Archief

Items van June 2014
Tom Pagés First Ever FMX Bikeflip in Red Bull X Fighters Madrid 2014
Tijdens de Red Bull X Fighters is er altijd wel één rijder die een unieke stunt uithaalt waar menig mens mond van openvalt. Dit jaar is het Tom Pagés die in Madrid zijn FMX Bikeflip liet zien. Ronduit geweldig!
30 Jun '14 - in Cool
door Patrick
One Pants No Hands
Wil je een uitdaging voor morgenochtend? Probeer je broek eens aan te trekken zonder gebruik te maken van je handen. Zet alvast je wekker een uurtje vroeger. Succes!
30 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Car Jack Prank Gone Wrong
De pranks worden met de week leuker. En vooral als ze anders aflopen dan ze hadden verwacht. Zo ook deze keer..
30 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Insane Nitro Circus Stunts
Als er een paar gasten helemaal gek zijn dan is het wel de crew van Travis Pastrana's Nitro Circus. Maar awesome is het wel..
30 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers June 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
30 Jun '14 - in Humor
door Patrick
CGI & VFX Short Film - Lock & Load
Het is nooit fijn als je een deur niet meer open krijgt. Maar gelukkig zijn er altijd mensen die je vakkundig kunnen helpen..
30 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Man At Arms - The Lich King's Frostmourne (World of Warcraft)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze The Lich King's Frostmourne fabriceren uit 'World of Warcraft'..
30 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Cop Lies His Ass Off
We maken we allemaal wel eens foutjes in het verkeer. Maar als motoragent heb je toch wel een voorbeeldfunctie. En als hij dan veels te hard voorbij komt, met een telefoon in zijn hand dan mag je best even toeteren dat hij niet goed bezig is. Maar daar denkt deze bromsnor heel anders over. Totdat hij de camera ziet..
29 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Pooch Powered Skateboarding
Skateboarden is cool, maar met een beetje minder inspanning nog veel leuker. Alleen heb je daar wel een hond voor nodig. Wij gaan ook voor Wags. Nu jij Lolly!
29 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Selfie Prank In The Hood (Gone Wrong)
De pranks die de laatste tijd uitkomen worden met de dag leuker. Iemand in de maling nemen is grappig, maar eens tref je de verkeerde. Zo ook deze keer..
29 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Furious Pete - Top 10 Burger Challenges
Na een avondje stappen nog even een hamburgertje pakken is altijd goed. Maar voor Furious Pete is het elke keer weer een uitdaging. De beste man kan eten als een beer en in no-time kilo's vlees wegwerken. Zie hier zijn Top 10 Burger Challenges..
29 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Instant Karma..
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Maar één ding is zeker. Iemand terugpakken is niet altijd even slim..
28 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Milking The World's Most Venomous Fish - The Stonefish
Als er één vis is waar je liever niet mee in aanraking komt dan is het wel de Steenvis. Het beestje is niet alleen een griezel om te zien, maar hij is ook nog super giftig. Laten we eens kijken hoe hij zijn 'aanvallers' injecteert met zijn gif.
28 Jun '14 - in Animals
door Patrick
Blakely & Dad Duet - Frozen's Let It Go
Tijd voor het 'awww' momentje van de dag. Blakely en haar vader zijn grote Frozen fans en dat steken ze niet onder stoelen of banken. Sterker nog, hun duet van Disney's Frozen 'Let it Go' is een eerste klas viral. En niet zonder reden..
28 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Playthings..
Je kunt je spullen nog zo goed verstoppen, laat een paar kinderen in je huis los en ze weten het te vinden. De nachtmerrie van elke ouder..
28 Jun '14 - in Commercial
door Patrick
Best Offensive Pickup Lines
Er zijn heel wat manieren om aan een leuke vriendin te komen. Met de juiste openingszin kom je al een heel eind. Maar dan moet je wel de juiste kiezen..
28 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Sherlock Holmes Sucks At Deduction, Pete Holmes
Noem één zeer bekende detective en de naam Sherlock Holmes is al snel gevonden. Maar was de beste man wel zo goed als men beweerde? Pete Holmes laat het je zien..
27 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Honda From Heaven
Zonnetje aan de hemel? Dan is het een perfecte dag om een heerlijk stuk te toeren op de motor. Maar zoals je weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Maar wie had dit kunnen verwachten?..
27 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Fails Of The Month June 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
27 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (233) - Asia Special 9
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
27 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Best Of Escalator Fails
Echt een geweldige uitvinding zo'n roltrap, alleen vraag ik me af of iedereen de juiste bedoeling ervan weet..
27 Jun '14 - in Humor
door Patrick
America's Got Talent - Frank The Singer
Ook al ben je tientallen jaren een bartender geweest, als zingen je passie is komt het vanzelf een keer naar boven. Zo ook bij de 74 jarige Frank. Geef die man een platencontract!
26 Jun '14 - in Television
door Patrick
ATM Robbery Prank VitalyzdTv
Wat zou jij doen als je ziet dat iemand een pinautomaat leeg staat te roven? Help je hem, ga je achteraf graaien of bel je netjes de politie? Vitaly deed de test..
26 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Trabant 601 - How Low Can You Go..
Je auto verlagen staat stoer en als het goed is gedaan zelfs een verbetering voor de wegligging, maar je kan het natuurlijk ook overdrijven..
26 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Perfect Baseball Catch!
Tijdens een bezoekje aan een honkbalwedstrijd is het leuk als je een homerun bal kunt bemachtigen. Deze papa draait daar zijn hand niet voor om..
26 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Russian Police vs Pedestrian
Dat ze in Rusland anders met de verkeersregels omgaan dan hier in Nederland hoef ik jullie niet meer te vertellen. Maar je mag van een agent toch verwachten dat hij zich wél netjes aan de regels houdt? Helaas..
26 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Short Film - What's On Your Mind
Facebook kan best deprimerend zijn. Want iedereen heeft een beter leven dan jij. Maar is dat ook echt zo? Zie hier de korte film 'What's on your mind'..
26 Jun '14 - in Movies
door Patrick
Psychic Picks Up Women Prank - Using Magic To Pick Up Women
We hebben inmiddels al heel wat manieren gezien om een leuke meid te versieren. Eén ding is zeker, magie doet het erg goed. Logisch ook dat deze jongen een poging waagt..
25 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Time Check Prank In The Hood
Mocht je op straat lopen en je afvragen hoe laat het is, dan kan je dat natuurlijk altijd aan iemand vragen. Je kan ook het vragen overslaan en zelf zijn mobiel pakken om te kijken hoe laat het is. Maar geloof me, dat is vragen om ellende..
25 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Michael Jackson Dance Tribute
Goochelaar en grappenmaker Stuart Edge is een groot Michael Jackson fan. Vandaag gaat hij de straat op om mensen te verblijden met zijn Jackson Dance Tribute. Voor het gemak neemt hij ook nog wat extra koptelefoons mee zodat andere ook van het moment kunnen genieten..
25 Jun '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 23/06/14
Sport zijn we dol op. Maar dan wel op de Eurosport manier. Korte fragmenten met een toepasselijk muzikaal sausje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap..
25 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Looking Back At 65 Years of Grand Prix Racing, MotoGP
Er is door de jaren heen heel wat veranderd als het gaat om de auto- en motorsport. We nemen een stap terug in de tijd. Zie hier 65 jaar Grand Prix Racing..
25 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Porsche 356 Outlaw
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Jack Griffin over zijn klassieke 1955 Porsche 356 Continental Outlaw..
24 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Sexy Hairy Back Prank
Als een mooie dame op het strand aan je vraagt of je haar even zou willen insmeren zijn er maar weinig mannen die daar nee tegen zullen zeggen. Totdat ze haar shirt uit trekt..

Of je treft een rare bult in haar onderbroek..
24 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Ultimate Drunk Fails Compilation
Wij steken niet onder stoelen of banken dat we van een aardig biertje houden. Maar zoals je weet eens is het genoeg. Ga je dan toch verder dan krijg je dit soort praktijken..
24 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
The Slap
Het is en blijft een apart experiment. Na een liefdevolle eerst kus tussen twee totaal vreemde mensen gaan we nu een stap verder. Een klap geven..
24 Jun '14 - in Docu
door Patrick
Mister73C - Speed Painting Ellen Page
Mister73C heeft een eigen YT kanaal en de beste man kan tekenen als de beste. Portretfoto's blijven lastig, maar ik kan je zeggen. Dat doet hij buitengewoon goed. Vandaag gaan we voor een portret van Ellen Page..
24 Jun '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 16/06/14
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap! (Die wel werkt)..
24 Jun '14 - in Cool
door Patrick
DOE Anti Speeding 2014 - Classroom
De voorlichtingsfilmpjes die we hier dagelijks op tv voorbij zien komen maken voor mijn gevoel zelden indruk op de mensen. Waarom doen we het niet zoals andere landen? Die zetten je wel aan het denken..
23 Jun '14 - in Commercial
door Patrick
Marcello Barenghi - Drawing Timelapse: A Bottle of Oddka Vodka
Iedereen kan wel een fles tekenen. maar om het echt realistisch te maken moet je toch wat beter je best doen. Zoals Marcello Barenghi dus..
23 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Ferrari 360 Modena Crash
Een Ferrari is niet alleen gemaakt voor zijn topsnelheid, ook heerlijke bergweggetjes zijn een genot om overheen te rijden. Maar het is en blijft een listige wagen met zoveel pk's..
23 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
10 Incredible Facts About Transformers
Als er één filmreeks zeer goed bezocht wordt dan is het wel Transformers. Keer op keer worden alle records verbroken. Laten we eens 10 opmerkelijke feitjes op een rij zetten..
23 Jun '14 - in Cool
door Patrick
2014 World Cup In Public
Heel de wereld is in de ban van het wereldkampioenschap voetbal. Tijd om het ook op straat te vieren..
22 Jun '14 - in Humor
door Patrick
How Not To Skip Traffic
In de file staan zuigt. En al helemaal de mensen die dan via de vluchtstrook je proberen in te halen. Maar daar heeft deze man, en zijn voorligger, de perfecte oplossing voor..
22 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Thief Gets What He Deserves
Sta je te betalen voor een parkeerkaartje steelt iemand je telefoon uit je auto. Niet grappig en al helemaal niet als het zo'n stuiterbal als deze jongen is. Fake of real? Zeggen jullie het maar..
22 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Itty-Bitty BBQ
Mocht jij een bierliefhebber zijn die een BBQ snack ook wel kan waarderen dan is dit knutselwerkje wellicht wat voor jou. Gewoon voor de lol..
22 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Girl Picking Up Girls In Las Vegas
We zien wekelijks wel hoe mannen vrouwen proberen te versieren om hun telefoonnummer te bemachtigen. Maar hoe pakken vrouwen dat aan? En dan bedoel ik een vrouw die vrouwen probeert te versieren. Andrea laat het je zien..
22 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 96 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een vers overzicht..
21 Jun '14 - in Cool
door Patrick
The Whopper Dropper Drone
Waarom fastfood boeren als Kentucky, Mac en de King nog steeds niet thuisbezorgen is voor mij een raadsel. Je moet immers een beetje met de tijd mee. Maar overal is een oplossing voor. Laten we beginnen met de Whopper Dropper Drone..
21 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Close Call Compilation
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. We zien het in deze compilatie..
21 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
How To Deal With A Telemarketer
Heb je ook zo'n hekel aan die telefonische verkopers? Ze bellen altijd op het verkeerde moment om je spullen aan te smeren waar je toch niet op zit te wachten. Maar het is wel een mooie reden om weer eens iemand in de maling te nemen..
21 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Farting In The Hood Prank Gone Wrong
Jack Vale gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen met een 'pooter'. Nou kan hij goed praten en lult hij zich overal wel onderuit. Deze jongen denkt hem even na te doen, maar dat kan niet iedereen waarderen..
21 Jun '14 - in Humor
door Patrick
UAE National Aerobatics Team
Zit je in Abu Dhabi lekker op het strand te genieten van een heerlijk zonnetje, komen er plotseling een paar jets voorbij. Op zich niet bijzonder, maar wat deze jongens laten zien wel..
21 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Longest
Als rallycoureur en professioneel skiër heb je wat met sneeuw en ijs. Daarom wilde coureur Guerlain Chicherit een record op zijn naam zetten. En wel voor de 'longest ramp car jump'. Hij kwam een heel eind, maar zelfs dan kan er wat mis gaan..
20 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
People Behavinf Badly - Karma
Als je weet dat het vaak een chaos is qua verkeer en wegmisbruikers bij de Golden Gate Bridge, dan ga je daar als nieuwsverslaggever graag staan om daar een verhaal van te maken. En dat is in dit geval best gelukt als je het mij vraagt..
20 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bike Fail Compilation
Fietsen is goed voor je lichaam en conditie. Althans, dan moet je het wel normaal houden. Maak je het gekker, dan is het vragen om ellende..
20 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Harley-Davidson Project LiveWire
Vraag een vreemde naar een motormerk en waarschijnlijk zal Harley Davidson als eerste genoemd worden. Dé motor voor de ultieme bad boy. Maar ook Harley Davidson moet met de tijd mee. En het resultaat is Project LiveWire. Een kogel op wielen gevuld met accu's en een geluid van een podracer uit Star Wars. Dat is toch wel even wennen..
20 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
DevinSupertramp - Cliff Slip And Slide
DevinSupertramp vermaakt zich de laatste weken prima aan zijn filmpjes te zien. Vandaag gaan we voor een slip 'n slide, maar dan net even anders dan normaal. We duiken van een cliff ruim 15 meter het diepe in. Ik wil ook!
20 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 June 2014
Het is eigenlijk elke week weer een dosis leedvermaak, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier weer een vers overzicht falers..
20 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
3RUN Bangkok 2013
Vorig jaar zijn de jongens van 3RUN naar Bangkok geweest om daar hun parkour en freerunning skills op film te zetten. Vandaag mogen we dan eindelijk de clip aanschouwen. Ik doe het ze niet na..
20 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Living The Dream - Fresh K.O.
Basejumpen, sky diven, wakeboarden, motorcrossen en doen mee aan Red Bull Crashed Ice. Maar dat is nog maar de helft van wat de Fresh K.O. athletes doen in hun vrije tijd. In deze short doc vertellen vier extreme sporters uit Nijmegen over hun dromen en hun zoektocht naar adrenaline. Een uit de hand gelopen hobby? Nee, een levensstijl Meer Fresh K.O. hier!
19 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Who's Fucking: Josh and Debra
De eerste ontmoeting met je vriendin is altijd bijzonder en tevens enigszins romantisch te noemen. Maar waarom niet gewoon vertellen waar het uiteindelijk om draait? Zie hier Josh en Debra..
19 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Escalator Fail
Als je nog even snel je trein wilt halen, dan zou ik snel een roltrap pakken naar een hoger gelegen perron. Maar als je het echt goed wilt doen, moet je de juiste roltrap pakken. Op deze manier blijf je lopen..
19 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Best Of The Web Summer 2014 Mashup
De echte zomer laat nog even op zich wachten bij ons, maar dat zal vast goed komen. Voorlopig kijken we even bij de buurman voor een nieuwe mashup van Best of the Web..
19 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Elders React To Google Glass
TheFineBros laten regelmatig kinderen en oudjes kennis maken met hele oude techniek, of juist de nieuwste snufjes. Vandaag zijn de oudjes aan de beurt en krijgen een Google Glass in handen. Zullen ze weten wat het is?..
19 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Mary Doodles - What Will I Draw?! ' Swamp Witch'
Zet geblinddoekt wat rare strepen op een vel papier en probeer er daarna een volwaardige tekening van te maken. Mary Doodles draait daar haar hand niet voor om. Zie hier 'Swamp Witch' en 'Sunday in the Park'..

19 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Vitaly - Picking Up Girls In A Lamborghini Gallardo Without Talking!
Een poosje terug zagen we hoe Vitaly een 'gold digger' het bos instuurde omdat ze zijn Gallardo interessanter vond dan hem. Vandaag gaan we wederom met een Lamborghini op stap om te kijken of we dames op kunnen pikken zonder te praten..
19 Jun '14 - in Cool
door Patrick
OK Go - The Writing's On The Wall
Je moet van hun muziek houden, maar één ding is zeker. Elke clip die de band OK Go online gooit gaat viral. Zo ook deze keer met hun laatste clip van 'The Writing's on the Wall'. Mindfuck eeste klas..
18 Jun '14 - in Cool
door Patrick
5 Year Old Jordan's Hip Hop Song In 30 Seconds
Een rap in elkaar knutselen is voor elke muzikant een pittige uitdaging. Maar de vijf jarige Jordan draait daar zijn hand niet voor om. De kleine snuiter heeft niet meer nodig dan 30 seconden. Now deal with it!
18 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Tax The Rich - Flaming Jaguar XJ220 Burnout
Een auto is gemaakt om mee te rijden. Alleen zijn sommige bolides zo zeldzaam dat ze voor lange tijd achter slot en grendel verdwijnen. Best spijtig. Want zoals Tax The Rich laat zien kan je er ook gewoon lol mee beleven..
18 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Animated Short - Team Fortress 2 - Expiration Date
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we een kunstwerkje voor je. Gebaseerd op de game Team Fortress 2, zie hier Expiration Date..
18 Jun '14 - in Animation
door Patrick
Precision Driver Rhys Millen Takes On Washington DC, Red Bull GRC2014, Global RallyCross
Rhys Millen is een man die kan lezen en schrijven met een auto. De beste man is net als Ken Block geboren met een stuur in zijn handen. Vandaag gaat hij Washington DC onveilig maken voor een promo voor het Red Bull Global Rallycross 2014 (GRC)..
18 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Swimming Pool Fails Compilation
Overal gaat er wel eens wat fout. Zelfs in een zwembad. We zetten weer een aantal missers op een rijtje voor je..
18 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
How To Take A Corner Pedro De Rocas Style
Coureur Pedro de Rocas kan lezen en schrijven met zijn rallywagen. Zelfs een bocht nemen op twee wielen is voor hem een eitje. Ik geef het je te doen. Of het de bedoeling was laten we even in het midden..
17 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Duck Invasion
Hier in Nederland kom je wel eens eenden tegen die spontaan even de weg over willen steken. Veel bestuurders hebben daar geen problemen mee en trappen op de rem om de beestjes vrij baan te geven. Maar er zijn ook landen waar de eend gewoon de baas is..
17 Jun '14 - in Animals
door Patrick
Pool Party Show Off Fail
Wat je met een motor te zoeken hebt bij een pool party is voor mij een raadsel. Maar in dit geval is het stoer om een burnout te maken. Op zich is dat op een motor niet al te moeilijk, maar deze snuiter heeft nu zijn lesje wel geleerd gok ik zo..
17 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - RallY Runners
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag een apart verhaal. We kijken niet naar één wagen maar drie. Zie hier rallyklassiekers van Hans Abrahams..
17 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Elevator Murder Prank
Trappen lopen zuigt, dus daarom pakken we de lift. Maar als je bij de juiste verdieping bent en er komt een lijk naar binnen vallen, dan is het toch even schrikken..
17 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Ultimate Football/Soccer Fails Compilation
Nu we dagelijks kunnen genieten van het WK voetbal, mag een voetbal fail compilatie natuurlijk niet ontbreken. Gewoon om in de sfeer te blijven..
17 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
America's Got Talent - Smoothini
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat talenten voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige zijn gewoon simpelweg tof. Zoals Smoothini de bar goochelaar..
16 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Fast Food Ads vs Reality Experiment
Als je een fast food 'restaurant' binnenstapt loopt gelijk het water in je mond als je die geweldige hamburgers ziet. Maar als je na het bestellen je bakje open doet is er nog maar weinig over van die gigantische mooie hamburger. Sterker nog, hij lijkt er niet op. Maar laten we deze keer eens 'klagen' en vragen om de voorbeeld hamburger. Wat krijgen we dan?..
16 Jun '14 - in Cool
door Patrick
The Killer Clown Returns..
Bij het eerste deel van de Killer Clown zeiden we al dat zulke geintjes dik over de grens van acceptabel gaan. Maar je zal net zien dat zo'n filmpje een megasucces wordt op YT. Tijd dus voor een vervolg..
16 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Aerobatic Flying With Red Bull's Kirby Chambliss
Dat Kirby Chambliss goed met een vliegtuig overweg kan hebben we eerder kunnen zijn tijdens de Red Bull Air Race. Vandaag mag een gelukkige een stukje met hem meevliegen. Ik kan maar één ding zeggen. Ik wil ook!
16 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Roman Atwood - Super Sneeze Prank
Roman Atwood gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Vandaag verrast hij mensen met zijn super nies skills..
16 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Man At Arms - Kirito's Elucidator (Sword Art Online)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Kirito's Elucidator fabriceren uit de anime serie Sword Art Online..
16 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Smoke On! Diesel vs Mazda MX5
Hier in Nederland zie je niet al te vaak een diesel die met zwarte pluimen over de weg zoeft. In Amerika is dat een ander verhaal. En met zo'n rokende diesel bak kan je best een geintje uithalen. Alleen kan niet iedereen dat waarderen..
15 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Life Is Awesome (3)
Na diverse 'People are Awesome' en 'Best Of Web' compilaties is het nu tijd voor een nieuwe variant: Life is Awesome. Niet minder spectaculair kan ik je zeggen..

Voor de liefhebbers hier deel 1 en deel 2..
15 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (232) - Asia Special 8
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een verse Crash Galore Asia Special..
15 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
MotoGP Catalunya 2014 - Paddock Girls
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste dames van Catalunya 2014..
15 Jun '14 - in Sexy
door Patrick
Dad?
Zoals jullie wellicht wel weten is het vandaag Vaderdag. Dé dag om je vader eens in het zonnetje te zetten. De gasten van Whatever gaan vandaag de straat op op zoek naar paps..
15 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Epic Pool Trickshots
Met je maten in de kroeg een gezellig potje poolen is altijd leuk. Biertje erbij, je kent het wel. Maar één ding weet ik zeker. Met Florian Kohler ga ik geen uitdaging aan..
15 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 95 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein wekelijks overzicht..
14 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Isle Of Man 2014 - Bob Price Fatal Crash RIP
Als er één circuit is waar het er echt razendsnel aan toegaat dan is het Isle of Man wel. Maar ook daar gaat het helaas wel eens mis. Bob Price, 65 jaar, heeft de race vorige week niet overleefd na een dodelijke crash. RIP!
14 Jun '14 - in Shock!
door Patrick
WK2014 Spanje-Nederland - Jack van Gelder
Voetbal kijken is leuk, en al helemaal zo'n geweldige WK wedstrijd zoals gisteren tussen Spanje en Nederland. Maar met het juiste commentaar erbij wordt het nóg beter. Zie hier de tv beelden met het radiocommentaar van Jack van Gelder. Kippevel!
14 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Dumb And Dumber To - Trailer
Deel één van Dumb and Dumber was gewoon puur vermaak. Niet nadenken, zak chips op schoot, pot bier erbij en lachen maar. Zal dat ook het geval zijn met deze nieuwe variant? Oordeel zelf..
14 Jun '14 - in Trailers
door Patrick
Worst Prank Ever
Papa in de maling nemen is leuk. Maar je kan ook wel eens het verkeerde moment kiezen. Daar zijn mama en deze kleine knaap nu ook achter..
14 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Tim Knoll - Parkour BMX Bike Stunts
We hebben in de jaren al heel wat BMX kunstenaars voorbij zien komen hier op Biertijd. Maar de trucjes van Tim Knoll zijn net even anders dan die van de rest..
13 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Groundhog Day Battle: Rope A Dope - Edge of Tomorrow Meets Martial Arts
Wie de film Groundhog Day heeft gezien weet dat dagelijks wakker worden op dezelfde dag best lastig kan zijn. Maar je kan er ook wat van leren..
13 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Cheating Prank Turns Into Suicide Prank
Mensen in de maling nemen is leuk. Maar eens kan je de bal terug verwachten. Zo ook in dit geval. Je vriendin vertellen dat je vreemd bent gegaan is erg. Maar dat is pas het begin van de ellende..
13 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Stealing From The Homeless (Social Experiment)
Het leven van een dakloze gaat niet over rozen. Met een beetje kleingeld zijn ze al blij en kunnen ze weer een dag verder. Maar wat doe je als je ziet dat een voorbijganger even snel zijn zakken vult van zijn geld? Zeg je er wat van, of loop je maar door alsof je niets gezien hebt? We doen de test..
13 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
10 Horrifying Parasites That Might Be Living Inside You
Als ik ergens een hekel aan heb dan zijn het wel insecten. Helaas doe je er weinig aan en buiten dat zijn er nog veel engere diertjes waar we niet op zitten te wachten. Zie hier een klein overzicht..
13 Jun '14 - in Animals
door Patrick
Seat Leon Cupra Rally Car vs Crane
Een nieuwe rallywagen prepareren kost niet alleen veel tijd, maar ook een boel geld. En als je dan eenmaal de ultieme auto klaar hebt staan wil iedereen hem even zien. Geen probleem natuurlijk, maar ik zou de volgende keer de auto lekker beneden laten staan..
12 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
1-Minute Pickup - Is There Something On My Face?
Met dit warme weer zit iedereen wel op een beetje verkoeling te wachten. Een ijsje is de uitkomst, en al helemaal als je een leuke vrouw wilt versieren..
12 Jun '14 - in Cool
door Patrick
16 Year Old's 1st Ever Base Jump
We zien regelmatig geweldige filmpjes voorbij komen van basejumpers. Mannen die al jaren springen en weten hoe het werkt. Maar ook die hebben een keer hun eerste sprong in het diepe moeten maken. En daar komt nog aardig wat bij kijken. We kijken mee met de 16 jarige Kali, zoon van stuntman, basejump en wingsuit pro Gary Connery..
12 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Extreme Climate Control, Snow
Met de huidige temperaturen is het fijn dat de airco in je auto goed werkt. Maar deze airco is wel erg overenthousiast..
12 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Richard Dunn - Stuck At The Vegas Airport - All By Myself
Wat doe je als je 's nachts vast komt te zitten op het vliegveld van Vegas? In je stoel wat slaap proberen te pakken of ga je net als Richard Dunn de uitdaging aan om met je iPhone een videoclip te schieten? Ik zeg nu al filmpje van het jaar!..
12 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Epic Parking Fail Compilation
Dat vrouwen het lastig vinden om een auto te parkeren is onderhand wel bewezen. Maar er zijn ook legio mannen die het kunstje niet kunnen klaren..
12 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
DevinSupertramp - Hoverboard In Real Life
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag zoeken we het water op met een heus hoverboard..
12 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Cory Richards - A Tribute To Discomfort
Je zou toch denken dat het leven van een fotograaf over rozen gaat. Maar helaas, niets is minder waar. We kijken mee met National Geographic fotograaf Cory Richards. Zie hier 'A Tribute to Discomfort'..
11 Jun '14 - in Docu
door Patrick
Delivery Truck vs Pedestrian
Hoe zou jij reageren als je wordt overreden door een bestelbus? Waarschijnlijk heel anders dan in dit geval..
11 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Bus Stop Sniper Prank (2)
Zit je op je gemak op de bus te wachten, krijg je plotseling een raar rood laserpuntje op je lichaam. Op zich niet echt interessant, maar als dan de man naast je 'dood' op de grond valt dan is het toch wel even schrikken. Na deel 1 van een poosje terug hierbij deel 2..
11 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Stay This Way - E3 2014 Ultimate Tribute Music Video
Tijdens de E3 Expo in het Los Angeles Convention Center, die deze dagen gehouden wordt, is er weer genoeg te zien op game gebied. Zie hier een kleine tribute verwerkt tot een gaming music video..
11 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Bruce Lee Bartending - World's Greatest Flair Bartender
Een drankje mixen is voor een echte bartender een kunst. Niet zomaar wat dingen in een shaker mikken en klaar. Nee, die doet dat met een beetje klasse. Zie hier flair bartender Po Hseng Hsu aka Bruce Lee..
11 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Nike Football - The Last Game
Tijdens het WK komen de meest grote merken met geweldige commercials op de proppen. Maar 'The Last Game' van Nike is wel heel bijzonder. Oordeel zelf..
10 Jun '14 - in Commercial
door Patrick
WATTS Zap 09/06/14 - Roland Garros Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de Roland Garros Tennis special..
10 Jun '14 - in Cool
door Patrick
MCM London Comic Con 2014, Cosplay
Cosplay, je moet er van houden. Voor de mensen die het wel kunnen waarderen hierbij een overzicht van de MCM London Comic Con 2014..
10 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (231) - Sudden Acceleration Defect
Autorijden is leuk. Maar als je auto een eigen wil krijgt is dat een heel ander verhaal. In dit geval hebben we het over een 'sudden acceleration defect'. En dat komt nog vaker voor dan je denkt..
10 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Stuart Edge - Rock 'n' Roll Flashmob - Thunderstruck
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag gaat hij vreemde verrassen met een kleine spontane rocksessie..
10 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 94 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een nieuw overzicht..
09 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Cinema Texting Surprise..
Met een slok op achter het stuur stappen is fout, dat weten veel mensen inmiddels. Maar een smartphone blijft een probleem om links te laten liggen. En dit is een geweldige manier om het nogmaals duidelijk te maken..
09 Jun '14 - in Commercial
door Patrick
First Day at The Job..
Alle begin is moeilijk. Zo moet je dus ook op je eerste werkdag even kijken hoe alles werkt. Ik denk dat deze knakker nu wel weet hoe het niet moet..
09 Jun '14 - in Humor
door Patrick
F1 Carwash Stunt
Je auto wassen is nou niet echt een klusje waar je op zit te wachten. Gelukkig is daar een carwash voor. Deze mensen werden verrast door een F1 race team. Die weten wat snelheid is..
09 Jun '14 - in Commercial
door Patrick
The Arbiter DK. Ride One. Shred All
Twijfel je nog steeds tussen een skateboard of een longboard? Wij hebben de oplossing. Check de Arbiter DK!
09 Jun '14 - in Cool
door Patrick
How To Kiss Any Girl
Op straat een leuke dame om een kus vragen kan niet iedereen waarderen. Maar maak er een kleine uitdaging van en ze zijn de moeilijkste niet. Lang leve nep muntjes..
09 Jun '14 - in Humor
door Patrick
BMW M3 E92 vs Motorcycles Street Race
Dat een BMW M3 een snelle wagen is mag duidelijk zijn. Maar een wedstrijdje tegen een motor is voor elke wagen een hele opgave. Deze man maakt er een bijzonder gevaarlijk kat en muis spelletje van..
08 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
POV Taxco Urban Downhill With Kelly McGarry
Op je fietsje van een heuvelig bergpad afrazen is best tof, maar je kan het natuurlijk ook spannend maken in de stad. We rijden mee met Kelly McGarry..
08 Jun '14 - in Cool
door Patrick
America's Got Talent - Adrian Romoff
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat talenten voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zo ook de 9 jarige wijsneus Adrian Romoff..
08 Jun '14 - in Television
door Patrick
Isle Of Man TT 2014 - In Slow Motion
Als er één circuit is waar het er echt razendsnel aan toegaat dan is het Isle of Man wel. Maar zelfs in slow motion is het gewoon mooi om te zien..
08 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Super Tramps
Een beetje springen op een trampoline geeft je weer het gevoel dat je een jaar of zes bent. Maar ook een volwassen vent kan zich prima vermaken op een trampoline. Maar dan wel op een parkour als deze..
08 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Low Rider Problems...
Je auto verlagen kan zo zijn voordelen hebben. Maar wat we zien tijdens meetings is gewoon simpelweg om het uiterlijk te doen. En dat geeft wel eens problemen..
07 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Zanger Rinus - Waar Moet Ie In?
Een EK of WK is gouden business. Je hoeft maar een simpel liedje te schrijven die aanslaat en je loopt binnen. Ook Zanger Rinus doet dit jaar een poging. Luister en huiver..
07 Jun '14 - in Music
door Patrick
Le Mans 2014 Is Coming! Audi, Porsche
Volgende week is het weer feest. Wederom een nieuwe versie van de 24 uur van Le Mans. Audi is natuurlijk een van de sterkste op het circuit, dat hebben ze inmiddels al een paar jaar bewezen. Maar dit jaar laat ook Porsche zich, na een kleine 15 jaar, weer eens zien. Tijd voor een echt Audi welkom..
07 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dear Kitten..
Als oudere kater in het huis is het je taak om een nieuwe kitten even wegwijs te maken. Je weet wel, de dagelijkse dingen. En dat is nog best lollig..
07 Jun '14 - in Commercial
door Patrick
People Are Awesome 2014 - Summer Edition
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
07 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 June 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
07 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Parkour & Freerunning 2014 - Just Move
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
07 Jun '14 - in Cool
door Patrick
The World's Fastest Police Cars
Hier in Nederland reed de politie vroeger met een Porsche 911. Die tijden zijn al lang voorbij en nu moeten ze het doen met VW, Audi en Mercedes. Op zich niet slecht, maar dat kan natuurlijk een stuk beter..
06 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bajau Laut Girl Skills
Een stukje varen is leuk, maar als het water je bootje binnen komt stromen is dat een ander verhaal. Deze kleine meid heeft daar een handige oplossing voor..
06 Jun '14 - in Cool
door Patrick
A '57 Chevy On Dad's 57th Birthday
Als je vader van kleins af aan gek is van een '57 Chevy Bel-Air dan denk je als kleine jongen dat het best goed komt. Maar deze vader heeft het vroeger niet makkelijk gehad, dus het enige wat hij kon doen is praten over zijn droomauto. Zijn zoon heeft op 8 jarige leeftijd een keer beloofd dat hij zijn droom zou krijgen als hij 57 zou worden. En die belofte is werkelijkheid geworden..
06 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Matt Stonie - 12lb (5, 4kg) Monster Burrito (9, 230 Calories)
Matt Stonie is een jongen die aardig wat kan eten. Sterker nog, hij doet regelmatig mee aan wedstrijden. Vandaag maakt hij voor zichzelf een snack klaar om zijn skills hoog te houden. Wat dacht je van een burrito van 5,4 kilo?..
06 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Rémi Gaillard - Word Cup - Foot 2014
Rémi Gaillard is terug! Dat de beste man een aardig potje kan voetballen wisten we. Vandaag bewijst hij het nogmaals met Foot 2014!
06 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Bike Robbery In South Africa
Een heerlijk stukje fietsen is goed voor je. Maar in Zuid Afrika is dat een ander verhaal. Voor je het weet ben je je fiets, en je andere bezittingen kwijt. Gelukkig weten ze niet wat een GoPro camera is. De daders zijn inmiddels gepakt..
05 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Wimpy Goat
Als je net komt kijken op deze wereld weet je nog niet hoe het allemaal werkt. Met een grote mond kom je erg ver in dit leven. En dat moeten we deze geit ook even wijsmaken. Gelukkig leert hij snel..
05 Jun '14 - in Animals
door Patrick
Dude Perfect - Bowling Trick Shots
De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Zie hier de Bowling Edition..
05 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Gabber!
We gaan even een poosje terug in de tijd. Naar de gabberperiode om precies te zijn. Allemaal zo gek als een deur, maar wat was het toch een toffe tijd..
05 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Fat Guy Pizza Workout
Met de zomer voor de deur wil je toch graag wat extra kilo's kwijt. Een sportschool is daar de perfecte plek voor. Maar of het deze knakker gaat lukken is nog maar de vraag. Lang leve pizza!
05 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - 1973 Porsche 911 2.7 Carrera RS
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Mark Haddawy over zijn klassieke 1973 Porsche 2.7 Carrera RS..
04 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Brumotti - Road Bike Freestyle
Voor elke fietssport is er wel een speciaal model. Of je nou voor een racefiets gaat of een MTB, je kiest er een die bij je sport past. Maar je kan natuurlijk ook eigenwijs zijn en lak hebben aan die regels. Zie hier Vittorio Brumotti..
04 Jun '14 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Skateboarding On Water
YT-filmmaker DevinSupertramp weet elke keer weer perfecte beelden te schieten. Vandaag zoeken we het water op voor een sessie 'wakeskating'..
04 Jun '14 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Best Of Motorcross
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Zie hier een nieuw deel 'Best of Motorcross'..
04 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Truck Crash Galore (27)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor vrachtwagens..
04 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Funny Dance Fails Compilation
Op elk feestje is er wel een oom of tante die denkt goed te kunnen dansen maar zichzelf ter plekke vreselijk voor paal zet. En zo zijn er nog veel meer mensen..
04 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Road Rage (01)
Het dagelijks verkeer is geven en nemen. Helaas zijn er mensen die denken dat de snelweg hun eigendom is en schijt hebben aan de rest van het verkeer. Maar als je dan een keer de verkeerde treft is het snel over en uit..
03 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Bruce Anstey, Isle Of Man TT Lap Record. 132MPH (213km/h)
Het ultieme motorfeestje op Isle Of Man is al even in volle gang, maar er is inmiddels een nieuw Superbike baanrecord van gemiddeld 213km/h. We rijden mee met Bruce 'Almighty' Anstey. Ik zeg ballen van staal..
03 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull Hare Scramble 2014 Best Action
Als er één zware off-road motorrace is dan is het wel de Hare Scramble van onze vrienden Red Bull. Je moet echt tot het uiterste gaan om daar als eerste over de eindstreep te komen. Zie hier een kleine compilatie..
03 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
10 Incredible Facts About The FIFA World Cup
Altijd leuk, bepaalde feitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. We zetten er weer een aantal op een rijtje voor je..
03 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Former Homeless Man Helps The Homeless
Het leven op straat gaat niet over rozen. Toch zijn er mensen die er het beste van maken en al blij zijn met een paar euro los geld. Rahat gaat vandaag met een ex dakloze de straat op om een dakloze te verrassen..
03 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Cody The Peekaboo Parrot (Indian Ringneck Parakeet)
Vogels zijn geweldige beesten. Althans, op die paar na die elke dag weer op je auto schijten. Maar beestjes zoals Cody zijn simpelweg cool. Peekaboo!
02 Jun '14 - in Animals
door Patrick
TLP May 2014 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
02 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation May 2014
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook Mei was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
02 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Sex In A Car Prank
Als je op straat een auto voorbij loopt die rare bewegingen maakt, gecombineerd met een kreunende vrouwenstem, dan weet menig mens genoeg. Niets is wat het lijkt, maar het trekt wel veel aandacht..
02 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Man At Arms - William Wallace's Claymore (Braveheart)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze William Wallace's Claymore fabriceren uit 'Braveheart'..
02 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Don't Drink & Drive
Misschien scheren we de Polen wel eens over één kam, want niet iedereen zit daar met een slok op achter het stuur. Sterker nog, deze Polen weten hoe je met dat soort mensen om moet gaan..
01 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Racism Face To Face - Black Lady vs KKK & Neo Nazi's
Je moet sterk in je schoenen staan om als gekleurde interviewster oog in oog te willen staan met de KKK of Neo Nazi's om te vragen waar al die haat vandaan komt. Mo Asumang, dochter van een Ghanese vader en een blanke Duitse moeder ging de confrontatie aan. Ik zeg respect.
01 Jun '14 - in Docu
door Patrick
The Mannequin Scare (2)
We zagen het Jack Vale en Rahat eerder doen. En goed voorbeeld doet volgen. Vandaag doet PublicPrank de Mannequin Scare..
01 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Walters & Shieff - Blind Parkour
Damien Walters is geen onbekende voor ons. De stuntman met perfecte parkour skills kan het onmogelijke mogelijk maken. Maar met een blinddoek wordt het allemaal toch wat lastiger. Zie hier Walters & Shieff, Blind Parkour..
01 Jun '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 26/05/14 - Best Of Football
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag gaan we voor een voetbal special..
01 Jun '14 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties