Archief

Items van May 2013
sssShawnnnn - Pizza Rolls (Metal x EDM Mashup)
Het is altijd gezellig als mensen langskomen. Maar het is ook fijn als ze weer weg gaan en ze laten per ongeluk leuk speelgoed achter. Dan kan je zelf een keer de DJ uithangen..
31 May '13 - in Music
door Patrick
Koreusity 43 - Viral Compilation
Ook deze week is er weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een klein overzicht..
31 May '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 May 2013
De vierde week van mei zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend in..
31 May '13 - in WTF!
door Patrick
Rémi Gaillard - Pink Fart
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. We hebben allemaal wel eens een opgeblazen gevoel. Zo ook onze roze vriend..
31 May '13 - in Humor
door Patrick
Denk Na..
Elke dag zijn er weer nieuwe reacties te vinden bij onze topics. Meestal tof, maar ook minder leuke comments zie ik voorbij komen. Ik zou zeggen: Denk na..
31 May '13 - in Commercial
door Patrick
James May's Things You Need To Know - Speed
James May kennen we allemaal wel van Top Gear. Maar James heeft ook een eigen programma: 'Things you need to know'. Interessante feitjes waar je normaal niet bij stil staat. Vandaag gaat 'Captain Slow' het hebben over snelheid..
30 May '13 - in Cool
door Patrick
How Not To Lock Your Gate
Om iemand buiten de deur te houden zou je denken dat een zo'n groot mogelijk slot de oplossing is. Maar niets is minder waar..
30 May '13 - in WTF!
door Patrick
Furious Pete - Quadruple Bypass Burger Challenge
Furious Pete is een liefhebber van eten. En dan bedoel ik veel in weinig tijd. Voor zijn World Tour vliegt hij van land naar land om werkelijk alles te proberen. Maar als hij in Warschau toevallig een burger challenge mee kan pakken dan is hij natuurlijk de moeilijkste niet..
30 May '13 - in WTF!
door Patrick
Don't Piss In My Alley!
Als er elke dag weer een onverlaat voor je deur staat te pissen dan word je dat een keertje zat. Tijd om ze eens te verwennen met een koude douche..
30 May '13 - in Humor
door Patrick
Making The Jet Bicycle
Colin Furze hebben we afgelopen winter al bezig gezien met een pulse jet sneeuwblazer. Vandaag gaan we kijken of hij ook op een fiets gemonteerd kan worden. En ja, dat kan!
30 May '13 - in Cool
door Patrick
Toyota Bakkie Drag Fail
Als je een drag strip opzoekt om het 'gevecht' aan te gaan met je rivaal. Zorg dan dat je banden warm zijn voor de nodige grip. Kies de juiste versnelling, zoek het juiste toerental, en gaan!
29 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Playing With Power Lines
Met stroom spelen is niet verstandig. Sterker nog, het is levensgevaarlijk. Toch zijn er mensen die dagelijks aan hoogspanningsmasten werken en 's avonds gewoon weer aan tafel zitten. En ja, ook die spelen wel eens..
29 May '13 - in Cool
door Patrick
Britain's Got Talent - Aaron Crow
Inmiddels is een nieuw seizoen van de talentenshow Britain's Got Talent weer in volle gang. Eén van de uitblinkers, Aaron Crow, hebben we al eerder gezien. Vandaag een nieuwe act..
29 May '13 - in Television
door Patrick
Supermarket Prank
Heb jij dat ook wel eens tijdens het boodschappen doen? Dat zo'n snuiter voor je bij de kassa iets vergeten is, dat vervolgens nog even snel gaat halen, en jij met je volle kar maar staat te wachten. Wees gerust, het kan altijd nog erger..
29 May '13 - in WTF!
door Patrick
Flying From Mt. Everest - World Record Base Jump, Red Bull
Base jumpen is sowieso een geweldige sport, maar als de rode stier er zich mee gaat bemoeien dan weet je dat het geen standaard sprong gaat worden. We zoeken samen met de 48 jarige extreme sporter Valey Rozov Mount Everest op voor een heus wereldrecord..
29 May '13 - in Cool
door Patrick
Original Bike Tricks From Tim Knoll
We hebben in de jaren al heel wat BMX kunstenaars voorbij zien komen hier op Biertijd. Maar de trucjes van Tim Knoll zijn net even anders dan die van de rest..
28 May '13 - in Cool
door Patrick
Rapper Sjors Peter Backstreet Boys Cover
Sjors Peter, ook wel Rapper Sjors, is voor ons geen onbekende. Niet iedereen kan zijn zangkwaliteiten waarderen, maar wij helpen hem graag een handje. Zie hier zijn cover van de Backstreet Boys. Natuurtalentje toch?
28 May '13 - in WTF!
door Patrick
Short Film - Hybrids
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Hybrids'..
28 May '13 - in Movies
door Patrick
Crash Galore (164)
Nieuwe ronde, nieuwe brokkenpiloten. Dat deze mensen überhaupt een rijbewijs hebben gekregen is voor mij een raadsel. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
28 May '13 - in WTF!
door Patrick
The Worlds Most Contagious Prank
Is het je wel eens opgevallen dat wanneer iemand gaapt, een ander ook al snel moet gapen. Is het aanstekelijk of soms gewoon toeval? Laten we het eens testen..
28 May '13 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers May 2013
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
28 May '13 - in Humor
door Patrick
Subaru Impreza vs Motor
Met een Subaru Impreza onder hun kont denken sommige knapen dat ze de hele wereld aan kunnen. Zelfs een motor proberen bij te houden achten ze nog mogelijk. Helaas jongens, dat kan wel eens raar aflopen..
27 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
League Of Legends Cinematic - A Twist Of Fate
Het online spel 'League Of Legends' is gratis te spelen en zo'n 12 miljoen gamers spelen het dagelijks. Ken jij het nog niet? Dan is het tijd voor een korte animatie. Zie hier 'A Twist Of Fate'..
27 May '13 - in Animation
door Patrick
The Speed Of Nascar
Elke keer horen we weer dat Nascar niks voorstelt. Een beetje rechtuit en linksom rijden en dat is het dan. Ik kan je één ding zeggen. Het gaat wel bizar hard..
27 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Adela Tells It Like It Is..
Als je dochtertje een nieuw broertje of zusje krijgt kan je een heel verhaal houden over bloemen en bijtjes, en misschien zelfs de ooievaar. Maar Adela hoef je niks uit te leggen..
27 May '13 - in Humor
door Patrick
Just Call The Police Baby..
Na een aanrijding met je auto snel gas geven en er vandoor gaan is natuurlijk stijlloos. Al laat niet iedereen dat gebeuren. Just call the police baby..
27 May '13 - in WTF!
door Patrick
Shelby GT500 vs Dyno, Ford, Mustang
Mocht je op zoek zijn naar een Ford Mustang, maar zijn het aantal pk's niet volledig naar je zin. Ga dan eens langs bij Shelby. Die leveren Mustangs met een overdosis adrenaline. Zelfs een rollerbank heeft er wat moeite mee..
26 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Oracle Team USA - Fun On Foils
Waarom over het water varen als je ook kan 'vliegen' ? Dat moeten ze gedacht hebben bij het Oracle team in de race voor de America's Cup. Eén ding is zeker. Het is een stuk stabieler en nog sneller ook..
26 May '13 - in Cool
door Patrick
Top Gear USA - Porsche 911 GT2 RS
De Amerikaanse versie van Top Gear is niet te vergelijken met de Engels variant. Maar soms hebben ze toch mooie beelden. We gaan op stap met een Porsche 911 GT2 RS..
26 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Fresh Prince Rap On The Graham Norton Show
Als je de naam Will Smith hoort denk je gelijk aan The Fresh prince of Bel-Air. Na ruim 17 jaar is hij de rap nog steeds niet vergeten..
26 May '13 - in Cool
door Patrick
Texas Skyscreamer - World's Tallest Swing Ride
Mocht je last hebben van een beetje hoogtevrees, dan hebben ze in Amerika een leuke uitdaging voor je. Six Flags Texas heeft daar nu een mega attractie geopend: De Texas Skyscreamer. Lekker rondjes draaien op 122 meter hoogte met een paar kettingen als enige houvast. Ik sla even over..
26 May '13 - in Cool
door Patrick
Extreme Barbie Jeep Racing
Er zijn heel wat leuke dingen te verzinnen voor een middagje weg met je maten. Paintballen, karten, ga zo maar door. Maar waarom niet het bos opzoeken voor een awesome afdaling met een Barbie jeep? Ik zeg doen!
25 May '13 - in Cool
door Patrick
The New Roommate Prank
Hier in Nederland is het als student zijnde een drama om een goede, en vooral betaalbare kamer te vinden. In Amerika gaat dat net wat makkelijker. Maar één ding is zeker, je eerste bezichtiging zal je dan ook nooit vergeten..
25 May '13 - in Humor
door Patrick
Freedom 100 Closest Finish In Indianapolis History
Bij elke race is er wel eens een echte close finish. Maar tijdens de Freedom 100 op het Indianapolis Motor Speedway was de finish wel heel erg bijzonder..
25 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 May 2013
De derde week van mei zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend door..
25 May '13 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (10)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor vrachtwagens..
25 May '13 - in WTF!
door Patrick
Hungry Pizza Delivery Guy..
Mocht je dit weekend een pizza bestellen en er een bezorgd krijgen met weinig vlees, ga dan geen negatieve recensies schrijven. Wellicht is die snuiter aan je deur, die jij net twee euro fooi geeft, wel het probleem..
24 May '13 - in WTF!
door Patrick
Britain's Got Talent - Maarty Broekman
De audities van Britain's got Talent zijn en blijven leuker dan de finale. Het is gewoon heerlijk om die stuntels aan het werk te zien. We zouden hem haast vergeten, maar daar is hij dan. Onze eigen Maarty Broekman..
24 May '13 - in Television
door Patrick
Koreusity 42 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein wekelijks overzicht..
24 May '13 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome 2013 - Parkour & Freerunning
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Vandaag gaan we voor parkour & freerunning..
24 May '13 - in Cool
door Patrick
RedBull & People = Awesome (2)
Met de juiste combinatie kom je een heel eind. Dus neem de rode stier, een lading getalenteerde mensen en dit is het resultaat..
24 May '13 - in Cool
door Patrick
Britain's Got Talent - Robbie Kennedy
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat talenten voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zo ook Robbie Kennedy..
23 May '13 - in Television
door Patrick
Best Vines Compilation May 2013
Twitter heeft niet alleen de mogelijkheid om tekst en foto's te versturen, sinds een poosje is het ook mogelijk om met Vine korte videoboodschappen te versturen van maximaal 6 seconden. Logisch dat daar ook een compilatie uit voortkomt..
23 May '13 - in Humor
door Patrick
14yo Tina - Van Halen - Eruption Guitar Cover
Mocht je na een aantal jaren gitaar spelen nog steeds sommige snaren missen, stop er dan gewoon mee. Zo niet, kijk dan even naar de 14 jarige Tina. Zo doe je dat!
23 May '13 - in Music
door Patrick
Opel vs Wörthersee 2013 GTI Treffen
Noem het ultieme VAG feestje en daar is maar één antwoord op: Wörthersee! Legio autoliefhebbers komen daar hun dik aangepaste Volkswagen, Audi, Seat en ga zo maar verder laten zien. Nou is Opel ook wel Duits, maar geen VAG lid en dus niet welkom. Toch komen ze elk jaar de boel even pesten. Vorig jaar op deze manier, en dit jaar met wel heel bijzondere vuurwerk 3D brillen. Trolling like a master!
23 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Electric Shock Kissing Prank, Stuard Edge
Stuart Edge gaat meestal de straat op om mensen in de maling te nemen met één van zijn trucjes. Zo ook vandaag! Wat dacht je van schokkende kusjes uitdelen..

Voor de liefhebbers: Zo werkt het..
23 May '13 - in Humor
door Patrick
Carlow Ford Escort Rally Challenge 2013 Slip & Slide
Voor een leuke misselijkmakende attractie moet je vaak naar een pretpark. Maar deelnemen aan een rally is ook een optie. Heerlijk dat natte asfalt..
22 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Josh Turnbull - Little Soccer Hero
Om groot in iets te worden moet je vroeg beginnen. En dat kan je aan de twee jarige voetballer Josh Turnbull wel overlaten. Aan de supporters zal het in ieder geval niet liggen. Ik zeg Awesome!
22 May '13 - in Cool
door Patrick
Honest Trailers - Fast Five
Deze week gaat het zesde deel van de Fast & Furious reeks in première. Wellicht voor sommige iets teveel van het goede. Wij kijken nog even terug naar de trailer van 'Fast Five', maar dan wel op de eerlijke manier.


Feit: Fast & Furious 7 staat inmiddels gepland voor 2014..
22 May '13 - in Humor
door Patrick
True Facts About The Aye-Aye
Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol het Vingerdier..
22 May '13 - in Humor
door Patrick
Drive Thru Zombie Headless Prank
Na de 'Drive thru headless prank' en de 'Drive thru zombie prank' is het nu tijd om die twee te combineren. We zoeken de plaatselijke burgerboer weer eens op..
22 May '13 - in Humor
door Patrick
Garbage Truck vs Car
Mocht je auto zijn beste tijd gehad hebben, dan kan je hem natuurlijk altijd naar een sloperij brengen. Maar je kan hem ook gewoon aan de vuilnisman meegeven. Die laat hem wel verdwijnen voor je..
22 May '13 - in WTF!
door Patrick
Wipeout Season 6 - Best of Episodes 1 & 2
Wipeout blijft een waanzinnig programma. Er is immers geen beter vermaak dan leedvermaak. Zie hier de hoogtepunten van de eerste twee delen van seizoen 6..
21 May '13 - in Cool
door Patrick
Animals Are Awesome Too..
We zien regelmatig 'Humans are Awesome' compilaties voorbij komen. Allemaal leuk en aardig, maar laten we de dieren niet vergeten. Zie hier 'Animals are Awesome Too!'..
21 May '13 - in Cool
door Patrick
Base Jumper Matthew Gough Escapes Death
Dat basejumpen een geweldige sport is hoef ik niemand te vertellen. Maar dat het niet altijd goed gaat bewijst Matthew Gough met deze sprong aan het Gardameer in Italië. Gelukkig kan de beste man het gewoon navertellen..
21 May '13 - in WTF!
door Patrick
Man At Arms - Building Cloud's Buster Sword (Final Fantasy VII)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Cloud's Buster Sword uit Final Fantasy VII fabriceren. Awesome!
21 May '13 - in Cool
door Patrick
Overcomplicating - How Americans Grab The Remote
Ben je lui ingesteld en ben je te beroerd om van je stoel af te komen om de afstandsbediening te pakken? Je kan het altijd moeilijker maken dan het is. Dat blijkt maar weer..
21 May '13 - in Cool
door Patrick
The Seas Strangest Square Mile
Het leven boven water is mooi, maar onder water gaat er nog een wereld voor je open. Vaak mooi, soms bizar..
20 May '13 - in Animals
door Patrick
News Reporter vs Pants
Als nieuwsverslaggever weet je op straat nooit wat je te wachten staat. Vaak kun je na een paar zinnetjes weer op huis aan, maar soms zijn er momenten waar je broek vanaf zakt..
20 May '13 - in Humor
door Patrick
Maserati Quattroporte Smashed
Wat doe je als je niet tevreden bent over de service van je autodealer? Heel simpel, je zet je auto voor de dealer en laat drie man je Maserati Quattroporte van ruim twee ton aan bonken slaan. Dat zal ze leren!


Het lijkt wel een hype te worden in China. Ken je deze nog?..
20 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Daft Train, Daft Punk
Over het nieuwe album van Daft Punk zijn de meningen verdeeld. Maar één ding is zeker, het nummer 'Get Lucky' is een regelrecht succes. Hoe dans je op deze funky plaat? Je kan, net als TakeSomeCrime, zelf wat verzinnen, maar je kan ook ouderwets Soul Train opzoeken. Zie hier Daft Train..
20 May '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (163)
Hoppa, daar gaan we weer. Ramppiloten op de openbare weg en regelrechte dwazen. Tijd voor een nieuwe Crash Galore..
20 May '13 - in WTF!
door Patrick
Improv Everywhere - Talk Show Subway Car
Zo zit je lekker in de metro een beetje van je rust te genieten, en voor je het weet ben je live aanwezig bij een talk show. De flashmob pro's van Improv Everywhere maken het mogelijk..
20 May '13 - in Cool
door Patrick
Incredible Pool Trickshots 2013
Met je maten in de kroeg een gezellig potje poolen is altijd leuk. Biertje erbij, je kent het wel. Maar één ding weet ik zeker. Met deze man ga ik geen uitdaging aan..
20 May '13 - in Cool
door Patrick
Mitchie Brusco's Big Air 1080 - History Made At X Games Barcelona 2013
Mitchie Brusco is 16 jaar en een geboren skateboarder. Tijdens de X Games 2013 in Barcelona liet hij zelfs Tony Hawk verbazen met zijn unieke big air 1080. Ik zeg awesome!
19 May '13 - in Cool
door Patrick
Ohio Valley Mall Security vs People Taking Pictures
Als een beveiliger van een winkelcentrum heb je het dagelijks erg zwaar. Elke dag weer rondjes lopen valt niet mee. Maar als er dan mensen buiten wat foto's aan het schieten zijn, dan moet je daar natuurlijk een stokje voor steken. Al is dat ook nog best lastig..
19 May '13 - in WTF!
door Patrick
No Pulse..
Je gaat er vanuit dat als je met je huistijger naar de dierenarts gaat het beestje grondig wordt onderzocht. En als het beestje dan geen hartslag meer heeft, dan is het even schrikken. Toch?..
19 May '13 - in Commercial
door Patrick
Busted.. Affair
Kom je thuis, ligt er een andere vent jouw kant van het bed warm te houden met je vrouw er naast. Dan kan je natuurlijk een goed gesprek met je vrouw beginnen. Maar daar gaat die snuiter niet op wachten..
19 May '13 - in WTF!
door Patrick
Autogespot Gumball 3000 2012 The Movie
Nog een paar uurtjes en dan gaat de Gumball 3000 2013 van start. De rally gaat dit jaar van Denemarken naar Monaco. Beelden zullen ongetwijfeld snel volgen. Voor de liefhebbers hier het verslag van vorig jaar waar de bloggers van Autogespot deelnamen met een Ferrari 599 GTO..
18 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Workout Session, When You See It..
Mocht je morgen wakker worden en denken van 'Hey, ik ga wat aan mijn conditie doen', dan is dit filmpje misschien wel wat voor je. Aan de andere kant kan je ook kiezen voor de geheime boodschap en weer je nest induiken..
18 May '13 - in Humor
door Patrick
Koreusity 41 - Viral Compilation
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
18 May '13 - in Cool
door Patrick
So You Think You Can Dance - Du-Shaunt 'Fik-Shun' Stegall
We zien op tv bij diversen shows aardig wat danstalent voorbij komen. Vandaag laat Du-Shaunt 'Fik-Shun' Stegall bij So You Think You Can Dance zien wat hij in zijn mars heeft. Ik zeg talent!
18 May '13 - in Cool
door Patrick
Parkour 2013 - The Only Way
De hype rondom parkour en freerunning is inmiddels al behoorlijk op zijn retour. Toch zijn er jongens die maar niet kunnen stoppen. Zie hier 'The Only Way'..
18 May '13 - in Cool
door Patrick
Misheard Song Lyrics (3) 90's Edition
Het gebeurt ons allemaal wel eens. Zit je naar een liedje te luisteren, versta je plots iets heel anders dan de bedoeling is. Hier in Nederland hebben wij Timur's Mama Appelsap. Maar er is natuurlijk meer..
17 May '13 - in Humor
door Patrick
Reddit Restores 87yo Grandad's Navy Photo
Het internet bestaat niet alleen uit filmpjes kijken en downloaden. Want als opa een oude marine foto op wil laten knappen zijn er legio Reddit fans die maar al te graag een handje willen helpen. Zo zie je maar, het internet is zo slecht nog niet..

Voor de info: Originele foto, en het resultaat. En een in kleur.
17 May '13 - in Cool
door Patrick
Humans Are Awesome 15 - Fear
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Zie hier een nieuw deel van Humans Are Awesome..
17 May '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 May 2013
De tweede week van mei zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend in..
17 May '13 - in WTF!
door Patrick
Free Kisses Fail
Na het gigantische succes 'Free Hugs' van een aantal jaren terug, gaan er nog steeds mensen met een bord op stap. Deze knaap kiest voor 'Free Kisses'. Grappig natuurlijk, maar dan moet je niet de verkeerde treffen..
17 May '13 - in WTF!
door Patrick
Portland Police Pursuit Dash Cam Video
Als politieagent moet je de regels van de wet naleven. Dus als er iemand met een kleine 52mph voorbij komt waar maar 35 is toegestaan dan is het je taak om de overtreder, na een achtervolging, wat vragen te stellen. Of er moet wat belangrijkers tussendoor komen natuurlijk..
16 May '13 - in Humor
door Patrick
Picking Up Chicks With A Puppy
Heb jij moeite om in gesprek te komen met een dame, en al helemaal om een stapje verder te gaan? Ga eens de straat op met een puppy. Voor je het weet heb je aandacht in overvloed..
16 May '13 - in Humor
door Patrick
DevinSupertramp - The Social Revolution - Remember Me
Elke dag weer delen miljoenen mensen hun gedachtes en emoties met de rest van de wereld via social media. Iets wat we jaren geleden nooit hadden kunnen bedenken. Maar zo slecht is het allemaal niet. Zie hier DevinSupertramp's The Social Revolution: Remember Me..
16 May '13 - in Cool
door Patrick
Craziest Way To Go Down A Waterslide
Met een behoorlijke snelheid bijna 90 graden van een glijbaan af is al een hele ervaring. Maar je kan er zelf natuurlijk altijd nog een extra dimensie aan geven..
16 May '13 - in WTF!
door Patrick
FreddieW - The Last Cat On Earth
Er zijn genoeg mensen met een kat als huisdier. Sterker nog, katten zijn niet weg te denken uit onze samenleving. Tot het moment dat er nog maar één overblijft..
16 May '13 - in Cool
door Patrick
Why Shoot? Just Catch!
Waarom bepakt en bezakt de natuur ingaan om wat wild te schieten. Een echte vent heeft geen wapens nodig, met een beetje handigheid heb je ze zo gevangen..
15 May '13 - in Cool
door Patrick
World Champion Glider Aerobatic Pilot Luca Bertossio
Zonder motor door de lucht vliegen wil niet zeggen dat trucjes onmogelijk zijn. Mag ik je voorstellen aan Luca Bertossio, een expert in trucjes en tevens wereldkampioen met zijn zweefvliegtuig..
15 May '13 - in Cool
door Patrick
Dubai Police
Het ene land doet het met Volvo's, de ander weer met Volkswagens. Elk land heeft zo een voorkeur voor politiewagens. Dubai geeft daar een eigen draai aan. Je moet de overige weggebruikers natuurlijk wel bij kunnen houden..
15 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Kie Willis 2013 Parkour & Free Running Showreel
Parkour en freeruning is niet voor iedereen weggelegd. Je moet over de nodige skills beschikken wil je de uitdaging aangaan. Kie Willis heeft er in ieder geval geen moeite mee..
15 May '13 - in Cool
door Patrick
Trampoline Fails Compilation
Op de camping of in de tuin een beetje op en neer springen kan iedereen. Maar wel op blijven letten, voor je het weet gaat het mis. Op zich niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
15 May '13 - in Humor
door Patrick
Das Superhirn 2013 - Rüdiger Gamm Kopfrechnung Von Potenzen
Als iemand vandaag de dag een sommetje moet uitrekenen pakken ze er al snel een calculator bij. Waarom hoofdrekenen als het niet nodig is? Rüdiger Gamm denkt daar anders over. Die rekent sneller dan jij het in kan typen. Respect!

Geen zin in de intro? Zap even naar 12.00...
15 May '13 - in Cool
door Patrick
Robin Thicke vs. Brainpower - Blurred Dansplaat
Neem twee succesvolle nummers (in dit geval Brainpower's Dansplaat en Robin Thicke's Blurred Lines), geef die aan de jongens van rremix en zij zorgen voor een heerlijke creatie. Zie hier Blurred Dansplaat..
14 May '13 - in Music
door Patrick
Hot Girl No Hands Car Wash
Hoewel het geen weer is om de auto een glimbeurt te geven, laten we de dames toch maar even het ergste vuil er vanaf soppen. Dat kunnen ze prima..
14 May '13 - in Sexy
door Patrick
How To Open A Beer - The Ultimate Compilation
Er zijn heel wat manieren om een flesje bier open te krijgen. Mocht het jou nog steeds niet lukken, dan heb je hier een aantal opties..
14 May '13 - in Cool
door Patrick
Lego Casino Royale
We hebben inmiddels al heel wat Lego film creaties voorbij zien komen. Vandaag gaan we voor de opening scene van de James Bond film Casino Royale..

Nog best knap als je deze vergelijking ziet..
14 May '13 - in Cool
door Patrick
Space Oddity, Chris Hadfield
Het nummer 'Space Oddity' is een regelrechte klassieker. Op de plaat gezet in 1969 door David Bowie. Nu inmiddels aardig wat jaren later doet astronaut Chris Hadfield het over vanuit het ISS..
13 May '13 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Energy Drink
Heb je ook zo nu en dan moeite om de dag door te komen? Gewoon het juiste drankje drinken. Dan is de rest een makkie..
13 May '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (162)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
13 May '13 - in WTF!
door Patrick
Man At Arms - Blacksmithing Klingon Bat'leth (Star Trek)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze een Klingon Bat'leth uit Star Trek fabriceren. Respect voor het handwerk.

Backflash: Gimli's Bearded Axe (LOTR)
13 May '13 - in Cool
door Patrick
Russian Lada Low Rider
Je auto verlagen is vaak goed voor de wegligging, maar je kan het natuurlijk ook overdrijven. We gaan op stap met de Russische Lada low riders club..
13 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
VitalyzdTv - Naked Prank
De geintjes van Vitaly vind je of tof, of niet. Voor de liefhebbers die hem wel kunnen waarderen hierbij de Naked Prank. Er komt een tijd dat iemand eerst gaat slaan en dan pas vragen gaat stellen. We wachten geduldig af..
13 May '13 - in Humor
door Patrick
36th Fighter Squadron Flying Fiends. HARRUMPH!
Vraag een kleine jongen wat hij later wil worden en de kans is groot dat zijn antwoord piloot zal zijn. En dat is niet zonder reden..
12 May '13 - in Cool
door Patrick
Kimi Werner vs Great White
Kimi Werner zoekt haar plek in het ecosysteem. Is ze nu een prooi of juist een roofdier? Wellicht dat de ontmoeting met deze grote witte haai voor haar wat duidelijk maakt. Eén ding is zeker. Bang is ze niet..
12 May '13 - in Cool
door Patrick
Team IceRicers - The Skislope
Een normaal mens zoekt een skipiste op voor een heerlijke afdaling. Maar met 600pk sterke Nissan GTR onder je kont is naar boven ook wel eens leuk om te doen..
12 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Disco - One Phrase Leads To Another, Parakeet, Parkiet
Parkieten zijn leuke en eigenwijze beestjes. Ik kan het weten, heb zelf een aantal van die dwazen rondvliegen. En als ze willen praten, zoals Disco, dan is het helemaal tof..
12 May '13 - in Animals
door Patrick
Airplane vs People
Je kan op je vakantie lekker in het zwembad dobberen of gewoon de bar opzoeken. Maar er zijn ook mensen die graag het vliegveld aan het strand willen bekijken. Allemaal leuk en aardig, maar doe mij maar een biertje aan de bar..
11 May '13 - in WTF!
door Patrick
208 T16 Pikes Peak - Sébastien Loeb Story
Negenvoudig wereldkampioen WRC Sébastien Loeb gaat 30 juni de uitdaging aan. Pikes Peak! En wel met een speciaal geprepareerde Peugeot 208 T16. 875pk en tevens 875kg licht. 0-240km/h doet het monster in 7 seconden. Zie hier zijn eerste proefrit..
11 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Wedding Dress Prank
Voor de grote dag wil je als vrouw natuurlijk wel de perfecte trouwjurk hebben. Je weet hoe het gaat. Passen, voor de spiegel staan, andere jurk, en ga zo maar door. Laten we voor de grap die spiegel eens onder handen nemen..
11 May '13 - in Humor
door Patrick
Discover Xtreme Sports (24)
Extreme sporten, we zijn er dol op. Tijd dus voor een nieuwe compilatie hoogtepunten. Zie hier Discover Xtreme Sports 24..
11 May '13 - in Cool
door Patrick
Wooing People In Public
We zien regelmatig gasten de staat op gaan om mensen in de maling te nemen. Grappig, maar je kunt natuurlijk ook wat anders doen. Vrouwen toezingen bijvoorbeeld..
11 May '13 - in Humor
door Patrick
Puppet Movie Trailer Proposal
Je vriendin ten huwelijk vragen is nog best lastig. Het vragen op zich niet, maar het moet natuurlijk wel op een originele manier. Denk even goed na over de tijd dat je met haar samen bent. Laat een aantal poppen het in de bios uitbeelden als een trailer en de buit is binnen. Score!
10 May '13 - in Cool
door Patrick
Jay Leno Tonight Show - Pumpcast News - Gas Pump Karaoke
Als je vandaag de dag met je auto bij de benzinepomp staat zie je gelijk je knip een stuk smaller worden. Talkshow host Jay Leno maakt het een stuk leuker om je tank vol te pompen. Doe een paar nummers karaoke en hij betaalt je rekening. Ik zeg awesome!
10 May '13 - in Cool
door Patrick
Koreusity 40 - Viral Compilation
Ook deze week is er weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een klein overzicht..
10 May '13 - in Cool
door Patrick
The Worst Movie Moms Ever
Voor de info, zondag is het Moederdag. Dus mocht je een schat van een moeder hebben, dan heb je nog ruim tijd om wat leuks in huis te halen voor haar. Deze moeders zullen het zonder cadeau moeten doen gok ik zo..
10 May '13 - in Movies
door Patrick
The First Taste
Weet jij nog hoe je reageerde op je eerste citroen of hap spruiten? Waarschijnlijk niet. Laten we eens kijken hoe andere ukkies hun eerste nieuwe smaak ervaren..
10 May '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 May 2013
De eerste week van mei zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend in..
10 May '13 - in WTF!
door Patrick
Police vs Rémi Gaillard
Dat Remi Gaillard de afgelopen jaren het leven van een aantal agenten zuur heeft gemaakt hoef ik jullie waarschijnlijk niet meer te vertellen. Laten we nog eens terugkijken..
10 May '13 - in Humor
door Patrick
Shake That Ass..
Wie denkt dat een hond geen gevoel voor ritme heeft komt van een koude kermis thuis. Het kost je wel je bank, maar dansen is voor deze viervoeter geen probleem..
09 May '13 - in Animals
door Patrick
Idiot vs Car Window
Vrienden onderling verzinnen altijd wel een uitdaging. Al vraag ik me af of deze man wel weet hoe stevig een autoraam is..
09 May '13 - in WTF!
door Patrick
Under A Tractor At 70mph..
Heb je op je motor net lekker de gang erin, kom je weer achter een slome tractor te hangen. Geen probleem, dat is met een beetje stalen ballen zo opgelost..
09 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Moms Are Awesome
Stuart Edge gaat meestal de straat op om mensen in de maling te nemen met één van zijn trucjes. Vandaag gooit hij het over een andere boeg. Het is immers bijna Moederdag hè..
09 May '13 - in Cool
door Patrick
Sad Cat Diary
Je zou toch denken dat het leven van een kat over rozen gaat. Beetje krabben, bankhangen, eten, slapen en ga zo maar verder. Helaas, zo simpel is het niet..
09 May '13 - in Humor
door Patrick
MythBusters 10th Anniversary Fan Video
De heren van MythBusters zijn inmiddels al 10 jaar bezig om op alle vragen een antwoord te vinden. Eén ding is zeker. Dingen opblazen is hun favoriete bezigheid..
08 May '13 - in Cool
door Patrick
BMW DTM - The Champions Swap Seats
Eén van mijn favoriete races is toch wel de DTM. Nou is er in de loop der jaren een boel veranderd. Dus laten we eens oud DTM kampioen Roberto Ravaglia van plaats verwisselen met 2012 kampioen Bruno Spengler voor een kleine vergelijking. BMW M3 DTM 1989 vs 2012..
08 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Modern Motorcycle Diaries
Een stukje toeren op de motor is lekker. Maar een tocht van Alaska naar Argentinië in 500 dagen is een ander verhaal. Eén ding is zeker, je komt op de mooiste plekken die onze aardbol te bieden heeft.
08 May '13 - in Cool
door Patrick
ANAR Foundation - Only For Children
Helaas is het voor sommige kinderen een dagelijks ritueel, want kindermishandeling komt vaker voor dan je denkt. ANAR heeft nu een billboard waarvan de boodschap alleen voor kinderen onder de tien zichtbaar is. Knap staaltje reclame..
08 May '13 - in Commercial
door Patrick
The Perfect Beer Opener
Een biertje open tikken is geen probleem. Maar een hele krat duurt toch een klein minuutje. Dat moet sneller kunnen. Cheers!
08 May '13 - in Cool
door Patrick
Construction Work 1.0
Hier in Nederland stampen we in no-time een mega gebouw uit de grond. In andere landen werkt dat net even andersom..
07 May '13 - in Humor
door Patrick
Man At Arms - Forging Gimli's Bearded Axe (LOTR)
Wij zijn dol op 'How it's made' filmpjes. Vandaag gaan we voor een knap staaltje vakmanschap. We nemen een kijkje bij Man At Arms voor The Lord of the Rings' Gimli's Bearded Axe..
07 May '13 - in Cool
door Patrick
Kid In Cockpit
Vliegen is een hele belevenis, maar als je vader er ook nog voor zorgt dat je een kijkje mag nemen in de cockpit, dan is dat natuurlijk helemaal geweldig. Althans..
07 May '13 - in Humor
door Patrick
Treadmill Dance
Sporten is goed voor je. Een beetje conditie opdoen op een loopband doet wonderen met je lichaam. Maar overdrijven is ook een vak..
07 May '13 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (161)
Volgens mij is er geen auto meer schadevrij in een aantal landen, want de reeks gaat maar door. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
07 May '13 - in WTF!
door Patrick
Lambo $100 Bill Game
Als je een Lamborghini onder je kont hebt en je wilt nog wat extra 'paarden' aanschaffen, dan zijn de jongens van Underground Racing je beste vrienden. Deze keer nemen we een 1600pk sterke Gallardo, en een leuke meid, voor een 100 dollar uitdaging..
06 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
WSC World Snooker Championship 2013 Fart - Judd Trump vs Ronnie O'Sullivan
Tijdens het wereldkampioenschap snooker loop je als toeschouwer niet zo snel weg bij een partij. Daar is de sport immers te spannend voor. Maar wat doe je met een lading gas die half je navel naar buiten perst? Juist, die laat je gewoon even de vrije loop. Gelukkig hebben de spelers een gezond gevoel voor humor..
06 May '13 - in Humor
door Patrick
Trying To Kiss Girls
Als we Vitaly mogen geloven is een vreemde vrouw kussen kinderspel. Maar als je het zelf gaat proberen blijkt het toch allemaal een stuk lastiger. We gaan op stap met LAHWF en Simple Pickup..
06 May '13 - in Humor
door Patrick
Maker vs Marker, Stop, Motion
Stopmotion filmpjes blijven leuk om te zien. Vandaag krijgt een tekenaar het aan de stok met zijn eigen creatie. Zie hier Maker vs Marker..
06 May '13 - in Cool
door Patrick
Rémi Gaillard - Bomb
De maffe Fransoos Remi Gaillard is prettig gestoord, dat is onderhand wel duidelijk. Vandaag gaat hij de straat op als bom. Al kan niet iedereen dat waarderen..
06 May '13 - in Humor
door Patrick
Ryder's On His Way To Waterski
Jong geleerd is oud gedaan hoor ik mensen wel eens zeggen. In het geval van de 7,5 maand jonge Ryder ben ik benieuwd hoe hij over een aantal jaar over het water vliegt..
05 May '13 - in Cool
door Patrick
Mad Mike Drifting Crown Range In New Zealand
Als de rode stier zich ergens mee gaat bemoeien dan weet je dat het extreem gaat worden. Neem de Madbull driftwagen van Mad Mike, serieus speelgoed als je het mij vraagt..
05 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Exploding Cow Pat
Met een rotje wat dingen opblazen hebben we vroeger allemaal wel eens gedaan. Maar een koeienvlaai is nieuw voor mij..
05 May '13 - in Humor
door Patrick
Koreusity 39 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein wekelijks overzicht..
04 May '13 - in Cool
door Patrick
The Mannequin Scare
Jack Vale en Rahat hebben de gewoonte om mensen in de maling te nemen. Vandaag spelen ze voor 'paspop', en die prank kan ik aardig waarderen..
04 May '13 - in Humor
door Patrick
True Facts About The Tapir
Naast humor, actie en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. Er zijn inmiddels al aardig wat dieren de revue gepasseerd, maar de Tapir mag natuurlijk niet ontbreken.
04 May '13 - in Humor
door Patrick
How To Get Girls Kiss You..
Mocht je dit weekend nog op stap gaan om een leuke dame aan de haak te slaan. Met drie simpele vragen kan het zo maar raak zijn. Vitaly laat het je zien..
04 May '13 - in Cool
door Patrick
Epic RC Copter Skills
Hoe maak je van een volwassen man weer een blij ventje van 6 jaar? Geef hem op afstand bestuurbaar speelgoed! En het liefst wel iets wat bloedsnel gaat. Deze man heeft de skills..
04 May '13 - in Cool
door Patrick
Russia's Good People
Als we beelden uit Rusland voorbij zien komen is het vaak een compilatie van doffe ellende. Maar soms, heel soms, zijn er ook mooie momenten..
03 May '13 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation April 2013 by Failarmy
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook april was een maand vol missers en pijn. Zie hier het overzicht van Failarmy..
03 May '13 - in WTF!
door Patrick
Ant Holes In The Basement!
Uit ervaring weet ik dat een klein ukkie soms iets anders zegt dan werkelijk het geval is. Totaal geen probleem. Hebben wij weer wat te lachen..
03 May '13 - in Humor
door Patrick
Giving A Homeless Man $3000
De jongens van het YT-kanaal Whatever gaan regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Allemaal leuk en aardig. Maar als ze dan bij toeval een dakloze treffen die voor een heuse viral zorgt, met zo'n kleine 1,8 miljoen views, dan zijn ze ook de moeilijkste niet om de opbrengst van het filmpje aan de beste man te geven. Ik zeg tof!
03 May '13 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman - Fear - Documentary
De schrikpraktijken van Freaky The Scary Snowman zijn en blijven geweldig. Maar hoe is het allemaal zo gekomen? Wat is het verhaal achter de enge sneeuwpop? Kijk mee naar de korte docu 'Fear'..
03 May '13 - in Docu
door Patrick
A Bad Lip Reading of The Walking Dead
Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' om daar een mooi verhaal van te maken. Vandaag gaan we voor 'The Walking Dead'..
03 May '13 - in Humor
door Patrick
Dove Real Beauty Sketches - Balls
In de succesvolle 'real beauty sketches' campagne van Dove, komen vrouwen er aan de hand van een forensisch tekenaar achter dat ze eigenlijk mooier zijn dan ze zelf denken. Maar waarom zou dat niet voor de man gelden?
03 May '13 - in Humor
door Patrick
Volvo S40 T4 vs Lamborghini Gallardo LP520-4
Je zou toch denken dat je met een Lamborghini Gallardo heel wat snelle jongens het nakijken geeft. Niets is minder waar. We gaan de strijd aan met een Volvo S40 T4..
02 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Ulitmate Fail Compilation 2013
We hebben dit jaar al heel wat falers voorbij zien komen in diverse compilaties. Deze beste man heeft een klein half uur aan elkaar geplakt, met 'oude', maar ook nieuwe missers. Altijd leuk..
02 May '13 - in WTF!
door Patrick
Pierre Lelievre & Anthony Finocchiaro' Skating In India
Pierre Lelievre en Anthony Finocchiaro zijn geboren met rollerblades aan hun voeten. We kennen ze inmiddels van diverse urban skating filmpjes. Vandaag zoeken we het een paar kilometer verder op. We gaan met ze naar India..
02 May '13 - in Cool
door Patrick
Sexy Pool Party
Het zal je vast wel opgevallen zijn dat wanneer er in films iemand uit het zwembad stapt, ze er altijd beter uitzien dan droog. Zo ook in 'Sexy Pool Party'..
02 May '13 - in Humor
door Patrick
LEGO Breaking Bad The Video Game Parody
Breaking Bad is een Amerikaanse televisieserie met legio fans. Fans die zelfs zo ver gaan en een heuse video game parodie maken. Ik zeg cool!
02 May '13 - in Cool
door Patrick
Shelby Cobra Crash
Een klassieke Shelby Cobra is door zijn vele pk's een gevaarlijk wagentje. Dus als je dan het gas intrapt, probeer het dan wel met een beetje beleid te doen..
02 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Baboon Infestation
Zo'n vakantiehuisje in Zuid-Afrika mag dan best leuk zijn, maar als je van huis bent, doe dan wel alle deuren en ramen dicht. Voor je het weet heb je een lading bezoek die niet van opruimen houden..
01 May '13 - in Animals
door Patrick
EVO Review: F12 vs Aventador vs Vanquish
Mocht je een bak geld winnen dan is een auto uitzoeken nog best lastig. EVO's Henry Catchpole ging met drie V12's op pad. De Ferrari F12, Lamborghini Aventador en de Aston Martin Vanquish voor een vergelijkingstest. Waar zou jij voor gaan?
01 May '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
DiResta AK47 Guitar For Wyclef Jean
Sommige artiesten willen graag wat anders dan een standaard gitaar. Zo ook Wyclef Jean. DiResta ging voor hem aan de slag met deze AK47 gitaar als resultaat..
01 May '13 - in Cool
door Patrick
Grand Theft Auto V: Michael. Franklin. Trevor. GTA5
Een poosje terug hadden we al de eerste beelden van Grand Theft Auto 5. Vandaag voegen we daar deze nieuwe beelden aan toe. We kijken mee met drie personages: Michael, Franklin en Trevor. Laat het spel maar komen!
01 May '13 - in Trailers
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties