Archief

Items van April 2013
Jorian Ponomareff - LifeStyle 2013
Als er iemand goed overweg kan met zijn motor, dan is het Jorian Ponomareff wel. We hebben al aardig wat van de beste man voorbij zien komen, en ik kan maar één ding zeggen. Zijn lifestyle bevalt me wel..
30 Apr '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Improv Everywhere - Seeing Eye People
Voor blinde mensen zijn er geleidehonden, maar als je tijdens het lopen sms't zie je ook geen donder. Tijd voor Improv Everywhere om daar wat op te verzinnen. We vervangen in dit geval de honden voor mensen, dat is wel zo veilig..
30 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Bad Camel!
Met je kids een safaripark opzoeken is ronduit geweldig. En al helemaal als je een eigenwijze kameel als deze tegen het lijft loopt. Eén ding is zeker, het kleine meisje heeft wel een geweldig gevoel voor humor..
30 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (160)
Nieuwe ronde, nieuwe brokkenpiloten. Dat deze mensen überhaupt een rijbewijs hebben gekregen is voor mij een raadsel. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
30 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Britain's Got Talent - Aaron Crow
Inmiddels is een nieuw seizoen van de talentenshow Britain's Got Talent weer in volle gang. Eén van de uitblinkers willen we jullie niet onthouden. Kijk mee naar de act van Aaron Crow..
29 Apr '13 - in Television
door Patrick
Bugatti Grand Sport Vitesse World Record
Dat een Bugatti Veyron voor wereldrecords kan zorgen weten we nog van een paar jaar terug met de Veyron Super Sport. Maar ook dit jaar hebben ze het weer voor elkaar met de Bugatti Grand Sport Vitesse, de snelste 'open' auto. Dat lijkt me trouwens best een belevenis, met ruim 408 km/h..
29 Apr '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dougie Lampkin Does Red Bull
Als 12-voudig trial wereldkampioen kun je naar mijn mening aardig overweg met je motor. Red Bull Pro Dougie Lampkin neemt ons mee voor een rondleiding door het gebouw van Red Bull Racing. Op de motor wel te verstaan..
29 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers April 2013
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
29 Apr '13 - in Humor
door Patrick
TLP April 2013 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
29 Apr '13 - in Cool
door Patrick
World Pole Dance Champion Oona Kivelä Training Moves
Een paal in de slaapkamer is een leuk idee, maar dan moet je wel de moves hebben om daadwerkelijk indruk te maken. Eén ding is zeker. Dat is moeilijker dan je denkt..
28 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Zapatou - Welcome to Earth - Universal Time-lapse
Het internet staat bol van de geweldige filmpjes. Zapatou maakt er een gewoonte van om zo nu en dan een compilatie te maken van al het pracht en praal wat internet te bieden heeft. Kijk mee naar Welcome to Earth..
28 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Top Gear - BMW 760Li vs Mercedes S63 AMG (HD)
Het is en blijft een eindeloze strijd. BMW, Mercedes en Audi. Helaas was de laatste niet van de partij, maar een gevecht tussen de BMW 760Li en Mercedes S63 AMG laten we met alle plezier nog een keer de revue passeren. Nou nog een keer met de Audi S8 erbij..
28 Apr '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lil Dicky - Ex-Boyfriend
Het is geweldig als je een nieuwe liefde in je leven hebt. Elke dag weer leven op een roze wolk. Totdat je haar ex tegen het lijf loopt. Dat is en blijft toch een beetje vreemd..
28 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation April 2013
De maand is weer omgevlogen. Tijd dus voor het maandelijkse overzicht missers. Zie hier die van april..
28 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
LuckyTV - Willy - Noem me bij m'n eigen naam
Nu Prins Willem Alexander de troon over gaat nemen is het natuurlijk voer voor LuckyTV. We hebben er al een aantal voorbij zien komen, maar 'Willy' mag natuurlijk niet ontbreken..
28 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Movies vs Life
Ze kunnen het altijd leuk brengen in films. Maar in het echte leven gaan sommige momenten toch echt net even anders. We zetten een aantal voorbeelden op een rij..
27 Apr '13 - in Humor
door Patrick
The Hot Scots Drumline
Als je dan toch wat moet verzinnen voor je talentenshow op school. Gaan dan voor iets waar je echt goed in bent. Deze knapen begrijpen het. Zie hier The Hot Scots Drumline..
27 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Drunk Dance On Dubstep, Skrillex
Dansen op dubstep is in mijn ogen sowieso al een hele uitdaging, maar met een slok op wordt het er niet makkelijker op. Of juist toch wel..
27 Apr '13 - in Cool
door Patrick
2013 Summer Movie Trailer Mashup
Ook deze zomer komen er weer de nodige kaskrakers in de bioscoop. Geen tijd om alle trailers los te bekijken? Laten we er dan maar een mashup van maken..
27 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Philizz Video Yearmix 2013 Vol.2
Laten we deze zaterdag eens opvrolijken met de nodige muziek. We schakelen over naar de buurman voor de Philizz Videomix 2013 Vol.2. Enjoy!
27 Apr '13 - in Music
door Patrick
Koreusity 38 - Viral Compilation
Ook deze week is er weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een klein overzicht..
26 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 April 2013
De vierde week van april zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend in..
26 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Picking Up Girls With A Fake Boner
Om een leuk meisje te versieren kun je natuurlijk de stoere, gelikte jongen uit gaan hangen. Maar, je zal het niet verwachten, met een 'rol pepermunt' in je broek kom je ook een heel eind..
26 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Postman vs Kid
Als kleine jongen heb je altijd wel iemand die een groot voorbeeld voor je is. Deze kleine pik is gek van de postbode. Al vraag ik me af of hij dat morgen ook nog is..
26 Apr '13 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 22/04/13
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
26 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Extreme Mobility Scooter Fun
Door omstandigheden in een scootmobiel belanden is nooit leuk. Maar als je zo'n ding op de kop kunt tikken, en er dan vervolgens zelf aan gaat sleutelen, dan is het ineens een heel ander verhaal..
25 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (48)
Een stukje toeren op de motor is heerlijk tijdverdrijf maar zoals je weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Een stuk opzij en het was heel anders afgelopen..
25 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Studenten vs Terras
Wat is de grootste vijand van een gezellig terras? Juist, de schaduw! Tijd voor de studenten van TU Eindhoven om de uitdaging aan te gaan. Met resultaat!..
25 Apr '13 - in Commercial
door Patrick
Kilian Martin - India Within
Als ik één man mag noemen die heer en meester is met zijn skateboard, dan is het Kilian Martin. Zie hier zijn laatste creatie: India Within..
25 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Yes.. It's A Woman (12)
Vrouwen en auto's is een drama. We mogen het eigenlijk niet zeggen want 'de heer in het verkeer is vaak een vrouw'. Kan allemaal best, maar leer dan wel parkeren..
24 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
'57 Chevy Bel Air vs SV650
Nou is een Suzuki SV650 niet echt de allersnelste motor, maar je moet toch een aardige auto onder je kont hebben wil je een motor het nakijken geven. Deze man, met zijn klassieke '57 Chevy Bel Air, heeft daar niet al te veel moeite mee..
24 Apr '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Joe Goes Coachella
We hebben er even op moeten wachten, maar onze favoriete interviewer Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag bezoeken we het immense muziekevenement Coachella..

Bonus: Coachellavated: From 7 Feet High..
24 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Discover Xtreme Sports (23)
Extreme sporten, we zijn er dol op. Tijd dus voor een nieuwe compilatie hoogtepunten. Zie hier Discover Xtreme Sports 23..
24 Apr '13 - in Cool
door Patrick
StreetFighterz Ride Of The Century 2012
Ride of the Century is een jaarlijkse rit waaraan legio motorrijders deelnemen om samen eens de weg onveilig te maken met hun stunts en skills. Al vraag ik me af of iedereen daar blij mee is..
24 Apr '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drive Thru Headless Prank Outtakes
Begin deze maand heeft grappenmaker Rahat, zonder hoofd, de plaatselijk drive-thru onveilig gemaakt. Simpelweg geweldig, maar dat waren gelukkig niet alle beelden. Zie hier de outtakes..
24 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Op Zoek Naar GTST Seizoen Eén? Videobanden, Goede Tijden Slechte Tijden, Video
Als echte 'Goede Tijden Slechte Tijden' fan kun je natuurlijk niet zonder het eerste seizoen. Op tape wel te verstaan. En laat Josien er nu net via Marktplaats vanaf willen. Geweldige advertentie..
23 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Subway Sleeping? Or..
Tijdens je dagelijkse ritje met de metro is het soms wel eens fijn om even je ogen te sluiten. Je kruipt lekker tegen je man aan, jas eroverheen en oogjes dicht. Althans, of is er meer aan de hand?..
23 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Motorised Wheelbarrow Stretcher
Tijdens een partijtje voetbal is een blessure zo gemaakt. Dan is het wel zo fijn dat je snel geholpen wordt. Een stretcher is een oplossing, maar in Roemenië kan dat natuurlijk een stuk sneller..
23 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Jimmy Kimmel's Lie Witness News - Coachella 2013
Coachella is een gigantisch muziekfestival waar echt legio bekende maar ook tevens onbekende bands hun muziek ten gehore brengen. Tijd voor Jimmy Kimmel's 'Lie Witness News' om de mensen wat vragen te stellen..
23 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (159)
Hoppa, daar gaan we weer. Ramppiloten op de openbare weg en regelrechte dwazen. Tijd voor een nieuwe Crash Galore..
23 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
The Luckiest People Compilation (13)
Naast alle falers en missers is het wellicht eens tijd voor een heerlijke dosis geluk. Deze mensen zijn daar een uitstekend voorbeeld van..
22 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Andrew Dickey - Black Bike Vol.2
Het valt nog niet mee om op een trial bike de meest rare stunts uit te halen. Maar zo te zien draait Andrew Dickey daar zijn hand niet voor om..

Deel één vind je hier..
22 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Paragliding Circus
Een dagje naar het circus is leuk. Een middagje paragliden misschien nog wel leuker. Maar je kan het natuurlijk altijd nog combineren..
22 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Jump The World - Parkour And Freerunning 2013
Parkour en freerunning zijn sporten voor de echte liefhebber. Het vergt de nodige training en is niet voor iedereen weggelegd. Zie hier 'Jump The World'..
22 Apr '13 - in Cool
door Patrick
They Now Call Her Tirecrotch..
Met een groepje motorvrienden een stuk toeren is altijd gezellig. Maar mocht je plotseling gas geven om de stoere Henk uit te hangen, laat dat dan wel even aan je schatje achterop weten. Anders krijg je dit soort praktijken..
22 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Lip DJ World Of Hardstyle - Prepare Summer 2013
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Prepare Summer 2013!
22 Apr '13 - in Music
door Patrick
Britain's Got Talent - Jack Carroll
Het valt niet mee om als tiener met 'cerebral palsy' door het leven te gaan. Toch weet Jack Carroll daar het beste van te maken om als stand up comedian bij Britain's got talent zijn geluk te zoeken. Met zijn dosis zelfspot komt hij er wel..
21 Apr '13 - in Television
door Patrick
PSY - Gentleman - Waveya Cover Dance
Na het geweldige succes van 'Gangnam Style' gaat PSY binnenkort de wereld rond met zijn nieuw hit 'Gentleman'. Zoals gewoonlijk hoort er weer een leuk dansje bij. Maar zien we liever PSY of gaan we voor deze dames?
21 Apr '13 - in Music
door Patrick
iPhone Pirates
Ik weet niet of je een iPhone hebt en een beetje muzikaal bent aangelegd, maar met wat creatief en vingervlug vingerwerk kom je een heel eind. Wat dacht je van Pirates of the Caribbean..
21 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Animals Behaving Like Humans..
Wij mensen kunnen soms dierlijk gedrag vertonen, maar andersom kan het net zo goed. We zetten een aantal voorbeelden voor je op een rijtje..
21 Apr '13 - in Animals
door Patrick
Who Says Bikers Don't Care..
Motorliefhebber Royal Jordanian mag soms wel eens wat mensen in de maling nemen, maar hij heeft zeker zijn hart op de juiste plek. Ik zou hetzelfde doen, maar hoeveel mensen zullen de beste man straal voorbij lopen?
21 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Dove Real Beauty Sketches - Men
De reclamecampagne 'real beauty sketches' van Dove is een regelrecht succes. Niet voor ons, maar wacht. Er zijn natuurlijk altijd mensen die een heerlijke parodie kunnen fabriceren. Zie hier de mannen versie..
21 Apr '13 - in Humor
door Patrick
The Magic Of Verdic Math - Gaurav Tekriwal - TED
Heb je altijd al moeite gehad met grote getallen te vermenigvuldigen? Wellicht dat Gaurav Tekriwal's manier het je een stuk gemakkelijker maakt..
20 Apr '13 - in Cool
door Patrick
LuckyTV - Het Koningslied
Wie het inmiddels gehoord heeft weet dat het 'Koningslied' een muzikaal stukje bagger is. Maar wat vindt onze toekomstige koning Alex er zelf eigenlijk van?..
20 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Evian Baby & Me
Een aantal jaar terug kwam waterboer Evian met een heerlijke commercial. Nu inmiddels drie jaar verder zijn de baby's weer terug. Zie hier Baby & Me..
20 Apr '13 - in Commercial
door Patrick
Monster Energy - Ken Block's 2013 Seoul Experience
Niet alleen de rode stier zorgt voor mooie beelden. Ook concurrent Monster weet ons te boeien. Zie hier een impressie van Ken Block's 2013 Seoul Experience..
20 Apr '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
True Facts About The Duck
Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de eend..
20 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Top 10 Crashes - Red Bull Flugtag 2013 USA
Ik ben een groot fan van de evenementen van de rode stier. Maar 'Flugtag' verpest wel een een beetje de schitterende herinnering uit mijn jeugd. Net uit de douche, voor het slapen gaan, nog even met een zakje chips en wat fris, Ter land ter zee en in de lucht 'Vlieg er eens uit' kijken. Nostalgie ten top. Voor de liefhebbers onder ons, zie hier de top 10 crashes van Flugtag 2013..
19 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 April 2013
De derde week van april zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend in..
19 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 37 - Viral Compilation
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
19 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Ball-Zee - UK Finest Beatboxer
We hebben hier op Biertijd al verschijnende beatboxers voorbij zien komen. Vandaag gaan we voor tweevoudig Engels kampioen Ball-Zee. Ik zeg skills..
19 Apr '13 - in Cool
door Patrick
French Alps Spring Avalanche
Tijdens de wintersport in de Franse Alpen moet je altijd een beetje op je hoede zijn voor lawinegevaar. Maar niet alleen in de winter is het oppassen geblazen, ook in de lente kan het wel eens gevaarlijk worden..
19 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Koning Alex
Het interview gisteren van onze toekomstige koning Willem Alexander heeft aardig wat teweeg gebracht. De één na de andere creatieveling geeft een eigen draai aan het gesprek. Zie hier de versie van LuckyTV, BlendTV, en die van Funmoments..
18 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Durex Fundawear
Chatten over het internet is al jaren oud. Voeg daar een webcam aan toe en lang leve de lol. Maar we gaan nu nog een stapje verder. Genotfabrikant Durex komt met 'Fundawear'. Digitaal plezier..
18 Apr '13 - in Tech
door Patrick
Vreemdgaan Zonder Problemen? Het Kan!
Eenmaal in een relatie beloof je elkaar eeuwige trouw en ga je niet vreemd. Maar mocht je jagersinstinct je onverhoopt toch parten gaan spelen, en je vrouw je op heterdaad betrappen, dan is er nog geen man overboord. Zo lang je maar zorgt dat je goed voorbereid bent..
18 Apr '13 - in Humor
door Patrick
SimplePickup - Massaging Random Girls: Get Her Number!
Vrouwen versieren blijft voor velen toch een lastige zaak. Wellicht dat de heren van Simple Pickup daar verandering in kunnen brengen. Met de juiste babbel en een spontane massage kom je een heel eind..
18 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Stage Fright, Toilet
Na een halve krat bier moet je toch een keer naar het toilet. Maar er zijn legio mannen die moeite hebben met plassen als er iemand bij ze in de buurt is. En al helemaal als er een paar dames je virtueel lastig vallen..
18 Apr '13 - in Commercial
door Patrick
Crazy BMX Dirt Jump Session
In de buitenlucht een heerlijk stukje fietsen is zo spannend nog niet, maar jongens als Jaie Toohey, Cam White en Jed Mildon gaan net een stapje verder..
18 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge - Best Way To Get A Girl's Number - Magic Trick
De goochelskills van Stuart hebben we al eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag laat hij ons zien hoe je, met een beetje magie, het telefoonnummer van een leuke dame bemachtigt..
17 Apr '13 - in Cool
door Patrick
No Violence Carjacking
Een auto kapen gaat vaak samen met een lading geweld. In Marseille doen ze dat op een andere manier. Daar sta je dan als goed medemens..
17 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
When Animals Attack..
Of je nou in een bos loopt, of met de auto door een safaripark rijdt, het is altijd oppassen. Voor je het weet kan het humeur van een dier omslaan. Humor is het daarentegen wel. Althans, bij een ander..
17 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Quick And Simple Life Hacks - Part 8
Handige huishoudtips kunnen we allemaal wel gebruiken. Of je er wat mee doet is een ander verhaal, maar zie hier deel 8 van Quick and Simple Life Hacks..
17 Apr '13 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Jump Rope Girl - World's Best Jump Roper!
Als er één oefening is om snel wat gewicht kwijt te raken en wat aan je conditie te doen, dan is het wel touwtje springen. Toch zie ik het liever een ander doen..
17 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Wingsuit Cave Flight! Batman Cave, Alexander Polli
Wingsuit proximity flying is en blijft geweldig om te zien. Alexander Polli is heer en meester in deze sport. Maar wat hij vandaag laat zien is wel heel extreem te noemen..
16 Apr '13 - in Cool
door Patrick
O'Neill Wake The Line Highlights
Binnenkort gaan een groot aantal watersporters weer los. Wakeboarden is daar natuurlijk een onderdeel van. We kijken even terug naar de hoogtepunten van het O'Neill Wake The Line event..
16 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Jobs From Hell, Promotiebaantje, Oppasbaantje
Een leuk bijbaantje vinden voor wat extra knaken valt niet mee. Maar of het nu een promotiebaantje of oppasbaantje is, op je sollicitatiegesprek zet je altijd je beste beentje voor. Al is dat soms best lastig..
16 Apr '13 - in Commercial
door Patrick
Marquese Scott - Higher
Ik blijf me verbazen over de dubstep dansskills van Marquese Scott, ook bekend als Nonstop. Vandaag is hij terug. Zie hier Higher..
16 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (158)
Volgens mij is er geen auto meer schadevrij in een aantal landen, want de reeks gaat maar door. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
16 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Real Skifi
Een heuveltje af skiën gaat nog prima, maar meer dan dat gaat behoorlijk lastig worden. Deze gasten hebben daar geen problemen mee. Ik zeg skills..
15 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Eastleigh's Got Talent, Bus, Stop, Dancing, Queen
Elke dag weer op de bus wachten is geen pretje. Althans, je kan er voor jezelf natuurlijk ook wat gezelligs van maken. Deze dame begrijpt het..
15 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Kid vs Foul Ball, Baseball
In Amerika zijn er mensen die er alles voor doen om tijdens een honkbalwedstrijd een bal te bemachtigen. Deze kleine jongen denkt daar blijkbaar heel anders over..
15 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Riders Are Awesome 2013 (1/4)
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Kijk mee naar het eerste deel van een nieuwe serie Riders Are Awesome..
15 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Incredible Soccer Freestyle
Het is al indrukwekkend om te zien hoe voetballers op het veld met een bal omgaan. Maar buiten het veld zijn er ook kunstenaars die met een bal kunnen toveren. Om er één te noemen, zie hier Christian Kerschdorfer..
15 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Major League Combat Finals Highlights 2012
Jongleren is op zich al een hele prestatie, maar je hebt natuurlijk altijd baas boven baas. Daarom is er nu zelfs een ware competitie voor de experts. Terwijl je aan het jongleren bent is het de bedoeling om de tegenstander zijn pions uit handen te slaan. Zie hier de hoogtepunten van de MLC, Major League Combat finals..
14 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Britain's Got Talent - Shadow Act By Attraction
We laten maar al te graag de foute audities zien van de diverse talentenshows. Maar niet alles wat voorbij komt is slecht. Sterker nog, sommige zijn ronduit goed..
14 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Pee Prank vs Ferrari
Roman Atwood gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Zo zagen we een poosje terug zijn 'Pee Prank'. Geinig natuurlijk, maar heeft een Ferrari eigenaar ook gevoel voor humor?..
14 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Wat Als Hetero Zijn Taboe Was?
Ondanks de homo emancipatie is het voor veel homo's en lesbo's nog steeds een hele worsteling om uit de kast te komen. Maar wat als we de rollen een beetje omdraaien..
14 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Short Film - Cargo
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor Tropfest 2013 finalist 'Cargo'..
13 Apr '13 - in Movies
door Patrick
Hawaii Jet Surfing, Surf
Surfen is tof, maar met de techniek van vandaag kunnen we het vast nog een beetje leuker maken. We reizen af naar Hawaii voor een sessie Jet Surfen..
13 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Tribute To Hot Movie Car Washes
Morgen gaat het kwik ouderwets de goede kant op. De perfecte temperatuur om de auto weer eens een wasbeurt te geven. Althans, laat dat maar aan de dames over..
13 Apr '13 - in Sexy
door Patrick
PSY - Gentleman M/V
Na de megaklapper van PSY's Gangnam Style is de Koreaanse zanger terug met een nieuw nummer. Zal het weer zo'n denderend succes gaan worden? Oordeel zelf. Zie hier PSY's Gentleman M/V..
13 Apr '13 - in Music
door Patrick
Dancing Grandpa
Je mag wel grijs zijn en een dagje ouder dan de rest, maar dat wil niet zeggen dat je slapend achter de geraniums je dag moet doorbrengen. Opa gaat even los in het winkelcentrum. Gewoon omdat het kan!
13 Apr '13 - in Cool
door Patrick
True Facts About The Sea Pig
Wist je dat het 'zeevarken' lid is van de zeekomkommerfamilie? Tijd voor Zefrank om ons ook vandaag weer wat wijzer te maken met de nodige dierenfeitjes..
12 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Lamborghini Gallardo Gymkhana Practice
Ken Block is de Gymkhana expert bij uitstek. Maar er zijn natuurlijk meer mensen die met een auto overweg kunnen. Vandaag rijden we mee met Damon Fryer in een Lamborghini Gallardo..
12 Apr '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 April 2013
Maandelijkse fail compilaties zijn leuk, maar je kan ze natuurlijk ook wekelijks presenteren. Vandaag gaan we voor week twee van april 2013..
12 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 36 - Viral Compilation
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
12 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Rally Car Gear Problems..
Bij een rallywedstrijd is het fijn als je auto tip top in orde is. Maar als je versnellingsbak zijn beste tijd heeft gehad dan is goed teamwerk best handig..
12 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Motorcycle Cop Helmet Cam Chase
Een poosje terug konden we meekijken met een brandweerman die voorzien was van een helmcamera. Simpelweg geweldig. Vandaag gaan we met de motor op stap, en wel met deze motoragent..
11 Apr '13 - in Cool
door Patrick
GoPro - Erik Roner's Umbrella Skydive
Mary Poppins kon vliegen en landen als de beste met haar paraplu. Maar is dat in het echte leven ook het geval? Skydiver Erik Roner ging de uitdaging aan..
11 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Yes.. It's A Woman (11)
We zeggen wel eens vaker dat vrouwen en auto's niet een al te beste combinatie is. Maar kan deze dame echt niet rijden, of is het weer een Toyota probleem?..
11 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (157)
Hoppa, daar gaan we weer. Ramppiloten op de openbare weg en regelrechte dwazen. Tijd voor een nieuwe Crash Galore..
11 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 01/04/13 - Motorsports Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Zie hier de Motorsports Special..
11 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Ferrari F50 Showdown
Kennen jullie de rijke boer nog, die met zijn Ferrari Enzo de weilanden onveilig maakt? Vandaag haalt hij zijn andere paard van stal. De Ferrari F50..
10 Apr '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Google Street View Hyperlapse
Google Street View bestaat uit legio foto's van zo'n beetje alle wegen en straten ter wereld. De perfecte database voor een virtuele road trip. Zie hier Teehan+Lax Labs Hyperlapse..

Je kan natuurlijk ook zelf aan de slag..
10 Apr '13 - in Cool
door Patrick
The Delivery Prank
Als een goede collega wat aan je vraagt dan doe je dat gewoon. Althans, in dit geval voor de laatste keer ook. Awesome! Thnx 5tarvin.
10 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Bitcoin Explained
Waarschijnlijk heb je wel van de 'Bitcoin' gehoord. Inmiddels hij al zo'n 223 dollar waard. Maar wat is de virtuele internetmunt precies? We leggen het je uit in drie minuten..
10 Apr '13 - in Actueel
door Patrick
Truck Crash Galore (09)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor vrachtwagens..
10 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
How Animals Eat Their Food
Elk dier heeft zo zijn eigen manier van eten. Op zich niet echt bijzonder, maar wat deze gast laat zien is ronduit geweldig..
10 Apr '13 - in Humor
door Patrick
GoPro - Ken Block In Russia
Dat GoPro camera's voor zeer indrukwekkende beelden zorgen is al een poosje duidelijk. We sturen Ken Block de Russische sneeuw in met een lading camera's op zijn rally Focus voor wat winterpret..
10 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Girls Fails Of The Month March 2013
Fail filmpjes, we zijn er dol op. Deze keer geen stoere mannen, maar vrouwen die het moeten ontgelden..
09 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Wat Als Flikken Homo's Waren?
Het komische tv programma 'Wat Als' hebben we niet alleen in ons landje, ook onze zuiderburen hebben hun versie. Net zo vermakelijk kan ik je zeggen. Thnx Jericho!
09 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Public Prank - Surprise Birthday Party
Vroeger was de mooiste dag je verjaardag. Alle aandacht en legio cadeaus. Inmiddels wat jaartjes ouder is het niet zo interessant meer. Reden te meer om een vreemde in het zonnetje te zetten. Dat hij eigenlijk niet jarig is vergeten we even..
09 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Parkour Is Awesome
We zien regelmatig snelle jongens voorbij komen die druk bezig zijn met parkour, freerunning of andere gymnastische zaken. Tijd voor een compilatie met hoogtepunten. Ik doe het ze niet na..
09 Apr '13 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle 2013
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe mix. Zie hier een klein uurtje World of Hardstyle 2013..
09 Apr '13 - in Music
door Patrick
Nissan 240SX Drift Fail
Een Nissan 240SX is best een tof klassiek drift wagentje. Maar dan moet je er wel mee om weten te gaan..
08 Apr '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Motor Bikers Roadside Overtake, Crash, Car
Met een groepje motorliefhebbers een eindje toeren is gezellig. Maar sommige rijders denken werkelijk dat heel de snelweg hun eigendom is. En ja, dan krijg je dit soort praktijken..
08 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Guitar Center Drum-Off 2012 Finalist - Aric Improta
Drummen is een kunst. Of het nou op een echt drumstel is of elektronisch, ritme heb je of niet. Zie hier een staaltje skills van Guitar Center Drum-Off finalist Aric Improta..
08 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Human Chair Scare Prank
Na het shoppen ergens even gezellig een drankje drinken is altijd oké. Het is alleen altijd even zoeken naar een comfortabele stoel. En laat die nou net bezet zijn..
08 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Een Vak Leren En Militair Worden. Je Moet Het Maar Kunnen!
Heb jij er wel eens aan gedacht om militair te worden? Defensie zoekt vooral mensen die óók een vak beheersen, zoals timmerman, autotechnicus of vliegtuigmonteur. Daarom is er de VeVa-opleiding (Veiligheid en Vakmanschap). De mbo-opleiding waar je én een vak leert én militair wordt. Voor echte doorzetters dus! Het ene moment banjer je door de modder. Het volgende moment zit je weer in de schoolbanken. Dat maakt de VeVa-opleiding zo interessant en spannend. Meer weten? Check de website voor antwoorden op de meest gestelde vragen, Open Dagen en de beroepentest!
08 Apr '13 - in Advertentie
door Patrick
Mustang Wanted (3)
Sommige mensen gaan erg ver voor een dosis adrenaline. Zonder veiligheidsmaatregelen de meest hoge gebouwen beklimmen is alleen voor extreme waaghalzen weggelegd..
07 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
PSP Dallas Open 2013 x HK Army Paintball
Paintball is een geweldige bezigheid, zeker met een groepje maten. We gaan vandaag een stapje verder. Zie hier een compilatie van de PSP Dallas Open..
07 Apr '13 - in Cool
door Patrick
The Condom Applicator Slingshot
Na een gelukkige avond in de kroeg, is het fijn om op het moment suprême zo snel mogelijk een rubber om je piel te hebben. Deze man heeft daar de oplossing voor..
07 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Dragon Ball Z Stop Motion - Cell's Return
Volwassen mannen die met poppen spelen is not done. Maar wanneer je Dragon Ball Z combineert met een dosis stop motion, dan wordt het stiekem toch wel erg cool..
07 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Meet NASCAR's First Woman Pit Crew Member Christmas Abbott
Nascar is voor veel, niet Amerikanen, niet de meest interessante sport om naar te kijken. Maar wellicht dat Christmas Abbott daar wat verandering in kan brengen..
06 Apr '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pole Vaulting Fails
Mijn sport is het niet, maar het schijnt nog behoorlijk lastig te zijn. Buiten dat is polsstokhoogspringen zo nu en dan nog behoorlijk pijnlijk ook. Ik sla even over..
06 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Luftpiraten Season 2012, Wingsuit
Skydiven, basejumpen en wingsuit proximity flying zijn stuk voor stuk geweldige sporten. Vandaag trekken we de wingsuit aan voor een indrukwekkend stukje vliegen met de Zwitserse Luftpiraten..
06 Apr '13 - in Cool
door Patrick
True Facts About The Hedgehog
Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de egel..
06 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 April 2013
De eerste week van april zit er alweer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend door..
06 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Shitty Waterslide
Met je kleine spruit een zwembad opzoeken voor wat uurtjes zwemplezier is geweldig. Maar na een bord patat, twee frikandellen en een milkshake kan je het een en ander verwachten..
05 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Koreusity 35 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein wekelijks overzicht..
05 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Bubba's Hover, Golf
Golfen is knikkeren voor rijken die te lui zijn om te bukken. Althans dat beweren sommige mensen. Maar sterker nog, lopen doen ze ook al niet meer. Na de golfcart gaan we nu een stapje verder. Want waarom om het water heen rijden als je er ook overheen kunt?..
05 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Monster Energy - Ballistic B.J. Baldwin - #RECOIL
Niet alleen de rode stier zorgt voor mooie beelden. Ook concurrent Monster weet ons te boeien. We zoeken de woestijn op voor een extreem ritje..
05 Apr '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mercedes Trolling Pedestrians
Een poosje terug zagen we al een motorrijder die voetgangers wat harder liet lopen. Vandaag neemt snelle Henk met zijn Mercedes het van hem over..
05 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Fast & Furious Russia Drift
Ongeacht welke auto je onder je kont hebt is het altijd leuk om even wat rubber te verspillen. Al vraag ik me af of het verstandig is met een fles vodka achter je kiezen..
04 Apr '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
New Zealand Landscapes Timelapse Vol.2
Mocht je een keer Nieuw Zeeland op willen zoeken maar twijfel je nog een beetje. kijk dan even naar deze timelapse. Bestel de tickets maar alvast..
04 Apr '13 - in Cool
door Patrick
April Fool's Pregnant Prank Fail
Eén april is de dag bij uitstek om wat mensen in de maling te nemen. Zo ook je bloed eigen moeder. Alleen kent die je beter dan jij denkt..
04 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Resident Evil: Down With The Sickness
Filmmaker Freddie Wong is een man die dol is op actie en special effects. Vandaag gaan we het gevecht aan met zombies. Zie hier Resident Evil: Down With the Sickness..
04 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Drive Thru Headless Prank, Magic, Rahat
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan wederom met Rahat langs bij de plaatselijke drive-thru..
04 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes To Wondercon
We hebben er even op moeten wachten, maar onze favoriete interviewer Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag bezoeken we Wondercon, de beurs voor cosplay, comics, films en science fiction..
03 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Road Rage - Wild vs Chill
Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat weten we inmiddels. En als er dan iemand je auto van achter een kusje geeft dan kan je, of heel boos worden, of gewoon rustig een gesprek aangaan. Deze man kiest voor de eerste optie..
03 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Best Of Winter X-Games Tignes 2013
Het Winter X Games 2013 ski en snowboard freestyle evenement werd 20-22 maart gehouden in Tignes. De beste boarders en skiërs ter wereld waren daar aanwezig om hun kunsten te vertonen. Hierbij een korte impressie..
03 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Storm Freerun London Jam 2013
Eens per jaar organiseren de jongens van Storm Freerun een bijeenkomst zodat freerun fans elkaar hun kunsten kunnen tonen. En eerlijk is eerlijk, ik doe het ze niet na..
03 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Va Va Voom..
Mocht je binnenkort een proefritje met een Renault gaan maken, wees er dan wel zeker van dat de Va Va Voom knop aanwezig is. Geloof me, je bent gelijk verkocht..
03 Apr '13 - in Commercial
door Patrick
Extreme Jumpy - Bad Ass Dog
Er zijn legio honden die thuis in hun mand liggen en liever de hele dag geen moer uitvoeren. Jumpy is een border collie die daar heel anders over denkt..
02 Apr '13 - in Animals
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Threesomes
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag is het onderwerp 'triootjes'..
02 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Giving Cops A Buzz Prank
Een poosje terug ging Roman Atwood de straat op om wat mensen van wat 'buzz' te voorzien. Vandaag is het tijd om een aantal agenten te vragen of ze wat kunnen gebruiken..
02 Apr '13 - in Humor
door Patrick
Improv Everywhere - Reverse Times Square
De mensen van Improv Everywhere zijn onbetwist de flashmob experts bij uitstek. Vandaag gooien we met ruim 2000 man Times Square in zijn achteruit..
02 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (156)
Het winterse weer in andere landen blijft een gevaar voor de autobestuurders. Voor je het weet gaat het mis. We zien het in een nieuwe Crash Galore..
02 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Onze Helden Zijn Terug!
Flashmobs zijn cool, maar ze worden steeds vaker gebruikt voor reclamecampagnes. Zo loop je het ene moment op je gemak in een winkelcentrum, en plotseling waan je jezelf in de middeleeuwen. Heerlijk verzonnen!
02 Apr '13 - in Commercial
door Patrick
RedBull & People = Awesome
Met de juiste combinatie kom je een heel eind. Dus neem de rode stier, een lading getalenteerde mensen en dit is het resultaat..
01 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Discover Xtreme Sports (22)
Extreme sporten, we zijn er dol op. Tijd dus voor een nieuwe compilatie hoogtepunten. Zie hier Discover Xtreme Sports 22..
01 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Lava Kayaking
Ook een professioneel kayaker zoekt na het standaard gebeuren zijn grenzen op. Maar om dan meteen het water rondom de vulkaan Kilauea op te zoeken is wel een hele uitdaging..
01 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Jay Lawrence - 2013 Cliffhanger Hill Climb New Record
Jay Lawrence is een man met stalen ballen. Want de Cliffhanger Hill Climb (Gladstone, Nieuw Zeeland) in een kleine 2.09 minuten rijden is gewoon waanzin. Sterker nog. Jay heeft hem pas weer gereden en zelfs zijn eigen record verbroken. Met een tijd van 2.04 minuten en een gemiddelde snelheid van 176km/h een prestatie eerste klas. Hier de beelden..
01 Apr '13 - in WTF!
door Patrick
Amazing iPad Act, Presentation, Stockholm
Wie tegenwoordig nog een beamer gebruikt voor een suffe presentatie moet even na gaan denken in welk jaar we leven. Neem een paar iPads en het feest kan beginnen..
01 Apr '13 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties