Archief

Items van January 2013
Animated Short - Paperman
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor Disney's Paperman..
31 Jan '13 - in Animation
door Patrick
Paper War
Een meisje kan je hoofd en hart behoorlijk op hol brengen. En al helemaal als er nog een kaper op de kust is. We zien het in het geweldige 'Paper War'!
31 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Drift Fail Compilation
Driften is weliswaar niet de meest efficiënte manier van autorijden, maar leuk is het wel. Althans, dan moet je wel de boel heel houden..
31 Jan '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lucky Lubbers
Het aftreden van onze koningin Beatrix is natuurlijk al nieuws op zich. Maar de relatie tussen Bea en oud minister president Ruud Lubbers was ook opmerkelijk. Ruud doet even een boekje open..
30 Jan '13 - in Humor
door Patrick
The People vs Fitness
Bewegen is gezond. We willen immers allemaal fit jaren ouder worden. Al vraag ik me af of deze mensen het allemaal wel goed begrepen hebben..
30 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
Reverse Parking Challenge
We hebben het al eens eerder gezegd. Met geld koop je geen stuurmanskunst. Maar Porsche vat dat op met een dikke knipoog..
30 Jan '13 - in Commercial
door Patrick
CGI VFX Breakdowns HD - Underworld Awakening
Dat we bij elke film weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij Underworld Awakening..
30 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Hidden Lines - Nitro City
Helaas is het nu nog aardig fris om je kiteboard van zolder te halen. Maar op andere plaatsen is kwik wel op de juiste hoogte. We gaan op stap naar Nitro City!
30 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Road Rage Payback
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Maar je kan het ook anders treffen. Mocht zo'n dwaas agressief tegen je doen, dit is een simpele oplossing..
30 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Mercedes Benz TV - Making Of 'A Good Day To Die Hard', MOvie, Benz, Mercedes, Hard, Bruce, Willis
Bij elke film is er wel een autofabrikant die maar al te graag wat wagens wil doneren om het merk een boost te geven. Een poosje terug zag je vooral Audi, maar in de laatste Die Hard film 'A good day to Die Hard' is Mercedes de hoofdsponsor. En niet zo weinig ook..
29 Jan '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Touringcar Deluxe
De bus is nog steeds een populaire manier om op vakantie te gaan. Nadeel is wel dat je meestal langdurig veel te krap moet zitten. Gelukkig zorgt een spannende film meestal wel voor wat afleiding aan boord..
29 Jan '13 - in Humor
door Patrick
STOP Bufferitus Interruptus!
Steeds meer mensen hebben last van spontane fysieke en mentale klachten. In het buitenland staan deze klachten bekend als B.I. (Bufferitus Interruptus), in Nederland ook wel bekend als 'vastloper'. B.I. uit zich vooral in onverwachte woede-uitbarstingen, rode vlekken in nek en gezicht, en zweethanden. Maar er zijn meer klachten! Komen deze je bekend voor? Check dan de video en waarschuw je maten, want je bent zeker niet alleen! STOP B.I. NU!
29 Jan '13 - in Advertentie
door Patrick
Spencer Watson - Windless Kite Festival 2013
Je zou toch denken dat je tijdens een vlieger festival een behoorlijke dosis wind nodig hebt. Maar niets is minder waar. Spencer Watson laat het je zien tijdens het Windless Kite Festival..
29 Jan '13 - in Cool
door Patrick
PSY Flipbook Gangnam Style
PSY's hit Gangnam Style komt onderhand bij iedereen de keel uit. Maar toch laten we hem nog één keer voorbij komen. Want dit is toch wel een opmerkelijk stukje creativiteit..
29 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Signal Snowboards ETT Boombox Snowboard
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand (ja, ik ben er een vergeten) met een nieuw project. Vandaag gaan ze voor een Boombox Board. Best cool!
29 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (148)
Gelukkig is de sneeuw en het ijs hier al bijna verdwenen. Want laten we eerlijk wezen, het winterse weer is behoorlijk verraderlijk. Voor je het weet gaat je auto een andere kant op dan jij graag zou willen. We zien het in een nieuwe Crash Galore..
28 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
The Birds Of Paradise Project
Persoonlijk ben ik niet zo'n vogelspotter, maar als je deze beelden ziet van het Birds of Paradise project. Dan kan ik me voorstellen dat mensen dat een schitterende hobby vinden. Meer info over het project vind je hier!
28 Jan '13 - in Animals
door Patrick
Best News Bloopers January 2013
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Maar geloof me, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
28 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Quick And Simple Life Hacks - Part 7
Handige huishoudtips kunnen we allemaal wel gebruiken. Of je er wat mee doet is een ander verhaal, maar zie hier deel 7 van Quick and Simple Life Hacks..
28 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Panhandler Party
Er is niets zo vervelend als je 's ochtends in de metro zit en er komt een bedelaar om wat los geld vragen. Althans, het kan ook wel eens heel anders lopen..
28 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Monster Energy - 2012 Season In Motorsports
Niet alleen de rode stier is druk met het sponsoren van de meest geweldige sporten, ook Monster pompt knaken in het nodige vermaak. Hierbij een klein overzicht..
27 Jan '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
B Prank
Mensen in de maling nemen is de jongens van Sketch Empire niet ongewoon. Nou is het verschil tussen een 'B' en een 'Bee' in Amerika nogal onduidelijk. Maar dat levert wel leuke beelden op..
27 Jan '13 - in Humor
door Patrick
$75.000 Half Court Shot
Tijdens de rust van een NBA wedstrijd maakt een gelukkige toeschouwer vaak kans op een leuk geldbedrag. In dit geval een kleine 75.000 dollar om de bal vanaf half court in het netje te werpen. Ik vraag me af wie blijer is, LeBron James of de gelukkige zelf..
27 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Drive Thru Invisible Driver Prank (2)
Na het geweldige succes van Rahat's eerste drive thru prank is hij vandaag terug met een vervolg. Blijft een geweldige stunt..
27 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Colton's Incredible Surprise
Begin deze maand hebben wij jullie een filmpje laten zien van een jongen die in 1 seconde een flesje water achterover slaat. Natuurlijk veel FAKE! reacties in de comments, want alles op het internet is nep, photoshop, hoax of weet ik veel wat. Maar het tegendeel is waar.
26 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Little People
Madurodam is leuk, maar met een camera en een beetje creativiteit kan je het 'kleine' effect nog een extra dimensie geven. We noemen het 'Little People'..
26 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Robot Chicken - Not So Smurfy
Laten we eerlijk wezen, de Smurfen zijn geniaal. Combineer die met de kaskraker The Hunger Games en het gevecht kan beginnen..
26 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Road Warriors 2 - Irish Road Racing
Als er een 'circuit' is waar het echt razendsnel gaat dan is het Isle of Man wel. Maar er gebeurt meer in Ierland. Na deel één van Road Warriors, hierbij deel twee. Wederom awesome!
26 Jan '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 January 2013
Maandelijkse fail compilaties zijn leuk, maar je kan ze natuurlijk ook wekelijks presenteren. We gaan voor week vier van januari 2013..
25 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
Yes.. It's A Woman (9)
Met temperaturen dik onder nul is een emmertje sop ver te zoeken bij een tankstation. Dan maar op een andere manier je ramen afspoelen..
25 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 25 - Viral Compilation
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
25 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Super Bowl Commercials 2013
Zoals elk jaar brengt ook dit jaar de Superbowl weer geweldige commercials met zich mee. Nu zijn ze natuurlijk niet allemaal even grappig, maar zie hier de complete verzameling..
25 Jan '13 - in Commercial
door Patrick
Yaroslav Yarko - Outside The Borders
Er zijn legio mensen die creatief met een camera om kunnen gaan. Al is Yaroslav Yarko's 'Outside the Borders' wel erg tof gedaan..
25 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Dog or Car?
Niet alleen Audi is heer en meester in het verzinnen van mooie commercials, ook Volkswagen kan er wat van. Dat blijkt maar weer..
24 Jan '13 - in Commercial
door Patrick
Man vs Subway
Wie of wat is sneller. Een man, of de metro? Laten we het eens testen. Uitstappen bij een halte en rennen naar de volgende halte om daar weer op dezelfde metro te stappen. Gaat dat lukken?..
24 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Amazing World II
We leven in een wondere wereld met alle pracht en praal die we ons maar kunnen wensen. Tijd voor de buren om daar wederom een mooie compilatie van te maken..
24 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Push To Add Drama 2
Hoe uitdagend is een knop midden op straat, met een bord erbij 'push to add drama'. Je zou wel gek zijn om er niet op te drukken. Na de aktie van vorig jaar in Belgie, is nu Nederland aan de beurt..
24 Jan '13 - in Commercial
door Patrick
Drunk Fails Compilation
Met een behoorlijke stuk in je kraag worden de meest makkelijke dingen plotseling erg lastig. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
24 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Red Bull Airplane vs Parachutist - Martin Sonka & Petr Mestak 2013
De rode stier staat garant voor leuke uitdagingen en schitterende beelden. Vandaag gaan Martin Sonka en Petr Mestak samen het luchtruim onveilig maken..
23 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Toilet vs Shazam
Mocht je een muziekje horen en daar graag de titel of artiest van willen weten, dan is Shazam een handig tooltje. Maar wat zou Shazam van een doorgetrokken toilet vinden? We hadden het kunnen verwachten..
23 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Dolphin Rescue Hawaii
Duiken is een geweldige sport. Het is een adembenemend landschap onder water. Maar wat doe je als een dolfijn de aandacht vraagt? Wellicht heeft hij een goede reden. Dit maakt duiken bijzonder..
23 Jan '13 - in Animals
door Patrick
Autolife Win & Luck Compilation
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook net goed. De buurman zet een aantal momenten op een rijtje voor ons..
23 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
Animated Short - Smoke Seller
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Kijk mee naar 'Smoke Seller'..
23 Jan '13 - in Animation
door Patrick
Windsurfing In Super Slow Motion On The Phantom Miro
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Een middagje surfen is cool, maar in super slow motion simpelweg awesome..
23 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Just Move - Parkour And Freerunnning 2013
Parkour en freeruning is niet voor iedereen weggelegd. Je moet over de nodige skills beschikken wil je de uitdaging aangaan. Deze jongens weten hoe het moet..
23 Jan '13 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp Scooter Freestyle - World's Best Pro Scooter Riders
Die kleine metalen stepjes zijn een behoorlijke hype geweest. Tegenwoordig zie je ze niet meer zoveel, maar de echte die hard is natuurlijk niet van zo'n ding af te slaan. We gaan weer met DevinSupertramp op stap..
22 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (147)
Sneeuw, ijzel, hagel, allemaal factoren waar je liever niets mee te maken wilt hebben als je in de auto zit. Voor je het weet krijgt je auto een eigen wil. We zien het in een nieuwe Crash Galore..
22 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
200 Mph Close Fly-By
Laag vliegende stunt vliegtuigen zijn een genot om naar te kijken. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven..
22 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
MadC - The Wall
Ieder zo zijn mening over graffiti. De één zegt kunst en de ander ziet het als verloedering van de buurt. Eén ding is zeker, MadC mag bij mij thuis ook een muurtje komen doen..
22 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Best Of Extreme Idiots Part 3
We dachten na twee delen wel het grootste aantal idioten gehad te hebben. Maar niets is minder waar. Zie hier deel 3..
22 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
Kick-Ass People - Humans Are Awesome 14
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Zie hier een nieuw deel van Humans Are Awesome..
22 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Feeding The Homeless Prank
Met de kou van de afgelopen weken heb je het als zwerver niet gemakkelijk. Maar wat de een als een prank ziet, ziet de ander als een mooi gebaar. Dit mogen meer mensen doen.
21 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Drunk & Golf..
Een paar balletjes slaan op de golfbaan is best leuk. Gooi eerst nog even een lading bier in je mik en het feest kan beginnen. Dan zijn de lastige ballen ineens een stuk moeilijker..
21 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Best Of Extreme Idiots
Door de jaren heen zijn er heel wat filmpjes het net op geslingerd van rasechte idioten. Gelukkig zijn er ook mensen die die filmpjes, nieuw en oud, voor ons op een rijtje zetten. Zie hier deel 1 en hier deel 2 van Best of Extreme Idiots..
21 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
Homemade Jet Powered Snow Blower
Sneeuw is best leuk, maar als er een lading voor je garage of voordeur ligt dan is een snowblower best handig. Mocht je er geen hebben, dan kan je natuurlijk altijd zelf wat in elkaar knutselen. Net als Colin..
21 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
Snowball vs Water
Geinig natuurlijk zo'n lading sneeuw. Maar iemand verrassen met een sneeuwbal kan wel eens voor een nat pak zorgen..
21 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Getting Drunk Without Drinking
Dronken worden zonder te drinken. Er zijn verschillende manieren. Neem de Alcohol Vapouriser. Zelf maken is een paar seconden werk..
21 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
Kawasaki Ninja ZX- 10R vs Audi RS6 ABT
Een wedstrijdje tussen een auto en motor is meestal een duidelijk verhaal. Een beetje motor is gewoon niet bij te houden met een hok op wielen. Maar als dat hok een door ABT gekietelde Audi RS6 is kan zelfs een Kawasaki ZX-10R het wel eens moeilijk krijgen.

Voor de overige delen, even rechtsboven in het filmpje klikken..
20 Jan '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Painting Coconuts - The Audi Quattro Experience
Elke kleine man heeft wel eens een racebaan gehad. Geweldig speelgoed, maar als oudere man met een passie voor Audi kan het een beetje uit de hand lopen. Het kost een paar uren, maar dan heb je wel iets geweldigs..
20 Jan '13 - in Cool
door Patrick
MotoGP Crash Reel
Zoals jullie wellicht wel weten zijn wij liefhebbers van de MotoGP. Een geweldige sport, maar ook daar gaat het regelmatig mis..
20 Jan '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Volvo FH Truck CW-EB (Collision Warning With Emergency Brake)
Nog even en we hoeven in de auto nergens meer over na te denken. Al is het nieuwe CW-EB (Collision Warning Emergency Brake) systeem van Volvo best opmerkelijk. Een aantal jaar terug ging het tijdens een presentatie niet al te best, maar het systeem in deze FH vrachtwagen werkt zo te zien perfect..
20 Jan '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Awesome Baby Laugh
Mocht je even een mindere bui hebben, en kan je wel een lach gebruiken. Dit ukkie maakt je dag weer helemaal goed. Waar een hond en wat popcorn niet voor kunnen zorgen..
19 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Do You Even Lift?
Misschien ligt het aan mij, maar mensen die dagelijks in de sportschool rondhangen hebben geen gevoel voor humor. Spieren kweken oké, maar wel blijven lachen hè..
19 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Animated Short - Dji Death Fails
Dat we bij Biertijd liefhebbers zijn van korte animaties mag duidelijk zijn. Vandaag hebben we er weer een voor je. Zie hier Dji Death Fails..
19 Jan '13 - in Animation
door Patrick
Mobiel Bellen In 1999
Vandaag de dag heeft iedereen wel één of meerdere mobiele telefoons in huis slingeren. En als je onderweg naar je werk merkt dat je mobiel nog thuis ligt, dan keer je weer om. Maar hoe dachten we daar in 1999 over?
19 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Little Britain - Gym
Je kent het misschien wel. In de kleedkamer van de sportschool hebben de 'brede' jongens de meest stoere verhalen. Maar of het allemaal waar is?..
18 Jan '13 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 14/01/13
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een nieuwe aflevering van WATTS Zap!
18 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 January 2013
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er ook creatievelingen die ze liever wekelijks presenteren. Voor ons geen probleem. Hebben we weer wat te lachen..
18 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 24 - Viral Compilation
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
18 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Bench Press Fail
Waarom zou je een sportschool opzoeken als je thuis in de kelder ook wat aan je conditie kunt doen. Een beetje gewichtheffen kun je immers overal. Al is een beetje hulp soms wel fijn..
18 Jan '13 - in Humor
door Patrick
South Bridge Kiev Climbing
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
18 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
Xpogo - New York City
Een pogo stick is eigenlijk zo oud als de weg naar Rome. Opa en oma hebben er zelfs nog mee gespeeld. Alleen gaat het er vandaag de dag wat extremer aan toe..
18 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Jeep Pull
Met een Jeep op pad en de meest onmogelijke wegen bedwingen is tof. Zelfs een beetje water en zand is geen probleem. Je zou bijna denken dat die dingen onverwoestbaar zijn. Toch ?
17 Jan '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
World Of Hardstyle 2013, Lip DJ
We gaan stampend de week door en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een beetje. Geniet mee van een nieuwe versie World Of Hardstyle..
17 Jan '13 - in Music
door Patrick
Cat Shell Game
Dieren zijn slim, althans, sommige dan. Menig mens raakt de weg kwijt bij een ouderwets potje balletje balletje. Maar deze kat maak je niet gek..
17 Jan '13 - in Animals
door Patrick
Garfunkel & Oates - Fuck Me In The Ass Because I Love Jesus
Het duo Garfunkel en Oates is een groot succes op YouTube. De dames treden ook regelmatig op met hun opmerkelijke maar grappige liedjes. Vandaag hun laatste creatie..
17 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Signal Snowboards ETT Total Noncents Penny Snowboard
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw project. Vandaag gaan ze voor een Total Noncents Penny snowboard..
17 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Snowmobile Super Slow Motion
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Een extreem ritje met een snowmobile is cool, maar in super slow motion simpelweg awesome..
17 Jan '13 - in Cool
door Patrick
NYC Subway Beatboxer, Verbal Ase
Mocht je door alle gladheid morgen toch nog de trein of metro pakken. Dan hoop ik voor je dat je net als in NYC tijdens je rit een beetje vermaakt wordt.
16 Jan '13 - in Cool
door Patrick
BMW M5 Street Drift
Driften is niet de meest efficiënte manier van rijden, maar leuk is het wel. Al blijf ik er bij dat je beter het circuit op kan zoeken. We rijden mee met Giorgi Tevzadze..
16 Jan '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Animated Short - R'ha
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische R'ha..
16 Jan '13 - in Animation
door Patrick
NFL - Bad Lip Reading
Tijdens een American Football wedstrijd zie je de spelers regelmatig met elkaar praten of tegen elkaar schreeuwen. Maar wat zeggen ze nou eigenlijk? Met een dosis liplezen komen we een heel eind..
16 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Dashcam: A Normal Day In Russia
We zien regelmatig compilaties voorbij komen van dashdam crashes. Maar soms, heel soms, gaat het ook wel eens goed. Al blijft het wel een beetje vreemd dat Rusland..
15 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Baby Crashes Daddy's Concert
Je kunt als succesvol zanger nog zo je best doen. Als je kleine koter zonder pardon het podium op komt lopen ben je nergens meer..
15 Jan '13 - in Cool
door Patrick
1000$ Half Court Miracle Shot
Tijdens de rust van een NBA wedstrijd maakt een gelukkige vaak kans op een leuk geldbedrag. In dit geval 1000 dollar om de bal vanaf half court in het netje te werpen. Deze worp is misschien nog wel veel knapper..
15 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
Front Row Police Chase
Een live achtervolging volgen op tv is best cool, je hebt toch een beetje het gevoel dat je erbij bent. Maar het kan nog een stuk realistischer..
15 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
BMW Drift Fail, E30
Een E30 BMW is best een tof klassiek drift wagentje. Maar dan moet je natuurlijk wel je ogen open houden..
14 Jan '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
2012: What Brought Us Together
We zitten al dik in januari 2013, maar de 2012 compilaties blijven maar komen. We hebben vorig jaar veel mee mogen maken. Van vreugde tot ellende. Deze compilatie zet de nodige feiten op een rijtje..
14 Jan '13 - in Cool
door Patrick
CES 2013 - Audi Piloted Driving
Autofabrikanten zijn al jaren bezig om een auto te ontwikkelen die zelf rijdt. Ondertussen zijn ze al een heel eind en is automatisch parkeren al leverbaar op een aantal modellen. Audi gaat in dit geval net een stapje verder..
14 Jan '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lie Witness News - Oscar Nominees
Tien januari waren de nominaties voor de 85ste Academy Awards. Tijd voor Jimmy Kimmel om de mensen op straat eens te vragen of zij het er mee eens zijn. Ware het niet dat zijn vragen niet gebaseerd zijn op de waarheid..
14 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Snow Day - World's Biggest Snowball Fight
Eindelijk een lading echte sneeuw hier voor de deur. Leuk voor een heus sneeuwballengevecht. Maar je hebt natuurlijk altijd baas boven baas. We gaan op stap met DevinSupertramp..
14 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - No Pants Subway Ride 2013
Ook dit jaar zullen de mensen van Improv Everywhere ons weer vermaken met diverse flashmobs. Zoals elke jaar beginnen ze met een No Pants Subway Ride..
14 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Jason Statham vs The World - Ultimate Badass Mashup
Wie de films van Jason Statham gezien heeft weet dat hij een man is waar je niet mee moet dollen. En doe je dat wel, dan heb je een boel gezeik aan je broek. Zie hier de kick-ass mashup Jason Statham vs The World..
13 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Lexus Sport Mode
Vandaag de dag kun je in auto's kiezen op welke manier je wilt rijden. Door een simpele druk op de knop schakel je naar economisch, normaal, of natuurlijk de sportstand. Zo ook in deze Lexus..
13 Jan '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dubstep Bird
Wij mensen krijgen regelmatig een liedje niet meer uit ons hoofd. Maar deze gevleugelde vriend heeft daar ook last van..
13 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Trike Drifting - Taiwan
Wij mannen blijven toch altijd in hart en nieren een stelletje kleine kinderen. Neem een trike, vervang de achterwielen en een nieuwe sport is geboren. Trike drifting!
13 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman S03E09
Het blijft mooi om te zien dat mannen net zo kunnen gillen als meiden wanneer ze schrikken. Zie hier een nieuwe compilatie van onze grote vriend Freaky..
12 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Behind The Magic - The Visual Effects Of The Avengers
Dat we bij elke film weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij The Avengers..
12 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Truck Crash Galore (06)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor vrachtwagens..
12 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
'Abacus' Fancy - Proposal Video
Je trouwdag is bijzonder, maar tegenwoordig is de aanzoek net zo belangrijk. Dat moet immers op een originele manier. Deze jongen begrijpt hoe het moet..
12 Jan '13 - in Cool
door Patrick
RuffRiders 8 (Full Movie)
Met een snowmobile een wheelie maken is al best indrukwekkend. Alleen gaan de waaghalzen van RuffRiders net een stapje verder..
12 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 January 2013
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er natuurlijk ook de wekelijkse versies. Net zo vermakelijk kan ik je zeggen. Na week 1 hierbij week 2 van januari..
12 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 23 - Viral Compilation
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
11 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Lamme Frans - Alles In Eén!
We hebben nog een paar weken te gaan, maar de eerste carnavalskraker is al binnen. Vorig jaar was Gerst de topper met 'Ik laat je thuis'. Zal Lamme Frans deze keer net zo goed scoren met 'Alles in één!' ?
11 Jan '13 - in Music
door Patrick
Balls Of Steel Or Deathwish? Crane
Nu ben ik een jongen met een behoorlijke geval van hoogtevrees dus zal je mij niet zo snel de hoogte op zien zoeken. Je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Adrenaline teveel of gewoon een doodswens?
11 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
Releasing A Captured Mouse..
Heb je eindelijk na weken slapeloze nachten die vervelende muis gevangen. Dan laat je hem als dierenvriend natuurlijk buiten weer vrij. Maar of die muis er zo blij mee is?
11 Jan '13 - in Humor
door Patrick
The Best UFC MMA Knockouts Of 2012
MMA is geen sport voor tere zieltjes, dat hebben we al een aantal keren eerder laten zien. Voor de liefhebbers hierbij de meest indrukwekkende knockouts van 2012..
10 Jan '13 - in Sport
door Patrick
Trust Fall Fail
Bij een heuse 'trust fall' moet je je blindelings vertrouwen op degene die je op gaat vangen. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
10 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Don't Drive Your Limousine Through The McDrive
Mocht je na het stappen een hamburgertje gaan halen bij de gouden M, denk er dan wel even over na met wat voor auto je dat doet. Een limo is niet een al te beste keuze. Dat past namelijk niet..
10 Jan '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
IllumiRoom by Microsoft Research
Als gamer wil je graag midden in de spanning zitten. Nou was Philips Ambilight al een leuk idee, maar Microsoft gaat daar met zijn IllumiRoom dik overheen.
10 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Stefan Lantschner Best of Video - BMX Street
Op onze eeuwige zoektocht naar de meest geweldige BMX kunstenaar, gaan we vandaag voor street pro Stefan Lantschner. Skills..
09 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes Deleted 7 - Into Darkness
Ook Joe gunnen wij een dagje vrij. Gelukkig heeft de beste man altijd nog deleted scenes op voorraad om ons te vermaken. Zie hier Joe Goes Deleted 7..
09 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Worst 100 Pick-Up Lines Of All Time
Er zijn heel wat manieren om aan een leuke vriendin of vrouw te komen. Met de juiste openingszin kom je al een heel eind. Maar dan moet je natuurlijk wel de juiste gebruiken..
09 Jan '13 - in Humor
door Patrick
1 Second Water Bottle
Bij grote dorst is het altijd fijn om een flesje water bij je te hebben. Al doet deze gast er niet heel lang mee..
09 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
Slam Dunk DevinSupertramp Style
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we basketballen, Supertramp style!
09 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Drive Thru Invisible Driver Prank
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan met Rahat langs de plaatselijke drive-thru..
09 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Wegmisbruikers Peugeot vs Politie
We zien regelmatig wegmisbruikers voorbij komen. Vaak gaat het van kwaad tot erger. Maar hoe gek moet je zijn om dit soort praktijken uit te halen?..
08 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
Eating Goldfish
Jack Vale gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Vandaag neemt hij zijn goudvissen mee..
08 Jan '13 - in Humor
door Patrick
The Ultimate Win Compilation - Best Of 2012
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een dosis geluk en echte bazen. Zie hier de Ultimate Win Compilation Best of 2012..
08 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (146)
Je zou toch denken dat er ooit een eind aan de Crash Galore reeks moet komen. Niets is minder waar, voorlopig gaan we nog even door..
08 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
GoPro Vertical Skydiving World Record 2012
Skydiven is op zich al een hele toffe ervaring. Maar met 138 man een wereldrecord neerzetten gaat net een stapje verder..
08 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Silo Demolition Sledgehammer Style
Mocht je een gigantische silo in de tuin hebben staan, en hij staat een beetje in de weg. Geen vaklui inhuren om dat ding te slopen. Dat kun je makkelijk zelf. Ik zou wel een veiligheidsbril opzetten. Wel zo veilig..
07 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
Sound Engineer's Hard Work
Mocht je jezelf afvragen waarom er in een geluidstudio zoveel knopjes op een mengtafel zitten, dan hebben we hierbij het antwoord. Best logisch eigenlijk..
07 Jan '13 - in Humor
door Patrick
True Facts About Sloths, Angler Fish
Naast humor, erotiek en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. Na interessante feitjes over de hengelaar is het nu tijd voor de luiaard..
07 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (145)
Het winterse weer in andere landen blijft een gevaar voor de autobestuurders. Voor je het weet gaat het mis. We zien het in een nieuwe Crash Galore..
07 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
BF3 Shorts: Episode One
Battlefield 3 is niet alleen een geweldige game. Je kan er ook een boel lol aan beleven. Zie hier BF3 Short..
07 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Earthereal - ISS Timelapse
We moeten zuinig zijn op onze planeet. Want laten we eerlijk wezen, of het nou licht of donker is, de beelden van onze aardbol vanuit de ISS blijven geweldig..
07 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Alexander Polli Wingsuit Downhill Gate Bashing
Wingsuit proximity flying is en blijft geweldig om te zien. Alexander Polli is heer en meester in deze sport. Vandaag gaat hij weer een stapje verder..
06 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman S03E08
Bij de winter hoort een ouderwetse sneeuwpop. De perfecte gelegenheid om samen met Freaky weer wat mensen de stuipen op het lijf te jagen..
06 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (144)
Het winterse weer is behoorlijk verraderlijk. Voor je het weet gaat je auto een andere kant op dan jij graag zou willen. We zien het in een nieuwe Crash Galore..
06 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
Bike Loading Fails
Motorrijden is geweldig. Maar mocht je een keer je motor moeten vervoeren, let dan een beetje op. Doe het in ieder geval niet zoals deze gasten..
06 Jan '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Millionair Boy Racers Of London
In de zomermaanden staan de straten van Londen vol met de meest exclusieve bolides. Op zich een mooi gezicht, maar of de inwoners zelf zo blij zijn met de invasie van rijke arabieren is een ander verhaal. We zien het in de docu 'Millionair: Boy racers of London'..
05 Jan '13 - in Docu
door Patrick
Dreamhack Winter 2012: Quake Live Tournament Highlights
Tijdens 's werelds grootste LAN-party Dreamhack in Zweden, waar echt de top gamers van de wereld aanwezig zjn, werd een heus Quake Live Tournament gehouden. Hierbij de hoogtepunten. Het is en blijft een awesome spel.
05 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Compressorhead Fingers & Stickboy, AC/DC, TNT, Ace Of Spades
Nou ben ik niet zo'n metal fan, maar de optredens van Compressorhead zijn toch wel opmerkelijk te noemen. Zie hier AC/DC's TNT en Ace of Spades..
05 Jan '13 - in Cool
door Patrick
100 Most Viewed YouTube Videos Of 2012
We hebben inmiddels genoeg lijstjes voorbij zien komen van 2012. Maar deze mag natuurlijk niet ontbreken. De top 100 meest bekeken YouTube video's van 2012..
05 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Koreusity 22 - Viral Compilation
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
05 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Firefighter Helmet Cam - 2012 A Year On My Lid In Highland Park MI
Vandaag de dag worden camera's steeds vaker gebruikt voor andere toepassingen. Je vindt ze niet alleen in auto's, ook brandweermannen maken er gebruik van. Zie hier een kleine compilatie van wat deze vuurvechter het afgelopen jaar heeft meegemaakt..
05 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Killzone Intercept - Live Action Fan Film
Het blijft knap wat mensen tegenwoordig met een beperkt budget kunnen maken. Zie hier de fan made short film 'Killzone Intercept' gebaseerd op de Killzone gamereeks.
04 Jan '13 - in Movies
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 January 2013
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er natuurlijk ook de wekelijkse versies. Net zo vermakelijk kan ik je zeggen. Zie hier die van week 1 van januari..
04 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
Humans Are Awesome 2013
Ook in het nieuwe jaar gaan we natuurlijk door met de geweldige people- en humans are awesome compilaties. Vandaag de eerste..
04 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Amazing Facts To Blow Your Mind (Part 2)
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Of je er wat aan hebt is een ander verhaal, maar interessant is het wel. Na deel 1 hierbij deel 2 van Amazing Facts..
04 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Prank vs Prank 2012 Wrap-up, PrankvsPrank
Als er een YouTube stel is die elkaar dagelijks gek maken dan zijn het Jesse en Jeana wel. Ook wel bekend als Prank vs Prank. Zie hier een klein overzicht van 2012..
04 Jan '13 - in Humor
door Patrick
La Defense Paris Amazing Firework Sync
Een lasershow is tof, 3D projection mapping ook. Combineer die twee met een lading gesynchroniseerd vuurwerk en het spektakel is compleet..
03 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Mike Terrorista Crazy Lane Splitting
Dat je op de motor een stuk minder last hebt van files mag duidelijk zijn. Maar of je met deze rijstijl altijd heelhuids thuiskomt is nog maar de vraag..

Meer van Mike hier!
03 Jan '13 - in WTF!
door Patrick
We Are Not Crazy... We Are Amazing!
Basejumpen is dé sport voor adrenaline junkies. Vandaag gaan we richting Kuala Lumpur om met 91 andere basejumpers uit 17 landen een sprong in het diepe te maken..
03 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Motorcycle Trolling Pedestrians
We hebben allemaal zo onze mening over motorrijders. Maar één ding is zeker. Er zijn er ook met een goed gevoel voor humor..
03 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Best Of Joe Hanson Goes (2)
Elke week volgen wij de avonturen van onze favoriete beursganger Joe. Helaas heeft de beste man deze keer geen expo bezocht, dus doen we het met het tweede deel van Best of Joe Goes. Deel 1 vind je hier!
02 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Jon Olsson - Lambos Love Snow
Professioneel free-skier en alpine ski racer Jon Olsson is een man met een liefde voor auto's. Al is zijn keuze niet altijd één van de meest voor de hand liggende. Al kom je met een Lamborghini ook prima door de sneeuw..
02 Jan '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stunning New Year 2012 Fireworks
Een groot gedeelte van de Biertijd bezoekers zullen ongetwijfeld ook met een vuurwerkpakketje oud en nieuw hebben gevierd. Laten we eens kijken hoe ze dat in andere landen deden. Zie hier een compilatie van Londen, Berlijn, Moskou, Dubai, Taipei en New York. En natuurlijk Hong Kong!
02 Jan '13 - in Cool
door Patrick
150 Seconds Shopping Spree (All You Can Schlepp)
Iedereen zou wel eens 150 seconden gratis shoppen willen winnen. En al helemaal in een electronica zaak als Saturn. Maar hoe ga je te werk om zoveel mogelijk buit te maken? Deze jongen mocht het doen..
02 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Lullaby by Tom Minchin
Wie kinderen heeft weet dat een goed gezongen slaapliedje wonderen doet om je kleine spuit in slaap te krijgen. Al vraag ik me af of Tim Minchin's versie ook werkt..
02 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Phoenix Fly Wingsuit Proximity Flight
Skydiven, basejumpen en wingsuit proximity flying zijn stuk voor stuk geweldige sporten. Vandaag trekken we de wingsuit weer aan voor een indrukwekkend stukje vliegen..
01 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Blasting Into 2013 - Happy New Year by Alexander Polli
Niet alleen wij wensen jullie het allerbeste voor 2013, ook wingsuit pro Alexander Polli gunt jullie een goed nieuw jaar. Maar dan wel op zijn manier..
01 Jan '13 - in Cool
door Patrick
The Luckiest People Compilation
Naast alle falers en missers is het wellicht eens tijd voor een heerlijke dosis geluk. Deze mensen zijn daar een uitstekend voorbeeld van..
01 Jan '13 - in Cool
door Patrick
FreddieW Year In Review 2012
De grafische kwaliteiten van Freddie Wong zijn inmiddels bekend bij ons. Tijd om zijn beste 2012 momenten eens op een rijtje te zetten.
01 Jan '13 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties