Archief

Items van November 2012
Pick Up Line Insanity
Met het weekend voor de deur wil ik jullie graag nog wat tips meegeven voor het geval je nog op de versiertoer zou willen gaan. Goed, het is misschien niet de meest elegante manier om een date te scoren, maar het kan soms aardig goed uitpakken..

Kudo's voor de gast op 2.25..
30 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Nissan Juke R vs Mercedes CLS63
Dat de jongens van Dragtimes over erg mooi speelgoed beschikken hebben we al meerdere keren laten zien. Vandaag gaat een Nissan Juke R (750pk) het gevecht aan met een Mercedes CLS63 (712pk). Damn wat is dat ding snel...
30 Nov '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Instant Karma, Fuck You
Als tweederangs crimineel mag je wel de stoere jongen uit gaan hangen. Maar zoals je weet loop je eens tegen de lamp...
30 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Fail Compilation November 2012 by Fail
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook november was weer goed voor de nodige ellende. Zie hier het overzicht van Fail..
30 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Braverobotics Transformer Robot
Sinds het bestaan van 'Transformers' zijn er legio mensen die zelf een robot willen bouwen. In dit geval een kleintje van Braverobotics, maar toch nog best indrukwekkend.
30 Nov '12 - in Tech
door Patrick
David Armand, Mime
We hebben hem ruim een jaar moeten missen, maar de beste man is terug. Na diverse liedjes in 'gebarentaal' gaat David Armand opnieuw de strijd aan. Zie hier 'Fame', en 'We are the Champions'. Blijft geweldig die man..
29 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Komt Een Man Bij De Dokter (6)
Vorige week konden jullie de eerste vijf delen bekijken van 'Komt een man bij de dokter'. Humor waar je van moet houden. Voor de liefhebbers hier deel zes..
29 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Carly Rose Sonenclar - The X Factor USA 2012
We laten maar al te graag de foute audities zien van diverse talentenshows. Maar niet alles wat voorbij komt is slecht. Sterker nog, sommige zijn bijzonder goed..
29 Nov '12 - in Music
door Patrick
Jimmy Kimmel - Starbucks 7 Dollar Coffee Test
Starbucks heeft sinds kort in Amerika een nieuw soort koffie in het assortiment. Alleen kost het bruine goedje 7 dollar. En das best een bedrag voor een bakkie pleur. Jimmy Kimmel's team ging de straat op om te kijken of de mensen het verschil konden proeven..
29 Nov '12 - in Humor
door Patrick
XXL All Sports United vs Zombies
Worden er eindelijk leuke commercials gemaakt, halen ze het scherm niet omdat ze te eng of gewelddadig zijn. Zeg nou eerlijk, dit is toch gewoon tof?
28 Nov '12 - in Commercial
door Patrick
Jumper Cables Prank
Als iemand met een lege accu staat is het een kleine moeite om hem van een beetje stroom te voorzien. Al kan dat wel eens anders uitpakken dan je zou verwachten..
28 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Fail Compilation November 2012 By Paq
De maand is nog niet voorbij, maar de eerste fail compilatie van november staat alweer klaar voor je. Zie hier het overzicht van Paq..
28 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Joe Hanson Goes Black Friday
Een paar dagen terug was het weer eens feest in Amerika. Black Friday is de vrijdag na thanksgiving en tevens startschot voor de kerstinkopen. Onze grote vriend Joe was ook van de partij om de mensen wat vragen te stellen..
28 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Amazing Anamorphic Illusions
Optische illusies zijn tof. Je denkt dat je naar iets heel gewoons zit te kijken, maar toch blijkt het tegendeel waar..
28 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (136)
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore..
27 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Drifting Fail Toyota Celica
Vorige week zagen we al een 'coureur' met zijn Nissan 180SX de fout in gaan. Vandaag gaan we proberen te driften met een Toyota Celica. Volgende keer toch maar een achterwiel aangedreven auto nemen..
27 Nov '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Roof Bungee Jump Fail
Dat je maat aan een koord van een flatgebouw wil springen moet hij natuurlijk zelf weten. Maar dan moet je wel op tijd zijn koord loslaten..
27 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Yif Art Of Magic - French Breakfast
Goochelen met een pak kaarten of muntjes kan elke illusionist wel. Maar sommige goochelaars, waaronder Yif, gaan net een stapje verder..
27 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Elevator Scare
Als het licht in de lift uitvalt is dat geen pretje. Maar als er dan ook nog een geest op komt dagen dan is dat best even schrikken..
27 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Formula 1 2012 RTL GP Jaaroverzicht
Na een legio geweldige races is er nu toch een eind gekomen aan het 2012 Formule 1 seizoen. Tijd voor RTL GP om de beste momenten weer op een rijtje te zetten..
26 Nov '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
People Are Awesome 2012
Normaal gesproken zien we de People are Awesome compilaties één keer per jaar. Dat is dit jaar wel anders. Zie hier wederom een awesome compilatie..
26 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Black Friday Dollar Store
Dat mensen uren, en zelfs wel een nacht voor de deur van een winkel liggen om koopjes te bemachtigen is niet ongebruikelijk tijdens Black Friday in Amerika. Tijd voor Improv Everywhere om de plaatselijke dollar store eens te verrassen..
26 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Kimi Räikkönen - Brasil Grand Prix - Wrong Way
Het is bijna niet te geloven, maar zelfs op een racecircuit kan je de weg kwijt raken. Wij rijden mee met Kimi Räikkönen..
26 Nov '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Workout Fail Compilation
Regelmatig sporten is goed voor je. Maar als ik deze beelden zo bekijk is het veiliger om gewoon op de bank te blijven zitten..

Fixed!
26 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Facejacker - Stuck In The Elevator
Reuze handig zo'n lift, maar je kan er natuurlijk ook de nodige lol mee beleven. Al denkt deze man daar waarschijnlijk anders over..
25 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Philippe Geubels - De Slimste Mens Momenten
Noem één Belg met zeer droge humor, dan kom je al snel bij Philippe Geubels. Zie hier een kleine compilatie van 'De Slimste Mens' momenten..
25 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Dumb Ways To Die - Real Life Edition
Een paar dagen terug hadden we de clip 'Dumb ways to Die'. Vandaag gaan we voor de Real Life Edition..
25 Nov '12 - in Humor
door Patrick
The Dudesons Movie
Als er een stel dwazen op deze aardbol rondlopen, dan zijn het de Dudesons wel. Zie hier The Dudesons Movie..
25 Nov '12 - in Movies
door Patrick
Close Call.. (47)
Een stukje toeren op de motor is heerlijk tijdverdrijf maar zoals je weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Gelukkig gaat het in dit geval net goed..
24 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Prison Break Prank
Dat gevangenen zo nu en dan buiten het cellencomplex taakstraffen moeten doen is te begrijpen. Maar als de begeleider vervolgens spontaan ontslag neemt dan krijg je rare reacties..
24 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Black Friday Disasters Supercut
Als ik naar de Mediamarkt ga en er staan zo'n zeven mensen voor me bij de kassa, dan vind ik het nogal druk. In Amerika is het tijdens 'Black Friday' een heel ander verhaal. Daar mag je blij zijn als je heelhuids thuis komt..
24 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 19/11/12 - Best Of Motorsports
Als er één heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Je weet vast wel waar we het over hebben. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
24 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 November 2012
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er natuurlijk ook de wekelijkse versies. Net zo vermakelijk kan ik je zeggen. Zie hier die van week 3 van november..
23 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Centraal Deheer - Highest Space Jump, Felix, Baumgartner, Spoof
De supersonische sprong van Red Bull Stratos' Felix Baumgartner was een absoluut hoogtepunt dit jaar. Maar het had ook heel anders af kunnen lopen..
23 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Graves Drift R1
Driften is weliswaar niet de meest efficiënte manier van rijden, maar leuk is het wel. Vandaag zoeken we het circuit op voor een rondje met de Graves' Drift R1..
23 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Single?
In elke kroeg zijn er wel een aantal vrijgezellen te vinden. Soms moet je goed zoeken, maar vaak stralen ze het gewoon op een of andere manier uit..
23 Nov '12 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome 2012 - 2013
We zien regelmatig de meest verschillende extreme sporten voorbij komen hier op Biertijd. Eén ding mag duidelijk zijn, People are Awesome!
23 Nov '12 - in Cool
door Patrick
The Ultimate Girls Fail Compilation
Fail filmpjes, we zijn er dol op. Deze keer geen stoere mannen, maar vrouwen die het moeten ontgelden..
23 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
A Special Phonecall
Kinderen zijn geweldig, maar midden in de nacht gestoord worden blijft lastig. Vooral als je net even een belangrijk telefoontje hebt...
22 Nov '12 - in Humor
door Patrick
You're Doing It Wrong Fail Compilation
Voor alles heb je een juiste en natuurlijk een verkeerde manier. Deze compilatie gaat heerlijk de verkeerde kant op..
22 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Killer Karaoke, Steve-O
Als Jackass ster Steve-O een programma gaat presenteren, dan weet je dat het iets aparts gaat worden. De regels zijn simpel, wat er ook gebeurt, altijd blijven zingen! Zie hier Killer Karaoke. Meer hier en hier!
22 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Crapped Your Pants?
Nooit leuk als er onderweg een 'ongelukje' gebeurt. En al helemaal niet als die nog een behoorlijk lucht met zich meebrengt ook. Al is daar natuurlijk wel een passende oplossing voor..
22 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Freaky The Scary Snowman S03E02
Bij koud weer hoort een ouderwetse sneeuwpop. De perfecte gelegenheid om Freaky weer eens op pad te sturen..
22 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Gangnam Style Christmas Lights
Het lijkt wel of tegenwoordig elk huis tijdens de feestdagen behangen wordt lichtjes. Deze keer dansen de lampjes op de muziek van PSY, Gangnam Style!
22 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes To Japan (Part 3)
Onze favoriete beursganger Joe heeft de Expo's even gezien en is weer eens internationaal. Vandaag het derde deel van zijn bezoek aan Japan..
21 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Dragon House - Illusion Of Choice, Dance, Dansen
Dansen is een kunst. Nou heeft de één het net wat beter onder de knie dan een ander, maar deze gasten weten wat bewegen is..
21 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (135)
Er lijkt werkelijk waar geen einde aan komen, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier weer een nieuwe lading wegpiraten..
21 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
The Quickest Way Through A Security Checkpoint
Mocht je geen zin hebben in een controle bij de grens of ander geneuzel, dan is dit de perfecte manier om er snel vanaf te komen..
21 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Extreme Idiots Compilation
Dagelijks gaat er wel wat mis, dat weten we onderhand. Maar sommige mensen vragen er gewoon om..
21 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Dansen?
Een avondje naar een drukke kroeg is natuurlijk prima, maar dan moet je wel aan de bar wat kunnen drinken. Maar ook daar is een oplossing voor..
20 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Der Geilste.., Seksuele Intimidatie, Werk, Knaller, Fraue
Het is een groot taboe maar toch gebeurt het dagelijks. Seksuele intimidatie op het werk is geen pretje. Maar als je het goed aanpakt is het ook zo over..
20 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Derren Brown - Svengali (Full Show)
Derren Brown, de één ziet deze man als een psychologische illusionist en de ander weer als een paranormaal begaafd persoon. Zijn kunsten zijn in ieder geval bijzonder te noemen. Zie hier Svengali..
20 Nov '12 - in Cool
door Patrick
High Kick Fail
Een beetje lenige jongen kan met een high kick zijn plafondlamp aantikken. Maar dan moet er geen vrouw uit de keuken ontsnapt zijn..
20 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Biker vs Cops
Mocht je ooit op het idee komen om een kat en muis spelletje te spelen met de politie. Zorg dan wel voor een goeie motor..
20 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Guinness World Record - Fastest Vehicle Drift
Driften is weliswaar niet de meest efficiënte manier van auto rijden, maar indrukwekkend is het wel. Nederlander Lars Verbraeken haalde er zelfs het Guinness Book of World Records mee..
19 Nov '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Handball Kiss
Net als bij basketbal en korfbal is er bij handbal ook constant iemand om je heen die je probeert te 'dekken' om aan de bal te komen. Tja, dan vraag je erom..
19 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Car Key vs Foot
Mocht je ooit wat vechtkunsten willen leren, wees dan zo slim om je autosleutels in je tas te laten zitten. In je vechtpakje is niet zo'n heel strak idee..
19 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Humans Are Awesome 12 - Year of Summer 2012 - Wildstylez
Wij Nederlanders zijn goed in gigantische dans evenementen organiseren. Niet alleen in Nederland maar zelfs wereldwijd. Tijd voor een mooie compilatie..
19 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Truck Tire Explosion
Een klapband is ellendig en al helemaal als je een behoorlijk gewicht onder je donder hebt. Maar dit had ik niet verwacht..
18 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Doe Eens Rustig!..
Dat je door de politie aan de kant wordt gezet is nooit leuk. Gewoon rustig meewerken en je bent zo weer op weg. Maar er zijn mensen..
18 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Long Drive Champion Jamie Sadlowski vs Golf Simulator
Mocht je geen tijd hebben, of het is te slecht weer om de golfbaan op te zoeken, dan is er altijd nog de golf simulator om je skills te trainen. Maar of die de kracht van longdrive kampioen Jamie Sadlowski kan weerstaan?
18 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Scheisse..
Hoe ellendig is het als je bij je auto komt, en hij blijkt van voor tot achter door een vogel onder handen genomen te zijn. Daar is maar één oplossing voor..
18 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Koreusity 15 Viral Compilation
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
17 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Morning Wood..
Mocht je morgen wakker worden met een behoorlijke tentstok, geen nood. De ochtend erectie of, zoals de Amerikanen zeggen, morning wood is de normaalste zaak van de wereld. Maar hoe werkt dat nu eigenlijk?
17 Nov '12 - in Docu
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 November 2012
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er ook creatievelingen die ze liever wekelijks presenteren. Voor ons geen probleem. Hebben we weer wat te lachen.

Het eerste deel vind je hier!
17 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Freaky The Scary Snowman S03E01
De schrikpraktijken van Freaky the Scary Snowman hebben we vaker voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag de start van een nieuw seizoen. Blijft geweldig..
17 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (134)
Is het niet een witte, dan is het ongetwijfeld wel een andere Lada die voor een dosis ellende zorgt. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore..
17 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Trike Drifting In Cesis
Wij mannen blijven toch altijd in hart en nieren een stelletje kleine kinderen. Neem een trike, vervang de achterwielen en een nieuwe sport is geboren. Trike drifting! No pain no gain..
17 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Motorbike & Vodka = Fail..
Met een stuk in je kraag achter het stuur kruipen van een auto is een grote nee. Al heb je altijd mensen die denken dat een motor wel een goed idee is. Helaas..
16 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Dumb Ways To Die..
We hebben al heel wat veiligheidsvoorlichtingsfilmpjes voorbij zien komen. Vaak is schokkend beter, maar deze is totaal het tegenovergestelde..
16 Nov '12 - in Music
door Patrick
Nissan 180SX Drift Fail
Een Nissan 180SX is best een tof klassiek drift wagentje. Maar dan moet je er wel mee om weten te gaan..
16 Nov '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best News Bloopers Of 2012 (4)
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Maar geloof me, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..

Eerdere delen vind je hier, hier en hier!
16 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Drunk vs Escalator
Met een behoorlijke slok op zijn soms de meest simpele dingen plotseling een hele opgave. Zoals een simpele roltrap..
15 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Signal Snowboards ETT Black Ops 2 Bulletproof Snowboard
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw project. Vandaag gaan ze voor een Black Ops 2 bulletproof Snowboard..
15 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Bad Hair Day..
Voor aardig wat mannen een dagelijks probleem. Voor de spiegel proberen de kalende plek op het hoofd een beetje te verdoezelen. Een beetje vrouw met humor heeft dat zo opgelost..
15 Nov '12 - in Humor
door Patrick
You Have Something On You...
Mocht je een vrouw de meeste rare bewegingen willen zien maken, dan hoef je alleen maar te zeggen dat er een raar beest over haar rug loopt. Zo simpel is het..
15 Nov '12 - in Humor
door Patrick
WTF Gas Station, Fuel
Vandaag de dag kost het aardig wat centjes om je auto vol te gooien met brandstof. Maar ze kunnen het natuurlijk ook overdrijven..
14 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Epic Rap Battles of History - Bruce Lee vs Clint Eastwood
Een rap battle is eigenlijk een regelrechte aanval op de tegenpartij om die verbaal volledig de grond in te boren. Vandaag gaan Bruce Lee en Clint Eastwood elkaar de strijd aan..
14 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes Twilight
Nu het laatste deel van Twilight in première is gegaan, is het voor Joe natuurlijk een ideaal uitstapje om de fans wat vragen te stellen. Zie Joe Goes Twilight..
14 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Grand Theft Auto 5 - Tralier 2
Een tijdje terug verscheen de eerste trailer van Grand Theft Auto 5. Nu ruim een jaar verder kunnen we dan eindelijk genieten van trailer nummer twee. Het is helaas nog even wachten op de release. Maar begin 2013 gaat het dan eindelijk gebeuren..
14 Nov '12 - in Trailers
door Patrick
WATTS Zap 12/11/12
Als er één heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Zie hier een nieuwe WATTS Zap..
14 Nov '12 - in Cool
door Patrick
The Athlete Machine - Red Bull Kluge Rube Goldberg
Een Rube Goldberg machine kennen we waarschijnlijk allemaal wel. In een paar woorden, actie is reactie. De versie van de rode stier is alleen net even anders dan de rest..
13 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Crazy Taxi Ride In China
Elk land heeft zo zijn regels. Nou mag je verwachten dat een taxiritje in China niet anders verloopt dan een ritje in Nederland. De waarheid blijkt toch anders..
13 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
The World In Two Minutes - Germany
We zijn al aardig wat keren de wereld rondgegaan voor een impressie van twee minuten. Vandaag gaan we weer op stap. Deze keer naar onze buren Duitsland..
13 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Nitro Circus Crash Montage
Als er een paar gasten helemaal gek zijn dan is het wel de crew van Travis Pastrana's Nitro Circus. Want zeg zelf, dit is gewoon spelen met je leven..
13 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Koreusity Viral Compilation 14
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Tijd voor een klein overzicht..
12 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Computerspecialiste Charmaine van Dorp, Charlene, Computer
Een poosje terug konden jullie heel wat opsteken van de computertips van Charlene. Vandaag is de computerspecialiste terug als Charmaine. Zie hier een heerlijk stukje Man Bijt Hond..
12 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Road Rage British Style
Mocht je het in Rusland aan de stok krijgen met een boze bestuurder, dan kan je er vergif op innemen dat het knokken wordt. In Engeland lossen ze dat een stuk beschaafder op..
12 Nov '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Skilled Truck Driver
Een vrachtwagen laden klinkt makkelijker dan het soms daadwerkelijk is. Deze beste man heeft er totaal geen moeite mee..
12 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Terror - Turbo Charged Volvo Traktor
Hoe ellendig is het als er weer eens zo'n traktor voor je rijdt die niet opschiet. Daar zal je met dit monster geen last van hebben..
12 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Substitute Teacher
Als inval leerkracht is het natuurlijk even wennen. Een nieuwe klas voor je neus waar je niemand van kent is toch een behoorlijk struikelblok. En al helemaal als ze niet mee willen werken.
11 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Simple Pickup - Cockblocked And Get Her Number!
Dat de heren van Simple Pickup geen moeite hebben om een telefoonnummer van een mooie dame te scoren is onderhand wel duidelijk. Maar wat als je maat het net wat moeilijker maakt voor je?..
11 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Close Call.. (46)
Autorijden is serieuze business. Te allen tijde moet je je kop er goed bijhouden anders kunnen er rare dingen gebeuren. Gelukkig gaat het in dit geval maar net goed..
11 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Driving In Russia
Vandaag geen nieuwe crash galore maar andere zaken die onderweg kunnen gebeuren. En dat vooral in Rusland..
11 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
The Best Of The 2012 MotoGP Season
Het MotoGP seizoen is helaas weer voorbij. Tijd dus voor een compilatie hoogtepunten. Zie hier The Best of the 2012 MotoGP Season..
11 Nov '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull Full Circle
Een normaal bmx park is niet goed genoeg meer voor een beetje doorgewinterde bmx fanaat. En al helemaal niet als de rode stier een handje helpt..
10 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Adam Bobrow's Table Tennis Celebration
Niet alleen voetballers maken een dansje als ze hebben gescoord. Vandaag de dag zijn er veel meer sporten waarbij ze dat doen. Zelfs bij tafeltennis doen ze vrolijk mee.
10 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (133)
Ook dit weekend laten we niet voorbij gaan zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
10 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Nitro Circus The Movie 2012
Eén december is het dan zo ver. Dan gaat in het Arnhemse Gelredome het dak eraf voor Nitro Circus Live. Om alvast een beetje in de stemming te komen schakelen we over naar de buurman voor ruim een uur plezier. Zie hier Nitro Circus The Movie..
10 Nov '12 - in Cool
door Patrick
No Arms Drive-Thru
De titel klinkt als een prank, maar helaas heeft deze dame echt geen armen. Maar hé, ook mensen zonder armen moeten eten toch? Ik zeg respect, maar vraag me alleen af of dit in Nederland ook mag..
09 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Women's Soccer..
Voetbal en vrouwen, is dat een juiste combinatie? Een poosje terug zagen we al dat ze behoorlijk fanatiek kunnen zijn. Maar is dit gewoon lompheid of perfect gericht?
09 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Hot Pursuit
Je zou haast denken dat je beelden uit een computerspelletje zit te kijken, maar niets is minder waar. Wat een gekken zijn er op de weg..
09 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
This Is Why You Don't Buy An iPad From Walmart
Mocht je van plan zijn een iPad aan te schaffen. Bedenk dan wel waar je er een besteld. Laat in dit geval Walmart maar even links liggen..
09 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation 2012
Het jaar is nog niet voorbij of er komt al een fail compilatie van 2012 de hoek om zetten. Veel hebben we al gezien, maar ook genoeg nog niet. Oordeel zelf..

(Kruisje rechtsboven om de ads te skippen..)
08 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Misheard Song Lyrics
Het gebeurt ons allemaal wel eens. Zit je naar een liedje te luisteren, versta je plots iets heel anders dan de bedoeling is. Hier in Nederland hebben wij Timur's Mama Appelsap. Maar er is natuurlijk meer..
08 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes Election 2012
De afgelopen weken, zo niet maanden, was Amerika in de ban van de presidentsverkiezingen. Natuurlijk ging ook onze grote vriend Joe de straat op om de mensen wat vragen te stellen..
08 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Bonfire Fail
Een vreugdevuur bouwen is niet al te moeilijk. Een berg hout, een jerrycan brandstof en een vuurtje doen wonderen. Althans..
08 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Hoonigan Ken Block On Fire And Winning
Ken Block kan een aardig potje sturen en geeft altijd het uiterste om als eerste over de eindstreep te komen. Hij maakt zich zelfs niet druk om een beetje rook en vuur..
08 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Goalkeeper Trick Shots
Als pro voetballer moet je over heel wat skills beschikken. Maar vlak de keeper niet uit. Ook die kan behoorlijk overweg met een bal..
07 Nov '12 - in Cool
door Patrick
How To Sell A Seat..
Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe auto, wellicht is het slim om eens een Seat showroom binnen te lopen. Je weet nooit wat je kunt verwachten..
07 Nov '12 - in Sexy
door Patrick
Truck Crash Galore (04)
Nu we toch midden in de crashes zitten kunnen we net zo goed een stapje groter gaan. Zie hier een nieuwe Truck Crash Galore..
07 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Home Made Wall Of Death
Mocht je na een avondje fikkie stoken nog wat hout over hebben, dan kun je altijd nog een heuse Wall of Death bouwen. Al zou ik wel voor een helm gaan..
07 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (132)
Hoppa, daar gaan we weer. Ramppiloten op de openbare weg en regelrechte dwazen. Tijd voor een nieuwe Crash Galore..
07 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Twisted Voting Machine
De strijd om het presidentschap zal jullie vast niet ontgaan zijn. Met als uiteindelijke winnaar Barack Obama niet echt een verrassing. Althans, met stemcomputers als deze kan het wel eens raar lopen..
07 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
The Very Helpful Dog
Er zijn genoeg honden die thuis in hun mand liggen en liever de hele dag geen moer uitvoeren. Deze hond denkt daar heel anders over..
06 Nov '12 - in Animals
door Patrick
Light Line
Na het geweldige 'Urban Side' gaan we vandaag weer een stukje vliegen met paraglider Jean-Baptiste Chandelier. Zie hier 'Light Line'. Ik zeg awesome! Thnx Vincent!
06 Nov '12 - in Cool
door Patrick
French Riders Are Awesome
Sommige rijders kunnen beter overweg met hun motor dan menig mens kan lopen. Zo ook deze jongens. Kijk mee naar French Riders are Awesome..
06 Nov '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drive-Thru Fake Hand Prank
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan met Rahat langs de plaatselijke drive-thru..
06 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Best Hurricane Sandy News Bloopers
Om de gigantische storm Sandy valt weinig te lachen. Veel schade en veel ellende. Gelukkig zijn er altijd nog nieuwsreporters voor de nodige grappige beelden..
05 Nov '12 - in Humor
door Patrick
The 50' Catamaran (+180MPH 3000HP)
Wellicht niet een al te spannende promo van een waanzinnige catamaran, maar ik kan maar één ding bedenken. Dear Santa...
05 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Ook Bram Moet Verder..
Het zijn maar zwarte dagen rondom top advocaat Bram Moszkowicz. Gelukkig ziet hij de toekomst zelf wel rooskleurig in..
05 Nov '12 - in Commercial
door Patrick
Zapatou's Best Of Web - Part 3
Het internet staat bol van de geweldige filmpjes. Zapatou maakt er een gewoonte van om zo nu en dan een compilatie te maken van al het pracht en praal wat internet te bieden heeft. Zie hier Best Of Web 3..

Eerdere delen vind je hier!
05 Nov '12 - in Cool
door Patrick
RTL4 Promo: "zingend Zaad" Humor Parodie #zingendzaad
Elke tv zender wil interessant en uniek blijven en dus moet er zo nu en dan een nieuw concept worden verzonnen. Wat dacht je van "Zingend Zaad" ?
04 Nov '12 - in Humor
door Patrick
90's Pizza Hut Prank
Mocht je een keer je zolder of kelder opruimen, en je komt een ruim 20 jaar oude kortingsbon van de Pizzahut tegen, dan zeker niet weggooien. Gewoon inleveren. Ze zijn de moeilijkste niet..
04 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Hey Jimmy Kimmel, I Told My Kid I Ate All Their Halloween Candy Again
Wat is het ergste dat je kunt doen tijdens Halloween? Juist, terwijl je kind op bed ligt stiekem zijn of haar zuur verdiende snoep opeten. Natuurlijk een geintje, maar de reacties zijn priceless..
04 Nov '12 - in Humor
door Patrick
The Origin Of Dubstep
Dubstep is een vreemd soort "muziek". De één ziet het als herrie terwijl een ander er volop van kan genieten. Maar hoe is dat Dubstep nou eigenlijk tot stand gekomen?
04 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Bicycle Fail Compilation 2012
Fietsen is goed voor je lichaam en conditie. Althans, dan moet je het wel normaal houden. Maak je het gekker, dan is het vragen om ellende..
03 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Halo 4: Forward Unto Dawn - Part 5 (Live-Action Halo Series)
Vorige week konden jullie de eerste 4 delen zien van Halo 4 Forward Unto Dawn. Vandaag voegen we daar deel 5 aan toe..
03 Nov '12 - in Movies
door Patrick
Short Film - Proxy: A Slender Man Story
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor Proxy: A Slender Man Story..
03 Nov '12 - in Movies
door Patrick
Incredible Pumpkin Stop Motion
Halloween hebben we inmiddels achter de rug. Maar deze korte stop motion wil ik jullie niet onthouden..
03 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Dragon Baby
Kinderen zijn tof, en met een beetje creativiteit zijn ze nog Awesome ook! Zie hier Dragon Baby..

Classic: Iron baby
03 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Rave Party 1997
De grote muziekevenementen van vandaag de dag zijn niet meer te vergelijken met de oude rave party's van vroeger. Dit filmpje brengt wel mooie herinneringen naar boven..
02 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (131)
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore..
02 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 29/10/12 - Tennis Special
Als er één heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Zie hier een nieuwe WATTS Zap..
02 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Female Garage Parking
Dat vrouwen het lastig vinden om een auto te parkeren is onderhand wel bewezen. Maar zeg nou eerlijk, gaat dit niet een beetje ver..
02 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Racing In Slow Motion Short October
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Kijk mee naar de geweldige compilatie Racing In Slow Motion..
02 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Awesome X - Volume 4
Wij zijn dol op extreme sporten. Hoe gekker hoe beter. Kijk mee naar deel 4 van Awesome X. Voor de liefhebbers hier de eerste drie delen..
01 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation October 2012
Oktober ligt inmiddels achter ons, maar dat mag de pret niet drukken. We doen nog één fail compilatie, gewoon omdat het kan..
01 Nov '12 - in WTF!
door Patrick
Hair Dance
En behoorlijke bos haar op je hoofd is in veel gevallen de normaalste zaak van de wereld. Maar je kan er ook leuke dingen mee doen..
01 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Barrier Gate vs Man
Ken je dat? Kom je bij een slagboom om een kaartje te pakken is je arm net iets te kort. Uitstappen is de oplossing, maar ook dat kan gevolgen hebben..
01 Nov '12 - in Humor
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties