moet je niet moeilijk doen. Maar goed, daar kom je zelf wel achter..
13 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drone Driving
Autorijden is niet al te moeilijk. Maar als je een bril opzet met het uitzicht van een drone die boven je vliegt wordt het toch iets lastiger. Vooral als je ook nog een parcours moet afleggen..
13 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Heartbroken 4 Year Old Excuse Deleting Uncle Dave Photo
Als vier jarige moet je nog heel wat leren. En ja, soms doe je dan wel iets per ongeluk verkeerd. Zoals de foto verwijderen van je favoriete oom Dave. Dan zit er nog maar één ding op. Ome Dave vragen om een nieuwe foto..
13 Aug '14 - in Cool
door Patrick
David Attenborough Observes Fangirls
David Attenborough is dé meester als het gaat gaat om het inspreken van natuurdocumentaires. Maar vandaag laten we de bijzondere dieren en de jungle even voor wat het is. Laten we eens kijken naar vrouwelijke fans..
13 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Vapor vs Bass
Een stevige bas mag in een auto niet ontbreken. Nou zijn er mensen die het wat overdrijven, maar dat geeft wel een heel bijzonder beeld als je het combineert met rook..
13 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Pulling Up Sagging Pants In The Hood Prank
Vandaag de dag lopen heel wat gasten met hun broek half op de knieën. Onderbroek er bovenuit en dat moet dan stoer zijn of zo. Vandaag gaan we richting 'the hood' om ze een handje te helpen hun broek op te hijsen. En ja, dat is wederom vragen om ellende..
13 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Simonster - 2014 Strength Workout
Je kan dagelijks goed je best doen in de sportschool. Maar als je Simon Ata, beter bekend als Simonster zo bezig ziet, moet je toch nog even beter je best gaan doen..
12 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Picking Up Girls With A Boat, Amsterdam
Vergeet de Lamborghini, Porsche, Ferrari en andere snelle bolides. Als je een dame wilt versieren in Amsterdam ben je beter af met een bootje. Whatever laat het je zien..
12 Aug '14 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Zorb Soccer
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voetballen, Supertramp style!
12 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - Mega Oreo
Wie is er nou niet dol op koekjes. En in het bijzonder Oreo's. Helaas is het hap, slik en weg koekje. Maar daar gaan de gasten van Epic Meal Time wat aan doen. We gaan voor een Mega Oreo!
12 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Garage Tours With Chris Fosberg - Classic NASCAR Restorations
Er zijn heel veel mensen die dol zijn met een nieuwe auto. Maar laten we de klassiekers niet vergeten. In dit geval de classic NASCAR racemonsters. Tim Richmond en Dale Earnhardt restaureren deze zeldzame wagens en zijn daar zonder twijfel de juiste mensen voor. We nemen een kijkje in hun garage..
12 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Water Sports Fails Compilation
Bij heerlijk weer hoort natuurlijk een dosis waterpret. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. We zetten een aantal missers op een rijtje voor je..
12 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
World YoYo Champion 1A Gentry Stein
Ik weet nog goed dat iedereen op school met een yoyo aan het zwieren was. De één was er wat handiger in dan de ander, maar niemand had de skills van de huidige wereldkampioen Gentry Stein..
11 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Orbit - ISS Earth Time Lapse
Onze aardbol is mooi. Maar vanaf een 'paar' kilometer hoogte is het simpelweg adembenemend. We kijken even naar beneden met de ISS. Zie hier Orbit..
11 Aug '14 - in Cool
door Patrick
MotoGP 2014 Indianapolis - Slow Motion & Crashes
Het MotoGP seizoen is in volle gang. De laatste race was die van Indianapolis, en dat zorgt altijd voor mooie beelden. Zie hier de mooiste slow motion beelden en tevens de crashes..
11 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Man At Arms Reforged - Star Wars Lightsaber Katana
Na heel wat afleveringen van Man at Arms gaan de heren met de nieuwe serie 'Reforged' wapens combineren. Vandaag combineren ze de Star Wars lightsaber met een katana..
11 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (75)
Sergey is al vanaf zijn zesde bezig met parkour, en we hebben hem al meerdere malen voorbij zien komen. De beste man heeft lak aan hoogtevrees en menig brug of toren is onderdeel van zijn stunts. Maar ook bij hem gaat het wel eens net goed. Daar sta je dan 150 meter hoog..
11 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Kaden 'Dubby' Stone - 10 for 10
De kleine BMX pro Kaden Stone hebben we vorig jaar al eens voorbij zien komen. De tien jarige 'Dubby' wordt binnenkort 11 jaar, maar hij heeft nog wel een lijstje met trucjes die hij voor zijn verjaardag onder de knie wil krijgen. Zie hier 10 for 10..
10 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Thumb War Kissing Game
Mocht je wat aandacht tekort komen van de vrouwtjes. Verzin een simpel spelletje die jij negen van de tien keert wint en zoek de boulevard en het strand op. We gaan voor een potje Thumb War. Zo simpel is het eigenlijk..
10 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Magician Doug McKenzie
Elke goochelaar kan aardig overweg met een pakje kaarten of een paar muntjes. Doug McKenzie gaat net een stapje verder. Je moet immers met de tijd mee nu iedereen met een smartphone op zak loopt..
10 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Times Square Guitar Center
Mocht je op een kantoor werken, dan kan je wel eens geïrriteerd raken door het gebrabbel van je collega's. Maar geloof me, het kan altijd nog erger. We kijken even binnen bij het Times Square Guitar Center..
10 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Top Wiping Shit On People Gone Wrone 2014
Het is niet fijn als je nodig naar het toilet moet en je komt er later achter dat het toiletpapier op is. Je 'buurman' even vragen om wat velletjes is vaak de enige oplossing. Maar om die dan gelijk in de maling te nemen met een veeg Nutella kan niet iedereen waarderen..
10 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 101 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een nieuw overzicht..
09 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Maan Hamedeh - Fur Elise in Different Tastes - Prague Airport
Wachten op je vlucht is nooit leuk, maar daar hebben ze in Praag wat op gevonden. Zet gewoon een piano bij de gate en er zal vast iemand gebruik van maken. En laat Maan Hamadeh daar nou geen probleem mee hebben..
09 Aug '14 - in Music
door Patrick
Enter Pyongyang, Ron Whitworth
Rob Whitworth is een meester in films bewerken en tevens een super fotograaf en filmer. Na zijn bijzondere flow-motion creatie 'Barcelona GO!' gaan we nu richting Korea. Zie hier 'Enter Pyongyang'.
09 Aug '14 - in Cool
door Patrick
The Real Homeless Man Experiment
Stel, iemand op straat vraagt een euro aan je, wat doe je dan? Kijk je eerst hoe de man eruit ziet om te beslissen of je het geeft? Sterker nog, stel dan het een nette man in pak is met een iPhone in zijn handen. Zou je hem sneller geld geven dan een dakloze? Laten we eens kijken..
09 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Gumball 3000 Road Movie 2014 presented by Betsafe
De Gumball Rally 2014 hebben we inmiddels al een poosje achter ons. Toch kijken we nog één keertje terug op het ultieme autofeestje. Zie hier de Road Movie van team Betsafe..
09 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
OwnPhones Teaser
Een goede koptelefoon kopen is nog lastiger dan je zou denken. Dopjes in je oren zijn vaak ruk, en zitten voor geen meter. En een normale koptelefoon is ook niet alles. Tijd voor iets nieuws. Zie hier OwnPhones. Nog niet in de winkels, maar met dit Kickstarter project kun je ze wel een handje helpen..
09 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Traffic Light Nap
Er zijn verkeerslichten waarbij je echt een eeuwigheid stil staat. Je bent gewoon blij als hij uiteindelijk op groen springt. Maar als er dan een bestuurder voor je stil blijft staan, en toeteren werkt niet. Misschien werkt dan een tikje op het raam..
08 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 August 2014
Het is eigenlijk elke week weer een dosis leedvermaak, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier weer een vers overzicht falers..
08 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Reverse Prostitute Prank
Leuk dat de grappenmakers van YouTube kanaal Whatever ook vakantie hebben, maar moeten ze nou 'onze' hoertjes op de wallen lastigvallen? Een prostituee vragen of ze wil betalen voor seks. Tja, dat kan niet elke werkende dame waarderen..
08 Aug '14 - in Humor
door Patrick
VitalyzdTv, Vitaly, Gold Digger Prank
Er zijn vrouwen die jou totaal niet zien staan, tenzij je in dure kleren loopt, een dikke auto hebt of simpelweg genoeg knaken op zak hebt. Met andere woorden 'Gold Diggers'. Tijd voor Vitaly om er weer een in de maling te nemen..
08 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Penneke Vis Hengelwedstrijd - Zuipschuit Andy
De visvijver van Penneke Vis kreeg een aantal niet ervaren vissers op bezoek. De Zjielen en Pretensje organiseerden er een viswedstrijd onder verschillende carnavalsverenigingen. Eén ding is zeker, de sfeer en gezelligheid staan boven het vissen zelf. Zie hier Andy..

Voor wie het echt niet verstaat, hier een met ondertitels..
07 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Copycat Drift Fail
Met nat wegdek is het, met de juiste auto, leuk om even vol het gas in te trappen en sportief door een bocht te glijden. En als je dat voor je neus ziet gebeuren dan wil je natuurlijk laten zien dat jij dat veel beter kunt. Helaas..
07 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Top Gone Wrong Pranks In The Hood 2014
De pranks die de laatste tijd uitkomen worden met de dag leuker. Iemand in de maling nemen is grappig, maar soms tref je wel eens de verkeerde. En dan krijg je dit soort praktijken..
07 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Helping A Homeless Man Through The Power Of Music
Het leven van een dakloze gaat niet over rozen. Met een bordje voor je neus wat los geld proberen te krijgen is ook niet alles. Maar als er dan twee gasten naast je komen zitten en vragen of ze een liedje mogen zingen, dan kan dat wel eens een aangename verrassing worden..

We zagen het deze studenten ook al eens eerder doen..
07 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge - Back To The Future Magic
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag gaat hij richting Comic-Con voor de nodige magie..
07 Aug '14 - in Cool
door Patrick
TLP July 2014 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
07 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Pickup Parking Solution
Met een behoorlijke pickup onder je kont is het soms lastig parkeren. Maar als de plekken zeer ruim zijn en een idioot staat nog half op jouw plek dan kan je twee dingen doen. Krap parkeren, of het jezelf makkelijk maken. De keuze is simpel..
06 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Derek Dutton - Building Swoop
Met een stuk doek en een lading touw van een berg afspringen is in mijn ogen al een hele prestatie. Maar Derek Dutton gaat net een stapje verder..
06 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Bullet Ant Gloves Ritual - The Worst Pain Known To Man
Dat er over de gehele wereld bijzondere rituelen zijn zal iedereen best geloven. En daar hoort de 'bullet ant glove' ook bij. De Paraponera Clavata is een zeer agressieve mier en daar wil je niet mee in aanraking komen. Maar om in sommige landen een echte man te worden moet je even doorbijten en je handen steken in handschoenen gevuld met die akelige dingen. En ja, dat doet pijn. Heel veel pijn..
06 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Steve'n'Seagulls - Thunderstruck
Het succesvolle nummer 'Thunderstruck' van AC/DC kennen we allemaal wel. Er zijn natuurlijk ook al legio muzikanten met de hit aan de haal gegaan om er zelf een variant van te maken. Zo ook Steve'n'Seagulls..
06 Aug '14 - in Music
door Patrick
Slide The City - 1000 Feet Slip & Slide
Bij heerlijk weer hoort natuurlijk een dosis waterpret. Wat dacht je van een mega slip & slide van zo'n ruim 300 meter. Je moet alleen wel even naar Salt Lake City, in Utah vliegen..
06 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Exposing Bad Customer Service
Jack Vale gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Maar vandaag een keer wat anders. Heb je jezelf wel eens afgevraagd wat winkelpersoneel doet als je ze belt en vraagt of ze een product op voorraad hebben? Kijken ze echt, of verzinnen ze maar wat? Jack deed de test..
06 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Girl Picks Up Guys With A Boner Prank
Als een knappe dame op straat naar je toe komt en vraagt of je wellicht zin hebt in seks, dan zullen weinig mannen resoluut nee zeggen. Maar als ze dan toch iets meer onder haar rok blijkt te hebben dan is de lust al snel gevlogen..
06 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Crying Baby vs Katy Perry
Het is lastig om een baby te vermaken in de auto. Vooral als je zelf achter het stuur zit en de kleine alleen op de achterbank. Maar lang leve Katy Perry's Dark Horse. Wat muziek al niet kan doen..
05 Aug '14 - in Cool
door Patrick
L'Agent by Agent Provocateur, Penelope Cruz
Lingeriemerk Agent Provocateur weet ons telkens weer te verrassen met geweldige reclamecampagnes. Zo ook deze keer voor hun nieuwe collectie..
05 Aug '14 - in Commercial
door Patrick
DevinSupertramp - World's Largest Urban Zipline
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' weten we inmiddels. Vandaag zoeken we de hoogte op voor een extreem zipline ritje..
05 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Song Lyric Pick Up Lines
Er zijn heel wat muzikanten die met mooie woorden het hart van een vrouw op hol kunnen laten slaan. Maar wat als je die teksten simpelweg gebruikt om op straat een dame te versieren, zou dat werken? Adrian ging de uitdaging aan..
05 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Improv Everywhere - The Subway Spa
Met de huidige temperaturen lijkt het wel of je overal een sauna instapt. En laat dat nou juist weer een uitdaging zijn voor de flashmob experts van Improv Everywhere. Zie hier de Subway Spa..
05 Aug '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 04/08/14
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
05 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Ultimate Close Call Compilation
We zien het wekelijks fout gaan in diverse fail compilaties. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Daar kunnen deze mensen over meepraten..
05 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Whatever - Amsterdam Zombie Prank
Leuk al die prankers die Amerika op zijn kop zetten, maar wat als ze vakantie hebben en ze komen ons landje bezoeken? 'Whatever' ging voor de Amsterdam Zombie Prank. En ja, dat wordt rennen dames..
04 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Short Film - Not So Fast
Korte films zijn we dol op. Soms humor, soms horror het maakt eigenlijk niet uit. 'Not So Fast' is geschoten met behulp van wat Ikea spul en een dure camera. Maar dat geeft wel een tof geheel. Zie hier het resultaat..

En hier de The Making Of..
04 Aug '14 - in Movies
door Patrick
Serenading The Cattle With My Trombone
Daar zit je dan, op je stoel met een trombone in je hand. In geen velden of wegen een dier te zien. Totdat ze het geluid van een trombone horen..
04 Aug '14 - in Animals
door Patrick
Worst Trend Of 2014 - Fire Challenge Compilation
Op diverse social media elkaar met de meest stomme acties nomineren gaat als een lopend vuurtje. Een nat pak halen, je kent het wel. Maar om jezelf gewoon even in de fik te steken gaat wel erg ver. Toch zijn er genoeg dwazen die aan die ongein meedoen..
04 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Diosa Canales Samba Dancing
Zelf ben ik niet zo'n danser, maar er naar kijken doe ik graag. En al helemaal als Diosa Canales met haar kont staat te schudden. Classic!
04 Aug '14 - in Sexy
door Patrick
RC Car vs Dogs
Veel honden hebben heel wat beweging nodig. Maar als je dan zelf een beetje lui bent ingesteld, kan dat wel eens lastig zijn. Althans, wie niet fit is moet slim zijn. Zo komen ze toch nog aan hun beweging toe..
04 Aug '14 - in Animals
door Patrick
Robot Chicken - Disney Princess War
En wij maar denken dat alles in goede harmonie gaat bij Disney. Vergis je gerust niet in de prinsessen. Het zijn en blijven vrouwen he..
03 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Biker Cop Crash
Als je zelf iets te hard rijdt op je motor dan moet je goed het hoofd erbij houden. Dus als het verkeerslicht dan op oranje springt dan moet je toch vol in je remmen. Door rood rijden is immers gevaarlijk. Alleen kunnen de reflexen van de motoragent achter je net wat minder zijn..
03 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Mad Max - Fury Road - Trailer
Als er een aantal films zijn die ik vroeger echt tig keer gezien heb, dan is het wel de Mad Max trilogy. Gelukkig mogen we volgend jaar weer naar de bios voor een nieuw deel. Mad Max - Fury Road. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
03 Aug '14 - in Trailers
door Patrick
Devil's Daughter Scare Prank
Niet heel veel mensen voelen zich op hun gemak als ze 's avonds laat over straat moeten. En als ze dan ook nog de duivels dochter tegen het lijf lopen zit er nog maar een ding op. Rennen!
03 Aug '14 - in Humor
door Patrick
How To Kiss Strangers With Magic
Ben je op zoek naar wat aandacht van de vrouwtjes? Leer een goede goocheltruc en ga de straat op. Typische Win-Win situatie. Nu alleen nog weten hoe hij het doet..
03 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Twins Bedtime
Kinderen zijn leuk. Maar als je gelijk twee van die kleine snuiters op moet voeden dan geeft dat wel eens problemen. Zoals deze tweeling naar bed brengen..
03 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Truck vs Police
Elke vrachtwagenchauffeur is een volhouder. Je maakt lange dagen en een uurtje extra werk neem je op de koop toe. Maar als oom agent je ook nog eens lastig komt vallen. Tja, daar hebben we even geen tijd voor..
02 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Drunk Guy vs Burger
Met een behoorlijke stuk in je kraag is aan het eind van de avond alles wel lekker. Vaak pak je op de weg naar huis nog even snel wat te eten om vervolgens voldaan je nest in te duiken. Al denk ik wel dat deze hamburger niet echt lekker zal vallen..
02 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Nunchaku Pro
Een beetje ninja is niet alleen onzichtbaar voor het menselijke oog, hij is ook nog meester in het gebruiken van zijn wapens. Deze knaap moet alleen nog even oefenen..
02 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Insane Parkour Jump
Heel wat van die freerun en parkour fanaten halen de meest bizarre trucjes uit om vliegensvlug van A naar B te gaan. Deze gast is in mijn ogen vandaag even de koning..
02 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Big Guy Lap Dance
Een lap dance van een leuke dame kan elke man wel waarderen. Maar als je een net wat zwaarder ben dan de gemiddelde man is de erotische ervaring toch net even anders..
02 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 28/07/14 (Tour De France Special)
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag gaan we voor de Tour de France Special..
02 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Painful Skateboarding Fails
Soms zit het mee, soms tegen. Bij elke sport is het vallen en opstaan om het goed onder de knie te krijgen. Zo ook bij skateboarden..
02 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Russian VIP Police Escort - RC HPI Savage Flux
Hoe het er op de Russische wegen aan toegaat weten we inmiddels. Je zou zelfs het liefst een politie escorte krijgen om veilig op je bestemming te komen. Deze gasten deze de test, maar wel in het klein, met een op afstand bestuurbare HPI Savage Flux. Humor!
01 Aug '14 - in Humor
door Patrick
DIY Kids Room Spacecraft
Een poosje terug zagen we een vader voor zijn zoontje een heuse 'Mission Control Desk' maken. Waanzinnig, maar laten we de andere zoon niet vergeten. Want bij zo'n bureau hoort natuurlijk een ruimtevaartuig. En laat hij die nou op zijn kamer hebben staan..
01 Aug '14 - in Cool
door Patrick
10 Unbelievable Movie Rip-Offs
We zien dagelijks films in première gaan. Maar origineel zijn schijnt lastiger dan het lijkt. Er is door de jaren heen namelijk heel wat gejat van elkaar. We zetten een aantal feitjes op een rijtje voor je..
01 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Eswic's 'World Best Road Trip'
Skaten, het is geen sport maar een manier van leven zeggen ze wel eens. Ik kan het me goed voorstellen. We gaan op stap met Leo Romero, Dakota Servold, James Hardy, David Reyes en Cairo Foster..
01 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Whatever - Asking 200 Girls For Sex In Europe
Een jaar terug probeerden de jongens van Whatever een leuk social experiment. Op straat gewoon 100 leuke vrouwen vragen of ze seks wilde hebben. Het tragische resultaat van 100 keer nee maakt in ieder geval veel duidelijk over de Amerikanen. Maar zullen ze in Europa meer succes hebben? We vragen het 200 vrouwen..
01 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Month July 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
01 Aug '14 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties