Archief

Items van January 2014
Jimeoin - Why Do Birds Hace Stupid Walks?
Je zal er waarschijnlijk nooit over hebben nagedacht, maar vogels lopen raar. Waarom? Stand up comedian Jimeoin legt het je uit..
31 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Gay Guys Getting Guys Numbers!
Op een snelle manier een telefoonnummer van een leuke dame scoren is inmiddels kinderspel. Maar als homo een jongen benaderen is soms nog een struikelblok. Dan moet je gewoon een beetje creatief zijn om je doel te bereiken..
31 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (209)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
31 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Eyeforce Showreel
Al die prachtige sportfilmpjes komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Daar zijn legio mensen dagelijks voor aan het werk om het zo perfect mogelijk op het scherm te krijgen. Eén van die spelers is Eyeforce. En geloof me, die weten wat we graag willen zien..
31 Jan '14 - in Cool
door Patrick
10 Unsolved Mysteries Of Space
De wereld zit vol met mysterie. Want van sommige dingen weten we gewoon niet hoe het werkt of hoe het kan bestaan. Zo is de ruimte ook één groot vraagteken. Waar we langzaam maar zeker meer over te weten komen..
31 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 January 2014
De laatste week van januari zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend!
31 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Academy Awards - Best Visual Effects Oscar Winners
Dat we vandaag de dag met groene schermen en CGI in de maling worden genomen is onderhand wel bekend. Maar het is niet van de laatste tijd. Ook jaren terug werden er Oscars verdiend met visual effects. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
30 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Cinedrones Are Awesome
Dat je met een GoPro en een simpele drone best mooie opnames kunt maken hoef ik niemand meer uit te leggen. Maar er is altijd baas boven baas. Cinedrones FTW!..
30 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (61)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Daar kan deze man over meepraten..
30 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 27/01/14 - Australian Open Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de Australian Open special..
30 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Harry Potter And The Road Back To Fame, PistolShrimps
De heren van Pistol Shrimps blijven ons vermaken. Is het geen Star Wars of The lord of the Rings, dan pakken ze wel Harry Potter beet om die hun eigen draai te geven..
30 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Team Snow Fortress
Een ouderwetse sneeuwballengevecht is simpelweg awesome. De game Team Fortress 2 ook. Combineer die twee en Team Snow Fortress is het resultaat. Wederom tof gedaan van CorridorDigital..
29 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Baby Throwing Prank, Dudesons, Roman Atwood
Als er een stel brandweermannen op een balkon om hulp vragen doe je natuurlijk je uiterste best om de vuurvechters een handje te helpen. Maar met de Dudesons en Roman Atwood in de buurt is niets wat het lijkt..
29 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Tractor Fail Compilation
Voor een boer is een tractor de perfecte uitvinding. Maar dat wil niet zeggen dat het ook altijd meezit..
29 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Tongue On A Frozen Pole Prank, Dudesons, Roman Atwood
In de vrieskou je tong tegen een metalen paal houden is vragen om ellende. Maar ook de perfecte situatie om wat mensen in de maling te nemen..
29 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Drunk Times With Pornstars
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag laten ze de straat voor wat het is en gaan ze langs bij de AVN Adult Entertainment Expo in Las Vegas..
29 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Truck Crash Galore (20)
Na alle 'normale' bestuurders zijn nu de vrachtwagens weer eens aan de beurt. Zie hier een nieuwe Truck Crash Galore..
29 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Leopard Emergency Braking
Dat de mensen in het leger over een paar stalen ballen moeten beschikken mag duidelijk zijn. Maar ik had dit fotomomentje overgeslagen..
28 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Blow A Fuse
Vandaag de dag kun je alles op afstand regelen. Maar of iedereen daar zo blij mee is..
28 Jan '14 - in Commercial
door Patrick
Cruise Ship Timelapse - Extention Of Balmoral At Blohm+Voss
Ook een mega cruise schip als de Norwegian Crown heeft zo zijn beperkingen. Tijd voor een verlenging van ruim 30 meter en naamsverandering naar de Balmoral. Blijft knap hoe ze het voor elkaar krijgen..
28 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Honda CRX
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Christopher Hoffman over zijn 1987 Honda CRX..
28 Jan '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Huelux
We gaan weer eens voor een dosis eye candy. Schitterende beelden van moeder natuur. Vandaag reizen we af naar Zuid Dakota, zie hier Huelux..
28 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers January 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
28 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Meanwhile At A Russian Gas Station..
Tijdens het tanken probeer je zo dicht mogelijk bij de pomp te parkeren. De vulslangen zijn immers niet zo lang. Maar in Rusland doen ze dat net even anders..
27 Jan '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Best Red Bull BMX Highlights Of 2013
De jongens van de rode stier hadden in 2013 heel wat verschillende BMX evenementen. Laten we de mooiste beelden eens op een rijtje zetten..
27 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Kahlei Stone-Kelly - Two Year Old Skateboarder
Jong geleerd is oud gedaan. Kijk naar skate icoon Tony Hawk die zich nog steeds prima vermaakt met zijn skateboard. Tony mag alleen wel oppassen, de twee jarige Kahlei Stone-Kelly komt er aan..
27 Jan '14 - in Cool
door Patrick
15 Signs You Drink Too Much
Wij hier bij Biertijd lusten wel een biertje. Maar wanneer weet je dat je dagelijks teveel drinkt? We zetten 15 puntjes op een rijtje voor je..
27 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Man At Arms - Edward Elric's Speak (Fullmetal Alchemist: Brotherhood)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Edward Elric's Spear uit Fullmetal Alchemist: Brotherhood fabriceren. Cool!
27 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Sled Ride..
Met een slee een bergje af of een stuk asfalt pakken is leuk, maar echt snel gaat het niet, Een stuk touw en een auto is de perfecte oplossing, maar dan heb je zelf niet alles onder controle. Maar dat is weer leuk voor ons..
26 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Ivanisevic Runs Riot - 2014 Australian Open
De Australian Open is een serieus tennis evenement, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Een beetje humor hoort er gewoon bij..
26 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Tipping A Hotel Cleaner $500
Er zijn betere baantjes dan kamers van een hotel schoonmaken. Maar als het even niet anders kan pak je alles wat voor handen ligt. En als er dan ook nog mensen zijn die een behoorlijke tip achterlaten voor je, dan kan je dag niet meer stuk..
26 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Best Of Xtreme Sports - Episode 13
Er zijn een aantal sporten die het aanzien meer dan waard zijn. Vooral de categorie 'XTreme Sports' is al een aanrader op zich. Na diverse delen hierbij deel 13..
26 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Top 10 Things Jordan Can't Do With Her Big Boobs
Bij Biertijd kijken we graag naar dames met een flinke bos hout voor de deur. Jordan Carver stond ook niet bepaald achteraan toen de borsten werden uitgedeeld en heeft in dat opzicht dan ook niets te klagen. Of toch wel ?..
26 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Koreusity 75 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 75..
25 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman S04E07
Bij de winter hoort een ouderwetse sneeuwpop. De perfecte gelegenheid om samen met Freaky weer wat mensen de stuipen op het lijf te jagen..
25 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Vic Dibitetto On Justin Bieber
Justin Bieber, je vindt hem geweldig of totaal niets. Dat hij barst van de centen en zo nu en dan schijt heeft aan de wet is daar een logisch gevolg van. Stand up comedian Vic Dibitetto heeft ook zo zijn mening over Justin..
25 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Stuck Elevator - Kick It Again!
Een lift die weer eens vast staat, dat is ongeveer ergernis nummer één bij flatbewoners. Maar geen nood, met een paar klappen ben je zo beneden..
25 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Why Hot Tubs Are Gross..
Het klinkt zo lekker. Een uurtje relaxen in een hot tub. Maar is dat ook daadwerkelijk zo? Het voelt wellicht wel goed, maar je wordt er niet schoner van..
25 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 january 2014
De derde week van januari zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend!
24 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Amazing Motorcycle Stunts, Jorian
En zijn heel wat mensen die kunnen lezen en schrijven met hun motor. Sterker nog, ze halen de meest geweldige stunts uit. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
24 Jan '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (208)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
24 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
WRC 2013 Highlights In Slow Motion
Het nieuwe WRC seizoen is inmiddels alweer in volle gang. tijd voor ons om eens terug te kijken naar het vorige seizoen, maar dan wel lekker langzaam in slowmotion..
24 Jan '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rémi Gaillard - Pigeon
Je weet dat als de vrolijke Fransoos Rémi Gaillard in de buurt is je op moet passen. Zelfs bij de plaatselijke carwash..
24 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Beyond Limits - A Best Of Wingsuit
Wingsuit basejumpen, het blijft gekkenwerk om jezelf in het diepe te storten met als enige redmiddel een stukje doek met wat touwtjes. Maar zeg zelf, awesome is het wel!
24 Jan '14 - in Cool
door Patrick
NFL - Bad Lip Reading (2)
Tijdens een American Football wedstrijd zie je de spelers regelmatig met elkaar praten of tegen elkaar schreeuwen. Maar wat zeggen ze nou eigenlijk? Met een dosis liplezen komen we een heel eind..

Deel één vind je alhier!
24 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Cody 'The Kid' Kaiser vs Stairs
Obstakels zijn de normaalste zaak van de wereld tijdens een wedstrijdje veldrijden. Het is simpelweg hoe je daar mee omgaat, want zo laat je zien wie de baas is..
23 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Explorer Google Glass - Fire Fighter Patrick Jackson
Met de komst van Google Glass zien veel mensen de negatieve dingen van de interactieve bril. Is het wel veilig om er mee achter het stuur te zitten? En meer van dat soort vragen. Maar we kunnen het ook van de positieve kant bekijken. We kijken mee met brandweerman en developer Patrick Jackson..
23 Jan '14 - in Cool
door Patrick
The Power Of Photoshop - BOGGIE : PARFÜM
Dat je met After Effects, Photoshop, en andere programma's elke vrouw het 'perfecte' uiterlijk kunt geven weten we inmiddels. Boggie maakt het met haar nieuwe clip Parfüm nogmaals duidelijk..
23 Jan '14 - in Cool
door Patrick
GIF Sound Mashup Nine
In het begin van het internettijdperk was het nog niet zo gewoon dat je video's in perfecte kwaliteit online kon bekijken. toen moesten we het doen met bewegende plaatjes zonder geluid, Gif's. Nu zijn er creatievelingen die die Gif's van geluid voorzien, en dat is best tof..
23 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Venom Trickshots - Las Vegas
Pool pro Florian Kohler gaat in no-time even de wereld over. Na China en Duitsland reizen we vandaag af naar Las Vegas voor een nieuwe lading trickshots..
23 Jan '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 20/01/14
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
23 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Ancients
We gaan weer eens voor een dosis eye candy. Schitterende beelden van moeder natuur, want het is en blijft een fantastisch schouwspel..
22 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Public Prank - Surprise Selfies
Selfies zijn hot. Maar als je lekker op je luie donder ligt en er komt een of andere dwaas om de hoek om een selfie met je te schieten dan is het wel even schrikken. Maar daar krijg je wel mooie plaatjes van..
22 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Venom Trickshots - Sexy Pool Trick Shots In Germany
Een poosje terug waren we in China om te zien hoe pool pro Florian Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Vandaag gaan we naar Duitsland voor een nieuwe sessie trickshots..
22 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Furious Pete World Tour - Hawaii
Furious Pete is een liefhebber van eten. En dan bedoel ik veel in weinig tijd. Voor zijn World Tour vliegt hij van land naar land om werkelijk alles te proberen. Vandaag reizen we af naar Hawaii..
22 Jan '14 - in Docu
door Patrick
Match Burning In Ultra Slow Motion
Een lucifer aansteken is de normaalste zaak van de wereld. Maar als we dat eens bekijken in ultra slow motion is het toch wel een bijzonder schouwspel..
22 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Ryan Williams First BMX Trick, Scooter, Pastrana, Travis, Nitro Circus
Ryan Williams is een jongen die we al vaker hebben gezien, maar dan wel op zo'n klein stepje. In Amerika noemen ze die dingen scooters, en dat is nou juist Ryan's specialiteit. Tot op vandaag. Want dit kan hij met een BMX..
21 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Can Video Games Make You Smarter?
Als je kleine spruit elke dag weer met een controller voor de tv zit kan je wel eens gaan denken of ze er slimmer van worden? Deze man zocht het uit voor je..
21 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Lamborghini Countach vs Aventador Roadster
Waar ligt jouw hart? Bij de klassiekers of de hedendaagse techniek? We gaan op stap met The Smoking Tire en twee Lamborghini's. De Countach en Aventador Roadster..
21 Jan '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Lancia Flaminia Super Sport is Elegant Simplicity
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Robert Giaimo over zijn 1967 Lancia Flaminia Super Sport..
21 Jan '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
David Blaine & Criss Angel Pick Up Girls
We hebben inmiddels meerdere keren laten zien dat je met een dosis goochelskills op een makkelijke manier vrouwen kunt versieren. Vandaag gaan 'David Blaine' en collega 'Criss Angel' de straat op om het nogmaals te proberen..
21 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Epic Person Swap Prank
Je staat toch gek te kijken als je met iemand in gesprek bent en plotseling staat er heel iemand anders tegenover je. Wederom een toffe prank van Stuart Edge..
21 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Pipeline Winter 2013
Ze zeggen wel eens dat surfen geen sport is maar een manier van leven. Maar één ding is zeker. Het levert in ieder geval prachtige beelden op. Zie hier 'Pipeline Winter 2013'..
20 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Ice Hockey Brawl At Start Game
Dat ze bij ijshockey regelmatig elkaars gezicht verbouwen is de normaalste zaak van de wereld. Maar dat het na een kleine twee seconden al knokken is, is toch wel bijzonder..
20 Jan '14 - in Sport
door Patrick
Frozen (Censored)
Hier in Nederland hebben we niet zoveel last van censuur. In Amerika is dat wel anders, maar wat als je onnodig gaat 'bleepen' in een animatie als Frozen? We laten het je zien..
20 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Ski Mask Bank Prank
Er zijn genoeg geintjes uit te halen, maar met een skimasker of bivakmuts een bank binnen lopen kan wel eens voor gezeur zorgen..
20 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Magic Of Rahat - Walking On Water
We hebben allemaal wel eens een momentje dat je zo druk met je telefoon bezig bent dat de omgeving je even ontgaat. Tja, en als je dan midden op het water staat is dat voor omstanders best een raar verschijnsel..
20 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (207)
Een laagje sneeuw, wat regen en een beetje ijzel en de 'pret' kan beginnen. We gaan weer voor een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
20 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 74 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
19 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Trevor Noah - Live At The Apollo - London
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Tijd voor een dosis stand-up comedy. Zie hier Trevor Noah..
19 Jan '14 - in Humor
door Patrick
LEGO Invasion
Dol op LEGO, special effects en beelden bewerken? Andrew is zo'n man. En dat is te zien ook aan de korte clip 'LEGO Invasion'..
19 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Russian Hitman Elevator Hostage Prank
De geintjes van Vitaly vind je of tof, of totaal niets. Vandaag gaat hij wederom als Russische 'Hitman' door het leven. En dat is voor veel mensen best schrikken..
19 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Best Of XTreme Sports - Episode 12
Vaste prik zondagavond gaan we voor een dosis sport. Maar dan wel op de extreme manier. Vandaag zoeken we de bergen op. Zie hier een verse aflevering Best Of XTreme Sports..
19 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Jason Brown Free Skate 2014 US Figure Skating Championships
Waarschijnlijk denk je: Figuurschaatsen op Biertijd? Nog even en dan komt er een cursus kantklossen of breien met Bas. Nee, wat Jason Brown hier laat zien is gewoon opmerkelijk goed en kan ik niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Voor de liefhebbers dus..
18 Jan '14 - in Sport
door Patrick
Close Call.. (60)
Met een maat het uiterste uit je motor halen op de openbare weg kan natuurlijk een kick geven. Maar dat kat en muis spelletje kan ook bijna iemand zijn leven kosten. Gelukkig gaat het in dit geval net goed..
18 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Miles' Wish To Be Batkid - Official Movie
Vorig jaar konden we al zien hoe de wens van de vijf jaar oude Miles, na het overwinnen van zijn leukemie, werkelijkheid werd. Hij wilde graag voor een dag de sidekick van Batman zijn. Zie hier de officiële film van de Make-A-Wish Foundation..
18 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (59)
Wie inmiddels al wat jaartjes een rijbewijs heeft zal vast wel een aantal momenten van angst kunnen herinneren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Ik denk dat deze motormuis een schone onderbroek nodig heeft..
18 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Mustang Wanted Compilation #1
Sommige mensen gaan erg ver voor een dosis adrenaline. Zonder veiligheidsmaatregelen de meest hoge gebouwen beklimmen is alleen voor extreme waaghalzen weggelegd..
18 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
British NFL Commentary
De NFL is een typische Amerikaanse sport. Bier, hotdogs, noem het maar op. Maar als de Engelsen zich ermee gaan bemoeien wordt het nog humoristisch ook..
17 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Humans Are Awesome - Oldskool 70's & 80's
Vandaag de dag zijn we goed bezig, maar vroeger was het niet anders. We nemen een kleine stap terug in de tijd..
17 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Mechanics Of Creativity - Red Bull Racing
Dat de heren achter het succesvolle Red Bull Racing Team werken met de meest geavanceerde spullen mag duidelijk zijn. Elke seconde is het verschil tussen winnen of verliezen. Als we met David Coulthard op stap gaan naar Havana, Cuba, blijkt maar weer dat al die rijkdom niet vanzelfsprekend is. Maar dat 'simpel' sleutelwerk toch voor een boel plezier kan zorgen..
17 Jan '14 - in Docu
door Patrick
Monster Drift - Vaughn Gittin Jr.'s 2013 Season Recap
Als er één man is die liever zijwaarts over een circuit gaat dan rechtdoor dan is het Monster's driftgigant Vaughn Gittin Jr wel. Zie hier zijn 2013 Season Recap..
17 Jan '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 January 2014
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er natuurlijk ook de wekelijkse versies. Zie hier die van week 2 van januari..
17 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Zach King's Magic Vine Compilation
Mocht je regelmatig vine compilaties bekijken dan heb je Zach King zeker al een aantal keer voorbij zien komen. Zach is heer en meester in het maken van 'magic' vines. Hier een tof overzicht..
16 Jan '14 - in Cool
door Patrick
eGarage - Poetry In Motion - Mercedes 300SL Gullwing
Als liefhebber van een klassieke Mercedes 300SL is het natuurlijk een droom om ooit een 'Gullwing' in je bezit te hebben. Deze man kreeg het na jaren voor elkaar..
16 Jan '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultieme Smartphone Test
Een beetje mobiele telefoon kan tegenwoordig niet alleen bellen, die kan veel meer. Bij Sony wilde ze dat wel eens laten zien, dus lieten ze mensen met de Xperia Z1 een goede foto maken tijdens een parachutesprong, live streamen terwijl ze over het circuit scheurden en een selfie maken tijdens het flyboarden. Kan de jouwe dat ook?
16 Jan '14 - in Advertentie
door Patrick
ETT Recycled Christmas Tree Snowboard
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw project. Vandaag gaan ze voor een Recycled Christmas Tree snowboard..
16 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (58) - Trucks
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Goed oppassen lijkt de enige oplossing, en gelukkig gaat het vaak dan ook maar net goed..
16 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Wakeup Prank Compilation
Het liefst word ik met een zacht, rustig deuntje wakker gemaakt, maar daar is geen lol aan. Er zijn veel betere manieren om iemand uit zijn slaap te halen..
16 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Fishing Fail Compilation
Ik zie ze vaak genoeg langs het water zitten, sportvissers. Met een tent, parasol en legio vishengels proberen ze de grootste vissen uit het water te toveren. Maar het zit niet altijd mee..
15 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Devil Baby Attack
Als je op straat een kinderwagen ziet staan met daarin een huilende baby en geen moeder of vader te bekennen, dan kijk je toch even of het wel goed gaat met de kleine spruit. Maar als je dan deze baby voor je kiezen krijgt is het wel even schrikken..
15 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge & Lindsey Stirling - Complimenting People
Iemand afzeiken is makkelijk, maar mensen een complimentje geven gebeurt niet al te vaak. Je wordt er zelf vrolijk van en als iemand een compliment krijgt is zijn of haar dag weer goed. Win-Win! Vandaag gaan Stuart Edge en viool virtuoos Lindsey Stirling wat complimentjes uitdelen..
15 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Star Trek Into Darkness CGI VFX Reel 2013
Dat we bij elke film weer in de maling worden genomen hebben we al eerder kunnen zien. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij Star Trek Into Darkness..
15 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Parkour & Freerunning 2014 - Don't Let Go
Parkour en freerunning mag voor sommige passé zijn, maar er zijn legio mensen die daar anders over denken. Zie hier 'Don't Let Go'..
15 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Wheelie Show-Off Fail
Op de openbare weg met je motor stunts uithalen kan lang goed gaan. Maar dan moet je niet overmoedig de stoere jongen uit gaan hangen. Karma wint altijd..
14 Jan '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (206)
Een laagje sneeuw, wat regen en een beetje ijzel en de 'pret' kan beginnen. We gaan weer voor een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
14 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
CGI VFX Breakdowns - The Wolf Of Wall Street
Dat we bij elke film weer in de maling worden genomen hebben we al eerder kunnen zien. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij The Wolf Of Wall Street..
14 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Motorcycle vs Flood
Motorrijden is het leukste met een zonnetje hoog in de lucht en een aangename temperatuur. Maar het weer wil ook wel eens tegenzitten. En dan kan je wel eens een plasje tegenkomen..
14 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
The Pranker - Clogged Toilet Prank
Een verstopt toilet is lastig. Gelukkig zijn er altijd vaklui die je vakkundig van je probleem af kunnen helpen. Maar ook die houden wel van een geintje..
14 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Jean-Baptiste Chandelier - Touch
We hebben al geruime tijd niets vernomen van paraglider Jean-Baptiste Chandelier, maar de beste man is terug! Zie hier 'Touch'..
14 Jan '14 - in Cool
door Patrick
It Could Have Been Worse..
Je zou het misschien niet verwachten, maar een hulp- of blindengeleidehond is niet overal welkom. Er zijn mensen die daar moeilijk over doen. Voor die mensen zijn er voorlichtingsfilmpjes zoals deze!
13 Jan '14 - in Commercial
door Patrick
Paperboy's Bad Day
Het leven van een krantenjongen gaat niet over rozen. Want als de wind tegenzit en je fiets heeft een eigen leven dan is dat geen pretje..
13 Jan '14 - in Humor
door Patrick
13 Year Old Picking Up Girls
Nou hebben heel wat mannen moeite om een leuke meid aan te spreken, of zelfs mee uit te vragen. Dit 13 jarige ventje is nu al een uitzondering op de regel..
13 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Improv Everywhere - No Pants Subway Ride 2014
Ook dit jaar zullen de mensen van Improv Everywhere ons weer vermaken met diverse flashmobs. Zoals elke jaar beginnen ze met een No Pants Subway Ride. Foto's hier!
13 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Man At Arms - Sephiroth's Sword (Final Fantasy VII)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Sephiroth's Sword uit Final Fantasy VII fabriceren. Awesome!
13 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Nordschleife Crash Compilation 2013 (2)
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Althans, je moet alleen niet overmoedig worden..
12 Jan '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Guy Martin -  Irish Road Racing
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. Zie hier een compilatie van speedfreak en waaghals Guy Martin..
12 Jan '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Hey Ron...
Een ongelukje is zo gebeurd, maar soms zijn de reacties anders dan je zou verwachten. Zo ook in dit geval..
12 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Best Of XTreme Sports - Episode 11
Vaste prik zondagavond gaan we voor een dosis sport. Maar dan wel op de extreme manier. Zie hier een nieuwe aflevering Best of XTreme Sports..
12 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Roman Atwood - Epic Purse Prank
Een verloren handtas is natuurlijk zeer interessant. Maar als je hem wilt pakken en er zit iets in wat je totaal niet verwacht kan het wel eens schrikken zijn. Een heerlijke prank van Roman Atwood..
12 Jan '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 06/01/14
Vorige week hadden we al het eerste nieuwe deel van WATTS Zap 2014, maar helaas was dat maar een klein gedeelte van de complete aflevering. Hierbij nogmaals, maar wel de volledige WATTS Zap van 06/01/14..
12 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Insane Street Football Skills
Het is al indrukwekkend om te zien hoe voetballers op het veld met een bal omgaan. Maar buiten het veld zijn er ook kunstenaars die met een bal kunnen toveren..
11 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Clutch The Bear Scare
Clutch is de mascotte van NBA's Houston Rockets, en hij is altijd wel in voor een dolletje. Vandaag gaan we wat spelers in de maling nemen. Al kan niet iedereen het waarderen..
11 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Freaky The Scary Snowman & Yeti S04E06
Ik kan er niets aan doen, maar Freaky The Scray Snowman blijft geniaal. Vandaag neemt hij zelfs zijn maatje Yeti mee om weer eens wat mensen de stuipen op het lijf te jagen..
11 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Koreusity 73 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
11 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Venom Trickshots - China
Met je maten in de kroeg een gezellig potje poolen is altijd leuk. Biertje erbij, je kent het wel. Maar één ding weet ik zeker. Met deze man ga ik geen uitdaging aan..
11 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Stereotypes - Golf
Wie regelmatig een potje golf speelt weet dat er altijd verschillende soorten mensen rondlopen. De normale golfer en de rest..
11 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 January 2014
De eerste week van januari zit er alweer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend in..
10 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Parrot MiniDrone & Jumping Sumo
Tijdens de CES 2014 (Consumer Electronics Show) laten alle fabrikanten weer hun laatste technische snufjes zien. Parrot komt dit jaar met diverse nieuwe technieken en twee nieuwe gadgets. De MiniDrone en Jumping Sumo. Wannahaves!
10 Jan '14 - in Cool
door Patrick
KNGF Buddyhond
Je hoeft niet blind te zijn om in aanmerking te komen voor een hulphond. Ze zijn er ook voor mensen die teveel hebben gezien..
10 Jan '14 - in Commercial
door Patrick
Crash Galore (205)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
10 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Smashes, Crashes & Bashes (Full Movie)
En zijn heel wat mensen die kunnen lezen en schrijven met hun motor. Sterker nog, ze halen de meest geweldige stunts uit. Maar ook die gasten komen soms net een beetje te kort. Zie hier de klassieker Smashes, Crashes & Bashes..
10 Jan '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Home Of The Northern Lights - Norway
De natuur is en blijft een fantastisch schouwspel. Vandaag reizen we af naar Noorwegen, om te genieten van het noorderlicht a.k.a. Aurora Borealis..
09 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Audi - History Of Light
Als er één auto duidelijk zichtbaar in je achteruitkijkspiegel te zien is, dan is het wel een Audi. Is het geen lachebek, dan wel een boze blik. Zie hier Audi's History of Light..
09 Jan '14 - in Commercial
door Patrick
Bouncer vs Drunk - Breathalyzer Test
Tegenwoordig kom je straalbezopen een kroeg niet in. Sta je aan de deur, dan mag je eerst even blazen. Tja, en als dan de uitslag 'OZ' is mag je vriendelijk 'OpZouten'. Weet jij veel waar je op staat te blazen met je zatte kop..
09 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Grenade Time!
Alle begin is moeilijk, dat weten we wel. Maar als je dan met vuurwapens mag spelen is het wel van belang dat je weet waar je troep blijft..
09 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 06/01/14
Als we het hebben over opmerkelijke sportmomenten met een toepasselijk deuntje, dan weet je wel waar we het over hebben. Zie hier een verse WATTS Zap!
09 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Sam Pepper - How To Get A Girlfriend Easy..
Voor heel wat mannen is het lastig om op een snelle en effectieve manier een leuke dame aan de haak te slaan. Sam Pepper laat zien hoe je dat doet..
09 Jan '14 - in Humor
door Patrick
World Record - 170m Free Fall Suspension - SINNER Team
Met een stukje elastiek aan je enkels van een brug of kraan springen is al een behoorlijke uitdaging. Maar er zijn mensen die net een stapje verder gaan..
08 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Afrojack - Stereosonic 2013 (Official Tour Video)
Dat Afrojack goed aan de weg timmert en aardig wat centjes verdient hoef ik niemand meer wijs te maken. Maar wellicht is het wel eens leuk om een keertje met hem op stap te gaan. Gewoon om eens te kijken hoe het er achter de schermen aan toe gaat..
08 Jan '14 - in Docu
door Patrick
Comedy Football 2013
Ik heb het al eerder gezegd, voetbal is niet mijn sport. Maar als ze nou elke 90 minuten vol kunnen proppen met dit soort taferelen dan hoor je mij niet klagen..
08 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Broken Neck Prank
Roman Atwood gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Vandaag met de vraag of zijn nek wel helemaal in orde is. Wat een heerlijke reacties..
08 Jan '14 - in Humor
door Patrick
TLP Year In Review 2013
We zitten nog in januari, dus een nieuw 2013 overzicht mag nog steeds gepost worden. Vandaag het overzicht van onze pizzabakkert..
08 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Behind The Magic - The Visual Effects Of Pacific Rim
We hebben al een aantal keer achter de schermen mogen kijken bij grote filmproducties. Inmiddels weten we dat we dagelijks in de maling worden genomen. En ook deze keer blijkt dat maar weer..
07 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Stereotypes - Gym
Wie regelmatig een sportschool bezoekt weet dat er altijd een aantal soorten mensen rondlopen. De normale sporter en de rest..
07 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Kim Dotcom - The Man Behind Megaupload
Kennen jullie hem nog? Kim Dotcom, de man achter het ooit zo succesvolle Megaupload. Vice ging bij hem op bezoek om te kijken hoe het nu met hem gaat..
07 Jan '14 - in Docu
door Patrick
Purse Stealing Prank, Simple Pickup
Dat je tas gestolen wordt is al erg genoeg. Maar hoeveel mensen, die het zien gebeuren, gaan ook daadwerkelijk achter de dader aan? De jongens van Simple Pickup deden de test..
07 Jan '14 - in Cool
door Patrick
The Pranker - Awesome Police Prank
Zit je op je gemak in je auto een beetje te chillen, komt oom agent je lastig vallen. Daar sta je dan met je 'getunde' wagentje..
07 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers 2013 Supercut
Nieuwsreporters die met enige regelmaat de fout in gaan is een genot om naar te kijken. Zo hebben we in 2013 al heel wat compilaties voorbij zien komen. Vandaag gaan we voor de 2013 Supercut. Ruim anderhalf uur nieuws falers..
07 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Speed Ad - Mistakes
De voorlichtingsfilmpjes die we hier dagelijks op tv voorbij zien komen maken voor mijn gevoel zelden indruk op de mensen. Waarom doen we het niet zoals andere landen? Die zetten je wel aan het denken..
06 Jan '14 - in Commercial
door Patrick
Best Of Flash-ing
Er zijn mensen die er op kicken om meer van zich te laten zien dan jij zou willen. Alki Stevens is daar heer en meester in. Maar dan wel gekleed als oude vrouw. Humor!
06 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Awkward Track Situations
Bij elke Amerikaanse school of universiteit is er wel een track & field. Een perfecte baan om wat aan je conditie te doen. Maar met de jongens van 'Whatever' in de buurt kan je wel eens vreemde dingen voorbij zien komen..
06 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (204)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
06 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Top 10 Facts - Porn
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Of je er wat aan hebt is een ander verhaal, maar interessant is het wel..
05 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Road Rage - BMW E92 M3
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Maar je kan ook, zoals deze man, een echte dwaas treffen.. Via!
05 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Italo Romano Skating
Om de meest toffe trucs uit te halen op je skateboard zou het wel erg handig zijn als je twee benen tot je beschikking hebt. Voor Italo Romano is dat een ander verhaal, maar als ik hem zo bezig zie blijkt toch maar weer dat ondanks een handicap niks onmogelijk is..
05 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Vegans Last Longer
Veel mannen houden het vandaag de dag niet langer uit dan een minuutje of soms zelfs minder. Een oplossing kan zijn om als malle aan iets anti-geils te denken, zodra je het gevoel hebt dat je kroost richting ejaculatie begint te rennen. Maar Peta heeft ook nog een ideetje voor je..
05 Jan '14 - in Commercial
door Patrick
Do You Have A Light?
In de bouw gaat alles anders. Want zelfs een normaal vuurtje vragen om je sigaret aan te steken doen ze op een andere manier..
05 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Best Of XTreme Sports - Episode 10
Vaste prik zondagavond gaan we voor een dosis sport. Maar dan wel op de extreme manier. Zie hier een verse aflevering Best Of XTreme Sports..
05 Jan '14 - in Cool
door Patrick
ESPN SportsCenter's Not Top Ten - Worst Of 2013
Er zullen ongetwijfeld nog wat overzichten van 2013 voorbij komen deze maand. Maar dat hoort erbij. Zie hier 'ESPN Sportscenter's Not Top Ten' van het afgelopen jaar..
04 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Short Film - Lunar
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Lunar'..
04 Jan '14 - in Movies
door Patrick
Canadian Tire Ice Truck
Commercials moeten leuk zijn. Althans zo denk ik er over. Nou is deze reclame van Canadian Tire aardig te doen, maar misschien is het leuker om te zien hoe ze het gedaan hebben. Bij deze..
04 Jan '14 - in Commercial
door Patrick
New Year Celeration - A Motorcycle Montage
Ondertussen is het wel duidelijk dat wij bij Biertijd gek zijn van PK's, snelheid en rare fratsen. Auto's of motoren het maakt ons niet uit. Als het maar spectaculair is! Zie hier New Year Celebration, A Motorcycle Montage..
04 Jan '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Public Prank - Best Pranks Of 2013
Na diverse 'Best of 2013' compilaties van Youtube pranksters, mag het overzicht van Public Prank natuurlijk niet ontbreken. Zie hier hun Best Pranks of 2013..
04 Jan '14 - in Humor
door Patrick
BMW vs Dumbass
Autorijden is leuk. En dat meen ik serieus. Maar dan moet het verkeer, en ook de coureur achter het stuur, het je wel toelaten. Want mensen die je geen ruimte gunnen zijn eigenwijs. En dan krijg je helaas dit soort geneuzel..
03 Jan '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tailgating Instant Karma
Eén van de grootste ergernissen in het verkeer is onnodig links rijden. Bumperkleven is ook één van de top tien toppers. Maar dat komt vanzelf wel in orde..
03 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Spandy Andy vs Kid
Spandy Andy is een straatartiest, maar wel een die de halve wereld heeft gezien. De man is onderhand behoorlijk bekend en zo gek als een deur. Zelfs kinderen nemen graag zijn stijl over..
03 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Gaming In 2013
Ook in januari 2014 kijken we soms nog even terug naar het afgelopen jaar. Vandaag zoeken we weer de game scene op. Zie hier Gaming in 2013..
03 Jan '14 - in Cool
door Patrick
All Star Game $100.000 Hoop Shot
Als je tijdens een All Star Game uit het publiek getrokken wordt om kans te maken op 100.000 dollar dan kan ik me voorstellen dat je een beetje zenuwachtig bent. Maar deze man kan aardig mikken..
03 Jan '14 - in Cool
door Patrick
2013: The Cinescape
We hebben onderhand al aardig wat movie mashups voorbij zien komen. Maar de Cinescape reeks van Matt Shapiro mag natuurlijk niet ontbreken..
02 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Jacob Jan is Doof Nu.. Carbid in een 6000 Liter Vat
We doen het hier in Holland al sinds jaar en dag, ouderwets carbid schieten. Maar ook dat is niet geheel zonder risico. Daar kan Jacob Jan over meepraten. Als hij je nog hoort..
02 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
DeStorm - 2013 Rap Up!
We hebben al een poosje niets gehoord van rapper DeStorm. Maar de beste man heeft niet stil gezeten. Zie hier zijn overzicht van 2013. De 2013 Rap Up!
02 Jan '14 - in Music
door Patrick
Riders Are Awesome 2013 - Full Video
In 2013 hebben we een aantal 'Riders Are Awesome' compilaties voorbij zien komen. Vandaag gaan we voor de grote finale..
02 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (203)
Ook het nieuwe jaar gaan we natuurlijk door met onze Crash Galore reeks. Zie hier inmiddels deel 203..
02 Jan '14 - in WTF!
door Patrick
Stuart Edge New Year's Kissing Card Trick
De goochelskills van Stuart hebben we al eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag laat hij ons zien hoe je, met een beetje magie, een kus van een leuke meid kunt bemachtigen..
01 Jan '14 - in Cool
door Patrick
GoPro: Lions - The New Endangered Spieces?
Leeuwen in het wild zijn levensgevaarlijk, maar is dat ook echt zo? We kijken mee met leeuwenexpert Kevin Richardson..
01 Jan '14 - in Animals
door Patrick
TLP December 2013 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
01 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Best Weather Bloopers 2013
Niet alleen bij nieuwsreporters gaat er wel eens wat mis, ook de weerman heeft wel eens problemen. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
01 Jan '14 - in Humor
door Patrick
True Facts About The Armadillo
Naast humor, actie en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. Er zijn inmiddels al aardig wat dieren de revue gepasseerd, maar de Armadillo mag natuurlijk niet ontbreken..
01 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Best Of Whatever 2013
Voor de jongens van het YT-kanaal Whatever was 2013 een uitstekend jaar. Kijk mee naar een overzicht van hun beste pranks..
01 Jan '14 - in Humor
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties