Archief

Items van May 2014
Koreusity 93 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 93..
31 May '14 - in Cool
door Patrick
Stephen Locke - The Climax, Kansas Supercells
Een supercell wens je niemand toe. Maar één ding is zeker, de kracht van moeder natuur zorgt wel voor indrukwekkende beelden..

Meer van Stephen Locke vind je hier..
31 May '14 - in Cool
door Patrick
DHQ Fraules Twerk Choreo
Sommige filmpjes moet je niet al te veel woorden aan verspillen. Gewoon kijken!
31 May '14 - in Sexy
door Patrick
England vs Peru Paper Plane Perfect Hit Hansell Riojas
Gisteren werd in het Wembly stadion de wedstrijd Engeland - Peru gespeeld. Waar Engeland met 3-0 de overwinning pakte. Op zich niet zo bijzonder, maar een supporter uit het publiek weet wel perfecte vliegtuigjes te vouwen. Een voltreffer op Peru's Hansell Riojas was het resultaat. Knappe prestatie..
31 May '14 - in Humor
door Patrick
Bench Press Fail
Er zijn legio mensen die naar de sportschool gaan om hun conditie op peil te houden en natuurlijk wat spieren te kweken. Even een goede raad, doe het verstandig en niet zoals deze snuiter..
31 May '14 - in WTF!
door Patrick
James Kingston vs The South Bank Tower Towering Crane
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals James Kingston, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
30 May '14 - in WTF!
door Patrick
Awesome Cosplay Baby Predator
Als je de films mag geloven dan is een ontmoeting met een Predator geen pretje. Maar gelukkig zijn de kleine varianten het tegenovergestelde..
30 May '14 - in Cool
door Patrick
Castrol EDGE Titanium Strong Blackout
Snelle auto's, led verlichting, lasers en laten we Gymkhana meester Ken Block niet vergeten. Gooi ze in een mixer en deze clip 'Strong Blackout' is het resultaat..
30 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Three Guys Irish Dancing Around The World
Het idee is niet nieuw, we hebben het Matt Harding eerder zien doen. Maar als je een rondje wereld doet moet je daar wat leuks mee doen. Deze drie Ierse vrienden deden in één jaar in elk land een typisch Iers dansje. En dat is nog best grappig.
30 May '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (230) - Asia Special 7
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een verse Crash Galore Asia Special..
30 May '14 - in WTF!
door Patrick
StuntFreaksTeam - Our Lifestyle (Full Movie)
Sommige jongens hebben een liefde voor snelle wagens, motoren en eigenlijk alles wat voor een dosis adrenaline zorgt. Zo ook het StuntFreaksTeam. Zie hier 'Our Lifestyle'..
30 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Fails Of The Month May 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
30 May '14 - in WTF!
door Patrick
Smart vs Mustang Drag Race
Naast elkaar op een lang stuk asfalt kun je pas echt laten zien wie de baas is. Zal het de kleine Smart worden, of de dikke Mustang? Game on!
29 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Owlman vs Photographers
Sommige plekken op aarde zijn bijzonder om te fotograferen. En dan heb ik het niet over de mooie natuur maar leegstaande ziekenhuizen zoals St. Mary’s Children Hospital waar menig urban explorer ietwat 'duistere' plaatjes kan schieten. Maar of deze gasten na het zien van de Owlman nog een keer terugkomen is nog maar de vraag..
29 May '14 - in Cool
door Patrick
Colin Furze  - DIY X-MEN Pyro's Fire Control
We zijn dol op DIY filmpjes en al helemaal als über mafketel Colin Furze aan de gang gaat. Na zijn X-Men Wolverine klauwen en Magneto schoenen is het nu tijd om Pyro's Fire Control realiteit te maken..

Zie hier het resultaat..
29 May '14 - in Cool
door Patrick
World Is Awesome
Na diverse 'People are Awesome' en 'Best Of Web' compilaties is het nu tijd voor een nieuwe variant: World is Awesome. Niet minder spectaculair kan ik je zeggen..
29 May '14 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers May 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
29 May '14 - in Humor
door Patrick
Barbecue & Grill Fail Compilation
Mocht je binnenkort, als het weer het toelaat, weer eens de barbecue aansteken. Let dan een beetje op. Je zal niet de eerste zijn die een foutje maakt..
28 May '14 - in WTF!
door Patrick
North Dakota Tornado Encounter Trailer Park
Als je op een trailer park woont zit je op één ding zeker niet te wachten, en dat is een bezoekje van een tornado. Het overkwam deze gasten in North Dakota. Indrukwekkend!
28 May '14 - in WTF!
door Patrick
BMW vs Motor Drag Fail
Racen op de openbare weg is niet de bedoeling. Deze gasten doen dat in ieder geval netjes op een stuk afgesloten circuit. Nou is een wedstrijdje tussen een auto en een motor vaak snel bekeken. Maar in dit geval loopt het net even anders..
28 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Sex Toys
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag is het onderwerp 'seks speeltjes'..
28 May '14 - in Humor
door Patrick
Danny MacAskill - Epecuén
Danny MacAskill is geen onbekende hier op Biertijd. De trial pro kan toveren met zijn fiets. Vandaag reizen we af naar Epecuén voor zijn nieuwe clip..
28 May '14 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - The BMW M1 Supercar
Elke week zet Petrolicious een bijzondere auto en zijn eigenaar in de belangstelling. Vandaag in de hoofdrol de 1980 BMW M1 van Mike Ura..
28 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Kiteboarding Aruba Supertramp Style
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we richting Aruba voor een sessie kiteboarden..
28 May '14 - in Cool
door Patrick
Ultimate Crossfit Fails Compilation
Sporten is gezond. We willen immers niet allemaal met een bierbuik de zomer in. Maar als je dan de sportschool opzoekt, hou het dan een beetje normaal. Anders krijg je dit soort praktijken..
27 May '14 - in WTF!
door Patrick
Warning - This Is A Sport, Not A Game - Ireland Road Races
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. Zie hier een verse compilatie motorgeweld..
27 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Cinema Zombie Attack
Tijdens een bioscoopbezoek wil je graag verrast worden. Maar wat deze mensen overkwam in Rotterdam is ronduit briljant te noemen. Zo wordt een avondje bioscoop pas echt awesome!
27 May '14 - in Commercial
door Patrick
Five Dollar Chopper
Hoeveel lol kun je hebben met een RC drone en een simpel briefje van vijf dollar? Zoek het strand op en het feest kan beginnen..
27 May '14 - in Humor
door Patrick
Roland Garros: Monfils & Lokoli Dance Battle, Tennis
Regen zuigt tijdens een goede wedstrijd op Roland Garros. Maar als de heren de rackets even met rust laten kan de strijd pas echt beginnen. Zie hier een heuse dance battle tussen Gaël Monfils en Laurent Lokoli..
27 May '14 - in Cool
door Patrick
Train vs Semi
Vast komen te zitten op een spoorwegovergang is geen pretje. En al helemaal niet met een vrachtwagen. Je kan dan wel als machinist blijven toeteren, maar een kapotte vrachtwagen gaat zichzelf niet verplaatsen. En dan krijg je dit..
27 May '14 - in WTF!
door Patrick
Novak Djokovic & Ball Boy. Tennis, Roland Garros
Als ballenjongen heb je natuurlijk een geweldig zicht op de tenniswedstrijden van de pro's. Maar je moet er wel wat voor doen. Ballen aangeven, paraplu vasthouden als het regent, drinken regelen en ga zo maar verder. Maar met een pro als Novak Djokovic in de buurt kan je nog lachen ook..
27 May '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap (23) 20/05/14
Sport zijn we dol op. Maar dan wel op de Eurosport manier. Korte fragmenten met een toepasselijk muzikaal sausje. Zie hier een verse WATTS Zap..
27 May '14 - in Cool
door Patrick
AFISHAL Homemade DJ Drums
Een beetje DJ verdient bakken met geld, maar je moet wel origineel blijven. Afishal is een DJ die het net even anders doet. Met zijn zelf gefabriceerde DJ Drums laat hij de menigte uit hun dak gaan. Zie hier de beste man in actie..
26 May '14 - in Cool
door Patrick
Take 1 - Featuring Graham Ezzy
Zon, zee en strand is leuk, maar laten we vooral de wind en golven niet vergeten. Want een fanatieke windsurfer als Graham Ezzy kan niet zonder. De beelden spreken voor zich..
26 May '14 - in Cool
door Patrick
The Bomb Prank
Wat zou jij doen als iemand vraagt om je hulp? In eerste instantie ben je denk ik best bereid om iemand een handje te helpen. Zo zijn we nou eenmaal. Maar als de beste man, zoals in dit geval, zijn jas open doet denkt menig mens er toch anders over..
26 May '14 - in WTF!
door Patrick
Competitive Foursome - Salut Salon
Klassieke muziek moet je van houden. Maar ja, dat is met elke muziek genre. Zelf ben ik er niet zo weg van, maar zoals deze dames het presenteren is simpelweg tof..
26 May '14 - in Cool
door Patrick
10 Curious Facts About mario
Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, Mario kennen we allemaal. Maar er zijn feitjes over de kleine Italiaan die niet iedereen weet. We zetten er tien op een rijtje..
26 May '14 - in Cool
door Patrick
Chipotle Burrito Prank Gone Wrong
Een geintje uithalen is altijd leuk. Maar als je een lading studenten blij wil maken met een bon voor een gratis burrito dan moet de winkel er wel van weten, en je moet goed op de kalender kijken. Maar ook daar is een oplossing voor..
25 May '14 - in Cool
door Patrick
Kids React To Old Computers
Vraag mijn dochter wat een floppydisk is en ze zal geen benul hebben. Misschien ook logisch, ze is twee en gewend aan de techniek van vandaag. Geef haar een iPhone, iPad, Apple TV of PS4 en ze weet hoe het werkt. Maar computers van vroeger? Hoe zullen kinderen daar op reageren?..
25 May '14 - in Humor
door Patrick
Damien Walters Brings Freestyle To Life
Je kan dagelijks goed je best doen in de sportschool, maar als stuntman en parkour pro Damien Walters spontaan een bezoekje komt brengen blijkt maar weer dat het altijd beter, sneller en harder kan..
25 May '14 - in Cool
door Patrick
Ultimate Tank Fail Compilation
Als je met een auto een klein foutje maakt is de schade vaak wel te overzien. Maar als je dat met een tank doet is het gelijk dik mis..
25 May '14 - in WTF!
door Patrick
Squirrel Steals RC Plane
Op afstand bestuurbaar 'speelgoed' is simpelweg tof. Maar niet alleen mensen kunnen het waarderen. Ook deze brutale eekhoorn heeft wel zin in een korte vlucht..
25 May '14 - in Humor
door Patrick
Britain's Got Talent 2014 - Emma Haslam Pole Dancing
Inmiddels is een nieuw seizoen van de talentenshow Britain's Got Talent weer in volle gang. Nou zien we graag een mooie, slanke dame een paaldans act geven. Maar vandaag doen we het even anders. Zie hier Emma Haslam. Ik zeg respect!
25 May '14 - in Television
door Patrick
Aug(De)Mented Reality
Als je een beetje creatief kunt denken en tevens ook nog aardig kunt tekenen, dan kan je best toffe dingen maken. Zie hier Gnarcal's Aug(De)Mented Reality..
25 May '14 - in Cool
door Patrick
Five Year Old Girlfriend Problems
Je zou toch denken dat een ventje van vijf jaar oud een heerlijk leventje heeft. Geen rekeningen, geen belastingen, beetje gamen en heel de dag doen waar je zelf zin in hebt. Maar niets is minder waar. Ook een vijf jarige kan wel eens 'problemen' hebben..
24 May '14 - in Humor
door Patrick
Koreusity 92 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een fijn overzicht..
24 May '14 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle Summer 2014
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Summer 2014!
24 May '14 - in Music
door Patrick
Best Of Freeride Downhill 2014
Met een zonnetje in de lucht is een stukje fietsen best aangenaam. Maar wil je wat meer actie, dan moet je eens met deze jongens op pad gaan..
24 May '14 - in Cool
door Patrick
Insane Parkour & Freerunning 2014
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
24 May '14 - in Cool
door Patrick
Cloe Call.. (69)
Als er onderweg wat met je auto gebeurt is het altijd rot, maar als je het bij een ander ziet gebeuren ga dan niet gelijk op je rem. Er zijn namelijk chauffeurs die wat langer nodig hebben om hun spul te stoppen. Zoals een cementvrachtwagen..
23 May '14 - in WTF!
door Patrick
LuckyTV - Doventolk Met Geluid
De grappige creaties van Lucky TV's Sander van de Pavert zien we dagelijks voorbij komen bij het zeer populaire DWDD. Eén van zijn best creaties, volgens hemzelf, is de doventolk. En daar ben ik het dik mee eens. Voor de mensen die hem gemist hebben..
23 May '14 - in Humor
door Patrick
2014 Pitman High School Talent Rally, Michael Jackson
Elke school heeft wel eens een soort van talentenjacht. Vaak is het ronduit bagger met een paar positieve uitschieters. En laat deze jongen daar nou één van zijn. Ik zeg cool!
23 May '14 - in Cool
door Patrick
Klassen VIP Business Van
Als hoge pief wil je niet gezien worden in een 'busje'. Je moet natuurlijk in een dikke Duitser bij de klanten voorgereden worden. Want dan ben je wat. Maar als je een busje eerst even door Klassen onder handen laat nemen hoef je je niet te schamen hoor. En niemand die het ziet..
23 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
VitalyzdTv - Russian Hitman In The Hood Prank
De geintjes van Vitaly vind je of tof, of totaal niets. Vandaag gaat hij wederom als Russische 'Hitman' door het leven. Al kan niet iedereen dat waarderen..
23 May '14 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 May 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
23 May '14 - in WTF!
door Patrick
Winner Taps Out In Amateur MMA Fight
Tijdens een MMA wedstrijd is maar één ding belangrijk, en dat is winnen van je tegenstander. En als het dan ook nog eens erg goed gaat is het een simpel verhaal. Nog een paar klappen en klaar. Maar Mike Pantangco dacht daar heel anders over..
22 May '14 - in Sport
door Patrick
Russian vs Police GTA Style
Als we hier in Nederland een bordje 'stop politie' voor ons zien, dan doen we dat meestal ook netjes. In Rusland gaat dat net even anders..
22 May '14 - in WTF!
door Patrick
Colin Furze - DIY X-Men Magneto Shoes
We zijn dol op DIY filmpjes en al helemaal als über mafketel Colin Furze aan de gang gaat. Na zijn X-Men Wolverine klauwen is het nu tijd om Magneto schoenen in elkaar te knutselen..

Hier het resultaat..
22 May '14 - in Cool
door Patrick
Isle Of Man 2014 Promo
Nog twee dagen en dan gaat het weer los op de Isle of Man. Om alvast in de sfeer te komen hierbij een kleine promo. Wat gaat dat toch bizar hard..
22 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crooked World Calling The Shots
Alle professionele BMX of skate pro's weten alle trucjes uit hun hoofd. Het valt me alleen op dat de namen van de trucjes best bijzonder zijn waar een normaal mens geen moer van snapt. De San Diegans laten een aantal nieuwe varianten zien..
22 May '14 - in Cool
door Patrick
Spannendste Kermisattractie Ever
Op de Kermis valt er altijd wel wat te beleven, voor ieder wat wils. En elk jaar worden de attracties gekker, harder, hoger en wilder. Op een kermis in Haarlem stond pas geleden de spannendste attractie ever. Of toch niet?
22 May '14 - in Commercial
door Patrick
Extreme Toyota Supra Drift
Driften op de openbare weg is niet zoals het hoort. Maar één ding is zeker. Deze jongen heeft het vast vaker gedaan..
21 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Selfie Crash
We weten allemaal dat social media checken en filmpjes maken onder het rijden levensgevaarlijk kan zijn. Verkeer is simpelweg serieuze business en daar moet je niet mee dollen. Dat blijkt maar weer..
21 May '14 - in WTF!
door Patrick
Solar Freakin' Roadways
Waarom gebruiken we nog steeds asfalt terwijl er alternatieven zijn die voor extra veiligheid kunnen zorgen? Wordt het niet eens tijd voor solar freakin' roadways? Help het realiteit worden..
21 May '14 - in Tech
door Patrick
Storm FreeRun London Jam 2014
Eens per jaar organiseren de jongens van Storm Freerun een bijeenkomst zodat freerun fans elkaar hun kunsten kunnen tonen. En eerlijk is eerlijk, ik doe het ze niet na..
21 May '14 - in Cool
door Patrick
Funny Fat People Compilation
Ze zeggen wel eens dat mensen met een pondje meer gezelliger zijn dan slanke mensen. Eén ding is zeker. Je kan wel heerlijk om ze lachen..
21 May '14 - in Humor
door Patrick
Jack vale - The Survey Experiment
Iedereen heeft volgens mij een grafhekel aan mensen die, terwijl je relaxed in de stad loopt, je een aantal vragen willen stellen. Maar maakt het ook uit wie de vragen wil stellen? Is er ook verschil tussen een man of een mooie dame? Jack vale deed de test..
20 May '14 - in Humor
door Patrick
Big Bang Broccoli
Met geld kun je veel aandacht kopen. Een leuk logo, een goede slogan erbij en hoppa, een dikke commercial is gemaakt. Maar sommige hebben geen logo, geld of slogan. Geen probleem, hebben ze ook niet nodig..
20 May '14 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Watch Dogs in Real Life
Dat YT filmmaker DevinSupertramp elke keer weer wat nieuws weet te verzinnen staat buiten kijf. Vandaag brengt hij Watch Dogs parkour tot leven..
20 May '14 - in Cool
door Patrick
Top Gear Live - Ken Block vs Lewis Hamilton
Als er twee coureurs zijn die waanzinnig kunnen sturen, dan zijn het Lewis Hamilton en Ken Block wel. Maar F1 vs Rallycross is niet echt een eerlijke wedstrijd. Althans...
20 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - The 625/250 TRC Is The Winningest Ferrari Ever
Elke week zet Petrolicious een bijzondere auto en zijn eigenaar in de belangstelling. Vandaag kijken we puur naar de auto, en wat wat voor een. Een 1957 Ferrari 625/250 TRC..
20 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Win Or Wax..
Wat mensen al niet doen voor wat extra geld. Zeg zelf, zou jij de uitdaging aangaan om 20 dollar te winnen, of je te laten waxen? Deze gasten deden het. Kop of munt?..
20 May '14 - in Humor
door Patrick
Ultimate Playground Fail Compilation
Met je kids even een uurtje naar de speeltuin is best leuk. Maar probeer het wel normaal te houden. Gekkigheid kan ook wel eens pijnlijk uitpakken..
20 May '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (229) - Asia Special 6
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
19 May '14 - in WTF!
door Patrick
Early Celebration Fail
Leuk zo'n potje volleybal, maar je moet tijdens een wedstrijd nooit te vroeg juichen. Voor je het weet ga je van winnaar naar verliezer..
19 May '14 - in Cool
door Patrick
Just Use Your Seat Belt
Er zijn legio mensen die denken dat een autogordel maar een onhandig ding is. Maar hij is er wel voor je veiligheid. Anders krijg je dit soort praktijken..
19 May '14 - in WTF!
door Patrick
Nissan's Self-Cleaning Car
Elke keer weer je auto wassen is geen pretje. Maar goed, je wil natuurlijk wel netjes voor de dag komen. Nissan heeft daar nu wat op bedacht. Een zelf reinigende lak. Lijkt me nog best handig ook..
19 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Man At Arms - King Leonidas' Sword (300)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze King Leonidas' sword fabriceren uit '300'..
19 May '14 - in Cool
door Patrick
Perfect Player..
Tijdens een honkbalwedstrijd zijn er in het stadion altijd mensen die graag een 'bijzondere' bal willen bemachtigen. Deze kleine knaap weet hoe het werkt en ook nog een dame weet te versieren..
18 May '14 - in Cool
door Patrick
Adam Augustsson Canvas Wall
Een knap stuk graffiti kan niet iedereen waarderen. Maar soms zie je een mooi kunstwerk waarvan je denkt: Daar wil ik graag een deel van thuis aan de muur hebben hangen. Helaas is dat niet mogelijk, maar kunstenaar Adam Augustsson maakt het wel een stuk makkelijker..
18 May '14 - in Cool
door Patrick
Busker Jesse Rya's Amazing Free Style Jam Session
Ook een muzikant vindt het wel eens fijn om op straat vrij te jammen. En als er dan ook nog wat voorbijgangers zijn die op je inspelen, dan is het het simpelweg tof..
18 May '14 - in Music
door Patrick
A1 Gp Car In Traffic..
Mocht je onderweg een beetje haast hebben dan kan je natuurlijk het gaspedaal wat verder intrappen. Maar dat moet sneller kunnen toch? Jos snapt het..
18 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Truck Fail Compilation
Soms zit het mee, soms ook wel eens tegen. Zo is het leven nou eenmaal. Deze chauffeurs zijn daar inmiddels ook achter..
18 May '14 - in WTF!
door Patrick
Rally Car Tire Surprise, Camera Man
Als fotograaf en filmer zoek je de beste plekjes op tijdens een auto rally. Maar zoals je weet, is geen enkele plek veilig..
17 May '14 - in WTF!
door Patrick
Shit.. Out Of Toilet Paper
Het is niet fijn als je nodig naar het toilet moet en je komt er later achter dat het toiletpapier op is. Je 'buurman' even vragen om wat velletjes is vaak de enige oplossing. Maar om die dan gelijk in de maling te nemen kan niet iedereen waarderen..
17 May '14 - in Humor
door Patrick
'Bad Motherfucker' Wallet Saves Me A Traffic Citation, Pulp Fiction, Police
Als je hier in Nederland door het rode licht rijdt ben je gelijk 230 euro armer. En geen agent zal het doodleuk door de vingers zien. In Amerika gaat het even anders. Daar doet een Pulp Fiction 'Bad Motherfucker' knip al wonderen..
17 May '14 - in Cool
door Patrick
Cooligans - Xpogo
Een pogo stick is eigenlijk zo oud als de weg naar Rome. Opa en oma hebben er zelfs nog mee gespeeld. Alleen gaat het er vandaag de dag wat extremer aan toe..
17 May '14 - in Cool
door Patrick
Slayer - War Ensemble (Ukulele Cover)
De muziek van Slayer horen de fans natuurlijk het liefst met gillende gitaren. Maar Rob Scallon pakt dat anders aan. Die gaat los op zijn ukulele..
17 May '14 - in Music
door Patrick
Koreusity 91 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 91..
16 May '14 - in Cool
door Patrick
Crash For Cash Scam Fail
Overal ter wereld zijn er wel mensen die de verzekering op willen lichten voor wat extra knaken. Zo ook in Engeland. Lang leve dashcams..
16 May '14 - in WTF!
door Patrick
Insane Tower Stunts Russian
Sommige mensen gaan erg ver voor een dosis adrenaline. Zonder veiligheidsmaatregelen de meest hoge gebouwen beklimmen is alleen voor extreme waaghalzen weggelegd. Zoals deze jongens..
16 May '14 - in WTF!
door Patrick
Garbage Bin Scare
De meest simpele geintjes kunnen nog best effectief zijn. Adrian Van Oyen laat het je zien..
16 May '14 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 May 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
16 May '14 - in WTF!
door Patrick
Jack Vale Best Pranks Compilation
Er zijn heel wat YouTube kanalen met gasten die mensen in de maling nemen. Eén van de beste is toch wel Jack Vale. Zie hier een compilatie van zijn geintjes..
16 May '14 - in Humor
door Patrick
Transformers - Age Of Extinction Trailer
We hebben een poosje terug al een kleine teaser laten zien van de komende kaskraker Transformers - Age of Extinction. Vandaag tijd voor de officiële trailer..
15 May '14 - in Trailers
door Patrick
Buy My Volvo
Ben jij toevallig op zoek naar een Volvo 245GL uit 1993? Waarschijnlijk niet, maar het verkooppraatje van deze man is simpelweg geweldig te noemen..
15 May '14 - in Humor
door Patrick
Colin Furze - DIY X-MEN Wolverines Claws
Colin Furze kennen we nog wel van zijn waanzinnige doe-het-zelf projecten. De beste man is een creatieveling eerste klas. Vandaag laat hij ons zien hoe je zelf automatische X-MEN Wolverine klauwen maakt..

Zie hier het resultaat..
15 May '14 - in Cool
door Patrick
ETT night Rider Floodlight Snowboard
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw snowboard project. Vandaag gaan ze voor een Night Rider Floodlight Snowboard..
15 May '14 - in Cool
door Patrick
Big Room House Tutorial
Vandaag de dag verdienen DJ's een klein vermogen met hun optredens. Best logisch natuurlijk want een hit in elkaar flansen is natuurlijk wel een behoorlijke klus. Althans, is dat ook werkelijk zo?
15 May '14 - in Music
door Patrick
Girlband ADAM Gets Orgasms While Singing
In 2012 verscheen onder de titel 'Hysterical Literature', een serie filmpjes van dames die zittend op een vibrator aan het voorlezen waren. De dames van de Nederlandse meidenband ADAM trekken het idee door, maar dan wel zingend..
15 May '14 - in Sexy
door Patrick
Voldemort's Final Horcrux
De heren van Pistol Shrimps blijven ons vermaken. Is het geen Star Wars of The lord of the Rings, dan pakken ze wel Harry Potter beet om die hun eigen draai te geven..
15 May '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 12/05/14
Sport zijn we dol op. Maar dan wel op de Eurosport manier. Korte fragmenten met een toepasselijk muzikaal sausje. Zie hier een verse WATTS Zap..
14 May '14 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes Racing
We hebben al een poosje niets vernomen van onze favoriete interviewer Joe. Maar vandaag is hij er weer. We gaan langs bij de Long Beach Grand Prix om wat race fans vragen te stellen..
14 May '14 - in Humor
door Patrick
Best Videobomb Compilation
Videobombing, de kunst om op een spontane en subtiele manier iemands opname te verpesten. Sommige mensen zijn daar eerste klas pro's in..
14 May '14 - in Humor
door Patrick
Calen Morelli - Magic, iPhone, Money, Tricks
Calen Morelli heeft heel zijn leven al één droom, en dat is de ultieme goochelaar worden. Eén ding is zeker. Hij is goed op weg..
14 May '14 - in Cool
door Patrick
How To Ask Out A Girl (Using Her Own Advice)
Een leuke vrouw versieren is niet voor elke man een appeltje eitje. Gelukkig zijn er altijd vrouwen in de buurt aan wie je wat advies kunt vragen. Heeft je maat gelijk de perfecte openingszin om haar mee uit te vragen..
14 May '14 - in Humor
door Patrick
Scooter Crash Compilation 2014 (2)
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motor en scooterrijder heeft wel eens een slechte dag..
14 May '14 - in WTF!
door Patrick
Top 10 Animal Encounters On The PGA Tour
Een beetje golf pro ziet heel wat van de wereld. Dat heeft zijn voordelen, maar ook nadelen. Want een leguaan of krokodil zal je hier niet zo snel op een golfbaan tegenkomen..
13 May '14 - in Animals
door Patrick
Amazing Six Year Old Yoyo Kid
Ik weet nog goed dat iedereen op school met een yoyo aan het zwieren was. De één was er wat handiger in dan de ander, maar niemand had de skills van deze kleine snuiter..
13 May '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 21/04/14
Als er één heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Je weet vast wel waar we het over hebben. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
13 May '14 - in Commercial
door Patrick
Road Rage Payback Fail
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Maar één ding is zeker. Iemand terugpakken is niet altijd even slim..
13 May '14 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - The Forgotten Porsche 914-6
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Jack Griffin over zijn klassieke 1970 Porsche 914-6..
13 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bikini Bulge Prank (Spring Break Pranks)
Als een mooie dame op het strand aan je vraagt of je haar even zou willen insmeren zijn er maar weinig mannen die daar nee tegen zullen zeggen. Maar wat als de dame in kwestie meer in haar bikinibroekje heeft zitten dan je zou verwachten. Hoe reageren ze dan?
13 May '14 - in Humor
door Patrick
#Unselfie
Er is weer een nieuwe variant opgedoken op de populaire seflie. Dit keer geen eigen billen, benen of stemformulier, maar een echte boodschap. Mensen gebruiken #unselfie namelijk voor foto’s waarop te zien is dat ze iets goeds doen. Iemand helpen, iets geven of toch die straatkrant kopen. Wie doet er mee?
13 May '14 - in Actueel
door Patrick
Mercedes E55 AMG & Trailer vs Nissan 350Z
Je kan heel wat denken over jezelf met je getunde Nissan 350Z. Maar als je dan naast het echte werk staat, een Mercedes E55 AMG, en nota bene zelfs met aanhanger. Dan heb je gewoon weinig te vertellen..
12 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Cruise Ship Horns Seven Nation Army, White Stripes
De haven van Hamburg was weer eens jarig, en dat vieren ze volop. Bij een verjaardag hoort goede muziek. Deze cruisekapitein weet wat we graag willen horen. White Stripes' Seven Nation Army..
12 May '14 - in Cool
door Patrick
Short Film - the Poacher (CorridorDigital)
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. Zie hier 'The Poacher'..
12 May '14 - in Movies
door Patrick
Crying Girl Scare Prank
Wij hebben Bananasplit, maar in Brazilië gaan ze net een stapje verder om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Oordeel zelf..
12 May '14 - in WTF!
door Patrick
Are Those Reebok Or Nike?
Een radio DJ moet niet alleen goed kunnen praten, hij moet ook goed kunnen raden. Want als iemand een plaat als deze aanvraagt is het wel even gissen naar het juiste nummer. Humor!
12 May '14 - in Humor
door Patrick
Cody Cepeda Slow Mo Flat Ground Skateboarding
Langzaam is lekker, dan kunnen we eens duidelijk zien hoe die bizarre skateboard trucjes werken. Zie hier Cody Cepeda..
12 May '14 - in Cool
door Patrick
Killer Clown Scare Prank
Op straat grapjes en pranks uithalen is prima, maar hou het wel leuk. In dit geval gaan we volgens mijn dik over de grens van acceptabel. Eens gaat het serieus mis..
11 May '14 - in WTF!
door Patrick
100 Days Of Dance
We doen allemaal wel eens een vreugdedansje als er iets meezit. Maar 100 dagen hetzelfde dansje doen om daar een YouTube hit van te maken is een ander verhaal. Deze man is het gelukt..
11 May '14 - in Cool
door Patrick
Rhett Parks Cattlerap Session
Vraag me niet waarom, maar op een veiling praat de veilingmeester altijd als een chipmunk vol cocaïne. Zo rap dat je er geen moer van verstaat. Sterker nog, er zijn competities voor veilingmeesters. Rhett Parks staat 5e op de lijst, maar met een simpele beat eronder is het nog best grappig..
11 May '14 - in Humor
door Patrick
Hancock Tower Tilt Ride
Heb je last van hoogtevrees? Zoek dan eens de Hancock Tower in Chicago op. Die hebben op de 94ste verdieping een leuk experiment voor je. Een ramenpartij die 30 graden naar buiten kan kantelen zodat je een kleine 300 meter de diepte in kijkt. Ik sla even over..
11 May '14 - in Cool
door Patrick
Tabby - What Girls Think About While Twerking
Dames kunnen op de dansvloer heel wat verleidelijke moves uit hun mouw schudden. Maar wat denken ze terwijl ze dansen? Onze grote vriendin Tabby laat het je zien..
11 May '14 - in Humor
door Patrick
Koreusity 90 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein wekelijks overzicht..
10 May '14 - in Cool
door Patrick
Britain's Got Talent 2014 - Bars & Melody
Inmiddels is een nieuw seizoen van de talentenshow Britain's Got Talent weer in volle gang. Natuurlijk zijn er wederom veel afhakers. Maar dit duo, Bars & Melody, is een uitzondering op de regel..
10 May '14 - in Television
door Patrick
Alex Kelsey's MC2 Rally Car
Wat doe je als je door dyslexie met veel pijn en moeite je school kunt afmaken? Juist, dan zoek je gewoon iets waar je wel heel goed in bent. In het geval van de 21 jarige Alex Kelsey is het auto's bouwen. En niet de meest lullige. Zie hier zijn MC2 rallywagen. Door hemzelf in 18 maanden gebouwd en het monster gaat van 0-200km/h in 7 seconden. Best bijzonder dus..
10 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stuart Edge - Instant Spa Prank For Moms
Morgen is het Moederdag. Dé dag om je moeder eens goed in het zonnetje te zetten. Stuart Edge laat op straat meer moeders genieten met zijn Instant Spa prank..
10 May '14 - in Humor
door Patrick
Truck Crash Galore (26)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
10 May '14 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 05/05/14
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een nieuwe aflevering van WATTS Zap!
09 May '14 - in Cool
door Patrick
Mother's Day 2014 - Mom's Secret - jimmy Kimmel
Voor de mensen die het nog niet weten, zondag is het moederdag. En daarom ging de crew van Jimmy Kimmel de straat op om moeders te vragen wat voor geheim ze hebben voor hun eigen kinderen. Zijn ze gelijk op de hoogte..
09 May '14 - in Humor
door Patrick
Urban Descent 2014 Bails
Longboarden is een toffe sport. En vooral van mooie bergwegen af gaat het verschrikkelijk hard. Er zijn natuurlijk ook urban wedstrijden. En ja, ook daar gaat het wel eens mis..
09 May '14 - in Sport
door Patrick
Animated Short - Johnny Express
In de toekomst is het leven van een pakjesbezorger niet veel anders dan vandaag de dag. Alleen ga je niet van deur naar deur, maar van planeet naar planeet. En dat kan wel eens de nodige gevolgen hebben..
09 May '14 - in Animation
door Patrick
Crash Galore (228) - Asia Special 5
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. Zie hier een verse Crash Galore Asia Special..
09 May '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 May 2014
Maandelijkse fail compilaties zijn leuk, maar wij presenteren ze liever wekelijks. Zo gaan we goed het weekend in. Cheers!
09 May '14 - in WTF!
door Patrick
Vadrum - The Typewriter
Een drumstel en een typemachine, gaat dat samen? Je zou denken van niet maar Vadrum laat zien dat ze samen een perfect stel zijn..
08 May '14 - in Music
door Patrick
KTM 690 Duke Wheelie Fail
Met het mooie weer van de laatste weken hebben de meeste motorrijders hun speelgoed weer klaargemaakt voor de zomer. En je weet hoe het gaat als je met een groepje vrienden het mooie asfalt opzoekt. Alleen gaat dat niet altijd volgens plan..
08 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mulholland Snake Crash Compilation
In Cornell, Californië, is een mooi stukje asfalt genaamd 'The Snake'. Zeer bochtig en dus een echte uitdaging voor de sportieve motorrijder. Al gaat dat niet altijd goed..
08 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Th Gladiators Are Back - Isle Of Man 200Mph+
Als er één circuit is waar het er echt razendsnel aan toegaat dan is het Isle of Man wel. Het circuit is levensgevaarlijk, maar toch komen elk jaar weer meer coureurs om deel te nemen aan het race evenement. Dit jaar gaan ze los van 24 mei tot 6 juni. Zie hier 'The Gladiators Are Back' om alvast in de sfeer te komen..
08 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wingsuits, Rope Swings & Fire
Drie totaal verschillende dingen die samen voor een onvergetelijke ervaring kunnen zorgen. Een wingsuit, touw en vuur. Oordeel zelf!..
08 May '14 - in Cool
door Patrick
Free Gas Experiment
het leven van een dakloze gaat niet over rozen. Zelfs met een handje kleingeld zijn ze al gered. De jongens van Simple Misfits deden een test bij een tankstation. Wie de beste man wat geld geeft krijgt achteraf een gratis tankbeurt..
08 May '14 - in Cool
door Patrick
Zombie Prank
Zombies bestaan niet, maar door alle films begin je bijna te geloven dat ze er wel zijn. En als je dan 's nachts over straat loopt en je komt er een tegen, dan zit er maar één ding op. Rennen!
07 May '14 - in Humor
door Patrick
Monaco Valet Parking Lamborghini Aventador
In Monaco parkeer je je dure bolide natuurlijk niet zelf. Daar zijn andere mensen voor. Maar of het slim is om je sleutels van je Lamborghini Aventador af te geven is een ander verhaal..
07 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Motorbike Take Over Fail
Op je motor heb je het best makkelijk. Is het een beetje druk, dan manoeuvreer je simpel door het verkeer heen. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven..
07 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Vitaly's Magic Flowers
Voor onbekende dames je gulp opentrekken geeft rare reacties. Maar als je daarna met een bosje bloemen op de proppen komt kunnen de dames het best waarderen..
07 May '14 - in Humor
door Patrick
Ultimate Bad Idea Fail Compilation
Een goed idee moet je uitvoeren. Maar sommige ideeën zie van een afstand al fout aflopen. Totaal niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
07 May '14 - in WTF!
door Patrick
Scooter Driver Hole In One
Als deelnemer aan het verkeer moet je goed opletten. Voor een automobilist is de dode hoek altijd een aandachtspuntje. En al helemaal als tweewielers lak hebben aan de regels. Dan gaat het wel eens fout. Al is de hole in one in dit geval wel heel apart..
06 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
POM Wonderful's Reaction To John Oliver
Drankjesboer POM zegt dat haar producten geweldig werken tegen prostaatkanker. Een dappere uitspraak die talkshow host John Oliver natuurlijk niet voorbij kon laten gaan. Na enige aandacht in zijn programma was dit de reactie van POM. Ik zeg humor.
06 May '14 - in Humor
door Patrick
salsa
Dansen is niet mijn sterkste punt. Logisch ook zou je denken met een webstek als deze. Maar er zijn mensen waar het met de paplepel is ingegoten. Neem Kevin en Beberly. Met een leeftijd van zes en zeven nu al wereldkampioen salsa dansen. Ik zeg respect..

Hebben we ze al eerder gezien?..
06 May '14 - in Cool
door Patrick
Alexander Rusinov - Don't Panic
Sommige mensen spenderen uren per week in de sportschool om wat beweging te krijgen. Alexander Rusinov doet dat op een andere manier. Van parkour tot extreme hoogtes, Alex doet het..
06 May '14 - in Cool
door Patrick
The Pissing Tanker
Wat doe je als er dagelijks overal mensen in de buurt aan het wildplassen zijn? Juist, dan neem je het heft in eigen hand. Zo lossen ze het op in India..
06 May '14 - in Cool
door Patrick
Sam Pepper Dare Challenge
Het spelletje 'truth or dare' kennen jullie vast wel. Sam Pepper en Chip Daddy gaan vandaag alleen voor de uitdagingen..
06 May '14 - in Humor
door Patrick
Look Up
De halve wereld is momenteel wel bereikbaar via Twitter, Facebook, Instagram en ga zo maar verder. Maar is social media wel zo sociaal? Iedereen loopt heel de dag met een telefoon in zijn handen en normaal praten met elkaar komt er niet meer van. Allemaal even wakker worden. Zie hier Look Up.
05 May '14 - in Cool
door Patrick
XXX Consent Contract
We zien op het interweb dagelijks mannen die telefoonnummers van vrouwen proberen te bemachtigen. Maar inmiddels is dat een beetje achterhaald. Een beetje man komt gelijk met een sekscontract..
05 May '14 - in Humor
door Patrick
Jamaican Night Club Daggering vs WWE
Daggeren is in Jamaica niet alleen een opmerkelijke dans, maar ook topsport. En als we die eens combineren met het commentaar van een potje WWE worstelen krijgen we een heerlijk stukje film..
05 May '14 - in Humor
door Patrick
Chinese Street Food - Mochi Cake
In heel wat landen kun je op straat het lekkerste eten kopen. Vaak een simpel gerecht, maar vol van smaak. Eén ding is zeker, deze mochi cake is volgens mij behoorlijk zoet..
05 May '14 - in WTF!
door Patrick
Slowmotion Tattoo
Een tattoo is voor iedereen anders. De een ziet het als aso, lelijk en zonde van het geld. Terwijl een ander zijn hele lijf vol laat zetten. Ieder zo zijn ding. Eén ding is zeker. In super slow motion ziet het er indrukwekkend uit..
05 May '14 - in Cool
door Patrick
Man At Arms - Jon Snow's Longclaw (Game Of Thrones)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Jon Snow's Longclaw fabriceren uit 'Game Of Thrones'..
05 May '14 - in Cool
door Patrick
Walrus Smack
Een dagje uit naar een dolfinarium is altijd tof. En vooral als je naderhand ook nog op de foto mag met je grote vriend. Deze walrus heeft daar zelf ook geen moeite mee en weet zijn schatjes wel uit te zoeken..
04 May '14 - in Animals
door Patrick
Roman Atwood - Explosive Farts In The Hood
We hebben allemaal wel eens last van onze buik. En dat is geen pretje als je midden op straat staat. Tijd voor Roman Atwood om in 'the hood' weer wat mensen in de maling te nemen..
04 May '14 - in Humor
door Patrick
Woodcock With Rhythm Likes Daft Punk
En wij maar denken dat wij mensen de enige zijn met ritmegevoel. Niets is minder waar. Deze Houtsnip kan de beats van Daft Punk meer dan waarderen..
04 May '14 - in Animals
door Patrick
Truck Perfect Brakes..
Als vrachtwagenchauffeur hou je dagelijks je ogen goed open, want een behoorlijk combinatie staat niet in een seconde stil. Althans, dat dacht ik. Deze man heeft of een behoorlijk reactievermogen of super remmen..
04 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Action Movie Kid Montage - Star Wars Special - May The 4th Be With You
Als trotse vader is er niets leukers dan met je zoon een succesvol YT-kanaal te beginnen. In dit geval is het ventje pas drie jaar oud, maar met een beetje hulp van zijn vader is hij een heuse actieheld..
04 May '14 - in Cool
door Patrick
The Story Of Jorian Ponomareff - Untouchable 2010 Full DVD
De dvd 'Untouchable' van Jorian Ponomareff is inmiddels als zo'n vier jaar oud. Maar voor wie een kijkje wil nemen in het leven van de motorstunts meester is dit zeker een aanrader..
04 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jack Vale - Social Media Stalker #Lizzy
Je staat raar te kijken als een wildvreemde op straat je aanspreekt en weet wat je naam is, wat je drinkt en zelfs dat je slecht bent in parkeren. Jack Vale laat je zien hoe dat mogelijk is. Lang leve social media..
03 May '14 - in Humor
door Patrick
Score On Davie's - Checkmate Caesar
Elke weekend weer pilsjes kantelen is ook een keer genoeg. Tijd voor een ander drankje! Mocht je ooit in Vancouver bij de bar 'Score On Davie' komen, bestel dan eens een Checkmate Caesar. Ben je gelijk voldaan..
03 May '14 - in Cool
door Patrick
Paranormal Prank
Er is niets mooier dan je vrienden in de maling nemen. Maar als je eenmaal zelf in de zeik bent genomen door je maat dan is het payback time! En dat lukt deze jongen uitstekend..
03 May '14 - in Humor
door Patrick
Awakening - New Zealand 4K
Dat de natuur wonderschoon kan zijn hebben we vaker kunnen zien hier op Biertijd. Vandaag reizen we af naar Nieuw Zeeland voor het eerste deel van een vierdelige trip. Zie hier Awakening..
03 May '14 - in Cool
door Patrick
Heather Rooney - Drawing LeBron James
Een portret van iemand tekenen is nog een hele opgave. En al helemaal als je het fotorealistisch wilt doen. Heather Rooney weet wel raad met haar potloden. Zie hier haar portret van basketbal pro LeBron James..
03 May '14 - in Cool
door Patrick
BMW S1000RR vs Honda CBR1000RR Fireblade Repsol Edition
We hebben het vaker gezegd, als je wilt racen dan moet je een circuit opzoeken. Maar deze twee motormuizen hebben toch de voorkeur voor het openbare asfalt. En dat gaat hard. Heel hard..
03 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
What DJ's Do These Days... (2)
Een poosje terug konden we zien dat sommige DJ's tijdens een feest eigenlijk niets staan te doen. Vandaag een ander stel DJ's, maar wederom hetzelfde verhaal..
03 May '14 - in Humor
door Patrick
Koreusity 89 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een fijn overzicht..
02 May '14 - in Cool
door Patrick
The Luckiest People Compilation (15)
Naast alle falers en missers is het wellicht eens tijd voor een heerlijke dosis geluk. Deze mensen zijn daar een uitstekend voorbeeld van..
02 May '14 - in Cool
door Patrick
TLP April 2014 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
02 May '14 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 May 2014
Maandelijkse fail compilaties zijn leuk, maar wij presenteren ze liever wekelijks. Zo gaan we goed het weekend in. Cheers!
02 May '14 - in WTF!
door Patrick
Don't Horn Too Much!
Hier in Nederland krijg je een behoorlijke boete als je onnodig toetert. Buiten dat is het in veel gevallen ook irritant. En niet iedereen kan dat waarderen..
02 May '14 - in WTF!
door Patrick
Motorbike Good Guy
Heel wat mensen lopen dagelijks te zeuren over het gedag van motorrijders. Maar zo erg is het allemaal niet. Dat bewijst deze man maar weer..
01 May '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
No Shower Today
Voor weinig geld op vakantie heeft zijn voor en nadelen. Een paar weken weg kost je geen moer, maar elke dag douchen is een ander verhaal. Althans, in dit geval..
01 May '14 - in Humor
door Patrick
Perfect Drift
Driften is niet alleen leuk om te doen, er zijn zelfs wedstrijden. En daar moet je toch een stukje asfalt voor hebben om te trainen. Ik heb alleen een tip. Bewaar als fan een beetje afstand tijdens het aanmoedigen..
01 May '14 - in WTF!
door Patrick
Mommy's Having A Baby
Heel wat kinderen willen graag als verrassing speelgoed, maar dat is bij deze familie wel anders. Want wie wil er nou niet een broertje of zusje..
01 May '14 - in Cool
door Patrick
Running Out Of Toilet Paper Prank
Wegrestaurants zijn niet alleen handig als je wat wilt eten, maar ook voor een sanitaire stop is het makkelijk. Maar als je dan nodig moet en het toiletpapier blijkt op te zijn, dan is er maar één oplossing. Vragen om een nieuwe rol..
01 May '14 - in Humor
door Patrick
Fail Compilation April 2014
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook april was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
01 May '14 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties