Archief

Items van June 2012
Moto X - Clinton Moore Bike Attack
Dat je tijdens een geweldige truc niet echt helemaal lekker neerkomt is spijtig. Maar dat een ander daar een double fail van maakt is best lullig..
30 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
How To Not Give A Fuck About Pickup Line Rejections
Met een goed geplaatste openingszin kun je een heel eind komen bij de vrouwtjes. Maar die moet je natuurlijk wel op de juiste manier brengen..
30 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (86)
We gaan het weekend niet door zonder een dosis brokkenpiloten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
30 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 25/06/12
Het is weer tijd voor een mooie verzameling van grappige en opmerkelijke sportgebeurtenissen gecombineerd met een toepasselijk deuntje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap..
30 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Don't Drink And Drive..
Met een slok op achter het stuur stappen is fout, dat mag duidelijk zijn. Dus wat doe je dan als een lamstraal wil gaan rijden?..
29 Jun '12 - in Commercial
door Patrick
Engine Rebuild - 11 Months, 3000 Pictures And A Lot Of Coffee..
Een motorblok reviseren is voor een pro een koud kunstje. Maar een leek doet daar net wat langer over. En al helemaal als je foto's moet maken om het geheel weer vakkundig in elkaar te zetten. Maar dan kan je er wel gelijk een creatieve stopmotion van maken. Cool!
29 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Highway Break Down
Hoe vervelend het ook is. Mocht je ooit met je auto pech krijgen op de snelweg, nooit in je auto blijven zitten. Misschien vraag je jezelf af waarom? Nou, deze beelden zeggen waarschijnlijk genoeg..
29 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
New York City Subway Stairs
Je moet wel heel goed opletten om te zien dat er iets niet klopt met de trap van het metrostation. Maar het is wel apart om te zien wat een verschil van een paar centimeter kan doen..
29 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Jimmy Kimmel - Lie Detective (Part 3)
Een poosje terug zagen we tv presentator Jimmy Kimmel kinderen ondervragen met een 'leugendetector'. Humor eerste klas. Vandaag voegen we daar deel 2 en deel 3 aan toe. Enjoy!
28 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Splitview Car Media
Vandaag de dag ben je van alle gemakken voorzien in de auto. Sat.Radio, navigatie, telefoon, mail, en zelfs dvd en tv is niet meer bijzonder. Onder het rijden tv kijken is en blijft listig. Daar is nu een mooie oplossing voor..
28 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (85)
En ja hoor, daar gaan we weer. Je bent echt je leven niet zeker op de weg in sommige landen. Zie hier een nieuwe lading brokkenpiloten..
28 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Blowjobs..
Er zijn vrouwen die er niet van houden, maar er zijn ook vrouwen die er dol op zijn. Al vraag ik me af of dit de juiste manier is..
28 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Caterham Steering Wheel Problem.. Balls Of Steel
Met een Caterham jezelf een beetje uitleven op het circuit is natuurlijk geweldig. Maar dan is het wel zo fijn als alle spullen goed vast zitten..
27 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Beauty And The BEAT!
Het welbekende sprookje Belle en het beeest, ook wel Beauty and the Beast, kennen we waarschijnlijk allemaal wel van vroeger. Tijd voor een hedendaagse opfrisser!
27 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation June 2012 by TNL
Dagelijks gaat er wel wat mis, dat weten we onderhand. Ook Juni was weer een maand vol humoristische en pijnlijke momenten. Zie hier het overzicht van compilatiemeester Twister..
27 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Ga jij voor Pop, Easy of Lounge? Welke ritme past bij jou?
We hebben allemaal zo onze voorkeur voor muziek. De één gaat voor pop, de ander voor easy of lounge. Laten er nou ook drie nieuwe Fiat's zijn die daar perfect bij passen. De Fiat Panda Pop, Easy en lounge. Welke past het beste bij jou?
27 Jun '12 - in Advertentie
door Patrick
Toilet Paper Gun Prank
Jesse en zijn vriendin, Op YT bekend als Prank vs Prank, zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd. Dagelijks zijn ze het slachtoffer van elkaars geintjes. Zo ook vandaag..
27 Jun '12 - in Humor
door Patrick
EPIC - Trailer
De tijd van ouderwets Tom & Jerry kijken is voorbij. Vandaag de dag worden animaties met de dag mooier. We moeten nog wachten tot juli 2013, maar zie hier alvast de trailer van EPIC!
27 Jun '12 - in Trailers
door Patrick
Thomas' Dubstep Impression
Dubstep is een vreemd soort muziek. De één ziet het als herrie terwijl een ander er volop van kan genieten. Thomas laat zien hoe hij dubstep ervaart..
27 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Playboy - Hair Through The Ages
Ik heb werkelijk waar nooit geweten dat mannenblad Playboy zo'n effect heeft gehad op de kapsels van de heren die het blad lezen. Toch ergens best logisch..
26 Jun '12 - in Commercial
door Patrick
Lada 2101 V&S vs Porsche 911 Carrera RS vs Nissan GT-R Boostlogic Godzilla
Wellicht een overbodige vraag, maar welke auto is sneller. Een Lada 2101 of een Porsche 911? De vraag mag dan wel simpel zijn, maar het antwoord is duidelijk..
26 Jun '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Hybris Challenge - Bike Tire Change Under One Minute
We hebben het allemaal wel eens gehad. Pak je de fiets, is er weer eens een band lek. Ruk natuurlijk, want je komt zeker weer een uur later op je bestemming. Althans, deze jongen laat zien hoe het moet..
26 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Corvette Drag Fail
Met een boel geld kun je een snelle bolide kopen. Maar wat je niet met geld kunt kopen is stuurmanskunst. Dat blijkt maar weer..
25 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Ken Block's Gymkhana 5 - Teaser 1
Drift en rally coureur Ken Block heeft geen introductie meer nodig. Vorig jaar konden we genieten van zijn Gymkhana Four. Maar 9 juli gaan we voor Gymkhana Five! Nog even geduld dus, maar voor de liefhebbers hier alvast een kleine teaser..
25 Jun '12 - in Cool
door Patrick
LMFAO Party Rock Cantina Band
Wie Star Wars heeft gezien, kent ongetwijfeld de Cantina Band. Op zich al best grappig, maar ik heb nooit geweten dat het precies past onder LMFAO's Party Rock..
25 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Riders Are Awesome 2012 (3/6)
Na twee geweldige delen van 'Riders Are Awesome' gaan we nu verder met nummer drie uit een reeks van zes. Blijft indrukwekkend..
25 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Low Five..
Wie beweert dat motorrijders asociale lui zijn komt bedrogen uit. Het tegendeel is juist het geval. Want zeg nou eerlijk, van wie krijg je onderweg nou spontaan een low five..
24 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Yes.. It's A Woman (4)
Vrouwen en parkeren, we weten ondertussen dat het niet een al te beste combinatie is. Maar als je zelfs de parkeergarage niet binnenkomt zonder schade, lever dan alsjeblieft je rijbewijs weer in..
24 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (84)
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore.
24 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 18/06/12
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
24 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Pogo - Lead Breakfast (Pulp Fiction Remix)
De kunstwerken van meester mixer Pogo zien we met regelmaat voorbij komen. De beste man is weer eens aan het knutselen geslagen met Lead Breakfast als resultaat.
24 Jun '12 - in Music
door Patrick
Amazing 2D 3D Perspective First-Person Puzzler Game
Na 2D komt 3D, dat kunnen we allemaal wel volgen. Maar gooi dat behoorlijk door de war en je hebt een geweldig concept voor nieuwe games. Want zeg nou eerlijk, dit idee is gewoon awesome..
23 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Behind The Scenes At A McDonald's Photo Shoot
We hebben het waarschijnlijk allemaal wel eens gehad. Je besteld, zoals het plaatje doet vermoeden, een overheerlijke hamburger, maar als je later het doosje open doet blijkt hij er toch minder aantrekkelijk uit te zien. Zo doen ze dat dus bij de Mac..
23 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Skys
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis 'eye candy'. Beelden die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar tevens een waar kunstwerk. Zie hier Skys. Wat kan moeder natuur toch mooi zijn..
23 Jun '12 - in Cool
door Patrick
BMW M5 - Bullet
We kennen allemaal de slowmotion kogel filmpjes wel. Tijd voor BMW om dat concept te gebruiken voor hun nieuwe vlaggenschip, de BMW M5..
23 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Awesome Backyard Waterslide
Het weer zit nog niet echt mee, maar als de zon dan eindelijk volop gaat schijnen, dan wordt het tijd om wat te knutselen. Want zeg nou eerlijk, wie wil nou niet een waterglijbaan als deze in de tuin..
22 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Brook MacDonald - Mountain Bike Downhill in NZ 2012
Van een gigantische berg afrazen op je mountainbike is en blijft geweldig. Al laat ik het liever over aan de experts. Zie hier Brook MacDonald..
22 Jun '12 - in Cool
door Patrick
New Best BMX Tricks 3 (Summer 2012 Edit)
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets, maar deze jongens zijn een vak apart. Awesome!
22 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 June 2012 By YDL
De derde week van Juni zit er al weer op, tijd dus voor het wekelijkse fail overzicht van YDL. Enjoy!
22 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
What Is Drugs?
Als je na een wilde achtervolging eindelijk in de handen komt van oom agent, dan is de vraag logisch of je aan de drugs zit. Gelukkig voor deze man weet hij niet eens wat het is. Right..
22 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Motorbike Crash Galore
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motorrijder heeft wel eens mindere dagen..
21 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Balls Or Deathwish?
Hoe deze snuiter onder een trein is gekomen is voor mij een raadsel, maar hoe kom je daar weer onderuit? Rustig wachten tot de trein voorbij is, of...
21 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Amazing Golf Shot - The Catch
Om een golfbal bij te houden moet je behoorlijk rap zijn. F1 legende David Coulthard gaat in een Mercedes SLS AMG de uitdaging aan om een bal van golf-pro Jake Shepherd te vangen. Wat een speelgoed is zo'n SLS..
21 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Hey Jimmy Kimmel, I Sprayed My Dad With A Hose
Talkshow host Jimmy Kimmel vraagt zo nu en dan of zijn kijkers een geintje voor hem uit willen halen, en dan tevens de reacties te filmen. Vandaag is paps de pineut..
21 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Nissan Leaf - The Big Turn On!
Mensen, wordt het niet eens tijd om de dik betaalde, benzine slurpende auto eens in te ruilen voor een iets meer milieuvriendelijker variant zoals de Nissan Leaf? Zet de knop om en check de website om alle voordelen te ontdekken van elektrisch rijden.
21 Jun '12 - in Advertentie
door Patrick
Thai PSA - Smoking Kid..
We weten allemaal dat roken slecht is voor je. Maar wat zou jij doen als je staat te roken, en een klein kind komt een vuurtje aan je vragen?..
21 Jun '12 - in Commercial
door Patrick
Where The Hell Is Matt Harding? 2012
Matt Harding is ons niet onbekend. De man die overal ter wereld zijn maffe dansjes laat zien, heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Zie hier de beelden van zijn laatste rondreis.
21 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Train Spotting Fail
Als echte treinliefhebber ben je bereid om uren op een perron te wachten om een mooie foto te schieten van een zeldzame oude stoomlocomotief. Maar dat blijkt nog lastiger dan je zou denken..
20 Jun '12 - in Humor
door Patrick
I Love Motor Boating
Motor-Boating: The act of making an engine noise when sticking your face in a woman's boobs. Heerlijk, maar er zitten wel risico's aan vast..
20 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Hey, Pass Me A Beer!
We hebben al heel wat trickshots voorbij zien komen. Zijn het geen frisbee's, basketballen, of weet ik veel wat. Dan zijn het wel blikjes bier. En laten we daar nou wel van houden!
20 Jun '12 - in Cool
door Patrick
China News Confuses Rubber Vagina For Special Mushroom
Stel je voor, je bent aan het graven en plotseling stuit je op een raar object. Na goed informeren blijkt het te gaan om een speciaal soort paddenstoel. Wij weten wel beter! Raar volk die Chinezen..
20 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Epic Shake Weight Prank
Mensen in de maling nemen is de jongens van Sketch Empire niet ongewoon. Na diverse pranks gaan we nu met een shake weight de straat op..
19 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Vaginas
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag is het onderwerp de vagina..
19 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Jack McBrayer & Triumph Visit Chicago's Weiner's Circle
Mocht je ooit in Chicago trek krijgen in een broodje worst, dan moet je absoluut een bezoekje brengen aan Chicago's Weiner's Circle. De broodjes zijn niet alleen overheerlijk, ook het personeel is uitermate vriendelijk en gastvrij. Jack en viervoeter Triumph nemen een kijkje bij de druk bezochte eettent.
19 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Box Art Battle
Games zijn tof, maar wat gebeurt er als je zelf niet aanwezig bent in je kamer? Juist, dan gaan de games zelf het gevecht aan met elkaar..
19 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Alexander Koshelkov - Luftbanza Airlines Photoshop Skills
Photoshop is een geweldig programma, alleen zijn er genoeg mensen die er niet mee om kunnen gaan. Alexander Koshelkov daarentegen is een man met skills. Zie hier zijn creatie Luftbanza Airlines..
18 Jun '12 - in Cool
door Patrick
The Beauty Of High Speed
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. We nemen een kijkje achter de schermen. Zie hier The Beauty of High Speed..
18 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (83)
En daar gaan we weer! Het is gewoon verbazingwekkend dat er zoveel malloten op de weg rijden. Je raadt het waarschijnlijk al, zie hier een nieuwe Crash Galore..
18 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
US Open 2012 Crazy Fan Webb Simpson
Golf pro Webb Simpson is de winnaar van de US Open 2012, met zo'n 1.4 miljoen aan prijzengeld. Zoals je ziet is golf serieuze business. Al denken sommige fans daar anders over..
18 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Top Gear - The Deadly 720
Dat Top Gear altijd garant staat voor prima vermaak hoef ik jullie niet uit te leggen. Maar ook voor unieke stunts ben je bij hun aan het juiste adres. Zie hier The Deadly 720..
18 Jun '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Euro Talents 2012
Oké, helaas zijn we niet verder gekomen in de strijd om het EK. Maar gelukkig hebben wij net als al de andere landen ook andere skills. Zie hier Euro talents 2012..
17 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Jiu Jitsu Gi-Choke Demonstration
Er zijn vechtsporten waarbij heel wat techniek komt kijken. Zo ook bij Jiu Jitsu. Deze sensei demonstreert hoe een Gi-Choke werkt. Maar of dit de bedoeling is..
17 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (82)
En ja hoor, daar gaan we weer. Je bent echt je leven niet zeker op de weg in sommige landen. Zie hier een nieuwe lading brokkenpiloten. Crash Galore 82!
17 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Freaky The Scary Snowman Summertime Scare Prank
Bij sneeuw hoort een ouderwetse sneeuwpop. Maar zelfs in de zomer jaagt Freaky the Scary Snowman mensen de stuipen op het lijf..
16 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Gesundheit..
Een kriebel in je neus is ellendig, en al helemaal tijdens het eten. Deze kleine jongen lost het prima op..
16 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Ghost Recon Alpha - Official HD Film
Tom Clancy's Ghost Recon® Alpha the movie invites you into the future of war with the US Armed Forces's point of spear. Inserted deep behind enemy lines, the Ghosts must strike swiftly to eliminate one of the world's most feared war criminals, and vanish as they came. Ik kan het zelf niet mooier verwoorden. Enjoy!
16 Jun '12 - in Movies
door Patrick
40 Foot Cliff Slip 'N Slide
Helaas zit de temperatuur nog niet heel erg mee, maar mocht het kwik de komende dagen behoorlijk stijgen, dan is dit leuk tijdverdrijf..
16 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Saudi Bus Drift
Arabieren en auto's, een foute combinatie. Die mensen maken er een sport van om de woestijn onveilig te maken met hun drift praktijken. Maar met een gevulde personenbus? Waanzin!
15 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
De Boertjes & 538 - Ernst Daniel en de Rest
Het gaat niet helemaal volgens plan dit EK, en met zo'n 12% kans om de kwartfinale te halen wordt het nog lastig ook. De gebroeders de Boer, altijd optimistisch, waren vanmorgen bij Edwin Evers in de studio met een eigen remake van het nummer 'Ben jij ook voor Nederland?'. Awesome!
15 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Jimmy Kimmel - Lie Detective
Liegen mag niet, zo worden we opgevoed. Maar als je van Jimmy Kimmel een nep leugendetector op je hoofd krijgt, dan weet je als kind helemaal niet meer wat de waarheid is en wat niet..
15 Jun '12 - in Humor
door Patrick
The Cover-Up
Je bent weliswaar al een tijdje samen, maar er is nog genoeg om je flink voor te schamen. Wat doe je bijvoorbeeld als je net voor de sex nog even naar de wc moet en daar per ongeluk een duidelijk hoorbare scheet laat ? De oplossing is best eenvoudig..
15 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 June 2012 By YDL
De tweede week van Juni zit er al weer op, dus tijd voor het wekelijkse fail overzicht van YDL. Enjoy!
15 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Best News Bloopers Of 2012 (2)
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Maar geloof me, ook die hebben wel eens hun mindere momenten.. Deel 1 hier!
14 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Sadistic Kid Helps Dad With His Car
Altijd rot als je Lexus weer een keer niet wil starten. Gelukkig is er dan altijd nog je zoontje die maar al te graag een handje wil helpen..
14 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (81)
Het is ondertussen bijna dagelijkse koek geworden, maar dat mag natuurlijk de pret niet drukken. Zie hier een nieuw deel van Crash Galore..
14 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Joe Goes To E3 (Part 2)
Gisteren konden jullie het eerste deel zien van Joe's bezoek aan de E3 beurs. Vandaag voegen we daar deel 2 aan toe. Humor!
14 Jun '12 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 14/06/12 - Best Of French Open
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de tennis special Best of French Open..
14 Jun '12 - in Cool
door Patrick
In Russia Police Obeys You
Dat het in Rusland anders gaat dan hier in Nederland met regeltjes en verkeer weten we ondertussen. Dus als je dan een agent ziet rijden die geen gordel draagt en tevens het bellen is, dan mag je daar best wat van zeggen als rijke BMW rijder..
13 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Joe Goes To E3 (Part 1)
De Electronic Entertainment Expo, ook wel E3, is de grootste beurs als het gaat om de laatste games, vetste gadgets en de nieuwste technieken. Tijd voor Joe om daar het publiek eens wat vragen te stellen..
13 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Atai Omurzakov Robot Dance
We hebben inmiddels al heel wat opmerkelijke optredens gezien van diverse talentenshows. Vandaag voegen we de robot dance van Atai Omurzakov daar aan toe..
13 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (80)
En ja hoor, daar is die Lada weer. We gaan vrolijk door met onze vaste rubriek Crash Galore. Vandaag gaan we voor deel 80..
13 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Animted Short - Little Quentin
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we er weer een voor je. Zie hier Little Quentin..
13 Jun '12 - in Animation
door Patrick
Crash Galore (79)
We gaan de week natuurlijk niet door zonder een lading stuntpiloten. Zie hier een nieuwe Crash Galore!
12 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
POrtal - Terminal Velocity
Het welbekende en zeer succesvolle spel Portal zal iedereen wel bekend in de oren klinken. Maar hoe zou het zijn om zelf zo'n Portal gun in huis te hebben..
12 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Karate Skills
Waarom zou je een sportschool opzoeken als je thuis ook kunt trainen? Nou ja, wellicht is een sportschool toch een veiligere manier om karate te leren..
12 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Nieuw Beelden Bierdouche Merkel
Wellicht herinner je het bierincident nog wel waarbij een onhandige ober een lading vloeibaar goud over Angela Merkel gooide. Vandaag hebben wij nieuwe beelden met de echte oorzaak..
12 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Awesome Street Artist
Loop de stad in en je zal ongetwijfeld een levend standbeeld, of een man met een valse saxofoon vinden. Goede straatartiesten zijn zeldzaam. Gelukkig weten wij de echte parels te vinden voor je..
12 Jun '12 - in Humor
door Patrick
10 Bets You Will Never Lose
Heb jij binnenkort nog een feestje of verjaardag in het verschiet? Wellicht kun je met dit filmpje nog wat centen verdienen. Succes!
11 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Waterbed Lawn
Een geïntegreerd sprinklersysteem is helemaal goud om je strakke groene gazonnetje perfect te onderhouden. Maar als er één gaat bokken, dan is dit het resultaat..
11 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
3RUN Brothers Savins - Round and Round
De hype rondom parkour en freerunning is inmiddels al behoorlijk op zijn retour. Toch zijn er jongens die maar niet kunnen stoppen. Zie hier Round and Round..
11 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Champagne Fail
Champagne is normaal gezien een drankje waar je rustig van moet genieten. je kan het natuurlijk ook achterover gieten, dat is namelijk goed voor de luchtwegen..
11 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Lego - Inception
Als er één soort speelgoed geniaal en tijdloos is dan is het Lego wel. Combineer de blokjes met de film Inception, en na zo'n 1000 uur werk is deze remake het resultaat..
11 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Das Interland
Woensdag is het dan eindelijk zover, onze volgende EK uitdaging Nederland - Duitsland. Maar gaat dat ook lukken? Via Das Interland van Volkswagen kun je alvast een handje helpen door in een realtime penalty shoot out alvast echte Duitsers te verslaan. Game on!
11 Jun '12 - in Advertentie
door Patrick
How It's Done In South Africa
Hier in Nederland hebben we overal zo'n beetje regeltjes voor. Vooral de jongens in de bouw moeten zich scherp aan de veiligheidsvoorschriften houden. In Afrika gaat dat zo te zien net even anders.
10 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Incredible Yo-Yo Performance
Vroeger was je een hele bink als je met een yoyo op school rondliep. Vandaag de dag is het wel anders, maar toch zijn er nog mensen die het als een heuse sport zien..
10 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Discover Xtreme Sports 14
Extreme sporten, we zijn er dol op. Tijd dus voor een nieuwe compilatie vol hoogtepunten..
10 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Ice Cream Wars
Met warm weer ijsjes verkopen is big business. Logisch dan ook dat de concurrentie moordend is. Als er dan een vreemde in jouw wijk je handel verpest is er maar één oplossing..
10 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Drunk & Escalator = Fail
Met een behoorlijke stuk in je kraag een foto laten nemen op een roltrap kan wel eens lastiger zijn dan je denkt. Dat blijkt maar weer..
09 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Rally Car vs House
Loop je al een tijdje met de gedachte om je tuin en huis eens grondig aan te pakken, maar is het nog niet gelukt om wat tijd vrij te maken? Organiseer een rally langs je huis, dat scheelt een boel werk.
09 Jun '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Yes.. It's A Woman
We zeggen wel eens vaker dat vrouwen en auto's niet een al te beste combinatie is. Nou is dat natuurlijk niet altijd realiteit, maar in dit geval wel..
09 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Train vs Snow At Arthus Pass
Hier in Nederland raakt de NS al in paniek als er een aantal boomblaadjes op de treinrails liggen. Misschien moeten ze hier eens een voorbeeld aan nemen..
09 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Running From The Cops 101
Met een groepje motoren toeren gaat het gas er al sneller op dan de bedoeling is. Helaas is er dan altijd bromsnor om een eind te maken aan een dag plezier. Althans, met een Hayabusa Turbo kan je natuurlijk altijd de gok wagen om oom agent slimmer af te zijn..
08 Jun '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Gloucester Cheese Rolling 2012
Het is al een 200 jaar oud fenomeen, maar de Gloucester Cheese Rolling is nog een behoorlijke uitdaging. Rol een kaas van een berg af en de eerste die hem te pakken krijgt mag hem hebben. Klinkt simpel, maar de realiteit is anders..
08 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (41)
Net niet ongelukken gebeuren natuurlijk niet alleen op de snelweg. Ook op het water, tijdens een potje windsurfen, kan het wel eens nèt goed gaan. Eva Oude Ophuis kan daar over meepraten..
08 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 June 2012 By YDL
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er ook creatievelingen die ze liever wekelijks presenteren. Zie hier week 1 van Juni. Enjoy!
08 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
World's First Live Lip-Dub Divorce Proposal
Het geweldige huwelijksaanzoek van Isaac is er één om niet snel te vergeten. Maar met hetzelfde concept kan het ook wel eens heel anders lopen..
08 Jun '12 - in Humor
door Patrick
America's Got Talent - Andrew De Leon
We hebben inmiddels al heel wat opmerkelijke optredens gezien van diverse talentenshows. Vandaag voegen we goth Andrew de Leon daar aan toe..
07 Jun '12 - in Television
door Patrick
Shopping Cart Fail
Met een stuk in je kraag boodschappen doen, verstandig of niet? Als ik deze beelden mag geloven kan je beter nuchter je winkelwagentje pakken..
07 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Miami Dolphins Cheerleaders - Call Me Maybe by Carly Rae
Het nummer 'Call me Maybe' van Carly Rae is niet meer weg te denken van de radio. Zelf ben ik niet zo gek van het liedje, maar als de Miami Dolphins cheerleaders hem presenteren is het toch best genieten..
07 Jun '12 - in Sexy
door Patrick
Caller ID..
In elke mobiele telefoon kan je wel een naam hangen aan een specifiek nummer. Op zich best handig, maar kies de naam wel zorgvuldig. Het kan namelijk wel eens voor gezeik zorgen..
07 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Women..
Automatische deuren moeten het leven een stuk makkelijker maken, maar niet iedereen snapt dat blijkbaar..
07 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Car Chase
In een behoorlijke achtervolging heeft een politiewagen het zwaar te verduren. Als agent zorg je natuurlijk goed voor je spullen, maar of dit nou het juiste moment is?
07 Jun '12 - in Commercial
door Patrick
Crash Galore (78)
En daar gaan we weer! Het is gewoon verbazingwekkend dat er zoveel malloten op de weg rijden. Je raadt het waarschijnlijk al, zie hier een nieuwe Crash Galore..
06 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Dream Of Flying III
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook mensen die het wel kunnen. Zie hier Dream Of Flying III..
06 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Drive: Koenigsegg - Sweden's Hypercar
We hebben al een keer eerder achter de schermen gekeken bij diversen autofabrieken. Vandaag gaan we op bezoek bij Koenigsegg..
06 Jun '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
America's Got Talent - Lulu
Bij America's Got Talent hebben we al heel wat 'talenten' voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zo ook Lulu..
06 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Underground Racing Lamborghini Aventador
We blijven nog even bij de auto's van Underground Racing. Dat een 1500 pk sterke Gallardo als de brandweer gaat is duidelijk. Maar wat als de tuners een Aventador onder handen nemen? Resultaat: 1200pk, en 0-100 in 2,2 seconden. Waanzin!
05 Jun '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Downhill Mountain Biking With Amber
Op je fietsje van een heuvelig bergpad afrazen is best tof, maar het is natuurlijk leuker als je maatje ook meedoet. In dit geval viervoeter Amber..
05 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Russian Gangsta Van
Een auto zegt veel over je persoonlijkheid, daarom heeft ieder zo zijn eigen voorkeur. Wie zou hier mee rijden?
05 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Dragtimes Unlim 500+ Record - Lamborghini Gallardo UR Twin Turbo
Dat de jongens van Dragtimes over erg mooi speelgoed beschikken hebben we al meerdere keren laten zien. Een auto tunen is geen probleem, maar de magische grens van 400km/h halen is een hele uitdaging. Underground Racing kreeg het voor elkaar. Deze Gallardo Twin Turbo vestigde een nieuw record tijdens de Unlim 500+..
05 Jun '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Riders Are Awesome 2012 (2/6)
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven voor geweldige beelden zorgen. Kijk mee naar deel 2 van Riders Are Awesome 2012.

Deel 1 alhier!
04 Jun '12 - in Cool
door Patrick

Some Things Can't Be Shared.. Win Twee Civics!
Some things can't be shared - Win samen met je vriend TWEE Honda Civics!
Sommige dingen deel je liever niet met een ander. Een nieuwe Honda Civic is daar één van. Ben jij in het bezit van een camera? Overtuig dan een vriend of vriendin, op een originele manier, om een proefrit te maken in de nieuwe Honda Civic. Upload die naar YouTube of Facebook en wellicht win jij dan samen met je maatje TWEE nieuwe Civics! Een mooie gelegenheid voor Honda fans Bassie en Adriaan om ook een poging te wagen. Succes!
04 Jun '12 - in Advertentie
door Patrick
Backflip & Frontflip Fail Compilation
Even een front- of backflip doen lijkt zo simpel. Maar blijkbaar is het toch iets lastiger dan je zou denken..
04 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Amazing Sports FTW
Extreme sporten, we zijn er dol op. Tijd dus voor een nieuwe compilatie vol hoogtepunten. Zie hier Amazing Sports..
04 Jun '12 - in Cool
door Patrick
MotoGP 2012 Catalunya

Video Highlights - More MotoGP 2012 Here!
04 Jun '12 - in Pics
door Patrick
R.I.P. Eduard Khil - Trololo Man (1934 - 2012)
Het is een zwarte dag in de historie van het internet. Eduard Khil, beter bekend als de Trololo man, is op 77 jarige leeftijd overleden. We laten hem nog één keer horen..
04 Jun '12 - in Actueel
door Patrick
Ventriloquist Nina Conti
Een soortgelijke act hebben we al eerder gezien van buikspreker Paul Zerdin. Vandaag krijgen we de versie van Nina Conti. Humor!
04 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Some Awesome People That I Used To Know
Er zijn heel wat talentvolle mensen, waarvan wij regelmatig filmpjes laten zien hier op Biertijd. Vandaag een kleine samenvatting van de mensen die ons regelmatig voorzien van schitterende beelden..
03 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Miami Zombi Attack Prank
Het hele zombie verhaal is een groot fabeltje. Maar als je er plots één tegen het lijf loopt dan is het toch even schrikken. Heerlijke prank!
03 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Crazy NBA Fans From 2012 NBA Season
Als echt NBA fan kom je natuurlijk in je mooiste outfit je favoriete team aanmoedigen. Al kan je het natuurlijk ook overdrijven..
03 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Horse vs Ferrari
Wanneer je een Ferrari 458 Italia met een kleine 470 paarden onder de kap, en tevens met een steigerend paard als logo, naast een echt paard zet. Dan kan het beestje wel eens raar uit de hoek komen. En al helemaal als je als een malloot aan het toeteren bent..
03 Jun '12 - in Cars & Bikes
door Patrick
Impossible Pool Trickshots 2012
Zo nu en dan met een paar maten een potje poolen is altijd gezellig. Tot het moment dat je dit soort jongens tegen het lijf loopt. Skills..
03 Jun '12 - in Cool
door Patrick
TimeScapes - Rapture 4K
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis 'eye candy'. Beelden die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar tevens een waar kunstwerk. Zie hier 'Rapture 4K'..
02 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Louis Vuitton Men's Shoe Making In Fiesso d'Artico
Soms vraag je jezelf wel eens af waarom schoenen van dure merken zoveel geld moeten kosten. Na dit filmpje van Louis Vuitton is het voor mijn een stuk duidelijker geworden. Puur vakmanschap. Now you know, how it's made..
02 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Amazing Dogs Skateboarding At Stuttgart
We hebben inmiddels al heel wat skateboard filmpjes voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag doen we daar een schepje bovenop. We gaan we voor de echte experts..
02 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (77)
En ja hoor, daar is die Lada weer. Zoals gebruikelijk gaan we het weekend niet door zonder een lading brokkenpiloten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
02 Jun '12 - in WTF!
door Patrick
Sauber F1 Team - World Premiere - Cutaway F1 Race Car
Dat we dol zijn op de Formule 1 mag duidelijk zijn. Vaak is een F1 wagen één groot geheim, maar vandaag laat Sauber het één en ander zien. En voor het gemak hebben ze de bolide doormidden gesneden..
01 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Bottle Cap Blues
Geen opener in de buurt als je trek hebt in een heerlijk koud biertje? Geen nood, er zijn 101 manieren om de fles open te ploppen. Je ziet het in Bottle Cap Blues..
01 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Speed Of Light
Hoeveel lol kun je hebben met een smartphone en een mini projector. Zie hier Speed Of Light. Ik zeg awesome!
01 Jun '12 - in Cool
door Patrick
Philizz Videomix 2012 Vol.3
Laten we deze vrijdag eens opvrolijken met de nodige muziek. We schakelen over naar de buurman voor de Philizz Videomix 2012 Vol.3. Enjoy!
01 Jun '12 - in Music
door Patrick
GWR - Tightest Parallel Parking
Parkeren, het lijkt zo simpel. De één doet het in een handomdraai, terwijl een ander minuten aan het klooien is. Deze jongens kunnen het wel, en tevens een nieuw wereldrecord voor parallel parkeren in het krapste plekje. Skill level Asian..
01 Jun '12 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties